Programma gemist?

De filmmakers Jan op tv Willem den Bok naar en Floor op tv Koomen met maakten een aangrijpend tijdens portret van het jongste tijdens land van de wereld.Meer De met filmmakers Jan tijdens Willem den Bok en van Floor in Koomen maakten een op tv aangrijpend portret uit van het jongste land van de de wereld. Vanaf de op met eerste Onafhankelijkheidsdag tot in 2015 portretteerden in zij vijf gewone een met burgers en volgden hen in hun het ontwikkeling. Aan de met hand van hun met leven ontstaat een naar portret in van de nieuwe natie. naar Zo zien we van de heer met en mevrouw Cerlino die met naar niet meer met dan een paar grote de tassen door de door UN in Juba door worden de afgezet. Hun grote droom: tijdens een huisje en door stukje door land voor een op rustige oude dag. Weduwe Josephine het blijft niet bij met de pakken neerzitten en uit begint onder een op tv boom met een schooltje voor de de arme verweesde uit buurkinderen. We zien een en voelen de overlevingsstrijd het van een marktvrouw Mary en maken kennis met met tijdens Nancy die mijnen opruimt. Journalist op tv Lukudu presenteert een dagelijks naar phone-in de radioprogramma en spreekt mensen uit de het hele op tv land. Hij vormt op tv de gids de door dit het ontroerende verhaal tussen tijdens hoop, doorzetten en door teleurstelling. De film bevat tevens prachtige op op beelden van dit schitterende op tv land.Minder

november 2019
07-10-2015 23:00

2Doc: Good Morning South Sudan

2Doc: Good Morning South Sudan - 2Doc: Good Morning South Sudan

De filmmakers Jan Willem den Bok en Floor Koomen maakten een aangrijpend portret van het jongste land van de wereld.Meer De filmmakers Jan Willem den Bok en Floor Koomen maakten een aangrijpend portret van het jongste land van de wereld. Va...

2Doc: Good Morning South Sudan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Good Morning South Sudan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Good Morning South Sudan bij 2Doc: Good Morning South Sudan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Good Morning South Sudan. Heb je een uitzending van 2Doc: Good Morning South Sudan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Good Morning South Sudan gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Good Morning South Sudan? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Good Morning South Sudan, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Good Morning South Sudan gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Good Morning South Sudan? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Good Morning South Sudan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-10-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!