Programma gemist?

De tijdens voorspellingen van de Amerikaan uit Martin Armstrong over aandelencrises een de of valutaproblemen zijn altijd griezelig van accuraat. Dit leverde hem uit veel geld op, op tv maar tijdens ook veel vijanden in met hoge posities.Meer De van Amerikaan Martin Armstrong de geeft al van het jongs af aan met blijk van het een scherpe handelsgeest en in een tijdens analytische blik op zaken van die voor uit anderen te gecompliceerd waren. Als uit kind verzamelt hij de al fanatiek munten, op iets later handelt hij in in goud. Als een volwassene richt hij door het bedrijf op Princeton Economics International op. op Op basis de van een zelfontworpen een model, waarin het geheimzinnige op tv getal pi een op tv belangrijke naar factor is, laat hij door de computer met uitrekenen welke ontwikkelingen in op tv de wereldeconomie op een stapel staan. door Zijn voorspellingen over aandelencrises tijdens of uit valutaproblemen zijn griezelig accuraat en hij op tv de bouwt een klantenkring op die met bestaat uit machtige op tv spelers in van de wereldeconomie. Dit alles levert naar hem naar veel geld op, maar ook naar steeds meer vijanden op tv in hoge van posities. In 1999 staat door de de FBI bij hem van op de stoep op tv en belandt de hij uiteindelijk op verdenking van met fraude en samenzwering naar in de gevangenis, zonder op tv dat er in ooit een gerechtelijke uitspraak een is op gedaan. In 2012 naar duikt hij ineens met weer op in het een openbare op leven, deelt hij zijn pessimistische de ideeën een over de rampzalige ontwikkelingen in de van wereld en vertelt door hij zijn opzienbarende op verhaal, een ondersteund door archiefbeelden en op tv interviews met zijn door moeder, voormalige medewerkers en in klanten. met Een verhaal uit dat klinkt als naar een speelfilmscenario.Minder

januari 2020
06-10-2015 23:00

2Doc: The Forecaster

2Doc: The Forecaster - 2Doc: The Forecaster

De voorspellingen van de Amerikaan Martin Armstrong over aandelencrises of valutaproblemen zijn altijd griezelig accuraat. Dit leverde hem veel geld op, maar ook veel vijanden in hoge posities.Meer De Amerikaan Martin Armstrong geeft al van...

2Doc: The Forecaster gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Forecaster de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Forecaster bij 2Doc: The Forecaster liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Forecaster. Heb je een uitzending van 2Doc: The Forecaster gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Forecaster gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Forecaster? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: The Forecaster, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: The Forecaster gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: The Forecaster? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Forecaster kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-10-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!