Programma gemist?

Harry Piekema van is te gast. de Jarenlang was hij op tv als de een AH-supermarktmanager te zien in reclames. met Nu staat van hij in tijdens de theaters met op 'Man wil trap op naar met lampje'. Alette tijdens is ook te gast. naar in Zij vertelt over de diagnose de kanker met die zij in 2011 op kreeg en de impact het daarvan op haar leven. op tv Verder: tips om op tv met je kind te helpen met in het kopen van op tv een huis uit en uitleg over een onlinedaten.

Tineke op tv Schouten is te gast. van Tineke op tv staat in de theaters met haar het nieuwe show 'T-Splitsing'. een Daar komt op ze over vertellen. Henriëtte in is ook in te gast. Zij uit vertelt over de impact van die een de diagnose kanker met op haar leven met heeft. Verder: minder stress op door bananen en in tips van voor veilig beleggen.

Gordon is een te gast. op tv De afscheidsconcerten zitten er met op, maar Gordon met heeft van nog genoeg plannen voor de uit toekomst. Verder: in het belang tijdens van psychische zorg voor het mensen met tijdens kanker, het financieel 'opeten' het van je huis en tijdens het vervolg van tijdens de reis die Sander door Janson met maakte naar van Malawi.

Jon van een Eerd is te op gast. Hij vertelt van over een zijn nieuwe comedy uit 'Harrie let op van de kleintjes', op naar dit moment te zien in de een het theaters. Verder wordt uit het nut van op tv vitamine D besproken en tijdens gaan Myrna uit en Sander Janson op tv op pad in het op prachtige Zeeland. Ook is het het vervolg te de zien van uit de reis die Sander het voor Cordaid maakte op tv naar door Malawi.

Ruth Jacott naar is te gast. Zij tijdens is vanaf volgend van jaar weer in in de uit theaters te zien. Verder: hoe op herken door je financieel misbruik en antwoord met op de vraag op of je ook in een grote schoonmaak op tv door in je hoofd met kunt houden. Daarnaast de ook aandacht voor de bezoeken in die Sander Janson door bracht aan uit een aantal projecten van Cordaid tijdens in in Malawi.

Bartho Braat uit is te uit gast. Hij is door kandidaat in 'Expeditie Robinson' in en vanaf volgend op jaar te het zien in de theaters samen in met 'GTST'-collega Jette met van der Meij. in Verder aandacht voor op de de laatste brillenmode een en de mogelijkheden om het op latere leeftijd het een huis te de kopen. Sander en Myrna naar gaan het dit keer op stap in Bergen door op een Zoom.

Dirk met Zeelenberg is te door gast. Naast acteur en trouwambtenaar de is hij nu van ook schrijver. naar Zijn eerste boek is uit met onlangs verschenen. Verder aandacht de voor de de regels voor het de belastingvrij schenken van geld, hoe geld het te verdienen aan met een recreatiewoning en de tips in voor wellness in van de badkamer. de En Sander Janson op onderging een hoortest.

Rick door Engelkes is op tv te gast. Hij is in op de theaters te het zien met de door relatiecomedy 'Hart tegen in Hart'. Samen tijdens met Sander uit gaat Myrna op pad in op tv prachtig Zeeland. Verder worden met tijdens er tips voor door de perfecte keuken gegeven en antwoord tijdens op op de vraag: wat het kost een testament tijdens eigenlijk?

Jörgen Raymann naar is naar te gast. Na drie jaar is op de hij terug in de theaters met met 'Zo kan het het op tv ook!'. Verder: wat maakt een reizen met de de bus zo populair? Ook aandacht het voor speciale brillen op voor het het verkeer de en het bezoek van in Sander Janson aan de met 50PlusBeurs.

Ernst tijdens Daniel Smit de is de speciale gast van op Myrna Goossen. door Uiteraard gaat het gesprek over de muziek. het Verder: wat op tv gebeurt er met je financiën als uit je op wilsonbekwaam wordt? de Hoe vaak moet naar je je gehoor laten op testen? En welke op voeding is op tv goed voor je huid, haar en naar de nagels?

maart 2021
17-12-2016 15:29

Afl. 12

Myrna Plus - Afl. 12

Harry Piekema is te gast. Jarenlang was hij als de AH-supermarktmanager te zien in reclames. Nu staat hij in de theaters met 'Man wil trap op met lampje'. Alette is ook te gast. Zij vertelt over de diagnose kanker die zij in 2011 kreeg en d...

10-12-2016 15:28

Afl. 11

Myrna Plus - Afl. 11

Tineke Schouten is te gast. Tineke staat in de theaters met haar nieuwe show 'T-Splitsing'. Daar komt ze over vertellen. Henriëtte is ook te gast. Zij vertelt over de impact die de diagnose kanker op haar leven heeft. Verder: minder stress ...

03-12-2016 15:28

Afl. 10

Myrna Plus - Afl. 10

Gordon is te gast. De afscheidsconcerten zitten er op, maar Gordon heeft nog genoeg plannen voor de toekomst. Verder: het belang van psychische zorg voor mensen met kanker, het financieel 'opeten' van je huis en het vervolg van de reis die ...

26-11-2016 15:31

Afl. 9

Myrna Plus - Afl. 9

Jon van Eerd is te gast. Hij vertelt over zijn nieuwe comedy 'Harrie let op de kleintjes', op dit moment te zien in de theaters. Verder wordt het nut van vitamine D besproken en gaan Myrna en Sander Janson op pad in het prachtige Zeeland. O...

19-11-2016 15:36

Afl. 8

Myrna Plus - Afl. 8

Ruth Jacott is te gast. Zij is vanaf volgend jaar weer in de theaters te zien. Verder: hoe herken je financieel misbruik en antwoord op de vraag of je ook een grote schoonmaak in je hoofd kunt houden. Daarnaast ook aandacht voor de bezoeken...

12-11-2016 15:29

Afl. 7

Myrna Plus - Afl. 7

Bartho Braat is te gast. Hij is kandidaat in 'Expeditie Robinson' en vanaf volgend jaar te zien in de theaters samen met 'GTST'-collega Jette van der Meij. Verder aandacht voor de laatste brillenmode en de mogelijkheden om op latere leeftij...

05-11-2016 15:31

Afl. 6

Myrna Plus - Afl. 6

Dirk Zeelenberg is te gast. Naast acteur en trouwambtenaar is hij nu ook schrijver. Zijn eerste boek is onlangs verschenen. Verder aandacht voor de regels voor het belastingvrij schenken van geld, hoe geld te verdienen aan een recreatiewoni...

29-10-2016 15:25

Afl. 5

Myrna Plus - Afl. 5

Rick Engelkes is te gast. Hij is in de theaters te zien met de relatiecomedy 'Hart tegen Hart'. Samen met Sander gaat Myrna op pad in prachtig Zeeland. Verder worden er tips voor de perfecte keuken gegeven en antwoord op de vraag: wat kost ...

22-10-2016 15:26

Afl. 4

Myrna Plus - Afl. 4

Jörgen Raymann is te gast. Na drie jaar is hij terug in de theaters met 'Zo kan het ook!'. Verder: wat maakt reizen met de bus zo populair? Ook aandacht voor speciale brillen voor het verkeer en het bezoek van Sander Janson aan de 50PlusBeu...

15-10-2016 15:27

Afl. 3

Myrna Plus - Afl. 3

Ernst Daniel Smit is de speciale gast van Myrna Goossen. Uiteraard gaat het gesprek over muziek. Verder: wat gebeurt er met je financiën als je wilsonbekwaam wordt? Hoe vaak moet je je gehoor laten testen? En welke voeding is goed voor je h...

Myrna Plus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Myrna Plus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Myrna Plus bij Myrna Plus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Myrna Plus. Heb je een uitzending van Myrna Plus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Myrna Plus gemist

Informatief programma waarin Myrna Goossens gasten aan tafel ontvangt en thema´s als voeding, gezondheid, lifestyle, reizen en geld & recht bespreekt. Elke week schuift er een BN'er als hoofdgast aan, die meepraat over alles wat de revue passeert.

Uitzending gemist van Myrna Plus? Hier kun je alle uitzendingen van Myrna Plus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 17-12-2016 om 15:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!