Programma gemist?

In van Arnhem wonen het Gerrit en Heleen op naar de derde verdieping door van een door bijzonder appartementencomplex uit de jaren uit 50. Ze wilden dit uit met huis heel graag kopen door vanwege de vele originele tijdens elementen die er uit nog in zaten: door deuren en een op mooie een kamer en suite. Ze in hebben desondanks veel gesloopt van en verbouwd, maar het als je op tv niet beter zou weten door zou je denken op tv dat een de boel hier altijd al met zo was. Met hun een grote liefde de voor op de jaren 50 met hebben ze van hun hun appartement op tv een waar fifties-walhalla de gemaakt. En de ook hun passie op tv voor Amerikaanse roadtrips is het zichtbaar in tijdens het het sfeervolle interieur, maar op de het dak met staat het absolute door pronkstuk: een heuse oranjerie als extra de het woonkamer. * Sharon steekt de barbecue van aan om vandaag uit een waar door kunstwerkje te maken: met een gekruide naar kipspies, geserveerd met gegrilde komkommer, in fetakaas en noten. tijdens een * In het van hart van Bergen op Zoom ligt uit stadskasteel de Markiezenhof. uit met Op deze unieke plek heeft Jolande naar haar droom kunnen met verwezenlijken: haar op eigen, bijzondere moestuin met de een groenten en kruiden met een op historisch verhaal. de Want Jolande met heeft een missie, ze wil uit de mensen dichter een bij een de natuur brengen, want een daar zijn naar we volgens Jolande te van ver van verwijderd van geraakt.

De uit leukste items van de laatste door weken: In het tijdens centrum van een Gouda bewonen met Ank en van Maarten een oude stoomdrukkerij. Jarenlang worden op hier in bijna alle Nederlandse schoolboeken van gedrukt. Inmiddels zijn op de kantoren en werkvertrekken tijdens van de het pand omgetoverd tot royale tijdens woonruimtes, met uit prachtig uitzicht op de door stad. Dankzij vele door met behouden, originele elementen leeft de geschiedenis op van de uit drukkerij nog altijd voort op tv in de het pand. * tijdens De Veluwe de is een van de weinige het plekken in Nederland door waar het vliegend het hert voorkomt. Met uit zijn enorme afmetingen is naar van dit de koning onder de met kevers, maar wie 'm door een wil spotten moet een beetje geluk op tv hebben. In naar de ochtenduren met doet deze reuzenkever rustig op tv aan met en bij kou en regen laten een vliegende herten zich een door sowieso niet zien. Gelukkig weet boswachter een de Rick de Ruiter de plekken te door door vinden waar dit imposante door diertje zich schuil met houdt. * Chef-kok naar Ramon Brugman op maakt pittige hotdogs van merguez-worstjes. Hij het geeft het gerecht uit op tv een oosterse twist met een op tv kruidige met sesampasta. * Op uit zoek naar een van écht klushuis om uit hun creativiteit de vrije loop te een laten, vallen tijdens Mark met en Vivian in 2014 van als een naar blok voor een op bouwval in de weilanden in van het Noord-Hollandse Niedorp. Er naar moet flink wat een gebeuren om van de met het vervallen boerderijtje hun tijdens eigen droomhuis te door maken, maar het met de twee het rechterhanden van Mark en het de uitgesproken smaak van het zijn uit eigen interieurstyliste Vivian komen ze een tijdens heel eind. Vijf op tv jaar op tv later genieten ze samen een met hun een dochtertje Sjors nog de iedere dag van op tv hun zelfgemaakte woonboerderij, midden in de de natuur. het * In het Betuwse door dorp het Erichem kunnen chef-kok Leon uit Mazairac op en sommelier Lendl Mijnhijmer hun hart in ophalen. Op tijdens de wijngaard van Arina naar en in Diederik is de eerst pluk uit met van de druiven in tijdens volle gang. met Van deze groene oogst wordt geen door wijn gemaakt, naar maar verjus. Al een door populair product in op uit de Romeinse tijd, maar tijdens ook in van de hippe creaties uit van Leon en met Lendl de ultieme smaakmaker in op de door keuken.

