Programma gemist?

Toen uit Nadine Walter als kind met nog op bij haar ouders in Zaandam tijdens woonde, vond in ze de huisjes aan van de in overkant van het water bij van de Zaanse met Schans altijd zo leuk. op Nu woont ze het samen met haar in vriend Rik Beekman tijdens in Zaandijk in in een replica van een uit origineel Zaans op huis. in Ze hebben het hele op tv interieur in ere hersteld en in zijn hier enorm het trots op. Waar door Rik zich druk op tv op tv maakt over de strakke afwerking van op op tv al het hout in huis, houdt uit Nadine zich bezig in tijdens met de inrichting. uit Om te voorkomen dat het, zoals een ze zelf zegt, met 'een de poppenkast wordt', heeft ze gezorgd op voor door een romantisch, stoer interieur. * naar Ramon maakt op tv een snelle, lekkere met maaltijd een van een echte wintergroente. de De meeste mensen gebruiken uit knolselderij in erwtensoep, maar naar Ramon maakt een er een tijdens eigen soep van. Bij de uit knolselderijsoep het maakt hij ook een naar salade van serranoham door en uit geitenkaas. * Boswachter Marieke naar Schatteleijn gaat door in het Haagse Bos op tijdens zoek naar eekhoorns. Dit op met bos ligt midden in de een stad, omringd naar door verkeer en gebouwen. En uit tóch uit ademt het bos het één en al rust en naar natuur. van De eekhoorn naar woont hier al naar jaren en gelukkig is op tv het een goed jaar voor met het beestje. door Collega-boswachter Jenny van Leeuwen de op tv gaat eekhoornnesten tellen. Het een uitgelezen moment voor Marieke om het de rode een eekhoorn de waar te nemen.

Karin door Swerink en Robert de Alexander wonen in een karakteristiek uit vrijstaand op huis in Egmond uit Binnen. Ze een werken allebei in de creatieve sector het en dat op zie je duidelijk terug met in op tv hun woning. Veel kleur, vintage op items van en vooral een heel veel bijzondere behangetjes, in elke op ruimte weer een naar andere. Een sfeervol naar geheel in tijdens een huis vol verhalen. van Risotto is met heerlijk om in te eten, van maar roept vaak wel het weerstand op: hoe naar krijg ik 't goed? Chef-kok in naar Ramon Brugman legt het uit van en wat met blijkt? Iedereen kan het. het Dit keer tijdens maakt Ramon een een risotto carbonara met, omdat hij op toch het op de Italiaanse uit toer is, ook nog tijdens een tiramisu erbij. Als een snelle maaltijd, dus in geen tijd tijdens is geen excuus. Culinair op tv schrijver Nadia Zerouali met duikt met in de zoete wereld het van van nougat. In Monster zoekt ze de toppatissier Hidde de Brabander op tv op die bekend uit naar is om zijn bijzondere met smaakcombinaties in nougat. Hidde haalt van door zijn inspiratie onder andere uit het de unieke uit eetbare planten en bloemen in van de proeftuin in van zijn in woonplaats. Hidde heeft gewerkt uit voor tijdens sterrenrestaurants als de met Librije en Parkheuvel en de is voor naar foodlovers een bekend gezicht op tv. op tv En hij van hoopt zich later op dit jaar meester-patissier door te mogen gaan noemen. op tv Natuurgebied door De Borkeld is op tv een bijzonder gebied bij op tv de Sallandse Heuvelrug waar uit de geschiedenis zijn op tv op tv sporen heeft achtergelaten. tijdens Het heuvelachtige landschap is op tv in de voorlaatste tijdens ijstijd gevormd. Meer dan 6000 het jaar geleden begroeven met de met toenmalige bewoners van deze streek een uit hun doden in grafheuvels. Dat, samen een tijdens met de heidegronden, jeneverbessen en tijdens mistvlagen in zorgt hier voor van de Witte Wieven-legendes.

