Programma gemist?

Beheerders op van een de eeuwenoude moskee, kerk in en synagoge vertellen hun het authentieke verhaal.Meer uit Het Midden-Oosten staat bekend om haar in historische monumenten van naar met op tv name monotheïstische godsdiensten. Deze in eeuwenoude gebedshuizen horen bij het het religieus werelderfgoed, door door maar krijgen helaas niet altijd de op tv aandacht die naar ze verdienen. met Mede door de het democratische hervormingen van op tv de laatste decennia op is er in Turkije tijdens een uit positieve ontwikkeling ten aanzien van religieus van een erfgoed. De overheid restaureert door de eeuwenoude in religieuze gebedshuizen, ongeacht hun oorspronkelijke de religieuze identiteit. De met oorspronkelijke eigenaars krijgen hun op tv eigendommen terug en naar mogen met ze weer gaan beheren. met Deze cultuuromslag wordt door op tv de lokale bewoners naar naar omarmd. In deze tweedelige documentaire krijgen op van steden en gebouwen van verschillende een religies en hun beheerders door uitgebreid de aandacht. Het verband tussen in stad, beschaving en architectuur tijdens op wordt toegelicht. Beheerders van van een eeuwenoude moskee, met kerk en tijdens synagoge vertellen hun authentieke de verhaal.Minder

Onder uit de noemer MO met Doc brengt tijdens de Moslim Omroep met verdiepende documentaires waarin relevante thema's uitvoerig van een worden behandeld.Meer Onder de noemer van MO in Doc brengt de Moslim Omroep op tv verdiepende documentaires waarin de relevante thema's door uitvoerig worden behandeld. Afl.: het Eeuwenoude religieuze gebouwen op deel naar 1.Minder

mei 2020
17-10-2015 12:20

Eeuwenoude religieuze gebouwen

Eeuwenoude religieuze gebouwen - Eeuwenoude religieuze gebouwen

Beheerders van een eeuwenoude moskee, kerk en synagoge vertellen hun authentieke verhaal.Meer Het Midden-Oosten staat bekend om haar historische monumenten van met name monotheïstische godsdiensten. Deze eeuwenoude gebedshuizen horen bij he...

10-10-2015 12:20

Eeuwenoude religieuze gebouwen

Eeuwenoude religieuze gebouwen - Eeuwenoude religieuze gebouwen

Onder de noemer MO Doc brengt de Moslim Omroep verdiepende documentaires waarin relevante thema's uitvoerig worden behandeld.Meer Onder de noemer MO Doc brengt de Moslim Omroep verdiepende documentaires waarin relevante thema's uitvoerig wo...

Eeuwenoude religieuze gebouwen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eeuwenoude religieuze gebouwen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eeuwenoude religieuze gebouwen bij Eeuwenoude religieuze gebouwen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eeuwenoude religieuze gebouwen. Heb je een uitzending van Eeuwenoude religieuze gebouwen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eeuwenoude religieuze gebouwen gemist

Uitzending gemist van Eeuwenoude religieuze gebouwen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Eeuwenoude religieuze gebouwen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Eeuwenoude religieuze gebouwen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Eeuwenoude religieuze gebouwen? Hier kun je alle uitzendingen van Eeuwenoude religieuze gebouwen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 17-10-2015 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!