Programma gemist?

part uit 1,Ray moet het ziekenhuis in tijdens voor van een kleine ingreep. naar Na de operatie zegt de op tv zuster dat door Ray niet met wakker wordt vanwege met de anesthesie en iedereen vreest het dat hij doodgaat. het Korte tijd later naar blijkt het de vals alarm. Als naar Ray het nieuws hoort, naar met gaat hij zich raar van gedragen. Hij een begint te denken in dat hij stervende tijdens is.

Special op waarin beelden van achter de op tv schermen worden op getoond, interviews met tijdens cast en uit crew, de het hoogtepunten van de door laatste seizoenen en het drama van van de door laatste opnameweek.

Robert tijdens ontdekt dat Pat op tv rookt en met ze smeekt hem om niks te naar in zeggen. Doordat Roberts op kleren nu naar rook de ruiken, denkt op de familie dat hij diegene van is die op stiekem rookt.

Rays in laatste manipulatieve het plan houdt in dat hij met consequent Debra afwijst in van de van slaapkamer.

Ray vertelt naar tegen Robert de dat Amy op zoveel ouwehoert. Robert vertelt het een op zijn uit beurt weer aan van Amy. Dit leidt naar tot een heftige het confrontatie tussen zwager en door schoonzus.

Marie is beledigd uit als Frank zout op tv over uit haar lasagne tijdens strooit zonder het te het proeven. Ze denkt een dat ze de haar gevoel voor koken kwijtraakt. Robert op en een Ray komen erachter dat in hun vader zijn tijdens smaak aan het op verliezen met is.

Ray uit beledigt per tijdens ongeluk een vriendje in van de tweeling. de Het loopt van kwaad tot op tv erger op tv als hij het herhaalt tegen door de het vader.

Debra moppert van op Raymond, in omdat hij zoveel rotzooi naar maakt tijdens in huis. Als Ray een uit brief krijgt van zijn op held Muhammed de Ali, herinnert hij het zich de woorden de van Debra de en stopt uit de brief in het uit bureau. Als Debra het naar bureau ziet, wordt ze uit in boos en smijt alles in een de uit prullenbak.

Amy's ouders vragen een op of Ray hun zoon Peter naar wat versiertrucs kan leren. het Debra organiseert op een feestje naar voor haar broer en naar nodigt allemaal single van vrouwen uit. door Ray is niet blij met naar de de gastenlijst.

Ray wordt jaloers uit als door Marie Robert verwent met een een op tv mand vol lotions, geurtjes een en kaarsen. Ray van denkt dat zijn moeder door dit doet zodat met Amy en Robert in het 'de van stemming' komen en zij het nieuwe kleinkinderen krijgt. Haar van zorgen hebben een het averechts naar effect.

Debra nodigt haar in een gescheiden ouders uit om Thanksgiving door te vieren. Ray op loopt bij een de twee binnen als tijdens ze de liefde aan op tv het bedrijven in zijn. tijdens Debra krijgt snel te uit horen dat dit door niet betekent dat naar haar ouders weer bij het elkaar de komen.

De met vrouwen dwingen een Frank en Ray uit om met Robert mee op te gaan naar een therapiesessie. door De drie de mannen eindigen een uiteindelijk bij de met paardenraces.

Ally komt op tv thuis uit met een drie tijdens op haar rapport. Debra denkt dat het het het komt doordat ze haar dochter een niet genoeg aandacht met in heeft gegeven. Ray daarentegen denkt dat van de de leraar een hork is. de Hij vindt dat naar Debra het niet van genoeg op voor hun dochter de opneemt.

Ray liegt van tegen Debra en het zegt dat de tijdens oudercommissie vindt in dat ze er slordig uitziet. een Bij de volgende van vergadering met kleedt Debra met zich nog slonziger, waardoor de uit waarheid boven tafel op komt.

Als Debra in en Marie ruzie hebben, door maakt Ray zich de op zorgen dat zijn vrouw hun in seksavond zal tijdens vergeten. Maar op het tegenovergestelde is het geval; naar de de nacht wordt alleen maar intenser. Ray op van ontdekt dat hoe door woedender Debra is door op Marie, hoe beter door de seks. Hij doet het er alles aan om met de kemphanen aan van de gang in te met houden.

december 2019
05-05-2016 16:38

Finale

Everybody loves Raymond - Finale

part 1,Ray moet het ziekenhuis in voor een kleine ingreep. Na de operatie zegt de zuster dat Ray niet wakker wordt vanwege de anesthesie en iedereen vreest dat hij doodgaat. Korte tijd later blijkt het vals alarm. Als Ray het nieuws hoort, ...

04-05-2016 16:44

The last laugh

Everybody loves Raymond - The last laugh

Special waarin beelden van achter de schermen worden getoond, interviews met cast en crew, de hoogtepunten van de laatste seizoenen en het drama van de laatste opnameweek.

03-05-2016 16:59

Pat's secret

Everybody loves Raymond - Pat's secret

Robert ontdekt dat Pat rookt en ze smeekt hem om niks te zeggen. Doordat Roberts kleren nu naar rook ruiken, denkt de familie dat hij diegene is die stiekem rookt.

03-05-2016 16:30

The power of no

Everybody loves Raymond - The power of no

Rays laatste manipulatieve plan houdt in dat hij consequent Debra afwijst in de slaapkamer.

02-05-2016 17:05

Sister-in-law

Everybody loves Raymond - Sister-in-law

Ray vertelt tegen Robert dat Amy zoveel ouwehoert. Robert vertelt het op zijn beurt weer aan Amy. Dit leidt tot een heftige confrontatie tussen zwager en schoonzus.

02-05-2016 16:38

Tasteless Frank

Everybody loves Raymond - Tasteless Frank

Marie is beledigd als Frank zout over haar lasagne strooit zonder het te proeven. Ze denkt dat ze haar gevoel voor koken kwijtraakt. Robert en Ray komen erachter dat hun vader zijn smaak aan het verliezen is.

29-04-2016 17:08

The faux pas

Everybody loves Raymond - The faux pas

Ray beledigt per ongeluk een vriendje van de tweeling. Het loopt van kwaad tot erger als hij het herhaalt tegen de vader.

29-04-2016 16:42

Favors

Everybody loves Raymond - Favors

Debra moppert op Raymond, omdat hij zoveel rotzooi maakt in huis. Als Ray een brief krijgt van zijn held Muhammed Ali, herinnert hij zich de woorden van Debra en stopt de brief in het bureau. Als Debra het bureau ziet, wordt ze boos en smij...

28-04-2016 17:11

A date for Peter

Everybody loves Raymond - A date for Peter

Amy's ouders vragen of Ray hun zoon Peter wat versiertrucs kan leren. Debra organiseert een feestje voor haar broer en nodigt allemaal single vrouwen uit. Ray is niet blij met de gastenlijst.

28-04-2016 16:44

A job for Robert

Everybody loves Raymond - A job for Robert

Ray wordt jaloers als Marie Robert verwent met een mand vol lotions, geurtjes en kaarsen. Ray denkt dat zijn moeder dit doet zodat Amy en Robert in 'de stemming' komen en zij nieuwe kleinkinderen krijgt. Haar zorgen hebben een averechts eff...

27-04-2016 17:02

Debra's parents

Everybody loves Raymond - Debra's parents

Debra nodigt haar gescheiden ouders uit om Thanksgiving te vieren. Ray loopt bij de twee binnen als ze de liefde aan het bedrijven zijn. Debra krijgt snel te horen dat dit niet betekent dat haar ouders weer bij elkaar komen.

27-04-2016 16:34

Boys therapy

Everybody loves Raymond - Boys therapy

De vrouwen dwingen Frank en Ray om met Robert mee te gaan naar een therapiesessie. De drie mannen eindigen uiteindelijk bij de paardenraces.

26-04-2016 17:10

Ally's F

Everybody loves Raymond - Ally's F

Ally komt thuis met een drie op haar rapport. Debra denkt dat het komt doordat ze haar dochter niet genoeg aandacht heeft gegeven. Ray daarentegen denkt dat de leraar een hork is. Hij vindt dat Debra het niet genoeg voor hun dochter opneemt...

26-04-2016 16:41

P.T. & A

Everybody loves Raymond - P.T. & A

Ray liegt tegen Debra en zegt dat de oudercommissie vindt dat ze er slordig uitziet. Bij de volgende vergadering kleedt Debra zich nog slonziger, waardoor de waarheid boven tafel komt.

25-04-2016 16:51

Angry sex

Everybody loves Raymond - Angry sex

Als Debra en Marie ruzie hebben, maakt Ray zich zorgen dat zijn vrouw hun seksavond zal vergeten. Maar het tegenovergestelde is het geval; de nacht wordt alleen maar intenser. Ray ontdekt dat hoe woedender Debra is op Marie, hoe beter de se...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Everybody loves Raymond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Everybody loves Raymond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Everybody loves Raymond bij Everybody loves Raymond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Everybody loves Raymond. Heb je een uitzending van Everybody loves Raymond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Everybody loves Raymond gemist

Uitzending gemist van Everybody loves Raymond? Hier kun je alle uitzendingen van Everybody loves Raymond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 202
  • Laatste uitzending op 30-10-2017 om 14:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!