Programma gemist?

In Arnhem naar wonen Gerrit het en Heleen op de de derde verdieping van de een bijzonder appartementencomplex een uit tijdens de jaren 50. door Ze wilden dit huis naar heel graag kopen vanwege de met vele originele op tv elementen met die er nog op tv in zaten: deuren naar en een mooie kamer en suite. op Ze hebben uit desondanks in veel gesloopt en verbouwd, tijdens maar als je niet het beter zou tijdens weten zou je tijdens denken dat van de boel hier altijd al een zo was. tijdens Met hun grote het liefde voor naar de jaren 50 hebben ze van de hun hun appartement tijdens door een waar fifties-walhalla gemaakt. En ook met hun naar passie voor op tv Amerikaanse roadtrips is zichtbaar tijdens in het met sfeervolle interieur, maar op tv op het dak staat het tijdens absolute pronkstuk: een op tv heuse oranjerie als extra een woonkamer. * Sharon de steekt tijdens de barbecue aan om vandaag op op een waar kunstwerkje te maken: een op tv gekruide kipspies, een geserveerd met gegrilde komkommer, op fetakaas en noten. tijdens * In een het hart van Bergen door op Zoom in ligt naar stadskasteel de Markiezenhof. Op op deze unieke uit plek heeft Jolande haar droom kunnen van verwezenlijken: op tv haar eigen, bijzondere moestuin met in groenten en kruiden door met een naar historisch verhaal. Want Jolande in heeft een van missie, ze wil de op naar mensen dichter bij de natuur uit brengen, want daar op zijn we volgens in Jolande te ver van door op tv verwijderd geraakt.

De door leukste items van de de laatste weken: op In het een centrum van Gouda bewonen Ank een en Maarten met een oude stoomdrukkerij. Jarenlang worden het hier bijna alle een Nederlandse tijdens schoolboeken gedrukt. Inmiddels zijn met de op tv kantoren en werkvertrekken het van het pand omgetoverd tot royale uit woonruimtes, met een prachtig het uitzicht op de op stad. Dankzij vele behouden, originele elementen de leeft het de geschiedenis van op de drukkerij uit nog altijd voort in naar het pand. tijdens * De Veluwe is een met van de weinige uit plekken in Nederland waar in met het vliegend hert voorkomt. Met zijn tijdens enorme afmetingen is met de dit de koning in onder de kevers, maar wie 'm in wil het spotten moet een beetje geluk uit op hebben. In de ochtenduren doet deze van naar reuzenkever rustig aan en bij kou de en van regen laten in vliegende herten zich naar sowieso niet zien. Gelukkig weet op tv boswachter Rick de naar Ruiter de plekken te een vinden waar een dit imposante diertje uit zich schuil houdt. * een Chef-kok Ramon een Brugman maakt pittige hotdogs op van met merguez-worstjes. Hij geeft het gerecht de een oosterse twist op tv in met een kruidige sesampasta. * in Op zoek naar het een écht klushuis een om hun creativiteit de door vrije loop uit te laten, vallen Mark tijdens en Vivian in op 2014 door als een blok voor op een op bouwval in de weilanden van het met Noord-Hollandse Niedorp. van Er moet flink een wat gebeuren in om van de het vervallen boerderijtje hun eigen droomhuis met te maken, maar de met door de twee rechterhanden van Mark door en in de uitgesproken smaak van het zijn in eigen interieurstyliste Vivian komen ze een uit heel naar eind. Vijf jaar uit later genieten ze samen de met met hun dochtertje Sjors nog iedere naar dag tijdens van hun zelfgemaakte van woonboerderij, midden in de natuur. * met het In het Betuwse dorp Erichem op tv kunnen chef-kok Leon uit Mazairac en sommelier door Lendl Mijnhijmer uit hun hart ophalen. Op de door wijngaard op tv van Arina en het Diederik is de eerst op tv pluk van met de druiven in van volle gang. Van de deze groene oogst het wordt geen wijn gemaakt, maar op tv verjus. Al een de van populair product in de Romeinse tijd, uit maar ook met in uit de hippe creaties van Leon de en Lendl de naar ultieme smaakmaker uit in de op tv keuken.

Robert door en Mieke wonen in een van het zeer ruime loft op de uit bovenste verdieping van van de Rotterdamse Schiecentrale. in Hun royale uitzicht op met op tv de Euromast, haven in en het centrum zorgen elke dag van in weer voor een levend schilderij. Op in de naar vele vierkante meters (300 uit m2 om precies te naar zijn) tijdens maken ze hun stoutste naar dromen waar: een minitheater met naar voor de kinderen, een heuse van gym en het een verrijdbare uit badkuip. Het interieur bestaat uit door smaakvolle kunst en op tv design, afgewisseld met industriële van tijdens eyecatchers. * In het Brabantse Oirschot de ontmoet culinair expert op Alain Caron tuinders door Alex door Schreiner en op tv Linder van den Heerik. door Zij runnen uit samen een permacultuurtuinderij, waarbij ze een gebruik maken van uitsluitend een plantaardige naar mest. Vegan landbouw op is vrij uniek in Nederland. van Volgens Alex en in op Linder heeft plantaardige mest grote met voordelen op tv ten opzichte van dierlijke mest. Linder: van een 'Dierlijke mest moet je zien als met snackbar-eten, terwijl het plantaardige mest naar zorgt voor een gevarieerder dieet naar voor met de bodem.' van Alain gaat uiteraard koken met op tv gewassen uit hun tuinderij uit en van kruiden uit hun een voedselbos.

Op Binckhorst de in met Rosmalen, een terrein waar op tv zo'n 300 mensen met met een beperking wonen, de staan drie tiny houses. uit Ze zijn niet van bedoeld voor op tv de tijdens oorspronkelijke doelgroep van het van terrein, maar voor mensen van zonder op diagnose. De huurders, zoals Ingrid van een Bergen, het moeten wel de bereid zijn vrijwilligerswerk in op het terrein op tv te doen. Het is een uniek uit project in tijdens Nederland en Ingrid is met dolgelukkig dat de zij hiervan onderdeel in mag zijn het en hierdoor ook nog tijdens eens in een heerlijk door huis(je) kan wonen. uit door * Chef-kok Ramon Brugman gaat op op de met Italiaanse toer met op tv versgemaakte cannelloni: pastadeegrolletjes met daarbij uit stoofvlees met en aubergine. * door Ze hield de altijd al van plantjes, maar met wanneer het yogalerares Suzanne Monnier met in aanraking komt met het het begrip met permacultuur, is ze de niet meer uit de tuin in weg te slaan. naar Op een voormalig het volkstuincomplex in Den tijdens Haag krijgt ze tijdens vrij spel om het haar eigen tijdens inspiratietuin te door creëren vol groenten, fruit en eetbare de planten. Met tijdens hart tijdens en ziel werkt ze een hier iedere dag van volgens het hoofdprincipe van van de permacultuur: uit zorg dragen voor alle naar levensvormen.

Door gezondheidsproblemen met woont Grietje in Swater sinds door augustus 2018 in een van aangepaste woning op tv in de Bijlmer. Grietje tijdens is relatief met jong om hier een al te wonen, maar ze begrijpt een dat van het op een op tv andere manier niet lukt. Dit in was flink het aanpassen voor haar, een want van een uit huis komt ze het terecht in een de appartement tijdens van 52 vierkante meter. met Grietje heeft de hulp van een Theo-Bert ingeschakeld van om van haar het ruimte een mooie, romantische tijdens op tv kamer te maken die goed met bij haar naar karakter en haar verbeelding past. het 'Het bed door staat hier omdat ik met dan het door mooiste uitzicht heb op een de door bomen. Een op tv bank heeft voor met mij geen zin.' door Interieurstylist Theo-Bert helpt haar van de deze kamer tijdens een echt tijdens thuis te maken. * Chef-kok Leon in Mazairac een gaat het wad de op met uit schipper Jan Rotgans. Per met boot vertrekken zij vanaf op tv Den Oever en zodra een het wad uit droog ligt, in laat Jan aan Leon een zien wat voor moois de en lekkers uit er op het op wad te vinden het is. Dat belooft een met culinair wadgerecht het te uit worden.

In het Groenekan, onder de de rook van de naar stad Utrecht, wonen op Djoeke en Rombout onder op tv één dak met het het een gezin van hun zoon. Het voormalig in tijdens koetshuis is al meer van dan honderd in jaar in familiebezit. het Dit koetshuis behoorde vroeger uit tot het landgoed Voordaan, maar een werd in in 1918 gekocht door de de op tv grootvader van Djoeke. Hij verbouwde het tijdens tot woonhuis door en gaf het de met naam van Villa de Uitkijk. Het op tv koetshuis tijdens is in de loop het der tijd verschillende op tv keren ingrijpend naar verbouwd, maar steeds zijn in de typische stijlkenmerken behouden. uit * Sharon op tv maakt een lekker, vegetarisch gerecht: door uit een quinoaburger op een pitabroodje de met een heerlijk sausje door van hangop met en munt. En door een watertje mag tijdens natuurlijk van niet ontbreken; ze van maakt het drankje met met komkommer en eetbare bloemen. * tijdens door In Wassenaar maakt van Andrew van Egmond van een oud, het op tv verwaarloosd volkstuintje een het groen paradijs. Met zijn achtergrond als van landschapsontwerper van heeft hij een in duidelijke visie: op het landschap naar je tuin in halen en op tv vooral niet teveel regisseren. uit Zijn tuin is in allesbehalve rommelig. van Hij staat door vol met bijzondere zichtlijnen en inheemse op tv planten. En als tijdens de boer verderop een met besluit het gras te maaien, doet uit Andrew dat ook naar in de zijn groene uit paradijsje.

Chef-kok op tv Ramon Brugman op is in het door Groningse Kloosterburen, waar Ale en zijn naar zoon Hero een Havenga speciale baktarwe op verbouwen. door De tarwe wordt direct naar op de molenaar in de naar buurt gebracht uit om het het te malen tot bloem. naar Hiervan gaat op tv het patissierhart een van Ramon sneller kloppen en hij een weet er een op mooi gerecht door van door te maken. * Boswachter Marieke met is in uit het oosten van ons met land, in uit natuurreservaat Bargerveen. Een bijzonder stukje een uit Nederland, want hier op vind je nog een van van de met weinige stukjes onaangetast hoogveen. Maar een dit unieke plekje wordt uit bedreigd door invasieve, van exotische door planten. Planten die hier een van op oorsprong niet thuis horen, op tv supersnel groeien met en daarmee de soorten die een hier wel thuis tijdens horen verdringen. En een er naar valt helaas weinig aan deze een invasie te doen. uit Je kunt wel je op steentje op bijdragen om ervoor te zorgen tijdens dat ze in niet het op nieuwe plekken gaan in groeien.

De het leukste items van de laatste naar weken een in een extra lange uitzending. met Het bijzondere circulaire op tv huis van een Jeroen naar en Amar staat in een uit ecowijk in Culemborg. Alles tijdens in de in woning staat in het met teken van hergebruik tijdens en het door duurzame op koppel houdt zó van in groen, dat ze van de hun woonkamer een exotische een 'urban jungle' de hebben gemaakt. * Sharon een bereidt een van vegetarische burger van courgette, door die ze door met pecorino en geitenkaas naar heerlijk op smaak met van brengt. Ze serveert de groenteburger uit met een romige tijdens knoflooksaus en van een verrassende, frisse salade van een met wilde rijst. * Boswachter Marieke met Schatteleijn de bezoekt het Bentwoud in met Zuid-Holland. Temidden tijdens van drukke steden als Zoetermeer, Leiden het en Rotterdam door ligt het dit rustige groengebied, dat het door grootste aaneengesloten bos met van tijdens de Randstad vormt. Bentwoud naar is pas de in 2000 aangelegd en voor een op van bos dus nog piepjong, maar nu de al rijk aan op tv vele soorten vogels, op een bomen en planten. * In door hartje van van Bergen op op tv Zoom huren Stephanie tijdens en haar vriend Maarten een monumentaal op tv pand met uit de op tv 15e eeuw. De woning de is klein, tijdens maar kent een rijke tijdens historie, waar Stephanie met van natureltinten en industriële de elementen op tv een eigentijdse touch aan heeft naar gegeven. De met ruime stadstuin het en het dakterras, beide tijdens met prachtig uitzicht op het op het oudste stadspaleis van op tv Nederland, maken dit huis extra van speciaal. naar * Culinair expert Alain Caron is op in het Noord-Hollandse de Avenhorn. het Hier heeft Anna Koster een door weelderige met tuin vol eetbare bloemen. tijdens Alain plukt naar en proeft er op in los, op zoek naar in op tv de perfecte ingrediënten voor zijn van kleurrijke op tv bietensalade.

In tijdens Opheusden in Gelderland de woont Jacoline uit de Zoete met haar man en uit hond door Louis op een een bijzondere locatie, temidden op van de prachtige op natuur van het een Gelders landschap op en de Nederrijn. uit Waar vroeger een steenfabriek stond naar en door waar haar schoonouders met nog gewoond hebben, met staat nu hun zelfontworpen in droomhuis. Als het water stijgt, een van verandert de locatie in een eilandje. met De de grote passie van Jacoline is van het inrichten en dat met is in het hele huis terug een te zien. * door Culinair naar expert Alain met Caron is in Den Helder, waar het hij uit op pad gaat met op Gertjan Klein. het Gertjan is wiskundeleraar, op tv maar in zijn van vrije tijd wrakvisser. In de op van Noordzee liggen honderden wrakken, uit waar vissen graag op tv vertoeven. En met deze versgevangen uit vis met maakt Alain thuis uit bij Gertjan een lekker door gerecht.

In in Amsterdam wonen tijdens Egbert en Femke met hun met twee kinderen in een uit omgebouwd graanschip van uit ruim de 200 vierkante meter. Architect op tv Egbert kan tijdens al zijn creativiteit kwijt van met het naar indelen van de ruimte. met Een in andere wens is dat het schip uit zo duurzaam door mogelijk wordt. Het hele in gezin geniet met van de enorme ruimte uit waar iedereen de een eigen uit plek heeft en in door de zomer op tv wordt er bijna iedere van dag gezwommen. * In tijdens Zeeland in telen Harold en Margreeth zacht- door het en kleinfruit. Ze leerden elkaar kennen naar tijdens hun door opleiding biologisch-dynamische landbouw en met gingen tijdens na hun opleiding het avontuur door aan in van de op fruitteelt. Ze vonden een deze prachtige plek in Oud-Sabbinge, waar uit ze tijdens inmiddels al met twintig jaar biologisch-dynamisch naar fruit telen, waaronder het vijgen. Culinair auteur van Nadia Zerouali gaat bij ze langs een en weet tijdens ze te met verrassen met een heerlijk gerecht met uit naar eigen boomgaard.

Toen de de meeste kinderen van uit het samengestelde in gezin van Suzanne en naar Rob waren uitgevlogen, was uit het tijd op tv om het van roer om tijdens te gooien. In door het Noord-Hollandse Sint Pancras op vinden zij naar een nieuw thuis in een het oude molen. tijdens Hoewel het idee van wonen uit in een molen op tv bij hen tijdens vooral van bestaat uit stoffige, van oude ruimtes, besluiten ze toch door de uitdaging aan te een gaan. het Ze restaureren uit de molen met veel de liefde tot een een moderne woning. in Maar door het vele tijdens transparante glaswerk zijn op de sporen van het verleden het ook uit nog goed zichtbaar. * de Culinair expert Alain Caron naar droomt weg in bij de Franse door kaas van tijdens Mathilde. Hoewel de methode door van kaasmaken typisch Frans op op is, komt deze kaas toch echt met van oer-Hollandse koeien. een naar Het proces begint in Baambrugge, waar in tijdens de koeien grazen in een weiland in vol weidevogels in en van de kaas wordt gemaakt in en gerijpt in naar de kaasmakerij het van Mathilde in naar Amsterdam.

Een gemeentelijk monument uit in Gouda biedt op de perfecte naar kans voor de gezinsuitbreiding op tv van Frank op en Eleanne, maar naar tegelijkertijd ook een pittige uit uitdaging. Het in huis wordt volledig afgebroken van en opnieuw naar opgebouwd, met van een voorgevel die gelijkend is door aan op tv de oude staat. Aan tijdens het koppel de taak tijdens om de oude door en nieuwe elementen in van het huis de samen te op brengen. Frank het ontwerpt de ingenieuze keuken en op een Eleanne ontfermt zich over het interieur, op een sfeervolle op visgraatvloer mengt zich de naadloos met het eigentijdse meubelstukken. * de Chef-kok Ramon van verlangt alweer terug naar zijn door vakantie op en om terug van te komen in door die sfeer maakt hij zijn op favoriete vakantiesalade met een aardappel, naar verse doperwten en gegrilde een schouderkarbonade. Makkelijk en tijdens snel om te maken. * met Joke woont in met haar op zoon in Nigtevecht uit en wil haar naar tuin een het flinke update geven. Ze vindt in dat de tuin met nu een in wat oubollige uitstraling heeft op en een ze wil graag in een moderne, strakkere tuin. tijdens Tuinspecialist Martin Stuger gaat haar een uit helpen dit in op een dag voor het elkaar te krijgen.

Als kind speelde door Lennart altijd tijdens al met met zijn neef bij de de watertoren in van het Zuid-Hollandse Nieuw-Lekkerland. Als op tv dit met markante pand zo'n acht met jaar geleden te koop op tv komt, besluiten het beide neven het te tijdens kopen. Ze willen het de volledig opknappen om van er allebei met het hun van gezin in naar te gaan wonen. Na jaren door verbouwen hebben Arianne op en Lennart op de naar bovenste van drie verdiepingen tijdens van dit 104 jaar met oude monument een een echt leefhuis voor op tv hun gezin gemaakt. Het landelijke het de interieur past naadloos bij op tv het fantastische op tv uitzicht, want waar je ook uit kijkt, in de alle seizoenen is het in een adembenemend plaatje. op tv * Sharon tijdens maakt een de bijzonder gerecht: surf op & turf, een hoofdgerecht dat bestaat door uit een combinatie de van een zeevruchten en rood vlees. Sharon uit kiest voor van een pittig gemarineerde in entrecote, geserveerd met naar grote van knoflookgamba's. * De Rottige Meente, het een niet zo naar charmante naam voor door een idyllisch stukje tijdens Nederland een in de provincie Friesland, de langs de grens in met Overijssel. Boswachters een Marieke Schatteleijn en haar het collega Roel Vriesema het stappen in een bootje. een Ze verkennen naar dit idyllische en prachtig van stukje uit Friesland met water, trilvenen en op een naar van de oudste moerasbossen. op tv Het op heeft veel weg van met de Weerribben en wordt een daarom ook in wel de Friese Weerribben de genoemd. Unieke natuur waar tijdens de de visotter huist en uit de zeldzame een vuurvlinder voorkomt.

In Deventer wonen tijdens Margreet tijdens en Mark op tv in een zeer kleurrijke het villa. Het huis staat ook het wel bekend op als Villa Kakelbont of door het van Pipihuis. Margreet en Mark naar maakt het niets op tv uit. Zij genieten op tv van de de rijke kleuren en hebben de het interieur dan ook op met zorg op tv en toewijding de samengesteld. * In het door Betuwse het dorp Erichem kunnen chef-kok de Leon Mazairac en naar sommelier Lendl met Mijnhijmer hun hart ophalen. Op de de wijngaard van tijdens Arina en Diederik met is de eerst pluk op tv van de door druiven al in tijdens volle gang. door Van deze op tv groene oogst wordt geen wijn gemaakt, in maar in verjus. Deze smaakmaker op voor in de keuken op klinkt misschien nieuw, het maar was in de op Romeinse uit tijd al een het bekend product.

Elly en in Frank wonen achttien uit jaar in van het Overijsselse Dalfsen. uit Na al die jaren jaren naar uit wonen in een met heerlijk huis, hebben ze nog op tv steeds in het behang van de vorige bewoners op tv met op hun slaapkamermuur zitten. Het stel met heeft twee linkerhanden naar door op het gebied van klussen. Elly het heeft van door een ziekte in vrij veel tijd in in haar slaapkamer in doorgebracht en op tv kwam er toen achter tijdens dat de kamer wel heel door naar ongezellig is. Hoog tijd voor een een door nieuw behangetje. En daar is uit interieurstylist op tv Theo-Bert heel goed op tv in. * Chef door Ramon Brugman maakt een een tex-mexgerecht waar je op tv geen mooi weer voor nodig van op hebt, want dit brengt al meteen in de zon in uit huis: taco's met op salsa van de rode ui, een tomaat en komkommer, geserveerd op met van een frisse yoghurt-muntsaus. het * In Haaren, de Noord- Brabant, runnen op tv Bart en Daniëlla sinds zeven jaar een een zorgtuinderij. Ze door telen biologische op groenten en in fruit. Dementerende een bejaarden en mensen op tv met een psychiatrische tijdens achtergrond kunnen overdag een handje tijdens meehelpen. Bart naar en Daniëlla willen door de aarde graag de een beetje mooier in achterlaten.

oktober 2019
07-10-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Arnhem wonen Gerrit en Heleen op de derde verdieping van een bijzonder appartementencomplex uit de jaren 50. Ze wilden dit huis heel graag kopen vanwege de vele originele elementen die er nog in zaten: deuren en een mooie kamer en suite....

06-10-2019 18:20

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

De leukste items van de laatste weken: In het centrum van Gouda bewonen Ank en Maarten een oude stoomdrukkerij. Jarenlang worden hier bijna alle Nederlandse schoolboeken gedrukt. Inmiddels zijn de kantoren en werkvertrekken van het pand omg...

04-10-2019 17:30

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Robert en Mieke wonen in een zeer ruime loft op de bovenste verdieping van de Rotterdamse Schiecentrale. Hun royale uitzicht op de Euromast, haven en het centrum zorgen elke dag weer voor een levend schilderij. Op de vele vierkante meters (...

03-10-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Op Binckhorst in Rosmalen, een terrein waar zo'n 300 mensen met een beperking wonen, staan drie tiny houses. Ze zijn niet bedoeld voor de oorspronkelijke doelgroep van het terrein, maar voor mensen zonder diagnose. De huurders, zoals Ingrid...

02-10-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Door gezondheidsproblemen woont Grietje Swater sinds augustus 2018 in een aangepaste woning in de Bijlmer. Grietje is relatief jong om hier al te wonen, maar ze begrijpt dat het op een andere manier niet lukt. Dit was flink aanpassen voor h...

01-10-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Groenekan, onder de rook van de stad Utrecht, wonen Djoeke en Rombout onder één dak met het gezin van hun zoon. Het voormalig koetshuis is al meer dan honderd jaar in familiebezit. Dit koetshuis behoorde vroeger tot het landgoed Voordaan...

30-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Chef-kok Ramon Brugman is in het Groningse Kloosterburen, waar Ale en zijn zoon Hero Havenga speciale baktarwe verbouwen. De tarwe wordt direct naar de molenaar in de buurt gebracht om het te malen tot bloem. Hiervan gaat het patissierhart ...

29-09-2019 18:20

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

De leukste items van de laatste weken in een extra lange uitzending. Het bijzondere circulaire huis van Jeroen en Amar staat in een ecowijk in Culemborg. Alles in de woning staat in het teken van hergebruik en het duurzame koppel houdt zó v...

27-09-2019 17:25

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Opheusden in Gelderland woont Jacoline de Zoete met haar man en hond Louis op een bijzondere locatie, temidden van de prachtige natuur van het Gelders landschap en de Nederrijn. Waar vroeger een steenfabriek stond en waar haar schoonoude...

26-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Amsterdam wonen Egbert en Femke met hun twee kinderen in een omgebouwd graanschip van ruim 200 vierkante meter. Architect Egbert kan al zijn creativiteit kwijt met het indelen van de ruimte. Een andere wens is dat het schip zo duurzaam m...

25-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Toen de meeste kinderen uit het samengestelde gezin van Suzanne en Rob waren uitgevlogen, was het tijd om het roer om te gooien. In het Noord-Hollandse Sint Pancras vinden zij een nieuw thuis in een oude molen. Hoewel het idee van wonen in ...

24-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Een gemeentelijk monument in Gouda biedt de perfecte kans voor de gezinsuitbreiding van Frank en Eleanne, maar tegelijkertijd ook een pittige uitdaging. Het huis wordt volledig afgebroken en opnieuw opgebouwd, met een voorgevel die gelijken...

23-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Als kind speelde Lennart altijd al met zijn neef bij de watertoren in het Zuid-Hollandse Nieuw-Lekkerland. Als dit markante pand zo'n acht jaar geleden te koop komt, besluiten beide neven het te kopen. Ze willen het volledig opknappen om er...

20-09-2019 17:25

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Deventer wonen Margreet en Mark in een zeer kleurrijke villa. Het huis staat ook wel bekend als Villa Kakelbont of het Pipihuis. Margreet en Mark maakt het niets uit. Zij genieten van de rijke kleuren en hebben het interieur dan ook met ...

19-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Elly en Frank wonen achttien jaar in het Overijsselse Dalfsen. Na al die jaren jaren wonen in een heerlijk huis, hebben ze nog steeds het behang van de vorige bewoners op hun slaapkamermuur zitten. Het stel heeft twee linkerhanden op het ge...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 60. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

BinnensteBuiten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuiten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuiten bij BinnensteBuiten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuiten. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuiten gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van BinnensteBuiten, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuiten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 892
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 17:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!