Programma gemist?

Harry Piekema is met te op gast. Jarenlang was hij tijdens als de uit AH-supermarktmanager te met zien in reclames. Nu een staat hij in uit de theaters met 'Man wil naar een trap op met op lampje'. Alette is tijdens ook te gast. Zij vertelt over door door de diagnose kanker die zij naar in 2011 kreeg en van de impact daarvan met op haar tijdens leven. Verder: tips uit om een je kind te tijdens helpen met het uit kopen van een huis en in uitleg over op onlinedaten.

Tineke Schouten is de te gast. van Tineke staat in de op theaters met met haar nieuwe show een 'T-Splitsing'. op tv Daar komt ze over tijdens vertellen. Henriëtte is ook te de gast. de Zij vertelt met over de impact die de diagnose het kanker op een haar een leven heeft. Verder: minder stress de door bananen en door tips naar voor veilig beleggen.

Gordon is het te van gast. De afscheidsconcerten zitten met er op, maar Gordon heeft op tv door nog genoeg plannen voor de toekomst. in door Verder: het belang van psychische zorg op tv voor mensen door met kanker, op tv het financieel 'opeten' van je een huis en op het vervolg met van de op reis die Sander het Janson maakte naar van Malawi.

Jon naar van Eerd naar is te gast. Hij vertelt over door op zijn nieuwe comedy 'Harrie let met op de uit kleintjes', op dit moment het te zien een in de op theaters. Verder wordt het nut op van vitamine D uit besproken en gaan in Myrna de en Sander Janson op naar pad in het prachtige op Zeeland. Ook is in het uit vervolg te zien van de reis op tv naar die Sander voor de Cordaid maakte naar de Malawi.

Ruth een Jacott is te gast. op tv Zij is een vanaf volgend uit jaar weer in de de theaters te zien. in Verder: hoe herken uit je financieel op tv misbruik en antwoord tijdens op de vraag of je uit ook met een grote schoonmaak van in je hoofd het kunt houden. Daarnaast tijdens ook aandacht voor de bezoeken met die op tv Sander Janson bracht aan uit een aantal projecten van op Cordaid door in Malawi.

Bartho op Braat is te gast. op Hij is kandidaat in in 'Expeditie Robinson' en tijdens vanaf op volgend jaar het te zien in naar de theaters samen een met 'GTST'-collega Jette van der Meij. van Verder aandacht voor op tv de de laatste brillenmode en de mogelijkheden het om op op latere leeftijd een uit huis te kopen. Sander door op en Myrna gaan de dit keer op stap in tijdens Bergen in op Zoom.

Dirk Zeelenberg is met te gast. Naast tijdens acteur op en trouwambtenaar is hij uit nu ook schrijver. op tv Zijn eerste boek naar is onlangs verschenen. Verder uit naar aandacht voor de een regels voor het belastingvrij op schenken van geld, hoe van geld te verdienen aan uit een recreatiewoning en op tv tips tijdens voor wellness in de badkamer. naar van En Sander Janson onderging een op hoortest.

Rick Engelkes is van op tv te gast. Hij is in de een theaters te tijdens zien met de relatiecomedy naar 'Hart tegen Hart'. het Samen met Sander een in gaat Myrna op pad in van prachtig Zeeland. Verder worden in er op tv tips voor de perfecte de keuken naar gegeven en antwoord op de vraag: door wat op tv kost een op tv testament eigenlijk?

Jörgen door Raymann is van te gast. Na drie op tv jaar is uit hij terug in uit de theaters met 'Zo kan het door ook!'. Verder: tijdens wat maakt reizen met uit de bus op zo de populair? Ook aandacht door voor speciale brillen voor het verkeer op en het bezoek naar van Sander met Janson uit aan de 50PlusBeurs.

Ernst Daniel Smit van het is de speciale gast van naar Myrna Goossen. Uiteraard gaat tijdens het gesprek naar over muziek. van Verder: wat gebeurt er op tv met je financiën als met je wilsonbekwaam met wordt? op tv Hoe vaak moet je het je gehoor door laten testen? En welke voeding met is goed in voor je huid, het haar en in nagels?

december 2019
17-12-2016 15:29

Afl. 12

Myrna Plus - Afl. 12

Harry Piekema is te gast. Jarenlang was hij als de AH-supermarktmanager te zien in reclames. Nu staat hij in de theaters met 'Man wil trap op met lampje'. Alette is ook te gast. Zij vertelt over de diagnose kanker die zij in 2011 kreeg en d...

10-12-2016 15:28

Afl. 11

Myrna Plus - Afl. 11

Tineke Schouten is te gast. Tineke staat in de theaters met haar nieuwe show 'T-Splitsing'. Daar komt ze over vertellen. Henriëtte is ook te gast. Zij vertelt over de impact die de diagnose kanker op haar leven heeft. Verder: minder stress ...

03-12-2016 15:28

Afl. 10

Myrna Plus - Afl. 10

Gordon is te gast. De afscheidsconcerten zitten er op, maar Gordon heeft nog genoeg plannen voor de toekomst. Verder: het belang van psychische zorg voor mensen met kanker, het financieel 'opeten' van je huis en het vervolg van de reis die ...

26-11-2016 15:31

Afl. 9

Myrna Plus - Afl. 9

Jon van Eerd is te gast. Hij vertelt over zijn nieuwe comedy 'Harrie let op de kleintjes', op dit moment te zien in de theaters. Verder wordt het nut van vitamine D besproken en gaan Myrna en Sander Janson op pad in het prachtige Zeeland. O...

19-11-2016 15:36

Afl. 8

Myrna Plus - Afl. 8

Ruth Jacott is te gast. Zij is vanaf volgend jaar weer in de theaters te zien. Verder: hoe herken je financieel misbruik en antwoord op de vraag of je ook een grote schoonmaak in je hoofd kunt houden. Daarnaast ook aandacht voor de bezoeken...

12-11-2016 15:29

Afl. 7

Myrna Plus - Afl. 7

Bartho Braat is te gast. Hij is kandidaat in 'Expeditie Robinson' en vanaf volgend jaar te zien in de theaters samen met 'GTST'-collega Jette van der Meij. Verder aandacht voor de laatste brillenmode en de mogelijkheden om op latere leeftij...

05-11-2016 15:31

Afl. 6

Myrna Plus - Afl. 6

Dirk Zeelenberg is te gast. Naast acteur en trouwambtenaar is hij nu ook schrijver. Zijn eerste boek is onlangs verschenen. Verder aandacht voor de regels voor het belastingvrij schenken van geld, hoe geld te verdienen aan een recreatiewoni...

29-10-2016 15:25

Afl. 5

Myrna Plus - Afl. 5

Rick Engelkes is te gast. Hij is in de theaters te zien met de relatiecomedy 'Hart tegen Hart'. Samen met Sander gaat Myrna op pad in prachtig Zeeland. Verder worden er tips voor de perfecte keuken gegeven en antwoord op de vraag: wat kost ...

22-10-2016 15:26

Afl. 4

Myrna Plus - Afl. 4

Jörgen Raymann is te gast. Na drie jaar is hij terug in de theaters met 'Zo kan het ook!'. Verder: wat maakt reizen met de bus zo populair? Ook aandacht voor speciale brillen voor het verkeer en het bezoek van Sander Janson aan de 50PlusBeu...

15-10-2016 15:27

Afl. 3

Myrna Plus - Afl. 3

Ernst Daniel Smit is de speciale gast van Myrna Goossen. Uiteraard gaat het gesprek over muziek. Verder: wat gebeurt er met je financiën als je wilsonbekwaam wordt? Hoe vaak moet je je gehoor laten testen? En welke voeding is goed voor je h...

Myrna Plus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Myrna Plus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Myrna Plus bij Myrna Plus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Myrna Plus. Heb je een uitzending van Myrna Plus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Myrna Plus gemist

Informatief programma waarin Myrna Goossens gasten aan tafel ontvangt en thema´s als voeding, gezondheid, lifestyle, reizen en geld & recht bespreekt. Elke week schuift er een BN'er als hoofdgast aan, die meepraat over alles wat de revue passeert.

Uitzending gemist van Myrna Plus? Hier kun je alle uitzendingen van Myrna Plus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 17-12-2016 om 15:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!