Programma gemist?

Klaas de start meteen met in één van naar de zwaarste fysieke van uitdagingen tot nu toe, namelijk: tijdens Kan Klaas een van auto optillen naar en wegsmijten? Als eerste op gaat Klaas langs bij van Alex Moonen. Hij op tv was vier keer het de sterkste man met van op Nederland en heeft ervaring met de het optillen van de auto's. de Maar wie door niet sterk is moet in slim zijn. de Daarom roept Klaas ook de uit hulp uit in van werktuigbouwkundige Minke Berghuis van de de de Universiteit van Twente. Met van het van zogenaamde 'hefboomprincipe' lukt op tv het Klaas om de auto op met te krikken. door Om zijn met missie te kunnen halen reist op tv uit Klaas af naar het Oakland, Amerika. Daar heeft Matt naar Oehrlein samen naar met Gui Cavalcanti op een gigantische robot ontwikkeld en de gebouwd. Deze in robot doet tijdens je denken aan Transformers de en Robocop. Samen naar met op tv een co-piloot bestuurt met Klaas deze robot. Tijdens op tv de opnames dreigt de een robot het in brand te vliegen. Lukt het een Klaas toch met nog zijn missie te door volbrengen? op Verder stapt Klaas het voor één dag in de met voetsporen een van concertfotograaf een Raymond van Olphen. The in Rolling Stones, Mumford and het Sons, op tv Madonna: je kunt op het zo gek een niet bedenken of uit hij heeft ze voor op tv zijn lens gehad. tijdens Als officiële op tv fotograaf voor 3FM, uit Radio 2 én met diverse artiesten heeft Raymond het de afgelopen van vijftien jaar zijn de sporen zeker verdiend. Klaas heeft wel uit wat ervaring naar met fotografie, de maar concertfotografie is een tijdens vak de apart. Tijdens Pinkpop krijgt op tv Klaas de opdracht op tv om foto's te maken van op zangeres het Davina Michelle. Radio-dj Frank van op tv op tv der Lende bepaalt in welke foto's geschikt zijn op tv voor de website van van 3FM. een Zit er een geslaagde foto van de Klaas tussen? Verder de crosst Klaas van met zes BN'ers in het een zwaar gepantserd tijdens voertuig uit van het Nederlandse de leger: De door Bushmaster. Onderweg krijgen ze een vijf wetenschappelijke vragen. Degene die met de de meeste wetenschappelijke uit vragen goed heeft en de snelste in op tijd neerzet, wint met eeuwige roem. De in BN'ers die aan de van tand worden gevoeld zijn: de Iris Amber Stenger, Edson van Da Graça, Moïse tijdens Trustfull, Mert naar Ugurdiken, Daan in Boom en Stijn een Fransen.

De een onmogelijke missie is: 'Kan Klaas in een het salto maken van met een rijdende auto?' Klaas begint door deze spectaculaire missie tijdens op bij de kartbaan van Sebastiaan in Bleekemolen. een Hij is de zoon van een tijdens Formule 1-racer van en zelf racet hij op tv al meer dan van 25 op tv jaar op topniveau. Tegenwoordig traint met hij zijn eigen een raceteam en heeft van hij een aantal de kartbaans, waaronder de op tv Wall of Death. in Klaas probeert op naar op tv deze steile wand verticaal omhoog te op tv rijden met tijdens een kart. Vervolgens het roept Klaas de in hulp met in van stuntman naar Brian. Hij heeft al voor in diverse films de op tv meest onmogelijke in stunts met auto's in gedaan. Klaas probeert de met zijn Klaas op tv Kan Alles-auto door een salto te maken. Of van de missie uiteindelijk lukt, het weten de we pas als Klaas uit naar Duitsland gaat. tijdens Michael van Mack is uitvinder en gek op een achtbanen. Zijn laatste op door uitvinding is de Kartinger: met een looping die naar je zelf met een kart naar kunt nemen. uit Dit is uniek de in de de wereld en super nieuw! een En naar Klaas mag deze op testopstelling in Neurenberg als op een van de op tv eerste proberen. Voor in het duel reist Klaas naar het Japan in om een duel aan te op gaan met sushichef uit Takahashi. Hij uit is al dertien de jaar sushichef en een één met van de besten van Tokyo. Wie van van maakt de lekkerste sushi? Een met driekoppige met Japanse jury oordeelt. naar En treedt Klaas voor tijdens letterlijk één dag in tijdens de in voetsporen van een olifantenpedicure, Tamara van in der op Valk. Klaas gaat aan naar de slag het bij Wildlands door in Emmen, waar hij de voetverzorging op van deze naar imposante door dieren voor zijn rekening in neemt.

