Programma gemist?

Een cadeau voor op tv Ryan's met verjaardag confronteert Catherine op met Tommy's onbegrensdheid. Er komt met schot in het de onderzoek op tv na een gewelddadig met incident en Neil op doet Clare een door belangrijke bekentenis. Na een de gewelddadig in incident komt het door rechercheteam mogelijk de seriemoordenaar op het van spoor. Voor van zijn tiende verjaardag tijdens krijgt Ryan een uit groot cadeau met van een onbekende afzender. Neil op tv doet Clare een in belangrijke van bekentenis. Catherine verliest haar in kalmte met als ze wordt geconfronteerd met het Tommy's onbegrensdheid, terwijl van hij Frances verder onder uit druk zet. Daryl door Garrs komt naar in de problemen in als hij zijn op treiteraars het te lijf gaat.

Tommy het vraagt Frances om harde de maatregelen te nemen. het Wanneer in er een nieuw lichaam door wordt gevonden ziet in John zijn werk- het en privéleven ineenstorten. Worstelend op tv met de een eerdere gebeurtenissen ziet John uit zijn privéleven ineenstorten. Wanneer uit door Vicky's lichaam wordt door gevonden, krijgt hij het van ook moeilijk op uit zijn werk. naar Catherine wordt voor een dilemma gesteld door en Tommy vraagt naar Frances om harde van maatregelen uit te nemen. Ryan's onderwijsassistent het snijdt een door gevoelig onderwerp aan. uit Ondanks haar geheime onderkomen in leeft Ilinka een in angst: in zeker als een de zelfmoord niet is wat het het lijkt.

Een in begrafenis brengt oude vijanden oog in in oog. tijdens Ryan krijgt een nieuwe de met onderwijsassistent op school. Ann probeert een John door te leren kennen, maar zijn een gedachten zijn met elders. Hij de doet een onomkeerbare zet. Na een een spectaculaire op tv reddingsactie brengt Catherine een naar van de bevrijde van vrouwen, Ilinka, onder bij naar haar met buurvrouw Winnie. Bij Ryan het op op tv school gaat een van nieuwe onderwijsassistent aan het werk. Iedereen uit maakt zich klaar naar voor een begrafenis, door maar op Catherine's aanwezigheid een leidt tot beroering. Clare geeft toe in aan een zwakte. een Ann probeert een John beter op te leren tijdens kennen, maar zijn gedachten met zijn elders. In het naar nauw gedreven door Vicky in doet hij een van in onomkeerbare zet.

Catherine raakt privé door betrokken in bij een moordzaak. Tommy zoekt in van troost bij een mysterieuze, bijzonder toegewijde van vrouw. uit Detective John hakt een een knoop doo... met Op een dag doet in Catherine tijdens op haar werk een gruwelijke vondst: naar een lijk. in De uit verwondingen van het de slachtoffer doen sterk door denken aan meerdere moorden die de de afgelopen maanden in zijn gepleegd. Het lijkt tijdens erop dat er het een seriemoordenaar actief in is. Maar de een naar zaak wordt nog de schokkender als blijkt dat Catherine het door slachtoffer kent. Want uit dat zou wel tijdens eens ernstige op gevolgen kunnen op hebben voor haarzelf op én haar van gezin.

november 2019
28-01-2017 22:35

Detectives: Happy valley

Detectives: Happy Valley - Detectives: Happy valley

Een cadeau voor Ryan's verjaardag confronteert Catherine met Tommy's onbegrensdheid. Er komt schot in het onderzoek na een gewelddadig incident en Neil doet Clare een belangrijke bekentenis. Na een gewelddadig incident komt het recherchetea...

21-01-2017 22:35

Detectives: Happy valley

Detectives: Happy Valley - Detectives: Happy valley

Tommy vraagt Frances om harde maatregelen te nemen. Wanneer er een nieuw lichaam wordt gevonden ziet John zijn werk- en privéleven ineenstorten. Worstelend met de eerdere gebeurtenissen ziet John zijn privéleven ineenstorten. Wanneer Vicky'...

14-01-2017 22:35

Detectives: Happy valley

Detectives: Happy Valley - Detectives: Happy valley

Een begrafenis brengt oude vijanden oog in oog. Ryan krijgt een nieuwe onderwijsassistent op school. Ann probeert John te leren kennen, maar zijn gedachten zijn elders. Hij doet een onomkeerbare zet. Na een spectaculaire reddingsactie breng...

07-01-2017 22:35

Detectives: Happy valley

Detectives: Happy Valley - Detectives: Happy valley

Catherine raakt privé betrokken bij een moordzaak. Tommy zoekt troost bij een mysterieuze, bijzonder toegewijde vrouw. Detective John hakt een knoop doo... Op een dag doet Catherine tijdens haar werk een gruwelijke vondst: een lijk. De verw...

Detectives: Happy Valley gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Happy Valley de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Happy Valley bij Detectives: Happy Valley liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Happy Valley. Heb je een uitzending van Detectives: Happy Valley gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Happy Valley gemist

Uitzending gemist van Detectives: Happy Valley? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectives: Happy Valley, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Detectives: Happy Valley gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectives: Happy Valley? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Happy Valley kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 28-01-2017 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!