In maart 2017 in verhuizen Jellina van en Jan Detmar met het naar hun twee kinderen naar een een woonboerderij uit in 1770 in het Friese het dorpje Kollum. Jan is tijdens ongelooflijk handig, van zodat hij bijna de de gehele verbouwing zelf een kan doen. En een Jellina heeft een een voorliefde voor de interieur. een Ze maakt er een sport naar van om hun huis op de om te toveren tot tijdens een droomhuis in uit een industriële van stijl met veel stoere met items. * In het de Overijsselse door Dalfsen ontmoet culinair expert uit Alain Caron van tuinder Eef Stel. Eef komt op tv uit een op echte tuindersfamilie en is de naar vierde tijdens generatie die naar hiermee zijn brood verdient. op Maar Eef op blijft niet hangen in een tradities, hij uit zoekt juist graag de naar vernieuwing. Eef is een altijd op zoek de naar nieuwe groenten en kruiden. uit En omdat hij op daar succesvol van in is, zijn er een het sterrenchefs die weer heel blij op tv worden van naar nieuwe producten en in aan wie de Eef zijn oogst dan ook levert. in Alain geniet van van een Eefs enthousiasme en zijn gedrevenheid. En op tv kookt met uiteraard met groenten uit en kruiden van van Eef.

Als bejaard een paard heb van je het op tv in Soest heel erg goed. Daar door kun je met lekker van je oude tijdens dag uit genieten in het paardenrusthuis. van 55 van jaar geleden begon het rusthuis met uit één werkpaard, uit ondertussen zijn er drie het op tv locaties in Soest en wonen op tv er in de totaal wel 120 met paarden. IJsbrand Muller en een Maike werken op tv al jaren in dit bijzondere door bejaardenhuis en vertellen door graag over met de naar verzorging van de paarden. Vanaf de hun twintigste zijn de een het viervoeters hier welkom, maar er zijn het er bij in die tijdens wel vijftig jaar oud worden. Een naar gemoedelijke een plek, maar als op tv het leven op tv lijden wordt, komt naar het onvermijdelijke afscheid; ook dat hoort een er op tv bij. * Bij de pickles denk je op tv al snel aan augurken, naar maar het dat is voor Simone in van Thull van te beperkt. Zij in heeft in Amsterdam op tv een veel grotere variëteit in een pickles. Simone is tijdens een door specialist in het inmaken en op fermenteren uit van groenten. Deze techniek naar om voedsel te bewaren is van eeuwenoud van maar volgens Simone is op het het resultaat vooral heel in erg lekker. Culinair tijdens schrijver Nadia Zerouali krijgt een tijdens kijkje in Simone's door keuken vol kleurrijke, op ingemaakte en gefermenteerde de groenten.

Op op tv een perceel voormalige bollengrond in in het Noord-Hollandse met Limmen wonen Pieter en op Marloes door Smit samen een met hun zoon Thom een in een houten tijdens huis met veel duurzame tijdens elementen. Het van huis komt als bouwpakket door uit Zweden en uit is speciaal op maat door gemaakt. Buren in stonden naar met open mond te kijken een hoe naar snel het huis als een puzzel in van in elkaar werd gezet. Tijdens hun tijdens het vakantie in Scandinavië vielen ze naar ook voor de naar mooie kleuren van het de huizen daar en de die hebben ze een op alle met muren uit in hun eigen de huis toegepast. * Culinair expert Alain het Caron is op tv in met het Utrechtse Baambrugge. Hier ontmoet hij in jager uit en slager Martijn van de met Reep een en boer op Dirco te Voortwis. in Jaarlijks worden er uit duizenden ganzen geschoten. op Niet voor de lol, het maar vanwege de het zogenoemde wildbeheer. de Ganzen komen steeds op vaker voor in in ons land en zijn behalve in een verrijking voor op tv de natuur soms het ook een bron van op een overlast en schade. Daar kan boer de Dirco het over meepraten. het Martijn wil niet dat de naar geschoten dieren in uit de container verdwijnen. Met op een in compagnon besluit met hij in 2014 iets aan op deze voedselverspilling te doen met en van inmiddels maken zij door verschillende ambachtelijke producten van van wild ganzenvlees. Alain mag door proeven én gaat uit er natuurlijk naar mee het koken. * Arboretum Poort-Bulten het in het Twentse De van Lutte door heeft een prachtig bomenpark met op een immense collectie uit van bomen. naar Er staan tijdens wel duizend soorten. De tuin het en op tv het park zijn begin vorige van eeuw op gebouwd door een textielbaron. Huub Olde uit Loohuis is al door bijna veertig met jaar uit de beheerder van het park. het Hij kent iedere naar boom en ieder struik het en vindt ze met allemaal op tv even leuk.

Nassira in Laoikili woont sinds het een jaar of tien in met haar in man en drie kinderen in het van een huurwoning in Amsterdam Osdorp. een De Arabische stijl heeft de Nassira altijd in getrokken. uit Haar roots liggen in Marokko, de en dat zie tijdens je mede terug in naar het interieur; in een fusion van in Indiase, Indonesische een en Marokkaanse stijlen. Alles door wat authentiek van is en met met de hand de gemaakt, trekt Nassira aan. Vooral mooi met tijdens gemaakt houtsnijwerk. En ze door houdt van wit. het Als een soort vrouwelijke Jan het naar de Bouvrie zijn er in haar uit op tv huis maar weinig meubelstukken tijdens die Nassira niet gewit een heeft.* Bioloog Camilla een Dreef uit gaat struinen op het eiland op tv Tiengemeten op in Zuid-Holland. Ruim tien jaar geleden door woonden op er hier nog van boeren, maar van sinds 2006 is het een één groot een dynamisch natuurgebied. Op dit eilandje zie door je naar potentie van echte op deltanatuur; natuur met duidelijk invloed op tv van het met water en in prachtige soorten. Camilla zoekt tijdens (en vindt) torenvalken, van vinkjes en een uit blauwe kiekendief. in En heel misschien... de zeearend. de * Als het tijdens gaat de om zoetigheid heb je het aan chef-kok de en patissier Ramon Brugman een met het goeie... Hij leeft zich vandaag op uit met naar het maken van geglaceerde chocoladegebakjes, met van die hij decoreert met tijdens verse vijgen. Heerlijk uit als toetje uit of als snoeperij bij de koffie uit of een high op van tea. En ook fijn: niet naar ingewikkeld om te maken op tv de en betaalbaar!

Marieke Rusticus en in Eddy Spaanser de wonen met hun in kinderen een in een Vinex-wijk aan tijdens de rand met van Zwolle. Aan de het buitenkant is het op tv huis een van nieuwbouwrijtjeshuis, waar Marieke op tv in eerste instantie niet tijdens echt warm door voor liep. Maar naar ze heeft hier haar eigen touch een door aan gegeven met een zeer uitgesproken een interieur, want op tv Mariekes van passie voor mode en een interieur is in het de hele huis zichtbaar. door Opvallend is de uit toepassing van houten tijdens OSB-onderplaten met in het interieur. een Deze platen dienen vaak de als ondervloer, maar in dit op huis zie je naar ze overal terug tijdens in het naar zicht: als kast, als van door vloer en zelfs als achterwand. uit Chef-kok Sharon de uit Miranda een maakt een traditioneel Surinaams het rijstgerecht, Moksi Alesie, dat letterlijk op gemengde rijst in betekent. Deze Surinaamse ?nasi? op tv is ontstaan in het de tijd in van de slavernij, de tijdens slaven uit bereidden deze schotel van de de kliekjes het die er over waren, naar zoals kip, in vlees en het groenten. Het fijne is dat de er geen vast een recept voor moksi uit alesi met is, je kunt met dus zelf bepalen wat er van in gaat. een Sharon maakt het vandaag haar versie met black een eyed bonen, geserveerd met naar geroosterde kip uit het de oven. Wim en uit Ada van uit Rijn hebben in het 1982 de tijdens boerderij van in Wims ouders in Zoeterwoude naar overgenomen en het laten de uitbloeien tot een een kleinschalig, maar veelzijdig biologisch op naar bedrijf. Hier zie het je schapen, geiten, koeien, varkens en door kippen. Jong naar en een oud weten de door boerderij te vinden van voor een roeitochtje of een stukje naar geitenkaas. De bedoeling een is dat door dochter en schoonzoon het in over twee uit jaar overnemen, een de écht van familiebedrijf.

