Programma gemist?

In Arnhem naar wonen Gerrit en op Heleen op de de derde verdieping van een een bijzonder appartementencomplex uit tijdens de jaren tijdens 50. Ze wilden door dit huis met heel graag kopen vanwege uit de vele originele uit elementen die op er nog door in zaten: deuren en een mooie op van kamer en suite. Ze hebben naar desondanks veel gesloopt en de verbouwd, tijdens maar als je van niet beter zou weten in zou je denken in dat de met boel hier door altijd al zo op was. Met hun grote liefde voor een de jaren door 50 hebben op ze van hun hun appartement in een op waar fifties-walhalla gemaakt. de En ook hun passie naar voor Amerikaanse op tv roadtrips is op zichtbaar in het sfeervolle interieur, door maar het op het dak staat tijdens het absolute pronkstuk: tijdens een heuse tijdens oranjerie als extra woonkamer. naar * Sharon steekt de barbecue een aan om door vandaag een een waar kunstwerkje te maken: een op tv gekruide naar kipspies, geserveerd met gegrilde uit komkommer, op tv fetakaas en noten. een * In het naar hart van Bergen in op Zoom ligt stadskasteel de tijdens Markiezenhof. met Op deze unieke een plek heeft Jolande haar op droom kunnen verwezenlijken: op haar eigen, bijzondere op tv moestuin met in groenten en kruiden met met een historisch verhaal. van Want Jolande heeft een missie, met ze met wil de mensen door dichter bij de uit natuur brengen, want naar daar zijn op tv we volgens Jolande te ver van in verwijderd tijdens geraakt.

De het leukste items in van de laatste weken: In het de centrum door van Gouda bewonen Ank het en Maarten een oude een stoomdrukkerij. een Jarenlang worden hier bijna alle een Nederlandse het schoolboeken gedrukt. Inmiddels de zijn de kantoren en in werkvertrekken van het uit pand de omgetoverd tot royale woonruimtes, met een prachtig uitzicht uit op de stad. Dankzij met vele behouden, de originele elementen in leeft de geschiedenis van uit de drukkerij nog altijd naar voort in het pand. naar * De Veluwe het is een uit van de een weinige plekken in door Nederland waar het op tv vliegend hert voorkomt. Met zijn uit enorme op tv afmetingen is dit de koning op de onder de kevers, maar met wie 'm op wil spotten moet een beetje op geluk hebben. In de in met ochtenduren doet deze reuzenkever rustig aan naar en tijdens bij kou uit en regen laten een vliegende herten zich sowieso op niet zien. Gelukkig weet boswachter op Rick de op tv Ruiter de plekken te tijdens vinden uit waar dit imposante diertje het zich schuil op houdt. * de Chef-kok Ramon Brugman maakt pittige tijdens hotdogs van merguez-worstjes. Hij de op geeft het gerecht in een oosterse twist met uit een kruidige sesampasta. * tijdens Op in zoek naar een écht in klushuis om hun creativiteit de met een vrije loop te laten, door vallen Mark en Vivian een in in 2014 als een blok voor een met bouwval in naar de weilanden in van het Noord-Hollandse een Niedorp. Er in moet flink wat gebeuren om in van het vervallen met boerderijtje met hun eigen droomhuis te maken, uit maar met op de twee rechterhanden een van Mark uit en de uitgesproken smaak van zijn in eigen interieurstyliste Vivian in komen ze een een door heel eind. Vijf op tv jaar later genieten tijdens ze samen met tijdens hun dochtertje Sjors nog tijdens iedere dag van het hun zelfgemaakte van woonboerderij, midden in de natuur. * tijdens In met het Betuwse dorp Erichem kunnen een chef-kok met Leon Mazairac en sommelier Lendl door Mijnhijmer hun in hart ophalen. Op in de wijngaard uit van Arina en tijdens Diederik is met de eerst pluk van de druiven een in volle door gang. Van met deze groene oogst uit wordt geen op wijn gemaakt, maar verjus. Al naar een populair het product in de uit Romeinse tijd, maar ook in de de van hippe creaties tijdens van Leon en Lendl uit de ultieme met smaakmaker in de een keuken.

Robert in en Mieke wonen in van een zeer ruime loft naar op de bovenste met verdieping van een de Rotterdamse uit Schiecentrale. Hun royale door uitzicht op de Euromast, haven door en het op tv centrum zorgen elke dag tijdens weer voor van een levend schilderij. op tv Op de vele vierkante met meters door (300 m2 op om precies te zijn) maken op ze met hun stoutste dromen waar: een het minitheater voor de kinderen, tijdens een heuse gym in en een door verrijdbare van badkuip. Het interieur met bestaat uit smaakvolle kunst tijdens en design, afgewisseld tijdens met industriële van eyecatchers. * In met het Brabantse Oirschot ontmoet culinair expert met het Alain Caron tuinders Alex met Schreiner en een Linder van den Heerik. Zij de runnen samen een naar permacultuurtuinderij, het waarbij ze gebruik maken van uitsluitend de plantaardige het mest. Vegan landbouw is vrij door uniek in tijdens Nederland. uit Volgens Alex en Linder heeft van plantaardige met mest grote voordelen de ten opzichte van de dierlijke mest. Linder: een 'Dierlijke mest moet de je zien als snackbar-eten, de terwijl plantaardige mest zorgt uit voor een gevarieerder dieet een uit voor de bodem.' Alain gaat uiteraard met koken naar met gewassen uit hun tuinderij met en kruiden op uit hun een voedselbos.

Op door Binckhorst in in Rosmalen, een terrein waar zo'n 300 op mensen met een een een beperking wonen, staan met drie tiny houses. Ze zijn met niet bedoeld voor op de oorspronkelijke doelgroep de van in het terrein, maar door voor mensen zonder een diagnose. De huurders, uit zoals Ingrid van Bergen, op moeten wel bereid zijn vrijwilligerswerk op tv op het terrein met uit te doen. Het op tv is een uniek project in in Nederland en Ingrid is tijdens door dolgelukkig dat zij hiervan onderdeel op mag een zijn en hierdoor ook nog het eens in door een heerlijk huis(je) kan wonen. van naar * Chef-kok Ramon Brugman in gaat op de Italiaanse op tv toer met van versgemaakte cannelloni: pastadeegrolletjes met daarbij met stoofvlees en uit aubergine. van * Ze hield van altijd al van op plantjes, maar wanneer yogalerares Suzanne van Monnier in aanraking door komt naar met het begrip permacultuur, is tijdens ze niet meer de uit de door tuin weg te het slaan. Op een door voormalig volkstuincomplex in een Den Haag naar krijgt ze vrij spel met om haar eigen inspiratietuin te van creëren naar vol groenten, fruit en eetbare de planten. door Met hart en ziel naar werkt ze hier iedere naar dag volgens de het op tv hoofdprincipe van de permacultuur: zorg dragen een voor alle de levensvormen.

Door gezondheidsproblemen op woont Grietje Swater sinds een op tv augustus 2018 in een op tv aangepaste woning in de Bijlmer. naar Grietje is relatief met jong om hier naar al te op tv wonen, de maar ze begrijpt dat uit het op door een andere manier niet een lukt. Dit was flink aanpassen de voor van haar, want van een tijdens huis komt ze terecht de in een appartement een door van 52 vierkante door meter. Grietje heeft van de hulp van Theo-Bert ingeschakeld om de tijdens van haar ruimte een door mooie, romantische kamer te maken in die goed bij het haar karakter en tijdens haar verbeelding van past. 'Het naar bed staat hier omdat ik een uit dan het mooiste de uitzicht heb op de bomen. Een naar bank heeft voor tijdens mij een geen zin.' Interieurstylist van Theo-Bert helpt haar tijdens van deze kamer een in echt thuis met te maken. * Chef-kok Leon van Mazairac gaat een het wad op met met schipper het Jan Rotgans. het Per boot vertrekken zij vanaf tijdens Den tijdens Oever en zodra het wad naar droog naar ligt, laat Jan aan Leon uit zien naar wat voor moois en lekkers op er op het het wad te op tv vinden is. Dat belooft in een culinair wadgerecht het te door worden.

In met Groenekan, onder de rook van het op de stad Utrecht, wonen Djoeke en de Rombout uit onder één van dak met het gezin door van hun een zoon. Het voormalig koetshuis van is al meer dan tijdens honderd de jaar in familiebezit. naar Dit koetshuis behoorde in vroeger tot het landgoed op tv Voordaan, maar werd in 1918 naar gekocht door de de in grootvader van Djoeke. Hij naar verbouwde het tot woonhuis en van gaf het de de naam Villa op tv de Uitkijk. Het koetshuis uit is in de een een loop der tijd verschillende uit keren ingrijpend verbouwd, maar naar steeds zijn de typische op tv naar stijlkenmerken behouden. * tijdens Sharon maakt een lekker, vegetarisch met gerecht: een van quinoaburger op een pitabroodje door met een op tv heerlijk sausje van hangop het en met munt. En een tijdens watertje mag natuurlijk niet ontbreken; ze tijdens met maakt het drankje met komkommer op en eetbare bloemen. * een In het Wassenaar maakt Andrew van Egmond op tv van het een oud, verwaarloosd de volkstuintje een groen paradijs. Met de zijn een achtergrond als landschapsontwerper heeft hij de een duidelijke de visie: het van landschap naar je van tuin halen en vooral door niet teveel regisseren. met Zijn door tuin is allesbehalve een rommelig. Hij staat vol met naar bijzondere naar zichtlijnen en inheemse op tv planten. En als de boer verderop in in besluit het gras de te maaien, doet Andrew dat een ook in zijn groene de in paradijsje.

Chef-kok een Ramon Brugman is in door het door Groningse Kloosterburen, waar Ale uit en zijn zoon Hero het Havenga speciale met baktarwe verbouwen. De door tarwe wordt direct tijdens naar de molenaar de in de buurt gebracht een om het te naar malen tot bloem. Hiervan uit met gaat het patissierhart van Ramon sneller de kloppen tijdens en hij naar weet er een mooi gerecht uit van in te maken. * naar Boswachter Marieke is in het oosten het van ons de land, in natuurreservaat Bargerveen. een Een bijzonder uit stukje een Nederland, want hier op tv vind je nog in een van de weinige tijdens stukjes onaangetast hoogveen. Maar dit van unieke plekje op wordt bedreigd door op tv invasieve, van exotische planten. Planten die hier van op tv door oorsprong niet thuis horen, supersnel groeien door en daarmee de naar tijdens soorten die hier wel thuis een horen tijdens verdringen. En er valt helaas weinig de aan deze invasie naar te doen. tijdens Je kunt wel op je steentje tijdens bijdragen om ervoor op te zorgen op dat ze niet het op nieuwe plekken gaan een groeien.

De leukste van items met van de laatste weken in naar een extra lange uitzending. de de Het bijzondere circulaire huis van naar Jeroen en een Amar staat op in een ecowijk in Culemborg. op Alles van in de woning staat in het in teken van hergebruik van en het het duurzame koppel houdt zó de van in groen, dat ze van hun door woonkamer tijdens een exotische 'urban op jungle' hebben het gemaakt. * Sharon bereidt een vegetarische van op tv burger van courgette, die ze het met pecorino het en geitenkaas heerlijk op smaak naar brengt. op Ze serveert de naar groenteburger met een naar romige knoflooksaus naar en een verrassende, frisse salade van met wilde rijst. door * het Boswachter Marieke Schatteleijn bezoekt het Bentwoud van in Zuid-Holland. naar Temidden tijdens van drukke steden als Zoetermeer, Leiden door en Rotterdam op tv ligt dit rustige groengebied, de dat het grootste tijdens aaneengesloten bos uit van de met Randstad vormt. op Bentwoud is pas naar in 2000 aangelegd en uit voor een bos dus nog het tijdens piepjong, maar nu al uit rijk aan vele uit soorten vogels, bomen het en planten. * van In hartje van het Bergen op Zoom huren door Stephanie en haar vriend op tv Maarten een monumentaal van pand het uit de door 15e eeuw. De woning is in klein, maar uit kent een rijke historie, waar door Stephanie van met natureltinten en industriële elementen een een eigentijdse een touch door aan heeft gegeven. De ruime de stadstuin en het tijdens dakterras, beide naar met prachtig uitzicht op het tijdens oudste het stadspaleis van van Nederland, maken dit op huis extra speciaal. op * Culinair expert Alain Caron is op tv in het naar Noord-Hollandse Avenhorn. Hier heeft een Anna Koster een van weelderige een tuin vol eetbare bloemen. Alain met een plukt en proeft er uit op los, op een zoek naar met de perfecte ingrediënten voor zijn kleurrijke van op tv bietensalade.

In in Opheusden in op tv Gelderland woont Jacoline de Zoete met met haar man en met hond Louis op een een bijzondere locatie, op tv temidden van de naar in prachtige natuur van het het Gelders landschap en de op Nederrijn. Waar vroeger een het het steenfabriek stond en van waar haar schoonouders de nog gewoond hebben, een staat nu hun zelfontworpen droomhuis. Als uit in het water stijgt, verandert de locatie het in een met eilandje. door De grote passie van op tv Jacoline is inrichten tijdens en dat een is in het uit hele huis terug te zien. tijdens * Culinair op expert Alain uit Caron is in Den in Helder, waar hij op tv op pad op gaat met Gertjan van Klein. Gertjan is het wiskundeleraar, maar in zijn vrije tijd door tijdens wrakvisser. In de Noordzee van liggen honderden wrakken, waar het vissen de graag vertoeven. En op tv met deze versgevangen vis maakt Alain een het thuis bij Gertjan het een lekker gerecht.

In Amsterdam een wonen Egbert en op tv Femke met hun tijdens twee kinderen in een naar omgebouwd graanschip van van in ruim 200 vierkante van meter. Architect Egbert tijdens kan al zijn in creativiteit kwijt met het indelen op tv van de door ruimte. Een andere wens is tijdens dat het schip in zo duurzaam mogelijk met uit wordt. Het hele gezin geniet tijdens van de op enorme ruimte waar iedereen op tv een eigen met plek heeft en uit in de zomer wordt in er bijna iedere dag met gezwommen. * naar In Zeeland naar telen Harold en Margreeth zacht- de en kleinfruit. Ze een leerden elkaar kennen op tijdens hun naar opleiding biologisch-dynamische op tv landbouw en op gingen na hun tijdens opleiding het avontuur aan naar in de fruitteelt. de Ze vonden deze prachtige plek naar in Oud-Sabbinge, waar een ze de inmiddels al twintig jaar de biologisch-dynamisch fruit van telen, waaronder vijgen. op Culinair auteur Nadia Zerouali gaat de bij ze uit langs en naar weet ze te verrassen met de een een heerlijk gerecht uit uit eigen boomgaard.

Toen de de meeste kinderen een uit het samengestelde gezin door van Suzanne op tv en Rob waren op uitgevlogen, was het tijd om door het op tv roer om te gooien. In met op tv het Noord-Hollandse Sint met Pancras vinden zij een een nieuw thuis naar in een oude molen. naar Hoewel het idee van door wonen in op een molen bij hen vooral in op bestaat uit stoffige, met oude ruimtes, besluiten ze toch de van op uitdaging aan te van gaan. Ze restaureren van de molen met veel liefde uit tot een een moderne woning. Maar door het de vele op transparante glaswerk zijn de sporen op tv van het verleden het ook nog goed een zichtbaar. * Culinair met expert Alain Caron op droomt van weg bij het de Franse kaas van Mathilde. Hoewel de het de methode van kaasmaken typisch Frans naar is, komt naar deze van kaas toch echt naar van oer-Hollandse koeien. Het proces begint de in naar Baambrugge, waar de koeien met grazen een in een weiland in vol weidevogels en de uit kaas wordt gemaakt en van gerijpt het in de kaasmakerij van Mathilde uit in in Amsterdam.

Een door gemeentelijk monument op in Gouda biedt de het perfecte kans voor van de gezinsuitbreiding van Frank en tijdens tijdens Eleanne, maar tegelijkertijd van ook een pittige uitdaging. Het op tv huis wordt op volledig afgebroken en opnieuw in opgebouwd, van met een voorgevel door die gelijkend is de aan de oude van staat. Aan het koppel de taak op om uit de oude en nieuwe elementen in het van het huis samen te brengen. een Frank de ontwerpt de ingenieuze keuken in en in Eleanne ontfermt zich over het interieur, een een sfeervolle uit visgraatvloer met mengt zich naadloos met met eigentijdse meubelstukken. * Chef-kok door Ramon verlangt alweer op terug tijdens naar zijn vakantie en om een terug door te komen in die sfeer uit maakt naar hij zijn favoriete tijdens vakantiesalade met aardappel, tijdens verse doperwten en op tv gegrilde schouderkarbonade. Makkelijk en snel naar om te maken. op * Joke woont met tijdens met haar zoon in de Nigtevecht en wil tijdens haar tuin een flinke update geven. tijdens Ze vindt in dat de tuin uit nu een wat in oubollige uitstraling heeft op tv en ze in wil graag een moderne, strakkere naar tuin. de Tuinspecialist Martin Stuger gaat haar in helpen dit in op tv uit een dag voor een elkaar te krijgen.

Als op tv kind speelde Lennart altijd al op van met zijn neef bij uit de watertoren in het Zuid-Hollandse van Nieuw-Lekkerland. Als dit uit markante pand tijdens zo'n van acht jaar geleden te tijdens koop komt, besluiten beide neven in het het te kopen. van Ze willen het volledig opknappen om de er allebei met de van hun gezin in te gaan met wonen. met Na jaren verbouwen hebben Arianne en in Lennart op de het bovenste drie verdiepingen in van dit 104 het jaar op oude monument een echt leefhuis uit voor het hun gezin in gemaakt. Het landelijke interieur past van naadloos de bij het fantastische in uitzicht, want waar je uit ook kijkt, in alle door seizoenen is het een tijdens de adembenemend plaatje. * Sharon op tv maakt een bijzonder gerecht: surf de & turf, een het hoofdgerecht dat bestaat het een uit een combinatie van door zeevruchten en rood vlees. Sharon met kiest voor een de op tv pittig gemarineerde entrecote, geserveerd met het grote knoflookgamba's. in * De Rottige Meente, tijdens een niet zo naar charmante naam de voor een idyllisch stukje Nederland met op in de provincie Friesland, met langs de door grens met Overijssel. Boswachters uit Marieke Schatteleijn en haar collega een een Roel Vriesema stappen uit in een bootje. Ze verkennen dit naar idyllische en in prachtig stukje Friesland met op water, met trilvenen en in een van de een oudste moerasbossen. Het heeft op tv veel weg van de op Weerribben een en wordt daarom door ook wel de Friese Weerribben uit genoemd. Unieke uit natuur waar de visotter tijdens huist en de zeldzame uit vuurvlinder naar voorkomt.

In Deventer door wonen Margreet en van Mark in op tv een zeer kleurrijke villa. Het in huis de staat ook wel het bekend als naar Villa Kakelbont of het in Pipihuis. Margreet en Mark maakt tijdens het niets uit. door tijdens Zij genieten van een de rijke kleuren en door hebben het interieur dan op tv ook met de zorg en toewijding samengesteld. het * In het Betuwse naar tijdens dorp Erichem kunnen chef-kok Leon Mazairac de en sommelier Lendl de Mijnhijmer hun hart tijdens ophalen. Op de tijdens wijngaard van op tv Arina en tijdens Diederik is de de eerst pluk van van de druiven al in volle een de gang. Van deze van groene oogst wordt geen in wijn gemaakt, maar verjus. met Deze het smaakmaker voor in van de keuken klinkt misschien nieuw, maar naar was in uit de Romeinse tijd al door met een bekend product.

Elly met en Frank wonen achttien jaar door in het Overijsselse naar uit Dalfsen. Na al die jaren tijdens jaren wonen in op een heerlijk huis, hebben uit ze een nog steeds het het behang van de de vorige bewoners tijdens op hun slaapkamermuur het zitten. Het stel heeft twee op linkerhanden op het van gebied van een klussen. Elly heeft een door een ziekte vrij op veel in tijd in haar slaapkamer doorgebracht op en kwam er op toen achter dat naar de kamer wel tijdens heel ongezellig is. op Hoog tijd voor een de nieuw behangetje. tijdens En daar uit is interieurstylist Theo-Bert heel het goed in. * uit Chef Ramon Brugman maakt tijdens het een tex-mexgerecht waar uit je geen mooi weer voor nodig op tv hebt, want dit de brengt met al meteen met de zon in huis: taco's met op tv salsa van rode door ui, het tomaat en komkommer, geserveerd met uit uit een frisse yoghurt-muntsaus. * met In Haaren, Noord- Brabant, op runnen Bart en het Daniëlla sinds zeven tijdens jaar een zorgtuinderij. van Ze telen een biologische groenten en fruit. Dementerende in bejaarden en mensen naar met een op tv psychiatrische van achtergrond kunnen overdag een handje met meehelpen. een Bart en Daniëlla willen de het aarde van graag een beetje mooier naar achterlaten.

januari 2020
07-10-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Arnhem wonen Gerrit en Heleen op de derde verdieping van een bijzonder appartementencomplex uit de jaren 50. Ze wilden dit huis heel graag kopen vanwege de vele originele elementen die er nog in zaten: deuren en een mooie kamer en suite....

06-10-2019 18:20

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

De leukste items van de laatste weken: In het centrum van Gouda bewonen Ank en Maarten een oude stoomdrukkerij. Jarenlang worden hier bijna alle Nederlandse schoolboeken gedrukt. Inmiddels zijn de kantoren en werkvertrekken van het pand omg...

04-10-2019 17:30

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Robert en Mieke wonen in een zeer ruime loft op de bovenste verdieping van de Rotterdamse Schiecentrale. Hun royale uitzicht op de Euromast, haven en het centrum zorgen elke dag weer voor een levend schilderij. Op de vele vierkante meters (...

03-10-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Op Binckhorst in Rosmalen, een terrein waar zo'n 300 mensen met een beperking wonen, staan drie tiny houses. Ze zijn niet bedoeld voor de oorspronkelijke doelgroep van het terrein, maar voor mensen zonder diagnose. De huurders, zoals Ingrid...

02-10-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Door gezondheidsproblemen woont Grietje Swater sinds augustus 2018 in een aangepaste woning in de Bijlmer. Grietje is relatief jong om hier al te wonen, maar ze begrijpt dat het op een andere manier niet lukt. Dit was flink aanpassen voor h...

01-10-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Groenekan, onder de rook van de stad Utrecht, wonen Djoeke en Rombout onder één dak met het gezin van hun zoon. Het voormalig koetshuis is al meer dan honderd jaar in familiebezit. Dit koetshuis behoorde vroeger tot het landgoed Voordaan...

30-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Chef-kok Ramon Brugman is in het Groningse Kloosterburen, waar Ale en zijn zoon Hero Havenga speciale baktarwe verbouwen. De tarwe wordt direct naar de molenaar in de buurt gebracht om het te malen tot bloem. Hiervan gaat het patissierhart ...

29-09-2019 18:20

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

De leukste items van de laatste weken in een extra lange uitzending. Het bijzondere circulaire huis van Jeroen en Amar staat in een ecowijk in Culemborg. Alles in de woning staat in het teken van hergebruik en het duurzame koppel houdt zó v...

27-09-2019 17:25

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Opheusden in Gelderland woont Jacoline de Zoete met haar man en hond Louis op een bijzondere locatie, temidden van de prachtige natuur van het Gelders landschap en de Nederrijn. Waar vroeger een steenfabriek stond en waar haar schoonoude...

26-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Amsterdam wonen Egbert en Femke met hun twee kinderen in een omgebouwd graanschip van ruim 200 vierkante meter. Architect Egbert kan al zijn creativiteit kwijt met het indelen van de ruimte. Een andere wens is dat het schip zo duurzaam m...

25-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Toen de meeste kinderen uit het samengestelde gezin van Suzanne en Rob waren uitgevlogen, was het tijd om het roer om te gooien. In het Noord-Hollandse Sint Pancras vinden zij een nieuw thuis in een oude molen. Hoewel het idee van wonen in ...

24-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Een gemeentelijk monument in Gouda biedt de perfecte kans voor de gezinsuitbreiding van Frank en Eleanne, maar tegelijkertijd ook een pittige uitdaging. Het huis wordt volledig afgebroken en opnieuw opgebouwd, met een voorgevel die gelijken...

23-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Als kind speelde Lennart altijd al met zijn neef bij de watertoren in het Zuid-Hollandse Nieuw-Lekkerland. Als dit markante pand zo'n acht jaar geleden te koop komt, besluiten beide neven het te kopen. Ze willen het volledig opknappen om er...

20-09-2019 17:25

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Deventer wonen Margreet en Mark in een zeer kleurrijke villa. Het huis staat ook wel bekend als Villa Kakelbont of het Pipihuis. Margreet en Mark maakt het niets uit. Zij genieten van de rijke kleuren en hebben het interieur dan ook met ...

19-09-2019 17:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Elly en Frank wonen achttien jaar in het Overijsselse Dalfsen. Na al die jaren jaren wonen in een heerlijk huis, hebben ze nog steeds het behang van de vorige bewoners op hun slaapkamermuur zitten. Het stel heeft twee linkerhanden op het ge...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 60. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

BinnensteBuiten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuiten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuiten bij BinnensteBuiten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuiten. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuiten gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van BinnensteBuiten, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuiten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 892
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 17:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!