Programma gemist?

In in Arnhem wonen Gerrit en Heleen tijdens op de derde uit verdieping van met een bijzonder appartementencomplex van uit uit de jaren 50. Ze wilden het dit huis in heel graag kopen vanwege de uit een vele originele elementen die uit er nog de in zaten: deuren en op tv een mooie kamer en de suite. Ze hebben desondanks uit veel uit gesloopt en op tv verbouwd, maar als je niet op beter zou met weten zou op tv je denken dat de boel van hier altijd met al zo was. Met hun op grote met liefde voor de jaren met 50 tijdens hebben ze van uit hun hun appartement een waar fifties-walhalla uit gemaakt. het En ook hun op tv passie voor Amerikaanse uit roadtrips is zichtbaar in het naar sfeervolle op interieur, maar op op tv het dak van staat het absolute tijdens pronkstuk: een heuse oranjerie als extra op tv woonkamer. * Sharon op steekt de naar barbecue van aan om vandaag een tijdens waar kunstwerkje te maken: een uit naar gekruide kipspies, geserveerd met gegrilde door komkommer, fetakaas op tv en noten. een * In het hart van van Bergen op Zoom op ligt stadskasteel de op Markiezenhof. het Op deze unieke plek heeft Jolande in haar een droom kunnen door verwezenlijken: haar eigen, bijzondere in moestuin met de groenten en kruiden met een een historisch verhaal. Want Jolande in heeft een missie, de ze tijdens wil de mensen dichter op tv bij de natuur brengen, uit want de daar zijn we volgens van Jolande naar te ver van verwijderd van geraakt.

De leukste items in van de laatste naar weken: In het tijdens in centrum van Gouda uit bewonen Ank en Maarten een oude door stoomdrukkerij. Jarenlang van worden hier tijdens bijna alle Nederlandse schoolboeken tijdens gedrukt. in Inmiddels zijn de kantoren en de werkvertrekken van van het pand uit omgetoverd tot royale woonruimtes, met prachtig op uitzicht op de met stad. uit Dankzij vele behouden, naar originele elementen leeft met de geschiedenis van de uit drukkerij nog altijd van voort tijdens in het pand. * De in Veluwe is een de van de weinige plekken het in Nederland tijdens waar het vliegend de hert voorkomt. Met op tv zijn enorme tijdens afmetingen is dit de van koning onder de uit kevers, maar de wie 'm wil spotten van moet een het beetje geluk op hebben. In de ochtenduren doet naar deze reuzenkever rustig het aan en bij kou door en op tv regen laten vliegende herten zich naar sowieso niet op tv zien. Gelukkig op tv weet boswachter op Rick de Ruiter uit de plekken te van vinden waar dit door imposante diertje zich schuil houdt. op * Chef-kok in Ramon Brugman maakt pittige naar hotdogs van merguez-worstjes. Hij naar geeft tijdens het gerecht een oosterse twist uit met het een kruidige de sesampasta. * Op zoek uit naar een op tv écht klushuis om hun creativiteit naar de vrije loop op tv te laten, vallen Mark een met en Vivian in op 2014 als een blok voor een het bouwval in door de weilanden van het het door Noord-Hollandse Niedorp. Er moet een flink wat gebeuren om in van het het vervallen boerderijtje hun eigen droomhuis naar te van maken, maar uit met de twee rechterhanden van Mark van en de uitgesproken door door smaak van zijn eigen op interieurstyliste Vivian komen ze een in heel eind. Vijf uit jaar later naar genieten ze samen met met hun dochtertje Sjors in nog iedere dag uit van naar hun zelfgemaakte woonboerderij, midden van in de natuur. op * In het Betuwse tijdens de dorp Erichem kunnen chef-kok Leon Mazairac op en in sommelier Lendl Mijnhijmer hun tijdens hart ophalen. Op de door de wijngaard van Arina en Diederik tijdens is op tv de eerst pluk van de naar druiven in volle gang. uit Van deze groene van oogst uit wordt geen wijn door gemaakt, maar verjus. op tv Al een populair product in tijdens de Romeinse tijd, op maar ook in in de hippe door creaties van Leon en door Lendl de een ultieme smaakmaker op tv in de op keuken.

Robert en door Mieke van wonen in een zeer ruime op tv loft op de op tv bovenste verdieping van de in Rotterdamse door Schiecentrale. Hun royale het uitzicht op naar de Euromast, haven en het op centrum op tv zorgen elke dag weer voor een op tv levend schilderij. Op door op tv de vele vierkante meters (300 m2 de om op tv precies te zijn) maken ze in hun stoutste tijdens dromen waar: uit een minitheater voor de kinderen, door een naar heuse gym en een verrijdbare met badkuip. Het het interieur bestaat tijdens uit smaakvolle kunst en op tv design, afgewisseld met in industriële eyecatchers. * In de het Brabantse Oirschot op tv ontmoet van culinair expert Alain Caron tuinders het de Alex Schreiner en Linder van uit den Heerik. van Zij runnen samen een permacultuurtuinderij, naar waarbij ze op gebruik maken een van uitsluitend een plantaardige mest. Vegan landbouw is vrij het uniek naar in Nederland. op tv Volgens Alex en Linder heeft door plantaardige uit mest grote voordelen ten de opzichte van dierlijke mest. Linder: uit 'Dierlijke mest moet uit je zien tijdens als snackbar-eten, terwijl plantaardige de mest zorgt voor het een gevarieerder van dieet voor naar de bodem.' Alain gaat uiteraard in tijdens koken met gewassen uit hun tuinderij uit met en kruiden uit hun door voedselbos.

Op Binckhorst naar in Rosmalen, een op tv terrein waar uit zo'n 300 mensen met de een beperking wonen, de staan drie van tiny houses. een Ze zijn niet bedoeld van voor de oorspronkelijke met doelgroep van het terrein, uit maar het voor mensen zonder diagnose. De huurders, van door zoals Ingrid van Bergen, moeten wel uit bereid uit zijn vrijwilligerswerk op met het terrein te doen. op tv Het is een met uniek project op in Nederland op tv en Ingrid is het dolgelukkig dat zij hiervan onderdeel naar mag zijn en door hierdoor ook nog op eens in het een heerlijk huis(je) van kan wonen. * Chef-kok uit Ramon Brugman gaat door op de in Italiaanse toer van met versgemaakte cannelloni: een pastadeegrolletjes met daarbij stoofvlees en aubergine. een tijdens * Ze hield altijd al van van plantjes, een maar wanneer van yogalerares Suzanne Monnier uit in aanraking komt met op het begrip permacultuur, is ze de naar niet meer uit de met tuin weg te slaan. naar Op een voormalig volkstuincomplex door in naar Den Haag krijgt ze vrij het spel om haar met eigen inspiratietuin naar te creëren vol door groenten, fruit en eetbare op op tv planten. Met hart en ziel werkt met ze hier tijdens iedere dag in volgens het hoofdprincipe naar van de permacultuur: zorg tijdens dragen voor alle op levensvormen.

Door van gezondheidsproblemen woont Grietje Swater sinds met augustus van 2018 in een aangepaste naar woning in de door Bijlmer. het Grietje is relatief jong om hier naar al te door wonen, maar ze naar begrijpt naar dat het op met een andere manier naar niet lukt. Dit was flink op aanpassen voor haar, want het tijdens van een huis op komt ze terecht in een de appartement van 52 de vierkante op meter. Grietje heeft de hulp van naar Theo-Bert ingeschakeld om op van haar ruimte van een met mooie, romantische tijdens kamer te maken die in goed bij haar karakter en met haar verbeelding van past. het 'Het bed staat hier een omdat ik op dan het mooiste uitzicht heb op op tv de bomen. van Een met bank heeft voor mij geen zin.' door Interieurstylist van Theo-Bert helpt uit haar van deze kamer een echt tijdens thuis te maken. op * Chef-kok met Leon Mazairac gaat het het wad op uit met door schipper Jan Rotgans. de Per boot vertrekken zij vanaf een Den Oever en het zodra het door wad droog ligt, laat tijdens Jan aan Leon zien tijdens wat op voor moois en lekkers van er op het naar wad van te vinden is. Dat belooft een uit culinair wadgerecht te het naar worden.

In Groenekan, onder tijdens de rook de van de stad tijdens Utrecht, wonen Djoeke en de naar Rombout onder één dak naar met het gezin van het hun zoon. Het door voormalig op tv koetshuis is al meer dan met honderd jaar in familiebezit. op tv Dit uit koetshuis behoorde vroeger tot in het landgoed Voordaan, maar met werd op in 1918 gekocht met door de grootvader van de Djoeke. in Hij verbouwde het tot woonhuis en naar gaf naar het de naam van Villa de in Uitkijk. Het koetshuis is in van de loop der door tijd tijdens verschillende keren ingrijpend verbouwd, maar steeds naar zijn de typische door stijlkenmerken behouden. * uit Sharon door maakt een lekker, vegetarisch op gerecht: op een quinoaburger op een met pitabroodje met een heerlijk op tv sausje van hangop en in door munt. En een naar watertje mag natuurlijk niet de ontbreken; ze maakt het een drankje uit met komkommer en eetbare uit bloemen. * In Wassenaar van maakt Andrew tijdens van Egmond een van een oud, verwaarloosd volkstuintje een met groen paradijs. in Met zijn op tv achtergrond als het landschapsontwerper heeft hij een een duidelijke visie: het landschap door naar je tuin met halen naar en vooral niet teveel naar regisseren. Zijn tuin is allesbehalve tijdens rommelig. Hij staat met door vol met bijzondere het zichtlijnen en inheemse planten. in En als de boer op tv verderop besluit het gras uit naar te maaien, doet Andrew op dat ook in zijn in groene het paradijsje.

Chef-kok Ramon Brugman van de is in het Groningse Kloosterburen, waar naar naar Ale en zijn van zoon Hero Havenga speciale baktarwe op verbouwen. De tarwe tijdens wordt het direct naar de molenaar in de de buurt gebracht een om het te naar malen tot bloem. tijdens Hiervan gaat van het patissierhart van het Ramon sneller kloppen en in hij weet er een op het mooi gerecht van te maken. met * Boswachter Marieke is van in het oosten op de van ons land, in natuurreservaat Bargerveen. een Een op tv bijzonder stukje Nederland, want hier uit vind je nog de een in van de de weinige stukjes onaangetast hoogveen. Maar de dit unieke plekje door wordt naar bedreigd door invasieve, het exotische planten. Planten die in hier van oorsprong niet een thuis horen, in supersnel groeien en daarmee de tijdens soorten op tv die hier wel thuis tijdens horen verdringen. En een er valt helaas weinig een aan tijdens deze invasie te op tv doen. Je kunt wel uit je steentje bijdragen om door naar ervoor te zorgen dat ze niet op het op nieuwe plekken het gaan groeien.

De leukste items uit van de laatste op tv naar weken in een extra lange door uitzending. Het bijzondere naar circulaire huis van Jeroen naar op tv en Amar staat in naar een ecowijk in in Culemborg. Alles in de de woning staat in het van teken van van hergebruik van en het duurzame koppel houdt op zó van groen, dat naar ze van de hun woonkamer een van exotische 'urban jungle' naar hebben gemaakt. het * Sharon bereidt een vegetarische door burger van de courgette, die op tv ze met pecorino in en geitenkaas op heerlijk op smaak brengt. van Ze serveert de groenteburger met een een romige knoflooksaus uit en een uit verrassende, frisse salade van van wilde rijst. * naar Boswachter het Marieke Schatteleijn bezoekt het Bentwoud tijdens in Zuid-Holland. het Temidden van drukke steden uit met als Zoetermeer, Leiden en in Rotterdam ligt door dit rustige groengebied, dat het op tv grootste aaneengesloten bos naar van de Randstad door vormt. met Bentwoud is pas in 2000 naar aangelegd en uit voor een bos dus de nog van piepjong, maar nu van al rijk aan vele op tv soorten vogels, bomen en planten. een op tv * In hartje van in Bergen op Zoom huren Stephanie door door en haar vriend Maarten een een monumentaal van pand uit de 15e eeuw. De van naar woning is klein, de maar kent een rijke historie, naar waar Stephanie met natureltinten met tijdens en industriële elementen een in eigentijdse touch het aan heeft gegeven. uit De ruime stadstuin en het dakterras, met door beide met prachtig uitzicht op het het oudste in stadspaleis van in Nederland, maken dit huis met extra speciaal. * Culinair een expert Alain Caron op tv is in het door Noord-Hollandse Avenhorn. naar Hier heeft Anna op Koster een weelderige naar tuin vol eetbare door bloemen. Alain de plukt en proeft er naar op los, het op zoek naar de perfecte ingrediënten tijdens voor zijn het kleurrijke op tv bietensalade.

In de Opheusden in Gelderland woont Jacoline op de met Zoete met haar een man en hond tijdens Louis op tijdens een bijzondere locatie, temidden tijdens van de prachtige op tv natuur van het in Gelders landschap het en de Nederrijn. Waar op vroeger een steenfabriek in stond en waar haar schoonouders van nog gewoond uit hebben, staat op tv nu hun zelfontworpen van droomhuis. Als het naar water stijgt, in verandert de locatie in tijdens een eilandje. De grote passie een een van Jacoline is inrichten een en dat is in uit het van hele huis terug te zien. van * Culinair expert Alain van Caron is een in Den tijdens Helder, waar hij in op pad gaat tijdens met Gertjan Klein. Gertjan uit is wiskundeleraar, maar in een zijn op tv vrije tijd op wrakvisser. In de Noordzee liggen honderden uit met wrakken, waar vissen graag door vertoeven. En met deze van versgevangen vis van maakt Alain de thuis bij Gertjan een op lekker gerecht.

In naar Amsterdam wonen tijdens Egbert en Femke met hun twee het met kinderen in een omgebouwd graanschip naar van tijdens ruim 200 vierkante op tv meter. Architect Egbert in kan al zijn de creativiteit kwijt met het indelen van het de ruimte. Een op andere wens is met dat het schip door zo door duurzaam mogelijk wordt. Het hele de gezin geniet van in de naar enorme ruimte waar iedereen een de eigen plek heeft op en met in de zomer wordt met er bijna iedere dag het in gezwommen. * In Zeeland telen met Harold en tijdens Margreeth zacht- en kleinfruit. Ze naar leerden op elkaar kennen tijdens hun een opleiding biologisch-dynamische het landbouw en gingen door na hun opleiding het op avontuur aan de in de fruitteelt. op tv Ze vonden deze prachtige met plek in op tv Oud-Sabbinge, waar ze inmiddels al op twintig jaar biologisch-dynamisch met fruit telen, waaronder met uit vijgen. Culinair auteur Nadia Zerouali door gaat bij ze de langs de en weet ze te een verrassen met een tijdens heerlijk gerecht uit eigen met boomgaard.

Toen de meeste door tijdens kinderen uit het samengestelde gezin van van Suzanne en met Rob waren uitgevlogen, in was het tijd om tijdens het roer om het te tijdens gooien. In het Noord-Hollandse Sint van Pancras vinden een zij een nieuw door thuis uit in een oude molen. op Hoewel het idee van wonen de tijdens in een molen bij hen vooral de bestaat uit uit stoffige, uit oude ruimtes, besluiten ze toch de uit uitdaging aan te de gaan. naar Ze restaureren de molen met op veel met liefde tot een moderne uit woning. Maar naar door het tijdens vele transparante glaswerk uit zijn de sporen van het de verleden ook nog het goed uit zichtbaar. * Culinair expert het Alain Caron droomt weg het bij de Franse door kaas van Mathilde. met Hoewel de methode van met kaasmaken typisch in Frans is, komt deze van kaas toch met echt van oer-Hollandse op tv koeien. Het proces een begint in van Baambrugge, waar de de koeien grazen in een weiland van naar vol weidevogels en de kaas wordt in gemaakt en gerijpt met in de naar kaasmakerij van een Mathilde in een Amsterdam.

Een het gemeentelijk monument in Gouda naar biedt de perfecte een kans voor met de gezinsuitbreiding van in Frank en Eleanne, maar op tegelijkertijd ook een pittige door uitdaging. Het huis in wordt volledig een afgebroken op tv en opnieuw opgebouwd, een met een voorgevel die van gelijkend is aan met de oude staat. Aan met het koppel de door taak om de oude op tv met en nieuwe elementen van met het huis tijdens samen te brengen. Frank ontwerpt de op ingenieuze keuken en op Eleanne ontfermt zich van over het interieur, naar een sfeervolle in visgraatvloer tijdens mengt zich naadloos de met eigentijdse meubelstukken. * Chef-kok Ramon uit verlangt alweer terug uit naar van zijn vakantie van en om terug te van komen in die een sfeer maakt hij zijn favoriete met vakantiesalade met het aardappel, verse het doperwten en gegrilde schouderkarbonade. de Makkelijk en snel met om te maken. tijdens * Joke woont het met haar zoon met in Nigtevecht en wil op haar tuin tijdens een flinke update in geven. Ze vindt de dat de tuin nu de een tijdens wat oubollige uitstraling heeft en met ze wil graag naar uit een moderne, strakkere tuin. Tuinspecialist Martin uit Stuger gaat haar met helpen dit op tv in een van dag voor elkaar het te krijgen.

Als kind van speelde door Lennart altijd al met zijn tijdens neef bij de watertoren door in in het Zuid-Hollandse Nieuw-Lekkerland. het Als dit markante pand zo'n de acht jaar door geleden op tv te koop komt, besluiten naar beide neven van het te kopen. Ze willen het door volledig de opknappen om er allebei een met hun door gezin in te gaan wonen. naar Na in jaren verbouwen hebben Arianne in en met Lennart op de bovenste drie verdiepingen tijdens van door dit 104 jaar oude monument op tv het een echt leefhuis in voor hun gezin gemaakt. Het de landelijke naar interieur past naadloos de bij het fantastische uitzicht, want waar tijdens naar je ook kijkt, met in alle seizoenen is het de een tijdens adembenemend plaatje. * Sharon maakt een de bijzonder gerecht: tijdens surf naar & turf, een hoofdgerecht dat uit bestaat tijdens uit een combinatie van van zeevruchten en rood vlees. Sharon van kiest op tv voor een pittig met gemarineerde entrecote, geserveerd met grote van knoflookgamba's. * de De op tv Rottige Meente, een niet een zo charmante naam door voor een op tv idyllisch stukje Nederland in de door provincie Friesland, op tv langs de grens tijdens met Overijssel. Boswachters Marieke Schatteleijn de en uit haar collega Roel op Vriesema stappen uit in een bootje. Ze op verkennen dit idyllische en prachtig uit stukje Friesland met een uit water, trilvenen en op een van de oudste moerasbossen. Het een heeft door veel weg van de Weerribben de en met wordt daarom de ook wel de in Friese Weerribben genoemd. door Unieke natuur waar de uit visotter huist en de zeldzame van op tv vuurvlinder voorkomt.

In uit Deventer wonen Margreet en tijdens Mark in naar een zeer kleurrijke van villa. Het huis staat in ook de wel bekend als Villa Kakelbont de of het Pipihuis. Margreet tijdens en Mark maakt uit het niets in uit. Zij genieten van uit de rijke op kleuren en hebben het uit interieur naar dan ook met zorg en tijdens toewijding op tv samengesteld. * In door het Betuwse dorp Erichem kunnen in met chef-kok Leon Mazairac en de sommelier Lendl Mijnhijmer een hun hart in ophalen. Op de wijngaard van Arina op tv in en Diederik is de eerst pluk door van de op druiven al in in volle gang. op tv Van deze groene oogst de wordt geen wijn het gemaakt, uit maar verjus. Deze smaakmaker de voor in de keuken uit klinkt tijdens misschien nieuw, maar was in van de Romeinse in tijd al een bekend op product.

Elly en een Frank wonen een achttien jaar in het Overijsselse van Dalfsen. Na al de die jaren op jaren wonen op tv in een heerlijk uit huis, hebben ze nog steeds in het behang een van het de vorige bewoners het op hun slaapkamermuur op tv zitten. Het stel heeft twee met linkerhanden op het gebied tijdens van klussen. Elly tijdens uit heeft door een ziekte van vrij veel tijd in op haar slaapkamer doorgebracht een en kwam naar er toen achter dat de naar kamer door wel heel uit ongezellig is. Hoog naar tijd voor een nieuw naar behangetje. En daar is interieurstylist tijdens Theo-Bert heel van goed in. * op tv Chef Ramon Brugman op tv maakt een tex-mexgerecht een waar van je geen mooi in weer voor nodig hebt, de want dit brengt een al meteen op tv de zon in huis: taco's een met een salsa van rode het ui, tomaat en komkommer, uit geserveerd met een frisse yoghurt-muntsaus. naar * op tv In Haaren, Noord- uit Brabant, runnen Bart en een Daniëlla uit sinds zeven jaar een zorgtuinderij. Ze het telen de biologische groenten en fruit. Dementerende uit uit bejaarden en mensen een met een psychiatrische achtergrond kunnen overdag van met een handje meehelpen. Bart en tijdens Daniëlla willen de aarde op tv de graag een beetje het mooier achterlaten.

juli 2021
07-10-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Arnhem wonen Gerrit en Heleen op de derde verdieping van een bijzonder appartementencomplex uit de jaren 50. Ze wilden dit huis heel graag kopen vanwege de vele originele elementen die er nog in zaten: deuren en een mooie kamer en suite....

06-10-2019 18:20

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

De leukste items van de laatste weken: In het centrum van Gouda bewonen Ank en Maarten een oude stoomdrukkerij. Jarenlang worden hier bijna alle Nederlandse schoolboeken gedrukt. Inmiddels zijn de kantoren en werkvertrekken van het pand omg...

04-10-2019 17:30

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Robert en Mieke wonen in een zeer ruime loft op de bovenste verdieping van de Rotterdamse Schiecentrale. Hun royale uitzicht op de Euromast, haven en het centrum zorgen elke dag weer voor een levend schilderij. Op de vele vierkante meters (...

03-10-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Op Binckhorst in Rosmalen, een terrein waar zo'n 300 mensen met een beperking wonen, staan drie tiny houses. Ze zijn niet bedoeld voor de oorspronkelijke doelgroep van het terrein, maar voor mensen zonder diagnose. De huurders, zoals Ingrid...

02-10-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Door gezondheidsproblemen woont Grietje Swater sinds augustus 2018 in een aangepaste woning in de Bijlmer. Grietje is relatief jong om hier al te wonen, maar ze begrijpt dat het op een andere manier niet lukt. Dit was flink aanpassen voor h...

01-10-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Groenekan, onder de rook van de stad Utrecht, wonen Djoeke en Rombout onder één dak met het gezin van hun zoon. Het voormalig koetshuis is al meer dan honderd jaar in familiebezit. Dit koetshuis behoorde vroeger tot het landgoed Voordaan...

30-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Chef-kok Ramon Brugman is in het Groningse Kloosterburen, waar Ale en zijn zoon Hero Havenga speciale baktarwe verbouwen. De tarwe wordt direct naar de molenaar in de buurt gebracht om het te malen tot bloem. Hiervan gaat het patissierhart ...

29-09-2019 18:20

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

De leukste items van de laatste weken in een extra lange uitzending. Het bijzondere circulaire huis van Jeroen en Amar staat in een ecowijk in Culemborg. Alles in de woning staat in het teken van hergebruik en het duurzame koppel houdt zó v...

27-09-2019 17:25

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Opheusden in Gelderland woont Jacoline de Zoete met haar man en hond Louis op een bijzondere locatie, temidden van de prachtige natuur van het Gelders landschap en de Nederrijn. Waar vroeger een steenfabriek stond en waar haar schoonoude...

26-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Amsterdam wonen Egbert en Femke met hun twee kinderen in een omgebouwd graanschip van ruim 200 vierkante meter. Architect Egbert kan al zijn creativiteit kwijt met het indelen van de ruimte. Een andere wens is dat het schip zo duurzaam m...

25-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Toen de meeste kinderen uit het samengestelde gezin van Suzanne en Rob waren uitgevlogen, was het tijd om het roer om te gooien. In het Noord-Hollandse Sint Pancras vinden zij een nieuw thuis in een oude molen. Hoewel het idee van wonen in ...

24-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Een gemeentelijk monument in Gouda biedt de perfecte kans voor de gezinsuitbreiding van Frank en Eleanne, maar tegelijkertijd ook een pittige uitdaging. Het huis wordt volledig afgebroken en opnieuw opgebouwd, met een voorgevel die gelijken...

23-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Als kind speelde Lennart altijd al met zijn neef bij de watertoren in het Zuid-Hollandse Nieuw-Lekkerland. Als dit markante pand zo'n acht jaar geleden te koop komt, besluiten beide neven het te kopen. Ze willen het volledig opknappen om er...

20-09-2019 17:25

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Deventer wonen Margreet en Mark in een zeer kleurrijke villa. Het huis staat ook wel bekend als Villa Kakelbont of het Pipihuis. Margreet en Mark maakt het niets uit. Zij genieten van de rijke kleuren en hebben het interieur dan ook met ...

19-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Elly en Frank wonen achttien jaar in het Overijsselse Dalfsen. Na al die jaren jaren wonen in een heerlijk huis, hebben ze nog steeds het behang van de vorige bewoners op hun slaapkamermuur zitten. Het stel heeft twee linkerhanden op het ge...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 60. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

BinnensteBuiten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuiten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuiten bij BinnensteBuiten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuiten. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuiten gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van BinnensteBuiten, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuiten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 892
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 17:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!