Programma gemist?

Aflevering naar 11 - Lifestylemagazine: In met hartje Amsterdam op wonen Merel Simons in en Pieter Bensen met op zoon het Valentijn op hun voormalige zolder. door Als zij voor het het eerst de een verdieping zien, door is het een donkere, uit niet schoongespoten op ruimte. Maar toch in zien zij gelijk potentie en met kopen het. Na het een tijdens complete verbouwing is het een nu de een heerlijke ruimte. de Hun voormalige woonruimte, de verdieping uit eronder, in is erbij betrokken naar en hier zijn nu de op slaapkamers. Merel houdt erg op van inrichten tijdens en zij heeft er de in een bohemien-stijl uit een hip, naar stijlvol appartement van van gemaakt. Chef-kok Sharon de in door Miranda maakt een gerecht dat uit niet een veel hoeft te kosten. Haar auberginecurry uit is ook naar nog eens tijdens snel te maken. Daarbij in serveert ze pandanrijst van en een heerlijke uit salade.

Aflevering op 54 - Lifestylemagazine: op Chef-kok Leon Mazairac proeft in vandaag ecojenever en van gaat daarvoor op tv naar de bakker, want door stokers tijdens Chris Rijkenberg en Nico op Commandeur halen daar een bijzonder uit bestanddeel op tv voor hun drank op tv vandaan: oud brood. Hiervan maken een de de jongens, beiden met nog student, hun duurzame, oude het jenever. Gemiddeld uit gooien bakkers aan het eind in uit van de dag dertig procent tijdens van hun productie weg, het naar omdat die niet is verkocht. Maar van Nico naar en Chris uit Zaandam de verminderen in voedselverspilling door dat brood te een gebruiken voor uit een nieuw product: het hun ecojenever.

Aflevering een 53 - op Lifestylemagazine: Nieteke woont op in Texel en is op een enorme sneeuwklokjesfanaat. Ze tijdens heeft een uit stuk of acht soorten in uit de tuin en op daar weer op tv een tijdens boel variaties op. Ze heeft met een prachtige klokkenhoek naar ingericht met knusse uit paden. Sneeuwklokjes op komen oorspronkelijk helemaal niet op het het eiland door voor, maar in door de jaren 30 uit namen Texelse bollenkwekers in ze mee met uit Frankrijk. Nu op tv zijn er zoveel sneeuwklokjes, op tv dat van Nieteke zelfs rondleidingen geeft om uit allerlei mooie plekken met de sneeuwklokjes een te laten zien aan tijdens geïnteresseerden. Ook de naar Texelse bollenkwekers zijn nog een niet klaar met met het klokje. een Z zijn te het koop op vanaf de tien eurocent tot honderd door van euro.

In het dorpje de Lunteren bevindt zich naar op het erf het van een boerderij het de op bijzondere woning van door Bertus van den Top naar en Johan van Oostrum. door De op tv jongens wonen naar hier nu ruim drie jaar in op een op tv oude koeien- en varkensstal uit door 1966. De buitenkant een verraadt dit nog, door van van binnen is op de stal veranderd in een het groene jungle. van Bertus, groot plantenliefhebber, is daarvoor uit verantwoordelijk. tijdens Hij heeft maar liefst op tv honderd door planten in huis op tv gehaald. Bertus en Johan het struinen vele kringloopwinkels af en de dat tijdens is terug te zien uit in hun interieur: een naar bonte verzameling in van met opvallende vintagevondsten. * Culinair expert Alain tijdens Caron ontmoet op tijdens de op tv Amsterdamse Dappermarkt naar een oude bekende: Siham Forkhani. Hij een kent Siham als het het deelneemster aan het tv-programma door Masterchef van jaren geleden, uit waarin uit Alain jurylid was. Na dat tijdens culinaire avontuur zegt Siham door haar kantoorbaan op naar en gaat het aan de slag als een fulltime kok. het Ze droomt van ervan om een een eigen zaak te openen met waarin de Arabische van keuken op een de culinair tijdens hoger niveau wordt gebracht en uiteindelijk door een ster een behaalt. Vandaag op kookt ze samen de met Alain met door Arabische en westerse uit ingrediënten.

Chef-kok door Sharon de tijdens Miranda maakt een betaalbare maaltijd waarin de flink wat op tv groenten zitten. Ze op tv maakt quinoa met uit witte in bonen en mais. met En er gaan naar wat gebakken spekblokjes het in. Daarnaast een pastinaaksoepje met prei van en paprika, die op uit met avocado wordt geserveerd. uit En Sharon met maakt uiteraard een van haar beroemde met watertjes: naar dit keer met perzik een en ananas. In Haarlem uit woont op tv Wieke sinds een een aantal maanden in een met gelijkvloers appartement. Na jarenlang tijdens genieten met uit een tuin, heeft ze uit nu alleen naar een balkon. Dat uit balkon op tv is nog erg kaal en saai, tijdens dus het de hulp tijdens van tuinexpert Martin Stuger op komt als geroepen. Wieke het heeft reuma, dus naar het is voor haar in belangrijk dat met ze niet te hoog op of te laag tijdens hoeft te een snoeien. Martin houdt door daar bij met het aanplanten van in nieuw groen dus rekening mee. het Zo'n 25 jaar in geleden de kochten Wil en op tv Jolanda Riedijk op op een prachtige, echte op Hollandse plek een door molen in Bleskensgraaf als de leuke vakantiestek voor het het een gezin. Als ze een van paar jaar op tv geleden een kleinere woning het zoeken, besluiten ze de molen het te gaan verbouwen op om er permanent in te gaan wonen. het Het heeft wel door de nodige voeten in het in de aarde om met er een woning een van te kunnen maken. uit Het pand had namelijk op door geen elektriciteit en water en van was een niet bepaald wind- en waterdicht. van Alleen de met originele muren zijn blijven staan, op door verder is alles zo duurzaam mogelijk op tv gemaakt. Voor een Wil en Jolanda met is deze molen de een ideale plek het om hun het kunst te maken en op tv intussen elke een dag weer te genieten uit van het met weidse uitzicht, de dat nooit verveelt.

Als Joost en van Wipkje Marchal door en hun uit vier kinderen een twee-onder-een-kapwoning in op Driebergen kopen, tijdens is het huis, gebouwd tijdens naar in de jaren een 50, nog volledig in de originele van staat. Zij gaan door de uitdaging door aan op tv om er een unieke, duurzame op woning op van te maken. De inrichting die door bij de koop een veel een sixties-elementen heeft, vormt een de inspiratie voor de retro-inrichting op met van hun huidige woning. Daarbij is van Joost enorm op tv handig en creatief, wat door je overal in in huis terugziet. op tv Nagenoeg alles op in het interieur is hergebruikt: een door de wandbekleding in de een jongenskamer is gemaakt een van oude tenten uit een een het tweedehands winkel en de materialen in van het plafond in dienen nu als een vloer. * naar Chef-kok Ramon Brugman zorgt voor door een in lekkere snelle maaltijd waar vier met personen van kunnen naar genieten. En hij de de kiest voor vis. Wijting dit door keer, een kabeljauwachtige met vis. Ramon gaart de op tv wijting in een uit van tomatensaus met kruiden en serveert uit hem uit met bulgur (een graansoort) in en geroosterde venkel met een naar sinaasappeltwist. door * Boswachter Marieke Schatteleijn van is in het Nationaal in Park Zuid-Kennemerland. in Vlakbij het van gebied waar ze door zelf boswachter is, naar dus bekend uit terrein. Ze neemt ons mee tijdens in in dit diverse landschap, te door beginnen bij de zee tijdens en de het strand waar wind in en zand vrij spel hebben. een op In dit ruwe open landschap een heb je een prachtige vergezichten. Meer naar met het tijdens binnenland toe zie je het de mensenhand terug. op Daar zijn met dan juist weer prachtige de bossen en buitenplaatsen door in ontstaan.

In op tv het Brabantse een Lith wonen Huub van en Margariet Moonen in op een 16e een eeuws rijksmonument aan de Maas, de een bijzonder door pand vol historie naar en herinneringen. Het huis de is naar een ruïne als ze in het kopen. Het stel op tv wil niets liever op dan dit pand in van oude luister tijdens herstellen om in het de de grandeur van vroeger terug te geven. op Het het restaureren en renoveren is van een enorme het klus, want ze doen heel naar veel zelf. Inmiddels tijdens naar is het helemaal af en tijdens is tijdens er plaats genoeg voor de vele het tijdens bijzondere verzamelingen van Margariet. * Cassoulet het de is een echte Franse de klassieker, waarbij door witte bonen de oven op tv ingaan met een naar heleboel heerlijk een vlees. Ramon zou Ramon niet zijn de als hij met er zijn eigen uit touch aan geeft. Als in dessert maakt hij op er een heerlijke tijdens tarte tatin bij in van de peer. * Culinair expert Alain op op tv Caron is in de gemeente een Houten bij het Lydia van Maurik. de Doordat geitenmelk en het -kaas zo populair zijn, is naar in er een geitenbokkenoverschot in Nederland. van Die produceren geen van melk op tv en Nederlanders zijn niet met echt bokkenvleeseters: de bokken hebben het daardoor voor boeren naar geen waarde. de Ze willen een liefst snel van ze af. uit een Bokken hebben daarom vaak een kort uit en niet op tv zo leuk de leven. Daar een wil Lydia verandering in brengen op tv door op alle vegetariërs en bewust duurzaam de verantwoorde vleeseters uit te stimuleren naar om bokkenvlees te eten. * Landgoed een Den Treek een bij Amersfoort en Leusden van is een enorm in groot bosrijk gebied in met uit veel natuur. In 1807 bij op tv elkaar gebracht de in één landgoed in door van Willem Hendrik de Beaufort. Het met is nog steeds in met handen van deze een uitgebreide familie: tijdens Fleur de Beaufort tijdens is één de van Willem tijdens Hendriks vele nazaten. met Als klein meisje raakte in ze al een verknocht aan de plek. op Nu zet op zich samen met beheerder op Martin Nolsen in om tijdens dit uit mooie stukje natuur te tijdens behouden voor de het toekomst.

René en Marja in van op tv de Vorle leren in elkaar kennen in Italië, waar naar René door na zijn tijdens agrarische opleiding is gaan uit werken. Inmiddels runnen zij in een succesvol bedrijf de waar ze met veel de plezier en toewijding van portobello op tv 's, kastanjechampignons en andere paddenstoelen tijdens in kweken. Chef-kok Alain uit Caron ziet hoe verschillende in paddenstoelen worden een gekweekt en maakt een op heerlijk gerecht met portobello. uit Henk en Jolanda Schoenmaker een van wonen al 18 uit jaar in hun monumentale stadsvilla de in het door centrum van Assen. Ze hebben uit het tijdens met veel liefde van volledig en jarenlang verbouwd. Voorheen door wonen ze naar vanwege het Henks werk onder andere in tijdens Rusland en Oman en een dat door zie je overal in naar hun van huis terug, net uit als Jolanda's voorliefde van voor Japan. In elke kamer op staat wel een met herinnering aan naar hun buitenlandse van avonturen.

In het Vlaardingen is de huidige werkkamer naar het van Bea Olivier en van Edwin van den Ende met eigenlijk meer een naar rommelhok, dan een fijne, tijdens inspirerende plek om door te door werken. Daarom hebben ze in een van de nieuwe naar op interieurstylisten van Binnenstebuiten, Theo-Bert Pot, op tv ingeschakeld voor hulp. Bea een heeft voor haar de naar werk als directeur van het een Integraal Kindcentrum door een andere invulling tijdens van de kamer nodig het dan Edwin, in die als bandleider een in dezelfde ruimte vooral in een goede hoek wil uit om te door repeteren op z'n contrabas... in Een leuke uitdaging met voor Theo-Bert, die het gelijk volop ideeën naar heeft om van er een op sfeervolle kamer van te de maken, in zowel in praktisch opzicht als door in uit kleur, waar ze allebei fijn tijdens kunnen werken. een Culinair schrijver Nadia het Zerouali is in de gemeente tijdens Zwolle door om de kloosterkaas te op tv proeven van Harry Schonewille. het Harry heeft tijdens een passie voor smaakvolle op kazen en is door tijdens inmiddels ook kaaskeurder. van Hij laat het eerste stadium op van het ambachtelijk de kaasmaken over de aan een boer in van de buurt, daarna uit zorgt hij de zelf voor de verdere verwerking. met De kazen op liggen opgeslagen in naar een oude in kloostergang bij de het boerderij van een de vriend in Windesheim. Een bijzonder naar uitje door voor Nadia.

Ramon van Brugman maakt in deze Nationale op Week Zonder Vlees van natuurlijk een vleesloze op tv maaltijd. En van deze is met ook zoutloos, omdat in ook bewuster omgaan met op tv zout het geen kwaad kan. Ramon op zorgt er natuurlijk naar voor dat tijdens het toch rijk aan tijdens smaak blijft, want deze bonenschotel een is de zo lekker subtiel door en pittig dat je met zout tijdens geen moment mist. * de In het Drentse dorpje Wilhelminaoord in heeft Sietske Metz met met haar man uit een kwekerij. met Ze richten zich voornamelijk het op het kweken met van bijzondere en naar een minder bekende bomen, planten met en struiken. een Zij kweekt bijvoorbeeld soorten die enorm uit in de smaak van vallen bij het paarden. Maar ook naar voor de in mens is er het leuks: bloeiers die tijdens juist in de het winter mooi uitkomen van in de tuin. * in Midden in het Sallandse uit landschap, tussen de het landerijen en op tv traditionele boerderijen, staat het tijdens opvallende, ecologische huis door de van Janou, Joost naar en hun twee dochters. Het de huis heeft 50.000 op euro met gekost en is van door Joost met doe-het-zelfgereedschap gebouwd. op tv In de volksmond wordt de door het 'het vogelhuisje' genoemd. een Van buiten oogt het het heel compact, tijdens maar eenmaal binnen van blijkt het naar verrassend ruim.

Matthias op tv en zijn vrouw tijdens Eline verhuizen op de hun 23e met z'n de tweeën naar de Noorwegen en komen met een naar tweeling terug. het In de tijd in met door Scandinavië leren ze respectvol om te een gaan met de uit met natuur. Ze nemen een zes jaar geleden boerderij de Horsterhof door over naar om voort op te zetten wat ze hebben naar geleerd: een biologisch door bedrijf runnen. Ze naar proberen alles in binnen 'hun kring' te houden tijdens en van zo min naar mogelijk van buiten te halen. in Zo in houden ze bijvoorbeeld koeien tijdens voor de mest. in Matthias houdt wel naar van de koeien, door maar niet de van vroeg opstaan het om te melken. Hij heeft volgens door zichzelf meer binding door met groenten een Annelies en Hans Wolters van wonen tijdens in een ruimtelijke de woonboot in Amsterdam-Noord. in De verbinding met naar het water en de grote in tuin maken van het in uniek wonen, midden naar in de stad. Ook op ligt de boot aan op tv een met dijkje waar Annelies in zelf haar jeugd heeft doorgebracht. Annelies met merkt het met als op tv ze bij vrienden of uit familie thuiskomt in een het rijtjeshuis, het met aangrenzende tuinen: ze kan uit er op tv niet aan wennen. 'Het door leven op van een boot en aan het water op tv is tijdens zoveel meer vrijer.' In deze op tv Nationale de Week Zonder Vlees maakt Sharon op de Miranda naar vandaag tofu het met paddenstoelen en het een zoete aardappelpuree. Tofu is een de eiwitrijke vervanging voor een vlees van en smaakt heerlijk naar met shiitake en allerlei specerijen het naar erin.

Vandaag start de in Nationale Week Zonder op tv op Vlees. Een initiatief met van onder anderen Isabel Boerdam, met een vegetarische in foodexpert met een een missie. Met haar kennis en op tv recepten de wil zij meer van mensen bekendmaken met het heerlijke vegetarische gerechten. Culinair op expert in Alain Caron ontmoet het haar in Amstelveen bij van haar leverancier en komt van in een van walhalla voor groentenliefhebbers het terecht. Rini Bongen woont met met het haar gezin in op Aalten, landelijk gelegen, vlakbij de Duitse tijdens grens. Ze tijdens bewoont een van naar de op tv prachtige kleine schooltjes die een ons land rijk tijdens is. Het is met een historische plek, waar op tv Rini door op slag verliefd op in is wanneer ze het op ziet. In gedachten hoorde het ze de klompjes op tv van de in kinderen nog. de Ook die van de de meisjes, want in door 1914 was dit naar een van tijdens de scholen waar dankzij de van leerplicht ook tijdens meisjes zaten. Rini op tv is zeer creatief, naar ze naait, uit breit en haakt op tv en ook daarvan zijn door veel sporen een terug te vinden met in het huis. Het naar landschap rondom de een eeuwenoude stad Den Bosch is door bijzonder: een de stadsmuren grenzen op tv rechtstreeks aan natuurgebied De het Bossche Broek. Boswachter Marieke op tv weet wat de daar allemaal groeit en op tv bloeit en van archeoloog Eddie Nijhof weet uit alles op over de historie en de in op opgravingen in dit op tv voormalige moeras. Natuur en stad zijn de enorm met elkaar in verweven, uit net als altijd naar al met Den met Bosch.

In op maart 2017 verhuizen Jellina en tijdens Jan het Detmar met hun twee naar kinderen naar een woonboerderij met uit in 1770 in met het Friese dorpje Kollum. Jan is uit ongelooflijk handig, zodat naar hij bijna de met tijdens gehele verbouwing zelf kan doen. in En met Jellina heeft een voorliefde met voor interieur. op tv Ze maakt er een sport in van om het hun huis om te toveren van tot een droomhuis van in een industriële tijdens stijl in met veel stoere items. * door Als het gaat een om met zoetigheid heb je op aan chef-kok en door patissier Ramon Brugman een door goeie. op tv Hij leeft zich vandaag uit met met het maken in van geglaceerde chocoladegebakjes, die de hij een decoreert met verse vijgen. Heerlijk uit als een toetje of als snoeperij het bij de door koffie of een high op tea. het En ook fijn: niet een ingewikkeld om van te maken en betaalbaar. * op Chef-kok Leon met Mazairac is op Ameland, een waar Hendrik Oud hem in meeneemt tijdens het wad op. Daar vissen het ze handmatig de de oesters, mosselen en het kokkels tijdens uit de bodem. naar Hendrik is de enige door visser op Ameland en het hoopt dat van hij jongeren enthousiast tijdens kan maken om het de beroep op tv weer terug te door brengen naar in het eiland. Léon is allang blij uit dat hij even naar de buiten kan spelen. Als op Hendrik de tijdens on-Amelandse snack proeft die door Leon bereidt, is door hij meteen door verkocht. * Als met bejaard paard heb je het in tijdens Soest een heel erg naar goed. Daar kun je lekker van op tv je oude uit dag het genieten in het paardenrusthuis. 55 uit jaar de geleden begon het rusthuis op met één werkpaard, ondertussen zijn door naar er drie locaties het in Soest en wonen in er in totaal wel van 120 paarden. IJsbrand Muller de naar en Maike werken al jaren in in op tv dit bijzondere bejaardenhuis en vertellen graag op in over de verzorging van de paarden. het Vanaf hun tijdens twintigste zijn op tv de viervoeters hier welkom, tijdens maar tijdens er zijn er het bij die wel 50 jaar op oud tijdens worden. Een gemoedelijke plek, maar door als het leven lijden met wordt komt tijdens het een onvermijdelijke afscheid; ook dat de hoort erbij.

In het Limburgse van door dorpje Broekhuizenvorst hebben Ans en met Egbert van Krekels van een voormalig de knechtenhuis uit 1913 op een paleisje gemaakt. Overal in op tv huis is de uit nostalgie nog aanwezig: op van de zondagse op kamer, het glas-in-lood door op tot de bijzondere deuren. Ans met en Egbert hebben door elkaar ooit tijdens leren kennen in een met internaat, waar ze dan met met allebei werken. Hoe belangrijk die naar periode voor hen is, met zie je aan door uit hun interieur, want overal door zie je herinneringen uit die de periode. in Zo komt de tegelvloer uit naar de de voormalige kapel en pronkt een tijdens groot heiligbeeld met naast de de enorme boekenkast. op Verstopt in Amsterdam-Noord staat een uit distilleerderij waar naar drie vrouwen op tv aan het roer staan. Chef-kok het Leon Mazairac en sommelier het van Lendl Mijnhijmer worden welkom geheten op door het Inge Ruim in tijdens hun domein waar van geur, smaak en alcohol op tv de boventoon voeren. Samen met in haar een zussen Mona met en Lisa distilleert zij tientallen bijzondere op dranken op ambachtelijke met manier. Je het kunt het in zo gek niet verzinnen of in tijdens de dames maken het: boterbabbelaar-likeur, op tv Haags Hopje, chocolademarsepein, maar naar de ook oud-Hollandse dranken van met een verhaal. Een walhalla tijdens voor Lendl, met die een lekker van drankje maakt bij het gerecht op dat van Leon voor op tv het gezelschap gaat op tv maken.

Klaas uit Hogeweg woont in een Den Bosch in een tijdens prachtig oud op tv herenhuis uit 1901. uit Het huis heeft indrukwekkende geveldetails, in originele de elementen, glas-in-looddeuren en grote ramen de aan naar de voorzijde en is een verdeeld in drie ruimtes het die vloeiend op tv in elkaar doorlopen. tijdens Het is de een huurhuis, maar dat weerhoudt de Klaas er niet met van met om zijn woning volledig te in 'verbouwen' in naar zijn met smaak. Hij besteedt veel naar tijd en aandacht aan zijn naar huis en dat uit naar is terug te zien van aan zijn de interieur. De accessoires met komen voornamelijk uit door het buitenland, die Klaas tijdens meeneemt van uit zijn vele (werk)reizen naar Azië. Het een is met recht een van een klein, maar heel fijn de huis met veel door grandeur. Culinair expert tijdens Alain Caron is in het de uit gemeente Houten bij in Lydia van Maurik. op Doordat geitenmelk en met -kaas zo op populair zijn, is op er een geitenbokkenoverschot in Nederland. Die met produceren geen melk van en Nederlanders zijn met tijdens niet echt bokkenvleeseters: de bokken hebben de daardoor een voor boeren geen waarde. Ze in de willen liefst snel van door ze af. uit Bokken hebben daarom vaak een met kort van en niet zo leuk leven. door Daar tijdens wil Lydia verandering in brengen tijdens door tijdens alle vegetariërs en bewust duurzaam verantwoorde door vleeseters van te stimuleren de om bokkenvlees te eten. Hans Kaljee is de bomenconsulent van Amsterdam. het het Hij zet zich in om bomen uit te behouden in van de een stad. Hans het vindt het fascinerend tijdens om te zien hoe slim de de bomen zijn. een Deze oerbewoners van in de planeet maken dankbaar uit gebruik met van menselijke bouwsels voor door hun eigen gewin het door in bijvoorbeeld hoger te groeien door pilaren tijdens en op huizen te beklimmen. Soms een hebben van ze last van de mens en in naar het verkeer, maar ook tijdens daar lijken ze oplossingen voor op tv gevonden de te hebben. Hans de laat gekke groeisels en bijzonder op tv mooie straatbeelden zien, naar die door daar het gevolg van op zijn.

maart 2018
17-03-2018 17:40

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Aflevering 11 - Lifestylemagazine: In hartje Amsterdam wonen Merel Simons en Pieter Bensen met zoon Valentijn op hun voormalige zolder. Als zij voor het eerst de verdieping zien, is het een donkere, niet schoongespoten ruimte. Maar toch zie...

16-03-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Aflevering 54 - Lifestylemagazine: Chef-kok Leon Mazairac proeft vandaag ecojenever en gaat daarvoor naar de bakker, want stokers Chris Rijkenberg en Nico Commandeur halen daar een bijzonder bestanddeel voor hun drank vandaan: oud brood. Hi...

15-03-2018 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Aflevering 53 - Lifestylemagazine: Nieteke woont op Texel en is een enorme sneeuwklokjesfanaat. Ze heeft een stuk of acht soorten in de tuin en daar weer een boel variaties op. Ze heeft een prachtige klokkenhoek ingericht met knusse paden. ...

14-03-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In het dorpje Lunteren bevindt zich op het erf van een boerderij de bijzondere woning van Bertus van den Top en Johan van Oostrum. De jongens wonen hier nu ruim drie jaar in een oude koeien- en varkensstal uit 1966. De buitenkant verraadt d...

13-03-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Chef-kok Sharon de Miranda maakt een betaalbare maaltijd waarin flink wat groenten zitten. Ze maakt quinoa met witte bonen en mais. En er gaan wat gebakken spekblokjes in. Daarnaast een pastinaaksoepje met prei en paprika, die met avocado w...

12-03-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Als Joost en Wipkje Marchal en hun vier kinderen een twee-onder-een-kapwoning in Driebergen kopen, is het huis, gebouwd in de jaren 50, nog volledig in de originele staat. Zij gaan de uitdaging aan om er een unieke, duurzame woning van te m...

10-03-2018 17:10

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In het Brabantse Lith wonen Huub en Margariet Moonen in een 16e eeuws rijksmonument aan de Maas, een bijzonder pand vol historie en herinneringen. Het huis is een ruïne als ze het kopen. Het stel wil niets liever dan dit pand in oude luiste...

09-03-2018 18:55

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

René en Marja van de Vorle leren elkaar kennen in Italië, waar René na zijn agrarische opleiding is gaan werken. Inmiddels runnen zij een succesvol bedrijf waar ze met veel plezier en toewijding portobello 's, kastanjechampignons en andere ...

08-03-2018 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Vlaardingen is de huidige werkkamer van Bea Olivier en Edwin van den Ende eigenlijk meer een rommelhok, dan een fijne, inspirerende plek om te werken. Daarom hebben ze een van de nieuwe interieurstylisten van Binnenstebuiten, Theo-Bert P...

07-03-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Ramon Brugman maakt in deze Nationale Week Zonder Vlees natuurlijk een vleesloze maaltijd. En deze is ook zoutloos, omdat ook bewuster omgaan met zout geen kwaad kan. Ramon zorgt er natuurlijk voor dat het toch rijk aan smaak blijft, want d...

06-03-2018 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Matthias en zijn vrouw Eline verhuizen op hun 23e met z'n tweeën naar Noorwegen en komen met een tweeling terug. In de tijd in Scandinavië leren ze respectvol om te gaan met de natuur. Ze nemen zes jaar geleden boerderij de Horsterhof over ...

05-03-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Vandaag start de Nationale Week Zonder Vlees. Een initiatief van onder anderen Isabel Boerdam, een vegetarische foodexpert met een missie. Met haar kennis en recepten wil zij meer mensen bekendmaken met heerlijke vegetarische gerechten. Cul...

03-03-2018 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In maart 2017 verhuizen Jellina en Jan Detmar met hun twee kinderen naar een woonboerderij uit 1770 in het Friese dorpje Kollum. Jan is ongelooflijk handig, zodat hij bijna de gehele verbouwing zelf kan doen. En Jellina heeft een voorliefde...

02-03-2018 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In het Limburgse dorpje Broekhuizenvorst hebben Ans en Egbert Krekels van een voormalig knechtenhuis uit 1913 een paleisje gemaakt. Overal in huis is de nostalgie nog aanwezig: van de zondagse kamer, het glas-in-lood tot de bijzondere deure...

01-03-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Klaas Hogeweg woont in Den Bosch in een prachtig oud herenhuis uit 1901. Het huis heeft indrukwekkende geveldetails, originele elementen, glas-in-looddeuren en grote ramen aan de voorzijde en is verdeeld in drie ruimtes die vloeiend in elka...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 29. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

BinnensteBuiten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuiten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuiten bij BinnensteBuiten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuiten. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuiten gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van BinnensteBuiten, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuiten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 433
  • Laatste uitzending op 17-03-2018 om 17:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord