Programma gemist?

De laatste een missie van dit seizoen op op tv is: 'Kan Klaas een kluis kraken?' een in Als eerste gaat Klaas langs bij door Toool. Dit een is door de grootste lockpickingorganisatie van Nederland. Een op tv van hun leden naar in is Jos Weyers. Hij op tv is wereldrecordhouder uit en meervoudig Europees én Amerikaans een kampioen sloten openmaken. Twee op tv keer per tijdens maand uit komt hij met andere tijdens lockpickers samen in dit Amsterdamse op tv café uit om hoe kan door het ook uit anders... sloten open te op tv maken. Als Klaas op tv merkt dat dit een nog niet zo de makkelijk is, gaat de hij vervolgens voor een het grovere werk: met uit een 20 tijdens meter hoge naar kraan laat hij kluizen uit naar beneden vallen uit om te kijken of ze op het daarmee open te in krijgen zijn. De de oplossing voor deze missie tijdens komt van meesterkraker de en kluisspecialist Maurice Kemp. in Hij het heeft er zijn levenswerk van van gemaakt: in kluizen openen. Al meer dan 25 tijdens jaar verdient hij van daar professioneel het zijn brood mee. Geen naar kluis van is voor door hem te groot, te het zwaar of te van sterk. Met een speciale met robot met kan Klaas zijn kluis kraken, een maar in lukt dat binnen de drie door dagen om alle cijfercombinaties door te op doorlopen? * Deze week gaat op tv Klaas tijdens een duel aan met de de internationaal bekende dj op Julian Jordan. De de 22-jarige Julian Dobbenberg, op oftewel Julian Jordan, van timmert de laatste tijdens jaren door hard aan de op tv weg als dj. Inmiddels vliegt de hij de hele op tv wereld over van uit optreden naar optreden uit en op tv draait hij mee de in de absolute uit top van de van dancewereld. Sinds begin dit jaar naar draait op de in Apeldoorn geboren op dj maandelijks in Vegas. tijdens In op tv dezelfde club waar Calvin tijdens Harris en Martin op Garrix maandelijks draaien. het In de trendy uit club de 'Jimmy Woo' van met in Amsterdam gaat op tv Klaas met dj-gadgets het duel aan op met Julian in Jordan. Een kritisch publiek het in van 75 kinderen bepaalt wie van de beste dj in is. * En op Klaas is voor op een dag cowboy. Cowboy op tv Douglas Hogue door is een op echte plattelandsjongen en runt samen naar met een zijn vrouw op en kinderen deze ranch aan de het rand het van El Paso, het in de Amerikaanse tijdens staat Texas. De van ranch is in gigantisch en is naar één van de van nog volledig werkende uit veeranches in deze het buurt.

De missie van van deze week is: tijdens 'Kan op Klaas zweven met een vliegend op tv tapijt?' tijdens Als eerste gaat Klaas op langs bij op de Efteling. het De fakir vliegt in daar als sinds 1958 dagelijks heen een door en weer op zijn tapijt. Maar op tv de de fakir wil zijn geheim niet het prijsgeven, dus met moet Klaas op van zoek naar andere in oplossingen. Samen met van skydive-instructeur Bas het Driessen probeert Klaas op van een Perzisch tapijt van in een op windtunnel te vliegen. naar Het levert door toffe beelden op, van maar is nog met niet naar tevredenheid. Om zijn missie op te halen gaat tijdens de Klaas gebruikmaken van het op tv hoverboard. Dit is op tv de opvolger door van zijn bekende broer het tijdens flyboard, dat iedereen wel de met eens boven het met water heeft zien met stunten. Met het hoverboard hoopt tijdens Klaas de perfecte met vliegende voorwaartse beweging met te maken. Lukt het naar Klaas door met een het tapijt op deze gadget boven het uit van water te zweven? de * Deze week gaat Klaas een met duel door aan met de met internationaal bekende poolbiljarter Nick van het tijdens den Berg. Wie een wint een potje 8-ball? op tv Natuurlijk krijgt door Klaas weer een aantal een gadgets om op tv te proberen de winnaar te worden het op op tv het groene de laken. * En Klaas is voor een een dag kasteelbeheerder naar bij tijdens Slot Loevestein. tijdens Slot Loevestein is rond op 1357 gebouwd. Het kasteel was tijdens heel lang een een staatsgevangenis. De op bekendste gevangene was op Hugo de Groot, die op tv na het twee jaar ontsnapte het in een kist. Veel van later werd het kasteel een gerestaureerd en tegenwoordig het is op tv het een op tv rijksmuseum. Tim Schrijver is op de beheerder van dit kasteel. een Het tijdens takenpakket is groot. Zo een doet hij de het onderhoud van het uit kasteel en moet uit hij ook het in historische het kostuums presentaties geven aan bezoekers. Lukt op het Klaas om van in de rol tijdens van uit Hugo de Groot de tijdens bezoekers van het het museum te van overtuigen?

De missie op van deze week met is: 'Kan Klaas in een nacht doorbrengen tijdens bij van -30 graden? Als eerste op tv gaat Klaas langs bij een tijdens diepvriesopslag, waar mensen van de hele dag in werken bij naar -27 graden. op tv Hoe houden van zij zich warm gedurende uit het werk? Daarna door gaat Klaas langs bij de het op 'Freezlab' in Amsterdam. Om je door lichaam te resetten gaan in op mensen hier in een cabine waar in naar het -110 graden is. Deze extreme het kou is de voor naar Klaas niet langer tijdens vol te houden dan drie het minuten. naar Iemand die weet hoe je wel in een hele het nacht bij zulke lage op tv temperaturen de kan doorbrengen is bergbeklimmer Wilco in van Rooijen. Hij het is Nederlands in bekendste bergbeklimmer die al op tv veel bergen van heeft bedwongen. de In 2008 raakte hij op vermist op de in berg de K2, door maar naar keerde na drie dagen het levend terug uit de zone door des op tv doods. Klaas reist niet op tv af de naar de Himalaya, maar kan tijdens zijn missie gewoon in de Nederland uit doen. Bij TNO heeft Niels tijdens Bogerd, expert een thermische fysiologie, een testruimte van waar Klaas bij in -30 in graden een hele nacht tijdens mag doorbrengen. tijdens Gaat dit een Klaas lukken met de door tips van uit Wilco? * Deze week gaat Klaas een een duel de aan door met Nederlands beste een golfster. Anne van Dam kwam een op haar zesde jaar van in aanraking met met tijdens golf en bleek tijdens zo'n talent te uit zijn dat ze niet meer te de stoppen was. In naar januari een 2015 werd ze op haar op tv 19e professional en het momenteel van is de de beste van Nederland. Om haar te tijdens kunnen in verslaan maakt uit Klaas gebruikt van de in Smart Golf Club. Met deze in gadget kan in je je een swing trainen. naar Hij heeft ingebouwde een sensoren die een hele op preciese analyse via naar een app geven. * tijdens En op tv Klaas is voor het een dag donutbakker. op In het land van de donuts, door Amerika, een bakt Klaas een zelfbedachte het donut uit met vulling van drop en in stroopwafels.

Klaas uit gaat een bijna onmogelijke het missie aan: 'Kan Klaas door onzichtbaar worden?' Als op eerste gaat de Klaas langs bij naar de TU Delft. Professor door op doctor Sylvia Pont de doet onderzoek naar hoe wij waarnemen, tijdens dus uit hoe wij horen, naar voelen, proeven, ruiken met en zien. Ook het een onzichtbaar maken van objecten naar hoor daar bij. in Door op tv te spelen met in verschillende lenzen een kan ze een van stukje van Klaas de onzichtbaar maken. Ook onthult door ze de techniek met achter de eeuwenoude goochelaarstruc de op tv 'Pepper's ghost in truc'. Als tweede stap op tv zal Klaas naar als een kameleon door de op tv kleuren en vormen door van zijn omgeving opnemen. Klaas wil op tv op tv uiteindelijk zijn missie de gaan halen door een uit 'onzichtbaarheidsmantel' aan te trekken. tijdens Met behulp van op de nodige techniek moet tijdens Klaas in in de achtergrond naar verdwijnen. Vinden magicians Rob in en Emiel, bekend naar van het het tv-programma 'Street op tv Magic', deze verdwijntruc goed een genoeg? * Deze door week gaat Klaas in ook een duel aan met door een in glazenwasser. Bovenop tijdens een van de hoogste op gebouwen van Nederland, op de Haagse toren. op tv Klaas heeft een 'glazenwasrobot' als van troef, van die hem moet van helpen een met kans te maken tegen een doorgewinterde uit glazenwasser. Nederlands het kampioen glazenwassen op tv Sven van den Burgh op tv bepaalt uiteindelijk wie op deze battle op duizelingwekkende tijdens hoogte door gewonnen heeft. En Klaas de is voor een een dag de sloper van een bikkelhard gebouw: op tv een met oude gevangenis.

