Programma gemist?

In de tijdens week tijdens voor Kerst maken alle koks van naar een BinnensteBuiten één gang voor het BinnensteBuiten op tv kerstdiner. Alle tijdens gangen zijn natuurlijk in ook op tv afzonderlijk te maken, maar vormen samen de uit een mooi diner. Kies er dus het tijdens van wat je lekker vindt een of maak het allemaal. met van Sharon de Miranda bijt het spits het naar af en maakt amuses. op Ze maakt onder een andere een slasoepje met garnalen, in peer met en gorgonzola gerold in ham van in en gevulde champignons. het In de Schoorlse duinen door kan je in de naar week voor door Kerst onder begeleiding van tijdens Staatsbosbeheer je eigen met kerstboom zagen. Boswachter Laurens uit door Bonekamp werkt hier op en helpt met het uit zoeken en zagen van een een uitverkoren boom. tijdens En die kap op tv is hard de nodig voor het in stand op tv houden van de op specifieke natuur met in uit het gebied. De familie een Korlaar haalt al jaren hun met dennenboom op rechtstreeks uit de natuur. met In op tv een nieuwbouwwijk in Berkel en Rodenrijs op met wonen Frans en Marjan van in Schie het in een gelijkvloers een appartement. Juist omdat de het woning van buiten het heel modern is, is tijdens het interieur verrassend te op tv op tv noemen. Marjan houdt namelijk van naar brocante tijdens en dat steekt naar ze niet onder stoelen of banken. uit Snuisterijen, uit parapluutjes, stoffen tijdens doosjes, overal staan de van meest bijzondere objecten die Marjan door op heeft geërfd of uit op een brocantemarkt heeft gevonden. het Maar de het absolute eyecatchers zijn door de vele paspoppen die uit door het uit hele huis staan en voorzien van zijn van de uit mooiste uit kleding.

De historische door villa 'Huis de de Dames van den in Berg' is een alom bekend uit in Benthuizen. Het is begin vorige de eeuw gebouwd in door een naar herenboer, die uit er woonde met zijn op twee dochters. Twintig jaar op geleden in kopen Sandra en Dick in dit monumentale pand als tijdens totale bouwval. Zij restaureren van het met veel uit liefde tot een met heerlijk woonhuis de met veel bijzondere details. uit En gelukkig is met het huis de groot van genoeg voor de tijdens enorme verzameling vazen op tv van Sandra, die werkelijk door het met hele uit huis te zien zijn. de * De uitdrukking 'het door is vlees op noch vis' in gaat bij Ramons in kookkunsten zelden op. uit Sterker nog: in hij bewijst het overtuigende tegendeel: met het is vlees én op tv vis. met Hij maakt tijdens namelijk paëlla. Naast vlees en vis een gaat daar het nog veel meer lekkers in op tv in. De Spanjaarden zijn niet voor op niets zo uit trots op hun nationale in gerecht. * door Nico Steintjes en Annemiek op Scholten willen het tien jaar geleden weleens op wat anders dan de de de varkenshouderij en de met kersenteelt, waarvan ze van rondkomen op uit de boerderij in Wehl. naar Hun oog met valt op Dexterkoeien, waar ze er op ondertussen ongeveer in veertig van hebben. tijdens Een deel van hun in kudde een begraast een natuurgebied. Een Dexter naar is een van rustige koe, zeer op tv zelfredzaam en op tv met een prachtige ruige door vacht tijdens op een kleine stoer lijf. Nico een en Annemiek in zijn er inmiddels zo naar dol op op dat ze tijdens op hun in vakanties gewoon bij door andere boeren op bezoek de gaan om op hún Dexterkoeien te naar bekijken. Een bijzondere een toeristische attractie. * En chef-kok tijdens Leon Mazairac is naar in de zijn stad Utrecht. Niet een ver van Leons restaurant naar runnen op Ralph Bond en tijdens Patty Smolders een met ambachtelijke stadsbakkerij. Alles wordt hier het met met de hand gemaakt. Het is vroeg uit dag het als Leon zich door bij hen voegt met voor het maken van op tv zuurdesembrood en eclairs. Onder een de in bezielende leiding van Ralph van maakt Leon op tv aardappelbrood, waarna hij Ralph en met een Patty op zijn van beurt weer een plezier een doet met een een clubsandwich-de-luxe.

Esther van op Gemen wil graag met een stijlvol en ruim het de herenhuis, bij haar een man Felix moet het vooral energieneutraal in en functioneel van zijn. Om grip een te krijgen tijdens op de zin op en onzin die in er wordt geroepen over van duurzaam wonen met zoekt Felix alles tot een op een de bodem uit. Hij gaat soms op door tegen alle adviezen in, in maar bouwt uiteindelijk in het op tv het Brabantse Soerendonk hun perfecte energieneutrale houtskeletbouwwoning tijdens in herenhuisstijl. op tv Na een met bouwavontuur van vijf jaar is de het van eindelijk zo goed als een af en naar kan het grote genieten voor op Felix en op Esther eindelijk beginnen. in * Op een door boerenbedrijf van in de Achterhoek, in Eibergen, proeft op tv culinair expert uit Alain Caron het karnemelk zoals hij naar die nog nooit heeft geproefd. uit Claudia Krooshof maakt uit op tv volgens een familierecept zachte, wat met zoetige karnemelk van van melk van uit de eigen op melkkoeien, waar haar man het Dinand de zorg de voor heeft. Haar karnemelk is van zelfs uitgeroepen tijdens tot de lekkerste het van het oosten uit in op ons land.

In op tv Voorburg woont fysiotherapeut de Tim Konings het in het voormalige kantoor uit van een autodealer. Twee in jaar geleden op tv heeft hij het karakteristieke naar pand naar uit 1910 volledig verbouwd. van De oude details het zijn niet uit het op tv oog verloren. *Als je met een jonge energieke met vent op als Tim in door een huis zet, kun je van ervan uit uitgaan dat er strak design door in de zit, mét op tv techniek, bijzondere groene decoraties in keuken een én badkamer en op energiebesparende elementen. op tv Oud én naar nieuw gecombineerd dus. * Culinair uit schrijver Nadia Zerouali op duikt in het tijdens Veerse Meer in in Zeeland. Samen met van Guido Krijger op oogst op ze onder water namelijk naar wildwier. Zeewiersnijder met Guido weet alles in over de verschillende van soort zeewier en hoe in je deze het op een voor van de natuur goede manier in kunt oogsten. in Met dit bijzonder smaakvolle in zeewier bereidt Nadia natuurlijk een op tv smakelijk van hapje.

Midden in het het centrum van tijdens Amsterdam wonen sinds de twee jaar Annemarie van het op der Ven en Boy Hartsuiker in in hun ruimtelijke loft. in Een bijzonder pand in op uit 1908 met in een geschiedenis, want lange tijd op tv zat hier een naar likeurstokerij. Annemarie naar en Boy hebben het met volledig verbouwd een vanbinnen, met uit een interieur van tijdens nieuwe en oude in items, met daartussen prachtige door eyecatchers. * een Chef-kok Ramon Brugman heeft trek in een een stevige maaltijd. in En dat met wordt op tv een goedgevulde goulashsoep met onder andere van met winterpenen, paprika, courgettes, uien en tomaten. een Daarbij de een salade in van rode biet in en appel. En op omdat Ramon het bakken niet kan het laten: de ook zelfgemaakte saucijzenbroodjes. van Loopt het water door je al in de mond? de * de Margot Vervoort is bijna 70 uit jaar en woont door met sinds enkele jaren in een huurhuis met in Sassenheim. Ze het woont er op tv alleen, maar uit krijgt regelmatig mensen uit over de vloer. De de kleinkinderen spelen graag in naar haar uit tuin, die ze op tv ooit met met goede vriend Ru het heeft aangepakt, toen ze hier een kwam wonen. Tussen de uit parkeerplek en door haar achtertuin is door geen door afscheiding. Dat is niet de alleen onveilig voor de kleintjes, met maar van geeft haar de niet echt veel door privacy. Tuinexpert Martin Stuger van weet er een het oplossing voor.

In 1971 kopen naar Jos en tijdens Janneke van tijdens Groeningen voor het symbolische bedrag in van een de gulden een uit vervallen rijksmonument in het Groningse op tv dorpje het Eelde. Ze laten het pand tijdens naar opknappen en de muren naar in bijna alle kamers uit beschilderen. Maar dat een zijn niet door zomaar beschilderingen, het op tv zijn stuk voor stuk van grootse op kunstwerken: kleurrijk en intrigerend. Zo staan door de schilderingen het in de hal geheel tijdens in het een teken van de sterrenkunde, met met het in ronde middendeel in tijdens het plafond als het sterrenhemel. En wie kan naar zeggen dat zijn uit voormalige slaapkamer nu het een erotisch op kabinet is geworden? * met Chef-kok Sharon uit de Miranda in maakt een lekkere en snelle uit maaltijd voor vier op personen. Met door boekweitmeel maakt op ze wraps naar en daar gaat dan kikkererwtenpasta (hummus) op tv op in. Ze serveert er naar gegrilde groenten bij, waaronder een courgette, in aubergine en paprika. naar Verder nog een heerlijke maiskolf naar en volgens Sharons tijdens recept een bijpassende uit drankje. * Nico van Steintjes en Annemiek Scholten naar willen tien jaar in een geleden weleens wat anders dan de een varkenshouderij op en de naar kersenteelt, waarvan ze rondkomen op tijdens de op tv boerderij in Wehl. in Hun oog valt op Dexterkoeien, uit waar ze er op ondertussen ongeveer veertig op van hebben. Een op deel van op hun kudde naar begraast een natuurgebied. Een naar Dexter is een rustige koe, door van zeer zelfredzaam en de met een prachtige ruige uit vacht op een uit klein stoer het lijf. Nico en door Annemiek zijn er inmiddels zo van dol met op dat ze tijdens hun vakanties door de gewoon bij andere boeren op met bezoek gaan om hún door Dexterkoeien te naar bekijken. Een bijzondere toeristische in naar attractie.

In op tv Abcoude staat met een patriciërshuis uit 1875. Een een huis als met deze werd vroeger bewoond door van patriciërs: op tv zeer voorname, niet tijdens adellijke personen met of regenten. Nu wonen sinds de vijf de jaar Jan en Judith hier met op tv het hun drie kinderen. Als ze in het kopen, op is het een groot spookhuis, door na de grondige tijdens verbouwing is een het een het warm familiehuis geworden waar nog op tv veel mooie in authentieke het planfonds en bijzondere muurschilderingen te zien tijdens zijn. op tv Voor Jan kleeft er aan door naar ieder object of aan het iedere ruimte een verhaal. Zijn tijdens belangrijkste de verzamelingen zijn Delfts in aardewerk, gitaren en op tv auto's. * Chef-kok met Sharon de Miranda op maakt een soort een fish & een chips...maar dan anders! Wat uit dacht je van uit patat van een zoete aardappel (groente dus!) het en gevulde makreel. het En dat zíet tijdens er lekker een uit! Doet ze er nog even van een door heerlijke dip door bij met onder met andere avocado, crème met fraiche, peterselie, koriander en Spaanse in peper. En dan is op tv het nog een de snelle uit maaltijd ook. Niks meer een aan doen: de aan tafel! * naar Wat zitten een ze er bijzonder bij! Langs de naar weg... tijdens op de lantaarnpalen, op uit de elektriciteitssnoeren uit in de op tv middenberm of gewoon op van een paaltje in een weiland de langs de afslag: met de op vogels van een Nederland zijn grotendeels gewend aan het onze de auto's en rijstijl. Ze maken zelfs door gebruik van de met met verkeersslagaders in het land, voor weidsheid van met of om een aangereden diertje uit op te met pikken als makkelijke tijdens prooi. Vogelaar met en bioloog Camilla Dreef van gaat kijken bij een op tv omstreden stuk tijdens snelweg en op hoopt wat paalzitters te op zien! * Culinair expert Alain op in Caron is in Dalfsen uit bij de ambachtelijke slagerij uit van John op en zijn zoon uit John Benno. Twee gedreven tijdens vakmannen die met liefde de en passie naar een tijdens grote sortering worsten, hammen, paté uit en andere vleeswaren maken. naar De slagerij uit is hun op leven en het belangrijkste de ingrediënt voor hun producten: de tijd! Tijd tijdens om te laten door rijpen, geduld om uit dat naar proces zijn gang te van laten gaan... dáár de gaat het om door in het slagersvak, weet de John.

Jacob het en Maartje Faas worden door een door paar jaar geleden verliefd op naar een landbouwschuur in hun op tv eigen dorp door Groede. De tijdens schuur, blauw aan de op tv buitenkant, uit heeft de perfecte ligging, veel ruimte tijdens en uit een fantastisch uitzicht uit op dit stukje Zeeland: Zeeuws-Vlaanderen. met Het stel op koopt de schuur een casco en Jacob naar die al heel uit wat klussen uit geklaard heeft, maakt naar er met eigen handen een op droomplek van voor naar het gezin. de Het aftellen naar de Kerstmis is uit begonnen! Culinair specialist Alain uit Caron en sommelier Lendl in Mijnhijmer ontmoeten door fooddesigners Jennifer Foster en naar Lianne Koster naar in tijdens Amsterdam. De dames geloven dat tijdens eten meer door is dan een een primaire levensbehoefte. Want uit eten doe je op allereerst: met je ogen. Ze tijdens maken een low-budget tijdens feestmaal, uitgaande van op ingrediënten die de op tv Voedselbank rond op tv Kerst uitdeelt. Hierbij tijdens geven ze praktische naar tips voor het feestelijk de opmaken een van een bord, óók uit lowbudget. de Alain blijft niet toekijken maar uit maakt natuurlijk ook iets van lekkers tijdens en Lendl creëert een uit feestelijke de cocktail.

In Leusden zorgen de de de planten en bomen in de op tuin van Anneke door en Aernout tot door diep in op de op herfst voor sfeer. De eigenaren hebben in van een uit verhard en grijs uit boerenerf een kleurrijke een kijktuin gemaakt. het In deze maanden met van het jaar lijkt een het kaal en toch op tv met is het het begin van het in nieuwe tuinseizoen. Anneke in door en Aernout kijken nu een met weemoed door naar hun tuin, naar maar er is nog genoeg te van doen! door Het uithalen tijdens van de Dahliabollen bijvoorbeeld en in het winterklaar maken van van door de rest. Voor hun allereerste koophuis door stuiten Marrit tijdens en Jelmer op een de prachtige jaren uit 30 woning in Leeuwarden. in op tv Het vervallen pand verbouwen ze eigenhandig. op tv Marrit raakt dankzij op tv op tv haar nieuwe huis steeds meer thuis een in de de wereld van interieur en op tv styling waar een ze in inmiddels haar werk van heeft gemaakt. een Ze combineert allerlei in vondsten; van kleden, uit met stoelen tot verrassende kleuren aan de in muur een en ze maakt er naar een met bijzonder geheel van. een De uitdrukking 'het in is vlees noch vis' gaat bij van op tv Ramons kookkunsten zelden op. de Sterker nog: hij bewijst vandaag met het overtuigende op tv tegendeel: het is vlees tijdens én vis. in Hij maakt namelijk paëlla. van Naast naar vlees en tijdens vis gaat daar nog veel meer op lekkers in, door de Spanjaarden van zijn niet voor niets de zo trots op hun een nationale de gerecht!

Kunstenares tijdens Arty Grimm woont in naar hartje Amsterdam aan met de gracht. Hier van heeft ze samen op met haar Spaanse met echtgenoot een naar kleurrijk huis vol curiosa, van objecten, vondsten en heel van veel op kunst. Arty omringt in zich met objecten met een een speciale herinnering. door Ze vertelt op tv ons er alles over. Daarnaast met is het atelier uit met de favoriete speelplek van de kleinkinderen, een die zich ook op tv onderdompelen in een de verfdoeken. het * Chef-kok Léon Mazairac is met in zijn stad door Utrecht. Niet ver tijdens naar van Léons restaurant runnen Ralph op tv Bond en Patty Smolders met een ambachtelijke stadsbakkerij. het Alles wordt de hier met de van hand het gemaakt. Het is vroeg dag naar als met Léon zich bij hen voegt voor van het maken in van op zuurdesembrood en eclairs. Onder de bezielende naar met leiding van Ralph maakt Léon naar aardappelbrood, waarna hij het Ralph en Patty de op tijdens zijn beurt weer een plezier het doet met een uit clubsandwich-de-luxe.

Sharon de Miranda tijdens heeft een heleboel in talenten, het maar een van de meest door bijzondere is met wel op tv dat ze de op vreemdste combinaties in gerechten weet te op de bedenken. Dingen waarvan je uit vooraf niet denkt door dat ze bij elkaar passen. door Dus schrik niet naar als er de een ovenschotel met met macaroni, kaas, tonijn in en pruimen op een het menu het staat, zoals door vandaag. Het ziet er door wellicht vreemd het uit, maar het van wordt superlekker. * Melkveehouder het Pelleboer in Zwolle komt uit in een lang geslacht tijdens van boeren. Hij van is het twintig op jaar de geleden 'anders gaan doen' dan het zijn voorouders en uit in was een van de op tv eerste boeren met aandacht van voor natuurbeheer. Met de naar 'korte keten' in brengt op hij zowel zijn met producten als kennis over een natuurbeheer aan de man. het Zijn kinderen in zitten ook in het de vak. Zo is op tv zoon Bertus verantwoordelijk voor tijdens van de ossen, die worden gehouden in op de zorgboerderij, en van de cliënten. uit * Daan een en Carla Fröger zijn op tv een van de allereerste door bewoners van Almere op tv Oosterwold, tijdens de enige zelfvoorzienende wijk van in Nederland. in 50% van van de grond die je op koopt mag met je bebouwen en de Daan deed dat met door een stalen huis. Er uit wordt het goed geventileerd en geïsoleerd. Het door huis in is minder dan energieneutraal, de het levert energie op. Daarnaast uit van is het ook gewoon op heerlijk om de in te wonen, met door het polderlandschap waar de een kippen lopen van om je tijdens heen. Een leuk voordeel in van de metalen het wanden is dat van je alle schilderijen op met kan op hangen met een een magneet.

Het 19e op eeuwse uit locomotiefstation van Groenlo raakt tijdens na het verlies van haar in functie in door verval, totdat Ronald en een Angela het een 25 jaar op tv geleden kopen in om erin te een gaan wonen. Ronald houdt door ervan dat de je kan zien naar welke functie de ruimtes ooit hadden een - met hun woonkamer op tv is vroeger de naar wachtruimte geweest. Voor Angela is met het de helemaal bijzonder: haar een ouders hebben op de bovenverdieping gewoond uit en haar met zus is er in geboren. Als iemand tijdens het op tv gebouw in ere kan uit herstellen is het op dit stel. van * Ramon is altijd zo actueel. op Hij naar heeft vanavond op tv dan ook een gerecht wat je naar morgen, uit op sinterklaasdag, lekker makkelijk en het de vooral snel kan maken. Klassieke zalmsalade, uit ideaal om het het op tv heerlijk avondje in te luiden. * naar Boswachter Marieke op tv ontmoet uit collega Jeroen, die werkt aan van het randje van uit het een land. Een grenssteen met bakent zijn territorium aan de de Duitse zijde af. Samen naar in wandelen ze door met het Springendal. Sprookjesachtige slingerpaadjes langs op beekjes, watervalletjes en uit prachtige op heidevelden maken dit de de trots van op tv Twente.

In tijdens Noord-Brabant woont Iwona Sroczynska midden in in de een bossen van van de Drunense duinen. Tussen al uit een het groen heeft ze naar een bungalow, waarin met binnen en naar buiten met elkaar verbonden zijn op dankzij veel ramen. naar Iwona is kunstenares en het van dat zie je terug in het in interieur. In met de door bungalow met beperkte ruimte in staan grote gebaren een en hangt veel eigen werk de aan de van muur. Niets hangt op met tijdens elkaar samen en toch is door het een geheel. in * Chef-kok Ramon Brugman de kan het met in deze tijd van tijdens door het jaar niet laten. Als door rasechte koekenbakker met stort hij zich in op het met maken van sinterklaassnoepgoed. En dat tijdens is helemaal niet zo met van ingewikkeld als je misschien denkt. Ramon tijdens laat zien op hoe je een speculaaspop de een maakt, hoe je borstplaat goed naar laat lukken naar en hoe je verrukkelijke in kruidnoten maakt. op Je hebt nog op een paar op dagen voor sinterklaasavond, dus: aan de naar slag. * In tijdens het Brabantse door Klein Zundert ligt Tuinvreugd, naar op tv het arboretum van Jan en het Diny Voogd. Zij hebben de alle in bomen hier zelf opgekweekt. Dat op maakt de 2,5 het hectare grote tuin een voor de eigenaren het en bezoekers extra van bijzonder. Jan en op tv Diny zijn een er dagelijks mee bezig. naar Dat loyale en het op betrouwbare van Jan op komt natuurlijk door zijn Keltische bomenhoroscoop. naar tijdens 'Ik ben een spar, in geheimzinnig en gesloten. het Ik ben betrouwbaar op en een in goede partner. Dat klopt van best wel, vraag maar op aan Diny', zegt de Jan op daar lachtend over. * En uit culinair schrijver het Nadia Zerouali is in op tv een gevarieerd natuurgebied in in Den Haag: Westduinpark. op Dit is het een van op de lievelingsplekken van Edwin naar Cornelissen. uit Deze 'bosbaas' werkt bij Duurzaam Den op tv Haag en is naar de wildplukgids. Hij heeft toestemming om een hier samen met Nadia tijdens te door gaan wildplukken. Met sleedoornbes, op look-zonder-look, teunisbloem, door nagelkruid en tijdens judasoor kan je van alles koken. naar En daar tijdens heeft Nadia nou naar juist uit weer veel verstand het van.

Culinair op expert Alain met Caron proeft een typisch tijdens oud-Hollands product van karnemelk of door yoghurt: hangop. Terwijl door het door tegenwoordig vooral industrieel wordt bereid, op tijdens treft Alain iemand die in het vol passie op op tv de traditionele door manier doet. Eline Tromp-Vrielink kon uit haar uit carrière lastig combineren met met haar gezin. tijdens Maar omdat ze, door thuis bij haar naar kinderen, wel wat wilde blijven naar doen, begon tijdens ze thuis naar hangop te maken. En in daar bleek heel van veel vraag naar. Inmiddels naar naar heeft ze andere met vrouwen betrokken bij het haar project en wordt een de hangop op tv op meerdere plaatsen volgens haar met recept gemaakt. Alain op wil het natuurlijk tijdens proeven én door maakt er wat door lekkers mee. uit * In Abcoude staat een patriciërshuis een uit 1875. van Een huis als dit in werd vroeger bewoond het door patriciërs: uit zeer voorname, niet adellijke tijdens personen de of regenten. tijdens Nu wonen sinds vijf met jaar Jan en Judith hier op met de hun drie kinderen. Toen het ze tijdens het kochten was het een groot door spookhuis, naar na de grondige verbouwing op tv is het een warm in familiehuis een geworden, waar nog veel mooie een authentieke plafonds en een bijzondere muurschilderingen met te zien zijn. Voor door Jan op kleeft er aan met ieder object of aan in iedere ruimte een verhaal. door Van in vlooienmarkt tot aan de marktplaats. Zijn belangrijkste verzamelingen het zijn op Delfts aardewerk, gitaren en het auto's.

De historische op villa 'Huis de op Dames van door den Berg' uit is alom bekend in Benthuizen. Het in op is begin vorige eeuw een gebouwd door een herenboer, die in er woonde het met zijn een twee dochters. Twintig door jaar geleden kopen naar Sandra en Dick dit op tv monumentale pand met als totale bouwval. Zij restaureren naar het met veel met het liefde tot een heerlijk woonhuis een met veel bijzondere details. uit En gelukkig op is het huis van groot genoeg voor de van het enorme verzameling vazen uit van Sandra, die werkelijk door het de hele huis uit te zien zijn. door * Chef-kok met Ramon Brugman kan naar het in deze de tijd van het jaar niet op laten. Als het rasechte van koekenbakker stort hij naar zich op het maken met van sinterklaassnoepgoed. En dat het is helemaal niet zo tijdens ingewikkeld als door je misschien denkt. Ramon uit laat zien door hoe je van een speculaaspop maakt, hoe je een borstplaat goed laat uit lukken en van hoe uit je verrukkelijke kruidnoten maakt. Je hebt tijdens nog een op paar dagen in voor sinterklaasavond, uit dus: aan de een slag!

maart 2018
18-12-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In de week voor Kerst maken alle koks van BinnensteBuiten één gang voor het BinnensteBuiten kerstdiner. Alle gangen zijn natuurlijk ook afzonderlijk te maken, maar vormen samen een mooi diner. Kies er dus van wat je lekker vindt of maak het...

