Programma gemist?

Na tijdens twee weken naar roadtrippen zitten de beide in teams hemelsbreed allebei door ongeveer even op ver van het startpunt Times Square, naar door New York vandaan. StukTV in regelt een huurauto om het op de laatste dag met nog de zo veel mogelijk naar kilometers te maken. op JayJay, Tess door en Kraantje Pappie proberen naar het meeste westelijke uit puntje van de USA naar te op bereiken. Welk team weet het verst van van het startpunt van tijdens te komen en mag van zich daarmee Beste Roadtirppers van een 2015 een noemen?

Team StukTV van krijgt naar een bijzondere uitdaging waarmee de ze hun noodbudget met kunnen aanvullen: in stuntvliegen zonder te naar kotsen. Maar Giel door trekt al wit weg bij door het het zien van het vliegtuigje. een JayJay, Tess een en Kraantje Pappie van hebben hun zinnen gezet op San met Francisco. naar Ze geven hun in laatste geld op tv uit in een poging daar nog het met te komen voor de door finaledag.

De tijdens jongens van door StukTV zijn onderweg tijdens naar Portland en rijden door de met een prachtige bossen van het West-Amerika. Een gebied vol bergen, vulkanen door en geisers. een Giel heeft naar echter geen zin uit in sightseeing een en wil gewoon kilometers in proberen te scoren. JayJay, Tess op en Kraantje Pappie een vermaken zich een uit dag op bij hun vrienden Ali het en Ron in Las naar op tv Vegas. Ze zetten daar uit de buurt op stelten door van te gaan racen op tv op tv met Ferrari's en op tv Lamborghini's.

Team StukTV op tv verlaat Los Angeles van in het een huurauto die ze moeten tijdens terugbrengen het naar Portland. Een lange reis, in die tijdens hun hemelsbreed niet veel kilometers oplevert. op Ze een moeten overnachten in een een national park. op Maar of dat in nu zo veilig is? JayJay, een Tess en Kraantje op Pappie zijn met een hun op kersverse vrienden Ali tijdens en Ron met in een supergrote camper door op weg naar naar Las Vegas.

Team StukTV denkt de door zich te kunnen permitteren om het de de een dagje rustig aan te doen de in naar Los Angeles. Ze van besluiten te in gaan surfen in de woeste golven met van het de Grote de Oceaan. JayJay, Tess en Kraantje op Pappie proberen in te liften tijdens naar Memphis. Ze het mogen meerijden achterin een open met truck.

Team StukTV in wordt op met een pittige door kater wakker in Las Vegas en met weet van naar Los van Angeles te liften. het Dit blijkt een route door vol met door bijzondere bezienswaardigheden. JayJay, Tess en op Kraantje een Pappie verlaten countryhoofdstad Nashville en op tv vertrekken het richting het westen. Het met vinden van een met lift zit de hen echter niet door mee.

JayJay, de Tess en Kraantje Pappie krijgen door een uit lift naar Nashville, door waar ze getrakteerd worden op het een optreden een van een wereldberoemde een countryheld. Team StukTV met weet Las Vegas uit te bereiken, tijdens maar die uit stad is een aanslag op hun naar op tv noodbudget.

Team tijdens StukTV ligt ver met achter in kilometers op op tv JayJay, Tess op tv en Kraantje Pappie. Het lukt de Team StukTV echter met om met een troef het te regelen: ze gaan vliegen! JayJay, een Tess tijdens en Kraantje Pappie gaan ook met voor serieuze kilometers op tv en brengen een urenlang met door in een door bus die dwars tijdens door de sprookjesachtige landschappen met van Ohio en met Indiana rijdt.

Reisprogramma waarin de de competitie centraal staat. een Twee teams naar gaan de ultieme strijd op met elkaar aan. een in Het team dat in op twee weken tijd de in meeste kilometers (hemelsbreed) aflegt, naar verdient eeuwige uit roem.

In deze uit aflevering is onder andere in met te zien hoe een de mannen van StukTV door de het andere een team worden verlinkt met voor zwartrijden in de met trein. In spanning op tv houden op tv de mannen zich schuil op de het toilet. Uiteindelijk worden met ze zelfs de op trein uit van gezet.

december 2019
12-12-2015 16:53

Afl. 10

Roadtrippers - Afl. 10

Na twee weken roadtrippen zitten de beide teams hemelsbreed allebei ongeveer even ver van het startpunt Times Square, New York vandaan. StukTV regelt een huurauto om op de laatste dag nog zo veel mogelijk kilometers te maken. JayJay, Tess e...

05-12-2015 17:07

Afl. 9

Roadtrippers - Afl. 9

Team StukTV krijgt een bijzondere uitdaging waarmee ze hun noodbudget kunnen aanvullen: stuntvliegen zonder te kotsen. Maar Giel trekt al wit weg bij het zien van het vliegtuigje. JayJay, Tess en Kraantje Pappie hebben hun zinnen gezet op S...

28-11-2015 17:09

Afl. 8

Roadtrippers - Afl. 8

De jongens van StukTV zijn onderweg naar Portland en rijden door de prachtige bossen van West-Amerika. Een gebied vol bergen, vulkanen en geisers. Giel heeft echter geen zin in sightseeing en wil gewoon kilometers proberen te scoren. JayJay...

21-11-2015 17:09

Afl. 7

Roadtrippers - Afl. 7

Team StukTV verlaat Los Angeles in een huurauto die ze moeten terugbrengen naar Portland. Een lange reis, die hun hemelsbreed niet veel kilometers oplevert. Ze moeten overnachten in een national park. Maar of dat nu zo veilig is? JayJay, Te...

14-11-2015 17:07

Afl. 6

Roadtrippers - Afl. 6

Team StukTV denkt zich te kunnen permitteren om het een dagje rustig aan te doen in Los Angeles. Ze besluiten te gaan surfen in de woeste golven van de Grote Oceaan. JayJay, Tess en Kraantje Pappie proberen te liften naar Memphis. Ze mogen ...

07-11-2015 17:08

Afl. 5

Roadtrippers - Afl. 5

Team StukTV wordt met een pittige kater wakker in Las Vegas en weet naar Los Angeles te liften. Dit blijkt een route vol met bijzondere bezienswaardigheden. JayJay, Tess en Kraantje Pappie verlaten countryhoofdstad Nashville en vertrekken r...

31-10-2015 17:15

Afl. 4

Roadtrippers - Afl. 4

JayJay, Tess en Kraantje Pappie krijgen een lift naar Nashville, waar ze getrakteerd worden op een optreden van een wereldberoemde countryheld. Team StukTV weet Las Vegas te bereiken, maar die stad is een aanslag op hun noodbudget.

24-10-2015 17:08

Afl. 3

Roadtrippers - Afl. 3

Team StukTV ligt ver achter in kilometers op JayJay, Tess en Kraantje Pappie. Het lukt Team StukTV echter om een troef te regelen: ze gaan vliegen! JayJay, Tess en Kraantje Pappie gaan ook voor serieuze kilometers en brengen urenlang door i...

17-10-2015 17:13

Afl. 2

Roadtrippers - Afl. 2

Reisprogramma waarin de competitie centraal staat. Twee teams gaan de ultieme strijd met elkaar aan. Het team dat in twee weken tijd de meeste kilometers (hemelsbreed) aflegt, verdient eeuwige roem.

10-10-2015 17:08

Afl. 1

Roadtrippers - Afl. 1

In deze aflevering is onder andere te zien hoe de mannen van StukTV door het andere team worden verlinkt voor zwartrijden in de trein. In spanning houden de mannen zich schuil op het toilet. Uiteindelijk worden ze zelfs de trein uit gezet.

Roadtrippers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Roadtrippers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Roadtrippers bij Roadtrippers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Roadtrippers. Heb je een uitzending van Roadtrippers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Roadtrippers gemist

In dit avontuurlijk reisprogramma neemt team Veronica, bestaande uit Tess Milne, Simon Zijlemans en Jayjay Boske, het op tegen de jongens va...

Uitzending gemist van Roadtrippers? Hier kun je alle uitzendingen van Roadtrippers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 12-12-2015 om 16:53 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!