Programma gemist?

In tijdens Arnhem wonen met Gerrit en Heleen op de het derde verdieping van een van bijzonder appartementencomplex met uit de op jaren 50. op tv Ze wilden dit huis in heel graag kopen vanwege de van uit vele originele elementen die er nog het in op tv zaten: deuren met en een mooie kamer en van suite. Ze hebben van desondanks veel op tv gesloopt en tijdens verbouwd, maar als je niet beter uit zou weten het zou tijdens je denken dat de boel naar hier altijd al zo tijdens was. met Met hun grote liefde in voor de jaren 50 naar op tv hebben ze van hun het hun appartement uit een waar fifties-walhalla gemaakt. En in ook hun passie op tv voor Amerikaanse roadtrips een is zichtbaar in in het sfeervolle tijdens interieur, maar op op tv het dak van staat het absolute pronkstuk: een heuse van oranjerie als extra met een woonkamer. * Sharon met steekt de barbecue met aan om vandaag een naar waar kunstwerkje te maken: met een gekruide naar kipspies, geserveerd met gegrilde komkommer, het fetakaas door en noten. * In met het hart op tv van Bergen op Zoom ligt de tijdens stadskasteel de Markiezenhof. Op deze tijdens unieke plek het heeft Jolande haar droom een kunnen verwezenlijken: haar met eigen, naar bijzondere moestuin met groenten en kruiden op met een historisch naar verhaal. in Want Jolande heeft het een missie, ze in wil de op tv mensen dichter bij de natuur tijdens brengen, want met daar zijn we volgens de Jolande in te ver van op tv verwijderd geraakt.

De in leukste items van een de laatste op weken: In het uit centrum van Gouda bewonen Ank op tv en Maarten een een oude stoomdrukkerij. Jarenlang worden een hier bijna door alle Nederlandse schoolboeken van gedrukt. de Inmiddels zijn de kantoren en het werkvertrekken van van het pand van omgetoverd tot royale woonruimtes, met naar prachtig uitzicht op op de uit stad. Dankzij vele naar behouden, originele elementen leeft de het geschiedenis van een de drukkerij nog altijd voort naar in het tijdens pand. * De op Veluwe is een op tv van de met weinige plekken in Nederland waar de het vliegend hert met voorkomt. Met zijn door enorme afmetingen een is dit de op koning onder op de kevers, maar wie een 'm wil van spotten moet in een beetje geluk hebben. In naar de ochtenduren met doet deze reuzenkever de rustig aan en bij het kou door en regen laten vliegende uit herten zich sowieso niet zien. de Gelukkig weet boswachter van Rick door de Ruiter op tv de plekken te vinden waar uit dit imposante diertje zich naar met schuil houdt. * op Chef-kok Ramon Brugman maakt pittige een hotdogs van merguez-worstjes. door Hij geeft het gerecht de een oosterse twist op tv met een door kruidige sesampasta. * in Op zoek naar een met écht klushuis om in hun creativiteit het de het vrije loop te op laten, vallen Mark en op tv Vivian in 2014 als op tv een blok in voor een naar bouwval in de weilanden van het uit Noord-Hollandse Niedorp. Er in met moet flink wat uit gebeuren om van in het vervallen boerderijtje hun eigen op droomhuis te maken, maar de met naar de twee rechterhanden van het Mark op en de uitgesproken smaak van op zijn eigen interieurstyliste Vivian een door komen ze een heel op tv eind. Vijf op tv jaar later genieten door ze samen met hun dochtertje Sjors naar nog iedere het dag van hun zelfgemaakte in door woonboerderij, midden in de natuur. op tv * In tijdens het Betuwse de dorp Erichem kunnen chef-kok Leon Mazairac het en sommelier Lendl van naar Mijnhijmer hun hart naar ophalen. Op de een wijngaard van Arina en Diederik is tijdens de eerst pluk met van de een druiven in volle gang. naar Van deze tijdens groene tijdens oogst wordt geen een wijn gemaakt, maar verjus. Al een uit populair het product in de uit Romeinse tijd, tijdens maar ook in de hippe creaties met uit van Leon en Lendl in de ultieme de smaakmaker in de van keuken.

Robert tijdens en Mieke wonen in van een zeer ruime tijdens loft op de bovenste het verdieping van de van Rotterdamse Schiecentrale. uit Hun de royale uitzicht op de Euromast, haven het en het op centrum zorgen elke dag door weer de voor een levend het schilderij. Op de vele vierkante de meters (300 een m2 om op tv precies te zijn) naar maken ze hun stoutste de dromen waar: op een minitheater naar voor de kinderen, een heuse gym op tv en een met verrijdbare badkuip. Het interieur op tv in bestaat uit smaakvolle kunst en design, het afgewisseld met de industriële eyecatchers. * In het het Brabantse Oirschot tijdens ontmoet culinair het expert het Alain Caron tuinders Alex Schreiner de en van Linder van den Heerik. naar Zij runnen samen een permacultuurtuinderij, tijdens waarbij ze het gebruik maken op tv van uitsluitend op tv plantaardige mest. Vegan landbouw is vrij tijdens uniek in Nederland. uit Volgens Alex door en Linder heeft uit plantaardige tijdens mest grote voordelen ten de opzichte van in dierlijke mest. Linder: 'Dierlijke mest moet door je zien als de uit snackbar-eten, terwijl plantaardige mest door zorgt voor een op tv gevarieerder dieet voor tijdens de bodem.' Alain tijdens gaat uiteraard koken met gewassen op tv uit hun uit tuinderij in en kruiden uit hun tijdens voedselbos.

Op Binckhorst van in Rosmalen, een tijdens terrein waar tijdens zo'n 300 mensen naar met een beperking naar wonen, staan het drie tiny houses. Ze zijn een niet bedoeld voor de op tv oorspronkelijke op tv doelgroep van het naar terrein, maar voor mensen in zonder diagnose. De huurders, met zoals tijdens Ingrid van Bergen, uit moeten wel bereid zijn vrijwilligerswerk in op het op terrein te doen. Het op tv is een op uniek project in van Nederland en Ingrid is het dolgelukkig een dat zij hiervan onderdeel uit mag zijn en hierdoor een ook nog eens uit in een heerlijk tijdens huis(je) tijdens kan wonen. de * Chef-kok Ramon tijdens Brugman gaat op met de Italiaanse toer naar met versgemaakte cannelloni: pastadeegrolletjes op met daarbij stoofvlees en aubergine. door * Ze hield uit altijd door al van plantjes, maar het wanneer yogalerares Suzanne Monnier tijdens in aanraking op tv komt met het begrip op permacultuur, is ze op niet meer uit op met de tuin weg te slaan. uit Op op een voormalig volkstuincomplex tijdens in Den Haag tijdens krijgt ze vrij spel om haar naar eigen inspiratietuin naar te door creëren vol groenten, fruit en eetbare tijdens planten. een Met hart en tijdens ziel werkt een ze hier iedere dag in volgens het een hoofdprincipe van de permacultuur: zorg dragen uit het voor alle levensvormen.

Door van gezondheidsproblemen woont Grietje Swater sinds naar augustus naar 2018 in een van aangepaste woning in de de Bijlmer. Grietje is in relatief jong om hier met al te wonen, van maar de ze begrijpt dat het van op een naar andere manier niet de lukt. Dit was flink aanpassen met voor de haar, want naar van een huis komt ze terecht in tijdens in een appartement met van 52 vierkante meter. het Grietje heeft de hulp het van Theo-Bert ingeschakeld op om van met haar ruimte op tv een mooie, romantische op kamer te maken die goed de bij haar tijdens karakter en haar verbeelding past. een 'Het bed staat uit hier het omdat ik dan het van mooiste uitzicht heb op tv op de in bomen. Een bank met heeft voor mij door geen zin.' een Interieurstylist Theo-Bert helpt haar van deze naar kamer uit een echt thuis te maken. in het * Chef-kok Leon Mazairac op tv gaat het wad op het met schipper op Jan Rotgans. Per boot van vertrekken zij vanaf Den een Oever en zodra uit het wad droog met ligt, laat op tv Jan aan Leon in zien wat van voor moois en lekkers naar er op van het wad te vinden van is. Dat belooft op tv een in culinair wadgerecht te op tv worden.

In het Groenekan, onder de uit rook van het de stad Utrecht, wonen Djoeke tijdens en Rombout onder één met dak met het uit gezin van hun uit zoon. op Het voormalig koetshuis tijdens is al meer dan tijdens honderd het jaar in familiebezit. op tv Dit koetshuis behoorde vroeger op tot het landgoed op Voordaan, maar werd in 1918 met op tv gekocht door de grootvader van Djoeke. uit Hij verbouwde door het naar tot woonhuis en gaf op het de naam het Villa de Uitkijk. Het op tv koetshuis is in de van loop der op tijd op verschillende keren ingrijpend de verbouwd, maar steeds zijn de typische de stijlkenmerken behouden. een * Sharon maakt naar een lekker, vegetarisch gerecht: op een quinoaburger op in een naar pitabroodje met een naar heerlijk sausje door van hangop en munt. door En een watertje mag natuurlijk een niet ontbreken; ze met maakt het in drankje met komkommer en uit eetbare bloemen. een * In Wassenaar maakt door het Andrew van Egmond van de een oud, een verwaarloosd volkstuintje een groen het paradijs. Met uit zijn achtergrond als landschapsontwerper op tv heeft hij in een duidelijke visie: op het landschap naar je van tuin halen en vooral niet met in teveel regisseren. Zijn tuin is een allesbehalve rommelig. op Hij staat vol met op tv bijzondere zichtlijnen en inheemse een van planten. En als de boer verderop van besluit door het gras te maaien, met doet uit Andrew dat ook in in zijn groene uit paradijsje.

Chef-kok Ramon Brugman van is door in het Groningse de Kloosterburen, waar uit Ale en zijn zoon Hero Havenga een speciale baktarwe verbouwen. het De tarwe op wordt direct op tv naar de molenaar in naar de buurt op tv gebracht om het door te malen tot het bloem. Hiervan gaat van het patissierhart met van Ramon sneller kloppen en op hij weet van er een mooi gerecht tijdens van te op tv maken. * Boswachter Marieke uit is in door het oosten van ons land, op in natuurreservaat naar Bargerveen. Een bijzonder in stukje de Nederland, want hier op tv vind je nog een van met de tijdens weinige stukjes onaangetast hoogveen. Maar dit het van unieke plekje wordt van bedreigd door invasieve, op exotische planten. Planten van die hier van de oorsprong niet thuis het horen, supersnel groeien en daarmee op de soorten die op tv hier wel thuis horen in op tv verdringen. En er valt op helaas weinig aan deze in invasie een te doen. Je kunt wel je door steentje bijdragen om de op tv ervoor te zorgen dat ze tijdens niet op nieuwe plekken een gaan met groeien.

De leukste in items van de op tv laatste weken in in een extra lange uitzending. in Het bijzondere circulaire in de huis van Jeroen uit en Amar staat het in een ecowijk in in Culemborg. Alles in de woning de staat in het de teken van in hergebruik en het duurzame op koppel op tv houdt zó naar van groen, dat ze van hun naar woonkamer een een exotische 'urban jungle' met hebben de gemaakt. * Sharon naar bereidt een vegetarische burger van courgette, een die ze het met een pecorino en geitenkaas heerlijk op smaak op tv brengt. door Ze serveert de met groenteburger met een romige op tv knoflooksaus en een naar verrassende, frisse van salade van wilde rijst. door * Boswachter tijdens Marieke Schatteleijn bezoekt het door Bentwoud in Zuid-Holland. door Temidden met van drukke steden door als Zoetermeer, Leiden en Rotterdam op ligt tijdens dit rustige groengebied, dat het op tv grootste aaneengesloten bos tijdens van de een Randstad vormt. Bentwoud is pas van in met 2000 aangelegd het en voor een bos op tv dus nog piepjong, maar naar nu al van rijk aan vele soorten op vogels, op tv bomen en planten. * In het hartje van van Bergen op Zoom huren Stephanie door en haar tijdens vriend Maarten een het monumentaal op tv pand uit de 15e eeuw. De op tv woning in is klein, maar kent een door rijke historie, waar uit Stephanie met natureltinten van en industriële tijdens elementen een eigentijdse in touch door aan heeft gegeven. De naar ruime stadstuin en het het dakterras, beide met op tv prachtig uitzicht op het van oudste stadspaleis op tv van Nederland, maken op tv dit huis op extra speciaal. * Culinair op tv expert op Alain Caron is een in het Noord-Hollandse Avenhorn. Hier met heeft uit Anna Koster een weelderige tuin het vol op tv eetbare bloemen. Alain plukt door en proeft met er op los, naar op zoek naar de perfecte ingrediënten uit naar voor zijn kleurrijke de bietensalade.

In op Opheusden in Gelderland woont Jacoline het de Zoete met in haar uit man en hond Louis op naar een bijzondere de locatie, temidden van van de prachtige natuur van het het Gelders landschap een en de Nederrijn. de Waar een vroeger een steenfabriek stond naar en op tv waar haar schoonouders het nog gewoond hebben, staat nu uit hun zelfontworpen van droomhuis. Als het water met stijgt, verandert de uit locatie in op een eilandje. De grote passie uit van Jacoline is tijdens inrichten tijdens en dat het is in het hele op tv huis terug te zien. een * in Culinair expert Alain Caron is in in Den Helder, met waar hij op in pad de gaat met Gertjan Klein. Gertjan is de wiskundeleraar, door maar in zijn vrije tijd een wrakvisser. In op tv de Noordzee het liggen honderden wrakken, waar door vissen uit graag vertoeven. En door met deze versgevangen vis maakt in Alain thuis bij Gertjan door een lekker de gerecht.

In Amsterdam wonen het Egbert en Femke uit met hun op twee kinderen in een door omgebouwd uit graanschip van ruim het 200 vierkante meter. het Architect Egbert kan al zijn van creativiteit kwijt met tijdens het in indelen van de ruimte. Een het andere uit wens is uit dat het schip zo op tv duurzaam mogelijk wordt. in Het hele gezin geniet de van de van enorme ruimte waar iedereen de een eigen plek uit heeft en in een de zomer naar wordt er bijna tijdens iedere dag gezwommen. * met In Zeeland telen Harold uit en Margreeth naar zacht- tijdens en kleinfruit. Ze leerden elkaar kennen naar tijdens naar hun opleiding biologisch-dynamische op landbouw en gingen tijdens na hun opleiding het avontuur van aan in naar de fruitteelt. op tv Ze vonden deze prachtige plek op tv in Oud-Sabbinge, uit waar ze inmiddels al uit twintig jaar op biologisch-dynamisch uit fruit telen, waaronder vijgen. uit Culinair auteur Nadia Zerouali gaat in op bij ze langs en weet ze met door te verrassen met tijdens een heerlijk gerecht uit op eigen boomgaard.

Toen in de meeste kinderen van uit het samengestelde het gezin van Suzanne en de Rob waren uitgevlogen, de was op het tijd om het roer om van te uit gooien. In het uit Noord-Hollandse Sint Pancras een vinden zij door een nieuw thuis een in een oude molen. Hoewel het op idee tijdens van wonen van in een molen bij door hen vooral bestaat naar uit stoffige, oude ruimtes, van besluiten ze op toch de uitdaging aan naar te op tv gaan. Ze restaureren de in molen met de veel liefde tot een moderne op woning. Maar door het door vele transparante de glaswerk zijn de uit sporen van een het verleden op ook nog goed zichtbaar. met * Culinair expert Alain Caron met droomt weg bij het de Franse kaas met van naar Mathilde. Hoewel de de methode van kaasmaken typisch op Frans is, komt tijdens deze kaas toch echt op van oer-Hollandse de koeien. Het met proces begint in van Baambrugge, waar de koeien naar grazen met in een weiland met vol weidevogels en uit de kaas wordt gemaakt en uit gerijpt in de kaasmakerij de uit van Mathilde in een Amsterdam.

Een een gemeentelijk monument in Gouda biedt met de perfecte met kans voor de een gezinsuitbreiding van Frank door en Eleanne, maar tegelijkertijd uit uit ook een pittige uitdaging. Het tijdens huis wordt volledig van afgebroken en opnieuw opgebouwd, op tv met een een voorgevel die gelijkend is de aan uit de oude staat. Aan op het koppel de de taak om de naar oude door en nieuwe elementen van het door huis samen het te brengen. een Frank ontwerpt de ingenieuze het keuken en in Eleanne ontfermt zich over het interieur, tijdens een sfeervolle de visgraatvloer mengt door zich naadloos door met eigentijdse meubelstukken. * Chef-kok Ramon door verlangt alweer met terug naar zijn vakantie met en om terug door te komen in een de die sfeer maakt hij zijn van favoriete van vakantiesalade met aardappel, verse doperwten en op gegrilde in schouderkarbonade. Makkelijk en het snel om op tv te maken. * Joke door woont met haar zoon het in Nigtevecht en wil met haar tuin van een een flinke update geven. Ze vindt dat in de tuin met nu een wat op oubollige uitstraling heeft en naar ze wil graag op tv een een moderne, strakkere tuin. Tuinspecialist door Martin Stuger gaat door haar de helpen dit in een dag de voor door elkaar te krijgen.

Als kind op tv speelde Lennart altijd al door met zijn uit neef bij de watertoren uit in het Zuid-Hollandse met Nieuw-Lekkerland. uit Als dit markante pand zo'n door acht jaar geleden met te op koop komt, besluiten beide in neven het te de kopen. Ze willen met het in volledig opknappen om er allebei met met hun gezin in de te gaan wonen. tijdens Na door jaren verbouwen hebben de Arianne en Lennart op een de van bovenste drie verdiepingen de van dit 104 jaar met oude monument een echt de leefhuis met voor hun gezin gemaakt. Het met landelijke interieur naar past naadloos het bij het fantastische uitzicht, want waar op tv je door ook kijkt, in alle met seizoenen in is het een adembenemend plaatje. op tv * Sharon uit maakt een tijdens bijzonder gerecht: surf met & turf, een hoofdgerecht dat in bestaat op tv uit een combinatie van zeevruchten op en naar rood vlees. Sharon kiest voor een op tv pittig gemarineerde entrecote, op met geserveerd met grote knoflookgamba's. met * De Rottige Meente, tijdens een in niet zo charmante naam voor een een idyllisch met stukje Nederland in met de provincie Friesland, langs de het naar grens met Overijssel. Boswachters op tv Marieke Schatteleijn de en haar collega Roel Vriesema stappen de in in een bootje. Ze verkennen het dit idyllische en uit prachtig stukje een Friesland met uit water, trilvenen en uit een van de naar oudste moerasbossen. Het heeft veel in weg van de Weerribben het en het wordt daarom ook wel de op Friese tijdens Weerribben genoemd. Unieke natuur waar in de visotter naar huist en de op zeldzame vuurvlinder een voorkomt.

In uit Deventer wonen Margreet en Mark door in een zeer in met kleurrijke villa. Het op huis staat ook wel bekend als de tijdens Villa Kakelbont of het het Pipihuis. Margreet naar en Mark maakt het niets uit. het Zij van genieten van de de rijke kleuren en hebben het door interieur op dan ook met zorg en de toewijding samengesteld. * een In het op Betuwse dorp Erichem kunnen tijdens door chef-kok Leon Mazairac en sommelier Lendl de Mijnhijmer hun uit hart door ophalen. Op de in wijngaard van Arina het en Diederik is de op eerst pluk van het de druiven al in een volle gang. Van deze de groene oogst de wordt geen wijn van gemaakt, maar een verjus. Deze uit smaakmaker voor in uit de keuken klinkt misschien nieuw, naar maar was in de een op tv Romeinse tijd al een bekend met product.

Elly en naar Frank wonen achttien jaar van in op het Overijsselse Dalfsen. Na al in naar die jaren jaren wonen in een met uit heerlijk huis, hebben een ze nog steeds door het behang van door de vorige bewoners op hun slaapkamermuur op tv zitten. Het tijdens stel heeft uit twee linkerhanden op het gebied naar van klussen. Elly op tv heeft tijdens door een de ziekte vrij veel tijd de in haar slaapkamer doorgebracht en op kwam er de toen achter op dat de kamer wel heel het ongezellig is. in Hoog tijd voor een door nieuw behangetje. En naar daar op is interieurstylist Theo-Bert het heel goed in. van * Chef Ramon Brugman het maakt door een tex-mexgerecht waar uit je geen mooi weer in voor nodig hebt, want op dit brengt op tv al meteen de zon op in huis: taco's met met salsa van rode een ui, tomaat het en komkommer, de geserveerd met een frisse op tv yoghurt-muntsaus. * tijdens In Haaren, Noord- Brabant, naar runnen Bart en Daniëlla in sinds door zeven jaar een zorgtuinderij. met Ze tijdens telen biologische groenten en fruit. op tv Dementerende op tv bejaarden en mensen met een naar psychiatrische achtergrond kunnen door overdag een handje meehelpen. van tijdens Bart en Daniëlla willen een de aarde graag een een beetje mooier op tv achterlaten.

mei 2020
07-10-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Arnhem wonen Gerrit en Heleen op de derde verdieping van een bijzonder appartementencomplex uit de jaren 50. Ze wilden dit huis heel graag kopen vanwege de vele originele elementen die er nog in zaten: deuren en een mooie kamer en suite....

06-10-2019 18:20

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

De leukste items van de laatste weken: In het centrum van Gouda bewonen Ank en Maarten een oude stoomdrukkerij. Jarenlang worden hier bijna alle Nederlandse schoolboeken gedrukt. Inmiddels zijn de kantoren en werkvertrekken van het pand omg...

04-10-2019 17:30

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Robert en Mieke wonen in een zeer ruime loft op de bovenste verdieping van de Rotterdamse Schiecentrale. Hun royale uitzicht op de Euromast, haven en het centrum zorgen elke dag weer voor een levend schilderij. Op de vele vierkante meters (...

03-10-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Op Binckhorst in Rosmalen, een terrein waar zo'n 300 mensen met een beperking wonen, staan drie tiny houses. Ze zijn niet bedoeld voor de oorspronkelijke doelgroep van het terrein, maar voor mensen zonder diagnose. De huurders, zoals Ingrid...

02-10-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Door gezondheidsproblemen woont Grietje Swater sinds augustus 2018 in een aangepaste woning in de Bijlmer. Grietje is relatief jong om hier al te wonen, maar ze begrijpt dat het op een andere manier niet lukt. Dit was flink aanpassen voor h...

01-10-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Groenekan, onder de rook van de stad Utrecht, wonen Djoeke en Rombout onder één dak met het gezin van hun zoon. Het voormalig koetshuis is al meer dan honderd jaar in familiebezit. Dit koetshuis behoorde vroeger tot het landgoed Voordaan...

30-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Chef-kok Ramon Brugman is in het Groningse Kloosterburen, waar Ale en zijn zoon Hero Havenga speciale baktarwe verbouwen. De tarwe wordt direct naar de molenaar in de buurt gebracht om het te malen tot bloem. Hiervan gaat het patissierhart ...

29-09-2019 18:20

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

De leukste items van de laatste weken in een extra lange uitzending. Het bijzondere circulaire huis van Jeroen en Amar staat in een ecowijk in Culemborg. Alles in de woning staat in het teken van hergebruik en het duurzame koppel houdt zó v...

27-09-2019 17:25

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Opheusden in Gelderland woont Jacoline de Zoete met haar man en hond Louis op een bijzondere locatie, temidden van de prachtige natuur van het Gelders landschap en de Nederrijn. Waar vroeger een steenfabriek stond en waar haar schoonoude...

26-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Amsterdam wonen Egbert en Femke met hun twee kinderen in een omgebouwd graanschip van ruim 200 vierkante meter. Architect Egbert kan al zijn creativiteit kwijt met het indelen van de ruimte. Een andere wens is dat het schip zo duurzaam m...

25-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Toen de meeste kinderen uit het samengestelde gezin van Suzanne en Rob waren uitgevlogen, was het tijd om het roer om te gooien. In het Noord-Hollandse Sint Pancras vinden zij een nieuw thuis in een oude molen. Hoewel het idee van wonen in ...

24-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Een gemeentelijk monument in Gouda biedt de perfecte kans voor de gezinsuitbreiding van Frank en Eleanne, maar tegelijkertijd ook een pittige uitdaging. Het huis wordt volledig afgebroken en opnieuw opgebouwd, met een voorgevel die gelijken...

23-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Als kind speelde Lennart altijd al met zijn neef bij de watertoren in het Zuid-Hollandse Nieuw-Lekkerland. Als dit markante pand zo'n acht jaar geleden te koop komt, besluiten beide neven het te kopen. Ze willen het volledig opknappen om er...

20-09-2019 17:25

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Deventer wonen Margreet en Mark in een zeer kleurrijke villa. Het huis staat ook wel bekend als Villa Kakelbont of het Pipihuis. Margreet en Mark maakt het niets uit. Zij genieten van de rijke kleuren en hebben het interieur dan ook met ...

19-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Elly en Frank wonen achttien jaar in het Overijsselse Dalfsen. Na al die jaren jaren wonen in een heerlijk huis, hebben ze nog steeds het behang van de vorige bewoners op hun slaapkamermuur zitten. Het stel heeft twee linkerhanden op het ge...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 60. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

BinnensteBuiten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuiten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuiten bij BinnensteBuiten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuiten. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuiten gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van BinnensteBuiten, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuiten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 892
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 17:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!