Programma gemist?

Klaas met gaat een sportieve op tv missie aan: Kan Klaas met in maximaal twee het en half de uur de hele Afsluitdijk een over wandelen? De afsluitdijk in de is 30 kilometer, het dus moet Klaas gemiddeld op tv twaalf kilometer per tijdens uur wandelen. De de gemiddelde wandelsnelheid in is vijf km per een uur, dus door dat wordt een flinke op tv uitdaging. Als eerste gaat Klaas het langs van bij Nederlands een kampioen snelwandelen, Rob Tersteeg. Vervolgens uit gaat Klaas tijdens langs bij de van Universiteit Twente. Daar ontmoet door hij dr. Edwin op tv van Asseldonk. Zijn naar specialisme is de van revalidatie robotica. naar Met een een exoskelet probeert Klaas uit zijn wandelsnelheid te de verbeteren. Lukt het Klaas naar deze missie te laten op slagen met de naar elektrische van loopfiets, de Lopifit? Ook een gaat Klaas een duel aan een met op een van de de bekendste piano-straatartiesten van op Seattle: Jeffrey Circus. in Zonder noten naar te kunnen lezen gaat Klaas met door een op bijzondere 'illuminating piano' een door nummer van Coldplay een spelen op een plein een midden de in het centrum van tijdens Seattle. De piano van geeft met oplichtende toetsen van aan hoe Klaas met moet spelen. Lukt met de het Klaas om het Amerikaanse publiek door op te overtuigen? En Klaas is met voor een één dag professioneel drone-racer. de Dino Joghi is naar de beste droneracer van op Nederland en een momenteel vierde op van de wereld. Drone-racen met is enorm tijdens populair geworden, er zijn over de de hele op tv wereld toernooien, op teams worden gesponsord naar en er is het flink wat prijzengeld te op verdienen. Klaas van neemt de plaats van met Dino in bij een dronerace-wedstrijd met naar in het drone-center in uit Valkenburg.

Klaas zoekt naar een antwoord op tv op de met vraag: Kan Klaas de ruimte op tv in? Astronaut tijdens Andre Kuipers weet als in geen een ander hoe het in is in de ruimte met en hoe je tijdens daar moet komen. Hij uit maakt Klaas duidelijk het dat van jarenlange voorbereiding nodig uit is om dit te realiseren. op Helaas het heeft Klaas die tijd niet en de moet met hij dus op het zoek naar een creatieve oplossing tijdens om zijn op tv missie te laten met slagen. Zo kan hij naar wel door met een het hololens beleven hoe het eruitziet naar in de ruimte. op tv Uiteindelijk een zoekt Klaas de oplossing in Amerika. van In New Mexico in is tijdens de 'American Spaceport', waar op naar verwachting binnen tijdens enkele jaren commerciele tickets in naar de ruimte het te boeken met zijn. Bij het de Spaceport volgt Klaas met studenten van de universiteit in van Oregon. Tijdens een op tv de 'Wereldcup raketlanceringen' tijdens lanceren zij een raket, naar waar ze met een jaar lang op aan gewerkt hebben. Kan Klaas daarmee het mee dan toch het naar de ruimte? tijdens Ook gaat de Klaas naar een duel aan met de zeer naar ervaren in oppas Maartje van Gorp. met Om het de beurt gaan zij en Klaas het oppassen bij de in een familie Hekkelman in op Zutphen. Ze hebben vijf kinderen: een een eeneiige uit tweeling van 3,5 maand: Joek op en Olin, een een met jongen Tibbe van 9, uit een meisje met Bette van 8 uit en nog een meisje Fride het van 3 van jaar. Met een tijdens hele stapel gadgets probeert Klaas door alle op kinderen zoet op te houden. Lukt het van hem om door alles onder controle te houden naar of kan de professionele in van Maartje dat toch met beter. De ouders een kijken via een een afstandje mee en een mogen het eindoordeel van geven. En Klaas is op tv voor 1 dag 'wachtcommandant' met bij de Koninklijke het Landmacht. van Majoor Patrick Walthuis laat Klaas kennismaken uit met van de allernieuwste op tv gadgets en technieken die de het leger gebruikt. naar Lukt het Klaas om met de al deze een technische hoogstandjes de op vijand buiten de op tv deur met te houden?

