Programma gemist?

Kijkje achter de tijdens uit schermen van het onderhandelingsproces tussen Servië met en Kosovo tijdens aan het naar hoofdkantoor van de Europese van Unie. Geen gemakkelijke de opdracht, maar toch tijdens bereikt Robert Cooper een op akkoord.Meer Kijkje door achter de door schermen van het moeilijke onderhandelingsproces op tussen Servië tijdens en Kosovo aan het naar hoofdkantoor naar van de Europese tijdens Unie. Nadat de EU de er niet in door slaagde Kososvo in 1999 op tv te redden, probeert de men een dertien jaar later op een akkoord de te bereiken over een vreedzame met coëxistentie. Robert Cooper bemiddelt in namens de EU van tussen Kosovo en op tv tijdens Syrië. Hij vormt samen op tv met de vertegenwoordigers een van Kosovo uit en Servië een naar cruciaal stuk Europese geschiedenis. het Men onderhandelt van over het laatste een territoriale conflict van Europa en tijdens het is belangrijk uit voor de door EU om te kunnen naar bewijzen dat zij het tijdens vermogen hebben tijdens om vrede tijdens te sluiten in met hun achtertuin. de Geen gemakkelijke opdracht, maar toch op tv bereikt Cooper met de de partijen een een akkoord.Minder

juni 2020
16-10-2015 00:00

2Doc:The Agreement

2Doc:The Agreement - 2Doc:The Agreement

Kijkje achter de schermen van het onderhandelingsproces tussen Servië en Kosovo aan het hoofdkantoor van de Europese Unie. Geen gemakkelijke opdracht, maar toch bereikt Robert Cooper een akkoord.Meer Kijkje achter de schermen van het moeili...

2Doc:The Agreement gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc:The Agreement de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc:The Agreement bij 2Doc:The Agreement liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc:The Agreement. Heb je een uitzending van 2Doc:The Agreement gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc:The Agreement gemist

Uitzending gemist van 2Doc:The Agreement? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc:The Agreement, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc:The Agreement gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc:The Agreement? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc:The Agreement kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-10-2015 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!