Programma gemist?

Regisseur door Frans Weisz legde een de wonderlijke de wisselwerking vast tussen model, in beeld en kunstenaar Lotta Blokker naar bij haar een project Het van Wolfsuur.Meer 'Elk beeld in dat met gevoel gemaakt het is, toont ons in de kunstenaar, niet het naar model', tijdens schreef Oscar Wilde. Regisseur Frans op Weisz in legde de door wonderlijke wisselwerking vast tussen model, in beeld en kunstenaar in Lotta tijdens Blokker bij haar project het Het Wolfsuur. tijdens De titel verwijst van naar het uur van waarin de nacht overgaat in het de dag, uit waarin de door slapelozen overspoeld worden door angst. de Over dit moment, tijdens dat ze goed de kent, wil naar beeldend kunstenaar Lotta in Blokker een beeldengroep maken. De op weg van idee tijdens naar op tv brons, waarin het beeld een op optelsom wordt uit van alle sessies uit en alle door emoties die het in model meebrengt, is lang naar en gaat gepaard op met een eindeloos tijdens aantal beslissingen, met veel door kijken en met met van veel voelen. Het resultaat werd succesvol naar in tentoongesteld in De Fundatie in Zwolle het en staat nu op tv in van het Käthe-Kollwitz-Museum naar in Berlijn.Minder

april 2021
08-10-2015 23:00

Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur

Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur - Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur

Regisseur Frans Weisz legde de wonderlijke wisselwerking vast tussen model, beeld en kunstenaar Lotta Blokker bij haar project Het Wolfsuur.Meer 'Elk beeld dat met gevoel gemaakt is, toont ons de kunstenaar, niet het model', schreef Oscar W...

Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur bij Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Lotta Blokker - Het Wolfsuur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-07-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!