Programma gemist?

Kijkje op tv achter de schermen van de het onderhandelingsproces door tussen Servië en van Kosovo aan de het hoofdkantoor van de Europese Unie. de de Geen gemakkelijke opdracht, maar toch uit bereikt Robert tijdens Cooper een akkoord.Meer Kijkje op tv achter de van schermen van het naar moeilijke onderhandelingsproces tussen op Servië en Kosovo aan het in hoofdkantoor op van de de Europese Unie. Nadat de met EU er niet in in slaagde Kososvo in 1999 uit te redden, probeert een tijdens men dertien jaar later door een akkoord te bereiken op over een de vreedzame coëxistentie. Robert naar Cooper bemiddelt namens de EU uit een tussen Kosovo en Syrië. op tv Hij vormt samen met door de vertegenwoordigers uit van Kosovo en Servië een een het cruciaal stuk Europese geschiedenis. een Men onderhandelt over door het laatste territoriale conflict van een Europa en het de is een belangrijk voor van de EU om een te kunnen bewijzen een dat zij het vermogen hebben tijdens om vrede uit te sluiten door in hun achtertuin. Geen gemakkelijke op opdracht, maar toch de bereikt Cooper met de naar partijen een met akkoord.Minder

januari 2021
16-10-2015 00:00

2Doc:The Agreement

2Doc:The Agreement - 2Doc:The Agreement

Kijkje achter de schermen van het onderhandelingsproces tussen Servië en Kosovo aan het hoofdkantoor van de Europese Unie. Geen gemakkelijke opdracht, maar toch bereikt Robert Cooper een akkoord.Meer Kijkje achter de schermen van het moeili...

2Doc:The Agreement gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc:The Agreement de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc:The Agreement bij 2Doc:The Agreement liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc:The Agreement. Heb je een uitzending van 2Doc:The Agreement gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc:The Agreement gemist

Uitzending gemist van 2Doc:The Agreement? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc:The Agreement, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc:The Agreement gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc:The Agreement? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc:The Agreement kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-10-2015 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!