Programma gemist?

De tijdens eigenzinnige dertiger Wyne heeft op er maar moeite een mee tijdens dat al haar vriendinnen het bezig zijn op met hypotheken en naar kinderen krijgen. Als de relatie van met haar vriend het Arjen ontploft door een zijn kinderwens en haar op uit beste vriendin en huisgenootje Nanda tijdens besluit om te door gaan door samenwonen met haar vriend, zit met Wyne ineens elk op tv weekend door bij haar ouders naar op de bank. Wyne besluit een een voetbalteam op te de zetten. Maar het ze durft dit alleen met als van Nanda ook meedoet. Al van snel heeft ze van een groep vrouwen op met de been. Voetballen de kunnen door ze niet, maar een in de derde tijdens helft maken ze alles op goed. tijdens Maar in plaats dat het voetbalteam door het Wyne en Nanda dichter bij elkaar in brengt, op tv drijft het hen juist steeds op verder naar uit elkaar. naar Wyne wil feesten en bier in drinken met uit haar nieuwe vriendinnen. Nanda het naar op tv de Ikea en een babykamer met inrichten.

juli 2020
26-06-2019 19:25

Dames 4

Dames 4 - Dames 4

De eigenzinnige dertiger Wyne heeft er maar moeite mee dat al haar vriendinnen bezig zijn met hypotheken en kinderen krijgen. Als de relatie met haar vriend Arjen ontploft door zijn kinderwens en haar beste vriendin en huisgenootje Nanda be...

Dames 4 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dames 4 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dames 4 bij Dames 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dames 4. Heb je een uitzending van Dames 4 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dames 4 gemist

Uitzending gemist van Dames 4? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dames 4, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Dames 4 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dames 4? Hier kun je alle uitzendingen van Dames 4 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-06-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!