Programma gemist?

De voorspellingen van in de Amerikaan door Martin Armstrong een over aandelencrises of valutaproblemen naar zijn altijd griezelig door accuraat. Dit leverde hem op veel op tv geld op, maar met ook veel vijanden in naar hoge posities.Meer De Amerikaan van Martin op Armstrong geeft met al van jongs naar af aan blijk van een uit scherpe handelsgeest in en een analytische blik op een zaken die de voor anderen van te gecompliceerd waren. Als kind op verzamelt hij tijdens al fanatiek uit munten, iets later in handelt hij in goud. op Als op volwassene richt hij het bedrijf naar Princeton met Economics International op. de Op basis van de een zelfontworpen model, waarin de het geheimzinnige getal op tv pi een van belangrijke factor is, met laat hij de op tv computer uitrekenen welke ontwikkelingen in de op tv in wereldeconomie op stapel naar staan. Zijn voorspellingen over aandelencrises of naar valutaproblemen zijn griezelig naar accuraat en hij de bouwt een klantenkring van op die bestaat tijdens tijdens uit machtige spelers in in de wereldeconomie. Dit alles levert van hem veel geld door op, maar het ook steeds meer naar vijanden uit in hoge posities. In een 1999 staat de het FBI bij de hem op de stoep en naar belandt hij uiteindelijk in op verdenking van een fraude en in samenzwering in de in gevangenis, zonder dat er op tv ooit een door gerechtelijke uitspraak van is gedaan. In 2012 duikt hij van ineens weer tijdens op in het het openbare op tv leven, deelt hij zijn pessimistische ideeën naar het over de rampzalige ontwikkelingen van in de wereld en vertelt een hij naar zijn opzienbarende verhaal, ondersteund in door in archiefbeelden en interviews de met zijn moeder, voormalige tijdens medewerkers en klanten. Een verhaal met dat klinkt met als een naar speelfilmscenario.Minder

februari 2020
06-10-2015 23:00

2Doc: The Forecaster

2Doc: The Forecaster - 2Doc: The Forecaster

De voorspellingen van de Amerikaan Martin Armstrong over aandelencrises of valutaproblemen zijn altijd griezelig accuraat. Dit leverde hem veel geld op, maar ook veel vijanden in hoge posities.Meer De Amerikaan Martin Armstrong geeft al van...

2Doc: The Forecaster gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Forecaster de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Forecaster bij 2Doc: The Forecaster liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Forecaster. Heb je een uitzending van 2Doc: The Forecaster gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Forecaster gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Forecaster? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: The Forecaster, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: The Forecaster gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: The Forecaster? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Forecaster kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-10-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!