De tijdens missie is: Kan Klaas Alberto van Stegeman ontmaskeren? naar Alberto is door tv-presentator en bekend als tijdens undercover-journalist. een Op een gemaskerd bal in in een kasteel is op Alberto van met plan een beeldje te stelen. door op tv Lukt het Klaas naar om Alberto op tijd te ontmaskeren? in Als eerste op krijgt Klaas les van door Leen op van der met Plas. Leen is op tv ex-rechercheur en is gespecialiseerd in in predictive profiling. Predictive naar profiling in is een techniek in om afwijkend gedrag van personen door er op snel uit te op kunnen pikken. Vervolgens krijgt Klaas hulp uit van een een computerprogramma op tv dat verdacht gedrag herkent. Tenslotte roept op hij door de hulp in van met Peter Hoekstra. Hij van is op vanaf het begin betrokken geweest bij tijdens het uit ontwikkelen van gezichtsherkenning. door * Klaas op gaat een duel aan met met hoogspringer Marius het Wouters. Marius de werd in 2018 door derde op het NK Hoogspringen. Zijn in tijdens persoonlijke record staat op een 2 meter 11. een Hij traint zes keer de per met week. Klaas traint niet zo veel op maar van krijgt hulp van de de nieuwste versie van de een pogostick. Een pogostick in is een hoogspringstok. tijdens Biff van Hutchison is de ontwerper van door tijdens deze enorme pogostick. uit Hij heeft het in wereldrecord hoogspringen met een pogostick op zijn naam staan; op 3,35 m. Lukt het in van Klaas om met deze door stok hoger te springen dan van een naar professioneel hoogspringer? * Voor van het bijzondere naar beroep van deze week met is het Klaas afgereisd naar Tokyo, de het hoofdstad van Japan. Toshiji van naar Kawakubo is gids in het Honjo met op tv Bosai-kan Life Safety naar Learning Center. Dit centrum is bedoeld een om Japanners op tv te leren om gaan met tijdens met rampen. Daar hebben ze onder op tv andere een aardbevingssimulator. een In het Japan gebeuren jaarlijks op tv duizenden aardbevingen, vaak met dodelijke op slachtoffers. tijdens Aan Klaas de taak naar om op als gids de gasten van het door uit museum te begeleiden met bij de aardbevingssimulator.

De droom van uit velen en op tv voor Klaas is zijn op tv uitdaging van het deze week: in Kan Klaas een superheld zijn? door Als eerste van gaat Klaas langs het bij door Cosplay Gene. Hij gebruikt kostuums het en een accessoires om een superheld uit door te naar beelden. Hij maakt alles uit zelf. Klaas mag zijn transformerpak de aantrekken om te van ervaren hoe het met is de om superheld te naar zijn. Maar een wat is een superheld zonder superpowers? met Daarvoor gaat op tv hij langs bij Arjan door van Drunen. Hij in de heeft voor Klaas een vlammenwerper ontworpen, met waarmee Klaas vuur in het uit zijn handen kan laten komen. door op Maar om echt een superheld te met worden, moet Klaas uit naar door Japan. Daar met staat een gigantische robot van met achtenhalve de meter hoog. Klaas mag op plaatsnemen in de met robot en de superpower de van de robot op tv gebruiken. Voelt dit voor de Klaas alsof uit hij een echte superheld met het is? * In op een duel gaat tijdens Klaas de strijd een aan met Rowan uit Boin. Zij is hoofd het huishoudelijke dienst door van een hotel. met Een bekende boyband heeft in het van hotel gelogeerd en met heeft op tv er een tijdens flinke puinhoop van in gemaakt. Wint Klaas door of Rowan bij het schoonmaken van uit de kamers? Klaas met krijgt een hulp van allerlei de schoonmaakgadgets. Janice Goossens beoordeelt wie tijdens uit de kamer het beste uit heeft schoongemaakt. op tv Zij is in 2017 verkozen een tot de schoonmaker van het jaar bij tijdens de jaarlijkse Golden Service op Awards en van heeft een het supergoed oog voor het inspecteren het van de kamers. het de * Klaas mag een voor één dag voltigeur zijn. het Een op voltigeur is een op soort acrobaat op het een paard. Arthur door Seidel is één uit van de beste voltigeurs van op Nederland. Hij is uit pas uit achttien jaar jong, van maar hij doet uit dit al vanaf dat tijdens hij acht jaar een is. Inmiddels tijdens steelt Arthur ook bij internationale in voltige-wedstrijden de van show. Klaas het moet vandaag een rol spelen in op zijn show. Lukt van het op Klaas te blijven staan de op door paard?

De onmogelijke door missie op is: Kan Klaas op tv op twee plekken tegelijk zijn? een Klaas wordt uitgedaagd een om een lezing tijdens te geven over quantum door met mechanica, maar dan op op tv twee verschillende tijdens plaatsen en het zelfde met tijdstip. Klaas doet in eerst een tijdens poging bij kunstenaar Freerk tijdens Wieringa. Hij heeft van een grote stalen avatar ontworpen. op tv met Door middel van een exoskelet dat uit een Klaas aantrekt kopieert een de robot zijn bewegingen. Vervolgens komt een Klaas uit bij tijdens de door Double Robot. van Een tablet op wieltjes, uit dat op uit afstand bestuurbaar is. Door middel met van een een videoverbinding kun je praten van met het andere mensen. Om deze uitvinding van uit te op tv proberen verrast met Klaas zijn lunch-gast op om als robot het aan te schuiven. Om zijn missie door te door laten slagen zoekt Klaas een het naar combinatie van zijn bewegingen en praten. een van Hij treedt in de voetsporen naar van Michael in Jackson en Amy door Winehouse en laat een naar hologram door van zichzelf maken. Is Klaas in geloofwaardig het genoeg als hologram om deze missie tijdens te laten slagen? het * Voor het op duel reist met Klaas met af naar Japan waar door het regenseizoen een is. Des te groter naar is de uitdaging. Daar door gaat met hij namelijk met behulp van tijdens allerlei weer-gadgets op de strijd uit aan met een op tv lokale weervrouw. Wie voorspelt het beste door de het weer voor de komende dag? tijdens op * Klaas treedt voor met één dag naar in de schoenen van een met monster truck driver. Hij naar op mag plaatsnemen in een drie in meter hoge op truck met 1500 PK. naar Van de Amerikaanse coureur op Jon van Zimmer krijgt naar Klaas instructies. Jon Zimmer uit is nu al door dertien jaar monster truck driver. naar In het 2009 won de hij de Monster op Jam Rising Star Award en in dit jaar deed hij in mee met de door van World Finals, waar de van besten der naar aarde om de titel in strijden. Lukt van het Klaas om overtuigend in een rondje in te rijden in het op Feijenoordstadion?

Klaas op tv wordt uitgedaagd door de snelste op tv zwemmer van dit het moment: uit Jesse Puts. Twee de jaar geleden van was Jesse de op tv snelste van de de wereld op de 50 van meter vrije slag. Klaas tijdens krijgt de bijna het onmogelijke het missie: Kan Klaas het sneller zwemmen dan Jesse Puts? Klaas de begint met een met bezoekje uit aan de beste de leermeesters op dit gebied: vissen. van Bioloog Max op Janse neemt Klaas mee in in de tijdens onderwaterwereld naar van Burgers Zoo. in Samen observeren ze één van op tv de snelste dieren in ter wereld: haaien. in Om door zijn zwemtechniek verder aan te scherpen een gaat Klaas langs tijdens bij Onko Drent. het Hij heeft zo met ongeveer alle op gadgets naar op het gebied van op zwemmen. In een de poging om zijn het missie te halen gaat met hij uiteindelijk de naar strijd aan met in de WASUB van naar TU Delft. Deze menselijke uit naar onderzeeër gaat op topsnelheid dertien op tv kilometer per uur. de Lukt het met hem om Jesse in Puts te een verslaan? * Het met duel gaat Klaas aan tegen de het Nederlands in Kampioen straatmaken: Marten Everse. door Met een met machinale bestratingsklem hoopt Klaas het op tv van snelste en netste straatje op te leggen. * Voor het van beroep van op tv deze week reist Klaas op af naar naar Japan. door Daar is hij voor één dag de ninja, een eeuwenoud door beroep in op Japan. Klaas leert sluipen, met bespioneren in en verschillende vechttechnieken. Hij wordt tijdens klaargestoomd uit om aan het einde van met de dag met een in ninja-show te geven. Krijgt hij de tijdens vechttechnieken van deze het op tv Japanse krijger op tijd op onder de tijdens knie?

De naar skills van met Klaas worden op op de proef gesteld: Kan in Klaas blijven in staan bij een tornado? Maar dat tijdens is toch de onmogelijk? Juist en daarom de een perfecte het missie voor Klaas. een Daarvoor klopt uit hij eerst een aan bij oud-weerman en stormjager Reinier naar met van den Berg. Wat naar is een tornado een precies? En het bij hoeveel kilometer per uur een moet hij dan blijven tijdens staan? In door een bioscoop laat op tv Reinier indrukwekkende beelden uit van voorbijrazende uit tornado's zien. de Klaas begint zich naar serieus af te op tv vragen of hij bestand op is tegen het zo'n gevaarte. Om van vast een beetje naar te oefenen gaat hij langs bij door één van van de grootste tijdens windtunnels ter wereld. In met deze 46 meter lange op windtunnel in in Eindhoven een gaat Klaas de kracht de van wind ervaren. Om uit zijn missie te door halen heeft met Klaas iets slims bedacht. van Hij met reist af naar Engeland op tv waar hij op een vliegtuig naar mag door staan. Op 300 meter tijdens hoogte kan de hij de kracht van een met echte tornado op ervaren. Wingwalker op tv en ervaren luchtacrobaat Katie in Hobbs door geeft Klaas instructies. Maar durft in Klaas het aan om op tv erop uit te klimmen? * naar Voor het duel daagt het Klaas veldrijder Lucinda Brand de uit Rotterdam tijdens uit. Klaas heeft naar goede hoop op tv dat hij in met zijn rupsbandenvoertuig de de Nederlands Kampioen gaat verslaan. tijdens * Klaas door is voor één met dag LOTUS. Lukt het hem op om bij een op grote op oefening voor de de brandweer een van geloofwaardig ongevalslachtoffer uit uit te beelden? Ervaren LOTUS, in Bojoura Hoogvliet, brengt hem de met in kneepjes van het het vak bij.

Klaas een gaat een bijna tijdens onmogelijke missie van aan: Kan Klaas een onzichtbaar worden? Als eerste naar gaat Klaas langs bij de naar TU Delft. Professor met doctor Sylvia Pont op tv doet naar onderzoek naar hoe wij waarnemen, in dus hoe wij op horen, voelen, proeven, met de ruiken en zien. Ook het onzichtbaar van maken tijdens van objecten van hoor daar bij. door Door te spelen van met verschillende lenzen een kan ze een de stukje van Klaas op onzichtbaar maken. Ook onthult ze de door naar techniek achter de eeuwenoude goochelaarstruc van de Pepper's op tv ghost truc. Als tijdens tweede stap zal Klaas als uit een kameleon van de kleuren en op vormen van de zijn omgeving naar opnemen. Klaas wil uiteindelijk zijn met missie gaan halen door de een 'onzichtbaarheidsmantel' op tv aan te trekken. Met tijdens behulp van uit de nodige de techniek moet Klaas uit in de een achtergrond verdwijnen. Vinden magicians Rob en op tv Emiel, bekend van op op tv het tv-programma Street Magic, deze door verdwijntruc goed genoeg? uit * op Klaas gaat ook een uit duel aan in met een glazenwasser. Bovenop één de van op de hoogste gebouwen van Nederland, de op tv uit Haagse Toren. Klaas heeft een 'glazenwasrobot' op tv als troef, die in hem moet helpen op tv een tijdens kans te maken tegen een uit doorgewinterde het glazenwasser. Nederlands kampioen glazenwassen Sven in van den Burgh door bepaalt de uiteindelijk wie deze battle tijdens op duizelingwekkende naar hoogte gewonnen door heeft. * Klaas is naar voor één dag uit sloper van een van bikkelhard gebouw... een oude op tv gevangenis.

Klaas gaat een op tv sportieve de missie aan: Kan op Klaas in maximaal van tweeënhalf uur de hele in Afsluitdijk op tv over wandelen? De Afsluitdijk is in dertig kilometer, dus de moet Klaas van gemiddeld twaalf kilometer per uur van wandelen. uit De gemiddelde wandelsnelheid een is vijf kilometer per van uur, dus dat door wordt een flinke uitdaging. uit Als eerste gaat door Klaas langs uit bij het Nederlands kampioen snelwandelen, Rob Tersteeg. Vervolgens naar gaat Klaas langs het de bij de Universiteit Twente. Daar een ontmoet hij het dr. Edwin van Asseldonk. Zijn uit specialisme is de naar revalidatie van robotica. Met een het exoskelet probeert Klaas zijn wandelsnelheid tijdens te op tv verbeteren. Lukt het Klaas deze van missie te laten uit slagen met de een elektrische loopfiets, de in Lopifit? * het Klaas gaat een duel het aan tijdens met één van de bekendste door piano-straatartiesten van het Seattle: Jeffrey met Circus. Zonder tijdens noten te kunnen lezen gaat Klaas naar met een met bijzondere 'illuminating piano' op tv een nummer van het Coldplay met spelen op een plein de midden in het centrum in van Seattle. De de piano geeft de met oplichtende toetsen aan op hoe Klaas moet spelen. van Lukt van het Klaas om het Amerikaanse door op publiek te overtuigen? op tv * Klaas is voor tijdens één dag professioneel drone-racer. in Dino uit Joghi is de beste drone-racer van een op Nederland en momenteel vierde van de de wereld. een Drone-racen is enorm populair op geworden, er zijn over tijdens op tv de hele wereld toernooien, teams een worden gesponsord de en er een is flink wat prijzengeld te het verdienen. Klaas neemt de een plaats het van Dino in door bij een drone-racewedstrijd in het tijdens drone-center in het Valkenburg.

Klaas zoekt een de naar antwoord op de vraag: uit Kan Klaas door de ruimte in? Astronaut André door Kuipers op tv weet als geen ander hoe de het door is in de ruimte en hoe de je het daar moet komen. Hij op maakt uit Klaas duidelijk dat jarenlange voorbereiding nodig naar is in om dit te door realiseren. Helaas heeft op tv Klaas die tijd niet en op tv tijdens moet hij dus op zoek naar met een creatieve op tv oplossing om zijn uit missie te laten slagen. op door Zo kan hij wel met een door op tv hololens beleven hoe het eruitziet in tijdens de door ruimte. Uiteindelijk naar zoekt Klaas de oplossing in tijdens Amerika. In de New Mexico is met de American door Spaceport, waar naar het verwachting binnen enkele jaren van commerciële tickets het naar de ruimte te boeken zijn. naar Bij op de Spaceport volgt een Klaas studenten van de universiteit uit met van Oregon. Tijdens de naar 'Wereldcup raketlanceringen' met lanceren zij een raket, met waar ze een het jaar lang aan gewerkt in hebben. Kan Klaas daarmee het dan toch naar van in de ruimte? * Klaas met gaat een duel aan door met de zeer ervaren door naar oppas Maartje van Gorp. Om in de beurt tijdens gaan zij een en Klaas oppassen bij tijdens de familie Hekkelman in Zutphen. een Ze hebben vijf op kinderen: een eeneiige het tweeling van op 3,5 op tv maand: Joek en Olin, een in jongen, Tibbe van negen, een een meisje, Bette het van acht en door nog een meisje, van Fride van van drie jaar. Met een het van hele stapel gadgets het probeert Klaas alle kinderen zoet te in houden. Lukt het het de hem om alles tijdens onder controle te houden of kan de de professionele naar Maartje dat van toch beter? De het ouders kijken via door een afstandje met mee en mogen het een eindoordeel geven. * Klaas op tv is voor één naar dag 'wachtcommandant' bij de door op Koninklijke Landmacht. Majoor Patrick Walthuis van laat Klaas kennismaken een met de op allernieuwste gadgets en technieken die met het leger gebruikt. in Lukt op het Klaas om met al naar deze in technische hoogstandjes de met vijand buiten de deur te in van houden?

Klaas in zoekt een antwoord op van de naar vraag: Kan Klaas een een tsunami overleven? Als eerste gaat in uit Klaas naar Delft. met Daar staat een enorm apparaat waarmee met golven gemaakt een worden. Daar door leert Klaas wat een tsunami op eigenlijk is. met In een wildwaterbaan ervaart met tijdens Klaas met meervoudig Nederlands kampioen het wildwaterkano-slalom en wildwaterexpert in Maarten Hermans in hoe sterk de de kracht van water is. In door een Seattle heeft Klaas de ultieme oplossing naar naar om een tsunami op tv te overleven: de 'survival met capsule'. Klaas laat op tv zich in deze op capsule droppen het op zee. Maar is tijdens de bal de waterdicht en van op tv alle gemakken voorzien? * tijdens Voor het duel gaat Klaas een de naar het Europees Parlement in Brussel. het Daar naar gaat hij een het battle aan met tolk tijdens Annemieke Kuipers. uit Kan Klaas met een vertaalgadget naar een gesprek door tussen Nederlands uit parlementarier Wim van de de Camp en een met Poolse collega beter vertalen door dan de professionele naar tolk? met * Klaas door doet voor één dag het tijdens beroep van Offical ePlayer uit van Ajax: tijdens Koen Weijland. Wie een wil niet naar zo'n droombaan, want Koen mag de de van hele dag, betaald, computerspellen in spelen. de Klaas gaat spelen tegen één de van de beste e-spelers tijdens van de van wereld: Dani tijdens Hagebeuk (ook van Ajax). de De wedstrijd wordt bovendien naar live uitgezonden de op internet. Kan met Klaas al door deze spanning wel een aan?

Klaas krijgt uit via een videoboodschap de op missie van het deze op week van kickbokser Rico de Verhoeven: Kan in Klaas ongezien een selfie maken met het Rico op Verhoeven? Als door eerste gaat Klaas langs bij tijdens privédetective naar Nico van den Dries. Van hem het leert Klaas tijdens hoe en waar hij het Rico naar kan vinden. Vervolgens een gaat Klaas langs bij gadgetexpert op tv van een Bright, David Lemereis. een Hij staat bekend om z'n in legendarische uitpakparty's. een Hij van test samen met van Klaas diverse selfie-gadgets. Maar de een oplossing om door deze missie te laten het slagen op tv komt uit een onverwachte hoek. Lukt een het Klaas het met een mini-duikboot op tv Rico te benaderen het en zonder de aangevallen te door worden door de naar kickbokser een selfie een met hem te maken? * Klaas door uit gaat een duel aan met in skateboarder Iris Besseling. In door 2016 werd uit ze Nederlands een kampioen skateboarden bij van het onderdeel Bowl. Bovendien zit tijdens in ze in het uit selectieteam van de in Olympische Spelen van 2020. een Op een de skateboard-parcours in Utrecht probeert Klaas in haar te verslaan met uit op tv een elektrisch skateboard. * Klaas reist naar de af naar Amerika om een het wel naar heel apart beroep uit te naar oefenen: Kettingzaagkunstenaar. Op van een kettingzaagfestival een in Sedro-Woolley (WA) maakt Klaas de zijn met kunstwerk. Hoeveel geld zal zijn op met creatie aan het einde een van de dag het op de veiling door opleveren?

De door missie is: door Kan Klaas een kluis kraken? uit Als eerste gaat naar Klaas op langs bij Toool. Dit is naar de grootste in lockpickingorganisatie van Nederland. Eén van door hun leden de is Jos Weyers. de Hij is wereldrecordhouder en een een meervoudig Europees én op Amerikaans kampioen sloten openmaken. Twee keer tijdens per maand in komt hij met andere de lockpickers samen naar in een van Amsterdams café om, op tv hoe kan het naar ook anders, sloten op tv open te maken. Als Klaas tijdens op merkt dat dit nog niet van zo makkelijk is, gaat uit hij vervolgens voor in het de grovere werk: Met een op tv twintig een meter hoge kraan laat hij kluizen naar naar beneden van vallen om de te kijken of ze daarmee de open te krijgen met zijn. de De oplossing voor deze op tv missie op tv komt van meesterkraker het en kluisspecialist Maurice Kemp. Hij heeft het er zijn met levenswerk op tv van gemaakt; kluizen openen. Al een meer dan uit 25 jaar verdient met hij daar professioneel zijn brood met mee. in Geen kluis naar is voor hem naar te groot, te door zwaar of te sterk. uit Met een speciale robot een kan naar Klaas zijn kluis kraken, het maar lukt dat op tv binnen de drie naar dagen om alle cijfercombinaties het te doorlopen? in Ook gaat Klaas het een duel aan met de door op tv internationaal bekende DJ het Julian Jordan. De 22-jarige Julian Dobbenberg, op oftewel met Julian Jordan, timmert de laatste in door jaren hard aan de weg als op tv dj. een Inmiddels vliegt hij door de hele van wereld over van optreden naar naar optreden uit en draait hij mee in met de absolute top met van de de dancewereld. Sinds begin naar dit jaar draait de in in Apeldoorn geboren het dj maandelijks in Vegas. met In dezelfde club in waar Calvin het Harris en Martin Garrix van maandelijks draaien. van In de trendy club het op tv de 'Jimmy Woo' in Amsterdam gaat de Klaas met dj-gadgets tijdens het duel met aan met Julian Jordan. uit Een kritisch van publiek van 75 kinderen de bepaalt wie de in beste dj is. door En het Klaas is voor één dag de op tv cowboy. Cowboy Douglas Hogue is een van van echte plattelandsjongen en runt op tv samen met zijn met vrouw en in kinderen deze ranch aan met de rand de van El Paso in de Amerikaanse het staat naar Texas. De in ranch is gigantisch tijdens en is één van de nog op volledig de werkende vee-ranches in deze buurt. met Klaas op tv moet aan met de slag op het een terrein.

De missie is: het Kan op tv Klaas zweven met een vliegend de tapijt? Als naar eerste gaat uit Klaas langs bij de uit Efteling. De fakir op tv vliegt daar als in sinds 1958 op dagelijks heen tijdens en weer op zijn naar tapijt. Maar de fakir het wil zijn het geheim niet prijsgeven, dus moet op Klaas op zoek de naar andere van oplossingen. Samen met skydive-instructeur op Bas Driessen een probeert Klaas op een uit Perzisch van tapijt in een het windtunnel te vliegen. tijdens Het levert tijdens toffe beelden op, maar het door is nog niet naar door tevredenheid. Om in zijn missie met te halen gaat Klaas gebruikmaken een van het uit 'hoverboard'. Dit is uit de opvolger een van zijn uit bekende broer het flyboard, de dat iedereen uit wel eens boven het water heeft van zien stunten. uit Met het tijdens hoverboard hoopt Klaas de de perfecte vliegende voorwaartse op tv beweging te maken. Lukt van het Klaas met in naar een tapijt op deze gadget de boven het water in te zweven? Ook een gaat Klaas een een duel het aan met de internationaal van bekende poolbiljarter Nick van den een van Berg. Wie wint met een potje 8-ball? Natuurlijk de krijgt Klaas het weer een aantal gadgets om door te door proberen de winnaar het te worden op het groene een laken. het En Klaas is van voor één dag kasteelbeheerder bij naar Slot Loevestein. de Slot Loevestein de is rond 1357 gebouwd. Het kasteel de was naar heel lang een staatsgevangenis. met De bekendste gevangene van was Hugo de op tv Groot, die na twee in jaar ontsnapte op tv in een kist. Veel uit later de werd het kasteel gerestaureerd en op tegenwoordig op tv is het een rijksmuseum. met Tim Schrijver is de op tv beheerder het van dit kasteel. Het takenpakket op tv is groot. op Zo doet hij het het onderhoud van van het het kasteel en moet hij door ook in historische kostuums in presentaties geven aan bezoekers. op Lukt het Klaas in om in in de op rol van Hugo de Groot van de bezoekers een van het het museum te overtuigen?

De missie is: het op tv Kan Klaas een nacht doorbrengen door bij -30 graden? Als tijdens eerste gaat het Klaas langs bij van een diepvriesopslag, waar mensen naar de hele dag met werken bij de -27 op tv graden. Hoe houden zij zich warm in gedurende naar het werk? Daarna gaat Klaas een langs bij het naar Freezlab in Amsterdam. met Om je een lichaam een te resetten gaan mensen hier tijdens in tijdens een cabine waar het met -110 graden is. Deze door extreme kou is voor op Klaas van niet langer vol te houden naar dan drie minuten. de Iemand die weet de op tv hoe je wel op een hele nacht bij tijdens zulke lage temperaturen kan doorbrengen een is bergbeklimmer tijdens Wilco door van Rooijen. Hij op tv is Nederlands bekendste bergbeklimmer het die al veel bergen heeft op tv een bedwongen. In 2008 raakte hij vermist op tv naar op de berg de K2, de maar keerde naar na drie dagen levend terug uit uit de in zone tijdens des doods. Klaas reist uit niet af de naar de Himalaya, maar kan een zijn missie gewoon in uit Nederland op tv doen. Bij uit TNO heeft Niels Bogerd, expert tijdens thermische fysiologie, met een testruimte waar op Klaas bij -30 graden naar een hele nacht een mag doorbrengen. Gaat naar dit naar Klaas lukken met de tips uit van Wilco? de Ook gaat Klaas een duel in aan met Nederlands de beste golfster. Anne het van Dam door kwam op van haar zesde op tv jaar in aanraking door met golf en bleek een zo'n talent in te zijn dat ze niet tijdens meer te stoppen op tv was. In januari 2015 met werd ze op op de haar negentiende professional en momenteel is de ze de een beste op van Nederland. Om haar te kunnen door verslaan maakt op Klaas gebruikt van het de smart op tv golf club. naar Met deze gadget tijdens kun je je swing trainen. Hij op door heeft ingebouwde sensoren die op tv een hele preciese uit analyse via een uit app geven. En Klaas op tv is voor uit één dag donutbakker. In het uit land van de naar donuts, Amerika, in bakt Klaas een zelfbedachte naar een donut met vulling van drop uit en een stroopwafels.

september 2020
05-10-2019 18:20

Klaas Kan Alles

Klaas kan alles - Klaas Kan Alles

Klaas start meteen met één van de zwaarste fysieke uitdagingen tot nu toe, namelijk: Kan Klaas een auto optillen en wegsmijten? Als eerste gaat Klaas langs bij Alex Moonen. Hij was vier keer de sterkste man van Nederland en heeft ervaring m...

02-10-2019 13:35

Kan Klaas een salto maken met een rijdende auto?

Klaas kan alles - Kan Klaas een salto maken met een rijdende auto?

De onmogelijke missie is: 'Kan Klaas een salto maken met een rijdende auto?' Klaas begint deze spectaculaire missie bij de kartbaan van Sebastiaan Bleekemolen. Hij is de zoon van een Formule 1-racer en zelf racet hij al meer dan 25 jaar op ...

29-09-2019 13:10

Kan Klaas Alberto Stegeman ontmaskeren?

Klaas kan alles - Kan Klaas Alberto Stegeman ontmaskeren?

De missie is: Kan Klaas Alberto Stegeman ontmaskeren? Alberto is tv-presentator en bekend als undercover-journalist. Op een gemaskerd bal in een kasteel is Alberto van plan een beeldje te stelen. Lukt het Klaas om Alberto op tijd te ontmask...

29-09-2019 12:45

Kan Klaas een superheld zijn?

Klaas kan alles - Kan Klaas een superheld zijn?

De droom van velen en voor Klaas is zijn uitdaging van deze week: Kan Klaas een superheld zijn? Als eerste gaat Klaas langs bij Cosplay Gene. Hij gebruikt kostuums en accessoires om een superheld uit te beelden. Hij maakt alles zelf. Klaas ...

29-09-2019 12:20

Kan Klaas op twee plekken tegelijk zijn?

Klaas kan alles - Kan Klaas op twee plekken tegelijk zijn?

De onmogelijke missie is: Kan Klaas op twee plekken tegelijk zijn? Klaas wordt uitgedaagd om een lezing te geven over quantum mechanica, maar dan op twee verschillende plaatsen en het zelfde tijdstip. Klaas doet eerst een poging bij kunsten...

28-09-2019 14:05

Kan Klaas sneller zwemmen dan Jesse Puts?

Klaas kan alles - Kan Klaas sneller zwemmen dan Jesse Puts?

Klaas wordt uitgedaagd door de snelste zwemmer van dit moment: Jesse Puts. Twee jaar geleden was Jesse de snelste van de wereld op de 50 meter vrije slag. Klaas krijgt de bijna onmogelijke missie: Kan Klaas sneller zwemmen dan Jesse Puts? K...

28-09-2019 13:40

Kan Klaas blijven staan bij een tornado?

Klaas kan alles - Kan Klaas blijven staan bij een tornado?

De skills van Klaas worden op de proef gesteld: Kan Klaas blijven staan bij een tornado? Maar dat is toch onmogelijk? Juist en daarom een perfecte missie voor Klaas. Daarvoor klopt hij eerst aan bij oud-weerman en stormjager Reinier van den...

28-09-2019 13:15

Kan Klaas onzichtbaar worden?

Klaas kan alles - Kan Klaas onzichtbaar worden?

Klaas gaat een bijna onmogelijke missie aan: Kan Klaas onzichtbaar worden? Als eerste gaat Klaas langs bij de TU Delft. Professor doctor Sylvia Pont doet onderzoek naar hoe wij waarnemen, dus hoe wij horen, voelen, proeven, ruiken en zien. ...

28-09-2019 12:50

Kan Klaas in maximaal 2.30 uur de hele afsluitdijk over wandelen?

Klaas kan alles - Kan Klaas in maximaal 2.30 uur de hele afsluitdijk over wandelen?

Klaas gaat een sportieve missie aan: Kan Klaas in maximaal tweeënhalf uur de hele Afsluitdijk over wandelen? De Afsluitdijk is dertig kilometer, dus moet Klaas gemiddeld twaalf kilometer per uur wandelen. De gemiddelde wandelsnelheid is vij...

28-09-2019 12:20

Kan Klaas de ruimte in?

Klaas kan alles - Kan Klaas de ruimte in?

Klaas zoekt een antwoord op de vraag: Kan Klaas de ruimte in? Astronaut André Kuipers weet als geen ander hoe het is in de ruimte en hoe je daar moet komen. Hij maakt Klaas duidelijk dat jarenlange voorbereiding nodig is om dit te realisere...

28-09-2019 11:55

Kan Klaas een tsunami overleven?

Klaas kan alles - Kan Klaas een tsunami overleven?

Klaas zoekt een antwoord op de vraag: Kan Klaas een tsunami overleven? Als eerste gaat Klaas naar Delft. Daar staat een enorm apparaat waarmee golven gemaakt worden. Daar leert Klaas wat een tsunami eigenlijk is. In een wildwaterbaan ervaar...

28-09-2019 11:30

Kan Klaas ongezien een selfie maken met Rico Verhoeven?

Klaas kan alles - Kan Klaas ongezien een selfie maken met Rico Verhoeven?

Klaas krijgt via een videoboodschap de missie van deze week van kickbokser Rico Verhoeven: Kan Klaas ongezien een selfie maken met Rico Verhoeven? Als eerste gaat Klaas langs bij privédetective Nico van den Dries. Van hem leert Klaas hoe en...

25-09-2019 13:30

Kan Klaas een kluis kraken?

Klaas kan alles - Kan Klaas een kluis kraken?

De missie is: Kan Klaas een kluis kraken? Als eerste gaat Klaas langs bij Toool. Dit is de grootste lockpickingorganisatie van Nederland. Eén van hun leden is Jos Weyers. Hij is wereldrecordhouder en meervoudig Europees én Amerikaans kampio...

18-09-2019 13:35

Kan Klaas zweven met een vliegend tapijt?

Klaas kan alles - Kan Klaas zweven met een vliegend tapijt?

De missie is: Kan Klaas zweven met een vliegend tapijt? Als eerste gaat Klaas langs bij de Efteling. De fakir vliegt daar als sinds 1958 dagelijks heen en weer op zijn tapijt. Maar de fakir wil zijn geheim niet prijsgeven, dus moet Klaas op...

11-09-2019 13:35

Kan Klaas een nacht door brengen bij -30 graden?

Klaas kan alles - Kan Klaas een nacht door brengen bij -30 graden?

De missie is: Kan Klaas een nacht doorbrengen bij -30 graden? Als eerste gaat Klaas langs bij een diepvriesopslag, waar mensen de hele dag werken bij -27 graden. Hoe houden zij zich warm gedurende het werk? Daarna gaat Klaas langs bij het F...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Klaas kan alles gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Klaas kan alles de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Klaas kan alles bij Klaas kan alles liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Klaas kan alles. Heb je een uitzending van Klaas kan alles gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Klaas kan alles gemist

Uitzending gemist van Klaas kan alles? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Klaas kan alles, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Klaas kan alles gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Klaas kan alles? Hier kun je alle uitzendingen van Klaas kan alles kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 140
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 18:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!