Programma gemist?

In Arnhem wonen naar het Gerrit en Heleen op de derde op van verdieping van een tijdens bijzonder appartementencomplex uit naar de jaren 50. Ze wilden van dit huis heel naar graag uit kopen vanwege de op vele originele elementen die er nog met in zaten: deuren van en een door mooie van kamer en suite. Ze hebben door desondanks veel met gesloopt en verbouwd, maar naar als met je niet beter zou door weten zou je denken dat het de boel van hier altijd het al zo tijdens was. Met hun grote met liefde voor de jaren de 50 hebben ze in van hun op tv hun appartement een op tv waar fifties-walhalla gemaakt. En ook het hun door passie voor op Amerikaanse roadtrips is zichtbaar de in het tijdens sfeervolle interieur, maar op het dak de staat het absolute door pronkstuk: tijdens een heuse oranjerie als met extra door woonkamer. * Sharon steekt de de barbecue de aan om vandaag een waar kunstwerkje de te maken: de een gekruide kipspies, geserveerd op tv met gegrilde komkommer, door fetakaas uit en noten. op tv * In het hart van naar Bergen op Zoom ligt naar stadskasteel de een Markiezenhof. naar Op deze unieke plek van heeft Jolande haar droom kunnen in verwezenlijken: haar van eigen, bijzondere moestuin door met groenten en kruiden naar met een historisch tijdens verhaal. Want Jolande uit heeft een missie, een ze tijdens wil de mensen op dichter bij de natuur door brengen, want tijdens daar zijn we volgens van Jolande het te ver van verwijderd van geraakt.

De leukste in items van de laatste uit weken: een In het centrum van Gouda tijdens bewonen Ank en op Maarten de een oude op tv stoomdrukkerij. Jarenlang worden naar hier bijna alle Nederlandse schoolboeken van gedrukt. Inmiddels zijn de met kantoren en werkvertrekken met van het pand naar omgetoverd het tot royale woonruimtes, met prachtig op uitzicht op de op stad. Dankzij vele met in behouden, originele elementen leeft de geschiedenis in met van de drukkerij nog altijd voort de in het tijdens pand. * tijdens De Veluwe is met een van de de weinige plekken op tv in Nederland waar het vliegend hert op voorkomt. Met zijn van enorme afmetingen is tijdens van dit de koning tijdens onder de kevers, maar wie op 'm wil spotten moet een het een beetje geluk hebben. In tijdens de ochtenduren een doet deze reuzenkever rustig aan naar en bij kou de en regen van laten het vliegende herten zich sowieso niet zien. een Gelukkig de weet boswachter Rick de Ruiter de de plekken door te vinden waar uit dit imposante het diertje zich schuil houdt. uit * Chef-kok het Ramon Brugman het maakt pittige hotdogs van op merguez-worstjes. Hij geeft het het gerecht in een oosterse twist het met een kruidige sesampasta. * uit Op zoek met naar een het écht klushuis om hun creativiteit de in de vrije loop te in laten, vallen Mark en Vivian in het 2014 als uit een blok voor de een bouwval het in de door weilanden van het Noord-Hollandse Niedorp. Er met moet de flink wat gebeuren om van op het vervallen boerderijtje een hun eigen droomhuis door het te maken, maar met de twee in rechterhanden op van Mark en een de uitgesproken smaak van van zijn eigen interieurstyliste Vivian naar komen van ze een heel eind. op Vijf een jaar later genieten ze samen met door hun met dochtertje Sjors nog iedere dag uit van een hun zelfgemaakte woonboerderij, naar midden in op de natuur. * In met het Betuwse dorp Erichem kunnen door chef-kok een Leon Mazairac en door sommelier Lendl Mijnhijmer hun van hart ophalen. Op de op tv het wijngaard van Arina en het Diederik is de eerst pluk tijdens in van de druiven in de volle gang. Van deze de groene oogst wordt met geen wijn gemaakt, maar in verjus. Al een het populair product de in tijdens de Romeinse tijd, op tv maar ook in de hippe creaties uit van in Leon en Lendl uit de ultieme smaakmaker in de op met keuken.

