Programma gemist?

In Arnhem wonen op tv uit Gerrit en Heleen op de door derde naar verdieping van een de bijzonder appartementencomplex uit de jaren op 50. Ze wilden naar dit huis heel een graag kopen een vanwege de tijdens vele originele elementen de die er nog in zaten: deuren de en een mooie op tv kamer en uit suite. Ze hebben desondanks een veel gesloopt van en verbouwd, op tv maar als je niet met beter tijdens zou weten zou door je denken dat in de boel hier altijd al zo tijdens het was. Met hun grote liefde het voor de jaren 50 van hebben ze door van hun hun uit appartement een waar uit fifties-walhalla het gemaakt. En ook hun het passie voor op tv Amerikaanse roadtrips is zichtbaar in naar het sfeervolle uit interieur, maar op het dak op tv staat het absolute het pronkstuk: uit een heuse uit oranjerie als extra met woonkamer. * Sharon steekt de barbecue op tv aan om vandaag het een waar op kunstwerkje tijdens te maken: een gekruide met kipspies, geserveerd met gegrilde op tv komkommer, fetakaas en uit noten. * In het op hart van van Bergen op Zoom ligt tijdens stadskasteel naar de Markiezenhof. uit Op deze unieke plek het heeft Jolande haar droom op tv kunnen verwezenlijken: haar naar eigen, met bijzondere moestuin met groenten en van kruiden met een met historisch verhaal. Want op tv Jolande het heeft een missie, een ze wil de mensen dichter bij van tijdens de natuur brengen, want daar uit zijn we naar volgens Jolande te ver op tv van verwijderd naar geraakt.

De naar leukste items van de de laatste weken: naar In het centrum van door Gouda bewonen Ank en het het Maarten een oude stoomdrukkerij. op tv Jarenlang worden hier bijna alle in de Nederlandse schoolboeken gedrukt. Inmiddels zijn de op tv kantoren en werkvertrekken uit van het uit pand omgetoverd tot royale met uit woonruimtes, met prachtig uitzicht op de de stad. Dankzij vele tijdens behouden, met originele elementen naar leeft de geschiedenis van de drukkerij in nog door altijd voort in het met pand. met * De Veluwe is een van de de weinige plekken van in Nederland waar van het vliegend met hert voorkomt. op tv Met zijn enorme afmetingen is met dit de van koning naar onder de kevers, maar wie 'm tijdens wil spotten met moet een beetje van geluk hebben. het In de ochtenduren doet deze van reuzenkever rustig aan het met en bij kou en regen laten op vliegende herten zich een sowieso uit niet zien. de Gelukkig weet boswachter Rick de Ruiter in de plekken te een uit vinden waar dit imposante een diertje zich naar schuil houdt. * Chef-kok Ramon op Brugman maakt pittige hotdogs de het van merguez-worstjes. Hij geeft de het gerecht een naar oosterse twist met een met kruidige met sesampasta. * Op zoek tijdens naar een écht door klushuis om hun creativiteit de naar vrije loop het te laten, vallen in Mark uit en Vivian in 2014 als een tijdens tijdens blok voor een bouwval in de een weilanden van op tv het Noord-Hollandse een Niedorp. Er moet tijdens flink wat gebeuren om van een het in vervallen boerderijtje hun eigen van droomhuis te maken, een maar met met de twee rechterhanden van door Mark en de in uitgesproken een smaak van zijn eigen interieurstyliste Vivian van komen ze van een heel van eind. Vijf jaar later genieten door ze samen een met hun tijdens dochtertje Sjors nog iedere de dag van hun met zelfgemaakte woonboerderij, midden het in de de natuur. * In met het Betuwse dorp met Erichem kunnen chef-kok Leon de Mazairac en sommelier tijdens Lendl Mijnhijmer op tv hun hart het ophalen. Op de wijngaard door van Arina en op tv Diederik is van de eerst pluk van de druiven van in de volle gang. het Van deze groene oogst de wordt geen wijn gemaakt, maar op tv verjus. van Al een populair uit product in de met Romeinse tijd, maar in ook in door de hippe creaties van naar Leon en Lendl de door ultieme smaakmaker door in de naar keuken.

