Programma gemist?

Op een 5 september 2015 uit begonnen ruim 140 het mariniers in roeisloepen aan de op tv Dutch Marines het Rowing Challenge. MAX door volgt op tv in deze documentaire een aantal mariniers een met van een bijzonder het verhaal.Meer Tijdens de Wereldhavendagen in uit Rotterdam op 5 september door 2015 een begonnen ruim van 140 mariniers in een roeisloepen onder de Erasmusbrug aan van de tijdens monstertocht van 350 kilometer naar de Londen. Wij volgen in in tijdens deze documentaire een aantal mariniers met van een bijzonder verhaal. tijdens uit Verbondenheid, kracht en de toewijding zitten bij elke een marinier in het DNA. tijdens Dit maakt het een op project van de Koninklijke Marine op tv extra van bijzonder. Oud mariniers op tv én actief dienende mariniers zetten zich de met elkaar van in om zoveel mogelijk op tv geld in te in in zamelen voor kameraden op tv die aan hun werk tijdens posttraumatische stressstoornis (PTSS) hebben naar overgehouden. Dit met doel wordt bereikt door uit middel van met sloeproeien. Sloeproeien is de een op tv eeuwenoude maritieme basisvaardigheid. Het combineert met teamwork uit met doorzettingsvermogen en amfibische inzet met – de door ultieme uitdaging voor een goed in doel. tijdens De opbrengst door van dit project gaat met naar de PTSS Buddyhond: een tijdens met signaleringshond die speciaal uit wordt opgeleid voor mensen met van PTSS. Deze hond een helpt op tv zijn baas om te gaan naar met tijdens stress, veroorzaakt door traumatische met ervaringen.Minder

november 2019
11-10-2015 18:11

Dutch Marines Rowing Challenge

Dutch Marines Rowing Challenge - Dutch Marines Rowing Challenge

Op 5 september 2015 begonnen ruim 140 mariniers in roeisloepen aan de Dutch Marines Rowing Challenge. MAX volgt in deze documentaire een aantal mariniers met een bijzonder verhaal.Meer Tijdens de Wereldhavendagen in Rotterdam op 5 september...

Dutch Marines Rowing Challenge gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dutch Marines Rowing Challenge de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dutch Marines Rowing Challenge bij Dutch Marines Rowing Challenge liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dutch Marines Rowing Challenge. Heb je een uitzending van Dutch Marines Rowing Challenge gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dutch Marines Rowing Challenge gemist

Uitzending gemist van Dutch Marines Rowing Challenge? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dutch Marines Rowing Challenge, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Dutch Marines Rowing Challenge gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dutch Marines Rowing Challenge? Hier kun je alle uitzendingen van Dutch Marines Rowing Challenge kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-10-2015 om 18:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!