Programma gemist?

Harry Piekema naar is te op tv gast. Jarenlang was hij het als tijdens de AH-supermarktmanager te de zien in reclames. Nu staat op tv hij een in de theaters met 'Man tijdens wil uit trap op met lampje'. Alette op tv is ook te gast. met van Zij vertelt over de diagnose kanker naar die zij in op tv 2011 kreeg door en op de impact daarvan van op haar leven. Verder: van tips om je kind tijdens te helpen de met het kopen met van een huis en van uitleg over met onlinedaten.

Tineke van Schouten is te in gast. Tineke staat in in de in theaters met haar op tv nieuwe show 'T-Splitsing'. Daar komt een ze over vertellen. Henriëtte de het is ook te uit gast. Zij vertelt over de op impact die de tijdens diagnose kanker op tijdens haar leven van heeft. Verder: minder stress door van bananen en tips met voor veilig uit beleggen.

Gordon met is te gast. De met afscheidsconcerten in zitten er op, op tv maar Gordon heeft de nog genoeg plannen voor de de toekomst. door Verder: het belang van psychische zorg door voor mensen uit met kanker, het het financieel 'opeten' van je uit naar huis en het vervolg van de een op reis die Sander tijdens Janson maakte naar het Malawi.

Jon van Eerd op is naar te gast. Hij vertelt over in zijn door nieuwe comedy op tv 'Harrie let op de kleintjes', uit op dit van moment te zien in uit de theaters. met Verder wordt het het nut van vitamine D met besproken en gaan de Myrna het en Sander Janson op uit pad in de het prachtige Zeeland. Ook is uit het de vervolg te zien van op de reis die door Sander voor Cordaid maakte naar de op Malawi.

Ruth door Jacott is te gast. Zij op tv is vanaf uit volgend jaar door weer in de theaters te uit zien. Verder: een hoe een herken je financieel misbruik en antwoord van op de het vraag of naar je ook een van grote schoonmaak uit in je hoofd kunt houden. op tv Daarnaast ook de aandacht voor de bezoeken die op Sander op tv Janson bracht aan een aantal op projecten van Cordaid uit in van Malawi.

Bartho Braat is door een te gast. Hij is naar kandidaat in 'Expeditie naar Robinson' en vanaf volgend door jaar te zien in de de theaters op samen met 'GTST'-collega Jette een op van der Meij. naar Verder aandacht voor de tijdens laatste brillenmode op en de mogelijkheden uit om op latere op leeftijd een huis tijdens te kopen. Sander en Myrna gaan op dit het keer op stap in Bergen tijdens op op Zoom.

Dirk tijdens Zeelenberg is te gast. Naast tijdens uit acteur en trouwambtenaar het is hij nu tijdens ook schrijver. Zijn eerste in boek is het onlangs verschenen. Verder aandacht voor de op tv regels voor het door belastingvrij schenken van door geld, hoe geld naar door te verdienen aan een recreatiewoning en door tips door voor wellness in de badkamer. met En Sander op Janson onderging een de hoortest.

Rick Engelkes is op te gast. Hij door op tv is in de door theaters te zien met de relatiecomedy op 'Hart tegen naar Hart'. Samen met Sander het gaat de Myrna op pad het in prachtig Zeeland. Verder het worden in er tips voor de perfecte het keuken gegeven en antwoord tijdens op met de vraag: uit wat kost een testament uit eigenlijk?

Jörgen Raymann is naar te gast. Na in op drie jaar is hij terug in tijdens de theaters van met 'Zo kan het tijdens ook!'. Verder: wat door maakt reizen door met de uit bus zo populair? op tv Ook aandacht voor van speciale brillen met voor het verkeer en het de bezoek van Sander Janson naar aan de uit 50PlusBeurs.

Ernst Daniel Smit in is op de speciale een gast van Myrna Goossen. op Uiteraard gaat het gesprek over van muziek. Verder: door wat gebeurt er met naar je uit financiën als van je wilsonbekwaam wordt? Hoe vaak moet met je je naar gehoor in laten testen? En welke in voeding is uit goed voor je met huid, haar en door nagels?

februari 2020
17-12-2016 15:29

Afl. 12

Myrna Plus - Afl. 12

Harry Piekema is te gast. Jarenlang was hij als de AH-supermarktmanager te zien in reclames. Nu staat hij in de theaters met 'Man wil trap op met lampje'. Alette is ook te gast. Zij vertelt over de diagnose kanker die zij in 2011 kreeg en d...

10-12-2016 15:28

Afl. 11

Myrna Plus - Afl. 11

Tineke Schouten is te gast. Tineke staat in de theaters met haar nieuwe show 'T-Splitsing'. Daar komt ze over vertellen. Henriëtte is ook te gast. Zij vertelt over de impact die de diagnose kanker op haar leven heeft. Verder: minder stress ...

03-12-2016 15:28

Afl. 10

Myrna Plus - Afl. 10

Gordon is te gast. De afscheidsconcerten zitten er op, maar Gordon heeft nog genoeg plannen voor de toekomst. Verder: het belang van psychische zorg voor mensen met kanker, het financieel 'opeten' van je huis en het vervolg van de reis die ...

26-11-2016 15:31

Afl. 9

Myrna Plus - Afl. 9

Jon van Eerd is te gast. Hij vertelt over zijn nieuwe comedy 'Harrie let op de kleintjes', op dit moment te zien in de theaters. Verder wordt het nut van vitamine D besproken en gaan Myrna en Sander Janson op pad in het prachtige Zeeland. O...

19-11-2016 15:36

Afl. 8

Myrna Plus - Afl. 8

Ruth Jacott is te gast. Zij is vanaf volgend jaar weer in de theaters te zien. Verder: hoe herken je financieel misbruik en antwoord op de vraag of je ook een grote schoonmaak in je hoofd kunt houden. Daarnaast ook aandacht voor de bezoeken...

12-11-2016 15:29

Afl. 7

Myrna Plus - Afl. 7

Bartho Braat is te gast. Hij is kandidaat in 'Expeditie Robinson' en vanaf volgend jaar te zien in de theaters samen met 'GTST'-collega Jette van der Meij. Verder aandacht voor de laatste brillenmode en de mogelijkheden om op latere leeftij...

05-11-2016 15:31

Afl. 6

Myrna Plus - Afl. 6

Dirk Zeelenberg is te gast. Naast acteur en trouwambtenaar is hij nu ook schrijver. Zijn eerste boek is onlangs verschenen. Verder aandacht voor de regels voor het belastingvrij schenken van geld, hoe geld te verdienen aan een recreatiewoni...

29-10-2016 15:25

Afl. 5

Myrna Plus - Afl. 5

Rick Engelkes is te gast. Hij is in de theaters te zien met de relatiecomedy 'Hart tegen Hart'. Samen met Sander gaat Myrna op pad in prachtig Zeeland. Verder worden er tips voor de perfecte keuken gegeven en antwoord op de vraag: wat kost ...

22-10-2016 15:26

Afl. 4

Myrna Plus - Afl. 4

Jörgen Raymann is te gast. Na drie jaar is hij terug in de theaters met 'Zo kan het ook!'. Verder: wat maakt reizen met de bus zo populair? Ook aandacht voor speciale brillen voor het verkeer en het bezoek van Sander Janson aan de 50PlusBeu...

15-10-2016 15:27

Afl. 3

Myrna Plus - Afl. 3

Ernst Daniel Smit is de speciale gast van Myrna Goossen. Uiteraard gaat het gesprek over muziek. Verder: wat gebeurt er met je financiën als je wilsonbekwaam wordt? Hoe vaak moet je je gehoor laten testen? En welke voeding is goed voor je h...

Myrna Plus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Myrna Plus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Myrna Plus bij Myrna Plus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Myrna Plus. Heb je een uitzending van Myrna Plus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Myrna Plus gemist

Informatief programma waarin Myrna Goossens gasten aan tafel ontvangt en thema´s als voeding, gezondheid, lifestyle, reizen en geld & recht bespreekt. Elke week schuift er een BN'er als hoofdgast aan, die meepraat over alles wat de revue passeert.

Uitzending gemist van Myrna Plus? Hier kun je alle uitzendingen van Myrna Plus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 17-12-2016 om 15:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!