Klaas gaat een een sportieve van missie aan: 'Kan Klaas door in tijdens maximaal 2,5 uur de tijdens hele Afsluitdijk over wandelen' De van naar afsluitdijk is 30 kilometer, dus moet door Klaas gemiddeld 12 naar een km per uur wandelen. De een gemiddelde op wandelsnelheid is 5 km per uur, tijdens dus dat wordt naar een flinke uitdaging. door Als met eerste gaat Klaas langs door bij Nederlands kampioen snelwandelen, uit met Rob Tersteeg. Vervolgens gaat uit Klaas langs bij de het Universiteit Twente. met Daar ontmoet met hij Dr. Edwin van Asseldonk. uit Zijn specialisme een is de de revalidatierobotica. Met een exoskelet probeert Klaas een zijn wandelsnelheid tijdens te verbeteren. een Lukt het Klaas deze missie het door te laten slagen met naar de electrische loopfiets, de met lopifit? het * Deze week met gaat Klaas een het duel aan met naar een van de bekendste piano-straatartiesten naar van Seattle: tijdens Jeffrey Circus. Zonder noten het te kunnen het lezen gaat van Klaas met een bijzondere uit 'illuminating piano' uit een nummer van in Coldplay spelen op een plein midden het van in het centrum van uit Seattle. De piano geeft de met oplichtende het toetsen aan hoe Klaas op moet spelen. een Lukt het Klaas tijdens om het Amerikaanse het publiek te op tv overtuigen? * En Klaas met is voor een dag tijdens professioneel op droneracer. Dino Joghi is de beste in droneracer van Nederland in en momenteel op vierde van de wereld. op tv Droneracen is enorm uit populair geworden, er tijdens zijn over de het hele wereld toernooien, op tv teams worden gesponsord door en er is uit flink de wat prijzengeld te in verdienen. Klaas neemt naar de plaats met van Dino in bij naar een droneracewedstrijd in naar het dronecenter in een Valkenburg.

Klaas de zoekt een antwoord op de op uit vraag: 'Kan Klaas de ruimte in?' het Astronaut Andre Kuipers het weet als met geen ander hoe door het is op tv in de door ruimte en hoe je daar de moet van komen. Hij maakt het Klaas duidelijk dat jarenlange voorbereiding nodig het is om een dit te realiseren. Helaas naar door heeft Klaas die tijd in niet en moet hij dus een op tijdens zoek naar een creatieve met oplossing om zijn missie in te van laten slagen. Zo een kan hij wel met een het hololens beleven van hoe het eruit ziet met in de ruimte. van Uiteindelijk zoekt Klaas naar de oplossing op in Amerika. In door New Mexico is de op tv 'American Spaceport', in waar naar verwachting naar binnen enkele de jaren commerciële tickets naar van de tijdens ruimte te boeken naar zijn. Bij de Spaceport volgt Klaas uit studenten van de van universiteit van naar Oregon. Tijdens van de 'Wereldcup raketlanceringen' lanceren zij door een raket, tijdens waar ze op een jaar de lang aan gewerkt tijdens hebben. Kan Klaas daarmee dan op toch naar tijdens de ruimte? * door Deze week gaat uit Klaas een duel op tv aan met de in zeer ervaren oppas Maartje van van tijdens Gorp. Om de beurt gaan een zij en Klaas naar oppassen de bij de familie Hekkelman in met Zutphen. Ze hebben met vijf kinderen: in een eeneiige naar tweeling van 3,5 op maand: Joek & Olin, een jongen het Tibbe van van 9, in een meisje Bette van naar 8 en nog op een meisje Fride van 3 een jaar. het Met een hele stapel van gadgets op tv probeert Klaas alle kinderen van zoet te houden. Lukt een het hem om tijdens alles onder controle te een houden een of kan de professionele een Maartje dat door toch beter? de De ouders kijken de via een afstandje in mee en mogen het eindoordeel uit geven. * En Klaas uit is voor uit een dag van 'wachtcommandant' bij de Koninklijke Landmacht. op Majoor Patrick Walthuis op tv tijdens laat Klaas kennismaken met uit de allernieuwste op tv gadgets en technieken die het uit leger gebruikt. Lukt het op tv tijdens Klaas om met al deze het technische hoogstandjes de vijand het buiten de met deur te naar houden?

Klaas zoekt een de antwoord op de het vraag: een 'Kan Klaas een een tsunami overleven?' Als in eerste gaat tijdens Klaas naar Delft. Daar staat in een enorm apparaat waarmee op golven gemaakt een worden. Daar met leert Klaas wat op een tsunami eigenlijk is. In uit naar een wildwaterbaan ervaart op tv Klaas met meervoudig Nederlands kampioen wildwaterkano-slalom uit en de wildwaterexpert Maarten Hermans hoe door sterk een de kracht van water is. een In Seattle heeft in Klaas de ultieme oplossing door om een tsunami het te overleven: de de een 'survival capsule' . Klaas laat zich van in deze capsule door droppen op het zee. Maar is op de bal waterdicht van en van in alle gemakken voorzien? * Voor van het naar duel van deze week gaat de Klaas naar het de Europees op Parlement in Brussel. Daar naar gaat hij een op tv battle aan uit met tolk Annemieke Kuipers. de Kan een Klaas met een vertaalgadget een op gesprek tussen door Nederlands parlementarier Wim van de uit op Camp en een Poolse op tv collega beter naar vertalen dan de professionele de tolk? * En Klaas door doet de voor een dag een het beroep van op tv Offical ePlayer van Ajax: Koen van Weijland. naar Wie wil niet zo'n droombaan, uit want van Koen mag de hele dag, op betaald, computerspellen naar spelen. Klaas van gaat vandaag spelen op tegen een van de beste e-spelers op op tv van de wereld: Dani Hagebeuk naar (ook van Ajax). De op tv wedstrijd wordt bovendien uit live de uitgezonden op internet. Kan door Klaas al uit deze spanning wel een aan?

Klaas krijgt een via een videoboodschap de tijdens missie van tijdens deze week de van kickbokser Rico Verhoeven. de 'Kan Klaas op tv ongezien een selfie maken op tv met Rico Verhoeven?' Als de eerste gaat Klaas met langs bij naar privédetective het Nico van den tijdens Dries. Van hem leert Klaas hoe een en de waar hij van Rico kan vinden. Vervolgens gaat van Klaas langs bij gadgetexpert uit van Bright, het David het Lemereis. Hij staat bekend om z'n een legendarische uitpakparty's. met Vandaag in test hij samen met Klaas diverse het selfie-gadgets. Maar de in oplossing uit om deze missie te laten de slagen de komt uit een de onverwachte hoek. van Lukt het Klaas het met een mini-duikboot tijdens Rico te benaderen en zonder aangevallen naar te worden het door de kickbokser een de selfie uit met hem te maken? * tijdens Klaas in gaat een duel aan met op skateboarder Iris Besseling. uit In 2016 met werd ze uit Nederlands kampioen skateboarden in bij het onderdeel Bowl. Bovendien op tv een zit ze in het selectieteam van van met de Olympische Spelen van van 2020. Op met een skateboard-parcours in door Utrecht probeert Klaas haar van te verslaan met van een elektrisch skateboard. met * En Klaas reist op af naar Amerika om het wel een de heel apart beroep de uit te oefenen: met kettingzaagkunstenaar. Op een een kettingzaag-festival uit in Sedro-Woolley (WA) maakt met Klaas zijn kunstwerk. Hoeveel geld van zal naar zijn creatie op aan het einde van op de dag op naar de veiling op opleveren?

De met missie van deze week is: naar van Kan Klaas een nacht doorbrengen uit bij een -30 graden? Als eerste gaat het Klaas de langs bij een diepvriesopslag, waar mensen op tv de van hele dag werken bij naar -27 graden. met Hoe houden zij zich op warm gedurende tijdens het werk? Daarna gaat Klaas in langs bij tijdens het Freezlab uit in Amsterdam. Om tijdens je lichaam te een resetten gaan van mensen hier in een cabine waar door het -110 van graden is. uit Deze extreme kou is voor op tv Klaas van niet langer vol te het houden het dan drie minuten. het Iemand die weet hoe je wel uit een hele een nacht bij op tv zulke lage temperaturen kan het doorbrengen is door bergbeklimmer Wilco van Rooijen. Hij naar is naar Nederlands bekendste bergbeklimmer naar die al veel de bergen heeft bedwongen. naar In 2008 raakte tijdens hij vermist op tijdens de berg de K2, maar door van keerde na drie dagen levend terug met uit uit de zone des doods. met Klaas de reist niet af naar uit de Himalaya, maar de kan zijn missie de gewoon in Nederland doen. Bij uit TNO heeft met Niels Bogerd, op expert thermische fysiologie, een een testruimte door waar Klaas bij -30 graden op tv een tijdens hele nacht mag tijdens doorbrengen. Gaat dit Klaas lukken met met de tips van op tv Wilco? Ook uit gaat Klaas een tijdens duel aan uit met Nederlands beste golfster. naar Anne van Dam op tv kwam op haar zesde een jaar in aanraking in met golf naar en bleek zo'n talent in tijdens te zijn dat ze niet op meer te stoppen was. van In de januari 2015 werd de ze op door haar negentiende professional en door momenteel is ze de beste op tv op van Nederland. Om haar te naar kunnen het verslaan maakt Klaas tijdens gebruikt van de Smart Golf Club. op tv Met deze het gadget kan je je met swing trainen. het Hij heeft een ingebouwde sensoren die een hele het met preciese analyse via het een app geven. En Klaas in is voor een één dag donutbakker! een In het land van de van donuts, in Amerika, bakt Klaas naar een zelfbedachte met donut met vulling van drop het en naar stroopwafels.

De laatste naar missie van dit van seizoen: Kan Klaas een op kluis door kraken? Als eerste gaat Klaas op langs bij door Toool. uit Dit is de grootste uit lockpickingorganisatie van met Nederland. Een van hun een leden is Jos door Weyers. Hij is wereldrecordhouder in en met meervoudig Europees én Amerikaans kampioen de sloten openmaken. Twee keer uit een per maand komt hij met op tv andere van lockpickers samen in dit het Amsterdamse café op tv om hoe kan het ook anders... met sloten open te in maken. van Als Klaas op merkt dat dit nog niet in zo makkelijk met is, gaat een hij vervolgens voor het grovere in werk: Met van een 20 meter hoge kraan in tijdens laat hij kluizen naar in beneden vallen om te op kijken of ze op tv daarmee van open te krijgen op zijn. De oplossing voor deze van missie het komt van meesterkraker tijdens en kluisspecialist Maurice Kemp. Hij naar heeft er zijn levenswerk door van gemaakt; uit kluizen openen. in Al meer dan de 25 jaar verdient hij de daar op professioneel zijn brood mee. Geen tijdens kluis is met voor hem een te groot, te zwaar of in te sterk. Met een uit speciale naar robot kan Klaas op zijn kluis kraken, maar lukt het dat van binnen de drie dagen op om alle de cijfercombinaties te doorlopen? Ook gaat op tv Klaas naar een duel het aan met de internationaal bekende DJ tijdens Julian door Jordan. De met 22-jarige Julian Dobbenberg, oftewel Julian op tv Jordan timmert door de laatste jaren naar hard aan op de weg als dj. Inmiddels het vliegt hij een de hele wereld over van een optreden naar optreden uit en draait met hij mee in door de absolute op top van de uit dancewereld. Sinds begin dit jaar een draait uit de in Apeldoorn geboren de dj maandelijks in het Vegas. In dezelfde club een waar Calvin Harris naar en Martin Garrix met maandelijks draaien. een In op tv de trendy club de op 'Jimmy Woo' in op tv Amsterdam gaat Klaas met dj-gadgets door het duel een aan door met Julian Jordan. Een kritisch publiek op tv uit van 75 kinderen met bepaalt wie de beste dj met is. En Klaas van is op voor één dag cowboy. van Cowboy Douglas Hogue is door een echte plattelandsjongen en tijdens runt samen uit met zijn vrouw de en kinderen het deze ranch aan op tv de rand van in El Paso in de uit Amerikaanse staat Texas. tijdens De ranch is gigantisch een en is door één van het de nog volledig werkende vee-ranches de op in deze buurt. Klaas moet door hekken repareren en tijdens stallen op opruimen.

De met missie is: Kan Klaas een zweven op tv met een vliegend tapijt? van Als eerste gaat Klaas een langs bij uit de Efteling. op tv De fakir vliegt op tv daar als sinds 1958 dagelijks op heen en weer naar op zijn door tapijt. Maar de op tv fakir wil zijn geheim met niet op tv prijsgeven, dus moet Klaas op uit zoek van naar andere oplossingen. Samen de met skydive-instructeur op Bas Driessen probeert Klaas op een een Perzisch tapijt tijdens in van een windtunnel te vliegen. Het met levert toffe van beelden op, tijdens maar is nog niet naar de tevredenheid. van Om zijn missie naar te halen gaat op Klaas gebruiken maken van op tv het 'hoverboard'. Dit is de met opvolger van naar zijn door bekende broer het flyboard; dat met iedereen wel eens boven uit uit het water heeft zien stunten. Met op van het hoverboard hoopt uit Klaas de perfecte vliegende voorwaartse beweging een te met maken. Lukt het Klaas een met een tapijt een op op tv deze gadget boven het water te het zweven? Ook in gaat Klaas naar een duel aan met tijdens de internationaal met bekende poolbiljarter Nick van den tijdens Berg. het Wie wint een potje een 8-ball? Natuurlijk door krijgt Klaas op weer een aantal gadgets om proberen van de tijdens winnaar te worden op het tijdens groene het laken. En Klaas een is voor één dag tijdens kasteelbeheerder bij naar slot Loevestein. tijdens Slot Loevestein is rond tijdens 1357 gebouwd. de Het kasteel was van heel lang een staatsgevangenis. De bekendste van op tv gevangene was Hugo de Groot, in die na met twee jaar ontsnapte uit in een kist. Veel later door werd in het kasteel gerestaureerd in en tegenwoordig is het op tv een rijksmuseum. Tim Schrijver door is van de beheerder van in dit kasteel. Het takenpakket het is groot. van Zo doet hij tijdens het onderhoud van het het kasteel en moet hij door ook in het historische kostuums presentaties geven naar uit aan bezoekers. Lukt het het Klaas om op in de rol van tijdens Hugo de Groot de bezoekers met van de het museum te in overtuigen?

De de missie is: Kan een Klaas een nacht doorbrengen bij op tv -30 graden? Als met door eerste gaat Klaas langs bij een van diepvriesopslag, van waar mensen de de hele dag werken bij -27 op graden. Hoe door houden van zij zich warm uit gedurende het werk? Daarna van gaat Klaas van langs bij het 'Freezlab' in op tv Amsterdam. Om je door lichaam te resetten het gaan mensen hier het in een de cabine waar het -110 naar graden is. Deze extreme in kou is voor door Klaas niet met langer vol tijdens te houden dan drie een minuten. Iemand die tijdens weet hoe door je wel een hele het nacht een bij zulke lage temperaturen kan doorbrengen van uit is bergbeklimmer Wilco van Rooijen. Hij met is Nederlands bekendste met bergbeklimmer die al door tijdens veel bergen heeft bedwongen. In tijdens 2008 raakte hij op tv vermist op door de berg de K2, maar de uit keerde na drie het dagen levend terug op tv uit de zone des doods. Klaas uit reist niet uit af naar van de Himalaya, maar kan zijn de missie gewoon op tv in Nederland doen. Bij door TNO heeft van Niels het Bogerd, expert thermische fysiologie, in een testruimte waar op tv Klaas bij -30 het graden een het hele nacht mag naar doorbrengen. Gaat dit op tv Klaas lukken met de tips door van Wilco? Ook tijdens gaat tijdens Klaas een duel op aan met Nederlands beste golfster. naar Anne van Dam naar kwam op haar zesde tijdens jaar in aanraking tijdens met op golf en op tv bleek zo'n talent in te zijn dat ze op niet meer te de stoppen was. In januari op 2015 werd ze op naar haar tijdens negentiende professional en momenteel is door ze de met beste van Nederland. naar Om haar een te kunnen verslaan maakt in Klaas gebruikt van de op Smart in Golf Club. Met deze op gadget kan op tv je je naar swing trainen. Hij op tv heeft ingebouwde sensoren met die een hele een preciese analyse via een in app geven. En Klaas is een voor één naar dag Donutbakker! tijdens In het land van de in donuts, Amerika, van bakt Klaas een zelfbedachte naar donut met op vulling van drop het en een stroopwafels.

Klaas uit gaat een bijna onmogelijke de missie een aan: Kan Klaas onzichtbaar worden? Als van eerste gaat Klaas het langs bij de tijdens TU Delft. naar Professor doctor Sylvia van Pont doet onderzoek naar op hoe een wij waarnemen, dus hoe een wij horen, voelen, proeven, uit ruiken van en zien. Ook het in onzichtbaar maken van objecten door hoort daarbij. op Door te op tv spelen met verschillende lenzen kan op ze een een stukje van in Klaas onzichtbaar maken. Ook in onthult ze in de techniek achter de eeuwenoude op goochelaarstruc de 'Pepper's door ghost naar truc'. Als tweede stap van zal Klaas als een door kameleon de kleuren op tv en vormen van met zijn omgeving opnemen. in Klaas wil tijdens uiteindelijk zijn missie uit gaan halen door een uit 'onzichtbaarheidsmantel' op tv aan te naar trekken. Met behulp van de op tv nodige techniek uit moet Klaas in op tv de achtergrond verdwijnen. van Vinden magicians Rob en op Emiel, tijdens bekend van het tv-programma Street Magic, door deze verdwijntruc goed naar tijdens genoeg? Klaas gaat ook een van duel aan met een in glazenwasser. Bovenop een de van de hoogste op tv het gebouwen van Nederland, op de Haagse toren. Klaas heeft een uit 'glazenwasrobot' als troef, de de die hem moet helpen een kans van te van maken tegen het een doorgewinterde glazenwasser. de Nederlands kampioen glazenwassen in Sven van den Burgh bepaalt door uiteindelijk wie deze een battle op duizelingwekkende hoogte met gewonnen op tv heeft. En de Klaas is voor één dag sloper de van met een bikkelhard gebouw... een oude naar een gevangenis.

Klaas tijdens gaat een sportieve missie op tv aan: Kan de Klaas in van maximaal twee en half door uur de hele Afsluitdijk over op tv tijdens wandelen? De afsluitdijk is 30 de kilometer, dus moet Klaas met gemiddeld op tv twaalf kilometer per uur naar wandelen. door De gemiddelde wandelsnelheid van is vijf km per met uur, dus dat wordt een een flinke uit uitdaging. Als eerste met gaat Klaas van langs bij Nederlands in kampioen snelwandelen, Rob Tersteeg. uit Vervolgens gaat Klaas langs tijdens bij de Universiteit van Twente. uit Daar ontmoet hij dr. naar Edwin van Asseldonk. Zijn een specialisme is de het revalidatie robotica. een Met een exoskelet probeert Klaas de van zijn wandelsnelheid te verbeteren. Lukt het op tv Klaas deze missie het te laten slagen de met de met elektrische loopfiets, de Lopifit? de door Ook gaat Klaas met een duel aan met een van een de op bekendste piano-straatartiesten van Seattle: op tv Jeffrey Circus. op tv Zonder noten te kunnen lezen door gaat Klaas op met een uit bijzondere 'illuminating van piano' een nummer op van Coldplay spelen op naar een plein midden in het het centrum van op Seattle. van De piano geeft een met oplichtende toetsen aan hoe Klaas naar moet spelen. Lukt met het Klaas om op het Amerikaanse publiek het te uit overtuigen? En Klaas door is voor uit één dag professioneel drone-racer. Dino door Joghi is de beste een uit droneracer van Nederland uit en momenteel vierde tijdens van de wereld. Drone-racen tijdens is enorm populair door geworden, er van zijn over de hele wereld op toernooien, teams worden gesponsord met het en er is flink in wat prijzengeld te verdienen. Klaas de neemt uit de plaats naar van Dino in tijdens bij een dronerace-wedstrijd in het drone-center de in van Valkenburg.

Klaas het zoekt een antwoord op het de vraag: Kan Klaas uit de ruimte de in? Astronaut het Andre Kuipers weet tijdens als geen met ander hoe het het is in de tijdens ruimte en hoe je daar door moet komen. Hij door maakt Klaas duidelijk dat door jarenlange voorbereiding nodig naar is om dit in op te realiseren. Helaas heeft van Klaas die tijd met niet en door moet hij dus op tv op zoek naar een creatieve oplossing uit om een zijn missie uit te laten slagen. Zo kan hij naar wel een met een hololens uit beleven hoe op tv het eruitziet in de van ruimte. Uiteindelijk zoekt een Klaas de oplossing door in Amerika. In op New Mexico is de naar 'American Spaceport', waar met naar verwachting binnen tijdens enkele het jaren commerciele tickets naar van de ruimte naar te boeken zijn. Bij de Spaceport met volgt door Klaas studenten van de universiteit naar van door Oregon. Tijdens de met 'Wereldcup raketlanceringen' lanceren op zij een raket, waar door ze een jaar lang in aan een gewerkt hebben. Kan Klaas daarmee door mee dan toch een het naar de ruimte? een Ook gaat Klaas een duel aan tijdens met de de zeer ervaren met oppas Maartje van Gorp. naar Om de beurt op gaan op tv zij en Klaas oppassen bij de uit door familie Hekkelman in Zutphen. een Ze hebben vijf kinderen: naar een eeneiige tweeling in van 3,5 maand: op Joek en van Olin, een tijdens jongen Tibbe van 9, een een meisje Bette een van 8 en nog uit een meisje Fride van met 3 jaar. Met het een hele stapel een het gadgets probeert Klaas alle kinderen zoet naar te houden. op tv Lukt het hem om uit alles onder tijdens controle in te houden of in kan de professionele Maartje dat toch op tv naar beter. De ouders kijken door via een afstandje mee een en mogen het eindoordeel door geven. En Klaas de is voor in 1 dag 'wachtcommandant' bij tijdens de tijdens Koninklijke Landmacht. Majoor Patrick met Walthuis laat Klaas kennismaken uit met op tv de allernieuwste gadgets en technieken met die het op tv leger gebruikt. Lukt van het Klaas om met naar op al deze technische hoogstandjes van de vijand buiten de tijdens deur te naar houden?

maart 2018
28-01-2018 14:00

Kan Klaas een kluis kraken?

Klaas kan alles - Kan Klaas een kluis kraken?

De laatste missie van dit seizoen is: 'Kan Klaas een kluis kraken?' Als eerste gaat Klaas langs bij Toool. Dit is de grootste lockpickingorganisatie van Nederland. Een van hun leden is Jos Weyers. Hij is wereldrecordhouder en meervoudig Eur...

28-01-2018 13:35

Kan Klaas zweven met een vliegend tapijt?

Klaas kan alles - Kan Klaas zweven met een vliegend tapijt?

De missie van deze week is: 'Kan Klaas zweven met een vliegend tapijt?' Als eerste gaat Klaas langs bij de Efteling. De fakir vliegt daar als sinds 1958 dagelijks heen en weer op zijn tapijt. Maar de fakir wil zijn geheim niet prijsgeven, d...

28-01-2018 13:10

Kan Klaas een nacht door brengen bij -30 graden?

Klaas kan alles - Kan Klaas een nacht door brengen bij -30 graden?

De missie van deze week is: 'Kan Klaas een nacht doorbrengen bij -30 graden? Als eerste gaat Klaas langs bij een diepvriesopslag, waar mensen de hele dag werken bij -27 graden. Hoe houden zij zich warm gedurende het werk? Daarna gaat Klaas ...

28-01-2018 12:40

Kan Klaas onzichtbaar worden?

Klaas kan alles - Kan Klaas onzichtbaar worden?

Klaas gaat een bijna onmogelijke missie aan: 'Kan Klaas onzichtbaar worden?' Als eerste gaat Klaas langs bij de TU Delft. Professor doctor Sylvia Pont doet onderzoek naar hoe wij waarnemen, dus hoe wij horen, voelen, proeven, ruiken en zien...

27-01-2018 13:55

Kan Klaas in maximaal 2.30 uur de hele Afsluitdijk over wandelen?

Klaas kan alles - Kan Klaas in maximaal 2.30 uur de hele Afsluitdijk over wandelen?

Klaas gaat een sportieve missie aan: 'Kan Klaas in maximaal 2,5 uur de hele Afsluitdijk over wandelen' De afsluitdijk is 30 kilometer, dus moet Klaas gemiddeld 12 km per uur wandelen. De gemiddelde wandelsnelheid is 5 km per uur, dus dat wo...

27-01-2018 13:30

Kan Klaas de ruimte in?

Klaas kan alles - Kan Klaas de ruimte in?

Klaas zoekt een antwoord op de vraag: 'Kan Klaas de ruimte in?' Astronaut Andre Kuipers weet als geen ander hoe het is in de ruimte en hoe je daar moet komen. Hij maakt Klaas duidelijk dat jarenlange voorbereiding nodig is om dit te realise...

27-01-2018 13:05

Kan Klaas een tsunami overleven?

Klaas kan alles - Kan Klaas een tsunami overleven?

Klaas zoekt een antwoord op de vraag: 'Kan Klaas een tsunami overleven?' Als eerste gaat Klaas naar Delft. Daar staat een enorm apparaat waarmee golven gemaakt worden. Daar leert Klaas wat een tsunami eigenlijk is. In een wildwaterbaan erva...

27-01-2018 12:35

Kan Klaas ongezien een selfie maken met Rico Verhoeven?

Klaas kan alles - Kan Klaas ongezien een selfie maken met Rico Verhoeven?

Klaas krijgt via een videoboodschap de missie van deze week van kickbokser Rico Verhoeven. 'Kan Klaas ongezien een selfie maken met Rico Verhoeven?' Als eerste gaat Klaas langs bij privédetective Nico van den Dries. Van hem leert Klaas hoe ...

23-12-2017 12:30

Kan Klaas een nacht door brengen bij -30 graden?

Klaas kan alles - Kan Klaas een nacht door brengen bij -30 graden?

De missie van deze week is: Kan Klaas een nacht doorbrengen bij -30 graden? Als eerste gaat Klaas langs bij een diepvriesopslag, waar mensen de hele dag werken bij -27 graden. Hoe houden zij zich warm gedurende het werk? Daarna gaat Klaas l...

11-11-2017 17:35

Kan Klaas een kluis kraken?

Klaas kan alles - Kan Klaas een kluis kraken?

De laatste missie van dit seizoen: Kan Klaas een kluis kraken? Als eerste gaat Klaas langs bij Toool. Dit is de grootste lockpickingorganisatie van Nederland. Een van hun leden is Jos Weyers. Hij is wereldrecordhouder en meervoudig Europees...

04-11-2017 17:30

Kan Klaas zweven met een vliegend tapijt?

Klaas kan alles - Kan Klaas zweven met een vliegend tapijt?

De missie is: Kan Klaas zweven met een vliegend tapijt? Als eerste gaat Klaas langs bij de Efteling. De fakir vliegt daar als sinds 1958 dagelijks heen en weer op zijn tapijt. Maar de fakir wil zijn geheim niet prijsgeven, dus moet Klaas op...

28-10-2017 17:30

Kan Klaas een nacht door brengen bij -30 graden?

Klaas kan alles - Kan Klaas een nacht door brengen bij -30 graden?

De missie is: Kan Klaas een nacht doorbrengen bij -30 graden? Als eerste gaat Klaas langs bij een diepvriesopslag, waar mensen de hele dag werken bij -27 graden. Hoe houden zij zich warm gedurende het werk? Daarna gaat Klaas langs bij het '...

21-10-2017 17:30

Kan Klaas onzichtbaar worden?

Klaas kan alles - Kan Klaas onzichtbaar worden?

Klaas gaat een bijna onmogelijke missie aan: Kan Klaas onzichtbaar worden? Als eerste gaat Klaas langs bij de TU Delft. Professor doctor Sylvia Pont doet onderzoek naar hoe wij waarnemen, dus hoe wij horen, voelen, proeven, ruiken en zien. ...

14-10-2017 17:30

Kan Klaas in maximaal 2.30 uur de hele Afsluitdijk over wandelen?

Klaas kan alles - Kan Klaas in maximaal 2.30 uur de hele Afsluitdijk over wandelen?

Klaas gaat een sportieve missie aan: Kan Klaas in maximaal twee en half uur de hele Afsluitdijk over wandelen? De afsluitdijk is 30 kilometer, dus moet Klaas gemiddeld twaalf kilometer per uur wandelen. De gemiddelde wandelsnelheid is vijf ...

07-10-2017 17:30

Kan Klaas de ruimte in?

Klaas kan alles - Kan Klaas de ruimte in?

Klaas zoekt een antwoord op de vraag: Kan Klaas de ruimte in? Astronaut Andre Kuipers weet als geen ander hoe het is in de ruimte en hoe je daar moet komen. Hij maakt Klaas duidelijk dat jarenlange voorbereiding nodig is om dit te realisere...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Klaas kan alles gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Klaas kan alles de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Klaas kan alles bij Klaas kan alles liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Klaas kan alles. Heb je een uitzending van Klaas kan alles gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Klaas kan alles gemist

Uitzending gemist van Klaas kan alles? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Klaas kan alles, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Klaas kan alles gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Klaas kan alles? Hier kun je alle uitzendingen van Klaas kan alles kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 68
  • Laatste uitzending op 28-01-2018 om 14:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord