Programma gemist?

Kijkje achter uit de schermen van het uit onderhandelingsproces tussen in Servië naar en Kosovo aan het hoofdkantoor een van de Europese Unie. in Geen tijdens gemakkelijke opdracht, maar toch een bereikt Robert Cooper een naar akkoord.Meer Kijkje achter de in de schermen van het moeilijke onderhandelingsproces op tv tussen Servië door en van Kosovo aan het hoofdkantoor van een de Europese in Unie. Nadat de EU in er tijdens niet in slaagde Kososvo in 1999 door te redden, de probeert op men dertien jaar later het een akkoord te de bereiken over van een vreedzame coëxistentie. Robert Cooper op bemiddelt het namens de EU tussen Kosovo op en Syrië. Hij vormt van samen met de door vertegenwoordigers van het Kosovo en Servië een de cruciaal stuk Europese met geschiedenis. de Men onderhandelt op over het laatste territoriale conflict van op tv met Europa en het is belangrijk voor tijdens de EU met om van te kunnen bewijzen dat zij het het tijdens vermogen hebben om vrede te met sluiten in hun achtertuin. op Geen gemakkelijke opdracht, met maar een toch bereikt Cooper met de een partijen op tv een akkoord.Minder

september 2020
16-10-2015 00:00

2Doc:The Agreement

2Doc:The Agreement - 2Doc:The Agreement

Kijkje achter de schermen van het onderhandelingsproces tussen Servië en Kosovo aan het hoofdkantoor van de Europese Unie. Geen gemakkelijke opdracht, maar toch bereikt Robert Cooper een akkoord.Meer Kijkje achter de schermen van het moeili...

2Doc:The Agreement gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc:The Agreement de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc:The Agreement bij 2Doc:The Agreement liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc:The Agreement. Heb je een uitzending van 2Doc:The Agreement gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc:The Agreement gemist

Uitzending gemist van 2Doc:The Agreement? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc:The Agreement, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc:The Agreement gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc:The Agreement? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc:The Agreement kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-10-2015 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!