Programma gemist?

part 1,Ray moet uit het ziekenhuis tijdens in voor een met kleine ingreep. in Na de operatie uit zegt de zuster een dat Ray niet wakker in wordt vanwege naar de anesthesie naar en iedereen vreest uit dat hij doodgaat. Korte tijd later het blijkt een het vals alarm. Als Ray uit het met nieuws hoort, gaat een hij zich met raar gedragen. Hij begint te denken tijdens dat met hij stervende naar is.

Special van waarin beelden in van achter de op tv schermen worden getoond, van interviews met cast met en crew, de in hoogtepunten van de laatste seizoenen de en het van drama van de laatste van opnameweek.

Robert naar ontdekt dat Pat naar rookt en ze smeekt naar hem om niks te van zeggen. door Doordat Roberts kleren nu naar naar rook de ruiken, denkt de familie dat door hij diegene op is door die stiekem rookt.

Rays laatste manipulatieve op tv plan houdt het in dat hij consequent in Debra afwijst in uit de het slaapkamer.

Ray tijdens vertelt tegen Robert dat Amy van zoveel ouwehoert. met Robert uit vertelt het op zijn beurt op weer aan Amy. Dit op tv leidt het tot een van heftige confrontatie tussen zwager tijdens en schoonzus.

Marie het is beledigd als Frank door zout over haar met lasagne strooit zonder op het te proeven. Ze uit denkt dat naar ze met haar gevoel voor koken een kwijtraakt. Robert en Ray van komen erachter van dat hun vader een zijn smaak aan het in verliezen van is.

Ray beledigt door per ongeluk een naar vriendje van de in tweeling. van Het loopt van kwaad op tot erger door als hij het herhaalt tegen met de de vader.

Debra moppert op een Raymond, omdat met hij op tv zoveel rotzooi maakt in huis. naar Als Ray een het brief krijgt van met zijn held naar Muhammed Ali, herinnert hij zich op tv op tv de woorden van van Debra en stopt de brief in door het bureau. Als tijdens Debra het met bureau ziet, tijdens wordt ze boos en de smijt alles in met de de prullenbak.

Amy's door ouders vragen of op Ray hun zoon het Peter wat versiertrucs kan met leren. naar Debra organiseert een feestje voor haar op tv de broer en nodigt allemaal single naar vrouwen uit. Ray is een niet blij op tv met met de gastenlijst.

Ray het wordt jaloers tijdens als Marie Robert verwent met een op tv mand vol lotions, door geurtjes uit en kaarsen. een Ray denkt dat zijn moeder in dit doet op tv zodat Amy uit en Robert in 'de stemming' op tv komen en zij nieuwe door kleinkinderen krijgt. het Haar van zorgen hebben een averechts het effect.

Debra nodigt met haar gescheiden ouders door uit om door Thanksgiving te in vieren. Ray loopt bij de naar twee tijdens binnen als ze de het liefde aan uit het bedrijven zijn. Debra krijgt op snel te horen dat met dit niet betekent het dat met haar ouders weer bij in elkaar tijdens komen.

De het vrouwen dwingen Frank door en Ray om de met Robert op mee te gaan naar door een therapiesessie. de De drie mannen eindigen uiteindelijk op tv bij de van paardenraces.

Ally komt thuis door met door een drie op haar door rapport. Debra met denkt dat uit het komt doordat ze haar dochter in niet genoeg aandacht op tv heeft gegeven. Ray tijdens daarentegen denkt door dat de leraar op tv een hork is. op tv Hij vindt dat Debra tijdens het naar niet genoeg voor een hun dochter met opneemt.

Ray liegt van tegen het Debra en zegt dat de oudercommissie de vindt dat ze het er slordig uitziet. een Bij de volgende uit vergadering kleedt Debra tijdens zich op nog slonziger, waardoor de naar waarheid boven tijdens tafel komt.

Als Debra uit en Marie een ruzie hebben, maakt Ray zich de zorgen dat de zijn vrouw hun door seksavond de zal vergeten. Maar het de tegenovergestelde is het in geval; de nacht de wordt alleen maar intenser. Ray tijdens ontdekt uit dat hoe woedender Debra is met op op Marie, hoe van beter de seks. Hij doet er door alles aan om met de kemphanen aan van de gang naar te de houden.

oktober 2020
05-05-2016 16:38

Finale

Everybody loves Raymond - Finale

part 1,Ray moet het ziekenhuis in voor een kleine ingreep. Na de operatie zegt de zuster dat Ray niet wakker wordt vanwege de anesthesie en iedereen vreest dat hij doodgaat. Korte tijd later blijkt het vals alarm. Als Ray het nieuws hoort, ...

04-05-2016 16:44

The last laugh

Everybody loves Raymond - The last laugh

Special waarin beelden van achter de schermen worden getoond, interviews met cast en crew, de hoogtepunten van de laatste seizoenen en het drama van de laatste opnameweek.

03-05-2016 16:59

Pat's secret

Everybody loves Raymond - Pat's secret

Robert ontdekt dat Pat rookt en ze smeekt hem om niks te zeggen. Doordat Roberts kleren nu naar rook ruiken, denkt de familie dat hij diegene is die stiekem rookt.

03-05-2016 16:30

The power of no

Everybody loves Raymond - The power of no

Rays laatste manipulatieve plan houdt in dat hij consequent Debra afwijst in de slaapkamer.

02-05-2016 17:05

Sister-in-law

Everybody loves Raymond - Sister-in-law

Ray vertelt tegen Robert dat Amy zoveel ouwehoert. Robert vertelt het op zijn beurt weer aan Amy. Dit leidt tot een heftige confrontatie tussen zwager en schoonzus.

02-05-2016 16:38

Tasteless Frank

Everybody loves Raymond - Tasteless Frank

Marie is beledigd als Frank zout over haar lasagne strooit zonder het te proeven. Ze denkt dat ze haar gevoel voor koken kwijtraakt. Robert en Ray komen erachter dat hun vader zijn smaak aan het verliezen is.

29-04-2016 17:08

The faux pas

Everybody loves Raymond - The faux pas

Ray beledigt per ongeluk een vriendje van de tweeling. Het loopt van kwaad tot erger als hij het herhaalt tegen de vader.

29-04-2016 16:42

Favors

Everybody loves Raymond - Favors

Debra moppert op Raymond, omdat hij zoveel rotzooi maakt in huis. Als Ray een brief krijgt van zijn held Muhammed Ali, herinnert hij zich de woorden van Debra en stopt de brief in het bureau. Als Debra het bureau ziet, wordt ze boos en smij...

28-04-2016 17:11

A date for Peter

Everybody loves Raymond - A date for Peter

Amy's ouders vragen of Ray hun zoon Peter wat versiertrucs kan leren. Debra organiseert een feestje voor haar broer en nodigt allemaal single vrouwen uit. Ray is niet blij met de gastenlijst.

28-04-2016 16:44

A job for Robert

Everybody loves Raymond - A job for Robert

Ray wordt jaloers als Marie Robert verwent met een mand vol lotions, geurtjes en kaarsen. Ray denkt dat zijn moeder dit doet zodat Amy en Robert in 'de stemming' komen en zij nieuwe kleinkinderen krijgt. Haar zorgen hebben een averechts eff...

27-04-2016 17:02

Debra's parents

Everybody loves Raymond - Debra's parents

Debra nodigt haar gescheiden ouders uit om Thanksgiving te vieren. Ray loopt bij de twee binnen als ze de liefde aan het bedrijven zijn. Debra krijgt snel te horen dat dit niet betekent dat haar ouders weer bij elkaar komen.

27-04-2016 16:34

Boys therapy

Everybody loves Raymond - Boys therapy

De vrouwen dwingen Frank en Ray om met Robert mee te gaan naar een therapiesessie. De drie mannen eindigen uiteindelijk bij de paardenraces.

26-04-2016 17:10

Ally's F

Everybody loves Raymond - Ally's F

Ally komt thuis met een drie op haar rapport. Debra denkt dat het komt doordat ze haar dochter niet genoeg aandacht heeft gegeven. Ray daarentegen denkt dat de leraar een hork is. Hij vindt dat Debra het niet genoeg voor hun dochter opneemt...

26-04-2016 16:41

P.T. & A

Everybody loves Raymond - P.T. & A

Ray liegt tegen Debra en zegt dat de oudercommissie vindt dat ze er slordig uitziet. Bij de volgende vergadering kleedt Debra zich nog slonziger, waardoor de waarheid boven tafel komt.

25-04-2016 16:51

Angry sex

Everybody loves Raymond - Angry sex

Als Debra en Marie ruzie hebben, maakt Ray zich zorgen dat zijn vrouw hun seksavond zal vergeten. Maar het tegenovergestelde is het geval; de nacht wordt alleen maar intenser. Ray ontdekt dat hoe woedender Debra is op Marie, hoe beter de se...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Everybody loves Raymond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Everybody loves Raymond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Everybody loves Raymond bij Everybody loves Raymond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Everybody loves Raymond. Heb je een uitzending van Everybody loves Raymond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Everybody loves Raymond gemist

Uitzending gemist van Everybody loves Raymond? Hier kun je alle uitzendingen van Everybody loves Raymond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 202
  • Laatste uitzending op 30-10-2017 om 14:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!