Programma gemist?

Regisseur op Frans Weisz legde de wonderlijke naar wisselwerking naar vast tussen model, op beeld en kunstenaar Lotta op tv Blokker van bij haar project Het in Wolfsuur.Meer 'Elk beeld dat met op tv gevoel gemaakt is, door toont ons de de kunstenaar, uit niet het een model', schreef Oscar Wilde. het Regisseur Frans Weisz legde uit de wonderlijke wisselwerking vast met met tussen model, beeld en kunstenaar uit Lotta Blokker naar bij haar project Het Wolfsuur. op De door titel verwijst een naar het uur naar waarin de nacht overgaat het in de dag, waarin op de slapelozen met overspoeld worden door angst. Over van dit moment, een dat ze goed een kent, wil de beeldend kunstenaar Lotta van Blokker een beeldengroep in maken. De weg van door idee naar van brons, waarin het beeld een met optelsom naar wordt van alle sessies en in met alle emoties die door het model meebrengt, is lang de en gaat gepaard naar met het een eindeloos aantal beslissingen, met op tv veel door kijken en met het veel voelen. Het resultaat werd met succesvol tentoongesteld in de De Fundatie in tijdens Zwolle een en staat nu in met het Käthe-Kollwitz-Museum in op tv Berlijn.Minder

oktober 2020
08-10-2015 23:00

Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur

Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur - Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur

Regisseur Frans Weisz legde de wonderlijke wisselwerking vast tussen model, beeld en kunstenaar Lotta Blokker bij haar project Het Wolfsuur.Meer 'Elk beeld dat met gevoel gemaakt is, toont ons de kunstenaar, niet het model', schreef Oscar W...

Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur bij Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-07-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!