Programma gemist?

De uit voorspellingen van de Amerikaan Martin op tv Armstrong over in aandelencrises op of valutaproblemen zijn op tv altijd griezelig accuraat. Dit van leverde hem veel geld het op, maar van ook veel vijanden in hoge op tv posities.Meer de De Amerikaan Martin het Armstrong geeft al een van jongs af aan van blijk van op tv een scherpe op tv handelsgeest en een analytische blik op een zaken die voor van anderen te de gecompliceerd waren. Als het kind verzamelt hij de al door fanatiek munten, iets later in handelt hij in op goud. Als volwassene richt hij naar het in bedrijf Princeton tijdens Economics International op. Op basis op tv van een zelfontworpen van model, waarin het het geheimzinnige getal op tv pi een belangrijke factor van is, laat hij met de computer uitrekenen door welke met ontwikkelingen in de wereldeconomie op van stapel staan. naar Zijn voorspellingen in over aandelencrises of valutaproblemen zijn op tv griezelig accuraat en hij in in bouwt een klantenkring op die op bestaat naar uit machtige spelers in in de wereldeconomie. Dit alles levert de hem door veel geld op, naar maar ook steeds meer vijanden naar het in hoge posities. In 1999 op tv staat de met FBI bij hem op uit de de stoep en belandt hij uiteindelijk van op verdenking van fraude uit en samenzwering op tv in in de gevangenis, zonder dat tijdens er ooit een gerechtelijke uitspraak een is uit gedaan. In 2012 een duikt hij ineens weer op het naar in het openbare leven, deelt op tv hij een zijn pessimistische ideeën over de rampzalige in ontwikkelingen in de in wereld en met vertelt op hij zijn opzienbarende door verhaal, ondersteund door archiefbeelden de en interviews met met zijn moeder, voormalige medewerkers op en klanten. Een uit verhaal op tv dat klinkt als een in speelfilmscenario.Minder

juni 2021
06-10-2015 23:00

2Doc: The Forecaster

2Doc: The Forecaster - 2Doc: The Forecaster

De voorspellingen van de Amerikaan Martin Armstrong over aandelencrises of valutaproblemen zijn altijd griezelig accuraat. Dit leverde hem veel geld op, maar ook veel vijanden in hoge posities.Meer De Amerikaan Martin Armstrong geeft al van...

2Doc: The Forecaster gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Forecaster de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Forecaster bij 2Doc: The Forecaster liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Forecaster. Heb je een uitzending van 2Doc: The Forecaster gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Forecaster gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Forecaster? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: The Forecaster, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: The Forecaster gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: The Forecaster? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Forecaster kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-10-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!