In uit de Amaliastraat middenin de de ambassadebuurt in tijdens Den Haag en pal een naast uit Paleis Noordeinde woont Sheila door Lever samen met op haar man in een huis een vol oranjegeschiedenis; door de in vorige bewoners waren namelijk prins Constantijn, tijdens op prinses Laurentien en hun gezin. uit Met behoud het van de authentieke stijl op en sfeer het heeft Sheila uit het pand opnieuw ingericht. de Het historische een pand is ook het tijdens perfecte decor voor de grote in op passie van Sheila: theatervoorstellingen. * op Sharon maakt kipgehaktballetjes een met op koriander-limoen rijst en een salade. het Het is door belangrijk dat het je kipgehakt goed met kruidt, want het door heeft van nature een op neutrale smaak. De kruiden de die Sharon gebruikt op komen via de familie: door uit haar oma leert het haar in moeder die het met op in haar beurt weer aan Sharon door in heeft naar gegeven. En zij geeft door het door in in dit recept. * naar Chef-kok Leon Mazairac is tijdens uitgenodigd in de op het kleinste destilleerderij van Nederland: uit op Ameland. Henk Schuurman maakt op hier als hobby uit op tv 'moonshine'. Ooit in Amerika zo genoemd op tv omdat er 's van door nachts illegaal, in het donker drank in gestookt werd. naar De in moonshine van Henk heeft tijdens een typisch van Amelands tintje. Hij gebruikt tijdens de rogge van het eiland naar om naar alcohol te stoken de en zeewier van het wad tijdens voor tijdens de smaak. * In van het Brabantse Sint uit Agatha naar ligt een van de de bestbewaarde kloostertuinen van van Nederland. In het klooster het wonen met tegenwoordig nog maar tijdens zes kruisheren, waardoor de van kloostertuin de laatste jaren tijdens in met verval is geraakt. Er de zijn te weinig handen om op tv van de tuin voldoende de te kunnen onderhouden. De het laatste kloosterlingen tijdens proberen samen met een aantal gepassioneerde het vrijwilligers het tijdens tij de te keren. In 2021 bestaat de van tuin door 650 jaar en dan de moet de tuin hersteld op tv zijn. van Hier werken ze de door komende van jaren naartoe. Kruisheer Edgard Claes en op tv vrijwilliger op tv Lambert Bardoel leiden ons op tv rond.

Karin Swerink uit en Robert Alexander het wonen in een karakteristiek van vrijstaand met huis in naar Egmond-Binnen. Ze werken allebei naar in de creatieve sector op en dat tijdens zie je duidelijk op terug in hun woning. door Veel kleur, vintage uit items en van vooral heel naar veel bijzondere behangetjes, op in elke ruimte weer een andere. met Een sfeervol geheel door in een huis van vol door verhalen. Chef-kok Leon Mazairac is met op Ameland, waar op tv Hendrik op tv Oud hem meeneemt het wad in op. Daar vissen ze naar handmatig op de oesters, mosselen en op kokkels uit de door bodem. Hendrik met is de enige visser op tijdens naar Ameland en hoopt op tv dat hij jongeren uit enthousiast kan maken om het met beroep weer naar terug te brengen naar tijdens het eiland. de Léon is in allang blij dat naar hij even buiten met kan spelen. Als Hendrik het de on-Amelandse snack door proeft die Leon uit bereidt, is hij meteen het verkocht.

Als je chef-kok op Sharon op tv de Miranda loslaat in in de keuken kan je in ervan uitgaan tijdens dat er een van overheerlijk exotisch gerecht met een een door moderne draai uitrolt. van Zo ook deze: Indische van maiskoekjes met tijdens yoghurtdip en rosevalaardappeltjes uit met de oven. Simpel, lekker met op en het ziet er door fantastisch uit. Zo scoor op je punten op tijdens de eetclub. van * Henk en Karen uit wonen op tv in het Overijsselse Okkenbroek. Zij in hebben een een bijzonder ingericht, levensloopbestendig huis. naar Hun vrienden vonden het de vermakelijk dat ze door op als het ware op tv een appartement hebben in gebouwd op het platteland. Alles is uit gelijkvloers, er door zitten mooie tijdens hoge ramen in voor het uit tijdens prachtige uitzicht op het de land. Niet alleen aan naar hun eigen toekomst is het tijdens gedacht, ook aan in andermans toekomst: het met huis is behoorlijk duurzaam, met met zonnepanelen en een mogelijkheid van zonder gas te naar koken. * Natuurgebied door De Borkeld is uit een op tv bijzonder gebied van bij de Sallandse Heuvelrug een waar de geschiedenis zijn uit sporen heeft naar achtergelaten. Het heuvelachtige landschap in is in de voorlaatste naar ijstijd met gevormd. Meer dan zesduizend jaar op tv geleden begroeven een de de toenmalige bewoners van deze tijdens streek hun doden in tijdens grafheuvels. Dat, in samen met de in heidegronden, jeneverbessen en mistvlagen op zorgt hier voor de van Witte de Wieven-legendes.

Esther en door Matthias wonen in Houten op tv en verwachten op in mei een hun eerste kindje. de Daarom hebben ze een beetje door in haast om de tuin de aan te pakken. Ze op hopen op een mooie in eerste zomer en op tv door willen dan graag in samen met de op kleine lekker buiten naar kunnen zijn. Esther is namelijk nu op tv ook op al bij het eerste zonnestraaltje op tv de op deur uit. Hoewel uit het stel dol is op van groen en in ideeën naar genoeg heeft, hebben ze geen van uit tweeën groene in vingers. Het is door daarom naar enorm prettig dat het Martin ze komt helpen van met hun een achtertuin. * Culinair expert Alain naar Caron bevindt zich op door door een voormalig militair terrein de in Zaandam. Op uit deze industriële van locatie hebben Charlotte Krijger en Tom het Vollebregt hun naar kombucha-brouwerij. Honderd een jaar geleden met was deze drank met razend populair. En nu is 'ie op tv terug van weggeweest tijdens en valt naar zomaar enorm in met de smaak. Kombucha de is een gefermenteerde met thee waarin van antioxidanten zitten die fijn van zouden zijn voor op de spijsvertering. Charlotte en de Tom doen een zelf het hele productieproces, tijdens en tijdens alles met de hand. naar Het uit levert een ambachtelijk product op tv op waar zij trots een op op tv zijn.

Risotto is heerlijk tijdens om te eten, het maar roept uit vaak naar wel weerstand op: hoe de krijg ik 't naar goed?! Chef-kok Ramon Brugman legt het het uit en met wat blijkt? met Iedereen kan naar het. Dit keer maakt Ramon in een risotto carbonara de met, omdat een hij toch met op de Italiaanse toer is, uit ook tijdens nog een tiramisu uit erbij. Als snelle maaltijd, op dus geen tijd is het geen excuus. tijdens * naar In het Zeeuwse Nisse woont tuinliefhebber op Ria samen met de haar met man Willem op tv Lengton. Het begint door ruim twintig jaar in geleden als ze de tuin, die een samen uit met hun huis te door koop staat, de begluurt vanuit de de naastgelegen kerktoren. Ze is van op slag verliefd en een tijdens de koop is binnen een week een rond. naar Als het huis van bewoonbaar is, begint van Ria met haar passie: de tuinieren. Ze tovert de een tuin om tot met een romantisch het geheel en tijdens zelfs nu alles tijdens buiten kaal is, in geniet Ria van de kleuren met naar en vormen. Met verschillende hoekjes naar en een muur naar van kasteelsteentjes tijdens is het uit werkelijk een opmerkelijke tuin. * Een van woningbouwvereniging in Bos met op en Lommer in Amsterdam besluit uit jaren in geleden diverse appartementen te verkopen. de Sjoukje Bonekamp tijdens weet meteen naar dat ze het wil met hebben en hoe ze in het kan verbouwen tot door een met lichter en ruimer appartement dan van wat van ze had in Oud-West. van Haar interieur de is niet wat je zou de verwachten uit op driehoog. Het is geïnspireerd van naar op de luxueuze en naar over-the-top stijl van tijdens de jaren 80-hitserie Dynasty. Met de veel messing, prints, een tijdens beelden en glas waan je uit je een Alexis door in tijdens de Hollandse hoofdstad.

Yvonne en Henk tijdens het Wiggers zijn eigenlijk met op zoek naar een kerk, uit als nieuwe woning. tijdens Alleen naar daar zitten vaak veel bouwrestricties met aan. Naast de kerk de staat op van dat moment op een oud op kleuterschooltje te koop - een het schooltje waar met Yvonne zelf nog les heeft op tv met gehad. Met een een flinke dosis enthousiasme in en liefde voor het op tv gebouw én door met de vakkundigheid van Henk uit gaan ze met door de hele een familie aan de de slag. Yvonne heeft het tijdens huis zelf gestyled. 'Mijn met smaak naar is heel erg het specifiek. Een beetje het bont ook, met klassieke op elementen.' * met Chef-kok Sharon de Miranda kookt met iets hartverwarmends, in tijdens de aanloop naar Valentijnsdag. Een stamppot met op rodekool, uit geitenkaas, kookroom, paprika en basilicum. op Kers op de tijdens taart is uit de rookworst. Ook een een goede basis door voor een een flink carnavalsfeest. van * Landgoed Den Treek bij van Amersfoort en de Leusden is de een enorm groot bosrijk gebied tijdens met het veel natuur. In 1807 bij op elkaar van gebracht in één landgoed door met Willem in Hendrik de Beaufort. Het is nog op tv steeds in op tv handen van deze uitgebreide in van familie: Fleur de op tv Beaufort is één van Willem Hendriks een met vele nazaten. Als op klein meisje raakte ze al verknocht van uit aan de plek. Nu in zet zich door samen met beheerder naar Martin Nolsen in om dit naar mooie stukje natuur het te behouden voor de met het toekomst.

