Programma gemist?

In op tv Arnhem wonen uit Gerrit en Heleen op de op derde verdieping de van een bijzonder appartementencomplex uit naar de jaren het 50. Ze op tv wilden dit huis in heel graag kopen vanwege op tv de vele uit originele elementen naar die er nog in zaten: het deuren uit en een mooie kamer en naar suite. Ze hebben desondanks tijdens veel gesloopt de en verbouwd, maar naar als op tv je niet beter zou weten zou in je met denken dat de boel hier door altijd door al zo was. Met hun van in grote liefde voor de op jaren 50 hebben het ze van hun hun de appartement een waar fifties-walhalla op tv naar gemaakt. En ook hun passie door voor Amerikaanse roadtrips tijdens is zichtbaar in het van sfeervolle interieur, maar het op het dak naar staat het absolute door pronkstuk: een heuse op tv oranjerie als extra in woonkamer. * Sharon de steekt de barbecue op aan in om vandaag een waar de kunstwerkje te maken: een van gekruide tijdens kipspies, geserveerd met tijdens gegrilde komkommer, fetakaas en noten. in de * In het hart van naar Bergen door op Zoom ligt stadskasteel een de Markiezenhof. een Op deze unieke plek tijdens heeft Jolande de haar droom kunnen verwezenlijken: haar eigen, de bijzondere moestuin op tv met groenten op tv en kruiden met een historisch naar verhaal. Want Jolande tijdens heeft een een missie, op ze wil de mensen dichter een bij de natuur op tv brengen, in want daar zijn we volgens het Jolande te ver uit van het verwijderd geraakt.

De tijdens leukste items van van de laatste weken: In op tv het centrum van de Gouda bewonen Ank uit en Maarten een oude in stoomdrukkerij. Jarenlang worden op hier bijna alle op Nederlandse het schoolboeken gedrukt. Inmiddels door zijn de kantoren door en werkvertrekken van het pand het omgetoverd tot royale op woonruimtes, op met prachtig uitzicht op de tijdens stad. Dankzij vele door behouden, originele uit elementen leeft uit de geschiedenis van een de drukkerij nog altijd tijdens voort in met het pand. * van De Veluwe een is een van tijdens de weinige plekken in Nederland tijdens waar het door vliegend hert voorkomt. met Met zijn tijdens enorme afmetingen is dit de koning uit onder de kevers, het maar wie 'm met wil spotten moet op tv een een beetje geluk hebben. In de naar in ochtenduren doet deze reuzenkever rustig aan van en bij kou de en van regen laten vliegende op herten zich sowieso niet zien. uit Gelukkig op tv weet boswachter het Rick de Ruiter de plekken in te vinden waar dit in imposante diertje zich van tijdens schuil houdt. * Chef-kok Ramon op tv Brugman tijdens maakt pittige hotdogs van in merguez-worstjes. Hij op tv geeft het gerecht een oosterse twist in in met een kruidige van sesampasta. * Op zoek met naar een écht klushuis in om hun tijdens creativiteit de vrije loop een te laten, vallen op Mark en Vivian in op 2014 als een tijdens het blok voor een bouwval met in de weilanden van een het Noord-Hollandse Niedorp. Er van moet flink wat tijdens gebeuren het om van het vervallen van boerderijtje hun eigen droomhuis op tv te maken, naar maar met met de twee rechterhanden uit van Mark en met de uitgesproken smaak van op tv zijn eigen interieurstyliste door Vivian met komen ze een heel eind. de Vijf jaar de later genieten ze tijdens samen met hun dochtertje van Sjors nog iedere dag in van hun het zelfgemaakte in woonboerderij, midden in de de natuur. * tijdens In het Betuwse op tv dorp Erichem kunnen op chef-kok Leon Mazairac op tv en sommelier Lendl Mijnhijmer hun hart op tv ophalen. Op de een wijngaard naar van Arina de en Diederik is de eerst pluk naar van de de druiven tijdens in volle gang. de Van deze groene oogst wordt tijdens geen door wijn gemaakt, maar met verjus. Al een populair product de in de Romeinse in tijd, maar ook in door de hippe op creaties van door Leon en Lendl de uit ultieme smaakmaker in de een het keuken.

Robert en Mieke uit wonen in een op zeer ruime een loft op de bovenste naar naar verdieping van de Rotterdamse Schiecentrale. Hun op tv royale uitzicht op het in de Euromast, haven en de het centrum de zorgen elke dag weer voor het een levend schilderij. Op op tv naar de vele vierkante meters (300 m2 met het om precies te zijn) maken ze op de hun stoutste dromen waar: een minitheater tijdens voor de kinderen, tijdens een op tv heuse gym en de een verrijdbare badkuip. de Het interieur bestaat uit smaakvolle de kunst op en design, afgewisseld met industriële tijdens eyecatchers. * In op tv door het Brabantse Oirschot ontmoet culinair expert door de Alain Caron tuinders van Alex Schreiner en Linder van den tijdens Heerik. Zij in runnen door samen een permacultuurtuinderij, waarbij ze uit gebruik tijdens maken van uitsluitend plantaardige tijdens mest. Vegan landbouw is door vrij uniek in Nederland. op tv van Volgens Alex en Linder heeft met plantaardige het mest grote voordelen ten opzichte van naar dierlijke mest. Linder: een 'Dierlijke naar mest moet je zien naar als snackbar-eten, met terwijl plantaardige mest zorgt voor tijdens een met gevarieerder dieet voor een de bodem.' Alain uit gaat uiteraard door koken met gewassen uit van hun tuinderij en door kruiden uit een hun voedselbos.

Op Binckhorst de in Rosmalen, een terrein de waar zo'n naar 300 mensen een met een beperking wonen, staan uit drie naar tiny houses. een Ze zijn niet bedoeld voor het de oorspronkelijke doelgroep uit van met het terrein, maar voor mensen zonder naar diagnose. De huurders, een zoals Ingrid uit van door Bergen, moeten wel bereid zijn de vrijwilligerswerk op het op terrein te doen. de Het in is een uniek project met in Nederland op tv en Ingrid is door dolgelukkig dat zij door hiervan onderdeel mag zijn naar en hierdoor ook nog van eens in een uit heerlijk huis(je) kan wonen. op tv * Chef-kok Ramon het Brugman gaat met op de de Italiaanse toer met versgemaakte met cannelloni: pastadeegrolletjes met daarbij op tv stoofvlees en aubergine. een * Ze tijdens hield altijd van al van van plantjes, maar wanneer yogalerares Suzanne in Monnier in aanraking komt door met het begrip naar de permacultuur, is ze niet meer uit uit de tuin weg uit te een slaan. Op een voormalig volkstuincomplex het in het Den Haag een krijgt ze vrij spel op om haar eigen inspiratietuin te de een creëren vol groenten, fruit en op tv eetbare op planten. Met hart van en ziel werkt ze op tv hier iedere dag volgens het in hoofdprincipe van de naar permacultuur: zorg met dragen voor alle het levensvormen.

Door gezondheidsproblemen uit woont Grietje Swater sinds tijdens augustus 2018 in het een een aangepaste woning in uit de Bijlmer. Grietje is van relatief jong om op hier op tv al te wonen, tijdens maar ze begrijpt dat het met op een andere manier op niet met lukt. Dit was flink van aanpassen tijdens voor haar, want van een op huis komt ze terecht met in in een appartement van het 52 vierkante meter. Grietje heeft in het de hulp van Theo-Bert ingeschakeld om een van haar tijdens ruimte een mooie, naar romantische kamer te maken op die goed bij op tv met haar karakter en op tv haar verbeelding past. 'Het bed in staat hier omdat een ik dan van het mooiste uitzicht op heb op door de bomen. Een bank heeft de voor op mij geen zin.' Interieurstylist een Theo-Bert helpt de haar van deze kamer een echt een thuis te een maken. * Chef-kok in Leon Mazairac gaat het op tv wad op met op tv de schipper Jan Rotgans. Per boot van vertrekken zij vanaf Den het Oever op en zodra door het wad droog ligt, laat Jan de aan Leon naar zien de wat voor moois en het lekkers er met op het wad te vinden de is. Dat tijdens belooft een culinair wadgerecht te de met worden.

In uit Groenekan, onder op tv de rook van de tijdens stad Utrecht, de wonen Djoeke en Rombout uit onder één dak met met het gezin van hun op zoon. op Het voormalig koetshuis is op al meer dan honderd in jaar van in familiebezit. Dit koetshuis een behoorde vroeger tot het tijdens landgoed met Voordaan, maar de werd in 1918 gekocht door de door grootvader van Djoeke. uit Hij in verbouwde het van tot woonhuis en gaf het een de door naam Villa de Uitkijk. Het koetshuis de is op in de loop der van tijd verschillende keren naar ingrijpend verbouwd, maar steeds de zijn de het typische stijlkenmerken behouden. * de Sharon maakt een een lekker, vegetarisch uit gerecht: op een quinoaburger op een pitabroodje een met door een heerlijk sausje naar van hangop en munt. En door een op watertje mag natuurlijk naar niet ontbreken; ze de maakt het drankje met komkommer en uit op eetbare bloemen. * In Wassenaar naar maakt Andrew naar van Egmond naar van een oud, verwaarloosd volkstuintje een een op groen paradijs. Met zijn achtergrond van als landschapsontwerper heeft in hij naar een duidelijke visie: uit het landschap naar je een tuin halen en vooral in niet met teveel regisseren. Zijn tuin uit is allesbehalve rommelig. van Hij staat vol met met bijzondere het zichtlijnen en inheemse planten. op tv En als de boer van verderop besluit uit het gras te maaien, door doet een Andrew dat ook in zijn tijdens groene van paradijsje.

Chef-kok Ramon Brugman de uit is in het Groningse Kloosterburen, naar waar Ale van en zijn zoon op Hero Havenga speciale baktarwe verbouwen. op tv De tarwe tijdens wordt direct naar de uit door molenaar in de buurt het gebracht om naar het te malen naar tot bloem. Hiervan gaat het uit patissierhart van in Ramon sneller kloppen en de hij het weet er een mooi tijdens gerecht van te maken. * met Boswachter Marieke op tv is met in het oosten van op tv ons land, in natuurreservaat Bargerveen. op tv op Een bijzonder stukje Nederland, want op hier vind je nog met een van de met weinige een stukjes onaangetast hoogveen. Maar van dit unieke op plekje wordt bedreigd op door invasieve, exotische planten. op tv Planten die de hier van oorsprong niet thuis in horen, supersnel groeien een en daarmee de het een soorten die hier wel thuis door horen verdringen. En een er valt helaas weinig door aan door deze invasie te het doen. Je tijdens kunt wel je steentje bijdragen om naar ervoor te zorgen van dat naar ze niet op nieuwe plekken een gaan het groeien.

De leukste items van van uit de laatste weken in een in extra lange uitzending. de Het bijzondere circulaire het huis uit van Jeroen en Amar een staat in door een ecowijk in op Culemborg. Alles een in de woning staat uit in het in teken van hergebruik en het de duurzame koppel op houdt zó van groen, dat op ze van hun een woonkamer een door exotische 'urban de jungle' hebben gemaakt. * een Sharon bereidt een naar vegetarische burger van tijdens courgette, die in ze met pecorino en naar geitenkaas heerlijk met op smaak van brengt. Ze serveert de groenteburger het met een tijdens romige knoflooksaus en een verrassende, door naar frisse salade van wilde rijst. * de Boswachter naar Marieke Schatteleijn bezoekt door het Bentwoud in op tv Zuid-Holland. Temidden van drukke steden tijdens als van Zoetermeer, Leiden met en Rotterdam ligt dit rustige groengebied, op dat het grootste op aaneengesloten een bos van de een Randstad vormt. Bentwoud is uit pas uit in 2000 aangelegd en voor naar een bos op tv dus nog piepjong, maar nu uit al rijk in aan vele soorten vogels, op een bomen en planten. een * In hartje van Bergen op de een Zoom huren Stephanie en haar vriend een in Maarten een monumentaal pand uit de op 15e eeuw. door De woning is klein, de maar op tv kent een naar rijke historie, waar Stephanie met natureltinten het en industriële elementen naar een de eigentijdse touch op tv aan heeft gegeven. De ruime stadstuin tijdens en naar het dakterras, beide met het prachtig uitzicht op het de oudste stadspaleis naar van Nederland, maken van dit huis extra speciaal. naar op * Culinair expert door Alain Caron is in het een Noord-Hollandse het Avenhorn. Hier heeft Anna Koster een op weelderige tuin vol het eetbare bloemen. van Alain in plukt en proeft er op op los, op in zoek naar de de perfecte ingrediënten voor een zijn kleurrijke uit bietensalade.

In Opheusden in een Gelderland woont op Jacoline de op Zoete met haar man en uit hond Louis het op een bijzondere door locatie, door temidden van de prachtige het natuur van het op Gelders landschap en de een Nederrijn. Waar vroeger een in steenfabriek uit stond en waar haar een schoonouders de nog gewoond hebben, staat van nu hun naar zelfontworpen droomhuis. Als op het water stijgt, verandert de tijdens locatie in een naar eilandje. De het grote passie van Jacoline in is inrichten en dat een is van in het hele met huis terug te zien. met * op Culinair expert Alain op Caron is in naar Den Helder, waar hij de op pad gaat met Gertjan naar Klein. op Gertjan is wiskundeleraar, van maar in zijn vrije tijd naar wrakvisser. In tijdens de Noordzee liggen honderden de wrakken, waar tijdens vissen graag in vertoeven. En met deze door versgevangen vis maakt op Alain thuis bij naar Gertjan een lekker in gerecht.

In op Amsterdam wonen Egbert en van Femke op tv met hun twee kinderen het in een omgebouwd graanschip van tijdens ruim 200 de vierkante meter. Architect Egbert het kan al zijn het creativiteit met kwijt met het indelen van tijdens de uit ruimte. Een andere wens is tijdens dat het schip in met zo duurzaam mogelijk wordt. het Het hele gezin geniet van tijdens de in enorme ruimte met waar iedereen een eigen met plek heeft en in de een zomer wordt er tijdens van bijna iedere dag gezwommen. * van In Zeeland telen Harold op tv en op Margreeth zacht- en kleinfruit. op tv Ze leerden elkaar een kennen tijdens hun door opleiding biologisch-dynamische van landbouw en gingen na de hun opleiding naar het avontuur aan in de tijdens het fruitteelt. Ze vonden deze prachtige plek naar in Oud-Sabbinge, op waar ze inmiddels tijdens al twintig de jaar biologisch-dynamisch fruit telen, uit waaronder vijgen. met Culinair auteur van Nadia Zerouali gaat bij ze langs naar en weet ze met op te verrassen met een heerlijk tijdens gerecht op uit eigen boomgaard.

Toen naar de meeste kinderen tijdens uit het uit samengestelde gezin van met Suzanne en Rob waren uitgevlogen, was van het tijd tijdens om tijdens het roer om door te gooien. In van het Noord-Hollandse Sint op tv Pancras vinden zij een op tv nieuw thuis in een het oude op tv molen. Hoewel het een idee van wonen in op een molen bij een hen vooral bestaat uit op stoffige, oude ruimtes, besluiten in ze toch tijdens de uitdaging tijdens aan te gaan. Ze op tv restaureren de een molen met het veel liefde tot met een moderne woning. Maar in door het op vele transparante glaswerk zijn de door sporen van het verleden op tv ook nog tijdens goed zichtbaar. * Culinair uit expert Alain Caron van droomt weg van bij de Franse uit kaas van Mathilde. Hoewel het op de methode van kaasmaken op typisch Frans is, komt tijdens deze het kaas toch echt van oer-Hollandse naar koeien. Het proces begint naar op in Baambrugge, waar met de koeien grazen in naar een weiland vol weidevogels en tijdens de kaas wordt van gemaakt het en gerijpt in tijdens de kaasmakerij van tijdens Mathilde in naar Amsterdam.

Een in gemeentelijk monument in Gouda een biedt op tv de perfecte kans de voor de gezinsuitbreiding de van Frank en op Eleanne, maar tegelijkertijd ook door een pittige tijdens uitdaging. Het huis wordt naar volledig afgebroken en opnieuw opgebouwd, een met een een voorgevel die gelijkend is de aan de op tv oude staat. uit Aan het koppel in de taak om de de oude in en nieuwe elementen van het naar huis samen te van brengen. Frank ontwerpt de op ingenieuze keuken door en Eleanne naar ontfermt zich over met het interieur, in een sfeervolle visgraatvloer mengt zich naadloos door met eigentijdse meubelstukken. naar * Chef-kok op tv Ramon verlangt alweer in terug naar van zijn vakantie en om terug op tv van te komen in die tijdens sfeer maakt hij op tv zijn favoriete in vakantiesalade met aardappel, verse doperwten op en gegrilde uit schouderkarbonade. Makkelijk en snel om met te maken. * de Joke woont naar met haar zoon in het met Nigtevecht en wil in haar tuin een flinke update van geven. Ze vindt dat in de tijdens tuin nu tijdens een wat oubollige uitstraling heeft een en op ze wil graag een de moderne, strakkere door tuin. Tuinspecialist Martin uit Stuger gaat haar helpen dit in tijdens een dag voor op van elkaar te krijgen.

Als kind speelde uit Lennart van altijd al met een zijn neef in bij de watertoren in het van Zuid-Hollandse Nieuw-Lekkerland. naar Als dit markante pand zo'n op met acht jaar geleden te door koop komt, besluiten beide neven uit het te het kopen. met Ze willen het volledig opknappen door om uit er allebei met tijdens hun gezin in een te gaan wonen. Na jaren verbouwen naar uit hebben Arianne en Lennart tijdens op de een bovenste drie verdiepingen van dit 104 het tijdens jaar oude monument een echt leefhuis met naar voor hun gezin gemaakt. Het landelijke op tv interieur past in naadloos bij de het fantastische uitzicht, want waar de je op tv ook kijkt, in alle met seizoenen is het het een naar adembenemend plaatje. * het Sharon maakt een bijzonder gerecht: tijdens surf & turf, op tv een hoofdgerecht dat bestaat van uit een combinatie met van zeevruchten tijdens en rood vlees. Sharon met een kiest voor een pittig gemarineerde tijdens entrecote, geserveerd met grote een knoflookgamba's. * De het Rottige Meente, een in de niet zo charmante naam in voor een idyllisch stukje op Nederland in met de provincie Friesland, met langs de grens tijdens met Overijssel. Boswachters tijdens Marieke Schatteleijn en haar collega een het Roel Vriesema stappen het in een bootje. uit Ze verkennen dit idyllische tijdens en prachtig stukje Friesland met van water, trilvenen op tv en tijdens een van de op oudste moerasbossen. Het heeft op tv veel weg van een de Weerribben en wordt daarom uit ook een wel de uit Friese Weerribben genoemd. Unieke tijdens natuur waar een de visotter huist en de tijdens zeldzame vuurvlinder een voorkomt.

In een Deventer wonen naar Margreet en Mark de in een zeer kleurrijke villa. Het van huis staat met ook wel bekend als de Villa Kakelbont de of het Pipihuis. Margreet door en Mark met maakt het niets van uit. Zij genieten met van de rijke kleuren de en op hebben het interieur dan naar ook met zorg het en tijdens toewijding samengesteld. * In het een Betuwse dorp Erichem een kunnen chef-kok Leon Mazairac tijdens met en sommelier Lendl Mijnhijmer hun hart tijdens ophalen. in Op de wijngaard van Arina door door en Diederik is de eerst tijdens pluk van de druiven een door al in volle gang. Van uit deze op tv groene oogst wordt geen wijn de gemaakt, in maar verjus. Deze smaakmaker tijdens voor in de keuken naar klinkt op tv misschien nieuw, maar was in de van Romeinse tijd in al tijdens een bekend product.

Elly tijdens en Frank wonen achttien jaar het in het Overijsselse met Dalfsen. op Na al die jaren tijdens jaren wonen in het een heerlijk huis, de hebben ze van nog steeds het op behang van de uit vorige bewoners op tijdens hun slaapkamermuur tijdens zitten. Het stel heeft twee een linkerhanden in op het gebied met van klussen. Elly heeft naar door een ziekte in vrij veel op tv tijd in haar in slaapkamer doorgebracht en kwam in er toen achter dat de uit kamer op tv wel heel ongezellig op is. Hoog tijd voor met een nieuw behangetje. En tijdens daar is interieurstylist op tv Theo-Bert heel door goed in in. * Chef een Ramon Brugman maakt een tex-mexgerecht met waar de je geen mooi weer voor het nodig hebt, want dit op tv brengt in al meteen de zon op tv in huis: naar taco's met een salsa van rode ui, tomaat en op komkommer, geserveerd op tv met een frisse yoghurt-muntsaus. het * In het Haaren, Noord- een Brabant, runnen Bart en Daniëlla op sinds tijdens zeven jaar met een zorgtuinderij. Ze telen biologische op tv groenten en fruit. Dementerende het bejaarden en de mensen met een naar psychiatrische achtergrond uit kunnen overdag een handje uit meehelpen. op Bart en Daniëlla willen tijdens de aarde graag een uit beetje mooier de achterlaten.

mei 2020
07-10-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Arnhem wonen Gerrit en Heleen op de derde verdieping van een bijzonder appartementencomplex uit de jaren 50. Ze wilden dit huis heel graag kopen vanwege de vele originele elementen die er nog in zaten: deuren en een mooie kamer en suite....

06-10-2019 18:20

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

De leukste items van de laatste weken: In het centrum van Gouda bewonen Ank en Maarten een oude stoomdrukkerij. Jarenlang worden hier bijna alle Nederlandse schoolboeken gedrukt. Inmiddels zijn de kantoren en werkvertrekken van het pand omg...

04-10-2019 17:30

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Robert en Mieke wonen in een zeer ruime loft op de bovenste verdieping van de Rotterdamse Schiecentrale. Hun royale uitzicht op de Euromast, haven en het centrum zorgen elke dag weer voor een levend schilderij. Op de vele vierkante meters (...

03-10-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Op Binckhorst in Rosmalen, een terrein waar zo'n 300 mensen met een beperking wonen, staan drie tiny houses. Ze zijn niet bedoeld voor de oorspronkelijke doelgroep van het terrein, maar voor mensen zonder diagnose. De huurders, zoals Ingrid...

02-10-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Door gezondheidsproblemen woont Grietje Swater sinds augustus 2018 in een aangepaste woning in de Bijlmer. Grietje is relatief jong om hier al te wonen, maar ze begrijpt dat het op een andere manier niet lukt. Dit was flink aanpassen voor h...

01-10-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Groenekan, onder de rook van de stad Utrecht, wonen Djoeke en Rombout onder één dak met het gezin van hun zoon. Het voormalig koetshuis is al meer dan honderd jaar in familiebezit. Dit koetshuis behoorde vroeger tot het landgoed Voordaan...

30-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Chef-kok Ramon Brugman is in het Groningse Kloosterburen, waar Ale en zijn zoon Hero Havenga speciale baktarwe verbouwen. De tarwe wordt direct naar de molenaar in de buurt gebracht om het te malen tot bloem. Hiervan gaat het patissierhart ...

29-09-2019 18:20

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

De leukste items van de laatste weken in een extra lange uitzending. Het bijzondere circulaire huis van Jeroen en Amar staat in een ecowijk in Culemborg. Alles in de woning staat in het teken van hergebruik en het duurzame koppel houdt zó v...

27-09-2019 17:25

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Opheusden in Gelderland woont Jacoline de Zoete met haar man en hond Louis op een bijzondere locatie, temidden van de prachtige natuur van het Gelders landschap en de Nederrijn. Waar vroeger een steenfabriek stond en waar haar schoonoude...

26-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Amsterdam wonen Egbert en Femke met hun twee kinderen in een omgebouwd graanschip van ruim 200 vierkante meter. Architect Egbert kan al zijn creativiteit kwijt met het indelen van de ruimte. Een andere wens is dat het schip zo duurzaam m...

25-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Toen de meeste kinderen uit het samengestelde gezin van Suzanne en Rob waren uitgevlogen, was het tijd om het roer om te gooien. In het Noord-Hollandse Sint Pancras vinden zij een nieuw thuis in een oude molen. Hoewel het idee van wonen in ...

24-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Een gemeentelijk monument in Gouda biedt de perfecte kans voor de gezinsuitbreiding van Frank en Eleanne, maar tegelijkertijd ook een pittige uitdaging. Het huis wordt volledig afgebroken en opnieuw opgebouwd, met een voorgevel die gelijken...

23-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Als kind speelde Lennart altijd al met zijn neef bij de watertoren in het Zuid-Hollandse Nieuw-Lekkerland. Als dit markante pand zo'n acht jaar geleden te koop komt, besluiten beide neven het te kopen. Ze willen het volledig opknappen om er...

20-09-2019 17:25

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Deventer wonen Margreet en Mark in een zeer kleurrijke villa. Het huis staat ook wel bekend als Villa Kakelbont of het Pipihuis. Margreet en Mark maakt het niets uit. Zij genieten van de rijke kleuren en hebben het interieur dan ook met ...

19-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Elly en Frank wonen achttien jaar in het Overijsselse Dalfsen. Na al die jaren jaren wonen in een heerlijk huis, hebben ze nog steeds het behang van de vorige bewoners op hun slaapkamermuur zitten. Het stel heeft twee linkerhanden op het ge...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 60. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

BinnensteBuiten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuiten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuiten bij BinnensteBuiten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuiten. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuiten gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van BinnensteBuiten, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuiten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 892
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 17:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!