Programma gemist?

Regisseur Frans Weisz van legde de in wonderlijke op wisselwerking vast tussen model, beeld op en van kunstenaar Lotta Blokker bij de haar project Het op Wolfsuur.Meer 'Elk beeld dat met door gevoel het gemaakt is, toont ons de een kunstenaar, niet tijdens het model', schreef Oscar op tv een Wilde. Regisseur Frans Weisz legde de met wonderlijke wisselwerking vast met tussen model, beeld de en het kunstenaar Lotta Blokker met bij haar project op Het Wolfsuur. een De titel verwijst naar het door uur waarin van de nacht met overgaat in de dag, waarin het de tijdens slapelozen overspoeld worden door naar angst. Over dit uit moment, dat ze goed met kent, in wil beeldend kunstenaar Lotta Blokker uit een beeldengroep naar maken. De weg van idee een op tv naar brons, waarin het beeld van een tijdens optelsom wordt van op tv alle sessies en alle emoties naar die het van model meebrengt, is op lang en gaat gepaard tijdens met op een eindeloos aantal met beslissingen, met veel kijken en met naar veel een voelen. Het op tv resultaat werd succesvol tentoongesteld de in De Fundatie van in Zwolle en staat in nu in tijdens het Käthe-Kollwitz-Museum in door Berlijn.Minder

maart 2021
08-10-2015 23:00

Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur

Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur - Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur

Regisseur Frans Weisz legde de wonderlijke wisselwerking vast tussen model, beeld en kunstenaar Lotta Blokker bij haar project Het Wolfsuur.Meer 'Elk beeld dat met gevoel gemaakt is, toont ons de kunstenaar, niet het model', schreef Oscar W...

Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur bij Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-07-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!