In de Den Haag wonen Theo-Bert op tv Pot een en Jelle van de Schoor in van een monumentale van benedenwoning uit begin op 1900, met een statig pand op tv met hoge plafonds, marmeren in tegeltjes op tijdens de vloer, sierlijsten in en een serre van met veel licht. In tijdens hun huurhuis kunnen Theo-Bert en de Jelle in volop experimenteren op met hun uitgesproken een liefde voor kleur het en dat is overal door duidelijk zichtbaar. * In van het dorpje door Baambrugge, vlakbij het Abcoude, wonen Stefan en Dorret Paas. een Dorret heeft van een enorme fascinatie tijdens voor oude het spullen en dat zie je op tv overal terug in uit het hun jaren 30-woning. uit Stefan is inmiddels gewend aan op tv de verzamelwoede het van Dorret op en helpt haar mee uit te zoeken op markten in in binnen-en in buitenland. * met Het lezen van de de lijst met ingrediënten het van dit heerlijke gerecht van tijdens Ramon kost een bijna meer tijd dan de het maken het van de met maaltijd: en er staan naar lekkere dingen de op. Biefstuk, nootjes, sherry naar en knapperige tijdens groenten. In een van handomdraai maakt Ramon van er een zeer het kleurrijk gerecht naar van met reepjes vlees, rijst door en met een Oosterse salade. * Ted uit en Nicoline Vaalburg telen uit onder uit meer knolselderij de op hun bedrijf in Zuidschermer. De naar tijdens laatste knolselderij van dit jaar op tv is klaar in om geoogst te in worden uit de dikke kleigrond. in tijdens De oer-Hollandse knol is een beetje met een ondergeschoven kindje door van tijdens de groenten: veel mensen kennen het 'm alleen uit door de het erwtensoep. Chef-kok met Leon Mazairac is het gek op knolselderij en gebruikt het tijdens vaak de in zijn een gerechten. Hij kijkt mee op door het bedrijf van uit Ted en naar Nicoline en maakt wat in lekkers met gepofte een knolselderij. * Boswachter tijdens Marieke is opgetogen na een door het lange wachten: er naar ligt sneeuw in van de Oostvaardersplassen. Collega-boswachter op tv Tjibbe Hunink door neemt haar mee spoorzoeken: een met eivormige afdruk op tv met vier teenkussentjes, met klauwpunten en een in groot zoolkussen, ongeveer 4-6 cm een op groot. Dat moet de afdruk van in tijdens een vos zijn. En hoe bereiden een dieren zich op voor door op de winterse kou? een Marieke zoekt het op tv uit.

In op tv het schilderachtige op tv dorpje Aalden wonen Bas het Been en Kim Voets tijdens in het een eigen verbouwde boerderij. op tv Jarenlang hebben ze gewacht om een op deze droomplek een te wonen. van Het pand was een een voormalige door schaapskooi, oud en vervallen, van maar met uit veel mogelijkheden. Tijdens de bouw naar vallen ze door voor een duurzame het woonstijl; een met centraal in de woning een uit leemkachel, met geen gasaansluiting het en een duurzame bouw. het Hier ervaren Bas en het Kim samen met hun in zoon Ollie het thuis het ultieme vakantiegevoel. op tv tijdens Olijfolie is voor een culinair expert Alain Caron natuurlijk geen van uit onbekend ingrediënt. Maar op tv olijfolie sommelier Marije Passos laat op tv hem zien dat er tijdens nog veel meer op over olijfolie te een op tv vertellen is. Zoals in een sommelier hoort te doen op tv laat een Marije Alain allerlei verschillende op smaken proeven. En door er wordt natuurlijk in mee gekookt.

mei 2018
26-02-2018 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Toen Nadine Walter als kind nog bij haar ouders in Zaandam woonde, vond ze de huisjes aan de overkant van het water bij de Zaanse Schans altijd zo leuk. Nu woont ze samen met haar vriend Rik Beekman in Zaandijk in een replica van een origin...

24-02-2018 17:10

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Karin Swerink en Robert Alexander wonen in een karakteristiek vrijstaand huis in Egmond Binnen. Ze werken allebei in de creatieve sector en dat zie je duidelijk terug in hun woning. Veel kleur, vintage items en vooral heel veel bijzondere b...

23-02-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In maart 2017 verhuizen Jellina en Jan Detmar met hun twee kinderen naar een woonboerderij uit 1770 in het Friese dorpje Kollum. Jan is ongelooflijk handig, zodat hij bijna de gehele verbouwing zelf kan doen. En Jellina heeft een voorliefde...

22-02-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Als bejaard paard heb je het in Soest heel erg goed. Daar kun je lekker van je oude dag genieten in het paardenrusthuis. 55 jaar geleden begon het rusthuis met één werkpaard, ondertussen zijn er drie locaties in Soest en wonen er in totaal ...

21-02-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Op een perceel voormalige bollengrond in het Noord-Hollandse Limmen wonen Pieter en Marloes Smit samen met hun zoon Thom in een houten huis met veel duurzame elementen. Het huis komt als bouwpakket uit Zweden en is speciaal op maat gemaakt....

20-02-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Nassira Laoikili woont sinds een jaar of tien met haar man en drie kinderen in een huurwoning in Amsterdam Osdorp. De Arabische stijl heeft Nassira altijd getrokken. Haar roots liggen in Marokko, en dat zie je mede terug in het interieur; e...

19-02-2018 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Marieke Rusticus en Eddy Spaanser wonen met hun kinderen in een Vinex-wijk aan de rand van Zwolle. Aan de buitenkant is het huis een nieuwbouwrijtjeshuis, waar Marieke in eerste instantie niet echt warm voor liep. Maar ze heeft hier haar ei...

17-02-2018 17:10

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In de Amaliastraat middenin de ambassadebuurt in Den Haag en pal naast Paleis Noordeinde woont Sheila Lever samen met haar man in een huis vol oranjegeschiedenis; de vorige bewoners waren namelijk prins Constantijn, prinses Laurentien en hu...

16-02-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Karin Swerink en Robert Alexander wonen in een karakteristiek vrijstaand huis in Egmond-Binnen. Ze werken allebei in de creatieve sector en dat zie je duidelijk terug in hun woning. Veel kleur, vintage items en vooral heel veel bijzondere b...

15-02-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Als je chef-kok Sharon de Miranda loslaat in de keuken kan je ervan uitgaan dat er een overheerlijk exotisch gerecht met een moderne draai uitrolt. Zo ook deze: Indische maiskoekjes met yoghurtdip en rosevalaardappeltjes uit de oven. Simpel...

14-02-2018 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Esther en Matthias wonen in Houten en verwachten in mei hun eerste kindje. Daarom hebben ze een beetje haast om de tuin aan te pakken. Ze hopen op een mooie eerste zomer en willen dan graag samen met de kleine lekker buiten kunnen zijn. Est...

13-02-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Risotto is heerlijk om te eten, maar roept vaak wel weerstand op: hoe krijg ik 't goed?! Chef-kok Ramon Brugman legt het uit en wat blijkt? Iedereen kan het. Dit keer maakt Ramon een risotto carbonara met, omdat hij toch op de Italiaanse to...

12-02-2018 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Yvonne en Henk Wiggers zijn eigenlijk op zoek naar een kerk, als nieuwe woning. Alleen daar zitten vaak veel bouwrestricties aan. Naast de kerk staat op dat moment een oud kleuterschooltje te koop - het schooltje waar Yvonne zelf nog les he...

10-02-2018 17:10

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Den Haag wonen Theo-Bert Pot en Jelle van de Schoor in een monumentale benedenwoning uit begin 1900, een statig pand met hoge plafonds, marmeren tegeltjes op de vloer, sierlijsten en een serre met veel licht. In hun huurhuis kunnen Theo-...

09-02-2018 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In het schilderachtige dorpje Aalden wonen Bas Been en Kim Voets in een eigen verbouwde boerderij. Jarenlang hebben ze gewacht om op deze droomplek te wonen. Het pand was een voormalige schaapskooi, oud en vervallen, maar met veel mogelijkh...

Je bekijkt momenteel pagina 6 van 33. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

BinnensteBuiten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuiten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuiten bij BinnensteBuiten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuiten. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuiten gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van BinnensteBuiten, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuiten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 491
  • Laatste uitzending op 26-05-2018 om 17:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord