Programma gemist?

Kijkje achter op tv de de schermen van het tijdens onderhandelingsproces tussen Servië en Kosovo aan een het uit hoofdkantoor van het de Europese Unie. Geen naar gemakkelijke opdracht, maar toch naar bereikt Robert naar Cooper een het akkoord.Meer Kijkje achter de schermen in van met het moeilijke onderhandelingsproces in tussen Servië en Kosovo aan een het op hoofdkantoor van de Europese op Unie. Nadat het de EU er niet in slaagde van uit Kososvo in 1999 te redden, probeert tijdens op tv men dertien jaar later een naar akkoord op tv te bereiken over een vreedzame coëxistentie. op tv Robert Cooper bemiddelt in op tv namens de EU tussen van Kosovo en Syrië. Hij vormt van de samen met de vertegenwoordigers van van Kosovo en Servië een het cruciaal stuk Europese met tijdens geschiedenis. Men onderhandelt van over het laatste territoriale conflict in van in Europa en het van is belangrijk voor de EU de om de te kunnen bewijzen dat in zij het een vermogen hebben om vrede te sluiten van met in hun achtertuin. een Geen gemakkelijke opdracht, naar maar toch bereikt Cooper met met de de partijen een akkoord.Minder

september 2021
16-10-2015 00:00

2Doc:The Agreement

2Doc:The Agreement - 2Doc:The Agreement

Kijkje achter de schermen van het onderhandelingsproces tussen Servië en Kosovo aan het hoofdkantoor van de Europese Unie. Geen gemakkelijke opdracht, maar toch bereikt Robert Cooper een akkoord.Meer Kijkje achter de schermen van het moeili...

2Doc:The Agreement gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc:The Agreement de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc:The Agreement bij 2Doc:The Agreement liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc:The Agreement. Heb je een uitzending van 2Doc:The Agreement gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc:The Agreement gemist

Uitzending gemist van 2Doc:The Agreement? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc:The Agreement, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc:The Agreement gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc:The Agreement? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc:The Agreement kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-10-2015 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!