Programma gemist?

In een Arnhem wonen Gerrit en Heleen tijdens op de het derde verdieping van een in bijzonder in appartementencomplex uit de jaren uit 50. Ze wilden van dit huis heel graag van kopen vanwege de het vele originele naar elementen die de er nog in zaten: deuren in en een naar mooie kamer en suite. tijdens Ze in hebben desondanks met veel gesloopt en op tv verbouwd, maar als je niet beter een zou weten naar zou tijdens je denken dat de boel hier naar altijd al met zo was. Met hun in grote met liefde voor de jaren 50 naar hebben ze een van met hun hun appartement een waar uit fifties-walhalla gemaakt. van En ook hun passie door voor Amerikaanse uit roadtrips is zichtbaar in het tijdens een sfeervolle interieur, maar met op het dak op staat het absolute pronkstuk: een door heuse oranjerie als naar extra woonkamer. * Sharon op tv steekt tijdens de barbecue op aan om vandaag een de waar kunstwerkje een te maken: een gekruide een kipspies, geserveerd met van gegrilde komkommer, fetakaas een en noten. * In een het hart van tijdens Bergen op het Zoom ligt stadskasteel de met Markiezenhof. Op uit deze unieke plek heeft op tv Jolande haar op droom kunnen verwezenlijken: uit haar eigen, bijzondere op tv moestuin met groenten en in kruiden de met een historisch uit verhaal. Want Jolande uit heeft een missie, ze op tv wil de uit mensen dichter bij de natuur brengen, op want op daar zijn we volgens op Jolande te een ver van de verwijderd geraakt.

De op tv leukste items van de de laatste weken: op tv In het door centrum van Gouda bewonen Ank en een Maarten een in oude stoomdrukkerij. Jarenlang in worden hier bijna op tv alle het Nederlandse schoolboeken gedrukt. Inmiddels zijn de tijdens een kantoren en werkvertrekken van het pand het omgetoverd tot royale door door woonruimtes, met prachtig uitzicht op op tv de stad. naar Dankzij vele behouden, originele elementen een leeft de door geschiedenis een van de drukkerij de nog altijd voort op tv in het pand. op * De Veluwe is op tv een van de de weinige plekken in Nederland waar het het vliegend een hert tijdens voorkomt. Met zijn enorme afmetingen op tv is dit de koning de in onder de kevers, uit maar wie 'm wil spotten moet uit een beetje tijdens geluk door hebben. In de in ochtenduren doet deze naar reuzenkever rustig aan en bij kou met met en regen laten een vliegende herten zich sowieso niet in zien. Gelukkig weet boswachter naar Rick de Ruiter op de plekken van te vinden de waar dit imposante diertje zich naar schuil een houdt. * een Chef-kok Ramon Brugman een maakt pittige hotdogs van merguez-worstjes. Hij het geeft het gerecht naar een het oosterse twist met op tv een kruidige sesampasta. * Op door de zoek naar een écht klushuis uit om hun creativiteit de door op vrije loop te tijdens laten, vallen Mark en Vivian in naar 2014 als een tijdens blok voor het een bouwval op in de weilanden van het de Noord-Hollandse Niedorp. Er op van moet flink wat gebeuren om van van het vervallen boerderijtje op hun eigen op droomhuis te door maken, maar op met de twee rechterhanden de van Mark en de uitgesproken naar op smaak van zijn eigen interieurstyliste een Vivian komen ze in een op tv heel eind. Vijf tijdens jaar later genieten ze het samen met hun met dochtertje Sjors nog iedere van dag op van hun zelfgemaakte woonboerderij, midden op in de natuur. uit * In uit het Betuwse dorp Erichem kunnen de chef-kok Leon Mazairac op op en sommelier Lendl Mijnhijmer hun in hart uit ophalen. Op de wijngaard een van Arina van en Diederik is de eerst op pluk van de druiven uit in volle uit gang. uit Van deze groene oogst tijdens wordt geen wijn gemaakt, in maar verjus. Al door een tijdens populair product in de de Romeinse tijd, maar van ook in de op hippe creaties van Leon en tijdens Lendl de ultieme de smaakmaker in de met tijdens keuken.

Robert naar en Mieke wonen in de een zeer tijdens ruime loft uit op de bovenste verdieping van de tijdens Rotterdamse Schiecentrale. Hun door het royale uitzicht op de Euromast, op tv haven en het van centrum tijdens zorgen elke dag weer een voor een door levend schilderij. Op de vele uit vierkante meters (300 het m2 het om precies te zijn) maken van ze hun een stoutste dromen waar: tijdens een minitheater het voor de kinderen, een heuse tijdens gym en een verrijdbare door naar badkuip. Het interieur bestaat het uit smaakvolle kunst en design, de naar afgewisseld met industriële eyecatchers. * een In van het Brabantse Oirschot ontmoet culinair expert een Alain Caron tuinders de Alex op tv Schreiner en van Linder van den Heerik. Zij runnen naar samen naar een permacultuurtuinderij, waarbij ze van gebruik maken naar van uitsluitend plantaardige mest. Vegan op landbouw van is vrij uniek de in Nederland. Volgens het Alex en naar Linder heeft plantaardige mest grote voordelen in ten opzichte van van tijdens dierlijke mest. Linder: 'Dierlijke mest moet de de je zien als snackbar-eten, terwijl plantaardige het met mest zorgt voor een van gevarieerder dieet voor op de bodem.' Alain gaat uiteraard het koken op met gewassen uit hun op tuinderij en naar kruiden uit hun naar voedselbos.

Op Binckhorst door in Rosmalen, een terrein de het waar zo'n 300 mensen met tijdens een door beperking wonen, staan drie in tiny houses. Ze in zijn niet bedoeld voor de in oorspronkelijke doelgroep het van het terrein, maar op tv een voor mensen zonder diagnose. het De huurders, zoals Ingrid met van door Bergen, moeten wel bereid zijn vrijwilligerswerk tijdens de op het terrein naar te doen. Het is naar een uniek op project in Nederland een en Ingrid is dolgelukkig dat zij een naar hiervan onderdeel mag zijn en hierdoor met ook nog van eens in een op tv heerlijk huis(je) kan wonen. de * Chef-kok Ramon in Brugman gaat naar op de Italiaanse toer op een met versgemaakte cannelloni: pastadeegrolletjes met daarbij met stoofvlees en aubergine. van * Ze in hield altijd met al van plantjes, maar een wanneer naar yogalerares Suzanne Monnier in van aanraking komt met het de begrip permacultuur, van is ze niet meer uit op tv de met tuin weg te uit slaan. Op een het voormalig volkstuincomplex tijdens in Den Haag van krijgt ze vrij spel een om haar door eigen inspiratietuin te met creëren vol groenten, een fruit en eetbare planten. Met een hart op en ziel werkt ze hier iedere naar dag volgens het uit hoofdprincipe met van de met permacultuur: zorg dragen voor alle op levensvormen.

Door de gezondheidsproblemen woont van Grietje Swater sinds augustus uit 2018 in een met aangepaste woning de in de Bijlmer. Grietje met is relatief jong door om hier al te tijdens wonen, maar ze begrijpt met dat het op het van een andere manier niet het lukt. Dit was flink door aanpassen voor haar, want de door van een huis komt de ze terecht in een uit appartement de van 52 vierkante meter. een Grietje heeft de hulp van uit Theo-Bert ingeschakeld om het in van haar ruimte een mooie, naar romantische kamer te maken tijdens die goed het bij tijdens haar karakter en haar verbeelding naar past. naar 'Het bed staat hier omdat een ik dan het mooiste uit uitzicht heb van op het de bomen. Een bank heeft voor een op mij geen zin.' Interieurstylist van Theo-Bert helpt haar van deze met kamer op tv een echt tijdens thuis te maken. * Chef-kok een Leon Mazairac gaat in het wad op het met schipper Jan Rotgans. op Per boot de vertrekken uit zij vanaf Den Oever naar en zodra het tijdens wad droog op tv ligt, laat Jan met aan Leon zien wat voor moois uit en lekkers er een op het uit wad te vinden is. op tv Dat belooft een naar culinair wadgerecht het te in worden.

In Groenekan, van onder de rook van van de in stad Utrecht, wonen Djoeke naar en Rombout onder één uit dak met het in gezin van hun het zoon. Het naar voormalig tijdens koetshuis is al meer door dan honderd jaar in familiebezit. op tv Dit koetshuis op behoorde vroeger tot van het landgoed Voordaan, maar de werd op in 1918 op tv gekocht door de grootvader van in Djoeke. Hij verbouwde in het tot naar woonhuis en gaf het de op tv naam in Villa de Uitkijk. een Het koetshuis met is in de een loop der tijd verschillende keren ingrijpend de verbouwd, maar steeds tijdens zijn de typische van stijlkenmerken de behouden. * tijdens Sharon maakt een lekker, vegetarisch gerecht: het een van quinoaburger op een pitabroodje met een een heerlijk door sausje in van hangop en munt. een En een op tv watertje mag natuurlijk niet ontbreken; ze een maakt het in drankje met komkommer uit en eetbare bloemen. * naar In met Wassenaar maakt Andrew van op Egmond van een oud, door verwaarloosd door volkstuintje een groen paradijs. naar Met op zijn achtergrond als landschapsontwerper heeft uit hij een duidelijke van visie: van het landschap naar met je tuin halen en vooral niet een teveel het regisseren. Zijn tuin is tijdens allesbehalve op tv rommelig. Hij staat vol met bijzondere van zichtlijnen de en inheemse het planten. En als de boer naar verderop besluit het gras de te met maaien, doet Andrew dat op tv ook het in zijn groene op tv paradijsje.

Chef-kok een Ramon Brugman een is in het Groningse uit Kloosterburen, waar het Ale en zijn zoon met Hero Havenga van speciale baktarwe verbouwen. De op tarwe wordt het direct naar de molenaar in het de buurt naar gebracht om het te malen in naar tot bloem. Hiervan op gaat het patissierhart tijdens van Ramon sneller kloppen en hij van weet er een een mooi gerecht van het te de maken. * de Boswachter Marieke is in het oosten op van ons land, op tv in natuurreservaat Bargerveen. tijdens door Een bijzonder stukje Nederland, want een hier vind met je nog een op van de weinige stukjes met onaangetast hoogveen. door Maar dit met unieke plekje wordt bedreigd door een invasieve, in exotische planten. Planten die hier op van oorsprong uit niet thuis horen, supersnel groeien met met en daarmee de soorten tijdens die hier wel thuis horen een verdringen. En met er valt helaas weinig de aan deze invasie naar te de doen. Je kunt wel op je een steentje bijdragen om uit ervoor te zorgen in dat ze niet in op nieuwe plekken gaan in groeien.

De door leukste items van de de laatste weken in van een extra lange uitzending. de Het van bijzondere circulaire huis van op tv Jeroen en Amar staat een in uit een ecowijk tijdens in Culemborg. Alles in de woning door staat in een het teken tijdens van hergebruik en naar het duurzame koppel houdt de zó van van groen, dat ze met van hun woonkamer een exotische door 'urban met jungle' hebben door gemaakt. * Sharon bereidt met een vegetarische burger de van courgette, die ze met op tv pecorino en geitenkaas van heerlijk op smaak in brengt. in Ze serveert de groenteburger met van met een romige knoflooksaus en naar een verrassende, frisse salade van het wilde op tv rijst. * in Boswachter Marieke Schatteleijn naar bezoekt het Bentwoud in een Zuid-Holland. Temidden het van drukke steden als met Zoetermeer, Leiden en Rotterdam op ligt dit rustige de groengebied, dat uit het grootste aaneengesloten bos in van de Randstad vormt. met Bentwoud met is pas in met 2000 aangelegd en voor op tv een bos dus in nog naar piepjong, maar nu al rijk een aan vele soorten vogels, naar bomen het en planten. in * In hartje uit van Bergen op Zoom huren van Stephanie en tijdens haar vriend Maarten naar een monumentaal pand uit in de 15e eeuw. het De woning is klein, van maar kent uit een van rijke historie, waar Stephanie naar met natureltinten en industriële met elementen een op tv eigentijdse touch aan door heeft gegeven. op De ruime stadstuin en het dakterras, in beide op met prachtig het uitzicht op het oudste stadspaleis van op tv een Nederland, maken dit huis extra op speciaal. * Culinair expert op tv Alain Caron is door in het de Noord-Hollandse Avenhorn. Hier de heeft Anna Koster door een weelderige van tuin vol eetbare bloemen. van Alain op plukt en proeft op tv er op los, op zoek naar de de perfecte de ingrediënten voor het zijn kleurrijke door bietensalade.

In door Opheusden in Gelderland woont Jacoline tijdens op tv de Zoete met haar man met en hond Louis op het een door bijzondere locatie, temidden naar van de prachtige natuur naar van uit het Gelders landschap en een de Nederrijn. Waar vroeger een een steenfabriek een stond en waar haar het schoonouders nog op tv gewoond hebben, staat uit nu hun zelfontworpen droomhuis. Als op tv het uit water stijgt, verandert de locatie de in een naar eilandje. De grote uit passie op tv van Jacoline is inrichten met en dat een is in het hele op tv huis terug te zien. * met Culinair expert het Alain Caron is tijdens in Den Helder, tijdens waar hij op tijdens pad gaat met tijdens Gertjan Klein. Gertjan tijdens is wiskundeleraar, maar tijdens in zijn naar vrije tijd tijdens wrakvisser. In de Noordzee in liggen honderden wrakken, waar vissen het graag vertoeven. naar En met deze versgevangen uit vis maakt Alain op tv een thuis bij Gertjan een lekker door gerecht.

In Amsterdam een wonen Egbert en Femke door uit met hun twee kinderen in op tv een in omgebouwd graanschip van ruim 200 het vierkante de meter. Architect Egbert kan al zijn door met creativiteit kwijt met van het indelen van de de ruimte. Een tijdens andere wens is dat met het schip zo duurzaam mogelijk een het wordt. Het hele gezin door geniet van op de enorme ruimte waar iedereen een op tijdens eigen plek heeft en in in de zomer wordt een er bijna door iedere dag gezwommen. naar * In het Zeeland telen Harold en Margreeth zacht- door en kleinfruit. met Ze leerden elkaar het kennen tijdens hun opleiding met van biologisch-dynamische landbouw en gingen na hun tijdens opleiding tijdens het avontuur aan in de naar fruitteelt. Ze vonden op tv deze prachtige plek een in Oud-Sabbinge, door waar ze op tv inmiddels al tijdens twintig jaar biologisch-dynamisch met fruit telen, waaronder het vijgen. Culinair auteur Nadia uit Zerouali gaat door bij ze langs en weet het ze te verrassen de met een heerlijk gerecht tijdens tijdens uit eigen boomgaard.

Toen de het meeste kinderen van uit het samengestelde gezin van op Suzanne tijdens en Rob waren uitgevlogen, een was de het tijd om het roer om naar te op tv gooien. In op het Noord-Hollandse Sint het Pancras vinden zij een nieuw op thuis in een een oude een molen. Hoewel het idee met van wonen door in een molen bij naar hen vooral bestaat uit van stoffige, op oude ruimtes, besluiten ze toch de de uitdaging aan te door gaan. het Ze restaureren de in molen met de veel liefde tot een moderne in woning. Maar door de het op vele transparante glaswerk zijn de sporen een het van het verleden ook naar nog goed zichtbaar. van * Culinair van expert Alain Caron droomt weg bij uit een de Franse kaas een van Mathilde. Hoewel de methode van het kaasmaken typisch door Frans is, komt een deze kaas van toch echt de van oer-Hollandse koeien. Het proces de begint van in Baambrugge, waar het de koeien grazen in met een weiland vol weidevogels naar en de op tv kaas wordt gemaakt en van gerijpt in op tv de kaasmakerij van Mathilde in uit naar Amsterdam.

Een gemeentelijk tijdens monument in Gouda biedt in de perfecte kans met de voor de gezinsuitbreiding met van Frank en naar Eleanne, maar tegelijkertijd ook in een pittige uitdaging. Het huis een wordt volledig afgebroken het uit en opnieuw opgebouwd, met een voorgevel van het die gelijkend is aan een de oude staat. Aan het het koppel van de taak om door de oude en uit nieuwe elementen van het huis op tv het samen te brengen. Frank met ontwerpt de ingenieuze op keuken en Eleanne van ontfermt zich tijdens over het interieur, een sfeervolle visgraatvloer naar tijdens mengt zich naadloos met eigentijdse meubelstukken. de * Chef-kok Ramon naar verlangt alweer het terug naar zijn vakantie het en het om terug te met komen in die naar sfeer maakt hij zijn op favoriete vakantiesalade met een aardappel, verse doperwten in en uit gegrilde schouderkarbonade. Makkelijk en van snel om te maken. de * Joke de woont met haar zoon door in een Nigtevecht en wil haar tuin het een naar flinke update geven. Ze vindt een dat de tuin nu in een wat oubollige het door uitstraling heeft en ze naar wil graag een op tv moderne, strakkere tuin. Tuinspecialist de Martin Stuger uit gaat haar helpen dit door in een naar dag voor elkaar in te krijgen.

Als kind speelde uit Lennart naar altijd al met zijn neef tijdens bij de door watertoren in het het Zuid-Hollandse Nieuw-Lekkerland. op Als dit markante pand zo'n op tv acht naar jaar geleden te door koop komt, besluiten op tv beide neven het op tv te kopen. de Ze willen het volledig opknappen tijdens om er allebei met het hun gezin het in te op gaan wonen. Na jaren een verbouwen hebben Arianne en het Lennart op de in bovenste drie door verdiepingen van dit in 104 jaar op tv oude monument een met echt leefhuis naar voor hun gezin gemaakt. Het tijdens landelijke interieur past van naadloos in bij het fantastische uitzicht, uit want waar je ook in kijkt, door in alle seizoenen een is het een adembenemend plaatje. de * uit Sharon maakt een bijzonder gerecht: met surf & op turf, een hoofdgerecht dat bestaat van uit een naar combinatie van zeevruchten en tijdens op rood vlees. Sharon kiest voor een tijdens pittig met gemarineerde entrecote, geserveerd met met grote tijdens knoflookgamba's. * De Rottige Meente, door een van niet zo charmante naam tijdens voor een idyllisch de stukje Nederland in de provincie het Friesland, langs door de uit grens met Overijssel. Boswachters Marieke de Schatteleijn tijdens en haar collega Roel Vriesema stappen in in de een bootje. Ze verkennen dit de idyllische en prachtig naar stukje op tv Friesland met water, trilvenen en op tv op een van de oudste moerasbossen. in Het heeft veel met weg in van de Weerribben en wordt daarom met op tv ook wel de in Friese Weerribben genoemd. in Unieke natuur waar de visotter met huist en het de zeldzame vuurvlinder door voorkomt.

In in Deventer wonen Margreet en de Mark in een zeer naar naar kleurrijke villa. Het naar huis staat ook wel bekend als met Villa Kakelbont of een met het Pipihuis. Margreet en op tv Mark maakt het niets uit uit. tijdens Zij genieten van de rijke op tv kleuren en de hebben het interieur naar dan ook met zorg uit en toewijding het samengesteld. * In het naar Betuwse dorp Erichem op kunnen chef-kok op Leon Mazairac en sommelier Lendl een Mijnhijmer hun een hart ophalen. Op op tv de wijngaard op tv van Arina en Diederik is tijdens de eerst pluk het van de het druiven op al in volle gang. Van de deze groene oogst een wordt geen wijn met gemaakt, maar verjus. Deze door naar smaakmaker voor in de keuken klinkt met misschien nieuw, maar in was in de de een Romeinse tijd al een bekend op tv product.

Elly en Frank door wonen achttien jaar uit uit in het Overijsselse Dalfsen. op tv Na al die jaren jaren naar in wonen in een heerlijk van huis, hebben in ze nog steeds het met behang van het de vorige bewoners in op hun slaapkamermuur zitten. Het van stel met heeft twee linkerhanden op de het gebied door van klussen. Elly in heeft door een ziekte op tv vrij veel tijd in op haar op tv slaapkamer doorgebracht en kwam tijdens er toen achter een dat de een kamer wel heel ongezellig is. Hoog door tijd voor een in nieuw behangetje. En door daar is interieurstylist met naar Theo-Bert heel goed het in. * Chef Ramon van Brugman maakt een tex-mexgerecht waar een je geen mooi de met weer voor nodig hebt, door want dit brengt al meteen tijdens de de zon in huis: het taco's met salsa van van rode ui, met tomaat en komkommer, door geserveerd met de een frisse yoghurt-muntsaus. * In door Haaren, Noord- Brabant, runnen naar Bart en op tv Daniëlla sinds zeven jaar tijdens een zorgtuinderij. een Ze telen uit biologische groenten en fruit. Dementerende met op bejaarden en mensen met een psychiatrische de achtergrond kunnen overdag de een handje de meehelpen. Bart en een Daniëlla willen de aarde uit graag een beetje naar mooier met achterlaten.

mei 2021
07-10-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Arnhem wonen Gerrit en Heleen op de derde verdieping van een bijzonder appartementencomplex uit de jaren 50. Ze wilden dit huis heel graag kopen vanwege de vele originele elementen die er nog in zaten: deuren en een mooie kamer en suite....

06-10-2019 18:20

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

De leukste items van de laatste weken: In het centrum van Gouda bewonen Ank en Maarten een oude stoomdrukkerij. Jarenlang worden hier bijna alle Nederlandse schoolboeken gedrukt. Inmiddels zijn de kantoren en werkvertrekken van het pand omg...

04-10-2019 17:30

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Robert en Mieke wonen in een zeer ruime loft op de bovenste verdieping van de Rotterdamse Schiecentrale. Hun royale uitzicht op de Euromast, haven en het centrum zorgen elke dag weer voor een levend schilderij. Op de vele vierkante meters (...

03-10-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Op Binckhorst in Rosmalen, een terrein waar zo'n 300 mensen met een beperking wonen, staan drie tiny houses. Ze zijn niet bedoeld voor de oorspronkelijke doelgroep van het terrein, maar voor mensen zonder diagnose. De huurders, zoals Ingrid...

02-10-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Door gezondheidsproblemen woont Grietje Swater sinds augustus 2018 in een aangepaste woning in de Bijlmer. Grietje is relatief jong om hier al te wonen, maar ze begrijpt dat het op een andere manier niet lukt. Dit was flink aanpassen voor h...

01-10-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Groenekan, onder de rook van de stad Utrecht, wonen Djoeke en Rombout onder één dak met het gezin van hun zoon. Het voormalig koetshuis is al meer dan honderd jaar in familiebezit. Dit koetshuis behoorde vroeger tot het landgoed Voordaan...

30-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Chef-kok Ramon Brugman is in het Groningse Kloosterburen, waar Ale en zijn zoon Hero Havenga speciale baktarwe verbouwen. De tarwe wordt direct naar de molenaar in de buurt gebracht om het te malen tot bloem. Hiervan gaat het patissierhart ...

29-09-2019 18:20

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

De leukste items van de laatste weken in een extra lange uitzending. Het bijzondere circulaire huis van Jeroen en Amar staat in een ecowijk in Culemborg. Alles in de woning staat in het teken van hergebruik en het duurzame koppel houdt zó v...

27-09-2019 17:25

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Opheusden in Gelderland woont Jacoline de Zoete met haar man en hond Louis op een bijzondere locatie, temidden van de prachtige natuur van het Gelders landschap en de Nederrijn. Waar vroeger een steenfabriek stond en waar haar schoonoude...

26-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Amsterdam wonen Egbert en Femke met hun twee kinderen in een omgebouwd graanschip van ruim 200 vierkante meter. Architect Egbert kan al zijn creativiteit kwijt met het indelen van de ruimte. Een andere wens is dat het schip zo duurzaam m...

25-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Toen de meeste kinderen uit het samengestelde gezin van Suzanne en Rob waren uitgevlogen, was het tijd om het roer om te gooien. In het Noord-Hollandse Sint Pancras vinden zij een nieuw thuis in een oude molen. Hoewel het idee van wonen in ...

24-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Een gemeentelijk monument in Gouda biedt de perfecte kans voor de gezinsuitbreiding van Frank en Eleanne, maar tegelijkertijd ook een pittige uitdaging. Het huis wordt volledig afgebroken en opnieuw opgebouwd, met een voorgevel die gelijken...

23-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Als kind speelde Lennart altijd al met zijn neef bij de watertoren in het Zuid-Hollandse Nieuw-Lekkerland. Als dit markante pand zo'n acht jaar geleden te koop komt, besluiten beide neven het te kopen. Ze willen het volledig opknappen om er...

20-09-2019 17:25

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Deventer wonen Margreet en Mark in een zeer kleurrijke villa. Het huis staat ook wel bekend als Villa Kakelbont of het Pipihuis. Margreet en Mark maakt het niets uit. Zij genieten van de rijke kleuren en hebben het interieur dan ook met ...

19-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Elly en Frank wonen achttien jaar in het Overijsselse Dalfsen. Na al die jaren jaren wonen in een heerlijk huis, hebben ze nog steeds het behang van de vorige bewoners op hun slaapkamermuur zitten. Het stel heeft twee linkerhanden op het ge...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 60. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

BinnensteBuiten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuiten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuiten bij BinnensteBuiten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuiten. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuiten gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van BinnensteBuiten, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuiten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 892
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 17:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!