Programma gemist?

De de eigenzinnige dertiger Wyne heeft tijdens er door maar moeite mee dat het al haar de vriendinnen bezig zijn met op tv hypotheken en kinderen krijgen. door Als de het relatie met haar vriend tijdens Arjen ontploft door van zijn kinderwens en het haar tijdens beste vriendin en door huisgenootje Nanda besluit om te tijdens gaan samenwonen met haar op tv vriend, zit de Wyne ineens elk weekend het bij haar ouders de op de van bank. Wyne besluit door een voetbalteam op op tv te zetten. Maar ze door durft dit een alleen als Nanda uit ook naar meedoet. Al snel heeft ze een een een groep vrouwen op de van been. Voetballen het kunnen ze niet, maar in op de op tv derde helft maken ze op alles goed. een Maar in plaats dat een het voetbalteam Wyne en de Nanda dichter bij elkaar uit brengt, uit drijft het hen juist tijdens steeds verder naar uit elkaar. Wyne door wil feesten het en bier drinken op met haar nieuwe vriendinnen. op tv Nanda naar de Ikea en op het een babykamer inrichten.

oktober 2020
26-06-2019 19:25

Dames 4

Dames 4 - Dames 4

De eigenzinnige dertiger Wyne heeft er maar moeite mee dat al haar vriendinnen bezig zijn met hypotheken en kinderen krijgen. Als de relatie met haar vriend Arjen ontploft door zijn kinderwens en haar beste vriendin en huisgenootje Nanda be...

Dames 4 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dames 4 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dames 4 bij Dames 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dames 4. Heb je een uitzending van Dames 4 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dames 4 gemist

Uitzending gemist van Dames 4? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dames 4, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Dames 4 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dames 4? Hier kun je alle uitzendingen van Dames 4 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-06-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!