Programma gemist?

De door filmmakers Jan Willem den Bok de en Floor uit Koomen maakten op een aangrijpend portret van het uit jongste land van in door de wereld.Meer De filmmakers Jan Willem uit den met Bok en een Floor Koomen maakten een aangrijpend portret met van het in jongste land van op de wereld. Vanaf de op tv eerste de Onafhankelijkheidsdag tot in 2015 portretteerden tijdens zij vijf gewone van burgers en door volgden met hen in hun ontwikkeling. Aan de door hand van de hun een leven ontstaat een een portret van de nieuwe de natie. Zo zien we door de heer en naar mevrouw een Cerlino die met niet meer met dan in een paar grote op tv tassen door de UN in tijdens Juba worden afgezet. Hun door grote droom: een door tijdens huisje en stukje land voor een uit het rustige oude dag. Weduwe Josephine blijft op niet bij de een pakken neerzitten en tijdens begint onder een de boom een in schooltje voor de arme het verweesde buurkinderen. We het naar zien en voelen de in overlevingsstrijd van marktvrouw Mary de en maken door kennis met Nancy die mijnen tijdens opruimt. Journalist door Lukudu presenteert een in dagelijks van phone-in radioprogramma en spreekt de mensen uit het hele de land. het Hij vormt de gids door met dit ontroerende verhaal tussen de hoop, doorzetten uit en op teleurstelling. De film bevat tevens van prachtige tijdens beelden van dit schitterende naar land.Minder

juni 2020
07-10-2015 23:00

2Doc: Good Morning South Sudan

2Doc: Good Morning South Sudan - 2Doc: Good Morning South Sudan

De filmmakers Jan Willem den Bok en Floor Koomen maakten een aangrijpend portret van het jongste land van de wereld.Meer De filmmakers Jan Willem den Bok en Floor Koomen maakten een aangrijpend portret van het jongste land van de wereld. Va...

2Doc: Good Morning South Sudan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Good Morning South Sudan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Good Morning South Sudan bij 2Doc: Good Morning South Sudan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Good Morning South Sudan. Heb je een uitzending van 2Doc: Good Morning South Sudan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Good Morning South Sudan gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Good Morning South Sudan? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Good Morning South Sudan, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Good Morning South Sudan gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Good Morning South Sudan? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Good Morning South Sudan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-10-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!