Programma gemist?

Beheerders een van een tijdens eeuwenoude moskee, kerk met en synagoge vertellen hun het authentieke verhaal.Meer Het Midden-Oosten staat van bekend om het haar historische monumenten in van met met name monotheïstische godsdiensten. Deze op tv eeuwenoude gebedshuizen horen bij van het religieus van werelderfgoed, maar uit krijgen helaas niet altijd in de aandacht door die ze het verdienen. Mede door de met democratische hervormingen van de op laatste decennia is er de in Turkije op tv een positieve tijdens ontwikkeling ten aanzien van religieus uit op erfgoed. De overheid restaureert de eeuwenoude met religieuze gebedshuizen, ongeacht de op tv hun oorspronkelijke religieuze identiteit. De de oorspronkelijke eigenaars krijgen hun het eigendommen uit terug en mogen ze door weer gaan beheren. tijdens Deze cultuuromslag wordt door op tv de lokale bewoners op omarmd. de In deze tweedelige documentaire op krijgen in steden en gebouwen van verschillende door religies met en hun beheerders een uitgebreid aandacht. Het verband tussen stad, op tv beschaving in en architectuur wordt toegelicht. Beheerders uit van in een eeuwenoude moskee, het kerk en synagoge van vertellen hun authentieke op verhaal.Minder

Onder met de noemer de MO Doc brengt de met Moslim Omroep in verdiepende documentaires waarin relevante thema's uitvoerig een worden in behandeld.Meer Onder de noemer met MO Doc op brengt de de Moslim Omroep verdiepende documentaires waarin een relevante thema's uitvoerig een worden behandeld. Afl.: Eeuwenoude tijdens van religieuze gebouwen deel tijdens 1.Minder

september 2020
17-10-2015 12:20

Eeuwenoude religieuze gebouwen

Eeuwenoude religieuze gebouwen - Eeuwenoude religieuze gebouwen

Beheerders van een eeuwenoude moskee, kerk en synagoge vertellen hun authentieke verhaal.Meer Het Midden-Oosten staat bekend om haar historische monumenten van met name monotheïstische godsdiensten. Deze eeuwenoude gebedshuizen horen bij he...

10-10-2015 12:20

Eeuwenoude religieuze gebouwen

Eeuwenoude religieuze gebouwen - Eeuwenoude religieuze gebouwen

Onder de noemer MO Doc brengt de Moslim Omroep verdiepende documentaires waarin relevante thema's uitvoerig worden behandeld.Meer Onder de noemer MO Doc brengt de Moslim Omroep verdiepende documentaires waarin relevante thema's uitvoerig wo...

Eeuwenoude religieuze gebouwen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eeuwenoude religieuze gebouwen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eeuwenoude religieuze gebouwen bij Eeuwenoude religieuze gebouwen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eeuwenoude religieuze gebouwen. Heb je een uitzending van Eeuwenoude religieuze gebouwen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eeuwenoude religieuze gebouwen gemist

Uitzending gemist van Eeuwenoude religieuze gebouwen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Eeuwenoude religieuze gebouwen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Eeuwenoude religieuze gebouwen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Eeuwenoude religieuze gebouwen? Hier kun je alle uitzendingen van Eeuwenoude religieuze gebouwen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 17-10-2015 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!