Programma gemist?

In Arnhem op tv wonen Gerrit en het Heleen op de derde een verdieping van tijdens een bijzonder appartementencomplex in uit van de jaren 50. Ze wilden uit dit huis uit heel graag het kopen vanwege de vele originele het elementen die er op tv nog in naar zaten: deuren en op een mooie kamer door en suite. Ze hebben op tv desondanks veel door gesloopt en op verbouwd, maar als je niet beter in zou weten de zou je denken met dat de boel hier van altijd al op tv zo van was. Met hun met grote liefde voor de jaren uit 50 hebben ze op van hun hun appartement naar de een waar fifties-walhalla gemaakt. En in ook hun de passie voor op Amerikaanse roadtrips is uit zichtbaar in het sfeervolle interieur, maar op op het dak met staat het absolute met pronkstuk: een een heuse oranjerie naar als extra woonkamer. * van Sharon met steekt de barbecue met aan om vandaag een waar van kunstwerkje te maken: uit een gekruide kipspies, het geserveerd de met gegrilde komkommer, fetakaas en naar noten. * met In het op tv hart van Bergen op Zoom ligt op stadskasteel de door Markiezenhof. Op deze unieke in plek heeft tijdens Jolande haar een droom kunnen tijdens verwezenlijken: haar eigen, in bijzondere moestuin met groenten en kruiden tijdens uit met een historisch verhaal. met Want Jolande heeft door een missie, ze naar wil de mensen dichter bij het de het natuur brengen, want daar zijn van we volgens Jolande het te ver van in verwijderd een geraakt.

De leukste items op van een de laatste de weken: In het uit centrum van Gouda bewonen Ank de en Maarten tijdens een oude stoomdrukkerij. Jarenlang tijdens worden hier bijna alle met naar Nederlandse schoolboeken gedrukt. een Inmiddels zijn de kantoren en door werkvertrekken op tv van het pand omgetoverd in tot royale woonruimtes, uit met prachtig uitzicht van op de stad. Dankzij in vele behouden, naar originele elementen leeft de met geschiedenis van de drukkerij op tv met nog altijd voort de in het pand. * De Veluwe een is op een van de het weinige plekken in uit Nederland waar het vliegend van hert voorkomt. Met met zijn enorme afmetingen de is dit de koning een onder de kevers, uit maar wie 'm de wil spotten met moet op een beetje geluk hebben. In het de ochtenduren doet tijdens deze reuzenkever rustig aan het en door bij kou en regen van laten tijdens vliegende herten zich de sowieso niet zien. Gelukkig weet boswachter het Rick op de Ruiter de het plekken te vinden de waar dit met imposante diertje zich schuil het houdt. * Chef-kok Ramon naar Brugman een maakt pittige hotdogs van merguez-worstjes. tijdens Hij geeft het gerecht een een oosterse op twist de met een kruidige sesampasta. * de Op zoek naar uit een écht klushuis om met hun creativiteit naar de vrije naar loop te laten, vallen Mark naar en Vivian een in 2014 van als een door blok voor een door bouwval in de weilanden van het het Noord-Hollandse Niedorp. Er met moet uit flink wat naar gebeuren om van het vervallen boerderijtje naar hun op tv eigen droomhuis te maken, met maar met de van twee rechterhanden naar van Mark en de uitgesproken een het smaak van zijn het eigen interieurstyliste Vivian komen ze een de heel op tv eind. Vijf jaar later genieten in ze met samen met hun van dochtertje Sjors nog iedere dag van van op hun zelfgemaakte woonboerderij, midden het in de met natuur. * van In het Betuwse dorp uit Erichem kunnen chef-kok Leon Mazairac op tv en sommelier de Lendl Mijnhijmer een hun hart ophalen. op tv Op de wijngaard van een Arina tijdens en Diederik is de eerst pluk op door van de druiven in volle met gang. op Van deze groene oogst wordt geen de wijn gemaakt, maar een verjus. het Al een populair product in op tv de Romeinse een tijd, maar ook in op tv de hippe tijdens creaties door van Leon en Lendl de ultieme een smaakmaker in de naar tijdens keuken.

Robert en Mieke van wonen door in een zeer ruime loft van door op de bovenste verdieping van de een Rotterdamse naar Schiecentrale. Hun een royale uitzicht op de Euromast, naar haven en uit het centrum zorgen elke dag het weer van voor een levend schilderij. Op uit de vele met vierkante meters (300 een m2 om precies door te zijn) maken ze met hun stoutste van dromen met waar: een minitheater voor van de kinderen, uit een heuse gym tijdens en een verrijdbare de badkuip. Het interieur door bestaat uit smaakvolle kunst en design, in afgewisseld met van industriële eyecatchers. * In een het Brabantse de Oirschot ontmoet culinair de expert Alain in Caron tuinders de Alex Schreiner en met Linder van den Heerik. Zij runnen de samen het een permacultuurtuinderij, waarbij ze gebruik tijdens maken van door uitsluitend plantaardige mest. Vegan op landbouw is vrij van uniek in Nederland. het naar Volgens Alex en Linder heeft plantaardige naar op tv mest grote voordelen van ten opzichte van dierlijke op tv mest. Linder: 'Dierlijke mest op moet je met zien als snackbar-eten, op terwijl plantaardige mest een zorgt voor een gevarieerder dieet door voor tijdens de bodem.' Alain uit gaat uiteraard op koken met gewassen uit uit hun tuinderij en kruiden uit tijdens op hun voedselbos.

Op van Binckhorst in Rosmalen, een terrein op waar zo'n 300 in mensen met een in van beperking wonen, staan drie tiny houses. in Ze zijn door niet bedoeld voor naar de oorspronkelijke doelgroep op tv van het terrein, maar tijdens voor naar mensen zonder op tv diagnose. De huurders, zoals Ingrid van het Bergen, moeten wel het bereid zijn vrijwilligerswerk op op het terrein het te doen. uit Het is een uniek op project in van Nederland en Ingrid van is dolgelukkig van dat zij hiervan onderdeel het mag van zijn en hierdoor het ook nog eens in een heerlijk tijdens huis(je) kan op tv wonen. * Chef-kok Ramon op Brugman gaat op een de Italiaanse toer de met een versgemaakte cannelloni: pastadeegrolletjes met daarbij door stoofvlees en aubergine. de * Ze naar hield altijd al van op tv door plantjes, maar wanneer naar yogalerares Suzanne Monnier in aanraking komt de met met het begrip van permacultuur, is ze uit niet meer uit de naar tuin weg door te slaan. Op een voormalig volkstuincomplex door uit in Den Haag met krijgt ze vrij de spel om haar de eigen inspiratietuin te de creëren vol groenten, fruit uit en eetbare planten. Met hart door naar en ziel werkt ze hier op iedere met dag volgens het hoofdprincipe naar van de de permacultuur: zorg dragen voor alle een levensvormen.

Door een gezondheidsproblemen woont Grietje Swater met sinds augustus naar 2018 in op een aangepaste woning in met de Bijlmer. Grietje van is relatief jong om in hier al te op wonen, maar met ze begrijpt dat het op op naar een andere manier niet lukt. Dit door was flink aanpassen van voor een haar, want van op tv een huis komt ze terecht naar naar in een appartement van 52 vierkante door meter. Grietje op tv heeft naar de hulp van Theo-Bert op ingeschakeld om van op tv haar ruimte een mooie, romantische uit kamer te maken op die goed op tv bij haar karakter het en haar verbeelding in past. 'Het bed op tv staat hier omdat de ik dan het op tv mooiste uitzicht heb met op de het bomen. Een tijdens bank heeft voor mij uit geen zin.' op Interieurstylist Theo-Bert helpt haar van op tv deze kamer een op tv echt thuis te de maken. * van Chef-kok Leon op tv Mazairac gaat het wad op tijdens met schipper Jan Rotgans. op tv Per boot vertrekken het zij door vanaf Den Oever en met zodra het wad in droog ligt, laat Jan tijdens aan Leon op tv zien wat voor op moois met en lekkers er op op het wad te vinden uit is. Dat tijdens belooft een een culinair wadgerecht te met worden.

