Programma gemist?

Kijkje achter uit de schermen van tijdens het het onderhandelingsproces tussen Servië en uit Kosovo aan het hoofdkantoor in van de door Europese Unie. de Geen gemakkelijke opdracht, maar naar toch bereikt Robert Cooper een uit uit akkoord.Meer Kijkje achter het de schermen van het moeilijke onderhandelingsproces naar tussen de Servië en een Kosovo aan het hoofdkantoor van de de Europese een Unie. Nadat de naar EU er niet in slaagde de Kososvo in 1999 in een te redden, probeert van men dertien jaar later een akkoord in te van bereiken over naar een vreedzame coëxistentie. Robert op tv Cooper bemiddelt namens de EU het tussen Kosovo het en Syrië. met Hij vormt samen met met de vertegenwoordigers van de Kosovo van en Servië een cruciaal tijdens stuk Europese in geschiedenis. Men onderhandelt over het laatste met territoriale conflict van met op Europa en het is belangrijk een voor de EU om uit te de kunnen bewijzen dat zij van het van vermogen hebben om vrede met te sluiten uit in hun achtertuin. Geen gemakkelijke het opdracht, met maar toch bereikt Cooper met de een partijen een met akkoord.Minder

januari 2020
16-10-2015 00:00

2Doc:The Agreement

2Doc:The Agreement - 2Doc:The Agreement

Kijkje achter de schermen van het onderhandelingsproces tussen Servië en Kosovo aan het hoofdkantoor van de Europese Unie. Geen gemakkelijke opdracht, maar toch bereikt Robert Cooper een akkoord.Meer Kijkje achter de schermen van het moeili...

2Doc:The Agreement gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc:The Agreement de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc:The Agreement bij 2Doc:The Agreement liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc:The Agreement. Heb je een uitzending van 2Doc:The Agreement gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc:The Agreement gemist

Uitzending gemist van 2Doc:The Agreement? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc:The Agreement, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc:The Agreement gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc:The Agreement? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc:The Agreement kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-10-2015 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!