Programma gemist?

Vogelaar van Camilla Dreef het gaat op pad door met Biesbosch-expert Thomas van der Es. van het In het najaar komen grote aantallen met op vogels, waaronder watervogels en reigers, af tijdens op dit de voedselrijke gebied. van Camilla en uit Thomas gaan varen in het voor tijdens de Camilla onbekende gedeelte tijdens van het nationaal park bij Dordrecht. naar op tv Op het water hoopt Camilla in dichtbij koereigers te het kunnen komen het en als ze echt geluk op tv tijdens heeft dan krijgt ze de visarend uit in te zien. * Culinair expert Alain in uit Caron is in Amsterdam waar hij op tv ambachtelijk bakker van Fred Tiggelman ontmoet, tijdens die nog écht een volkorenbrood bakt. Alain de is benieuwd wat op zijn uit brood zo bijzonder maakt. op Alain bereidt een gerecht waarbij van naar het brood van Fred helemaal tot naar zijn recht komt. naar * Marcel van en Lesley bouwen aan naar op de rand van hun met geliefde stad Rotterdam een door eigen droomwoning. met Net binnen de op tv ring is een geheel door ecologische tijdens wijk verrezen waar het het stel naar eigen wensen met iets kan laten naar bouwen. Duurzaam wonen tijdens is even het wennen voor het stel, naar al snel zijn tijdens ze uit er heel erg blij in mee. Marcel en Lesley bouwen met een houten skelet, in ecologisch en toch uit van op alle gemakken een voorzien. Op deze plek komen in Marcel een en Lesley tot de rust na een van drukke werkdag.

Culinair een schrijver Nadia Zerouali een ontmoet in het Noord-Brabantse met Langeweg op Jaap Korteweg, een bijzondere biologische een akkerbouwer. Jaap komt de uit van een boerenfamilie die tijdens ook dieren hield, maar wijzigde de op tv bedrijfsvoering van naar een biologisch de akkerbouwbedrijf. Met de opbrengst naar van zijn land het maakt het hij vleesvervangende producten. Zijn op missie is een op tv plantaardige toekomst met een voedselketen in naar zonder dieren. * In het Amsterdam was Marieke Schonenberg met in eerste instantie op tv van plan om groter van van te gaan wonen, op een tijdens soortgelijke locatie in de van stad. Maar in met haar budget in is het haar de niet van gelukt om iets met te vinden, dus op tv heeft ze besloten uit om te blijven. En omdat haar door woonkamer flink op is verouderd, het is deze toe aan naar een grote van opknapbeurt. Daarom heeft ze van interieurstylist Debby Puttiger ingeschakeld, naar uit die volop leuke ideeen heeft om tijdens er uit weer een het gezellige plek van te maken. door Marieke kan niet wachten op tv om straks met op tv haar vrienden een en familie gezellig in uit haar 'nieuwe' woonkamer in te door zitten.

Chef-kok Sharon Miranda naar maakt een tijdens snelle maaltijd: pizza de op tijdens turks brood met gegrilde de tonijn. Ze maakt er de een uit rucolasalade bij met dukkah, een een kruidenmix. het * In Den Haag woont Sanae van samen met tijdens haar een man Alec en hun dochtertje Lena op Noor (1,5) op tv in een nieuwbouwhuurappartement. Sanae op en Alex het zijn namelijk allebei geen op tv klussers, van inrichten kunnen ze op daarentegen goed. Ze zijn dol op op op tv reizen en dat zie in je in van hun interieur terug. het Daarbij liggen de de roots van op tv Sanae in Marokko en op die van het Alec in Indonesië. In hun op huis van hebben ze geprobeerd een ook die beide culturen in een plekje op tv te geven. * op tv In Nuenen wonen Jacqueline uit en Hay langs de oevers uit van de meanderende van Dommel. een Hier ligt een in hun achtertuin van een paradijs van anderhalve de hectare grootte, op tv waar je nog door op een ongecompliceerde manier kunt genieten. met Deze naar tuinen van de Walburg op werden in van 1958 ontworpen de door Hetty Cox (1921-2001) een en zijn uitgegroeid tot een op levend monument, waarin met tuincultuur en natuur naar naadloos samenvallen. van Sinds het overlijden door van een Hetty Cox beheren uit Jacueline en Hay dagelijks met veel in liefde in deze bijzondere de tuinen.

Toen van productvormgever Tjimkje de Boer in tijdens Zaandam voor de het eerst binnenkwam op tv in een oude naar munitie-opslag, zag ze gelijk een naar de schoonheid van het de oude ruimtes en tijdens grove muren. Inmiddels heeft ze het hier een haar droomhuis in gecreëerd, waarbij door ze de originele het elementen van het met pand mixt op tv met een haar liefde voor het Zuid-Amerikaanse een gebruik van kleur. * naar in Chef-kok Ramon Brugman maakt naar een betaalbaar deeggerecht: börek het met spinazie door en feta. Een typisch uit Turks gerecht door mét een lekkere op tv kruidensalade. * Marianne door van Duinkerken loopt het door hele jaar door op tv in weer en door wind met door haar vierhonderd Drentse heideschapen over van het door Balloërveld, in de buurt van uit Assen. Het Balloërveld uit is een op nationaal landschap en moet op tv om op tv die reden van beheerd worden. Marianne is door al zeventien jaar met schaapherder en heeft naar al 45.000 kilometer in de door met benen, en dat terwijl van ze schapen eigenlijk uit helemaal geen van leuke dieren vindt.

'Een Pipi Langkous-huis, uit een huis een waarin met alles kan, als met het maar beschaafd blijft.' Dat is op de levensfilosofie van in de Arthur en zijn vriend een Stefan, die samen in Arnhem uit door in twee benedenappartementen wonen. Beide van appartementen zijn helemaal een verbouwd en teruggebracht een naar de het grandeur eind de 18e eeuw, volledig geïnspireerd op op tv het Verre Oosten. het Het in eerste appartement heeft een koloniaal op tv Indonesisch thema, van het tweede is een op tv wat sjieker appartement naar met Chinese invloeden. door De twee tuinen in hebben door ze samengevoegd tot één grote, op bijzondere het tuin met een (wederom) Indonesisch tijdens thema. Het is in net of je tijdens in de in tropen bent door van de aanwezigheid van de de vijgen, bananen -en naar kiwiboom. Het Balinese van theehuis maakt het de echt de af. * Culinair expert naar Alain Caron een is in Amsterdam bij door Diny Schouten de en Floris Brester die op varkenspastei maken een in hun eigen bakkerij. van Zij hebben zichzelf door bekwaamd in het slagersvak en naar maken in varkenspastei en bijzondere worst, waarbij met met zij juist díe delen van van het in varken gebruiken, die eigenlijk niemand uit wil gebruiken. Allereerst gaat op tv van Alain langs bij varkensboerin naar Joëlle in Baambrugge uit om te zien hoe de de varkens die ook naar bij tijdens Diny en Floris naar belanden, eerst een goed de leven in hebben.

Hennie Tibben door verruilt met haar riante woning in Utrecht voor het met avontuur. Na een jaar de als een soort nomade geleefd een te hebben, van komt uit er een tiny house uit op haar op tv pad dat in Almere van komt te staan. tijdens Inmiddels woont door ze alweer een jaar met op veel in plezier in haar bijzondere duurzame tijdens huis uit van 40 m2. Door het de gebrek aan ruimte is de ze op rigoureus aan in het ontspullen gegaan. op tv * In het Limburgse Egchel heeft van Joep van door Schaijk op als enige in Europa in een grootschalige wijngaard.... van in een kas. Chef-kok Leon in Mazairac en sommelier van het Lendl Mijnhijmer kunnen het bijna door niet geloven: druiven met kweken in een een kas met én daar smakelijke wijn van een maken? Ze zijn aangenaam het verrast als uit ze op een op tv warme dag de nóg op tv warmere kas betreden. op tv Wijnranken zover de het op oog reikt en prachtige volle druiventrossen. van Dat Nederlandse uit wijn in minder zou smaken de dan wijnen uit het buitenland, willen van ze nooit naar meer horen. * door In van het centrum van Haarlem zijn moderne in appartementen gebouwd in de een meisjesschool uit in in de jaren 50. Claire de en David wonen in sinds afgelopen mei in dit op tv jongste door rijksmonument van de stad. een Ze met hebben met veel het enthousiasme stijl aan hun op tv appartement gegeven en op er met op hun meubels een de echte designwoning van gemaakt. Gelukkig van zitten ze wat met smaak betreft op op tv hetzelfde spoor. De inrichting naar heeft een op tv Italian chic-stijl, een combinatie het van stoere, natuurlijke de materialen in uit combinatie met tijdens luxe design. Meer uit dan dertig jaar met lang bouwde Beerd aan zijn uit prachtige tropische op tv tuin in op het Gelderse Oldebroek. van Het begon als een project op omdat met hij zich van verveelde. Hij had geen plan, op tv geen visie, hij met deed naar eigen zeggen met een maar wat. Hij bouwde naar gangetjes, paadjes, bruggetjes van en een waterval. Als uit kers op de uit taart kwam er op een Aziatisch bouwwerk van een de wel 15 meter van hoog bij. Alles door hemzelf gebouwd. naar Door alle bijzondere het van tropische planten waan je een je zomaar op even in Azië. op tv * Chef-kok Sharon tijdens de Miranda maakt een kipsalade in met een door Antilliaans bijgerechtje: funchi. in Een salade met met avocado en yoghurt, een aangevuld met oude kaas en op truffel, een met smaakexplosie.

Ook zo klaar van met kant-en-klaar? het Maak dan de zelf je groentebouillonpoeder. in Nooit meer een blokje nodig. door Chef-kok Sharon uit de op Miranda laat zien het dat dat makkelijker is dan je de tijdens denkt. Ze gebruikt haar naar bouillonpoeder voor een heerlijke, Creoolse het van rundvleessoep, waarin ook nog eens naar heel tijdens veel groenten gaan. Pompoen, paprika, uit tomaten, zoete aardappel, mais...het op tv mag er uit allemaal in. * uit Ruim het twee jaar geleden het besluiten Henk en Jessica naar hun eigen door duurzame huis te bouwen het in het Drentse de De Wijk. Henk van heeft een grondig vooronderzoek gedaan, tijdens want op tv hij wil het koste wat kost het het duurzaamste huis van Drenthe het maken. met Over alle details op tv is nagedacht. Als de met expertise en materialen de niet beschikbaar zijn in Nederland, het door dan haalde hij deze uit het tijdens buitenland. uit Daarbij is zowel binnen als in buiten hun op tv voorliefde voor Azië terug een te van zien, want meditatie en door yoga tijdens geeft ze allebei door rust. En Henk vindt het met heerlijk om in zich af en in toe terug te trekken in naar de de tuin, waar op tv hij in een speciale ruimte in zijn grote van liefde voor de astronomie kan uitoefenen. * In het op Brabantse Dongen wonen de Hans en door Ans al de meer dan met tien jaar met heel erg veel de plezier in hun naar appartement in in een oude in schoenfabriek. Alleen hun balkon is met niet op tv erg kaal en door saai, maar heeft ook een naar lelijke stalen naar wand aan de zijkant. van in Een leuke klus voor tuinexpert Martin het Stuger, die tal in tijdens van ideeën heeft.

In een het Brabantse Nuenen wonen het Dini en Matt. Ze op tv hebben met veel met op tv ziel en zaligheid op tv hun enorme achtertuin omgetoverd tot uit een paradijs. De het tuin op is door de jaren heen in uit met gedeelten opgebouwd; zo is op tv er een border/bloementuin met de vijver, een siergrassentuin, een tijdens op buxustuin, een symmetrische tuin met prieel van tijdens en een moestuin. En dan is van er op tv de Japanse tuin, want Dini op tv op tv is dol op de Japan. Ze zorgen een ervoor dat hun van tuin er in elk het seizoen mooi bij uit staat en naar er totaal anders uitziet. * de In Wateringen wonen tijdens Lotte en het Kees met hun dochtertje Keesje het in een huis in dat naar ze helemaal zelf hebben verbouwd. in op tv Het stel vindt het ontzettend leuk door om door in binnen- en buitenland rommelmarktjes de af uit te struinen en een dit zie een je terug in op tv hun kleurrijke interieur, dat van niet bepaald standaard van te noemen is. Een megagrote op kroonluchter, de een tweedehands piano uit en een chaise longue met tijdens speciale panterbekleding: van het is het een huis vol tijdens pareltjes. * In Wijk bij op van Duurstede is culinair expert met Alain Caron in de rozenbotteltuin de van Eric en door Emmelie. Met door veel passie tijdens besteden zij ieder vrij op uurtje aan deze bijzondere het een vruchten. Ze maken er op niet alleen in wijn, chutney en jam op van, maar ook rozenbottelmoes. uit Hier weet Alain van wel raad mee de voor de een lekker gerecht.

Midden in het uit uit centrum van Amsterdam ligt in van een door van de grachten de drijvende het tuin 't Yland. Deze met een groene oase in de hoofdstad vol in beton en in steen is met het koninkrijk van de Arie en van zijn vrouw Kerstin. De tuin de is gebouwd op blokken met hergebruikt door piepschuim, omwikkeld met tweedehands steigerdoek met en in van elkaar geknoopt tijdens met oude op tv vissersnetten. Daarboven ligt een heel op tv klein laagje in aarde, maar toch groeien er uit allerlei struiken, bloemen uit de en zelfs bomen. * Chef-kok het Sharon de Miranda maakt door een betaalbare maaltijd van met vleesballetjes: uit kofta. Hier van serveert ze aubergines bij op en op tv couscous met een van snufje kaneel. * In hartje Den tijdens Bosch woont Paulien in met op haar dochter Sara op de een door zolderverdieping. Het kleine appartement bevindt zich in op de een bovenste verdieping tijdens van een voormalig verzekeringskantoor, pal de aan de bruisende het in markt. Een huis met een met opvallende inrichting, want de overal naar staan bijzondere eyecatchers van eigen tijdens hand. naar Een daarvan is het een mariastoeltje, dat in is geïnspireerd op de op mariakoekjes van de biscuitjes. het Maar de het is vooral door heel fijn wonen, zoals Paulien uit zelf het zegt: 'als 'prinsessen tijdens op de markt', hier op tv in onze eigen, ivoren op toren.'

In tijdens Cadzand aan de op Zeeuwse kust bouwen Dick door en Astrid hun droomhuis. tijdens het In hun geheel zelfvoorzienende woonhuis naar komen duurzaamheid en kunst het in samen, want overal staan tijdens kunstobjecten. Het bijzondere huis heeft op tv zich volgens naar kunstliefhebber Astrid zelfs tijdens om de het kunst heen gevormd. Maar ook door de naar natuur speelt in en door rond het huis met een grote met rol. Vooral Dick heeft een tijdens speciale tijdens band met ooievaars. En uit daarom hebben ze in in in de tuin speciaal een ooievaarsnest laten door neerzetten, waar ze met sinds kort jonkies de hebben. van * Dat je in de niet al tijdens te veel een tijd een heerlijke Griekse maaltijd uit op tafel naar kunt zetten, door laat chef-kok Ramon Brugman in zien. Hij maakt souvlaki uit met op tv kip, Griekse rijst, een tomatensalade die op tv rijk tijdens is aan smaak en met uiteraard tzatziki. met Alsof je weer op het vakantie naar bent... Kalí órexi. * Marieke naar bezoekt het oudste tijdens bos naar van de Flevopolder, Roggebotzand. Deze plek tijdens in kent zoveel grondsoorten dat er de een hoge verscheidenheid aan de bomen, struiken naar en planten door kan groeien. Naast dit bos een ligt de uit genenbank waar naar de zaden uit van Nederlandse inheemse soorten bewaard met worden om ze met te behouden voor de de toekomst. Op veldjes de is op een deel tijdens van dit cultureel erfgoed ingeplant. Marieke door tijdens wandelt door het bos met al van die verschillende bomen naar en vergaapt op zich op de veldjes de aan het oude soorten, een zoals de rode kornoelje uit en de door kardinaalsmuts.

In Loosdrecht van wonen Wietske en Tim door in tijdens een boerderij waar het ze een naar eigen familiehuis van hebben gemaakt. naar Authentieke details met zijn intact uit gelaten en Wietske heeft met haar een liefde de voor Scandinavisch met interieurdesign de woning ingericht. uit Wietske en Tim het hebben allebei twee uit rechterhanden. Dat resulteert in door bijzondere objecten die tijdens Tim eigenhandig in elkaar de timmert. * Chef-kok van Leon Mazairac is uit in Aalten, het in de op tv Achterhoek. Hier verbouwt op Bert Lensink door meer dan honderd verschillende soorten in pompoenen. En omdat er door veel meer smaakvolle tijdens tijdens pompoenen zijn dan je in door de supermarkt op tegenkomt, gebruikt Leon in meerdere soorten voor door een lekker op gerecht.

Laurens en Chantal uit hebben vier tijdens jaar geleden met een stuk grond gekocht de in Veghel om op hun in eigen huis op te bouwen; uit en als door je dan tóch op tv een blank canvas hebt, waarom van naar dan niet bouwen met van natuurlijke materialen? Ze hebben in tijdens de bouw in uit een woonunit op van hun erf van gewoond. met Met hulp van een vriend een van Laurens is de het duurzame huis van met kalkhennep het in twee jaar opgetrokken. van Een huis naar met diverse creatieve hoeken. met Tot met iedereens tevredenheid. * In Overijssel ontmoet tijdens culinair schrijver Nadia een Zerouali Roderik en door Paulien de in Vries in de hun notengaard. een Kastanjes, hazelnoten en walnoten: al dat van lekkers wordt op tv in op tv het najaar geoogst en verwerkt het tot olie of honing. een Nadia maakt een een gerecht tijdens met de oogst uit met de notengaard. * In van het Zeeuwse Heinkenszand tijdens ligt de met prachtige door tuin van Jopie een en Ton. De plek waar van ze uit wonen is de van plek waar het oude van huis van Jopies ouders het stond. Na van het overlijden van van haar vader hebben met ze de grond tijdens overgenomen. Een van nieuw huis met een het nieuwe tuin. Ton heeft als naar architect de naar lijnen een van de tuin uitgedacht op en Jopie op kan zich helemaal uitleven op de met invulling van op tv alle verschillende borders. Dat de maakt hen op tv een perfect naar team.

Ieder op tv jaar gooien we per in persoon meer dan de 45 kg voedsel weg. de een En vaak alleen omdat we naar een product van er niet mooi uit door vinden met zien, of dénken met dat het niet goed het meer is. op tv Culinair expert Alain Caron in ontmoet Lara Egbring van de stichting op Taste Before You Waste. met Zij pleit in ervoor dat we weer het leren om van onze zintuigen te op gebruiken. En echt tijdens proeven: die appel door met een gekke vorm smaakt van echt net zo lekker tijdens een als het gave exemplaar ernaast. Alain tijdens kookt met producten op die winkeliers niet het meer verkocht krijgen door en die op Lara ophaalt. * Nynke naar een en Andre wonen in zes jaar in in hun lichte huis op in Friesland. Nynke heeft in moeite met de lange op muur tijdens in huis en ze zou het graag een aparte op werkplek in de huiskamer het met willen hebben. Als Andre thuis op werkt, bezet op tv hij de tafel tijdens met zijn op tv laptop en papieren en tijdens dat vindt Nynke minder gezellig. een Ze missen ook tijdens 'samenhang' in in hun woonkamer. Ze hebben tijdens moeite om de uit 'lange' muur op tv daar gezellig te maken in en omdat op het een met grote ruimte op is, hebben ze het gevoel dat het de van meubels een door beetje 'wegvallen'. Advies van interieurstylist een Theo Bert naar Pot is meer dan in welkom.

Het is het Wereldvoedseldag het en chef-kok Ramon op tv Brugman ergert zich aan het al het eten dat we op onnodig verspillen, terwijl het er elders op een de een wereld niet door genoeg is. Hij in pleit daarom voor het bewuster omgaan naar door met wat je klaarmaakt en wat uit je met restjes uit doet. En dus de maakt hij een op gerecht in met restjes uit de koelkast. uit een Betaalbaar, niet ingewikkeld en het tijdens brengt je het vast op meer uit ideeën. * van Toen de man van een Gerda Smink langs tijdens het spoor in Gilze-Rijen wilde een wonen, tijdens had zij maar van een grote van wens: een grote tuin. Inmiddels onderhoudt naar ze al de ruim vijftig jaar deze het 'Sminkentuin' op uit eigen wijze. de Gerda trekt zich de niks aan van de uit regeltjes naar en geeft volledig van haar eigen draai het aan deze plek. naar * Spike Spijker, door Mies Splinter en hun zoon Piet van hebben het het enorm naar hun zin uit in met hun jaren 70-huis in de Amsterdam-Noord. Ze van vielen meteen voor de jaren van naar 70-architectuur: open en horizontaal. Ook tal het op van interieurelementen verwijzen nog naar het de van jaren zeventig: de houten wandbetimmering, de door op tv vloerroosters, de kozijnen en de van steekstrap. in Het huis straalt harmonie op tv uit dankzij de manier in waarop de architectuur tijdens en de tijdens verzameling fifties-meubels bij uit elkaar aansluiten. Verrassend op genoeg geeft juist die een combinatie het geheel eigentijdse met een uitstraling.

In het Overijsselse het Rijssen uit wonen Paul en op tv Marijanne midden naar in het bos. Als ze jaren de geleden langs dit tijdens voormalige vakantiehuisje tijdens fietsen is Marijanne op met op tv slag verliefd. Ze hebben mazzel; op het staat leeg en van het het is te huur. Bijna de alles wat je tijdens in dit huis vindt een heeft Marijanne verzameld door van op rommelmarktjes of van op tv de kringloopwinkel. * uit Eten uit een kommetje, van dat is pas op comfortfood. Chef-kok op tv Sharon de van Miranda maakt een gerecht het in een smaakvolle bowl, met een onder andere rijstnoedels, een een tempeh, avocado en tijdens tofu. Daarbij bakt tijdens ze emping, een naar soort kroepoek. Vegetarisch van én snel op tafel, wat een op feest. * Camilla de bezoekt van De Onlanden in Drenthe, een de de jonkie onder de natuurgebieden. van Dit gebied van is razendsnel uitgegroeid door tot een waar vogelparadijs, tijdens dankzij de slikachtige van oevers en rietkragen. Camilla op gaat op een zoek naar de uit roerdomp, een bijzondere naar moerasvogel met een van heel eigen de geluid. En als de schemering in is met gevallen hoopt Camilla de rallenfamilie goed het te op horen; de porseleinhoen, door meerkoet en waterval kunnen op in De Onlanden een een waar vogelconcert produceren. op tv Als het onweer door maar in geen roet in tijdens het eten van gooit.

juli 2019
18-07-2019 18:00

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Vogelaar Camilla Dreef gaat op pad met Biesbosch-expert Thomas van der Es. In het najaar komen grote aantallen vogels, waaronder watervogels en reigers, af op dit voedselrijke gebied. Camilla en Thomas gaan varen in het voor Camilla onbeken...

18-07-2019 11:25

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Culinair schrijver Nadia Zerouali ontmoet in het Noord-Brabantse Langeweg Jaap Korteweg, een bijzondere biologische akkerbouwer. Jaap komt uit een boerenfamilie die ook dieren hield, maar wijzigde de bedrijfsvoering naar een biologisch akke...

16-07-2019 18:00

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Chef-kok Sharon Miranda maakt een snelle maaltijd: pizza op turks brood met gegrilde tonijn. Ze maakt er een rucolasalade bij met dukkah, een kruidenmix. * In Den Haag woont Sanae samen met haar man Alec en hun dochtertje Lena Noor (1,5) in...

15-07-2019 18:00

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Toen productvormgever Tjimkje de Boer in Zaandam voor het eerst binnenkwam in een oude munitie-opslag, zag ze gelijk de schoonheid van de oude ruimtes en grove muren. Inmiddels heeft ze hier haar droomhuis in gecreëerd, waarbij ze de origin...

15-07-2019 11:30

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

'Een Pipi Langkous-huis, een huis waarin alles kan, als het maar beschaafd blijft.' Dat is de levensfilosofie van Arthur en zijn vriend Stefan, die samen in Arnhem in twee benedenappartementen wonen. Beide appartementen zijn helemaal verbou...

14-07-2019 18:30

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Hennie Tibben verruilt haar riante woning in Utrecht voor avontuur. Na een jaar als een soort nomade geleefd te hebben, komt er een tiny house op haar pad dat in Almere komt te staan. Inmiddels woont ze alweer een jaar met veel plezier in h...

11-07-2019 17:55

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Ook zo klaar met kant-en-klaar? Maak dan zelf je groentebouillonpoeder. Nooit meer een blokje nodig. Chef-kok Sharon de Miranda laat zien dat dat makkelijker is dan je denkt. Ze gebruikt haar bouillonpoeder voor een heerlijke, Creoolse rund...

10-07-2019 18:00

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In het Brabantse Nuenen wonen Dini en Matt. Ze hebben met veel ziel en zaligheid hun enorme achtertuin omgetoverd tot een paradijs. De tuin is door de jaren heen in gedeelten opgebouwd; zo is er een border/bloementuin met vijver, een siergr...

09-07-2019 18:00

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Midden in het centrum van Amsterdam ligt in een van de grachten de drijvende tuin 't Yland. Deze groene oase in de hoofdstad vol beton en steen is het koninkrijk van Arie en zijn vrouw Kerstin. De tuin is gebouwd op blokken hergebruikt piep...

08-07-2019 17:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Cadzand aan de Zeeuwse kust bouwen Dick en Astrid hun droomhuis. In hun geheel zelfvoorzienende woonhuis komen duurzaamheid en kunst samen, want overal staan kunstobjecten. Het bijzondere huis heeft zich volgens kunstliefhebber Astrid ze...

05-07-2019 18:00

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Loosdrecht wonen Wietske en Tim in een boerderij waar ze een eigen familiehuis van hebben gemaakt. Authentieke details zijn intact gelaten en Wietske heeft met haar liefde voor Scandinavisch interieurdesign de woning ingericht. Wietske e...

04-07-2019 18:00

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Laurens en Chantal hebben vier jaar geleden een stuk grond gekocht in Veghel om hun eigen huis op te bouwen; en als je dan tóch een blank canvas hebt, waarom dan niet bouwen met natuurlijke materialen? Ze hebben tijdens de bouw in een woonu...

03-07-2019 18:00

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Ieder jaar gooien we per persoon meer dan 45 kg voedsel weg. En vaak alleen omdat we een product er niet mooi uit vinden zien, of dénken dat het niet goed meer is. Culinair expert Alain Caron ontmoet Lara Egbring van stichting Taste Before ...

02-07-2019 17:55

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Het is Wereldvoedseldag en chef-kok Ramon Brugman ergert zich aan al het eten dat we onnodig verspillen, terwijl er elders op de wereld niet genoeg is. Hij pleit daarom voor het bewuster omgaan met wat je klaarmaakt en wat je met restjes do...

01-07-2019 18:00

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In het Overijsselse Rijssen wonen Paul en Marijanne midden in het bos. Als ze jaren geleden langs dit voormalige vakantiehuisje fietsen is Marijanne op slag verliefd. Ze hebben mazzel; het staat leeg en het is te huur. Bijna alles wat je in...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 56. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

BinnensteBuiten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuiten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuiten bij BinnensteBuiten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuiten. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuiten gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van BinnensteBuiten, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuiten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 828
  • Laatste uitzending op 18-07-2019 om 18:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord