Programma gemist?

De filmmakers naar Jan Willem van den Bok met en Floor Koomen maakten een aangrijpend op portret naar van het jongste land een van de wereld.Meer uit De filmmakers Jan Willem in den Bok op tv en Floor de Koomen maakten een aangrijpend portret met van het naar jongste het land van de wereld. uit Vanaf de uit eerste Onafhankelijkheidsdag tot in met 2015 portretteerden zij vijf met gewone burgers en met volgden hen in hun een ontwikkeling. Aan de de hand op van hun leven ontstaat in een portret in van de nieuwe natie. van Zo zien we de met heer van en mevrouw Cerlino die in met het niet meer dan een paar een grote tassen een door de uit UN in Juba worden afgezet. in Hun grote tijdens droom: een huisje van en stukje land voor een een op rustige oude dag. in Weduwe Josephine blijft niet naar bij de pakken neerzitten en de begint onder in een boom een een schooltje voor het de arme verweesde buurkinderen. in We op zien en voelen de overlevingsstrijd de van marktvrouw Mary en tijdens maken naar kennis met Nancy die mijnen een opruimt. Journalist het Lukudu presenteert op een dagelijks phone-in radioprogramma en met spreekt mensen de uit een het hele land. Hij vormt de de een gids door dit ontroerende verhaal met tussen hoop, doorzetten en een teleurstelling. door De film bevat tevens uit prachtige beelden tijdens van dit een schitterende land.Minder

augustus 2021
07-10-2015 23:00

2Doc: Good Morning South Sudan

2Doc: Good Morning South Sudan - 2Doc: Good Morning South Sudan

De filmmakers Jan Willem den Bok en Floor Koomen maakten een aangrijpend portret van het jongste land van de wereld.Meer De filmmakers Jan Willem den Bok en Floor Koomen maakten een aangrijpend portret van het jongste land van de wereld. Va...

2Doc: Good Morning South Sudan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Good Morning South Sudan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Good Morning South Sudan bij 2Doc: Good Morning South Sudan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Good Morning South Sudan. Heb je een uitzending van 2Doc: Good Morning South Sudan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Good Morning South Sudan gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Good Morning South Sudan? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Good Morning South Sudan, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Good Morning South Sudan gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Good Morning South Sudan? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Good Morning South Sudan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-10-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!