Programma gemist?

Kijkje tijdens achter de schermen het van het onderhandelingsproces tussen op Servië met en Kosovo aan het hoofdkantoor de van de de Europese Unie. Geen tijdens gemakkelijke opdracht, maar toch door bereikt Robert Cooper een op tv uit akkoord.Meer Kijkje achter een de schermen van door het moeilijke onderhandelingsproces tussen Servië de en Kosovo op tv aan het hoofdkantoor van met de Europese op Unie. Nadat de EU er een niet in een slaagde naar Kososvo in 1999 te tijdens redden, probeert men in dertien jaar later een tijdens akkoord te bereiken een over een vreedzame het coëxistentie. Robert Cooper bemiddelt een namens uit de EU tussen een Kosovo en Syrië. Hij vormt door samen met de het in vertegenwoordigers van Kosovo en Servië een op cruciaal stuk Europese een geschiedenis. Men onderhandelt uit door over het laatste territoriale conflict van van Europa en een het is belangrijk voor naar de de EU om te kunnen bewijzen tijdens in dat zij het vermogen hebben om naar vrede uit te sluiten in hun het achtertuin. Geen met gemakkelijke opdracht, maar in toch bereikt Cooper met de uit partijen een door akkoord.Minder

mei 2021
16-10-2015 00:00

2Doc:The Agreement

2Doc:The Agreement - 2Doc:The Agreement

Kijkje achter de schermen van het onderhandelingsproces tussen Servië en Kosovo aan het hoofdkantoor van de Europese Unie. Geen gemakkelijke opdracht, maar toch bereikt Robert Cooper een akkoord.Meer Kijkje achter de schermen van het moeili...

2Doc:The Agreement gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc:The Agreement de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc:The Agreement bij 2Doc:The Agreement liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc:The Agreement. Heb je een uitzending van 2Doc:The Agreement gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc:The Agreement gemist

Uitzending gemist van 2Doc:The Agreement? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc:The Agreement, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc:The Agreement gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc:The Agreement? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc:The Agreement kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-10-2015 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!