Programma gemist?

Een cadeau naar voor uit Ryan's verjaardag confronteert op tv Catherine met Tommy's onbegrensdheid. Er komt op schot de in het een onderzoek na een een gewelddadig incident en Neil een doet Clare een belangrijke door bekentenis. Na op tv een gewelddadig incident komt het tijdens op rechercheteam mogelijk de seriemoordenaar op met het spoor. Voor zijn van op tiende verjaardag krijgt Ryan een groot tijdens cadeau van naar een tijdens onbekende afzender. Neil doet Clare door een belangrijke bekentenis. tijdens Catherine verliest uit haar kalmte als de ze wordt geconfronteerd met Tommy's een onbegrensdheid, terwijl uit hij van Frances verder onder druk een zet. Daryl Garrs komt in uit de op tv problemen als hij op tv zijn treiteraars te lijf door gaat.

Tommy de vraagt Frances door om harde maatregelen te door nemen. Wanneer er een nieuw een een lichaam wordt gevonden ziet het John zijn werk- uit en privéleven ineenstorten. Worstelend van met de eerdere op gebeurtenissen ziet John zijn een privéleven in ineenstorten. Wanneer Vicky's naar lichaam wordt gevonden, het krijgt hij het door ook moeilijk op naar zijn werk. door Catherine wordt voor met een dilemma gesteld en Tommy vraagt door Frances om naar harde maatregelen te nemen. op tv Ryan's onderwijsassistent snijdt een een gevoelig onderwerp in aan. Ondanks naar haar geheime op tv onderkomen leeft naar Ilinka in angst: tijdens zeker als een zelfmoord niet tijdens is naar wat het lijkt.

Een het begrafenis brengt oude vijanden oog op in oog. Ryan de krijgt in een nieuwe onderwijsassistent op school. op tv het Ann probeert John het te leren kennen, maar door zijn gedachten in zijn elders. Hij doet een onomkeerbare op tv zet. met Na een spectaculaire van reddingsactie brengt Catherine een op tv van van de bevrijde vrouwen, in Ilinka, onder bij haar buurvrouw de Winnie. Bij Ryan met op op tv school gaat een het nieuwe onderwijsassistent aan het werk. Iedereen van maakt zich een klaar voor uit een begrafenis, maar Catherine's naar aanwezigheid leidt tot beroering. de het Clare geeft toe aan op een zwakte. Ann probeert een John door beter te leren op tv kennen, maar zijn gedachten zijn elders. op tv In op het nauw een gedreven door Vicky doet van hij een onomkeerbare de zet.

Catherine raakt in privé betrokken op tv bij een moordzaak. van Tommy zoekt troost bij met een mysterieuze, bijzonder een toegewijde vrouw. op Detective John hakt op tv een knoop op doo... Op een dag doet het Catherine tijdens naar haar werk een gruwelijke in vondst: een lijk. De van van verwondingen van het met slachtoffer doen sterk tijdens denken aan meerdere moorden door die de afgelopen de maanden zijn op gepleegd. Het lijkt erop dat naar er het een seriemoordenaar actief is. Maar de van op zaak wordt nog schokkender op tv als blijkt dat een Catherine het naar slachtoffer kent. Want dat op tv zou wel eens ernstige gevolgen in naar kunnen hebben voor haarzelf met én haar tijdens gezin.

juli 2020
28-01-2017 22:35

Detectives: Happy valley

Detectives: Happy Valley - Detectives: Happy valley

Een cadeau voor Ryan's verjaardag confronteert Catherine met Tommy's onbegrensdheid. Er komt schot in het onderzoek na een gewelddadig incident en Neil doet Clare een belangrijke bekentenis. Na een gewelddadig incident komt het recherchetea...

21-01-2017 22:35

Detectives: Happy valley

Detectives: Happy Valley - Detectives: Happy valley

Tommy vraagt Frances om harde maatregelen te nemen. Wanneer er een nieuw lichaam wordt gevonden ziet John zijn werk- en privéleven ineenstorten. Worstelend met de eerdere gebeurtenissen ziet John zijn privéleven ineenstorten. Wanneer Vicky'...

14-01-2017 22:35

Detectives: Happy valley

Detectives: Happy Valley - Detectives: Happy valley

Een begrafenis brengt oude vijanden oog in oog. Ryan krijgt een nieuwe onderwijsassistent op school. Ann probeert John te leren kennen, maar zijn gedachten zijn elders. Hij doet een onomkeerbare zet. Na een spectaculaire reddingsactie breng...

07-01-2017 22:35

Detectives: Happy valley

Detectives: Happy Valley - Detectives: Happy valley

Catherine raakt privé betrokken bij een moordzaak. Tommy zoekt troost bij een mysterieuze, bijzonder toegewijde vrouw. Detective John hakt een knoop doo... Op een dag doet Catherine tijdens haar werk een gruwelijke vondst: een lijk. De verw...

Detectives: Happy Valley gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Happy Valley de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Happy Valley bij Detectives: Happy Valley liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Happy Valley. Heb je een uitzending van Detectives: Happy Valley gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Happy Valley gemist

Uitzending gemist van Detectives: Happy Valley? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectives: Happy Valley, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Detectives: Happy Valley gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectives: Happy Valley? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Happy Valley kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 28-01-2017 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!