Programma gemist?

De eigenzinnige dertiger een Wyne uit heeft er maar moeite mee met tijdens dat al haar vriendinnen het bezig zijn met het hypotheken en in kinderen krijgen. Als uit de relatie met haar de vriend Arjen ontploft naar door zijn kinderwens en een haar door beste vriendin en huisgenootje op Nanda besluit om te het gaan samenwonen met haar tijdens van vriend, zit Wyne ineens elk door weekend het bij haar ouders op de de bank. Wyne uit besluit een naar voetbalteam op te de zetten. Maar ze tijdens durft dit alleen als Nanda ook het meedoet. in Al snel heeft ze een naar het groep vrouwen op de been. Voetballen van kunnen op tv ze niet, maar in de de derde helft tijdens maken de ze alles goed. Maar door in plaats dat van het voetbalteam Wyne en in Nanda dichter bij elkaar op naar brengt, drijft het de hen juist steeds verder uit elkaar. in in Wyne wil feesten en bier drinken tijdens met haar nieuwe op vriendinnen. naar Nanda naar de een Ikea en een naar babykamer inrichten.

juni 2021
26-06-2019 19:25

Dames 4

Dames 4 - Dames 4

De eigenzinnige dertiger Wyne heeft er maar moeite mee dat al haar vriendinnen bezig zijn met hypotheken en kinderen krijgen. Als de relatie met haar vriend Arjen ontploft door zijn kinderwens en haar beste vriendin en huisgenootje Nanda be...

Dames 4 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dames 4 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dames 4 bij Dames 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dames 4. Heb je een uitzending van Dames 4 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dames 4 gemist

Uitzending gemist van Dames 4? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dames 4, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Dames 4 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dames 4? Hier kun je alle uitzendingen van Dames 4 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-06-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!