Programma gemist?

Regisseur Frans uit Weisz legde in de wonderlijke tijdens wisselwerking vast tussen in model, beeld en kunstenaar de Lotta Blokker bij in haar project Het Wolfsuur.Meer een 'Elk beeld dat de met gevoel gemaakt met is, toont uit ons de naar kunstenaar, niet het model', schreef in Oscar Wilde. op Regisseur Frans van Weisz legde de wonderlijke wisselwerking vast op tussen model, beeld tijdens en kunstenaar Lotta de Blokker bij op tv haar naar project Het Wolfsuur. op tv De titel verwijst naar het door uur waarin de met nacht door overgaat in de naar dag, waarin de slapelozen overspoeld naar worden door naar angst. Over dit de moment, dat ze goed van kent, wil beeldend kunstenaar de Lotta Blokker een van beeldengroep maken. van De de weg van idee naar brons, waarin in het beeld met een optelsom wordt door van alle sessies en de in alle emoties die het model meebrengt, naar uit is lang en gaat het gepaard met op een eindeloos aantal beslissingen, een met veel kijken en met uit veel voelen. Het het resultaat werd succesvol door door tentoongesteld in De Fundatie in in Zwolle en door staat nu in het tijdens K├Ąthe-Kollwitz-Museum in het Berlijn.Minder

juni 2021
08-10-2015 23:00

Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur

Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur - Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur

Regisseur Frans Weisz legde de wonderlijke wisselwerking vast tussen model, beeld en kunstenaar Lotta Blokker bij haar project Het Wolfsuur.Meer 'Elk beeld dat met gevoel gemaakt is, toont ons de kunstenaar, niet het model', schreef Oscar W...

Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur bij Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-07-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!