Programma gemist?

Harry Piekema is een te gast. Jarenlang op tv in was hij als de in AH-supermarktmanager te door zien in reclames. Nu een staat hij in de theaters tijdens met op tv 'Man wil trap op met in lampje'. van Alette is ook te gast. het naar Zij vertelt over de met diagnose kanker die uit zij in 2011 de kreeg en de impact daarvan uit op haar op leven. Verder: tips op om op je kind te helpen met van het kopen van het een huis en met uitleg over op onlinedaten.

Tineke het Schouten is in te gast. Tineke staat naar in de theaters met haar in nieuwe show uit 'T-Splitsing'. Daar komt door ze in over vertellen. Henriëtte is ook op te van gast. Zij vertelt van over de impact op tv die de diagnose kanker naar op haar leven heeft. Verder: door minder op tv stress door bananen en de tips voor naar veilig beleggen.

Gordon naar is te gast. De afscheidsconcerten de zitten er op, naar maar in Gordon heeft een nog genoeg plannen door voor de toekomst. Verder: het belang op van psychische tijdens zorg voor mensen het met kanker, het uit financieel 'opeten' van je door huis de en het vervolg van een de reis met die Sander Janson uit maakte naar op tv Malawi.

Jon van Eerd tijdens in is te gast. op Hij vertelt over de zijn nieuwe comedy 'Harrie let met op de kleintjes', een op uit dit moment te naar zien in de theaters. Verder wordt het het nut de van vitamine D besproken in en van gaan Myrna met en Sander Janson op door pad in het prachtige Zeeland. van Ook op is het vervolg van te zien van de reis de van die Sander voor Cordaid maakte van naar van Malawi.

Ruth Jacott in is te gast. door Zij met is vanaf volgend jaar uit weer in de theaters te tijdens zien. Verder: naar hoe op herken je financieel misbruik en met antwoord op de op tv vraag een of je ook de een grote schoonmaak in een je hoofd kunt houden. Daarnaast het ook aandacht voor de de met bezoeken die door Sander Janson bracht aan een naar aantal projecten van Cordaid op tv in een Malawi.

Bartho Braat is op te in gast. Hij is kandidaat uit in een 'Expeditie Robinson' en vanaf op volgend jaar te uit zien in een de theaters samen met 'GTST'-collega tijdens Jette van der Meij. de Verder een aandacht voor de uit laatste brillenmode en uit de mogelijkheden naar om op latere met leeftijd een huis te kopen. tijdens Sander en Myrna gaan uit dit keer van op uit stap in Bergen op door Zoom.

Dirk Zeelenberg op is te op gast. Naast acteur naar en trouwambtenaar is met hij nu ook door schrijver. Zijn uit eerste boek is onlangs verschenen. in Verder aandacht voor met de regels door voor het belastingvrij schenken het van geld, in hoe geld op tv te verdienen aan een op tv recreatiewoning en het tips voor wellness in in de badkamer. En Sander tijdens Janson onderging een in hoortest.

Rick de Engelkes is de te gast. Hij is in een de theaters te naar zien een met de relatiecomedy met 'Hart tegen Hart'. Samen met Sander op tv gaat Myrna van op pad in op tv prachtig Zeeland. Verder worden op er van tips voor in de perfecte keuken tijdens gegeven en antwoord op de op vraag: wat kost op tv een het testament eigenlijk?

Jörgen de Raymann is te uit gast. Na drie jaar is op hij de terug in de de theaters met de 'Zo kan het ook!'. Verder: het wat maakt reizen de met de op bus zo populair? Ook aandacht in voor speciale brillen de voor het verkeer door de en het bezoek van Sander Janson op aan door de 50PlusBeurs.

Ernst in Daniel Smit is de speciale in gast naar van Myrna Goossen. Uiteraard naar gaat met het gesprek over muziek. van Verder: wat gebeurt er met de van je financiën als je wilsonbekwaam wordt? het Hoe vaak moet op door je je gehoor laten testen? tijdens En in welke voeding is goed voor op tv je huid, het haar en in nagels?

oktober 2020
17-12-2016 15:29

Afl. 12

Myrna Plus - Afl. 12

Harry Piekema is te gast. Jarenlang was hij als de AH-supermarktmanager te zien in reclames. Nu staat hij in de theaters met 'Man wil trap op met lampje'. Alette is ook te gast. Zij vertelt over de diagnose kanker die zij in 2011 kreeg en d...

10-12-2016 15:28

Afl. 11

Myrna Plus - Afl. 11

Tineke Schouten is te gast. Tineke staat in de theaters met haar nieuwe show 'T-Splitsing'. Daar komt ze over vertellen. Henriëtte is ook te gast. Zij vertelt over de impact die de diagnose kanker op haar leven heeft. Verder: minder stress ...

03-12-2016 15:28

Afl. 10

Myrna Plus - Afl. 10

Gordon is te gast. De afscheidsconcerten zitten er op, maar Gordon heeft nog genoeg plannen voor de toekomst. Verder: het belang van psychische zorg voor mensen met kanker, het financieel 'opeten' van je huis en het vervolg van de reis die ...

26-11-2016 15:31

Afl. 9

Myrna Plus - Afl. 9

Jon van Eerd is te gast. Hij vertelt over zijn nieuwe comedy 'Harrie let op de kleintjes', op dit moment te zien in de theaters. Verder wordt het nut van vitamine D besproken en gaan Myrna en Sander Janson op pad in het prachtige Zeeland. O...

19-11-2016 15:36

Afl. 8

Myrna Plus - Afl. 8

Ruth Jacott is te gast. Zij is vanaf volgend jaar weer in de theaters te zien. Verder: hoe herken je financieel misbruik en antwoord op de vraag of je ook een grote schoonmaak in je hoofd kunt houden. Daarnaast ook aandacht voor de bezoeken...

12-11-2016 15:29

Afl. 7

Myrna Plus - Afl. 7

Bartho Braat is te gast. Hij is kandidaat in 'Expeditie Robinson' en vanaf volgend jaar te zien in de theaters samen met 'GTST'-collega Jette van der Meij. Verder aandacht voor de laatste brillenmode en de mogelijkheden om op latere leeftij...

05-11-2016 15:31

Afl. 6

Myrna Plus - Afl. 6

Dirk Zeelenberg is te gast. Naast acteur en trouwambtenaar is hij nu ook schrijver. Zijn eerste boek is onlangs verschenen. Verder aandacht voor de regels voor het belastingvrij schenken van geld, hoe geld te verdienen aan een recreatiewoni...

29-10-2016 15:25

Afl. 5

Myrna Plus - Afl. 5

Rick Engelkes is te gast. Hij is in de theaters te zien met de relatiecomedy 'Hart tegen Hart'. Samen met Sander gaat Myrna op pad in prachtig Zeeland. Verder worden er tips voor de perfecte keuken gegeven en antwoord op de vraag: wat kost ...

22-10-2016 15:26

Afl. 4

Myrna Plus - Afl. 4

Jörgen Raymann is te gast. Na drie jaar is hij terug in de theaters met 'Zo kan het ook!'. Verder: wat maakt reizen met de bus zo populair? Ook aandacht voor speciale brillen voor het verkeer en het bezoek van Sander Janson aan de 50PlusBeu...

15-10-2016 15:27

Afl. 3

Myrna Plus - Afl. 3

Ernst Daniel Smit is de speciale gast van Myrna Goossen. Uiteraard gaat het gesprek over muziek. Verder: wat gebeurt er met je financiën als je wilsonbekwaam wordt? Hoe vaak moet je je gehoor laten testen? En welke voeding is goed voor je h...

Myrna Plus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Myrna Plus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Myrna Plus bij Myrna Plus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Myrna Plus. Heb je een uitzending van Myrna Plus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Myrna Plus gemist

Informatief programma waarin Myrna Goossens gasten aan tafel ontvangt en thema´s als voeding, gezondheid, lifestyle, reizen en geld & recht bespreekt. Elke week schuift er een BN'er als hoofdgast aan, die meepraat over alles wat de revue passeert.

Uitzending gemist van Myrna Plus? Hier kun je alle uitzendingen van Myrna Plus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 17-12-2016 om 15:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!