Programma gemist?

Dierenfotograaf Jo-Anne voelt van zich verslaggever door in oorlogstijd. Ze tijdens legt de erbarmelijke van omstandigheden vast waarin uit talloze in dieren verkeren. We van volgen ha...

december 2021
08-10-2015 23:55

2Doc: Ghosts in our machine

2Doc: Ghosts in our machine - 2Doc: Ghosts in our machine

Dierenfotograaf Jo-Anne voelt zich verslaggever in oorlogstijd. Ze legt de erbarmelijke omstandigheden vast waarin talloze dieren verkeren. We volgen ha...

2Doc: Ghosts in our machine gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Ghosts in our machine de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Ghosts in our machine bij 2Doc: Ghosts in our machine liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Ghosts in our machine. Heb je een uitzending van 2Doc: Ghosts in our machine gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Ghosts in our machine gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Ghosts in our machine? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Ghosts in our machine, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Ghosts in our machine gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Ghosts in our machine? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Ghosts in our machine kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-10-2015 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!