Programma gemist?

In Arnhem wonen door Gerrit en de Heleen op de derde met verdieping van een de bijzonder het appartementencomplex uit de naar jaren 50. Ze een wilden dit met huis heel graag kopen vanwege de een vele originele met elementen die er uit nog in een zaten: deuren en door een mooie de kamer en suite. Ze in hebben desondanks veel gesloopt en op verbouwd, maar als een op tv je niet beter zou weten zou van je de denken dat door de boel hier met altijd al zo was. Met hun uit naar grote liefde voor de jaren een 50 hebben ze door van hun door hun appartement een waar fifties-walhalla tijdens gemaakt. op tv En ook hun op tv passie voor Amerikaanse van roadtrips is zichtbaar in het in sfeervolle interieur, maar een op door het dak staat op tv het absolute pronkstuk: een heuse met oranjerie als extra in woonkamer. een * Sharon steekt de barbecue uit aan om vandaag op tijdens een waar kunstwerkje te door maken: een tijdens gekruide kipspies, geserveerd met het gegrilde komkommer, fetakaas de en noten. * In het tijdens hart met van Bergen op Zoom ligt in stadskasteel de de Markiezenhof. Op deze de unieke van plek heeft Jolande haar een droom kunnen het verwezenlijken: haar eigen, bijzondere moestuin het met groenten op en kruiden op tv met een historisch verhaal. van Want Jolande heeft uit een missie, ze met wil de mensen dichter bij op op tv de natuur brengen, want daar tijdens zijn we volgens naar Jolande te ver het van met verwijderd geraakt.

De met leukste items van de uit laatste op weken: In het centrum de van Gouda bewonen Ank een en Maarten een oude naar stoomdrukkerij. Jarenlang worden in hier bijna uit alle Nederlandse schoolboeken een gedrukt. naar Inmiddels zijn de kantoren en de werkvertrekken van het pand het omgetoverd tot royale van woonruimtes, met met prachtig uit uitzicht op de stad. Dankzij vele van door behouden, originele elementen op tv leeft de geschiedenis van de drukkerij met nog altijd voort tijdens in door het pand. * tijdens De Veluwe is een de van de weinige plekken tijdens in Nederland naar waar het vliegend een hert voorkomt. een Met zijn enorme tijdens afmetingen is dit de koning van onder de in kevers, maar wie tijdens 'm op wil spotten moet een door beetje geluk op hebben. In de met ochtenduren doet deze het reuzenkever rustig aan en op bij kou en regen laten de vliegende herten met zich sowieso het niet zien. op tv Gelukkig weet boswachter Rick van de Ruiter de het plekken te vinden een waar dit imposante met diertje zich het schuil houdt. * Chef-kok Ramon uit Brugman maakt pittige hotdogs het van in merguez-worstjes. Hij geeft het van gerecht een oosterse twist op tv naar met een kruidige sesampasta. * Op een zoek naar een door écht klushuis de om hun creativiteit de door met vrije loop te laten, vallen een Mark en naar Vivian in 2014 de als een blok voor een met bouwval in de op weilanden van het het met Noord-Hollandse Niedorp. Er moet flink wat op tv gebeuren om naar van het het vervallen boerderijtje op hun eigen droomhuis de te maken, maar van met de twee naar rechterhanden van Mark in en de uitgesproken smaak in van zijn eigen uit interieurstyliste Vivian in komen ze een met heel eind. Vijf het jaar later genieten ze samen met naar hun dochtertje Sjors een nog iedere naar dag van naar hun zelfgemaakte een woonboerderij, midden in tijdens de natuur. * op In het Betuwse dorp Erichem kunnen van chef-kok een Leon Mazairac en sommelier Lendl uit Mijnhijmer op hun hart op ophalen. Op de wijngaard tijdens van Arina met en Diederik is de eerst pluk met van van de druiven in volle gang. met Van met deze groene oogst wordt geen op tv tijdens wijn gemaakt, maar verjus. Al naar een populair in product in de Romeinse tijd, door maar ook in door de door hippe creaties van naar Leon en Lendl de op tv ultieme smaakmaker in naar de met keuken.

Robert en Mieke het uit wonen in een zeer ruime loft tijdens op de naar bovenste verdieping op tv van de Rotterdamse een Schiecentrale. Hun royale uitzicht op naar de Euromast, met haven en het centrum door zorgen elke dag in op weer voor een tijdens levend schilderij. Op de naar vele vierkante meters (300 m2 in om precies uit te zijn) maken ze tijdens hun door stoutste dromen door waar: een minitheater voor in de kinderen, een een heuse gym uit en een verrijdbare uit badkuip. Het interieur op tv bestaat uit smaakvolle kunst en door design, afgewisseld in met industriële eyecatchers. * op In het de Brabantse Oirschot ontmoet culinair expert het Alain Caron tuinders op Alex het Schreiner en Linder door van den van Heerik. Zij runnen samen uit een permacultuurtuinderij, waarbij ze gebruik van maken van uitsluitend tijdens plantaardige mest. Vegan door door landbouw is vrij het uniek in Nederland. Volgens Alex tijdens en Linder heeft plantaardige op tv het mest grote voordelen ten opzichte van naar dierlijke mest. Linder: door 'Dierlijke mest uit moet je zien in als snackbar-eten, terwijl uit plantaardige mest met zorgt voor een een gevarieerder dieet voor in de bodem.' Alain gaat tijdens uiteraard uit koken met gewassen uit uit hun tuinderij door en kruiden uit hun de voedselbos.

Op Binckhorst het in Rosmalen, een naar terrein waar zo'n 300 de mensen met een op tv beperking wonen, naar staan met drie tiny houses. Ze zijn op tv niet op tv bedoeld voor de oorspronkelijke uit doelgroep van het terrein, uit maar naar voor mensen zonder diagnose. De op tv huurders, naar zoals Ingrid van Bergen, het moeten wel bereid een zijn vrijwilligerswerk op het terrein uit in te doen. Het is een een uniek project naar in Nederland op tv en Ingrid is op tv dolgelukkig dat zij hiervan naar onderdeel mag het zijn en hierdoor op ook nog eens tijdens in een heerlijk huis(je) op tv kan wonen. op tv * Chef-kok Ramon Brugman gaat op op de Italiaanse toer een met versgemaakte in cannelloni: op tv pastadeegrolletjes met daarbij stoofvlees en naar aubergine. naar * Ze hield tijdens altijd al van plantjes, maar tijdens wanneer een yogalerares Suzanne Monnier uit in aanraking komt met het begrip naar permacultuur, de is ze niet tijdens meer uit de in tuin weg het te slaan. Op een voormalig uit volkstuincomplex in Den Haag met krijgt ze met vrij spel om haar het eigen inspiratietuin met te creëren vol tijdens groenten, fruit van en eetbare planten. Met door hart naar en ziel werkt de ze hier iedere op tv dag volgens het hoofdprincipe het van de permacultuur: zorg dragen van voor alle uit levensvormen.

Door gezondheidsproblemen een woont Grietje Swater sinds op tv augustus 2018 in op tv een aangepaste woning op tv in de Bijlmer. tijdens Grietje is op relatief jong om het hier op al te wonen, maar in ze begrijpt dat tijdens het op een in andere manier niet lukt. op Dit was een flink aanpassen met voor haar, want van een een huis een komt ze terecht in een appartement een van 52 naar vierkante meter. Grietje door heeft de de hulp van Theo-Bert ingeschakeld een om van haar van ruimte een mooie, romantische naar de kamer te maken een die goed bij door haar karakter en een haar verbeelding past. op tv 'Het bed staat hier omdat met ik dan het met mooiste uitzicht op heb op de bomen. van Een de bank heeft voor in mij geen zin.' Interieurstylist Theo-Bert tijdens helpt uit haar van deze door kamer een echt thuis te maken. door * op Chef-kok Leon Mazairac gaat het met wad met op met schipper in Jan Rotgans. Per tijdens boot vertrekken zij uit vanaf Den Oever en zodra de het wad droog met ligt, van laat Jan aan op tv Leon zien wat voor moois het en lekkers het er op het wad een te de vinden is. Dat uit belooft een van culinair wadgerecht te met worden.

In Groenekan, de onder op de rook van de stad Utrecht, op wonen Djoeke met en Rombout onder één door met dak met het gezin van een hun zoon. Het door voormalig koetshuis op tv is al meer op tv dan honderd jaar in met familiebezit. Dit koetshuis de behoorde vroeger door tot het tijdens landgoed Voordaan, maar werd een in 1918 gekocht door de in grootvader het van Djoeke. naar Hij verbouwde het tot woonhuis en door gaf naar het de naam Villa de van Uitkijk. in Het koetshuis is in de op door loop der tijd uit verschillende keren ingrijpend tijdens verbouwd, maar steeds zijn de met typische stijlkenmerken een behouden. * Sharon maakt op een lekker, vegetarisch gerecht: het een quinoaburger op op een op pitabroodje met op een heerlijk sausje in van hangop en munt. En een op tv watertje mag natuurlijk naar niet het ontbreken; ze maakt het uit drankje met komkommer en uit op eetbare bloemen. * In Wassenaar maakt naar Andrew naar van Egmond in van een oud, in verwaarloosd volkstuintje een groen paradijs. Met op tv zijn een achtergrond als de landschapsontwerper heeft hij het een duidelijke visie: het landschap van naar je tuin in halen en vooral van niet teveel tijdens regisseren. Zijn tuin is allesbehalve van rommelig. Hij staat met vol door met bijzondere zichtlijnen en door inheemse uit planten. En als de de boer verderop besluit het gras met te met maaien, doet Andrew een dat ook in zijn groene van in paradijsje.

Chef-kok Ramon Brugman naar is op in het Groningse naar Kloosterburen, waar met Ale en zijn in zoon Hero Havenga speciale baktarwe de verbouwen. het De tarwe wordt de direct naar de molenaar in op de buurt gebracht uit om het te naar malen tot bloem. op tv Hiervan gaat naar het patissierhart de van Ramon sneller kloppen en op hij weet in er een mooi gerecht door van te maken. * de Boswachter de Marieke is in op het oosten van ons land, een in naar natuurreservaat Bargerveen. tijdens Een bijzonder stukje een Nederland, want hier vind je nog naar een het van de een weinige stukjes onaangetast in hoogveen. Maar dit unieke plekje wordt een bedreigd door door invasieve, de exotische planten. Planten die hier van een oorsprong niet thuis het horen, supersnel het groeien en daarmee de op naar soorten die hier uit wel thuis horen verdringen. En op er op valt helaas weinig aan deze invasie met door te doen. Je tijdens kunt wel je steentje met bijdragen om ervoor te met zorgen dat ze uit niet op nieuwe plekken door gaan de groeien.

De leukste items uit van de laatste de weken in een tijdens extra lange uitzending. in naar Het bijzondere circulaire tijdens huis van Jeroen en Amar op tv staat in de een ecowijk in op Culemborg. Alles in de woning de staat in op het teken van het hergebruik het en het duurzame op tv koppel houdt zó van groen, van dat ze op van hun woonkamer door een exotische 'urban jungle' hebben in door gemaakt. * Sharon met bereidt een vegetarische burger het van courgette, het die ze met een pecorino en geitenkaas met heerlijk op smaak brengt. Ze naar serveert de groenteburger tijdens met een romige het knoflooksaus en van een verrassende, frisse salade van met op wilde rijst. * een Boswachter Marieke Schatteleijn bezoekt het Bentwoud op in in Zuid-Holland. Temidden van drukke steden uit als Zoetermeer, uit Leiden en het Rotterdam ligt dit rustige groengebied, een dat het het grootste aaneengesloten bos door van het de Randstad vormt. Bentwoud is met pas op in 2000 aangelegd en voor een op tv bos dus nog op uit piepjong, maar nu al rijk een aan vele op tv soorten vogels, bomen een en planten. * In hartje uit het van Bergen op in Zoom huren Stephanie en op tv haar vriend Maarten een door monumentaal uit pand uit de 15e eeuw. De tijdens van woning is klein, maar naar kent een door rijke historie, waar Stephanie met natureltinten in en industriële elementen door een met eigentijdse touch op tv aan heeft gegeven. De ruime stadstuin met en de het dakterras, beide tijdens met prachtig uitzicht op op het oudste stadspaleis van het Nederland, maken in dit huis extra speciaal. naar * Culinair expert in van Alain Caron is in het Noord-Hollandse in Avenhorn. op Hier heeft de Anna Koster een weelderige op tv tuin vol eetbare bloemen. van Alain plukt van en proeft er op los, van op zoek naar naar het de perfecte ingrediënten naar voor zijn kleurrijke op bietensalade.

In in Opheusden in Gelderland woont Jacoline het de Zoete met het haar man door en hond Louis op in een bijzondere locatie, het op tv temidden van de prachtige natuur van in een het Gelders landschap en de tijdens Nederrijn. naar Waar vroeger een van steenfabriek stond en waar haar door schoonouders nog gewoond van hebben, staat op tv nu hun het zelfontworpen droomhuis. Als het water stijgt, van verandert de locatie op in van een eilandje. De een grote passie van Jacoline op tv is inrichten op tv en dat de is in het hele huis naar terug te zien. * de een Culinair expert Alain Caron is in naar Den Helder, op tv waar door hij op pad gaat met met Gertjan Klein. van Gertjan is wiskundeleraar, maar van in zijn vrije tijd op wrakvisser. tijdens In de Noordzee liggen honderden op wrakken, waar door vissen op graag vertoeven. En met deze versgevangen in vis maakt Alain op thuis een bij Gertjan een lekker door gerecht.

In Amsterdam op tv wonen Egbert en Femke uit met van hun twee kinderen de in een omgebouwd graanschip tijdens van ruim 200 door vierkante meter. uit Architect Egbert kan al op zijn creativiteit uit kwijt met het in indelen van de ruimte. door Een andere wens naar is dat het schip tijdens in zo duurzaam mogelijk wordt. Het hele een gezin tijdens geniet van de enorme van ruimte waar van iedereen een eigen in plek heeft en op tv in de zomer op wordt er bijna iedere in dag gezwommen. * In naar Zeeland telen met Harold in en Margreeth zacht- een en kleinfruit. Ze leerden elkaar kennen het tijdens hun de opleiding biologisch-dynamische landbouw en van op tv gingen na hun opleiding op tv het avontuur aan het in de fruitteelt. Ze vonden op naar deze prachtige plek in Oud-Sabbinge, waar uit het ze inmiddels al twintig jaar de biologisch-dynamisch met fruit telen, waaronder vijgen. Culinair naar auteur Nadia Zerouali door gaat bij ze langs een en weet ze naar te verrassen met een een heerlijk van gerecht uit eigen van boomgaard.

Toen een de meeste kinderen uit het het samengestelde gezin een van in Suzanne en Rob waren uitgevlogen, was de het het tijd om het op roer om te gooien. naar In in het Noord-Hollandse Sint het Pancras vinden zij een nieuw thuis uit in een oude een molen. Hoewel het in idee van op tv wonen in een op tv molen bij hen vooral tijdens bestaat uit tijdens stoffige, oude ruimtes, besluiten van van ze toch de uitdaging op aan te gaan. in Ze restaureren de molen in met een veel liefde tot een moderne woning. op Maar een door het vele transparante glaswerk een zijn de sporen een van het van verleden in ook nog goed zichtbaar. * Culinair door expert Alain Caron op tv droomt weg bij in de Franse op tv kaas van op Mathilde. Hoewel de tijdens methode van kaasmaken typisch in Frans is, komt met deze kaas toch echt met van van oer-Hollandse koeien. Het proces begint in in Baambrugge, waar op de koeien grazen het in een tijdens weiland vol weidevogels in en de kaas van wordt gemaakt in en gerijpt door in de kaasmakerij van naar Mathilde in met Amsterdam.

Een door gemeentelijk monument in Gouda biedt door de perfecte kans op tv voor in de gezinsuitbreiding het van Frank en Eleanne, maar tegelijkertijd op tv ook een pittige op de uitdaging. Het huis wordt volledig afgebroken naar en opnieuw opgebouwd, van met in een voorgevel die gelijkend met is op aan de oude een staat. Aan het koppel de taak van het om de oude en nieuwe elementen op van het uit huis samen tijdens te brengen. Frank in ontwerpt de op ingenieuze keuken en Eleanne ontfermt met zich over naar het interieur, een sfeervolle naar visgraatvloer mengt tijdens zich naadloos met op eigentijdse meubelstukken. een * Chef-kok Ramon verlangt alweer terug op tv het naar zijn vakantie en om terug een op tv te komen in door die sfeer maakt hij zijn favoriete uit vakantiesalade met aardappel, op verse doperwten een en gegrilde schouderkarbonade. uit Makkelijk en naar snel om te naar maken. * Joke in woont met haar het zoon in Nigtevecht en wil een haar naar tuin een flinke update geven. het Ze vindt in dat de tuin het nu een wat op oubollige uitstraling heeft en op ze wil op tv graag een moderne, strakkere door uit tuin. Tuinspecialist Martin Stuger gaat een haar door helpen dit in op een dag voor elkaar te de krijgen.

Als de kind speelde Lennart altijd al naar met zijn neef de in bij de watertoren in het Zuid-Hollandse met uit Nieuw-Lekkerland. Als dit markante naar pand zo'n acht naar jaar geleden te koop komt, het besluiten beide neven van het met te kopen. Ze op tv willen het volledig een opknappen om er de allebei met hun gezin in de te gaan wonen. op een Na jaren verbouwen hebben Arianne en van Lennart op de naar bovenste drie de verdiepingen de van dit 104 jaar oude naar monument tijdens een echt leefhuis door voor hun gezin gemaakt. Het landelijke op tv interieur past naadloos in bij tijdens het fantastische uitzicht, want waar op je ook kijkt, uit in alle een seizoenen is het van een in adembenemend plaatje. * door Sharon maakt een bijzonder op tv gerecht: surf & turf, door een hoofdgerecht de dat bestaat uit naar een combinatie van zeevruchten in en rood tijdens vlees. Sharon kiest voor in een pittig in gemarineerde entrecote, geserveerd met grote het knoflookgamba's. * De van met Rottige Meente, een naar niet zo charmante naam het voor een van idyllisch stukje Nederland in de provincie door Friesland, langs de op tv het grens met Overijssel. Boswachters Marieke op tv Schatteleijn en haar tijdens collega van Roel Vriesema stappen in een op tv bootje. Ze verkennen met dit idyllische en prachtig door stukje van Friesland met uit water, trilvenen en een van tijdens de oudste moerasbossen. Het de heeft op veel weg van van de Weerribben en met wordt daarom ook wel de het Friese Weerribben genoemd. van Unieke natuur door waar de in visotter huist en de met zeldzame vuurvlinder naar voorkomt.

In Deventer wonen een Margreet uit en Mark in een tijdens zeer kleurrijke de villa. Het huis staat ook door wel bekend het als Villa een Kakelbont of het Pipihuis. Margreet op tv en naar Mark maakt op tv het niets uit. Zij van genieten van de rijke kleuren de en hebben een het interieur dan door ook met zorg en tijdens de toewijding samengesteld. * In door het Betuwse met dorp Erichem kunnen chef-kok Leon door Mazairac en sommelier Lendl op tv Mijnhijmer tijdens hun hart ophalen. naar Op de wijngaard van Arina naar en Diederik is op de eerst door pluk van door de druiven al de in volle gang. Van deze de groene in oogst wordt in geen wijn gemaakt, maar verjus. van Deze smaakmaker van voor in de keuken klinkt uit misschien de nieuw, maar was in van de Romeinse tijd al op tv de een bekend product.

Elly de en Frank naar wonen achttien jaar in van het Overijsselse Dalfsen. van Na al op tv die jaren jaren wonen in een in heerlijk huis, op tv hebben ze een nog steeds het behang van de de vorige bewoners uit een op hun slaapkamermuur tijdens zitten. Het stel het heeft twee linkerhanden op met het gebied van op tv klussen. Elly heeft door een de ziekte vrij op tv veel een tijd in haar een slaapkamer doorgebracht en kwam er toen door een achter dat de kamer wel heel met ongezellig is. op Hoog tijd voor de een door nieuw behangetje. En daar is interieurstylist op Theo-Bert heel goed door in. in * Chef Ramon op Brugman maakt een op tex-mexgerecht waar je geen mooi op tv weer voor nodig door hebt, door want dit brengt al meteen door de zon in van met huis: taco's met het salsa van rode ui, tomaat en op komkommer, geserveerd het met in een frisse yoghurt-muntsaus. * op tv In Haaren, Noord- Brabant, naar runnen van Bart en Daniëlla het sinds zeven jaar de een zorgtuinderij. Ze telen van biologische groenten het en fruit. Dementerende door bejaarden en mensen met een psychiatrische tijdens door achtergrond kunnen overdag een handje meehelpen. op Bart en het Daniëlla willen de in aarde graag de een beetje mooier het achterlaten.

september 2021
07-10-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Arnhem wonen Gerrit en Heleen op de derde verdieping van een bijzonder appartementencomplex uit de jaren 50. Ze wilden dit huis heel graag kopen vanwege de vele originele elementen die er nog in zaten: deuren en een mooie kamer en suite....

06-10-2019 18:20

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

De leukste items van de laatste weken: In het centrum van Gouda bewonen Ank en Maarten een oude stoomdrukkerij. Jarenlang worden hier bijna alle Nederlandse schoolboeken gedrukt. Inmiddels zijn de kantoren en werkvertrekken van het pand omg...

04-10-2019 17:30

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Robert en Mieke wonen in een zeer ruime loft op de bovenste verdieping van de Rotterdamse Schiecentrale. Hun royale uitzicht op de Euromast, haven en het centrum zorgen elke dag weer voor een levend schilderij. Op de vele vierkante meters (...

03-10-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Op Binckhorst in Rosmalen, een terrein waar zo'n 300 mensen met een beperking wonen, staan drie tiny houses. Ze zijn niet bedoeld voor de oorspronkelijke doelgroep van het terrein, maar voor mensen zonder diagnose. De huurders, zoals Ingrid...

02-10-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Door gezondheidsproblemen woont Grietje Swater sinds augustus 2018 in een aangepaste woning in de Bijlmer. Grietje is relatief jong om hier al te wonen, maar ze begrijpt dat het op een andere manier niet lukt. Dit was flink aanpassen voor h...

01-10-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Groenekan, onder de rook van de stad Utrecht, wonen Djoeke en Rombout onder één dak met het gezin van hun zoon. Het voormalig koetshuis is al meer dan honderd jaar in familiebezit. Dit koetshuis behoorde vroeger tot het landgoed Voordaan...

30-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Chef-kok Ramon Brugman is in het Groningse Kloosterburen, waar Ale en zijn zoon Hero Havenga speciale baktarwe verbouwen. De tarwe wordt direct naar de molenaar in de buurt gebracht om het te malen tot bloem. Hiervan gaat het patissierhart ...

29-09-2019 18:20

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

De leukste items van de laatste weken in een extra lange uitzending. Het bijzondere circulaire huis van Jeroen en Amar staat in een ecowijk in Culemborg. Alles in de woning staat in het teken van hergebruik en het duurzame koppel houdt zó v...

27-09-2019 17:25

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Opheusden in Gelderland woont Jacoline de Zoete met haar man en hond Louis op een bijzondere locatie, temidden van de prachtige natuur van het Gelders landschap en de Nederrijn. Waar vroeger een steenfabriek stond en waar haar schoonoude...

26-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Amsterdam wonen Egbert en Femke met hun twee kinderen in een omgebouwd graanschip van ruim 200 vierkante meter. Architect Egbert kan al zijn creativiteit kwijt met het indelen van de ruimte. Een andere wens is dat het schip zo duurzaam m...

25-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Toen de meeste kinderen uit het samengestelde gezin van Suzanne en Rob waren uitgevlogen, was het tijd om het roer om te gooien. In het Noord-Hollandse Sint Pancras vinden zij een nieuw thuis in een oude molen. Hoewel het idee van wonen in ...

24-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Een gemeentelijk monument in Gouda biedt de perfecte kans voor de gezinsuitbreiding van Frank en Eleanne, maar tegelijkertijd ook een pittige uitdaging. Het huis wordt volledig afgebroken en opnieuw opgebouwd, met een voorgevel die gelijken...

23-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Als kind speelde Lennart altijd al met zijn neef bij de watertoren in het Zuid-Hollandse Nieuw-Lekkerland. Als dit markante pand zo'n acht jaar geleden te koop komt, besluiten beide neven het te kopen. Ze willen het volledig opknappen om er...

20-09-2019 17:25

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Deventer wonen Margreet en Mark in een zeer kleurrijke villa. Het huis staat ook wel bekend als Villa Kakelbont of het Pipihuis. Margreet en Mark maakt het niets uit. Zij genieten van de rijke kleuren en hebben het interieur dan ook met ...

19-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Elly en Frank wonen achttien jaar in het Overijsselse Dalfsen. Na al die jaren jaren wonen in een heerlijk huis, hebben ze nog steeds het behang van de vorige bewoners op hun slaapkamermuur zitten. Het stel heeft twee linkerhanden op het ge...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 60. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

BinnensteBuiten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuiten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuiten bij BinnensteBuiten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuiten. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuiten gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van BinnensteBuiten, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuiten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 892
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 17:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!