In uit Groenekan, onder de door rook van de stad Utrecht, naar wonen Djoeke een en uit Rombout onder één van dak met het gezin van in hun zoon. tijdens Het voormalig van koetshuis is al meer dan op tv honderd jaar uit in familiebezit. het Dit koetshuis behoorde vroeger tot op tv het landgoed Voordaan, maar in werd in 1918 uit gekocht een door de grootvader van Djoeke. het een Hij verbouwde het tot woonhuis op tv en op tv gaf het de naam Villa in de Uitkijk. Het door koetshuis is in van de loop een der tijd verschillende tijdens keren ingrijpend verbouwd, maar door steeds zijn de typische in stijlkenmerken behouden. * op tv Sharon in maakt een naar lekker, vegetarisch gerecht: met een quinoaburger op een een pitabroodje met een heerlijk een sausje van hangop en het munt. En een uit watertje mag natuurlijk een niet ontbreken; tijdens ze van maakt het drankje met komkommer een en eetbare bloemen. van * In Wassenaar uit maakt Andrew uit van Egmond van een oud, een verwaarloosd volkstuintje in een groen op paradijs. Met zijn achtergrond de als landschapsontwerper heeft het hij door een duidelijke visie: het landschap naar op tv de je tuin halen en uit vooral niet door teveel regisseren. Zijn tuin is door allesbehalve het rommelig. Hij staat in vol met bijzondere zichtlijnen en het inheemse planten. in En als uit de boer verderop door besluit het gras te maaien, met doet Andrew dat ook naar in zijn uit groene op paradijsje.

Chef-kok Ramon tijdens Brugman tijdens is in het Groningse van Kloosterburen, waar Ale en naar zijn zoon Hero Havenga van speciale op tv baktarwe verbouwen. De een tarwe wordt van direct naar de molenaar in van de buurt gebracht om een het te malen het tot bloem. een Hiervan gaat naar het patissierhart een van Ramon sneller het kloppen en hij weet een er een mooi gerecht op van te uit maken. * door Boswachter Marieke is in het door oosten van ons op land, de in natuurreservaat Bargerveen. Een in bijzonder stukje naar Nederland, want hier vind je nog in een van de de weinige stukjes onaangetast het in hoogveen. Maar dit unieke plekje wordt van op tv bedreigd door invasieve, exotische planten. Planten tijdens die hier door van oorsprong niet thuis tijdens horen, supersnel groeien het en daarmee de op tv soorten die hier naar wel met thuis horen verdringen. En op tv er valt helaas een weinig in aan deze invasie te doen. op Je kunt op tv wel je steentje bijdragen om een ervoor te tijdens zorgen dat het ze niet op nieuwe plekken van in gaan groeien.

De tijdens leukste items van op tv de laatste weken in met een extra lange uitzending. in Het bijzondere op tv circulaire huis een van Jeroen en Amar staat met op tv in een ecowijk in een Culemborg. Alles in de woning van staat in de het teken van uit hergebruik en het duurzame op tv koppel houdt zó van van uit groen, dat ze van in hun in woonkamer een exotische 'urban jungle' hebben het op tv gemaakt. * Sharon bereidt door een vegetarische burger van een courgette, die ze met door pecorino en geitenkaas het heerlijk in op smaak brengt. Ze serveert een de groenteburger met met op tv een romige knoflooksaus en een verrassende, naar tijdens frisse salade van wilde rijst. * uit Boswachter Marieke Schatteleijn naar een bezoekt het Bentwoud van in Zuid-Holland. Temidden van drukke met steden als Zoetermeer, Leiden met en Rotterdam van ligt dit naar rustige groengebied, van dat het grootste aaneengesloten uit bos van van de Randstad vormt. Bentwoud het is pas uit in 2000 aangelegd en voor een uit in bos dus nog piepjong, maar met nu al rijk aan van het vele soorten vogels, in bomen en planten. * het In hartje van Bergen op tijdens Zoom een huren Stephanie en van haar vriend van Maarten een monumentaal het pand uit de 15e eeuw. op De uit woning is klein, maar kent tijdens een rijke historie, waar met een Stephanie met natureltinten en uit industriële elementen van een eigentijdse touch uit aan heeft gegeven. De ruime door stadstuin en op tv het dakterras, beide met prachtig een uitzicht uit op het oudste stadspaleis van een Nederland, maken op tv dit huis extra tijdens speciaal. * Culinair van expert Alain tijdens Caron is een in het Noord-Hollandse Avenhorn. Hier op tv heeft Anna van Koster een weelderige tuin op tv vol eetbare bloemen. Alain op plukt met en proeft door er op los, op zoek uit naar de perfecte op tv ingrediënten voor met zijn kleurrijke in bietensalade.

In Opheusden in naar Gelderland woont Jacoline in op tv de Zoete met haar op tv man en hond het Louis op een een bijzondere locatie, temidden van tijdens de prachtige natuur het van het Gelders landschap in van en de Nederrijn. met Waar vroeger een met steenfabriek stond en waar haar naar schoonouders nog gewoond uit hebben, staat nu hun door zelfontworpen droomhuis. in Als het water met stijgt, verandert de naar locatie in naar een eilandje. De grote passie uit van Jacoline is met inrichten en een dat is in het uit hele huis terug van te zien. een * Culinair door expert Alain Caron is in door Den Helder, uit waar het hij op pad gaat met een Gertjan Klein. Gertjan is in wiskundeleraar, maar in van door zijn vrije tijd door wrakvisser. In de Noordzee liggen op tv honderden wrakken, waar vissen de op graag vertoeven. En met deze versgevangen door vis maakt door Alain thuis bij op tv Gertjan van een lekker gerecht.

In Amsterdam wonen van Egbert en Femke het naar met hun twee kinderen in naar een de omgebouwd graanschip van ruim 200 uit vierkante meter. op Architect Egbert een kan al zijn creativiteit kwijt met in het indelen van met in de ruimte. Een andere wens de is in dat het schip zo een duurzaam mogelijk wordt. Het uit hele op tv gezin geniet van de in enorme ruimte waar iedereen tijdens een eigen plek tijdens heeft en in naar de zomer met wordt er bijna iedere dag op gezwommen. * In van Zeeland het telen Harold en Margreeth het zacht- en kleinfruit. Ze met leerden elkaar kennen op de tijdens hun opleiding biologisch-dynamische een landbouw en gingen na hun in opleiding naar het avontuur aan door in de de fruitteelt. Ze vonden deze prachtige met plek in Oud-Sabbinge, de waar op ze inmiddels al op tv twintig jaar biologisch-dynamisch fruit telen, tijdens waaronder door vijgen. Culinair auteur Nadia Zerouali in gaat bij van ze langs de en weet ze te verrassen met de een heerlijk een gerecht uit eigen naar boomgaard.

Toen de meeste door kinderen uit een het samengestelde het gezin van op Suzanne en Rob waren het uitgevlogen, was met het tijd om met het roer om naar te gooien. In het door Noord-Hollandse Sint door Pancras vinden zij een met nieuw thuis in een oude tijdens molen. op Hoewel het idee van wonen uit in een van molen in bij hen vooral bestaat op uit stoffige, oude de ruimtes, besluiten ze tijdens toch de uitdaging aan te door van gaan. Ze restaureren het de molen met de veel liefde tot een moderne van woning. naar Maar door het vele transparante de glaswerk het zijn de sporen van het verleden het ook van nog goed zichtbaar. * Culinair tijdens expert op Alain Caron droomt op tv weg bij met de Franse kaas een van Mathilde. Hoewel de de methode van kaasmaken het typisch Frans het is, komt deze uit kaas toch echt op tv van oer-Hollandse koeien. Het proces uit begint in in Baambrugge, waar de koeien naar grazen uit in een weiland vol weidevogels op tv en de uit kaas wordt gemaakt op tv en gerijpt het in de kaasmakerij uit van Mathilde in de Amsterdam.

Een door gemeentelijk monument in door Gouda biedt de perfecte kans de voor de gezinsuitbreiding een van een Frank en Eleanne, maar tegelijkertijd het de ook een pittige uitdaging. Het huis de wordt volledig in afgebroken van en opnieuw opgebouwd, tijdens met een voorgevel die gelijkend is met aan de oude tijdens staat. van Aan het naar koppel de taak om de oude de en nieuwe elementen van van het op huis samen te brengen. van Frank ontwerpt de naar ingenieuze keuken door en Eleanne van ontfermt zich over het met interieur, een sfeervolle naar visgraatvloer een mengt zich naadloos met op tv eigentijdse meubelstukken. * het Chef-kok Ramon verlangt met alweer terug naar zijn door vakantie en met om terug te komen in met uit die sfeer maakt hij zijn favoriete het vakantiesalade met de aardappel, een verse doperwten en gegrilde schouderkarbonade. Makkelijk naar en het snel om te naar maken. * Joke van woont met haar in zoon in het Nigtevecht en wil haar tuin met een flinke update van geven. Ze naar vindt dat de tuin op nu van een wat oubollige uitstraling door heeft en ze een wil graag een op moderne, strakkere tuin. Tuinspecialist het Martin Stuger de gaat haar helpen dit de in tijdens een dag voor met elkaar te krijgen.

Als kind een speelde Lennart op tv altijd al met zijn neef naar bij door de watertoren in het het Zuid-Hollandse de Nieuw-Lekkerland. Als dit markante de pand zo'n acht een jaar geleden te koop uit komt, tijdens besluiten beide neven in het te kopen. Ze willen in het volledig opknappen om uit er allebei in met op tv hun gezin in van te gaan wonen. Na op jaren verbouwen hebben op tv Arianne en Lennart tijdens op de bovenste uit drie verdiepingen van met dit 104 jaar oude een monument een echt de leefhuis voor hun op gezin met gemaakt. Het landelijke interieur naar past naadloos bij het op tv fantastische uitzicht, want op waar je ook kijkt, tijdens uit in alle seizoenen is het de een adembenemend plaatje. naar * Sharon maakt uit een bijzonder gerecht: surf de & turf, met een hoofdgerecht dat bestaat op tv uit met een combinatie van zeevruchten een en rood vlees. Sharon met kiest uit voor een het pittig gemarineerde entrecote, geserveerd met grote naar uit knoflookgamba's. * De Rottige naar Meente, een niet zo charmante op tv naam voor een door idyllisch stukje Nederland met in met de provincie Friesland, van langs de grens uit met Overijssel. van Boswachters Marieke Schatteleijn en haar collega een Roel Vriesema stappen een door in een bootje. in Ze verkennen dit idyllische en prachtig naar stukje een Friesland met water, trilvenen het en een van de een naar oudste moerasbossen. Het heeft veel de weg van de op tv Weerribben en wordt in daarom ook wel de de door Friese Weerribben genoemd. met Unieke natuur waar van de visotter huist tijdens en de zeldzame in vuurvlinder voorkomt.

In Deventer tijdens wonen Margreet naar en Mark door in een zeer kleurrijke van villa. Het uit huis staat ook wel op bekend als op Villa Kakelbont of het Pipihuis. Margreet de met en Mark maakt het niets uit. het Zij in genieten van de rijke naar kleuren uit en hebben het interieur op dan ook met zorg naar en toewijding samengesteld. op * In het het Betuwse dorp een Erichem kunnen chef-kok Leon Mazairac door met en sommelier Lendl Mijnhijmer hun hart de naar ophalen. Op de wijngaard van Arina uit en Diederik is de de eerst pluk het uit van de druiven al in het volle een gang. Van deze groene naar oogst wordt geen wijn het gemaakt, maar van verjus. Deze smaakmaker voor op in de keuken klinkt op tv misschien nieuw, maar het op was in de Romeinse een tijd al een bekend tijdens product.

Elly een en Frank wonen het achttien jaar in door het Overijsselse Dalfsen. Na al met die een jaren jaren wonen in een het heerlijk huis, hebben de ze op tv nog steeds het op behang van op tv de vorige bewoners op op hun slaapkamermuur zitten. met Het stel heeft twee het linkerhanden naar op het gebied door van klussen. Elly heeft door een een ziekte vrij veel een op tijd in haar slaapkamer doorgebracht uit en kwam er uit toen achter dat met de door kamer wel heel het ongezellig is. Hoog tijd voor de een nieuw behangetje. En naar het daar is interieurstylist met Theo-Bert heel goed met in. * Chef Ramon de Brugman maakt een tex-mexgerecht waar met je geen mooi uit weer voor nodig van hebt, want dit een brengt van al meteen de op tv zon in de huis: taco's met salsa van op rode ui, tomaat en naar komkommer, de geserveerd met een naar frisse yoghurt-muntsaus. * In Haaren, op Noord- Brabant, een runnen de Bart en Daniëlla op sinds zeven jaar het een zorgtuinderij. Ze telen op tv biologische groenten en fruit. Dementerende de uit bejaarden en mensen met op een psychiatrische het achtergrond kunnen overdag een handje op tv meehelpen. door Bart en Daniëlla willen tijdens de aarde graag een met beetje mooier in achterlaten.

mei 2021
07-10-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Arnhem wonen Gerrit en Heleen op de derde verdieping van een bijzonder appartementencomplex uit de jaren 50. Ze wilden dit huis heel graag kopen vanwege de vele originele elementen die er nog in zaten: deuren en een mooie kamer en suite....

06-10-2019 18:20

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

De leukste items van de laatste weken: In het centrum van Gouda bewonen Ank en Maarten een oude stoomdrukkerij. Jarenlang worden hier bijna alle Nederlandse schoolboeken gedrukt. Inmiddels zijn de kantoren en werkvertrekken van het pand omg...

04-10-2019 17:30

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Robert en Mieke wonen in een zeer ruime loft op de bovenste verdieping van de Rotterdamse Schiecentrale. Hun royale uitzicht op de Euromast, haven en het centrum zorgen elke dag weer voor een levend schilderij. Op de vele vierkante meters (...

03-10-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Op Binckhorst in Rosmalen, een terrein waar zo'n 300 mensen met een beperking wonen, staan drie tiny houses. Ze zijn niet bedoeld voor de oorspronkelijke doelgroep van het terrein, maar voor mensen zonder diagnose. De huurders, zoals Ingrid...

02-10-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Door gezondheidsproblemen woont Grietje Swater sinds augustus 2018 in een aangepaste woning in de Bijlmer. Grietje is relatief jong om hier al te wonen, maar ze begrijpt dat het op een andere manier niet lukt. Dit was flink aanpassen voor h...

01-10-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Groenekan, onder de rook van de stad Utrecht, wonen Djoeke en Rombout onder één dak met het gezin van hun zoon. Het voormalig koetshuis is al meer dan honderd jaar in familiebezit. Dit koetshuis behoorde vroeger tot het landgoed Voordaan...

30-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Chef-kok Ramon Brugman is in het Groningse Kloosterburen, waar Ale en zijn zoon Hero Havenga speciale baktarwe verbouwen. De tarwe wordt direct naar de molenaar in de buurt gebracht om het te malen tot bloem. Hiervan gaat het patissierhart ...

29-09-2019 18:20

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

De leukste items van de laatste weken in een extra lange uitzending. Het bijzondere circulaire huis van Jeroen en Amar staat in een ecowijk in Culemborg. Alles in de woning staat in het teken van hergebruik en het duurzame koppel houdt zó v...

27-09-2019 17:25

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Opheusden in Gelderland woont Jacoline de Zoete met haar man en hond Louis op een bijzondere locatie, temidden van de prachtige natuur van het Gelders landschap en de Nederrijn. Waar vroeger een steenfabriek stond en waar haar schoonoude...

26-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Amsterdam wonen Egbert en Femke met hun twee kinderen in een omgebouwd graanschip van ruim 200 vierkante meter. Architect Egbert kan al zijn creativiteit kwijt met het indelen van de ruimte. Een andere wens is dat het schip zo duurzaam m...

25-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Toen de meeste kinderen uit het samengestelde gezin van Suzanne en Rob waren uitgevlogen, was het tijd om het roer om te gooien. In het Noord-Hollandse Sint Pancras vinden zij een nieuw thuis in een oude molen. Hoewel het idee van wonen in ...

24-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Een gemeentelijk monument in Gouda biedt de perfecte kans voor de gezinsuitbreiding van Frank en Eleanne, maar tegelijkertijd ook een pittige uitdaging. Het huis wordt volledig afgebroken en opnieuw opgebouwd, met een voorgevel die gelijken...

23-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Als kind speelde Lennart altijd al met zijn neef bij de watertoren in het Zuid-Hollandse Nieuw-Lekkerland. Als dit markante pand zo'n acht jaar geleden te koop komt, besluiten beide neven het te kopen. Ze willen het volledig opknappen om er...

20-09-2019 17:25

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Deventer wonen Margreet en Mark in een zeer kleurrijke villa. Het huis staat ook wel bekend als Villa Kakelbont of het Pipihuis. Margreet en Mark maakt het niets uit. Zij genieten van de rijke kleuren en hebben het interieur dan ook met ...

19-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Elly en Frank wonen achttien jaar in het Overijsselse Dalfsen. Na al die jaren jaren wonen in een heerlijk huis, hebben ze nog steeds het behang van de vorige bewoners op hun slaapkamermuur zitten. Het stel heeft twee linkerhanden op het ge...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 60. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

BinnensteBuiten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuiten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuiten bij BinnensteBuiten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuiten. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuiten gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van BinnensteBuiten, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuiten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 892
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 17:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!