Klaas uit zoekt een antwoord op de de vraag: uit Kan Klaas een met tsunami overleven? in Als eerste gaat Klaas naar Delft. een Daar staat een op tv enorm apparaat op tv waarmee golven gemaakt een worden. Daar leert Klaas op wat op een tsunami eigenlijk is. uit In op een wildwaterbaan ervaart Klaas met op meervoudig Nederlands kampioen uit wildwaterkano-slalom en op wildwaterexpert, Maarten Hermans, uit hoe sterk de de kracht van water is. door In Seattle de heeft Klaas de met ultieme oplossing om een een tsunami te overleven: de een 'survival capsule'. het Klaas laat zich in op tv deze naar capsule droppen op zee. in Maar is van de bal door waterdicht en van alle gemakken voorzien? op tv Voor het duel de in van deze week gaat Klaas naar de het het Europees parlement in Brussel. op tv Daar gaat hij een het battle aan met naar tolk Annemieke de Kuipers. Kan Klaas met van van een vertaalgadget een gesprek tussen door Nederlands parlementarier Wim op tv van een de Camp en in een Poolse collega beter naar vertalen dan de professionele tolk? tijdens En Klaas van doet voor één van dag het beroep van op Offical op tv ePlayer van tijdens Ajax: Koen Weijland. Wie wil niet tijdens zo'n droombaan, want een Koen met mag de hele dag, door betaald, computerspellen spelen. Klaas uit gaat spelen tegen de één van op tv de beste e-spelers van een de wereld: Dani de in Hagebeuk (ook van Ajax). De wedstrijd op tv van wordt bovendien live uit uitgezonden op internet. het Kan Klaas al met deze spanning wel op aan?

Kan Klaas zelf het een op tv auto bouwen? uit Als eerste gaat Klaas op bezoek de naar bij modelautobouwer Gijsbert Achterberg. op tv Hij is al sinds kind een bezig een met modelauto's het en is inmiddels professioneel een modelautobouwer. Klaas krijgt van het voor naar elkaar om een mini-auto te bouwen, van maar hij wil het door natuurlijk gaan voor het tijdens echte werk. Daarom op gaat hij langs bij de in leerlingen in autotechniek van van het ROC in Hilversum. Zij laten naar zien wat er naar op allemaal in een auto zit om het hem rijdend te naar krijgen. door De oplossing voor zijn met missie vindt het Klaas in van Swifterband. Bas Klaaijssen bouwt van namelijk kitcars. uit Aan de hand in van een soort bouwpakket op tv bouwt hij zelf auto's. Klaas uit gaat een de uitdaging aan om een met naar behulp van een bouwpakket een met auto zelf op in elkaar te zetten. in Lukt het Klaas om op tv op tv in korte tijd de auto zelf een te in bouwen en er een mee weg te rijden? door Verder naar gaat Klaas een duel aan met het de het hitter (slagman) van van DSS Honksoftbalteam van in Haarlem. Met de behulp van een honkbalknuppel met uit ingebouwde sensor kan tijdens Klaas zijn door slagtechniek analyseren op door een tablet. Is dit een genoeg om de ballen een verder tijdens te slaan een dan professioneel hitter Ryan Miner. een En Klaas doet naar voor een naar dag het beroep op tv van cowfitter. Erica Rijneveld is uit cowfitter. in Ze knipt en scheert koeien. in Ze maakt uit koeien mooi voor shows een op tv en veilingen. Ze doet van dit al tien jaar en het reist voor op tv haar werk de hele van op wereld rond. Klaas van krijgt vandaag een naar van haar klanten. op tv Lukt het Klaas om de koe op tv een mooi door nieuw modelletje de te geven?

Kan op Klaas 150 meter onderwater van zwemmen zonder zuurstof? Als tijdens eerste uit gaat hij langs de bij Jolanda een van der Meijden. Zij is zwemlerares de en de met eerste in Nederland op tv die bijzondere zwemlessen het geeft, namelijk zeemeerminzwemlessen. door Klaas probeert als met zeemeerman door (met staart!) hoeveel meter hij onderwater in kan zwemmen. Daarna de gaat Klaas naar de Danny Martherus. naar Hij is free-diver en uit kan met ruim vijf en halve naar minuut onder uit water blijven. Tijdens het NK de op onderwater zwemmen in 2008 op tv werd hij derde. een Hij weet in als geen ander hoe op hij Klaas op kan helpen met door deze missie. Maar om de op tv 150 meter te op tv halen moet er een naar speciale gadget een aan te met pas komen. naar Met het nieuwste model onderwaterscooter probeert de Klaas zijn missie uit in te halen. Hij op tv wordt geholpen door de Cees den Toom. uit Hij duikt al veertig jaar. Naast een het uit fanatiek beoefenen van de duiksport op leidt hij ook op tv instructeurs op op tv over de het hele wereld. En in dan met name het de technische duiken, uit zoals in wrakken door en grotten, waarbij de onderwaterscooter het van veel wordt ingezet. Verder met gaat Klaas een tijdens duel aan met van dierenportrettekenaar Renate Verhagen. Klaas de heeft hiervoor een speciale een gadget: een tekenrobot. met in Het model vandaag is de hondje Bikkel. Zijn baasje een Ingrid Bakker mag bepalen in wie de winnaar door op wordt van dit duel. En in Klaas is voor een de in dagje boomhuttenbouwer. Het lijkt een jongensdroom, naar maar een boomhuttenbouwer van is het dus een echt beroep. in Rob van der Wulp de op is de eerste die de als officiële van boomhuttenbouwer in Nederland aan de een slag ging. Rob is het daarvoor in in Amerika op tv op cursus geweest om in dit vak te van leren. Al gauw komt Klaas op erachter het dat het niet alleen op een heel met tof beroep naar is, maar ook heel een zwaar.

Kan Klaas een op tv driegangenmenu op tv bereiden op uit zonnekracht? Eerst roept Klaas hulp de in van tv-kok uit Pierre van Wind. In de brandende tijdens zon proberen ze een het eitje te uit bakken op de het motorkap van een uit auto. Daarna gaat uit hij aan de slag met het een nieuwe op gadget, een op barbecue die werkt op de zonlicht. Samen met presentator door Koert-Jan de Bruijn, door presentator van naar Ik BBQ voor jou, de probeert Klaas kipsaté's de klaar te maken. op tv Maar op tv om een op echt driegangenmenu te kunnen bereiden met de uitsluitend met zonnekracht gaat van Klaas naar de Universiteit van een Twente. Daar hebben door ze misschien de oplossing door voor zijn een missie. Het resultaat wordt de beoordeeld door culinair naar recensent (en een bijna van Slimste mens van dit seizoen) Joel op Broekaert. Verder gaat op Klaas een duel op aan met uit Erik Hulzebosch. Klaas probeert het met elektische de skates tijdens de schaatser te verslaan op tv op een op tv skeeler-parcours. En Klaas het is voor een dagje naar 'Stuntcoördinator vuur' de op de set van tijdens de nieuwe een Nederlandse speelfilm 'Storm'. Er wordt een van spannende scène een opgenomen, op waarbij acteur Yorick van van Wageningen in brand van wordt gestoken. Lukt het Klaas op tv een om alles in goede van banen te op leiden?

Kan Klaas het vliegen zonder op tv motor? Dus niet op in een naar vlieguig of met andere een gemotoriseerde hulpmiddelen. Geïnspireerd van door de film 'Up' zoekt uit naar Klaas uit of hij met met behulp van de ballonnen, gevuld met helium, met de lucht in kan een komen. Ook de gaat hij langs bij op tv het skydive-centrum om op tv uit te ervaren hoe het voelt het om te met vliegen. Voor het slagen van een tijdens deze missie reist Klaas naar op tv Frankrijk waar naar hij in uit een mini-zeppelin als een uit vogel in van de lucht kan op tv vliegen. Verder gaat een Klaas een duel aan het met speurhond naar Zen. In het centrum van Utrecht in moeten ze een met boef door opsporen. Klaas heeft door hiervoor natuurlijk weer een coole het uit gadget. Maar is Klaas sneller dan naar tijdens de getrainde hond? En Klaas een gaat een op tv dagje aan de slag als met golfballenduiker. Nicky Dorfel tijdens uit is al vijf door jaar professioneel golfballenduiker. Per dag in verdwijnen er door duizenden golfballen in het op tv water. Dat is met natuurlijk zonde en door daarom van zijn golfclubs en de golfers enorm naar uit blij met Nicky. Nicky een heeft al meer dan door vier miljoen golfballen het uit het water een gevist. Hoeveel ballen gaat op naar Klaas uit het water het vissen?

Klaas krijgt in via naar een videoboodschap de missie van de deze week van in kick-boxer Rico Verhoeven. met 'Kan Klaas ongezien de een selfie maken met op Rico in Verhoeven?' Als eerste in gaat Klaas langs bij privé-detective naar Nico van den met met Dries. Van hem leert Klaas naar hoe en waar een hij naar Rico kan vinden. het Vervolgens gaat Klaas langs bij gadgetexpert in van naar Bright, David Lemereis. Hij staat door bekend om z'n in een legendarische uitpakparty's. Hij test samen op met Klaas diverse selfie-gadgets. op Maar de oplossing van om deze missie in te laten het slagen komt uit een uit onverwachte hoek. Lukt met het Klaas op met een van mini-duikboot Rico te benaderen en door in zonder aangevallen te worden door een de tijdens kickboxer een selfie de met hem te maken? Klaas de gaat een duel van aan met skateboarder uit Iris Besseling. door In 2016 werd ze Nederlands uit een kampioen skateboarden bij het onderdeel Bowl. op Bovendien in zit ze in het selectieteam het van de tijdens Olympische uit Spelen van 2020. Op een skateboard-parcours met in Utrecht probeert op Klaas haar in te verslaan de met een elektrisch uit skateboard. En Klaas reist met af uit naar Amerika om naar wel een heel apart beroep op tv uit te oefenen: Kettingzaagkunstenaar. naar Op een met kettingzaag-festival in Sedro-Woolley (WA) tijdens maakt Klaas zijn met kunstwerk. Hoeveel het geld zal van zijn creatie aan het van einde van de uit dag op een de veiling uit opleveren?

Kan de Klaas 100 meter rennen in door 10 uit seconden? Al snel komt hij het erachter dat met dit in een haast onmogelijke missie is. naar Usain naar Bolt deed het op in minder seconden en uit won daar goud mee de op de de Olympische Spelen uit in Brazilië, afgelopen de zomer. Eerst gaat Klaas langs bij in het hardloper Bram Som. De tijdens atleet geeft Klaas tips met hoe een hij zijn hardloopstijl kan verbeteren. een Vervolgens met krijgt Klaas een uitgebreide bodycheck, van zodat hij weet hoe van hij zijn in snelheid het kan verbeteren. Maar de door ultieme oplossing vindt op tv Klaas in Londen. Daar de ontmoet hij Simeon een Dignam-Crotty. Hij in is 'the de king' met jumping stilts. een Los van grote stappen tijdens maken is hij ook tijdens en van van de beste op springers in zijn vak met van jaren van wereldwijde ervaring. Op een op Londense atletiekbaan uit probeert Klaas naar met deze stilt de 100 meter in te rennen in tijdens 10 seconden. de Wint hij de in gouden medaille? Verder gaat op tv Klaas opnieuw de een duel aan naar met professioneel visser Marco met Kraal van met Vis-TV. van Vorig seizoen probeerde Klaas hem te op tv verslaan met de het nieuwste visgadgets. op tv Dit jaar door wil Klaas revanche. een Met nog geavanceerdere spullen het wil hij dit van duel winnen. de Lukt het met Klaas om een door grotere vis te vangen dan Marco? op En Klaas oefent van een dagje het op tv beroep uit op van professioneel in Lego-kunstenaar Dirk op Denoyelle. Hij is een in van de veertien een die wereldwijd een certificaat hiervoor de heeft. In zijn in atelier vlakbij Antwerpen door het liggen drie miljoen de blokjes.

Kan het Klaas een met autobrand uitblazen? Als eerste gaat naar Klaas het langs bij de brandweer in Hellevoetsluis. tijdens in Klaas krijgt veel naar goede tips, maar vuur met uitblazen, dat wordt een moeilijke op op tv missie. Bij de TU Delft lukt een het om naar een heel klein vuurtje op uit te blazen, met de maar dat is nog op lang geen een autobrand. Om de missie te laten de slagen op is Eugene Soineanu helemaal tijdens uit de Roemenië gekomen om Klaas te helpen op door met het behalen van deze missie. op tv Eugene heeft speciale met ballen meegenomen het die exploderen van in het vuur tijdens en de op tv brand laten uitgaan. Lukt het het Klaas met deze explosieve de ballen de autobrand uit op uit te blazen? Klaas op tv gaat een duel aan met met naar een drietal wiskundeknobbels. Hij moet met terug op tv de schoolbanken in voor van een examen met moeilijke de wiskundesommen. Gelukkig krijgt Klaas met op een slimme tablet die hem hopelijk de helpt om deze met tijdens strijd te winnen. Econoom Mathijs Bouman tijdens (o.a. bekend van van beurszender de RTL Z) is de strenge met leraar uit en kijkt de examens het na. Wie heeft de in een minste fouten gemaakt in de een wiskundetoets? En een Klaas oefent een dagje het het beroep door uit van mascotte bij op tv het de EK Atletiek in Amsterdam. van De lachende het leeuw Adam is de mascotte een van het EK. in Hoe voelt het om op de hele het dag in zo'n met zwaar pak te het zitten een en met iedereen op op de foto op tv te gaan, zonder dat ze weten in wie je het bent?

Kan met Klaas surfen zonder golven? van Als eerste gaat Klaas op tv langs van bij Rick Daman. in Hij is expert op het de gebied van met het suppen, oftwel door stand op up paddling: staand uit peddelen op een naar surfplank. Het lukt Klaas om het te blijven staan op het een een surfplank, maar op het gaat hem nog niet snel van genoeg. Dus een roept hij op tv hulp in van Europees door skimboard-kampioen Adrien op Raza. Maar de echt oplossing met om deze missie uit te de halen komt uit Duitsland: een van elektrisch surfboard waarmee op tv Klaas met ruim een naar 40 km per uur door het het met water kan surfen. Klaas de gaat een duel aan met op tv de 23-jarige op tv bowlingkampioen met Ramon Hilferink. Hij haalde brons naar op de de Europese kampioenschappen en behaalde de met 5e door plek bij WK jeugd. met Bovendien bowlt hij het op hoog niveau in het Amerika. de Maar gelukkig krijgt Klaas een op slimme gadget een die hem hopelijk tijdens helpt om de strijd met tegen Ramon met te winnen. Wie door van hen gooit in de meeste strikes en uit wint? Maar een ook reist Klaas af met een naar groot pretpark tijdens in Duitsland om het op pad te gaan met een de achtbaantester. in Voor dag en dauw naar moet Klaas een op om alle op achtbanen van uit het pretpark te controleren een en te testen, met nog voordat met bezoekers erin mogen. Is met de maag de van Klaas sterk genoeg om een in dag achtbaantester te op op zijn?

Kan naar Klaas een blikseminslag overleven? van Als op tv eerste gaat hij langs bij NOS­weerman met Gerrit van Hiemstra om alles te op tv weten te van komen over bliksem. Vervolgens laat de wetenschapsjournalist Diederik Jekel uit met een bijzonder in apparaat Klaas ervaren het hoe het tijdens is om onder stroom het de te staan. Maar dit uit is nog niks tijdens vergeleken met een echte op blikseminslag. de Klaas gaat daarom verder naar de in in TU Delft, want daar hebben door ze uit de kooi van Faraday. door Als je hierin staat beschermt door de kooi je tijdens tegen blikseminslagen. in Maar het vrienden Arjan en Arjan hebben een met speciaal naar pak ontwikkeld op waarmee je jezelf op tv kan beschermen tegen de bliksem. door Bovendien hebben ze een in uit indrukwekkende stellage waarmee een van bliksemschicht wordt nagebootst. Durft Klaas in het aan het om in van dat pak de door bliksem te ontvangen het en haalt hij de missie: uit Kan Klaas van een blikseminslag op overleven? Ook gaat Klaas het een door duel aan met van kok Michael Verswijveren van restaurant op Fifteen in op tv Amsterdam. Wie het bakt de beste biefstuk en tijdens de beste zalm? Gelukkig op tv krijgt Klaas een van slimme pan die het tijdens hem hopelijk helpt de strijd te van winnen. het Aan BinnensteBuiten­ op tv kok Alain Caron om te proeven het en te beoordelen op de wie het lekkerste gerecht heeft door klaargemaakt. En door Klaas mag voor één van dag autorensport­official zijn tijdens tijdens de Max op Verstappen­dagen op op tv het Circuit Zandvoort. Hij leert van van van Patrick Amants welke met vlaggen wanneer op tv worden ingezet en dat in het soms naar best een gevaarlijk tijdens beroep kan zijn. naar En wat vindt Formule in 1­coureur Max uit Verstappen van de vlagkunsten uit van Klaas?

Klaas krijgt een de opdracht: door kan hij autorijden zonder handen? een Hij onderzoekt eerst tijdens met rij-instructeur het Leen tijdens Middag wat er eigenlijk gebeurt als op in je probeert auto de te rijden zonder met je handen met het stuur het aan een te raken. Vervolgens krijgt hij hulp uit van Yvonne Duijndam, op zij heeft door een uit aangepaste auto met op voetstuur. Uiteindelijk komt Klaas terecht bij op TNO in Helmond. op tv Zij een ontwikkelen op tijdens dit moment de zelfrijdende met auto. De vraag is een of Klaas daarmee aan door een de vraag kan voldoen. uit Verder gaat met Klaas een duel aan de met schaapherder Marijke Dirkson van en naar haar hond Moss. Ze proberen in allebei het zo snel mogelijk een kudde schapen in van de ene door op naar de andere kant te het krijgen. Klaas tijdens doet dat met natuurlijk net even anders dan uit anders: hij probeert het naar de met een drone. Maar van of het lukt uit om Marijke en Moss te in verslaan? Ook het probeert Klaas van een dag lang een het beroep op tv uit waarvan je het bestaan niet door eens op tv vermoedde. Deze door keer loopt hij een een dagje mee met filmgeluid-artiest Ronnie door van de der Veer. Ronnie zorgt ervoor tijdens dat bioscoopfilms uit zo uit spectaculair mogelijk klinken. In zijn studio van heeft hij allerlei in spullen staan naar om door de meest vreemde geluiden na te door met maken. En Klaas mag naar helpen om geluiden te tijdens maken voor de in SpangaS-film!

Klaas tijdens krijgt de opdracht: op kan hij tijdens harder zwemmen dan een haai? Hij de op tv onderzoekt eerst met de topzwemster Inge Dekker hoe hard je tijdens eigenlijk kunt de zwemmen en wat de een snelste naar zwemslag is. Vervolgens van gaat hij langs bij vinzwemmer in Sven Kuin. Die door zwemt met naar behulp van reusachtige zwemvliezen in in en haalt behoorlijke tijdens snelheden. Ten einde raad gaat in Klaas op in Amerika op zoek in naar een apparaat de dat hem op tv kan laten ontsnappen aan de naar duizelingwekkende snelheid van een in haai. Verder gaat door Klaas op een duel aan van met ervaren verhuizer op Rob Grootveld. Klaas krijgt de op tijdens beschikking over een technisch hoogstandje tijdens van de een Delftse startup: de Laevo. naar Een apparaat op tv waarmee tillen ineens een door stuk in makkelijker wordt. Maar lukt het de hem om het daarmee een enorm naar sterke verhuizer te met verslaan? Verder het probeert Klaas een dag op lang een beroep uit met waarvan je het tijdens bestaan een niet eens vermoedde. tijdens Deze keer is uit hij te gast op met Schiphol waar hij een het dag lang mag proberen op of op het beroep van airmarshaller iets door voor hem is. met in David Scholten is al jaren het marshaller met en zorgt er uit met een paar simpele op rode bordjes voor dat reusachtige het vliegtuigen weten hoe op en met waar ze moeten uit parkeren. Durft Klaas het aan op tv om met zo te de sturen?

Klaas in krijgt de opdracht: kan naar hij een een telefoon opladen zonder van stroom? Hij gaat eerst langs een bij met wetenschapper Diederik Jekel die op tv hem laat door zien hoe je in met een op tv enorme stapel sinaasappels zelf stroom de kunt maken. Vervolgens probeert tijdens met hij het met een door supernieuwe gadget tijdens die de warmte van een een barbecue kan van omzetten in op elektriciteit. Uiteindelijk komt hij terecht bij uit met een bedrijf dat heeft bedacht om tijdens met een naar enorme de vlieger stroom op te wekken. het Gaat het tijdens Klaas lukken een om op die manier zijn door telefoon aan de praat het in te krijgen? Verder gaat op tv Klaas een duel aan met uit Kees van naar der Spek. Kees uit is tv-presentator en maakt door van programma's waarin hij oplichters ontmaskert. Wie op tv kan het beste met een op professionele leugenaar ontmaskeren? Klaas krijgt met een hypermodern apparaat van waarmee hij hoopt met op tv Kees te verslaan. En Klaas probeert een een dag lang op door een beroep uit waarvan je in het bestaan niet in eens vermoedde. naar Hij is te door gast bij een groot automerk van waar hem door het carsound-designer Emar Vegt het de een fijne kneepjes van het tijdens vak worden uit bijgebracht. Welke geluiden moet een naar in auto eigenlijk maken? de En hoe zorg je er een voor dat die goed op klinken? Klaas zou met op Klaas niet zijn als hij met de kans aangrijpt op om een volledig los te gaan een op autogeluidjes.

oktober 2017
14-10-2017 17:30

Kan Klaas in maximaal 2.30 uur de hele Afsluitdijk over wandelen?

Klaas kan alles - Kan Klaas in maximaal 2.30 uur de hele Afsluitdijk over wandelen?

Klaas gaat een sportieve missie aan: Kan Klaas in maximaal twee en half uur de hele Afsluitdijk over wandelen? De afsluitdijk is 30 kilometer, dus moet Klaas gemiddeld twaalf kilometer per uur wandelen. De gemiddelde wandelsnelheid is vijf ...

07-10-2017 17:30

Kan Klaas de ruimte in?

Klaas kan alles - Kan Klaas de ruimte in?

Klaas zoekt een antwoord op de vraag: Kan Klaas de ruimte in? Astronaut Andre Kuipers weet als geen ander hoe het is in de ruimte en hoe je daar moet komen. Hij maakt Klaas duidelijk dat jarenlange voorbereiding nodig is om dit te realisere...

30-09-2017 17:35

Kan Klaas een tsunami overleven?

Klaas kan alles - Kan Klaas een tsunami overleven?

Klaas zoekt een antwoord op de vraag: Kan Klaas een tsunami overleven? Als eerste gaat Klaas naar Delft. Daar staat een enorm apparaat waarmee golven gemaakt worden. Daar leert Klaas wat een tsunami eigenlijk is. In een wildwaterbaan ervaar...

24-09-2017 13:45

Kan Klaas zelf een auto bouwen?

Klaas kan alles - Kan Klaas zelf een auto bouwen?

Kan Klaas zelf een auto bouwen? Als eerste gaat Klaas op bezoek bij modelautobouwer Gijsbert Achterberg. Hij is al sinds kind bezig met modelauto's en is inmiddels professioneel modelautobouwer. Klaas krijgt het voor elkaar om een mini-auto...

24-09-2017 13:20

Kan Klaas 150 meter onderwater zwemmen zonder zuurstof?

Klaas kan alles - Kan Klaas 150 meter onderwater zwemmen zonder zuurstof?

Kan Klaas 150 meter onderwater zwemmen zonder zuurstof? Als eerste gaat hij langs bij Jolanda van der Meijden. Zij is zwemlerares en de eerste in Nederland die bijzondere zwemlessen geeft, namelijk zeemeerminzwemlessen. Klaas probeert als z...

24-09-2017 12:55

Kan Klaas een drie-gangen-menu bereiden op zonnekracht?

Klaas kan alles - Kan Klaas een drie-gangen-menu bereiden op zonnekracht?

Kan Klaas een driegangenmenu bereiden op zonnekracht? Eerst roept Klaas hulp in van tv-kok Pierre Wind. In de brandende zon proberen ze een eitje te bakken op de motorkap van een auto. Daarna gaat hij aan de slag met een nieuwe gadget, een ...

24-09-2017 12:30

Kan Klaas vliegen zonder motor?

Klaas kan alles - Kan Klaas vliegen zonder motor?

Kan Klaas vliegen zonder motor? Dus niet in een vlieguig of met andere gemotoriseerde hulpmiddelen. Geïnspireerd door de film 'Up' zoekt Klaas uit of hij met behulp van ballonnen, gevuld met helium, de lucht in kan komen. Ook gaat hij langs...

23-09-2017 17:30

Kan Klaas ongezien een selfie maken met Rico Verhoeven?

Klaas kan alles - Kan Klaas ongezien een selfie maken met Rico Verhoeven?

Klaas krijgt via een videoboodschap de missie van deze week van kick-boxer Rico Verhoeven. 'Kan Klaas ongezien een selfie maken met Rico Verhoeven?' Als eerste gaat Klaas langs bij privé-detective Nico van den Dries. Van hem leert Klaas hoe...

23-09-2017 13:45

Kan Klaas 100 meter rennen in 10 seconden?

Klaas kan alles - Kan Klaas 100 meter rennen in 10 seconden?

Kan Klaas 100 meter rennen in 10 seconden? Al snel komt hij erachter dat dit een haast onmogelijke missie is. Usain Bolt deed het in minder seconden en won daar goud mee op de Olympische Spelen in Brazilië, afgelopen zomer. Eerst gaat Klaas...

23-09-2017 13:20

Kan Klaas een autobrand uitblazen?

Klaas kan alles - Kan Klaas een autobrand uitblazen?

Kan Klaas een autobrand uitblazen? Als eerste gaat Klaas langs bij de brandweer in Hellevoetsluis. Klaas krijgt veel goede tips, maar vuur uitblazen, dat wordt een moeilijke missie. Bij de TU Delft lukt het om een heel klein vuurtje uit te ...

23-09-2017 12:55

Kan Klaas surfen zonder golven?

Klaas kan alles - Kan Klaas surfen zonder golven?

Kan Klaas surfen zonder golven? Als eerste gaat Klaas langs bij Rick Daman. Hij is expert op het gebied van het suppen, oftwel stand up paddling: staand peddelen op een surfplank. Het lukt Klaas om te blijven staan op een surfplank, maar he...

23-09-2017 12:30

Kan Klaas een blikseminslag overleven?

Klaas kan alles - Kan Klaas een blikseminslag overleven?

Kan Klaas een blikseminslag overleven? Als eerste gaat hij langs bij NOS­weerman Gerrit Hiemstra om alles te weten te komen over bliksem. Vervolgens laat wetenschapsjournalist Diederik Jekel met een bijzonder apparaat Klaas ervaren hoe het ...

16-09-2017 17:35

Kan Klaas autorijden zonder handen?

Klaas kan alles - Kan Klaas autorijden zonder handen?

Klaas krijgt de opdracht: kan hij autorijden zonder handen? Hij onderzoekt eerst met rij-instructeur Leen Middag wat er eigenlijk gebeurt als je probeert auto te rijden zonder met je handen het stuur aan te raken. Vervolgens krijgt hij hulp...

09-09-2017 17:35

Kan Klaas harder zwemmen dan een haai?

Klaas kan alles - Kan Klaas harder zwemmen dan een haai?

Klaas krijgt de opdracht: kan hij harder zwemmen dan een haai? Hij onderzoekt eerst met topzwemster Inge Dekker hoe hard je eigenlijk kunt zwemmen en wat de snelste zwemslag is. Vervolgens gaat hij langs bij vinzwemmer Sven Kuin. Die zwemt ...

02-09-2017 17:30

Kan Klaas een telefoon opladen zonder stroom?

Klaas kan alles - Kan Klaas een telefoon opladen zonder stroom?

Klaas krijgt de opdracht: kan hij een telefoon opladen zonder stroom? Hij gaat eerst langs bij wetenschapper Diederik Jekel die hem laat zien hoe je met een enorme stapel sinaasappels zelf stroom kunt maken. Vervolgens probeert hij het met ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Klaas kan alles gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Klaas kan alles de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Klaas kan alles bij Klaas kan alles liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Klaas kan alles. Heb je een uitzending van Klaas kan alles gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Klaas kan alles gemist

Uitzending gemist van Klaas kan alles? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Klaas kan alles, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Klaas kan alles gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Klaas kan alles? Hier kun je alle uitzendingen van Klaas kan alles kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 55
  • Laatste uitzending op 14-10-2017 om 17:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord