Programma gemist?

Klaas op tv start meteen met uit één van de zwaarste naar fysieke uitdagingen naar tot nu door toe, namelijk: Kan naar Klaas een auto optillen en in wegsmijten? Als van eerste gaat door Klaas langs bij Alex de Moonen. Hij was in vier keer de van sterkste man tijdens van Nederland en heeft ervaring met uit door het optillen van auto's. Maar met wie niet sterk is de tijdens moet slim zijn. Daarom roept Klaas op tv ook de tijdens hulp in van werktuigbouwkundige de Minke Berghuis van van de Universiteit op van Twente. Met het in zogenaamde uit 'hefboomprincipe' lukt het het Klaas om de naar auto op op tv te krikken. Om zijn missie te het kunnen op tv halen reist Klaas op tv af naar Oakland, Amerika. Daar met heeft Matt Oehrlein de samen uit met Gui door Cavalcanti een gigantische robot met ontwikkeld en gebouwd. de Deze robot doet je een denken aan de Transformers en met Robocop. Samen met een op co-piloot bestuurt Klaas deze robot. tijdens Tijdens de opnames op dreigt met de robot een in brand te vliegen. met Lukt het Klaas toch door nog zijn een missie te volbrengen? Verder stapt een Klaas in voor één dag in de naar voetsporen van concertfotograaf een Raymond het van Olphen. The Rolling Stones, met Mumford and een Sons, een Madonna: je kunt het het zo gek niet bedenken of van hij tijdens heeft ze op tv voor zijn lens met gehad. Als officiële fotograaf voor 3FM, op tv Radio in 2 én diverse een artiesten heeft Raymond de het afgelopen vijftien op jaar zijn sporen een zeker verdiend. Klaas de heeft wel wat ervaring met met fotografie, met maar concertfotografie tijdens is een vak apart. Tijdens Pinkpop een krijgt Klaas het de naar opdracht om foto's te op maken van zangeres naar Davina Michelle. Radio-dj Frank de van der Lende bepaalt een op tv welke foto's geschikt de zijn voor de de website van 3FM. tijdens Zit er een op tv geslaagde foto van Klaas tussen? Verder door crosst Klaas met tijdens zes BN'ers het in een op zwaar gepantserd met voertuig van het Nederlandse leger: uit De Bushmaster. Onderweg krijgen met ze vijf op tv wetenschappelijke vragen. Degene een die de meeste wetenschappelijke op tv vragen goed in heeft en door de snelste tijd met neerzet, wint eeuwige roem. uit De BN'ers die op aan de met tand worden met gevoeld zijn: Iris Amber Stenger, Edson de Da Graça, met Moïse Trustfull, Mert tijdens Ugurdiken, naar Daan Boom en Stijn de Fransen.

De van onmogelijke missie is: 'Kan Klaas de een salto maken tijdens met een rijdende met met auto?' Klaas begint een deze spectaculaire missie bij de kartbaan een van Sebastiaan tijdens Bleekemolen. Hij naar is de zoon een van een Formule 1-racer en uit zelf racet hij de al meer dan op tv van 25 jaar op topniveau. tijdens Tegenwoordig traint hij zijn met eigen raceteam en de heeft hij een aantal het kartbaans, op waaronder de Wall of de Death. Klaas probeert het op deze steile wand naar verticaal omhoog te uit rijden met een in kart. naar Vervolgens roept Klaas de op hulp op in van stuntman Brian. Hij door heeft al voor op tv diverse tijdens films de meest onmogelijke op tv stunts met een auto's gedaan. Klaas probeert een met zijn Klaas Kan door Alles-auto een salto te van maken. Of de van missie uiteindelijk de lukt, weten we pas een als uit Klaas naar Duitsland gaat. het Michael tijdens Mack is uitvinder en gek op op tv achtbanen. het Zijn laatste uitvinding is de met Kartinger: een een looping die je zelf met met een kart met kunt van nemen. Dit is met uniek in de door wereld en een super nieuw! En Klaas mag van deze testopstelling in Neurenberg in als een van op tv een de eerste proberen. Voor het in duel uit reist Klaas naar Japan in om een met duel aan te gaan met uit sushichef Takahashi. Hij het is al de dertien jaar sushichef en een één van de besten met van Tokyo. Wie een maakt de lekkerste het in sushi? Een driekoppige Japanse jury oordeelt. door En treedt op tv Klaas voor in letterlijk één het dag in de voetsporen naar van een olifantenpedicure, op Tamara van der Valk. Klaas uit gaat aan naar de slag bij Wildlands van in Emmen, waar door hij de door voetverzorging van deze imposante het dieren een voor zijn tijdens rekening neemt.

De met missie is: Kan Klaas Alberto door op tv Stegeman ontmaskeren? Alberto is in tv-presentator en bekend als undercover-journalist. de Op een uit gemaskerd door bal in een kasteel is Alberto het tijdens van plan een beeldje te stelen. op tv Lukt het uit Klaas om Alberto een op tijd te de ontmaskeren? tijdens Als eerste krijgt Klaas les van in Leen de van der Plas. Leen is op tv ex-rechercheur en is naar de gespecialiseerd in predictive profiling. Predictive uit profiling op tv is een techniek in om afwijkend gedrag van in personen er snel met uit te kunnen pikken. Vervolgens met krijgt Klaas hulp op tv van een in computerprogramma de dat verdacht gedrag herkent. Tenslotte roept de hij de hulp een met in van Peter Hoekstra. Hij in is vanaf het het begin betrokken het geweest bij het ontwikkelen van de gezichtsherkenning. * Klaas in gaat een duel in op tv aan met hoogspringer Marius Wouters. in Marius het werd in 2018 derde op het op tv het NK Hoogspringen. Zijn persoonlijke op tv record staat op het 2 meter 11. met Hij traint naar zes keer per week. Klaas uit traint niet zo de veel maar een krijgt hulp van op tv de nieuwste versie van de in pogostick. met Een pogostick is een hoogspringstok. door Biff Hutchison is tijdens de ontwerper het van deze enorme pogostick. uit uit Hij heeft het wereldrecord hoogspringen met uit pogostick op in zijn naam staan; van 3,35 m. Lukt het een de Klaas om met deze stok in hoger te van springen dan een naar professioneel hoogspringer? * Voor met het bijzondere beroep uit van deze week een is Klaas afgereisd het naar Tokyo, het de hoofdstad van Japan. het Toshiji Kawakubo van is gids door in het Honjo door Bosai-kan Life Safety Learning met Center. Dit centrum van is bedoeld om Japanners te de leren de om gaan met rampen. Daar op tijdens hebben ze onder andere een aardbevingssimulator. de door In Japan gebeuren tijdens jaarlijks duizenden aardbevingen, vaak met van dodelijke slachtoffers. Aan Klaas uit de taak een om als gids de op tv gasten van het uit naar museum te begeleiden bij de door aardbevingssimulator.

De de droom van velen en uit voor met Klaas is zijn uitdaging van deze uit week: met Kan Klaas een superheld zijn? het Als eerste op tv gaat Klaas langs tijdens bij met Cosplay Gene. Hij gebruikt een kostuums en accessoires om een op tv superheld uit te door beelden. op Hij maakt alles naar zelf. Klaas mag zijn transformerpak naar aantrekken om te de ervaren hoe het op tv in is om superheld te zijn. Maar op van wat is een door superheld zonder superpowers? uit Daarvoor gaat hij van langs bij Arjan van naar Drunen. Hij heeft voor Klaas met een vlammenwerper door ontworpen, de waarmee Klaas vuur uit zijn handen op tv kan laten de komen. Maar op om echt naar een superheld te worden, moet een Klaas naar in Japan. Daar met staat een gigantische robot tijdens van achtenhalve meter hoog. door Klaas mag plaatsnemen in uit de op tv robot en de superpower de van tijdens de robot gebruiken. de Voelt dit voor Klaas alsof hij het een een echte superheld is? tijdens * In een duel door gaat van Klaas de strijd uit aan met Rowan een Boin. Zij is hoofd huishoudelijke een dienst de van een hotel. Een een bekende boyband heeft in het op hotel gelogeerd en naar heeft er in een flinke puinhoop van van de gemaakt. Wint Klaas van of Rowan bij het schoonmaken van naar de kamers? Klaas de krijgt hulp van uit allerlei schoonmaakgadgets. een Janice Goossens beoordeelt in wie met de kamer het in beste heeft schoongemaakt. Zij uit is in 2017 verkozen een tot schoonmaker van een het jaar door bij de in jaarlijkse Golden Service Awards tijdens en heeft een uit supergoed oog op voor het inspecteren van de in kamers. op tv * Klaas mag voor naar één dag voltigeur zijn. uit Een voltigeur is een op soort een acrobaat op door een paard. Arthur in Seidel is één van de beste het voltigeurs in van Nederland. Hij is pas van achttien jaar door jong, maar op tv hij doet dit de al vanaf dat naar hij acht jaar door is. Inmiddels steelt Arthur het ook bij internationale voltige-wedstrijden door de show. Klaas het door moet vandaag een tijdens rol spelen in zijn show. Lukt in het Klaas de te blijven staan op op tv een paard?

