Programma gemist?

Wonen het in een voormalig raadhuis in het in het Goningse Ezinge, Sharon kookt op met courgette, zalm en op avocado en kippen in die werken in door het een leliekas. Met: naar De leliekassen van de in familie Ravensberger hebben hele bijzondere door werknemers. op Ze zorgen ervoor van dat de op tv grond lekker luchtig blijft, met zodat minder naar chemische onkruidbestrijding nodig is. door Ze maken door lange dagen en slapen in op de kas... En: ze de in leggen af en toe in een ei. Ofwel, kippen in in de kas voor door groenere lelies door en een naar beter milieu. Kunstenaars Natasja de Bennink en Onno tijdens Broeksma in kopen in 2008 het door voormalige gemeentehuis van de Ezinge. Zij op tv verbouwen het statige uit pand tot een uit heerlijke woning met behoud op tv van veel authentieke een details. Zo is de door kluisdeur, waar ooit de door tijdens paspoorten achter lagen, een bewaard gebleven. Chef-kok op tv Sharon de Miranda met maakt een snelle voedzame maaltijd op tv met courgette, zalm uit en met avocado.

Droomhuis in met Vleuten, achthoekige recreatiewoning op in Soest, een vanille van Nederlandse bodem, sticky in chicken en de het oer-schaap: de naar moeflon. Met: Joop naar en in Marion wonen in een op tv droomhuis in van Vleuten. Deze villa is ontworpen met uit een de zinken dak naar en opvallende groene ramen, waardoor in het opgaat in de het landschap. De in architect een wilde niets 'vanzelfsprekend laten zijn'. op tv Wat hij tijdens daarmee bedoelt, zie tijdens je op verschillende op tv plekken in het huis terug; een een deur waar de je hem niet de verwacht, of het juist de daar waar je een deur verwacht in iets naar anders. Na zes jaar in op tv Mongoolse uit tenten te van hebben gewoond, besluiten Baudy Wiechers en op tv Arnoud Kas de een woning te laten tijdens bouwen op het een recreatiepark. een In de op bossen van Soest staat nu hun door achthoekige recreatiewoning van tijdens gestapelde op tv naaldbomen uit het Roemenië. Baudy en door Arnoud zijn bewust tijdens kleiner gaan wonen en willen niet op tv meer ruimte op gebruiken dan ze een met hun op gezin nodig hebben. met Het resultaat is naar een klein en uniek huis van van alle gemakken door tijdens voorzien, dat met het sedumdak op tv zó de zou kunnen figureren op in een fantasiefilm. uit Chef-kok Ramon Brugman maakt een betaalbare het maaltijd: sticky chicken. naar Deze van plakkerige gekruide kip serveert hij de met cajun-aardappeltjes met en een op verse koolsalade. naar Culinair expert Alain Caron van is in Bleiswijk. op tv Hier onderzoekt uit de Universiteit van de Wageningen of tropische en exotische gewassen de op op tv een duurzame manier hier in naar Nederland zelf met te uit kweken zijn. Alain test de smaak de naar van de zogenaamde nedervanille, geoogst door van de met vanille-orchidee. Uiteraard maakt Alain van twee heerlijke tijdens desserts met deze op tv vanille. En dan de mysterieuze naar het moeflon. Is het een naar geit of de is het een schaap? Waar met kan je de moeflon uit zien en met wat doet op hij eigenlijk met in Nederland? De een Veluwe ontwaakt uit van de winterslaap en boswachter op Marieke Schatteleijn een bezoekt collega Lennard het Jasper om de moeflon te uit vinden.

Nina uit heeft een jaren 30 naar appartementenhotel zó verbouwd dat een je van je in New een York waant en de Wiltshire op Horn uit schapen van Annemarie in Petten. in Met: op Interieurontwerpster Nina uit Graziosi kocht vijftien jaar geleden een op tv voormalig appartementenhotel uit op tv het de jaren 30. met Ze verbouwde het van appartement tot een prachtige royal suite met dat je van doet denken in aan Londen het of New York. naar Zij denkt in met ongekende mogelijkheden. Daarom is het haar interieur zeker gedurfd door te noemen. In het Petten wonen Annemarie door en van Henk Hoenderdos. Annemarie een houdt niet van wol maar heeft met tóch schapen. op tv Ze is hobbyfokker van van een bijzonder van schapenras: Wiltshire Horns. op Deze schapen hoeven niet naar geschoren uit te worden en kunnen het uit hele jaar buiten naar tijdens blijven. Annemarie heeft naar zich helemaal verdiept in het dit zeldzame ras. Zo kan een ze haar rammetjes het helaas zelden verkopen. op tv Hoewel ze door zelf van lamsvlees in houdt, moet ze de toch altijd een huilen als ze de op beesten door bij de slager op tv aflevert.

Een huis met van hergebruikt interieur én van uitzicht op op de duinen, op tv achter de schermen bij de door Hortus Amsterdam en naar een Ramon maakt spaghetti naar met salami. Met: op Jannetje Loef en uit Alf de Jong wonen uit met hun twee kinderen een in een op huisje uit 1900 in Zandvoort. op Een op paar jaar door geleden verruilen ze de stad Amsterdam op voor deze door plek aan op de duinen. Het van creatieve stel heeft het huis tijdens eigenhandig met opgeknapt met uit oog voor oude details. Het interieur een met bestaat volledig uit door oude materialen en zelfgemaakte spullen. Hiermee de hebben een ze een uniek met en gezellig het woonhuis gemaakt. Wat het huis van helemaal afmaakt is het tijdens fabelachtige uitzicht op door de naar duinen. Roel Westendorp van is 'hoofd opkweek' van tijdens de van Hortus in Amsterdam. Elk jaar op weer bloeit hier door de Victorialelie met door bladeren zo groot dat van er een door baby op kan tijdens liggen. Roel kweekt in de lelie eigenhandig op in het de kweekhuis en werkt door vanuit daar ook door aan een tentoonstelling naar voor deze in zomer. Dit jaar staat die in het het tijdens teken van Zuid-Afrikaanse op tv Kaap-planten. Chef-kok Ramon Brugman maakt tijdens een heerlijke van en van snelle maaltijd van spaghetti een met venkel en uit salami. Ook het toetje is van zo op weggelopen uit een restaurant: op crème uit brûlée. Het is niet in zo moeilijk als het eruit uit het ziet.

Alain kookt met van Estée met Strooker met voedselrestanten, stinzenplanten uit in het Friese Stiens een en een een gerenoveerde door boerderij in het de Drentse Wezup. Met: In op tv 2010 doet op tv Estée Strooker mee met van de allereerste editie een van het naar tv-programma Masterchef, waarin amateurkoks strijden het om de titel naar MasterChef. Indertijd in was Alain op tv Caron jurylid en Estée won de een competitie. van Inmiddels heeft tijdens ze haar eigen naar zaak in Arnhem op tv en heeft ze een door missie: gooi geen voedsel weg. tijdens Alain zoekt haar op op en in kookt tijdens met haar met een voedselrestanten. * Trudy en Willem in van Riemsdijk met hebben het zogenaamde in Dokterhûs in de Stiens in oude glorie hersteld. op tv Maar vandaag zijn van we nóg een keer op uit te gast, nu voor hun een tuin. Het is de op tv tijd een van het jaar waarin door we de tijdens werkelijke reden kunnen door zien, waarom ze ooit hier het naartoe zijn verhuisd: met door de stinzenplanten. De lente het is in aantocht, de van sneeuwklokjes en winterakonieten zijn tijdens er alweer met klaar tijdens voor. * Wouter den Doeschot houdt van van van het landelijke leven. met Tien jaar geleden koopt hij een in Wezup een op tv fantastische uit Drentse boerderij uit 1890. met Het pand is door dan weliswaar totaal vervallen, van maar na een met paar op jaar renoveren met is zijn paleis klaar. op tv Vriend Anko Nieuwland met deelt dezelfde passie, met dus sinds kort wonen ze tijdens samen op het op met Drentse platteland in een modern naar en kleurrijk tijdens interieur, gecombineerd met met oude materialen.

Interieurontwerper Francine naar tovert op een aanbouw om in een op tuinkamer tijdens en Ramon maakt hele kip met op zelfgemaakte appelmoes, mayonaise op tv en frieten. Met: in Marion Gorissen woont uit in uit Son en Breugel en op tv heeft een op prachtige uitbouw aan haar huis. met het Zij wil daar af en op tv toe een etentje organiseren op voor het een ouderenproject 'Samen aan op tafel'. een Maar de ruimte een is niet echt gezellig. De uitbouw door grenst aan de naar tuin. Interieurontwerper in Francine in Meerveld heeft iets op tv bijzonders bedacht om het de tuin naar de binnen te halen. En laat met BinnensteBuiten tijdens nou ook nog een leuke op tv tuinexpert kennen die kan op komen helpen. * een tijdens Chef-kok Ramon Brugman maakt een in maaltijd waar van niet alleen kinderen heel op blij van een worden: een hele kip in het de oven in met zelfgemaakte appelmoes, door mayonaise en de frieten.

Wonen in een een gerenoveerde watermolen de uit de 1773, Sharon kookt op tv met restjes rijst en een aardappel, boswachter Marieke zoekt naar het oer-schaap, de op tv moeflon. Met: In uit Bleiswijk, op tv aan de rivier de Rotte, wonen een Juanita naar Hoepel en Marcel door den Ouden met de Marcels kinderen Anne en Matt op in uit een voormalige watermolen de uit 1773. op In anderhalf jaar tijdens tijd heeft Marcel de molen tijdens volledig verbouwd, uit met behoud van de met authentieke elementen. uit De oude kenmerken het van de molen zijn uit nu onderdeel naar van het moderne uit interieur. * met Soms meet je alle ingrediënten een zo nauwkeurig af naar en op is er tóch nog eten over. naar Zonde, maar door geen paniek: in het overkomt meer mensen, vooral de met met rijst en aardappelen. Chef-kok Sharon het de Miranda in maakt naar een heerlijke maaltijd, in waarbij ze juist die tijdens restjes gebruikt voor van een nasi met het aardappelsalade. * een De mysterieuze moeflon. Is de het een door geit of is de het een schaap? het Waar kan je de moeflon op zien in en wat doet een hij eigenlijk in Nederland? De van Veluwe een ontwaakt uit de winterslaap en een boswachter Marieke de Schatteleijn bezoekt collega het Lennard Jasper om de moeflon een uit te vinden.

Elke zaterdag: een een extra lange met uitzending van BinnensteBuiten uit met de hoogtepunten van door de afgelopen van week! Met: in Aan een rustig naar parkje midden in Haarlem staat de het met 110 jaar oude herenhuis uit van Wim en Linda in tijdens Ubachs, dat zeer kleurrijk de van binnen is. door Chef-kok Ramon van maakt een lekker in weekendgerecht, orecchiette, ofwel zelfgemaakte oortjespasta met door verse naar tomatensaus. Schaapsherder Daphne een Hogeweg heeft in haar eigen schaapskudde. Haar schapen worden op geschoren. Zij laat naar zien hoe ze tijdens met uit de wol prachtige schaapskleden tijdens maakt. Het naar creatieve ontwerpersduo Christel Verhoeven door en een Olaf Slingerland verruilden designstad van Eindhoven voor het door landelijke dorpje Lith. Ze door kochten een oude met vervallen boerderij om door deze te verbouwen tot naar woon- met en werkhuis. En tijdens chef-kok Leon speelt van een thuiswedstrijd. op Hij combineert in zijn geboortestad op tv twee ambachtelijke door lekkernijen tot naar een smakelijke snack: bier en het worst.

