Programma gemist?

Na het twee weken roadtrippen zitten een de beide met teams hemelsbreed allebei op ongeveer even ver uit van het startpunt de Times Square, met New York vandaan. StukTV regelt uit een huurauto om uit op de laatste dag een nog zo veel met mogelijk naar kilometers te maken. een JayJay, Tess en Kraantje naar Pappie op proberen het meeste westelijke puntje van het de het USA te op tv bereiken. Welk team weet het verst naar tijdens van het startpunt te van komen en mag zich een daarmee naar Beste Roadtirppers van 2015 met noemen?

Team op StukTV krijgt een bijzondere uitdaging uit waarmee ze een hun noodbudget een kunnen aanvullen: stuntvliegen zonder tijdens te naar kotsen. Maar Giel trekt al naar wit weg bij het door zien van het de op vliegtuigje. JayJay, Tess en door Kraantje Pappie hebben hun op zinnen gezet een op San door Francisco. Ze geven hun in laatste geld uit in met een de poging daar nog in te komen voor de door finaledag.

De jongens van met op tv StukTV zijn onderweg naar op Portland en rijden de door de op tv prachtige bossen van West-Amerika. Een op gebied vol in bergen, vulkanen en geisers. de Giel heeft echter geen naar zin in sightseeing tijdens en wil uit gewoon de kilometers proberen te op tv scoren. JayJay, Tess door en Kraantje Pappie vermaken zich een naar dag bij de hun uit vrienden Ali en tijdens Ron in Las Vegas. Ze zetten uit daar de van buurt in op stelten door te gaan racen het met Ferrari's uit en met Lamborghini's.

Team uit StukTV verlaat Los Angeles door in een huurauto die op tv ze de moeten terugbrengen naar Portland. een Een door lange reis, die hun op hemelsbreed niet een veel kilometers oplevert. uit Ze moeten overnachten in een door national door park. Maar of dat het nu zo veilig is? JayJay, van op Tess en Kraantje Pappie tijdens zijn met hun kersverse vrienden van Ali en Ron door in de een supergrote camper op een weg naar Las met Vegas.

Team de StukTV denkt zich te op kunnen permitteren om op het een dagje rustig uit aan te doen naar in Los Angeles. een Ze besluiten van te gaan surfen naar in van de woeste golven een van de Grote Oceaan. JayJay, uit Tess tijdens en Kraantje Pappie proberen te de liften tijdens naar Memphis. Ze mogen meerijden van achterin een open door truck.

Team met StukTV wordt met een een pittige van kater wakker in Las Vegas en de van weet naar Los Angeles te het liften. Dit blijkt naar een route vol van met bijzondere bezienswaardigheden. uit JayJay, Tess uit en Kraantje Pappie verlaten countryhoofdstad tijdens Nashville en naar vertrekken richting het westen. op tv Het vinden het van een in lift zit hen het echter niet in mee.

JayJay, op tv Tess en Kraantje Pappie krijgen tijdens op een lift naar Nashville, in waar ze getrakteerd op worden op een optreden een van een wereldberoemde op tv countryheld. Team StukTV weet met de Las Vegas te bereiken, een maar die stad uit is een aanslag de op hun de noodbudget.

Team een StukTV ligt ver achter uit in kilometers naar op JayJay, van Tess en Kraantje Pappie. Het lukt op tv Team StukTV een echter om de een troef te regelen: de ze gaan op tv vliegen! JayJay, Tess en Kraantje met Pappie gaan in ook een voor serieuze kilometers en tijdens brengen urenlang naar door in een bus die tijdens dwars door naar de sprookjesachtige landschappen van Ohio de uit en Indiana rijdt.

Reisprogramma in waarin de een competitie centraal staat. in Twee teams gaan de ultieme strijd door met elkaar in aan. Het team door dat in twee van weken op tijd de meeste kilometers (hemelsbreed) aflegt, op tv door verdient eeuwige roem.

In deze aflevering naar is naar onder andere te zien hoe van de mannen van met StukTV door door het andere uit team worden verlinkt van voor zwartrijden door in de trein. In spanning op tv houden de mannen zich met schuil op de het toilet. met Uiteindelijk worden in ze zelfs de trein uit met gezet.

november 2020
12-12-2015 16:53

Afl. 10

Roadtrippers - Afl. 10

Na twee weken roadtrippen zitten de beide teams hemelsbreed allebei ongeveer even ver van het startpunt Times Square, New York vandaan. StukTV regelt een huurauto om op de laatste dag nog zo veel mogelijk kilometers te maken. JayJay, Tess e...

05-12-2015 17:07

Afl. 9

Roadtrippers - Afl. 9

Team StukTV krijgt een bijzondere uitdaging waarmee ze hun noodbudget kunnen aanvullen: stuntvliegen zonder te kotsen. Maar Giel trekt al wit weg bij het zien van het vliegtuigje. JayJay, Tess en Kraantje Pappie hebben hun zinnen gezet op S...

28-11-2015 17:09

Afl. 8

Roadtrippers - Afl. 8

De jongens van StukTV zijn onderweg naar Portland en rijden door de prachtige bossen van West-Amerika. Een gebied vol bergen, vulkanen en geisers. Giel heeft echter geen zin in sightseeing en wil gewoon kilometers proberen te scoren. JayJay...

21-11-2015 17:09

Afl. 7

Roadtrippers - Afl. 7

Team StukTV verlaat Los Angeles in een huurauto die ze moeten terugbrengen naar Portland. Een lange reis, die hun hemelsbreed niet veel kilometers oplevert. Ze moeten overnachten in een national park. Maar of dat nu zo veilig is? JayJay, Te...

14-11-2015 17:07

Afl. 6

Roadtrippers - Afl. 6

Team StukTV denkt zich te kunnen permitteren om het een dagje rustig aan te doen in Los Angeles. Ze besluiten te gaan surfen in de woeste golven van de Grote Oceaan. JayJay, Tess en Kraantje Pappie proberen te liften naar Memphis. Ze mogen ...

07-11-2015 17:08

Afl. 5

Roadtrippers - Afl. 5

Team StukTV wordt met een pittige kater wakker in Las Vegas en weet naar Los Angeles te liften. Dit blijkt een route vol met bijzondere bezienswaardigheden. JayJay, Tess en Kraantje Pappie verlaten countryhoofdstad Nashville en vertrekken r...

31-10-2015 17:15

Afl. 4

Roadtrippers - Afl. 4

JayJay, Tess en Kraantje Pappie krijgen een lift naar Nashville, waar ze getrakteerd worden op een optreden van een wereldberoemde countryheld. Team StukTV weet Las Vegas te bereiken, maar die stad is een aanslag op hun noodbudget.

24-10-2015 17:08

Afl. 3

Roadtrippers - Afl. 3

Team StukTV ligt ver achter in kilometers op JayJay, Tess en Kraantje Pappie. Het lukt Team StukTV echter om een troef te regelen: ze gaan vliegen! JayJay, Tess en Kraantje Pappie gaan ook voor serieuze kilometers en brengen urenlang door i...

17-10-2015 17:13

Afl. 2

Roadtrippers - Afl. 2

Reisprogramma waarin de competitie centraal staat. Twee teams gaan de ultieme strijd met elkaar aan. Het team dat in twee weken tijd de meeste kilometers (hemelsbreed) aflegt, verdient eeuwige roem.

10-10-2015 17:08

Afl. 1

Roadtrippers - Afl. 1

In deze aflevering is onder andere te zien hoe de mannen van StukTV door het andere team worden verlinkt voor zwartrijden in de trein. In spanning houden de mannen zich schuil op het toilet. Uiteindelijk worden ze zelfs de trein uit gezet.

Roadtrippers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Roadtrippers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Roadtrippers bij Roadtrippers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Roadtrippers. Heb je een uitzending van Roadtrippers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Roadtrippers gemist

In dit avontuurlijk reisprogramma neemt team Veronica, bestaande uit Tess Milne, Simon Zijlemans en Jayjay Boske, het op tegen de jongens va...

Uitzending gemist van Roadtrippers? Hier kun je alle uitzendingen van Roadtrippers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 12-12-2015 om 16:53 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!