Programma gemist?

Na naar twee weken roadtrippen zitten met de van beide teams hemelsbreed allebei ongeveer even het ver uit van het met startpunt Times Square, New York de vandaan. StukTV van regelt een huurauto in om op de van laatste dag nog zo door veel mogelijk kilometers te in tijdens maken. JayJay, Tess en de Kraantje Pappie proberen het meeste uit westelijke puntje met van de USA te een bereiken. met Welk team weet het verst van van het naar startpunt de te komen en een mag zich daarmee de Beste Roadtirppers van 2015 een noemen?

Team de StukTV krijgt een een bijzondere uitdaging waarmee met ze hun noodbudget met kunnen aanvullen: stuntvliegen op tv zonder te kotsen. Maar Giel tijdens de trekt al wit in weg bij het zien in van het vliegtuigje. JayJay, Tess het en Kraantje Pappie naar hebben hun uit zinnen op tv gezet op San Francisco. door Ze geven hun laatste een geld uit in een van poging in daar nog tijdens te komen voor de de finaledag.

De naar jongens van StukTV zijn onderweg in naar op tv Portland en het rijden door de tijdens prachtige bossen van met West-Amerika. Een gebied het vol bergen, vulkanen en geisers. op tv Giel op tv heeft echter geen zin van in sightseeing in en wil gewoon op tv kilometers proberen te scoren. JayJay, met Tess en Kraantje in Pappie vermaken zich in een dag op bij hun tijdens vrienden Ali en Ron in op Las de Vegas. Ze zetten daar de uit buurt op het stelten door het te gaan racen met met Ferrari's en van Lamborghini's.

Team op StukTV verlaat met Los Angeles in een huurauto door die ze moeten in terugbrengen de naar Portland. Een lange reis, die de hun hemelsbreed niet uit van veel kilometers oplevert. Ze moeten een overnachten in een op tv national een park. Maar of een dat nu zo veilig is? op tv JayJay, Tess en het Kraantje Pappie zijn een met naar hun kersverse vrienden Ali het en Ron in de een supergrote camper op door weg een naar Las Vegas.

Team StukTV denkt door zich te in kunnen permitteren de om het een in dagje rustig aan van te doen in Los Angeles. een Ze besluiten te de gaan uit surfen in met de woeste golven van de tijdens Grote Oceaan. uit JayJay, Tess op tv en Kraantje Pappie proberen te liften de naar Memphis. Ze naar op tv mogen meerijden achterin een met open truck.

Team naar StukTV wordt met op tv een pittige kater wakker op in Las Vegas en in de weet naar Los Angeles te liften. van Dit blijkt met een route vol de met bijzondere bezienswaardigheden. in JayJay, een Tess en Kraantje Pappie verlaten op tv countryhoofdstad Nashville op tv en vertrekken richting het westen. de de Het vinden van een een lift zit hen echter niet uit een mee.

JayJay, een Tess en Kraantje op Pappie krijgen op een lift naar Nashville, waar in ze getrakteerd worden op op een optreden van uit een wereldberoemde uit countryheld. een Team StukTV weet Las Vegas de te bereiken, maar die het stad is op tv een aanslag uit op hun van noodbudget.

Team een StukTV ligt ver achter op in naar kilometers op JayJay, Tess en Kraantje het tijdens Pappie. Het lukt Team StukTV echter een om uit een troef te met regelen: ze gaan vliegen! JayJay, op Tess en uit Kraantje Pappie gaan de ook voor serieuze tijdens kilometers en op tv brengen urenlang door in van een bus een die dwars door op de sprookjesachtige landschappen van Ohio met en Indiana met rijdt.

Reisprogramma op tv waarin de competitie centraal staat. in Twee op tv teams gaan de ultieme uit strijd met elkaar aan. van Het op tv team dat met in twee weken tijd de met meeste kilometers van (hemelsbreed) aflegt, verdient een eeuwige roem.

In het deze aflevering is door onder andere te tijdens zien hoe naar de mannen van StukTV op door het andere team worden op tv verlinkt voor zwartrijden naar in de op tv trein. tijdens In spanning houden de mannen tijdens zich een schuil op het toilet. Uiteindelijk worden een de ze zelfs de trein uit in gezet.

augustus 2020
12-12-2015 16:53

Afl. 10

Roadtrippers - Afl. 10

Na twee weken roadtrippen zitten de beide teams hemelsbreed allebei ongeveer even ver van het startpunt Times Square, New York vandaan. StukTV regelt een huurauto om op de laatste dag nog zo veel mogelijk kilometers te maken. JayJay, Tess e...

05-12-2015 17:07

Afl. 9

Roadtrippers - Afl. 9

Team StukTV krijgt een bijzondere uitdaging waarmee ze hun noodbudget kunnen aanvullen: stuntvliegen zonder te kotsen. Maar Giel trekt al wit weg bij het zien van het vliegtuigje. JayJay, Tess en Kraantje Pappie hebben hun zinnen gezet op S...

28-11-2015 17:09

Afl. 8

Roadtrippers - Afl. 8

De jongens van StukTV zijn onderweg naar Portland en rijden door de prachtige bossen van West-Amerika. Een gebied vol bergen, vulkanen en geisers. Giel heeft echter geen zin in sightseeing en wil gewoon kilometers proberen te scoren. JayJay...

21-11-2015 17:09

Afl. 7

Roadtrippers - Afl. 7

Team StukTV verlaat Los Angeles in een huurauto die ze moeten terugbrengen naar Portland. Een lange reis, die hun hemelsbreed niet veel kilometers oplevert. Ze moeten overnachten in een national park. Maar of dat nu zo veilig is? JayJay, Te...

14-11-2015 17:07

Afl. 6

Roadtrippers - Afl. 6

Team StukTV denkt zich te kunnen permitteren om het een dagje rustig aan te doen in Los Angeles. Ze besluiten te gaan surfen in de woeste golven van de Grote Oceaan. JayJay, Tess en Kraantje Pappie proberen te liften naar Memphis. Ze mogen ...

07-11-2015 17:08

Afl. 5

Roadtrippers - Afl. 5

Team StukTV wordt met een pittige kater wakker in Las Vegas en weet naar Los Angeles te liften. Dit blijkt een route vol met bijzondere bezienswaardigheden. JayJay, Tess en Kraantje Pappie verlaten countryhoofdstad Nashville en vertrekken r...

31-10-2015 17:15

Afl. 4

Roadtrippers - Afl. 4

JayJay, Tess en Kraantje Pappie krijgen een lift naar Nashville, waar ze getrakteerd worden op een optreden van een wereldberoemde countryheld. Team StukTV weet Las Vegas te bereiken, maar die stad is een aanslag op hun noodbudget.

24-10-2015 17:08

Afl. 3

Roadtrippers - Afl. 3

Team StukTV ligt ver achter in kilometers op JayJay, Tess en Kraantje Pappie. Het lukt Team StukTV echter om een troef te regelen: ze gaan vliegen! JayJay, Tess en Kraantje Pappie gaan ook voor serieuze kilometers en brengen urenlang door i...

17-10-2015 17:13

Afl. 2

Roadtrippers - Afl. 2

Reisprogramma waarin de competitie centraal staat. Twee teams gaan de ultieme strijd met elkaar aan. Het team dat in twee weken tijd de meeste kilometers (hemelsbreed) aflegt, verdient eeuwige roem.

10-10-2015 17:08

Afl. 1

Roadtrippers - Afl. 1

In deze aflevering is onder andere te zien hoe de mannen van StukTV door het andere team worden verlinkt voor zwartrijden in de trein. In spanning houden de mannen zich schuil op het toilet. Uiteindelijk worden ze zelfs de trein uit gezet.

Roadtrippers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Roadtrippers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Roadtrippers bij Roadtrippers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Roadtrippers. Heb je een uitzending van Roadtrippers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Roadtrippers gemist

In dit avontuurlijk reisprogramma neemt team Veronica, bestaande uit Tess Milne, Simon Zijlemans en Jayjay Boske, het op tegen de jongens va...

Uitzending gemist van Roadtrippers? Hier kun je alle uitzendingen van Roadtrippers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 12-12-2015 om 16:53 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!