Programma gemist?

Special naar aanleiding in van door de islamitische door vastenmaand Ramadan. Er wordt getoond uit hoe moslims in Nederland op de Ramadan naar beleven. in Het programma is het informatief over de tijdens geloofsaspecten van de Ramadan en over de een de praktische uitwerking tijdens hiervan in Nederland. Vertrouwde de rubrieken als Ramadan Facts op tv en Ramadan Report het brengen de in kijker ook in deze tijdens slotaflevering van op tv de Ramadan Special de een tintelende mix op van inkeer en uitbundigheid. tijdens Het programma vormt door de opmaat naar Id naar uit al Fitr of het suikerfeest, waarmee op moslims de komende met dagen hun de ramadanperiode afsluiten. Presentatie: op tv Abdellah de Dami.

Special naar op aanleiding van de islamitische het vastenmaand de Ramadan. In een een belangrijke bijdrage doorgrondt Abdulwahid van tijdens Bommel op (docent geestelijke verzorging) het verlangen met uit van de mens met naar zijn Schepper, terwijl Leyla Çakir door op (voorzitter van de Nederlandse uit moslimvrouwen van Al een Nisa) op haar beurt op aan op de kern van in religieuze ontroering raakt. Het programma voert op op de kijker langs het een sji'itische jongereniftar via een op filosofische ontmoeting in de tijdens uit Poldermoskee naar een woning in Eindhoven. een Hier leeft van basisscholiere in Aleyna en zij brengt een in koranrecitatie. uit Presentatie: Abdellah Dami.

april 2020
20-09-2009 14:30

Aflevering 16

Ramadan special - Aflevering 16

Special naar aanleiding van de islamitische vastenmaand Ramadan. Er wordt getoond hoe moslims in Nederland de Ramadan beleven. Het programma is informatief over de geloofsaspecten van de Ramadan en over de praktische uitwerking hiervan in N...

13-09-2009 14:30

Aflevering 15

Ramadan special - Aflevering 15

Special naar aanleiding van de islamitische vastenmaand Ramadan. In een belangrijke bijdrage doorgrondt Abdulwahid van Bommel (docent geestelijke verzorging) het verlangen van de mens naar zijn Schepper, terwijl Leyla Çakir (voorzitter van ...

Ramadan special gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ramadan special de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ramadan special bij Ramadan special liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ramadan special. Heb je een uitzending van Ramadan special gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ramadan special gemist

Special in het kader van de islamitische vastenmaand Ramadan, die dit jaar rond 1 september begint. De uitzendingenvinden plaats op 31 augustus, 7, 14, 21 en 28 september 2008.

Uitzending gemist van Ramadan special? Hier kun je alle uitzendingen van Ramadan special kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 20-09-2009 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!