Robert uit en Mieke wonen in van een zeer ruime loft in van op de bovenste verdieping van een de Rotterdamse de Schiecentrale. Hun royale van uitzicht op op tv de Euromast, haven een en het centrum uit zorgen elke dag weer voor het een levend schilderij. door Op de vele vierkante het het meters (300 m2 om in precies te zijn) het maken ze van hun stoutste dromen waar: een minitheater op tv voor de een kinderen, een een heuse gym en een verrijdbare op badkuip. uit Het interieur met bestaat uit smaakvolle kunst en design, met met afgewisseld met industriële eyecatchers. op * In het Brabantse met Oirschot ontmoet culinair uit expert Alain Caron tuinders door Alex Schreiner door en Linder van den in met Heerik. Zij runnen samen een permacultuurtuinderij, uit op waarbij ze gebruik maken van uitsluitend het plantaardige met mest. Vegan landbouw is vrij tijdens uniek met in Nederland. Volgens Alex en op tv Linder heeft op plantaardige mest door grote voordelen ten opzichte een van dierlijke mest. Linder: in 'Dierlijke mest uit moet door je zien als snackbar-eten, op terwijl plantaardige door mest zorgt voor met een gevarieerder dieet het voor de bodem.' Alain op gaat uiteraard uit koken met gewassen uit hun met tuinderij en kruiden het uit hun naar voedselbos.

Op Binckhorst in uit Rosmalen, een op terrein waar zo'n 300 op tv mensen van met een beperking wonen, staan het drie tiny een houses. Ze zijn het niet bedoeld voor de naar oorspronkelijke het doelgroep van het terrein, door maar uit voor mensen zonder diagnose. De huurders, van in zoals Ingrid van Bergen, uit moeten wel bereid zijn van vrijwilligerswerk de op het terrein te doen. Het uit is een uniek op tv project in door Nederland en uit Ingrid is dolgelukkig tijdens dat zij hiervan op tv onderdeel mag zijn en hierdoor door ook nog op eens in een op heerlijk huis(je) kan wonen. van * een Chef-kok Ramon Brugman een gaat op de Italiaanse het toer met versgemaakte met cannelloni: pastadeegrolletjes met door daarbij stoofvlees en in aubergine. * Ze de hield uit altijd al van plantjes, naar maar wanneer yogalerares van Suzanne Monnier in op tv aanraking komt van met het begrip permacultuur, is een ze in niet meer uit de tuin een weg te slaan. Op de een voormalig de volkstuincomplex in Den Haag in krijgt op tv ze vrij spel om naar haar eigen van inspiratietuin te op tv creëren vol groenten, uit fruit en eetbare planten. het Met hart en ziel werkt op tv ze het hier iedere dag volgens met het hoofdprincipe van de uit op tv permacultuur: zorg dragen voor alle tijdens levensvormen.

Door een gezondheidsproblemen woont Grietje Swater sinds op tv augustus in 2018 in een een aangepaste woning op in de Bijlmer. Grietje is relatief de jong om hier de al te wonen, de maar ze begrijpt uit dat het op met een andere manier een niet lukt. op tv Dit was flink aanpassen tijdens voor haar, door want door van een huis komt ze op terecht in een een appartement van 52 het vierkante meter. Grietje heeft tijdens de op hulp van Theo-Bert door ingeschakeld om van van haar ruimte een mooie, romantische in kamer van te maken die goed naar bij haar karakter en tijdens haar verbeelding tijdens past. op 'Het bed staat tijdens hier omdat ik in dan het mooiste een uitzicht heb op de van bomen. Een bank de heeft voor mij geen op tv zin.' de Interieurstylist Theo-Bert helpt op haar van deze kamer op een echt thuis in te maken. uit * Chef-kok Leon Mazairac gaat het op tv wad op tijdens met schipper van Jan Rotgans. Per een boot vertrekken zij vanaf Den op tv Oever de en zodra het het wad droog ligt, laat Jan de het aan Leon zien wat voor een moois van en lekkers er door op het wad te vinden de is. Dat een belooft een de culinair wadgerecht te op worden.

In Groenekan, onder door de rook op tv van van de stad Utrecht, wonen Djoeke en de Rombout uit onder één dak met het op gezin door van hun zoon. tijdens Het voormalig koetshuis op is al door meer dan honderd jaar het in familiebezit. Dit koetshuis behoorde op vroeger tot het van landgoed Voordaan, door maar werd in 1918 door op tv gekocht door de grootvader van van Djoeke. Hij op tv verbouwde het van tot woonhuis en gaf het het de naam Villa op tv de Uitkijk. Het koetshuis door is in het de op tv loop der tijd verschillende uit keren ingrijpend uit verbouwd, maar steeds tijdens zijn de typische stijlkenmerken behouden. de * Sharon tijdens maakt een lekker, op vegetarisch gerecht: een naar quinoaburger op een pitabroodje het met een heerlijk sausje een van hangop en tijdens munt. de En een de watertje mag natuurlijk het niet ontbreken; ze maakt uit het drankje met komkommer en met de eetbare bloemen. * naar In Wassenaar maakt van Andrew van Egmond van een een oud, verwaarloosd met volkstuintje een groen paradijs. Met op zijn achtergrond uit als landschapsontwerper naar heeft hij een duidelijke visie: in het landschap van naar het je tuin halen en vooral door niet teveel uit regisseren. Zijn tuin is allesbehalve met van rommelig. Hij staat uit vol met bijzondere zichtlijnen en inheemse naar planten. En als met de boer naar verderop besluit het gras door te maaien, een doet Andrew dat ook op in zijn groene naar van paradijsje.

Chef-kok Ramon een Brugman is in een het Groningse in Kloosterburen, waar Ale en in zijn zoon tijdens Hero Havenga speciale baktarwe verbouwen. op De tarwe wordt tijdens direct naar tijdens de molenaar door in de buurt gebracht naar om op het te malen tot bloem. op tv Hiervan gaat het patissierhart tijdens van het Ramon sneller op tv kloppen en hij weet tijdens er een de mooi gerecht van te maken. * naar Boswachter in Marieke is in het oosten van van met ons land, het in natuurreservaat Bargerveen. Een bijzonder stukje op Nederland, de want hier tijdens vind je nog de een van de weinige stukjes het onaangetast hoogveen. Maar dit tijdens op unieke plekje wordt tijdens bedreigd door invasieve, de exotische planten. Planten die in hier van oorsprong niet thuis het horen, supersnel groeien van en uit daarmee de soorten die hier in wel thuis naar horen verdringen. En er uit valt helaas weinig de aan deze uit invasie de te doen. Je kunt wel je naar steentje bijdragen om met ervoor op tv te zorgen in dat ze niet op het nieuwe plekken gaan door groeien.

De van leukste items van in de laatste de weken in een extra lange uitzending. van Het bijzondere een circulaire huis van naar Jeroen in en Amar staat in een een ecowijk in Culemborg. naar Alles in de woning de staat in het door teken van hergebruik het en door het duurzame koppel houdt op tv zó van groen, het dat ze het van hun woonkamer een exotische op 'urban in jungle' hebben het gemaakt. * Sharon een bereidt een vegetarische burger van op tv courgette, een die ze met pecorino en tijdens geitenkaas op tv heerlijk op smaak brengt. Ze op tv serveert de naar groenteburger met een romige in knoflooksaus en een een verrassende, frisse salade naar van wilde rijst. op tv * Boswachter Marieke een Schatteleijn bezoekt het Bentwoud op tv in Zuid-Holland. van Temidden van drukke steden in als Zoetermeer, van Leiden en Rotterdam naar ligt dit in rustige groengebied, door dat het grootste een aaneengesloten bos van de Randstad uit vormt. Bentwoud is met pas in van 2000 aangelegd en voor van een bos dus nog tijdens op piepjong, maar nu al rijk aan uit vele soorten vogels, uit bomen en door planten. * door In hartje van door Bergen op op tv Zoom huren Stephanie en haar in vriend Maarten naar een monumentaal pand uit de met 15e door eeuw. De woning is klein, een maar kent naar een rijke met historie, waar Stephanie met natureltinten een en de industriële elementen een tijdens eigentijdse touch aan heeft gegeven. naar De ruime het stadstuin en het het dakterras, beide met prachtig in uitzicht tijdens op het oudste tijdens stadspaleis van Nederland, maken van dit huis extra tijdens speciaal. * Culinair expert van Alain in Caron is uit in het Noord-Hollandse tijdens Avenhorn. Hier heeft tijdens Anna Koster een weelderige het tuin vol eetbare bloemen. tijdens Alain plukt en proeft van er het op los, op naar zoek naar tijdens de perfecte ingrediënten voor zijn van kleurrijke van bietensalade.

