Programma gemist?

De eigenzinnige dertiger in Wyne heeft er tijdens maar moeite tijdens mee dat al haar in vriendinnen bezig de zijn van met hypotheken en kinderen krijgen. met Als de op relatie met op tv haar vriend Arjen ontploft door zijn door kinderwens in en haar beste vriendin en met huisgenootje de Nanda besluit om op te gaan naar samenwonen met haar een vriend, zit Wyne van ineens elk weekend bij haar met ouders op van de bank. Wyne besluit een door voetbalteam op in te uit zetten. Maar ze durft dit alleen het als een Nanda ook meedoet. Al het snel heeft ze van een het groep vrouwen op de been. in Voetballen kunnen ze in niet, met maar in de het derde helft maken ze een alles goed. Maar uit in plaats dat het voetbalteam tijdens Wyne en met Nanda dichter bij de elkaar brengt, van drijft het hen de juist steeds verder uit in elkaar. met Wyne wil feesten op tv en bier drinken met haar het nieuwe vriendinnen. Nanda van naar op de Ikea en een babykamer op tv inrichten.

februari 2021
26-06-2019 19:25

Dames 4

Dames 4 - Dames 4

De eigenzinnige dertiger Wyne heeft er maar moeite mee dat al haar vriendinnen bezig zijn met hypotheken en kinderen krijgen. Als de relatie met haar vriend Arjen ontploft door zijn kinderwens en haar beste vriendin en huisgenootje Nanda be...

Dames 4 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dames 4 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dames 4 bij Dames 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dames 4. Heb je een uitzending van Dames 4 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dames 4 gemist

Uitzending gemist van Dames 4? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dames 4, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Dames 4 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dames 4? Hier kun je alle uitzendingen van Dames 4 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-06-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!