Programma gemist?

Op op tv 5 september 2015 begonnen ruim een de 140 mariniers in roeisloepen aan de met Dutch naar Marines Rowing Challenge. tijdens MAX volgt in uit deze documentaire een aantal mariniers een met het een bijzonder verhaal.Meer Tijdens naar de in Wereldhavendagen in Rotterdam op 5 het september 2015 begonnen ruim de 140 mariniers in op tv roeisloepen onder de op Erasmusbrug aan de naar monstertocht van een 350 kilometer naar op tv Londen. Wij volgen het in tijdens deze documentaire een aantal mariniers op met een bijzonder het verhaal. Verbondenheid, uit kracht en toewijding op tv zitten op tv bij elke marinier in tijdens het DNA. Dit maakt het op tv project van in de Koninklijke Marine naar extra bijzonder. Oud naar mariniers én actief dienende op de mariniers zetten zich met elkaar op tv in om zoveel mogelijk van geld de in te zamelen voor kameraden een die naar aan hun werk posttraumatische stressstoornis de (PTSS) hebben overgehouden. tijdens Dit tijdens doel wordt bereikt op door de middel van sloeproeien. Sloeproeien met is een eeuwenoude maritieme basisvaardigheid. naar Het combineert naar teamwork met op doorzettingsvermogen en op amfibische inzet – de ultieme op uitdaging voor op een goed doel. De het opbrengst van van dit project gaat naar het de PTSS Buddyhond: een door signaleringshond die speciaal tijdens wordt opgeleid voor een mensen op tv met PTSS. Deze hond uit helpt zijn baas een om te gaan de met stress, een veroorzaakt door een traumatische ervaringen.Minder

januari 2021
11-10-2015 18:11

Dutch Marines Rowing Challenge

Dutch Marines Rowing Challenge - Dutch Marines Rowing Challenge

Op 5 september 2015 begonnen ruim 140 mariniers in roeisloepen aan de Dutch Marines Rowing Challenge. MAX volgt in deze documentaire een aantal mariniers met een bijzonder verhaal.Meer Tijdens de Wereldhavendagen in Rotterdam op 5 september...

Dutch Marines Rowing Challenge gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dutch Marines Rowing Challenge de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dutch Marines Rowing Challenge bij Dutch Marines Rowing Challenge liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dutch Marines Rowing Challenge. Heb je een uitzending van Dutch Marines Rowing Challenge gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dutch Marines Rowing Challenge gemist

Uitzending gemist van Dutch Marines Rowing Challenge? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dutch Marines Rowing Challenge, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Dutch Marines Rowing Challenge gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dutch Marines Rowing Challenge? Hier kun je alle uitzendingen van Dutch Marines Rowing Challenge kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-10-2015 om 18:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!