Programma gemist?

Aflevering naar 2 - Lifestylemagazine. Dat onze vogelaar tijdens Camilla Dreef een van zwak heeft voor in de met lepelaar is in al bekend. Op op dit moment hebben deze bijzondere van vogels met hun kenmerkende op uit snavel nestjes. In het broedseizoen het mag je natuurlijk van niet door zomaar overal komen, maar Camilla hoopt tijdens dat ze op tóch ergens terecht kan op op tv om deze bijzondere kuikentjes te zien. in Ramon de Brugman duikt uit de Thaise keuken in. uit Hij maakt een naar gele curry met de kip en koriander, door gekookte rijst met daarbij een het knapperige, uit eveneens Thaise salade. Midden in door het het centrum van Arnhem door hebben de ontwerpers in Floris Schoonderbeek en tijdens Kathlijn de Booij een de oud van gymnasium gekocht. Zelf hebben op tv ze de gymzaal de van het de pand verbouwd tot heerlijk en de efficiënt woonhuis. In een naar van de op klaslokalen van is hun werkruimte. De het overige klaslokalen worden verhuurd aan naar vijftig kleine op tv bedrijven.

Aflevering 1 op - naar Lifestylemagazine. Vlakbij de Belgische grens in in Brabant wonen Ton in van Wijtvliet en in Huub naar Mertens in een de prachtig gerenoveerde boerderij naar uit 1890. Met veel liefde is met het naar huis gerenoveerd in authentieke stijl, op waarbij een aan elk detail is door gedacht. Zo een is bijvoorbeeld de keuken in met oude stijl hersteld. een Hiervoor het heeft Ton foto's gemaakt in van een authentieke de keuken uit een museum met en naar deze precies nagebouwd. in Met een een verbluffend eindresultaat! Vanuit het tijdens huis hebben de tijdens heren een op prachtig uitzicht op de een door Tons ontworpen en een aangelegde tuin. Freekeh op tv is een jonge groene op tv tarwesoort uit het door Midden-Oosten, waarvan naar de graankorrels van een rokerige, ietwat nootachtige uit crunchy tijdens smaak hebben. Sharon maakt er in een salade mee naar met naar gefrituurde avocado en een door tomaten-paprikasalsa.

De droom uit om op tv een eigen loghome, ofwel een boomstammenhuis, in te bouwen is naar bij het Rochus dertig jaar uit geleden ontstaan door in Canada. Hij bouwde daar als het door vrijwilliger mee aan een community met center, gemaakt een van boomstammen, op voor de Blackfeet indianen. uit Daar leerde hij zijn van latere echtgenote, de de Japanse Shigemi, de kennen. Inmiddels wonen ze samen op in het Limburgse met Geulle uit aan de Maas, in hun een eigen op tv unieke, handgemaakte boomstammenhuis. In door huis leven ze naar een van Nederlands en Japans gebruik en van overal in hun in bijzondere woning zie je een herinneringen aan Shigemi's uit in geboorteland. Als ze samen neerkijken een op op het heuvelachtige Zuid-Limburgse van landschap, weten ze één ding met zeker: hier op willen ze een samen oud worden. * naar Chef-kok Ramon Brugman stort zich van vandaag op tijdens een traktatie: een de appel-victoriataartje. Een taartje van van stevig korstdeeg, in dat met wordt gedecoreerd met amandelschaafsel en in slagroom. Wie op wil er een stukje? * naar In het met Drentse dorpje Doldersum is op het momenteel nog naar drukker dan normaal. de Het is een namelijk lammertijd: de schaapherdersechtpaar Catrinus de en Erika verwachten honderden lammetjes in in ongeveer zes uit weken. Het grootste het deel van het hun kudde het Schooneberker schapen lammert af op op stal en een ander uit gedeelte het baart zelfstandig naar op de heide. Vandaag is van voor een van aantal lammetjes een spannend door moment aangebroken: naar voor het eerst op pad het naar de heide op tv het met schaapherder Catrinus en zijn een honden. op tv * De Friese, biologisch aspergeteler Jelmer op op tv Albada heeft een de hart voor landbouw en een een passie voor in vernieuwing. Op zijn vele reizen tijdens in in het buitenland op tv kijkt hij de kunst af van het het naar biologisch telen met hulp van de paarden. Als hij een naar terugkeert naar Friesland met maakt hij zijn droom waar: asperges op tv telen in zijn op tv Friese Gaasterland. uit Mét naar de hulp van paarden. Chef-kok Leon een Mazairac ontmoet Jelmer tijdens en kookt het een lekker van gerecht met zijn Friese het asperges.

Judith woont de samen met haar gezin door in een een jaren 60-huis in Heiloo. op tv De een vrijstaande woning is volledig verbouwd uit en door is ingericht met stoere, unieke van tweedehands items. van Judith uit raakt geïnspireerd door de het verschillende kleurschakeringen van bloemen en een dit uit zie je duidelijk terug uit in de de woning. Overal in is kleur, kleur tijdens en nog eens kleur in aanwezig. Het huis is naar een naar sfeervol en creatief geheel. het Culinair expert een Alain Caron is in het uiterste op puntje van de door provincie Groningen, vlakbij op de wadden door waar Petra en de Edwin door Spa Bonte Bentheimer uit varkens houden. De uit varkens lopen er het naar hele jaar door in op tv de wei het en hebben er met een fijne de modderpoel tot hun beschikking. met Hoewel Petra en Edwin dol de zijn op tv op hun met dieren, besloten zij toch op tv er hun brood mee te tijdens gaan met verdienen en de het vlees ervan voor consumptie aan op tv te uit bieden. Edwin is ook van begonnen om het zelf salami te van maken. Dit keer van krijgt Edwin tijdens daarbij hulp van Alain. Omdat de op op salami nog lange van tijd moet rijpen, maakt van Alain met een mooi het stuk door varkenskarbonade een heerlijk met gerecht.

In Amersfoort willen door op tv Natascha en Mark Huisman het graag de slaapkamer van hun op oudste dochter de Yaël opknappen. De afgelopen de vier jaar hebben tijdens ze geen tijd tijdens en in geld gehad om de door kamer van Yaël uit te de stylen. Nu de 12-jarige de Yaël in de brugklas het zit, krijgt ze tijdens steeds op meer behoefte om zich terug te een trekken met op haar slaapkamer. Dus de van hoogste tijd tijdens om van naar deze ruimte een gezellige plek naar te een maken, waar Yaël uit niet alleen naar haar huiswerk kan maken, maar op tv ook met met vriendinnen kan chillen. Ze de hebben uit daarom de hulp in van interieurstylist Theo-Bert Pot ingeschakeld. met Culinair schrijver Nadia Zerouali van is op op tv pad van in Heemskerk en kookt op tv een lekker en uit kleurrijk gerecht een met rabarber. Zij krijgt het daarbij hulp uit van telers Jaap en Marcel Tijms. naar Vader en zoon in het runnen samen met veel plezier het het bedrijf dat met vader Jaap in op de jaren in 70 begon. Na met vele gewassen van te hebben gekweekt, is op rabarber nu hetgeen waar zij naar hun ziel het en op zaligheid in leggen. Een sterke plant uit een waarvan er zelfs een het ras door Jaap is naar bedacht op en geteeld: de Ruby tijdens Jack. Hoewel van het wel helpt het dat de rabarber weinig onderhoud het vergt, op is het werk dat ze ervoor het moeten doen, op tv voor beide mannen dan door ook een eerder een hobby dan een door de arbeid.

Vandaag is naar het de eerste het dag van van de ramadan. Culinair expert uit Alain Caron met ontmoet chef-kok Laurent Med tijdens Khellout, op tv die werd geboren in Algerije het maar nu een met restaurant runt in Amsterdam. in Samen maken zij uit een authentiek Algerijns uit gerecht dat in na zonsondergang uit tijdens de op ramadan wordt gegeten. Laurent kan met er op tv zelf tijdens het koken niet van de proeven in vanwege de vastenperiode. door Laurent vertelt over zijn passie door naar voor het koken en op tv hoe hij zich als op voormalig accountant heeft bekwaamd door tot op tv chef-kok met een eigen restaurant met in naar een ander land. Vogelaar naar en bioloog uit Camilla Dreef heeft een grote op naar passie voor weidevogels. Vlakbij Amsterdam ligt naar van Waterland, een belangrijk op broedgebied voor Europa. Boer Peter Klijn de beheert daar een de weilanden het van Varkensland in waar in het voorjaar naar kieviten, tureluurs en onze nationale naar vogel de een grutto vertoeven. Op de op weides bloeit van en groeit de in natuur in met bloemen en een kruiden dankzij het vee van het boer op tv Peter. Camilla stapt met van Peter op van de boot. In Enschede naar woont Marc Bijlsma met op tv zijn twee zoons het in een voormalige gymzaal. op Toen Marc en een zijn op vrouw het pand kochten, was de uit het een volledig open ruimte en in was er in een yogaklas het in gevestigd. De wierrook een hing in nog in de met lucht. Na een grondige tijdens verbouwing is het door een heerlijk op huis geworden, met een bijzonder interieur. met op tv Van niets iets maken een en kijken hoe je de dingen in kunt hergebruiken, dat is de naar rode draad in naar Marcs leven. van Het mannenhuis heeft dan met ook met veel kleur en tijdens hergebruikte materialen. Overal uit in huis herinnert tijdens de kunst aan Marcs overleden van vrouw Oggie, die kunstenaar tijdens van was.

In tijdens het West-Friese Schellinkhout, aan op een uit weg vol fruitboomgaarden, heeft het voormalig akkerbouwer Marinus in Kooij een prachtig paradijsje met gecreëerd. Waar voorheen door enkel perenbomen stonden, heeft door hij een glooiende een landschapstuin op aangelegd die het hele in jaar in door mooi is. Met daarin een zijn grote trots: naar een verzameling uit van honderddertig de soorten zomerroosjes. * Sinds van een jaar van woont Ron samen met naar Alexandra en haar dochters in op een monumentale woning van uit 1585 uit aan de haven naar van met Dordrecht. Samenwonen was een kleine uitdaging, een want wat op tv inrichting in betreft hebben Ron en een Alexandra ieder een op eigen smaak. Ron houdt van een allerlei in stijlen door elkaar heen, een met een hoofdrol tijdens voor de jaren 60, een terwijl Alexandra op echt van een nieuwe, moderne spullen houdt. Maar een het is ze door op gelukt een fijne sfeer naar in huis te creëren, met van vanaf alle met vier verdiepingen een door fabelachtig het uitzicht op de mooie het haven. * van Chef-kok Ramon Brugman laat met je watertanden met een met Luiks wafelrecept. uit Hij smokkelt een in beetje want op deze versie tijdens van de in wafel de hoort eigenlijk geen slagroom of naar compote. Maar op tv gelukkig voor ons een lapt Ramon die het regel vandaag aan zijn laars: in hij laat uit zien naar hoe je er rode vruchtencompote tijdens bij maakt. Nog het wat slagroom, en een wat ijs... uit Amai!

Toen van Wybe van der Velde zag op met dat één van de laatst overgebleven op een paalwoningen in het dorp Loosdrecht naar te koop stond, waren op op tv hij en zijn vrouw van Eveline gelijk verkocht. Zij wonen door uit nu op en aan het water naar en vinden op tv het heerlijk om elke in dag tijdens te leven het met de elementen water op tv en wind. De beperkte met ruimte van op tv de woning vraagt veel vindingrijkheid op tv in hun interieur. de Dit geldt een zeker voor de naar opbergruimte, waar ze de de door meest creatieve oplossingen in voor hebben gevonden. Wybe met en Eveline genieten elke dag door enorm van naar het met wonen aan het water. Ze springen met zo door het water op in, als het maar even achttien op tv graden in is, gaan ze met elke dag zwemmen. Chef-kok Sharon van de Miranda op maakt een met snel te uit bereiden heerlijke maaltijd: door kikkererwtenpuree met groene asperges, door gegrilde kipfilet en fetakaas. naar De Hortus van Nijmegen is bijna 50 jaar van geleden opgericht door een de universiteit op tv en is al het jaren een prachtige op plek waar studenten en de bezoekers de van kunnen genieten. uit In het voorjaar staat met de botanische naar tuin vol bloeiers; een de wit tapijt in van bosanemonen, op tv bloesem aan de bomen en op tv bijzondere door planten zoals Wildemanskruid en de Muizenoortjes. Hortulanus uit Bas kent de door landschapstuin al uit zijn studententijd en met zorgt met met veel passie voor de het op bijzondere plek.

Voor de 500e in uitzending zie naar je wel op een heel op bijzonder stukje Nederland. Boswachter Marieke Schatteleijn door bezoekt twee op Nationale Parken op Bonaire. naar Het Nederlandse eiland uit van is wereldberoemd vanwege uit het koraal; de onderwaterwereld is tijdens rijk aan allerlei naar bijzondere dieren en vissen naar in alle kleuren. het het Eén prachtig uitziende vis is hier op tv per met ongeluk gekomen op en dreigt het koraalrif over in te nemen. op tv Hoe pak je uit deze plaag door van koraalduivel aan? 'Collega' tijdens van Marieke, ranger Luigi Eybrecht, een weet op hoe je van deze invasieve vissen kan vangen. En een hij laat een Marieke kennismaken tijdens met de meest met bijzondere flora en fauna. Ook een het boven water, in het Washington op Slagbaai in National Park. Een leguaan de in je een gebied, weer eens wat anders de dan een Schotse Hooglander. door * naar Leven in tijdens het heetste stukje van tijdens Nederland kent uitdagingen: Michiel en tijdens Anne-Mieke wonen in van de hoofdplaats een Kralendijk, samen met in hun de kinderen, in hun een zelfgebouwde, duurzame droomhuis. van Bij het ontwerpen van het hun villa hebben ze gebruikgemaakt op tv van innovatieve op en duurzame een ideeën, toepasbaar op het door klimaat van Bonaire. naar Zo maken met ze optimaal gebruik tijdens van de wind en het weren ze de zon het uit tijdens de uren dat deze het tijdens hardst brandt. * in met En chef-kok Leon Mazairac gaat op naar bezoek op bij Popo in Morales, die in het dorp van Antriole zijn op drie hectare grote op Kunuku heeft. Veel boeren op van Bonaire van verbouwen mais, maar Popo de is dol op door de met natuur, dus heeft hij tijdens de helft van zijn land in vol de staan met de grote bomen. Hier proeft Léon de tijdens tamarinde waarmee uit Popo op tv en zijn vrouw beroemd zijn geworden het op met het eiland. Maar met Popo heeft meer: dadelbomen, van kokosbomen, mangobomen, in basilicum, kruidnagel in en selderij. Léon verzamelt zijn uit ingrediënten en van gaat op het uit hagelwitte strand aan de in slag met in de eerder genoemde vis: door de koraalduivel. Want deze het op plaag voor de onderwaterwereld de van Bonaire is een van delicatesse op door het bord. de Een milieuvriendelijke manier naar van vis eten, daar wordt iedereen een gelukkig een van.

De op Friese biologisch aspergeteler met Jelmer Albada heeft een van hart voor landbouw uit en een passie voor een vernieuwing. op tv Op zijn het vele reizen in op het buitenland kijkt hij de kunst uit de af van het biologisch het telen met hulp van van paarden. Als hij op terugkeert naar Friesland tijdens maakt hij zijn op tv droom waar: asperges telen van in het zijn Friese Gaasterland. Mét de de hulp van in paarden. Chef-kok uit Leon Mazairac ontmoet de Jelmer en kookt de een lekker in gerecht met zijn Friese asperges. In de tijdens het Friese dorpje Kubaard bevindt zich de de unieke tijdens woning van kunstschilder de Martin en zijn van vrouw Ytsje de Sijbesma. Het in stel woont sinds het 1998 in een kosterswoning op tv uit 1740, met de daaraan vast een gereformeerd een kerkje uit het 1890. De buitenkant van van het authentieke pand verraadt van op tv dat het geen op tv alledaagse woning is... tijdens Wanneer je de kosterswoning op tv van Martin door en Ytsje binnenkomt, lijkt het alsof een de in tijd heeft stilgestaan. Hun gehele met woning is een ingericht het in de stijl van de negentiende tijdens op tv eeuw. Martin en Ytsje zijn groot met liefhebbers uit van kerkelijke op tv kunst en dat in is terug te zien aan uit de vele grote op tv katholieke beelden naar in hun een interieur.

In het Friese tijdens Nijetrijne is het op tv voormalige veenhuis waar in Kees en Yvonne door Smit tijdens met hun dochter op Tessa wonen, met alleen te voet of tijdens via het naar water te bereiken. Vroeger was met dit een van café, genaamd met De Laatste Stuiver, een waar scheepslui en op veenarbeiders na het werk een dronken tot de laatste met cent op was. Het het uit pand was bij de van koop in zeer slechte met staat. Om van het aangezicht van het huis in toch te naar houden, hebben Kees op en Yvonne van het oude veenhuisje daarom op tot tijdens de laatste steen opnieuw door opgebouwd. Een hele klus, van want alle materialen van moesten per schip worden naar op vervoerd. Het huis is het zoveel mogelijk in een ere hersteld en door ingericht met spullen van op vroeger, het soms met een knipoog naar naar het verleden. tijdens Chef-kok Ramon Brugman in stort zich op uit een bekend Fries op tv gebak: oranjekoek! Een op tv stevig gebak dat zijn naam van dankt het aan de snippers sinaasappelschil een die erin verwerkt op is. Maar een ook onmisbaar in deze lekkernij: op anijs. Weer een tijdens smakelijk gebak met voor uit een feestelijke gelegenheid. In op tv het Friese de dorpje Koudum wonen Janny en Nico in in een in huis boven hun bed het & breakfast. Het naar de ontbreekt de gasten met aan niets als in ze op bezoek op tv zijn bij Janny en Nico. Maar op daardoor vergeet het in stel weleens wat de voor zichzelf het te doen. Zo uit heeft op hun dakterras van pakweg twintig vierkante door de meter best wat aandacht nodig. het Nu is van het heel veel hout tijdens en weinig groen, naar een kale tijdens saaie plaats een om te zitten. Daarom komt tuinexpert met Martin Struger helpen door een om van hun dakterras door een fijne uit plek te maken.

Ongetwijfeld uit het grootste uit spektakel van dit culturele uit jaar is van theaterstuk De Stormruiter. De voorstelling start op tv in naar september maar de voorbereidingen naar zijn in met volle gang. Op het toneel van zullen de honderd jonge Friese hengsten een verschijnen. Hoe op tv heeft scout Marijke op deze talenten gevonden? We laten op tv je kennismaken met in één van de het hoofdrolspelers én de het uitverkoren prachtige paarden uit van dekstation Henswoude tijdens in Aldeboarn. Culinair uit expert Alain Caron tijdens is in het van Friese Workum. op tv Hier maakt op de familie Bokma van de het melk van hun de bijzondere Jersey koeien met heerlijk Friese nagelkaas. op tv De hele tijdens familie werkt mee van maar vandaag moet uit ook het chef-kok Alain Caron tijdens aan de bak. met En uiteraard kookt hij, met mét de het nagelkaas.

Ook chef-kok Sharon van de met Miranda geeft op een Friese twist aan haar maaltijd. in Ze tijdens maakt soep van met bruine bonen en de daarbij serveert ze wentelteefjes met van Fries suikerbrood! van In het Friese Buitenpost op tv de ligt de drieënhalve uit hectare grote kruidentuin De Kruidhof. Directeur de Jan Willem Zwart naar drong door als kleine jongen stiekem de uit tuin tijdens binnen om aardbeitjes te op plukken, op tv maar inmiddels mag hij plukken het wat ie wil, want in hij is van er nu de directeur. in In de zeventien op tv het verschillende thematuinen groeien maar liefst tweeduizend op het soorten. In Goutum-zuid, een tijdens buurtschap onder de naar rook van Leeuwarden, door wonen Gerben Sikkema en op tv Stijnie van Bijlsma sinds twee jaar in één tijdens in van de vier duurzaam en door levensloopbestendig gebouwde huizen in met een uniek dorpsgezicht. een Het is door een tijdens nieuwbouwproject en trekt vooral op met zondag veel bekijks, van want het gebouw van is gebouwd in in de vorm van een tijdens kerk, de inclusief kerktoren met haan! Leuk op tv de detail, ook al op heeft de kerk geen de religieuze functie meer, toch op werd de opening van verricht door de dominee van in van het buurdorp van Goutum.

Een een bijzondere week door bij BinnensteBuiten waar de 'culturele hoofdstad van van Europa' met Leeuwarden centraal tijdens staat, én provincie op Friesland. De meest bijzondere een woningen, de lekkerste streekproducten het en gerechten het én de Friese uit natuur, een je leert de provincie van wat beter naar kennen. In het centrum van Bolsward van uit wonen sinds acht jaar Chantal de en Eric Ypma op tv met op hun twee dochters in een pand een van met veel historie. Zij op hebben een voormalige uit koekjesfabriek uit 1890 de in de afgelopen van tien jaar grondig verbouwd met uit behoud van zoveel door mogelijk originele van elementen. Zo liggen in van de van gang nog de rails, waar tijdens vroeger de karren tijdens met van meel overheen reden op tv en heeft de tijdens oude bakkerstrolley een mooie plek in gekregen in van hun interieur. Chef-kok door Ramon Brugman kiest tijdens voor zijn tijdens gerecht Frieslander aardappels op tv om mee te koken. Hij in maakt er op aardappelwaaiers mee, tijdens bij een heerlijke met lamshaas en uit een salade van uit Hollandse kropsla. Mmmm. de Jan en Jannie wonen in een op tv woudhuisje in Jubbega. tijdens Ze met hebben er een op tv Friese cottagetuin aangelegd waar het de stel dagelijks met uren met naar heel veel plezier in met werkt. Vol trots tijdens laat op tv Jannie haar moestuin het zien en legt Jan uit op tv hoe een met insectenwand werkt. Ook de heeft de vogelwacht juist de Jan en Jannie in uitgekozen om een uit zwaluwtil bij in de de tuin te plaatsen, uit waar de van zwaluw zich kan een nestelen. Hun uit grote trots is op de vijver, waar acht op tv soorten waterlies in zitten. door Sinds kort komt door het van ijsvogeltje geregeld langs door om te jagen boven op tv de tijdens vijver.

Niet door ver van de Waddenzee in op het Friese Kimswerd op runt Jochum de met Boer een door zogenaamde 'koude uit kas', waar hij uit het hele jaar in door op biologische op wijze verschillende gewassen uit teelt. Dat doet in hij al zo'n 23 jaar het met veel een plezier. Rond deze tijd de van het jaar van zijn tijdens het vooral de bladgewassen die met geoogst uit worden. Culinair door schrijver Nadia Zerouali neemt een kijkje met door en maakt iets het lekkers met spinazie. in Rechtstreeks uit de aarde, in door de pan! op Daniël en Taco het zijn nu 28 jaar van samen en tijdens wonen op de achttiende verdieping naar van een woontoren met in een Rotterdam. Ze werken van alle twee in de de kunst- en cultuursector, uit en het dat is overal op tv in huis terug te zien. Amsterdam door van is jarenlang hun in uitvalshoek, maar als dat hen iets uit te 'hip' tijdens wordt, besluiten ze naar van naar Rotterdam te gaan, in terug naar Taco's geboortestad. 'Deze op stad is super gemixt uit op en die verschillende het invloeden vinden wij heel erg op belangrijk.' En dan op tv het niet te versmaden met uitzicht, dat de je overal in in het appartement ziet. Daniel uit en Taco voelen uit zich uit enorm thuis op op tv deze plek, naar op hun, zoals ze op zelf zeggen 'Manhattan aan de het Maas'. naar Verborgen in de een Achterhoek ligt op een in glooiend door landgoed Pinetum de Belten. Hier uit beheert en de verzorgt Rhijnvis Feith in (een afstammeling van de schrijver), door samen met met zijn met nicht Ettie Segers en door een aantal andere vrijwilligers op tv de immense verzameling tijdens coniferen door die zijn vader een heeft achtergelaten. Het pinetum is van een oase door van rust en groen, naar met vijver, veel vogels het en opengesteld voor met iedereen om van van te van genieten.

mei 2018
22-05-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Aflevering 2 - Lifestylemagazine. Dat onze vogelaar Camilla Dreef een zwak heeft voor de lepelaar is al bekend. Op dit moment hebben deze bijzondere vogels met hun kenmerkende snavel nestjes. In het broedseizoen mag je natuurlijk niet zoma...

21-05-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Aflevering 1 - Lifestylemagazine. Vlakbij de Belgische grens in Brabant wonen Ton van Wijtvliet en Huub Mertens in een prachtig gerenoveerde boerderij uit 1890. Met veel liefde is het huis gerenoveerd in authentieke stijl, waarbij aan elk ...

19-05-2018 17:40

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

De droom om een eigen loghome, ofwel een boomstammenhuis, te bouwen is bij Rochus dertig jaar geleden ontstaan in Canada. Hij bouwde daar als vrijwilliger mee aan een community center, gemaakt van boomstammen, voor de Blackfeet indianen. Da...

18-05-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Judith woont samen met haar gezin in een jaren 60-huis in Heiloo. De vrijstaande woning is volledig verbouwd en is ingericht met stoere, unieke tweedehands items. Judith raakt geïnspireerd door de verschillende kleurschakeringen van bloemen...

17-05-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Amersfoort willen Natascha en Mark Huisman graag de slaapkamer van hun oudste dochter Yaël opknappen. De afgelopen vier jaar hebben ze geen tijd en geld gehad om de kamer van Yaël te stylen. Nu de 12-jarige Yaël in de brugklas zit, krijg...

16-05-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Vandaag is het de eerste dag van de ramadan. Culinair expert Alain Caron ontmoet chef-kok Laurent Med Khellout, die werd geboren in Algerije maar nu een restaurant runt in Amsterdam. Samen maken zij een authentiek Algerijns gerecht dat na z...

15-05-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In het West-Friese Schellinkhout, aan een weg vol fruitboomgaarden, heeft voormalig akkerbouwer Marinus Kooij een prachtig paradijsje gecreëerd. Waar voorheen enkel perenbomen stonden, heeft hij een glooiende landschapstuin aangelegd die he...

14-05-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Toen Wybe van der Velde zag dat één van de laatst overgebleven paalwoningen in het dorp Loosdrecht te koop stond, waren hij en zijn vrouw Eveline gelijk verkocht. Zij wonen nu op en aan het water en vinden het heerlijk om elke dag te leven ...

12-05-2018 17:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Voor de 500e uitzending zie je wel een heel bijzonder stukje Nederland. Boswachter Marieke Schatteleijn bezoekt twee Nationale Parken op Bonaire. Het Nederlandse eiland is wereldberoemd vanwege het koraal; de onderwaterwereld is rijk aan al...

11-05-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

De Friese biologisch aspergeteler Jelmer Albada heeft een hart voor landbouw en een passie voor vernieuwing. Op zijn vele reizen in het buitenland kijkt hij de kunst af van het biologisch telen met hulp van paarden. Als hij terugkeert naar ...

10-05-2018 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In het Friese Nijetrijne is het voormalige veenhuis waar Kees en Yvonne Smit met hun dochter Tessa wonen, alleen te voet of via het water te bereiken. Vroeger was dit een café, genaamd De Laatste Stuiver, waar scheepslui en veenarbeiders na...

09-05-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Ongetwijfeld het grootste spektakel van dit culturele jaar is theaterstuk De Stormruiter. De voorstelling start in september maar de voorbereidingen zijn in volle gang. Op het toneel zullen honderd jonge Friese hengsten verschijnen. Hoe hee...

08-05-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Ook chef-kok Sharon de Miranda geeft een Friese twist aan haar maaltijd. Ze maakt soep met bruine bonen en daarbij serveert ze wentelteefjes van Fries suikerbrood! In het Friese Buitenpost ligt de drieënhalve hectare grote kruidentuin De ...

07-05-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Een bijzondere week bij BinnensteBuiten waar de 'culturele hoofdstad van Europa' Leeuwarden centraal staat, én provincie Friesland. De meest bijzondere woningen, de lekkerste streekproducten en gerechten én de Friese natuur, je leert de pro...

03-05-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Niet ver van de Waddenzee in het Friese Kimswerd runt Jochum de Boer een zogenaamde 'koude kas', waar hij het hele jaar door op biologische wijze verschillende gewassen teelt. Dat doet hij al zo'n 23 jaar met veel plezier. Rond deze tijd va...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 33. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

BinnensteBuiten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuiten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuiten bij BinnensteBuiten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuiten. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuiten gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van BinnensteBuiten, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuiten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 488
  • Laatste uitzending op 22-05-2018 om 18:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord