Programma gemist?

Een een cadeau voor Ryan's verjaardag uit confronteert Catherine met de Tommy's onbegrensdheid. Er met komt in schot in het onderzoek na een in gewelddadig uit incident en uit Neil doet Clare een belangrijke bekentenis. met Na in een gewelddadig incident komt een het rechercheteam mogelijk tijdens de seriemoordenaar op het naar spoor. Voor zijn op tv tiende in verjaardag krijgt Ryan in een groot cadeau van een met onbekende in afzender. Neil het doet Clare een belangrijke bekentenis. een Catherine verliest van haar kalmte als ze wordt een geconfronteerd met van Tommy's onbegrensdheid, de terwijl hij Frances verder onder met druk het zet. Daryl Garrs komt in in de problemen naar als hij zijn van treiteraars te de lijf gaat.

Tommy vraagt Frances van om harde tijdens maatregelen te nemen. Wanneer tijdens uit er een nieuw lichaam wordt in gevonden ziet John zijn op werk- en een privéleven ineenstorten. in Worstelend met de eerdere met gebeurtenissen ziet John de zijn privéleven ineenstorten. van Wanneer Vicky's lichaam op tv wordt gevonden, krijgt hij de met het ook moeilijk op zijn werk. door Catherine wordt met voor met een dilemma gesteld en Tommy vraagt een Frances om een harde maatregelen met te nemen. uit Ryan's onderwijsassistent snijdt een gevoelig onderwerp door naar aan. Ondanks haar door geheime onderkomen leeft Ilinka in naar angst: zeker als op tv een zelfmoord niet door is op tv wat het lijkt.

Een naar begrafenis brengt oude met vijanden oog in op tv oog. Ryan een krijgt een nieuwe onderwijsassistent uit op school. Ann probeert John een te leren kennen, een maar het zijn gedachten zijn de elders. Hij van doet een onomkeerbare zet. Na op een spectaculaire reddingsactie uit brengt Catherine een naar van de bevrijde tijdens vrouwen, Ilinka, de onder bij haar naar buurvrouw Winnie. Bij Ryan van op school gaat een uit van nieuwe onderwijsassistent aan tijdens het werk. Iedereen het maakt zich klaar van voor een begrafenis, de maar Catherine's aanwezigheid de leidt tot beroering. Clare geeft toe tijdens op tv aan een zwakte. Ann probeert John door beter te leren de het kennen, maar zijn gedachten op tv zijn elders. In het nauw in gedreven door Vicky een doet in hij een onomkeerbare van zet.

Catherine raakt privé van betrokken tijdens bij een moordzaak. Tommy een zoekt troost bij van een mysterieuze, bijzonder toegewijde naar vrouw. door Detective John hakt een het knoop uit doo... Op een dag naar doet Catherine tijdens haar werk van een gruwelijke vondst: uit een de lijk. De verwondingen uit van het slachtoffer door doen sterk uit denken aan meerdere moorden die op de afgelopen op tv maanden zijn in gepleegd. Het lijkt tijdens erop dat er een seriemoordenaar actief een uit is. Maar de zaak in wordt nog met schokkender als blijkt uit dat Catherine het slachtoffer een kent. Want dat tijdens zou wel eens ernstige tijdens gevolgen van kunnen hebben voor haarzelf én op tv haar een gezin.

december 2020
28-01-2017 22:35

Detectives: Happy valley

Detectives: Happy Valley - Detectives: Happy valley

Een cadeau voor Ryan's verjaardag confronteert Catherine met Tommy's onbegrensdheid. Er komt schot in het onderzoek na een gewelddadig incident en Neil doet Clare een belangrijke bekentenis. Na een gewelddadig incident komt het recherchetea...

21-01-2017 22:35

Detectives: Happy valley

Detectives: Happy Valley - Detectives: Happy valley

Tommy vraagt Frances om harde maatregelen te nemen. Wanneer er een nieuw lichaam wordt gevonden ziet John zijn werk- en privéleven ineenstorten. Worstelend met de eerdere gebeurtenissen ziet John zijn privéleven ineenstorten. Wanneer Vicky'...

14-01-2017 22:35

Detectives: Happy valley

Detectives: Happy Valley - Detectives: Happy valley

Een begrafenis brengt oude vijanden oog in oog. Ryan krijgt een nieuwe onderwijsassistent op school. Ann probeert John te leren kennen, maar zijn gedachten zijn elders. Hij doet een onomkeerbare zet. Na een spectaculaire reddingsactie breng...

07-01-2017 22:35

Detectives: Happy valley

Detectives: Happy Valley - Detectives: Happy valley

Catherine raakt privé betrokken bij een moordzaak. Tommy zoekt troost bij een mysterieuze, bijzonder toegewijde vrouw. Detective John hakt een knoop doo... Op een dag doet Catherine tijdens haar werk een gruwelijke vondst: een lijk. De verw...

Detectives: Happy Valley gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Happy Valley de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Happy Valley bij Detectives: Happy Valley liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Happy Valley. Heb je een uitzending van Detectives: Happy Valley gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Happy Valley gemist

Uitzending gemist van Detectives: Happy Valley? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectives: Happy Valley, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Detectives: Happy Valley gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectives: Happy Valley? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Happy Valley kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 28-01-2017 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!