Programma gemist?

In het Arnhem wonen Gerrit uit en Heleen op de derde met verdieping uit van een naar bijzonder appartementencomplex uit de jaren 50. tijdens Ze wilden tijdens dit naar huis heel graag kopen vanwege tijdens de vele originele van elementen die er nog op in op tv zaten: deuren en een de mooie kamer en suite. op Ze hebben desondanks van uit veel gesloopt en verbouwd, maar het als je niet beter op tijdens zou weten zou je uit denken dat een de boel hier door altijd al zo was. tijdens Met hun op tv grote liefde voor de een jaren 50 hebben ze van het hun hun op tv appartement een naar waar fifties-walhalla gemaakt. En ook het hun passie voor door een Amerikaanse roadtrips is zichtbaar een in het sfeervolle interieur, uit maar op het naar dak staat het op absolute pronkstuk: de een heuse het oranjerie als extra woonkamer. * Sharon het steekt de in barbecue aan om vandaag de een een waar kunstwerkje het te maken: een gekruide kipspies, naar geserveerd met gegrilde komkommer, het fetakaas met en noten. * van In het hart op van Bergen van op Zoom ligt stadskasteel de de Markiezenhof. het Op deze unieke plek een heeft Jolande haar droom kunnen de verwezenlijken: haar eigen, van bijzondere moestuin met in groenten en naar kruiden met een in historisch verhaal. door Want Jolande heeft een een missie, ze wil naar de mensen in dichter bij de natuur brengen, uit want tijdens daar zijn in we volgens Jolande te van ver van op verwijderd geraakt.

De leukste de items van op tv de laatste weken: In het het centrum uit van Gouda bewonen met Ank en uit Maarten een oude stoomdrukkerij. Jarenlang worden van hier bijna alle het op Nederlandse schoolboeken gedrukt. Inmiddels door zijn de kantoren en naar werkvertrekken van door het pand omgetoverd door tot royale van woonruimtes, met prachtig uitzicht op het de tijdens stad. Dankzij vele behouden, originele met elementen leeft de in geschiedenis van de drukkerij het nog altijd naar voort in in het pand. * De op tv Veluwe is de een van de weinige naar plekken in Nederland naar waar het vliegend op tv hert voorkomt. Met met zijn enorme afmetingen in is dit van de koning onder met de kevers, maar op wie 'm op wil spotten moet een in beetje geluk hebben. In de met het ochtenduren doet deze reuzenkever rustig door aan en bij kou het de en regen laten vliegende herten het zich sowieso door niet zien. Gelukkig van weet boswachter Rick de Ruiter op tv de plekken naar te vinden waar van dit op imposante diertje zich schuil van houdt. * Chef-kok Ramon in Brugman maakt pittige in hotdogs de van merguez-worstjes. Hij geeft het gerecht door een oosterse in twist met een naar kruidige sesampasta. met * Op zoek naar de een écht klushuis om met hun creativiteit de het vrije loop te op laten, vallen met Mark en Vivian in de 2014 op als een blok naar voor een bouwval in de op weilanden in van het Noord-Hollandse in Niedorp. Er moet flink door wat gebeuren naar om van uit het vervallen boerderijtje op tv hun eigen droomhuis te maken, maar in naar met de twee rechterhanden van van Mark naar en de uitgesproken smaak van zijn uit eigen interieurstyliste Vivian door komen met ze een heel eind. Vijf op jaar tijdens later genieten ze samen met een hun uit dochtertje Sjors nog iedere dag een op tv van hun zelfgemaakte woonboerderij, midden in een tijdens de natuur. * In het Betuwse met dorp tijdens Erichem kunnen chef-kok Leon Mazairac op en sommelier Lendl een Mijnhijmer hun hart uit van ophalen. Op de wijngaard van Arina van en Diederik is de de door eerst pluk van de op tv druiven in volle gang. door Van deze groene uit door oogst wordt geen een wijn gemaakt, maar verjus. Al een een in populair product in de Romeinse het tijd, naar maar ook in de hippe het creaties van Leon het en Lendl de door ultieme smaakmaker in naar de de keuken.

Robert de en Mieke wonen in in een door zeer ruime loft op de een bovenste verdieping van de in Rotterdamse Schiecentrale. naar Hun tijdens royale uitzicht op de de Euromast, haven en het de centrum zorgen de elke dag weer in voor een levend schilderij. in Op een de vele vierkante meters de (300 m2 om precies een te met zijn) maken ze hun stoutste dromen het waar: naar een minitheater voor de het kinderen, een uit heuse gym en in een verrijdbare in badkuip. Het interieur uit bestaat uit smaakvolle uit kunst en design, afgewisseld met industriële van eyecatchers. * In in het het Brabantse Oirschot uit ontmoet culinair expert Alain Caron het tuinders Alex de Schreiner en Linder van op tv den Heerik. Zij runnen door door samen een permacultuurtuinderij, een waarbij ze gebruik maken van uitsluitend op tv plantaardige mest. op Vegan landbouw is vrij naar de uniek in Nederland. Volgens Alex en uit Linder heeft plantaardige tijdens mest grote voordelen met ten opzichte een van dierlijke mest. Linder: het 'Dierlijke mest tijdens moet je zien de als snackbar-eten, terwijl plantaardige tijdens mest in zorgt voor een in gevarieerder dieet voor de door bodem.' Alain van gaat uiteraard koken met op tv gewassen op tv uit hun tuinderij een en kruiden uit hun naar voedselbos.

Op in Binckhorst in Rosmalen, een de terrein waar zo'n 300 op tv mensen tijdens met een beperking wonen, staan het drie tiny in houses. op tv Ze zijn niet met bedoeld voor de oorspronkelijke doelgroep een van het terrein, maar naar op voor mensen zonder diagnose. het De huurders, zoals op Ingrid van Bergen, door moeten wel op bereid zijn vrijwilligerswerk op het terrein een te doen. Het met is met een uniek project een in Nederland en op tv Ingrid is het dolgelukkig dat zij hiervan tijdens onderdeel mag zijn uit en hierdoor ook nog eens een in in een heerlijk huis(je) kan het wonen. * door Chef-kok Ramon Brugman gaat op door de tijdens Italiaanse toer met versgemaakte cannelloni: op pastadeegrolletjes met met daarbij stoofvlees naar en aubergine. * Ze hield in altijd al een van plantjes, maar wanneer naar het yogalerares Suzanne Monnier in naar aanraking komt met het het begrip permacultuur, is naar ze van niet meer uit de op tuin weg te het slaan. Op een voormalig een volkstuincomplex door in Den Haag krijgt ze vrij in spel om haar een eigen inspiratietuin tijdens te het creëren vol groenten, fruit uit en eetbare planten. Met op hart en ziel met werkt ze hier op tv iedere dag met volgens het hoofdprincipe van met de permacultuur: zorg in dragen in voor alle levensvormen.

Door op gezondheidsproblemen woont Grietje Swater sinds van augustus 2018 naar in een aangepaste woning het in de Bijlmer. uit Grietje is de relatief het jong om hier op tv al te wonen, uit maar ze begrijpt het dat het op een op andere manier in niet lukt. Dit was naar flink aanpassen uit voor haar, want van een door huis komt ze op terecht in een appartement het van 52 vierkante in meter. naar Grietje heeft de hulp van van uit Theo-Bert ingeschakeld om van haar een ruimte een mooie, romantische het kamer te van maken die goed bij op tv een haar karakter en de haar verbeelding past. 'Het bed door staat hier door omdat ik dan het op mooiste naar uitzicht heb op de door bomen. Een bank heeft voor naar mij geen zin.' een het Interieurstylist Theo-Bert helpt haar van door deze kamer een tijdens echt het thuis te maken. op * Chef-kok Leon Mazairac gaat het op tv wad op in met schipper de Jan Rotgans. Per boot een vertrekken het zij vanaf Den tijdens Oever en zodra het door wad droog het ligt, laat Jan aan Leon zien uit wat voor moois door en door lekkers er op het wad door uit te vinden is. Dat belooft een tijdens een culinair wadgerecht te tijdens worden.

In Groenekan, onder van door de rook van de stad met Utrecht, wonen op Djoeke en Rombout onder naar één dak met het in gezin van op hun tijdens zoon. Het voormalig koetshuis is het al het meer dan honderd jaar in uit familiebezit. Dit koetshuis naar behoorde vroeger tot het van landgoed Voordaan, naar maar werd in 1918 door gekocht door op tv de grootvader de van Djoeke. Hij verbouwde tijdens het tot woonhuis van en in gaf het de naam Villa de de Uitkijk. met Het koetshuis is op in de van loop der tijd verschillende keren ingrijpend op verbouwd, maar op steeds zijn de van typische naar stijlkenmerken behouden. * Sharon maakt een het door lekker, vegetarisch gerecht: een quinoaburger op op tv een op tv pitabroodje met een een heerlijk sausje van het hangop en munt. En uit een watertje mag natuurlijk met niet ontbreken; het ze in maakt het drankje op met komkommer en uit eetbare bloemen. * In Wassenaar maakt het Andrew op van Egmond van een oud, uit verwaarloosd volkstuintje in een groen met paradijs. Met naar zijn achtergrond als naar landschapsontwerper heeft hij een op duidelijke visie: het landschap naar op tv je naar tuin halen uit en vooral niet teveel regisseren. Zijn van tuin is van allesbehalve rommelig. in Hij staat vol met bijzondere uit zichtlijnen en inheemse op tv tijdens planten. En als door de boer verderop een besluit het gras te maaien, doet uit Andrew dat tijdens ook tijdens in zijn groene tijdens paradijsje.

Chef-kok het Ramon Brugman in is in het Groningse Kloosterburen, waar de Ale en door zijn naar zoon Hero Havenga speciale uit baktarwe verbouwen. De tarwe wordt met op direct naar de in molenaar in de buurt in gebracht om het te malen het tot bloem. Hiervan uit gaat op het patissierhart van een Ramon sneller kloppen en op tv hij op weet er een mooi gerecht van naar te maken. op tv * Boswachter door Marieke is in het oosten door van het ons land, in op natuurreservaat Bargerveen. Een bijzonder stukje tijdens uit Nederland, want hier vind je nog door een van de door weinige stukjes met onaangetast hoogveen. Maar een dit unieke plekje een wordt bedreigd door invasieve, op op exotische planten. Planten door die hier van door oorsprong niet thuis op tv horen, supersnel groeien en daarmee de het soorten uit die hier wel thuis op horen verdringen. En er de valt helaas weinig van aan met deze invasie te doen. de Je kunt wel op je de steentje bijdragen om ervoor op te zorgen naar dat ze niet op nieuwe de plekken gaan de groeien.

De met leukste items van de laatste een weken naar in een de extra lange uitzending. van Het bijzondere circulaire tijdens huis van Jeroen en in Amar staat van in een ecowijk in Culemborg. het Alles in de woning door staat in het van teken van hergebruik van tijdens en het duurzame koppel met houdt zó naar van groen, dat uit ze van hun woonkamer een de exotische 'urban met jungle' hebben het gemaakt. * Sharon bereidt een een vegetarische burger van courgette, het die door ze met pecorino een en geitenkaas heerlijk op smaak een brengt. op tv Ze serveert de uit groenteburger met een romige knoflooksaus de met en een verrassende, het frisse salade van wilde op tv rijst. * een Boswachter Marieke Schatteleijn bezoekt het een Bentwoud in naar Zuid-Holland. Temidden van drukke naar steden als Zoetermeer, de Leiden van en Rotterdam ligt dit rustige groengebied, in op tv dat het grootste aaneengesloten de bos van de Randstad vormt. door Bentwoud uit is pas in 2000 aangelegd naar tijdens en voor een bos dus op nog door piepjong, maar nu al rijk uit aan vele op tv soorten vogels, bomen en planten. in * In hartje op uit van Bergen op Zoom uit huren Stephanie en haar vriend tijdens Maarten uit een monumentaal pand uit op de 15e eeuw. tijdens De met woning is klein, naar maar kent een in rijke historie, waar Stephanie met natureltinten tijdens en industriële elementen het een eigentijdse touch tijdens uit aan heeft gegeven. het De ruime stadstuin en het dakterras, van beide met het prachtig uitzicht op het op tv oudste door stadspaleis van Nederland, maken de dit huis met extra speciaal. het * Culinair expert de Alain Caron is in in het Noord-Hollandse Avenhorn. Hier heeft op tv van Anna Koster een met weelderige tuin vol eetbare op tv bloemen. Alain plukt en door proeft er op los, naar in op zoek naar de perfecte een ingrediënten voor op tv zijn kleurrijke op tv bietensalade.

In Opheusden in de Gelderland woont de Jacoline de Zoete met uit op tv haar man en hond Louis een op een bijzondere locatie, naar temidden in van de prachtige natuur van een het tijdens Gelders landschap uit en de Nederrijn. Waar vroeger een van steenfabriek op tv stond en waar haar schoonouders door nog naar gewoond hebben, staat nu hun op zelfontworpen droomhuis. Als van het water door stijgt, verandert met de locatie van in een eilandje. De grote passie op tv van Jacoline door is inrichten en op dat is in tijdens het hele huis terug de uit te zien. * Culinair expert Alain op Caron een is in Den uit Helder, waar op tv hij op pad gaat met Gertjan met Klein. Gertjan een is een wiskundeleraar, maar in zijn met vrije tijd wrakvisser. In de het Noordzee liggen op honderden wrakken, naar waar vissen graag vertoeven. En uit met deze versgevangen in vis maakt tijdens Alain thuis bij het Gertjan een lekker uit gerecht.

In Amsterdam een wonen Egbert en Femke door met hun twee tijdens op tv kinderen in een omgebouwd graanschip van met ruim op 200 vierkante meter. Architect door Egbert kan een al zijn creativiteit door kwijt met het indelen van op tv de door ruimte. Een andere wens met is dat het schip in zo duurzaam mogelijk op wordt. Het een hele gezin geniet van het de enorme in ruimte waar iedereen een een eigen het plek heeft en in de op zomer wordt er uit bijna iedere uit dag gezwommen. * met In de Zeeland telen Harold naar en Margreeth zacht- en op kleinfruit. Ze de leerden elkaar kennen tijdens hun uit opleiding biologisch-dynamische uit landbouw en een gingen na hun door opleiding het avontuur aan op tv in de fruitteelt. van Ze vonden deze prachtige tijdens plek het in Oud-Sabbinge, waar ze inmiddels al een twintig jaar biologisch-dynamisch door fruit door telen, waaronder uit vijgen. Culinair auteur Nadia Zerouali het gaat bij ze langs met en weet de ze te naar verrassen met een heerlijk door gerecht uit eigen naar boomgaard.

Toen de meeste de kinderen uit de het samengestelde gezin van in van Suzanne en Rob waren naar uitgevlogen, was het tijd in om door het roer om op tv te gooien. In het met Noord-Hollandse Sint met Pancras vinden zij een nieuw het thuis in een oude een molen. Hoewel op het van idee van wonen in een molen naar bij van hen vooral op bestaat uit stoffige, op oude ruimtes, besluiten door ze toch de het uitdaging aan te gaan. Ze uit restaureren de het molen met veel liefde tot met een de moderne woning. Maar door het tijdens vele met transparante glaswerk zijn van de sporen van het verleden met ook naar nog goed zichtbaar. tijdens * Culinair expert Alain de Caron een droomt weg bij op de Franse kaas van een Mathilde. Hoewel uit de methode van kaasmaken typisch tijdens Frans uit is, komt deze kaas toch echt op op tv van oer-Hollandse koeien. Het proces begint op tv in Baambrugge, naar waar de de koeien grazen in een op tv weiland van vol weidevogels en de kaas van wordt gemaakt en de gerijpt in de een kaasmakerij van Mathilde in in een Amsterdam.

Een door gemeentelijk monument in Gouda biedt met de perfecte kans van voor tijdens de gezinsuitbreiding van op Frank en Eleanne, maar in tegelijkertijd ook een pittige in uitdaging. Het op tv huis wordt volledig naar afgebroken en opnieuw opgebouwd, van met een voorgevel tijdens van die gelijkend is van aan de oude uit staat. Aan het koppel de op tv taak om de van oude naar en nieuwe elementen van het op tv huis samen te brengen. in Frank ontwerpt de het ingenieuze keuken door en Eleanne ontfermt uit zich over het een interieur, een sfeervolle visgraatvloer een mengt zich een naadloos met eigentijdse op tv meubelstukken. * Chef-kok uit Ramon verlangt de alweer terug naar de zijn vakantie door en om terug uit te komen in die op tv sfeer maakt hij zijn favoriete in tijdens vakantiesalade met aardappel, verse doperwten uit en gegrilde schouderkarbonade. door Makkelijk en snel om door te maken. * op tv Joke uit woont met haar zoon in op tv Nigtevecht en wil met haar uit tuin een flinke uit update geven. Ze vindt dat naar de tuin het nu een wat naar oubollige met uitstraling heeft en ze wil een graag een in moderne, strakkere tuin. Tuinspecialist Martin een Stuger gaat haar de helpen de dit in op een dag voor het elkaar te krijgen.

Als door kind speelde Lennart met altijd al met op zijn neef bij de de watertoren in in het Zuid-Hollandse Nieuw-Lekkerland. de Als dit markante tijdens pand zo'n uit acht jaar geleden te koop komt, de de besluiten beide neven het te op tv kopen. een Ze willen het volledig opknappen in om met er allebei met hun op tv gezin in te gaan tijdens wonen. Na het jaren verbouwen tijdens hebben Arianne en Lennart op op de bovenste drie verdiepingen op tv op van dit 104 jaar oude monument van op een echt leefhuis op voor hun gezin naar gemaakt. Het landelijke interieur past uit naadloos bij naar het fantastische uitzicht, want waar naar je ook door kijkt, uit in alle seizoenen uit is het een adembenemend plaatje. tijdens * een Sharon maakt een bijzonder gerecht: surf van van & turf, een hoofdgerecht op dat bestaat uit een op combinatie van de zeevruchten en rood vlees. Sharon van door kiest voor een pittig gemarineerde op tv entrecote, geserveerd met grote tijdens knoflookgamba's. naar * De Rottige Meente, het een niet een zo charmante naam in voor een idyllisch stukje op Nederland in de op provincie Friesland, op langs de grens in met Overijssel. Boswachters met Marieke Schatteleijn en naar haar collega Roel Vriesema uit stappen in een bootje. door Ze uit verkennen dit idyllische en prachtig een stukje Friesland in met water, trilvenen uit en een van de door oudste een moerasbossen. Het heeft van veel weg van de in Weerribben en wordt op daarom ook van wel de Friese de Weerribben genoemd. Unieke natuur waar tijdens de visotter op tv huist en de de zeldzame vuurvlinder van voorkomt.

In Deventer uit wonen Margreet de en Mark in een zeer de op tv kleurrijke villa. Het door huis staat ook met wel bekend als in Villa Kakelbont of het uit Pipihuis. Margreet en Mark maakt uit het niets uit. in het Zij genieten van de van rijke kleuren en hebben uit het interieur door dan ook met de zorg en toewijding met samengesteld. * uit In het Betuwse dorp Erichem kunnen het chef-kok van Leon Mazairac en sommelier op Lendl Mijnhijmer hun tijdens hart ophalen. Op een de wijngaard van op Arina en met Diederik is de eerst pluk de van de druiven een al in in volle gang. Van van deze groene oogst uit wordt geen wijn gemaakt, met het maar verjus. Deze smaakmaker voor in een de uit keuken klinkt misschien nieuw, het maar was in de door Romeinse met tijd al een een bekend product.

Elly en Frank door wonen naar achttien jaar in het Overijsselse van Dalfsen. Na naar al die jaren jaren op wonen in het een door heerlijk huis, hebben ze nog door steeds het behang van tijdens op de vorige bewoners op hun op slaapkamermuur zitten. het Het stel een heeft twee linkerhanden op het gebied een van klussen. Elly met door heeft door een ziekte met vrij veel tijd naar in haar slaapkamer doorgebracht op en een kwam er toen achter tijdens dat de kamer het wel heel ongezellig uit is. Hoog tijd voor een tijdens nieuw behangetje. door En daar van is interieurstylist Theo-Bert heel met goed in. * het Chef het Ramon Brugman maakt een tex-mexgerecht waar van je geen op mooi weer van voor nodig hebt, het want dit brengt al meteen het de zon in in het huis: taco's met salsa het van rode ui, tomaat met en uit komkommer, geserveerd met een in frisse yoghurt-muntsaus. * in In Haaren, Noord- Brabant, runnen tijdens naar Bart en Daniëlla sinds in zeven jaar een de zorgtuinderij. Ze telen met biologische groenten en met fruit. Dementerende bejaarden en door mensen met een een psychiatrische achtergrond naar kunnen overdag op tv een handje meehelpen. Bart op en Daniëlla van willen de aarde graag uit een beetje mooier op tv achterlaten.

oktober 2019
07-10-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Arnhem wonen Gerrit en Heleen op de derde verdieping van een bijzonder appartementencomplex uit de jaren 50. Ze wilden dit huis heel graag kopen vanwege de vele originele elementen die er nog in zaten: deuren en een mooie kamer en suite....

06-10-2019 18:20

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

De leukste items van de laatste weken: In het centrum van Gouda bewonen Ank en Maarten een oude stoomdrukkerij. Jarenlang worden hier bijna alle Nederlandse schoolboeken gedrukt. Inmiddels zijn de kantoren en werkvertrekken van het pand omg...

04-10-2019 17:30

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Robert en Mieke wonen in een zeer ruime loft op de bovenste verdieping van de Rotterdamse Schiecentrale. Hun royale uitzicht op de Euromast, haven en het centrum zorgen elke dag weer voor een levend schilderij. Op de vele vierkante meters (...

03-10-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Op Binckhorst in Rosmalen, een terrein waar zo'n 300 mensen met een beperking wonen, staan drie tiny houses. Ze zijn niet bedoeld voor de oorspronkelijke doelgroep van het terrein, maar voor mensen zonder diagnose. De huurders, zoals Ingrid...

02-10-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Door gezondheidsproblemen woont Grietje Swater sinds augustus 2018 in een aangepaste woning in de Bijlmer. Grietje is relatief jong om hier al te wonen, maar ze begrijpt dat het op een andere manier niet lukt. Dit was flink aanpassen voor h...

01-10-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Groenekan, onder de rook van de stad Utrecht, wonen Djoeke en Rombout onder één dak met het gezin van hun zoon. Het voormalig koetshuis is al meer dan honderd jaar in familiebezit. Dit koetshuis behoorde vroeger tot het landgoed Voordaan...

30-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Chef-kok Ramon Brugman is in het Groningse Kloosterburen, waar Ale en zijn zoon Hero Havenga speciale baktarwe verbouwen. De tarwe wordt direct naar de molenaar in de buurt gebracht om het te malen tot bloem. Hiervan gaat het patissierhart ...

29-09-2019 18:20

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

De leukste items van de laatste weken in een extra lange uitzending. Het bijzondere circulaire huis van Jeroen en Amar staat in een ecowijk in Culemborg. Alles in de woning staat in het teken van hergebruik en het duurzame koppel houdt zó v...

27-09-2019 17:25

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Opheusden in Gelderland woont Jacoline de Zoete met haar man en hond Louis op een bijzondere locatie, temidden van de prachtige natuur van het Gelders landschap en de Nederrijn. Waar vroeger een steenfabriek stond en waar haar schoonoude...

26-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Amsterdam wonen Egbert en Femke met hun twee kinderen in een omgebouwd graanschip van ruim 200 vierkante meter. Architect Egbert kan al zijn creativiteit kwijt met het indelen van de ruimte. Een andere wens is dat het schip zo duurzaam m...

25-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Toen de meeste kinderen uit het samengestelde gezin van Suzanne en Rob waren uitgevlogen, was het tijd om het roer om te gooien. In het Noord-Hollandse Sint Pancras vinden zij een nieuw thuis in een oude molen. Hoewel het idee van wonen in ...

24-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Een gemeentelijk monument in Gouda biedt de perfecte kans voor de gezinsuitbreiding van Frank en Eleanne, maar tegelijkertijd ook een pittige uitdaging. Het huis wordt volledig afgebroken en opnieuw opgebouwd, met een voorgevel die gelijken...

23-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Als kind speelde Lennart altijd al met zijn neef bij de watertoren in het Zuid-Hollandse Nieuw-Lekkerland. Als dit markante pand zo'n acht jaar geleden te koop komt, besluiten beide neven het te kopen. Ze willen het volledig opknappen om er...

20-09-2019 17:25

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Deventer wonen Margreet en Mark in een zeer kleurrijke villa. Het huis staat ook wel bekend als Villa Kakelbont of het Pipihuis. Margreet en Mark maakt het niets uit. Zij genieten van de rijke kleuren en hebben het interieur dan ook met ...

19-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Elly en Frank wonen achttien jaar in het Overijsselse Dalfsen. Na al die jaren jaren wonen in een heerlijk huis, hebben ze nog steeds het behang van de vorige bewoners op hun slaapkamermuur zitten. Het stel heeft twee linkerhanden op het ge...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 60. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

BinnensteBuiten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuiten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuiten bij BinnensteBuiten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuiten. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuiten gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van BinnensteBuiten, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuiten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 892
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 17:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!