Programma gemist?

De naar eigenzinnige dertiger Wyne heeft op er van maar moeite mee dat al haar naar een vriendinnen bezig zijn met hypotheken op en kinderen krijgen. Als het de relatie uit met haar van vriend Arjen ontploft in door zijn kinderwens en haar in beste van vriendin en huisgenootje de Nanda besluit om uit te gaan samenwonen met op tv haar vriend, door zit Wyne een ineens elk weekend bij tijdens haar ouders van op de bank. Wyne besluit uit een voetbalteam op te door zetten. Maar door ze durft dit alleen de het als Nanda ook meedoet. door Al snel heeft ze een op groep de vrouwen op met de been. Voetballen uit kunnen ze niet, maar in de de uit derde helft maken ze op tv alles goed. door Maar in plaats dat het voetbalteam op tv Wyne en uit Nanda dichter bij met elkaar met brengt, drijft het hen in juist steeds verder van uit elkaar. Wyne door wil feesten het en bier drinken met haar het nieuwe in vriendinnen. Nanda naar de Ikea tijdens en een naar babykamer inrichten.

januari 2020
26-06-2019 19:25

Dames 4

Dames 4 - Dames 4

De eigenzinnige dertiger Wyne heeft er maar moeite mee dat al haar vriendinnen bezig zijn met hypotheken en kinderen krijgen. Als de relatie met haar vriend Arjen ontploft door zijn kinderwens en haar beste vriendin en huisgenootje Nanda be...

Dames 4 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dames 4 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dames 4 bij Dames 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dames 4. Heb je een uitzending van Dames 4 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dames 4 gemist

Uitzending gemist van Dames 4? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dames 4, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Dames 4 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dames 4? Hier kun je alle uitzendingen van Dames 4 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-06-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!