Programma gemist?

Vooruitblik door op het op tv nieuwe toneelstuk 'Baantjer de 2 Live', met de in de hoofdrollen onder op tv anderen Peter Tuinman, Peter in Römer en Beau door Schneider.

september 2021
16-10-2015 15:54

Afl. 1

RTL Sneak Preview: Baantjer 2 Live - Afl. 1

Vooruitblik op het nieuwe toneelstuk 'Baantjer 2 Live', met in de hoofdrollen onder anderen Peter Tuinman, Peter Römer en Beau Schneider.

RTL Sneak Preview: Baantjer 2 Live gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Sneak Preview: Baantjer 2 Live de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Sneak Preview: Baantjer 2 Live bij RTL Sneak Preview: Baantjer 2 Live liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Sneak Preview: Baantjer 2 Live. Heb je een uitzending van RTL Sneak Preview: Baantjer 2 Live gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Sneak Preview: Baantjer 2 Live gemist

Vooruitblik op het nieuwe toneelstuk 'Baantjer 2 Live', met in de hoofdrollen onder anderen Peter Tuinman, Peter Römer en Beau Schneider. Voor de tweede keer probeert de beroemde Amsterdamse speurneus in het theater een misdrijf op te lossen. Het publiek in de zaal identificeert zich met de personages op het podium en bepaalt de ontknoping.

Uitzending gemist van RTL Sneak Preview: Baantjer 2 Live? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Sneak Preview: Baantjer 2 Live kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-05-2019 om 23:13 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!