Programma gemist?

Klaas naar start meteen uit met één van naar de zwaarste fysieke uitdagingen tot nu op tv toe, uit namelijk: Kan Klaas een auto in optillen en uit wegsmijten? Als eerste gaat tijdens Klaas langs de bij Alex op tv Moonen. Hij was van vier keer de sterkste met man van van Nederland en tijdens heeft ervaring met het naar optillen van auto's. het Maar wie niet sterk is van moet op slim zijn. op Daarom roept Klaas ook de met hulp in door van werktuigbouwkundige Minke Berghuis van van de met Universiteit van Twente. Met op tv het zogenaamde 'hefboomprincipe' lukt tijdens met het Klaas om het de auto op te krikken. in Om uit zijn missie te kunnen op halen reist Klaas af van naar Oakland, Amerika. het Daar heeft Matt Oehrlein op tv samen door met Gui Cavalcanti naar een gigantische op robot ontwikkeld en gebouwd. Deze robot uit doet je denken in aan Transformers en op tv in Robocop. Samen met een in co-piloot bestuurt op tv Klaas deze robot. Tijdens de opnames tijdens dreigt de robot uit in de brand te vliegen. de Lukt het in Klaas toch nog een zijn missie te op volbrengen? Verder stapt Klaas voor één van dag in de tijdens in voetsporen van concertfotograaf in Raymond van Olphen. uit The Rolling Stones, Mumford and door Sons, Madonna: de je kunt het zo gek van niet bedenken of van in hij heeft ze voor zijn lens door een gehad. Als officiële fotograaf voor de 3FM, in Radio 2 én diverse artiesten tijdens heeft Raymond tijdens de afgelopen vijftien jaar zijn met sporen zeker van verdiend. Klaas heeft wel in het wat ervaring met fotografie, in maar concertfotografie is een vak op tv apart. Tijdens Pinkpop door uit krijgt Klaas de op tv opdracht om foto's te maken een van zangeres Davina Michelle. van Radio-dj Frank tijdens van der Lende bepaalt naar welke foto's door geschikt de zijn voor de website van 3FM. op Zit er een door geslaagde foto van tijdens Klaas met tussen? Verder door crosst Klaas met zes de BN'ers in een zwaar gepantserd in voertuig van het het Nederlandse leger: De op tv Bushmaster. het Onderweg krijgen ze vijf wetenschappelijke in vragen. Degene die op op tv de meeste wetenschappelijke vragen naar goed heeft en de een snelste tijd met neerzet, wint in eeuwige roem. De op tv BN'ers die aan de tand worden op op gevoeld zijn: Iris Amber op Stenger, Edson Da van Graça, Moïse het Trustfull, Mert Ugurdiken, Daan naar Boom en de Stijn Fransen.

De het onmogelijke missie is: 'Kan het Klaas een naar salto maken met op tv een rijdende auto?' Klaas naar begint deze het spectaculaire missie bij de kartbaan van van Sebastiaan Bleekemolen. een Hij is de in op tv zoon van een op Formule 1-racer en de zelf racet hij al meer dan een 25 jaar op tijdens topniveau. met Tegenwoordig traint tijdens hij zijn eigen raceteam en heeft uit hij een de aantal kartbaans, waaronder de naar Wall of Death. naar Klaas probeert de op deze steile wand naar verticaal omhoog te in rijden met een op de kart. Vervolgens roept Klaas de hulp uit de in van stuntman uit Brian. Hij heeft door al voor diverse films de een meest onmogelijke met stunts met auto's het gedaan. Klaas probeert met uit zijn Klaas Kan Alles-auto op een salto van te maken. met Of de missie door uiteindelijk lukt, het weten we pas als Klaas naar op tv Duitsland gaat. Michael op Mack is in uitvinder en gek het op door achtbanen. Zijn laatste uitvinding is de naar Kartinger: een looping op tv de die je zelf met een een kart op tv kunt nemen. Dit van is uniek in de wereld van en super van nieuw! En Klaas mag een deze testopstelling in in Neurenberg als een het van naar de eerste proberen. Voor tijdens het duel reist Klaas de naar Japan de om een duel aan te uit gaan een met sushichef Takahashi. Hij door is al met dertien jaar sushichef en één op tv van op tv de besten van Tokyo. Wie de maakt met de lekkerste sushi? een Een driekoppige Japanse door jury oordeelt. En op tv treedt Klaas voor naar letterlijk één dag in de uit voetsporen van het een olifantenpedicure, Tamara van naar der Valk. met Klaas gaat met aan de een slag bij Wildlands een in Emmen, waar hij het de voetverzorging van deze in imposante dieren het voor zijn rekening een neemt.

De missie is: de door Kan Klaas Alberto Stegeman ontmaskeren? Alberto op een is tv-presentator en met bekend als undercover-journalist. Op tijdens een gemaskerd bal in met een kasteel is een Alberto van een plan een beeldje te stelen. tijdens door Lukt het Klaas om Alberto op op met tijd te ontmaskeren? Als eerste krijgt op naar Klaas les van Leen tijdens van der Plas. Leen de is ex-rechercheur in en is gespecialiseerd in predictive met profiling. tijdens Predictive profiling is een techniek de om uit afwijkend gedrag een van personen er snel uit te het kunnen pikken. Vervolgens in krijgt Klaas in hulp van een computerprogramma van dat naar verdacht gedrag herkent. Tenslotte roept met hij de de hulp in met van Peter in Hoekstra. Hij is vanaf het uit begin op tv betrokken geweest bij het ontwikkelen met van naar gezichtsherkenning. * Klaas gaat een duel het door aan met hoogspringer door Marius Wouters. Marius werd in 2018 op op tv derde op het op NK Hoogspringen. Zijn persoonlijke op tv record staat het op 2 meter 11. Hij traint de zes het keer per week. Klaas traint op tv niet het zo veel maar krijgt in hulp een van de nieuwste een versie van de pogostick. de Een pogostick is een op hoogspringstok. Biff een Hutchison is de ontwerper naar van deze enorme pogostick. op op Hij heeft het tijdens wereldrecord hoogspringen met pogostick op tv op zijn naam staan; 3,35 de m. met Lukt het Klaas tijdens om met deze stok hoger op te tijdens springen dan een professioneel hoogspringer? tijdens * Voor op het de bijzondere beroep van naar deze week is uit Klaas afgereisd naar Tokyo, de hoofdstad de de van Japan. Toshiji Kawakubo is tijdens gids in het naar Honjo Bosai-kan in Life Safety Learning op tv Center. Dit centrum is van bedoeld om Japanners te door leren door om gaan met rampen. Daar door hebben van ze onder andere een het aardbevingssimulator. In door Japan gebeuren jaarlijks duizenden tijdens aardbevingen, vaak naar met dodelijke slachtoffers. op tv Aan Klaas in de taak om op als gids de gasten het van het museum te in begeleiden bij de op tv aardbevingssimulator.

De droom door van velen op tv en voor Klaas op is zijn op tv uitdaging van deze week: in Kan Klaas een de superheld zijn? Als met eerste gaat Klaas langs uit bij Cosplay Gene. Hij in in gebruikt kostuums en accessoires om van een op tv superheld uit te beelden. Hij maakt met alles zelf. een Klaas op mag zijn transformerpak aantrekken om naar te een ervaren hoe het is om superheld op tv door te zijn. Maar wat met is een superheld naar zonder superpowers? Daarvoor gaat met hij langs de bij Arjan van Drunen. op tv Hij heeft tijdens voor Klaas van een vlammenwerper ontworpen, de waarmee Klaas vuur uit door zijn handen kan laten tijdens komen. Maar om echt de een door superheld te worden, moet Klaas op naar Japan. in Daar staat een uit gigantische robot van op achtenhalve meter hoog. Klaas door uit mag plaatsnemen in de robot en de de superpower uit van de van robot gebruiken. Voelt dit het voor Klaas alsof naar hij een echte van superheld is? * op tv In een uit duel gaat Klaas een de strijd op tv aan met Rowan Boin. Zij is een de hoofd huishoudelijke dienst het van een hotel. Een bekende boyband het uit heeft in het hotel gelogeerd met en heeft er een het flinke puinhoop het van gemaakt. Wint Klaas de of Rowan op tv bij het de schoonmaken van de kamers? van Klaas krijgt van hulp van allerlei schoonmaakgadgets. een Janice Goossens beoordeelt wie een de kamer de het beste heeft de schoongemaakt. naar Zij is in met 2017 verkozen tot schoonmaker van het het jaar door bij de jaarlijkse Golden met Service tijdens Awards en heeft een supergoed op tv oog een voor het inspecteren van met de kamers. * Klaas door mag voor één dag door voltigeur in zijn. Een voltigeur is een met soort acrobaat de op een paard. met Arthur Seidel is één op tv van de de beste van voltigeurs van Nederland. Hij naar is pas achttien jaar jong, uit maar hij doet uit dit al van vanaf dat hij met acht jaar in is. Inmiddels met steelt Arthur ook bij internationale voltige-wedstrijden tijdens de van show. Klaas moet het vandaag een in rol spelen in zijn show. Lukt een het Klaas het te door blijven staan op uit paard?

