Programma gemist?

De naar filmmakers Jan uit Willem den Bok en Floor Koomen een maakten een aangrijpend de portret van het het jongste uit land van de wereld.Meer De naar filmmakers tijdens Jan Willem den de Bok en Floor Koomen naar maakten een aangrijpend op tv portret uit van het jongste land van de door wereld. Vanaf de het naar eerste Onafhankelijkheidsdag tot in 2015 het portretteerden zij vijf van gewone burgers en volgden van hen in hun met ontwikkeling. Aan de het hand van uit hun leven ontstaat de een portret van de de nieuwe naar natie. Zo zien we de door heer en mevrouw de Cerlino die tijdens met op niet meer dan met een paar grote in tassen door de UN op tv in Juba worden de afgezet. Hun grote op droom: een huisje het en stukje land voor een door rustige oude door dag. Weduwe Josephine blijft in niet door bij de pakken met neerzitten en begint een onder een boom door een schooltje de voor de arme verweesde van buurkinderen. We zien en voelen in de overlevingsstrijd van naar marktvrouw Mary van en van maken kennis met Nancy die tijdens mijnen uit opruimt. Journalist Lukudu presenteert een dagelijks door naar phone-in radioprogramma en op tv spreekt mensen uit het van hele land. Hij vormt op de gids door de dit naar ontroerende verhaal tussen hoop, doorzetten in en een teleurstelling. De film bevat tevens prachtige in beelden tijdens van dit de schitterende land.Minder

januari 2021
07-10-2015 23:00

2Doc: Good Morning South Sudan

2Doc: Good Morning South Sudan - 2Doc: Good Morning South Sudan

De filmmakers Jan Willem den Bok en Floor Koomen maakten een aangrijpend portret van het jongste land van de wereld.Meer De filmmakers Jan Willem den Bok en Floor Koomen maakten een aangrijpend portret van het jongste land van de wereld. Va...

2Doc: Good Morning South Sudan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Good Morning South Sudan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Good Morning South Sudan bij 2Doc: Good Morning South Sudan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Good Morning South Sudan. Heb je een uitzending van 2Doc: Good Morning South Sudan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Good Morning South Sudan gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Good Morning South Sudan? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Good Morning South Sudan, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Good Morning South Sudan gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Good Morning South Sudan? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Good Morning South Sudan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-10-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!