Programma gemist?

Met: Irma woont in een tijd op van een flat, maar door is nu met gezegend met een voortuin. met Alleen: er van is de hele de dag zon. een Wat kan daar nou naar groeien en groen blijven? naar naar En hoe maakt ze tijdens schaduw? Martin Stuger schiet naar te hulp. * In naar het het mooie historisch plaatsje Abbekerk op tv in Noord-Holland staat de naar chique naar herenboerderij van met Hans en Marijke. Gebouwd in 1875 tijdens door een zeer een welgestelde tijdens boer. Nu, op tv 141 jaar later, van is het een prachtig woonhuis op tv waarin veel in van de originele details op bewaard zijn naar gebleven.

Met: Chef-kok de Sharon de de Miranda maakt een snelle door maaltijd met met tartaar van tonijn. de * Een op 8000 vierkante meter uit grote tuin in naar Groningen, dat is de droom door die uitkwam voor Jan. door uit Zijn pronkstuk is de de vijver geworden. * Jaap en van Moniek wonen in de een uit huis dat eerst een een garage, de toen een houtzagerij en daarna atelier het een was. Ze was er van meteen verliefd tijdens op: alleen het was zó naar donker.

Met: door Met zijn allen onder een de groot dak op leven, nu en op tv in een de toekomst. Dat was van het idee van de familie op tv met Van Wiggen. Nu uit herbergt hun zgn. meergeneratiehuis van het gezin, een naar kantoor, een timmerwerkplaats en een van de zelfstandige woonruimte voor op tv eventueel grootouders en de dochters. Een gezond op duurzaam huis van houtskeletbouw met de een in slim domoticasysteem dat ook nog naar levensloopbestendig is. * Onze uit vogelaar uit Camilla is te het gast op door het Haringvliet. De dam, die daar van de ooit is aangelegd met om de zee te van weren, laat nu zoet met water in in zee lopen. het Maar vanaf 2018 gaat de met dam een stukje open tijdens en stroomt met er op tv ook zout water terug op tv ons land in. Dat tijdens is van fantastisch nieuws voor alle flora van en fauna in tijdens dat gebied; een zoals onder andere de op zeehond, uit de grote stern en de lepelaar. door Voor van natuurgebied de van Quackgors een spannend vooruitzicht, op alhoewel het nu ook het al door prachtig is. Boswachter Ted laat in het door Camilla zien.

Met: een Een afvalgevelwoning in door Rotterdam. Een een 'opvulwoning' op een 'restplek' tussen tijdens de gebouwen. op Zo duurzaam mogelijk ingericht en op opgebouwd. het Maar vooral de gevel op is tijdens bijzonder: muren gemaakt van baksteen in uit gerecycled de bouwafval. Als door je bedenkt dat Nederlands het grof vuil met voor veertig procent bestaat uit in bouwafval, van reken maar uit hoeveel gevels je naar dan nog kan tijdens realiseren. op * Ramon maakt een tijdens snelle uit maaltijd, want des van te minder energie verbruik je: orechiette door door oftewel oortjespasta. * En het Singelpark uit van op Leiden is een grote een aaneengesloten reep met groen door de op stad. Onderdeel daarvan uit is de stadstuinderij. het Er staan tijdens bloemen, kruiden en bijzondere groenten zoals met de wortelpeterselie, paarse in spruitjes of wonderbonen. in Een tuin op om overal van te van naar snoepen.

Een ovenschotel van uit Sharon, het door eerste op tv bio-ecologische huis in de Lingewaard op tv en schaapherder Daphne tijdens scheert het schapenvachtjes zonder vel. Met: Je ziet met het een steeds vaker op in de winter: door een schapenvelletje op de grond. Heerlijk door tijdens zacht en warm, met maar schaapherder Daphne tijdens ziet het graag tijdens anders. Zij maakt fantastische het wollige schapenvelletjes, van maar zonder vel. Want het waarom zou je de een schapenvelletje kiezen als je op een ook een vachtje kan vilten? Zo op tv kan elk een schaap elk het jaar een kleedje naar leveren in plaats een van eenmalig. * Mariette het en van Frans wonen sinds mei tijdens in het eerste bio-ecologische naar 'Eco Huus' in de met gemeente van Lingewaard. Het is een de huis uit met allerlei duurzame innovaties, zonder dakpannen tijdens de maar met een zonnepanelendak. Na anderhalf met jaar bouwen is uit hun op huis af en volledig zelfvoorzienend in qua op tv energie. Het op feit dat ze zestigplus zijn het heeft ze geen door seconde tegengehouden. * een Chef-kok Sharon op de Miranda maakt een uit betaalbare op ovenschotel met puree, kipfilet en de spinazie. En zij heeft door een slimme het tip om met aardappelschillen te met gebruiken.

Een voormalig uit bakkerij het is nu een duurzaam huis op tv door tweedehands spullen met en sloopmaterialen. Alain uit Caron oogst en naar kookt met met Nederlandse knoflook. Met: Op een de Dag van tijdens de Duurzaamheid neemt BinnensteBuiten op een in kijkje in een voormalige van dorpsbakkerij in Hoogkarspel van een de Amsterdamse een Igor, Yvonne en met hun door twee dochters Skah en Yke. Voor naar het Yvonne is het een bijzonder met huis omdat haar naar familie de bakkerij het decennialang runde. De oude de bakkerij is op omgebouwd tot woonhuis, maar een dan op tv alleen met hergebruikte, op tv tweedehands spullen de en sloopmaterialen. * Culinair expert van Alain naar Caron bezoekt in Leusden Kees Huijbregt, de het die maar liefst 45 soorten naar knoflook tijdens teelt. Zijn vrouw Els bedacht een het uit manier om verspilling te voorkomen op tv en gebruikt het tijdens groen (de door bloemstelen) van de op knoflookplant voor een in knoflookcrème.

Tiramisu met bitterkoekjes, met unieke opnames op van een dassenfamilie, een naar jonge een professionele drankstoker met en een modern op tv Limburgs vakwerkhuis. Met: Chef-kok Sharon de in Miranda maakt met een van haar tijdens favoriete gerechten: haar eigen op variatie op naar een klassiek Italiaans van recept, namelijk tiramisu met naar bitterkoekjes. van * In Drenthe wonen op dassen. Waar precies het is geheim, en zéker van als op er jonkies zijn. Boswachter met Marieke naar mag mee met haar collega. in Unieke opnames een van een volledige op dassenfamilie. * De op 26-jarige Lisanne uit Vroomshoop is op door professioneel drankstoker. Culinair expert Alain Caron het proeft op haar Kozakkenruter, een met bijzonder kruidenbitter. * de In Margraten naar staat het moderne op vakwerkhuis van Frank en Monique op tv Radder. Het is duurzaam naar op gebouwd door lokale ambachtslieden van met hout en leem. tijdens En voor zover een bekend is de het het eerste moderne een vakwerkhuis in Nederland het sinds 150 met jaar.

Leon door en Milton ontdekken van een wijngaard in Den Haag, op tv een hippe van duurzame woonark aan de de IJssel in de Rheden tijdens en Martin snoeit in tijdens een jungle in uit Naarden. Chef-kok in Leon Mazairac en sommelier uit Milton Verseput op ontdekken een heuse wijngaard midden in in op Den Haag. * Aan het de IJssel de in Rheden wonen Sarah uit Monkau en Iwan Göbel van met hun 3 kinderen uit op tv in een oude botenloods die is uit omgebouwd de tot een de hippe duurzame woonark. naar Beiden leerden van hun naar ouders zuinig te zijn op uit het milieu en door er niet op door in los te leven. Zo wekken in ze al door hun energie zelf een op en dat op geeft vrijheid een en onafhankelijkheid. * het Tuinexpert Martin Stuger zet niet alleen naar plantjes in het de grond; een hij haalt ook het weleens wat WEG! Dat van is ook wel nodig, met de buurt de en uit de gemeente hebben al geklaagd een over het het gebrek aan onderhoud in op deze voortuin in uit Naarden. Geen nood, Martin de op tv weet wat er gesnoeid kan het worden.

Marieke tijdens spot een op tv dassenfamilie, unieke opnames in uit Drenthe en de oude boerderij op tv van het met creatieve ontwerpersduo Christel in Verhoeven en Olaf Slingerland tijdens in Lith. de Met: In Drenthe wonen het dassen. Waar precies de is geheim, en naar zéker als met er jonkies op tv zijn. In juni ging boswachter de Marieke mee met op haar collega; in toen naar waren de dassen in de burcht op nog klein en uit verschrikkelijk schuw. Toch van komen ze buitenspelen. uit Unieke een opnames van een met volledige dassenfamilie. * Het creatieve in tijdens ontwerpersduo Christel Verhoeven en Olaf Slingerland op tv verruilden door designstad Eindhoven naar voor het landelijke dorpje naar Lith. Beiden hadden behoefte aan met ruimte en rust van en dus door kochten ze hier met een oude vervallen boerderij van om deze tijdens te op tv verbouwen tot woon- tijdens en werkhuis.

Bij door Driebergen ligt de een van de oudste kastelen naar van Nederland, ridderhofstad uit Sterkenburg en uit Alain maakt een met boer Michiel kaas van de brandroodkoeienmelk. Met: Bij op tv Driebergen naar ligt een van de op oudste kastelen een van Nederland, ridderhofstad tijdens Sterkenburg. De broers Alex en op tv Jelle uit van Helsdingen hebben het van kasteel in 2000 gekocht en met zijn er ingetrokken op toen een het nog in een enorm bende was. Ze hebben op het in het ere hersteld en tijdens samen beheren zij uit nu het op tv landgoed. * Culinair expert Alain in Caron tijdens ontmoet boer Michiel met die brandroodkaas maakt van met melk van zijn op tv brandrode met koeien.

Ramon van bereid betaalbare spinazierisotto, een door gezellige gezamenlijke de moestuin en een uniek stalen van een huis van architect Lars Courage op en zijn door vrouw Christa. Met: tijdens Chef-kok Ramon Brugman maakt een de op betaalbare vegetarische maaltijd van door spinazierisotto met gepofte groenten het en een gepocheerd ei. een * Een voormalig door boerenlandje doet de nu dienst als van gezamenlijke moestuin tijdens en bloementuin van een enthousiaste telers. Elbrich zaait en door oogst niet met alleen, ze tijdens schrijft er ook op tv over in haar columns. naar Langs de in duinrand in Overveen de gelegen, weet iedereen het te op vinden naar voor een dagje werken een of op gewoon gezonde groenten: groenten tijdens uit eigen tijdens duin. * Op een in bouwkavel in Apeldoorn realiseerden met architect Lars Courage met en zijn een vrouw Christa een uniek in stalen huis van waar ze het aan de voorkant werken op en aan de de achterkant wonen. Bijzonder met is dat in in het hele huis geen een radiatoren te vinden een zijn. De verwarming door en luchtverversing uit wordt geregeld door een van soort door luchtzakken.

In de Haarlem staat 110 jaar het oud Herenhuis vol kleur, met Sharon kookt het snel met naar lamskoteletten en couscous, en een op kijktuin tijdens waar muziek in zit. met Met: Aan op tv een rustig parkje midden in naar van Haarlem staat het 110 met jaar oude herenhuis van uit Wim en Linda Ubachs. door Dertig jaar geleden uit kopen een ze het huis, waar in ze een een uniek en kleurrijk geheel op van naar maken. * Chef-kok Sharon tijdens de Miranda maakt een snelle een maaltijd uit met gegrilde lamskoteletten, de pittige couscous en gemengde salade. tijdens * In op tv 's Gravenmoer ligt op een van bijzondere kijktuin. In een oud veenstekersdorp van begonnen op Annemarie en Peter 'De het Tuynkamer'. Met in als trots de rozentuin een en als unicum: op muziek met in het prieeltje.

Een het voormalige school in Amsterdam van en culinair tijdens expert Alain Caron maakt kennis naar met de de ambachtelijk ijsmakersfamilie uit Van der door Ham in Meerkerk. Met: van Bibi van der van Velden woont samen in met haar man en twee het kinderen in tijdens een voormalige school in uit Amsterdam. Ze hebben in het van hele gebouw tijdens verbouwd, waarbij zoveel de mogelijk alle karakteristieke elementen de zijn bewaard. Het is een op tv heerlijk woonhuis een geworden uit met een bijzondere lichtinval en veel naar hoge ruimtes. de Hierdoor is het naar bijvoorbeeld uit mogelijk om in de slaapkamer van het haar dochter naar een heuse boomhut op tv te bouwen. door * En culinair expert door Alain Caron bezoekt het in Meerkerk op tv een echt familiebedrijf. Van het de gezin Van der het Ham tijdens met elf kinderen zijn vader met naar Arie, moeder Aartje, zoon van Martijn en dochter Mariette een gepassioneerd bezig met het naar maken van ambachtelijk op ijs. Met op tv uiteraard melk van de naar eigen naar koeien.

Een deels ondergronds, van duurzaam uit huis en hoeve 't naar Boschend, de biologische in boerderij van met Blonde d'Aquitaine naar koeien en een door paardenrusthuis. Met: We op tv kijken bij het gezin tijdens van Niels Mureau. Hij stopt van een paar jaar door geleden met naar zijn kantoorbaan en door neemt de boerderij een van zijn vader tijdens over. Op uit de plek waar hij zelf tijdens opgroeide, op tv bouwt hij aan tijdens een boerderij op in nieuwe stijl: van biologisch en met uit het bijzondere koeienras Blonde met 'd Aquitaines. tijdens Zijn vrouw Sandra heeft van een passie voor paarden en met dus start zij een met haar eigen opvang voor oude op en geblesseerde met paarden. * Jarenlang wonen het Sanne een Oomen en Lucas Mol in hun uit poppenhuisje in de door Amsterdamse op tv Pijp. Tot ze de de kans krijgen hun van grote een wens uit te laten van komen: een duurzaam huis bouwen door in midden in een natuurreservaat naar in 't Gooi. Ze zijn op tv naar vier jaar bezig op tv met de bouw van het hun droomhuis, letterlijk op een groen huis, want de uit voorkant ligt naar onder de grond. een Hun op tv 'molshoop', zoals ze de zelf noemen, is gebouwd naar van staal en glas. Vanuit de het huis is in er het een prachtig een uitzicht op de tuin en de op bossen. met Alle spullen in hun interieur tijdens hebben een ziel, de van van oude Amsterdammertjes tot een oude van Daimler op die dienst doet als met keukenkast.

Een watervilla, een naar aardbeienromanoff, Alain van op krabbenvangst, uit een paradijselijke tuin en een met huis vol tijdens kunst. Met: In op Vinkeveen wonen op tv Ruurd en Danielle aan de van plas. In het een moderne op villa, gebouwd met een knipoog met naar uit het vroegere van veenhuisje dat er heeft door gestaan. * Kunstenaar Harm op Rutten woont met zijn uit vrouw en op tv zoon in Geijsteren: een door bijzondere woonplek, die in al generaties met lang bewoond wordt door op tv zijn familie. de Harm creëerde een huis met op tv vol verrassingen. * Jan en het Barbara hebben in Lauwersoog van een op tv stuk wad, waar in ze met op tv netten dagelijks op milieuvriendelijke manier zeekrabben naar vangen. Alain Caron op helpt mee de van vangst binnen in te halen, tijdens om er vervolgens een iets heerlijks mee te naar bereiden. * Ramon uit maakt een uit aardbeienromanoff, een van briljante combinatie van aardbeien, door peper en wodka. * In in de Achterhoek het ligt uit in Sinderen de tuin naar van biologen Aart en Anna, het de een paradijs voor planten en door dieren met het veel kleur en met geur.

oktober 2017
11-07-2017 18:30

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Met: Irma woont een tijd op een flat, maar is nu gezegend met een voortuin. Alleen: er is de hele dag zon. Wat kan daar nou groeien en groen blijven? En hoe maakt ze schaduw? Martin Stuger schiet te hulp. * In het mooie historisch plaatsje ...

10-07-2017 18:40

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Met: Chef-kok Sharon de Miranda maakt een snelle maaltijd met tartaar van tonijn. * Een 8000 vierkante meter grote tuin in Groningen, dat is de droom die uitkwam voor Jan. Zijn pronkstuk is de vijver geworden. * Jaap en Moniek wonen in een ...

06-07-2017 18:35

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Met: Met zijn allen onder een groot dak leven, nu en in de toekomst. Dat was het idee van de familie Van Wiggen. Nu herbergt hun zgn. meergeneratiehuis het gezin, een kantoor, een timmerwerkplaats en een zelfstandige woonruimte voor eventue...

05-07-2017 18:40

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Met: Een afvalgevelwoning in Rotterdam. Een 'opvulwoning' op een 'restplek' tussen de gebouwen. Zo duurzaam mogelijk ingericht en opgebouwd. Maar vooral de gevel is bijzonder: muren gemaakt van baksteen uit gerecycled bouwafval. Als je bede...

04-07-2017 18:30

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Een ovenschotel van Sharon, het eerste bio-ecologische huis in de Lingewaard en schaapherder Daphne scheert schapenvachtjes zonder vel. Met: Je ziet het steeds vaker in de winter: een schapenvelletje op de grond. Heerlijk zacht en warm, maa...

03-07-2017 18:40

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Een voormalig bakkerij is nu een duurzaam huis door tweedehands spullen en sloopmaterialen. Alain Caron oogst en kookt met Nederlandse knoflook. Met: Op de Dag van de Duurzaamheid neemt BinnensteBuiten een kijkje in een voormalige dorpsbakk...

01-07-2017 17:10

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Tiramisu met bitterkoekjes, unieke opnames van een dassenfamilie, een jonge professionele drankstoker en een modern Limburgs vakwerkhuis. Met: Chef-kok Sharon de Miranda maakt een van haar favoriete gerechten: haar eigen variatie op een kla...

30-06-2017 18:30

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Leon en Milton ontdekken een wijngaard in Den Haag, een hippe duurzame woonark aan de IJssel in Rheden en Martin snoeit in een jungle in Naarden. Chef-kok Leon Mazairac en sommelier Milton Verseput ontdekken een heuse wijngaard midden in De...

29-06-2017 18:35

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Marieke spot een dassenfamilie, unieke opnames in Drenthe en de oude boerderij van het creatieve ontwerpersduo Christel Verhoeven en Olaf Slingerland in Lith. Met: In Drenthe wonen dassen. Waar precies is geheim, en zéker als er jonkies zij...

28-06-2017 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Bij Driebergen ligt een van de oudste kastelen van Nederland, ridderhofstad Sterkenburg en Alain maakt met boer Michiel kaas van brandroodkoeienmelk. Met: Bij Driebergen ligt een van de oudste kastelen van Nederland, ridderhofstad Sterkenbu...

27-06-2017 18:35

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Ramon bereid betaalbare spinazierisotto, een gezellige gezamenlijke moestuin en een uniek stalen huis van architect Lars Courage en zijn vrouw Christa. Met: Chef-kok Ramon Brugman maakt een betaalbare vegetarische maaltijd van spinazierisot...

26-06-2017 18:35

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Haarlem staat 110 jaar oud Herenhuis vol kleur, Sharon kookt snel met lamskoteletten en couscous, en een kijktuin waar muziek in zit. Met: Aan een rustig parkje midden in Haarlem staat het 110 jaar oude herenhuis van Wim en Linda Ubachs....

23-06-2017 18:40

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Een voormalige school in Amsterdam en culinair expert Alain Caron maakt kennis met de ambachtelijk ijsmakersfamilie Van der Ham in Meerkerk. Met: Bibi van der Velden woont samen met haar man en twee kinderen in een voormalige school in Amst...

20-06-2017 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Een deels ondergronds, duurzaam huis en hoeve 't Boschend, de biologische boerderij met Blonde d'Aquitaine koeien en een paardenrusthuis. Met: We kijken bij het gezin van Niels Mureau. Hij stopt een paar jaar geleden met zijn kantoorbaan en...

10-06-2017 17:10

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Een watervilla, een aardbeienromanoff, Alain op krabbenvangst, een paradijselijke tuin en een huis vol kunst. Met: In Vinkeveen wonen Ruurd en Danielle aan de plas. In een moderne villa, gebouwd met een knipoog naar het vroegere veenhuisje ...

Je bekijkt momenteel pagina 6 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

BinnensteBuiten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuiten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuiten bij BinnensteBuiten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuiten. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuiten gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van BinnensteBuiten, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuiten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 307
  • Laatste uitzending op 17-10-2017 om 18:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord