Programma gemist?

Na op twee weken in roadtrippen zitten de beide de teams hemelsbreed allebei een ongeveer even ver van het het startpunt een Times Square, New op tv York vandaan. StukTV regelt een tijdens huurauto om op op in de laatste dag nog zo veel met mogelijk de kilometers te maken. JayJay, Tess door en Kraantje uit Pappie proberen het op meeste westelijke in puntje van de tijdens USA te tijdens bereiken. Welk team weet het de verst van het het startpunt te de komen en mag zich daarmee op tv Beste Roadtirppers met van naar 2015 noemen?

Team StukTV krijgt naar een bijzondere uitdaging met waarmee van ze hun noodbudget door kunnen aanvullen: uit stuntvliegen zonder te kotsen. tijdens Maar Giel door trekt al wit weg bij op tv het zien van van het de vliegtuigje. JayJay, Tess en Kraantje Pappie van hebben hun door zinnen van gezet op San Francisco. Ze geven tijdens hun laatste naar geld uit het in een poging daar op tv nog te komen in voor de de finaledag.

De jongens van naar StukTV van zijn onderweg de naar Portland en rijden door in de uit prachtige bossen van West-Amerika. Een naar gebied vol uit bergen, vulkanen naar en geisers. Giel heeft door echter geen met zin in sightseeing en de wil gewoon uit kilometers proberen te in scoren. JayJay, Tess en Kraantje tijdens Pappie vermaken zich een op dag bij het hun vrienden Ali tijdens en Ron in de Las Vegas. Ze naar zetten een daar de buurt op stelten door op tv te gaan racen op tv tijdens met Ferrari's en met Lamborghini's.

Team StukTV verlaat tijdens naar Los Angeles in een op tv huurauto die ze door moeten terugbrengen naar tijdens Portland. Een op tv lange reis, die hun hemelsbreed niet in veel kilometers oplevert. op Ze moeten overnachten op in een van national park. Maar of van dat nu tijdens zo van veilig is? JayJay, de Tess en Kraantje met Pappie zijn met hun op tv kersverse vrienden tijdens Ali en Ron in een supergrote een naar camper op weg naar naar Las Vegas.

Team uit StukTV denkt zich te kunnen op permitteren uit om het een de dagje rustig op aan te doen in Los de Angeles. Ze besluiten te op tv gaan surfen de in de op woeste golven in van de Grote Oceaan. JayJay, Tess tijdens en Kraantje een Pappie proberen te liften het naar Memphis. tijdens Ze tijdens mogen meerijden achterin een tijdens open truck.

Team van StukTV wordt met het een pittige kater op tv wakker in met Las Vegas en weet naar Los uit in Angeles te liften. naar Dit blijkt een route vol met naar bijzondere bezienswaardigheden. JayJay, met Tess en door Kraantje Pappie verlaten door countryhoofdstad Nashville en vertrekken op tv richting het westen. de van Het vinden van een lift zit in hen echter niet door tijdens mee.

JayJay, Tess en het Kraantje Pappie tijdens krijgen een in lift naar Nashville, waar het ze getrakteerd worden op het een op tv optreden van een wereldberoemde countryheld. het Team StukTV weet tijdens naar Las Vegas te het bereiken, maar die uit stad is een aanslag op de hun van noodbudget.

Team StukTV ligt op tv ver achter de in kilometers met op JayJay, Tess en Kraantje in Pappie. Het lukt de Team StukTV echter het om op tv een troef te regelen: tijdens ze gaan vliegen! op tv JayJay, tijdens Tess en Kraantje Pappie gaan de ook voor serieuze een kilometers en brengen door urenlang met door in een bus van die dwars naar door de sprookjesachtige in landschappen van Ohio en Indiana naar rijdt.

Reisprogramma door waarin de competitie door centraal staat. Twee teams door gaan de ultieme in strijd met elkaar op aan. een Het team dat in twee weken met tijd door de meeste op kilometers (hemelsbreed) aflegt, verdient door eeuwige roem.

In deze van aflevering is onder de andere te zien hoe door de op mannen van StukTV door de het andere team met worden verlinkt voor zwartrijden uit in de het trein. In spanning houden naar in de mannen zich uit schuil op het toilet. tijdens Uiteindelijk worden ze zelfs de naar trein uit door gezet.

april 2021
12-12-2015 16:53

Afl. 10

Roadtrippers - Afl. 10

Na twee weken roadtrippen zitten de beide teams hemelsbreed allebei ongeveer even ver van het startpunt Times Square, New York vandaan. StukTV regelt een huurauto om op de laatste dag nog zo veel mogelijk kilometers te maken. JayJay, Tess e...

05-12-2015 17:07

Afl. 9

Roadtrippers - Afl. 9

Team StukTV krijgt een bijzondere uitdaging waarmee ze hun noodbudget kunnen aanvullen: stuntvliegen zonder te kotsen. Maar Giel trekt al wit weg bij het zien van het vliegtuigje. JayJay, Tess en Kraantje Pappie hebben hun zinnen gezet op S...

28-11-2015 17:09

Afl. 8

Roadtrippers - Afl. 8

De jongens van StukTV zijn onderweg naar Portland en rijden door de prachtige bossen van West-Amerika. Een gebied vol bergen, vulkanen en geisers. Giel heeft echter geen zin in sightseeing en wil gewoon kilometers proberen te scoren. JayJay...

21-11-2015 17:09

Afl. 7

Roadtrippers - Afl. 7

Team StukTV verlaat Los Angeles in een huurauto die ze moeten terugbrengen naar Portland. Een lange reis, die hun hemelsbreed niet veel kilometers oplevert. Ze moeten overnachten in een national park. Maar of dat nu zo veilig is? JayJay, Te...

14-11-2015 17:07

Afl. 6

Roadtrippers - Afl. 6

Team StukTV denkt zich te kunnen permitteren om het een dagje rustig aan te doen in Los Angeles. Ze besluiten te gaan surfen in de woeste golven van de Grote Oceaan. JayJay, Tess en Kraantje Pappie proberen te liften naar Memphis. Ze mogen ...

07-11-2015 17:08

Afl. 5

Roadtrippers - Afl. 5

Team StukTV wordt met een pittige kater wakker in Las Vegas en weet naar Los Angeles te liften. Dit blijkt een route vol met bijzondere bezienswaardigheden. JayJay, Tess en Kraantje Pappie verlaten countryhoofdstad Nashville en vertrekken r...

31-10-2015 17:15

Afl. 4

Roadtrippers - Afl. 4

JayJay, Tess en Kraantje Pappie krijgen een lift naar Nashville, waar ze getrakteerd worden op een optreden van een wereldberoemde countryheld. Team StukTV weet Las Vegas te bereiken, maar die stad is een aanslag op hun noodbudget.

24-10-2015 17:08

Afl. 3

Roadtrippers - Afl. 3

Team StukTV ligt ver achter in kilometers op JayJay, Tess en Kraantje Pappie. Het lukt Team StukTV echter om een troef te regelen: ze gaan vliegen! JayJay, Tess en Kraantje Pappie gaan ook voor serieuze kilometers en brengen urenlang door i...

17-10-2015 17:13

Afl. 2

Roadtrippers - Afl. 2

Reisprogramma waarin de competitie centraal staat. Twee teams gaan de ultieme strijd met elkaar aan. Het team dat in twee weken tijd de meeste kilometers (hemelsbreed) aflegt, verdient eeuwige roem.

10-10-2015 17:08

Afl. 1

Roadtrippers - Afl. 1

In deze aflevering is onder andere te zien hoe de mannen van StukTV door het andere team worden verlinkt voor zwartrijden in de trein. In spanning houden de mannen zich schuil op het toilet. Uiteindelijk worden ze zelfs de trein uit gezet.

Roadtrippers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Roadtrippers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Roadtrippers bij Roadtrippers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Roadtrippers. Heb je een uitzending van Roadtrippers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Roadtrippers gemist

In dit avontuurlijk reisprogramma neemt team Veronica, bestaande uit Tess Milne, Simon Zijlemans en Jayjay Boske, het op tegen de jongens va...

Uitzending gemist van Roadtrippers? Hier kun je alle uitzendingen van Roadtrippers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 12-12-2015 om 16:53 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!