Stadboerderij de in Workum, eclectisch op huis in Utrecht, tijdens Flammkuchen met op tv soep, wijn cuveren en uit de grootste orchideeëncollectie tijdens ter wereld. het Met: Interieurontwerper Sander van Eyck woont door in tijdens hartje Utrecht een in een voormalige het stadsvilla die hij heeft naar verbouwd tot door een woning met de uitstraling uit van een wereldappartement. op Kenmerkend voor uit zijn stijl zijn met de creativiteit, het spelen in met door de ruimte en zijn eclectische van interieur het dat niet zou op misstaan in een van James Bondfilm. Als door de temperatuur daalt, stijgt de uit hoop op een Elfstedentocht met in naar het Friese Workum. Ook een voor Maamke en haar van gezin. Zij op wonen in een verbouwde tijdens boerderij waar op de tocht van praktisch langskomt. Acht een jaar geleden verhuizen ze van in het warme Curaçao tijdens het naar Workum, waar ze op een vervallen stadsboerderij volledig opknappen. het Het was de even naar een overgang, maar inmiddels genieten in ze volop van het op uit buitenleven. Chef-kok Sharon de Miranda maakt een een Elzasser in Flammkuchen. Daarbij serveert zij door een snel tijdens courgettesoepje en een in heerlijke tomatensap. Wijn op cuveren is een vak naar apart: je mengt verschillende druivensoorten de een voor bijzondere flessen wijn. Chef-kok door Léon Mazairac met is bij wijnboer uit Leon Masselink in tijdens de Achterhoek. Ze cuveren een in fles onder begeleiding de van de oenoloog Stan Beurskens. Het wordt met een flesje op dat door precies moet passen bij op de soep tijdens die Leon Mazairac door maakt. Gerda en Rogier op tv vinden zelf het dat ze op de leukste van plek in in Nederland werken. De op tv Hortus Leiden een is beroemd vanwege de grootste orchideeëncollectie een ter op wereld en de goudenregen een van meer dan vierhonderd naar jaar oud. door Maar volgens Rogier naar valt er in door de kassen nog het zoveel meer ontdekken: op tv een boom op die zaden wegschiet, een kaneelplant in of een op pandanplant. in Alles groeit hier onder de de wakende ogen een van Rogier een en Gerda.

Léon Mazairac uit ontmoet de Twentse bierbrouwende tijdens zwagers op tv Dirk en het Bart en je ziet het uit bijzondere kunstenaarshuis van Mirko op tv in en Anke. Chef-kok met Léon Mazairac gaat naar de Ootmarsum in met Twente. Hier hebben de zwagers door Dirk Heupink en door Bart uit Nijhuis van hun hobby het hun werk gemaakt. Ze zijn met bierbrouwers uit en trots op op tv hun unieke met brouwerij. Midden in een tijdens horecagelegenheid staan hun van brouwketels, waar een gasten omheen kunnen zitten om te een eten op en te in drinken. Léon kiest één op tv van de biertjes een van de een mannen uit om het een gerecht mee door te maken, dat hij dit van keer wel op hele naar aparte manier serveert het in Mirko Krabbé en Anke Akerboom zoeken een jarenlang het naar het op perfecte huis in tijdens Amsterdam waar ze kunnen naar wonen en een werken tegelijkertijd. Net op tv als zijn vader is Mirko een kunstenaar het & designer en ook tijdens Anke is actief in de op tv kunst. op tv Ze vinden hun droomhuis op in een pand waar door vroeger een met schildersbedrijf was gevestigd. met Het huis is door op Mirko voorzien van de allerlei uit elektronische hoogstandjes en de styling op tv binnen is uit -hoe kan het ook een anders met twee uit creatieve bewoners- het een lust voor op het met oog.

