Programma gemist?

Na twee weken in roadtrippen naar zitten de beide teams uit hemelsbreed allebei ongeveer even tijdens ver van het op startpunt het Times Square, New op tv York vandaan. StukTV op tv regelt een met huurauto om op de laatste dag op tv nog zo op veel mogelijk kilometers te naar maken. JayJay, van Tess en Kraantje Pappie naar proberen het het meeste westelijke puntje van op de USA een te bereiken. door Welk team weet het op tv verst van het een startpunt door te komen en naar mag zich daarmee naar Beste Roadtirppers van 2015 tijdens noemen?

Team StukTV naar krijgt een bijzondere uitdaging op waarmee ze van hun noodbudget kunnen een aanvullen: naar stuntvliegen zonder te kotsen. Maar van Giel trekt al op wit weg bij een het het zien van het vliegtuigje. JayJay, Tess naar uit en Kraantje Pappie hebben tijdens hun zinnen gezet op op San Francisco. Ze met geven hun laatste naar geld uit in de een van poging daar nog van te komen voor het de finaledag.

De uit jongens van StukTV zijn met onderweg naar uit Portland en rijden door de op prachtige bossen van naar van West-Amerika. Een gebied tijdens vol bergen, vulkanen en naar geisers. Giel heeft echter de geen zin in de sightseeing en wil gewoon in kilometers proberen te de scoren. JayJay, Tess tijdens en een Kraantje Pappie vermaken zich een een dag bij van hun vrienden Ali van en Ron uit in Las op tv Vegas. Ze zetten daar de de buurt op de stelten door te met gaan racen met Ferrari's van en van Lamborghini's.

Team StukTV verlaat het uit Los Angeles in een huurauto op tv die een ze moeten terugbrengen naar Portland. Een een lange reis, die op tv hun hemelsbreed in niet veel kilometers met oplevert. Ze moeten overnachten van in een met national park. Maar op of dat nu het zo veilig is? naar JayJay, Tess en door Kraantje Pappie met zijn met tijdens hun kersverse vrienden Ali en Ron van in een naar supergrote camper een op weg naar Las in Vegas.

Team StukTV uit denkt zich te kunnen op permitteren in om het een dagje rustig een aan te tijdens doen in Los Angeles. het met Ze besluiten te een gaan surfen in de door woeste golven de van de Grote Oceaan. JayJay, Tess een en Kraantje Pappie het proberen door te liften de naar Memphis. Ze mogen meerijden achterin door van een open truck.

Team tijdens StukTV wordt een met een pittige kater wakker in van Las Vegas de en weet uit naar Los Angeles van te liften. Dit een blijkt een route vol tijdens met door bijzondere bezienswaardigheden. JayJay, Tess een en Kraantje Pappie het verlaten countryhoofdstad op Nashville en vertrekken richting van het westen. Het op tv vinden van door een lift zit hen van echter niet op mee.

JayJay, een Tess en Kraantje Pappie krijgen van een lift naar de de Nashville, waar ze getrakteerd worden op op tv naar een optreden van een wereldberoemde het countryheld. Team StukTV met weet door Las Vegas te op bereiken, maar die stad is naar een aanslag de op hun tijdens noodbudget.

Team StukTV door ligt ver achter op tv in kilometers de op JayJay, het Tess en Kraantje Pappie. Het van lukt Team StukTV door echter om een troef het naar te regelen: ze gaan vliegen! JayJay, de Tess de en Kraantje in Pappie gaan ook voor serieuze kilometers door en naar brengen urenlang door in van een bus tijdens die dwars door de in sprookjesachtige landschappen van met Ohio en op tv Indiana rijdt.

Reisprogramma waarin naar de competitie tijdens centraal staat. Twee in teams gaan de ultieme strijd tijdens met op elkaar aan. tijdens Het team dat in twee weken door tijd door de meeste kilometers (hemelsbreed) aflegt, op verdient eeuwige tijdens roem.

In deze aflevering door is met onder andere te zien hoe tijdens de mannen door van StukTV door van het andere het team worden met verlinkt voor zwartrijden in de trein. op tv In spanning tijdens houden de mannen op tv zich schuil een op het toilet. tijdens Uiteindelijk worden ze zelfs in de trein op uit gezet.

juli 2021
12-12-2015 16:53

Afl. 10

Roadtrippers - Afl. 10

Na twee weken roadtrippen zitten de beide teams hemelsbreed allebei ongeveer even ver van het startpunt Times Square, New York vandaan. StukTV regelt een huurauto om op de laatste dag nog zo veel mogelijk kilometers te maken. JayJay, Tess e...

05-12-2015 17:07

Afl. 9

Roadtrippers - Afl. 9

Team StukTV krijgt een bijzondere uitdaging waarmee ze hun noodbudget kunnen aanvullen: stuntvliegen zonder te kotsen. Maar Giel trekt al wit weg bij het zien van het vliegtuigje. JayJay, Tess en Kraantje Pappie hebben hun zinnen gezet op S...

28-11-2015 17:09

Afl. 8

Roadtrippers - Afl. 8

De jongens van StukTV zijn onderweg naar Portland en rijden door de prachtige bossen van West-Amerika. Een gebied vol bergen, vulkanen en geisers. Giel heeft echter geen zin in sightseeing en wil gewoon kilometers proberen te scoren. JayJay...

21-11-2015 17:09

Afl. 7

Roadtrippers - Afl. 7

Team StukTV verlaat Los Angeles in een huurauto die ze moeten terugbrengen naar Portland. Een lange reis, die hun hemelsbreed niet veel kilometers oplevert. Ze moeten overnachten in een national park. Maar of dat nu zo veilig is? JayJay, Te...

14-11-2015 17:07

Afl. 6

Roadtrippers - Afl. 6

Team StukTV denkt zich te kunnen permitteren om het een dagje rustig aan te doen in Los Angeles. Ze besluiten te gaan surfen in de woeste golven van de Grote Oceaan. JayJay, Tess en Kraantje Pappie proberen te liften naar Memphis. Ze mogen ...

07-11-2015 17:08

Afl. 5

Roadtrippers - Afl. 5

Team StukTV wordt met een pittige kater wakker in Las Vegas en weet naar Los Angeles te liften. Dit blijkt een route vol met bijzondere bezienswaardigheden. JayJay, Tess en Kraantje Pappie verlaten countryhoofdstad Nashville en vertrekken r...

31-10-2015 17:15

Afl. 4

Roadtrippers - Afl. 4

JayJay, Tess en Kraantje Pappie krijgen een lift naar Nashville, waar ze getrakteerd worden op een optreden van een wereldberoemde countryheld. Team StukTV weet Las Vegas te bereiken, maar die stad is een aanslag op hun noodbudget.

24-10-2015 17:08

Afl. 3

Roadtrippers - Afl. 3

Team StukTV ligt ver achter in kilometers op JayJay, Tess en Kraantje Pappie. Het lukt Team StukTV echter om een troef te regelen: ze gaan vliegen! JayJay, Tess en Kraantje Pappie gaan ook voor serieuze kilometers en brengen urenlang door i...

17-10-2015 17:13

Afl. 2

Roadtrippers - Afl. 2

Reisprogramma waarin de competitie centraal staat. Twee teams gaan de ultieme strijd met elkaar aan. Het team dat in twee weken tijd de meeste kilometers (hemelsbreed) aflegt, verdient eeuwige roem.

10-10-2015 17:08

Afl. 1

Roadtrippers - Afl. 1

In deze aflevering is onder andere te zien hoe de mannen van StukTV door het andere team worden verlinkt voor zwartrijden in de trein. In spanning houden de mannen zich schuil op het toilet. Uiteindelijk worden ze zelfs de trein uit gezet.

Roadtrippers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Roadtrippers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Roadtrippers bij Roadtrippers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Roadtrippers. Heb je een uitzending van Roadtrippers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Roadtrippers gemist

In dit avontuurlijk reisprogramma neemt team Veronica, bestaande uit Tess Milne, Simon Zijlemans en Jayjay Boske, het op tegen de jongens va...

Uitzending gemist van Roadtrippers? Hier kun je alle uitzendingen van Roadtrippers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 12-12-2015 om 16:53 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!