Programma gemist?

part 1,Ray met moet het ziekenhuis een in voor de een kleine ingreep. Na de de operatie op zegt de met zuster dat Ray op tv niet wakker wordt vanwege het de anesthesie en iedereen door vreest dat hij met doodgaat. Korte het tijd later blijkt het vals een alarm. Als Ray de het het nieuws hoort, gaat hij zich naar raar op gedragen. Hij begint te denken tijdens dat tijdens hij stervende in is.

Special het waarin beelden van achter de in schermen worden getoond, het interviews met een cast en met crew, de hoogtepunten van van de laatste seizoenen en door het op drama van uit de laatste opnameweek.

Robert ontdekt dat met Pat tijdens rookt en ze smeekt door hem het om niks te zeggen. Doordat Roberts het kleren nu naar door rook van ruiken, denkt tijdens de familie dat hij diegene is uit die stiekem tijdens rookt.

Rays in laatste manipulatieve in plan houdt in dat hij naar consequent Debra naar afwijst in de door slaapkamer.

Ray op vertelt tegen Robert de dat Amy zoveel ouwehoert. Robert tijdens vertelt het de op zijn beurt van weer aan Amy. de Dit leidt in tot een heftige confrontatie tussen uit met zwager en schoonzus.

Marie is naar beledigd als Frank zout van op tv over haar lasagne strooit zonder de het te met proeven. Ze denkt het dat ze haar gevoel voor tijdens van koken kwijtraakt. Robert en Ray komen een in erachter dat hun vader zijn smaak het aan het verliezen op met is.

Ray naar beledigt per ongeluk een vriendje uit op tv van de tweeling. Het op loopt van door kwaad tot erger als hij het de herhaalt tegen de de de vader.

Debra moppert op van Raymond, omdat hij van de zoveel rotzooi maakt in huis. Als uit Ray op tv een brief in krijgt van zijn held Muhammed Ali, op tv herinnert hij uit zich in de woorden van Debra en op tv stopt met de brief in het door bureau. Als Debra het het bureau ziet, wordt ze tijdens boos en op tv smijt op tv alles in de van prullenbak.

Amy's ouders tijdens vragen naar of Ray hun zoon door Peter wat versiertrucs met kan leren. op Debra organiseert een het feestje voor haar op broer en nodigt allemaal single met vrouwen uit. Ray is door met niet blij met de op tv gastenlijst.

Ray wordt in jaloers als Marie uit Robert verwent met een het in mand vol lotions, de geurtjes en kaarsen. Ray de denkt dat zijn moeder uit dit doet van zodat Amy en het Robert in 'de stemming' naar komen en tijdens zij nieuwe tijdens kleinkinderen krijgt. Haar zorgen met hebben een averechts het effect.

Debra nodigt haar op gescheiden ouders uit op in om Thanksgiving te vieren. Ray op tv loopt naar bij de twee in binnen als ze de liefde van aan het bedrijven naar zijn. Debra krijgt uit snel te in horen dat dit niet een betekent met dat haar ouders weer met bij elkaar met komen.

De naar vrouwen dwingen Frank en Ray door om tijdens met Robert het mee te gaan naar een therapiesessie. op tv De het drie mannen eindigen uiteindelijk bij de de de paardenraces.

Ally komt in thuis naar met een drie op haar op rapport. Debra de denkt dat een het komt doordat ze haar dochter door niet genoeg uit aandacht heeft met gegeven. Ray daarentegen denkt in dat met de leraar een tijdens hork is. Hij vindt dat de Debra het niet genoeg door voor hun op tv dochter in opneemt.

Ray liegt door tegen Debra en uit zegt dat naar de oudercommissie vindt dat ze op er een slordig uitziet. in Bij de volgende vergadering met kleedt Debra zich van nog slonziger, waardoor de door waarheid boven tafel het komt.

Als door Debra en Marie ruzie hebben, met maakt Ray zich in uit zorgen dat zijn vrouw hun het seksavond het zal vergeten. Maar het tegenovergestelde is met door het geval; de nacht wordt naar alleen met maar intenser. Ray ontdekt van dat hoe woedender naar Debra is op op Marie, hoe in beter de seks. Hij doet er tijdens alles de aan om door de kemphanen aan de op gang te door houden.

november 2019
05-05-2016 16:38

Finale

Everybody loves Raymond - Finale

part 1,Ray moet het ziekenhuis in voor een kleine ingreep. Na de operatie zegt de zuster dat Ray niet wakker wordt vanwege de anesthesie en iedereen vreest dat hij doodgaat. Korte tijd later blijkt het vals alarm. Als Ray het nieuws hoort, ...

04-05-2016 16:44

The last laugh

Everybody loves Raymond - The last laugh

Special waarin beelden van achter de schermen worden getoond, interviews met cast en crew, de hoogtepunten van de laatste seizoenen en het drama van de laatste opnameweek.

03-05-2016 16:59

Pat's secret

Everybody loves Raymond - Pat's secret

Robert ontdekt dat Pat rookt en ze smeekt hem om niks te zeggen. Doordat Roberts kleren nu naar rook ruiken, denkt de familie dat hij diegene is die stiekem rookt.

03-05-2016 16:30

The power of no

Everybody loves Raymond - The power of no

Rays laatste manipulatieve plan houdt in dat hij consequent Debra afwijst in de slaapkamer.

02-05-2016 17:05

Sister-in-law

Everybody loves Raymond - Sister-in-law

Ray vertelt tegen Robert dat Amy zoveel ouwehoert. Robert vertelt het op zijn beurt weer aan Amy. Dit leidt tot een heftige confrontatie tussen zwager en schoonzus.

02-05-2016 16:38

Tasteless Frank

Everybody loves Raymond - Tasteless Frank

Marie is beledigd als Frank zout over haar lasagne strooit zonder het te proeven. Ze denkt dat ze haar gevoel voor koken kwijtraakt. Robert en Ray komen erachter dat hun vader zijn smaak aan het verliezen is.

29-04-2016 17:08

The faux pas

Everybody loves Raymond - The faux pas

Ray beledigt per ongeluk een vriendje van de tweeling. Het loopt van kwaad tot erger als hij het herhaalt tegen de vader.

29-04-2016 16:42

Favors

Everybody loves Raymond - Favors

Debra moppert op Raymond, omdat hij zoveel rotzooi maakt in huis. Als Ray een brief krijgt van zijn held Muhammed Ali, herinnert hij zich de woorden van Debra en stopt de brief in het bureau. Als Debra het bureau ziet, wordt ze boos en smij...

28-04-2016 17:11

A date for Peter

Everybody loves Raymond - A date for Peter

Amy's ouders vragen of Ray hun zoon Peter wat versiertrucs kan leren. Debra organiseert een feestje voor haar broer en nodigt allemaal single vrouwen uit. Ray is niet blij met de gastenlijst.

28-04-2016 16:44

A job for Robert

Everybody loves Raymond - A job for Robert

Ray wordt jaloers als Marie Robert verwent met een mand vol lotions, geurtjes en kaarsen. Ray denkt dat zijn moeder dit doet zodat Amy en Robert in 'de stemming' komen en zij nieuwe kleinkinderen krijgt. Haar zorgen hebben een averechts eff...

27-04-2016 17:02

Debra's parents

Everybody loves Raymond - Debra's parents

Debra nodigt haar gescheiden ouders uit om Thanksgiving te vieren. Ray loopt bij de twee binnen als ze de liefde aan het bedrijven zijn. Debra krijgt snel te horen dat dit niet betekent dat haar ouders weer bij elkaar komen.

27-04-2016 16:34

Boys therapy

Everybody loves Raymond - Boys therapy

De vrouwen dwingen Frank en Ray om met Robert mee te gaan naar een therapiesessie. De drie mannen eindigen uiteindelijk bij de paardenraces.

26-04-2016 17:10

Ally's F

Everybody loves Raymond - Ally's F

Ally komt thuis met een drie op haar rapport. Debra denkt dat het komt doordat ze haar dochter niet genoeg aandacht heeft gegeven. Ray daarentegen denkt dat de leraar een hork is. Hij vindt dat Debra het niet genoeg voor hun dochter opneemt...

26-04-2016 16:41

P.T. & A

Everybody loves Raymond - P.T. & A

Ray liegt tegen Debra en zegt dat de oudercommissie vindt dat ze er slordig uitziet. Bij de volgende vergadering kleedt Debra zich nog slonziger, waardoor de waarheid boven tafel komt.

25-04-2016 16:51

Angry sex

Everybody loves Raymond - Angry sex

Als Debra en Marie ruzie hebben, maakt Ray zich zorgen dat zijn vrouw hun seksavond zal vergeten. Maar het tegenovergestelde is het geval; de nacht wordt alleen maar intenser. Ray ontdekt dat hoe woedender Debra is op Marie, hoe beter de se...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Everybody loves Raymond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Everybody loves Raymond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Everybody loves Raymond bij Everybody loves Raymond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Everybody loves Raymond. Heb je een uitzending van Everybody loves Raymond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Everybody loves Raymond gemist

Uitzending gemist van Everybody loves Raymond? Hier kun je alle uitzendingen van Everybody loves Raymond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 202
  • Laatste uitzending op 30-10-2017 om 14:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!