Programma gemist?

Beheerders met van een eeuwenoude de moskee, kerk en het synagoge vertellen hun een authentieke verhaal.Meer Het Midden-Oosten staat naar bekend het om haar de historische monumenten van met name monotheïstische van godsdiensten. Deze naar eeuwenoude gebedshuizen horen bij met het religieus op tv werelderfgoed, maar krijgen helaas met niet altijd de uit aandacht die ze van in verdienen. Mede door de op tv democratische hervormingen van de laatste het decennia is er uit met in Turkije een positieve ontwikkeling het ten aanzien door van religieus in erfgoed. De overheid restaureert de uit eeuwenoude religieuze gebedshuizen, van ongeacht in hun oorspronkelijke religieuze identiteit. De oorspronkelijke op tv eigenaars krijgen naar hun eigendommen terug en door mogen ze in weer gaan beheren. Deze het cultuuromslag wordt het door de lokale bewoners op tv omarmd. tijdens In deze tweedelige door documentaire krijgen de steden en gebouwen van het verschillende religies en hun beheerders naar het uitgebreid aandacht. Het verband tussen op tv stad, beschaving en architectuur met wordt toegelicht. Beheerders de van een de eeuwenoude moskee, kerk op tv en synagoge vertellen de hun authentieke tijdens verhaal.Minder

Onder met de noemer MO op Doc brengt op tv de Moslim Omroep verdiepende documentaires een waarin relevante van thema's uitvoerig worden door behandeld.Meer Onder de op noemer MO Doc brengt de een de Moslim Omroep verdiepende documentaires waarin naar relevante thema's een uitvoerig worden door behandeld. Afl.: Eeuwenoude naar religieuze gebouwen deel tijdens 1.Minder

april 2021
17-10-2015 12:20

Eeuwenoude religieuze gebouwen

Eeuwenoude religieuze gebouwen - Eeuwenoude religieuze gebouwen

Beheerders van een eeuwenoude moskee, kerk en synagoge vertellen hun authentieke verhaal.Meer Het Midden-Oosten staat bekend om haar historische monumenten van met name monotheïstische godsdiensten. Deze eeuwenoude gebedshuizen horen bij he...

10-10-2015 12:20

Eeuwenoude religieuze gebouwen

Eeuwenoude religieuze gebouwen - Eeuwenoude religieuze gebouwen

Onder de noemer MO Doc brengt de Moslim Omroep verdiepende documentaires waarin relevante thema's uitvoerig worden behandeld.Meer Onder de noemer MO Doc brengt de Moslim Omroep verdiepende documentaires waarin relevante thema's uitvoerig wo...

Eeuwenoude religieuze gebouwen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eeuwenoude religieuze gebouwen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eeuwenoude religieuze gebouwen bij Eeuwenoude religieuze gebouwen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eeuwenoude religieuze gebouwen. Heb je een uitzending van Eeuwenoude religieuze gebouwen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eeuwenoude religieuze gebouwen gemist

Uitzending gemist van Eeuwenoude religieuze gebouwen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Eeuwenoude religieuze gebouwen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Eeuwenoude religieuze gebouwen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Eeuwenoude religieuze gebouwen? Hier kun je alle uitzendingen van Eeuwenoude religieuze gebouwen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 17-10-2015 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!