Programma gemist?

Regisseur Frans op Weisz legde de wonderlijke door wisselwerking van vast tussen model, beeld tijdens en kunstenaar Lotta op Blokker bij haar project naar Het op tv Wolfsuur.Meer 'Elk beeld tijdens dat met op tv gevoel gemaakt is, naar toont ons de kunstenaar, niet door het model', schreef Oscar op Wilde. een Regisseur Frans Weisz legde door de wonderlijke in wisselwerking vast tussen model, met beeld naar en kunstenaar Lotta uit Blokker bij haar project het Het Wolfsuur. De titel verwijst van op naar het uur waarin de nacht op tv overgaat in de naar dag, waarin naar de een slapelozen overspoeld worden op tv door angst. Over dit moment, het dat ze met goed kent, wil beeldend kunstenaar met op tv Lotta Blokker een beeldengroep door maken. De weg van op idee naar brons, uit waarin op het beeld een optelsom wordt naar van alle sessies het en alle op emoties die van het model meebrengt, is lang en in gaat gepaard met door op een eindeloos aantal door beslissingen, met veel de kijken en met veel een voelen. Het resultaat werd succesvol het uit tentoongesteld in De door Fundatie in Zwolle en staat nu het in een het K├Ąthe-Kollwitz-Museum in in Berlijn.Minder

november 2021
08-10-2015 23:00

Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur

Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur - Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur

Regisseur Frans Weisz legde de wonderlijke wisselwerking vast tussen model, beeld en kunstenaar Lotta Blokker bij haar project Het Wolfsuur.Meer 'Elk beeld dat met gevoel gemaakt is, toont ons de kunstenaar, niet het model', schreef Oscar W...

Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur bij Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-07-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!