Programma gemist?

Beheerders van een de met eeuwenoude moskee, kerk de en synagoge vertellen hun authentieke door verhaal.Meer van Het Midden-Oosten staat bekend om haar een historische in monumenten van met name op monotheïstische godsdiensten. Deze naar eeuwenoude gebedshuizen horen door bij het in religieus werelderfgoed, door maar krijgen helaas niet de altijd de een aandacht die ze verdienen. Mede in door de democratische hervormingen een door van de laatste decennia is er het van in Turkije een positieve ontwikkeling ten in aanzien met van religieus erfgoed. De overheid tijdens restaureert de eeuwenoude door religieuze gebedshuizen, de ongeacht hun in oorspronkelijke religieuze identiteit. De in oorspronkelijke eigenaars krijgen hun op tv eigendommen terug door en door mogen ze weer gaan in beheren. Deze cultuuromslag door wordt door de lokale in bewoners omarmd. In een deze tweedelige documentaire op tv krijgen door steden en gebouwen de van verschillende religies en hun beheerders met de uitgebreid aandacht. Het verband tussen uit stad, beschaving en architectuur de tijdens wordt toegelicht. Beheerders van een naar eeuwenoude van moskee, kerk en synagoge de vertellen hun authentieke door verhaal.Minder

Onder uit de noemer MO Doc brengt naar het de Moslim Omroep verdiepende documentaires op tv waarin relevante op thema's uitvoerig op tv worden behandeld.Meer Onder de in noemer MO Doc brengt op tv de naar Moslim Omroep verdiepende documentaires waarin relevante van thema's uitvoerig worden de behandeld. Afl.: naar Eeuwenoude religieuze gebouwen van deel van 1.Minder

januari 2021
17-10-2015 12:20

Eeuwenoude religieuze gebouwen

Eeuwenoude religieuze gebouwen - Eeuwenoude religieuze gebouwen

Beheerders van een eeuwenoude moskee, kerk en synagoge vertellen hun authentieke verhaal.Meer Het Midden-Oosten staat bekend om haar historische monumenten van met name monotheïstische godsdiensten. Deze eeuwenoude gebedshuizen horen bij he...

10-10-2015 12:20

Eeuwenoude religieuze gebouwen

Eeuwenoude religieuze gebouwen - Eeuwenoude religieuze gebouwen

Onder de noemer MO Doc brengt de Moslim Omroep verdiepende documentaires waarin relevante thema's uitvoerig worden behandeld.Meer Onder de noemer MO Doc brengt de Moslim Omroep verdiepende documentaires waarin relevante thema's uitvoerig wo...

Eeuwenoude religieuze gebouwen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eeuwenoude religieuze gebouwen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eeuwenoude religieuze gebouwen bij Eeuwenoude religieuze gebouwen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eeuwenoude religieuze gebouwen. Heb je een uitzending van Eeuwenoude religieuze gebouwen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eeuwenoude religieuze gebouwen gemist

Uitzending gemist van Eeuwenoude religieuze gebouwen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Eeuwenoude religieuze gebouwen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Eeuwenoude religieuze gebouwen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Eeuwenoude religieuze gebouwen? Hier kun je alle uitzendingen van Eeuwenoude religieuze gebouwen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 17-10-2015 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!