Programma gemist?

De naar voorspellingen van de Amerikaan naar Martin Armstrong over aandelencrises door of valutaproblemen zijn tijdens altijd griezelig accuraat. door met Dit leverde hem veel geld in op, maar ook op tv veel vijanden in met hoge posities.Meer van De Amerikaan Martin de Armstrong geeft in al van jongs af op aan blijk van een uit scherpe handelsgeest tijdens en een door analytische blik op zaken die voor op tv anderen te gecompliceerd naar waren. Als kind tijdens verzamelt hij door al met fanatiek munten, iets later handelt de hij de in goud. Als op tv volwassene richt hij het bedrijf naar Princeton tijdens Economics International op. Op in basis van een zelfontworpen model, van een waarin het geheimzinnige getal met pi een belangrijke factor een is, laat op tv hij de computer van uitrekenen welke ontwikkelingen door in de wereldeconomie het op stapel staan. Zijn tijdens voorspellingen over de aandelencrises of valutaproblemen de zijn griezelig naar accuraat en hij bouwt een klantenkring op tv op die een bestaat uit machtige de spelers de in de wereldeconomie. Dit alles levert tijdens hem veel op geld op, in maar ook tijdens steeds meer vijanden in hoge posities. op In 1999 op tv staat de een FBI bij hem op het de stoep door en belandt hij uiteindelijk op tv op in verdenking van fraude en samenzwering tijdens in het de gevangenis, zonder dat er met ooit een gerechtelijke uitspraak op tv is gedaan. In met op 2012 duikt hij ineens weer een op in het openbare op leven, in deelt hij op zijn pessimistische idee├źn over de rampzalige uit ontwikkelingen in een de wereld en vertelt het hij zijn in opzienbarende verhaal, van ondersteund door archiefbeelden en door interviews met zijn de moeder, voormalige medewerkers een en naar klanten. Een verhaal dat klinkt als door een in speelfilmscenario.Minder

december 2021
06-10-2015 23:00

2Doc: The Forecaster

2Doc: The Forecaster - 2Doc: The Forecaster

De voorspellingen van de Amerikaan Martin Armstrong over aandelencrises of valutaproblemen zijn altijd griezelig accuraat. Dit leverde hem veel geld op, maar ook veel vijanden in hoge posities.Meer De Amerikaan Martin Armstrong geeft al van...

2Doc: The Forecaster gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Forecaster de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Forecaster bij 2Doc: The Forecaster liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Forecaster. Heb je een uitzending van 2Doc: The Forecaster gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Forecaster gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Forecaster? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: The Forecaster, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: The Forecaster gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: The Forecaster? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Forecaster kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-10-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!