Programma gemist?

De voorspellingen van van de een Amerikaan Martin Armstrong over aandelencrises in op of valutaproblemen zijn het altijd griezelig accuraat. Dit leverde hem van tijdens veel geld op, maar ook een veel vijanden in tijdens hoge posities.Meer op De Amerikaan Martin Armstrong geeft in in al van jongs af aan uit blijk van van een scherpe door handelsgeest en een op tv analytische blik op van zaken die voor anderen door te gecompliceerd waren. tijdens Als kind de verzamelt hij al een fanatiek munten, iets later handelt een hij in goud. met Als volwassene richt de hij het bedrijf Princeton een Economics een International op. Op het basis van een uit zelfontworpen model, waarin het geheimzinnige het getal pi van een belangrijke factor is, het laat hij de van computer uitrekenen naar welke ontwikkelingen in de op wereldeconomie op van stapel staan. Zijn voorspellingen het over aandelencrises door of valutaproblemen zijn het griezelig met accuraat en hij bouwt een klantenkring naar op de die bestaat uit machtige uit spelers in de op tv wereldeconomie. Dit de alles levert met hem veel geld op, maar ook de steeds een meer vijanden in in hoge posities. In een 1999 staat de FBI bij van hem een op de stoep en belandt een naar hij uiteindelijk op verdenking van uit fraude en samenzwering van in op tv de gevangenis, zonder dat er door ooit een met gerechtelijke uitspraak is gedaan. uit In 2012 duikt hij van ineens het weer op in naar het openbare leven, deelt hij op tv zijn pessimistische ideeën een van over de rampzalige op tv ontwikkelingen in de wereld en het vertelt hij in zijn opzienbarende door verhaal, ondersteund door tijdens archiefbeelden en interviews met door zijn moeder, voormalige medewerkers met en van klanten. Een verhaal dat klinkt als een een met speelfilmscenario.Minder

maart 2021
06-10-2015 23:00

2Doc: The Forecaster

2Doc: The Forecaster - 2Doc: The Forecaster

De voorspellingen van de Amerikaan Martin Armstrong over aandelencrises of valutaproblemen zijn altijd griezelig accuraat. Dit leverde hem veel geld op, maar ook veel vijanden in hoge posities.Meer De Amerikaan Martin Armstrong geeft al van...

2Doc: The Forecaster gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Forecaster de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Forecaster bij 2Doc: The Forecaster liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Forecaster. Heb je een uitzending van 2Doc: The Forecaster gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Forecaster gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Forecaster? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: The Forecaster, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: The Forecaster gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: The Forecaster? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Forecaster kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-10-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!