Programma gemist?

De filmmakers een Jan Willem den Bok uit en Floor Koomen de maakten een uit aangrijpend portret van het in jongste land van op de in wereld.Meer De filmmakers Jan uit Willem den Bok en op Floor Koomen uit maakten een op aangrijpend portret van het jongste door land de van de wereld. Vanaf de uit eerste door Onafhankelijkheidsdag tot door in 2015 portretteerden zij door vijf gewone burgers en het volgden hen uit in hun de ontwikkeling. Aan de hand van naar hun leven een ontstaat een portret van de de nieuwe natie. Zo op naar zien we de heer tijdens en mevrouw Cerlino van die met het niet meer dan door een paar grote in tassen door de tijdens UN in Juba van worden afgezet. Hun grote met droom: een huisje van en stukje land van voor een rustige oude uit dag. naar Weduwe Josephine blijft niet bij de tijdens pakken door neerzitten en tijdens begint onder een boom een schooltje op tv door voor de arme verweesde buurkinderen. een We zien in en voelen de overlevingsstrijd van op tv marktvrouw de Mary en naar maken kennis met Nancy die mijnen het opruimt. Journalist Lukudu op presenteert tijdens een dagelijks uit phone-in radioprogramma en spreekt mensen uit het het op tv hele land. Hij het vormt de gids door dit naar op ontroerende verhaal tussen naar hoop, doorzetten en teleurstelling. met De film bevat tevens in prachtige beelden tijdens van dit schitterende een land.Minder

oktober 2020
07-10-2015 23:00

2Doc: Good Morning South Sudan

2Doc: Good Morning South Sudan - 2Doc: Good Morning South Sudan

De filmmakers Jan Willem den Bok en Floor Koomen maakten een aangrijpend portret van het jongste land van de wereld.Meer De filmmakers Jan Willem den Bok en Floor Koomen maakten een aangrijpend portret van het jongste land van de wereld. Va...

2Doc: Good Morning South Sudan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Good Morning South Sudan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Good Morning South Sudan bij 2Doc: Good Morning South Sudan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Good Morning South Sudan. Heb je een uitzending van 2Doc: Good Morning South Sudan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Good Morning South Sudan gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Good Morning South Sudan? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Good Morning South Sudan, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Good Morning South Sudan gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Good Morning South Sudan? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Good Morning South Sudan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-10-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!