Programma gemist?

Regisseur uit Frans Weisz legde het de wonderlijke wisselwerking vast tussen in op tv model, beeld en van kunstenaar Lotta Blokker bij haar uit project Het Wolfsuur.Meer 'Elk met beeld tijdens dat met gevoel gemaakt met is, toont ons de van kunstenaar, niet het op tv in model', schreef Oscar Wilde. Regisseur Frans met Weisz legde de op tv wonderlijke met wisselwerking vast tussen tijdens model, beeld en kunstenaar op tv Lotta Blokker tijdens bij haar tijdens project Het Wolfsuur. De naar titel verwijst naar door het uur waarin de naar nacht overgaat tijdens in de dag, uit waarin de slapelozen overspoeld worden tijdens uit door angst. Over met dit moment, dat ze goed van kent, wil beeldend met kunstenaar Lotta de Blokker een tijdens beeldengroep maken. De weg van idee tijdens naar brons, op tv waarin het beeld een met optelsom wordt uit van alle sessies door en alle emoties die op tv het model tijdens meebrengt, van is lang en met gaat gepaard met een de eindeloos aantal naar beslissingen, met veel kijken en met het veel voelen. in Het resultaat werd succesvol op tv tentoongesteld uit in De Fundatie uit in Zwolle en staat op nu tijdens in het Käthe-Kollwitz-Museum in van Berlijn.Minder

juli 2020
08-10-2015 23:00

Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur

Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur - Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur

Regisseur Frans Weisz legde de wonderlijke wisselwerking vast tussen model, beeld en kunstenaar Lotta Blokker bij haar project Het Wolfsuur.Meer 'Elk beeld dat met gevoel gemaakt is, toont ons de kunstenaar, niet het model', schreef Oscar W...

Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur bij Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-07-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!