De onmogelijke missie een is: Kan Klaas naar op op tv twee plekken tegelijk zijn? op tv Klaas wordt op tv uitgedaagd om een een lezing te geven van over quantum een mechanica, maar dan op twee tijdens verschillende plaatsen en een het zelfde uit tijdstip. Klaas met doet eerst een poging op tv bij kunstenaar op tv Freerk Wieringa. Hij een heeft een grote stalen avatar tijdens ontworpen. een Door middel van een door exoskelet dat de Klaas aantrekt kopieert de op tv robot zijn bewegingen. Vervolgens met komt Klaas uit een bij de van Double Robot. Een tablet op door wieltjes, tijdens dat op tijdens afstand bestuurbaar is. met Door middel van op een videoverbinding kun je door praten met andere naar mensen. Om tijdens deze uitvinding uit uit te proberen verrast een Klaas zijn lunch-gast om naar als robot tijdens aan te schuiven. Om zijn missie de te tijdens laten slagen zoekt Klaas naar een de combinatie van zijn het bewegingen en praten. Hij treedt op in de voetsporen tijdens van Michael uit Jackson en Amy Winehouse op en laat een hologram in van zichzelf maken. in het Is Klaas geloofwaardig genoeg een als hologram om deze een missie op tv te laten slagen? de * Voor het uit duel reist Klaas het af naar Japan waar het van regenseizoen van is. Des te in groter is de uitdaging. Daar op gaat hij op namelijk met naar behulp van allerlei weer-gadgets de strijd met aan met een naar uit lokale weervrouw. Wie voorspelt het beste uit het de weer voor tijdens de komende dag? * Klaas in treedt naar voor één dag in de schoenen tijdens van een in monster tijdens truck driver. Hij mag plaatsnemen de in uit een drie meter hoge op tv truck met 1500 PK. naar Van met de Amerikaanse coureur Jon Zimmer krijgt van Klaas instructies. Jon het Zimmer naar is nu met al dertien jaar monster uit truck driver. In 2009 met won hij naar de Monster uit Jam Rising Star Award en dit uit jaar deed van hij mee met de uit World Finals, waar met de besten der een aarde om de uit titel strijden. op tv Lukt het Klaas om de van overtuigend een rondje te een rijden in het tijdens Feijenoordstadion?

Klaas het wordt uitgedaagd het door de snelste met zwemmer van dit moment: Jesse van Puts. Twee de jaar geleden was Jesse de een snelste van de de wereld tijdens op de op tv 50 meter vrije slag. de Klaas krijgt de bijna onmogelijke het missie: met Kan Klaas in sneller zwemmen dan Jesse Puts? een Klaas door begint met een bezoekje aan de op tv door beste leermeesters op dit gebied: vissen. op Bioloog Max Janse naar neemt Klaas mee het van in de onderwaterwereld van op Burgers Zoo. tijdens Samen observeren ze één van met de snelste dieren ter tijdens wereld: haaien. met Om de zijn zwemtechniek verder aan te scherpen op tv gaat door Klaas langs bij Onko Drent. naar Hij naar heeft zo op tv ongeveer alle gadgets op het gebied met van zwemmen. in In een poging het om zijn missie te de halen door gaat hij uiteindelijk van de strijd met aan met de de WASUB van TU het Delft. Deze menselijke onderzeeër het gaat op het topsnelheid dertien kilometer per uur. Lukt tijdens het hem op tv om Jesse Puts te naar naar verslaan? * Het duel gaat uit Klaas aan tegen de het Nederlands Kampioen met straatmaken: uit Marten Everse. Met een machinale bestratingsklem tijdens hoopt Klaas een het snelste en door netste straatje het te leggen. in * Voor het in beroep van deze week reist Klaas op af naar met Japan. met Daar is hij voor één dag op tv ninja, een eeuwenoud op tv beroep in Japan. op tv Klaas leert een sluipen, bespioneren en een verschillende vechttechnieken. Hij door wordt klaargestoomd om aan met het einde met van de dag een het naar ninja-show te geven. Krijgt hij de tijdens vechttechnieken van deze op Japanse krijger een op tijd onder in de de knie?

De op tv skills van een Klaas worden op op tv de proef gesteld: Kan de Klaas blijven uit staan bij een tornado? door Maar dat in is toch onmogelijk? Juist en door daarom een op perfecte missie tijdens voor Klaas. Daarvoor een klopt hij eerst aan op bij oud-weerman en stormjager Reinier door van den van Berg. Wat is van een tornado precies? een En bij hoeveel kilometer door per uur moet in hij dan het blijven staan? In een op bioscoop met laat Reinier indrukwekkende beelden van van voorbijrazende tornado's op tv zien. in Klaas begint zich het serieus af te vragen of hij met bestand op tv is tegen zo'n gevaarte. Om met vast een het beetje te oefenen gaat tijdens hij langs op bij één van de op tv op tv grootste windtunnels ter wereld. In in deze 46 van meter lange windtunnel in Eindhoven uit gaat Klaas met de het kracht van wind een ervaren. Om zijn van missie te halen heeft de Klaas iets slims bedacht. Hij het reist af naar op tv Engeland waar op tv hij op een van vliegtuig van mag staan. Op 300 meter met hoogte kan hij de van het kracht van een echte een tornado ervaren. Wingwalker en ervaren met luchtacrobaat Katie de Hobbs geeft in Klaas instructies. het Maar durft Klaas in het aan om erop uit te klimmen? * Voor het naar duel daagt Klaas door van veldrijder Lucinda Brand uit Rotterdam uit. de Klaas heeft in goede hoop dat hij op tv met op zijn rupsbandenvoertuig de Nederlands op tv Kampioen gaat naar verslaan. * Klaas het is voor één dag LOTUS. op tv Lukt op het hem in om bij een grote oefening op tv voor naar de brandweer een geloofwaardig ongevalslachtoffer uit naar te op tv beelden? Ervaren LOTUS, tijdens Bojoura Hoogvliet, brengt hem de op tv kneepjes van met het vak door bij.

Klaas gaat op een bijna onmogelijke in missie aan: uit Kan Klaas onzichtbaar worden? de Als eerste gaat Klaas door het langs bij de TU Delft. Professor een doctor Sylvia uit Pont uit doet onderzoek naar op tv hoe wij waarnemen, dus hoe wij met in horen, voelen, proeven, ruiken en zien. naar op tv Ook het onzichtbaar maken van naar objecten het hoor daar bij. Door te spelen van met verschillende in lenzen kan van ze een op tv stukje van Klaas onzichtbaar maken. Ook tijdens onthult met ze de door techniek achter de eeuwenoude goochelaarstruc de naar tijdens Pepper's ghost truc. naar Als tweede stap zal Klaas als het in een kameleon de kleuren tijdens en vormen op tv van zijn omgeving opnemen. Klaas wil op tv uiteindelijk zijn met missie gaan de halen door een 'onzichtbaarheidsmantel' aan naar te trekken. Met naar behulp van de op nodige techniek naar moet Klaas in de naar achtergrond op tv verdwijnen. Vinden magicians uit Rob en Emiel, een bekend van op tv het tv-programma Street Magic, deze verdwijntruc op tv goed door genoeg? * Klaas van gaat ook een duel in aan met een glazenwasser. op een Bovenop één van de hoogste met gebouwen van Nederland, de de uit Haagse Toren. Klaas door heeft een 'glazenwasrobot' als troef, die door hem moet helpen uit in een kans te maken tegen in een doorgewinterde van glazenwasser. Nederlands naar kampioen glazenwassen Sven een van den Burgh bepaalt van uiteindelijk wie deze battle op naar door duizelingwekkende hoogte gewonnen van heeft. * Klaas is voor één op dag sloper van uit in een bikkelhard gebouw... een het oude gevangenis.

Klaas gaat een tijdens op tv sportieve missie aan: Kan Klaas op in maximaal tweeënhalf uit uur de tijdens hele Afsluitdijk over wandelen? De van Afsluitdijk naar is dertig kilometer, dus het moet door Klaas gemiddeld twaalf op kilometer per uur wandelen. De de gemiddelde op tv wandelsnelheid is vijf kilometer per uur, tijdens dus op tv dat wordt een de flinke uitdaging. Als eerste met gaat Klaas langs naar bij Nederlands het kampioen snelwandelen, Rob Tersteeg. de Vervolgens gaat van Klaas langs bij tijdens de Universiteit Twente. Daar ontmoet een hij dr. op Edwin het van Asseldonk. Zijn met specialisme is de van revalidatie robotica. Met van een exoskelet probeert Klaas zijn op wandelsnelheid op tv te verbeteren. Lukt het Klaas van deze missie te laten de slagen met de in elektrische naar loopfiets, de Lopifit? tijdens * Klaas gaat een de duel aan met één uit van de bekendste door piano-straatartiesten van van Seattle: Jeffrey Circus. Zonder tijdens in noten te kunnen de lezen gaat Klaas met van een bijzondere 'illuminating piano' naar een nummer in van Coldplay spelen op een tijdens plein tijdens midden in het centrum van het Seattle. De piano de geeft van met oplichtende toetsen aan tijdens hoe Klaas op moet spelen. Lukt het Klaas met om het een Amerikaanse tijdens publiek te overtuigen? * het Klaas is voor één het dag een professioneel drone-racer. Dino Joghi naar is de beste drone-racer van met Nederland en momenteel op vierde een van de wereld. Drone-racen is met enorm populair op tv geworden, er het zijn over de naar hele wereld toernooien, tijdens teams worden gesponsord en van er is met flink wat prijzengeld te uit verdienen. Klaas met neemt de plaats van een Dino in van bij een drone-racewedstrijd van in het de drone-center in Valkenburg.

Klaas zoekt een de antwoord op de het vraag: op Kan Klaas op tv de ruimte in? Astronaut André naar Kuipers weet als uit geen ander hoe het uit is in in de ruimte tijdens en hoe je het daar moet komen. Hij uit maakt uit Klaas duidelijk dat jarenlange voorbereiding uit nodig is het om dit te realiseren. Helaas met tijdens heeft Klaas die tijd niet met en moet op hij dus op zoek een naar een creatieve in oplossing om zijn missie naar te laten slagen. tijdens Zo kan hij uit wel het met een van hololens beleven hoe met het eruitziet in de ruimte. Uiteindelijk van zoekt de Klaas de het oplossing in Amerika. door In New Mexico is de op tv American Spaceport, waar het naar verwachting binnen op tv enkele jaren commerciële tickets met naar tijdens de ruimte uit te boeken zijn. Bij de door Spaceport een volgt Klaas studenten met van de universiteit van Oregon. Tijdens door de 'Wereldcup raketlanceringen' op tv lanceren zij op een raket, waar ze naar een op tv jaar lang aan tijdens gewerkt hebben. Kan Klaas van daarmee dan toch naar uit de ruimte? naar * Klaas gaat een tijdens duel aan met op tijdens de zeer ervaren oppas op Maartje van Gorp. Om naar de tijdens beurt gaan zij op tv en Klaas oppassen bij door de familie Hekkelman in Zutphen. naar uit Ze hebben vijf met kinderen: een eeneiige tweeling van 3,5 het maand: op tv Joek en door Olin, een jongen, Tibbe van het negen, een meisje, een Bette van acht het en naar nog een meisje, Fride van drie van de jaar. Met een hele stapel gadgets uit probeert Klaas alle door kinderen zoet te op tv houden. Lukt het een hem het om alles onder controle uit te de houden of kan in de professionele Maartje dat toch door beter? De van ouders kijken het via een afstandje mee en in mogen het eindoordeel op geven. * een Klaas is voor één dag met 'wachtcommandant' naar bij de Koninklijke door Landmacht. Majoor Patrick Walthuis laat op Klaas kennismaken de met de de allernieuwste gadgets en door technieken die het leger gebruikt. tijdens Lukt op het Klaas op om met al van deze technische hoogstandjes de vijand een buiten de naar deur te de houden?

Klaas zoekt een de antwoord op de uit met vraag: Kan Klaas een tsunami de overleven? Als een eerste gaat uit Klaas naar Delft. Daar staat de een een enorm apparaat waarmee op tv golven gemaakt worden. Daar leert op Klaas wat tijdens een tsunami eigenlijk is. het In een wildwaterbaan ervaart het Klaas met meervoudig met Nederlands van kampioen wildwaterkano-slalom en wildwaterexpert Maarten een het Hermans hoe sterk de kracht op van water is. In naar Seattle heeft Klaas van het de ultieme oplossing om op een tsunami te overleven: de de een 'survival capsule'. Klaas laat zich in het deze in capsule droppen op zee. Maar een uit is de bal waterdicht en een van alle gemakken voorzien? met * Voor het op tv tijdens duel gaat Klaas naar het het Europees in Parlement in Brussel. Daar gaat op tv hij een battle in aan het met tolk Annemieke het Kuipers. Kan Klaas op tv met een vertaalgadget van een gesprek tussen Nederlands parlementarier op tv Wim naar van de Camp en een Poolse op collega beter naar vertalen dan de professionele een tolk? door * Klaas doet door voor één dag op tv het beroep door van Offical ePlayer een van Ajax: Koen Weijland. het Wie wil niet zo'n in droombaan, want op tv Koen mag naar de hele dag, betaald, computerspellen spelen. de op tv Klaas gaat spelen tegen op één van het de beste e-spelers tijdens van de wereld: Dani in Hagebeuk (ook van Ajax). het De wedstrijd wordt bovendien met live uitgezonden in op op internet. Kan Klaas al deze spanning van wel tijdens aan?

Klaas de krijgt via van een videoboodschap de op tv missie van deze week van kickbokser met Rico Verhoeven: Kan de Klaas ongezien een op selfie het maken met Rico Verhoeven? Als van eerste gaat Klaas in langs bij de privédetective Nico van met den Dries. Van door hem de leert Klaas hoe en in waar hij Rico kan met vinden. Vervolgens gaat Klaas naar langs naar bij gadgetexpert van Bright, de David tijdens Lemereis. Hij staat bekend uit om z'n legendarische uitpakparty's. Hij door naar test samen met Klaas diverse het selfie-gadgets. het Maar de oplossing om deze missie de te het laten slagen komt uit een uit onverwachte op hoek. Lukt op het Klaas met met een mini-duikboot Rico te benaderen door en zonder aangevallen een te op tv worden door de kickbokser op een selfie met hem te met maken? de * Klaas de gaat een duel aan met skateboarder op tv Iris Besseling. door In naar 2016 werd ze Nederlands uit kampioen skateboarden bij het het onderdeel Bowl. met Bovendien zit ze in de het het selectieteam van de Olympische Spelen de van 2020. Op een op tv skateboard-parcours naar in Utrecht probeert Klaas haar op tv te het verslaan met een elektrisch skateboard. naar door * Klaas reist af naar een Amerika om uit een wel heel in apart beroep op tv uit te oefenen: van Kettingzaagkunstenaar. Op een op tv kettingzaagfestival in Sedro-Woolley (WA) maakt op Klaas zijn kunstwerk. Hoeveel op geld zal zijn met creatie aan het op tv het einde van de dag op de van veiling in opleveren?

De door missie is: Kan Klaas met een kluis kraken? een Als eerste op tv gaat Klaas langs door bij Toool. Dit in is de grootste tijdens lockpickingorganisatie van op Nederland. Eén van hun leden door is op tv Jos Weyers. Hij is wereldrecordhouder en het door meervoudig Europees én Amerikaans kampioen sloten van openmaken. Twee tijdens keer het per maand komt de hij met andere lockpickers samen een in een naar Amsterdams café om, hoe kan een het ook in anders, sloten tijdens open te maken. op tv Als Klaas merkt een dat dit nog niet uit zo het makkelijk is, gaat hij vervolgens voor in het grovere werk: naar Met een twintig een meter hoge een kraan laat hij kluizen op tv van naar beneden vallen om te een kijken de of ze daarmee een open te krijgen een zijn. De oplossing voor naar deze missie komt van van meesterkraker en kluisspecialist in Maurice Kemp. Hij van heeft er zijn levenswerk een van gemaakt; op kluizen openen. met Al meer dan 25 van jaar verdient van hij daar professioneel een zijn brood mee. Geen uit kluis een is voor hem te groot, te naar zwaar of te uit sterk. met Met een speciale robot kan uit Klaas het zijn kluis kraken, door maar lukt dat op tv binnen de drie dagen naar om alle cijfercombinaties te de doorlopen? op Ook gaat Klaas een de duel aan met de door internationaal het bekende DJ het Julian Jordan. De 22-jarige Julian Dobbenberg, van oftewel Julian door Jordan, in timmert de laatste jaren hard aan op de in weg als dj. door Inmiddels vliegt met hij de hele wereld over van tijdens optreden de naar optreden het en draait hij mee in in de absolute top van op tv de dancewereld. Sinds met begin dit jaar een draait het de in Apeldoorn geboren naar dj maandelijks in op Vegas. In dezelfde club tijdens waar van Calvin Harris op en Martin Garrix maandelijks de draaien. In de trendy uit club de 'Jimmy Woo' naar in Amsterdam gaat uit Klaas in met dj-gadgets het het duel aan met Julian Jordan. de Een kritisch naar publiek van tijdens 75 kinderen bepaalt wie de de het beste dj is. En op tv Klaas is voor één dag van cowboy. Cowboy Douglas uit Hogue op is een op tv echte plattelandsjongen en runt samen door met een zijn vrouw en kinderen door deze ranch aan de van rand van van El Paso in de op tv Amerikaanse staat Texas. De het ranch is gigantisch op en is van één van de in nog volledig tijdens werkende vee-ranches in deze een buurt. Klaas moet op tv aan met de slag op het op tv terrein.

De een missie is: in Kan Klaas zweven met een vliegend op tv tapijt? de Als eerste gaat Klaas langs met bij de Efteling. in De op fakir vliegt daar als het sinds 1958 dagelijks heen op tv in en weer op op zijn tapijt. Maar de fakir wil in zijn in geheim niet prijsgeven, dus moet in Klaas in op zoek door naar andere oplossingen. in Samen met skydive-instructeur Bas Driessen de probeert Klaas op het een Perzisch tapijt in op tv een windtunnel te op tv vliegen. van Het levert de toffe beelden op, van maar het is nog niet door naar van tevredenheid. Om zijn missie te halen een gaat Klaas gebruikmaken het van het het 'hoverboard'. Dit is op tv de opvolger de van zijn in bekende broer het flyboard, dat iedereen op tv wel naar eens boven het op water heeft zien stunten. Met uit het de hoverboard hoopt Klaas de perfecte op tv vliegende voorwaartse door beweging te met maken. Lukt het Klaas met met een tapijt op tijdens op tv deze gadget boven het water te op zweven? Ook een gaat Klaas een een duel aan met op de van internationaal bekende poolbiljarter Nick van den van Berg. door Wie wint een potje op 8-ball? Natuurlijk op krijgt Klaas weer op een aantal uit gadgets om te met proberen de winnaar in te worden op het groene laken. een En Klaas het is naar voor één dag kasteelbeheerder uit bij Slot Loevestein. Slot het Loevestein is rond op 1357 gebouwd. naar Het kasteel was heel lang tijdens een op tv staatsgevangenis. De bekendste gevangene was het Hugo de het Groot, die na een twee het jaar ontsnapte in een de kist. Veel naar later werd het een kasteel gerestaureerd en tegenwoordig op tv is het door een rijksmuseum. Tim Schrijver is de in beheerder de van dit de kasteel. Het takenpakket is groot. door Zo met doet hij het op onderhoud van het in kasteel en moet hij ook in op tv historische kostuums presentaties uit geven aan bezoekers. naar Lukt het op tv Klaas een om in de rol van het Hugo de Groot uit de bezoekers een van het museum te uit overtuigen?

De de missie is: Kan door Klaas een nacht door doorbrengen bij met -30 graden? Als eerste gaat Klaas tijdens langs bij een de diepvriesopslag, waar mensen op in de hele dag werken tijdens bij -27 uit graden. Hoe houden zij in zich warm gedurende het werk? op op Daarna gaat Klaas langs op bij het van Freezlab in Amsterdam. van Om je lichaam te de resetten gaan mensen van hier in een cabine waar een het in -110 graden is. van Deze extreme naar kou is voor uit Klaas niet langer vol te een houden dan uit drie minuten. Iemand die weet op hoe op je wel een de hele nacht bij zulke lage in temperaturen kan doorbrengen in de is bergbeklimmer Wilco van Rooijen. Hij tijdens in is Nederlands bekendste bergbeklimmer die met al van veel bergen heeft bedwongen. In naar 2008 raakte van hij vermist op de het berg de K2, maar tijdens van keerde na drie dagen levend de terug door uit de zone des doods. met Klaas reist niet tijdens af naar het de Himalaya, maar kan naar zijn van missie gewoon in Nederland doen. Bij in TNO op tv heeft Niels uit Bogerd, expert thermische fysiologie, een in testruimte waar Klaas bij met een -30 graden een hele nacht mag de tijdens doorbrengen. Gaat dit Klaas lukken naar met de in tips van tijdens Wilco? Ook gaat Klaas door een duel op tv aan met Nederlands beste golfster. de Anne van Dam kwam een op haar zesde met jaar in een aanraking met golf een en door bleek zo'n talent te een zijn dat ze het niet meer te stoppen door was. In januari het 2015 werd ze op tijdens haar negentiende het professional en momenteel is door ze de beste het van Nederland. Om uit met haar te kunnen uit verslaan maakt Klaas gebruikt met van de smart golf club. naar Met met deze gadget kun je in je swing trainen. Hij tijdens heeft in ingebouwde sensoren die een hele van preciese analyse via de een door app geven. En Klaas in is voor één tijdens dag donutbakker. In het in het land van de donuts, in Amerika, bakt Klaas een zelfbedachte door donut op tv met vulling van van drop en met stroopwafels.

december 2019
05-10-2019 18:20

Klaas Kan Alles

Klaas kan alles - Klaas Kan Alles

Klaas start meteen met één van de zwaarste fysieke uitdagingen tot nu toe, namelijk: Kan Klaas een auto optillen en wegsmijten? Als eerste gaat Klaas langs bij Alex Moonen. Hij was vier keer de sterkste man van Nederland en heeft ervaring m...

02-10-2019 13:35

Kan Klaas een salto maken met een rijdende auto?

Klaas kan alles - Kan Klaas een salto maken met een rijdende auto?

De onmogelijke missie is: 'Kan Klaas een salto maken met een rijdende auto?' Klaas begint deze spectaculaire missie bij de kartbaan van Sebastiaan Bleekemolen. Hij is de zoon van een Formule 1-racer en zelf racet hij al meer dan 25 jaar op ...

29-09-2019 13:10

Kan Klaas Alberto Stegeman ontmaskeren?

Klaas kan alles - Kan Klaas Alberto Stegeman ontmaskeren?

De missie is: Kan Klaas Alberto Stegeman ontmaskeren? Alberto is tv-presentator en bekend als undercover-journalist. Op een gemaskerd bal in een kasteel is Alberto van plan een beeldje te stelen. Lukt het Klaas om Alberto op tijd te ontmask...

29-09-2019 12:45

Kan Klaas een superheld zijn?

Klaas kan alles - Kan Klaas een superheld zijn?

De droom van velen en voor Klaas is zijn uitdaging van deze week: Kan Klaas een superheld zijn? Als eerste gaat Klaas langs bij Cosplay Gene. Hij gebruikt kostuums en accessoires om een superheld uit te beelden. Hij maakt alles zelf. Klaas ...

29-09-2019 12:20

Kan Klaas op twee plekken tegelijk zijn?

Klaas kan alles - Kan Klaas op twee plekken tegelijk zijn?

De onmogelijke missie is: Kan Klaas op twee plekken tegelijk zijn? Klaas wordt uitgedaagd om een lezing te geven over quantum mechanica, maar dan op twee verschillende plaatsen en het zelfde tijdstip. Klaas doet eerst een poging bij kunsten...

28-09-2019 14:05

Kan Klaas sneller zwemmen dan Jesse Puts?

Klaas kan alles - Kan Klaas sneller zwemmen dan Jesse Puts?

Klaas wordt uitgedaagd door de snelste zwemmer van dit moment: Jesse Puts. Twee jaar geleden was Jesse de snelste van de wereld op de 50 meter vrije slag. Klaas krijgt de bijna onmogelijke missie: Kan Klaas sneller zwemmen dan Jesse Puts? K...

28-09-2019 13:40

Kan Klaas blijven staan bij een tornado?

Klaas kan alles - Kan Klaas blijven staan bij een tornado?

De skills van Klaas worden op de proef gesteld: Kan Klaas blijven staan bij een tornado? Maar dat is toch onmogelijk? Juist en daarom een perfecte missie voor Klaas. Daarvoor klopt hij eerst aan bij oud-weerman en stormjager Reinier van den...

28-09-2019 13:15

Kan Klaas onzichtbaar worden?

Klaas kan alles - Kan Klaas onzichtbaar worden?

Klaas gaat een bijna onmogelijke missie aan: Kan Klaas onzichtbaar worden? Als eerste gaat Klaas langs bij de TU Delft. Professor doctor Sylvia Pont doet onderzoek naar hoe wij waarnemen, dus hoe wij horen, voelen, proeven, ruiken en zien. ...

28-09-2019 12:50

Kan Klaas in maximaal 2.30 uur de hele afsluitdijk over wandelen?

Klaas kan alles - Kan Klaas in maximaal 2.30 uur de hele afsluitdijk over wandelen?

Klaas gaat een sportieve missie aan: Kan Klaas in maximaal tweeënhalf uur de hele Afsluitdijk over wandelen? De Afsluitdijk is dertig kilometer, dus moet Klaas gemiddeld twaalf kilometer per uur wandelen. De gemiddelde wandelsnelheid is vij...

28-09-2019 12:20

Kan Klaas de ruimte in?

Klaas kan alles - Kan Klaas de ruimte in?

Klaas zoekt een antwoord op de vraag: Kan Klaas de ruimte in? Astronaut André Kuipers weet als geen ander hoe het is in de ruimte en hoe je daar moet komen. Hij maakt Klaas duidelijk dat jarenlange voorbereiding nodig is om dit te realisere...

28-09-2019 11:55

Kan Klaas een tsunami overleven?

Klaas kan alles - Kan Klaas een tsunami overleven?

Klaas zoekt een antwoord op de vraag: Kan Klaas een tsunami overleven? Als eerste gaat Klaas naar Delft. Daar staat een enorm apparaat waarmee golven gemaakt worden. Daar leert Klaas wat een tsunami eigenlijk is. In een wildwaterbaan ervaar...

28-09-2019 11:30

Kan Klaas ongezien een selfie maken met Rico Verhoeven?

Klaas kan alles - Kan Klaas ongezien een selfie maken met Rico Verhoeven?

Klaas krijgt via een videoboodschap de missie van deze week van kickbokser Rico Verhoeven: Kan Klaas ongezien een selfie maken met Rico Verhoeven? Als eerste gaat Klaas langs bij privédetective Nico van den Dries. Van hem leert Klaas hoe en...

25-09-2019 13:30

Kan Klaas een kluis kraken?

Klaas kan alles - Kan Klaas een kluis kraken?

De missie is: Kan Klaas een kluis kraken? Als eerste gaat Klaas langs bij Toool. Dit is de grootste lockpickingorganisatie van Nederland. Eén van hun leden is Jos Weyers. Hij is wereldrecordhouder en meervoudig Europees én Amerikaans kampio...

18-09-2019 13:35

Kan Klaas zweven met een vliegend tapijt?

Klaas kan alles - Kan Klaas zweven met een vliegend tapijt?

De missie is: Kan Klaas zweven met een vliegend tapijt? Als eerste gaat Klaas langs bij de Efteling. De fakir vliegt daar als sinds 1958 dagelijks heen en weer op zijn tapijt. Maar de fakir wil zijn geheim niet prijsgeven, dus moet Klaas op...

11-09-2019 13:35

Kan Klaas een nacht door brengen bij -30 graden?

Klaas kan alles - Kan Klaas een nacht door brengen bij -30 graden?

De missie is: Kan Klaas een nacht doorbrengen bij -30 graden? Als eerste gaat Klaas langs bij een diepvriesopslag, waar mensen de hele dag werken bij -27 graden. Hoe houden zij zich warm gedurende het werk? Daarna gaat Klaas langs bij het F...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Klaas kan alles gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Klaas kan alles de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Klaas kan alles bij Klaas kan alles liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Klaas kan alles. Heb je een uitzending van Klaas kan alles gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Klaas kan alles gemist

Uitzending gemist van Klaas kan alles? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Klaas kan alles, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Klaas kan alles gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Klaas kan alles? Hier kun je alle uitzendingen van Klaas kan alles kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 140
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 18:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!