Programma gemist?

'Elk uit beeld dat met de gevoel gemaakt uit is, toont ons de naar kunstenaar, niet het model', het schreef Oscar Wilde. Regisseur op tv Frans Weisz legde met de tijdens wonderlijke wisselwerking vast tussen model, met uit beeld en kunstenaar Lotta het Blokker bij haar project Het door Wolfsuur. De op tv titel verwijst de naar het uur waarin de van nacht op tv overgaat in de dag, waarin een naar de slapelozen overspoeld de worden door angst. in Over dit moment, dat met ze goed kent, naar wil beeldend kunstenaar Lotta Blokker uit een van beeldengroep maken. De weg tijdens van idee de naar brons, op waarin het beeld een optelsom wordt in van alle sessies met en alle met emoties die op het model meebrengt, is van lang en gaat uit gepaard met een eindeloos van aantal beslissingen, met naar veel kijken naar en tijdens met veel voelen. een Het resultaat werd door succesvol tentoongesteld in De de Fundatie in het Zwolle en staat nu met in het Käthe-Kollwitz-Museum het in Berlijn.

oktober 2019
27-07-2017 22:45

Lotta Blokker - Het Wolfsuur

Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur - Lotta Blokker - Het Wolfsuur

'Elk beeld dat met gevoel gemaakt is, toont ons de kunstenaar, niet het model', schreef Oscar Wilde. Regisseur Frans Weisz legde de wonderlijke wisselwerking vast tussen model, beeld en kunstenaar Lotta Blokker bij haar project Het Wolfsuur...

Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur bij Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-07-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!