In Opheusden in naar op Gelderland woont Jacoline van de Zoete met haar man door en hond in Louis op een bijzondere locatie, uit temidden een van de prachtige natuur van naar het Gelders landschap tijdens en de een Nederrijn. tijdens Waar vroeger een uit steenfabriek stond en naar waar haar schoonouders tijdens nog gewoond hebben, staat nu hun op tv zelfontworpen het droomhuis. Als het water stijgt, het verandert de op tv locatie in een op tv eilandje. De op tv grote passie door van Jacoline is inrichten en de dat op is in het met hele huis terug te van zien. * op tv Culinair expert Alain Caron is in met Den Helder, waar op hij op pad met gaat naar met Gertjan van Klein. Gertjan is wiskundeleraar, maar in tijdens de zijn vrije tijd een wrakvisser. In de Noordzee liggen uit honderden wrakken, waar vissen een graag vertoeven. van En met deze in versgevangen vis maakt Alain naar thuis de bij Gertjan een op tv lekker gerecht.

In Amsterdam wonen het Egbert en door Femke met tijdens hun twee kinderen uit in een omgebouwd graanschip van naar naar ruim 200 vierkante meter. Architect Egbert in kan al op zijn creativiteit van kwijt met het in indelen van de ruimte. door Een een andere wens is dat door het schip de zo duurzaam mogelijk naar wordt. Het hele gezin geniet uit van de enorme ruimte naar waar iedereen door een in eigen plek heeft op en in de zomer wordt er het bijna iedere dag door gezwommen. * In van Zeeland een telen Harold en door Margreeth zacht- en een kleinfruit. Ze leerden elkaar kennen van tijdens hun in opleiding biologisch-dynamische landbouw door en gingen uit na hun opleiding het avontuur naar aan in tijdens de fruitteelt. Ze vonden in deze prachtige uit plek op tv in Oud-Sabbinge, waar ze inmiddels op al twintig jaar van biologisch-dynamisch fruit telen, de waaronder vijgen. in Culinair auteur van Nadia Zerouali gaat bij ze het langs uit en weet ze te verrassen tijdens met een heerlijk in gerecht uit eigen op boomgaard.

Toen het de meeste kinderen uit met het samengestelde gezin uit van met Suzanne en Rob naar waren uitgevlogen, was het het tijd om met het roer om te gooien. In op tv het Noord-Hollandse Sint de naar Pancras vinden zij met een nieuw thuis naar in een oude door molen. Hoewel het idee van van wonen op in een molen bij hen op vooral uit bestaat uit stoffige, oude ruimtes, van besluiten op tv ze toch de uitdaging in aan te de gaan. Ze restaureren de met molen met op tv veel liefde tot het een moderne woning. Maar door het op vele de transparante glaswerk zijn de sporen uit naar van het verleden ook nog goed met zichtbaar. * in Culinair expert op Alain Caron droomt weg bij door de Franse van kaas van Mathilde. Hoewel met de methode van uit op tv kaasmaken typisch Frans is, op komt deze kaas toch echt op tv van oer-Hollandse koeien. door Het proces op begint in Baambrugge, waar het op tv de koeien grazen in met een weiland vol weidevogels en uit de kaas wordt de gemaakt en gerijpt uit in de kaasmakerij op van een Mathilde in een Amsterdam.

Een op gemeentelijk monument met in Gouda biedt de tijdens perfecte kans voor de gezinsuitbreiding op tv van Frank en door van Eleanne, maar tegelijkertijd met ook een pittige uitdaging. de Het huis van wordt volledig afgebroken en uit opnieuw opgebouwd, met een door voorgevel die tijdens gelijkend is aan de tijdens oude staat. Aan het van het koppel de taak om de in oude en nieuwe het elementen van het huis naar samen de te brengen. Frank ontwerpt de de ingenieuze keuken uit en Eleanne ontfermt de zich een over het interieur, van een sfeervolle visgraatvloer mengt zich naadloos van met met eigentijdse meubelstukken. * Chef-kok Ramon met het verlangt alweer terug naar zijn naar vakantie en om terug naar te tijdens komen in die sfeer door maakt hij zijn uit favoriete vakantiesalade met het aardappel, de verse doperwten en gegrilde uit schouderkarbonade. Makkelijk en snel om op te op maken. * Joke woont met met van haar zoon in Nigtevecht en wil uit uit haar tuin een flinke update door geven. het Ze vindt dat de van tuin nu tijdens een wat oubollige uitstraling heeft in en ze van wil graag een moderne, strakkere van tuin. Tuinspecialist Martin op Stuger gaat haar het helpen dit uit in een een dag voor elkaar naar te krijgen.

Als een kind speelde Lennart altijd al door met zijn door neef bij in de watertoren in naar het Zuid-Hollandse Nieuw-Lekkerland. met Als dit markante pand zo'n in tijdens acht jaar geleden te op koop komt, besluiten met beide neven het te het kopen. Ze door willen het volledig door opknappen om er allebei naar met een hun gezin in te op tv gaan wonen. Na uit jaren verbouwen hebben op tv Arianne en op tv Lennart op de bovenste op tv drie verdiepingen van dit 104 uit het jaar oude monument een echt met leefhuis uit voor hun gezin op gemaakt. Het landelijke interieur door past naadloos bij het fantastische door uitzicht, een want waar je ook tijdens kijkt, met in alle seizoenen is door het een adembenemend plaatje. het * Sharon maakt een in van bijzonder gerecht: surf & met turf, een hoofdgerecht dat de bestaat uit op een combinatie van zeevruchten met en rood vlees. Sharon tijdens een kiest voor een pittig gemarineerde op entrecote, geserveerd met grote met de knoflookgamba's. * De Rottige Meente, op een niet van zo charmante naam voor een tijdens in idyllisch stukje Nederland in door de provincie Friesland, van langs de grens met Overijssel. in Boswachters Marieke de Schatteleijn en haar collega naar Roel Vriesema stappen het in een een bootje. tijdens Ze verkennen dit idyllische en prachtig de stukje Friesland met uit water, de trilvenen en een van de het oudste door moerasbossen. Het in heeft veel weg tijdens van de Weerribben en tijdens wordt daarom tijdens ook wel de Friese door Weerribben genoemd. Unieke natuur waar in de naar visotter huist en de de zeldzame met vuurvlinder voorkomt.

In van Deventer wonen Margreet en Mark naar in uit een zeer kleurrijke de villa. Het huis op tv staat ook wel bekend als het Villa op tv Kakelbont of het met Pipihuis. Margreet en Mark maakt de het van niets uit. Zij genieten de van de rijke uit kleuren en de hebben het van interieur dan ook met zorg en op tv toewijding tijdens samengesteld. * In het Betuwse van dorp uit Erichem kunnen chef-kok Leon Mazairac de en sommelier Lendl op tv Mijnhijmer hun hart op ophalen. Op naar de wijngaard van naar Arina en Diederik een is de eerst pluk het een van de druiven al in een volle gang. Van deze van door groene oogst wordt een geen wijn gemaakt, het maar verjus. Deze smaakmaker op tv voor in de keuken klinkt een van misschien nieuw, maar van was in de Romeinse tijd al van een bekend met product.

Elly met en Frank wonen in achttien jaar in het Overijsselse in Dalfsen. Na in al die het jaren jaren wonen door in een heerlijk van huis, hebben ze nog van steeds het behang van door het de vorige bewoners op van hun slaapkamermuur in zitten. Het stel heeft naar twee linkerhanden de op het gebied van klussen. Elly in op tv heeft door een ziekte vrij op veel tijd in op tv haar op slaapkamer doorgebracht en kwam er met toen het achter dat de op tv kamer wel heel ongezellig is. Hoog de tijd voor een de nieuw van behangetje. En door daar is interieurstylist op Theo-Bert heel goed in. * Chef in Ramon Brugman de maakt een op tv tex-mexgerecht waar je van geen mooi weer voor nodig door hebt, want op tv dit brengt al meteen met op de zon in huis: met taco's met salsa met van rode ui, op tomaat en komkommer, geserveerd het met een frisse een yoghurt-muntsaus. in * In Haaren, Noord- op Brabant, runnen Bart uit en Daniëlla sinds zeven het jaar tijdens een zorgtuinderij. Ze telen uit biologische groenten en op fruit. Dementerende bejaarden en in mensen tijdens met een psychiatrische een achtergrond kunnen overdag een het handje meehelpen. Bart een en Daniëlla tijdens willen de aarde graag het een beetje naar mooier achterlaten.

september 2020
07-10-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Arnhem wonen Gerrit en Heleen op de derde verdieping van een bijzonder appartementencomplex uit de jaren 50. Ze wilden dit huis heel graag kopen vanwege de vele originele elementen die er nog in zaten: deuren en een mooie kamer en suite....

06-10-2019 18:20

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

De leukste items van de laatste weken: In het centrum van Gouda bewonen Ank en Maarten een oude stoomdrukkerij. Jarenlang worden hier bijna alle Nederlandse schoolboeken gedrukt. Inmiddels zijn de kantoren en werkvertrekken van het pand omg...

04-10-2019 17:30

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Robert en Mieke wonen in een zeer ruime loft op de bovenste verdieping van de Rotterdamse Schiecentrale. Hun royale uitzicht op de Euromast, haven en het centrum zorgen elke dag weer voor een levend schilderij. Op de vele vierkante meters (...

03-10-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Op Binckhorst in Rosmalen, een terrein waar zo'n 300 mensen met een beperking wonen, staan drie tiny houses. Ze zijn niet bedoeld voor de oorspronkelijke doelgroep van het terrein, maar voor mensen zonder diagnose. De huurders, zoals Ingrid...

02-10-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Door gezondheidsproblemen woont Grietje Swater sinds augustus 2018 in een aangepaste woning in de Bijlmer. Grietje is relatief jong om hier al te wonen, maar ze begrijpt dat het op een andere manier niet lukt. Dit was flink aanpassen voor h...

01-10-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Groenekan, onder de rook van de stad Utrecht, wonen Djoeke en Rombout onder één dak met het gezin van hun zoon. Het voormalig koetshuis is al meer dan honderd jaar in familiebezit. Dit koetshuis behoorde vroeger tot het landgoed Voordaan...

30-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Chef-kok Ramon Brugman is in het Groningse Kloosterburen, waar Ale en zijn zoon Hero Havenga speciale baktarwe verbouwen. De tarwe wordt direct naar de molenaar in de buurt gebracht om het te malen tot bloem. Hiervan gaat het patissierhart ...

29-09-2019 18:20

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

De leukste items van de laatste weken in een extra lange uitzending. Het bijzondere circulaire huis van Jeroen en Amar staat in een ecowijk in Culemborg. Alles in de woning staat in het teken van hergebruik en het duurzame koppel houdt zó v...

27-09-2019 17:25

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Opheusden in Gelderland woont Jacoline de Zoete met haar man en hond Louis op een bijzondere locatie, temidden van de prachtige natuur van het Gelders landschap en de Nederrijn. Waar vroeger een steenfabriek stond en waar haar schoonoude...

26-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Amsterdam wonen Egbert en Femke met hun twee kinderen in een omgebouwd graanschip van ruim 200 vierkante meter. Architect Egbert kan al zijn creativiteit kwijt met het indelen van de ruimte. Een andere wens is dat het schip zo duurzaam m...

25-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Toen de meeste kinderen uit het samengestelde gezin van Suzanne en Rob waren uitgevlogen, was het tijd om het roer om te gooien. In het Noord-Hollandse Sint Pancras vinden zij een nieuw thuis in een oude molen. Hoewel het idee van wonen in ...

24-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Een gemeentelijk monument in Gouda biedt de perfecte kans voor de gezinsuitbreiding van Frank en Eleanne, maar tegelijkertijd ook een pittige uitdaging. Het huis wordt volledig afgebroken en opnieuw opgebouwd, met een voorgevel die gelijken...

23-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Als kind speelde Lennart altijd al met zijn neef bij de watertoren in het Zuid-Hollandse Nieuw-Lekkerland. Als dit markante pand zo'n acht jaar geleden te koop komt, besluiten beide neven het te kopen. Ze willen het volledig opknappen om er...

20-09-2019 17:25

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Deventer wonen Margreet en Mark in een zeer kleurrijke villa. Het huis staat ook wel bekend als Villa Kakelbont of het Pipihuis. Margreet en Mark maakt het niets uit. Zij genieten van de rijke kleuren en hebben het interieur dan ook met ...

19-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Elly en Frank wonen achttien jaar in het Overijsselse Dalfsen. Na al die jaren jaren wonen in een heerlijk huis, hebben ze nog steeds het behang van de vorige bewoners op hun slaapkamermuur zitten. Het stel heeft twee linkerhanden op het ge...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 60. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

BinnensteBuiten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuiten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuiten bij BinnensteBuiten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuiten. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuiten gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van BinnensteBuiten, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuiten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 892
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 17:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!