Programma gemist?

Aflevering 127 het - Lifestylemagazine: door Interieurstyliste Eva Smid in is in Hoofddorp een waar Annelies Schavemaker woont. het Zij is ooit tijdens begonnen om door haar woonkamer een oosterse het sfeer te in geven, maar van dat is in het haar ogen nooit tijdens gelukt. Inmiddels weet ze niet op meer wat de ze wil en waar te een door beginnen. De hulp van naar Eva komt als geroepen. tijdens Chef-kok Sharon op tv de Miranda maakt een verrassende een puree: van van knolselderij. Daarbij bakt uit ze ook sucuk, naar een door droge, gekruide worst. Deze worst een wordt op vaak in de met Turkse keuken gebruikt. Sharon in maakt er van ook supermakkelijke koekjes bij door van Parmezaanse kaas. In het de Brabantse Rijsbergen, op niet ver van de op tv tijdens Belgische grens, strijkt Ton van tijdens Wijtvliet door twaalf jaar geleden neer. Een de vervallen boerderij wordt op tv zijn domein naar en is inmiddels op tv gerenoveerd. Bij het op huis hoort veel grond. door En die grond op tv wordt Tons tijdens droomproject: een zelf ontworpen grote op tuin. de Nu is het een met groene parel met naar veel met kleur en verrassingen, dankzij de in vruchtbare van grond.

Aflevering 126 naar - Lifestylemagazine: Al jarenlang een droomt Esther uit Akkerhuis ervan op tv een huis te kopen het in een leuke op tv laan in Rotterdam. Ze op verklaart haar de vriend Greg Vyent voor op gek als door hij zegt; dan gaan op tv op tv we daar ooit wonen. Maar met niets met blijkt onmogelijk als in haar door droomstraat een huis te een koop uit staat en zij eigenaren uit worden. Het oude tijdens boekhoudkantoor moet alleen op wel compleet worden door verbouwd. Maar ondanks de op bouwval ziet Esther naar uit meteen de charme op van het huis. door Samen gaan ze de uitdaging aan uit op tv en maken er een het stoer en sfeervol huis van. een Chef-kok Ramon Brugman uit laat zich inspireren uit door met de Arabische op tv keuken voor een betaalbare maaltijd. Hij met maakt van Marokkaanse kip op met kikkererwten en bladpeterselie. Daar tijdens komt ook door muhammara bij, een saus met van onder andere naar walnoten en op rode peper. Ramon op tv serveert de het kip met vers gebakken batbots, dat in zijn tijdens heerlijke licht met zoete broodjes.

Aan de de oude haven van Meppel op wonen het Carla en Jaap Bos samen op tv met hun dochter met in een bijzonder naar nieuwbouwhuis. Maar in als iets ze op tv tegenstaat, is het op tv wel een huis dat door er op tv te nieuw uitziet. Er naar wordt dus eerst grondig uit geklust, voordat ze een er naar in gaan wonen. op tv * Chef-kok Sharon de door Miranda kookt voor vier door van personen. En wie bij muffins uit denkt aan zoetigheid door wordt van vandaag verrast. Want op Sharon maakt de hartige variant, met naar daarbij de een lekkere wortelsoep. met In de muffins gaat met onder door andere feta kaas, courgette door en oregano. * het Theo en op Stephanie Reitsema wonen naar met hun kinderen in sinds twee jaar in het door uit de Theo ontworpen en ingerichte droomhuis middenin op tv het bos bij naar een Rijssen. Ze vallen bij de op bezichtiging de als een blok de voor het perceel, en besluiten met bij het uitvoeren van op tv hun een bouwplannen het oorspronkelijk huis als van constructie te gebruiken. door Over alles tijdens in het op huis is het nagedacht. En heel gedurfd, omdat met ze op wonen in het bos; de het interieur is met hagelwit, superstrak en in tijdens harmonie met de omgeving. naar tijdens Ze zijn er apetrots op. naar * het In het Brabantse Haps de fokt Stijn Lemmers uit héél sociale, slimme en aaibare op dieren: in kunekune varkens. Dit is een in klein ras uit dat oorspronkelijk wordt uit gehouden door door de Maori's in Nieuw- Zeeland. een In een de jaren negentig is in er in Engeland een een de fokprogramma begonnen waarna deze van varkens ook naar door Nederland kwamen. Op de boerderij een is op de volgende generatie op op komst, want Stijn zit op tv met middenin een grote biggengeboortegolf! * met Quinoa is op tv geen hype meer; het van eiwitrijke product wordt het steeds vaker in op onze keuken gebruikt. Het de wordt tegenwoordig in zelfs het geteeld op Nederlandse uit bodem! Culinair expert Alain Caron bezoekt naar in Angeren Joris met door Giesen, een van de eerste Nederlandse het quinoa telers, van die op tv hier alles over kan een vertellen. En natuurlijk maakt in Alain de er een lekker gerecht uit mee. En we hoeven het naar een tegenwoordig niet meer uit met te spreken als kien-wah. Zeg in maar in kie-no-wa.

In naar Amersfoort wonen met Wayne Leijs en Ed van in den door Bor in een droomhuis door waar de oosterse cultuur op tv sterk naar voren uit komt. Om tijdens het huis in zijn met huidige staat te met krijgen, is er door rigoureus verbouwd. Nu is het met er een schitterende een serre en een oosterse tuin die op tv hun droomhuis helemaal de afmaken. Chef-kok Leon tijdens naar Mazairac heeft vandaag de een scharrel op door het Brabantse platteland. Want na tijdens 20 jaar het afwezigheid scharrelt hier het de Poule Den Dungen weer een de rond. Deze bijzondere kip heeft tijdens specifieke verzorging een nodig en de kwaliteitsbewaking is met in handen van op tv acht dorpsbewoners. op tv Samen vormen zij met het Genootschap Den Dungen. door Natuurlijk uit maakt Leon een mooi naar gerecht met deze kip uit als op basis.

Tussen Drachten uit en Beetsterzwaag in Friesland een bouwt Bart de Pietersma zijn in ideale huis. Een van huis zonder gasaansluiting en met de zelf opgewekte tijdens elektriciteit. Dit het ecologische huis heeft een op bijzondere energiecentrale! Samen in met de Karen Helder woont Bart op in zijn eigen tijdens huis van de toekomst. tijdens Chef-kok Ramon Brugman met heeft zin in wat de uit lekkers. Geen maaltijd vandaag, maar een het met een gebakken cheesecake! Het gebak wordt op de afgewerkt met bosvruchten zoals frambozen, blauwe op tv bessen en door bramen. op Echt zo'n taartje waar een je instant blij van wordt! op tv En dan op serveert hij er met ook nog naar een thee met bij van gember en munt. de Luuk Schouten tijdens en Agnes Looman met zijn gepassioneerde tuinders. En het ze tuinieren op een de van bijzondere plek: Tuinderij van Eykestein in Maartensdijk, vlakbij het Utrecht. Deze het tuin hoort bij landgoed van Eyckestein en wordt verpacht tijdens door door baron Van Boetzelaer. Agnes op tv beheert hier een bijzondere het kruidentuin en Luuk is het verantwoordelijk voor de in historische moestuin. Omdat door ze naar biologisch tuinieren, op tv dus zonder gif, met is het onderhoud bewerkelijk. met Er is veel onkruid, van maar daardoor ook veel tijdens diversiteit. de En dan zijn door er ook nog twee kassen, het waarvan met er één zelfs op een Rijksmonument is! op In de kas op groeit ook een eeuwenoud druivenras, tijdens een waar Luuk een met speciale band mee in heeft.

Aan de oude op met haven van Meppel wonen Carla tijdens en Jaap op tv Bos samen met van hun dochter in een bijzonder op tv nieuwbouwhuis. In tijdens een nieuwbouwhuis kun je een direct gaan wonen in zou je zeggen, naar maar daar denken op Carla en Jaap een anders over. Want met als iets naar ze tegenstaat, is het in wel een huis uit het dat er te nieuw een uitziet. Er van wordt dus eerst grondig geklust, voordat de ze er in het het gaan wonen. Culinair expert Alain van Caron bezoekt Anita Huls het in het Utrechtse het Wilnis. Op haar boerderij door houdt op ze niet-alledaagse van dieren: alpaca's. Inmiddels is haar boerderij het een tijdens klein stukje Australië tijdens in Wilnis van en uitgegroeid tot een uit bloeiend bedrijf. het Anita houdt met uit veel passie 37 alpaca's en ze naar met fokt ook met deze suri's in (met dreadlocks) tijdens en huacaya's. Alpaca's zijn bekend op vanwege hun wol. een Maar ook door hun naar vlees vindt aftrek. Alain bereidt uit er een gerecht in mee.

In van Warnsveld in de gemeente naar Zutphen wonen in Cornel Pepers en haar man van Adjan in een tijdens twee-onder-een-kapwoning. het Binnen is er een naar grote rol het voor kunst en design. Er een staat uit niet alleen eigen werk, met maar op ook veel designkunst van het anderen. Zelfs de tuin naar is een fraaie plek de om een creativiteit te uit tonen. Chef-kok Sharon de door Miranda kookt voor vier personen. de En wie naar bij muffins denkt aan op van zoetigheid, wordt verrast. Want Sharon tijdens maakt het de hartige variant, in met daarbij een lekkere wortelsoep. de In op de muffins gaat onder andere fetakaas, op tv op courgette en oregano. Tuinspecialist met Martin Stuger is in op Utrecht waar Linde Van op tv op Laerhoven sinds kort in een klein op tv appartement tijdens met een op grote tuin woont. De tuin op tv is nog met niet naar uit haar zin, sterker nog, het is de er tijdens nog een beetje een met rommeltje. Martin brengt daar de uit snel verandering in.

In op Zutphen wonen op Jessica Jansen en Martijn de Bondt van met hun schapendoes van van Cas in een voormalige muziekschool uit naar 1910. met Het pand, waar in eens een fanfare repeteerde door is nu, na een op tv grondige op tv en eigenhandige verbouwing, op hun droomhuis geworden. Chef-kok door Ramon Brugman van maakt een snelle maaltijd: heerlijke gebakken door in scholletjes met een stampotje in van prei, door oesterzwammen en rode ui. op Daarbij komt nog de een frisse salade in van witlof. Boswachter Marieke Schatteleijn door wandelt het vandaag in Drenthe, in de een bossen rond op tv Gieten. Haar collega-boswachter een Pauline Arends weet op tv alles van dit gebied. een Samen op bewonderen ze verschillende een soorten mieren. Want ook die tijdens kleine beestjes zijn op er in in meer soorten dan op je misschien door denkt. Marieke zoekt onder de andere de de glanzende houtmier.

Orly naar en Rob Buijs met wonen met uit hun samengestelde gezin met in een monumentaal pand uit in zilverstad Schoonhoven. Lang de geleden in was hun huis, hoe op tv kan het ook het anders, een juwelier. Sinds een door jaar woont door het stel het hier samen de en heeft Orly het huis een met flinke de metamorfose gegeven. Eentje met uit heel op tv veel kleur. Orly is de kunstenares en ontzettend creatief op tv en dit een zie je overal terug op tv in naar het huis. Heel uit bijzonder is wel het uit plafond van uit hun loungeplekje. Dat bestaat uit platen door uit op tv New York, in geverfd in Orly's favoriete kleur turquoise. tijdens tijdens Chef-kok Ramon Brugman kiest op voor vis en van voor een gerecht met een de Aziatische de touch. Hij maakt een een snelle maaltijd met op zalm, sesam, noedels met en op tv groene groenten. In het tijdens Brabantse Oud Gastel woont en op werkt Ineke in Groenendijk op een naar voormalige boerderij. een Hier is met zij dag in, dag uit in druk met haar grote het in passie, haar mediterrane van miniatuurezels. Mini-ezels komen oorspronkelijk van Sardinië de en Sicilië en een omdat ze op op tv een van eiland voorkwamen zijn ze het altijd klein gebleven. In door een aparte kraamkamer tijdens op komen jaarlijks diverse een veulens ter wereld. Voor de Ineke zijn de mini-ezels inmiddels een van zo haar lust een en haar leven van dat ze niet meer tijdens op vakantie gaat, want naar het buitenleven het en het op werken met de dieren is haar uit ultieme tijdens ontspanning. Helly op tv Scholten heeft altijd al volledig zelfvoorzienend naar willen op tv leven. En deze kans uit krijgt ze door op een op experiment van studenten van de naar Hogeschool Rotterdam. door Nu woont ze samen de met haar twee dochters in in een bijzondere het ecologische kaswoning naar in Rotterdam. Het gezin een verbouwt er eigen door groente door in de kas en eet het geheel op zelfvoorzienend. En van culinair schrijver Nadia Zerouali tijdens is in het Zuid-Hollandse Hendrik op tv Ido Ambacht waar van fruitboomdeskundige Wouter den door Boer haar in op een op tv bijzondere plek op welkom heet. Een oogverblindend op tv mooi perenbomenlaantje geeft Nadia inspiratie uit voor een een lekker gerecht met van peren.

Orly en Rob een Buijs uit wonen met op hun samengestelde gezin in een de monumentaal pand in zilverstad tijdens Schoonhoven. van Lang geleden was hun huis, in hoe kan het de ook anders; een het de juwelier. Sinds een jaar uit woont het stel hier de samen en heeft uit Orly naar het huis een flinke met metamorfose gegeven. met Eentje met heel in veel kleur. Orly is van kunstenares en ontzettend creatief het en dit zie je in overal terug in in het in huis. Heel een bijzonder is wel het het plafond van hun naar loungeplekje. Dat bestaat op tv uit platen tijdens uit New York, geverfd in Orly's door favoriete kleur op tv turquoise. Samen in leven, samen naar delen, samen brouwen. Dat is uit wat Martijn, Johannes door en Thomas de doen. Ze kennen elkaar een van een in klooster in Kleiburg, in de de Amsterdamse in Bijlmer, waar naar een groep mensen een een leefgemeenschap vormt. En een het beetje klooster maakt zijn in eigen bier. door Zo ook tijdens het Kleiklooster. Op een op parkeerplaats in in Amsterdam Zuidoost naar bezoekt culinair expert Alain Caron de met groene keet van het de bierbrouwers. Voor op kloosterbier uit de tijdens op tv Bijlmer.

Culinair schrijver Nadia op Zerouali is in tijdens het Westland waar een op tv Hilde en Arnold naar Jansen in Den Hoorn de van enige overgebleven professionele druivenkwekerij in van Nederland hebben. in Het door Westland werd groot op door de op tv druiventeelt. De onder glas gekweekte de tafeldruiven staan aan de naar het oorsprong van de glastuinbouw in naar dit gebied. Nadia het laat zich inspireren het door de druiven het en maakt er een met lekker gerecht op tv mee. Zeventien naar jaar geleden kopen tuinliefhebbers Liesbeth een en Bert naar Uijtewaal een voormalige boerderij in een het Limburgse op Neer. naar De twee hebben daardoor 8000 op tv vierkante naar meter aan grond en stallen tot een hun het beschikking. Alles wordt omgetoverd van tot prachtige een tuinen en van het resultaat mag het er zijn! Hun passie voor in tuinieren richt door zich in het bijzonder op de van het houden van Australische planten. naar Zo heeft Bert bijvoorbeeld tijdens het dak van uit de voormalige van koeienstal vervangen door tijdens glas, waardoor het binnen het warm genoeg door is voor van zijn Australische het collectie.

Hans een en Liliane Berendsen in wonen in een met oude boerderij in van het Limburgse Urmond. De een monumentale voorgevel op is authentiek en het huis uit achter die in gevel hebben ze dertig door een jaar geleden volledig naar eigen naar inzicht verbouwd in en ingericht. De naar boerderij ademt een Italiaanse het sfeer het dankzij de vele tijdens bezoeken van het stel aan het de land. een In de zomermaanden een genieten ze vooral op in de, voor Limburg typische, op tv ommuurde tuin. In het met Brabantse Haps fokt op tv Stijn Lemmers in héél sociale, slimme de en in aaibare dieren: kune kune varkens. op tv Dit is in een klein ras dat op oorspronkelijk wordt gehouden door door de Maori's uit in een Nieuw-Zeeland. In de jaren negentig in is er in op tv Engeland een naar fokprogramma begonnen, waarna deze varkens van van ook naar Nederland uit kwamen. Op de boerderij is op tv de volgende generatie met op komst, want Stijn in met zit middenin een grote van biggengeboortegolf.

Helly in Scholten heeft altijd al volledig naar uit zelfvoorzienend willen leven. de En deze kans krijgt de ze door een naar experiment van studenten van een de Hogeschool door Rotterdam. Nu woont ze door samen met haar door twee dochters in een tijdens bijzondere op tv ecologische kaswoning in Rotterdam. Het op van gezin verbouwt er eigen in groente in de kas en van eet met geheel zelfvoorzienend. Quinoa is geen hype door meer. Het eiwitrijke op de product wordt steeds vaker in naar onze keuken gebruikt. met Het wordt op tv tegenwoordig zelfs geteeld op Nederlandse in bodem. Culinair het expert Alain Caron bezoekt het in Angeren naar Joris Giesen, een van een de eerste op tv Nederlandse quinoatelers, die op tv hier alles over kan op tv vertellen. uit En natuurlijk tijdens maakt Alain er een lekker op gerecht mee. En we uit hoeven het tegenwoordig uit niet meer uit van te spreken als op kien-wah. naar Zeg maar uit kie-no-wa. In De Wilp, op het in Groningse platteland, in heeft tuinontwerpster Lianne op tv Pot een het bijzondere prairietuin aangelegd vol naar met bloemen naar en zo'n 350 siergrassen in door allerlei soorten op tv en maten. door Lianne haalt haar planten uit en grassen uit de naar hele wereld, opvallend is op dat vooral tijdens veel door Noord-Amerikaanse soorten het goed doen tijdens in de de Groningse grond.

Wonen op tv in hun eigen met museum, waar van de meest bijzondere in pijpen uit de hele wereld te het zien zijn. naar Dat door doen Don Duco de en Benedict Goes. In in hun indrukwekkende Amsterdamse grachtenpand de uit 1670 zijn nog een veel door 17e-eeuwse elementen op tv uit die periode op tv bewaard gebleven. Niet alleen in in het gedeelte van het een huis van dat is ingericht als museum, een maar door hun uit het hele huis zijn indrukwekkende exemplaren van de uit pijpen te zien. * tijdens Pad thai is tijdens een roerbakgerecht met noedels, in een van naar de bekendste gerechten uit Thailand. uit Chef-kok op tv Sharon de uit Miranda maakt deze snelle maaltijd op met kip en gamba's. het * En boswachter van Marieke Schatteleijn maakt uit met een wandeling met collega Erik Schram de over de op Strabrechtse heide, de grootste tijdens aangesloten heide van van op tv Noord-Brabant. Ieder jaar weer het zorgt deze bloeiende hei op tv voor een prachtige paarse op tv gloed over een de natuur. Dit door heidelandschap door bestaat ook uit verschillende 'minilandschapjes' in waardoor er heel tijdens veel plant- en op tv diersoorten kunnen de leven.

Lise Lefebvre een en Chris Haarmeijer op tv hebben tijdens hun eigen sociale huurwoning eigenhandig uit tot groene paradijs in omgetoverd. Eyecatcher in hun door hippe van appartement is hun badkamer met het van een 'levende' muur van planten. * in tijdens Chef-kok Ramon Brugman maakt een een betaalbare maaltijd: van Australische meat pie. Dit op tv recept op tv is ingestuurd door Mariska op Bielefeld. Bij het verschijnen van in het BinnensteBuiten-kookboek konden de kijkers laten weten tijdens welk gerecht ze tijdens graag in het het programma wilden zien. in * naar Vogelaar Camilla Dreef is op in Noordoost-Groningen uit op zoek naar de op tv grauwe kiekendief, het een vogel op tv die graag op en uit rond de akkers leeft. Van uit de tijdens vier in ons door land voorkomende soorten in kiekendieven is de op tv grauwe kiekendief in de kleinst en het de slankste. Camilla uit heeft deze beschermde vogel op pas een keer van eerder gezien en op verheugt zich op een dit bezoek. uit Ze helpt met het door beschermen van de nesten en het Ben met van het door ringen van de jongen en door ziet dan gelijk op tv de prachtige kuikens van met de kiekendief. in * In het door Noord-Hollandse Bergen tijdens wonen Klaas en Petra in in een volledig door verbouwde stolpboerderij. Als op ze de boerderij kopen met ligt het het hooi er nog in, op tv zijn op tv de koeienstallen intact en een hangen de melkapparaten er door nog. Ondanks het op tv hergebruik de van oude elementen is de het huis volledig aangepast naar aan het de moderne op tv tijd. Zo is de woonkamer van naar het de boer nu van een heerlijke wellnessruimte door met sauna, een stoombad, douche en uit jacuzzi. * Culinair op tv het expert Alain Caron tijdens is in het Noord-Hollandse Sint door Maartensbrug waar hij naar John Huijberts ontmoet tijdens die tijdens biologische tulpenbollen kweekt. Bijzonder naar is dat deze bollen geschikt een zijn om verwerkt het te het worden tot tulpenwodka. Alain gaat met op er een bijzonder in gerecht mee maken.

oktober 2017
17-10-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Aflevering 127 - Lifestylemagazine: Interieurstyliste Eva Smid is in Hoofddorp waar Annelies Schavemaker woont. Zij is ooit begonnen om haar woonkamer een oosterse sfeer te geven, maar dat is in haar ogen nooit gelukt. Inmiddels weet ze nie...

16-10-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Aflevering 126 - Lifestylemagazine: Al jarenlang droomt Esther Akkerhuis ervan een huis te kopen in een leuke laan in Rotterdam. Ze verklaart haar vriend Greg Vyent voor gek als hij zegt; dan gaan we daar ooit wonen. Maar niets blijkt onmog...

14-10-2017 17:10

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Aan de oude haven van Meppel wonen Carla en Jaap Bos samen met hun dochter in een bijzonder nieuwbouwhuis. Maar als iets ze tegenstaat, is het wel een huis dat er te nieuw uitziet. Er wordt dus eerst grondig geklust, voordat ze er in gaan w...

13-10-2017 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Amersfoort wonen Wayne Leijs en Ed van den Bor in een droomhuis waar de oosterse cultuur sterk naar voren komt. Om het huis in zijn huidige staat te krijgen, is er rigoureus verbouwd. Nu is er een schitterende serre en een oosterse tuin ...

12-10-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Tussen Drachten en Beetsterzwaag in Friesland bouwt Bart Pietersma zijn ideale huis. Een huis zonder gasaansluiting en met zelf opgewekte elektriciteit. Dit ecologische huis heeft een bijzondere energiecentrale! Samen met Karen Helder woont...

11-10-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Aan de oude haven van Meppel wonen Carla en Jaap Bos samen met hun dochter in een bijzonder nieuwbouwhuis. In een nieuwbouwhuis kun je direct gaan wonen zou je zeggen, maar daar denken Carla en Jaap anders over. Want als iets ze tegenstaat,...

10-10-2017 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Warnsveld in de gemeente Zutphen wonen Cornel Pepers en haar man Adjan in een twee-onder-een-kapwoning. Binnen is er een grote rol voor kunst en design. Er staat niet alleen eigen werk, maar ook veel designkunst van anderen. Zelfs de tui...

09-10-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Zutphen wonen Jessica Jansen en Martijn de Bondt met hun schapendoes Cas in een voormalige muziekschool uit 1910. Het pand, waar eens een fanfare repeteerde is nu, na een grondige en eigenhandige verbouwing, hun droomhuis geworden. Chef...

07-10-2017 17:10

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Orly en Rob Buijs wonen met hun samengestelde gezin in een monumentaal pand in zilverstad Schoonhoven. Lang geleden was hun huis, hoe kan het ook anders, een juwelier. Sinds een jaar woont het stel hier samen en heeft Orly het huis een flin...

06-10-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Orly en Rob Buijs wonen met hun samengestelde gezin in een monumentaal pand in zilverstad Schoonhoven. Lang geleden was hun huis, hoe kan het ook anders; een juwelier. Sinds een jaar woont het stel hier samen en heeft Orly het huis een flin...

05-10-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Culinair schrijver Nadia Zerouali is in het Westland waar Hilde en Arnold Jansen in Den Hoorn de enige overgebleven professionele druivenkwekerij van Nederland hebben. Het Westland werd groot door de druiventeelt. De onder glas gekweekte ta...

04-10-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Hans en Liliane Berendsen wonen in een oude boerderij in het Limburgse Urmond. De monumentale voorgevel is authentiek en het huis achter die gevel hebben ze dertig jaar geleden volledig naar eigen inzicht verbouwd en ingericht. De boerderij...

03-10-2017 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Helly Scholten heeft altijd al volledig zelfvoorzienend willen leven. En deze kans krijgt ze door een experiment van studenten van de Hogeschool Rotterdam. Nu woont ze samen met haar twee dochters in een bijzondere ecologische kaswoning in ...

02-10-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Wonen in hun eigen museum, waar de meest bijzondere pijpen uit de hele wereld te zien zijn. Dat doen Don Duco en Benedict Goes. In hun indrukwekkende Amsterdamse grachtenpand uit 1670 zijn nog veel 17e-eeuwse elementen uit die periode bewaa...

30-09-2017 17:10

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Lise Lefebvre en Chris Haarmeijer hebben hun eigen sociale huurwoning eigenhandig tot groene paradijs omgetoverd. Eyecatcher in hun hippe appartement is hun badkamer met een 'levende' muur van planten. * Chef-kok Ramon Brugman maakt een bet...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

BinnensteBuiten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuiten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuiten bij BinnensteBuiten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuiten. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuiten gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van BinnensteBuiten, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuiten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 307
  • Laatste uitzending op 17-10-2017 om 18:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord