Programma gemist?
mei 2017
31-12-2009 23:30

Aflevering 17

Lieve Paul - Aflevering 17

Amusementsprogramma. Laat het vuurwerk maar zitten want De leeuw knalt met een uitzinnig publiek en een vrouwenorkest van Cor Bakker het nieuwe jaar in. Lisa zingt Hallelujah, De Sylvester Kerstboom gaat in de fik en de Tafel van 5 Poten gaat in op het hotste homonieuws van 2009. En Vincent en Patty geven op de drempel van het jaar hun jawoord. Met Halleluja's Lisa, Run to Me Anita, Hairspray Jim en speciaal vuurwerk voor doven en slechthorenden. Presentatie: Paul de Leeuw.

31-12-2009 21:05

Aflevering 16

Lieve Paul - Aflevering 16

Amusementsprogramma. Paul de Leeuw vervult op de drempel van het jaar de laatste wensen, hij geeft antwoord op de meest prangende vragen, en de puntjes worden op de i gezet betreffende de laatste huwelijksvoltrekking van 2009! En wordt het World Guinness record Gourmetten verbroken? Met medewerking van o.a. Cor Bakker, Brigitte Kaandorp, Jim Bakkum en Ik Vertrek Martien. Presentatie: Paul de Leeuw.

19-12-2009 20:25

Aflevering 15

Lieve Paul - Aflevering 15

Amusementsprogramma. Een wervelend programma waar maar één vraag wordt gesteld: wat gaan we vandaag doen? Met Cor bakker, Bosse en 450 vrijwilligers in de zaal. Lieve Paul neemt een voorschot op de kerst met een speciaal kerstpakket voor Uruzgan, orkestengeltjes, kalkoen, een kerststal, trompetten en de koningin. Verder komen Michiel van Erp, Dave Dekker, Danny de Munck, Kathleen (van K3), Carel Kraaijenhof en de Full Monty langs voor een kersttintje op de zaterdag en de zondag. Presentatie: Paul de Leeuw.

12-12-2009 20:25

Aflevering 14

Lieve Paul - Aflevering 14

Amusementsprogramma. Een wervelend programma waar maar één vraag wordt gesteld: wat gaan we vandaag doen? Met Cor bakker, Bosse en 450 vrijwilligers in de zaal. Lieve Paul gaat fluitend het weekend in met biologie en 'de brigadier', Ali B, Noraly B en Jamie Cullum. Daarnaast bekijkt Bert Koenders een uitvinding en zingt Trijntje Oosterhuis een nummer van Michael Jackson. Tot slot stort Herman den Blijker zich op de bamihap. Presentatie: Paul de Leeuw.

05-12-2009 20:25

Aflevering 13

Lieve Paul - Aflevering 13

Amusementsprogramma. Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht in een zaal vol kinderen, cadeautjes, snoepgoed en muziek. Guus Meeuwis, Carice van Houten en alle Mary Poppins komen op bezoek, Stylepiet versiert de studio en Sint Nicolien gaat de confrontatie aan met Sinterklaas. Presentatie: Paul de Leeuw.

28-11-2009 20:25

Aflevering 12

Lieve Paul - Aflevering 12

Amusementsprogramma. Paul de Leeuw is de vraagbaak van Nederland! Vragen over netelige zaken, gevoelskwesties en primaire ervaringen worden op originele wijze beantwoord door Paul of ervaringsdeskundigen. Het orkest van Cor Bakker is van de partij, Adje gaat het land in en vele gasten komen binnen op de lopende band! Met de Annie de Rooy award, huwelijksvoorbereidingen, carnaval ellende, kikkers, moppen en het orkest van Cor Bakker. Te gast zijn onder anderen Kane, Ruth Jacott, Barry Atsma, Kluun en de winnaar van het Junior Songfestival: Ralf Mackenbach. Presentatie: Paul de Leeuw.

21-11-2009 20:25

Aflevering 11

Lieve Paul - Aflevering 11

Amusementsprogramma. Een wervelend programma waar maar één vraag wordt gesteld: wat gaan we vandaag doen? Met Cor bakker, Bosse en 450 vrijwilligers in de zaal. Lieve Paul met blazersgeweld, huwelijksperikelen en nominaties voor de Annie de Rooy award. Sint Nicolien is weer van de partij maar ook Ellen ten Damme, de Disney cast en de ex-Lama's komen langs in een studio in Braziliaanse sferen. Presentatie: Paul de Leeuw.

14-11-2009 20:25

Aflevering 10

Lieve Paul - Aflevering 10

Amusementsprogramma. Een wervelend programma waar maar één vraag wordt gesteld: wat gaan we vandaag doen? Met Cor bakker, Bosse en 450 vrijwilligers in de zaal. Vriendschappen, hoofdrekenen, de tango, toiletgewoontes en Mozambique! Nick en Simon, Linda de Mol en Maik de Boer zijn te gast in de studio en ook Paulien Cornelisse en onze eigen Yta hebben iets bijzonders meegemaakt. Presentatie: Paul de Leeuw.

07-11-2009 20:25

Aflevering 9

Lieve Paul - Aflevering 9

Amusementsprogramma. Paul de Leeuw is de vraagbaak van Nederland! Vragen over netelige zaken, gevoelskwesties en primaire ervaringen worden op originele wijze beantwoord door Paul of ervaringsdeskundigen. Het orkest van Cor Bakker is van de partij, Adje gaat het land in en vele gasten komen binnen op de lopende band! Gasten: Pacman, de BMX, Dallas en Doe Maar. Paul gaat dit weekend met Anita Meyer terug naar de jaren '80. Daarnaast is hij van plan de Belgen blij maken, doet hij een rondje karaoke met operaster Tania Kross en zoekt hij naar de geheimen achter geheimen. Tot slot zijn musicalster René van Kooten, actrice Lieke van Lexmond en schrijver Robert Vuijsje te gast. Presentatie: Paul de Leeuw.

31-10-2009 20:25

Aflevering 8

Lieve Paul - Aflevering 8

Amusementsprogramma. Paul de Leeuw is de vraagbaak van Nederland! Vragen over netelige zaken, gevoelskwesties en primaire ervaringen worden op originele wijze beantwoord door Paul of ervaringsdeskundigen. Het orkest van Cor Bakker is van de partij, Adje gaat het land in en vele gasten komen binnen op de lopende band! De kijker wordt actief betrokken bij het programma. Vanavond gevuld met lage broeken, badmutsen en een volle maan. Daarnaast zingt Paul de Leeuw met Michael Bublé en neemt Karin Bloemen afscheid van haar 'wokkels'. Tot slot vullen Liesbeth List, actrice uit de musical Piaf, en Adje de leegte van Jochem van Gelder op in PrAdjesmakers. Presentatie: Paul de Leeuw.

24-10-2009 20:25

Aflevering 7

Lieve Paul - Aflevering 7

Amusementsprogramma. Paul de Leeuw is de vraagbaak van Nederland! Vragen over netelige zaken, gevoelskwesties en primaire ervaringen worden op originele wijze beantwoord door Paul of ervaringsdeskundigen. Het orkest van Cor Bakker is van de partij, Adje gaat het land in en vele gasten komen binnen op de lopende band! Paul geeft antwoord op de vragen: Wat is een zwaar beroep? En beluistert Cor de cd's van zijn fans? Verder de interesses van de kroonprins en het probleem waar Annie mee zit. Ook zijn de Frogers, de cast van Hairspray en Miss Montreal op bezoek in de studio en komt Frans Bauer een lied zingen over een bubbelbad. Tot slot praat Paul met Lisa Wade over hoe het is om dertien jaar te zijn in de oorlog. Presentatie: Paul de Leeuw.

17-10-2009 20:25

Aflevering 6

Lieve Paul - Aflevering 6

Amusementsprogramma. Paul de Leeuw is de vraagbaak van Nederland! Vragen over netelige zaken, gevoelskwesties en primaire ervaringen worden op originele wijze beantwoord door Paul of ervaringsdeskundigen. Het orkest van Cor Bakker is van de partij, Adje gaat het land in en vele gasten komen binnen op de lopende band! Paul de Leeuw fungeert als vraagbaak bij vragen over netelige zaken, seksuele gevoelens of primaire ervaringen zoals het slaan van een vlieg. De kijker wordt actief betrokken bij het programma. Vanavond geeft Paul antwoord op de vragen: Hoeveel ballonnen zijn er nodig om een kind te laten vliegen? En hoe moet je flirten, strijken en lachen op een foto? Daarnaast zijn K3 en Wouter Hamel te gast en bespreekt Annie de Rooij de actualiteit van deze week. Presentatie: Paul de Leeuw.

10-10-2009 20:25

Aflevering 5

Lieve Paul - Aflevering 5

Amusementsprogramma. Paul de Leeuw is de vraagbaak van Nederland! Vragen over netelige zaken, gevoelskwesties en primaire ervaringen worden op originele wijze beantwoord door Paul of ervaringsdeskundigen. Het orkest van Cor Bakker is van de partij, Adje gaat het land in en vele gasten komen binnen op de lopende band! Paul geeft antwoord op de vragen: Wat is er leuk aan Nederland? Wat is er lekker aan babi pangang? Wat is er grappig aan een goede grap en het geheim van een goede openingstune? Met So you think you can Dance, Nelly Furtado, Truus & Louis en het orkest van Cor Bakker wordt het een sensationele onthulling! Presentatie: Paul de Leeuw.

03-10-2009 20:25

Aflevering 4

Lieve Paul - Aflevering 4

Amusementsprogramma. Paul de Leeuw is de vraagbaak van Nederland! Vragen over netelige zaken, gevoelskwesties en primaire ervaringen worden op originele wijze beantwoord door Paul of ervaringsdeskundigen. Het orkest van Cor Bakker is van de partij, Adje gaat het land in en vele gasten komen binnen op de lopende band! Presentatie: Paul de Leeuw.

26-09-2009 20:25

Aflevering 3

Lieve Paul - Aflevering 3

Amusementsprogramma met de nadruk op groots amusement en grootse verrassingen! Paul de Leeuw wordt de vraagbaak van Nederland. Vragen over netelige zaken, seksuele gevoelens of primaire ervaringen zoals het slaan van een vlieg zullen worden beantwoord door Paul of ervaringsdeskundigen. Het orkest van Cor Bakker is weer van de partij en ook zal Twitter zijn opwachting maken in Lieve Paul. Adje gaat het land in onder het mom: Adje! Waar zat je? Paul geeft antwoord op onder andere de volgende vragen: Komt er een openingslied? Is er leven in de baarmoeder? Wanneer heeft Paul het een keer niet over homo's en eet Arie Boomsma nu vis op vrijdag? Verder optredens van Rob de Nijs en het debuut van het clownsduo Dolly en Molly. Presentatie: Paul de Leeuw.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Lieve Paul gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lieve Paul de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lieve Paul bij Lieve Paul liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lieve Paul. Heb je een uitzending van Lieve Paul gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lieve Paul gemist

Lieve Paul, met de nadruk op groots amusement en grootse verrassingen! Paul de Leeuw wordt de vraagbaak van Nederland.

Uitzending gemist van Lieve Paul? Hier kun je alle uitzendingen van Lieve Paul kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 31-12-2009 om 23:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord