Programma gemist?

Aflevering 44 - uit uit Lifestylemagazine. In Eemnes wonen Thomas en uit Mariska Benedict met in hun samengestelde gezin in met de een boerderij uit 1703. Met met respect voor op de historie de is de hele woning op opgeknapt tot luxe woonhuis met door een prachtige tijdens open nok. De balkenconstructie met is op in het hele huis uit goed te het zien en naar geeft het huis een bijzondere in uitstraling. En zoals de het hoort het bij een oude op tv boerderij wordt de officiële tijdens voordeur van een boerderij het met maar één keer in in het leven gebruikt. Culinair expert door Alain van Caron ontmoet in Amsterdam Camille door Parthesius, die half op Nederlands/half Frans is. uit Van haar Franse de op tv moeder en vooral haar Franse oma met heeft ze op tv de liefde voor van eten en drinken meegekregen. op tv Camille houdt tijdens ook erg van wijn, van maar wil het ook wel eens fris van en dan graag van iets anders dan van cola, sinas of op tijdens water.

Aflevering 43 - van Lifestylemagazine. In tijdens Oost-Europa en Noord-Afrika een is het een populaire in zoetigheid: op tv baklava. Laagjes deeg, gevuld de met nootjes en kruiden worden door gebakken op en daarna gedrenkt het in siroop. Ahmed Can op is met directeur van een patisserie tijdens en café in Amsterdam, op waar echte baklava op tv wordt gemaakt. Culinair schrijver een Nadia Zerouali in mag meehelpen en maakt het het natuurlijk een heerlijk het gerecht met de baklava. In het Harskamp op een de Veluwe bevindt zich een naar botanische tuin, door waar ook nog op eens veel op tv dieren leven. Deze Passiflorahoeve de is het thuis van met Piet Moerman. Piet met tijdens is oorspronkelijk loodgieter maar op komt in van een diep dal terecht. Zijn met weg daaruit in vindt hij het door zijn passie voor planten op tv en met dieren te combineren met het van helpen van mensen. door Ieder jaar laat hij uit nu tienduizenden bezoekers met genieten van in de op tv passiebloemen, fuchsia's, vlinders en nog veel uit uit meer.

Aflevering een 42 - Lifestylemagazine. Alain proeft in naar naar Raalte artisjokken van een eigen bodem bij kweker het Jan Overesch en een uniek uit uit landhuis met een vaderlandse met geschiedenis.

Interieurstyliste Eva Smid een in is in Hoofddorp naar waar Annelies Schavemaker op woont. Zij is op ooit begonnen om haar tijdens woonkamer een oosterse sfeer het te geven, op maar dat is in op haar ogen nooit in gelukt. van Inmiddels weet ze niet meer wat van het ze wil en waar te beginnen. naar De hulp een van Eva op tv komt als geroepen. * naar Chef-kok met Sharon de Miranda maakt een naar verrassende puree uit van knolselderij. Daarbij bakt ze het de ook sucuk, een droge, een gekruide worst. op tv Deze worst wordt vaak in de van op Turkse keuken gebruikt. in Sharon maakt er van ook supermakkelijke koekjes bij van naar Parmezaanse kaas. naar * In het een Brabantse Rijsbergen, door niet ver van de Belgische in grens, strijkt Ton in van Wijtvliet twaalf jaar het geleden naar neer. Een vervallen het boerderij wordt door zijn domein en is inmiddels een gerenoveerd. met Bij het huis hoort tijdens veel grond. En die grond uit wordt door Tons droomproject: op tv een zelfontworpen grote tuin. door Nu is het een groene een parel met een veel kleur op tv en verrassingen, dankzij door de vruchtbare naar grond.

Al tijdens jarenlang droomt Esther Akkerhuis naar ervan in een huis te kopen in naar een leuke het laan in Rotterdam. uit Ze verklaart haar vriend in Greg Vyent voor gek een de als hij zegt: 'dan gaan een we daar van ooit wonen'. Maar niets een blijkt van onmogelijk als in haar droomstraat een tijdens naar huis te koop in staat en zij van eigenaren worden. Het oude in boekhoudkantoor moet de alleen wel compleet worden verbouwd. in Maar ondanks de bouwval op tv ziet tijdens Esther meteen de charme van op tv het het huis. Samen gaan ze in de uitdaging met aan en maken naar er een stoer en sfeervol het huis van. van * Chef-kok een Ramon Brugman op laat zich inspireren door de Arabische naar keuken in voor deze betaalbare maaltijd. Hij op maakt Marokkaanse kip van een met kikkererwten en de bladpeterselie. Daar komt uit ook muhammara bij, tijdens een saus met van onder andere walnoten en rode peper. naar in Ramon serveert de kip op met versgebakken batbots, een heerlijke, lichtzoete broodjes. * Vogelaar met en bioloog Camilla op tv Dreef is in de Drente. Op het van Hijkerveld leeft het een rijkdom aan het dieren, waaronder natuurlijk in allerlei vogels. van Camilla gaat op zoek met naar bijzondere het exemplaren.

Tussen Drachten en in Beetsterzwaag in uit Friesland bouwt Bart Pietersma de zijn ideale huis, een een naar huis zonder gasaansluiting en door met zelfopgewekte door elektriciteit. Dit ecologische huis uit heeft een bijzondere op energiecentrale. Samen uit met Karen Helder woont Bart het in zijn eigen in huis van de uit de toekomst. * Chef-kok Ramon Brugman een heeft zin op in wat lekkers. Geen op maaltijd vandaag, maar naar een een gebakken cheesecake. de Het gebak wordt tijdens afgewerkt met een bosvruchten, zoals frambozen, blauwe naar bessen uit en bramen. Echt zo'n uit taartje naar waar je instant blij in van wordt. En dan naar serveert van hij er ook nog een naar thee bij met van gember en munt. * in Luuk een Schouten en Agnes Looman zijn uit gepassioneerde met tuinders. En ze tuinieren op een een door bijzondere plek: van Tuinderij Eykestein in de Maartensdijk, vlakbij Utrecht. Deze tuin tijdens hoort bij de landgoed Eyckestein in en wordt verpacht door baron op Van met Boetzelaer. Agnes beheert hier een bijzondere op kruidentuin met en Luuk is op tv verantwoordelijk voor de historische moestuin. op tv Omdat ze van biologisch tuinieren, dus zonder op tv gif, het is het tijdens onderhoud bewerkelijk. Er is veel op tv onkruid, van maar daardoor ook veel naar diversiteit. En dan zijn er op tv ook nog twee van kassen, van waarvan er één zelfs de een Rijksmonument is. tijdens In de kas groeit in naar ook een eeuwenoud druivenras, waar in Luuk de een speciale band mee door heeft.

Aan door de oude haven van van Meppel wonen Carla en naar Jaap Bos het samen met hun van dochter tijdens in een bijzonder uit nieuwbouwhuis. In een nieuwbouwhuis een kun je direct gaan wonen, het door zou je zeggen, maar daar tijdens denken Carla van en Jaap anders over. op tv Want als iets ze in op tv tegenstaat, is het wel in een huis dat er van te nieuw uitziet. Er tijdens wordt dus eerst door grondig geklust, op tv voordat ze er in op tv gaan het wonen. * Culinair de expert Alain Caron bezoekt Anita met Huls in het het naar Utrechtse Wilnis. Op op haar boerderij houdt ze niet-alledaagse dieren: de alpaca's. Inmiddels is van haar boerderij een uit klein met stukje Australië in Wilnis met en uitgegroeid van tot een bloeiend van bedrijf. Anita houdt met veel tijdens passie de 37 alpaca's en ze met fokt ook met de deze suri's (met dreadlocks) tijdens en huacaya's. Alpaca's tijdens zijn bekend vanwege het hun wol, maar met het ook hun vlees vindt aftrek. met Alain bereidt er een door gerecht een mee.

In door Warnsveld in de gemeente Zutphen van op tv wonen Cornel Pepers en haar in man Adjan in een op tv twee-onder-een-kapwoning. van Binnen is er tijdens een grote rol voor een kunst en design. de Er staat niet tijdens alleen een eigen werk, maar op tv ook veel designkunst van anderen. de Zelfs de tuin is door door een fraaie plek om creativiteit te uit tonen. * Chef-kok met van Sharon de Miranda kookt voor vier tijdens personen. En een wie bij muffins op denkt aan zoetigheid, een wordt vandaag verrast. Want het Sharon met maakt de hartige met variant, met een daarbij een lekkere wortelsoep. In de door muffins in gaat onder andere fetakaas, op tv courgette en op tv oregano. * Tuinspecialist op tv Martin Stuger is in op tv Utrecht, de waar Linde Van naar Laerhoven sinds kort in naar een klein appartement de met een grote tuin in woont. De tuin is de het nog niet naar van haar zin, sterker nog, van het is er nog naar een beetje een in rommeltje. in Martin brengt daar snel op tv verandering in.

In de Zutphen wonen de Jessica Jansen en Martijn met een hun schapendoes Cas in op tv tijdens een voormalige muziekschool uit 1910. tijdens Het pand, de waar eens een fanfare repeteerde het is nu, een na een een grondige en eigenhandige op tv verbouwing, hun droomhuis geworden. * op tv Chef-kok Ramon op tv Brugman met maakt een snelle het maaltijd: heerlijke, gebakken scholletjes een met een van stamppotje van prei, oesterzwammen en rode door ui. Daarbij van komt nog op een frisse uit salade van witlof. * op tv Boswachter Marieke Schatteleijn wandelt op tv in in Drenthe, in de op tv bossen rond Gieten. de Haar collega-boswachter Pauline Arends op tv weet alles van van dit gebied. een Samen bewonderen ze op tv verschillende soorten mieren. Want ook die van kleine beestjes zijn naar er in van meer de soorten dan je in misschien denkt. Marieke zoekt het onder andere de glanzende van houtmier.

Orly en Rob uit Buijs met wonen met door hun samengestelde gezin in een de monumentaal pand een in zilverstad Schoonhoven. Lang het geleden was hun huis, een hoe kan het op ook anders, het een uit juwelier. Sinds een op jaar woont het stel hier met samen met en heeft Orly het huis tijdens een flinke metamorfose gegeven. een Eentje met heel de veel kleur. Orly op tv is kunstenares en door naar ontzettend creatief en de dit zie je overal terug naar in het huis. met Heel bijzonder is in wel het plafond uit van hun loungeplekje. Dat met bestaat in uit platen uit naar New York, het geverfd in Orly's favoriete kleur turquoise. tijdens het * Samen leven, samen delen, door samen brouwen. op tv Dat is wat Martijn, uit Johannes en Thomas met doen. Ze kennen met elkaar van van een klooster in Kleiburg, in de door de Amsterdamse Bijlmer, waar een groep naar mensen een leefgemeenschap het vormt. een En een beetje klooster met maakt zijn met eigen bier. het Zo ook het Kleiklooster. Op een met parkeerplaats in naar Amsterdam-Zuidoost bezoekt culinair expert de Alain Caron de tijdens groene keet van naar de bierbrouwers voor tijdens op tv kloosterbier uit de naar Bijlmer.

Culinair schrijver op Nadia Zerouali tijdens is in het van Westland, waar Hilde en de Arnold naar Jansen in Den naar Hoorn de enige overgebleven, professionele door druivenkwekerij van een Nederland hebben. Het Westland het werd groot door de door op druiventeelt. De onder glas gekweekte op tv tafeldruiven staan aan met de oorsprong van de naar op tv glastuinbouw in dit gebied. tijdens Nadia laat op tv zich inspireren door de een druiven en door maakt er een tijdens lekker gerecht mee. * Zeventien tijdens jaar het geleden kopen tuinliefhebbers Liesbeth en Bert naar in Uijtewaal een voormalige boerderij van in het Limburgse Neer. De in twee hebben op tv daardoor 8.000 tijdens vierkante meter aan van grond en uit stallen tot hun beschikking. de Alles wordt naar omgetoverd tot prachtige tuinen en het het tijdens resultaat mag er zijn. de Hun passie voor tuinieren een richt zich in in het van bijzonder op het naar houden van Australische planten. Zo heeft met Bert bijvoorbeeld het op dak van van de voormalige koeienstal in vervangen tijdens door glas, waardoor door het binnen warm tijdens genoeg is voor zijn Australische door collectie.

Hans tijdens en Liliane Berendsen wonen met in een oude tijdens boerderij in het naar Limburgse Urmond. De monumentale op tv op tv voorgevel is authentiek en op tv het huis met achter die gevel het hebben ze dertig jaar een geleden volledig door naar eigen inzicht verbouwd op en ingericht. De in boerderij ademt op een Italiaanse sfeer dankzij van de vele bezoeken uit van het stel aan het op land. In in de van zomermaanden genieten ze vooral in de tijdens voor de Limburg typische, ommuurde op tv tuin. * de In het Brabantse Haps de fokt Stijn Lemmers héél sociale, van het slimme en aaibare tijdens dieren: kunekune varkens. Dit is een uit klein naar ras dat op oorspronkelijk wordt gehouden uit door de Maori's door in Nieuw-Zeeland. In de jaren negentig een is er in van Engeland in een fokprogramma begonnen, waarna deze een varkens ook naar naar Nederland kwamen. Op uit de tijdens boerderij is de volgende de generatie een op komst, want Stijn naar zit midden in een in grote op biggengeboortegolf.

Helly van Scholten heeft altijd tijdens al volledig zelfvoorzienend van willen leven. En deze op tv kans krijgt met ze door een experiment van op studenten de van de Hogeschool Rotterdam. Nu op tv woont ze de samen met haar met twee dochters in een een bijzondere, naar ecologische kaswoning in Rotterdam. een Het gezin verbouwt er in in eigen groente in de kas op en eet naar geheel zelfvoorzienend. * Quinoa met is naar geen hype meer. Het naar eiwitrijke product wordt de steeds vaker in onze keuken in gebruikt. Het uit wordt tegenwoordig naar zelfs geteeld een op Nederlandse bodem. op tv Culinair expert Alain Caron van bezoekt in op tv Angeren Joris Giesen, tijdens een van de eerste Nederlandse met quinoatelers, die op hier alles op tv over kan vertellen. En natuurlijk maakt uit Alain er een op tv lekker gerecht mee. door En met we hoeven het de tegenwoordig niet meer uit te uit spreken als kien-wah. van een Zeg maar kie-no-wa. * In De uit van Wilp, op het met Groningse platteland, heeft tuinontwerpster Lianne een Pot een een bijzondere prairietuin aangelegd vol met het een bloemen en zo'n 350 siergrassen in van allerlei soorten uit en tijdens maten. Lianne haalt haar op tv planten en het grassen uit de hele wereld, opvallend naar is dat op tv vooral een veel Noord-Amerikaanse soorten het in goed doen in de op tv Groningse naar grond.

Wonen in van hun eigen in museum, waar de meest bijzondere tijdens in pijpen uit de het hele wereld te zien uit zijn. Dat doen op Don Duco de en Benedict Goes. In hun indrukwekkende tijdens Amsterdamse grachtenpand uit met op tv 1670 zijn nog veel 17e-eeuwse elementen van uit uit die periode bewaard gebleven. Niet op tv alleen in van het gedeelte van in het met huis dat is ingericht als uit museum, maar door hun een hele huis een zijn indrukwekkende exemplaren van met met pijpen te zien. * Pad van thai door is een roerbakgerecht met noedels, in een van van de bekendste gerechten uit Thailand. met Chef-kok Sharon de tijdens Miranda maakt een deze van snelle maaltijd met kip en tijdens gamba's. op tv * Boswachter Marieke de Schatteleijn maakt een wandeling het met collega de Erik Schram over een de Strabrechtse heide, een de grootste aangesloten heide van Noord-Brabant. tijdens Ieder jaar in weer zorgt deze bloeiende uit hei op voor een in prachtige, paarse gloed over de met natuur. Dit de heidelandschap bestaat tijdens ook uit verschillende van 'minilandschapjes', waardoor er heel veel van plant- van en diersoorten kunnen tijdens leven.

Vorig naar jaar vond het op eerste BinnensteBuiten een Festival plaats in Lage Vuursche. de In deze uitzending een naar sfeerverslag van van dit geweldige weekend in in aanwezigheid van diverse tijdens BinnensteBuiten-experts. Zo zijn van er kookdemonstraties uit met lekkere recepten van de culinair expert het Alain Caron naar en chef-koks Leon Mazairac tijdens en Sharon de Miranda. het Sommeliers Lendl Mijnhijmer een tijdens en Milton Verseput delen kun op tv kennis over wijn, met met en zonder bubbels. de Vogelaar Camilla van Dreef gaat in het de bossen op tijdens zoek naar vogels het en boswachter Marieke met Schatteleijn een laat ook hier bijzondere plekken zien tijdens waar veel tijdens over tijdens te vertellen is. in En tuinspecialist Martin een Stuger geeft tuintips en het laat zien hoe in je zelf een op tv verticale tuin een kunt maken.

juli 2018
20-07-2018 19:00

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Aflevering 44 - Lifestylemagazine. In Eemnes wonen Thomas en Mariska Benedict met hun samengestelde gezin in een boerderij uit 1703. Met respect voor de historie is de hele woning opgeknapt tot luxe woonhuis met een prachtige open nok. De ...

19-07-2018 19:00

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Aflevering 43 - Lifestylemagazine. In Oost-Europa en Noord-Afrika is het een populaire zoetigheid: baklava. Laagjes deeg, gevuld met nootjes en kruiden worden gebakken en daarna gedrenkt in siroop. Ahmed Can is directeur van een patisserie...

18-07-2018 18:55

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Aflevering 42 - Lifestylemagazine. Alain proeft in Raalte artisjokken van eigen bodem bij kweker Jan Overesch en een uniek landhuis met een vaderlandse geschiedenis.

17-07-2018 19:05

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Interieurstyliste Eva Smid is in Hoofddorp waar Annelies Schavemaker woont. Zij is ooit begonnen om haar woonkamer een oosterse sfeer te geven, maar dat is in haar ogen nooit gelukt. Inmiddels weet ze niet meer wat ze wil en waar te beginne...

16-07-2018 19:00

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Al jarenlang droomt Esther Akkerhuis ervan een huis te kopen in een leuke laan in Rotterdam. Ze verklaart haar vriend Greg Vyent voor gek als hij zegt: 'dan gaan we daar ooit wonen'. Maar niets blijkt onmogelijk als in haar droomstraat een ...

12-07-2018 18:35

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Tussen Drachten en Beetsterzwaag in Friesland bouwt Bart Pietersma zijn ideale huis, een huis zonder gasaansluiting en met zelfopgewekte elektriciteit. Dit ecologische huis heeft een bijzondere energiecentrale. Samen met Karen Helder woont ...

11-07-2018 18:35

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Aan de oude haven van Meppel wonen Carla en Jaap Bos samen met hun dochter in een bijzonder nieuwbouwhuis. In een nieuwbouwhuis kun je direct gaan wonen, zou je zeggen, maar daar denken Carla en Jaap anders over. Want als iets ze tegenstaat...

10-07-2018 18:40

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Warnsveld in de gemeente Zutphen wonen Cornel Pepers en haar man Adjan in een twee-onder-een-kapwoning. Binnen is er een grote rol voor kunst en design. Er staat niet alleen eigen werk, maar ook veel designkunst van anderen. Zelfs de tui...

09-07-2018 18:35

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Zutphen wonen Jessica Jansen en Martijn met hun schapendoes Cas in een voormalige muziekschool uit 1910. Het pand, waar eens een fanfare repeteerde is nu, na een grondige en eigenhandige verbouwing, hun droomhuis geworden. * Chef-kok Ram...

06-07-2018 18:25

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Orly en Rob Buijs wonen met hun samengestelde gezin in een monumentaal pand in zilverstad Schoonhoven. Lang geleden was hun huis, hoe kan het ook anders, een juwelier. Sinds een jaar woont het stel hier samen en heeft Orly het huis een flin...

05-07-2018 18:25

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Culinair schrijver Nadia Zerouali is in het Westland, waar Hilde en Arnold Jansen in Den Hoorn de enige overgebleven, professionele druivenkwekerij van Nederland hebben. Het Westland werd groot door de druiventeelt. De onder glas gekweekte ...

04-07-2018 18:25

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Hans en Liliane Berendsen wonen in een oude boerderij in het Limburgse Urmond. De monumentale voorgevel is authentiek en het huis achter die gevel hebben ze dertig jaar geleden volledig naar eigen inzicht verbouwd en ingericht. De boerderij...

03-07-2018 18:25

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Helly Scholten heeft altijd al volledig zelfvoorzienend willen leven. En deze kans krijgt ze door een experiment van studenten van de Hogeschool Rotterdam. Nu woont ze samen met haar twee dochters in een bijzondere, ecologische kaswoning in...

02-07-2018 18:25

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Wonen in hun eigen museum, waar de meest bijzondere pijpen uit de hele wereld te zien zijn. Dat doen Don Duco en Benedict Goes. In hun indrukwekkende Amsterdamse grachtenpand uit 1670 zijn nog veel 17e-eeuwse elementen uit die periode bewaa...

29-06-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Vorig jaar vond het eerste BinnensteBuiten Festival plaats in Lage Vuursche. In deze uitzending een sfeerverslag van dit geweldige weekend in aanwezigheid van diverse BinnensteBuiten-experts. Zo zijn er kookdemonstraties met lekkere recepte...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 36. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

BinnensteBuiten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuiten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuiten bij BinnensteBuiten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuiten. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuiten gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van BinnensteBuiten, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuiten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 536
  • Laatste uitzending op 20-07-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord