Programma gemist?

De voorspellingen van naar de de Amerikaan Martin Armstrong over met aandelencrises tijdens of valutaproblemen zijn altijd griezelig accuraat. door Dit in leverde hem veel geld op, een maar ook veel het vijanden in hoge uit posities.Meer De door Amerikaan Martin Armstrong geeft met al van jongs in af aan blijk in tijdens van een scherpe door handelsgeest en een analytische blik op van een zaken die voor anderen te gecompliceerd van waren. de Als kind verzamelt naar hij al fanatiek munten, iets op later naar handelt hij in goud. Als een een volwassene richt hij op tv het bedrijf Princeton Economics tijdens International op. Op basis van naar een zelfontworpen model, een door waarin het geheimzinnige getal tijdens pi een in belangrijke factor is, laat uit hij de computer uitrekenen van welke ontwikkelingen in op tv de wereldeconomie tijdens op stapel naar staan. Zijn voorspellingen naar over aandelencrises of valutaproblemen zijn tijdens griezelig accuraat de en hij bouwt een van klantenkring op die met bestaat naar uit machtige spelers in in de wereldeconomie. door Dit alles levert tijdens hem veel geld op, op maar ook steeds meer naar vijanden in hoge van posities. In 1999 staat een de FBI bij een hem op de een stoep en een belandt hij de uiteindelijk op verdenking het van fraude door en samenzwering in de gevangenis, naar zonder dat er op tv ooit een gerechtelijke uitspraak tijdens is gedaan. In uit 2012 duikt hij van naar ineens weer op in in het openbare leven, deelt hij van zijn pessimistische ideeën op tijdens over de rampzalige ontwikkelingen in op de wereld de en vertelt op hij zijn opzienbarende de verhaal, ondersteund door archiefbeelden op en interviews met op tv zijn moeder, voormalige medewerkers en van klanten. de Een verhaal dat klinkt door als het een speelfilmscenario.Minder

juli 2020
06-10-2015 23:00

2Doc: The Forecaster

2Doc: The Forecaster - 2Doc: The Forecaster

De voorspellingen van de Amerikaan Martin Armstrong over aandelencrises of valutaproblemen zijn altijd griezelig accuraat. Dit leverde hem veel geld op, maar ook veel vijanden in hoge posities.Meer De Amerikaan Martin Armstrong geeft al van...

2Doc: The Forecaster gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Forecaster de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Forecaster bij 2Doc: The Forecaster liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Forecaster. Heb je een uitzending van 2Doc: The Forecaster gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Forecaster gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Forecaster? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: The Forecaster, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: The Forecaster gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: The Forecaster? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Forecaster kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-10-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!