Programma gemist?

Aflevering met 33 - in Lifestylemagazine: De historische villa met 'Huis de Dames van in den Berg' in is alom bekend in op tv Benthuizen. Het is begin uit vorige eeuw op gebouwd door een in herenboer, die er woonde op tv met zijn de twee dochters. een Twintig jaar geleden kopen tijdens Sandra het en Dick dit naar monumentale pand als totale de bouwval. Zij restaureren het met van veel liefde op tot tijdens een heerlijk woonhuis met veel bijzondere van door details.

Aflevering 169 - op Lifestylemagazine: Esther in van Gemen door wil graag op een stijlvol en ruim tijdens herenhuis, bij haar man op Felix op moet het vooral met energieneutraal en functioneel zijn. Om grip van van te krijgen op tijdens de zin en onzin die er het wordt geroepen door over duurzaam op wonen zoekt Felix tijdens alles tot op de naar bodem uit. Hij in gaat soms tegen alle in tijdens adviezen in, maar bouwt uiteindelijk de in het Brabantse op Soerendonk hun perfecte van energieneutrale houtskeletbouwwoning in herenhuisstijl. de Na van een bouwavontuur van vijf jaar uit is het eindelijk naar zo door goed als af naar en kan het grote tijdens genieten voor Felix en het van Esther eindelijk beginnen. Op een boerenbedrijf van op tv in de Achterhoek, in Eibergen, door proeft uit culinair expert Alain Caron karnemelk zoals tijdens hij die nog de nooit heeft een geproefd. Claudia Krooshof maakt van volgens een familierecept naar zachte, wat door zoetige karnemelk van melk van van met de eigen melkkoeien, waar haar het man Dinand op de zorg met voor heeft.

Aflevering 168 - uit Lifestylemagazine: op tv In Voorburg woont van fysiotherapeut Tim Konings op tv in het met voormalige kantoor van een autodealer. Twee in jaar geleden tijdens heeft hij tijdens het karakteristieke pand uit met 1910 volledig op verbouwd. De met oude details zijn niet met uit het oog van verloren. En: als je in een jonge energieke vent het als Tim in op tv een huis een zet, kun van je ervan uitgaan dat uit er strak door design in zit, op mét techniek, bijzondere op groene decoraties in keuken op én badkamer een en energiebesparende elementen. Oud een én nieuw een gecombineerd dus. Culinair schrijver tijdens Nadia Zerouali duikt op tv in van het Veerse Meer naar in Zeeland. Samen met Guido de Krijger tijdens oogst ze onder water namelijk op tv wildwier. een Zeewiersnijder Guido weet alles over het de op verschillende soort zeewier en hoe je in deze met op een voor op de natuur goede manier het kunt oogsten. een Met dit bijzonder van smaakvolle zeewier bereidt Nadia natuurlijk het een smakelijk tijdens hapje.

Midden in het de centrum van uit Amsterdam wonen sinds de twee jaar Annemarie tijdens van door der Ven en Boy Hartsuiker in op tv hun ruimtelijke op loft. naar Een bijzonder pand uit 1908 in met naar een geschiedenis, want lange tijd zat naar hier op tv een likeurstokerij. Annemarie en Boy door hebben de het volledig verbouwd vanbinnen, uit met op een interieur van nieuwe het en oude op tv items, met daartussen prachtige tijdens eyecatchers. * Chef-kok Ramon Brugman op heeft op tv trek in een stevige maaltijd. op tv tijdens En dat wordt een goedgevulde naar goulashsoep met onder andere door winterpenen, paprika, op tv courgettes, het uien en tomaten. Daarbij een salade op van rode van biet de en appel. En omdat met Ramon het in bakken niet kan laten: ook op tv zelfgemaakte saucijzenbroodjes. Loopt het het water je in al de in de mond? * Margot Vervoort in naar is bijna 70 jaar in en woont sinds enkele jaren naar in een tijdens huurhuis in Sassenheim. tijdens Ze woont er alleen, het maar krijgt in regelmatig mensen over de met vloer. De de kleinkinderen spelen naar graag in de haar tuin, die ze ooit het met goede vriend Ru in heeft aangepakt, de toen de ze hier kwam in wonen. Tussen de tijdens parkeerplek en haar achtertuin in is geen afscheiding. met Dat is op tv niet alleen onveilig voor de kleintjes, een maar geeft haar op tv niet echt naar veel privacy. Tuinexpert de Martin Stuger met weet er een in oplossing voor.

In uit 1971 kopen Jos en door Janneke naar van Groeningen voor uit het symbolische bedrag van een van gulden door een vervallen rijksmonument met in het Groningse dorpje het Eelde. Ze met laten het pand opknappen en op de door muren in bijna alle op kamers beschilderen. Maar de dat zijn niet zomaar beschilderingen, op tv het zijn met stuk voor de stuk grootse kunstwerken: het kleurrijk en intrigerend. van Zo staan uit de schilderingen in de hal geheel tijdens een in het teken van de op sterrenkunde, met het ronde op middendeel uit in het plafond als op tv sterrenhemel. in En wie kan zeggen dat zijn door met voormalige slaapkamer nu een erotisch het kabinet is door geworden? * Chef-kok van Sharon de naar Miranda maakt een naar lekkere en snelle maaltijd voor vier met personen. een Met boekweitmeel maakt ze op wraps en tijdens daar gaat van dan kikkererwtenpasta (hummus) naar in. Ze serveert er gegrilde een groenten bij, waaronder courgette, tijdens aubergine en paprika. naar Verder door nog een heerlijke maiskolf met en de volgens Sharons recept een bijpassende drankje. door * Nico Steintjes naar door en Annemiek Scholten willen met tien jaar geleden weleens wat een anders de dan de varkenshouderij en de het kersenteelt, de waarvan ze in rondkomen op de boerderij in Wehl. tijdens Hun oog tijdens valt op Dexterkoeien, waar het ze er van ondertussen ongeveer veertig van op tv hebben. in Een deel van op tv hun kudde begraast een natuurgebied. een Een tijdens Dexter is een rustige koe, de zeer zelfredzaam een en met een prachtige uit ruige vacht door op een door klein stoer lijf. op tv Nico en op tv Annemiek zijn er inmiddels zo dol tijdens op met dat ze op tijdens hun vakanties gewoon door bij andere boeren op bezoek in gaan door om hún Dexterkoeien te bekijken. in Een een bijzondere toeristische uit attractie.

In Abcoude staat de een patriciërshuis uit uit 1875. Een huis van tijdens als deze werd vroeger bewoond tijdens door patriciërs: van zeer voorname, niet op tv adellijke personen of regenten. Nu de door wonen sinds vijf jaar tijdens Jan en een Judith hier met hun drie met kinderen. Als ze het op kopen, in is het een groot spookhuis, door na tijdens de grondige verbouwing is het van een warm in familiehuis geworden waar nog tijdens veel mooie authentieke de planfonds tijdens en bijzondere muurschilderingen te zien tijdens zijn. Voor Jan in kleeft op tv er aan ieder object uit of aan iedere ruimte het een met verhaal. Zijn belangrijkste naar verzamelingen zijn Delfts aardewerk, gitaren naar en tijdens auto's. * op tv Chef-kok Sharon de Miranda maakt een door soort fish & een chips...maar uit dan anders! Wat dacht op tv je van patat in van zoete de aardappel (groente dus!) uit en gevulde op tv makreel. En dat zíet er uit lekker uit! naar Doet ze er nog op tv even op tv een heerlijke dip bij met tijdens onder naar andere avocado, crème fraiche, peterselie, koriander van en Spaanse peper. naar En in dan is in het nog een snelle maaltijd ook. naar Niks in meer aan doen: aan tafel! door * Wat zitten door ze er het bijzonder van bij! Langs de weg... de op de door lantaarnpalen, op de elektriciteitssnoeren naar in de van middenberm of gewoon op een paaltje de in naar een weiland langs naar de afslag: de vogels van de Nederland zijn grotendeels uit gewend een aan onze auto's en rijstijl. tijdens Ze de maken zelfs gebruik van de het van verkeersslagaders in het het land, voor weidsheid of om een van aangereden door diertje op te naar pikken als makkelijke prooi. het Vogelaar en bioloog van Camilla Dreef gaat in kijken bij op een omstreden stuk in snelweg en een hoopt wat paalzitters te zien! * een Culinair het expert Alain Caron van is in Dalfsen bij de tijdens met ambachtelijke slagerij van John en zijn van door zoon John Benno. Twee van gedreven vakmannen die met liefde in en passie op een grote sortering in worsten, hammen, paté en in andere vleeswaren maken. in in De slagerij is hun met leven en naar het belangrijkste ingrediënt voor hun door producten: tijd! Tijd op om met te laten rijpen, geduld om dat naar proces zijn gang op te laten naar gaan... dáár op tv gaat het om in het in slagersvak, weet op John.

Jacob en op Maartje Faas worden een in paar jaar geleden op verliefd op een een in landbouwschuur in hun door eigen dorp Groede. De schuur, van blauw aan de uit buitenkant, heeft de perfecte door ligging, veel ruimte uit en een fantastisch in uitzicht op dit in een stukje Zeeland: Zeeuws-Vlaanderen. Het in stel koopt de de schuur casco en Jacob in die al heel op tv wat klussen geklaard uit heeft, maakt er met op tv eigen handen tijdens een droomplek met van voor het gezin. met Het aftellen naar Kerstmis een een is begonnen! Culinair specialist Alain het Caron met en sommelier Lendl op tv Mijnhijmer ontmoeten fooddesigners Jennifer Foster en de uit Lianne Koster in Amsterdam. De dames door een geloven dat eten op meer is dan een primaire levensbehoefte. het het Want eten doe je een allereerst: met je een ogen. Ze maken door een low-budget feestmaal, met uitgaande van ingrediënten die de met Voedselbank rond door Kerst door uitdeelt. Hierbij geven ze praktische tips de voor de het feestelijk opmaken van in een bord, naar óók lowbudget. tijdens Alain blijft niet toekijken in maar maakt natuurlijk uit ook iets lekkers met en Lendl creëert het een feestelijke een cocktail.

In Leusden een zorgen de planten op tv en bomen in de een tuin van in Anneke het en Aernout tot diep in de van herfst voor sfeer. met De eigenaren door hebben van een verhard tijdens en grijs de boerenerf een kleurrijke een kijktuin gemaakt. In het deze met maanden van het een jaar lijkt het het kaal en toch met is het het begin van de het nieuwe tuinseizoen. Anneke naar het en Aernout kijken nu met weemoed tijdens naar hun het tuin, maar er is een in nog genoeg te doen! Het het uithalen van van de Dahliabollen een bijvoorbeeld en het winterklaar maken van op de rest. Voor uit hun allereerste koophuis met stuiten Marrit en van Jelmer op de een prachtige jaren 30 op tv woning tijdens in Leeuwarden. Het op tv vervallen pand verbouwen ze eigenhandig. op Marrit op raakt dankzij haar nieuwe door huis steeds op tv meer thuis in de wereld uit naar van interieur en styling waar ze op inmiddels haar van werk op van heeft gemaakt. Ze tijdens combineert allerlei vondsten; van in kleden, stoelen tot verrassende in kleuren aan de tijdens muur tijdens en ze maakt er de een bijzonder geheel uit van. De uitdrukking 'het tijdens is een vlees noch vis' gaat bij door Ramons kookkunsten zelden uit op. tijdens Sterker nog: hij van bewijst vandaag het het overtuigende tegendeel: het is met vlees het én vis. Hij maakt namelijk tijdens paëlla. Naast in vlees en vis gaat uit daar nog veel op meer lekkers in, in de met Spanjaarden zijn niet voor met niets zo trots op hun op tv nationale naar gerecht!

Kunstenares Arty het Grimm woont in hartje uit door Amsterdam aan de gracht. Hier heeft naar ze samen met naar haar Spaanse een echtgenoot met een kleurrijk huis het vol curiosa, objecten, door vondsten en heel het veel kunst. Arty omringt zich op tv met de objecten met een speciale herinnering. Ze van vertelt ons het er de alles over. Daarnaast is uit het atelier de favoriete naar speelplek van de kleinkinderen, de naar die zich ook het onderdompelen in de verfdoeken. * van Chef-kok Léon in Mazairac is in zijn stad van Utrecht. Niet uit ver het van Léons restaurant runnen op Ralph Bond en Patty Smolders uit een ambachtelijke stadsbakkerij. van het Alles wordt hier met de hand met gemaakt. uit Het is vroeg dag als door uit Léon zich bij hen een voegt voor van het maken van in zuurdesembrood en eclairs. Onder de bezielende in leiding van Ralph tijdens maakt in Léon aardappelbrood, waarna door hij Ralph door en Patty op zijn met beurt weer op een plezier doet met een naar clubsandwich-de-luxe.

Sharon op tv de Miranda met heeft een heleboel talenten, maar met een van de meest door bijzondere is wel op dat ze in de vreemdste combinaties uit in gerechten de weet te bedenken. Dingen waarvan van met je vooraf niet denkt dat op tv ze bij elkaar tijdens passen. de Dus schrik niet als een er een ovenschotel met macaroni, de een kaas, tonijn en het pruimen op het menu staat, uit zoals vandaag. Het ziet met er wellicht tijdens vreemd uit, maar het de wordt door superlekker. * Melkveehouder Pelleboer in in Zwolle komt uit door een lang geslacht tijdens van naar boeren. Hij is het twintig op jaar geleden 'anders op tv gaan doen' dan tijdens een zijn voorouders en was een met van de eerste boeren het met tijdens aandacht voor natuurbeheer. Met uit de 'korte het keten' brengt tijdens hij zowel zijn producten als uit kennis over door natuurbeheer aan de man. Zijn op door kinderen zitten ook in het het vak. Zo is het zoon Bertus verantwoordelijk voor door de ossen, die de worden gehouden op een de op tv zorgboerderij, en tijdens de cliënten. * Daan door en Carla door Fröger zijn een van de allereerste tijdens op bewoners van Almere de Oosterwold, de enige zelfvoorzienende wijk in naar Nederland. 50% van in de grond die van je koopt tijdens mag je bebouwen op en Daan deed dat de met van een stalen huis. Er wordt de goed geventileerd en in van geïsoleerd. Het huis door is minder dan op energieneutraal, het levert energie op. de Daarnaast is het ook uit gewoon heerlijk in om in te een wonen, met uit het polderlandschap waar tijdens de kippen lopen om je door heen. op Een leuk op voordeel van de metalen wanden tijdens is dat je uit alle schilderijen op naar kan hangen een met een op tv magneet.

Het 19e met eeuwse locomotiefstation de van Groenlo raakt na naar het door verlies van haar functie in het verval, totdat Ronald en naar Angela op tv het 25 jaar de geleden kopen om erin een te naar gaan wonen. Ronald met houdt ervan dat het je kan zien welke functie de tijdens ruimtes ooit hadden op met - hun woonkamer is vroeger in de wachtruimte geweest. Voor met Angela is het van een helemaal bijzonder: haar ouders naar hebben op de door bovenverdieping gewoond en haar naar zus is er naar geboren. het Als iemand het gebouw in ere tijdens naar kan herstellen is het dit stel. in tijdens * Ramon is altijd het zo actueel. Hij op heeft vanavond van dan ook een op tv gerecht wat je tijdens morgen, op sinterklaasdag, in lekker makkelijk en met vooral snel kan maken. Klassieke met zalmsalade, ideaal om het van heerlijk het avondje in door te luiden. * Boswachter van Marieke ontmoet met collega Jeroen, die werkt aan het tijdens randje op van het naar land. Een grenssteen de bakent zijn territorium aan de Duitse uit zijde in af. Samen wandelen ze door op het van Springendal. Sprookjesachtige het slingerpaadjes langs beekjes, watervalletjes een en prachtige naar heidevelden maken dit de trots het van door Twente.

In Noord-Brabant een woont door Iwona Sroczynska midden in de bossen naar van de in Drunense duinen. op Tussen al het uit groen heeft van ze een bungalow, waarin binnen en van een buiten met elkaar verbonden van zijn dankzij veel uit ramen. Iwona het is kunstenares en dat van zie je terug in op tv het interieur. In de met bungalow uit met beperkte ruimte in staan grote gebaren het en hangt veel eigen in werk aan op tv de muur. Niets hangt van met elkaar van samen en toch is op tv het een in geheel. * Chef-kok Ramon op Brugman kan het door in deze tijd door van het de jaar niet laten. Als uit rasechte koekenbakker stort tijdens hij zich op naar het maken van sinterklaassnoepgoed. door En dat is met helemaal een niet zo ingewikkeld als je tijdens misschien denkt. Ramon naar laat zien hoe het op tv je een speculaaspop maakt, een hoe je borstplaat goed in laat uit lukken en hoe je verrukkelijke kruidnoten op tv maakt. Je hebt op nog een een paar in dagen voor sinterklaasavond, dus: naar aan de slag. op tv * In het van Brabantse Klein tijdens Zundert ligt Tuinvreugd, de het arboretum van tijdens Jan en Diny Voogd. met Zij hebben alle bomen hier een door zelf opgekweekt. Dat maakt de 2,5 door hectare met grote tuin voor op tv de eigenaren het en bezoekers extra op bijzonder. Jan en Diny zijn er uit dagelijks mee bezig. van Dat loyale de en betrouwbare van Jan op komt de natuurlijk door zijn van Keltische bomenhoroscoop. 'Ik een ben een op spar, geheimzinnig en naar gesloten. Ik ben betrouwbaar en naar een goede partner. tijdens Dat klopt best op tv wel, vraag maar met aan Diny', zegt Jan tijdens naar daar lachtend over. * En naar culinair schrijver de Nadia Zerouali is in uit een gevarieerd natuurgebied in uit Den Haag: naar Westduinpark. op tv Dit is een van de op tv lievelingsplekken van Edwin Cornelissen. op tv Deze 'bosbaas' werkt tijdens bij Duurzaam Den door Haag van en is wildplukgids. tijdens Hij heeft toestemming het om hier tijdens samen met Nadia te tijdens gaan wildplukken. Met sleedoornbes, look-zonder-look, naar teunisbloem, nagelkruid de en judasoor met kan je tijdens van alles koken. En daar heeft op Nadia nou juist de weer veel verstand uit het van.

Culinair op tv expert Alain Caron uit proeft een uit typisch oud-Hollands product van karnemelk of op tv yoghurt: naar hangop. Terwijl het door tegenwoordig vooral industrieel wordt bereid, op treft Alain de iemand die op het vol passie op het de traditionele manier doet. van door Eline Tromp-Vrielink kon haar carrière het lastig tijdens combineren met haar gezin. Maar omdat op tv het ze, thuis bij haar kinderen, een wel wat op tv wilde blijven doen, begon het ze thuis hangop te naar van maken. En daar bleek heel het veel vraag naar. Inmiddels een een heeft ze andere vrouwen betrokken met bij haar project door en op wordt de hangop op meerdere op tv plaatsen volgens haar recept de gemaakt. Alain tijdens wil het natuurlijk proeven op tv én een maakt er wat naar lekkers mee. * In met Abcoude de staat een patriciërshuis een uit 1875. Een van huis als dit naar werd vroeger bewoond door een patriciërs: zeer voorname, niet met adellijke personen of regenten. naar tijdens Nu wonen sinds de vijf jaar Jan en Judith met hier met door hun drie door kinderen. Toen ze het kochten tijdens was het een groot van met spookhuis, na de grondige verbouwing met is van het een warm familiehuis geworden, waar op tv door nog veel mooie authentieke plafonds van en bijzondere muurschilderingen te door op zien zijn. Voor Jan kleeft uit er aan ieder object in of aan de iedere ruimte een uit verhaal. een Van vlooienmarkt tot aan marktplaats. uit Zijn belangrijkste verzamelingen uit zijn met Delfts aardewerk, gitaren en tijdens auto's.

De historische door villa in 'Huis de Dames van den Berg' in is alom bekend tijdens een in Benthuizen. Het is met begin vorige eeuw gebouwd door het een herenboer, van die er woonde een met zijn met twee dochters. naar Twintig jaar geleden kopen in Sandra en Dick tijdens dit monumentale pand als totale uit bouwval. Zij uit restaureren het met veel tijdens liefde van tot een een heerlijk woonhuis met veel door bijzondere details. En gelukkig is een het huis met groot genoeg een voor de enorme verzameling vazen op tv in van Sandra, die werkelijk tijdens door het hele huis te van zien zijn. * de Chef-kok tijdens Ramon Brugman kan het in door deze tijd op tv van op het jaar niet laten. Als naar rasechte tijdens koekenbakker stort hij zich op tijdens het maken van op sinterklaassnoepgoed. En dat is van helemaal niet zo tijdens ingewikkeld tijdens als je misschien op denkt. Ramon laat met zien hoe je tijdens een speculaaspop tijdens maakt, hoe je de borstplaat goed laat lukken op tv en hoe je een verrukkelijke kruidnoten maakt. Je een hebt nog een in paar dagen voor een sinterklaasavond, dus: aan in de een slag!

Sinterklaas vertrouwt uit natuurlijk het al honderden jaren op zijn met trouwe schimmel Amerigo. op Maar waar halen op alle hulpsinterklazen de hun paarden vandaan? Niet het alle trouwe viervoeters een vinden tijdens het leuk om een tabberd uit op de rug naar te voelen, met een staf naast uit zich te zien en pepernoten een om een de oren te krijgen. Bij van stal de Mansour in Arnhem het laten Rik Steijn en op tv Afke Verheijen zien hoe door de hulppaarden door voor naar de hulpsinten getraind worden. Trompetters een aan... en gaan! uit * Culinair schrijver Nadia het Zerouali is in altijd op op zoek naar verrassende ingrediënten, tijdens naar op tv mooie bereidingswijzen, naar een nieuwe recepturen. En dat brengt haar met ook in Utrecht, in waar het Remco Carstens op tv en Julia Rabin kikkererwtenpasta in maken. Maar in niet zomaar hummus. Zij maken dit de op tv op de Israëlische manier met een door hele eigen op twist. Nadia laat op zich graag in verrassen.

december 2017
16-12-2017 17:10

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Aflevering 33 - Lifestylemagazine: De historische villa 'Huis de Dames van den Berg' is alom bekend in Benthuizen. Het is begin vorige eeuw gebouwd door een herenboer, die er woonde met zijn twee dochters. Twintig jaar geleden kopen Sandra ...

15-12-2017 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Aflevering 169 - Lifestylemagazine: Esther van Gemen wil graag een stijlvol en ruim herenhuis, bij haar man Felix moet het vooral energieneutraal en functioneel zijn. Om grip te krijgen op de zin en onzin die er wordt geroepen over duurzaam...

14-12-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Aflevering 168 - Lifestylemagazine: In Voorburg woont fysiotherapeut Tim Konings in het voormalige kantoor van een autodealer. Twee jaar geleden heeft hij het karakteristieke pand uit 1910 volledig verbouwd. De oude details zijn niet uit he...

12-12-2017 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Midden in het centrum van Amsterdam wonen sinds twee jaar Annemarie van der Ven en Boy Hartsuiker in hun ruimtelijke loft. Een bijzonder pand uit 1908 met een geschiedenis, want lange tijd zat hier een likeurstokerij. Annemarie en Boy hebbe...

11-12-2017 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In 1971 kopen Jos en Janneke van Groeningen voor het symbolische bedrag van een gulden een vervallen rijksmonument in het Groningse dorpje Eelde. Ze laten het pand opknappen en de muren in bijna alle kamers beschilderen. Maar dat zijn niet ...

09-12-2017 17:10

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Abcoude staat een patriciërshuis uit 1875. Een huis als deze werd vroeger bewoond door patriciërs: zeer voorname, niet adellijke personen of regenten. Nu wonen sinds vijf jaar Jan en Judith hier met hun drie kinderen. Als ze het kopen, i...

08-12-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Jacob en Maartje Faas worden een paar jaar geleden verliefd op een landbouwschuur in hun eigen dorp Groede. De schuur, blauw aan de buitenkant, heeft de perfecte ligging, veel ruimte en een fantastisch uitzicht op dit stukje Zeeland: Zeeuws...

07-12-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Leusden zorgen de planten en bomen in de tuin van Anneke en Aernout tot diep in de herfst voor sfeer. De eigenaren hebben van een verhard en grijs boerenerf een kleurrijke kijktuin gemaakt. In deze maanden van het jaar lijkt het kaal en ...

06-12-2017 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Kunstenares Arty Grimm woont in hartje Amsterdam aan de gracht. Hier heeft ze samen met haar Spaanse echtgenoot een kleurrijk huis vol curiosa, objecten, vondsten en heel veel kunst. Arty omringt zich met objecten met een speciale herinneri...

05-12-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Sharon de Miranda heeft een heleboel talenten, maar een van de meest bijzondere is wel dat ze de vreemdste combinaties in gerechten weet te bedenken. Dingen waarvan je vooraf niet denkt dat ze bij elkaar passen. Dus schrik niet als er een o...

04-12-2017 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Het 19e eeuwse locomotiefstation van Groenlo raakt na het verlies van haar functie in verval, totdat Ronald en Angela het 25 jaar geleden kopen om erin te gaan wonen. Ronald houdt ervan dat je kan zien welke functie de ruimtes ooit hadden -...

02-12-2017 17:10

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Noord-Brabant woont Iwona Sroczynska midden in de bossen van de Drunense duinen. Tussen al het groen heeft ze een bungalow, waarin binnen en buiten met elkaar verbonden zijn dankzij veel ramen. Iwona is kunstenares en dat zie je terug in...

01-12-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Culinair expert Alain Caron proeft een typisch oud-Hollands product van karnemelk of yoghurt: hangop. Terwijl het tegenwoordig vooral industrieel wordt bereid, treft Alain iemand die het vol passie op de traditionele manier doet. Eline Trom...

30-11-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

De historische villa 'Huis de Dames van den Berg' is alom bekend in Benthuizen. Het is begin vorige eeuw gebouwd door een herenboer, die er woonde met zijn twee dochters. Twintig jaar geleden kopen Sandra en Dick dit monumentale pand als to...

29-11-2017 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Sinterklaas vertrouwt natuurlijk al honderden jaren op zijn trouwe schimmel Amerigo. Maar waar halen alle hulpsinterklazen hun paarden vandaan? Niet alle trouwe viervoeters vinden het leuk om een tabberd op de rug te voelen, een staf naast ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

BinnensteBuiten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuiten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuiten bij BinnensteBuiten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuiten. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuiten gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van BinnensteBuiten, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuiten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 357
  • Laatste uitzending op 16-12-2017 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord