Programma gemist?

Op op 5 september 2015 door begonnen ruim 140 met mariniers in roeisloepen door aan de Dutch Marines naar Rowing Challenge. MAX op tv volgt in tijdens deze documentaire een met aantal mariniers van met een bijzonder verhaal.Meer Tijdens door de Wereldhavendagen in Rotterdam een op 5 september de een 2015 begonnen ruim het 140 mariniers in roeisloepen op tv onder de door Erasmusbrug aan de monstertocht naar van 350 kilometer het naar Londen. de Wij volgen in in deze documentaire een aantal een mariniers met een tijdens bijzonder verhaal. Verbondenheid, kracht de en van toewijding zitten bij op elke marinier naar in het DNA. Dit tijdens maakt het in project van de Koninklijke Marine uit extra op bijzonder. Oud mariniers én op tv actief dienende mariniers op zetten zich met elkaar het in om op zoveel mogelijk geld in te van zamelen voor kameraden op tv die aan in hun werk door posttraumatische stressstoornis (PTSS) hebben tijdens overgehouden. Dit doel tijdens wordt op bereikt door middel van naar sloeproeien. Sloeproeien is een tijdens eeuwenoude maritieme het basisvaardigheid. Het het combineert teamwork met doorzettingsvermogen het en amfibische inzet uit – met de ultieme uitdaging voor met een goed doel. De opbrengst de van dit project een gaat naar tijdens de met PTSS Buddyhond: een signaleringshond door die speciaal wordt in opgeleid voor mensen met in PTSS. Deze een hond helpt zijn in baas om te met gaan met stress, door veroorzaakt door de traumatische ervaringen.Minder

mei 2020
11-10-2015 18:11

Dutch Marines Rowing Challenge

Dutch Marines Rowing Challenge - Dutch Marines Rowing Challenge

Op 5 september 2015 begonnen ruim 140 mariniers in roeisloepen aan de Dutch Marines Rowing Challenge. MAX volgt in deze documentaire een aantal mariniers met een bijzonder verhaal.Meer Tijdens de Wereldhavendagen in Rotterdam op 5 september...

Dutch Marines Rowing Challenge gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dutch Marines Rowing Challenge de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dutch Marines Rowing Challenge bij Dutch Marines Rowing Challenge liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dutch Marines Rowing Challenge. Heb je een uitzending van Dutch Marines Rowing Challenge gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dutch Marines Rowing Challenge gemist

Uitzending gemist van Dutch Marines Rowing Challenge? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dutch Marines Rowing Challenge, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Dutch Marines Rowing Challenge gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dutch Marines Rowing Challenge? Hier kun je alle uitzendingen van Dutch Marines Rowing Challenge kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-10-2015 om 18:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!