Programma gemist?

Op 5 de september in 2015 begonnen ruim 140 mariniers op tv in van roeisloepen aan de naar Dutch Marines Rowing door Challenge. MAX volgt in deze documentaire de een de aantal mariniers met een bijzonder een verhaal.Meer in Tijdens de Wereldhavendagen in Rotterdam door op tijdens 5 september 2015 begonnen op ruim 140 mariniers van in roeisloepen onder in de Erasmusbrug aan de een tijdens monstertocht van 350 op kilometer naar Londen. Wij volgen in het deze documentaire een op aantal mariniers met met tijdens een bijzonder verhaal. Verbondenheid, op tv kracht en uit toewijding zitten van bij elke marinier in het van DNA. Dit het maakt het project op van de Koninklijke Marine in extra met bijzonder. Oud mariniers én de actief dienende met mariniers zetten zich met uit elkaar in om zoveel mogelijk met geld in te tijdens zamelen tijdens voor kameraden die aan hun de werk posttraumatische stressstoornis een de (PTSS) hebben overgehouden. Dit doel in wordt bereikt de door middel van een sloeproeien. Sloeproeien is een door eeuwenoude op maritieme basisvaardigheid. op Het combineert teamwork op tv met doorzettingsvermogen en amfibische door inzet – naar de ultieme uitdaging voor een goed het doel. De in opbrengst van dit op project gaat naar het de PTSS van Buddyhond: een de signaleringshond die speciaal wordt opgeleid voor tijdens mensen met PTSS. op naar Deze hond helpt zijn de baas om op tv te gaan met stress, veroorzaakt door met traumatische van ervaringen.Minder

mei 2021
11-10-2015 18:11

Dutch Marines Rowing Challenge

Dutch Marines Rowing Challenge - Dutch Marines Rowing Challenge

Op 5 september 2015 begonnen ruim 140 mariniers in roeisloepen aan de Dutch Marines Rowing Challenge. MAX volgt in deze documentaire een aantal mariniers met een bijzonder verhaal.Meer Tijdens de Wereldhavendagen in Rotterdam op 5 september...

Dutch Marines Rowing Challenge gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dutch Marines Rowing Challenge de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dutch Marines Rowing Challenge bij Dutch Marines Rowing Challenge liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dutch Marines Rowing Challenge. Heb je een uitzending van Dutch Marines Rowing Challenge gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dutch Marines Rowing Challenge gemist

Uitzending gemist van Dutch Marines Rowing Challenge? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dutch Marines Rowing Challenge, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Dutch Marines Rowing Challenge gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dutch Marines Rowing Challenge? Hier kun je alle uitzendingen van Dutch Marines Rowing Challenge kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-10-2015 om 18:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!