Programma gemist?

De filmmakers uit Jan Willem het den Bok en Floor Koomen van maakten tijdens een aangrijpend portret door van het jongste land van een in de wereld.Meer De in filmmakers Jan Willem den Bok en naar Floor Koomen in maakten een tijdens aangrijpend portret van het van jongste op land van de wereld. in Vanaf de uit eerste Onafhankelijkheidsdag tot in 2015 portretteerden met zij vijf gewone uit burgers en met volgden hen op in hun op ontwikkeling. Aan de hand van door hun uit leven ontstaat een op portret van de nieuwe uit natie. Zo zien we uit de heer in en mevrouw Cerlino die door met niet op tv meer dan een met paar grote tassen uit door de UN in naar Juba worden naar afgezet. Hun van grote droom: een huisje door en stukje land in voor een rustige oude dag. op tv Weduwe Josephine van blijft niet bij de door pakken neerzitten en tijdens begint onder met een boom een schooltje in voor de arme door verweesde met buurkinderen. We zien en op voelen op de overlevingsstrijd van marktvrouw Mary het en maken kennis van met Nancy die mijnen in opruimt. Journalist Lukudu naar presenteert de een dagelijks phone-in radioprogramma en de naar spreekt mensen uit in het hele land. Hij vormt op de gids door dit het naar ontroerende verhaal tussen hoop, de doorzetten en teleurstelling. De tijdens film bevat tevens prachtige uit beelden van dit uit schitterende door land.Minder

april 2021
07-10-2015 23:00

2Doc: Good Morning South Sudan

2Doc: Good Morning South Sudan - 2Doc: Good Morning South Sudan

De filmmakers Jan Willem den Bok en Floor Koomen maakten een aangrijpend portret van het jongste land van de wereld.Meer De filmmakers Jan Willem den Bok en Floor Koomen maakten een aangrijpend portret van het jongste land van de wereld. Va...

2Doc: Good Morning South Sudan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Good Morning South Sudan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Good Morning South Sudan bij 2Doc: Good Morning South Sudan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Good Morning South Sudan. Heb je een uitzending van 2Doc: Good Morning South Sudan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Good Morning South Sudan gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Good Morning South Sudan? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Good Morning South Sudan, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Good Morning South Sudan gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Good Morning South Sudan? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Good Morning South Sudan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-10-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!