Programma gemist?

De uit voorspellingen van de Amerikaan Martin het Armstrong over aandelencrises op tv of valutaproblemen in zijn altijd griezelig accuraat. een Dit op tv leverde hem veel uit geld op, maar ook veel met vijanden in hoge de posities.Meer De Amerikaan de Martin Armstrong tijdens geeft al van op tv jongs af aan blijk uit van een tijdens scherpe handelsgeest en tijdens een analytische blik de op zaken met die voor anderen te een gecompliceerd waren. Als uit kind verzamelt hij al tijdens fanatiek munten, door iets later met handelt hij in goud. Als van volwassene richt hij tijdens het uit bedrijf Princeton Economics International op tv op. Op het basis van een het zelfontworpen model, waarin een het geheimzinnige getal naar pi een door belangrijke factor is, op laat hij de computer uitrekenen welke naar ontwikkelingen in de op tv wereldeconomie op stapel het tijdens staan. Zijn voorspellingen over aandelencrises het of valutaproblemen zijn uit griezelig accuraat op en hij bouwt een naar klantenkring op tv op die bestaat op tv uit machtige spelers in naar de wereldeconomie. Dit alles levert met hem een veel geld op, maar ook met de steeds meer vijanden in op tv hoge posities. op In 1999 staat de FBI een bij een hem op de stoep en het belandt hij uiteindelijk op in verdenking tijdens van fraude en door samenzwering in de gevangenis, zonder de dat er ooit in tijdens een gerechtelijke uitspraak is gedaan. op In 2012 duikt een hij ineens weer op naar in het openbare met leven, op deelt hij in zijn pessimistische ideeën over de uit rampzalige ontwikkelingen in de met wereld op en vertelt hij zijn opzienbarende op tv verhaal, tijdens ondersteund door archiefbeelden uit en interviews met uit zijn moeder, voormalige op medewerkers en klanten. Een op verhaal dat klinkt als het een uit speelfilmscenario.Minder

augustus 2020
06-10-2015 23:00

2Doc: The Forecaster

2Doc: The Forecaster - 2Doc: The Forecaster

De voorspellingen van de Amerikaan Martin Armstrong over aandelencrises of valutaproblemen zijn altijd griezelig accuraat. Dit leverde hem veel geld op, maar ook veel vijanden in hoge posities.Meer De Amerikaan Martin Armstrong geeft al van...

2Doc: The Forecaster gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Forecaster de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Forecaster bij 2Doc: The Forecaster liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Forecaster. Heb je een uitzending van 2Doc: The Forecaster gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Forecaster gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Forecaster? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: The Forecaster, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: The Forecaster gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: The Forecaster? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Forecaster kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-10-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!