Programma gemist?

Harry Piekema op tv is te door gast. Jarenlang op tv was hij als met de AH-supermarktmanager te uit zien in reclames. Nu van staat hij in door de theaters met 'Man wil het trap op met uit lampje'. tijdens Alette is ook te gast. met door Zij vertelt over de het diagnose kanker die naar zij in 2011 de kreeg en op tv de impact daarvan op haar leven. het Verder: tips op tv om je in kind te helpen met in het kopen van een in huis en uitleg op over naar onlinedaten.

Tineke naar Schouten is een te gast. Tineke staat in de de theaters met een haar het nieuwe show 'T-Splitsing'. Daar komt ze de uit over vertellen. Henriëtte het is ook te op tv gast. Zij vertelt naar over de impact die de diagnose op kanker op het haar leven heeft. Verder: naar tijdens minder stress door bananen en in tips voor veilig met beleggen.

Gordon de is te in gast. De afscheidsconcerten naar zitten er op, maar Gordon met heeft uit nog genoeg plannen voor de toekomst. op Verder: van het belang van op psychische zorg voor van mensen met kanker, in het financieel 'opeten' van tijdens je op tv huis en het vervolg van de op tv reis tijdens die Sander Janson door maakte naar het Malawi.

Jon de van Eerd is te door gast. Hij vertelt over de zijn nieuwe comedy naar 'Harrie de let op de een kleintjes', op dit moment te met zien in de de theaters. Verder de wordt het in nut van vitamine D de besproken en gaan Myrna het en uit Sander Janson op op tv pad in het prachtige Zeeland. door uit Ook is het vervolg te in zien van de reis een naar die Sander voor Cordaid maakte van naar in Malawi.

Ruth met Jacott is met te gast. Zij is vanaf een volgend jaar weer de in de theaters te naar door zien. Verder: hoe herken je het financieel misbruik en in antwoord op de vraag naar of je ook tijdens een grote schoonmaak het in je hoofd door kunt houden. door Daarnaast van ook aandacht voor de bezoeken door die Sander Janson naar bracht aan een aantal op tv projecten van Cordaid in in met Malawi.

Bartho naar Braat is te gast. Hij op is kandidaat uit in 'Expeditie Robinson' op en vanaf de volgend jaar te met zien in de de theaters samen tijdens met 'GTST'-collega Jette van op tv der Meij. Verder aandacht in voor de laatste naar brillenmode en tijdens de mogelijkheden om tijdens op latere leeftijd een huis met het te kopen. Sander en Myrna naar gaan dit met keer op stap in Bergen op tv op uit Zoom.

Dirk op tv Zeelenberg is te uit gast. Naast de acteur en trouwambtenaar is een hij nu naar ook schrijver. Zijn eerste boek met is onlangs verschenen. in Verder uit aandacht voor de regels op voor het belastingvrij schenken van op tv geld, het hoe geld door te verdienen aan een recreatiewoning op en tips voor wellness naar met in de badkamer. En Sander in Janson onderging een door hoortest.

Rick Engelkes naar is te gast. Hij tijdens is in de op tv theaters te zien met met uit de relatiecomedy 'Hart tegen Hart'. door Samen met Sander tijdens gaat Myrna uit op pad uit in prachtig Zeeland. naar Verder worden er tips tijdens voor de perfecte het keuken gegeven en antwoord van op op de vraag: wat de kost een in testament eigenlijk?

Jörgen Raymann naar is naar te gast. Na drie jaar in is hij terug met in de theaters in met 'Zo met kan het ook!'. Verder: met wat maakt in reizen met de bus zo tijdens een populair? Ook aandacht voor speciale door brillen voor het op verkeer op tv en het bezoek van van Sander Janson aan de het 50PlusBeurs.

Ernst uit Daniel Smit is de naar speciale gast van Myrna de in Goossen. Uiteraard gaat het gesprek over van muziek. Verder: wat op tijdens gebeurt er met je financiën als op je wilsonbekwaam door wordt? Hoe vaak van moet je je het gehoor door laten testen? En welke voeding uit is goed voor tijdens je huid, haar en met met nagels?

juli 2020
17-12-2016 15:29

Afl. 12

Myrna Plus - Afl. 12

Harry Piekema is te gast. Jarenlang was hij als de AH-supermarktmanager te zien in reclames. Nu staat hij in de theaters met 'Man wil trap op met lampje'. Alette is ook te gast. Zij vertelt over de diagnose kanker die zij in 2011 kreeg en d...

10-12-2016 15:28

Afl. 11

Myrna Plus - Afl. 11

Tineke Schouten is te gast. Tineke staat in de theaters met haar nieuwe show 'T-Splitsing'. Daar komt ze over vertellen. Henriëtte is ook te gast. Zij vertelt over de impact die de diagnose kanker op haar leven heeft. Verder: minder stress ...

03-12-2016 15:28

Afl. 10

Myrna Plus - Afl. 10

Gordon is te gast. De afscheidsconcerten zitten er op, maar Gordon heeft nog genoeg plannen voor de toekomst. Verder: het belang van psychische zorg voor mensen met kanker, het financieel 'opeten' van je huis en het vervolg van de reis die ...

26-11-2016 15:31

Afl. 9

Myrna Plus - Afl. 9

Jon van Eerd is te gast. Hij vertelt over zijn nieuwe comedy 'Harrie let op de kleintjes', op dit moment te zien in de theaters. Verder wordt het nut van vitamine D besproken en gaan Myrna en Sander Janson op pad in het prachtige Zeeland. O...

19-11-2016 15:36

Afl. 8

Myrna Plus - Afl. 8

Ruth Jacott is te gast. Zij is vanaf volgend jaar weer in de theaters te zien. Verder: hoe herken je financieel misbruik en antwoord op de vraag of je ook een grote schoonmaak in je hoofd kunt houden. Daarnaast ook aandacht voor de bezoeken...

12-11-2016 15:29

Afl. 7

Myrna Plus - Afl. 7

Bartho Braat is te gast. Hij is kandidaat in 'Expeditie Robinson' en vanaf volgend jaar te zien in de theaters samen met 'GTST'-collega Jette van der Meij. Verder aandacht voor de laatste brillenmode en de mogelijkheden om op latere leeftij...

05-11-2016 15:31

Afl. 6

Myrna Plus - Afl. 6

Dirk Zeelenberg is te gast. Naast acteur en trouwambtenaar is hij nu ook schrijver. Zijn eerste boek is onlangs verschenen. Verder aandacht voor de regels voor het belastingvrij schenken van geld, hoe geld te verdienen aan een recreatiewoni...

29-10-2016 15:25

Afl. 5

Myrna Plus - Afl. 5

Rick Engelkes is te gast. Hij is in de theaters te zien met de relatiecomedy 'Hart tegen Hart'. Samen met Sander gaat Myrna op pad in prachtig Zeeland. Verder worden er tips voor de perfecte keuken gegeven en antwoord op de vraag: wat kost ...

22-10-2016 15:26

Afl. 4

Myrna Plus - Afl. 4

Jörgen Raymann is te gast. Na drie jaar is hij terug in de theaters met 'Zo kan het ook!'. Verder: wat maakt reizen met de bus zo populair? Ook aandacht voor speciale brillen voor het verkeer en het bezoek van Sander Janson aan de 50PlusBeu...

15-10-2016 15:27

Afl. 3

Myrna Plus - Afl. 3

Ernst Daniel Smit is de speciale gast van Myrna Goossen. Uiteraard gaat het gesprek over muziek. Verder: wat gebeurt er met je financiën als je wilsonbekwaam wordt? Hoe vaak moet je je gehoor laten testen? En welke voeding is goed voor je h...

Myrna Plus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Myrna Plus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Myrna Plus bij Myrna Plus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Myrna Plus. Heb je een uitzending van Myrna Plus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Myrna Plus gemist

Informatief programma waarin Myrna Goossens gasten aan tafel ontvangt en thema´s als voeding, gezondheid, lifestyle, reizen en geld & recht bespreekt. Elke week schuift er een BN'er als hoofdgast aan, die meepraat over alles wat de revue passeert.

Uitzending gemist van Myrna Plus? Hier kun je alle uitzendingen van Myrna Plus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 17-12-2016 om 15:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!