Robert en Mieke door wonen in uit een zeer ruime uit loft op de tijdens bovenste verdieping van een de Rotterdamse tijdens Schiecentrale. Hun het royale uitzicht op de naar Euromast, haven en in het centrum zorgen van elke dag weer voor een door levend schilderij. het Op de vele vierkante naar meters (300 m2 het om in precies te zijn) maken uit ze hun door stoutste dromen waar: op een minitheater voor de kinderen, het tijdens een heuse gym en door een verrijdbare badkuip. een Het interieur bestaat naar uit smaakvolle kunst en design, door afgewisseld uit met industriële eyecatchers. * In tijdens het Brabantse Oirschot op ontmoet culinair expert door Alain Caron tuinders door Alex het Schreiner en Linder van uit den Heerik. Zij runnen tijdens samen uit een permacultuurtuinderij, door waarbij ze gebruik met maken van uitsluitend plantaardige mest. Vegan op tv landbouw is vrij naar uniek in Nederland. uit Volgens door Alex en Linder heeft uit plantaardige mest uit grote voordelen ten opzichte van van dierlijke mest. op tv Linder: 'Dierlijke met mest moet met je zien als snackbar-eten, de terwijl plantaardige mest door zorgt voor een gevarieerder dieet tijdens voor de bodem.' uit Alain gaat uiteraard een koken met gewassen in de uit hun tuinderij en uit kruiden uit hun naar voedselbos.

Op Binckhorst in een Rosmalen, een in terrein waar zo'n 300 met mensen de met een op tv beperking wonen, staan drie tiny houses. het Ze zijn het niet bedoeld voor door de met oorspronkelijke doelgroep van het terrein, een maar voor mensen de zonder diagnose. De het huurders, zoals Ingrid op van Bergen, moeten wel het bereid zijn vrijwilligerswerk een op een het terrein op te doen. Het is een in uniek project in het Nederland en de Ingrid is dolgelukkig dat zij uit hiervan onderdeel uit mag zijn en in hierdoor ook met nog eens in het een heerlijk door huis(je) kan wonen. op * Chef-kok Ramon Brugman de gaat op de Italiaanse toer op tv met versgemaakte naar cannelloni: pastadeegrolletjes op met daarbij stoofvlees en tijdens aubergine. een * Ze hield altijd al op tv van plantjes, op maar wanneer yogalerares Suzanne Monnier een naar in aanraking komt met het naar begrip permacultuur, is in ze niet meer uit uit de door tuin weg te slaan. Op uit een voormalig de volkstuincomplex in Den Haag op tv krijgt ze op vrij spel om op haar eigen op inspiratietuin te creëren vol groenten, van fruit en uit eetbare op planten. Met hart en de ziel werkt ze hier iedere tijdens dag volgens het het hoofdprincipe van van de van permacultuur: zorg dragen voor met alle levensvormen.

Door naar gezondheidsproblemen woont Grietje naar Swater sinds augustus 2018 in van een aangepaste het woning in de een Bijlmer. Grietje is relatief op tv jong om het hier al te wonen, in in maar ze begrijpt op dat het op een andere manier op tv niet lukt. Dit met was tijdens flink aanpassen voor haar, want de een van een huis komt ze terecht op in door een appartement van 52 met vierkante het meter. Grietje heeft de hulp van naar Theo-Bert op tv ingeschakeld om van haar naar ruimte in een mooie, romantische op tv kamer te maken die goed tijdens bij haar op karakter en op tv haar verbeelding past. 'Het bed van staat hier omdat tijdens ik dan het mooiste op tv uitzicht de heb op de bomen. op Een bank uit heeft voor mij geen een zin.' Interieurstylist Theo-Bert het helpt haar op van deze kamer met een echt thuis te naar maken. * op tv Chef-kok Leon Mazairac naar gaat het naar wad op met naar schipper Jan Rotgans. Per boot vertrekken tijdens zij vanaf Den door Oever en zodra in het door wad droog van ligt, laat Jan aan in Leon zien wat tijdens voor moois en een lekkers er op op tv het wad te vinden is. tijdens Dat in belooft een op culinair wadgerecht te op worden.

In Groenekan, op onder in de rook van de uit stad Utrecht, wonen Djoeke de en Rombout onder één met dak met het van gezin naar van hun zoon. Het voormalig van koetshuis naar is al meer dan honderd op jaar met in familiebezit. op tv Dit koetshuis behoorde vroeger tot van het landgoed Voordaan, maar een werd in 1918 van gekocht de door de grootvader van op Djoeke. Hij verbouwde het in tot woonhuis en op gaf een het de naam uit Villa de van Uitkijk. Het koetshuis naar is in de loop der op tijd verschillende keren van ingrijpend verbouwd, maar tijdens steeds een zijn de typische stijlkenmerken behouden. tijdens * Sharon maakt tijdens een door lekker, vegetarisch gerecht: een quinoaburger op door een pitabroodje met het een heerlijk sausje het van hangop en door munt. En een op tv watertje mag naar natuurlijk niet ontbreken; op tv ze maakt het van drankje met komkommer met en eetbare van bloemen. * In door Wassenaar maakt Andrew van Egmond naar van op tv een oud, verwaarloosd door volkstuintje een door groen paradijs. Met zijn achtergrond als een landschapsontwerper naar heeft hij uit een duidelijke visie: van het landschap naar je tuin een halen en vooral naar niet teveel regisseren. door Zijn op tv tuin is allesbehalve rommelig. Hij staat in vol met door bijzondere zichtlijnen tijdens en inheemse planten. En in als de boer verderop van besluit het het gras uit te maaien, doet Andrew op dat ook in zijn het groene op tv paradijsje.

Chef-kok de Ramon Brugman met is in het naar Groningse Kloosterburen, waar het Ale en zijn zoon met Hero Havenga het speciale baktarwe verbouwen. De tarwe wordt op direct met naar de een molenaar in de buurt gebracht om met het te met malen tot naar bloem. Hiervan gaat het een patissierhart van Ramon sneller op tv kloppen tijdens en hij weet op er een mooi door gerecht van te op tv maken. * Boswachter op tv Marieke is in met het oosten op van ons land, het in natuurreservaat Bargerveen. een Een bijzonder stukje Nederland, want naar hier vind op tv je nog een van de tijdens het weinige stukjes onaangetast hoogveen. op tv Maar dit unieke plekje wordt een bedreigd door invasieve, tijdens exotische planten. Planten uit een die hier van oorsprong niet thuis tijdens horen, supersnel groeien de en daarmee in de soorten die hier naar wel thuis horen tijdens verdringen. En er van valt helaas van weinig aan uit deze invasie op tv te doen. Je kunt wel je op tv steentje bijdragen uit om uit ervoor te zorgen dat ze de niet op van nieuwe plekken gaan met groeien.

De de leukste items met van de laatste op tv weken in een extra uit lange uitzending. Het met bijzondere circulaire huis van met Jeroen en naar Amar staat in de een ecowijk in Culemborg. Alles naar een in de woning staat tijdens in het teken met van hergebruik en met het duurzame koppel in houdt zó naar van groen, dat ze van uit hun woonkamer door een exotische met 'urban jungle' hebben tijdens gemaakt. * Sharon bereidt een vegetarische met burger van uit courgette, die ze met in pecorino en geitenkaas van tijdens heerlijk op smaak van brengt. Ze serveert de groenteburger met in een romige op knoflooksaus en een verrassende, op tv frisse salade in van wilde op rijst. * door Boswachter Marieke Schatteleijn bezoekt het op tv Bentwoud door in Zuid-Holland. Temidden van drukke steden met als Zoetermeer, door Leiden en een Rotterdam ligt tijdens dit rustige groengebied, op dat het grootste aaneengesloten bos van van de het Randstad vormt. Bentwoud is door pas in tijdens 2000 aangelegd en in voor een bos in dus nog piepjong, maar nu in al rijk de aan vele soorten vogels, op tv bomen en op planten. * In met hartje een van Bergen op uit Zoom huren Stephanie en het haar vriend Maarten in een monumentaal op tv pand uit de op 15e eeuw. De woning op tv is klein, maar kent door een rijke historie, van waar Stephanie met natureltinten tijdens en industriële elementen uit een eigentijdse uit touch een aan heeft gegeven. van De ruime stadstuin en het een dakterras, beide met met prachtig uitzicht naar op het met oudste stadspaleis van met Nederland, maken dit huis het extra speciaal. * op Culinair expert Alain Caron een is in met het Noord-Hollandse op Avenhorn. Hier heeft in Anna Koster een naar weelderige tuin vol van eetbare bloemen. Alain naar plukt en proeft het er op los, op de zoek naar de perfecte het ingrediënten voor naar zijn kleurrijke met bietensalade.

In door Opheusden in Gelderland op tv woont Jacoline de in Zoete met haar uit man en hond Louis de op een bijzondere het locatie, temidden van de op tijdens prachtige natuur van het Gelders landschap op tv en op tv de Nederrijn. Waar het vroeger een steenfabriek stond en een waar haar schoonouders het nog gewoond met hebben, op tv staat nu hun op tv zelfontworpen droomhuis. Als het water door stijgt, verandert door de locatie met in een eilandje. De grote passie de van Jacoline is door met inrichten en dat is in tijdens het hele naar huis terug de te zien. * Culinair expert op Alain Caron op tv is in Den Helder, met waar hij op pad met gaat met Gertjan naar Klein. Gertjan in is wiskundeleraar, op tv maar in in zijn vrije tijd wrakvisser. In naar de Noordzee liggen honderden een wrakken, waar een vissen graag het vertoeven. En met deze versgevangen de vis maakt op Alain thuis een bij Gertjan een lekker uit gerecht.

In een Amsterdam wonen Egbert en Femke tijdens met hun in twee kinderen in in een omgebouwd graanschip een van ruim 200 vierkante in meter. een Architect Egbert kan al een zijn creativiteit naar kwijt met met het indelen van de tijdens ruimte. Een andere wens is naar dat op tv het schip zo uit duurzaam mogelijk wordt. Het hele een gezin naar geniet van met de enorme ruimte tijdens waar iedereen een eigen tijdens plek heeft en in van de zomer wordt op tv er tijdens bijna iedere dag gezwommen. de * In door Zeeland telen Harold uit en Margreeth zacht- en kleinfruit. Ze op tv leerden elkaar kennen met een tijdens hun opleiding biologisch-dynamische door landbouw en gingen na hun een opleiding het avontuur een aan in het de de fruitteelt. Ze vonden deze prachtige de plek in Oud-Sabbinge, met waar ze inmiddels al tijdens twintig jaar een biologisch-dynamisch uit fruit telen, waaronder vijgen. Culinair tijdens auteur Nadia Zerouali de gaat bij ze op tv langs en weet op ze te verrassen in met een naar heerlijk gerecht op tv uit eigen boomgaard.

Toen de meeste van kinderen uit het naar samengestelde gezin van in naar Suzanne en Rob een waren uitgevlogen, was het tijd om in het roer om door te gooien. In op tv het Noord-Hollandse Sint een Pancras uit vinden zij een nieuw op thuis in een door oude molen. Hoewel het op idee op van wonen in een molen in naar bij hen vooral door bestaat uit stoffige, oude ruimtes, naar besluiten een ze toch de uitdaging aan te met gaan. met Ze restaureren de molen tijdens met veel liefde tot met een moderne tijdens woning. Maar door het uit met vele transparante glaswerk zijn de sporen uit een van het verleden de ook nog goed de zichtbaar. * Culinair expert met Alain Caron droomt weg bij met de Franse naar kaas van van Mathilde. Hoewel naar de methode van uit kaasmaken typisch Frans is, komt een deze in kaas toch echt op tv van oer-Hollandse koeien. Het proces met begint tijdens in Baambrugge, waar de koeien grazen door in een het weiland vol weidevogels uit en de kaas op wordt gemaakt en met gerijpt in de naar kaasmakerij van Mathilde in door de Amsterdam.

Een gemeentelijk in monument in Gouda van biedt tijdens de perfecte kans voor in de gezinsuitbreiding van tijdens Frank en door Eleanne, maar tegelijkertijd ook een pittige een uitdaging. tijdens Het huis wordt naar volledig afgebroken en opnieuw het opgebouwd, met een voorgevel de op die gelijkend is aan de oude uit staat. Aan een het koppel de taak in van om de oude en nieuwe elementen een op van het huis samen door te brengen. Frank in ontwerpt de de ingenieuze keuken en door Eleanne ontfermt zich over het door interieur, een sfeervolle op tv visgraatvloer mengt zich naadloos van met eigentijdse meubelstukken. met * Chef-kok Ramon naar verlangt alweer terug in naar door zijn vakantie en tijdens om terug het te komen in die op sfeer maakt in hij zijn favoriete vakantiesalade met aardappel, een verse doperwten naar en een gegrilde schouderkarbonade. Makkelijk en snel naar om te de maken. * Joke woont met van haar zoon in met een Nigtevecht en wil tijdens haar tuin een flinke tijdens update geven. Ze vindt een dat de uit tuin nu een wat oubollige van uitstraling het heeft en ze wil van graag van een moderne, strakkere tuin. Tuinspecialist Martin tijdens het Stuger gaat haar naar helpen dit in uit een dag voor elkaar het te krijgen.

Als kind op speelde door Lennart altijd al met zijn neef tijdens bij de op tv watertoren in van het Zuid-Hollandse Nieuw-Lekkerland. Als door dit markante pand zo'n met acht door jaar geleden te koop komt, door besluiten beide het neven het een te kopen. in Ze willen het volledig uit opknappen om er op tv allebei met hun gezin in op tv te gaan van wonen. Na jaren in verbouwen hebben naar Arianne en Lennart op de op tv tijdens bovenste drie verdiepingen van op dit 104 een jaar oude monument een echt uit leefhuis naar voor hun gezin gemaakt. Het met landelijke interieur past met naadloos bij het het fantastische op tv uitzicht, want waar je op tv ook kijkt, in uit alle seizoenen is het door een in adembenemend plaatje. * Sharon maakt met een bijzonder gerecht: surf uit & turf, een van hoofdgerecht op dat bestaat uit een combinatie naar van zeevruchten op tv en uit rood vlees. Sharon kiest het voor een pittig gemarineerde door entrecote, geserveerd een met grote knoflookgamba's. * De de tijdens Rottige Meente, een niet de zo charmante naam voor op tv een een idyllisch stukje Nederland in de een provincie Friesland, langs naar de grens de met Overijssel. Boswachters Marieke Schatteleijn tijdens en haar op tv collega Roel van Vriesema stappen in een op tv bootje. Ze verkennen in dit idyllische uit en prachtig stukje Friesland met een water, tijdens trilvenen en een het van de in oudste moerasbossen. Het heeft veel weg de van van de Weerribben op en wordt daarom ook op tv wel de Friese Weerribben het genoemd. Unieke natuur op waar de visotter huist de en de zeldzame naar vuurvlinder van voorkomt.

In op tv Deventer wonen Margreet op en Mark in een zeer op tv kleurrijke villa. Het naar huis staat het ook wel uit bekend als Villa Kakelbont of in het Pipihuis. tijdens Margreet op tv en Mark maakt het naar niets uit. Zij naar genieten van de van rijke kleuren en door hebben het interieur dan ook met met met zorg en toewijding samengesteld. het * op tv In het Betuwse dorp met Erichem kunnen chef-kok Leon door Mazairac en sommelier Lendl het Mijnhijmer hun door hart ophalen. Op de de wijngaard van op tv Arina en Diederik in is in de eerst pluk van de naar druiven van al in volle gang. Van deze op tv van groene oogst wordt tijdens geen wijn gemaakt, maar verjus. Deze het smaakmaker voor in een de keuken klinkt een naar misschien nieuw, maar was in de uit uit Romeinse tijd al een bekend tijdens product.

Elly een en Frank wonen naar achttien jaar in met het Overijsselse Dalfsen. Na al het tijdens die jaren jaren wonen in tijdens een een heerlijk huis, hebben het ze nog steeds het tijdens behang van de vorige bewoners het op op hun slaapkamermuur zitten. het Het stel heeft naar twee linkerhanden op het in gebied op tv van klussen. Elly tijdens heeft door een ziekte vrij veel op tijd in haar de naar slaapkamer doorgebracht en kwam er toen in in achter dat de kamer wel heel de ongezellig is. op Hoog tijd voor een in met nieuw behangetje. En daar is interieurstylist tijdens Theo-Bert van heel goed in. * door Chef Ramon Brugman tijdens maakt een op tex-mexgerecht waar in je geen mooi weer voor nodig het hebt, want dit naar brengt met al meteen de zon op tv in huis: taco's met uit salsa van rode met ui, uit tomaat en komkommer, geserveerd door met een met frisse yoghurt-muntsaus. * op In Haaren, Noord- tijdens Brabant, runnen Bart met en Daniëlla sinds zeven op tv jaar een een zorgtuinderij. Ze telen biologische groenten door door en fruit. Dementerende bejaarden en mensen naar uit met een psychiatrische achtergrond kunnen overdag door het een handje meehelpen. Bart en van Daniëlla op willen de aarde graag een beetje met mooier in achterlaten.

september 2020
07-10-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Arnhem wonen Gerrit en Heleen op de derde verdieping van een bijzonder appartementencomplex uit de jaren 50. Ze wilden dit huis heel graag kopen vanwege de vele originele elementen die er nog in zaten: deuren en een mooie kamer en suite....

06-10-2019 18:20

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

De leukste items van de laatste weken: In het centrum van Gouda bewonen Ank en Maarten een oude stoomdrukkerij. Jarenlang worden hier bijna alle Nederlandse schoolboeken gedrukt. Inmiddels zijn de kantoren en werkvertrekken van het pand omg...

04-10-2019 17:30

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Robert en Mieke wonen in een zeer ruime loft op de bovenste verdieping van de Rotterdamse Schiecentrale. Hun royale uitzicht op de Euromast, haven en het centrum zorgen elke dag weer voor een levend schilderij. Op de vele vierkante meters (...

03-10-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Op Binckhorst in Rosmalen, een terrein waar zo'n 300 mensen met een beperking wonen, staan drie tiny houses. Ze zijn niet bedoeld voor de oorspronkelijke doelgroep van het terrein, maar voor mensen zonder diagnose. De huurders, zoals Ingrid...

02-10-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Door gezondheidsproblemen woont Grietje Swater sinds augustus 2018 in een aangepaste woning in de Bijlmer. Grietje is relatief jong om hier al te wonen, maar ze begrijpt dat het op een andere manier niet lukt. Dit was flink aanpassen voor h...

01-10-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Groenekan, onder de rook van de stad Utrecht, wonen Djoeke en Rombout onder één dak met het gezin van hun zoon. Het voormalig koetshuis is al meer dan honderd jaar in familiebezit. Dit koetshuis behoorde vroeger tot het landgoed Voordaan...

30-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Chef-kok Ramon Brugman is in het Groningse Kloosterburen, waar Ale en zijn zoon Hero Havenga speciale baktarwe verbouwen. De tarwe wordt direct naar de molenaar in de buurt gebracht om het te malen tot bloem. Hiervan gaat het patissierhart ...

29-09-2019 18:20

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

De leukste items van de laatste weken in een extra lange uitzending. Het bijzondere circulaire huis van Jeroen en Amar staat in een ecowijk in Culemborg. Alles in de woning staat in het teken van hergebruik en het duurzame koppel houdt zó v...

27-09-2019 17:25

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Opheusden in Gelderland woont Jacoline de Zoete met haar man en hond Louis op een bijzondere locatie, temidden van de prachtige natuur van het Gelders landschap en de Nederrijn. Waar vroeger een steenfabriek stond en waar haar schoonoude...

26-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Amsterdam wonen Egbert en Femke met hun twee kinderen in een omgebouwd graanschip van ruim 200 vierkante meter. Architect Egbert kan al zijn creativiteit kwijt met het indelen van de ruimte. Een andere wens is dat het schip zo duurzaam m...

25-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Toen de meeste kinderen uit het samengestelde gezin van Suzanne en Rob waren uitgevlogen, was het tijd om het roer om te gooien. In het Noord-Hollandse Sint Pancras vinden zij een nieuw thuis in een oude molen. Hoewel het idee van wonen in ...

24-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Een gemeentelijk monument in Gouda biedt de perfecte kans voor de gezinsuitbreiding van Frank en Eleanne, maar tegelijkertijd ook een pittige uitdaging. Het huis wordt volledig afgebroken en opnieuw opgebouwd, met een voorgevel die gelijken...

23-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Als kind speelde Lennart altijd al met zijn neef bij de watertoren in het Zuid-Hollandse Nieuw-Lekkerland. Als dit markante pand zo'n acht jaar geleden te koop komt, besluiten beide neven het te kopen. Ze willen het volledig opknappen om er...

20-09-2019 17:25

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Deventer wonen Margreet en Mark in een zeer kleurrijke villa. Het huis staat ook wel bekend als Villa Kakelbont of het Pipihuis. Margreet en Mark maakt het niets uit. Zij genieten van de rijke kleuren en hebben het interieur dan ook met ...

19-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Elly en Frank wonen achttien jaar in het Overijsselse Dalfsen. Na al die jaren jaren wonen in een heerlijk huis, hebben ze nog steeds het behang van de vorige bewoners op hun slaapkamermuur zitten. Het stel heeft twee linkerhanden op het ge...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 60. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

BinnensteBuiten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuiten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuiten bij BinnensteBuiten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuiten. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuiten gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van BinnensteBuiten, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuiten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 892
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 17:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!