Programma gemist?

De door voorspellingen van de Amerikaan Martin tijdens Armstrong over aandelencrises uit of de valutaproblemen zijn altijd griezelig door accuraat. Dit leverde hem op met veel geld op, maar ook veel van vijanden in in hoge posities.Meer De uit Amerikaan Martin een Armstrong geeft op tv al van jongs af aan met blijk naar van een scherpe handelsgeest van en een op analytische blik op door zaken die voor anderen door te gecompliceerd waren. Als kind de het verzamelt hij al het fanatiek munten, iets later handelt hij van in goud. Als met de volwassene richt hij de het bedrijf Princeton Economics International uit op. Op naar basis van een een zelfontworpen model, waarin het van geheimzinnige getal pi een naar belangrijke naar factor is, laat hij in de computer uitrekenen welke in ontwikkelingen in de het wereldeconomie een op stapel staan. naar Zijn voorspellingen over een aandelencrises of valutaproblemen zijn op tv griezelig accuraat en uit hij op bouwt een klantenkring op die van bestaat uit machtige spelers in van in de wereldeconomie. Dit alles levert naar hem veel geld een op, maar ook het steeds meer door vijanden in hoge posities. naar van In 1999 staat het de FBI bij hem door op de van stoep en belandt het hij uiteindelijk op verdenking naar van fraude en samenzwering in in de gevangenis, op tv zonder dat er de ooit naar een gerechtelijke uitspraak is gedaan. naar In 2012 duikt het hij ineens weer op op in het naar openbare leven, deelt uit hij zijn op tv pessimistische ideeën over de rampzalige van ontwikkelingen in uit de wereld en vertelt van hij zijn opzienbarende uit verhaal, ondersteund door op naar archiefbeelden en interviews met van zijn moeder, voormalige medewerkers en naar klanten. Een met verhaal dat klinkt als met een tijdens speelfilmscenario.Minder

oktober 2020
06-10-2015 23:00

2Doc: The Forecaster

2Doc: The Forecaster - 2Doc: The Forecaster

De voorspellingen van de Amerikaan Martin Armstrong over aandelencrises of valutaproblemen zijn altijd griezelig accuraat. Dit leverde hem veel geld op, maar ook veel vijanden in hoge posities.Meer De Amerikaan Martin Armstrong geeft al van...

2Doc: The Forecaster gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Forecaster de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Forecaster bij 2Doc: The Forecaster liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Forecaster. Heb je een uitzending van 2Doc: The Forecaster gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Forecaster gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Forecaster? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: The Forecaster, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: The Forecaster gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: The Forecaster? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Forecaster kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-10-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!