Programma gemist?

Na uit twee weken van roadtrippen zitten de van beide teams hemelsbreed allebei naar ongeveer even ver tijdens van het startpunt Times Square, een New York op tv vandaan. StukTV regelt een op uit huurauto om op van de laatste dag nog zo veel op tv mogelijk kilometers te naar maken. JayJay, met Tess en op tv Kraantje Pappie proberen het het meeste westelijke puntje het van met de USA te de bereiken. Welk team met weet het verst van het startpunt het te komen en in mag het zich daarmee Beste uit Roadtirppers van 2015 tijdens noemen?

Team op StukTV krijgt een tijdens bijzondere uitdaging waarmee het ze hun van noodbudget kunnen aanvullen: met stuntvliegen zonder te kotsen. de Maar Giel trekt in al wit weg bij het het zien van in het vliegtuigje. JayJay, een Tess en Kraantje Pappie uit met hebben hun zinnen gezet op door San Francisco. uit Ze geven hun met laatste geld uit in uit een poging daar een nog te komen voor op de tijdens finaledag.

De van jongens van tijdens StukTV zijn onderweg naar Portland het en tijdens rijden door de prachtige bossen van van West-Amerika. Een naar gebied vol bergen, op vulkanen en geisers. de Giel heeft in echter geen zin in het sightseeing en wil gewoon op kilometers proberen de te scoren. in JayJay, Tess en Kraantje Pappie naar vermaken zich door een dag een bij hun tijdens vrienden Ali en Ron naar in Las op Vegas. Ze zetten daar de buurt van op tv op stelten door te een gaan racen een met Ferrari's en een Lamborghini's.

Team door StukTV verlaat Los Angeles in een een huurauto die door ze moeten door terugbrengen naar van Portland. Een lange reis, op tv die hun hemelsbreed met niet veel kilometers oplevert. het Ze de moeten overnachten de in een national het park. Maar of dat nu in zo veilig is? JayJay, met tijdens Tess en Kraantje uit Pappie zijn met van hun kersverse vrienden Ali in en Ron in een tijdens supergrote met camper op weg uit naar Las Vegas.

Team door StukTV denkt zich tijdens te kunnen permitteren om uit het een dagje tijdens rustig aan te naar doen in uit Los Angeles. Ze tijdens besluiten te uit gaan surfen in tijdens de woeste golven van de door Grote Oceaan. op JayJay, Tess en Kraantje Pappie een de proberen te liften op naar Memphis. Ze mogen meerijden achterin naar van een open truck.

Team StukTV wordt een met een uit pittige kater wakker naar in Las Vegas op en in weet naar Los Angeles op tv te liften. door Dit blijkt een route vol in met bijzondere op tv bezienswaardigheden. JayJay, Tess door en Kraantje Pappie verlaten countryhoofdstad tijdens Nashville naar en vertrekken richting een het westen. Het naar vinden van een een lift zit hen in echter niet het mee.

JayJay, Tess en het Kraantje Pappie krijgen een met een lift naar Nashville, waar met ze getrakteerd van worden op een optreden de van een wereldberoemde countryheld. de het Team StukTV weet Las Vegas te in met bereiken, maar die stad is met een de aanslag op hun in noodbudget.

Team StukTV ligt naar ver achter in de kilometers op op JayJay, Tess en Kraantje in Pappie. de Het lukt Team StukTV op echter om een troef van op tv te regelen: ze tijdens gaan vliegen! JayJay, Tess op en Kraantje Pappie gaan tijdens ook voor naar serieuze kilometers van en brengen urenlang door in een met bus op die dwars door de sprookjesachtige een landschappen van Ohio op en van Indiana rijdt.

Reisprogramma het waarin de competitie centraal van staat. Twee met teams gaan de ultieme een strijd met van elkaar aan. Het tijdens team dat in door twee weken tijd de op meeste kilometers (hemelsbreed) uit aflegt, verdient eeuwige door roem.

In door deze aflevering de is onder andere te door zien hoe de tijdens mannen van StukTV door op tv het andere team uit worden verlinkt voor zwartrijden naar in de tijdens trein. In spanning op tv houden de naar mannen zich uit schuil op het toilet. uit Uiteindelijk worden ze naar zelfs de trein uit in gezet.

januari 2021
12-12-2015 16:53

Afl. 10

Roadtrippers - Afl. 10

Na twee weken roadtrippen zitten de beide teams hemelsbreed allebei ongeveer even ver van het startpunt Times Square, New York vandaan. StukTV regelt een huurauto om op de laatste dag nog zo veel mogelijk kilometers te maken. JayJay, Tess e...

05-12-2015 17:07

Afl. 9

Roadtrippers - Afl. 9

Team StukTV krijgt een bijzondere uitdaging waarmee ze hun noodbudget kunnen aanvullen: stuntvliegen zonder te kotsen. Maar Giel trekt al wit weg bij het zien van het vliegtuigje. JayJay, Tess en Kraantje Pappie hebben hun zinnen gezet op S...

28-11-2015 17:09

Afl. 8

Roadtrippers - Afl. 8

De jongens van StukTV zijn onderweg naar Portland en rijden door de prachtige bossen van West-Amerika. Een gebied vol bergen, vulkanen en geisers. Giel heeft echter geen zin in sightseeing en wil gewoon kilometers proberen te scoren. JayJay...

21-11-2015 17:09

Afl. 7

Roadtrippers - Afl. 7

Team StukTV verlaat Los Angeles in een huurauto die ze moeten terugbrengen naar Portland. Een lange reis, die hun hemelsbreed niet veel kilometers oplevert. Ze moeten overnachten in een national park. Maar of dat nu zo veilig is? JayJay, Te...

14-11-2015 17:07

Afl. 6

Roadtrippers - Afl. 6

Team StukTV denkt zich te kunnen permitteren om het een dagje rustig aan te doen in Los Angeles. Ze besluiten te gaan surfen in de woeste golven van de Grote Oceaan. JayJay, Tess en Kraantje Pappie proberen te liften naar Memphis. Ze mogen ...

07-11-2015 17:08

Afl. 5

Roadtrippers - Afl. 5

Team StukTV wordt met een pittige kater wakker in Las Vegas en weet naar Los Angeles te liften. Dit blijkt een route vol met bijzondere bezienswaardigheden. JayJay, Tess en Kraantje Pappie verlaten countryhoofdstad Nashville en vertrekken r...

31-10-2015 17:15

Afl. 4

Roadtrippers - Afl. 4

JayJay, Tess en Kraantje Pappie krijgen een lift naar Nashville, waar ze getrakteerd worden op een optreden van een wereldberoemde countryheld. Team StukTV weet Las Vegas te bereiken, maar die stad is een aanslag op hun noodbudget.

24-10-2015 17:08

Afl. 3

Roadtrippers - Afl. 3

Team StukTV ligt ver achter in kilometers op JayJay, Tess en Kraantje Pappie. Het lukt Team StukTV echter om een troef te regelen: ze gaan vliegen! JayJay, Tess en Kraantje Pappie gaan ook voor serieuze kilometers en brengen urenlang door i...

17-10-2015 17:13

Afl. 2

Roadtrippers - Afl. 2

Reisprogramma waarin de competitie centraal staat. Twee teams gaan de ultieme strijd met elkaar aan. Het team dat in twee weken tijd de meeste kilometers (hemelsbreed) aflegt, verdient eeuwige roem.

10-10-2015 17:08

Afl. 1

Roadtrippers - Afl. 1

In deze aflevering is onder andere te zien hoe de mannen van StukTV door het andere team worden verlinkt voor zwartrijden in de trein. In spanning houden de mannen zich schuil op het toilet. Uiteindelijk worden ze zelfs de trein uit gezet.

Roadtrippers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Roadtrippers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Roadtrippers bij Roadtrippers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Roadtrippers. Heb je een uitzending van Roadtrippers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Roadtrippers gemist

In dit avontuurlijk reisprogramma neemt team Veronica, bestaande uit Tess Milne, Simon Zijlemans en Jayjay Boske, het op tegen de jongens va...

Uitzending gemist van Roadtrippers? Hier kun je alle uitzendingen van Roadtrippers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 12-12-2015 om 16:53 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!