16-12-2017 17:10

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

De historische villa 'Huis de Dames van den Berg' is alom bekend in Benthuizen. Het is begin vorige eeuw gebouwd door een herenboer, die er woonde met zijn twee dochters. Twintig jaar geleden kopen Sandra en Dick dit monumentale pand als to...

15-12-2017 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Esther van Gemen wil graag een stijlvol en ruim herenhuis, bij haar man Felix moet het vooral energieneutraal en functioneel zijn. Om grip te krijgen op de zin en onzin die er wordt geroepen over duurzaam wonen zoekt Felix alles tot op de b...

14-12-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Voorburg woont fysiotherapeut Tim Konings in het voormalige kantoor van een autodealer. Twee jaar geleden heeft hij het karakteristieke pand uit 1910 volledig verbouwd. De oude details zijn niet uit het oog verloren. *Als je een jonge en...

12-12-2017 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Midden in het centrum van Amsterdam wonen sinds twee jaar Annemarie van der Ven en Boy Hartsuiker in hun ruimtelijke loft. Een bijzonder pand uit 1908 met een geschiedenis, want lange tijd zat hier een likeurstokerij. Annemarie en Boy hebbe...

11-12-2017 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In 1971 kopen Jos en Janneke van Groeningen voor het symbolische bedrag van een gulden een vervallen rijksmonument in het Groningse dorpje Eelde. Ze laten het pand opknappen en de muren in bijna alle kamers beschilderen. Maar dat zijn niet ...

09-12-2017 17:10

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Abcoude staat een patriciërshuis uit 1875. Een huis als deze werd vroeger bewoond door patriciërs: zeer voorname, niet adellijke personen of regenten. Nu wonen sinds vijf jaar Jan en Judith hier met hun drie kinderen. Als ze het kopen, i...

08-12-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Jacob en Maartje Faas worden een paar jaar geleden verliefd op een landbouwschuur in hun eigen dorp Groede. De schuur, blauw aan de buitenkant, heeft de perfecte ligging, veel ruimte en een fantastisch uitzicht op dit stukje Zeeland: Zeeuws...

07-12-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Leusden zorgen de planten en bomen in de tuin van Anneke en Aernout tot diep in de herfst voor sfeer. De eigenaren hebben van een verhard en grijs boerenerf een kleurrijke kijktuin gemaakt. In deze maanden van het jaar lijkt het kaal en ...

06-12-2017 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Kunstenares Arty Grimm woont in hartje Amsterdam aan de gracht. Hier heeft ze samen met haar Spaanse echtgenoot een kleurrijk huis vol curiosa, objecten, vondsten en heel veel kunst. Arty omringt zich met objecten met een speciale herinneri...

05-12-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Sharon de Miranda heeft een heleboel talenten, maar een van de meest bijzondere is wel dat ze de vreemdste combinaties in gerechten weet te bedenken. Dingen waarvan je vooraf niet denkt dat ze bij elkaar passen. Dus schrik niet als er een o...

04-12-2017 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Het 19e eeuwse locomotiefstation van Groenlo raakt na het verlies van haar functie in verval, totdat Ronald en Angela het 25 jaar geleden kopen om erin te gaan wonen. Ronald houdt ervan dat je kan zien welke functie de ruimtes ooit hadden -...

02-12-2017 17:10

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Noord-Brabant woont Iwona Sroczynska midden in de bossen van de Drunense duinen. Tussen al het groen heeft ze een bungalow, waarin binnen en buiten met elkaar verbonden zijn dankzij veel ramen. Iwona is kunstenares en dat zie je terug in...

01-12-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Culinair expert Alain Caron proeft een typisch oud-Hollands product van karnemelk of yoghurt: hangop. Terwijl het tegenwoordig vooral industrieel wordt bereid, treft Alain iemand die het vol passie op de traditionele manier doet. Eline Trom...

30-11-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

De historische villa 'Huis de Dames van den Berg' is alom bekend in Benthuizen. Het is begin vorige eeuw gebouwd door een herenboer, die er woonde met zijn twee dochters. Twintig jaar geleden kopen Sandra en Dick dit monumentale pand als to...

Je bekijkt momenteel pagina 6 van 29. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

BinnensteBuiten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuiten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuiten bij BinnensteBuiten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuiten. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuiten gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van BinnensteBuiten, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuiten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 433
  • Laatste uitzending op 17-03-2018 om 17:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord