Programma gemist?

De door eigenzinnige dertiger Wyne heeft er een maar moeite mee op dat al in haar op vriendinnen bezig zijn met hypotheken op en kinderen krijgen. naar Als de relatie het met haar vriend Arjen van ontploft met door zijn kinderwens en een haar op beste vriendin en huisgenootje Nanda tijdens besluit om het te gaan tijdens samenwonen met haar vriend, in zit Wyne in ineens elk weekend bij haar de ouders op naar de bank. Wyne besluit van een voetbalteam uit op te zetten. Maar ze in de durft dit alleen als Nanda een ook meedoet. Al met snel heeft ze door een groep de vrouwen op de een been. Voetballen kunnen ze niet, op maar in een de derde helft maken de ze alles uit goed. Maar van in plaats dat het tijdens voetbalteam Wyne en in Nanda dichter in bij elkaar brengt, het drijft het hen juist van steeds verder de uit elkaar. het Wyne wil feesten en bier een drinken met op haar nieuwe vriendinnen. Nanda de naar op tv de Ikea en een babykamer op tv inrichten.

november 2021
26-06-2019 19:25

Dames 4

Dames 4 - Dames 4

De eigenzinnige dertiger Wyne heeft er maar moeite mee dat al haar vriendinnen bezig zijn met hypotheken en kinderen krijgen. Als de relatie met haar vriend Arjen ontploft door zijn kinderwens en haar beste vriendin en huisgenootje Nanda be...

Dames 4 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dames 4 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dames 4 bij Dames 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dames 4. Heb je een uitzending van Dames 4 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dames 4 gemist

Uitzending gemist van Dames 4? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dames 4, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Dames 4 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dames 4? Hier kun je alle uitzendingen van Dames 4 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-06-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!