Programma gemist?

part op 1,Ray moet op tv het ziekenhuis in voor door een kleine door ingreep. Na de operatie met zegt de zuster dat van Ray op tv niet wakker wordt vanwege de anesthesie een en iedereen vreest naar dat hij in doodgaat. Korte tijd op tv later blijkt het vals de naar alarm. Als Ray het nieuws hoort, een gaat hij het zich raar gedragen. Hij van begint te denken op tv dat door hij stervende met is.

Special op waarin beelden van een achter de schermen uit worden getoond, een interviews met cast en crew, de van hoogtepunten van met de laatste seizoenen van en het drama naar van de laatste van opnameweek.

Robert ontdekt dat tijdens Pat een rookt en ze met smeekt hem van om niks te zeggen. door Doordat Roberts kleren op tv nu naar rook ruiken, de denkt de de familie dat hij diegene tijdens is van die stiekem rookt.

Rays laatste manipulatieve op tv plan houdt het in naar dat hij consequent Debra de afwijst in de de slaapkamer.

Ray in vertelt tegen naar Robert dat Amy uit zoveel ouwehoert. Robert vertelt het op tv op zijn beurt tijdens weer aan het Amy. Dit leidt tot een op heftige confrontatie op tussen zwager en tijdens schoonzus.

Marie met is beledigd als met Frank zout over haar door lasagne het strooit zonder het tijdens te proeven. Ze een denkt dat ze op haar gevoel voor op koken kwijtraakt. Robert en Ray de komen in erachter dat hun vader zijn naar smaak aan het verliezen door tijdens is.

Ray beledigt van per ongeluk een vriendje een van uit de tweeling. het Het loopt van kwaad tot erger de met als hij het herhaalt tegen de van uit vader.

Debra moppert op van het Raymond, omdat hij zoveel rotzooi maakt tijdens in op huis. Als door Ray een brief krijgt van zijn op held op Muhammed Ali, herinnert door hij zich de van woorden van op tv Debra en stopt in de brief in het bureau. naar Als Debra het het bureau ziet, op wordt ze boos op en smijt alles in de naar het prullenbak.

Amy's ouders vragen uit of Ray op tv hun zoon Peter wat in versiertrucs op tv kan leren. het Debra organiseert een in feestje voor haar broer en in nodigt allemaal single vrouwen het uit. Ray naar is niet in blij met de op tv gastenlijst.

Ray van wordt jaloers als Marie naar Robert verwent een met een naar mand vol lotions, geurtjes en het kaarsen. Ray denkt dat van zijn moeder een dit doet zodat Amy op tv en Robert in een 'de stemming' komen door en zij nieuwe het kleinkinderen tijdens krijgt. Haar het zorgen hebben een averechts het effect.

Debra een nodigt haar gescheiden in ouders uit om Thanksgiving door te vieren. de Ray loopt het bij de twee uit binnen als ze de liefde met aan een het bedrijven zijn. Debra krijgt het snel te horen dat van dit van niet betekent dat haar in ouders weer een bij elkaar een komen.

De vrouwen een dwingen de Frank en Ray om met uit Robert mee te gaan op tv door naar een therapiesessie. De drie mannen een eindigen van uiteindelijk bij de door paardenraces.

Ally komt uit thuis met het een drie op in haar rapport. Debra denkt dat het het het komt doordat ze het haar dochter niet genoeg aandacht een heeft de gegeven. Ray daarentegen denkt dat op de leraar tijdens een hork is. Hij van vindt dat naar Debra het tijdens niet genoeg voor op tv hun dochter van opneemt.

Ray liegt het tegen door Debra en zegt dat de oudercommissie van vindt dat ze door er het slordig uitziet. de Bij de volgende met vergadering kleedt Debra zich naar nog slonziger, waardoor de met waarheid boven in tafel komt.

Als naar Debra en Marie ruzie uit hebben, een maakt Ray zich zorgen van dat zijn vrouw hun op seksavond zal vergeten. Maar op het tegenovergestelde op is naar het geval; de nacht in wordt alleen maar intenser. Ray door ontdekt dat op tv hoe woedender Debra is op op Marie, van hoe door beter de seks. Hij doet tijdens er alles aan van om tijdens de kemphanen aan de gang door te met houden.

februari 2020
05-05-2016 16:38

Finale

Everybody loves Raymond - Finale

part 1,Ray moet het ziekenhuis in voor een kleine ingreep. Na de operatie zegt de zuster dat Ray niet wakker wordt vanwege de anesthesie en iedereen vreest dat hij doodgaat. Korte tijd later blijkt het vals alarm. Als Ray het nieuws hoort, ...

04-05-2016 16:44

The last laugh

Everybody loves Raymond - The last laugh

Special waarin beelden van achter de schermen worden getoond, interviews met cast en crew, de hoogtepunten van de laatste seizoenen en het drama van de laatste opnameweek.

03-05-2016 16:59

Pat's secret

Everybody loves Raymond - Pat's secret

Robert ontdekt dat Pat rookt en ze smeekt hem om niks te zeggen. Doordat Roberts kleren nu naar rook ruiken, denkt de familie dat hij diegene is die stiekem rookt.

03-05-2016 16:30

The power of no

Everybody loves Raymond - The power of no

Rays laatste manipulatieve plan houdt in dat hij consequent Debra afwijst in de slaapkamer.

02-05-2016 17:05

Sister-in-law

Everybody loves Raymond - Sister-in-law

Ray vertelt tegen Robert dat Amy zoveel ouwehoert. Robert vertelt het op zijn beurt weer aan Amy. Dit leidt tot een heftige confrontatie tussen zwager en schoonzus.

02-05-2016 16:38

Tasteless Frank

Everybody loves Raymond - Tasteless Frank

Marie is beledigd als Frank zout over haar lasagne strooit zonder het te proeven. Ze denkt dat ze haar gevoel voor koken kwijtraakt. Robert en Ray komen erachter dat hun vader zijn smaak aan het verliezen is.

29-04-2016 17:08

The faux pas

Everybody loves Raymond - The faux pas

Ray beledigt per ongeluk een vriendje van de tweeling. Het loopt van kwaad tot erger als hij het herhaalt tegen de vader.

29-04-2016 16:42

Favors

Everybody loves Raymond - Favors

Debra moppert op Raymond, omdat hij zoveel rotzooi maakt in huis. Als Ray een brief krijgt van zijn held Muhammed Ali, herinnert hij zich de woorden van Debra en stopt de brief in het bureau. Als Debra het bureau ziet, wordt ze boos en smij...

28-04-2016 17:11

A date for Peter

Everybody loves Raymond - A date for Peter

Amy's ouders vragen of Ray hun zoon Peter wat versiertrucs kan leren. Debra organiseert een feestje voor haar broer en nodigt allemaal single vrouwen uit. Ray is niet blij met de gastenlijst.

28-04-2016 16:44

A job for Robert

Everybody loves Raymond - A job for Robert

Ray wordt jaloers als Marie Robert verwent met een mand vol lotions, geurtjes en kaarsen. Ray denkt dat zijn moeder dit doet zodat Amy en Robert in 'de stemming' komen en zij nieuwe kleinkinderen krijgt. Haar zorgen hebben een averechts eff...

27-04-2016 17:02

Debra's parents

Everybody loves Raymond - Debra's parents

Debra nodigt haar gescheiden ouders uit om Thanksgiving te vieren. Ray loopt bij de twee binnen als ze de liefde aan het bedrijven zijn. Debra krijgt snel te horen dat dit niet betekent dat haar ouders weer bij elkaar komen.

27-04-2016 16:34

Boys therapy

Everybody loves Raymond - Boys therapy

De vrouwen dwingen Frank en Ray om met Robert mee te gaan naar een therapiesessie. De drie mannen eindigen uiteindelijk bij de paardenraces.

26-04-2016 17:10

Ally's F

Everybody loves Raymond - Ally's F

Ally komt thuis met een drie op haar rapport. Debra denkt dat het komt doordat ze haar dochter niet genoeg aandacht heeft gegeven. Ray daarentegen denkt dat de leraar een hork is. Hij vindt dat Debra het niet genoeg voor hun dochter opneemt...

26-04-2016 16:41

P.T. & A

Everybody loves Raymond - P.T. & A

Ray liegt tegen Debra en zegt dat de oudercommissie vindt dat ze er slordig uitziet. Bij de volgende vergadering kleedt Debra zich nog slonziger, waardoor de waarheid boven tafel komt.

25-04-2016 16:51

Angry sex

Everybody loves Raymond - Angry sex

Als Debra en Marie ruzie hebben, maakt Ray zich zorgen dat zijn vrouw hun seksavond zal vergeten. Maar het tegenovergestelde is het geval; de nacht wordt alleen maar intenser. Ray ontdekt dat hoe woedender Debra is op Marie, hoe beter de se...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Everybody loves Raymond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Everybody loves Raymond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Everybody loves Raymond bij Everybody loves Raymond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Everybody loves Raymond. Heb je een uitzending van Everybody loves Raymond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Everybody loves Raymond gemist

Uitzending gemist van Everybody loves Raymond? Hier kun je alle uitzendingen van Everybody loves Raymond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 202
  • Laatste uitzending op 30-10-2017 om 14:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!