Programma gemist?

Een cadeau het voor Ryan's verjaardag confronteert met Catherine met Tommy's de onbegrensdheid. Er van komt het schot in het onderzoek uit na een gewelddadig incident met en van Neil doet Clare een belangrijke het bekentenis. Na een een gewelddadig incident komt tijdens het rechercheteam mogelijk het de door seriemoordenaar op het spoor. Voor zijn op met tiende verjaardag krijgt Ryan een naar groot cadeau van een de onbekende afzender. Neil op tv doet Clare een naar belangrijke in bekentenis. Catherine verliest haar een kalmte als ze door wordt geconfronteerd met naar Tommy's onbegrensdheid, in terwijl hij Frances het verder onder druk zet. de Daryl Garrs komt in de de problemen met als in hij zijn treiteraars te lijf door gaat.

Tommy vraagt in Frances om harde maatregelen in op te nemen. Wanneer een er een nieuw uit lichaam wordt gevonden ziet John zijn de in werk- en privéleven ineenstorten. op tv Worstelend met de eerdere van gebeurtenissen ziet naar John zijn de privéleven ineenstorten. Wanneer Vicky's lichaam van wordt gevonden, het krijgt hij het in ook moeilijk tijdens op zijn werk. Catherine wordt voor tijdens een van dilemma gesteld en Tommy tijdens vraagt Frances in om harde maatregelen te nemen. uit Ryan's naar onderwijsassistent snijdt een gevoelig onderwerp in aan. Ondanks haar uit geheime in onderkomen leeft Ilinka in tijdens angst: zeker als naar een zelfmoord niet door is wat het van lijkt.

Een tijdens begrafenis brengt oude van vijanden oog in naar oog. Ryan een krijgt een nieuwe onderwijsassistent op school. van naar Ann probeert John te leren kennen, op uit maar zijn gedachten met zijn elders. Hij doet tijdens een onomkeerbare zet. Na een door spectaculaire reddingsactie op brengt Catherine een van naar de bevrijde uit vrouwen, Ilinka, naar onder bij haar door buurvrouw Winnie. van Bij Ryan op met school gaat een nieuwe onderwijsassistent aan de het werk. de Iedereen maakt tijdens zich klaar door voor een begrafenis, uit maar Catherine's aanwezigheid leidt tot beroering. een met Clare geeft toe aan een een zwakte. Ann probeert John door beter te met leren kennen, maar een zijn gedachten zijn uit elders. het In het nauw tijdens gedreven door Vicky doet hij een tijdens onomkeerbare naar zet.

Catherine uit raakt privé betrokken bij de een moordzaak. Tommy door zoekt troost bij een de mysterieuze, bijzonder naar toegewijde vrouw. Detective John op hakt een in knoop doo... Op op tv een dag met doet Catherine tijdens in haar werk door een gruwelijke vondst: van een lijk. De verwondingen een van het slachtoffer uit doen sterk denken aan meerdere tijdens moorden die de op tv afgelopen maanden zijn op tv gepleegd. tijdens Het lijkt erop dat er door een seriemoordenaar tijdens actief is. tijdens Maar de het zaak wordt nog schokkender als blijkt op tv van dat Catherine het slachtoffer kent. het Want in dat zou wel eens ernstige gevolgen door kunnen hebben door voor haarzelf én het haar van gezin.

december 2021
28-01-2017 22:35

Detectives: Happy valley

Detectives: Happy Valley - Detectives: Happy valley

Een cadeau voor Ryan's verjaardag confronteert Catherine met Tommy's onbegrensdheid. Er komt schot in het onderzoek na een gewelddadig incident en Neil doet Clare een belangrijke bekentenis. Na een gewelddadig incident komt het recherchetea...

21-01-2017 22:35

Detectives: Happy valley

Detectives: Happy Valley - Detectives: Happy valley

Tommy vraagt Frances om harde maatregelen te nemen. Wanneer er een nieuw lichaam wordt gevonden ziet John zijn werk- en privéleven ineenstorten. Worstelend met de eerdere gebeurtenissen ziet John zijn privéleven ineenstorten. Wanneer Vicky'...

14-01-2017 22:35

Detectives: Happy valley

Detectives: Happy Valley - Detectives: Happy valley

Een begrafenis brengt oude vijanden oog in oog. Ryan krijgt een nieuwe onderwijsassistent op school. Ann probeert John te leren kennen, maar zijn gedachten zijn elders. Hij doet een onomkeerbare zet. Na een spectaculaire reddingsactie breng...

07-01-2017 22:35

Detectives: Happy valley

Detectives: Happy Valley - Detectives: Happy valley

Catherine raakt privé betrokken bij een moordzaak. Tommy zoekt troost bij een mysterieuze, bijzonder toegewijde vrouw. Detective John hakt een knoop doo... Op een dag doet Catherine tijdens haar werk een gruwelijke vondst: een lijk. De verw...

Detectives: Happy Valley gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Happy Valley de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Happy Valley bij Detectives: Happy Valley liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Happy Valley. Heb je een uitzending van Detectives: Happy Valley gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Happy Valley gemist

Uitzending gemist van Detectives: Happy Valley? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectives: Happy Valley, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Detectives: Happy Valley gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectives: Happy Valley? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Happy Valley kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 28-01-2017 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!