Programma gemist?

De uit eigenzinnige dertiger Wyne heeft er een maar moeite op mee dat al haar tijdens vriendinnen bezig zijn door met hypotheken het en van kinderen krijgen. Als de door relatie met naar haar vriend Arjen ontploft door zijn een kinderwens het en haar van beste vriendin en huisgenootje Nanda besluit op om te gaan het samenwonen uit met haar vriend, door zit Wyne van ineens elk weekend bij naar haar ouders op de bank. van Wyne uit besluit een voetbalteam uit op te zetten. naar Maar ze durft van dit alleen als Nanda ook een meedoet. Al snel het naar heeft ze een groep tijdens vrouwen op tijdens de been. Voetballen een kunnen ze niet, uit maar in de derde helft een maken het ze alles goed. Maar in plaats op tv dat het door voetbalteam Wyne en Nanda met dichter bij naar elkaar brengt, drijft uit het hen juist naar steeds verder uit elkaar. tijdens van Wyne wil feesten in en bier drinken met met haar nieuwe vriendinnen. Nanda in naar de Ikea uit en een babykamer uit inrichten.

augustus 2021
26-06-2019 19:25

Dames 4

Dames 4 - Dames 4

De eigenzinnige dertiger Wyne heeft er maar moeite mee dat al haar vriendinnen bezig zijn met hypotheken en kinderen krijgen. Als de relatie met haar vriend Arjen ontploft door zijn kinderwens en haar beste vriendin en huisgenootje Nanda be...

Dames 4 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dames 4 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dames 4 bij Dames 4 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dames 4. Heb je een uitzending van Dames 4 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dames 4 gemist

Uitzending gemist van Dames 4? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dames 4, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Dames 4 gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dames 4? Hier kun je alle uitzendingen van Dames 4 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-06-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!