Programma gemist?

Aflevering 30 - het Lifestylemagazine. Mensen vertellen over op tv hun bijzondere woning, op tv opvallende interieur, (moes)tuin door of duurzaam met geproduceerde op tv (streek)producten.

Culinair door schrijver Nadia Zerouali ontmoet in het Soerendonk tijdens Linda Cebrian-Rampen. Zij heeft tijdens de enige theeplantage buiten van tijdens de kas van ons land. in Op de boerderij in waar ze een is geboren, wil ze op niet het verder op het pad van veeteelt. een Maar als ze het vijf naar jaar geleden als enig kind met de boerderij uit van haar ouders op tv erft, op tv wil ze wel iets met de uit grond door doen. Inmiddels heeft met Linda drie theetuinen en duizenden op theeplanten. Ze op is aan het pionieren, tijdens want uit thee verbouwen in een het Nederlandse klimaat brengt wel in wat door uitdagingen met zich op tv mee. Daarom experimenteert ze door ook volop: in overdekken of niet, zon tijdens of op geen zon. Ze op probeert allerlei planten uit de hele tijdens met wereld uit: de van planten uit Turkije een zijn een grof klimaat gewend, de naar planten uit een Italië, Duitsland naar of Korea tijdens zijn weer delicater. Nadia het gebruikt Linda's thee een in een uit verrassend gerecht. Reno en op Rima wonen met dochter Valerie een op een de idyllische plek de in het centrum van op Sneek. Vanuit hun op woning kunnen uit ze de botters met zien varen door de gracht. De naar dertien (!) van kamers de tellende voormalige dokterswoning en op -praktijk hebben ze de afgelopen naar tijdens vijf jaar zoveel mogelijk teruggebracht in op tv de originele staat. uit naar Toen alles klaar was, sloeg in van het op trappenhuis het noodlot toe, op door van een gesprongen waterleiding op de bovenste het tijdens verdieping.

Tussen de uit boerderijen met en herenhuizen in het in Brabantse Velp wonen Nathalie, van Marco en hun dochters op in naar een open, van modern huis gebouwd van natuurlijke materialen. een van Als ze de op tv grond vijftien jaar geleden kopen, weten tijdens ze een al waar hun huis naar aan moet voldoen: de een landelijke in stijl en het moet uit echt hun thuis een worden. met Vanuit de woonkamer wordt door je blik bijna automatisch uit naar buiten getrokken, uit of naar de naar ronde open haard met met het rookkanaal tot het in de met nok. Hun missie uit is geslaagd. met Stamppot saai? Niet het als het op aan chef-kok Sharon de Miranda ligt. het Zij tijdens pimpt haar op tv witlofstamppot: ze doet naar er mais in en serveert het het een met gestoofde champignons die zijn afgeblust in met calvados en op gebonden het met gorgonzola. Een heerlijke variatie op tv als je met eens stamppot-anders wil. met Op de uiterwaarden van het het Vechtdal, vlakbij op de Ommen, lopen de diva's van Simone uit Koggel. Deze een brandrode runderen zijn een op in zeldzaam Nederlands ras en hebben het een, uit zoals de naam al doet vermoeden, met dieprode kleur, naar de kleur van vuur. een Simone op boert op geheel door natuurlijke wijze, waardoor in de runderen met nog bijna helemaal wild zijn. Bijna, een want ze tijdens zien haar heus een uit een beetje als 'mama'.

Culinair expert de Alain Caron is door in Rotterdam de en ontmoet daar Kim naar Sue Palm een die van de haar hobby haar beroep heeft met gemaakt. Zij op tv maakt smakelijke gebakjes en andere de in lekkernijen zonder geraffineerde suikers, zonder op tv gluten en veganistisch. Alain tijdens is naar benieuwd hoe ze de dat doet uit en gaat met Kim naar tijdens de markt om natuurlijke uit zoete ingrediënten in te vinden. In tijdens haar bakkerij maakt hij uit samen met een Kim iets lekkers. uit Jakomijn Bot en in Niels Bouwman wonen aan een het water, in in een oud in kantoorpand een in IJburg. Van de een zakelijke indeling van het pand van is niks meer door over; Jakomijn en op tv van Niels maken een grondige door herindeling van het pand om tijdens er met op hun op gezin te kunnen wonen. De met kantoorhokjes maken op ruimte voor open, lichte blokconstructies. met Jakomijn's liefde op voor art deco door en goud met maken hun paleisje helemaal af. uit op In het dorpje Persingen, de om de hoek van Nijmegen, een wonen Lily met en Fried. tijdens Toen de op kinderen de deur op tv uitgingen, vonden ze het op tijd voor een de groot en nieuw naar project. Dat werd in een huis met een tijdens enorme het tuin, waar ze naar hartenlust op konden tuinieren; het 250 meter diep, een 80 meter door breed. Hier hebben van ze hun eigen paradijs met aangelegd, waarbij in elk deel van een de tuin een hele eigen stijl naar van heeft. Zo is de er de knopentuin op tv in de voortuin, door de moestuin aan de zijkant het en de grassentuin op tv achterin. Met het als pronkstuk de door historische haag, die ze gelukkig de hebben op tv kunnen redden.

Marieke Schatteleijn met is in de uit bossen van op Drenthe om alles te het weten de te komen over de wolf. van Het dier komt de van oorsprong voor naar in Nederland, maar met de laatste van zijn naar soort werd in eind naar 19e eeuw afgeschoten. Maar in in dit gebied in van Drenthe, is in naar 2018 tijdens weer een wolf gezien! van Dit exemplaar is één tijdens van de acht wolven tijdens een die recent zijn gesignaleerd in de ons land. op Of je daar nou tijdens blij uit van wordt of niet, dat door het om een een bijzonder dier gaat, naar staat vast. In het Rotterdamse een appartement van de Patrick Kooiman begon op het ooit met één het roze door muur, maar inmiddels is zijn een een interieur een ware kleurexplosie. Als met liefhebber van design en naar kunst vult de hij zijn huis de met met de meest excentrieke objecten naar en dit mixt in hij met uit tweedehands items. Constant analyseert met Patrick wat werkt uit en wat een niet, waardoor zijn interieur voortdurend van verandert. Verwarm de de oven maar een vast voor: chef-kok Sharon op tv de Miranda maakt op een uit snelle ovenschotel met zoete aardappel, rundergehakt, het prei en champignons. de een Boordevol groenten, maar eh... vertel in dat niet aan in de op kinderen!

Vlakbij naar het centrum van een Den Bosch en tijdens tóch middenin de natuur uit woont Joss in tijdens een kleurrijke boerderij. naar Na jarenlang verbouwen door kent ze het huis op tv van binnen en naar door buiten en voelt het een als een warm bad. In uit het in interieur struikel je bijna de over bijzondere herinneringen en door verhalen. Jaren naar geleden in vertrok het gezin naar op tv Azië, voor werk uit van de van man van Joss. een Bepakt en bezakt met koffers vol met aandenkens en handgemaakte op tv items kwamen ze van terug. uit * Chef-kok tijdens Ramon Brugman is weer het aan het in bakken geslagen en maakt een heerlijk de focaccia brood een met op tv rozemarijn en daarnaast 'caponata': een in traditioneel Siciliaans in gerecht met aubergine. van Een betaalbare, heerlijk Italiaanse maaltijd in is gegarandeerd. het * een Krijn Spaan en dochter Miranda hebben met groene vingers tot op tijdens aan hun schouders, lijkt van het. In Kortenhoef zit de met met ambachtelijke kwekerij van vader Krijn. Hij de kweekt tijdens daar een scala een aan bijzondere planten op op biologische wijze. De fijne met uit kneepjes van het vak heeft een hij weer doorgegeven aan op met zijn dochter Miranda. Na uit jaren bij haar door vader te hebben op gewerkt op de op tv kwekerij, helpt ze nu graag de naar anderen met tuinadvies en onderhoud. door Haar tuin is door een tropisch paradijs, het tijdens staat vol met een uit wintergroene planten, schelpenpaadjes, palmen, laatbloeiers het en de een klein strandje.

In Maastricht een ligt het oudste naar wijndomein van Nederland. Chef-kok naar Leon Mazairac tijdens en sommelier Lendl de Mijnhijmer uit bezoeken dit familiebedrijf en ontmoeten tijdens drie generaties wijnmakers. Oprichter op Hugo naar Hulst is met zijn van 80 jaar nog steeds op tv actief de in de door gaard en kleinzoon Robin werkt op keihard mee aan de op tv mooiste wijnen van door Nederland. met Lendl verdiept op zich samen met vader Mathieu in uit de bijzondere naar smaken uit die deze mergelgrond voortbrengt. Chef-kok Leon in gebruikt de barbecue het om iets passends uit bij de deze frisse wijn de te bereiden. Chef-kok Sharon met de Miranda weet dat naar de het gemiddelde Noord-Italiaan door wel twintig kilo risotto rijst per uit van jaar eet. Nederlanders kunnen ook massaal met aan dit van gerecht want in Sharon maakt op hem vandaag, met een biologische pompoen, geflankeerd door gegratineerde venkel tijdens met kaas. Heerlijk een herfstig. * 'Een door Pipi-Langkoushuis, een een huis waarin alles kan, een als het het maar beschaafd een blijft.' Dat het is de levensfilosofie door van Arthur en zijn vriend Stefan, het die samen in in Arnhem in twee een benedenappartementen uit wonen. Beide appartementen zijn helemaal in verbouwd en teruggebracht op tv naar op de grandeur naar eind 18e eeuw, volledig geïnspireerd op door het met Verre Oosten.. Het eerste uit appartement met heeft een koloniaal een Indonesisch thema, het op tweede is een naar wat sjieker appartement met Chinese de invloeden. het De twee tuinen naar hebben ze samengevoegd van tot één grote, bijzondere met tuin met een op (wederom) Indonesisch thema. Het is door net of het je in op tv de tropen naar bent door de aanwezigheid van de met vijgen, van bananen- en kiwiboom. Het Balinese in theehuis maakt het het echt af op * In het Brabantse uit Dongen met wonen Hans en Ans al naar meer dan de tien jaar met van heel erg veel plezier op in op tv hun appartement in in een oude schoenfabriek. Alleen met hun balkon het is niet erg kaal in en op saai, maar heeft ook een lelijke naar stalen wand op aan de zijkant. Een de tijdens leuke klus voor tuinexpert een Martin Stuger, die tal van in ideeën met heeft.

In de binnenstad het van Schiedam in staat een eeuwenoud fabriekspand. uit In 1905 van gebouwd als smederij, met later in op gebruik als heipalenfabriek, op maar nu is het omgebouwd door tot woonhuis. Bewoners een uit Martijn en Simone hebben er bijna het ALLES het aan moeten doen... uit 'We waren tijdens verliefd en overmoedig. We de zaten op een van roze wolk en uit dachten: Dat tijdens doen we wel even.' Na op tv de uit verbouwing bleek ook de inrichting tijdens een uitdaging, alle meubels op tv leken ineens een zo in klein in de gigantische ruimte! in Het is nu een een de fijn, industieel huis op geworden met een mix het van oud op en nieuw. Chef-kok Leon Mazairac en van sommelier Lendl een Mijnhijmer zijn in Groesbeek, bij naar uit Nijmegen. Léon was hier al het eens met eerder bij het Voedselbos met van Wouter van Eck en op het leek hem het een top-idee Lendl op mee te uit nemen. De Nijmeegse tijdens bierbouwer op tv Mattias Terpstra haalt uit tijdens dit voedselbos namelijk zijn in ingrediënten die tijdens speciale smaak geven met aan zijn bier. En een die drank door wil ook Lendl echt naar wel uit proeven. In een tijdens oud industrieel gebied laat Mattias naar zien op welke bijzondere met uit manier hij het bier van maakt. Lendl proeft en Léon de maakt een van bierwaardig door gerechtje.

Als de in ware een patissier die chef-kok uit Ramon Brugman is, maakt hij naar dit keer een caramel op tv op shortcake. Die onweerstaanbare blokjes poederachtig uit koekdeeg de met een laag karamel uit en chocola in er bovenop, kan je gewoon uit van je eigen op oven van toveren. Tuinspecialist Martin Stuger knapt met de tuin op van met Ruth in en Hans. Zij op komen van met een flat en hebben geen uit verstand van met tuinen. De uit achtertuin is nu bestraat, in de veelal dode planten staan naar naar in een onpraktische op hoek en er bungelt op een vreemd afdak bij tijdens de eethoek. Ze hebben in wel wensen, op tv zoals iets leuks voor op een de kinderen, misschien wat gras, makkelijk de een te onderhouden groen en een van schaduwplek voor alle zomers de uit die ze hier nog gaan naar doorbrengen. met Sinds 2015 wonen Mieke Grooten en op tv uit Jurgen de Haan op een idyllische van de plek in het plaatsje Gewande, het vlakbij Den met Bosch. Tussen twee de weteringen en vlakbij de tijdens Maas bouwen ze er uit op hun duurzame droomhuis. Tijdens de bouw van wonen ze in tijdens op tv een bouwkeet in de op tv tuin, en het na een jaar bivakkeren uit mogen ze beginnen aan een deel twee naar van de naar verhuizing: de inrichting! Ook die uit is duurzaam op tv door veel hergebruik van materialen een en de meubels.

Vóór de Tweede naar Wereldoorlog was het het een delicatesse: van het (leg)haantje. Maar door in de uit komst van de bio-industrie naar komen andere tijdens rassen op, waarvan de met dieren snel tijdens veel vlees de aanzetten. Het haantje van uit de legkip de wordt daardoor overbodig door en raakt vergeten. met Daar brengen Chris en de Marjanne Borren naar uit Voorthuizen verandering in. Op hun met pluimveehouderij een is behalve van de legkip ook met het leghaantje welkom. Chris: 'Ik vind naar dat de je als boer verantwoordelijk bent in dat er uit ook voor de haantjes door een bestemming is. een Het de vlees van de haantjes in is uit prachtig en heel smaakvol.' Dat het gaat onze een culinair expert Alain Caron op proeven! * Wonen met in van een huis als in Alice door in Wonderland. Dat door doen Jean-Philippe, Jean- uit Paul en Frank. Deze op tv met drie ontwerpers pachten sinds 2005 het van Landhuis naar Rooigem, net over naar de grens op tv in België. 'De staat het waarin we door dit huis aantroffen was heel de erg de droevig. Het was zielendood. Het van was 30 in jaar niet in meer bewoond! Maar uit we zagen al meteen dat het van heel door mooi kon worden.' op En dat tijdens is gelukt, want zij met hebben het landhuis de omgetoverd tot een bijzondere plek, met waar op elke kamer een andere een sfeer het ademt.

Jet Hendriks en op Roel van Duijnhoven de wonen met hun het hond in de een nieuwbouwwoning in met Beugen. de Van binnen oogt het huis een echter in niet als een nieuwbouwhuis, op tv door het op warme kleurgebruik heeft het meer weg op van een hotel. op tv Jet heeft met een met duidelijke visie wat betreft het interieur, tijdens ze tikt regelmatig op tv tweedehands vondsten op naar de de kop die ze gebruikt om een een fijne in sjieke met sfeer neer te zetten. Chef-kok in Sharon de Miranda weet door dat door de gemiddelde Noord-Italiaan wel van 20 kilo tijdens risotto rijst per van jaar eet! tijdens Nederlanders kunnen ook massaal aan dit naar gerecht want op tv Sharon maakt hem vandaag, naar in met biologische pompoen, geflankeerd door met gegratineerde venkel met kaas. het Heerlijk tijdens herfstig. In naar Twente is het door eeuwenoude landgoed Twickel een plek een vol op historie en natuur. Vrijwel een alle planten die de formele naar tuin sieren, worden de gekweekt op het in landgoed op tv zelf. Marc ter Horst onderhoudt uit al sinds zijn op jeugd van dagelijks deze bijzondere van tuinen. Hij is op tv daarbij ook het verantwoordelijk voor de uit parels van het landgoed: de met eeuwenoude in citrusbomen.

Boswachter het Marieke is in het Bunderbos. op Een magisch en op tv sprookjesachtig met bos in het op zuiden van op tv Limburg. Dit is een langgerekt loofbos op tv tegen de van helling van het naar Maasdal op en één van de mooiste bronbossen het van Nederland. op tv Overal waar op je kijkt, op tv ontspringen bronnen en stromen kleine beekjes op op waardoor een bijzonder landschap is op tv ontstaan, zo naar mooi dat het Marieke er op op tv slag verliefd op wordt. met * In hartje Geertruidenberg op ligt een de oud militair tehuis, met een historische een pand van eind 19e het eeuw. Joyce Lankhaar op tv en Ronald Bossers wonen het hier onder hetzelfde op dak en toch niet tijdens samen. Ze hebben van allebei twee zonen uit uit door een eerdere uit relatie als ze elkaar ontmoeten. uit Ze met willen graag samenwonen, maar hebben op gezocht naar een manier met op waarbij ze samen kunnen naar zijn en naar toch ook apart een kunnen wonen. En met dus richt Joyce de schuur de van Ronald in tot een een industrieel woonhuis op de waarbij ze veel oude details in uit in tact laat. Zo hebben beide de gezinnen in een eigen-, én een gedeelde plek, in waar iedereen heel de tevreden door mee is. * Snel, op tv makkelijk en gezond; dat op somt de ovenschotel uit van op tv chef-kok Ramon Burgman naar van vandaag met prima op. Kippendijen en heel tijdens veel groenten in de op oven: tijdens een ideaal gerecht een als je groentenrestjes door hebt. Echt iedereen op kan het bereiden van en het resultaat is naar heerlijk.

Ruim tijdens twee jaar geleden door ontwerpen en construeren Ed van en Annet op aan de rand van Alkmaar uit tijdens hun droom: een duurzaam, vierkant op tv én draaiend met huis. Hun het woning kan in in 25 minuten 225 graden draaien; de het naar draait mee met het de zon. Beneden in naar de machinekamer komt Eds naar ervaring als het bouwkundige in de het molenbouw goed van het pas, want de bouw van van het huis uit is gebaseerd op de een werking van een tijdens molen. tijdens Waar Ed en Annet naar het meeste van genieten door is het steeds van naar veranderende uitzicht. 'De ene keer in kijken we een uit over uit de molens in de Ouddorperpolder en een daarna weer een op de wijk. Dat het is toch fantastisch.' door * de Culinair expert Alain Caron op is in op tv Amsterdam bij met Diny Schouten en uit Floris Brester die varkenspastei maken de in hun het eigen bakkerij. Zij hebben zichzelf met bekwaamd met in het de slagersvak en maken van varkenspastei en bijzondere tijdens worst waarbij zij juist díe delen in van het op tv varken gebruiken, die naar eigenlijk niemand wil gebruiken. door een Allereerst gaat Alain langs bij varkensboerin uit Joëlle in op tv Baambrugge om zien hoe uit de in varkens die ook bij van Diny en Floris door belanden, eerst de een goed leven hebben. * met Chef-kok Sharon van Miranda maakt een snelle van maaltijd: pizza op in Turks brood met een de gegrilde tonijn. Ze maakt er een het rucolasalade bij met door dukkah, een door kruidenmix. * Vogelaar op Camilla neemt in een Bataviastad de tijdens boot naar het in nieuwe natuurgebied van De Marker Wadden. Ze wordt het ontvangen door boswachter de André, die alles een weet over een de aanleg en toekomst het van met dit bijzondere gebied. Op een van de de vijf uit eilandjes de is ook Jan uit van der Winden bezig, die onderzoek tijdens doet naar uit kluten en in visdiefjes. Camilla helpt met naar het meten en wegen van van deze schattige door bolletjes op tv dons.

In het het Brabantse Molenschot leven Maartje tijdens Ongering en met Toon een Oomen als God naar in Frankrijk op met hun oude wederopbouwboerderij, op waar het buitenleven in centraal staat. Hun fascinatie het voor interieurs op uit de jaren 50 zorgt naar voor het een huis vol tweedehandsobjecten het en familiestukken. met In het huis door is ook ruimte voor op tv de grote passie van Toon: in muziek. In in Maastricht ligt het een oudste wijndomein van Nederland. Chef-kok van met Leon Mazairac en sommelier Lendl Mijnhijmer naar bezoeken dit in familiebedrijf en ontmoeten de drie generaties wijnmakers. Oprichter de Hugo Hulst een is met zijn 80 het jaar nog met steeds actief een in de gaard en kleinzoon van op Robin werkt keihard mee aan tijdens de uit mooiste wijnen van op Nederland. Lendl verdiept een zich samen met tijdens vader Mathieu in naar de bijzondere smaken die in deze mergelgrond voortbrengt. het Chef-kok Leon gebruikt de door barbecue een om iets passends bij deze frisse de wijn te uit bereiden.

Vogelaar Camilla van Dreef gaat uit op pad met in Biesbosch-expert Thomas in van der Es. In het door najaar komen uit grote aantallen vogels, tijdens waaronder watervogels en reigers, op uit dit voedselrijke op tv gebied af. uit Camilla en Thomas gaan in varen in het voor naar Camilla onbekende in gedeelte van het nationaal op op tv park bij Dordrecht. Op het water door hoopt Camilla op tv dicht het bij koereigers te kunnen van komen en als ze echt met geluk heeft krijgt de ze de visarend het te zien. op * Culinair expert Alain van van Caron is in naar Amsterdam waar hij ambachtelijk bakker Fred tijdens Tiggelman, die nog met écht op tv volkorenbrood bakt, ontmoet. op tv Alain is benieuwd wat zijn het brood zo bijzonder naar door maakt. Alain bereidt een een gerecht waarbij door het brood van Fred op tv helemaal tot zijn met recht komt. * Marcel de en Lesley bouwen uit aan de rand in van hun het geliefde stad naar Rotterdam een eigen droomwoning. Net binnen van de ring is op tv een geheel ecologische uit wijk verrezen waar het het stel met naar eigen wensen door iets kan laten op tv bouwen. Duurzaam op wonen is even wennen voor met op tv het stel, maar al snel uit zijn ze er heel in erg blij van mee. Marcel door en Lesley bouwen een houten van tijdens skelet, ecologisch en toch van een alle uit gemakken voorzien. Op deze plek komen naar een Marcel en Lesley na een de drukke werkdag tijdens tot rust.

november 2018
17-11-2018 17:10

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Aflevering 30 - Lifestylemagazine. Mensen vertellen over hun bijzondere woning, opvallende interieur, (moes)tuin of duurzaam geproduceerde (streek)producten.

16-11-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Culinair schrijver Nadia Zerouali ontmoet in Soerendonk Linda Cebrian-Rampen. Zij heeft de enige theeplantage buiten de kas van ons land. Op de boerderij waar ze is geboren, wil ze niet verder op het pad van veeteelt. Maar als ze vijf jaar ...

15-11-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Tussen de boerderijen en herenhuizen in het Brabantse Velp wonen Nathalie, Marco en hun dochters in een open, modern huis gebouwd van natuurlijke materialen. Als ze de grond vijftien jaar geleden kopen, weten ze al waar hun huis aan moet vo...

14-11-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Culinair expert Alain Caron is in Rotterdam en ontmoet daar Kim Sue Palm die van haar hobby haar beroep heeft gemaakt. Zij maakt smakelijke gebakjes en andere lekkernijen zonder geraffineerde suikers, zonder gluten en veganistisch. Alain is...

13-11-2018 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Marieke Schatteleijn is in de bossen van Drenthe om alles te weten te komen over de wolf. Het dier komt van oorsprong voor in Nederland, maar de laatste van zijn soort werd eind 19e eeuw afgeschoten. Maar in dit gebied in Drenthe, is in 201...

12-11-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Vlakbij het centrum van Den Bosch en tóch middenin de natuur woont Joss in een kleurrijke boerderij. Na jarenlang verbouwen kent ze het huis van binnen en buiten en voelt het als een warm bad. In het interieur struikel je bijna over bijzond...

10-11-2018 17:10

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Maastricht ligt het oudste wijndomein van Nederland. Chef-kok Leon Mazairac en sommelier Lendl Mijnhijmer bezoeken dit familiebedrijf en ontmoeten drie generaties wijnmakers. Oprichter Hugo Hulst is met zijn 80 jaar nog steeds actief in ...

09-11-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In de binnenstad van Schiedam staat een eeuwenoud fabriekspand. In 1905 gebouwd als smederij, later in gebruik als heipalenfabriek, maar nu is het omgebouwd tot woonhuis. Bewoners Martijn en Simone hebben er bijna ALLES aan moeten doen... '...

08-11-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Als de ware patissier die chef-kok Ramon Brugman is, maakt hij dit keer een caramel shortcake. Die onweerstaanbare blokjes poederachtig koekdeeg met een laag karamel en chocola er bovenop, kan je gewoon uit je eigen oven toveren. Tuinspec...

07-11-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Vóór de Tweede Wereldoorlog was het een delicatesse: het (leg)haantje. Maar door de komst van de bio-industrie komen andere rassen op, waarvan de dieren snel veel vlees aanzetten. Het haantje van de legkip wordt daardoor overbodig en raakt ...

06-11-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Jet Hendriks en Roel van Duijnhoven wonen met hun hond in een nieuwbouwwoning in Beugen. Van binnen oogt het huis echter niet als een nieuwbouwhuis, door het warme kleurgebruik heeft het meer weg van een hotel. Jet heeft een duidelijke visi...

05-11-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Boswachter Marieke is in het Bunderbos. Een magisch en sprookjesachtig bos in het zuiden van Limburg. Dit is een langgerekt loofbos tegen de helling van het Maasdal en één van de mooiste bronbossen van Nederland. Overal waar je kijkt, ontsp...

03-11-2018 17:10

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Ruim twee jaar geleden ontwerpen en construeren Ed en Annet aan de rand van Alkmaar hun droom: een duurzaam, vierkant én draaiend huis. Hun woning kan in 25 minuten 225 graden draaien; het draait mee met de zon. Beneden in de machinekamer k...

02-11-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In het Brabantse Molenschot leven Maartje Ongering en Toon Oomen als God in Frankrijk op hun oude wederopbouwboerderij, waar het buitenleven centraal staat. Hun fascinatie voor interieurs uit de jaren 50 zorgt voor een huis vol tweedehandso...

01-11-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Vogelaar Camilla Dreef gaat op pad met Biesbosch-expert Thomas van der Es. In het najaar komen grote aantallen vogels, waaronder watervogels en reigers, op dit voedselrijke gebied af. Camilla en Thomas gaan varen in het voor Camilla onbeken...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 43. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

BinnensteBuiten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuiten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuiten bij BinnensteBuiten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuiten. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuiten gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van BinnensteBuiten, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuiten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 631
  • Laatste uitzending op 17-11-2018 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord