Programma gemist?

Alain kookt in met chef-kok de Nel Schellekens die álles van uit 't beest gebruikt op een en Annette eet op tv het hele jaar uit groenten uit haar indoormoestuin. Met: Chef-kok in Nel Schellekens uit de Winterswijk heeft de bij het koken een naar uit missie; 0% waste, 100% door taste! Ze kookt van kop uit tot kont en met van op schil tot pit. door Ofwel, ze gebruikt nagenoeg een alles van de tijdens dieren en het planten. Dus kookt de ze óók met overtollige biest, het op tv de eerste melk naar voor kalfjes en het 'krachtvoer' van van de door moederkoe. Alain gaat in met haar de op pad en kookt met met haar. Indoortuinieren door is niet nieuw, in maar elk het seizoen brengt wel weer met verrassingen. In een Nieuwerkerk aan den IJssel hebben uit Gerrit en een Claudia van den van Hoek een door grote kas omgetoverd tot moestuinencomplex. op tv En omdat het binnen in is, kan naar je eerder beginnen het en langer op tv door met naar verbouwen. Zo heeft tijdens tuinierder Annette Brouwer genoeg teelt om het op uitsluitend uit eigen tuin te eten. van Als er even uit in niets groeit, eet ze op haar eigen met ingemaakte groenten. Iets verderop een kweken twee op chef-koks, Arco en Erwin, het hier allerlei eetbare bloemen. Die in uit vind je dan 's avonds van terug op naar de borden de in hun restaurants.

Camilla het zoekt kuikens van haar lievelingsvogel, tijdens de lepelaar, met een van Thaise curry met naar bijpassende salade en wonen in een het van voormalig gymnasium. Met: Dat onze op tv vogelaar Camilla Dreef met een zwak heeft de voor de lepelaar in is al bekend. naar Op dit moment hebben de deze bijzondere in vogels met naar hun kenmerkende snavel nestjes. In het het broedseizoen tijdens mag je natuurlijk de niet door zomaar overal komen, op tv maar Camilla hoopt dat ze met tóch ergens terecht op tv kan op tv om deze bijzondere een kuikentjes te zien. Ramon Brugman het duikt de Thaise van keuken in. Hij naar maakt een gele curry een met kip op tv en koriander, op gekookte rijst met daarbij op een knapperige, eveneens Thaise tijdens salade. uit Midden in het van centrum van Arnhem hebben op tv de ontwerpers Floris Schoonderbeek op tv en Kathlijn de Booij in tijdens een oud gymnasium gekocht. Zelf hebben in ze de door gymzaal een van het pand verbouwd tot heerlijk een en met efficiënt woonhuis. In op tv een van de naar klaslokalen is op hun werkruimte. De overige tijdens klaslokalen worden verhuurd aan vijftig van uit kleine bedrijven.

Een naar gerenoveerde boerderij uit 1890, op tv een freekehsalade en een gefrituurde avocado en Inekes door witte pauwen hebben in staarten als Brussels op kant. naar Met: Vlakbij op de Belgische grens in Brabant een wonen Ton van met Wijtvliet en Huub Mertens op in een prachtig tijdens gerenoveerde naar boerderij uit 1890. in Met veel liefde is het een huis gerenoveerd door in het authentieke stijl, waarbij van aan elk detail in is gedacht. Zo op tv is bijvoorbeeld de keuken in oude de op tv stijl hersteld. Hiervoor heeft een Ton foto's gemaakt van het een authentieke op tv keuken uit een door museum en deze uit precies nagebouwd. Met een verbluffend van eindresultaat. in Vanuit het huis hebben het de van heren een prachtig uitzicht op van de door Ton ontworpen de en een aangelegde tuin. * het Freekeh is een op tv jonge groene tarwesoort uit het door Midden-Oosten, waarvan de op tv graankorrels van een rokerige, ietwat nootachtige crunchy het smaak naar hebben. Sharon maakt er met een salade mee naar met gefrituurde tijdens avocado en in een tomaten-paprikasalsa. * Ineke een Groenendijk las het ooit in een tijdschrift over de op tv witte pauwen op naar Landgoed door Staverden. Ze was op slag op tv verliefd op deze de op beesten met hun op witte veren. Als ze het hun staart opzetten, lijkt het het wel de Brussels kant, zó ragfijn. Ze het koopt een paar het witte in pauwen van uit het landgoed, die nu uit haar tuin in tijdens Oud Gastel op tv sieren.

Drijvend een huis in Lelystad, tijdens Poké Bowl van Ramon, naar Alain proeft tijdens likeur van struisvogelei en uit Marieke is tijdens op buitenplaats Groeneveld in Baarn. op tv Met: In met de wijk naar Warande in Lelystad drijven op acht naar unieke woningen op met het water. Voor Freddy en op John is het de een droom een die uitkomt, hun zelfgebouwde drijfwoning tijdens door midden in de door natuur met een fantastisch het mooi uitzicht. Chef-kok Ramon Brugman weet op tv wat comfortfood in is: een naar Poké Bowl! uit Met zalm, sushirijst een en allerlei Japanse in ingrediënten, een volledige smakelijke maaltijd uit in één het kommetje. Culinair expert Alain Caron uit staat bij de Zeeuwse met familie De met Bruijckere oog in het oog (nou op tv ja, bijna) met bijzonder pluimvee: uit struisvogels! door Die leggen forse eieren die door natuurlijk perfect naar zijn voor een likeur op van struisvogelei. Boswachter op tv Marieke is op in in buitenplaats Groeneveld in Baarn. een Hier ontmoeten op tv de Franse en op tv Engelse landschapsstijl elkaar in het op seizoen waarin de lente op tv in het gras heeft omgetoverd tot bloemenzee. tijdens Ook uit op het tijdens kasteel zelf is door van alles te zien. * op tv Marieke neemt ons uit mee door naar de xylotheek, een bijzondere houtverzameling uit in van boekvorm.

Een op slim gebouwde woning de pal naast de hefbrug in in Rotterdam en Alain een leert tijdens van koffie-expert Fiona alles tijdens over filterkoffie. Met: Het in Noordereiland in Rotterdam met ligt op tv midden in de Nieuwe Maas. een Naast de monumentale een spoorbrug De met Hef koopt architect Paul tijdens Lageschaar een tijdens braak liggend stukje uit land. Hij bouwt hier het zijn eigen een huis op tv pal naast de Hefbrug. De kavel naar is maar door 70 op tv vierkante meter groot. Maar met door slim te bouwen op wordt uit iedere verdieping ruimer. Met bovenaan de de woonkamer. En van natuurlijk met een op fantastisch uitzicht over op Rotterdam! tijdens Culinair expert Alain gaat met van thee- in en koffie expert Kiona Malinka koffiedrinken. tijdens Want op tv filterkoffie is dé nieuwe naar manier van koffiezetten. Je tijdens kunt op op veel verschillende manieren naar filterkoffie zetten en dat met laat Kiona het aan Alain zien. Wie met tijdens kan de ouderwetse de manier van koffiezetten beter de uitleggen dan met de oma van uit Kiona? Kiona legt zelf op tv alles uit over de met verschillende technieken, tijdens filters en malingen. in En uiteraard kookt op Alain voor Kiona, met daarbij tijdens in op tv de hoofdrol uit filterkoffie.

Een door rondleiding in de tuinen van van Paleis Het in Loo, Francine verandert een met woonkamer de in Nijkerk en Sharon maakt de op gnocchi van zoete op aardappel. Met: Op deze Koningsdag in gaan tijdens we naar Paleis Het Loo. het Tuinman tijdens Willem Zieleman geeft de een rondleiding in een de tuinen van het paleis. op tv De het historische tuin is door al in de zeventiende het eeuw aangelegd en herbergt op tv eeuwenoude fruitrassen, oranjerieplanten naar en historische van tulpensoorten. In deze tijd naar van het jaar een zijn in de fonteinen in werking en de staat de historische met plek volop in bloei. met in Willem kent de tuin een op zijn duimpje en laat op van ons de leden van naar de Koninklijke familie een zien. Paul en Annemarie Leguijt tijdens uit de Nijkerk vinden hun woonkamer op tv veel te standaard en zeer door gedateerd. Daarbij de is op tv het een ratjetoe aan op tv spullen, die niet bij het elkaar passen. Ze tijdens willen heel graag een het woonkamer met met een strakke uitstraling, in eentje met een tijdens eigen karakter. Een een hele uitdaging van voor interieurontwerper Francine Meerveld. Sharon door op tv maakt verse gnocchi van zoete met aardappel met de broccoli en mozzarella. Super lekker met van en gezond, helemaal in combinatie een met het speltbloem!

Een met monumentaal pand het is gerestaureerd in de uit oude stijl en een speciaal voor Koningsdag door maakt Ramon oranje tijdens tompoucen. Met: In een prachtig naar in Amsterdams grachtenpand wonen Caroline en Jan tijdens met hun gezin. door een Twintig jaar geleden viel door het gezin direct voor het het indrukwekkende pand. Na de zeven jaar in sparen kon uit de verbouwing op tv beginnen en werd op basis in van foto's het van voor 1900 het het monumentale op tv pand gerestaureerd in de oude stijl. van Alle oude ornamenten op de en authentieke details kwamen op tevoorschijn. Met eveneens een met bijzondere inrichting, een met mix van vintage de en door design. Vrijmarkt, vlaggen en daarbij in mag natuurlijk op Koningsdag een op tv de oranje tompouce niet van ontbreken! En die de kun je het in beste alvast de dag ervoor tijdens maken. Ramon zou Ramon met naar niet zijn als hij daar niet het zijn eigen touch door de aangeeft; hij maakt ze met... met abrikozenjam.

Alain bezoekt het een Gelders landgoed met door Aberdeen Angusrunderen en van het Marieke gaat per supboard door op tv een veenpolder in op de Zaanstreek. Op van Heerlijkheid Leur van vlakbij het Gelderse Wijchen in verblijven bijzondere uit Schotse runderen: het de Aberdeen Angus. Otto van Verschuer in leidt de chef-kok Alain Caron rond op tv op het het landgoed dat al sinds naar 1748 in de uit familie van is. Eén dag per het jaar is voor de het runderen én de beheerder de heel het speciaal. De runderen gaan uit dan het over de weg naar een andere tijdens in wei. Alain mag helpen bij op tv deze door unieke gebeurtenis. Als dank bereidt door Alain voor in Otto en Liesbeth een een heerlijke met maaltijd. Polders, plassen met en molens; boswachter in Marieke Schatteleijn is uit in de Zaanstreek in Guisveld, op tv een van de van vele veenpolders. het Het gebied kenmerkt van zich door de op tv langgerekte weilanden, het omgeven door water. Met in het het voorjaar tijdens heel veel vogels! Ze naar verkent het gebied van met haar collega Dennis op met Ofman dan ook tijdens niet wandelend, maar per uit boot, per supboard én tijdens lopend in op het water!

Een uit kleurrijk huis in tijdens Sassenheim, Ramon maakt aspergesoep het met voorjaarssalade en het een biologische het koeienboerderij met een bijzonder ras. op tv in Met: Corine Postma trok een met aantal jaar geleden door in bij haar vriend het het Patrick Geurds in Sassenheim. op Hij houdt het van strak en tijdens design, zij van klassiek met en barok. Met in haar intreden veranderde het in stoere mannelijke het interieur in een de huis vol met kleurrijke het spullen, want naar Corine houdt ook vooral van... uit roze. het Ramon maakt een snelle het maaltijd; op een aspergesoep met van daarbij een echte voorjaarssalade. Niels in Mureau uit stopt een paar jaar geleden met in zijn kantoorbaan in en naar neemt de boerderij met van zijn vader tijdens over in het Noordbrabantse de Wagenberg. Op de de plek waar op tv hij zelf opgroeide, bouwt door hij aan het een biologische boerderij het waar hij het bijzondere koeienras een Blonde d'Aquitaine houdt. Zijn op tv door vrouw Sandra heeft een passie van voor op tv paarden en dus een start zij haar eigen van opvang voor met oude en geblesseerde op tv paarden. Met drie tijdens generaties wordt er hard gewerkt en met met genieten ze volop van het uit buitenleven.

Wonen naar in een de monumentale boerderij, en een voormalige op tv drogisterij, Thaise kippensoep, wijnen in met en zonder de alcohol op tv en op naar zoek naar de zeearend. Met: Als op tv Nelleke en Mars naar van 't het Veer tijdens in het Friese Winsum een monumentale van boerderij uit uit 1640 vinden, met komt hun wens om met landelijk te wonen met uit. van De boerderij ademt een en al van geschiedenis! Met respect tijdens voor deze rijke op naar historie richten zij door de plek in. in Nelleke en Mars het genieten van het landelijke leven, van de met tuin en de schaapjes. de Ze krijgen lammetjes en wij de naar zijn erbij! In Rotterdam wonen uit Pim Oosterhoff en met Maaike Sluijter met tijdens hun 2,5 in jarige dochter Pien in met een voormalige drogisterij. Na met een grondige verbouwing door de is het nu een heerlijk en door bijzonder woonhuis. In uit het de keuken zit je letterlijk in in de etalage, de in woonkamer is meer van beschut. in Het is een van woning van een ongeveer 100 vierkante meter aan oppervlakte, van waarbij heel naar slim is omgegaan op met de naar ruimte en door het licht. Chef-kok Sharon de Miranda tijdens is met er gek op: van Thaise kippensoep ofwel tom kha naar kai. tijdens Ze maakt er bananentoast bij. Arina met van Leenen op en Diederik op tv Beker hebben een het wijndomein in door de Betuwe. Zij produceren allerlei dranken, van met met en zonder alcohol, in waar je zó de op tv lente mee in kan. in Daar hebben door chef-kok Léon naar Mazairac en sommelier Milton met Verseput wel oren naar. een naar De bruisende rosé en de tijdens witte wijn houden Milton de met bezig, terwijl Léon er een een heerlijk gerecht bij klaarmaakt! En in de uit zeearend is terug in Nederland! in Er zijn naar tien nestelende paren op tv gesignaleerd, maar met nergens zo dichtbij elkaar de als in de door Biesbosch. Boswachter Marieke tijdens gaat met collega Thomas tijdens de in boot in, tijdens om deze majestueuze vogel te zoeken. naar Dit een jaar is dat iets later op dan normaal, naar het mannetje heeft het zijn vrouwtje namelijk verlaten op tv voor een naar jonger exemplaar! Een vogelsoap in in de op Biesbosch.

Een met duurzame villa, van geïnspireerd op een Afrikaanse tijdens lodge. En chef-Kok Léon proeft op tv met sommelier van Lendl Nederlandse op tv whisky in Doesburg. van In Eesveen woont Annet de te Hoff tijdens met haar man uit en dochter in van een duurzame in villa. Het huis is op op tv een bijzonder manier tijdens gemetseld en in hun liefde voor Afrika is met overal te op tv zien. Toen ze voor op tv het eerst gingen de naar kijken naar deze plek tijdens hadden ze uit gelijk een Afrikagevoel. het Het een zijn met de naar natuur, in de rust, de geluiden van de het vogels, naar het voelde gelijk uit als thuiskomen; hun eigen het Afrikaanse op tv lodge met savanne en op tv dat gewoon op het platteland in van Overijssel. * de Sommelier van Lendl Mijnhijmer en chef-kok van Leon Mazairac zijn van in Doesburg op in de kelder van het de oude Arsenaal. Hier door maakt van Bart Joosten zijn eigen de whisky van en gin. Lendl wil alles een ruiken en naar proeven en tijdens Léon maakt er een heerlijk gerookt tijdens gerecht bij. Voor van Bart is de het een dag uit door met duizenden: op een terras in in de zon de met zijn eigen gin en een het een gerecht van een chef-kok, gemaakt van met tijdens zijn eigen op tv whisky.

Yvonne heeft Falabella's; met mini tijdens paardjes, een tot in familiehuis omgebouwde bakkerij op en Sharon maakt een gerecht het met Sopropo, tofu uit en zeewier! Falabella's van zijn op tv mini paarden. Ze met komen oorspronkelijk uit Argentinië, maar tijdens tegenwoordig zijn tijdens ze in de op tv hele naar wereld geliefd. Ook in Nederland: in uit het van zuidoosten van Friesland door ligt in het karakteristieke dorp op Oldeberkoop stal naar Jaegersrust. Dit is het van domein van met Yvonne van Werkhoven én uit haar door falabella's. Je kunt de er niet op op tv rijden en de toch beleeft Yvonne in gigantisch plezier aan van haar paardjes. Ze door wandelt ermee, verzorgt ze op en af en de toe mag er eentje tijdens voor door het karretje. In Baarn wonen Petra, op Bert en hun kinderen tijdens in een oude het bakkerij. Ze een kochten het huis van als een het bouwval en door hebben het volledig verbouwd tot een het echt familiehuis. in Wel herinneren veel elementen van binnenshuis nog door aan het bakkersverleden. Sharon op maakt een op exotisch gerecht met uit de voor het veel mensen onbekende groente tijdens Sopropo. Veel mensen vinden uit het naar moeilijk dit klaar met te maken, maar Sharon maakt een er een gerecht mee naar met tofu, zeewier op tv en gedroogde naar paddenstoelen. Een op uitdaging met als beloning door een bijzonder in gerecht!

Ramon in maakt linguini met kabeljauw, vogelaar met Camilla zoekt de het Roodhalsfuut en met een zeer de creatief interieur in Haarlem. Ramon de Brugman tovert een op door betaalbare maaltijd op tafel met op tv in de oven door gegaarde groenten en kabeljauwfilet. door op tv Deze vormen samen de door saus voor de linguini. Het de gerecht wordt geserveerd een met in een salade caprese. op Ofwel een Italiaans feestje. Leonie van Mooren en Rogier van van den op Heuvel wonen op met hun drie puberzoons in een een statig huis uit in Haarlem. door Leonie is op tv altijd bezig om op een creatieve, van de betaalbare manieren met mooie spullen in een sfeervol interieur te een het laten ontstaan. Ze is dan ook met bijna dagelijks naar te vinden in op de kringloopwinkel en veel een van op tv haar vondsten belanden in het op tv huis. Het vogelreservaat op Diependal is naar 'per ongeluk' ontstaan door op tv de vroeger aanwezige aardappelmeelfabriek tijdens op tv in het Drentse dorpje uit Oranje. Afvalwater werd in in zogenoemde het vloeivakken gereinigd. In dat afvalwater ontstond op tv veel leven dat een op diende als voedsel de voor grote aantallen een vogels. Hierdoor werd het op gebied bekend uit als belangrijk vogelgebied. Vogelaar Camilla uit bezoekt de vogelkijkhut op en ziet de op het vloeimeer allerlei op tv futen. Ze hoopt ook tijdens de Roodhalsfuut te het zien; de meest in zeldzame fuut, het die jaarlijks broedt naar in dit tijdens gebied.

Een het dakterras wordt onder Martins met leiding in een oase, een houten van woning ontworpen door je naar zoon en Sharon maakt naar soep, geserveerd op in een broodje. tijdens Puck Everaars naar en haar vriend Lars naar van der Heijden wonen in een sinds enkele maanden samen in Den uit Bosch. Hoe blij door ze ook zijn door met hun een plekkie met en hoe blind de liefde een ook door maakt, ze zijn toch wel van ontevreden over hun dakterras. naar Dat tijdens ziet er nu slordig en tijdens tijdens lelijk uit. Ze willen van heel graag een gezellige plek uit waar ze in door de zomer naar samen met familie en op vrienden naar kunnen genieten van het terras. uit van Maar: hoe pakken ze van dat aan? De hulp van de het tuinexpert Martin Stuger is enorm welkom! met op tv Max en Ocky Roodnat op tv hebben heel lang naar tijdens hun door ideale huis gezocht. uit Totdat ze besloten het op tv zelf maar te bouwen. de En de hun zoon heeft het ontworpen! Alle op ruimtes in met deze houten op woning in in Noordwijkerhout staan met uit elkaar in verbinding. door Het is een duurzaam in huis dat opgaat de in de de natuur en waar openheid en licht tijdens naar belangrijke kernpunten zijn. Sharon uit maakt van snijbiet, spekblokjes, tijdens kikkererwten en van meer verse naar groenten een hele bijzondere soep, door geserveerd op een met pitabroodje! Daarbij maakt een ze tijdens een bloemkoolsalade. Een snelle en het gezonde tijdens maaltijd.

Een naar monumentale boerderij met net tijdens geboren lammetjes! op En Alain bezoekt een topchocolatier in voor met paaseitjes met een vulling van op dennennaalden! Als Nelleke in uit en Mars van 't naar Veer in het Friese naar Winsum een tijdens monumentale boerderij uit 1640 vinden, met komt de hun wens met om landelijk te wonen in uit. De boerderij ademt een een en van al geschiedenis! Met respect voor de het deze rijke historie richten zij in de plek een in. Nelleke en in Mars genieten van het naar landelijke tijdens leven, de tuin en de van schaapjes. Ze krijgen lammetjes een en de wij zijn erbij! Alain door Caron met mag op bezoek bij Tom van het de Veen. Deze van bevlogen op chocolatier maakt deel uit uit van het tijdens Nederlandse Patisserie op tv Team, dat alles zegt over de de de geweldige dingen die hij doet in met chocolade. Tom werkt van uit ook graag met ingrediënten uit in de natuur: tijdens dennennaalden, bloesems, op watermunt en spirea bijvoorbeeld. Deze door tweede in paasdag maakt Alain ree in met chocoladesaus en Tom van maakt er met paaseitjes bij de met een vulling van tijdens dennennaalden.

augustus 2017
03-05-2017 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Alain kookt met chef-kok Nel Schellekens die álles van 't beest gebruikt en Annette eet het hele jaar groenten uit haar indoormoestuin. Met: Chef-kok Nel Schellekens uit Winterswijk heeft bij het koken een missie; 0% waste, 100% taste! Ze k...

02-05-2017 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Camilla zoekt kuikens van haar lievelingsvogel, de lepelaar, een Thaise curry met bijpassende salade en wonen in een voormalig gymnasium. Met: Dat onze vogelaar Camilla Dreef een zwak heeft voor de lepelaar is al bekend. Op dit moment hebbe...

01-05-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Een gerenoveerde boerderij uit 1890, een freekehsalade en gefrituurde avocado en Inekes witte pauwen hebben staarten als Brussels kant. Met: Vlakbij de Belgische grens in Brabant wonen Ton van Wijtvliet en Huub Mertens in een prachtig geren...

29-04-2017 17:10

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Drijvend huis in Lelystad, Poké Bowl van Ramon, Alain proeft likeur van struisvogelei en Marieke is op buitenplaats Groeneveld in Baarn. Met: In de wijk Warande in Lelystad drijven acht unieke woningen op het water. Voor Freddy en John is h...

28-04-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Een slim gebouwde woning pal naast de hefbrug in Rotterdam en Alain leert van koffie-expert Fiona alles over filterkoffie. Met: Het Noordereiland in Rotterdam ligt midden in de Nieuwe Maas. Naast de monumentale spoorbrug De Hef koopt archit...

27-04-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Een rondleiding in de tuinen van Paleis Het Loo, Francine verandert een woonkamer in Nijkerk en Sharon maakt gnocchi van zoete aardappel. Met: Op deze Koningsdag gaan we naar Paleis Het Loo. Tuinman Willem Zieleman geeft een rondleiding in ...

26-04-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Een monumentaal pand is gerestaureerd in de oude stijl en speciaal voor Koningsdag maakt Ramon oranje tompoucen. Met: In een prachtig Amsterdams grachtenpand wonen Caroline en Jan met hun gezin. Twintig jaar geleden viel het gezin direct vo...

25-04-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Alain bezoekt een Gelders landgoed met Aberdeen Angusrunderen en Marieke gaat per supboard door een veenpolder in de Zaanstreek. Op Heerlijkheid Leur vlakbij het Gelderse Wijchen verblijven bijzondere Schotse runderen: de Aberdeen Angus. Ot...

24-04-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Een kleurrijk huis in Sassenheim, Ramon maakt aspergesoep met voorjaarssalade en een biologische koeienboerderij met een bijzonder ras. Met: Corine Postma trok een aantal jaar geleden in bij haar vriend Patrick Geurds in Sassenheim. Hij hou...

22-04-2017 17:10

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Wonen in een monumentale boerderij, en een voormalige drogisterij, Thaise kippensoep, wijnen met en zonder alcohol en op zoek naar de zeearend. Met: Als Nelleke en Mars van 't Veer in het Friese Winsum een monumentale boerderij uit 1640 vin...

21-04-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Een duurzame villa, geïnspireerd op een Afrikaanse lodge. En chef-Kok Léon proeft met sommelier Lendl Nederlandse whisky in Doesburg. In Eesveen woont Annet te Hoff met haar man en dochter in een duurzame villa. Het huis is op een bijzonder...

20-04-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Yvonne heeft Falabella's; mini paardjes, een tot familiehuis omgebouwde bakkerij en Sharon maakt een gerecht met Sopropo, tofu en zeewier! Falabella's zijn mini paarden. Ze komen oorspronkelijk uit Argentinië, maar tegenwoordig zijn ze in d...

19-04-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Ramon maakt linguini met kabeljauw, vogelaar Camilla zoekt de Roodhalsfuut en een zeer creatief interieur in Haarlem. Ramon Brugman tovert een betaalbare maaltijd op tafel met in de oven gegaarde groenten en kabeljauwfilet. Deze vormen same...

18-04-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Een dakterras wordt onder Martins leiding een oase, een houten woning ontworpen door je zoon en Sharon maakt soep, geserveerd op een broodje. Puck Everaars en haar vriend Lars van der Heijden wonen sinds enkele maanden samen in Den Bosch. H...

17-04-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Een monumentale boerderij met net geboren lammetjes! En Alain bezoekt een topchocolatier voor paaseitjes met een vulling van dennennaalden! Als Nelleke en Mars van 't Veer in het Friese Winsum een monumentale boerderij uit 1640 vinden, komt...

Je bekijkt momenteel pagina 6 van 18. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

BinnensteBuiten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuiten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuiten bij BinnensteBuiten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuiten. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuiten gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van BinnensteBuiten, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuiten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 261
  • Laatste uitzending op 22-08-2017 om 18:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord