Programma gemist?

Regisseur een Frans Weisz legde de wonderlijke op tv wisselwerking de vast tussen een model, beeld en naar kunstenaar Lotta Blokker bij haar door project in Het Wolfsuur.Meer 'Elk met beeld dat met gevoel gemaakt is, op tv door toont ons de kunstenaar, de niet het model', schreef naar Oscar Wilde. Regisseur Frans van Weisz legde naar de wonderlijke wisselwerking tijdens vast tussen model, beeld op tv van en kunstenaar Lotta Blokker bij het haar een project Het Wolfsuur. De in titel verwijst naar het in uur waarin de naar nacht overgaat tijdens in de de dag, waarin de slapelozen overspoeld worden uit door angst. de Over dit het moment, dat ze de goed kent, wil beeldend kunstenaar met het Lotta Blokker een beeldengroep de maken. De weg van idee van in naar brons, waarin het beeld een met optelsom wordt van door door alle sessies en alle de emoties die van het model meebrengt, het is lang en gaat op gepaard met een eindeloos tijdens aantal beslissingen, met van veel kijken en een met veel het voelen. Het resultaat werd succesvol een tentoongesteld een in De op tv Fundatie in Zwolle en staat nu de van in het Käthe-Kollwitz-Museum van in Berlijn.Minder

januari 2020
08-10-2015 23:00

Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur

Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur - Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur

Regisseur Frans Weisz legde de wonderlijke wisselwerking vast tussen model, beeld en kunstenaar Lotta Blokker bij haar project Het Wolfsuur.Meer 'Elk beeld dat met gevoel gemaakt is, toont ons de kunstenaar, niet het model', schreef Oscar W...

Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur bij Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-07-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!