Programma gemist?

Kijkje achter de op tv schermen van de het onderhandelingsproces tussen een Servië en Kosovo uit aan uit het hoofdkantoor van een de Europese Unie. tijdens Geen gemakkelijke opdracht, met maar toch bereikt Robert Cooper uit een akkoord.Meer Kijkje achter naar de schermen van door het uit moeilijke onderhandelingsproces tussen Servië naar en Kosovo aan het de hoofdkantoor van de het Europese Unie. Nadat van de met EU er de niet in slaagde tijdens Kososvo in 1999 te redden, met probeert men dertien uit jaar later een akkoord op te bereiken met over een vreedzame coëxistentie. met van Robert Cooper bemiddelt namens de EU uit tussen Kosovo en op tv Syrië. naar Hij vormt samen van met de uit vertegenwoordigers van Kosovo en Servië door een op cruciaal stuk Europese geschiedenis. Men van onderhandelt over in het laatste territoriale naar conflict van Europa met en het op tv is belangrijk voor de EU om met te kunnen met bewijzen dat van zij het vermogen hebben om de vrede te sluiten op in hun met achtertuin. Geen gemakkelijke opdracht, het maar toch bereikt op Cooper met tijdens de op partijen een akkoord.Minder

oktober 2021
16-10-2015 00:00

2Doc:The Agreement

2Doc:The Agreement - 2Doc:The Agreement

Kijkje achter de schermen van het onderhandelingsproces tussen Servië en Kosovo aan het hoofdkantoor van de Europese Unie. Geen gemakkelijke opdracht, maar toch bereikt Robert Cooper een akkoord.Meer Kijkje achter de schermen van het moeili...

2Doc:The Agreement gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc:The Agreement de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc:The Agreement bij 2Doc:The Agreement liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc:The Agreement. Heb je een uitzending van 2Doc:The Agreement gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc:The Agreement gemist

Uitzending gemist van 2Doc:The Agreement? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc:The Agreement, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc:The Agreement gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc:The Agreement? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc:The Agreement kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-10-2015 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!