Programma gemist?

Kijkje van achter de met schermen van het onderhandelingsproces tijdens tussen Servië en Kosovo aan door van het hoofdkantoor van de Europese de Unie. Geen gemakkelijke opdracht, de door maar toch bereikt Robert Cooper met een naar akkoord.Meer Kijkje achter de schermen het van het het moeilijke onderhandelingsproces tussen tijdens Servië en Kosovo door aan het hoofdkantoor van de het Europese Unie. op Nadat in de EU er de niet in slaagde Kososvo in op 1999 te de redden, probeert men dertien jaar in later een akkoord naar te bereiken over tijdens een op vreedzame coëxistentie. Robert uit Cooper bemiddelt namens door de EU tussen Kosovo en tijdens Syrië. Hij vormt het samen door met de vertegenwoordigers van een Kosovo en Servië de een cruciaal stuk Europese met geschiedenis. Men onderhandelt van met over het laatste territoriale conflict van op het Europa en het is belangrijk voor een de uit EU om te kunnen bewijzen naar dat zij tijdens het vermogen hebben naar om vrede te sluiten met in hun op tv achtertuin. Geen gemakkelijke opdracht, tijdens maar toch bereikt in Cooper met de uit uit partijen een akkoord.Minder

juli 2020
16-10-2015 00:00

2Doc:The Agreement

2Doc:The Agreement - 2Doc:The Agreement

Kijkje achter de schermen van het onderhandelingsproces tussen Servië en Kosovo aan het hoofdkantoor van de Europese Unie. Geen gemakkelijke opdracht, maar toch bereikt Robert Cooper een akkoord.Meer Kijkje achter de schermen van het moeili...

2Doc:The Agreement gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc:The Agreement de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc:The Agreement bij 2Doc:The Agreement liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc:The Agreement. Heb je een uitzending van 2Doc:The Agreement gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc:The Agreement gemist

Uitzending gemist van 2Doc:The Agreement? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc:The Agreement, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc:The Agreement gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc:The Agreement? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc:The Agreement kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-10-2015 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!