Programma gemist?

part 1,Ray moet uit op tv het ziekenhuis in een voor een kleine ingreep. Na op tv de operatie zegt de in zuster met dat Ray niet wakker tijdens wordt vanwege de anesthesie op en iedereen vreest op tv tijdens dat hij doodgaat. uit Korte tijd later blijkt het vals op alarm. Als de Ray in het nieuws hoort, gaat hij de zich raar gedragen. naar Hij begint te denken met dat uit hij stervende een is.

Special waarin beelden in van het achter de schermen worden het getoond, naar interviews met cast en crew, tijdens de tijdens hoogtepunten van de van laatste seizoenen en het drama van van de laatste het opnameweek.

Robert ontdekt van dat Pat rookt en de met ze smeekt hem om niks te door zeggen. door Doordat Roberts kleren nu naar met rook ruiken, door denkt de familie dat tijdens hij diegene met is die stiekem het rookt.

Rays laatste manipulatieve op plan houdt in in met dat hij consequent Debra afwijst in naar naar de slaapkamer.

Ray vertelt tegen tijdens tijdens Robert dat Amy zoveel ouwehoert. Robert uit van vertelt het op uit zijn beurt weer de aan Amy. Dit leidt het tot een heftige confrontatie op tv tussen zwager het en schoonzus.

Marie is het beledigd met als Frank zout over haar lasagne van strooit door zonder het te proeven. op tv Ze denkt dat door ze haar een gevoel voor koken kwijtraakt. van Robert uit en Ray komen erachter dat hun een vader zijn smaak op tv in aan het verliezen uit is.

Ray op tv beledigt per ongeluk een naar vriendje van de het tweeling. Het loopt van door kwaad tot erger het als op tv hij het herhaalt tegen de uit in vader.

Debra moppert op van Raymond, omdat door hij zoveel rotzooi maakt het in met huis. Als Ray een brief met van krijgt van zijn held Muhammed Ali, tijdens tijdens herinnert hij zich de woorden van naar uit Debra en stopt de door brief in het de bureau. Als van Debra het bureau ziet, wordt op ze uit boos en smijt alles in tijdens de van prullenbak.

Amy's ouders vragen tijdens of Ray met hun zoon Peter wat naar de versiertrucs kan leren. in Debra organiseert een feestje voor van haar broer het en nodigt allemaal single vrouwen het uit. het Ray is niet uit blij met de op tv gastenlijst.

Ray naar wordt jaloers in als Marie Robert verwent met op een mand vol lotions, op op tv geurtjes en kaarsen. Ray denkt dat van zijn op moeder dit door doet zodat Amy en Robert in van het 'de stemming' komen en naar zij nieuwe kleinkinderen op tv krijgt. Haar zorgen hebben in een averechts door effect.

Debra naar nodigt haar gescheiden ouders het uit om Thanksgiving te op met vieren. Ray loopt bij de op twee uit binnen als ze van de liefde aan het bedrijven het zijn. het Debra krijgt snel te met horen dat dit niet betekent het dat haar ouders in weer bij in elkaar de komen.

De uit vrouwen dwingen Frank en Ray een om met in Robert mee uit te gaan tijdens naar een therapiesessie. uit De drie mannen het eindigen uiteindelijk bij de op tv paardenraces.

Ally komt uit thuis met een een drie op van haar rapport. Debra denkt op dat van het komt doordat ze haar dochter een niet genoeg een aandacht de heeft gegeven. Ray uit daarentegen denkt dat de de leraar een hork is. Hij door vindt dat naar Debra het niet genoeg op voor hun dochter de in opneemt.

Ray liegt door tegen Debra en zegt met op tv dat de oudercommissie in vindt dat ze er door slordig uitziet. met Bij de volgende vergadering kleedt Debra in uit zich nog slonziger, waardoor de waarheid naar boven tafel uit komt.

Als Debra het en de Marie ruzie hebben, maakt Ray zich op tv zorgen met dat zijn in vrouw hun seksavond zal vergeten. Maar op van het tegenovergestelde is het uit geval; de nacht wordt op alleen maar intenser. naar Ray ontdekt tijdens dat hoe woedender tijdens Debra is op Marie, hoe naar beter de uit seks. Hij tijdens doet er alles aan om tijdens van de kemphanen aan de gang te het van houden.

maart 2021
05-05-2016 16:38

Finale

Everybody loves Raymond - Finale

part 1,Ray moet het ziekenhuis in voor een kleine ingreep. Na de operatie zegt de zuster dat Ray niet wakker wordt vanwege de anesthesie en iedereen vreest dat hij doodgaat. Korte tijd later blijkt het vals alarm. Als Ray het nieuws hoort, ...

04-05-2016 16:44

The last laugh

Everybody loves Raymond - The last laugh

Special waarin beelden van achter de schermen worden getoond, interviews met cast en crew, de hoogtepunten van de laatste seizoenen en het drama van de laatste opnameweek.

03-05-2016 16:59

Pat's secret

Everybody loves Raymond - Pat's secret

Robert ontdekt dat Pat rookt en ze smeekt hem om niks te zeggen. Doordat Roberts kleren nu naar rook ruiken, denkt de familie dat hij diegene is die stiekem rookt.

03-05-2016 16:30

The power of no

Everybody loves Raymond - The power of no

Rays laatste manipulatieve plan houdt in dat hij consequent Debra afwijst in de slaapkamer.

02-05-2016 17:05

Sister-in-law

Everybody loves Raymond - Sister-in-law

Ray vertelt tegen Robert dat Amy zoveel ouwehoert. Robert vertelt het op zijn beurt weer aan Amy. Dit leidt tot een heftige confrontatie tussen zwager en schoonzus.

02-05-2016 16:38

Tasteless Frank

Everybody loves Raymond - Tasteless Frank

Marie is beledigd als Frank zout over haar lasagne strooit zonder het te proeven. Ze denkt dat ze haar gevoel voor koken kwijtraakt. Robert en Ray komen erachter dat hun vader zijn smaak aan het verliezen is.

29-04-2016 17:08

The faux pas

Everybody loves Raymond - The faux pas

Ray beledigt per ongeluk een vriendje van de tweeling. Het loopt van kwaad tot erger als hij het herhaalt tegen de vader.

29-04-2016 16:42

Favors

Everybody loves Raymond - Favors

Debra moppert op Raymond, omdat hij zoveel rotzooi maakt in huis. Als Ray een brief krijgt van zijn held Muhammed Ali, herinnert hij zich de woorden van Debra en stopt de brief in het bureau. Als Debra het bureau ziet, wordt ze boos en smij...

28-04-2016 17:11

A date for Peter

Everybody loves Raymond - A date for Peter

Amy's ouders vragen of Ray hun zoon Peter wat versiertrucs kan leren. Debra organiseert een feestje voor haar broer en nodigt allemaal single vrouwen uit. Ray is niet blij met de gastenlijst.

28-04-2016 16:44

A job for Robert

Everybody loves Raymond - A job for Robert

Ray wordt jaloers als Marie Robert verwent met een mand vol lotions, geurtjes en kaarsen. Ray denkt dat zijn moeder dit doet zodat Amy en Robert in 'de stemming' komen en zij nieuwe kleinkinderen krijgt. Haar zorgen hebben een averechts eff...

27-04-2016 17:02

Debra's parents

Everybody loves Raymond - Debra's parents

Debra nodigt haar gescheiden ouders uit om Thanksgiving te vieren. Ray loopt bij de twee binnen als ze de liefde aan het bedrijven zijn. Debra krijgt snel te horen dat dit niet betekent dat haar ouders weer bij elkaar komen.

27-04-2016 16:34

Boys therapy

Everybody loves Raymond - Boys therapy

De vrouwen dwingen Frank en Ray om met Robert mee te gaan naar een therapiesessie. De drie mannen eindigen uiteindelijk bij de paardenraces.

26-04-2016 17:10

Ally's F

Everybody loves Raymond - Ally's F

Ally komt thuis met een drie op haar rapport. Debra denkt dat het komt doordat ze haar dochter niet genoeg aandacht heeft gegeven. Ray daarentegen denkt dat de leraar een hork is. Hij vindt dat Debra het niet genoeg voor hun dochter opneemt...

26-04-2016 16:41

P.T. & A

Everybody loves Raymond - P.T. & A

Ray liegt tegen Debra en zegt dat de oudercommissie vindt dat ze er slordig uitziet. Bij de volgende vergadering kleedt Debra zich nog slonziger, waardoor de waarheid boven tafel komt.

25-04-2016 16:51

Angry sex

Everybody loves Raymond - Angry sex

Als Debra en Marie ruzie hebben, maakt Ray zich zorgen dat zijn vrouw hun seksavond zal vergeten. Maar het tegenovergestelde is het geval; de nacht wordt alleen maar intenser. Ray ontdekt dat hoe woedender Debra is op Marie, hoe beter de se...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Everybody loves Raymond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Everybody loves Raymond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Everybody loves Raymond bij Everybody loves Raymond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Everybody loves Raymond. Heb je een uitzending van Everybody loves Raymond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Everybody loves Raymond gemist

Uitzending gemist van Everybody loves Raymond? Hier kun je alle uitzendingen van Everybody loves Raymond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 202
  • Laatste uitzending op 30-10-2017 om 14:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!