Programma gemist?

Een cadeau voor in Ryan's verjaardag confronteert op tv Catherine het met Tommy's onbegrensdheid. Er komt in schot door in het onderzoek in na een gewelddadig een incident en Neil doet Clare het met een belangrijke bekentenis. Na een gewelddadig door naar incident komt het de rechercheteam mogelijk de seriemoordenaar op op het op tv spoor. Voor zijn tiende verjaardag een krijgt het Ryan een groot cadeau van het een onbekende afzender. het Neil doet op tv Clare een belangrijke bekentenis. op Catherine uit verliest haar kalmte op tv als ze wordt geconfronteerd met Tommy's met onbegrensdheid, in terwijl hij Frances tijdens verder onder met druk zet. Daryl Garrs door komt in de problemen als met hij zijn een treiteraars van te lijf gaat.

Tommy vraagt Frances van om harde van maatregelen te nemen. Wanneer tijdens er door een nieuw lichaam op wordt gevonden ziet John tijdens zijn het werk- en privéleven ineenstorten. Worstelend met de de het eerdere gebeurtenissen ziet John op zijn privéleven ineenstorten. door Wanneer Vicky's lichaam wordt op gevonden, krijgt in hij het ook de moeilijk op zijn werk. tijdens Catherine wordt voor met een dilemma tijdens gesteld op en Tommy vraagt Frances met om harde maatregelen te een nemen. Ryan's het onderwijsassistent snijdt een gevoelig onderwerp het aan. Ondanks de haar geheime op onderkomen leeft Ilinka in in angst: zeker als uit een zelfmoord op tv niet is wat het naar lijkt.

Een op begrafenis brengt oude vijanden oog op in oog. Ryan op tv krijgt naar een nieuwe onderwijsassistent uit op school. Ann een probeert John op te leren kennen, maar zijn met gedachten zijn elders. in Hij doet een onomkeerbare naar zet. op Na een spectaculaire reddingsactie brengt naar Catherine tijdens een van de op tv bevrijde vrouwen, in Ilinka, onder bij haar buurvrouw naar Winnie. Bij een Ryan op school de gaat een nieuwe onderwijsassistent aan naar het werk. Iedereen op maakt zich in klaar voor de een begrafenis, maar Catherine's het aanwezigheid in leidt tot beroering. Clare geeft toe van aan een de zwakte. Ann naar probeert John beter de te leren in kennen, maar zijn op gedachten zijn elders. In het nauw tijdens naar gedreven door Vicky doet hij naar een onomkeerbare door zet.

Catherine raakt van privé betrokken bij een met moordzaak. Tommy zoekt in van troost bij een mysterieuze, bijzonder toegewijde van vrouw. Detective John de hakt door een knoop doo... Op een naar dag doet een Catherine tijdens haar werk op een het gruwelijke vondst: de een lijk. De verwondingen van het van op tv slachtoffer doen sterk denken aan meerdere op tv moorden die de van afgelopen maanden zijn een gepleegd. naar Het lijkt tijdens erop dat er een seriemoordenaar actief in is. Maar van de zaak wordt van nog schokkender op tv als blijkt op tv dat Catherine het slachtoffer tijdens kent. Want dat zou wel tijdens eens ernstige gevolgen het de kunnen hebben voor haarzelf het én haar het gezin.

oktober 2020
28-01-2017 22:35

Detectives: Happy valley

Detectives: Happy Valley - Detectives: Happy valley

Een cadeau voor Ryan's verjaardag confronteert Catherine met Tommy's onbegrensdheid. Er komt schot in het onderzoek na een gewelddadig incident en Neil doet Clare een belangrijke bekentenis. Na een gewelddadig incident komt het recherchetea...

21-01-2017 22:35

Detectives: Happy valley

Detectives: Happy Valley - Detectives: Happy valley

Tommy vraagt Frances om harde maatregelen te nemen. Wanneer er een nieuw lichaam wordt gevonden ziet John zijn werk- en privéleven ineenstorten. Worstelend met de eerdere gebeurtenissen ziet John zijn privéleven ineenstorten. Wanneer Vicky'...

14-01-2017 22:35

Detectives: Happy valley

Detectives: Happy Valley - Detectives: Happy valley

Een begrafenis brengt oude vijanden oog in oog. Ryan krijgt een nieuwe onderwijsassistent op school. Ann probeert John te leren kennen, maar zijn gedachten zijn elders. Hij doet een onomkeerbare zet. Na een spectaculaire reddingsactie breng...

07-01-2017 22:35

Detectives: Happy valley

Detectives: Happy Valley - Detectives: Happy valley

Catherine raakt privé betrokken bij een moordzaak. Tommy zoekt troost bij een mysterieuze, bijzonder toegewijde vrouw. Detective John hakt een knoop doo... Op een dag doet Catherine tijdens haar werk een gruwelijke vondst: een lijk. De verw...

Detectives: Happy Valley gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Happy Valley de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Happy Valley bij Detectives: Happy Valley liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Happy Valley. Heb je een uitzending van Detectives: Happy Valley gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Happy Valley gemist

Uitzending gemist van Detectives: Happy Valley? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectives: Happy Valley, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Detectives: Happy Valley gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectives: Happy Valley? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Happy Valley kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 28-01-2017 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!