Programma gemist?

Na van twee weken uit roadtrippen zitten de beide teams hemelsbreed op allebei ongeveer tijdens even ver uit van het startpunt een Times Square, uit New York vandaan. StukTV met regelt een huurauto de om op de laatste dag van nog zo veel tijdens mogelijk kilometers te naar maken. JayJay, Tess het met en Kraantje Pappie op tv proberen het meeste westelijke puntje van tijdens van de USA te bereiken. Welk team uit weet het een verst van tijdens het startpunt te komen en van mag zich daarmee op Beste Roadtirppers van het 2015 met noemen?

Team in StukTV krijgt een bijzondere op tv uitdaging waarmee ze hun op van noodbudget kunnen aanvullen: op stuntvliegen zonder te kotsen. Maar Giel uit trekt al de wit weg bij van het zien op van het vliegtuigje. JayJay, Tess in en naar Kraantje Pappie op tv hebben hun zinnen gezet op uit San Francisco. een Ze geven hun tijdens laatste geld uit in een het in poging daar nog te komen een voor in de finaledag.

De jongens van van StukTV zijn onderweg een in naar Portland en op rijden door de naar prachtige bossen van West-Amerika. Een gebied van vol bergen, vulkanen een en geisers. naar Giel tijdens heeft echter geen op tv zin in sightseeing en een wil gewoon van kilometers proberen te op scoren. JayJay, Tess en Kraantje uit Pappie vermaken door zich een de dag bij hun vrienden op tv Ali en Ron in van Las Vegas. Ze van zetten daar de uit buurt het op stelten door te gaan naar racen met Ferrari's en door tijdens Lamborghini's.

Team op tv StukTV verlaat Los Angeles met in in een huurauto die ze moeten terugbrengen tijdens naar Portland. Een een lange reis, een die hun een hemelsbreed niet tijdens veel kilometers oplevert. Ze met moeten overnachten in een een national naar park. Maar of naar dat nu zo met veilig is? JayJay, de Tess en Kraantje tijdens Pappie zijn met hun in kersverse vrienden Ali naar en Ron een in een supergrote camper uit op weg naar Las naar Vegas.

Team op StukTV denkt zich te kunnen de permitteren van om het met een dagje rustig aan door te doen in Los Angeles. van Ze besluiten te op tv gaan tijdens surfen in de woeste golven het het van de Grote Oceaan. uit JayJay, Tess en van Kraantje Pappie proberen naar te liften naar Memphis. Ze de mogen meerijden een achterin een open op tv truck.

Team StukTV met wordt met de een pittige in kater wakker in met Las Vegas en met weet naar Los in Angeles te liften. het Dit blijkt een route in vol met bijzondere van bezienswaardigheden. JayJay, Tess en Kraantje het Pappie verlaten countryhoofdstad het Nashville door en vertrekken op richting het westen. met Het vinden van een lift zit de hen echter door niet de mee.

JayJay, Tess en op Kraantje Pappie op tv krijgen een uit lift naar op tv Nashville, waar ze het getrakteerd worden op een optreden met van een wereldberoemde door countryheld. Team StukTV een weet uit Las Vegas te op bereiken, maar die stad op is een door aanslag op hun in noodbudget.

Team StukTV ligt naar ver achter naar in kilometers op JayJay, op Tess en tijdens Kraantje een Pappie. Het lukt naar Team StukTV echter in om een troef een te regelen: ze gaan vliegen! de JayJay, Tess en een Kraantje Pappie gaan door ook voor serieuze kilometers met en brengen urenlang door het door in een bus die het dwars door de het sprookjesachtige landschappen tijdens van Ohio op en Indiana rijdt.

Reisprogramma uit waarin de competitie centraal tijdens staat. Twee teams een gaan de een ultieme strijd met van elkaar aan. Het team dat van in op tv twee weken de tijd de meeste kilometers (hemelsbreed) naar aflegt, verdient tijdens eeuwige roem.

In deze van aflevering is onder op andere tijdens te zien hoe de op tv mannen van StukTV een door het andere door team worden een verlinkt voor zwartrijden in met de trein. In spanning door houden de mannen met zich schuil met op het het toilet. Uiteindelijk worden ze tijdens zelfs de door trein uit gezet.

april 2020
12-12-2015 16:53

Afl. 10

Roadtrippers - Afl. 10

Na twee weken roadtrippen zitten de beide teams hemelsbreed allebei ongeveer even ver van het startpunt Times Square, New York vandaan. StukTV regelt een huurauto om op de laatste dag nog zo veel mogelijk kilometers te maken. JayJay, Tess e...

05-12-2015 17:07

Afl. 9

Roadtrippers - Afl. 9

Team StukTV krijgt een bijzondere uitdaging waarmee ze hun noodbudget kunnen aanvullen: stuntvliegen zonder te kotsen. Maar Giel trekt al wit weg bij het zien van het vliegtuigje. JayJay, Tess en Kraantje Pappie hebben hun zinnen gezet op S...

28-11-2015 17:09

Afl. 8

Roadtrippers - Afl. 8

De jongens van StukTV zijn onderweg naar Portland en rijden door de prachtige bossen van West-Amerika. Een gebied vol bergen, vulkanen en geisers. Giel heeft echter geen zin in sightseeing en wil gewoon kilometers proberen te scoren. JayJay...

21-11-2015 17:09

Afl. 7

Roadtrippers - Afl. 7

Team StukTV verlaat Los Angeles in een huurauto die ze moeten terugbrengen naar Portland. Een lange reis, die hun hemelsbreed niet veel kilometers oplevert. Ze moeten overnachten in een national park. Maar of dat nu zo veilig is? JayJay, Te...

14-11-2015 17:07

Afl. 6

Roadtrippers - Afl. 6

Team StukTV denkt zich te kunnen permitteren om het een dagje rustig aan te doen in Los Angeles. Ze besluiten te gaan surfen in de woeste golven van de Grote Oceaan. JayJay, Tess en Kraantje Pappie proberen te liften naar Memphis. Ze mogen ...

07-11-2015 17:08

Afl. 5

Roadtrippers - Afl. 5

Team StukTV wordt met een pittige kater wakker in Las Vegas en weet naar Los Angeles te liften. Dit blijkt een route vol met bijzondere bezienswaardigheden. JayJay, Tess en Kraantje Pappie verlaten countryhoofdstad Nashville en vertrekken r...

31-10-2015 17:15

Afl. 4

Roadtrippers - Afl. 4

JayJay, Tess en Kraantje Pappie krijgen een lift naar Nashville, waar ze getrakteerd worden op een optreden van een wereldberoemde countryheld. Team StukTV weet Las Vegas te bereiken, maar die stad is een aanslag op hun noodbudget.

24-10-2015 17:08

Afl. 3

Roadtrippers - Afl. 3

Team StukTV ligt ver achter in kilometers op JayJay, Tess en Kraantje Pappie. Het lukt Team StukTV echter om een troef te regelen: ze gaan vliegen! JayJay, Tess en Kraantje Pappie gaan ook voor serieuze kilometers en brengen urenlang door i...

17-10-2015 17:13

Afl. 2

Roadtrippers - Afl. 2

Reisprogramma waarin de competitie centraal staat. Twee teams gaan de ultieme strijd met elkaar aan. Het team dat in twee weken tijd de meeste kilometers (hemelsbreed) aflegt, verdient eeuwige roem.

10-10-2015 17:08

Afl. 1

Roadtrippers - Afl. 1

In deze aflevering is onder andere te zien hoe de mannen van StukTV door het andere team worden verlinkt voor zwartrijden in de trein. In spanning houden de mannen zich schuil op het toilet. Uiteindelijk worden ze zelfs de trein uit gezet.

Roadtrippers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Roadtrippers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Roadtrippers bij Roadtrippers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Roadtrippers. Heb je een uitzending van Roadtrippers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Roadtrippers gemist

In dit avontuurlijk reisprogramma neemt team Veronica, bestaande uit Tess Milne, Simon Zijlemans en Jayjay Boske, het op tegen de jongens va...

Uitzending gemist van Roadtrippers? Hier kun je alle uitzendingen van Roadtrippers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 12-12-2015 om 16:53 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!