Programma gemist?

Beheerders de van een een eeuwenoude moskee, kerk en synagoge vertellen naar hun authentieke op tv verhaal.Meer Het Midden-Oosten staat door bekend om haar in op historische monumenten van met name door monotheïstische op tv godsdiensten. Deze eeuwenoude gebedshuizen horen het bij het religieus werelderfgoed, op maar krijgen van helaas het niet altijd de aandacht die de ze verdienen. met Mede door uit de democratische hervormingen van de laatste van door decennia is er tijdens in Turkije een positieve ontwikkeling ten het aanzien van met religieus erfgoed. in De overheid restaureert de uit eeuwenoude religieuze gebedshuizen, het ongeacht hun tijdens oorspronkelijke religieuze identiteit. De oorspronkelijke uit uit eigenaars krijgen hun eigendommen terug op tv en mogen ze weer een naar gaan beheren. Deze cultuuromslag wordt door met van de lokale bewoners met omarmd. In deze tweedelige documentaire krijgen een op steden en gebouwen van op verschillende religies en uit hun beheerders naar uitgebreid aandacht. Het verband het tussen stad, met beschaving en architectuur wordt toegelicht. Beheerders de de van een eeuwenoude moskee, uit kerk en synagoge vertellen het hun het authentieke verhaal.Minder

Onder op tv de noemer MO Doc brengt naar de Moslim Omroep van verdiepende documentaires waarin naar relevante thema's uitvoerig in worden op behandeld.Meer Onder van de noemer MO van Doc brengt de op tv Moslim Omroep verdiepende documentaires waarin door relevante met thema's uitvoerig worden behandeld. tijdens Afl.: Eeuwenoude religieuze gebouwen met deel een 1.Minder

augustus 2021
17-10-2015 12:20

Eeuwenoude religieuze gebouwen

Eeuwenoude religieuze gebouwen - Eeuwenoude religieuze gebouwen

Beheerders van een eeuwenoude moskee, kerk en synagoge vertellen hun authentieke verhaal.Meer Het Midden-Oosten staat bekend om haar historische monumenten van met name monotheïstische godsdiensten. Deze eeuwenoude gebedshuizen horen bij he...

10-10-2015 12:20

Eeuwenoude religieuze gebouwen

Eeuwenoude religieuze gebouwen - Eeuwenoude religieuze gebouwen

Onder de noemer MO Doc brengt de Moslim Omroep verdiepende documentaires waarin relevante thema's uitvoerig worden behandeld.Meer Onder de noemer MO Doc brengt de Moslim Omroep verdiepende documentaires waarin relevante thema's uitvoerig wo...

Eeuwenoude religieuze gebouwen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eeuwenoude religieuze gebouwen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eeuwenoude religieuze gebouwen bij Eeuwenoude religieuze gebouwen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eeuwenoude religieuze gebouwen. Heb je een uitzending van Eeuwenoude religieuze gebouwen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eeuwenoude religieuze gebouwen gemist

Uitzending gemist van Eeuwenoude religieuze gebouwen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Eeuwenoude religieuze gebouwen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Eeuwenoude religieuze gebouwen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Eeuwenoude religieuze gebouwen? Hier kun je alle uitzendingen van Eeuwenoude religieuze gebouwen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 17-10-2015 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!