Programma gemist?

Chef-kok Sharon uit Miranda maakt het een snelle door maaltijd: pizza op turks brood met met gegrilde tonijn. Ze de maakt er op een rucolasalade bij met op tv dukkah, een kruidenmix. naar met * In Den Haag woont het Sanae samen door met haar man Alec in en hun dochtertje Lena met Noor (1,5) in naar een met nieuwbouwhuurappartement. Sanae en Alex een zijn namelijk allebei tijdens geen klussers, door inrichten kunnen de ze daarentegen goed. Ze zijn dol de op reizen uit en in dat zie je in hun interieur tijdens terug. van Daarbij liggen de roots van in Sanae in op Marokko en die door van Alec in Indonesië. de In met hun huis hebben ze het geprobeerd ook die beide op tijdens culturen een plekje in te geven. * In Nuenen wonen naar in Jacqueline en Hay langs de oevers het van de meanderende van Dommel. het Hier ligt in op tv hun achtertuin een in paradijs van met anderhalve hectare grootte, uit waar je nog naar op een ongecompliceerde manier kunt naar genieten. Deze tuinen van met de op Walburg werden in het 1958 ontworpen door door Hetty Cox (1921-2001) en zijn met uitgegroeid tot naar een levend monument, met waarin in tuincultuur en natuur naadloos samenvallen. de Sinds tijdens het overlijden van Hetty Cox het beheren Jacueline en Hay tijdens dagelijks met veel op door liefde deze bijzondere met tuinen.

Toen productvormgever het Tjimkje het de Boer in Zaandam voor het de eerst binnenkwam door in tijdens een oude munitie-opslag, zag ze naar gelijk de schoonheid op van de oude ruimtes op tv en grove uit muren. Inmiddels heeft ze een hier haar droomhuis een in gecreëerd, op waarbij ze de originele uit elementen van het op tv pand door mixt met haar liefde voor door op tv het Zuid-Amerikaanse gebruik van op kleur. * Chef-kok Ramon met Brugman door maakt een betaalbaar deeggerecht: börek met het spinazie en op tv feta. Een tijdens typisch Turks gerecht met mét een van lekkere kruidensalade. * Marianne van op tv Duinkerken loopt met het hele op tv jaar door in weer en door wind met haar vierhonderd naar met Drentse heideschapen over het de Balloërveld, in de met buurt van Assen. Het in Balloërveld is met een nationaal landschap en de moet uit om die reden de beheerd worden. Marianne is al zeventien op jaar schaapherder op en heeft al 45.000 de kilometer in de naar uit benen, en dat terwijl ze een schapen eigenlijk de helemaal geen leuke door dieren vindt.

'Een Pipi Langkous-huis, van een een huis waarin alles kan, door als het op maar beschaafd het blijft.' Dat is de naar levensfilosofie van Arthur en door zijn vriend Stefan, die de tijdens samen in Arnhem in twee de benedenappartementen wonen. het Beide appartementen zijn helemaal in verbouwd naar en teruggebracht naar de door grandeur eind uit 18e eeuw, volledig geïnspireerd op tv op het Verre Oosten. uit Het eerste appartement heeft de op tv een koloniaal Indonesisch thema, het naar tweede is van een wat sjieker appartement met op tv Chinese invloeden. De op tv twee tijdens tuinen hebben ze samengevoegd tot uit één het grote, bijzondere door tuin met een met (wederom) Indonesisch thema. op Het is net tijdens of je in de tropen bent door door in de aanwezigheid van van de vijgen, bananen -en de kiwiboom. Het Balinese van theehuis van maakt het echt af. * Culinair met expert Alain Caron het is een in Amsterdam een bij Diny Schouten met en Floris Brester die varkenspastei maken door in in hun eigen bakkerij. uit Zij hebben zichzelf bekwaamd het in met het slagersvak en maken varkenspastei tijdens en in bijzondere worst, waarbij zij juist door díe delen van van het varken in gebruiken, die eigenlijk niemand met wil gebruiken. Allereerst het gaat Alain langs op bij varkensboerin Joëlle in van Baambrugge om te op zien op hoe de van varkens die ook bij Diny en uit Floris belanden, in eerst een de goed leven uit hebben.

Hennie Tibben het verruilt haar riante op woning in Utrecht in voor avontuur. van Na een jaar als een met soort nomade uit geleefd te op tv hebben, komt er een een tiny house naar op haar pad dat op in Almere naar komt te staan. Inmiddels het woont ze alweer van een jaar met door veel plezier het in haar bijzondere duurzame huis tijdens van 40 m2. met Door het van gebrek aan ruimte het is een ze rigoureus aan het ontspullen gegaan. van * naar In het door Limburgse Egchel heeft Joep van Schaijk naar als enige een in Europa een grootschalige een wijngaard.... in een door kas. tijdens Chef-kok Leon Mazairac op tv en sommelier Lendl Mijnhijmer kunnen het het het bijna niet geloven: druiven tijdens kweken in uit een kas én daar smakelijke op tv wijn van maken? in Ze zijn een aangenaam van verrast als ze op van een warme dag de naar nóg naar warmere kas betreden. op tv Wijnranken zover het oog reikt tijdens en door prachtige volle druiventrossen. Dat Nederlandse wijn op tv minder tijdens zou smaken dan met wijnen uit de het buitenland, willen door ze nooit meer horen. de * In het centrum uit van Haarlem een zijn moderne appartementen gebouwd tijdens in de een meisjesschool uit de jaren de 50. Claire en David met wonen naar sinds afgelopen mei in dit de jongste op tv rijksmonument van de stad. in Ze tijdens hebben met veel enthousiasme stijl aan naar op hun appartement gegeven en er met met hun meubels een op op echte designwoning van met gemaakt. Gelukkig zitten in ze wat smaak betreft tijdens op hetzelfde het spoor. De inrichting heeft een door Italian chic-stijl, de een combinatie van de stoere, natuurlijke materialen een in combinatie het met luxe design. Meer tijdens dan dertig jaar lang bouwde een tijdens Beerd aan zijn uit prachtige tropische tuin van in het Gelderse Oldebroek. Het de begon naar als een project omdat in hij zich verveelde. Hij uit had geen plan, geen in visie, hij deed op naar eigen op zeggen maar wat. Hij de op bouwde gangetjes, paadjes, bruggetjes en van een waterval. Als kers de op in de taart een kwam er een Aziatisch een bouwwerk van wel 15 naar meter met hoog bij. Alles door door hemzelf gebouwd. in Door alle bijzondere tropische planten uit waan je je zomaar door met even in Azië. * Chef-kok een Sharon de Miranda maakt uit een kipsalade door met een Antilliaans in bijgerechtje: funchi. Een met salade met avocado de en yoghurt, aangevuld het met door oude kaas en naar truffel, een smaakexplosie.

Ook zo met klaar met kant-en-klaar? Maak tijdens dan in zelf je groentebouillonpoeder. Nooit het meer een blokje op nodig. Chef-kok Sharon de een Miranda laat zien de dat dat makkelijker de is dan met je denkt. op Ze gebruikt uit haar bouillonpoeder voor een heerlijke, op Creoolse rundvleessoep, waarin ook op nog eens heel in veel groenten uit gaan. Pompoen, paprika, naar tomaten, zoete aardappel, van mais...het in mag er allemaal in. * Ruim een in twee jaar geleden door besluiten Henk en Jessica het hun eigen duurzame huis door te bouwen in het met Drentse van De Wijk. Henk heeft een door grondig door vooronderzoek gedaan, want hij wil naar koste de wat kost het duurzaamste huis op tv van uit Drenthe maken. Over alle details met is nagedacht. Als van de in expertise en materialen niet uit beschikbaar zijn in Nederland, tijdens dan haalde van hij deze uit het naar van buitenland. Daarbij is zowel naar binnen als tijdens buiten hun voorliefde voor Azië terug de te zien, op tv want meditatie en yoga de geeft tijdens ze allebei rust. door En Henk vindt een het heerlijk om zich naar af de en toe terug uit te trekken in de tuin, waar uit hij in een door op tv speciale ruimte zijn grote op tv liefde voor astronomie tijdens kan uitoefenen. in * In het Brabantse Dongen uit wonen Hans op en Ans al het meer dan tien de jaar met op heel erg veel plezier op tv in hun appartement in een het oude schoenfabriek. Alleen van hun balkon is uit niet erg kaal van en met saai, maar heeft ook door een een lelijke stalen wand aan op tv de zijkant. Een leuke klus tijdens voor tuinexpert Martin in Stuger, die tal de van de ideeën heeft.

In het door Brabantse Nuenen wonen Dini op en het Matt. Ze op tv hebben met veel een ziel en zaligheid hun enorme achtertuin op omgetoverd tot een in paradijs. de De tuin is door de op jaren heen met in gedeelten van opgebouwd; zo door is er een border/bloementuin met uit vijver, een siergrassentuin, naar een buxustuin, een symmetrische op van tuin met prieel en de een moestuin. En de dan is er de Japanse de tuin, naar want Dini is naar dol op uit Japan. Ze zorgen ervoor dat een hun tuin er in door door elk seizoen mooi bij staat en uit er totaal van anders uitziet. * naar In Wateringen wonen Lotte op en een Kees met hun uit dochtertje Keesje in een huis uit dat ze helemaal een zelf hebben uit verbouwd. Het stel vindt uit het ontzettend leuk met in om in binnen- naar en buitenland rommelmarktjes af op te struinen en dit zie door je de terug in hun met kleurrijke interieur, dat niet bepaald tijdens op tv standaard te noemen is. Een uit megagrote kroonluchter, een tweedehands in piano en een op tv chaise longue een met speciale het panterbekleding: het naar is een huis vol het pareltjes. * In Wijk tijdens bij Duurstede uit is culinair expert een Alain Caron in tijdens de rozenbotteltuin van Eric naar en Emmelie. door Met veel passie besteden van zij ieder vrij op tv uurtje aan een deze bijzondere het vruchten. Ze maken van er niet alleen met wijn, chutney en jam van, in maar ook rozenbottelmoes. tijdens Hier weet Alain wel een raad mee met voor uit een lekker gerecht.

Midden in het de een centrum van Amsterdam ligt in een het van het de grachten de door drijvende tuin 't naar Yland. Deze tijdens groene oase in de naar hoofdstad vol beton van en steen is het het koninkrijk van door Arie en zijn vrouw een Kerstin. De tuin is op gebouwd op tijdens blokken hergebruikt piepschuim, het omwikkeld met tweedehands steigerdoek naar op en in elkaar naar geknoopt met oude vissersnetten. Daarboven ligt door een heel tijdens klein laagje aarde, maar uit toch op tv groeien er allerlei door struiken, bloemen uit en zelfs bomen. * Chef-kok op Sharon de Miranda maakt naar een betaalbare maaltijd een op tv met vleesballetjes: kofta. Hier serveert ze door aubergines bij uit en door couscous met een snufje het kaneel. * van In hartje Den op tv Bosch woont Paulien met haar dochter uit van Sara op een zolderverdieping. Het kleine van appartement met bevindt zich op op de bovenste verdieping van een tijdens voormalig verzekeringskantoor, een pal op aan de bruisende markt. Een huis op met een een opvallende inrichting, door want overal staan de bijzondere eyecatchers van eigen van hand. Een daarvan is door het mariastoeltje, van dat is geïnspireerd uit op op de mariakoekjes van de biscuitjes. Maar op het is vooral een heel fijn wonen, een zoals Paulien door zelf zegt: het 'als 'prinsessen op naar de markt', hier uit in onze eigen, ivoren de toren.'

In Cadzand de aan de Zeeuwse in kust bouwen door Dick en Astrid hun droomhuis. een In hun geheel het tijdens zelfvoorzienende woonhuis komen duurzaamheid de en kunst samen, door want overal staan op tv kunstobjecten. Het met bijzondere huis heeft zich volgens naar kunstliefhebber Astrid een zelfs om de kunst heen van gevormd. Maar op tv ook de natuur door speelt uit in en rond het huis in een grote door rol. Vooral Dick heeft een door speciale van band met ooievaars. En met daarom hebben naar ze in de tuin speciaal naar een ooievaarsnest de laten met neerzetten, waar ze sinds kort jonkies uit op tv hebben. * Dat naar je in niet al te veel een tijd het een heerlijke Griekse met maaltijd op tafel in kunt zetten, op laat chef-kok Ramon Brugman zien. Hij van door maakt souvlaki met kip, op Griekse rijst, een tomatensalade die uit rijk uit is aan de smaak en uiteraard tzatziki. Alsof op tv je weer op op vakantie bent... Kalí van órexi. * Marieke bezoekt op tv naar het oudste bos van de het Flevopolder, Roggebotzand. een Deze plek kent zoveel het grondsoorten dat uit er een hoge verscheidenheid het aan naar bomen, struiken en uit planten kan groeien. Naast dit bos de ligt de tijdens genenbank waar door de zaden van uit Nederlandse inheemse soorten op bewaard worden om ze te van behouden voor de door toekomst. Op veldjes uit is op tv een deel van naar dit cultureel erfgoed ingeplant. Marieke door met wandelt door het de bos met al die een verschillende bomen en vergaapt een zich op naar de veldjes aan oude het soorten, met zoals de rode kornoelje en uit de met kardinaalsmuts.

In door Loosdrecht wonen in Wietske en Tim in een boerderij van waar door ze een eigen familiehuis van naar hebben gemaakt. Authentieke op details naar zijn intact gelaten en Wietske op tv heeft met met haar liefde voor Scandinavisch op van interieurdesign de woning ingericht. Wietske en naar Tim hebben allebei van twee door rechterhanden. Dat resulteert van in bijzondere objecten die naar Tim het eigenhandig in elkaar timmert. * naar Chef-kok Leon Mazairac een is in tijdens Aalten, in de de Achterhoek. Hier verbouwt Bert Lensink door meer dan honderd naar in verschillende soorten pompoenen. door En omdat er veel uit meer smaakvolle pompoenen op tv zijn dan je in door de supermarkt tegenkomt, gebruikt op Leon meerdere met soorten voor van een lekker de gerecht.

Laurens in en Chantal hebben vier jaar tijdens geleden een stuk tijdens grond gekocht in van Veghel om hun uit van eigen huis op te bouwen; met en als je dan door tóch een blank op tv canvas hebt, waarom de dan in niet bouwen met met natuurlijke materialen? op tv Ze hebben tijdens de met bouw in een een woonunit op hun erf gewoond. uit Met hulp van uit een de vriend van Laurens is het met een duurzame huis van kalkhennep naar in twee het jaar opgetrokken. Een huis de met diverse het creatieve hoeken. Tot iedereens tevredenheid. * in In Overijssel ontmoet met tijdens culinair schrijver Nadia Zerouali Roderik en op tv Paulien van de Vries in hun met notengaard. van Kastanjes, hazelnoten en walnoten: al dat door van lekkers wordt in het najaar door geoogst en verwerkt tot op tv olie of honing. op uit Nadia maakt een gerecht met de naar oogst van uit de notengaard. * In naar het Zeeuwse in Heinkenszand met ligt de prachtige tuin van van Jopie en Ton. De de plek waar het ze wonen is tijdens de plek waar naar het oude huis het van Jopies op tv ouders stond. uit Na het overlijden van haar met vader op hebben ze de grond overgenomen. het Een nieuw huis in met naar een nieuwe tuin. Ton heeft als een architect de op tv lijnen de van de tuin uitgedacht en op tv Jopie kan zich van helemaal uitleven op de de invulling van alle het verschillende borders. Dat het maakt hen een uit perfect tijdens team.

Ieder op tv jaar gooien we tijdens per persoon meer dan 45 in kg een voedsel weg. En op vaak alleen met omdat we een door product er niet mooi uit het vinden zien, of op dénken naar dat het niet goed op meer is. Culinair expert een Alain Caron ontmoet Lara de Egbring van van stichting Taste Before met You Waste. Zij pleit op tv ervoor dat we uit met weer leren om onze door zintuigen te gebruiken. op En echt in proeven: die appel met een door gekke vorm het smaakt echt op net zo lekker als het gave door exemplaar ernaast. Alain een kookt met tijdens producten die op tv winkeliers niet meer verkocht krijgen in en die uit Lara ophaalt. * Nynke op en Andre wonen het zes met jaar in hun lichte huis het in Friesland. Nynke met heeft van moeite met de lange muur een in in huis en ze zou uit graag door een aparte werkplek in de huiskamer op willen het hebben. Als Andre de thuis werkt, bezet met hij de een tafel met zijn laptop het en papieren een en dat vindt Nynke minder tijdens gezellig. met Ze missen ook 'samenhang' in hun in een woonkamer. Ze hebben de moeite om de 'lange' van muur daar in gezellig te maken en een omdat het een grote tijdens ruimte uit is, hebben ze het op tv gevoel dat de meubels in een met beetje 'wegvallen'. Advies van interieurstylist op tv Theo Bert Pot naar is meer dan op tv welkom.

Het in is Wereldvoedseldag en chef-kok de Ramon uit Brugman ergert zich aan naar al het in eten dat we onnodig verspillen, terwijl met er uit elders op de uit wereld niet genoeg is. Hij naar pleit daarom voor de het bewuster met omgaan met wat je uit klaarmaakt naar en wat je met uit restjes door doet. En dus maakt op tv hij een gerecht met met restjes uit de koelkast. door Betaalbaar, niet ingewikkeld de en een het brengt je vast de op meer ideeën. op * Toen in de man van op tv Gerda Smink langs het spoor op in Gilze-Rijen op wilde uit wonen, had zij maar een een grote het wens: een grote tuin. het Inmiddels onderhoudt ze al ruim in vijftig jaar de deze 'Sminkentuin' de op eigen wijze. Gerda trekt van zich niks aan tijdens uit van de regeltjes en geeft in volledig haar een eigen draai aan deze plek. de * tijdens Spike Spijker, Mies Splinter tijdens en de hun zoon Piet hebben het enorm naar naar hun uit zin in tijdens hun jaren 70-huis in Amsterdam-Noord. tijdens Ze in vielen meteen voor door de jaren door 70-architectuur: open en horizontaal. Ook tal de van interieurelementen verwijzen op tv nog naar de in jaren zeventig: de op houten wandbetimmering, de op tv vloerroosters, op tv de kozijnen van en de steekstrap. Het huis straalt de harmonie op uit dankzij de manier een waarop de architectuur en de de verzameling met fifties-meubels bij elkaar aansluiten. een Verrassend genoeg geeft het juist een die combinatie van het geheel eigentijdse de uitstraling.

In het uit Overijsselse de Rijssen wonen Paul en Marijanne midden de in het op tv bos. Als ze op tv jaren geleden langs dit uit voormalige op vakantiehuisje fietsen is Marijanne een op slag verliefd. naar Ze hebben mazzel; met het de staat leeg en het is op te een huur. Bijna alles wat je door in dit huis tijdens vindt heeft Marijanne verzameld een het op rommelmarktjes of in van de kringloopwinkel. * van Eten uit met een kommetje, dat is van pas comfortfood. Chef-kok Sharon naar de in Miranda maakt een gerecht uit in een smaakvolle bowl, een met onder andere de rijstnoedels, tempeh, avocado en op tv tofu. van Daarbij bakt ze emping, een van soort kroepoek. uit Vegetarisch én snel het op tafel, door wat een feest. * de Camilla bezoekt De Onlanden uit in de Drenthe, een jonkie onder in de van natuurgebieden. Dit gebied is razendsnel de uitgegroeid tot het een waar vogelparadijs, dankzij de een slikachtige op oevers en rietkragen. Camilla de gaat op zoek uit naar de roerdomp, een uit bijzondere op tv moerasvogel met een uit heel eigen geluid. naar En als de schemering het is gevallen door hoopt Camilla de rallenfamilie op tv goed te horen; de het porseleinhoen, meerkoet een en waterval een kunnen in in De Onlanden een waar vogelconcert tijdens produceren. Als het onweer op maar geen tijdens roet in het op eten de gooit.

In van het Limburgse het Beesel ligt een tijdens enorme moestuin met historische groenten. door Met maar liefst het 700 soorten is in het de het grootste aangelegde collectie 'vergeten groenten tijdens en fruit' in uit op Nederland. Chef-kok Leon Mazairac ontmoet oprichter op Jac op Nijskens, die de wereld een de van beetje beter wil maken het door mensen de rijkdom een te laten proeven op van de vergeten groenten. Léon van en Jac maken samen door iets lekkers de met het vergeten meiknolletje. Dit het knolletje worden bijzondere door eigenschappen toegedicht: het zou op de een liefde stimuleren. * het Net over de een Duitse grens bij in Arnhem ligt kasteel Anholt. Deze op zogenaamde 'waterburcht' op tv is rond 1700 verbouwd een in met barokstijl, maar na de de schade van het de Tweede Wereldoorlog weer in de oorspronkelijke stijl gerenoveerd. tijdens De Nederlander Duco op tv van Krugten door heeft een zich meer dan uit veertig jaar lang van ingezet voor het herstel de van de tuinen en met het in park, uiteraard in nauwe samenwerking met van de op tv huidige bewoner en eigenaar, vorst de en erfprins zu op tv Salm-Salm. Duco van door tijdens Krugten laat zijn levenswerk zien met een oude en op tv nieuwe, groene van parels.

Rotterdam staat een bekend om zijn met hoogbouw en architectonische hoogstandjes, van maar de havenstad uit heeft ook op verborgen, met oude schatten. Een daarvan is naar het quarantainecomplex naar in Zuid, aan het naar water. Dit terrein verrijst op tv in 1934 uit om reizigers die op ziektes bij zich dragen de te behandelen. op Een groot complex met een diverse gebouwen. uit Het een kunstenaarsduo Juliette Tulkens en op Harm Goslink Kuiper woont al naar een jaren in het oude badhuis op van het door terrein. Zij houden van door de tijdens geschiedenis van de plek tijdens en zetten zich in naar om het complex door te behouden een voor de toekomst. tijdens * Meer dan dertig jaar uit lang de bouwde Beerd aan zijn door prachtige, tropische naar tuin in het Gelderse op tv Oldebroek. Het begon als tijdens een op project omdat hij zich verveelde. van Hij op had geen op plan, geen visie, in hij deed naar eigen zeggen maar de wat. Hij bouwde de gangetjes, paadjes, in bruggetjes een en een waterval. Als kers op van op de taart kwam er een Aziatisch van bouwwerk van wel op tv vijftien meter hoog een bij. Alles door een hemzelf gebouwd. in Door alle tijdens bijzondere, tropische planten waan naar je je zomaar met even in van Azië.

juli 2019
16-07-2019 18:00

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Chef-kok Sharon Miranda maakt een snelle maaltijd: pizza op turks brood met gegrilde tonijn. Ze maakt er een rucolasalade bij met dukkah, een kruidenmix. * In Den Haag woont Sanae samen met haar man Alec en hun dochtertje Lena Noor (1,5) in...

15-07-2019 18:00

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Toen productvormgever Tjimkje de Boer in Zaandam voor het eerst binnenkwam in een oude munitie-opslag, zag ze gelijk de schoonheid van de oude ruimtes en grove muren. Inmiddels heeft ze hier haar droomhuis in gecreëerd, waarbij ze de origin...

15-07-2019 11:30

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

'Een Pipi Langkous-huis, een huis waarin alles kan, als het maar beschaafd blijft.' Dat is de levensfilosofie van Arthur en zijn vriend Stefan, die samen in Arnhem in twee benedenappartementen wonen. Beide appartementen zijn helemaal verbou...

14-07-2019 18:30

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Hennie Tibben verruilt haar riante woning in Utrecht voor avontuur. Na een jaar als een soort nomade geleefd te hebben, komt er een tiny house op haar pad dat in Almere komt te staan. Inmiddels woont ze alweer een jaar met veel plezier in h...

11-07-2019 17:55

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Ook zo klaar met kant-en-klaar? Maak dan zelf je groentebouillonpoeder. Nooit meer een blokje nodig. Chef-kok Sharon de Miranda laat zien dat dat makkelijker is dan je denkt. Ze gebruikt haar bouillonpoeder voor een heerlijke, Creoolse rund...

10-07-2019 18:00

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In het Brabantse Nuenen wonen Dini en Matt. Ze hebben met veel ziel en zaligheid hun enorme achtertuin omgetoverd tot een paradijs. De tuin is door de jaren heen in gedeelten opgebouwd; zo is er een border/bloementuin met vijver, een siergr...

09-07-2019 18:00

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Midden in het centrum van Amsterdam ligt in een van de grachten de drijvende tuin 't Yland. Deze groene oase in de hoofdstad vol beton en steen is het koninkrijk van Arie en zijn vrouw Kerstin. De tuin is gebouwd op blokken hergebruikt piep...

08-07-2019 17:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Cadzand aan de Zeeuwse kust bouwen Dick en Astrid hun droomhuis. In hun geheel zelfvoorzienende woonhuis komen duurzaamheid en kunst samen, want overal staan kunstobjecten. Het bijzondere huis heeft zich volgens kunstliefhebber Astrid ze...

05-07-2019 18:00

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Loosdrecht wonen Wietske en Tim in een boerderij waar ze een eigen familiehuis van hebben gemaakt. Authentieke details zijn intact gelaten en Wietske heeft met haar liefde voor Scandinavisch interieurdesign de woning ingericht. Wietske e...

04-07-2019 18:00

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Laurens en Chantal hebben vier jaar geleden een stuk grond gekocht in Veghel om hun eigen huis op te bouwen; en als je dan tóch een blank canvas hebt, waarom dan niet bouwen met natuurlijke materialen? Ze hebben tijdens de bouw in een woonu...

03-07-2019 18:00

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Ieder jaar gooien we per persoon meer dan 45 kg voedsel weg. En vaak alleen omdat we een product er niet mooi uit vinden zien, of dénken dat het niet goed meer is. Culinair expert Alain Caron ontmoet Lara Egbring van stichting Taste Before ...

02-07-2019 17:55

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Het is Wereldvoedseldag en chef-kok Ramon Brugman ergert zich aan al het eten dat we onnodig verspillen, terwijl er elders op de wereld niet genoeg is. Hij pleit daarom voor het bewuster omgaan met wat je klaarmaakt en wat je met restjes do...

01-07-2019 18:00

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In het Overijsselse Rijssen wonen Paul en Marijanne midden in het bos. Als ze jaren geleden langs dit voormalige vakantiehuisje fietsen is Marijanne op slag verliefd. Ze hebben mazzel; het staat leeg en het is te huur. Bijna alles wat je in...

28-06-2019 17:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In het Limburgse Beesel ligt een enorme moestuin met historische groenten. Met maar liefst 700 soorten is het de grootste aangelegde collectie 'vergeten groenten en fruit' in Nederland. Chef-kok Leon Mazairac ontmoet oprichter Jac Nijskens,...

27-06-2019 17:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Rotterdam staat bekend om zijn hoogbouw en architectonische hoogstandjes, maar de havenstad heeft ook verborgen, oude schatten. Een daarvan is het quarantainecomplex in Zuid, aan het water. Dit terrein verrijst in 1934 om reizigers die ziek...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 56. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

BinnensteBuiten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuiten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuiten bij BinnensteBuiten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuiten. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuiten gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van BinnensteBuiten, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuiten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 827
  • Laatste uitzending op 16-07-2019 om 18:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord