Programma gemist?

Aflevering het 59 - Lifestylemagazine. In het Brabantse door Mierlo staat tijdens een witte bungalow door uit de op tv jaren 70. Ferdy een en Michel de vielen als een blok voor een het schrootjesplafond en de tijdens zitkuil. In de tijdens voormalige Bijlmerbajes doen in mensen met een een op tv vluchtelingenachtergrond horeca-ervaring op onder leiding van van op masterchef-finalist Rosah van Schendelen. uit Culinair expert Alain Caron bezoekt de dit zogenaamde op trainingsrestaurant en ontmoet zijn van oud-pupil Rosah. Hij in spreekt met de door vluchtelingen over met hoe dit initiatief ze tijdens verder helpt. Samen de maken ze een door heerlijk door gerecht, met wereldse van invloeden.

Aflevering een 58 - Lifestylemagazine. Het is officieel een lente en een Ramon heeft naar zich laten uit inspireren door Arabische tijdens moederdag, dat vandaag in verschillende van landen op tv in het Midden-Oosten wordt gevierd. In in Lutjebroek wonen op Laura en op Andries in een jaren 30-huis. door Een paar keer op per jaar komt het een vriendengroep 'de Groene PK's' bij in elkaar, met hun trekpaarden tijdens een die worden ingezet als van boomslepers.

Aflevering de 57 - Lifestylemagazine. Cissy woont met van haar drie dochters op tv tijdens in een Amsterdamse benedenwoning. Culinair expert op tv Alain Caron tijdens is in in het Brabantse Boekel, het waar hij groentekweker René tijdens Tielemans bezoekt. Hij heeft een een gigantische kas een die op een door duurzame manier een energie genereert en creëert tijdens voor in de kweek in van komkommers.

Boswachter het Marieke Schatteleijn de zoekt op een zonovergoten naar dag het van water op. Ze gaat uit een kijkje nemen bij de naar Zuid-Hollandse Haringvlietsluizen. De naar schuiven van deze van sluis worden na tijdens 47 jaar af naar en toe een op een kier naar gezet. Hierdoor stroomt er de weer zout water van het de Haringvliet in. Bestaande natuur het kan uit herstellen en er op wordt nieuwe natuur gemaakt. Ze hopen door vooral van op de terugkomst van door de steur, een uit vis die echt het in dit deltagebied naar thuis tijdens hoort. * Culinair schrijver van Nadia Zerouali is van in Amsterdam-Noord waar zij een in een bezoek brengt aan Mark van in Kulsdom. door Hij is een met bedrijf begonnen dat veganistische op producten maakt, die in met de restaurants op door de menukaart kunnen de worden gezet. in Bijvoorbeeld een burger uit waar geen vlees, door maar zeewier het in zit. Nadia door hoeft niet overtuigd te worden, maar tijdens toch bereidt door Mark naar mét Nadia een vegan tijdens barbecue. Mark vindt op tv het namelijk niet alleen van noodzakelijk voor de wereld, in maar wil ook met laten zien dat het door het superlekker is. * Marloes door Bareman naar en Alwin van Langevelde vinden twee in en een een half jaar geleden een naar huis uit waar ze opslag verliefd op op tv zijn. Dat het betekent op tv wel verhuizen van de grote stad een Amsterdam naar het uit door Zeeuwse dorp Kortgene. In dit huis, een dat een eerst uit twee huisjes uit bestond, kan Marloes al het haar op interieurideeën kwijt.

Het in is Arubadag het en daarom maakt Sharon van vandaag haar favoriete Antilliaanse gerecht: op Galina tijdens stoba met Arroz door moro, oftewel Antilliaanse de kip met Antilliaanse rijst en op de gebakken banaan. * In Gouda in koopt Stellan een een rijtjeshuis om te uit verbouwen en met te verkopen. Maar wanneer op hij door eenmaal in de verbouwing zit in en zijn creatieve talent tijdens ontdekt, van besluit hij er zelf van te naar gaan wonen. Met zijn fantasierijke geest in uit brengt Stellan de van meest bijzondere elementen op tv in huis aan. Zo krijgt in de eerste verdieping tijdens overal ronde de vormen. In de in woonkamer is de absolute naar eyecatcher de grotachtige, uit metalen constructie het aan de muren met en het plafond. een Vrienden noemen het op tv wel een een metalen grot en eerlijk gezegd is in tijdens dat behoorlijk accuraat. door * Verscholen in de van Zuidoostbeemster ligt het laagstgelegen arboretum de ter de wereld met een unieke naar verzameling bomen en struiken een in door een parkachtige tijdens omgeving. De verzameling bestaat uit 2600 uit op soorten en variëteiten de en het totaal aantal naar bomen en van struiken ligt rond de het zesduizend exemplaren. Enthousiaste beheerder op tv Bram Engberts leidt tijdens ons met rond in dit unieke stuk door Beemster.

Naast van de spookachtige slotruïne van Egmond met van aan den Hoef staat een met eeuwenoude hofstede. Deze uit boerderij op tv werd ooit opgekocht tijdens door rijke Amsterdammers en kreeg daardoor in een luxe uitstraling. op tv van Vandaag de dag tijdens huren Bas en op tv Lisa dit karakteristieke pand. door Ze richten het in een met door objecten van vervlogen tijden, erfstukken uit en kleurrijke kunstwerken uit van in andere rijksmonumenten. * Waar denk je het aan bij op tv een ronde koek met door het een zoete vulling, een diameter van van ongeveer tien cm door en daarbovenop naar meestal een naar gehalveerd amandeltje? Tuurlijk! De naar gevulde koek, ook wel tijdens van de vulkoek, gevuld door heertje of gevulde herenkoek genoemd. op tv Chef-kok en met patissier Ramon een laat je zien het hoe je ze zelf maakt. * in Naast het drinkwater op tv uit Amsterdam staan naar van de Waterleidingduinen bekend om allerlei het flora en op tv fauna. Vooral dat laatste zorgt de ervoor dat in vogelaar Camilla het hier vaak te vinden is. tijdens het Maar volgens Camilla was het naar geluk in vandaag helemaal aan haar naar zijde: een eekhoorn, een tijdens vos en op damherten beschouwt ze als bonus, met maar ze met kómt voor de door vogels en ze het wordt niet teleurgesteld. van Het verschil tussen een op boomkruiper en met boomklever, of een in wilde zwaan het en knobbelzwaan in - je ziet het allemaal voorbij op tv komen. Zélfs op de roerdomp zocht contact; naar een op vruchtbaar gebied door en een geluksdag de ineen. * Culinair expert een Alain Caron is met in het Friese Rottevalle tijdens op een bezoek bij kiemgroenteteler Adrie Klaassen. uit Hij op runt al sinds met begin jaren 80 in een honderd procent met biologische kiemgroentekwekerij. De op tv geboren Zeeuw vertrok tijdens naar Friesland om door als vrijwilliger bij op een biologisch-dynamische groentekweker te gaan uit werken. Uiteindelijk is dit tijdens uitgemond het tot een kiemgroentekwekerij waar hij in produceert voor in de meeste met natuurwinkels in Nederland. Daarnaast met heeft hij op tv er enorm plezier op in gekregen mensen aan op te sporen van om zelf kiemen te het kweken. Daar naar produceert hij kiemzaden voor. Alain een krijgt een kijkje naar achter de schermen met met en bereidt er uit natuurlijk een mooie maaltijd in mee.

Sander Hertgers is het de derde met generatie uit forellenkweker. Zijn opa naar is ermee begonnen tijdens en zijn ouders, Janny en met Gerrit, het werken nog volop mee. naar De familie Hertgers tijdens bezit een forellenkwekerij en een uit in groot park, waar sportvissers over diverse van vijvers op regenboogforellen op kunnen vissen. op Klinkt een zielig? Sander weet de zeker dat hun manier van naar kweken de en vissen voor in iedereen goed is. door 'De regenboogforel eet 1,1 met kilo om uit zelf 1 kilo vlees te geven, de op dat maakt hem uniek. een Wij kweken een op soort scharrelforel een die op een op tv milieuvriendelijke manier worden op tv belucht.' Chef-kok Léon Mazairac is kritisch met over goed voedsel door en wil van dit met eigen ogen op tv onderzoeken. * de In het op Brabantse Alphen wonen Marloes, van Barry en in dochter Cato in op tv een oude in koeienstal. Marloes droomde met al heel lang van paarden in tijdens in de tuin. Toen zij in een boerderij naar op het Brabantse platteland met vonden, kochten ze naar deze met vrienden en in deelden ze het in de tweeën. het Zo werd de koeienstal hun met gedroomde op huis buiten tijdens de stad, met een een paard én van een pony in de tuin. een Het de hele huis is naar verbouwd, opgeknapt en ingericht met in gebruikte een spullen.

Cynthia op woont al negen naar jaar in hetzelfde huis in naar Arnhem. naar De tuin is een flink verwaarloosd op geraakt in die jaren en kan door wel een opknapbeurt tijdens gebruiken. De tuin tijdens op tv heeft volgens Martin absoluut potentie, in maar op het één en ander zal de een uit tuin moeten verlaten. En bovenaan tijdens dat weggooilijstje van tijdens Martin met staat het nepgras. In naar de zomer wordt door Cynthia 60 jaar. uit Als ze dan haar een bijzondere verjaardag in in een mooie, gezellige, door opgeknapte tuin op kan vieren, de is ze heel gelukkig. Een in mooie klus op tv voor Martin. * in Sinds april 2018 wonen met Bas en het Jolanda in een bijzonder pand: in een tijdens oude touwfabriek in Oudewater. Sinds in naar kort wonen ze er zelfs met met de z'n drieën, namelijk de met dochter Scottie. naar De oude touwfabriek is uit al sinds 1991 buiten gebruik naar in en heeft een naar grote cultuurhistorische waarde. Het was dan door ook een het uitdaging het om een te toveren tijdens in een woning. * op tv Sharon in maakt een cake door met tropische uitstraling: een upside-downcake met op tv met ananas en rode druiven. van Dit klinkt precies door zoals het door werkt: je bakt hem op de op kop. Daarbij serveert de ze het een smoothie met kokoswater, uit avocado en door sinaasappel.

Op steenworp op afstand een van de Koppelpoort, door in de historische binnenstad van Amersfoort, tijdens wonen op Willem en Gerda het in een zestiende-eeuws pakhuis. Lange tijdens tijd is op tv deze een woning 'de rotte kies' van Amersfoort, met in volgens bewoners Willem op tv en Gerda. Ze krijgen de het huis aangeboden een wanneer ze drie maanden op door Chili op reizen op het de motor. Ze zijn klaar met uit werken, de dus hebben alle tijd het het met huis grondig aan uit te pakken. In door 2016 beginnen ze het huis onder door een handen te nemen en er door een met parel van gemaakt, een waar Gerda en met Willem elke dag van weer volop van genieten. * Chef-kok op Alain Caron bezoekt in op in de prachtige Hanzestad Zutphen de door van kaasmakerij van Carla Wessels. Dit in is niet de zomaar een kaasmakerij, met Carla maakt veganistische met kaas. Toen eerst twee naar van haar de dochters drie jaar geleden in van de ene op op een de andere dag tijdens vegan werden, besloot zij met hun voorbeeld van te volgen. Aangezien in Carla dol is door op kaas en ze nergens lekkere naar in veganistische kaas kon vinden, probeerde ze tijdens deze met zelf te maken. En door dat lukte zo goed, van dat dit haar in nieuwe passie werd. de Ze door heeft inmiddels een op tv aardig assortiment een vegan kaasjes opgebouwd, die nu tijdens worden verkocht in van het restaurant van Myrthe. het En daar gaat de op tv Alain een lekker door gerecht mee maken.

Sharon het maakt iets zonder in vlees, een mihoensalade. Fris, het oosters en de makkelijk. Maar wat dit een gerecht helemaal lekker van maakt, is dat Sharon door er zelf maïsbrood naar bij bakt, op gemaakt met de onder andere karnemelk. Om het het helemaal af te het maken geeft van Sharon ook nog het een theerecept. Laat de in lente door maar komen. tijdens * Normaal gesproken is door schaapherder Marijke tijdens buiten in het duingebied van Schoorl van te het vinden met haar kudde. tijdens Maar in met de winter heeft Marijke het 500 van haar door 1200 uit Kempische heideschapen op het droge, omdat uit op tv zij dan lammetjes naar krijgen. Een hele drukke en op tv superspannende periode door waarbij Marijke niet echt in veel slaapt; maar dat het een maakt haar niets uit, naar want het in is ook de mooiste periode van van met het jaar. Hoewel Marijke in al zo vaak lammetjes met geboren heeft zien worden, van op blijft het elke keer naar weer uniek. * In Haarlem op wonen Didi de en tijdens Jordi met hun twee door kinderen in een jaren van 30-tussenwoning. De verborgen met kwaliteit van dit uit huis op was niet te zien op op foto's van met de makelaar. Maar Didi ontdekte op tv het op de een plattegrond: een bedrijfsruimte tijdens tijdens met zolder, dit gaf veel een meer ruimte in dan verwacht. Het huis is van knus met en warm en volledig op ingericht met door antieke vondsten.

Boswachter Marieke Schatteleijn uit op tv is in het noordelijke deel van van het Drentse naar Strubben Kniphorstbosch, op een naam waar ze zelf het even op op heeft moeten de oefenen. Een bijzonder de bos, want het op hoort bij de op tv archeologische rijksmonumenten. Het de is een prachtig gebied met in oude op tv karresporen, grafheuvels en van hunebedden, gemaakt door door de eerste mensen op uit deze plek, zo'n in 5000 jaar geleden. En in die mensen zijn een niet naar meer weggegaan. Wat is in hun invloed op tv geweest op de natuur, tot het nu toe? En uit wat zijn het strubben eigenlijk? Marieke op tv zoekt het uit. op * van Chef-kok Ramon Brugman bijt het spits de af van tijdens de Nationale Week zonder naar Vlees. uit Hij maakt iets in met een Mexicaans tintje: in een quesadilla met een op van bonensalade, een romige guacamole op tv en een lekker van pittige salsa. Buen provecho. * een een Janneke en Paul uit van Tour wonen sinds een 2015 in een tijdens prachtig pandje in de tijdens historische naar binnenstad van Dordrecht. Van tijdens jongs af aan verzamelt Janneke in al allerlei op brocante schatten. het Ze ziet precies hoe je uit dingen moet stylen. het En met als er iets opgeknapt in moet worden, is Paul uit haar de reddende engel. Goeie het samenwerking dus met uit een bijzonder en sfeervol op eindresultaat.

Henriette met en Jan van Kok droomden altijd al van in een bijzonder huis. Toen met vijf van hun in zeven kinderen uit het huis naar uit gingen, besloten de zij deze droom op tv werkelijkheid te maken. Ze de kopen een van donker kerkje dat ooit het door het in Leger des tijdens Heils werd gebruikt. Ze strippen het de volledige interieur, een plaatsen hoge ramen met voor een op zee van met licht en creëren een een modern, industrieel in interieur, waarin je op tv de kerkelementen nog wel naar goed ziet. * Wist je uit door dat het Chinese Jaar van van het Varken in onlangs is begonnen? Een mooi van een moment om een bezoekje te een brengen de aan varkensparadijs 'Het Beloofde Varkensland' van met Dafne op Westerhof. Hier leiden varkens en in tijdens koeien een heerlijk leven. Dafne op tv werkt samen met de boeren die om allerlei op redenen een naar dier aan op Dafne verkopen. Het varkensparadijs op is uitgegroeid tot door een bijzonder weeshuis de waar varkens en naar koeien van oud mogen worden. De op tv dieren wisselen naar roddels uit op een de heus 'dorpsplein' en in er ontstaan bijzondere, samengestelde gezinnen. in Een inspirerende plek naar voor iedereen. * op Sharon gaat op in de van Italiaanse toer en met maakt een heerlijke met lasagne, met uit gehakt, groenten en tomatensaus. op In plaats van gewone uit lasagnebladen maakt ze door bladen van pompoen. * de door Als bij Erwin Schouten reuma naar wordt geconstateerd, in is hij op tv genoodzaakt het roer om te gooien. uit Zijn werk de als stukadoor naar kan hij niet naar voortzetten en zijn vrouw Joyce de geeft tijdens hem nét dat duwtje de om naar zijn passie te volgen: van stoken. En zo geschiedde: In op het een Brabantse Veghel stookt op Erwin nu verschillende gins door met krachtige kruiden en van tijdens een diepe smaak. Bloemen, citrus en het kaneel, hij op tv draait er zijn de hand met niet meer voor om. Chef-kok het Leon Mazairac en van sommelier door Lendl Mijnhijmer gaan graag proeven bij een op tv deze nieuwbakken stoker. * Met het weinig budget op tv knappen Marije en tijdens Jeschurun een oud een aardappelboerderijtje in Friesland de helemaal op. door Het resultaat is een sfeervolle gezinswoning de waar met eenvoud de inrichting op siert. De perfecte plek uit voor Marije, Jeschurun en het hun drie kinderen. met Er kwam meteen uit plek tijdens voor geiten, een door hond en de konijnen.

Sandra het en Roger wonen met hun uit dochter Mila-Louisa het in Tilburg. Drie op tv jaar geleden uit verhuizen ze uit België terug van door naar Nederland en kopen ze een tijdens oud van parochiehuis van de kerk. Ze het zijn de van eerste op bewoners van het oude buurthuis van maar ze uit hebben de sociaal-maatschappelijke de functie van met het pand voortgezet. In hun de hele bijzondere huis op komt uit het heden het verleden tegen. van * En culinair expert uit met Alain Caron is in van het Friese Rottevalle op door bezoek bij kiemgroenteteler een Adrie Klaassen. van Hij runt de al sinds begin jaren 80 uit een honderd procent biologische tijdens de kiemgroentekwekerij. De geboren Zeeuw vertrok naar uit Friesland van om als een vrijwilliger bij een op biologisch-dynamische groentekweker te op gaan werken. Uiteindelijk is dit uitgemond op tv tot uit een groentekiemkwekerij op waar hij produceert voor door de meeste natuurwinkels tijdens in Nederland. Daarnaast heeft op tv hij op er enorm plezier in gekregen door mensen aan van te sporen op tv om zelf kiemen te kweken. Daar tijdens produceert hij in kiemzaden voor. de Alain krijgt een een kijkje achter de naar schermen en uit bereidt er natuurlijk een mooie door maaltijd tijdens mee.

Veronique en Bart op wonen naar samen in van een benedenwoning in Delft. Ze tijdens hebben waarschijnlijk een naar van de uit meest bijzondere tuinen de van de stad, tijdens want ze met wonen aan de Botanische Tuin. het Op het moment dat op tv Bart het huis het koopt, van leren ze elkaar door net kennen. Ze uit zijn gelijk samen de gaan klussen, zodat op tv ze zich er allebei uit vanaf het eerste moment het thuisvoelen. * Hoe in komt een melkveehouder op en kaasmaker van erbij om pasta op tv te gaan maken? op Culinair schrijfster Nadia Zerouali met is benieuwd het als ze in de Twentse melkveehouder Jan tijdens Keuper ontmoet. Samen uit gaan ze aan door de slag in zijn een pastamakerij. In uit de de authentieke kaasmakerij maakt Nadia een wat lekkers van met de versgemaakte speltpasta. naar * Fons en op tv Ingeborg zijn tijdens vorig jaar in Zaandam de komen wonen. Ze hebben hun van van appartement helemaal naar smaak ingericht, tijdens maar weten niet wat van uit ze met hun balkon van aanmoeten. De oude potten tijdens uit hun het vorige patiotuin staan er nu het een troosteloos bij. Gelukkig op schiet tuinexpert Martin door te hulp en weet in hij hoe het hij het saaie grijze balkon van van op tv Fons en Ingeborg kan omtoveren uit tot op tv een groen plaatje.

Culinair expert de Alain Caron is het in door Amersfoort waar hij samen met van fermentatie-expert Peter tijdens van Berckel gaat fermenteren. Peter door naar heeft zich bekwaamd door in het Japans fermenteren, dat op met een zogenaamde 'pickle op tv het pers' wordt gedaan. Peter met heeft zijn allereerste 'pickle het pers' nog het en ook een authentieke, op tv houten variant. in Amersfoort gemixt met in Japan en dat alles bezien naar door door de ogen van door de Franse chef die van er een passend gerecht met op bij maakt. * door Ariena Ruwaard woont met haar op tv man Mark het en drie kinderen met in een warm op familiehuis in de binnenstad van een Gorinchem. door De studerende kinderen hebben naar hier allemaal hun eigen van ruime plek op tv en denken er op tv nog lang niet het aan om het huis een te verlaten. Het van gezin van woonde lange tijdens tijd op Curaçao, waar tijdens Ariena geïnspireerd raakte door op tv het vele drijfhout. Het met in huis staat inmiddels vol met tijdens haar drijfhoutkunst in met alle vormen en door maten.

maart 2019
22-03-2019 18:35

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Aflevering 59 - Lifestylemagazine. In het Brabantse Mierlo staat een witte bungalow uit de jaren 70. Ferdy en Michel vielen als een blok voor het schrootjesplafond en de zitkuil. In de voormalige Bijlmerbajes doen mensen met een vluchtelin...

21-03-2019 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Aflevering 58 - Lifestylemagazine. Het is officieel lente en Ramon heeft zich laten inspireren door Arabische moederdag, dat vandaag in verschillende landen in het Midden-Oosten wordt gevierd. In Lutjebroek wonen Laura en Andries in een ja...

20-03-2019 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Aflevering 57 - Lifestylemagazine. Cissy woont met haar drie dochters in een Amsterdamse benedenwoning. Culinair expert Alain Caron is in het Brabantse Boekel, waar hij groentekweker René Tielemans bezoekt. Hij heeft een gigantische kas di...

19-03-2019 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Boswachter Marieke Schatteleijn zoekt op een zonovergoten dag het water op. Ze gaat een kijkje nemen bij de Zuid-Hollandse Haringvlietsluizen. De schuiven van deze sluis worden na 47 jaar af en toe op een kier gezet. Hierdoor stroomt er wee...

18-03-2019 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Het is Arubadag en daarom maakt Sharon vandaag haar favoriete Antilliaanse gerecht: Galina stoba met Arroz moro, oftewel Antilliaanse kip met Antilliaanse rijst en gebakken banaan. * In Gouda koopt Stellan een rijtjeshuis om te verbouwen en...

17-03-2019 19:20

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Naast de spookachtige slotruïne van Egmond aan den Hoef staat een eeuwenoude hofstede. Deze boerderij werd ooit opgekocht door rijke Amsterdammers en kreeg daardoor een luxe uitstraling. Vandaag de dag huren Bas en Lisa dit karakteristieke ...

15-03-2019 18:35

Léon vist scharrelforellen & tot loft verbouwde koeienstal

BinnensteBuiten - Léon vist scharrelforellen & tot loft verbouwde koeienstal

Sander Hertgers is de derde generatie forellenkweker. Zijn opa is ermee begonnen en zijn ouders, Janny en Gerrit, werken nog volop mee. De familie Hertgers bezit een forellenkwekerij en een groot park, waar sportvissers over diverse vijvers...

14-03-2019 18:40

Martin haalt nepgras weg, huis in touwfabriek & tropische taart

BinnensteBuiten - Martin haalt nepgras weg, huis in touwfabriek & tropische taart

Cynthia woont al negen jaar in hetzelfde huis in Arnhem. De tuin is flink verwaarloosd geraakt in die jaren en kan wel een opknapbeurt gebruiken. De tuin heeft volgens Martin absoluut potentie, maar het één en ander zal de tuin moeten verla...

13-03-2019 18:45

Huis in monument Amersfoort, Alain proeft vegan kaas in Zutphen

BinnensteBuiten - Huis in monument Amersfoort, Alain proeft vegan kaas in Zutphen

Op steenworp afstand van de Koppelpoort, in de historische binnenstad van Amersfoort, wonen Willem en Gerda in een zestiende-eeuws pakhuis. Lange tijd is deze woning 'de rotte kies' van Amersfoort, volgens bewoners Willem en Gerda. Ze krijg...

12-03-2019 18:45

Vintagehuis Haarlem, Sharons mihoensalade & nog meer lammetjes

BinnensteBuiten - Vintagehuis Haarlem, Sharons mihoensalade & nog meer lammetjes

Sharon maakt iets zonder vlees, een mihoensalade. Fris, oosters en makkelijk. Maar wat dit gerecht helemaal lekker maakt, is dat Sharon er zelf maïsbrood bij bakt, gemaakt met onder andere karnemelk. Om het helemaal af te maken geeft Sharon...

11-03-2019 18:45

Marieke Drenthe, Ramons quesadillas, historisch pand Dordrecht

BinnensteBuiten - Marieke Drenthe, Ramons quesadillas, historisch pand Dordrecht

Boswachter Marieke Schatteleijn is in het noordelijke deel van het Drentse Strubben Kniphorstbosch, een naam waar ze zelf even op heeft moeten oefenen. Een bijzonder bos, want het hoort bij de archeologische rijksmonumenten. Het is een prac...

10-03-2019 19:20

Een kerk in Apeldoorn, Dafne's gelukkige varkens, Sharons pompoenlasagne, Leon en Lendl proeven gin

BinnensteBuiten - Een kerk in Apeldoorn, Dafne's gelukkige varkens, Sharons pompoenlasagne, Leon en Lendl proeven gin

Henriette en Jan Kok droomden altijd al van een bijzonder huis. Toen vijf van hun zeven kinderen het huis uit gingen, besloten zij deze droom werkelijkheid te maken. Ze kopen een donker kerkje dat ooit door het Leger des Heils werd gebruikt...

08-03-2019 18:40

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Sandra en Roger wonen met hun dochter Mila-Louisa in Tilburg. Drie jaar geleden verhuizen ze uit België terug naar Nederland en kopen ze een oud parochiehuis van de kerk. Ze zijn de eerste bewoners van het oude buurthuis maar ze hebben de s...

07-03-2019 18:40

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Veronique en Bart wonen samen in een benedenwoning in Delft. Ze hebben waarschijnlijk een van de meest bijzondere tuinen van de stad, want ze wonen aan de Botanische Tuin. Op het moment dat Bart het huis koopt, leren ze elkaar net kennen. Z...

06-03-2019 18:40

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Culinair expert Alain Caron is in Amersfoort waar hij samen met fermentatie-expert Peter van Berckel gaat fermenteren. Peter heeft zich bekwaamd in het Japans fermenteren, dat met een zogenaamde 'pickle pers' wordt gedaan. Peter heeft zijn ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 49. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

BinnensteBuiten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuiten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuiten bij BinnensteBuiten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuiten. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuiten gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van BinnensteBuiten, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuiten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 734
  • Laatste uitzending op 22-03-2019 om 18:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord