Programma gemist?

Harry naar Piekema is door te gast. Jarenlang was hij in als de AH-supermarktmanager te het zien in een reclames. Nu staat hij tijdens in in de theaters met 'Man wil met trap op met een lampje'. op Alette is ook te een gast. Zij door vertelt over de tijdens diagnose kanker op tv die zij in door 2011 kreeg en de impact daarvan door op haar leven. op Verder: tips met om je kind uit te helpen met het op tv kopen van uit een huis en uitleg uit uit over onlinedaten.

Tineke tijdens Schouten is te gast. Tineke de staat in de de theaters met de haar nieuwe show op 'T-Splitsing'. Daar komt ze van uit over vertellen. Henriëtte is ook op te een gast. Zij vertelt over de impact het die op tv de diagnose de kanker op haar uit leven heeft. Verder: in minder stress door op bananen en tips voor veilig door beleggen.

Gordon een is te gast. De afscheidsconcerten op tv zitten er naar op, maar door Gordon heeft nog uit genoeg plannen de voor de toekomst. Verder: het door belang van psychische zorg op tv voor mensen op met kanker, het financieel de 'opeten' van van je huis en het op vervolg van tijdens de een reis die Sander Janson maakte naar van met Malawi.

Jon een van Eerd is te gast. met Hij vertelt over van zijn nieuwe comedy door 'Harrie let op het de kleintjes', van op dit tijdens moment te op zien in de theaters. op Verder wordt op het nut van vitamine D besproken uit het en gaan Myrna en Sander Janson op op tijdens pad in het prachtige Zeeland. naar de Ook is het van vervolg te zien van de reis naar die van Sander voor Cordaid maakte naar door op tv Malawi.

Ruth Jacott de is te gast. een Zij is vanaf volgend naar van jaar weer in de theaters te op tv tijdens zien. Verder: hoe herken door je financieel van misbruik en antwoord op de vraag in of je naar ook de een grote schoonmaak in je tijdens hoofd kunt houden. Daarnaast naar ook het aandacht voor de bezoeken die met Sander Janson met bracht aan een aantal een projecten op tv van Cordaid in het Malawi.

Bartho de Braat is op te gast. Hij van is kandidaat in 'Expeditie Robinson' en met uit vanaf volgend jaar te naar zien in de theaters samen in in met 'GTST'-collega Jette van der van Meij. Verder aandacht voor tijdens de de laatste brillenmode en de mogelijkheden met om op latere het leeftijd het een huis te van kopen. Sander en Myrna gaan de dit de keer op stap in in Bergen op op Zoom.

Dirk naar Zeelenberg is te gast. op Naast op tv acteur en trouwambtenaar is hij nu naar op tv ook schrijver. Zijn eerste boek op tv is een onlangs verschenen. Verder aandacht voor de in regels voor door het belastingvrij schenken van van geld, hoe geld door te verdienen het aan een met recreatiewoning en tips voor tijdens wellness door in de badkamer. En de Sander Janson uit onderging een hoortest.

Rick op Engelkes is te met gast. Hij de is in de theaters te op zien met de tijdens relatiecomedy 'Hart tegen Hart'. door Samen van met Sander het gaat Myrna op pad op in prachtig Zeeland. Verder de worden er in tips voor het de perfecte keuken naar gegeven en antwoord op de vraag: uit wat kost van een testament op eigenlijk?

Jörgen met Raymann is in te gast. Na het drie jaar is hij terug op in de theaters tijdens met 'Zo op tv kan het ook!'. op Verder: wat op maakt reizen met de uit bus zo tijdens populair? Ook aandacht voor met speciale brillen voor het verkeer tijdens en uit het bezoek van Sander tijdens Janson aan de het 50PlusBeurs.

Ernst Daniel een Smit is de naar speciale een gast van Myrna een Goossen. Uiteraard gaat door het gesprek over muziek. Verder: tijdens wat gebeurt een er met je financiën als op je door wilsonbekwaam wordt? een Hoe vaak moet je je naar gehoor laten testen? van En welke tijdens voeding is goed voor tijdens je huid, haar met en naar nagels?

juni 2021
17-12-2016 15:29

Afl. 12

Myrna Plus - Afl. 12

Harry Piekema is te gast. Jarenlang was hij als de AH-supermarktmanager te zien in reclames. Nu staat hij in de theaters met 'Man wil trap op met lampje'. Alette is ook te gast. Zij vertelt over de diagnose kanker die zij in 2011 kreeg en d...

10-12-2016 15:28

Afl. 11

Myrna Plus - Afl. 11

Tineke Schouten is te gast. Tineke staat in de theaters met haar nieuwe show 'T-Splitsing'. Daar komt ze over vertellen. Henriëtte is ook te gast. Zij vertelt over de impact die de diagnose kanker op haar leven heeft. Verder: minder stress ...

03-12-2016 15:28

Afl. 10

Myrna Plus - Afl. 10

Gordon is te gast. De afscheidsconcerten zitten er op, maar Gordon heeft nog genoeg plannen voor de toekomst. Verder: het belang van psychische zorg voor mensen met kanker, het financieel 'opeten' van je huis en het vervolg van de reis die ...

26-11-2016 15:31

Afl. 9

Myrna Plus - Afl. 9

Jon van Eerd is te gast. Hij vertelt over zijn nieuwe comedy 'Harrie let op de kleintjes', op dit moment te zien in de theaters. Verder wordt het nut van vitamine D besproken en gaan Myrna en Sander Janson op pad in het prachtige Zeeland. O...

19-11-2016 15:36

Afl. 8

Myrna Plus - Afl. 8

Ruth Jacott is te gast. Zij is vanaf volgend jaar weer in de theaters te zien. Verder: hoe herken je financieel misbruik en antwoord op de vraag of je ook een grote schoonmaak in je hoofd kunt houden. Daarnaast ook aandacht voor de bezoeken...

12-11-2016 15:29

Afl. 7

Myrna Plus - Afl. 7

Bartho Braat is te gast. Hij is kandidaat in 'Expeditie Robinson' en vanaf volgend jaar te zien in de theaters samen met 'GTST'-collega Jette van der Meij. Verder aandacht voor de laatste brillenmode en de mogelijkheden om op latere leeftij...

05-11-2016 15:31

Afl. 6

Myrna Plus - Afl. 6

Dirk Zeelenberg is te gast. Naast acteur en trouwambtenaar is hij nu ook schrijver. Zijn eerste boek is onlangs verschenen. Verder aandacht voor de regels voor het belastingvrij schenken van geld, hoe geld te verdienen aan een recreatiewoni...

29-10-2016 15:25

Afl. 5

Myrna Plus - Afl. 5

Rick Engelkes is te gast. Hij is in de theaters te zien met de relatiecomedy 'Hart tegen Hart'. Samen met Sander gaat Myrna op pad in prachtig Zeeland. Verder worden er tips voor de perfecte keuken gegeven en antwoord op de vraag: wat kost ...

22-10-2016 15:26

Afl. 4

Myrna Plus - Afl. 4

Jörgen Raymann is te gast. Na drie jaar is hij terug in de theaters met 'Zo kan het ook!'. Verder: wat maakt reizen met de bus zo populair? Ook aandacht voor speciale brillen voor het verkeer en het bezoek van Sander Janson aan de 50PlusBeu...

15-10-2016 15:27

Afl. 3

Myrna Plus - Afl. 3

Ernst Daniel Smit is de speciale gast van Myrna Goossen. Uiteraard gaat het gesprek over muziek. Verder: wat gebeurt er met je financiën als je wilsonbekwaam wordt? Hoe vaak moet je je gehoor laten testen? En welke voeding is goed voor je h...

Myrna Plus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Myrna Plus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Myrna Plus bij Myrna Plus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Myrna Plus. Heb je een uitzending van Myrna Plus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Myrna Plus gemist

Informatief programma waarin Myrna Goossens gasten aan tafel ontvangt en thema´s als voeding, gezondheid, lifestyle, reizen en geld & recht bespreekt. Elke week schuift er een BN'er als hoofdgast aan, die meepraat over alles wat de revue passeert.

Uitzending gemist van Myrna Plus? Hier kun je alle uitzendingen van Myrna Plus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 17-12-2016 om 15:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!