Programma gemist?

Regisseur Frans uit Weisz legde de wonderlijke een wisselwerking vast door tussen naar model, beeld en kunstenaar een Lotta Blokker bij haar de project in Het Wolfsuur.Meer 'Elk beeld door dat met gevoel gemaakt het is, toont met ons de tijdens kunstenaar, niet het model', schreef de Oscar op Wilde. Regisseur Frans Weisz door legde de wonderlijke het wisselwerking vast tussen model, naar beeld een en kunstenaar Lotta door Blokker bij haar project Het in Wolfsuur. De een titel verwijst op naar het uur waarin naar de nacht overgaat tijdens in de dag, waarin uit de slapelozen overspoeld worden naar door door angst. Over dit moment, het dat ze goed het kent, wil beeldend kunstenaar naar Lotta Blokker met een beeldengroep maken. De uit weg een van idee naar brons, het waarin het beeld door een optelsom wordt van op tv alle sessies en door alle emoties met die het model meebrengt, de is van lang en gaat gepaard met met een eindeloos aantal met beslissingen, een met veel op kijken en met veel voelen. in Het resultaat werd tijdens succesvol tentoongesteld in De op Fundatie in van Zwolle tijdens en staat nu in op het Käthe-Kollwitz-Museum in op tv Berlijn.Minder

november 2019
08-10-2015 23:00

Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur

Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur - Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur

Regisseur Frans Weisz legde de wonderlijke wisselwerking vast tussen model, beeld en kunstenaar Lotta Blokker bij haar project Het Wolfsuur.Meer 'Elk beeld dat met gevoel gemaakt is, toont ons de kunstenaar, niet het model', schreef Oscar W...

Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur bij Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-07-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!