Programma gemist?

Op 5 september door 2015 begonnen van ruim 140 tijdens mariniers in roeisloepen naar aan de Dutch Marines Rowing door door Challenge. MAX volgt in deze tijdens documentaire een tijdens aantal mariniers met een van bijzonder verhaal.Meer Tijdens de naar Wereldhavendagen in Rotterdam de met op 5 september 2015 begonnen de ruim 140 mariniers in het roeisloepen onder de naar Erasmusbrug aan de op tv monstertocht van een 350 kilometer op naar Londen. Wij volgen van in deze documentaire een de aantal het mariniers met een bijzonder verhaal. op Verbondenheid, kracht tijdens en een toewijding zitten bij de elke marinier in in het DNA. met Dit maakt het in project van de Koninklijke Marine extra met bijzonder. in Oud mariniers tijdens én actief dienende mariniers zetten zich een met elkaar in met op om zoveel mogelijk geld in tijdens te zamelen voor kameraden naar die aan het hun het werk posttraumatische stressstoornis (PTSS) hebben overgehouden. in Dit met doel wordt bereikt door naar middel van door sloeproeien. Sloeproeien is tijdens een eeuwenoude maritieme met basisvaardigheid. Het combineert teamwork met een met doorzettingsvermogen en amfibische in inzet – het de ultieme uitdaging een voor een goed doel. De opbrengst door van het dit project door gaat naar de op PTSS Buddyhond: een signaleringshond die tijdens speciaal wordt door opgeleid voor mensen met PTSS. met Deze op hond helpt zijn baas door om te gaan met het stress, veroorzaakt met door traumatische een ervaringen.Minder

september 2021
11-10-2015 18:11

Dutch Marines Rowing Challenge

Dutch Marines Rowing Challenge - Dutch Marines Rowing Challenge

Op 5 september 2015 begonnen ruim 140 mariniers in roeisloepen aan de Dutch Marines Rowing Challenge. MAX volgt in deze documentaire een aantal mariniers met een bijzonder verhaal.Meer Tijdens de Wereldhavendagen in Rotterdam op 5 september...

Dutch Marines Rowing Challenge gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dutch Marines Rowing Challenge de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dutch Marines Rowing Challenge bij Dutch Marines Rowing Challenge liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dutch Marines Rowing Challenge. Heb je een uitzending van Dutch Marines Rowing Challenge gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dutch Marines Rowing Challenge gemist

Uitzending gemist van Dutch Marines Rowing Challenge? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dutch Marines Rowing Challenge, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Dutch Marines Rowing Challenge gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dutch Marines Rowing Challenge? Hier kun je alle uitzendingen van Dutch Marines Rowing Challenge kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-10-2015 om 18:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!