Programma gemist?

Op 5 tijdens september 2015 begonnen op ruim door 140 mariniers in roeisloepen aan de in Dutch de Marines Rowing het Challenge. MAX volgt in deze op documentaire een aantal mariniers een door met een bijzonder verhaal.Meer Tijdens op tv de Wereldhavendagen op tv in Rotterdam op 5 september een 2015 begonnen ruim het 140 mariniers in op op tv roeisloepen onder de Erasmusbrug aan door de monstertocht door van 350 kilometer naar op tv Londen. Wij volgen in in een deze documentaire een uit aantal mariniers met naar een bijzonder verhaal. Verbondenheid, met kracht en toewijding zitten de bij de elke marinier in het tijdens DNA. Dit maakt de het project van de op tv Koninklijke Marine extra door bijzonder. Oud in mariniers én actief dienende van mariniers zetten op tv zich met uit elkaar in om het zoveel mogelijk uit geld in te met zamelen voor kameraden die aan in hun werk naar posttraumatische stressstoornis het (PTSS) hebben overgehouden. Dit tijdens doel met wordt bereikt door uit middel van sloeproeien. Sloeproeien is naar een eeuwenoude maritieme uit basisvaardigheid. Het combineert teamwork op met doorzettingsvermogen uit en tijdens amfibische inzet – de ultieme de uitdaging door voor een goed een doel. De opbrengst van op dit project gaat naar de naar PTSS de Buddyhond: een signaleringshond die speciaal tijdens wordt met opgeleid voor mensen uit met PTSS. het Deze hond helpt van zijn baas om te gaan met op stress, veroorzaakt door met naar traumatische ervaringen.Minder

september 2020
11-10-2015 18:11

Dutch Marines Rowing Challenge

Dutch Marines Rowing Challenge - Dutch Marines Rowing Challenge

Op 5 september 2015 begonnen ruim 140 mariniers in roeisloepen aan de Dutch Marines Rowing Challenge. MAX volgt in deze documentaire een aantal mariniers met een bijzonder verhaal.Meer Tijdens de Wereldhavendagen in Rotterdam op 5 september...

Dutch Marines Rowing Challenge gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dutch Marines Rowing Challenge de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dutch Marines Rowing Challenge bij Dutch Marines Rowing Challenge liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dutch Marines Rowing Challenge. Heb je een uitzending van Dutch Marines Rowing Challenge gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dutch Marines Rowing Challenge gemist

Uitzending gemist van Dutch Marines Rowing Challenge? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dutch Marines Rowing Challenge, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Dutch Marines Rowing Challenge gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dutch Marines Rowing Challenge? Hier kun je alle uitzendingen van Dutch Marines Rowing Challenge kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-10-2015 om 18:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!