De op onmogelijke missie is: Kan naar Klaas tijdens op twee plekken tegelijk met zijn? Klaas wordt in uitgedaagd om een lezing op te geven over quantum een door mechanica, maar dan een op twee verschillende plaatsen het en het op tv zelfde tijdstip. Klaas op tv doet eerst een door poging bij kunstenaar Freerk Wieringa. Hij door heeft een grote een stalen door avatar ontworpen. Door middel van het een exoskelet een dat Klaas de aantrekt kopieert de robot zijn in de bewegingen. Vervolgens komt Klaas uit in bij de door Double Robot. Een tablet op van wieltjes, dat uit op afstand het bestuurbaar is. Door middel het van een videoverbinding kun uit je in praten met de andere mensen. Om deze op uitvinding uit te proberen verrast in Klaas zijn op lunch-gast om als op tv robot naar aan te schuiven. Om zijn missie van te laten slagen door de zoekt Klaas een combinatie van zijn van bewegingen en praten. van door Hij treedt in de voetsporen met van Michael uit Jackson en Amy Winehouse het en laat een hologram van tijdens van zichzelf maken. Is Klaas geloofwaardig van genoeg het als hologram om deze missie uit te laten door slagen? * Voor het van duel de reist Klaas af naar Japan een waar het naar regenseizoen is. Des te naar groter is van de uitdaging. Daar in gaat hij namelijk met met behulp van allerlei de met weer-gadgets de strijd aan op tv met een op tv lokale weervrouw. Wie voorspelt het tijdens beste het weer voor een uit de komende dag? * Klaas treedt een door voor één dag in de de schoenen van een tijdens monster truck driver. Hij de mag plaatsnemen met in de een drie meter hoge truck met van 1500 PK. Van het uit de Amerikaanse coureur Jon Zimmer krijgt een Klaas instructies. een Jon Zimmer is een nu het al dertien jaar op tv monster truck driver. In 2009 naar won hij met de Monster Jam Rising met Star met Award en dit jaar deed hij naar naar mee met de World een Finals, waar van de besten der de aarde om de titel strijden. Lukt op tv het Klaas om met overtuigend een een rondje te rijden in met het op tv Feijenoordstadion?

Klaas wordt door uitgedaagd door tijdens de snelste zwemmer van op tv dit moment: Jesse de Puts. Twee jaar geleden in van was Jesse de snelste van met de wereld op de tijdens 50 een meter vrije slag. Klaas krijgt tijdens de van bijna onmogelijke missie: door Kan Klaas sneller met zwemmen dan Jesse Puts? op tv Klaas begint met met een bezoekje aan de met beste leermeesters op de een dit gebied: vissen. Bioloog Max Janse de neemt Klaas mee naar een in de onderwaterwereld van Burgers een Zoo. naar Samen observeren ze één van het de van snelste dieren ter wereld: haaien. Om op zijn zwemtechniek verder in aan in te scherpen naar gaat Klaas langs bij Onko Drent. door Hij heeft de zo ongeveer alle op tv gadgets een op het gebied van op zwemmen. In een poging uit om zijn op missie te halen gaat de hij uiteindelijk tijdens de strijd aan met de op tv WASUB op van TU de Delft. Deze menselijke onderzeeër gaat op van topsnelheid dertien door kilometer per uur. met Lukt door het hem om Jesse Puts op tv te verslaan? * Het het duel gaat in Klaas aan de tegen de Nederlands Kampioen met straatmaken: uit Marten Everse. Met een naar machinale bestratingsklem hoopt in Klaas het snelste en netste het straatje te leggen. naar * Voor het op beroep van het deze week reist Klaas met af naar Japan. met Daar is de hij de voor één dag ninja, op een eeuwenoud beroep in in Japan. Klaas leert sluipen, de bespioneren en verschillende een vechttechnieken. Hij wordt op tv klaargestoomd om aan het het einde in van de dag een de ninja-show te geven. tijdens Krijgt hij de tijdens vechttechnieken van deze met Japanse krijger in op tijd uit onder de naar knie?

De skills op tv van Klaas worden uit op de tijdens proef gesteld: op Kan Klaas blijven door staan bij een tornado? Maar het dat uit is toch onmogelijk? Juist en door daarom op tv een perfecte missie een voor Klaas. Daarvoor het klopt hij eerst aan uit bij oud-weerman en stormjager Reinier een uit van den Berg. Wat met is een tijdens tornado precies? En bij het hoeveel kilometer per uur moet op tv hij dan blijven naar uit staan? In een het bioscoop laat Reinier indrukwekkende in beelden van voorbijrazende tornado's zien. het met Klaas begint zich serieus af naar te een vragen of hij bestand is naar tegen door zo'n gevaarte. Om vast een beetje door te uit oefenen gaat hij het langs bij één van een de grootste het windtunnels ter op tv wereld. In deze 46 door meter lange windtunnel op in Eindhoven gaat op Klaas de met kracht van wind ervaren. Om het zijn missie door te halen heeft Klaas op tv iets slims bedacht. naar Hij reist af het naar Engeland waar hij door op een vliegtuig op tv van mag staan. Op op tv 300 meter hoogte kan hij met de kracht in van een van echte tornado ervaren. Wingwalker en ervaren tijdens luchtacrobaat Katie Hobbs door tijdens geeft Klaas instructies. Maar durft de Klaas het op aan om erop door te klimmen? de * Voor het duel daagt de Klaas met veldrijder Lucinda Brand op tv uit Rotterdam uit. Klaas heeft goede uit met hoop dat hij met zijn rupsbandenvoertuig van de Nederlands naar Kampioen gaat verslaan. op * Klaas het is voor één dag naar LOTUS. Lukt het het hem om bij op tv een grote door oefening voor de brandweer op tv een geloofwaardig ongevalslachtoffer uit in te beelden? Ervaren de van LOTUS, Bojoura Hoogvliet, brengt van hem de van kneepjes van het vak het bij.

Klaas naar gaat een bijna onmogelijke naar missie aan: naar Kan Klaas onzichtbaar worden? Als op de eerste gaat Klaas langs bij de op tv uit TU Delft. Professor doctor Sylvia naar Pont doet onderzoek van naar het hoe wij waarnemen, dus hoe een wij het horen, voelen, proeven, ruiken en een zien. Ook in het onzichtbaar maken van met objecten hoor daar bij. met Door op tv te spelen met tijdens verschillende lenzen kan ze op een stukje van in Klaas onzichtbaar maken. Ook op in onthult ze de met techniek achter de eeuwenoude goochelaarstruc de in Pepper's ghost truc. met Als op tweede stap tijdens zal Klaas als van een kameleon de kleuren en in vormen van zijn een omgeving opnemen. Klaas wil op tv uiteindelijk zijn missie op tv gaan de halen door met een 'onzichtbaarheidsmantel' aan te trekken. de Met een behulp van de nodige techniek de moet Klaas in de door het achtergrond verdwijnen. Vinden magicians in Rob en het Emiel, bekend van op tv het tv-programma Street Magic, uit deze verdwijntruc goed genoeg? * met Klaas gaat het ook een duel naar aan met door een glazenwasser. Bovenop één van tijdens de hoogste gebouwen uit het van Nederland, de Haagse Toren. Klaas de heeft op tv een 'glazenwasrobot' op tv als troef, die hem moet helpen naar een kans te naar maken tegen naar een doorgewinterde glazenwasser. Nederlands het kampioen glazenwassen op tv Sven van tijdens den Burgh bepaalt op uiteindelijk wie deze battle in op duizelingwekkende hoogte een gewonnen heeft. * Klaas naar uit is voor één dag sloper van van een de bikkelhard gebouw... een op tv oude gevangenis.

Klaas in gaat een van sportieve missie aan: Kan Klaas de in maximaal met tweeënhalf uur de van hele Afsluitdijk over wandelen? De door van Afsluitdijk is dertig op tv kilometer, dus moet Klaas gemiddeld twaalf in kilometer per uur op wandelen. door De gemiddelde wandelsnelheid op tv is vijf door kilometer per uur, een dus dat wordt naar een flinke uitdaging. van Als eerste gaat Klaas langs bij het op tv Nederlands kampioen snelwandelen, Rob Tersteeg. Vervolgens door op gaat Klaas langs bij de Universiteit van in Twente. Daar ontmoet hij op dr. Edwin de van Asseldonk. Zijn specialisme is op tv de tijdens revalidatie robotica. Met op tv een exoskelet probeert Klaas zijn tijdens wandelsnelheid de te verbeteren. Lukt het Klaas deze het missie tijdens te laten slagen met de van elektrische een loopfiets, de Lopifit? * op Klaas een gaat een duel aan met tijdens één van de op bekendste de piano-straatartiesten van Seattle: Jeffrey met Circus. Zonder uit noten te kunnen tijdens lezen gaat Klaas met tijdens een bijzondere uit 'illuminating piano' een nummer van Coldplay de spelen van op een plein midden in op met het centrum van van Seattle. De piano naar geeft met oplichtende toetsen aan hoe naar Klaas tijdens moet spelen. in Lukt het Klaas een om het Amerikaanse publiek te met overtuigen? het * Klaas is voor één dag het professioneel drone-racer. Dino op Joghi is de op tv door beste drone-racer van Nederland en momenteel door vierde het van de wereld. Drone-racen is met enorm populair geworden, in er zijn over door op de hele wereld toernooien, teams door worden gesponsord het en er de is flink wat naar prijzengeld te verdienen. tijdens Klaas neemt de naar plaats van Dino in bij met een drone-racewedstrijd in het van drone-center in uit Valkenburg.

Klaas naar zoekt een antwoord op de op tv met vraag: Kan Klaas de van ruimte in? Astronaut tijdens André Kuipers weet als geen een ander de hoe het is van in de naar ruimte en hoe je daar moet met komen. Hij maakt het Klaas duidelijk dat tijdens op jarenlange voorbereiding nodig is met om dit te realiseren. Helaas het heeft op Klaas die in tijd niet en moet tijdens hij dus op met zoek naar een creatieve een oplossing om door zijn missie te op laten slagen. Zo kan hij het wel van met een uit hololens beleven hoe het eruitziet uit in de ruimte. een Uiteindelijk zoekt tijdens Klaas de oplossing op in Amerika. In New Mexico in is van de American met Spaceport, waar naar verwachting naar binnen enkele jaren commerciële tickets naar naar de ruimte in te boeken zijn. de Bij van de Spaceport volgt Klaas uit studenten uit van de universiteit van Oregon. tijdens Tijdens op tv de 'Wereldcup raketlanceringen' lanceren zij met een raket, waar ze op tv een jaar naar lang een aan gewerkt hebben. Kan Klaas daarmee op dan naar toch naar een de ruimte? * Klaas tijdens gaat een duel op tv aan met de zeer ervaren met oppas Maartje van op Gorp. Om tijdens de beurt van gaan zij en Klaas op oppassen bij uit de familie Hekkelman met in Zutphen. Ze hebben in vijf kinderen: een eeneiige met tweeling van 3,5 tijdens maand: Joek van en Olin, een door jongen, op Tibbe van negen, een meisje, naar Bette van tijdens acht en het nog een meisje, Fride op van drie jaar. Met een in hele stapel een gadgets tijdens probeert Klaas alle kinderen door zoet te houden. Lukt op tv het hem uit om alles onder tijdens controle te houden of in kan de professionele met Maartje dat toch beter? een De van ouders kijken naar via een afstandje mee en mogen naar het eindoordeel geven. de in * Klaas is voor één op tv dag 'wachtcommandant' bij door de Koninklijke Landmacht. naar Majoor Patrick Walthuis met laat Klaas door kennismaken met de allernieuwste gadgets op tv en technieken met die het leger gebruikt. uit Lukt het het Klaas naar om met al deze technische in hoogstandjes de de vijand buiten de deur te in op tv houden?

Klaas zoekt een tijdens antwoord op naar de vraag: Kan met Klaas van een tsunami overleven? Als eerste gaat op op tv Klaas naar Delft. naar Daar staat een enorm apparaat met waarmee golven gemaakt worden. op Daar leert het Klaas door wat een tsunami op tv eigenlijk is. In een wildwaterbaan op ervaart tijdens Klaas met meervoudig Nederlands door kampioen wildwaterkano-slalom en wildwaterexpert Maarten het op tv Hermans hoe sterk de kracht tijdens van van water is. In Seattle uit heeft Klaas de ultieme het oplossing om door een tsunami te het overleven: de 'survival capsule'. met Klaas tijdens laat zich in deze capsule op tv droppen op tijdens zee. Maar is de bal de waterdicht en het van alle gemakken voorzien? door de * Voor het duel gaat Klaas op tv het naar het Europees Parlement in het Brussel. Daar gaat tijdens hij een battle aan de tijdens met tolk Annemieke in Kuipers. Kan Klaas met naar een vertaalgadget een op gesprek tussen Nederlands de parlementarier Wim van een de Camp en een het Poolse collega beter tijdens vertalen dan de professionele de tolk? uit * Klaas doet voor het één met dag het beroep van Offical ePlayer in van Ajax: Koen een Weijland. Wie wil op tv niet zo'n de droombaan, want Koen op mag een de hele dag, betaald, computerspellen spelen. naar uit Klaas gaat spelen tegen één op tv van op de beste e-spelers van de wereld: naar Dani Hagebeuk door (ook van een Ajax). De wedstrijd wordt een bovendien het live uitgezonden op internet. uit Kan Klaas met al deze spanning wel een aan?

Klaas krijgt van via het een videoboodschap de missie van het deze week van kickbokser in Rico met Verhoeven: Kan Klaas ongezien op een een selfie maken met tijdens Rico Verhoeven? Als eerste gaat Klaas een langs van bij privédetective Nico van den door Dries. Van op hem leert het Klaas hoe en waar in hij tijdens Rico kan vinden. Vervolgens gaat uit Klaas uit langs bij gadgetexpert van door Bright, David Lemereis. met Hij staat bekend om naar z'n legendarische uit uitpakparty's. Hij test door samen met Klaas uit diverse selfie-gadgets. Maar de in oplossing om deze op missie te laten slagen naar komt uit met een onverwachte van hoek. Lukt het Klaas het met een mini-duikboot van Rico te een benaderen en zonder aangevallen te in worden door de de kickbokser een de selfie door met hem te maken? * Klaas tijdens gaat het een duel aan met in skateboarder Iris met Besseling. In 2016 werd de ze Nederlands kampioen skateboarden uit tijdens bij het onderdeel Bowl. op Bovendien zit ze door in het tijdens selectieteam van de Olympische de Spelen van 2020. Op de een van skateboard-parcours in Utrecht het probeert Klaas haar te naar verslaan met een elektrisch op tv skateboard. * Klaas reist op af tijdens naar Amerika om een wel van heel apart beroep uit uit te van oefenen: Kettingzaagkunstenaar. Op tijdens een kettingzaagfestival het in Sedro-Woolley (WA) een maakt Klaas met zijn kunstwerk. Hoeveel geld zal zijn van creatie aan het met einde uit van de dag het op de veiling in opleveren?

De van missie is: met Kan Klaas een een kluis kraken? Als eerste gaat Klaas van langs bij het Toool. Dit is een de grootste lockpickingorganisatie de van Nederland. Eén de van van hun leden is Jos Weyers. van Hij is wereldrecordhouder en op meervoudig Europees op én Amerikaans op kampioen sloten de openmaken. Twee keer per maand naar komt hij met andere tijdens lockpickers samen het in het een Amsterdams café om, een hoe kan het door ook anders, sloten open te in maken. Als Klaas tijdens naar merkt dat dit nog niet zo van van makkelijk is, gaat hij vervolgens voor op tv het grovere het werk: Met een twintig tijdens meter tijdens hoge kraan laat hij kluizen op tv naar beneden vallen op om een te kijken of ze van daarmee open te de krijgen door zijn. De oplossing met voor deze missie komt van tijdens meesterkraker en naar kluisspecialist Maurice Kemp. uit Hij heeft er zijn levenswerk een van gemaakt; de kluizen het openen. Al meer dan 25 het jaar op verdient hij daar professioneel zijn brood door mee. het Geen kluis is voor hem de te door groot, te zwaar of te naar sterk. de Met een speciale robot een kan Klaas zijn uit kluis kraken, maar met lukt door dat binnen de drie dagen om met alle cijfercombinaties te in tijdens doorlopen? Ook gaat Klaas een duel uit aan met de van internationaal bekende op tv DJ Julian Jordan. op De 22-jarige Julian op Dobbenberg, oftewel Julian het Jordan, timmert de laatste met jaren hard met aan de weg met als dj. Inmiddels met vliegt naar hij de hele tijdens wereld over van optreden naar door optreden en draait hij tijdens mee in de de absolute top van van het de dancewereld. Sinds begin dit op tv jaar draait de tijdens in het Apeldoorn geboren dj maandelijks in op tv Vegas. In dezelfde door club een waar Calvin Harris uit en Martin Garrix maandelijks draaien. naar In de op trendy club de 'Jimmy het Woo' door in Amsterdam gaat Klaas het met dj-gadgets het duel aan tijdens het met Julian Jordan. Een kritisch op tv publiek van door 75 kinderen bepaalt wie de met beste dj is. op tv En Klaas uit is voor één dag op tv cowboy. van Cowboy Douglas Hogue is een het echte plattelandsjongen en op runt samen op met zijn tijdens vrouw en kinderen deze ranch in tijdens aan de rand van tijdens El Paso in de door Amerikaanse staat Texas. uit De een ranch is gigantisch op tv en is één van op tv de nog op tv volledig werkende vee-ranches in deze buurt. met Klaas moet uit aan de slag op de het van terrein.

De missie is: in van Kan Klaas zweven de met een vliegend tapijt? Als eerste door gaat Klaas langs van in bij de Efteling. met De fakir vliegt daar op als sinds door 1958 dagelijks heen en van weer op zijn in tapijt. Maar de fakir met wil zijn geheim niet een prijsgeven, dus moet naar met Klaas op zoek naar andere oplossingen. met Samen met skydive-instructeur met Bas een Driessen probeert Klaas op op een het Perzisch tapijt in een windtunnel in te de vliegen. Het levert toffe beelden op op, door maar het is nog op tv niet naar tijdens tevredenheid. Om zijn missie tijdens te halen gaat Klaas met gebruikmaken van het het 'hoverboard'. Dit in is de opvolger van zijn een bekende broer naar het flyboard, op dat iedereen een wel eens boven het water de heeft tijdens zien stunten. Met het uit hoverboard hoopt Klaas de op tv perfecte vliegende voorwaartse uit beweging te de maken. Lukt het Klaas in met naar een tapijt op deze gadget boven de het water op te in zweven? Ook gaat Klaas een duel door aan tijdens met de internationaal bekende met poolbiljarter Nick het van den Berg. Wie het wint een potje in 8-ball? het Natuurlijk krijgt Klaas weer een met aantal gadgets uit om te het proberen de winnaar te worden in op het de groene laken. En het Klaas is voor één het dag kasteelbeheerder bij Slot van Loevestein. Slot Loevestein met is rond 1357 met gebouwd. Het kasteel het was heel lang in een in staatsgevangenis. De bekendste gevangene was een Hugo de Groot, met die na twee op tv door jaar ontsnapte in een door kist. Veel later werd het uit kasteel gerestaureerd en naar tegenwoordig is het op tv een rijksmuseum. tijdens Tim Schrijver een is de op tv beheerder van dit door kasteel. Het takenpakket is groot. op Zo doet tijdens hij het onderhoud van van het kasteel en op tv moet hij in ook in historische uit kostuums presentaties in geven aan bezoekers. naar Lukt het Klaas om in de op tv in rol van Hugo uit de Groot de bezoekers de van het de museum te overtuigen?

De de missie is: naar Kan Klaas een nacht op doorbrengen bij -30 op tv graden? Als eerste gaat met Klaas langs bij een tijdens diepvriesopslag, waar mensen op de hele tijdens dag werken op bij -27 graden. naar Hoe houden zij tijdens zich warm gedurende het uit werk? Daarna gaat Klaas met langs bij op het Freezlab in Amsterdam. naar Om je het lichaam te resetten tijdens gaan van mensen hier in een cabine waar naar het -110 graden door is. Deze extreme het kou is voor de Klaas niet langer het vol te het houden dan de drie minuten. Iemand die weet op tijdens hoe je wel een hele van nacht bij tijdens zulke lage temperaturen kan doorbrengen een is op tv bergbeklimmer Wilco van op tv Rooijen. Hij is Nederlands de bekendste bergbeklimmer die al door veel uit bergen heeft bedwongen. door In 2008 raakte hij het vermist met op de berg de K2, maar door keerde na van drie dagen levend terug het uit de zone een des de doods. Klaas uit reist niet af naar de Himalaya, in maar kan door zijn missie gewoon de in Nederland doen. Bij het uit TNO heeft Niels Bogerd, de expert thermische uit fysiologie, een testruimte waar op Klaas bij door -30 graden een hele nacht het mag in doorbrengen. Gaat dit Klaas lukken met met de tips in van tijdens Wilco? Ook gaat Klaas een uit duel aan met een Nederlands beste op golfster. Anne op tv van Dam kwam op op tv haar zesde een jaar in aanraking een met golf en bleek zo'n talent een van te zijn dat ze niet meer de te stoppen was. uit In januari 2015 op tv van werd ze op haar van negentiende professional en momenteel is het ze de beste naar van een Nederland. Om haar te kunnen de verslaan maakt uit Klaas gebruikt van tijdens de smart op tv golf club. in Met deze gadget kun de je je swing trainen. Hij in heeft van ingebouwde sensoren die een met hele preciese analyse een via een app geven. op En Klaas is op op voor één dag donutbakker. In het tijdens tijdens land van de donuts, van Amerika, bakt Klaas in een zelfbedachte donut met op tv vulling van naar drop en een stroopwafels.

mei 2021
05-10-2019 18:20

Klaas Kan Alles

Klaas kan alles - Klaas Kan Alles

Klaas start meteen met één van de zwaarste fysieke uitdagingen tot nu toe, namelijk: Kan Klaas een auto optillen en wegsmijten? Als eerste gaat Klaas langs bij Alex Moonen. Hij was vier keer de sterkste man van Nederland en heeft ervaring m...

02-10-2019 13:35

Kan Klaas een salto maken met een rijdende auto?

Klaas kan alles - Kan Klaas een salto maken met een rijdende auto?

De onmogelijke missie is: 'Kan Klaas een salto maken met een rijdende auto?' Klaas begint deze spectaculaire missie bij de kartbaan van Sebastiaan Bleekemolen. Hij is de zoon van een Formule 1-racer en zelf racet hij al meer dan 25 jaar op ...

29-09-2019 13:10

Kan Klaas Alberto Stegeman ontmaskeren?

Klaas kan alles - Kan Klaas Alberto Stegeman ontmaskeren?

De missie is: Kan Klaas Alberto Stegeman ontmaskeren? Alberto is tv-presentator en bekend als undercover-journalist. Op een gemaskerd bal in een kasteel is Alberto van plan een beeldje te stelen. Lukt het Klaas om Alberto op tijd te ontmask...

29-09-2019 12:45

Kan Klaas een superheld zijn?

Klaas kan alles - Kan Klaas een superheld zijn?

De droom van velen en voor Klaas is zijn uitdaging van deze week: Kan Klaas een superheld zijn? Als eerste gaat Klaas langs bij Cosplay Gene. Hij gebruikt kostuums en accessoires om een superheld uit te beelden. Hij maakt alles zelf. Klaas ...

29-09-2019 12:20

Kan Klaas op twee plekken tegelijk zijn?

Klaas kan alles - Kan Klaas op twee plekken tegelijk zijn?

De onmogelijke missie is: Kan Klaas op twee plekken tegelijk zijn? Klaas wordt uitgedaagd om een lezing te geven over quantum mechanica, maar dan op twee verschillende plaatsen en het zelfde tijdstip. Klaas doet eerst een poging bij kunsten...

28-09-2019 14:05

Kan Klaas sneller zwemmen dan Jesse Puts?

Klaas kan alles - Kan Klaas sneller zwemmen dan Jesse Puts?

Klaas wordt uitgedaagd door de snelste zwemmer van dit moment: Jesse Puts. Twee jaar geleden was Jesse de snelste van de wereld op de 50 meter vrije slag. Klaas krijgt de bijna onmogelijke missie: Kan Klaas sneller zwemmen dan Jesse Puts? K...

28-09-2019 13:40

Kan Klaas blijven staan bij een tornado?

Klaas kan alles - Kan Klaas blijven staan bij een tornado?

De skills van Klaas worden op de proef gesteld: Kan Klaas blijven staan bij een tornado? Maar dat is toch onmogelijk? Juist en daarom een perfecte missie voor Klaas. Daarvoor klopt hij eerst aan bij oud-weerman en stormjager Reinier van den...

28-09-2019 13:15

Kan Klaas onzichtbaar worden?

Klaas kan alles - Kan Klaas onzichtbaar worden?

Klaas gaat een bijna onmogelijke missie aan: Kan Klaas onzichtbaar worden? Als eerste gaat Klaas langs bij de TU Delft. Professor doctor Sylvia Pont doet onderzoek naar hoe wij waarnemen, dus hoe wij horen, voelen, proeven, ruiken en zien. ...

28-09-2019 12:50

Kan Klaas in maximaal 2.30 uur de hele afsluitdijk over wandelen?

Klaas kan alles - Kan Klaas in maximaal 2.30 uur de hele afsluitdijk over wandelen?

Klaas gaat een sportieve missie aan: Kan Klaas in maximaal tweeënhalf uur de hele Afsluitdijk over wandelen? De Afsluitdijk is dertig kilometer, dus moet Klaas gemiddeld twaalf kilometer per uur wandelen. De gemiddelde wandelsnelheid is vij...

28-09-2019 12:20

Kan Klaas de ruimte in?

Klaas kan alles - Kan Klaas de ruimte in?

Klaas zoekt een antwoord op de vraag: Kan Klaas de ruimte in? Astronaut André Kuipers weet als geen ander hoe het is in de ruimte en hoe je daar moet komen. Hij maakt Klaas duidelijk dat jarenlange voorbereiding nodig is om dit te realisere...

28-09-2019 11:55

Kan Klaas een tsunami overleven?

Klaas kan alles - Kan Klaas een tsunami overleven?

Klaas zoekt een antwoord op de vraag: Kan Klaas een tsunami overleven? Als eerste gaat Klaas naar Delft. Daar staat een enorm apparaat waarmee golven gemaakt worden. Daar leert Klaas wat een tsunami eigenlijk is. In een wildwaterbaan ervaar...

28-09-2019 11:30

Kan Klaas ongezien een selfie maken met Rico Verhoeven?

Klaas kan alles - Kan Klaas ongezien een selfie maken met Rico Verhoeven?

Klaas krijgt via een videoboodschap de missie van deze week van kickbokser Rico Verhoeven: Kan Klaas ongezien een selfie maken met Rico Verhoeven? Als eerste gaat Klaas langs bij privédetective Nico van den Dries. Van hem leert Klaas hoe en...

25-09-2019 13:30

Kan Klaas een kluis kraken?

Klaas kan alles - Kan Klaas een kluis kraken?

De missie is: Kan Klaas een kluis kraken? Als eerste gaat Klaas langs bij Toool. Dit is de grootste lockpickingorganisatie van Nederland. Eén van hun leden is Jos Weyers. Hij is wereldrecordhouder en meervoudig Europees én Amerikaans kampio...

18-09-2019 13:35

Kan Klaas zweven met een vliegend tapijt?

Klaas kan alles - Kan Klaas zweven met een vliegend tapijt?

De missie is: Kan Klaas zweven met een vliegend tapijt? Als eerste gaat Klaas langs bij de Efteling. De fakir vliegt daar als sinds 1958 dagelijks heen en weer op zijn tapijt. Maar de fakir wil zijn geheim niet prijsgeven, dus moet Klaas op...

11-09-2019 13:35

Kan Klaas een nacht door brengen bij -30 graden?

Klaas kan alles - Kan Klaas een nacht door brengen bij -30 graden?

De missie is: Kan Klaas een nacht doorbrengen bij -30 graden? Als eerste gaat Klaas langs bij een diepvriesopslag, waar mensen de hele dag werken bij -27 graden. Hoe houden zij zich warm gedurende het werk? Daarna gaat Klaas langs bij het F...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Klaas kan alles gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Klaas kan alles de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Klaas kan alles bij Klaas kan alles liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Klaas kan alles. Heb je een uitzending van Klaas kan alles gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Klaas kan alles gemist

Uitzending gemist van Klaas kan alles? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Klaas kan alles, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Klaas kan alles gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Klaas kan alles? Hier kun je alle uitzendingen van Klaas kan alles kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 140
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 18:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!