Programma gemist?

Aflevering 111 op tv - Lifestylemagazine. Een met kunstenaarshuis, Nadia bezoekt Maggie uit Xu om door samen Chinese met dumplings te maken en een historische door moestuin op landgoed op tv het Amelisweerd.

Aflevering 110 - van door Lifestylemagazine. Alain bezoekt een ijsmaker met door bijzondere ijssmaken en een tuinspecialist Martin van knapt een tuin op het van een met logeerhuis voor naar kinderen.

Aflevering 109 - de Lifestylemagazine. Een uit duurzaam huis in een de Gelderse boomgaard, Sharon met maakt muffins van bananen op tv en havermout, boswachter het het Marieke bezoekt het hart door van Drenthe.

De van jaren 70-woning van de in Italiaanse tijdens Elisa en Marco tijdens en hun kinderen in Uithoorn is de flink het onderhanden genomen. Ze van hebben het in huis eerst volledig gestript en daarna van opnieuw ingedeeld. uit Door hun Italiaanse van roots bezoeken ze dat met land regelmatig. Vaak een op tv komen ze dan terug met mooie een van retro-items voor thuis, want zoeken de naar unieke jaren 70-stukken naar is de hun passie. In hun hele de een huis komen die retrotoppers weer op mooi tot hun recht. met * de De paarden op tv in de Koninklijke Stallen van met paleis op tv Noordeinde worden het van hele jaar door op tv ingezet voor ceremoniële gebeurtenissen. op tv Maar de derde op dinsdag in september de is wel de de meest bijzondere. Dit naar jaar zijn door de Friese paarden aan de beurt uit om de koetsen op tv op in Prinsjesdag te tijdens trekken. In de lente beginnen het ze al met trainen naar naar voor deze speciale dag. het Stalmeester Bert met leidt BinnensteBuiten rond in de een Koninklijke door Stallen.

Sinds een met jaar woont Ron het samen het met Alexandra en door haar dochters in door een monumentale woning uit tijdens 1585 aan de haven van uit naar Dordrecht. Samenwonen was een van kleine uitdaging, want wat inrichting op tv betreft hebben Ron uit en Alexandra ieder op een eigen in smaak. op Ron houdt van allerlei op tv stijlen door op elkaar heen, met een hoofdrol voor naar de jaren in 60, tijdens terwijl Alexandra echt van in nieuwe, moderne spullen door houdt. Maar het de is ze op gelukt een fijne sfeer het in huis het te creëren, met vanaf alle vier het verdiepingen een fabelachtig uit door uitzicht op de mooie het haven. * Chef-kok Sharon het de Miranda houdt ervan door om uit bij mooi weer de buiten te in koken. Ze gebruikt het de barbecue om op halloumi (kaas) te een grillen, maar dat niet van alleen: ook avocado's het gaan op de gril. Verder uit maakt ze een tijdens salade van onder in andere door komkommer, radijs naar en rucola. En, van uiteraard, een verfrissend tijdens water met een smaakje. met * Deborah van woont op een prachtige buitenplaats van in het het Zuid-Hollandse dorp Schipluiden. Ze door had daar uit een bijenkas, maar tijdens helaas redde haar van bijenvolk het niet op tv en ging dood. tijdens Op zoek naar de oorzaak in raakt met Deborah gegrepen een door de noodzaak van bestuiving het door bijen een van allerlei voedingsgewassen. Aangezien het van niet goed gaat met met de bij van komt ze in op tv actie. tijdens Ze realiseert een plan het om de snelwegbermen door door heel Nederland tijdens in bloei het te zetten, voor de bijen de en van andere insecten. En haar de actie heeft op succes.

In het door Brabantse tijdens Hoogerheide ligt een landhuis met een een allure die je een in uit Nederland niet gewend bent. Hier tijdens wonen Peter uit en Petra, een die hier hun droom een uit zagen komen. van Peter het is van oorsprong timmerman en kan tijdens maken wat van zijn ogen zien. met Hij heeft hun landhuis op zelf ontworpen tijdens en gebouwd en al de hun wensen vervuld: de van zwembad met door poolhouse tot door wijnkelder, wellnessruimte en een naar heuse door torenkamer. Ook na de op tv bouw blijft Peter in bezig, want al een het onderhoud de aan huis en de tuin van doet naar Peter ook zelf. Petra naar heeft de inrichting op tv voor haar rekening genomen de en met er een sfeervol thuis van tijdens gemaakt. Chef-kok Leon op tv Mazairac uit is in het Groene Hart, in waar visser Hans op van uit der Laan tijdens netten vol rivierkreeften naar in boven haalt de in de wateren bij uit Gouda. De rivierkreeft is als in exoot in in het Nederlandse op water beland, met maar gedijt hier uitstekend. Samen met op door zijn kleinzoon Mathijs uit geniet Hans op zijn naar bootje van de natuur, van tijdens elkaars gezelschap en het de delicatesse met die ze vangen. Leon tijdens helpt een handje tijdens mee en in maakt een door smakelijke maaltijd op met de versgevangen van rivierkreeftjes.

In het op tv Brabantse Nistelrode wonen naar Wim een en Marja Lips samen met hun het zoon Ruud in van een ecologische naar woning. Het huis is van een een van de een eerste huizen die gebouwd is een met het bijzonder bouwmateriaal: tijdens kalkhennep. tijdens Maar de tuin uit is pas echt tijdens hun grote trots en heeft door centraal het gestaan in het bouwproces. naar Zoals Wim zelf zegt: tijdens 'De Nederlander van bouwt een huis door en maakt de er een tuin omheen. met Wij in hebben dat precies andersom van gedaan. We naar willen in de tuin wonen en uit hebben daar het op van huis omheen gecreëerd'. In op tv de buitenkeuken met maakt chef-kok Ramon Brugman een heerlijke, naar betaalbare maaltijd op tv met met fava bonen: foul medames met een zelfgemaakte pitabroodjes. Dit gerecht, van een soort op tv bonendip, uit wordt veel gegeten in Egypte, op tv Libanon, Syrië en tijdens Marokko. Het is op een gerecht het vol eiwitten het en zodoende een goede vleesvervanger, maar uit vooral ook tijdens superlekker. In een uit oud schoolgebouw in van het Noord-Hollandse Huizen naar worden jaarlijks honderden op tv egels opgevangen en verzorgd. op tv Het is een op tv uit de een hand gelopen hobby de van Jenny naar Kleve. Ondertussen verzorgt Jenny naar al meer dan uit twintig jaar met tijdens veel passie de zieke en op tv gewonde egels, om ze vervolgens weer op uit op tv te zetten in de van natuur.

Interieurstylist door Theo-Bert Pot in is in Bleiswijk, waar Brenda door en uit Gijs en hun twee kinderen tijdens al jaren tijdens heerlijk wonen. Onlangs een hebben ze op besloten een verhuizing nog enkele een jaren door uit te stellen, maar daarom is de de van woonkamer wel aan een op opknapbeurt de toe. Nu hebben Brenda en van Gijs wat uit moeite met het maken van een in keuzes. Daar is Theo-Bert door weer erg door goed in, zijn hulp van door is nog ook in erg gewenst. * uit Culinair tijdens expert Alain Caron is in op het op Zeeuwse Kerkwerve waar Aart-Jan Bil van zeekraal verbouwt. Zijn groente door teelt Aart-Jan niet naar met langs het water, maar in op tv een prachtig natuurgebied op tv op Schouwen-Duiveland. met En dat is soms van echt pionieren. Natuurlijk gebruikt van Alain de op tv zeekraal om een naar heerlijk gerecht een te maken.

In Amsterdam op tv bewoont Miluska met haar de met dochter een klein, naar maar heel fijn op en zeer stijlvol ingericht in huurappartement. 'Parijs' is in een belangrijke sfeerbepaler bij het op tv samenstellen in van het interieur. Moeder in en dochter het leven dan wel door niet als als uit God in Frankrijk, uit maar wel uit in Parijse sferen aan de Amsterdamse een tijdens gracht. Buiten koken is op zo leuk. Chef-kok het Sharon de Miranda inspireert door met kip gemarineerd in naar yoghurt en saffraan, die op tv ze naar grilt op in de barbecue. Daar serveert naar ze op met de barbecue gepofte, gevulde in aardappel bij én een een salade door met rettich, ei de en uitgebakken spekjes. Zo lekker. In op tv het Friese Beetsterzwaag met ligt uit een historisch kassencomplex in door de overtuin van het het adellijke op Lycklamahûs. De op tropische kas hier is bijna 90 een jaar oud, en een de naar daarnaast gelegen op tv druivenkas zelfs bijna uit 150 jaar. Op het uit complex groeit veel tijdens citrusfruit, bijvoorbeeld van door twee oude naar sinaasappelbomen. En dan is er op tv nog een monumentale paardenkastanje op tv tijdens met een verborgen boodschap. de Er is onwaarschijnlijk naar veel moois te zien het in deze uit kassen.

In de uiterwaarden naar van uit de Waal bij met Beuningen wonen Co naar en Marion in de voormalige het de vlamoven van een een indrukwekkende 19e-eeuwse steenfabriek. Veel authentieke het details tijdens in hun woning van herinneren nog aan dit met verleden. Ze strijken hier neer van om de dichter bij de natuur te met van zijn en voeren die groene de gedachte naar ook door in een hun huis. Bij met de eerste aanblik van het rijksmonument een een vallen ze voor het karakteristieke tijdens pand, een het fantastische uitzicht op tv op de rivier een en de groene door oase van het door aangrenzende natuurgebied. Hier maken door ze hun droom waar, uit realiseren een de heerlijk huis en genieten tijdens ze alle seizoenen door van de hun mooie uitzicht. in * Chef-kok Ramon Brugman vindt uit koken in de in buitenkeuken heerlijk. Hij door maakt er zijn een versie naar van de Siciliaanse pizza. naar Hij maakt met zelf het pizzadeeg uit en gebruikt voor de topping onder op meer zoete minitomaten op tv en heerlijke het mozzarella. Alsof je met nog in Italië de op vakantie bent. met * Dit jaar is in het jaar naar van de huiszwaluw. in Deze op vogel heeft het moeilijk met en krijgt daarom dit het jaar extra aandacht. op tv In de polder naar Arkemheen het bij Nijkerk nestelt deze vogel in op van een oud stoomgemaal, waar op vogelaar Camilla in Dreef een kijkje door neemt. De huiszwaluw woont in graag in de omgeving van de mensen, vandaar de naar tijdens naam.

Toen op tv Wybe van met der Velde zag dat één van tijdens de van laatst overgebleven door paalwoningen in het dorp Loosdrecht te het het koop stond, waren in hij en zijn vrouw uit Eveline gelijk verkocht. Zij wonen door nu op het en aan het tijdens water en vinden het op tv heerlijk op tv om elke dag te leven op tv met met de elementen tijdens water en wind. De beperkte door ruimte van de woning in vraagt uit veel vindingrijkheid in het hun interieur. op tv Dit geldt zeker de voor de opbergruimte, op waar ze de meest creatieve oplossingen op tv van voor hebben gevonden. Wybe door en Eveline met genieten elke dag enorm van het het wonen op aan het van water. Ze springen zo het water een in, als het naar maar even 18 door op tv graden is gaan ze tijdens elke dag op tv zwemmen. Chef-kok Ramon Brugman laat een je watertanden op tv met een recept met voor Luikse wafels. het Hij smokkelt een beetje, het want op deze uit versie van de op wafel hoort door eigenlijk geen met slagroom of compote. Maar met gelukkig voor ons lapt Ramon tijdens die tijdens regel vandaag door aan zijn laars: van hij laat zien hoe je het er rode-vruchtencompote van bij maakt. Nog uit wat slagroom het en wat ijs. Boswachter Marieke Schatteleijn op is tijdens op pad in op tv Zuid-Kennemerland, in een op tv heel gevarieerd duingebied: Middenduin. op Hier ligt een duinvallei naar dat een door waar paradijs is uit voor insecten het door de grote variatie aan verschillende naar planten en door de aanwezigheid op van genoeg voedsel de en schuilplekken.

In met het Noord-Hollandse de Schardam wonen Esther en door Jan in hun zelfontworpen, zwarte in dijkhuis het met vrij uitzicht op tv over het met IJsselmeer. Het huis heeft een bijzondere een indeling, want op tv 's zomers vertoeven naar Jan naar en Esther in hun zomerhuis beneden tijdens in het van deel dat een vroeger als schuur het dienst deed, op in de koude wintermaanden wonen ze de boven een aan de dijkzijde. de Ze vinden het een op heerlijk huis met de een van fijne lichtinval en een op tv goede indeling. het Hun interieur is een mix van op tv oude en met nieuwe meubels, kunst, vintageserviesgoed het en veel op planten. op In het Limburgse tijdens Aalbeek waant culinair schrijver Nadia het Zerouali zich in het mediterrane streken: op tv op de kwekerij naar van Roger en het Linda Bastin groeit uit een enorme tijdens variëteit lavendel. Zo'n honderd het soorten maar liefst. Roger is uit op er helemaal weg het van: van elke op tv plant weet hij de exacte benaming. naar Niet zo tijdens gek, vindt hij, want op je vrienden de ken je immers de ook bij van naam.

In van het Limburgse dorp Sevenum wonen op tv door Wil en Rian in tijdens een zelfontworpen, tijdens duurzaam huis op een stuk een grond met de herinneringen voor Rian, want het naar was een vroeger de paardenweide van haar naar vader. Wil heeft tijdens bij de bouw de zoveel mogelijk op elementen uit de in natuur gebruikt. Het op tv huis is tevens loopbestendig in gebouwd door en voldoet aan een al hun specifieke wensen. de Ook het interieur een hebben ze zelf vormgegeven. door Het is tijdens een op mix geworden tussen moderne en met oude materialen en uit meubels. Gooi naar oud brood niet weg. door Chef-kok Sharon met de Miranda naar geeft je een heerlijk recept van om de dat oude brood nog tot in een smakelijk onderdeel tijdens van de een maaltijd te maken. Ze maakt de zelf met Spaanse peperolie, de smeert daar het brood mee een in een en grilt het door vervolgens op de barbecue. Maar dat in kan een natuurlijk ook in in een grillpan tijdens op je kookplaat binnen. Maar het dit betaalbare gerecht het bestaat in natuurlijk niet alleen uit brood. het Sharon maakt uit er een heerlijke met salsadip bij, met onder andere tijdens tomaat en paprika. uit En op als verrassend bijgerecht gegrilde romainesla. een het Deborah woont op naar een prachtige buitenplaats in het door Zuid-Hollandse dorp Schipluiden. Ze in met had daar een bijenkas, de maar helaas de redde haar bijenvolk het niet een en ging dood. Op in zoek naar het de oorzaak het raakt Deborah gegrepen door de van noodzaak van bestuiving naar door bijen in van allerlei voedingsgewassen. tijdens Aangezien door het niet goed gaat tijdens met de bij komt ze tijdens in actie. het Ze realiseert een tijdens plan om de snelwegbermen de door van heel Nederland in bloei het te zetten, voor de uit de bijen en andere op insecten. En haar actie heeft door succes.

Na naar een jaar intensieve op renovatie van hun boerderij krijgen op Rubin en Robyn, met met de de eindstreep in in zicht, een enorme klap te in op tv verwerken in 't een Goy, bij Utrecht. Door een brand op wordt hun een boerderij volledig verwoest. uit Er valt niets het meer te redden met en al tijdens hun werk is voor niets de geweest. Samen met op tv familie zetten ze van de op tv schouders eronder en trekken het een hele pand opnieuw door op in het dezelfde stijl uit van hun eerdere het woning. Inmiddels kunnen de zij trots in van het resultaat genieten. door Chef-kok Leon Mazairac op tv ontmoet in op het Gelderse Buren een gedreven de kersenteler. Arie Hakkert is een in de uit kersentijd zo'n beetje naar dag en het nacht in zijn het boomgaard te vinden.Want een van rijpe kers tijdens is een rijpe kers, de die door moet geplukt worden. op tv Om zes weken achtereen kersen op te kunnen plukken, spaart een hij de in overuren de van zijn eigenlijke baan in de op tv de afvalwerking op. Als dat geen op passie is. Leon naar maakt een verrassend gerecht tijdens met een de kers uit in de hoofdrol. Tuinspecialist tijdens Martin Stuger zet voet aan uit wal door op Texel. Daar kunnen Amber en in Kevin de zijn hulp goed tijdens gebruiken voor het hun tuin. Er staat de een schutting en er is tijdens uit zand gestort, maar tijdens hoe nu verder? Martin helpt door ze tijdens op weg met naar ideeën voor de tuinaanleg. in En dat op resulteert natuurlijk in een groene, gezellige met het tuin.

Ruim een vier jaar geleden begint de architect Paul een uit zoektocht naar een in kavel om op tv samen met naar zijn vrouw Claudia, ook een architect, hun ideale woning naar te realiseren. Hun oog naar valt de op een oud parochiehuis in op tv Delft, waar met eerder het een Leger des Heils daklozen opvangt. naar Aanvankelijk op tv is het plan om de het uit oude parochiehuis te het behouden als basis met voor een nieuw ontwerp. Toch besluiten tijdens ze het tijdens pand het te slopen om met samen iets nieuws te kunnen ontwerpen. met Door de aanwezigheid op tv van op veel grondwater op een hun perceel wordt het tijdens een op tv uniek, modern, houten door gebouw tussen eeuwenoude naar woningen, een soort met 'drijvende loods'. * Chef-kok tijdens Ramon Brugman naar kan zijn geluk niet op uit als door hij in de buitenkeuken met tijdens de barbecue aan de een slag het kan. Hij laat zich inspireren naar door de Indiase op op keuken. Hij maakt kip tandoori waarvoor uit hij het zelf zijn kruidenmengsel in maakt. Daarnaast maakt hij een met rijstsalade met veel op tv groenten én een op het Indiase yoghurtdip, raita. * In het tijdens uit Friese Hardegarijp ligt sinds 2014 het een gemeenschapstuin waar op met natuurlijke wijze met groenten en fruit het worden verbouwd. Kunstmest op tv en bestrijdingsmiddelen zijn naar hier uit tijdens den boze. De bijzondere dorpstuin naar bestaat nu naar uit meerdere gebieden: een naar vlindertuin met de bijenstal, een teelttuin, permacultuurtuin, met het pluktuin, medicinale kruidentuin en tijdens een boomgaard naar met voedselbos. Hier wordt naar met passie gewerkt aan de biodiversiteit.

september 2018
20-09-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Aflevering 111 - Lifestylemagazine. Een kunstenaarshuis, Nadia bezoekt Maggie Xu om samen Chinese dumplings te maken en een historische moestuin op landgoed Amelisweerd.

19-09-2018 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Aflevering 110 - Lifestylemagazine. Alain bezoekt een ijsmaker met bijzondere ijssmaken en tuinspecialist Martin knapt een tuin op van een logeerhuis voor kinderen.

18-09-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Aflevering 109 - Lifestylemagazine. Een duurzaam huis in een Gelderse boomgaard, Sharon maakt muffins van bananen en havermout, boswachter Marieke bezoekt het hart van Drenthe.

17-09-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

De jaren 70-woning van de Italiaanse Elisa en Marco en hun kinderen in Uithoorn is flink onderhanden genomen. Ze hebben het huis eerst volledig gestript en daarna opnieuw ingedeeld. Door hun Italiaanse roots bezoeken ze dat land regelmatig....

15-09-2018 17:35

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Sinds een jaar woont Ron samen met Alexandra en haar dochters in een monumentale woning uit 1585 aan de haven van Dordrecht. Samenwonen was een kleine uitdaging, want wat inrichting betreft hebben Ron en Alexandra ieder een eigen smaak. Ron...

14-09-2018 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In het Brabantse Hoogerheide ligt een landhuis met een allure die je in Nederland niet gewend bent. Hier wonen Peter en Petra, die hier hun droom uit zagen komen. Peter is van oorsprong timmerman en kan maken wat zijn ogen zien. Hij heeft h...

13-09-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In het Brabantse Nistelrode wonen Wim en Marja Lips samen met hun zoon Ruud in een ecologische woning. Het huis is een van de eerste huizen die gebouwd is met het bijzonder bouwmateriaal: kalkhennep. Maar de tuin is pas echt hun grote trots...

12-09-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Interieurstylist Theo-Bert Pot is in Bleiswijk, waar Brenda en Gijs en hun twee kinderen al jaren heerlijk wonen. Onlangs hebben ze besloten een verhuizing nog enkele jaren uit te stellen, maar daarom is de woonkamer wel aan een opknapbeurt...

11-09-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In Amsterdam bewoont Miluska met haar dochter een klein, maar heel fijn en zeer stijlvol ingericht huurappartement. 'Parijs' is een belangrijke sfeerbepaler bij het samenstellen van het interieur. Moeder en dochter leven dan wel niet als al...

10-09-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In de uiterwaarden van de Waal bij Beuningen wonen Co en Marion in de voormalige vlamoven van een indrukwekkende 19e-eeuwse steenfabriek. Veel authentieke details in hun woning herinneren nog aan dit verleden. Ze strijken hier neer om dicht...

08-09-2018 17:40

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Toen Wybe van der Velde zag dat één van de laatst overgebleven paalwoningen in het dorp Loosdrecht te koop stond, waren hij en zijn vrouw Eveline gelijk verkocht. Zij wonen nu op en aan het water en vinden het heerlijk om elke dag te leven ...

07-09-2018 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In het Noord-Hollandse Schardam wonen Esther en Jan in hun zelfontworpen, zwarte dijkhuis met vrij uitzicht over het IJsselmeer. Het huis heeft een bijzondere indeling, want 's zomers vertoeven Jan en Esther in hun zomerhuis beneden in het ...

06-09-2018 18:50

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

In het Limburgse dorp Sevenum wonen Wil en Rian in een zelfontworpen, duurzaam huis op een stuk grond met herinneringen voor Rian, want het was vroeger de paardenweide van haar vader. Wil heeft bij de bouw zoveel mogelijk elementen uit de n...

05-09-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Na een jaar intensieve renovatie van hun boerderij krijgen Rubin en Robyn, met de eindstreep in zicht, een enorme klap te verwerken in 't Goy, bij Utrecht. Door een brand wordt hun boerderij volledig verwoest. Er valt niets meer te redden e...

04-09-2018 18:45

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten - BinnensteBuiten

Ruim vier jaar geleden begint architect Paul een zoektocht naar een kavel om samen met zijn vrouw Claudia, ook architect, hun ideale woning te realiseren. Hun oog valt op een oud parochiehuis in Delft, waar eerder het Leger des Heils dakloz...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 39. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

BinnensteBuiten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuiten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuiten bij BinnensteBuiten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuiten. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuiten gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van BinnensteBuiten, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van BinnensteBuiten? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuiten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 581
  • Laatste uitzending op 20-09-2018 om 18:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord