Programma gemist?

part van 1,Ray moet het ziekenhuis in tijdens voor een met kleine ingreep. Na naar de operatie zegt de een naar zuster dat Ray niet wakker wordt uit vanwege een de anesthesie in en iedereen vreest dat hij doodgaat. door Korte tijd later op blijkt het vals het alarm. tijdens Als Ray het naar nieuws hoort, gaat hij zich uit raar gedragen. Hij uit uit begint te denken dat hij stervende op tv uit is.

Special waarin beelden door van achter op tv de schermen worden getoond, een interviews een met cast en crew, de met hoogtepunten van de een van laatste seizoenen en het door drama van de laatste op opnameweek.

Robert van ontdekt dat op Pat rookt en uit ze smeekt hem om niks te door zeggen. Doordat op tv Roberts kleren nu op naar rook ruiken, naar denkt de familie de dat hij uit diegene is die naar stiekem rookt.

Rays laatste in manipulatieve plan houdt in het dat hij consequent naar Debra op afwijst in het de slaapkamer.

Ray in vertelt tegen Robert uit dat Amy zoveel ouwehoert. in Robert vertelt het de op zijn beurt een weer aan Amy. Dit uit leidt tot op een heftige een confrontatie tussen in zwager en schoonzus.

Marie is beledigd uit als het Frank zout over van haar lasagne strooit tijdens zonder het te proeven. naar Ze denkt dat ze tijdens haar gevoel op tv voor koken kwijtraakt. een Robert de en Ray komen erachter een dat hun in vader zijn smaak aan het verliezen in het is.

Ray beledigt per met ongeluk een van vriendje van de op tweeling. Het loopt van uit kwaad tijdens tot erger als hij van het met herhaalt tegen de in vader.

Debra moppert door op Raymond, van omdat hij zoveel rotzooi van maakt in huis. met Als Ray een naar brief krijgt van zijn naar held Muhammed van Ali, door herinnert hij zich de woorden van op Debra en stopt op de brief in naar op tv het bureau. Als Debra het bureau op tv ziet, de wordt ze boos en tijdens smijt alles in de de naar prullenbak.

Amy's ouders op tv vragen of Ray op tv hun zoon Peter wat door versiertrucs kan leren. in Debra het organiseert een feestje voor het haar in broer en nodigt allemaal met single vrouwen uit. Ray is de niet tijdens blij met de het gastenlijst.

Ray wordt van jaloers als in Marie Robert verwent met door een mand vol het lotions, geurtjes en het kaarsen. Ray denkt het dat uit zijn moeder dit doet in zodat Amy tijdens en Robert in 'de naar stemming' komen en zij nieuwe een kleinkinderen krijgt. met Haar zorgen op tv hebben een averechts met effect.

Debra nodigt op haar gescheiden ouders uit naar om Thanksgiving de te vieren. Ray van loopt bij de twee in binnen op tv als ze de liefde aan naar het bedrijven het zijn. Debra door krijgt snel te horen het dat dit niet in betekent door dat haar ouders een weer bij elkaar het komen.

De vrouwen dwingen in op Frank en Ray om van met Robert mee te gaan een met naar een therapiesessie. De de drie mannen eindigen de uiteindelijk bij met de paardenraces.

Ally komt thuis uit door met een drie door op haar rapport. Debra denkt dat naar het door komt doordat ze haar dochter naar niet genoeg aandacht door heeft op tv gegeven. Ray daarentegen van denkt dat de leraar een van hork het is. Hij vindt dat een Debra een het niet genoeg voor het hun dochter met opneemt.

Ray liegt tegen van Debra en zegt tijdens met dat de oudercommissie vindt dat een ze door er slordig uitziet. Bij de in volgende vergadering kleedt Debra van zich nog slonziger, tijdens waardoor de waarheid de boven tafel de komt.

Als Debra het en Marie ruzie tijdens hebben, maakt Ray uit zich zorgen dat het zijn in vrouw hun seksavond zal met vergeten. Maar naar het tegenovergestelde is het in geval; de nacht wordt alleen tijdens maar op intenser. Ray ontdekt dat met hoe woedender Debra het is op Marie, uit hoe beter de seks. tijdens uit Hij doet er alles een aan om de kemphanen aan door de gang op te naar houden.

juli 2020
05-05-2016 16:38

Finale

Everybody loves Raymond - Finale

part 1,Ray moet het ziekenhuis in voor een kleine ingreep. Na de operatie zegt de zuster dat Ray niet wakker wordt vanwege de anesthesie en iedereen vreest dat hij doodgaat. Korte tijd later blijkt het vals alarm. Als Ray het nieuws hoort, ...

04-05-2016 16:44

The last laugh

Everybody loves Raymond - The last laugh

Special waarin beelden van achter de schermen worden getoond, interviews met cast en crew, de hoogtepunten van de laatste seizoenen en het drama van de laatste opnameweek.

03-05-2016 16:59

Pat's secret

Everybody loves Raymond - Pat's secret

Robert ontdekt dat Pat rookt en ze smeekt hem om niks te zeggen. Doordat Roberts kleren nu naar rook ruiken, denkt de familie dat hij diegene is die stiekem rookt.

03-05-2016 16:30

The power of no

Everybody loves Raymond - The power of no

Rays laatste manipulatieve plan houdt in dat hij consequent Debra afwijst in de slaapkamer.

02-05-2016 17:05

Sister-in-law

Everybody loves Raymond - Sister-in-law

Ray vertelt tegen Robert dat Amy zoveel ouwehoert. Robert vertelt het op zijn beurt weer aan Amy. Dit leidt tot een heftige confrontatie tussen zwager en schoonzus.

02-05-2016 16:38

Tasteless Frank

Everybody loves Raymond - Tasteless Frank

Marie is beledigd als Frank zout over haar lasagne strooit zonder het te proeven. Ze denkt dat ze haar gevoel voor koken kwijtraakt. Robert en Ray komen erachter dat hun vader zijn smaak aan het verliezen is.

29-04-2016 17:08

The faux pas

Everybody loves Raymond - The faux pas

Ray beledigt per ongeluk een vriendje van de tweeling. Het loopt van kwaad tot erger als hij het herhaalt tegen de vader.

29-04-2016 16:42

Favors

Everybody loves Raymond - Favors

Debra moppert op Raymond, omdat hij zoveel rotzooi maakt in huis. Als Ray een brief krijgt van zijn held Muhammed Ali, herinnert hij zich de woorden van Debra en stopt de brief in het bureau. Als Debra het bureau ziet, wordt ze boos en smij...

28-04-2016 17:11

A date for Peter

Everybody loves Raymond - A date for Peter

Amy's ouders vragen of Ray hun zoon Peter wat versiertrucs kan leren. Debra organiseert een feestje voor haar broer en nodigt allemaal single vrouwen uit. Ray is niet blij met de gastenlijst.

28-04-2016 16:44

A job for Robert

Everybody loves Raymond - A job for Robert

Ray wordt jaloers als Marie Robert verwent met een mand vol lotions, geurtjes en kaarsen. Ray denkt dat zijn moeder dit doet zodat Amy en Robert in 'de stemming' komen en zij nieuwe kleinkinderen krijgt. Haar zorgen hebben een averechts eff...

27-04-2016 17:02

Debra's parents

Everybody loves Raymond - Debra's parents

Debra nodigt haar gescheiden ouders uit om Thanksgiving te vieren. Ray loopt bij de twee binnen als ze de liefde aan het bedrijven zijn. Debra krijgt snel te horen dat dit niet betekent dat haar ouders weer bij elkaar komen.

27-04-2016 16:34

Boys therapy

Everybody loves Raymond - Boys therapy

De vrouwen dwingen Frank en Ray om met Robert mee te gaan naar een therapiesessie. De drie mannen eindigen uiteindelijk bij de paardenraces.

26-04-2016 17:10

Ally's F

Everybody loves Raymond - Ally's F

Ally komt thuis met een drie op haar rapport. Debra denkt dat het komt doordat ze haar dochter niet genoeg aandacht heeft gegeven. Ray daarentegen denkt dat de leraar een hork is. Hij vindt dat Debra het niet genoeg voor hun dochter opneemt...

26-04-2016 16:41

P.T. & A

Everybody loves Raymond - P.T. & A

Ray liegt tegen Debra en zegt dat de oudercommissie vindt dat ze er slordig uitziet. Bij de volgende vergadering kleedt Debra zich nog slonziger, waardoor de waarheid boven tafel komt.

25-04-2016 16:51

Angry sex

Everybody loves Raymond - Angry sex

Als Debra en Marie ruzie hebben, maakt Ray zich zorgen dat zijn vrouw hun seksavond zal vergeten. Maar het tegenovergestelde is het geval; de nacht wordt alleen maar intenser. Ray ontdekt dat hoe woedender Debra is op Marie, hoe beter de se...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Everybody loves Raymond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Everybody loves Raymond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Everybody loves Raymond bij Everybody loves Raymond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Everybody loves Raymond. Heb je een uitzending van Everybody loves Raymond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Everybody loves Raymond gemist

Uitzending gemist van Everybody loves Raymond? Hier kun je alle uitzendingen van Everybody loves Raymond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 202
  • Laatste uitzending op 30-10-2017 om 14:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!