Programma gemist?

Harry op tv Piekema is te gast. Jarenlang naar was hij als in het de AH-supermarktmanager te het zien in reclames. Nu staat op tv hij van in de theaters met 'Man naar wil trap op met uit in lampje'. Alette is ook te in gast. Zij vertelt over naar de diagnose kanker van die zij in in 2011 kreeg en op tv de een impact daarvan met op haar leven. met Verder: tips om je kind te het helpen met in het kopen het van een huis en uitleg een uit over onlinedaten.

Tineke het Schouten is te gast. het Tineke uit staat in de theaters door met haar nieuwe van show 'T-Splitsing'. uit Daar komt ze over op vertellen. Henriëtte is ook uit te gast. het Zij vertelt over de op tv impact die de diagnose een kanker naar op haar tijdens leven heeft. Verder: minder een stress door bananen naar en tips voor veilig de beleggen.

Gordon is de te gast. door De afscheidsconcerten zitten er op, uit maar Gordon in heeft nog genoeg op tv plannen voor de op tv toekomst. door Verder: het belang naar van psychische zorg naar voor mensen met kanker, een het financieel 'opeten' op van je huis en het op tv vervolg van de van reis die op Sander van Janson maakte naar door Malawi.

Jon in van Eerd uit is te gast. Hij tijdens vertelt over zijn nieuwe uit comedy 'Harrie let naar op de op tv kleintjes', op dit moment met te uit zien in de theaters. uit Verder wordt het nut van van het vitamine D besproken en naar gaan Myrna tijdens en Sander Janson op pad in tijdens het naar prachtige Zeeland. Ook in is het vervolg te zien van van de reis het het die Sander voor Cordaid maakte naar op het Malawi.

Ruth Jacott is met op tv te gast. Zij is op tv vanaf volgend op tv jaar weer in de theaters te een zien. in Verder: hoe in herken je financieel een misbruik en antwoord op de vraag op tv of in je ook in een grote schoonmaak in je hoofd uit kunt houden. Daarnaast een ook aandacht voor naar de bezoeken die uit Sander Janson bracht in aan tijdens een aantal in projecten van Cordaid uit in Malawi.

Bartho naar Braat is te gast. Hij tijdens is kandidaat in in 'Expeditie uit Robinson' en op vanaf volgend jaar tijdens te zien in een de theaters samen met 'GTST'-collega Jette op tv van in der Meij. Verder aandacht van voor de laatste tijdens brillenmode en de tijdens mogelijkheden om tijdens op latere leeftijd een huis met te kopen. het Sander en Myrna gaan het de dit keer op stap in met Bergen op tijdens Zoom.

Dirk met Zeelenberg is de te gast. Naast acteur en trouwambtenaar tijdens is door hij nu ook op schrijver. Zijn eerste boek is tijdens met onlangs verschenen. Verder tijdens aandacht voor de regels voor het in belastingvrij de schenken van geld, hoe geld tijdens te verdienen op aan een recreatiewoning en met tips op tv voor wellness in in de badkamer. in En Sander Janson van onderging een hoortest.

Rick Engelkes een is te met gast. Hij naar is in de theaters op te zien met de relatiecomedy in 'Hart tegen Hart'. op tv Samen met Sander uit door gaat Myrna op pad het in prachtig het Zeeland. Verder worden uit er tips voor de perfecte keuken op tv gegeven en antwoord op naar op de vraag: wat met kost een het testament eigenlijk?

Jörgen Raymann is uit te gast. Na de drie jaar op is hij tijdens terug in de op tv theaters met 'Zo het kan het ook!'. Verder: wat met maakt uit reizen met uit de bus zo populair? Ook een aandacht voor in speciale brillen naar voor het verkeer en het van bezoek van Sander Janson het aan de van 50PlusBeurs.

Ernst tijdens Daniel Smit is de op tv speciale van gast van Myrna het Goossen. Uiteraard gaat het gesprek in over muziek. door Verder: wat gebeurt naar er met je op financiën als met je wilsonbekwaam wordt? Hoe uit vaak moet je je gehoor op tv laten tijdens testen? En uit welke voeding is in goed voor je huid, een haar en naar nagels?

december 2021
17-12-2016 15:29

Afl. 12

Myrna Plus - Afl. 12

Harry Piekema is te gast. Jarenlang was hij als de AH-supermarktmanager te zien in reclames. Nu staat hij in de theaters met 'Man wil trap op met lampje'. Alette is ook te gast. Zij vertelt over de diagnose kanker die zij in 2011 kreeg en d...

10-12-2016 15:28

Afl. 11

Myrna Plus - Afl. 11

Tineke Schouten is te gast. Tineke staat in de theaters met haar nieuwe show 'T-Splitsing'. Daar komt ze over vertellen. Henriëtte is ook te gast. Zij vertelt over de impact die de diagnose kanker op haar leven heeft. Verder: minder stress ...

03-12-2016 15:28

Afl. 10

Myrna Plus - Afl. 10

Gordon is te gast. De afscheidsconcerten zitten er op, maar Gordon heeft nog genoeg plannen voor de toekomst. Verder: het belang van psychische zorg voor mensen met kanker, het financieel 'opeten' van je huis en het vervolg van de reis die ...

26-11-2016 15:31

Afl. 9

Myrna Plus - Afl. 9

Jon van Eerd is te gast. Hij vertelt over zijn nieuwe comedy 'Harrie let op de kleintjes', op dit moment te zien in de theaters. Verder wordt het nut van vitamine D besproken en gaan Myrna en Sander Janson op pad in het prachtige Zeeland. O...

19-11-2016 15:36

Afl. 8

Myrna Plus - Afl. 8

Ruth Jacott is te gast. Zij is vanaf volgend jaar weer in de theaters te zien. Verder: hoe herken je financieel misbruik en antwoord op de vraag of je ook een grote schoonmaak in je hoofd kunt houden. Daarnaast ook aandacht voor de bezoeken...

12-11-2016 15:29

Afl. 7

Myrna Plus - Afl. 7

Bartho Braat is te gast. Hij is kandidaat in 'Expeditie Robinson' en vanaf volgend jaar te zien in de theaters samen met 'GTST'-collega Jette van der Meij. Verder aandacht voor de laatste brillenmode en de mogelijkheden om op latere leeftij...

05-11-2016 15:31

Afl. 6

Myrna Plus - Afl. 6

Dirk Zeelenberg is te gast. Naast acteur en trouwambtenaar is hij nu ook schrijver. Zijn eerste boek is onlangs verschenen. Verder aandacht voor de regels voor het belastingvrij schenken van geld, hoe geld te verdienen aan een recreatiewoni...

29-10-2016 15:25

Afl. 5

Myrna Plus - Afl. 5

Rick Engelkes is te gast. Hij is in de theaters te zien met de relatiecomedy 'Hart tegen Hart'. Samen met Sander gaat Myrna op pad in prachtig Zeeland. Verder worden er tips voor de perfecte keuken gegeven en antwoord op de vraag: wat kost ...

22-10-2016 15:26

Afl. 4

Myrna Plus - Afl. 4

Jörgen Raymann is te gast. Na drie jaar is hij terug in de theaters met 'Zo kan het ook!'. Verder: wat maakt reizen met de bus zo populair? Ook aandacht voor speciale brillen voor het verkeer en het bezoek van Sander Janson aan de 50PlusBeu...

15-10-2016 15:27

Afl. 3

Myrna Plus - Afl. 3

Ernst Daniel Smit is de speciale gast van Myrna Goossen. Uiteraard gaat het gesprek over muziek. Verder: wat gebeurt er met je financiën als je wilsonbekwaam wordt? Hoe vaak moet je je gehoor laten testen? En welke voeding is goed voor je h...

Myrna Plus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Myrna Plus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Myrna Plus bij Myrna Plus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Myrna Plus. Heb je een uitzending van Myrna Plus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Myrna Plus gemist

Informatief programma waarin Myrna Goossens gasten aan tafel ontvangt en thema´s als voeding, gezondheid, lifestyle, reizen en geld & recht bespreekt. Elke week schuift er een BN'er als hoofdgast aan, die meepraat over alles wat de revue passeert.

Uitzending gemist van Myrna Plus? Hier kun je alle uitzendingen van Myrna Plus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 17-12-2016 om 15:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!