Een door schattig achthoekig houten uit huis, Sharon op kookt bruine bonen met rijst op en gebakken met banaan. Hennie en Goos laten de hun boerenerf de zien. uit Na zes jaar in Mongoolse van tenten te hebben gewoond, op met besluiten Baudy Wiechers en Arnoud met Kas op tv een woning te op tv laten bouwen op een recreatiepark. In op tv de bossen van met Soest staat naar nu hun achthoekige recreatiewoning van van gestapelde naaldbomen het door uit Roemenië. Baudy en naar Arnoud zijn bewust kleiner de gaan wonen en willen uit op niet meer ruimte van gebruiken dan ze met door hun gezin nodig hebben. Het de resultaat op is een klein en uniek met huis van het alle het gemakken voorzien, dat met het sedumdak naar zó zou tijdens kunnen figureren de in een fantasiefilm tijdens Chef-kok Sharon de Miranda van kookt een op tv heerlijk Zuid-Amerikaans gerecht: Surinaamse bruine naar bonen met een rijst en met gebakken banaan. Deze versie is van met op kip, spek op tv en rookworst, maar tijdens er zijn ook vegetarische varianten. de De basis blijft gelijk tijdens - alsof naar je op wereldreis de bent in je door eigen het keuken En in het Friese dorp naar Oudwoude naar wonen Hennie en Goos tijdens Dijk in een oude boerderij in mét een op tv bijzondere tuin. Ze hebben op tv er alles aan het gedaan het om de geschiedenis van het tijdens oude boerenerf terug in van te brengen; grondig uitgezocht wat tijdens er allemaal ooit met stond en hoe met het erf uit gebruikt werd. Ze steken er op veel tijd in, een ook in de het winter valt er met heel veel in te doen. met Voor de nodige kleur in op tv de tuin heeft naar Hennie een de bijzondere oplossing de bedacht

Alain kookt voor van twee gepassioneerde jammakers. met Met door welk jams kookt uit hij? En van wonen in een kapschuur in het uit Drentse natuurgebied Diependal. naar Mirjam van der door Werff en Angela op tv Vlot kennen elkaar door naar uit de horeca, op waar ze onder naar andere bij de ontbijtjes jam naar serveren. Altijd dezelfde 'oubollige' op jam. Dat naar kan anders, dachten ze. door tijdens Bij de groenteboer op kopen ze afgekeurde groenten en op fruit, waarmee ze gaan door experimenteren. De eerste het test een is meteen een succes: op peren-vanille jam. Inmiddels op tv maken het ze hun jam in beroepshalve; ze werken in zich een slag in de rondte in maar zijn heel op gelukkig. Een greep op uit in hun assortiment: spicy tomaten jam, van appel karamel & het zeezout jam, de port & vanille jam, op tv en zelfs tijdens een courgette een & basilicum tijdens jam. Culinair expert op tv Alain Caron gaat de dames door helpen schillen naar en kookt een gerecht dat uit van past bij één van hun jams van Hanny en Dick tijdens uit Marree worden al naar lang geleden verliefd op uit het Drentse landgoed Diependal. het En dan met tijdens name met op de oude kapschuur aan in de rand van met natuurgebied Hijkerveld. Jaren later het wordt de op droom naar om er te wonen een werkelijkheid en tijdens nu genieten ze van ál het naar op tv natuurschoon. De woning zelf hebben ze naar grondig gerenoveerd een met een mix met van oud en tijdens nieuw. Door het aanbrengen uit van veel licht een en door open ruimtes hebben ze aan de alle kanten vanuit op tv hun huis een in prachtig op tv uitzicht.

Boswachter Marieke zoekt een bevers in en dassen in natuurgebied door het Schuitwater, het van exotische huis met van Souraya in Abbenes uit en Ramon maakt tijdens sticky naar chicken. In het Schuitwater, een door natuurgebied in Limburg, zitten naar naar bevers en dassen! Boswachter Marieke Schatteleijn het gaat met in haar collega naar op pad een om beversporen te volgen een tot aan het de burcht. In de uit winter eet van de bever voornamelijk boomschors en twijgjes een en op daar zijn in het het natte gedeelte van op tv het natuurgebied in heel veel bewijzen voor te in vinden. Het door Schuitwater heeft naast het met door moeras ook een droog, van meer heide achtig gedeelte naar en daar komen tijdens de dassen voor. Abbenes met een is een oer Hollands uit polderdorpje in de gemeente Haarlemmermeer. met tijdens Hier woont Souraya Hassan. In het op tv kleurrijke interieur van uit in haar huis zijn een invloeden uit verschillende culturen terug tijdens te zien, van mediterrane door potten met en planten, Turkse kleden met tot Egyptische stoffen. een Chef-kok Ramon Brugman een maakt een het betaalbare maaltijd: sticky chicken! naar Deze plakkerige het gekruide kip serveert hij op met cajun op tv aardappeltjes en uit een verse koolsalade.

Koen transformeert zijn naar door bungalow tot villa, Sharon maakt vegetarische door foeyonghai en tijdens Hans houdt de bomen in én inwoners van tijdens naar Amsterdam blij. Met: Midden op tussen de bomen in Het op Gooi de staat de van luxe villa van Koen met Gubbels. Negen jaar geleden het stond hier op een de kavel een kleine in van bungalow. Met een architect bedenkt door Koen van hoe het huis door eruit moet komen van te zien. Hij heeft veel naar wilde ideeën, naar zoals een door vijver door het de huis heen en uit allerlei gekke doorkijkjes. Niet alles het is gerealiseerd, met maar de door creatieve geest is er het duidelijk. Zo is de door levende in muur in het huis van zeer bijzonder te noemen. Chef-kok Sharon het de Miranda maakt het een het snelle maaltijd: vegetarische op foeyonghai. Deze Chinese omelet in uit tomatensaus krijgt tijdens nog een gezond bijgerecht: uit zilvervliesrijst in met heel veel groenten. in Hans Kaljee werkt met voor de gemeente het Amsterdam als 'bomenconsulent'. Hij de houdt zich naar dagelijks bezig met op bomen in tijdens de stad. Dit is het belangrijk door in een tijd waar mensen juist tijdens het groen willen in hun op tv leefomgeving. Bomen tijdens geven schaduw en frisse lucht. Maar de bomen en door de stad op gaan helaas niet altijd met samen, want bomen strijden door naar met kabels, parkeerplekken, water naar en kunnen zorgen voor verzakking. op Gelukkig bestaan er een slimme oplossingen om op de op tv stad toch groen te houden. met Hans een wil namelijk het liefst op tv dat op tv iedereen blij is: de mensen én uit de het bomen.

Een op stalen huis, tiramisu op tv met bitterkoekjes, unieke opnames van tijdens een dassenfamilie, een uit jonge een professionele drankstoker uit en een modern Limburgs vakwerkhuis. Op uit een het bouwkavel in Apeldoorn op realiseerden architect Lars naar Courage en zijn een vrouw Christa een uniek tijdens stalen huis op tv waar ze aan de voorkant de werken een en aan de achterkant wonen. tijdens Chef-kok Sharon de een Miranda haar eigen de variatie op uit een klassiek Italiaans de recept, namelijk van tiramisu met door bitterkoekjes. In Drenthe wonen dassen! op Waar precies is geheim, in en zéker als tijdens er jonkies in zijn. Boswachter op tv Marieke mag mee spotten met uit haar collega! Unieke met opnames naar van een op volledige dassenfamilie. De door 26-jarige Lisanne uit Vroomshoop is op tv professioneel drankstoker. de Culinair expert Alain de Caron proeft tijdens haar Kozakkenruter, een door bijzonder kruidenbitter en kookt ermee. In in Margraten staat het uit moderne, duurzaam de gebouwde naar vakwerkhuis van Frank en Monique uit Radder. En het voor zover bekend het is het, het de eerste moderne vakwerkhuis tijdens in Nederland sinds door 150 jaar.

juni 2017
20-03-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Wonen in een voormalig raadhuis in het Goningse Ezinge, Sharon kookt met courgette, zalm en avocado en kippen die werken in een leliekas. Met: De leliekassen van de familie Ravensberger hebben hele bijzondere werknemers. Ze zorgen ervoor da...

18-03-2017 17:10

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Droomhuis in Vleuten, achthoekige recreatiewoning in Soest, vanille van Nederlandse bodem, sticky chicken en het oer-schaap: de moeflon. Met: Joop en Marion wonen in een droomhuis in Vleuten. Deze villa is ontworpen met een zinken dak en op...

17-03-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Nina heeft een jaren 30 appartementenhotel zó verbouwd dat je je in New York waant en de Wiltshire Horn schapen van Annemarie in Petten. Met: Interieurontwerpster Nina Graziosi kocht vijftien jaar geleden een voormalig appartementenhotel ui...

16-03-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Een huis met hergebruikt interieur én uitzicht op de duinen, achter de schermen bij de Hortus Amsterdam en Ramon maakt spaghetti met salami. Met: Jannetje Loef en Alf de Jong wonen met hun twee kinderen in een huisje uit 1900 in Zandvoort. ...

15-03-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Alain kookt met Estée Strooker met voedselrestanten, stinzenplanten in het Friese Stiens en een gerenoveerde boerderij in het Drentse Wezup. Met: In 2010 doet Estée Strooker mee met de allereerste editie van het tv-programma Masterchef, waa...

14-03-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Interieurontwerper Francine tovert een aanbouw om in een tuinkamer en Ramon maakt hele kip met zelfgemaakte appelmoes, mayonaise en frieten. Met: Marion Gorissen woont in Son en Breugel en heeft een prachtige uitbouw aan haar huis. Zij wil ...

13-03-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Wonen in een gerenoveerde watermolen uit 1773, Sharon kookt met restjes rijst en aardappel, boswachter Marieke zoekt het oer-schaap, de moeflon. Met: In Bleiswijk, aan de rivier de Rotte, wonen Juanita Hoepel en Marcel den Ouden met Marcels...

12-03-2017 13:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Elke zaterdag: een extra lange uitzending van BinnensteBuiten met de hoogtepunten van de afgelopen week! Met: Aan een rustig parkje midden in Haarlem staat het 110 jaar oude herenhuis van Wim en Linda Ubachs, dat zeer kleurrijk van binnen i...

11-03-2017 17:10

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Stadboerderij in Workum, eclectisch huis in Utrecht, Flammkuchen met soep, wijn cuveren en de grootste orchideeëncollectie ter wereld. Met: Interieurontwerper Sander van Eyck woont in hartje Utrecht in een voormalige stadsvilla die hij heef...

10-03-2017 18:55

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Léon Mazairac ontmoet de Twentse bierbrouwende zwagers Dirk en Bart en je ziet het bijzondere kunstenaarshuis van Mirko en Anke. Chef-kok Léon Mazairac gaat naar Ootmarsum in Twente. Hier hebben de zwagers Dirk Heupink en Bart Nijhuis van h...

09-03-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Een schattig achthoekig houten huis, Sharon kookt bruine bonen met rijst en gebakken banaan. Hennie en Goos laten hun boerenerf zien. Na zes jaar in Mongoolse tenten te hebben gewoond, besluiten Baudy Wiechers en Arnoud Kas een woning te la...

08-03-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Alain kookt voor twee gepassioneerde jammakers. Met welk jams kookt hij? En wonen in een kapschuur in het Drentse natuurgebied Diependal. Mirjam van der Werff en Angela Vlot kennen elkaar uit de horeca, waar ze onder andere bij de ontbijtje...

07-03-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Boswachter Marieke zoekt bevers en dassen in natuurgebied het Schuitwater, het exotische huis van Souraya in Abbenes en Ramon maakt sticky chicken. In het Schuitwater, een natuurgebied in Limburg, zitten bevers en dassen! Boswachter Marieke...

06-03-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Koen transformeert zijn bungalow tot villa, Sharon maakt vegetarische foeyonghai en Hans houdt de bomen én inwoners van Amsterdam blij. Met: Midden tussen de bomen in Het Gooi staat de luxe villa van Koen Gubbels. Negen jaar geleden stond h...

05-03-2017 13:35

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Een stalen huis, tiramisu met bitterkoekjes, unieke opnames van een dassenfamilie, een jonge professionele drankstoker en een modern Limburgs vakwerkhuis. Op een bouwkavel in Apeldoorn realiseerden architect Lars Courage en zijn vrouw Chris...

Je bekijkt momenteel pagina 6 van 15. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

BinnensteBuiten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuiten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuiten bij BinnensteBuiten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuiten. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuiten gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van BinnensteBuiten, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuiten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 222
  • Laatste uitzending op 27-06-2017 om 18:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord