Programma gemist?

part de 1,Ray moet het ziekenhuis op in de voor een kleine ingreep. op Na de operatie zegt op de zuster dat op Ray niet wakker de wordt vanwege met de anesthesie en op iedereen vreest een dat hij doodgaat. Korte tijd de later blijkt in het vals alarm. uit Als Ray het met nieuws hoort, in gaat hij zich raar gedragen. Hij met begint te denken uit dat hij stervende de op is.

Special een waarin beelden van uit achter de schermen worden getoond, van interviews met cast tijdens en met crew, de hoogtepunten van de van laatste seizoenen het en op het drama van de laatste het opnameweek.

Robert een ontdekt dat Pat op rookt en van ze smeekt hem tijdens om niks te zeggen. Doordat op tv Roberts kleren nu naar een rook ruiken, denkt op tv de familie dat een hij uit diegene is tijdens die stiekem rookt.

Rays laatste manipulatieve door in plan houdt in dat hij met consequent Debra afwijst met in de op tv slaapkamer.

Ray vertelt tegen de Robert met dat Amy zoveel ouwehoert. Robert uit vertelt het door op van zijn beurt weer aan Amy. Dit op tijdens leidt tot een heftige van confrontatie tussen zwager en op schoonzus.

Marie is beledigd het in als Frank zout over haar lasagne het strooit zonder met het te proeven. Ze tijdens denkt op dat ze haar gevoel voor in met koken kwijtraakt. Robert en Ray komen in erachter met dat hun vader zijn een smaak aan het met verliezen het is.

Ray door beledigt per op tv ongeluk een vriendje van de met tweeling. Het loopt door van kwaad tot erger met als hij het naar herhaalt tegen de in naar vader.

Debra moppert op door Raymond, omdat in hij zoveel rotzooi naar maakt in huis. in Als Ray een brief het krijgt van de zijn held door Muhammed Ali, herinnert hij zich naar de woorden van op Debra en het stopt de brief in op tv met het bureau. Als Debra het bureau tijdens ziet, uit wordt ze boos en het smijt alles in op de uit prullenbak.

Amy's op tv ouders vragen een of Ray hun zoon met Peter wat versiertrucs kan een leren. Debra organiseert uit een naar feestje voor haar broer en op nodigt allemaal single vrouwen op uit. Ray tijdens is niet de blij met de naar gastenlijst.

Ray op tv wordt jaloers als Marie op Robert verwent van met een mand de vol lotions, geurtjes het en kaarsen. op tv Ray denkt dat zijn moeder dit op tv doet de zodat Amy en Robert op tv in 'de stemming' in komen en zij door nieuwe kleinkinderen krijgt. op Haar op tv zorgen hebben een averechts door effect.

Debra met nodigt haar gescheiden naar ouders uit van om Thanksgiving te vieren. Ray loopt van bij een de twee door binnen als ze de liefde op tv aan het bedrijven zijn. met Debra krijgt snel uit te horen dat van dit op niet betekent met dat haar ouders weer bij elkaar tijdens uit komen.

De op vrouwen dwingen Frank en de Ray om met de Robert mee een te gaan naar met een therapiesessie. naar De drie mannen eindigen uiteindelijk op bij de van paardenraces.

Ally komt tijdens thuis met een drie een op haar rapport. het tijdens Debra denkt dat het komt doordat in ze haar door dochter een niet genoeg aandacht heeft gegeven. Ray door daarentegen denkt dat uit de leraar het een hork op tv is. Hij vindt met dat Debra het niet het genoeg voor naar hun dochter door opneemt.

Ray van liegt tegen Debra tijdens en zegt in dat de oudercommissie vindt door dat ze er slordig op uitziet. op tv Bij de volgende vergadering kleedt Debra het door zich nog slonziger, waardoor de waarheid de boven tafel naar komt.

Als het Debra en een Marie ruzie hebben, maakt een Ray zich zorgen dat zijn de vrouw hun seksavond door uit zal vergeten. Maar het op tv tegenovergestelde is het geval; van de nacht van wordt alleen in maar intenser. Ray op tv ontdekt dat hoe woedender op tv Debra is van op Marie, hoe beter op de seks. uit Hij doet er alles aan om van de kemphanen door aan door de gang te door houden.

november 2021
05-05-2016 16:38

Finale

Everybody loves Raymond - Finale

part 1,Ray moet het ziekenhuis in voor een kleine ingreep. Na de operatie zegt de zuster dat Ray niet wakker wordt vanwege de anesthesie en iedereen vreest dat hij doodgaat. Korte tijd later blijkt het vals alarm. Als Ray het nieuws hoort, ...

04-05-2016 16:44

The last laugh

Everybody loves Raymond - The last laugh

Special waarin beelden van achter de schermen worden getoond, interviews met cast en crew, de hoogtepunten van de laatste seizoenen en het drama van de laatste opnameweek.

03-05-2016 16:59

Pat's secret

Everybody loves Raymond - Pat's secret

Robert ontdekt dat Pat rookt en ze smeekt hem om niks te zeggen. Doordat Roberts kleren nu naar rook ruiken, denkt de familie dat hij diegene is die stiekem rookt.

03-05-2016 16:30

The power of no

Everybody loves Raymond - The power of no

Rays laatste manipulatieve plan houdt in dat hij consequent Debra afwijst in de slaapkamer.

02-05-2016 17:05

Sister-in-law

Everybody loves Raymond - Sister-in-law

Ray vertelt tegen Robert dat Amy zoveel ouwehoert. Robert vertelt het op zijn beurt weer aan Amy. Dit leidt tot een heftige confrontatie tussen zwager en schoonzus.

02-05-2016 16:38

Tasteless Frank

Everybody loves Raymond - Tasteless Frank

Marie is beledigd als Frank zout over haar lasagne strooit zonder het te proeven. Ze denkt dat ze haar gevoel voor koken kwijtraakt. Robert en Ray komen erachter dat hun vader zijn smaak aan het verliezen is.

29-04-2016 17:08

The faux pas

Everybody loves Raymond - The faux pas

Ray beledigt per ongeluk een vriendje van de tweeling. Het loopt van kwaad tot erger als hij het herhaalt tegen de vader.

29-04-2016 16:42

Favors

Everybody loves Raymond - Favors

Debra moppert op Raymond, omdat hij zoveel rotzooi maakt in huis. Als Ray een brief krijgt van zijn held Muhammed Ali, herinnert hij zich de woorden van Debra en stopt de brief in het bureau. Als Debra het bureau ziet, wordt ze boos en smij...

28-04-2016 17:11

A date for Peter

Everybody loves Raymond - A date for Peter

Amy's ouders vragen of Ray hun zoon Peter wat versiertrucs kan leren. Debra organiseert een feestje voor haar broer en nodigt allemaal single vrouwen uit. Ray is niet blij met de gastenlijst.

28-04-2016 16:44

A job for Robert

Everybody loves Raymond - A job for Robert

Ray wordt jaloers als Marie Robert verwent met een mand vol lotions, geurtjes en kaarsen. Ray denkt dat zijn moeder dit doet zodat Amy en Robert in 'de stemming' komen en zij nieuwe kleinkinderen krijgt. Haar zorgen hebben een averechts eff...

27-04-2016 17:02

Debra's parents

Everybody loves Raymond - Debra's parents

Debra nodigt haar gescheiden ouders uit om Thanksgiving te vieren. Ray loopt bij de twee binnen als ze de liefde aan het bedrijven zijn. Debra krijgt snel te horen dat dit niet betekent dat haar ouders weer bij elkaar komen.

27-04-2016 16:34

Boys therapy

Everybody loves Raymond - Boys therapy

De vrouwen dwingen Frank en Ray om met Robert mee te gaan naar een therapiesessie. De drie mannen eindigen uiteindelijk bij de paardenraces.

26-04-2016 17:10

Ally's F

Everybody loves Raymond - Ally's F

Ally komt thuis met een drie op haar rapport. Debra denkt dat het komt doordat ze haar dochter niet genoeg aandacht heeft gegeven. Ray daarentegen denkt dat de leraar een hork is. Hij vindt dat Debra het niet genoeg voor hun dochter opneemt...

26-04-2016 16:41

P.T. & A

Everybody loves Raymond - P.T. & A

Ray liegt tegen Debra en zegt dat de oudercommissie vindt dat ze er slordig uitziet. Bij de volgende vergadering kleedt Debra zich nog slonziger, waardoor de waarheid boven tafel komt.

25-04-2016 16:51

Angry sex

Everybody loves Raymond - Angry sex

Als Debra en Marie ruzie hebben, maakt Ray zich zorgen dat zijn vrouw hun seksavond zal vergeten. Maar het tegenovergestelde is het geval; de nacht wordt alleen maar intenser. Ray ontdekt dat hoe woedender Debra is op Marie, hoe beter de se...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Everybody loves Raymond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Everybody loves Raymond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Everybody loves Raymond bij Everybody loves Raymond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Everybody loves Raymond. Heb je een uitzending van Everybody loves Raymond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Everybody loves Raymond gemist

Uitzending gemist van Everybody loves Raymond? Hier kun je alle uitzendingen van Everybody loves Raymond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 202
  • Laatste uitzending op 30-10-2017 om 14:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!