Programma gemist?

In Arnhem wonen de tijdens Gerrit en Heleen op door de derde verdieping in van een bijzonder het appartementencomplex uit de tijdens jaren 50. op Ze wilden dit huis heel graag een kopen vanwege met de vele originele door elementen op die er nog in zaten: uit deuren naar en een mooie kamer en een suite. Ze hebben desondanks het veel een gesloopt en verbouwd, maar als tijdens je niet beter tijdens zou op weten zou je denken dat op tv naar de boel hier altijd al zo de was. op Met hun grote op tv liefde voor op de jaren 50 hebben ze uit van hun van hun appartement een waar fifties-walhalla door in gemaakt. En ook hun uit passie voor Amerikaanse roadtrips is naar zichtbaar in het tijdens sfeervolle uit interieur, maar op het een dak tijdens staat het absolute pronkstuk: een heuse in oranjerie door als extra woonkamer. * op tv Sharon in steekt de barbecue aan om op vandaag een waar door kunstwerkje te maken: een een met gekruide kipspies, geserveerd het met gegrilde komkommer, op tv fetakaas en noten. tijdens * In het hart van Bergen op tv op een Zoom ligt stadskasteel de tijdens Markiezenhof. Op met deze unieke plek heeft Jolande met haar droom kunnen op tv tijdens verwezenlijken: haar eigen, bijzondere in moestuin met groenten en op tv kruiden met een door historisch verhaal. Want Jolande door heeft een tijdens missie, ze wil de uit mensen dichter bij een de natuur brengen, uit want daar zijn naar we volgens van Jolande te ver op tv van de verwijderd geraakt.

De naar leukste items van op de laatste weken: met In het centrum naar van Gouda bewonen Ank en uit Maarten een tijdens oude stoomdrukkerij. Jarenlang uit worden hier bijna alle het Nederlandse schoolboeken het gedrukt. Inmiddels zijn het de kantoren en van werkvertrekken uit van het pand omgetoverd tot royale met woonruimtes, met prachtig in uitzicht op een de met stad. Dankzij vele behouden, originele elementen naar leeft op tv de geschiedenis van de het drukkerij op nog altijd voort in het op pand. * De Veluwe in is een op van de weinige op tv plekken uit in Nederland waar het vliegend uit hert voorkomt. met Met zijn enorme afmetingen een is dit de koning uit onder de tijdens kevers, een maar wie 'm wil spotten moet naar een beetje tijdens geluk hebben. In tijdens de ochtenduren doet op deze reuzenkever rustig aan de naar en bij kou en regen laten tijdens vliegende op tv herten zich sowieso door niet zien. Gelukkig weet de boswachter Rick uit de Ruiter de plekken te een vinden waar dit naar imposante het diertje zich in schuil houdt. * Chef-kok Ramon uit Brugman tijdens maakt pittige hotdogs van merguez-worstjes. op Hij geeft door het gerecht een oosterse uit twist met een op kruidige sesampasta. * de Op zoek de naar een écht van klushuis om op tv hun creativiteit de vrije loop met te laten, vallen Mark van en Vivian in met 2014 op tv als een blok voor in een bouwval in op de weilanden de van het Noord-Hollandse Niedorp. uit Er moet in flink wat gebeuren om van uit het vervallen boerderijtje op tv uit hun eigen droomhuis te maken, naar maar met naar de twee rechterhanden van Mark tijdens en in de uitgesproken smaak in van zijn eigen interieurstyliste de Vivian komen ze een van heel van eind. Vijf jaar later tijdens genieten ze met samen met naar hun dochtertje Sjors nog op iedere dag tijdens van hun zelfgemaakte het woonboerderij, midden in de natuur. in * In van het Betuwse dorp Erichem uit kunnen chef-kok Leon Mazairac een en sommelier een Lendl uit Mijnhijmer hun hart ophalen. Op de uit wijngaard het van Arina en Diederik is van de met eerst pluk van naar de druiven in volle met gang. Van uit deze groene oogst met wordt geen wijn in gemaakt, maar verjus. Al een een van populair product in de Romeinse tijd, op tv maar ook in een de een hippe creaties van Leon op tv en Lendl de door ultieme smaakmaker naar in de op keuken.

Robert en Mieke tijdens op tv wonen in een zeer ruime loft de de op de bovenste verdieping van de van Rotterdamse Schiecentrale. Hun naar royale de uitzicht op de Euromast, haven met en het centrum de zorgen elke dag de weer voor in een met levend schilderij. Op de naar vele vierkante naar meters (300 m2 om precies te het zijn) maken ze uit hun stoutste door dromen in waar: een minitheater voor het de kinderen, een heuse op gym en een verrijdbare tijdens badkuip. uit Het interieur bestaat door uit smaakvolle kunst en uit design, afgewisseld op met industriële eyecatchers. een * In naar het Brabantse Oirschot ontmoet culinair expert het Alain Caron tuinders een Alex Schreiner de en van Linder van den Heerik. Zij een runnen het samen een permacultuurtuinderij, waarbij ze gebruik van maken van met uitsluitend de plantaardige mest. Vegan landbouw op tv is vrij uniek op in Nederland. op Volgens Alex en Linder heeft een plantaardige van mest grote voordelen ten opzichte van van dierlijke mest. Linder: in 'Dierlijke mest moet in het je zien als de snackbar-eten, terwijl plantaardige mest zorgt voor uit de een gevarieerder dieet voor de in bodem.' Alain gaat uiteraard uit koken met gewassen naar uit hun tuinderij met en kruiden uit uit op tv hun voedselbos.

Op Binckhorst in van het Rosmalen, een terrein het waar zo'n 300 naar mensen met een beperking op wonen, staan drie tiny uit houses. Ze op tv zijn niet van bedoeld voor de door oorspronkelijke doelgroep van het terrein, uit maar voor door mensen zonder door diagnose. De huurders, zoals Ingrid op tv van Bergen, moeten naar wel bereid op tv zijn vrijwilligerswerk op het naar terrein naar te doen. Het op tv is een uniek project in uit Nederland met en Ingrid is op tv dolgelukkig dat zij hiervan een onderdeel mag zijn en op hierdoor uit ook nog eens in een heerlijk tijdens huis(je) kan een wonen. tijdens * Chef-kok Ramon Brugman op gaat op de Italiaanse toer door met de versgemaakte cannelloni: pastadeegrolletjes met uit daarbij de stoofvlees en aubergine. * door Ze hield altijd al van een naar plantjes, maar wanneer yogalerares Suzanne door Monnier in aanraking komt door met in het begrip permacultuur, een is ze niet meer naar uit de op tv tuin weg te slaan. Op het een voormalig door volkstuincomplex in de Den Haag op tv krijgt ze vrij spel om haar in eigen in inspiratietuin te creëren vol groenten, uit naar fruit en eetbare op planten. Met hart en ziel met werkt de ze hier iedere dag het volgens het tijdens hoofdprincipe van de permacultuur: zorg de dragen voor alle het levensvormen.

Door op gezondheidsproblemen woont Grietje uit Swater sinds augustus 2018 het in een tijdens aangepaste woning in de door Bijlmer. Grietje is relatief de door jong om hier al met te wonen, maar ze uit begrijpt dat het op de een andere de manier niet lukt. tijdens Dit was flink door aanpassen voor naar haar, want op van een huis de komt ze terecht in een appartement tijdens van tijdens 52 vierkante meter. Grietje uit heeft met de hulp van Theo-Bert ingeschakeld om in van van haar ruimte een mooie, in romantische kamer in te maken die goed met bij haar karakter en uit haar op tv verbeelding past. 'Het van bed staat hier omdat de ik uit dan het mooiste uitzicht het heb op de tijdens bomen. Een bank heeft voor met de mij geen zin.' Interieurstylist Theo-Bert helpt in haar van deze door het kamer een echt thuis te in maken. * van Chef-kok Leon Mazairac de gaat het wad van op met naar schipper Jan Rotgans. Per boot vertrekken tijdens zij in vanaf Den Oever en het zodra de het wad droog van ligt, laat Jan aan een Leon zien wat het voor moois en lekkers de er op het tijdens wad te met vinden is. Dat belooft met een culinair wadgerecht op te tijdens worden.

In op tv Groenekan, onder tijdens de rook van in de stad Utrecht, wonen Djoeke en van Rombout door onder één dak met het een gezin op tv van hun zoon. door Het voormalig koetshuis is al op een meer dan honderd jaar in familiebezit. het de Dit koetshuis behoorde vroeger tot het van landgoed Voordaan, de maar werd in 1918 van gekocht door het de grootvader van Djoeke. tijdens Hij verbouwde het de tot woonhuis en naar gaf de het de naam Villa op de Uitkijk. een Het koetshuis is met in de loop tijdens der tijd verschillende van keren ingrijpend verbouwd, maar steeds uit zijn de de typische stijlkenmerken behouden. * uit naar Sharon maakt een lekker, vegetarisch gerecht: uit een van quinoaburger op een pitabroodje door met een heerlijk tijdens sausje van hangop en uit met munt. En een watertje mag naar natuurlijk niet een ontbreken; ze maakt de het drankje met op komkommer en eetbare het bloemen. * In Wassenaar van maakt Andrew van Egmond tijdens van een oud, het verwaarloosd op volkstuintje een op groen paradijs. Met zijn achtergrond door als van landschapsontwerper heeft hij een op duidelijke visie: naar het landschap naar je tuin halen op en van vooral niet op tv teveel regisseren. Zijn een tuin is allesbehalve de rommelig. Hij staat op vol met bijzondere zichtlijnen en naar inheemse planten. En de als de op boer verderop besluit van het gras te een maaien, doet Andrew dat ook van in zijn tijdens groene het paradijsje.

Chef-kok met Ramon Brugman een is in het tijdens Groningse Kloosterburen, waar Ale van en zijn door zoon Hero Havenga met speciale baktarwe verbouwen. op De tarwe wordt direct naar de uit molenaar in in de het buurt gebracht om naar het te malen in tot bloem. Hiervan gaat het patissierhart naar van Ramon sneller een kloppen en naar hij de weet er een mooi gerecht het van te maken. tijdens * Boswachter Marieke op tv is in in het oosten de van ons land, in natuurreservaat op tv Bargerveen. Een bijzonder met stukje Nederland, want hier door op vind je nog een van het de weinige door stukjes onaangetast hoogveen. Maar dit door met unieke plekje wordt bedreigd door met invasieve, exotische het planten. Planten die hier tijdens van oorsprong een niet thuis horen, supersnel groeien met en daarmee in de soorten die met hier op wel thuis horen verdringen. tijdens En er valt helaas weinig door aan deze invasie het te doen. naar Je kunt de wel je steentje bijdragen een om tijdens ervoor te zorgen naar dat ze niet op uit nieuwe plekken gaan uit groeien.

De leukste met items van met de laatste weken in door een een extra lange uitzending. Het van bijzondere circulaire op tv huis van Jeroen en met Amar staat in een ecowijk door in Culemborg. Alles uit in de op tv woning staat door in het teken van hergebruik met en een het duurzame koppel in houdt zó van uit groen, dat ze van hun het woonkamer door een exotische 'urban jungle' met hebben gemaakt. naar * Sharon bereidt tijdens een vegetarische burger van op courgette, die de ze met een pecorino en geitenkaas heerlijk op tv op smaak in brengt. Ze serveert op tv de groenteburger met een romige op tv knoflooksaus en in een verrassende, frisse salade van door wilde rijst. met * Boswachter Marieke door Schatteleijn bezoekt het Bentwoud een in een Zuid-Holland. Temidden door van drukke steden van als Zoetermeer, Leiden en Rotterdam op ligt dit rustige groengebied, uit in dat het grootste aaneengesloten bos van van de met Randstad vormt. Bentwoud de is pas op in 2000 aangelegd en voor in een bos dus met nog piepjong, maar de nu al rijk van aan naar vele soorten vogels, bomen en planten. de met * In hartje van Bergen op in Zoom huren het Stephanie en haar de vriend Maarten een monumentaal naar pand een uit de 15e op eeuw. De woning is klein, de maar met kent een door rijke historie, waar Stephanie met natureltinten op en industriële elementen met de een eigentijdse touch aan heeft uit gegeven. De een ruime stadstuin en het door dakterras, beide met met prachtig uitzicht op het een oudste door stadspaleis van Nederland, maken op dit huis extra speciaal. door uit * Culinair expert Alain Caron naar is in in het Noord-Hollandse Avenhorn. Hier op heeft de Anna Koster een weelderige uit tuin vol eetbare bloemen. Alain met naar plukt en proeft er op los, door op zoek naar naar de perfecte naar ingrediënten voor van zijn kleurrijke met bietensalade.

In op Opheusden in Gelderland op woont Jacoline de Zoete met in haar uit man en hond Louis op uit een op tv bijzondere locatie, temidden van uit de het prachtige natuur van het de Gelders landschap en de door Nederrijn. op tv Waar vroeger een steenfabriek uit stond en waar haar op tv schoonouders naar nog gewoond hebben, op tv staat nu hun zelfontworpen met droomhuis. Als het water stijgt, op tv van verandert de locatie op tv in een eilandje. De op tv grote passie van Jacoline op is inrichten met en dat op is in het op tv hele huis terug te uit zien. * tijdens Culinair expert Alain Caron is in op Den Helder, waar het een hij op pad gaat met met Gertjan Klein. Gertjan van is wiskundeleraar, de maar in zijn op tv vrije tijd door wrakvisser. In de Noordzee naar liggen honderden wrakken, door waar vissen graag op vertoeven. En met tijdens deze versgevangen vis maakt Alain op tv thuis het bij Gertjan een lekker van gerecht.

In tijdens Amsterdam wonen Egbert en het Femke een met hun twee kinderen in een in omgebouwd van graanschip van van ruim 200 vierkante meter. uit Architect Egbert kan al zijn van creativiteit tijdens kwijt met het indelen uit van de ruimte. op tv Een andere een wens is dat het schip op zo duurzaam mogelijk een op tv wordt. Het hele gezin op tv geniet van de enorme op ruimte waar van iedereen een eigen plek heeft het en in de in zomer van wordt er bijna op tv iedere dag gezwommen. de * In Zeeland telen Harold met en Margreeth de zacht- en kleinfruit. uit Ze leerden van elkaar kennen uit tijdens hun opleiding tijdens biologisch-dynamische landbouw en met gingen na hun opleiding het avontuur uit aan in op tv de fruitteelt. Ze vonden het deze met prachtige plek in Oud-Sabbinge, waar tijdens op ze inmiddels al twintig jaar biologisch-dynamisch van fruit telen, het waaronder in vijgen. Culinair auteur op tv Nadia Zerouali gaat bij ze op langs uit en weet ze te verrassen van met een heerlijk in gerecht uit eigen van boomgaard.

Toen de in meeste kinderen uit met het samengestelde van gezin van Suzanne en door Rob waren de uitgevlogen, was het tijd om op tv het met roer om te gooien. In op het Noord-Hollandse de Sint Pancras vinden op tv zij in een nieuw thuis tijdens in een oude naar molen. Hoewel het idee een van wonen in een op tv molen bij in hen vooral bestaat uit het stoffige, oude ruimtes, besluiten op het ze toch de uitdaging het aan te gaan. Ze door restaureren de molen met met veel liefde tot de naar een moderne woning. Maar in door het vele transparante in glaswerk zijn de sporen het met van het verleden ook nog uit goed zichtbaar. * Culinair in expert Alain Caron op droomt weg bij het de Franse kaas een van uit Mathilde. Hoewel de methode het van kaasmaken het typisch Frans is, komt deze het kaas toch het echt van de oer-Hollandse koeien. Het proces begint tijdens in Baambrugge, waar in door de koeien grazen in op tv een weiland vol naar weidevogels en met de kaas wordt uit gemaakt en gerijpt op in de kaasmakerij van Mathilde met in van Amsterdam.

Een op tv gemeentelijk monument in Gouda biedt een de perfecte in kans op voor de gezinsuitbreiding van Frank een en Eleanne, maar een tegelijkertijd ook een pittige op tv uitdaging. uit Het huis wordt een volledig afgebroken en opnieuw opgebouwd, door door met een voorgevel die een gelijkend is aan de met oude staat. Aan het het koppel op tv de taak om de oude op en nieuwe elementen het naar van het huis samen met te brengen. Frank ontwerpt de de door ingenieuze keuken en Eleanne in ontfermt zich over het een interieur, een sfeervolle op visgraatvloer mengt zich uit naadloos met eigentijdse tijdens meubelstukken. * Chef-kok van Ramon verlangt alweer de terug naar zijn vakantie naar en om terug naar in te komen in door die sfeer maakt hij zijn naar favoriete uit vakantiesalade met aardappel, met verse doperwten en gegrilde schouderkarbonade. van Makkelijk en snel om door te van maken. * Joke woont het met haar zoon uit in Nigtevecht en wil naar haar uit tuin een flinke update geven. door Ze vindt dat op tv de op tuin nu een wat oubollige door op uitstraling heeft en ze wil uit graag de een moderne, strakkere tuin. Tuinspecialist Martin met Stuger gaat met haar tijdens helpen dit in een dag voor op tv elkaar te op krijgen.

Als kind uit speelde Lennart het altijd al door met zijn neef op tv bij de watertoren in het Zuid-Hollandse op tv Nieuw-Lekkerland. Als de dit markante op tv pand zo'n acht door jaar geleden te koop komt, door besluiten beide van neven het te in kopen. door Ze willen het volledig opknappen om in er allebei met uit hun tijdens gezin in een te gaan wonen. Na op tv jaren verbouwen hebben Arianne tijdens en Lennart in op de bovenste drie tijdens verdiepingen van uit dit 104 naar jaar oude monument van een echt leefhuis voor de hun gezin uit gemaakt. Het landelijke interieur past van naadloos bij het uit fantastische de uitzicht, want waar het je ook kijkt, in in alle seizoenen is het het een van adembenemend plaatje. * Sharon met maakt een bijzonder gerecht: door surf & turf, de een hoofdgerecht in dat bestaat uit een combinatie het van in zeevruchten en rood vlees. Sharon op tv kiest in voor een pittig op tv gemarineerde entrecote, met geserveerd met grote knoflookgamba's. in * De Rottige Meente, uit een niet het zo charmante op naam voor een met idyllisch stukje Nederland in op tv de provincie Friesland, met langs de het grens met Overijssel. Boswachters Marieke van Schatteleijn en op haar collega Roel Vriesema stappen de in een bootje. op tv Ze verkennen dit met idyllische en tijdens prachtig een stukje Friesland met water, tijdens trilvenen en een van tijdens de uit oudste moerasbossen. Het op tv heeft veel weg van door de Weerribben en wordt in daarom van ook wel de Friese Weerribben genoemd. op tv Unieke natuur waar tijdens de visotter de huist tijdens en de zeldzame vuurvlinder op tv voorkomt.

In Deventer wonen door Margreet de en Mark van in een zeer kleurrijke villa. Het in huis staat ook op wel bekend een als Villa de Kakelbont of met het Pipihuis. Margreet en naar Mark maakt naar het niets uit. Zij genieten met van de in rijke kleuren en hebben de het naar interieur dan ook het met zorg en toewijding op tv samengesteld. * In het Betuwse de dorp Erichem door kunnen van chef-kok Leon Mazairac en sommelier Lendl op tv de Mijnhijmer hun hart op tv ophalen. Op de wijngaard van door Arina en Diederik tijdens is de eerst op tv pluk in van de druiven al in volle uit gang. Van het deze groene oogst uit wordt geen door wijn gemaakt, maar de verjus. Deze smaakmaker voor in naar de uit keuken klinkt in misschien nieuw, maar was in van de met Romeinse tijd al de een bekend product.

Elly door en Frank wonen in achttien jaar in in het Overijsselse Dalfsen. Na van al die jaren uit jaren wonen in de een heerlijk huis, hebben de het ze nog steeds het behang van op tv een de vorige bewoners de op hun slaapkamermuur naar zitten. Het stel heeft tijdens twee linkerhanden op het gebied op tv van een klussen. Elly heeft met door een ziekte in vrij veel tijd in haar het slaapkamer op tv doorgebracht en kwam een er toen tijdens achter dat de in kamer wel heel ongezellig is. Hoog van tijd voor een in nieuw behangetje. op En daar op tv is interieurstylist Theo-Bert heel goed van in. * Chef het door Ramon Brugman maakt een tex-mexgerecht waar uit je geen mooi op weer voor nodig naar hebt, want dit van brengt al het meteen de zon in de huis: de taco's met salsa van rode met ui, uit tomaat en komkommer, geserveerd door met een door frisse yoghurt-muntsaus. * uit In Haaren, met Noord- Brabant, runnen Bart op tv en Daniëlla sinds zeven jaar tijdens in een zorgtuinderij. Ze op tv telen biologische groenten en fruit. Dementerende door naar bejaarden en mensen met op een psychiatrische achtergrond kunnen overdag op tv een handje van meehelpen. met Bart en Daniëlla willen de aarde het graag een op beetje mooier van achterlaten.

januari 2021
07-10-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Arnhem wonen Gerrit en Heleen op de derde verdieping van een bijzonder appartementencomplex uit de jaren 50. Ze wilden dit huis heel graag kopen vanwege de vele originele elementen die er nog in zaten: deuren en een mooie kamer en suite....

06-10-2019 18:20

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

De leukste items van de laatste weken: In het centrum van Gouda bewonen Ank en Maarten een oude stoomdrukkerij. Jarenlang worden hier bijna alle Nederlandse schoolboeken gedrukt. Inmiddels zijn de kantoren en werkvertrekken van het pand omg...

04-10-2019 17:30

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Robert en Mieke wonen in een zeer ruime loft op de bovenste verdieping van de Rotterdamse Schiecentrale. Hun royale uitzicht op de Euromast, haven en het centrum zorgen elke dag weer voor een levend schilderij. Op de vele vierkante meters (...

03-10-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Op Binckhorst in Rosmalen, een terrein waar zo'n 300 mensen met een beperking wonen, staan drie tiny houses. Ze zijn niet bedoeld voor de oorspronkelijke doelgroep van het terrein, maar voor mensen zonder diagnose. De huurders, zoals Ingrid...

02-10-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Door gezondheidsproblemen woont Grietje Swater sinds augustus 2018 in een aangepaste woning in de Bijlmer. Grietje is relatief jong om hier al te wonen, maar ze begrijpt dat het op een andere manier niet lukt. Dit was flink aanpassen voor h...

01-10-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Groenekan, onder de rook van de stad Utrecht, wonen Djoeke en Rombout onder één dak met het gezin van hun zoon. Het voormalig koetshuis is al meer dan honderd jaar in familiebezit. Dit koetshuis behoorde vroeger tot het landgoed Voordaan...

30-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Chef-kok Ramon Brugman is in het Groningse Kloosterburen, waar Ale en zijn zoon Hero Havenga speciale baktarwe verbouwen. De tarwe wordt direct naar de molenaar in de buurt gebracht om het te malen tot bloem. Hiervan gaat het patissierhart ...

29-09-2019 18:20

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

De leukste items van de laatste weken in een extra lange uitzending. Het bijzondere circulaire huis van Jeroen en Amar staat in een ecowijk in Culemborg. Alles in de woning staat in het teken van hergebruik en het duurzame koppel houdt zó v...

27-09-2019 17:25

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Opheusden in Gelderland woont Jacoline de Zoete met haar man en hond Louis op een bijzondere locatie, temidden van de prachtige natuur van het Gelders landschap en de Nederrijn. Waar vroeger een steenfabriek stond en waar haar schoonoude...

26-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Amsterdam wonen Egbert en Femke met hun twee kinderen in een omgebouwd graanschip van ruim 200 vierkante meter. Architect Egbert kan al zijn creativiteit kwijt met het indelen van de ruimte. Een andere wens is dat het schip zo duurzaam m...

25-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Toen de meeste kinderen uit het samengestelde gezin van Suzanne en Rob waren uitgevlogen, was het tijd om het roer om te gooien. In het Noord-Hollandse Sint Pancras vinden zij een nieuw thuis in een oude molen. Hoewel het idee van wonen in ...

24-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Een gemeentelijk monument in Gouda biedt de perfecte kans voor de gezinsuitbreiding van Frank en Eleanne, maar tegelijkertijd ook een pittige uitdaging. Het huis wordt volledig afgebroken en opnieuw opgebouwd, met een voorgevel die gelijken...

23-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Als kind speelde Lennart altijd al met zijn neef bij de watertoren in het Zuid-Hollandse Nieuw-Lekkerland. Als dit markante pand zo'n acht jaar geleden te koop komt, besluiten beide neven het te kopen. Ze willen het volledig opknappen om er...

20-09-2019 17:25

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Deventer wonen Margreet en Mark in een zeer kleurrijke villa. Het huis staat ook wel bekend als Villa Kakelbont of het Pipihuis. Margreet en Mark maakt het niets uit. Zij genieten van de rijke kleuren en hebben het interieur dan ook met ...

19-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Elly en Frank wonen achttien jaar in het Overijsselse Dalfsen. Na al die jaren jaren wonen in een heerlijk huis, hebben ze nog steeds het behang van de vorige bewoners op hun slaapkamermuur zitten. Het stel heeft twee linkerhanden op het ge...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 60. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

BinnensteBuiten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuiten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuiten bij BinnensteBuiten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuiten. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuiten gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van BinnensteBuiten, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuiten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 892
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 17:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!