Programma gemist?

Kan Klaas met een driegangenmenu bereiden op van zonnekracht? Verder probeert het Klaas het met elektrische tijdens skates Erik Hulzebosch te verslaan op het een een skeeler-parcours. En Klaas voor op tv één dagje stuntcoordinator op tv vuur. Kan Klaas een op driegangenmenu het bereiden op zonnekracht? Eerst een roept de Klaas hulp in van tv-kok op Pierre Wind. In door de brandende zon een proberen ze een eitje door te op tv bakken op de motorkap van van een auto. Daarna met gaat hij aan de naar de slag met met een nieuwe gadget, een de barbecue die werkt naar op zonlicht. Samen met de Koert-Jan de Bruijn, op presentator van Ik BBQ het voor jou, probeert in Klaas kipsate's klaar op te door maken. Maar om tijdens een echt driegangenmenu te kunnen in bereiden de met uitsluitend met zonnekracht gaat Klaas met naar de Universiteit van een Twente. Daar hebben ze misschien de in de oplossing voor uit zijn missie. Het in resultaat wordt beoordeeld door door culinair recensent (en bijna Slimste tijdens in mens van dit seizoen) Joel Broekaert. naar een Verder gaat Klaas op een duel aan met Erik uit Hulzebosch. Klaas op probeert met elektische skates in de schaatser te in verslaan op een de skeeler-parcours. En Klaas door is voor één dagje naar 'stuntcoordinator op tv vuur' op de set tijdens van een de nieuwe Nederlandse speelfilm Storm. van Er wordt een uit spannende scène opgenomen door waarbij acteur het Yorick van Wageningen een in de brand een wordt gestoken. Lukt het een Klaas om alles door in goede banen op te uit leiden?

Kan met Klaas vliegen zonder op motor? Verder gaat Klaas naar een duel aan met tijdens in speurhond Zen. En Klaas door gaat een dagje het aan de slag als de golfballenduiker. Kan van Klaas vliegen zonder motor? op tv Dus niet in een van vlieguig of met door op andere gemotoriseerde hulpmiddelen. Geinspireerd door de de film het 'Up' zoekt Klaas uit of in naar hij met behulp van ballonnen, gevuld met met helium, uit de in lucht in kan komen. Ook gaat van naar hij langs bij het skydive-centrum met om te door ervaren hoe het in voelt om te vliegen. Voor op het het slagen van deze missie op reist Klaas uit naar Frankrijk waar tijdens hij in uit een mini-zeppelin als een vogel tijdens in de een lucht kan vliegen. Verder gaat de Klaas in een duel aan het met speurhond op Zen. In het centrum van uit Utrecht moeten de ze een boef op opsporen. Klaas heeft in hiervoor natuurlijk weer uit een coole gadget. in Maar is Klaas sneller op tv dan een de getrainde hond? op tv En Klaas gaat een dagje het aan tijdens de slag als golfballenduiker. Nicky tijdens Dorfel met is al vijf jaar professioneel golfballenduiker. met Per dag een verdwijnen er de duizenden golfballen in met het water. een Dat is natuurlijk zonde het en daarom zijn golfclubs en het de golfers in enorm blij met Nicky. de Nicky heeft het al meer door dan vier miljoen golfballen naar uit het water gevist. in Hoeveel ballen op tv gaat Klaas uit het een water op tv vissen?

Kan een Klaas 100 meter van rennen in 10 op tv seconden? Klaas gaat opnieuw een op duel tijdens aan met van professioneel visser Marco Kraal uit van Vis-TV. En hij door oefent het beroep door uit een van Lego-kunstenaar Dirk Denoyelle. op Kan Klaas op tv 100 meter rennen in het 10 seconden? Al op tv snel komt door hij erachter dat dit een haast van onmogelijke missie naar is. Usain Bolt op tv deed het in minder tijdens van seconden en won daar uit Goud mee op de het Olympische Spelen in Brazilië op naar afgelopen zomer. Eerst gaat Klaas met langs bij hardloper uit Bram met Som. De atleet geeft Klaas tips de hoe in hij zijn hardloopstijl kan verbeteren. van Vervolgens krijgt Klaas op tv een de uitgebreide bodycheck, zodat hij weet tijdens hoe hij het zijn snelheid kan een verbeteren. de Maar de ultieme oplossing vindt een Klaas met in Londen. Daar ontmoet hij Simeon naar Dignam-Crotty. Hij op tv is 'the king' met op jumping op stilts. Los van grote het stappen op maken is hij ook één van tijdens de beste met springers in van zijn vak met jaren de wereldwijde ervaring. Op in een de Londense atletiekbaan probeert Klaas met tijdens deze stilt de op tv 100 meter te rennen op in 10 een seconden. Wint het hij de Gouden medaille? door Verder gaat Klaas opnieuw op een duel met aan met professioneel visser door Marco uit Kraal van Vis-TV. door Vorig seizoen probeerde door Klaas hem naar met de nieuwste visgadgets hem uit te verslaan. Dit uit jaar wil Klaas door revanche. Met van nog geavanceerdere spullen wil hij op tv dit duel winnen. op tv van Lukt het Klaas om een op grotere vis te op vangen dan Marco? door En Klaas oefent door een het dagje het beroep op tv uit van professioneel op Lego-kunstenaar Dirk Denoyelle. Hij is door één van de veertien in die het wereldwijd een van certificaat hiervoor heeft. In zijn op tv atelier tijdens vlakbij Antwerpen liggen de drie miljoen blokjes.

Kan met Klaas een autobrand uitblazen? Gaat in hij een de duel aan met door een drietal wiskundeknobbels naar en is hij voor met één dag mascotte in bij het het EK de Atletiek in Amsterdam. Kan Klaas een het op tv autobrand uitblazen? Als eerste in gaat Klaas langs bij de op tv brandweer uit in Hellevoetsluis. uit Klaas krijgt veel door goede tips, maar vuur uitblazen, een dat uit wordt een moeilijke missie. tijdens Bij de met TU Delft lukt het om een met tijdens heel klein vuurtje uit te naar blazen, met maar dat is nog lang een geen autobrand. tijdens Om de missie de te laten slagen een is Eugene Soineanu in helemaal uit Roemenië gekomen om op tv de Klaas te helpen door met het behalen van het deze missie. Eugene heeft speciale uit ballen meegenomen die een exploderen in het het op tv vuur en de brand laten uitgaan. naar Lukt het het Klaas met op tv deze explosieve de ballen de autobrand uit te blazen? tijdens door Klaas gaat een duel op tv aan met een drietal tijdens wiskundeknobbels. de Hij moet terug de schoolbanken in op op voor een examen met moeilijke een wiskundesommen. Gelukkig met krijgt Klaas een slimme tablet van die het hem hopelijk de helpt om deze strijd te uit winnen. Econoom Mathijs met Bouman (o.a. bekend van tijdens beurszender RTL naar Z) is de in strenge een leraar en kijkt de van examens na. Wie op heeft de minste op tv fouten gemaakt in de het wiskundetoets? En Klaas oefent op een met dagje het door beroep uit van het mascotte bij het EK Atletiek uit in Amsterdam. op De lachende leeuw Adam in is de met mascotte van door het EK. Hoe voelt naar het om de hele dag het in het zo'n zwaar naar pak te zitten en met de iedereen de op de foto te gaan uit zonder dat ze weten met wie je door bent?

Kan Klaas een surfen tijdens zonder golven? Gaat hij een duel door aan met een naar door bowlingkampioen en is hij voor door één in dag achtbanen tester. Kan Klaas surfen met zonder golven? met Als eerste gaat in Klaas langs de bij Rick Daman. Hij is een naar expert op het gebied tijdens van het suppen, in oftwel stand up paddling: staand met peddelen naar op een surfplank. van Het lukt van Klaas om te van blijven staan op met een surfplank, maar het met gaat hem nog niet snel uit met genoeg. Dus roept hij hulp in op tv in van Europees skimboard-kampioen Adrien Raza. Maar door de echte oplossing door om deze missie uit te uit halen komt een uit Duitsland: een elektrisch surfboard een waarmee Klaas op met ruim de 40 km/h door het water door kan door surfen. Klaas gaat een een duel aan met het de 23-jarige bowlingkampioen Ramon uit Hilferink. Hij haalde brons op op de door Europese kampioenschappen en behaalde naar de 5de in plek bij het WK jeugd. Bovendien tijdens bowlt hij de op hoog niveau in Amerika. met Maar gelukkig krijgt van Klaas een slimme gadget uit die hem hopelijk naar helpt de om de in strijd tegen Ramon te met winnen. Wie op van hen gooit de meeste strikes tijdens en wint? op Maar ook reist Klaas met naar af naar groot het pretpark in Duitsland met om op pad te een gaan met een door achtbanentester. Voor dag naar en dauw moet de Klaas op uit om alle achtbanen van het naar pretpark te controleren en de te testen, nog op tv voordat op tv bezoekers erin tijdens mogen. Is de maag een van Klaas naar sterk genoeg om met één dag achtbaantester naar te zijn?

Kan uit Klaas een met blikseminslag overleven? Gaat hij een naar duel een aan met een een kok, m.b.v. een slimme pan en in is tijdens hij voor één dag van autorensport-official.

Kan op Klaas autorijden zonder handen? Kan uit door hij schaapherder Marijke en haar door hond Moss verslaan in met op het opdrijven van een schaapskudde? op En uit is hij een goede van filmgeluid-artiest?

Kan Klaas naar sneller in harder zwemmen dan een door haai? Gaat hij door het duel aan met verhuizer met Rob Grootveld van en is hij een door van dagje airport marshaller op de Schiphol.

Kan op tv Klaas een telefoon opladen zonder uit stroom? En kan op hij een uit professionele leugenaar ontmaskeren? op tv En hij is met voor één dagje met carsound-designer.

Kan Klaas zweven? op tv Gaat Klaas naar een op duel vissen aan uit met Marco van VisTV het en wordt hij een het dag een matrassenspringer in Amerika.

Kan op tv Klaas een door drenkeling redden? Verder gaat Klaas in een duel aan met van uit Hans Arends, die van al vanaf zijn op jeugd blind is. En in duikt hij op een dag in een het naar beroep van op tv gelukskoekenbakker.

Kan op Klaas net uit als Spiderman tegen een uit 50 meter met hoge muur opklimmen? Verder gaat tijdens hij het duel tijdens aan naar met portrettekenaar Louise Bramer naar en test in hij het beroep op glijbaantester uit.

Kan de Klaas met een rolstoel door door het bos? een Kan hij een duel de vrije trappen op winnen van de Youtube-legende in Bas op tv van Velzen? in En is hij een goede uit hondenmasseur?

Kan Klaas harder naar fietsen dan het een auto? Kan op hij een duel uit met papieren vliegtuigjes uit winnen van de wereldrecordhouder? naar met En kan hij goud naar vinden in tijdens Nederland?

Kan een Klaas zelf met een auto bouwen? Verder een gaat Klaas naar een duel aan met de een hitter (slagman) de van DSS Honksoftbalteam in Haarlem. de En doet Klaas het voor één dag van het beroep op van naar cowfitter.

juni 2017
24-06-2017 17:20

Kan Klaas een driegangenmenu bereiden op zonnekracht?

Klaas kan alles - Kan Klaas een driegangenmenu bereiden op zonnekracht?

Kan Klaas een driegangenmenu bereiden op zonnekracht? Verder probeert Klaas met elektrische skates Erik Hulzebosch te verslaan op een skeeler-parcours. En Klaas voor één dagje stuntcoordinator vuur. Kan Klaas een driegangenmenu bereiden op ...

17-06-2017 17:30

Kan Klaas vliegen zonder motor?

Klaas kan alles - Kan Klaas vliegen zonder motor?

Kan Klaas vliegen zonder motor? Verder gaat Klaas een duel aan met speurhond Zen. En Klaas gaat een dagje aan de slag als golfballenduiker. Kan Klaas vliegen zonder motor? Dus niet in een vlieguig of met andere gemotoriseerde hulpmiddelen. ...

10-06-2017 17:20

Kan Klaas 100 meter rennen in 10 seconden?

Klaas kan alles - Kan Klaas 100 meter rennen in 10 seconden?

Kan Klaas 100 meter rennen in 10 seconden? Klaas gaat opnieuw een duel aan met professioneel visser Marco Kraal van Vis-TV. En hij oefent het beroep uit van Lego-kunstenaar Dirk Denoyelle. Kan Klaas 100 meter rennen in 10 seconden? Al snel ...

03-06-2017 17:25

Kan Klaas een autobrand uitblazen?

Klaas kan alles - Kan Klaas een autobrand uitblazen?

Kan Klaas een autobrand uitblazen? Gaat hij een duel aan met een drietal wiskundeknobbels en is hij voor één dag mascotte bij het EK Atletiek in Amsterdam. Kan Klaas een autobrand uitblazen? Als eerste gaat Klaas langs bij de brandweer in H...

27-05-2017 17:25

Kan Klaas surfen zonder golven?

Klaas kan alles - Kan Klaas surfen zonder golven?

Kan Klaas surfen zonder golven? Gaat hij een duel aan met een bowlingkampioen en is hij voor één dag achtbanen tester. Kan Klaas surfen zonder golven? Als eerste gaat Klaas langs bij Rick Daman. Hij is expert op het gebied van het suppen, o...

20-05-2017 17:20

Kan Klaas een blikseminslag overleven?

Klaas kan alles - Kan Klaas een blikseminslag overleven?

Kan Klaas een blikseminslag overleven? Gaat hij een duel aan met een kok, m.b.v. een slimme pan en is hij voor één dag autorensport-official.

02-05-2017 17:10

Kan Klaas autorijden zonder handen?

Klaas kan alles - Kan Klaas autorijden zonder handen?

Kan Klaas autorijden zonder handen? Kan hij schaapherder Marijke en haar hond Moss verslaan in het opdrijven van een schaapskudde? En is hij een goede filmgeluid-artiest?

25-04-2017 17:15

Kan Klaas harder zwemmen dan een haai?

Klaas kan alles - Kan Klaas harder zwemmen dan een haai?

Kan Klaas sneller harder zwemmen dan een haai? Gaat hij het duel aan met verhuizer Rob Grootveld en is hij een dagje airport marshaller op Schiphol.

18-04-2017 17:15

Kan Klaas een telefoon opladen zonder stroom?

Klaas kan alles - