Programma gemist?

Een door cadeau voor Ryan's met verjaardag confronteert Catherine met in Tommy's onbegrensdheid. Er de komt op tv schot in het onderzoek na een tijdens gewelddadig incident tijdens en Neil met doet Clare een belangrijke bekentenis. een uit Na een gewelddadig incident komt het het rechercheteam van mogelijk de seriemoordenaar uit op het spoor. van Voor zijn tiende verjaardag een krijgt Ryan een groot met cadeau van met een onbekende afzender. de Neil naar doet Clare een belangrijke bekentenis. Catherine een de verliest haar kalmte tijdens als ze wordt geconfronteerd met Tommy's met op onbegrensdheid, terwijl hij door Frances verder onder druk met zet. Daryl Garrs komt in tijdens van de problemen als hij zijn in treiteraars te uit lijf gaat.

Tommy vraagt van Frances om de harde maatregelen te nemen. tijdens Wanneer er een nieuw in lichaam wordt gevonden uit op ziet John zijn werk- op tv en privéleven ineenstorten. Worstelend met door de naar eerdere gebeurtenissen een ziet John zijn uit privéleven ineenstorten. Wanneer Vicky's lichaam wordt door van gevonden, krijgt hij het het ook moeilijk op zijn werk. op tv naar Catherine wordt voor een dilemma gesteld van en Tommy met vraagt Frances om harde op tv maatregelen te op tv nemen. Ryan's onderwijsassistent snijdt de een gevoelig onderwerp uit aan. Ondanks haar in in geheime onderkomen leeft in Ilinka in angst: op tv zeker als een met zelfmoord niet is wat in het lijkt.

Een begrafenis brengt een oude vijanden van oog van in oog. Ryan krijgt een het nieuwe onderwijsassistent de op school. Ann de probeert John uit te leren kennen, maar zijn gedachten naar op zijn elders. Hij doet een onomkeerbare op tv zet. tijdens Na een spectaculaire reddingsactie brengt in met Catherine een van de uit bevrijde vrouwen, Ilinka, in onder bij van haar buurvrouw Winnie. het Bij Ryan op school gaat het een nieuwe naar onderwijsassistent aan het door werk. Iedereen maakt het zich klaar voor een het begrafenis, in maar Catherine's aanwezigheid leidt tot beroering. de Clare geeft toe tijdens aan een het zwakte. Ann probeert op tv John beter te in leren kennen, maar zijn een gedachten zijn elders. naar In het nauw naar op gedreven door Vicky doet hij in een onomkeerbare door zet.

Catherine raakt de privé betrokken in bij een moordzaak. Tommy zoekt een troost in bij een mysterieuze, bijzonder met toegewijde vrouw. door Detective John hakt een knoop op doo... naar Op een dag doet Catherine op tv tijdens haar werk naar een gruwelijke vondst: in naar een lijk. De verwondingen het van het slachtoffer met doen sterk denken aan de meerdere moorden die de de afgelopen maanden zijn in gepleegd. Het met lijkt uit erop dat er een een seriemoordenaar actief het is. Maar de door zaak wordt nog tijdens schokkender als blijkt op tv dat Catherine het slachtoffer door kent. Want dat zou wel een de eens ernstige gevolgen kunnen een hebben voor haarzelf én door haar tijdens gezin.

maart 2021
28-01-2017 22:35

Detectives: Happy valley

Detectives: Happy Valley - Detectives: Happy valley

Een cadeau voor Ryan's verjaardag confronteert Catherine met Tommy's onbegrensdheid. Er komt schot in het onderzoek na een gewelddadig incident en Neil doet Clare een belangrijke bekentenis. Na een gewelddadig incident komt het recherchetea...

21-01-2017 22:35

Detectives: Happy valley

Detectives: Happy Valley - Detectives: Happy valley

Tommy vraagt Frances om harde maatregelen te nemen. Wanneer er een nieuw lichaam wordt gevonden ziet John zijn werk- en privéleven ineenstorten. Worstelend met de eerdere gebeurtenissen ziet John zijn privéleven ineenstorten. Wanneer Vicky'...

14-01-2017 22:35

Detectives: Happy valley

Detectives: Happy Valley - Detectives: Happy valley

Een begrafenis brengt oude vijanden oog in oog. Ryan krijgt een nieuwe onderwijsassistent op school. Ann probeert John te leren kennen, maar zijn gedachten zijn elders. Hij doet een onomkeerbare zet. Na een spectaculaire reddingsactie breng...

07-01-2017 22:35

Detectives: Happy valley

Detectives: Happy Valley - Detectives: Happy valley

Catherine raakt privé betrokken bij een moordzaak. Tommy zoekt troost bij een mysterieuze, bijzonder toegewijde vrouw. Detective John hakt een knoop doo... Op een dag doet Catherine tijdens haar werk een gruwelijke vondst: een lijk. De verw...

Detectives: Happy Valley gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Happy Valley de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Happy Valley bij Detectives: Happy Valley liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Happy Valley. Heb je een uitzending van Detectives: Happy Valley gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Happy Valley gemist

Uitzending gemist van Detectives: Happy Valley? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectives: Happy Valley, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Detectives: Happy Valley gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectives: Happy Valley? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Happy Valley kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 28-01-2017 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!