Programma gemist?

De laatste een missie van dit een seizoen: Kan op tv Klaas een kluis een kraken? Als eerste gaat Klaas met langs bij het Toool. Dit is de op de grootste lockpickingorganisatie van Nederland. Een van met hun een leden is Jos Weyers. in Hij is op tv wereldrecordhouder en meervoudig de Europees én Amerikaans op kampioen sloten openmaken. het Twee keer per maand een komt hij met naar andere lockpickers samen tijdens in dit Amsterdamse de café de om hoe kan het ook anders... van het sloten open te maken. Als op tv Klaas op tv merkt dat dit nog niet een zo makkelijk is, uit gaat hij vervolgens van voor het grovere werk: uit Met een tijdens 20 meter hoge kraan uit laat hij kluizen op naar het beneden vallen om tijdens te kijken of een ze daarmee open te op tv krijgen zijn. het De oplossing voor tijdens deze missie komt van met meesterkraker naar en kluisspecialist Maurice Kemp. op tv Hij heeft er de zijn levenswerk in van gemaakt; kluizen openen. Al meer uit door dan 25 jaar verdient met hij daar professioneel naar zijn brood mee. Geen op tv kluis is voor in hem met te groot, te zwaar of op tv te sterk. uit Met een speciale robot kan van Klaas zijn kluis van kraken, maar de lukt de dat binnen de drie dagen om naar alle cijfercombinaties de te doorlopen? uit Ook gaat Klaas een duel een door aan met de in internationaal bekende DJ Julian op Jordan. De 22-jarige Julian Dobbenberg, op oftewel Julian naar Jordan timmert de het laatste op tv jaren hard aan in de weg als dj. Inmiddels vliegt naar hij op de hele wereld van over van optreden naar optreden uit op tv en draait hij mee in de in absolute top van de de dancewereld. Sinds de begin de dit jaar draait de door in Apeldoorn geboren dj een maandelijks de in Vegas. In dezelfde uit club waar Calvin een Harris en het Martin Garrix naar maandelijks draaien. In de trendy in club de 'Jimmy Woo' op door in Amsterdam gaat Klaas uit met dj-gadgets het uit duel aan met Julian een Jordan. Een kritisch publiek op van in 75 kinderen naar bepaalt wie de beste dj het is. En de Klaas is voor één op dag cowboy. Cowboy Douglas het van Hogue is een uit echte plattelandsjongen en runt samen met een zijn vrouw van en kinderen een deze ranch door aan de rand van El tijdens Paso in de in Amerikaanse staat Texas. De op ranch is gigantisch met door en is één van op de nog de volledig werkende vee-ranches in deze naar buurt. Klaas moet door hekken met repareren en stallen uit opruimen.

De missie is: met het Kan Klaas zweven met een op vliegend tapijt? Als uit eerste gaat Klaas langs door bij de Efteling. met De op tv fakir vliegt daar een als sinds 1958 dagelijks heen op tv en weer op op tv met zijn tapijt. Maar de fakir tijdens wil zijn tijdens geheim niet prijsgeven, dus moet tijdens Klaas op zoek naar naar andere door oplossingen. op Samen met skydive-instructeur Bas een Driessen probeert Klaas op een op tv Perzisch tapijt in in een windtunnel op te de vliegen. Het levert toffe beelden op, naar maar is uit nog door niet naar tevredenheid. Om zijn naar missie te halen gaat naar op Klaas gebruiken maken van van het 'hoverboard'. Dit is tijdens de opvolger van zijn door bekende broer door het flyboard; door dat iedereen in wel eens boven het op water heeft zien met stunten. Met de het hoverboard hoopt Klaas de perfecte de vliegende van voorwaartse beweging een te maken. Lukt het Klaas het met een tapijt op uit met deze gadget boven het de water te zweven? uit Ook gaat Klaas een duel een aan de met de internationaal bekende op tv poolbiljarter Nick van den met het Berg. Wie wint een potje op tv 8-ball? Natuurlijk krijgt Klaas de weer een aantal op tv gadgets tijdens om proberen de de winnaar te worden op het de door groene laken. En Klaas is in voor één dag kasteelbeheerder tijdens bij slot de Loevestein. Slot op Loevestein is rond in 1357 gebouwd. Het kasteel was de heel lang door een staatsgevangenis. de De bekendste het gevangene was Hugo een de Groot, die na twee in jaar ontsnapte in een een kist. Veel later in werd het kasteel de gerestaureerd en tegenwoordig op tv is het tijdens een rijksmuseum. Tim uit Schrijver is de in beheerder van dit kasteel. het uit Het takenpakket is op groot. Zo doet hij van het onderhoud van tijdens het kasteel en moet tijdens hij ook in naar historische kostuums presentaties geven naar op tv aan bezoekers. Lukt het Klaas om tijdens van in de rol tijdens van Hugo de Groot de naar bezoekers van tijdens het museum te op overtuigen?

De missie door is: Kan Klaas op een nacht doorbrengen van bij -30 tijdens graden? Als eerste het gaat Klaas langs de bij een diepvriesopslag, in waar mensen de hele van dag met werken bij -27 graden. Hoe houden naar zij de zich warm gedurende naar het werk? Daarna op gaat Klaas langs bij van het 'Freezlab' de in Amsterdam. naar Om je lichaam met te resetten gaan mensen hier in op een tijdens cabine waar het -110 graden het is. Deze de extreme kou is voor een uit Klaas niet langer vol een te houden dan op drie minuten. Iemand op die weet hoe je wel de een hele door nacht bij de zulke lage op temperaturen kan doorbrengen is tijdens bergbeklimmer Wilco van Rooijen. tijdens Hij is op tv Nederlands bekendste door bergbeklimmer die al uit veel bergen heeft bedwongen. op tv In 2008 raakte hij het vermist op de berg een de in K2, maar keerde na van drie met dagen levend terug uit in de zone des met doods. Klaas reist niet tijdens af naar de Himalaya, tijdens in maar kan zijn missie gewoon in tijdens Nederland doen. op Bij TNO heeft Niels de door Bogerd, expert thermische fysiologie, een een testruimte waar Klaas de bij -30 graden een met hele van nacht mag doorbrengen. Gaat dit naar op Klaas lukken met de tips met van Wilco? Ook gaat de Klaas een op duel aan met Nederlands met in beste golfster. Anne van naar Dam kwam op haar zesde uit jaar in op aanraking met golf en naar op bleek zo'n talent te op zijn dat ze met niet meer te stoppen met was. In uit januari 2015 werd ze een op haar negentiende in professional en momenteel is met op ze de beste van Nederland. naar Om het haar te kunnen verslaan met maakt Klaas gebruikt van in de op tv Smart Golf Club. een Met deze gadget kan tijdens je je swing trainen. Hij een op tv heeft ingebouwde sensoren die een hele de preciese in analyse via een app geven. tijdens door En Klaas is uit voor één dag Donutbakker! In de het een land van de donuts, Amerika, bakt uit door Klaas een zelfbedachte donut van met vulling van op drop en door stroopwafels.

Klaas gaat een een uit bijna onmogelijke missie op tv aan: Kan Klaas onzichtbaar worden? met Als van eerste gaat Klaas langs bij de de uit TU Delft. Professor de doctor Sylvia Pont doet onderzoek tijdens naar hoe wij waarnemen, de dus hoe op tv wij horen, op voelen, proeven, ruiken op tv en zien. Ook het de onzichtbaar met maken van objecten hoort het daarbij. Door te spelen uit met verschillende tijdens lenzen kan ze een een stukje van van Klaas onzichtbaar tijdens maken. Ook onthult het ze de techniek achter de eeuwenoude tijdens goochelaarstruc de door 'Pepper's ghost truc'. Als het tweede stap zal door uit Klaas als een kameleon de de kleuren de en vormen van zijn omgeving opnemen. een Klaas een wil uiteindelijk door zijn missie gaan halen door in een 'onzichtbaarheidsmantel' aan een te trekken. Met de behulp van de een nodige naar techniek moet Klaas in tijdens de achtergrond verdwijnen. uit Vinden magicians Rob en tijdens Emiel, bekend van het tijdens door tv-programma Street Magic, deze verdwijntruc goed naar genoeg? Klaas gaat naar ook een duel het aan door met een glazenwasser. Bovenop tijdens een van de met hoogste gebouwen van op Nederland, een de Haagse toren. de Klaas heeft een 'glazenwasrobot' als het troef, die hem uit moet helpen op tv een kans te maken tegen in een doorgewinterde glazenwasser. met Nederlands kampioen glazenwassen naar Sven door van den Burgh van bepaalt uiteindelijk wie de deze battle tijdens op duizelingwekkende hoogte gewonnen heeft. in En Klaas is op voor één dag sloper het door van een bikkelhard het gebouw... een oude de gevangenis.

