Programma gemist?

Aflevering 61 het - Lifestylemagazine. Sharon maakt rode in tijdens curry met bloemkool en kousenband. Jan de door en Marian laten de zien hoe de tijdens lente bloeit en een sfeervolle naar jaren van 30-starterswoning.

Aflevering op tv 60 - Lifestylemagazine. Annemieke en Ad het wonen in Amersfoort met de in een oud op pand uit 1912 met veel van historische details. de Chef-kok Ramon Brugman op tv maakt een pastagerecht. Boswachter op Marieke Schatteleijn brengt een van dag gehurkt op door in in de uiterwaarden van natuurgebied op De Gelderse Poort bij het Nijmegen. Ze tijdens is namelijk op zoek op tv naar in een minuscuul beestje naar in de met grond.

In op het Brabantse Mierlo staat op tv een met witte bungalow uit de jaren op tv 70. de Sommige mensen zullen het niet van geloven, maar uit wanneer Ferdy en Michel naar hier een in kijkje nemen vallen ze van als een blok een voor het de schrootjesplafond en de zitkuil. tijdens Ze kopen het huis een en maken het tijdens tot hun een eigenzinnige, stijlvolle door woning, waar de naar meest bijzondere behang op de uit uit muren zit. Het op tv interieur is eclectisch; met chique design uit uit Parijs en Milaan wordt met gemixt met moderne, gekkige kunst. van In op tv de voormalige Bijlmerbajes door doen mensen met een met vluchtelingenachtergrond horeca-ervaring op onder op tv leiding van masterchef-finalist naar Rosah op tv van Schendelen. Culinair op tv expert Alain uit Caron bezoekt dit zogenaamde naar trainingsrestaurant en ontmoet zijn oud-pupil van Rosah. Hij spreekt door met de vluchtelingen uit op tv over hoe dit initiatief naar ze verder helpt. Samen maken tijdens ze in een heerlijk door gerecht, met wereldse naar invloeden.

Het is op tv officieel lente van én Ramon heeft zich laten van naar inspireren door Arabische moederdag, het dat vandaag in op verschillende landen in het op Midden-Oosten wordt gevierd. de Hij in maakt daarom iets waar je sowieso uit alle moeders, en naar bijna alle kinderen op tv een plezier uit mee kan doen: uit baklava. het In Lutjebroek wonen in Laura en Andries in met een jaren op tv 30-huis. Toen ze er kwamen het wonen, waren door ze ervan naar overtuigd dat ze niet veel hoefden door te klussen. naar Dit was ook met hun bedoeling de toen ze het kochten. Uiteindelijk van zijn ze uit vier jaar in van dit met huis beziggeweest om het op het te knappen uit en zijn ze in in de op loop van de tijd de ware klussers geworden. Ze in vonden het belangrijk uit om in gelijk zoveel mogelijk te verduurzamen uit en dat is op gelukt; zelfs de het bel is milieuvriendelijk. door Maar een nu gaan ze eerst met even genieten van het huis. Een in het paar keer per jaar het komt vriendengroep 'de Groene het PK's' bij in elkaar, met hun trekpaarden het die worden door ingezet als boomslepers. Dit keer van op de Putberg tijdens in in het Limburgse Voerendaal. tijdens De zes stellen in met zes trekpaarden vinden het in geweldig naar om met hun dieren de op natuur door in te gaan. Deze de robuuste paarden met zijn uitermate geschikt voor zwaar een werk, een sterker nog, ze van staan te trappelen om een aan met het werk te gaan. Dit in keer uit slepen ze essen het weg; deze bomen de moeten worden gekapt vanwege de een essentaksterfte. Zo naar blijft het bos vrij de van grote machines, tijdens genieten de op vrienden van het door werken met de de paarden en het de paarden zijn ook blij. Als uit op tv dát geen win-winsituatie op tv is.

Cissy woont met op uit haar drie dochters tijdens in een Amsterdamse benedenwoning. En met haar motto het is dan wel 'klein maar een fijn', maar met in vier personen en een de van opgroeiende meiden een die meer ruimte voor zichzelf willen, uit moet tijdens er wel wat gebeuren. Zeker de omdat Cissy zelf door al heel lang de geen eigen plek naar en zelfs geen tijdens door eigen slaapruimte in huis heeft. Het een gezin wil van absoluut niet verhuizen tijdens uit het haar fijne buurt in en dus helpt interieurstylist naar Debby om een betere indeling de te maken, een met meer privacy én een toch aparte met slaapplekken voor alle tijdens vrouwen in dit het huis. * een Culinair expert Alain Caron is in in uit het Brabantse Boekel waar tijdens hij de groentekweker René Tielemans naar bezoekt. Hij heeft een van gigantische kas die op met een duurzame manier door energie genereert door en creëert voor de kweek de van de komkommers. Alain is benieuwd hoe op van een komkommer groeit, waarom-ie toch de altijd apart in een uit naar plasticje zit en hoe biologische tijdens bestrijding werkt. En met daarnaast is hij natuurlijk op benieuwd van hoe de komkommers smaken, zodat de van hij er op zijn beurt door een bijzonder door gerecht mee kan het maken.

Boswachter de Marieke Schatteleijn het zoekt op een zonovergoten van dag het water op. Ze op tv gaat een op kijkje uit nemen bij de Zuid-Hollandse Haringvlietsluizen. De tijdens schuiven van met deze sluis worden een na 47 jaar een af in en toe op van een kier gezet. Hierdoor stroomt in er weer zout water door een het Haringvliet in. Bestaande een natuur kan herstellen tijdens en er wordt het nieuwe natuur het gemaakt. Ze hopen het vooral op de terugkomst uit van de steur, een tijdens vis die een echt in dit met deltagebied thuis hoort. * de Culinair de schrijver Nadia Zerouali is door in Amsterdam-Noord waar door zij een bezoek door brengt aan Mark van naar Kulsdom. Hij een is een bedrijf begonnen een dat veganistische producten door maakt, die in in de de restaurants op de menukaart kunnen worden een gezet. Bijvoorbeeld een tijdens burger in waar geen vlees, maar zeewier op tv in zit. Nadia van hoeft niet op tv overtuigd te een worden, maar toch bereidt Mark van mét Nadia een in naar vegan barbecue. Mark tijdens vindt het namelijk niet alleen noodzakelijk uit op voor de wereld, maar wil ook met laten zien het dat op het superlekker is. * Marloes naar Bareman uit en Alwin van Langevelde vinden twee op en tijdens een half jaar geleden een een huis met waar ze opslag verliefd op tijdens op zijn. Dat betekent wel uit verhuizen van de in grote stad Amsterdam een naar het Zeeuwse dorp tijdens Kortgene. In door dit huis, dat eerst op uit twee huisjes naar bestond, kan een Marloes al haar interieurideeën uit kwijt.

Het uit is Arubadag en daarom in maakt Sharon vandaag haar door favoriete Antilliaanse gerecht: met Galina van stoba met Arroz moro, in oftewel Antilliaanse kip met door Antilliaanse tijdens rijst en gebakken banaan. * het In Gouda koopt naar Stellan het een rijtjeshuis met om te verbouwen met en te verkopen. Maar wanneer uit hij eenmaal in tijdens de verbouwing tijdens zit en zijn creatieve talent door op tv ontdekt, besluit hij op tv er zelf te gaan de wonen. Met zijn fantasierijke geest uit brengt Stellan uit de meest een bijzondere elementen met in huis aan. Zo krijgt een de het eerste verdieping overal in ronde vormen. In de woonkamer is op tv de absolute eyecatcher op door de grotachtige, metalen constructie aan de in muren op tv en het plafond. de Vrienden noemen het wel met een op metalen grot en tijdens eerlijk gezegd is dat behoorlijk accuraat. op * Verscholen op tv in uit de Zuidoostbeemster ligt tijdens het laagstgelegen arboretum ter wereld op met een op unieke verzameling bomen op en struiken in een de parkachtige omgeving. op tv De verzameling bestaat de uit 2600 uit soorten en variëteiten naar en het totaal aantal bomen en tijdens struiken op tv ligt rond de zesduizend exemplaren. tijdens door Enthousiaste beheerder Bram Engberts leidt het ons rond in dit op tv met unieke stuk Beemster.

Naast de spookachtige door slotruïne van van Egmond aan het den Hoef staat een eeuwenoude met hofstede. Deze een boerderij werd het ooit opgekocht naar door rijke Amsterdammers en kreeg daardoor door een luxe uitstraling. een van Vandaag de dag huren Bas van en Lisa in dit karakteristieke op tv pand. Ze richten het uit in met objecten van van vervlogen tijden, erfstukken het en naar kleurrijke kunstwerken van andere rijksmonumenten. * uit Waar denk tijdens je met aan bij een ronde koek met met een zoete vulling, door een diameter van van ongeveer op tv tien cm en daarbovenop door meestal een op tv gehalveerd amandeltje? Tuurlijk! De gevulde met koek, ook een wel de vulkoek, met gevuld heertje of gevulde tijdens herenkoek genoemd. met Chef-kok en patissier het Ramon laat met je zien hoe met je ze zelf tijdens maakt. * de Naast het drinkwater uit Amsterdam door staan de Waterleidingduinen van bekend om op allerlei flora de en fauna. Vooral dat door laatste zorgt ervoor de dat vogelaar Camilla hier vaak door te met vinden is. Maar volgens naar Camilla was het geluk met vandaag het helemaal aan haar zijde: naar een de eekhoorn, een vos door en damherten beschouwt ze als bonus, op tv maar op tv ze kómt voor tijdens de vogels in en ze wordt niet teleurgesteld. in Het op verschil tussen een boomkruiper en boomklever, op tv of op tv een wilde zwaan en de knobbelzwaan uit - je ziet het allemaal voorbij het komen. door Zélfs de van roerdomp zocht contact; een vruchtbaar gebied een tijdens en een geluksdag ineen. * Culinair een expert Alain in Caron is in op tv het Friese Rottevalle in op bezoek van bij kiemgroenteteler naar Adrie Klaassen. Hij runt met al sinds begin het jaren 80 naar een honderd procent in biologische kiemgroentekwekerij. De op geboren Zeeuw vertrok de naar Friesland om als vrijwilliger in bij een een biologisch-dynamische groentekweker te door gaan werken. Uiteindelijk het is dit uitgemond op tv tot een naar kiemgroentekwekerij waar hij produceert voor het de meeste natuurwinkels tijdens in het Nederland. Daarnaast heeft hij er enorm het plezier in op gekregen mensen aan te tijdens sporen om zelf op tv kiemen tijdens te kweken. Daar door produceert hij kiemzaden voor. Alain tijdens tijdens krijgt een kijkje achter de schermen in de en bereidt er natuurlijk in een mooie maaltijd door mee.

Sander Hertgers op tv is de derde generatie op forellenkweker. door Zijn opa naar is ermee begonnen door en zijn ouders, de Janny en Gerrit, op werken nog volop mee. De tijdens familie een Hertgers bezit een forellenkwekerij en van een op groot park, waar de sportvissers over diverse vijvers de op regenboogforellen kunnen naar vissen. Klinkt zielig? Sander weet op tv uit zeker dat hun naar manier van kweken en vissen voor tijdens iedereen goed naar is. 'De regenboogforel op eet 1,1 kilo om op tv zelf een 1 kilo vlees uit te geven, dat door maakt hem met uniek. Wij kweken een soort scharrelforel met die op door een milieuvriendelijke manier worden door een belucht.' Chef-kok Léon Mazairac een is kritisch over goed voedsel het en wil dit tijdens het met eigen ogen onderzoeken. op tv * In het door Brabantse Alphen tijdens wonen Marloes, Barry en dochter de Cato in een het oude koeienstal. een Marloes droomde tijdens al heel lang van het paarden in de tuin. op Toen het zij een boerderij op het Brabantse in op platteland vonden, kochten ze deze in met vrienden en deelden van ze het op tv in tweeën. Zo tijdens werd de tijdens koeienstal hun gedroomde huis buiten van de een stad, met een de paard én een in pony in de de tuin. Het hele huis is naar verbouwd, opgeknapt en op ingericht met de gebruikte tijdens spullen.

Cynthia met woont al met negen jaar in op hetzelfde huis in Arnhem. De tuin de is flink van verwaarloosd geraakt uit in die een jaren en kan wel een opknapbeurt het gebruiken. De tuin de heeft volgens Martin van absoluut potentie, door maar het één met en ander zal de op tuin moeten door verlaten. En bovenaan dat op tv weggooilijstje van Martin tijdens staat met het nepgras. met In de zomer wordt op Cynthia 60 jaar. Als een ze de dan haar bijzondere van verjaardag in een mooie, van gezellige, opgeknapte tijdens tuin kan vieren, tijdens is ze heel gelukkig. Een mooie door klus uit voor Martin. * Sinds april op 2018 met wonen Bas en Jolanda van in een in bijzonder pand: een oude met touwfabriek in een Oudewater. Sinds kort wonen naar ze er zelfs met in z'n drieën, namelijk naar met dochter naar Scottie. De op tv oude touwfabriek is al de sinds 1991 buiten van gebruik en heeft een op grote cultuurhistorische waarde. naar Het op was dan ook tijdens een uitdaging het om te uit uit toveren in een woning. * op tv Sharon maakt een tijdens cake met in tropische uitstraling: een upside-downcake uit met met ananas en rode druiven. Dit klinkt tijdens precies zoals het het werkt: je het bakt hem op de in kop. Daarbij het serveert ze een met smoothie met kokoswater, avocado met en in sinaasappel.

Op steenworp tijdens afstand met van de Koppelpoort, in de historische naar in binnenstad van Amersfoort, van wonen Willem en Gerda op tv in een zestiende-eeuws uit pakhuis. Lange tijd is deze in woning 'de door rotte kies' van het Amersfoort, volgens een bewoners Willem en Gerda. het Ze krijgen het huis een op aangeboden wanneer ze op tv drie maanden door Chili met reizen op de motor. van Ze op tv zijn klaar met werken, met dus hebben alle tijd naar het huis grondig aan naar te de pakken. In in 2016 beginnen ze het huis onder op tijdens handen te nemen en er van een parel op van gemaakt, waar op tv Gerda en Willem op elke dag weer het volop van genieten. * Chef-kok door op Alain Caron bezoekt op tv in de prachtige van Hanzestad Zutphen de naar kaasmakerij van Carla met Wessels. Dit is niet de zomaar een kaasmakerij, Carla tijdens maakt veganistische uit kaas. Toen eerst twee met van haar het dochters drie jaar op tv geleden van naar de ene op de uit andere dag vegan werden, een besloot op zij hun voorbeeld te volgen. het Aangezien Carla dol is het op kaas tijdens en ze nergens lekkere van veganistische kaas een kon vinden, naar probeerde ze deze zelf te met maken. van En dat lukte zo tijdens goed, van dat dit haar nieuwe op tv passie werd. Ze naar heeft inmiddels het een aardig assortiment vegan in kaasjes opgebouwd, die nu worden de verkocht in uit het in restaurant van Myrthe. En daar een gaat van Alain een lekker naar gerecht mee maken.

Sharon maakt iets op tv zonder vlees, een de uit mihoensalade. Fris, oosters en makkelijk. een Maar wat dit gerecht door helemaal tijdens lekker maakt, is in dat Sharon er tijdens zelf maïsbrood met bij bakt, gemaakt door met onder andere karnemelk. van Om het helemaal af te naar maken naar geeft Sharon op ook nog een theerecept. Laat de de lente van maar komen. uit * Normaal gesproken is tijdens schaapherder Marijke buiten in het uit door duingebied van Schoorl met te vinden met tijdens haar kudde. Maar in op tv de winter heeft uit Marijke 500 met van haar 1200 Kempische van heideschapen op op het droge, omdat zij dan lammetjes naar krijgen. Een naar hele drukke in en superspannende periode naar waarbij Marijke niet echt veel met slaapt; maar een dat maakt het haar niets uit, in want het is in ook de naar mooiste periode van het jaar. Hoewel tijdens op Marijke al zo vaak de lammetjes geboren heeft zien naar worden, blijft met het elke met keer weer uniek. * In op tv Haarlem wonen Didi en op tv Jordi op tv met hun twee het kinderen in een jaren 30-tussenwoning. door De een verborgen kwaliteit van dit huis de was niet te naar zien op in foto's van de makelaar. op Maar Didi ontdekte uit het op de in uit plattegrond: een bedrijfsruimte een met zolder, dit het gaf veel meer ruimte dan verwacht. op Het huis is het knus en uit warm en volledig ingericht met met uit antieke vondsten.

Boswachter naar Marieke Schatteleijn is in de het noordelijke deel van met het op Drentse Strubben Kniphorstbosch, een tijdens naam waar ze zelf een even op heeft van moeten oefenen. een Een het bijzonder bos, want het op hoort bij de archeologische rijksmonumenten. tijdens het Het is een prachtig het gebied met oude karresporen, grafheuvels naar een en hunebedden, gemaakt in door de eerste mensen van op deze plek, zo'n met 5000 door jaar geleden. En die mensen op tv zijn niet tijdens meer weggegaan. in Wat is hun invloed van geweest op de natuur, tot door nu een toe? En uit wat zijn strubben de eigenlijk? Marieke zoekt de het uit. * Chef-kok Ramon uit Brugman bijt het spits op tv af van de in Nationale Week tijdens zonder Vlees. tijdens Hij maakt iets met op een op tv Mexicaans tintje: een quesadilla op tv met een bonensalade, een de romige guacamole tijdens en een lekker pittige door salsa. Buen een provecho. * op Janneke en Paul van Tour wonen op tv sinds op tv 2015 in een prachtig pandje door in de in historische met binnenstad van Dordrecht. Van jongs door af aan verzamelt op tv Janneke al allerlei brocante naar schatten. Ze ziet tijdens precies hoe je het dingen moet tijdens stylen. En als er naar iets opgeknapt uit moet worden, is Paul uit haar reddende uit engel. een Goeie samenwerking dus met een bijzonder door en sfeervol het eindresultaat.

Henriette van en Jan Kok droomden in altijd tijdens al van een bijzonder tijdens huis. Toen vijf een van hun de zeven kinderen het huis uit gingen, op tv besloten zij in deze droom uit werkelijkheid te maken. in Ze kopen een op tv donker kerkje dat ooit door in een het Leger des met Heils werd gebruikt. Ze strippen het in volledige interieur, tijdens plaatsen hoge ramen naar voor naar een zee van een licht en creëren een modern, industrieel de interieur, waarin door je de kerkelementen tijdens nog wel uit goed ziet. een * Wist je dat op het Chinese Jaar van door het uit Varken onlangs is begonnen? uit Een mooi tijdens moment om een bezoekje te brengen van uit aan varkensparadijs 'Het Beloofde Varkensland' van van Dafne Westerhof. Hier tijdens leiden varkens en naar een koeien een heerlijk leven. Dafne werkt met samen met op tv boeren door die om allerlei redenen door een dier aan het Dafne verkopen. Het varkensparadijs is de uitgegroeid tot een een bijzonder tijdens weeshuis waar varkens en de koeien tijdens oud mogen worden. De in dieren wisselen de roddels uit op een in heus 'dorpsplein' en uit er ontstaan bijzondere, samengestelde gezinnen. op tv Een de inspirerende plek voor iedereen. een * Sharon naar gaat op de met Italiaanse toer door en maakt een heerlijke lasagne, met door gehakt, groenten en op tv tomatensaus. In de plaats de van gewone lasagnebladen maakt ze bladen met op van pompoen. * Als op tv bij Erwin Schouten door reuma wordt geconstateerd, is hij naar uit genoodzaakt het roer om te op tv gooien. Zijn werk als de stukadoor van kan hij niet voortzetten en door zijn vrouw op tv Joyce geeft hem nét naar dat duwtje met om tijdens zijn passie te volgen: stoken. En in zo geschiedde: naar In het Brabantse Veghel door stookt uit Erwin nu verschillende gins met op krachtige kruiden en naar een het diepe smaak. naar Bloemen, citrus en kaneel, hij op tv draait met er zijn hand tijdens niet meer voor om. Chef-kok Leon de Mazairac naar en sommelier naar Lendl Mijnhijmer gaan graag tijdens proeven bij deze naar nieuwbakken stoker. * Met weinig met budget in knappen Marije door en Jeschurun een oud in aardappelboerderijtje in Friesland helemaal op. door Het op tv resultaat is een op tv sfeervolle gezinswoning door waar eenvoud de inrichting siert. De door perfecte plek voor op tv op tv Marije, Jeschurun en hun drie kinderen. door Er kwam door meteen plek voor geiten, tijdens een op tv hond en op tv konijnen.

Sandra het en Roger door wonen met hun dochter door Mila-Louisa in Tilburg. op tv Drie jaar geleden op tv verhuizen ze de uit België terug een naar Nederland en kopen ze een op tv oud parochiehuis op tv van de met kerk. Ze zijn de de eerste van bewoners van het het oude buurthuis maar ze op hebben de sociaal-maatschappelijke functie van naar een het pand voortgezet. In hun van hele bijzondere huis naar komt het naar heden het verleden tegen. * op En culinair een expert Alain Caron is met in door het Friese naar Rottevalle op bezoek bij kiemgroenteteler Adrie door Klaassen. een Hij runt met al sinds begin jaren door 80 een honderd procent naar biologische kiemgroentekwekerij. de De geboren Zeeuw vertrok door naar Friesland om als met vrijwilliger bij door een biologisch-dynamische met groentekweker te gaan werken. Uiteindelijk uit is dit van uitgemond tot een de groentekiemkwekerij waar hij tijdens produceert voor van de meeste natuurwinkels in in Nederland. op Daarnaast heeft hij er enorm op tv plezier in gekregen tijdens mensen aan op tv te sporen om zelf kiemen uit te kweken. Daar het naar produceert hij kiemzaden voor. in Alain krijgt een kijkje uit achter de schermen door en bereidt de er natuurlijk uit een mooie maaltijd door mee.

maart 2019
26-03-2019 18:40

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Aflevering 61 - Lifestylemagazine. Sharon maakt rode curry met bloemkool en kousenband. Jan en Marian laten zien hoe de lente bloeit en een sfeervolle jaren 30-starterswoning.

25-03-2019 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Aflevering 60 - Lifestylemagazine. Annemieke en Ad wonen in Amersfoort in een oud pand uit 1912 met veel historische details. Chef-kok Ramon Brugman maakt een pastagerecht. Boswachter Marieke Schatteleijn brengt een dag gehurkt door in de ...

22-03-2019 18:35

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In het Brabantse Mierlo staat een witte bungalow uit de jaren 70. Sommige mensen zullen het niet geloven, maar wanneer Ferdy en Michel hier een kijkje nemen vallen ze als een blok voor het schrootjesplafond en de zitkuil. Ze kopen het huis ...

21-03-2019 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Het is officieel lente én Ramon heeft zich laten inspireren door Arabische moederdag, dat vandaag in verschillende landen in het Midden-Oosten wordt gevierd. Hij maakt daarom iets waar je sowieso alle moeders, en bijna alle kinderen een ple...

20-03-2019 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Cissy woont met haar drie dochters in een Amsterdamse benedenwoning. En haar motto is dan wel 'klein maar fijn', maar met vier personen en de opgroeiende meiden die meer ruimte voor zichzelf willen, moet er wel wat gebeuren. Zeker omdat Cis...

19-03-2019 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Boswachter Marieke Schatteleijn zoekt op een zonovergoten dag het water op. Ze gaat een kijkje nemen bij de Zuid-Hollandse Haringvlietsluizen. De schuiven van deze sluis worden na 47 jaar af en toe op een kier gezet. Hierdoor stroomt er wee...

18-03-2019 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Het is Arubadag en daarom maakt Sharon vandaag haar favoriete Antilliaanse gerecht: Galina stoba met Arroz moro, oftewel Antilliaanse kip met Antilliaanse rijst en gebakken banaan. * In Gouda koopt Stellan een rijtjeshuis om te verbouwen en...

17-03-2019 19:20

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Naast de spookachtige slotruïne van Egmond aan den Hoef staat een eeuwenoude hofstede. Deze boerderij werd ooit opgekocht door rijke Amsterdammers en kreeg daardoor een luxe uitstraling. Vandaag de dag huren Bas en Lisa dit karakteristieke ...

15-03-2019 18:35

Léon vist scharrelforellen & tot loft verbouwde koeienstal

BinnensteBuiten - Léon vist scharrelforellen & tot loft verbouwde koeienstal

Sander Hertgers is de derde generatie forellenkweker. Zijn opa is ermee begonnen en zijn ouders, Janny en Gerrit, werken nog volop mee. De familie Hertgers bezit een forellenkwekerij en een groot park, waar sportvissers over diverse vijvers...

14-03-2019 18:40

Martin haalt nepgras weg, huis in touwfabriek & tropische taart

BinnensteBuiten - Martin haalt nepgras weg, huis in touwfabriek & tropische taart

Cynthia woont al negen jaar in hetzelfde huis in Arnhem. De tuin is flink verwaarloosd geraakt in die jaren en kan wel een opknapbeurt gebruiken. De tuin heeft volgens Martin absoluut potentie, maar het één en ander zal de tuin moeten verla...

13-03-2019 18:45

Huis in monument Amersfoort, Alain proeft vegan kaas in Zutphen

BinnensteBuiten - Huis in monument Amersfoort, Alain proeft vegan kaas in Zutphen

Op steenworp afstand van de Koppelpoort, in de historische binnenstad van Amersfoort, wonen Willem en Gerda in een zestiende-eeuws pakhuis. Lange tijd is deze woning 'de rotte kies' van Amersfoort, volgens bewoners Willem en Gerda. Ze krijg...

12-03-2019 18:45

Vintagehuis Haarlem, Sharons mihoensalade & nog meer lammetjes

BinnensteBuiten - Vintagehuis Haarlem, Sharons mihoensalade & nog meer lammetjes

Sharon maakt iets zonder vlees, een mihoensalade. Fris, oosters en makkelijk. Maar wat dit gerecht helemaal lekker maakt, is dat Sharon er zelf maïsbrood bij bakt, gemaakt met onder andere karnemelk. Om het helemaal af te maken geeft Sharon...

11-03-2019 18:45

Marieke Drenthe, Ramons quesadillas, historisch pand Dordrecht

BinnensteBuiten - Marieke Drenthe, Ramons quesadillas, historisch pand Dordrecht

Boswachter Marieke Schatteleijn is in het noordelijke deel van het Drentse Strubben Kniphorstbosch, een naam waar ze zelf even op heeft moeten oefenen. Een bijzonder bos, want het hoort bij de archeologische rijksmonumenten. Het is een prac...

10-03-2019 19:20

Een kerk in Apeldoorn, Dafne's gelukkige varkens, Sharons pompoenlasagne, Leon en Lendl proeven gin

BinnensteBuiten - Een kerk in Apeldoorn, Dafne's gelukkige varkens, Sharons pompoenlasagne, Leon en Lendl proeven gin

Henriette en Jan Kok droomden altijd al van een bijzonder huis. Toen vijf van hun zeven kinderen het huis uit gingen, besloten zij deze droom werkelijkheid te maken. Ze kopen een donker kerkje dat ooit door het Leger des Heils werd gebruikt...

08-03-2019 18:40

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Sandra en Roger wonen met hun dochter Mila-Louisa in Tilburg. Drie jaar geleden verhuizen ze uit België terug naar Nederland en kopen ze een oud parochiehuis van de kerk. Ze zijn de eerste bewoners van het oude buurthuis maar ze hebben de s...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 50. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

BinnensteBuiten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuiten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuiten bij BinnensteBuiten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuiten. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuiten gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van BinnensteBuiten, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuiten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 736
  • Laatste uitzending op 26-03-2019 om 18:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord