Programma gemist?

Een cadeau tijdens voor Ryan's verjaardag confronteert op met Catherine met Tommy's onbegrensdheid. Er komt tijdens naar schot in het een onderzoek na een gewelddadig incident en in Neil doet naar Clare een tijdens belangrijke bekentenis. uit Na een gewelddadig van incident komt het rechercheteam uit mogelijk de seriemoordenaar op het van spoor. een Voor zijn tiende van verjaardag krijgt door Ryan een groot cadeau met van een onbekende afzender. Neil met doet met Clare een op tv belangrijke bekentenis. Catherine verliest haar kalmte naar als ze tijdens wordt geconfronteerd met Tommy's uit op onbegrensdheid, terwijl hij door Frances verder onder druk een zet. Daryl Garrs komt van in de problemen met als hij zijn treiteraars in te lijf met gaat.

Tommy tijdens vraagt Frances een om harde maatregelen te van nemen. Wanneer er een nieuw een lichaam door wordt gevonden ziet de John zijn werk- en privéleven door ineenstorten. Worstelend met op het de eerdere gebeurtenissen ziet John op zijn privéleven ineenstorten. het Wanneer een Vicky's lichaam wordt gevonden, krijgt met hij op het ook moeilijk op zijn de werk. Catherine wordt voor de een met dilemma gesteld en Tommy vraagt van Frances om harde met maatregelen te nemen. tijdens Ryan's onderwijsassistent snijdt van een gevoelig het onderwerp uit aan. Ondanks haar geheime onderkomen leeft een Ilinka door in angst: zeker door als een zelfmoord niet is met wat het tijdens lijkt.

Een op begrafenis brengt oude vijanden een oog in oog. Ryan uit krijgt tijdens een nieuwe onderwijsassistent op school. door Ann uit probeert John naar te leren kennen, maar zijn door gedachten zijn elders. op Hij doet een onomkeerbare op zet. Na tijdens een spectaculaire reddingsactie de brengt Catherine een van een op de bevrijde vrouwen, Ilinka, onder bij naar van haar buurvrouw Winnie. Bij Ryan op van school gaat een de met nieuwe onderwijsassistent aan het werk. Iedereen een maakt op zich klaar voor met een begrafenis, de maar Catherine's aanwezigheid leidt tot op beroering. Clare geeft toe door aan de een zwakte. Ann probeert tijdens John beter te het leren een kennen, maar zijn gedachten zijn in elders. In het in nauw gedreven door Vicky met doet hij op een met onomkeerbare zet.

Catherine naar raakt privé betrokken bij uit een een moordzaak. Tommy zoekt troost op tv bij een mysterieuze, bijzonder toegewijde naar vrouw. Detective John de tijdens hakt een knoop doo... door Op een door dag doet Catherine tijdens haar werk met een een gruwelijke vondst: een van lijk. De verwondingen uit van het slachtoffer doen de sterk denken met aan meerdere moorden die de op met afgelopen maanden zijn gepleegd. Het door lijkt tijdens erop dat er een het seriemoordenaar actief is. naar Maar de zaak wordt van nog schokkender een als blijkt dat Catherine het door slachtoffer kent. Want de dat zou het wel eens ernstige op tv gevolgen uit kunnen hebben voor haarzelf in én haar op gezin.

januari 2020
28-01-2017 22:35

Detectives: Happy valley

Detectives: Happy Valley - Detectives: Happy valley

Een cadeau voor Ryan's verjaardag confronteert Catherine met Tommy's onbegrensdheid. Er komt schot in het onderzoek na een gewelddadig incident en Neil doet Clare een belangrijke bekentenis. Na een gewelddadig incident komt het recherchetea...

21-01-2017 22:35

Detectives: Happy valley

Detectives: Happy Valley - Detectives: Happy valley

Tommy vraagt Frances om harde maatregelen te nemen. Wanneer er een nieuw lichaam wordt gevonden ziet John zijn werk- en privéleven ineenstorten. Worstelend met de eerdere gebeurtenissen ziet John zijn privéleven ineenstorten. Wanneer Vicky'...

14-01-2017 22:35

Detectives: Happy valley

Detectives: Happy Valley - Detectives: Happy valley

Een begrafenis brengt oude vijanden oog in oog. Ryan krijgt een nieuwe onderwijsassistent op school. Ann probeert John te leren kennen, maar zijn gedachten zijn elders. Hij doet een onomkeerbare zet. Na een spectaculaire reddingsactie breng...

07-01-2017 22:35

Detectives: Happy valley

Detectives: Happy Valley - Detectives: Happy valley

Catherine raakt privé betrokken bij een moordzaak. Tommy zoekt troost bij een mysterieuze, bijzonder toegewijde vrouw. Detective John hakt een knoop doo... Op een dag doet Catherine tijdens haar werk een gruwelijke vondst: een lijk. De verw...

Detectives: Happy Valley gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Happy Valley de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Happy Valley bij Detectives: Happy Valley liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Happy Valley. Heb je een uitzending van Detectives: Happy Valley gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Happy Valley gemist

Uitzending gemist van Detectives: Happy Valley? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectives: Happy Valley, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Detectives: Happy Valley gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectives: Happy Valley? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Happy Valley kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 28-01-2017 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!