Klaas gaat een van uit sportieve missie aan: Kan Klaas door in maximaal het twee en half uur het de het hele Afsluitdijk over tijdens wandelen? De afsluitdijk is 30 van kilometer, tijdens dus moet Klaas door gemiddeld twaalf kilometer per uur wandelen. het De gemiddelde wandelsnelheid met is van vijf km per uur, door dus naar dat wordt een flinke uitdaging. Als uit eerste gaat het Klaas langs het bij Nederlands door kampioen snelwandelen, Rob Tersteeg. op Vervolgens gaat Klaas langs tijdens bij het de Universiteit Twente. Daar het ontmoet hij dr. Edwin tijdens van Asseldonk. met Zijn specialisme naar is de revalidatie robotica. op Met een op exoskelet probeert Klaas zijn wandelsnelheid te op tv verbeteren. Lukt het naar Klaas deze missie tijdens te laten slagen het met de de elektrische tijdens loopfiets, de Lopifit? Ook naar gaat Klaas een een duel aan met een door van de de bekendste piano-straatartiesten van Seattle: Jeffrey op Circus. tijdens Zonder noten in te kunnen lezen uit gaat Klaas met een bijzondere in 'illuminating piano' een op tv nummer van Coldplay de spelen op op een plein midden in door het centrum op van Seattle. tijdens De piano geeft met oplichtende een toetsen aan hoe uit Klaas op moet spelen. Lukt het Klaas om tijdens het het Amerikaanse publiek te overtuigen? op En Klaas het is voor één dag professioneel een door drone-racer. Dino Joghi is op de beste droneracer de van Nederland op tv en momenteel vierde van de wereld. met Drone-racen is enorm door populair geworden, het er zijn naar over de hele tijdens wereld toernooien, met teams worden gesponsord en een er is flink wat de prijzengeld te verdienen. een Klaas neemt de uit plaats van een Dino in van bij een dronerace-wedstrijd in het op drone-center in een Valkenburg.

Klaas zoekt een in antwoord op de op tv een vraag: Kan Klaas de ruimte in? van Astronaut Andre in Kuipers weet als geen met op ander hoe het is in de in het ruimte en hoe door je daar moet komen. het Hij maakt naar Klaas duidelijk dat jarenlange op voorbereiding nodig is op om dit te realiseren. Helaas door heeft Klaas die in tijd niet het en moet in hij dus op op zoek naar het een creatieve oplossing om zijn missie een te laten op tv slagen. Zo met kan hij wel met een op hololens beleven hoe in het eruitziet in op tv de naar ruimte. Uiteindelijk zoekt Klaas de naar oplossing een in Amerika. door In New Mexico is uit de 'American Spaceport', waar naar door met verwachting binnen enkele jaren tijdens commerciele tickets tijdens naar de ruimte te boeken zijn. uit van Bij de Spaceport volgt door Klaas studenten van de een universiteit van Oregon. Tijdens het de 'Wereldcup uit raketlanceringen' de lanceren zij een naar raket, waar ze een jaar lang in aan gewerkt tijdens hebben. op tv Kan Klaas daarmee mee uit dan toch naar de op ruimte? Ook gaat op Klaas op een duel aan met de zeer van met ervaren oppas Maartje van Gorp. naar Om de beurt gaan tijdens zij en Klaas van met oppassen bij de uit familie Hekkelman in Zutphen. Ze het hebben vijf op kinderen: een eeneiige op tv tweeling van 3,5 maand: Joek tijdens en op tv Olin, een een jongen Tibbe van 9, een meisje naar Bette van met 8 en naar nog een meisje Fride van naar in 3 jaar. Met een hele op tv stapel gadgets probeert op Klaas alle kinderen de zoet te door houden. Lukt het het hem om alles onder controle op tv te uit houden of kan de de professionele Maartje dat door toch beter. De ouders uit kijken via naar een afstandje mee de en mogen tijdens het eindoordeel geven. En door Klaas is naar voor 1 dag 'wachtcommandant' bij naar de Koninklijke met Landmacht. Majoor Patrick met Walthuis laat Klaas in kennismaken met de allernieuwste het met gadgets en technieken die het van leger gebruikt. Lukt naar het Klaas van om met al in deze technische hoogstandjes de op vijand tijdens buiten de deur te het houden?

Klaas de zoekt een antwoord de op de vraag: op Kan Klaas een tsunami met overleven? Als een eerste gaat Klaas de naar Delft. de Daar staat een enorm het apparaat waarmee golven gemaakt het worden. Daar op tv leert Klaas wat een tsunami naar eigenlijk is. met In een wildwaterbaan van ervaart Klaas met meervoudig een Nederlands kampioen wildwaterkano-slalom op en wildwaterexpert, in Maarten Hermans, in hoe sterk de kracht van uit water is. in In Seattle heeft Klaas tijdens de de ultieme oplossing om een tsunami met naar te overleven: de met 'survival capsule'. Klaas laat zich in met uit deze capsule droppen op zee. uit Maar is uit de bal waterdicht en tijdens van alle een gemakken voorzien? Voor naar het duel van uit deze week gaat van Klaas naar het op Europees parlement tijdens in Brussel. Daar gaat hij een naar battle aan met het tolk met Annemieke Kuipers. Kan Klaas in met een met vertaalgadget een tijdens gesprek tussen Nederlands parlementarier Wim van op de Camp en tijdens een een Poolse collega beter vertalen dan het de professionele met tolk? En Klaas tijdens doet voor in één dag het beroep met van Offical ePlayer tijdens van Ajax: tijdens Koen Weijland. een Wie wil niet op zo'n droombaan, want met Koen mag de hele dag, op tv betaald, computerspellen spelen. op tv Klaas gaat op tv spelen tegen één van de uit beste e-spelers met van de wereld: tijdens Dani in Hagebeuk (ook van het Ajax). De wedstrijd wordt bovendien live op in uitgezonden op internet. Kan met Klaas al op tv deze spanning wel op aan?

Kan uit Klaas zelf een auto bouwen? op op tv Als eerste gaat Klaas op tijdens bezoek van bij modelautobouwer Gijsbert Achterberg. Hij door is al naar sinds kind in bezig met modelauto's en is inmiddels tijdens professioneel naar modelautobouwer. Klaas krijgt het voor tijdens elkaar om tijdens een mini-auto te bouwen, naar maar hij wil op tv natuurlijk een gaan voor het op echte werk. Daarom tijdens gaat hij langs bij de de met leerlingen autotechniek van het ROC in met Hilversum. Zij op laten zien wat tijdens er allemaal in een een auto zit naar om met hem rijdend te krijgen. De oplossing op voor zijn missie op vindt Klaas in een Swifterband. op tv Bas Klaaijssen bouwt namelijk op tv kitcars. Aan de hand van van een soort op tv bouwpakket tijdens bouwt hij zelf auto's. Klaas uit gaat de met uitdaging aan op tv om met behulp van een op bouwpakket een een auto uit zelf in elkaar door te zetten. Lukt het Klaas om het in korte op tv tijd op de auto zelf te bouwen en het er mee weg in te door rijden? Verder gaat Klaas het een duel van aan met op de hitter (slagman) van DSS Honksoftbalteam in naar in Haarlem. Met behulp van door een honkbalknuppel met in ingebouwde sensor kan de Klaas door zijn slagtechniek analyseren op een naar tablet. Is in dit genoeg met om de ballen verder in te slaan op dan professioneel hitter Ryan Miner. op En Klaas doet van voor een naar dag het beroep van in cowfitter. naar Erica Rijneveld is cowfitter. Ze knipt door en met scheert koeien. Ze maakt koeien tijdens uit mooi voor shows en veilingen. Ze met doet het dit al tien jaar en uit reist voor haar de op werk de hele wereld rond. het Klaas in krijgt vandaag een een van haar klanten. Lukt het naar Klaas tijdens om de koe een in mooi nieuw een modelletje te geven?

Kan Klaas 150 een meter onderwater zwemmen het zonder zuurstof? Als met eerste gaat hij tijdens langs op bij Jolanda van op tv der Meijden. Zij is zwemlerares een en op de eerste in op tv Nederland die bijzondere zwemlessen geeft, van namelijk op zeemeerminzwemlessen. Klaas probeert als zeemeerman naar (met in staart!) hoeveel een meter hij onderwater kan op tv zwemmen. Daarna gaat Klaas een naar uit Danny Martherus. Hij is free-diver uit en kan ruim vijf op tv in en halve minuut onder water blijven. op tv Tijdens het NK naar onderwater door zwemmen in 2008 werd hij naar derde. met Hij weet als geen ander het hoe in hij Klaas kan in helpen met deze missie. Maar met van om de 150 meter in te halen moet er een in speciale gadget aan met te pas komen. tijdens Met het het nieuwste model een onderwaterscooter probeert Klaas zijn missie in te halen. door Hij wordt geholpen een door Cees den Toom. de in Hij duikt al veertig jaar. in Naast het fanatiek een beoefenen van de door duiksport leidt hij een ook instructeurs op uit over uit de hele wereld. En dan met uit name het technische tijdens duiken, zoals een in wrakken en grotten, het waarbij door de onderwaterscooter veel door wordt ingezet. Verder gaat Klaas van een duel met aan met naar dierenportrettekenaar Renate Verhagen. Klaas heeft naar hiervoor het een speciale gadget: een een tekenrobot. Het door model vandaag uit is hondje Bikkel. in Zijn baasje Ingrid Bakker mag bepalen met wie de winnaar van wordt van naar dit duel. En van Klaas is voor een op tv dagje boomhuttenbouwer. van Het lijkt door een jongensdroom, maar een van boomhuttenbouwer is dus de een tijdens echt beroep. Rob van in der Wulp is naar de eerste die in als officiële een boomhuttenbouwer in Nederland aan de op tv slag ging. Rob door is daarvoor in Amerika door het op cursus geweest om dit naar vak te leren. op tv Al gauw komt op Klaas erachter dat het het niet uit alleen een de heel tof beroep is, maar in ook tijdens heel zwaar.

Kan Klaas van een driegangenmenu bereiden op de op zonnekracht? Eerst roept Klaas hulp in met van tv-kok van Pierre Wind. door In de brandende zon proberen de ze naar een eitje te in bakken op de motorkap van van tijdens een auto. Daarna op gaat hij aan de slag met naar met een nieuwe gadget, een het barbecue die op tv werkt op zonlicht. Samen met presentator de Koert-Jan de Bruijn, de presentator van een Ik BBQ voor het jou, probeert Klaas kipsaté's naar klaar te maken. naar Maar om op een echt driegangenmenu te tijdens kunnen bereiden met naar in uitsluitend zonnekracht gaat Klaas naar de tijdens Universiteit van Twente. uit Daar tijdens hebben ze misschien de oplossing de voor zijn naar missie. Het resultaat wordt tijdens door beoordeeld door culinair recensent (en bijna met van Slimste mens van dit seizoen) Joel op tv Broekaert. Verder gaat tijdens Klaas met een duel aan met Erik tijdens Hulzebosch. Klaas probeert in met elektische skates op de het schaatser te door verslaan op een op skeeler-parcours. En Klaas is voor een op tv dagje 'Stuntcoördinator op tv vuur' op de uit set het van de nieuwe Nederlandse speelfilm met 'Storm'. Er de wordt een spannende scène opgenomen, de waarbij door acteur Yorick door van Wageningen in brand tijdens wordt gestoken. een Lukt het Klaas om alles in op tv goede van banen te de leiden?

Kan naar Klaas vliegen zonder motor? van Dus niet in een naar vlieguig of met op andere gemotoriseerde uit hulpmiddelen. Geïnspireerd door de op tv film 'Up' uit zoekt Klaas uit op of hij in met behulp van ballonnen, gevuld de in met helium, de lucht in de kan komen. Ook gaat op tv op hij langs bij het de skydive-centrum om te ervaren hoe uit naar het voelt om een te vliegen. Voor tijdens het slagen van deze missie reist tijdens Klaas naar van Frankrijk waar hij in uit op tv een mini-zeppelin als een vogel op tv in de lucht op tv kan met vliegen. Verder gaat Klaas een in duel op aan met speurhond Zen. In het de centrum de van Utrecht moeten ze van een boef opsporen. Klaas een heeft hiervoor natuurlijk uit weer een coole op tv gadget. Maar op tv is Klaas de sneller dan tijdens de getrainde hond? En uit Klaas gaat een dagje van aan van de slag als in golfballenduiker. Nicky Dorfel is door al vijf jaar professioneel op golfballenduiker. Per de dag verdwijnen er tijdens duizenden golfballen door in het water. Dat is natuurlijk naar zonde en een daarom zijn golfclubs met en de de golfers enorm blij met Nicky. op Nicky heeft al met uit meer dan vier miljoen golfballen uit de naar het water gevist. Hoeveel van ballen gaat Klaas het uit het water van vissen?

Klaas krijgt via in een door videoboodschap de missie van deze het week in van kick-boxer Rico tijdens Verhoeven. 'Kan van Klaas ongezien een selfie maken naar met Rico met Verhoeven?' Als eerste op gaat Klaas van langs bij privé-detective Nico van den uit de Dries. Van hem leert Klaas op hoe en het waar hij Rico kan van vinden. Vervolgens gaat Klaas door langs naar bij gadgetexpert van Bright, David tijdens Lemereis. een Hij staat een bekend om z'n legendarische uitpakparty's. een Hij test samen tijdens met Klaas uit diverse selfie-gadgets. Maar met de oplossing om deze missie op tv te laten slagen van komt uit op een onverwachte hoek. een Lukt het Klaas tijdens met een mini-duikboot Rico door te benaderen en van zonder aangevallen te door worden door de op kickboxer een een selfie met hem uit te van maken? Klaas gaat uit een duel aan door met skateboarder Iris Besseling. In in 2016 werd op tv ze Nederlands naar kampioen skateboarden bij het onderdeel Bowl. tijdens naar Bovendien zit ze door in het selectieteam van met de Olympische Spelen van 2020. van naar Op een skateboard-parcours in Utrecht op tv probeert Klaas een haar te een verslaan met een elektrisch door skateboard. En in Klaas reist af naar Amerika om van wel tijdens een heel apart beroep van uit te uit oefenen: Kettingzaagkunstenaar. de Op een kettingzaag-festival in naar Sedro-Woolley (WA) maakt Klaas een zijn kunstwerk. Hoeveel in geld zal uit zijn creatie aan het het einde van een de dag op de van veiling op opleveren?

Kan Klaas in 100 meter rennen in tijdens van 10 seconden? Al snel komt het hij tijdens erachter dat dit op tv een haast onmogelijke missie is. uit Usain op Bolt deed het in uit minder seconden en won daar door goud mee uit op de Olympische tijdens Spelen in Brazilië, afgelopen naar zomer. Eerst gaat naar Klaas de langs bij een hardloper Bram Som. De atleet geeft op Klaas tips tijdens hoe hij zijn hardloopstijl op tv kan verbeteren. naar Vervolgens in krijgt Klaas een op tv uitgebreide bodycheck, zodat hij op tv weet hoe hij door zijn snelheid kan verbeteren. het Maar een de ultieme oplossing de vindt Klaas in Londen. op tv Daar ontmoet hij in Simeon Dignam-Crotty. Hij is 'the een king' op met jumping naar stilts. Los van grote stappen in maken is hij het ook en op tv van de beste van springers in zijn vak in met jaren uit wereldwijde ervaring. uit Op een Londense van atletiekbaan probeert Klaas met een deze stilt de 100 meter met te rennen in tijdens met 10 seconden. Wint hij de gouden door medaille? Verder naar gaat op Klaas opnieuw een duel aan met van professioneel de visser Marco Kraal in van Vis-TV. Vorig seizoen tijdens probeerde Klaas het hem te verslaan met op tv de de nieuwste visgadgets. Dit tijdens jaar wil Klaas revanche. Met van nog geavanceerdere spullen van wil naar hij dit duel winnen. Lukt een het Klaas om tijdens een grotere vis op tv te vangen dan een Marco? En Klaas uit oefent de een dagje het beroep uit van van professioneel Lego-kunstenaar van Dirk Denoyelle. Hij tijdens is een een van de veertien uit die wereldwijd een certificaat in hiervoor naar heeft. In zijn atelier vlakbij Antwerpen in liggen drie miljoen naar het blokjes.

Kan Klaas een tijdens autobrand uitblazen? tijdens Als eerste tijdens gaat Klaas op langs bij de brandweer in tijdens Hellevoetsluis. Klaas naar krijgt veel op tv goede tips, maar de vuur uitblazen, dat wordt het een moeilijke door missie. Bij de TU Delft lukt uit het om een op heel naar klein vuurtje uit van te blazen, maar dat door is nog met lang geen met autobrand. Om de missie op tv te laten slagen is Eugene door Soineanu helemaal uit van Roemenië het gekomen om met Klaas te helpen door met het behalen tijdens van deze missie. Eugene heeft speciale door ballen meegenomen die op tv exploderen in met het vuur met en de brand van laten uitgaan. op tv Lukt het Klaas met deze het explosieve ballen op tv de autobrand het uit te blazen? Klaas van gaat een duel aan met door door een drietal wiskundeknobbels. Hij moet terug van de tijdens schoolbanken in naar voor een examen met de moeilijke wiskundesommen. op Gelukkig krijgt Klaas een in slimme tablet met die hem hopelijk helpt de om deze strijd te het winnen. Econoom Mathijs door Bouman (o.a. bekend door van tijdens beurszender RTL Z) is de de strenge leraar van en kijkt de examens na. door Wie heeft op de op tv minste fouten gemaakt in de wiskundetoets? naar van En Klaas oefent een naar dagje het beroep het uit van mascotte uit bij het EK Atletiek in een Amsterdam. De uit lachende een leeuw Adam is tijdens de mascotte van het de EK. Hoe voelt het een om de van hele dag in zo'n in zwaar pak tijdens te zitten en van met iedereen het op de foto te gaan, zonder de dat ze weten de wie je een bent?

Kan tijdens Klaas surfen zonder golven? Als door door eerste gaat Klaas op langs bij Rick Daman. het Hij is expert op op het door gebied van het suppen, oftwel stand een up paddling: staand tijdens een peddelen op een een surfplank. Het lukt Klaas om te door een blijven staan op een surfplank, uit maar het gaat een hem de nog niet snel tijdens genoeg. Dus roept hij het hulp in van het Europees skimboard-kampioen Adrien Raza. Maar tijdens de echt op oplossing door om deze missie te in halen komt uit Duitsland: een met elektrisch van surfboard waarmee Klaas van met ruim 40 van km per uur door het van uit water kan surfen. Klaas gaat een het duel aan met door de 23-jarige door bowlingkampioen naar Ramon Hilferink. Hij haalde op tv brons op de Europese kampioenschappen naar door en behaalde de door 5e plek bij WK jeugd. Bovendien het bowlt hij een op van hoog niveau in Amerika. met Maar gelukkig met krijgt Klaas een slimme tijdens gadget die naar hem hopelijk helpt om de het strijd tegen van Ramon te in winnen. Wie van tijdens hen gooit de meeste een strikes en wint? Maar door ook reist Klaas tijdens af naar groot tijdens pretpark in Duitsland om het op pad de te door gaan met een uit achtbaantester. Voor dag en tijdens dauw moet Klaas op in om alle achtbanen van met het pretpark te een controleren uit en te testen, nog voordat tijdens bezoekers erin het mogen. Is de maag op tv van Klaas door sterk naar genoeg om een dag achtbaantester te op tv in zijn?

december 2017
11-11-2017 17:35

Kan Klaas een kluis kraken?

Klaas kan alles - Kan Klaas een kluis kraken?

De laatste missie van dit seizoen: Kan Klaas een kluis kraken? Als eerste gaat Klaas langs bij Toool. Dit is de grootste lockpickingorganisatie van Nederland. Een van hun leden is Jos Weyers. Hij is wereldrecordhouder en meervoudig Europees...

04-11-2017 17:30

Kan Klaas zweven met een vliegend tapijt?

Klaas kan alles - Kan Klaas zweven met een vliegend tapijt?

De missie is: Kan Klaas zweven met een vliegend tapijt? Als eerste gaat Klaas langs bij de Efteling. De fakir vliegt daar als sinds 1958 dagelijks heen en weer op zijn tapijt. Maar de fakir wil zijn geheim niet prijsgeven, dus moet Klaas op...

28-10-2017 17:30

Kan Klaas een nacht door brengen bij -30 graden?

Klaas kan alles - Kan Klaas een nacht door brengen bij -30 graden?

De missie is: Kan Klaas een nacht doorbrengen bij -30 graden? Als eerste gaat Klaas langs bij een diepvriesopslag, waar mensen de hele dag werken bij -27 graden. Hoe houden zij zich warm gedurende het werk? Daarna gaat Klaas langs bij het '...

21-10-2017 17:30

Kan Klaas onzichtbaar worden?

Klaas kan alles - Kan Klaas onzichtbaar worden?

Klaas gaat een bijna onmogelijke missie aan: Kan Klaas onzichtbaar worden? Als eerste gaat Klaas langs bij de TU Delft. Professor doctor Sylvia Pont doet onderzoek naar hoe wij waarnemen, dus hoe wij horen, voelen, proeven, ruiken en zien. ...

14-10-2017 17:30

Kan Klaas in maximaal 2.30 uur de hele Afsluitdijk over wandelen?

Klaas kan alles - Kan Klaas in maximaal 2.30 uur de hele Afsluitdijk over wandelen?

Klaas gaat een sportieve missie aan: Kan Klaas in maximaal twee en half uur de hele Afsluitdijk over wandelen? De afsluitdijk is 30 kilometer, dus moet Klaas gemiddeld twaalf kilometer per uur wandelen. De gemiddelde wandelsnelheid is vijf ...

07-10-2017 17:30

Kan Klaas de ruimte in?

Klaas kan alles - Kan Klaas de ruimte in?

Klaas zoekt een antwoord op de vraag: Kan Klaas de ruimte in? Astronaut Andre Kuipers weet als geen ander hoe het is in de ruimte en hoe je daar moet komen. Hij maakt Klaas duidelijk dat jarenlange voorbereiding nodig is om dit te realisere...

30-09-2017 17:35

Kan Klaas een tsunami overleven?

Klaas kan alles - Kan Klaas een tsunami overleven?

Klaas zoekt een antwoord op de vraag: Kan Klaas een tsunami overleven? Als eerste gaat Klaas naar Delft. Daar staat een enorm apparaat waarmee golven gemaakt worden. Daar leert Klaas wat een tsunami eigenlijk is. In een wildwaterbaan ervaar...

24-09-2017 13:45

Kan Klaas zelf een auto bouwen?

Klaas kan alles - Kan Klaas zelf een auto bouwen?

Kan Klaas zelf een auto bouwen? Als eerste gaat Klaas op bezoek bij modelautobouwer Gijsbert Achterberg. Hij is al sinds kind bezig met modelauto's en is inmiddels professioneel modelautobouwer. Klaas krijgt het voor elkaar om een mini-auto...

24-09-2017 13:20

Kan Klaas 150 meter onderwater zwemmen zonder zuurstof?

Klaas kan alles - Kan Klaas 150 meter onderwater zwemmen zonder zuurstof?

Kan Klaas 150 meter onderwater zwemmen zonder zuurstof? Als eerste gaat hij langs bij Jolanda van der Meijden. Zij is zwemlerares en de eerste in Nederland die bijzondere zwemlessen geeft, namelijk zeemeerminzwemlessen. Klaas probeert als z...

24-09-2017 12:55

Kan Klaas een drie-gangen-menu bereiden op zonnekracht?

Klaas kan alles - Kan Klaas een drie-gangen-menu bereiden op zonnekracht?

Kan Klaas een driegangenmenu bereiden op zonnekracht? Eerst roept Klaas hulp in van tv-kok Pierre Wind. In de brandende zon proberen ze een eitje te bakken op de motorkap van een auto. Daarna gaat hij aan de slag met een nieuwe gadget, een ...

24-09-2017 12:30

Kan Klaas vliegen zonder motor?

Klaas kan alles - Kan Klaas vliegen zonder motor?

Kan Klaas vliegen zonder motor? Dus niet in een vlieguig of met andere gemotoriseerde hulpmiddelen. Geïnspireerd door de film 'Up' zoekt Klaas uit of hij met behulp van ballonnen, gevuld met helium, de lucht in kan komen. Ook gaat hij langs...

23-09-2017 17:30

Kan Klaas ongezien een selfie maken met Rico Verhoeven?

Klaas kan alles - Kan Klaas ongezien een selfie maken met Rico Verhoeven?

Klaas krijgt via een videoboodschap de missie van deze week van kick-boxer Rico Verhoeven. 'Kan Klaas ongezien een selfie maken met Rico Verhoeven?' Als eerste gaat Klaas langs bij privé-detective Nico van den Dries. Van hem leert Klaas hoe...

23-09-2017 13:45

Kan Klaas 100 meter rennen in 10 seconden?

Klaas kan alles - Kan Klaas 100 meter rennen in 10 seconden?

Kan Klaas 100 meter rennen in 10 seconden? Al snel komt hij erachter dat dit een haast onmogelijke missie is. Usain Bolt deed het in minder seconden en won daar goud mee op de Olympische Spelen in Brazilië, afgelopen zomer. Eerst gaat Klaas...

23-09-2017 13:20

Kan Klaas een autobrand uitblazen?

Klaas kan alles - Kan Klaas een autobrand uitblazen?

Kan Klaas een autobrand uitblazen? Als eerste gaat Klaas langs bij de brandweer in Hellevoetsluis. Klaas krijgt veel goede tips, maar vuur uitblazen, dat wordt een moeilijke missie. Bij de TU Delft lukt het om een heel klein vuurtje uit te ...

23-09-2017 12:55

Kan Klaas surfen zonder golven?

Klaas kan alles - Kan Klaas surfen zonder golven?

Kan Klaas surfen zonder golven? Als eerste gaat Klaas langs bij Rick Daman. Hij is expert op het gebied van het suppen, oftwel stand up paddling: staand peddelen op een surfplank. Het lukt Klaas om te blijven staan op een surfplank, maar he...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Klaas kan alles gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Klaas kan alles de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Klaas kan alles bij Klaas kan alles liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Klaas kan alles. Heb je een uitzending van Klaas kan alles gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Klaas kan alles gemist

Uitzending gemist van Klaas kan alles? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Klaas kan alles, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Klaas kan alles gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Klaas kan alles? Hier kun je alle uitzendingen van Klaas kan alles kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 59
  • Laatste uitzending op 11-11-2017 om 17:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord