Programma gemist?

Een cadeau voor een in Ryan's verjaardag confronteert Catherine met Tommy's door onbegrensdheid. met Er komt schot in op het onderzoek tijdens na een gewelddadig incident naar en Neil met doet Clare een belangrijke bekentenis. van Na een op tv gewelddadig incident komt het op tv rechercheteam van mogelijk de seriemoordenaar tijdens op het spoor. naar Voor zijn van tiende verjaardag krijgt Ryan de een groot op tv cadeau van een onbekende op tv afzender. Neil doet op tv Clare een belangrijke bekentenis. de Catherine verliest haar kalmte op tv als ze op tv wordt door geconfronteerd met Tommy's onbegrensdheid, terwijl hij door van Frances verder onder met druk zet. Daryl Garrs komt in op de problemen met als hij zijn treiteraars in te van lijf gaat.

Tommy vraagt Frances in om harde naar maatregelen te nemen. Wanneer een met er een nieuw uit lichaam wordt gevonden ziet op John zijn werk- en in privéleven door ineenstorten. Worstelend met de eerdere gebeurtenissen naar ziet John het zijn privéleven ineenstorten. de Wanneer Vicky's het lichaam wordt gevonden, krijgt een hij het het ook moeilijk op zijn een werk. Catherine naar wordt voor een dilemma naar gesteld en Tommy met vraagt Frances om door harde maatregelen door te nemen. Ryan's naar onderwijsassistent snijdt een het gevoelig onderwerp aan. Ondanks een haar geheime onderkomen tijdens leeft de Ilinka in angst: zeker als een naar door zelfmoord niet is wat op tv het lijkt.

Een begrafenis brengt een oude op tv vijanden oog in van oog. Ryan krijgt een in nieuwe door onderwijsassistent op school. Ann probeert in John te leren kennen, het maar naar zijn gedachten zijn elders. Hij op tv doet een onomkeerbare op tv door zet. Na een de spectaculaire reddingsactie brengt naar Catherine een van de bevrijde vrouwen, een Ilinka, een onder bij met haar buurvrouw Winnie. het Bij Ryan op school met gaat een nieuwe onderwijsassistent het aan het tijdens werk. Iedereen maakt zich op tv klaar voor de een begrafenis, een maar Catherine's aanwezigheid naar leidt tot beroering. Clare op geeft toe aan een uit zwakte. Ann op tv probeert John de beter te leren op tv kennen, maar zijn gedachten naar zijn elders. In het een nauw gedreven door Vicky door doet hij het een onomkeerbare in zet.

Catherine door raakt privé betrokken met bij een de moordzaak. Tommy zoekt troost bij de een uit mysterieuze, bijzonder toegewijde door vrouw. Detective John hakt tijdens een knoop in doo... Op een dag doet Catherine een tijdens uit haar werk uit een gruwelijke vondst: een met lijk. De verwondingen van op het van slachtoffer doen sterk denken in aan meerdere het moorden die de door afgelopen maanden zijn gepleegd. in Het lijkt uit erop dat er een een seriemoordenaar actief is. Maar de op tv zaak uit wordt nog schokkender een als blijkt dat in Catherine het slachtoffer kent. de Want dat zou wel uit naar eens ernstige gevolgen kunnen in hebben voor haarzelf én haar het met gezin.

juni 2021
28-01-2017 22:35

Detectives: Happy valley

Detectives: Happy Valley - Detectives: Happy valley

Een cadeau voor Ryan's verjaardag confronteert Catherine met Tommy's onbegrensdheid. Er komt schot in het onderzoek na een gewelddadig incident en Neil doet Clare een belangrijke bekentenis. Na een gewelddadig incident komt het recherchetea...

21-01-2017 22:35

Detectives: Happy valley

Detectives: Happy Valley - Detectives: Happy valley

Tommy vraagt Frances om harde maatregelen te nemen. Wanneer er een nieuw lichaam wordt gevonden ziet John zijn werk- en privéleven ineenstorten. Worstelend met de eerdere gebeurtenissen ziet John zijn privéleven ineenstorten. Wanneer Vicky'...

14-01-2017 22:35

Detectives: Happy valley

Detectives: Happy Valley - Detectives: Happy valley

Een begrafenis brengt oude vijanden oog in oog. Ryan krijgt een nieuwe onderwijsassistent op school. Ann probeert John te leren kennen, maar zijn gedachten zijn elders. Hij doet een onomkeerbare zet. Na een spectaculaire reddingsactie breng...

07-01-2017 22:35

Detectives: Happy valley

Detectives: Happy Valley - Detectives: Happy valley

Catherine raakt privé betrokken bij een moordzaak. Tommy zoekt troost bij een mysterieuze, bijzonder toegewijde vrouw. Detective John hakt een knoop doo... Op een dag doet Catherine tijdens haar werk een gruwelijke vondst: een lijk. De verw...

Detectives: Happy Valley gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Happy Valley de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Happy Valley bij Detectives: Happy Valley liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Happy Valley. Heb je een uitzending van Detectives: Happy Valley gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Happy Valley gemist

Uitzending gemist van Detectives: Happy Valley? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectives: Happy Valley, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Detectives: Happy Valley gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectives: Happy Valley? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Happy Valley kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 28-01-2017 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!