Programma gemist?

Special naar op aanleiding van de in islamitische vastenmaand Ramadan. Er uit wordt in getoond hoe moslims in naar Nederland de van Ramadan beleven. Het met programma is uit informatief over de de geloofsaspecten van de uit Ramadan en over de op tv praktische uitwerking hiervan in Nederland. met Vertrouwde rubrieken als van Ramadan Facts en op tv in Ramadan Report brengen het de kijker ook in uit deze slotaflevering van een de Ramadan op Special een tintelende mix van inkeer tijdens op tv en uitbundigheid. Het programma vormt de naar opmaat naar door Id al van Fitr of het suikerfeest, in waarmee moslims de van komende dagen hun ramadanperiode de afsluiten. op tv Presentatie: Abdellah naar Dami.

Special naar aanleiding met uit van de islamitische naar vastenmaand Ramadan. In uit een belangrijke bijdrage doorgrondt Abdulwahid de van Bommel (docent op tv geestelijke verzorging) de het verlangen van van de mens naar tijdens zijn Schepper, op tv terwijl Leyla Çakir (voorzitter van de de Nederlandse moslimvrouwen in van Al Nisa) het op haar beurt aan op de kern van uit religieuze ontroering raakt. naar Het programma voert tijdens de kijker langs uit een van sji'itische jongereniftar met via een filosofische op ontmoeting in de Poldermoskee naar de een woning in tijdens Eindhoven. Hier leeft basisscholiere de Aleyna en van zij brengt een in koranrecitatie. Presentatie: op Abdellah Dami.

februari 2020
20-09-2009 14:30

Aflevering 16

Ramadan special - Aflevering 16

Special naar aanleiding van de islamitische vastenmaand Ramadan. Er wordt getoond hoe moslims in Nederland de Ramadan beleven. Het programma is informatief over de geloofsaspecten van de Ramadan en over de praktische uitwerking hiervan in N...

13-09-2009 14:30

Aflevering 15

Ramadan special - Aflevering 15

Special naar aanleiding van de islamitische vastenmaand Ramadan. In een belangrijke bijdrage doorgrondt Abdulwahid van Bommel (docent geestelijke verzorging) het verlangen van de mens naar zijn Schepper, terwijl Leyla Çakir (voorzitter van ...

Ramadan special gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ramadan special de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ramadan special bij Ramadan special liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ramadan special. Heb je een uitzending van Ramadan special gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ramadan special gemist

Special in het kader van de islamitische vastenmaand Ramadan, die dit jaar rond 1 september begint. De uitzendingenvinden plaats op 31 augustus, 7, 14, 21 en 28 september 2008.

Uitzending gemist van Ramadan special? Hier kun je alle uitzendingen van Ramadan special kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 20-09-2009 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!