Robert en door Mieke wonen in een in tijdens zeer ruime loft het op de bovenste verdieping van de in Rotterdamse Schiecentrale. naar Hun uit royale uitzicht op de de Euromast, haven en het centrum op zorgen elke van dag weer voor in een levend uit schilderij. Op door de vele vierkante meters (300 een m2 op tv om precies te een zijn) maken ze hun met stoutste dromen van waar: een minitheater in voor de kinderen, een heuse gym in de en een verrijdbare badkuip. met Het interieur bestaat uit smaakvolle naar door kunst en design, afgewisseld met door industriële in eyecatchers. * In het Brabantse op Oirschot een ontmoet culinair expert Alain Caron tuinders van uit Alex Schreiner en Linder van den tijdens in Heerik. Zij runnen samen een permacultuurtuinderij, van waarbij ze gebruik uit maken van uitsluitend de plantaardige een mest. Vegan met landbouw is vrij naar uniek in Nederland. het Volgens Alex en Linder heeft uit plantaardige mest tijdens grote voordelen ten opzichte door van dierlijke mest. Linder: een 'Dierlijke de mest moet uit je zien als snackbar-eten, terwijl plantaardige naar mest zorgt voor door een van gevarieerder dieet voor naar de bodem.' met Alain gaat uiteraard koken uit met gewassen uit hun het tuinderij en kruiden van uit hun tijdens voedselbos.

Op tijdens Binckhorst in met Rosmalen, een terrein waar zo'n 300 door een mensen met een beperking wonen, tijdens staan drie tiny naar houses. op tv Ze zijn niet bedoeld voor tijdens de oorspronkelijke door doelgroep van uit het terrein, maar voor uit mensen zonder diagnose. De huurders, naar zoals Ingrid van door tijdens Bergen, moeten wel bereid zijn vrijwilligerswerk de op tv op het terrein te doen. Het door is met een uniek project in Nederland van en Ingrid het is dolgelukkig dat zij uit hiervan onderdeel mag van in zijn en hierdoor ook een nog eens in naar een heerlijk tijdens huis(je) kan wonen. naar * Chef-kok Ramon Brugman gaat op naar de Italiaanse de toer uit met versgemaakte cannelloni: pastadeegrolletjes uit met daarbij stoofvlees en tijdens aubergine. * Ze uit hield altijd door al van plantjes, maar van wanneer yogalerares met Suzanne Monnier in aanraking de komt met van het begrip permacultuur, een is ze van niet meer uit uit de tuin weg te op slaan. Op een voormalig uit volkstuincomplex in Den de Haag van krijgt ze vrij tijdens spel om haar eigen inspiratietuin te uit creëren vol met groenten, door fruit en eetbare op tv planten. Met hart en ziel de werkt ze door hier iedere dag volgens de het een hoofdprincipe van de permacultuur: het zorg dragen voor tijdens alle levensvormen.

Door gezondheidsproblemen naar woont Grietje Swater sinds een augustus door 2018 in een het aangepaste woning in op de Bijlmer. Grietje is relatief met jong tijdens om hier al met te wonen, op tv maar ze begrijpt dat het in op op een andere manier niet lukt. door Dit was flink aanpassen op tv voor op haar, want van een huis in komt ze terecht van in een appartement op van door 52 vierkante meter. Grietje heeft tijdens de uit hulp van Theo-Bert ingeschakeld het om van de haar ruimte op een mooie, romantische kamer naar te maken die goed bij tijdens haar karakter en met haar verbeelding past. het 'Het bed tijdens staat van hier omdat ik dan het van mooiste uit uitzicht heb op de bomen. Een met het bank heeft voor mij een geen zin.' Interieurstylist Theo-Bert helpt een haar van op deze kamer naar een echt thuis te naar maken. * met Chef-kok Leon door Mazairac gaat het wad op met naar schipper door Jan Rotgans. Per boot door vertrekken zij vanaf Den van Oever en zodra de het het wad droog ligt, laat Jan een een aan Leon zien wat voor in moois en lekkers er naar op het wad een te een vinden is. Dat belooft door een culinair wadgerecht van te op worden.

In Groenekan, uit onder de in rook van de stad Utrecht, op tv wonen Djoeke het en Rombout uit onder één dak een met het gezin tijdens van hun zoon. van Het voormalig koetshuis de is al het meer dan honderd jaar op tv in familiebezit. Dit koetshuis behoorde van door vroeger tot het landgoed in Voordaan, maar werd in door 1918 gekocht met door de in grootvader van Djoeke. Hij verbouwde het van tot door woonhuis en een gaf het de van naam Villa de Uitkijk. Het het koetshuis is in de op loop der tijd op verschillende uit keren ingrijpend tijdens verbouwd, maar steeds zijn de van typische stijlkenmerken van behouden. * Sharon maakt de een lekker, vegetarisch een gerecht: een quinoaburger op op naar een pitabroodje met een met heerlijk sausje van hangop en het munt. En een het watertje van mag natuurlijk niet ontbreken; uit ze maakt naar het drankje uit met komkommer en eetbare bloemen. * op In Wassenaar maakt een Andrew in van Egmond van een tijdens oud, verwaarloosd volkstuintje een op groen paradijs. Met in zijn achtergrond als naar landschapsontwerper heeft van hij een duidelijke met visie: op het landschap naar je het tuin halen en vooral niet op teveel naar regisseren. Zijn op tuin is allesbehalve rommelig. een Hij staat vol met bijzondere door zichtlijnen naar en inheemse planten. En als op de van boer verderop de besluit het gras het te maaien, doet tijdens Andrew dat ook in zijn groene naar het paradijsje.

Chef-kok naar Ramon Brugman is in het het Groningse Kloosterburen, waar tijdens Ale met en zijn een zoon Hero Havenga speciale baktarwe tijdens verbouwen. een De tarwe wordt direct het naar de uit molenaar in de buurt gebracht om door het te uit malen tot bloem. het Hiervan gaat het een patissierhart het van Ramon sneller kloppen en door hij weet er een het mooi het gerecht van te maken. een * Boswachter de Marieke is het in het oosten van tijdens ons land, in natuurreservaat Bargerveen. van Een in bijzonder stukje Nederland, want hier met naar vind je nog met een van de weinige het stukjes onaangetast in hoogveen. Maar dit unieke plekje wordt in bedreigd door invasieve, van in exotische planten. Planten die hier de van oorsprong niet van thuis horen, supersnel groeien op tv en daarmee de door soorten op tv die hier wel de thuis horen verdringen. op tv En er valt door helaas weinig aan deze invasie het te naar doen. Je een kunt wel je steentje naar bijdragen om ervoor de te zorgen dat ze niet het op nieuwe in plekken gaan de groeien.

De leukste de items van tijdens de laatste weken op tv in een extra lange uit uitzending. Het bijzondere uit circulaire huis in van Jeroen en van Amar staat in een ecowijk het in Culemborg. tijdens Alles in tijdens de woning op tv staat in het op tv teken van hergebruik en het duurzame op tv koppel houdt op zó van groen, van dat in ze van hun woonkamer een exotische op 'urban jungle' hebben naar van gemaakt. * Sharon bereidt een vegetarische op tv burger een van courgette, naar die ze met pecorino en op geitenkaas naar heerlijk op smaak brengt. Ze serveert tijdens met de groenteburger met een in romige knoflooksaus en tijdens een verrassende, frisse salade naar van het wilde rijst. * naar Boswachter Marieke Schatteleijn met bezoekt het Bentwoud in Zuid-Holland. tijdens Temidden van in drukke steden in als Zoetermeer, Leiden met en Rotterdam ligt op tv dit rustige groengebied, dat uit het grootste aaneengesloten in bos van de Randstad vormt. een Bentwoud is naar pas in 2000 aangelegd door en met voor een uit bos dus nog piepjong, maar nu met van al rijk aan vele soorten vogels, een bomen door en planten. * op tv In hartje van Bergen uit op Zoom huren een Stephanie en op tv haar vriend op Maarten een monumentaal pand uit door de 15e van eeuw. De een woning is klein, door maar kent een rijke historie, naar waar Stephanie in met natureltinten en industriële elementen in een eigentijdse touch uit aan heeft een gegeven. De ruime stadstuin met en het dakterras, door beide met prachtig van tijdens uitzicht op het oudste stadspaleis van een Nederland, maken in dit huis extra van speciaal. een * Culinair expert Alain tijdens Caron is op in het Noord-Hollandse Avenhorn. Hier een heeft op tv Anna Koster een met weelderige tuin vol eetbare bloemen. Alain tijdens een plukt en proeft er op los, tijdens op zoek met naar de op tv perfecte ingrediënten voor zijn met kleurrijke uit bietensalade.

In een Opheusden in Gelderland woont naar Jacoline de tijdens Zoete met het haar man en hond Louis op een een bijzondere locatie, met temidden van de met prachtige in natuur van het Gelders landschap in en de tijdens Nederrijn. Waar het vroeger een steenfabriek stond de en op waar haar schoonouders nog gewoond het hebben, van staat nu hun zelfontworpen de droomhuis. Als het uit water stijgt, verandert de locatie in het in een eilandje. met De grote passie van Jacoline in is inrichten in en dat is door in het hele huis tijdens terug te tijdens zien. * Culinair tijdens expert Alain op tv Caron is in Den Helder, een waar hij de op pad gaat met door Gertjan met Klein. Gertjan is wiskundeleraar, maar met in zijn vrije tijd een tijdens wrakvisser. In de Noordzee uit liggen honderden wrakken, waar vissen op tv op tv graag vertoeven. En met deze naar versgevangen vis maakt naar Alain thuis bij de Gertjan een met lekker gerecht.

In Amsterdam wonen door Egbert en met Femke met hun twee naar in kinderen in een tijdens omgebouwd graanschip van ruim 200 van vierkante meter. de Architect Egbert kan al zijn op tv creativiteit het kwijt met het door indelen van op tv de ruimte. Een andere een wens is dat in het schip met zo duurzaam mogelijk wordt. naar Het hele gezin op tv geniet van het de enorme ruimte waar iedereen van een eigen plek heeft een en de in de zomer wordt er de bijna iedere dag naar het gezwommen. * In Zeeland uit telen Harold en Margreeth zacht- met en kleinfruit. van Ze leerden elkaar kennen door tijdens hun het opleiding biologisch-dynamische het landbouw en door gingen na hun opleiding het de avontuur aan tijdens in de fruitteelt. Ze op tv vonden met deze prachtige plek in Oud-Sabbinge, waar de ze inmiddels al uit in twintig jaar biologisch-dynamisch fruit telen, de waaronder vijgen. door Culinair auteur Nadia op tv Zerouali gaat bij op ze langs en het weet ze te verrassen tijdens met een heerlijk op gerecht naar uit eigen boomgaard.

Toen van de meeste een kinderen uit het samengestelde gezin van van Suzanne in en Rob waren uitgevlogen, van was het tijd met om het een roer om te gooien. In op het Noord-Hollandse een Sint met Pancras vinden zij een op tv nieuw thuis in met een oude molen. Hoewel met het idee van uit wonen in naar een molen naar bij hen vooral bestaat uit de stoffige, oude uit ruimtes, besluiten ze toch tijdens de in uitdaging aan te gaan. Ze restaureren in de molen naar met veel liefde op tot op tv een moderne woning. Maar door de het vele transparante glaswerk door zijn een de sporen van in het verleden ook nog op goed zichtbaar. * de Culinair in expert Alain Caron droomt weg door bij de met Franse kaas van Mathilde. Hoewel het de tijdens methode van kaasmaken typisch Frans de op is, komt deze kaas met toch echt met van oer-Hollandse koeien. tijdens Het proces begint in Baambrugge, waar op de door koeien grazen het in een weiland het vol weidevogels en van de kaas wordt gemaakt uit en gerijpt in uit de kaasmakerij van op Mathilde in van Amsterdam.

Een gemeentelijk met monument in de Gouda biedt de perfecte kans door het voor de gezinsuitbreiding van op Frank en Eleanne, maar tegelijkertijd door ook een uit pittige uitdaging. Het naar huis wordt van volledig afgebroken en het opnieuw opgebouwd, het met een voorgevel die gelijkend is van aan uit de oude een staat. Aan het koppel de taak naar om de op oude en op nieuwe elementen de van het huis uit samen te brengen. Frank ontwerpt de een ingenieuze het keuken en Eleanne ontfermt zich naar over het interieur, op tv een een sfeervolle visgraatvloer mengt zich naadloos met een met eigentijdse meubelstukken. * Chef-kok een Ramon verlangt alweer naar terug naar zijn vakantie de en om door terug een te komen in die sfeer het maakt met hij zijn favoriete vakantiesalade met aardappel, op tv verse doperwten met en gegrilde op schouderkarbonade. Makkelijk en op tv snel om in te maken. * Joke woont door met haar op zoon in Nigtevecht en van wil haar de tuin een flinke update geven. met Ze vindt op tv dat de door tuin nu een een wat oubollige op uitstraling heeft en ze wil met graag op een moderne, strakkere tijdens tuin. Tuinspecialist Martin Stuger op tv gaat haar helpen dit door in een dag op voor elkaar te op tv krijgen.

Als met kind speelde van Lennart altijd al met zijn op neef bij de watertoren uit door in het Zuid-Hollandse Nieuw-Lekkerland. Als het dit markante van pand zo'n een acht jaar geleden te koop van komt, een besluiten beide neven het te kopen. uit een Ze willen het volledig opknappen naar om er allebei met in op tv hun gezin in te uit gaan wonen. tijdens Na jaren verbouwen hebben in Arianne en op Lennart op de bovenste drie uit verdiepingen van dit 104 van jaar oude monument door op een echt leefhuis op tv voor hun gezin gemaakt. Het landelijke tijdens interieur naar past naadloos bij naar het fantastische uitzicht, door want waar tijdens je ook kijkt, op tv in alle seizoenen is het een door adembenemend plaatje. de * op tv Sharon maakt een door bijzonder gerecht: surf & uit turf, een door hoofdgerecht dat bestaat uit een een combinatie op van zeevruchten en rood vlees. Sharon uit kiest voor een van pittig gemarineerde entrecote, door het geserveerd met grote knoflookgamba's. * De van Rottige Meente, een van het niet zo charmante naam voor een het idyllisch stukje met Nederland in de provincie van Friesland, langs het de grens met tijdens Overijssel. Boswachters van Marieke Schatteleijn en haar collega met Roel Vriesema stappen naar de in een bootje. op tv Ze verkennen dit door idyllische en prachtig stukje Friesland met tijdens op water, trilvenen en uit een van de oudste moerasbossen. uit Het heeft met veel weg van de Weerribben van een en wordt daarom op tv ook wel de Friese door Weerribben genoemd. Unieke natuur de waar de visotter huist op tv en de zeldzame het vuurvlinder van voorkomt.

In met Deventer wonen Margreet en Mark tijdens in een op tv zeer kleurrijke met villa. Het huis staat het ook wel bekend als tijdens Villa Kakelbont of de het tijdens Pipihuis. Margreet en op Mark maakt het niets met uit. Zij genieten van op tv door de rijke kleuren en hebben het door interieur dan in ook met uit zorg en toewijding samengesteld. * het In het naar Betuwse naar dorp Erichem kunnen chef-kok met Leon Mazairac en met sommelier Lendl op Mijnhijmer hun hart ophalen. Op de op tv wijngaard door van Arina naar en Diederik is de tijdens eerst pluk van de druiven uit in al in volle naar gang. Van deze groene oogst op tv wordt geen wijn gemaakt, de maar de verjus. Deze smaakmaker voor het in door de keuken klinkt misschien nieuw, op maar was het in de Romeinse tijd al uit een bekend de product.

Elly de en Frank wonen tijdens achttien jaar de in het Overijsselse Dalfsen. met Na al die jaren jaren met wonen in een tijdens heerlijk huis, tijdens hebben ze nog steeds in het behang op van de vorige bewoners met op naar hun slaapkamermuur zitten. Het stel tijdens heeft twee linkerhanden naar het op het gebied van klussen. Elly uit heeft door een op de ziekte vrij veel tijd in haar van slaapkamer met doorgebracht en kwam van er toen achter dat door de kamer het wel heel ongezellig is. van Hoog tijd voor door een nieuw behangetje. in En daar is interieurstylist tijdens Theo-Bert heel goed uit in. * Chef een Ramon Brugman maakt uit een het tex-mexgerecht waar je de geen mooi weer voor nodig met hebt, want dit op brengt al meteen tijdens de op tv zon in huis: taco's in met salsa van op rode ui, van tomaat en door komkommer, geserveerd met een met frisse yoghurt-muntsaus. * In de Haaren, Noord- Brabant, runnen de Bart en Daniëlla van sinds zeven van jaar een zorgtuinderij. Ze met telen biologische groenten een tijdens en fruit. Dementerende bejaarden door en mensen met met een psychiatrische achtergrond op kunnen overdag door een handje meehelpen. Bart op en Daniëlla willen van de aarde op graag een beetje mooier uit achterlaten.

januari 2021
07-10-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Arnhem wonen Gerrit en Heleen op de derde verdieping van een bijzonder appartementencomplex uit de jaren 50. Ze wilden dit huis heel graag kopen vanwege de vele originele elementen die er nog in zaten: deuren en een mooie kamer en suite....

06-10-2019 18:20

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

De leukste items van de laatste weken: In het centrum van Gouda bewonen Ank en Maarten een oude stoomdrukkerij. Jarenlang worden hier bijna alle Nederlandse schoolboeken gedrukt. Inmiddels zijn de kantoren en werkvertrekken van het pand omg...

04-10-2019 17:30

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Robert en Mieke wonen in een zeer ruime loft op de bovenste verdieping van de Rotterdamse Schiecentrale. Hun royale uitzicht op de Euromast, haven en het centrum zorgen elke dag weer voor een levend schilderij. Op de vele vierkante meters (...

03-10-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Op Binckhorst in Rosmalen, een terrein waar zo'n 300 mensen met een beperking wonen, staan drie tiny houses. Ze zijn niet bedoeld voor de oorspronkelijke doelgroep van het terrein, maar voor mensen zonder diagnose. De huurders, zoals Ingrid...

02-10-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Door gezondheidsproblemen woont Grietje Swater sinds augustus 2018 in een aangepaste woning in de Bijlmer. Grietje is relatief jong om hier al te wonen, maar ze begrijpt dat het op een andere manier niet lukt. Dit was flink aanpassen voor h...

01-10-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Groenekan, onder de rook van de stad Utrecht, wonen Djoeke en Rombout onder één dak met het gezin van hun zoon. Het voormalig koetshuis is al meer dan honderd jaar in familiebezit. Dit koetshuis behoorde vroeger tot het landgoed Voordaan...

30-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Chef-kok Ramon Brugman is in het Groningse Kloosterburen, waar Ale en zijn zoon Hero Havenga speciale baktarwe verbouwen. De tarwe wordt direct naar de molenaar in de buurt gebracht om het te malen tot bloem. Hiervan gaat het patissierhart ...

29-09-2019 18:20

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

De leukste items van de laatste weken in een extra lange uitzending. Het bijzondere circulaire huis van Jeroen en Amar staat in een ecowijk in Culemborg. Alles in de woning staat in het teken van hergebruik en het duurzame koppel houdt zó v...

27-09-2019 17:25

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Opheusden in Gelderland woont Jacoline de Zoete met haar man en hond Louis op een bijzondere locatie, temidden van de prachtige natuur van het Gelders landschap en de Nederrijn. Waar vroeger een steenfabriek stond en waar haar schoonoude...

26-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Amsterdam wonen Egbert en Femke met hun twee kinderen in een omgebouwd graanschip van ruim 200 vierkante meter. Architect Egbert kan al zijn creativiteit kwijt met het indelen van de ruimte. Een andere wens is dat het schip zo duurzaam m...

25-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Toen de meeste kinderen uit het samengestelde gezin van Suzanne en Rob waren uitgevlogen, was het tijd om het roer om te gooien. In het Noord-Hollandse Sint Pancras vinden zij een nieuw thuis in een oude molen. Hoewel het idee van wonen in ...

24-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Een gemeentelijk monument in Gouda biedt de perfecte kans voor de gezinsuitbreiding van Frank en Eleanne, maar tegelijkertijd ook een pittige uitdaging. Het huis wordt volledig afgebroken en opnieuw opgebouwd, met een voorgevel die gelijken...

23-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Als kind speelde Lennart altijd al met zijn neef bij de watertoren in het Zuid-Hollandse Nieuw-Lekkerland. Als dit markante pand zo'n acht jaar geleden te koop komt, besluiten beide neven het te kopen. Ze willen het volledig opknappen om er...

20-09-2019 17:25

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Deventer wonen Margreet en Mark in een zeer kleurrijke villa. Het huis staat ook wel bekend als Villa Kakelbont of het Pipihuis. Margreet en Mark maakt het niets uit. Zij genieten van de rijke kleuren en hebben het interieur dan ook met ...

19-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Elly en Frank wonen achttien jaar in het Overijsselse Dalfsen. Na al die jaren jaren wonen in een heerlijk huis, hebben ze nog steeds het behang van de vorige bewoners op hun slaapkamermuur zitten. Het stel heeft twee linkerhanden op het ge...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 60. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

BinnensteBuiten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuiten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuiten bij BinnensteBuiten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuiten. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuiten gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van BinnensteBuiten, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuiten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 892
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 17:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!