Programma gemist?

De eigenzinnige dertiger door op tv Wyne heeft er met maar moeite mee dat al haar in vriendinnen door bezig zijn met hypotheken en een kinderen uit krijgen. Als tijdens de relatie met haar vriend een Arjen ontploft een door zijn kinderwens en met haar beste vriendin en tijdens huisgenootje Nanda besluit op om te de gaan samenwonen met haar tijdens vriend, zit door Wyne ineens elk het weekend bij op tv haar ouders op tv op de bank. Wyne met besluit een met voetbalteam op te zetten. naar Maar ze durft dit alleen door als Nanda in ook meedoet. Al op snel heeft met ze een groep vrouwen op naar naar de been. Voetballen kunnen door ze niet, maar in de met in derde helft maken ze alles tijdens goed. Maar in in plaats dat het met voetbalteam Wyne met en Nanda dichter bij een elkaar brengt, drijft het tijdens hen juist steeds uit verder uit uit elkaar. Wyne door wil feesten het en bier drinken met haar het nieuwe uit vriendinnen. Nanda naar de Ikea en een uit een babykamer inrichten.

november 2020
26-06-2019 19:25

Dames 4

Dames 4 - Dames 4

De eigenzinnige dertiger Wyne heeft er maar moeite mee dat al haar vriendinnen bezig zijn met hypotheken en kinderen krijgen. Als de relatie met haar vriend Arjen ontploft door zijn kinderwens en haar beste vriendin en huisgenootje Nanda be...

Dames 4 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dames 4 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dames 4 bij Dames 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dames 4. Heb je een uitzending van Dames 4 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dames 4 gemist

Uitzending gemist van Dames 4? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dames 4, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Dames 4 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dames 4? Hier kun je alle uitzendingen van Dames 4 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-06-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!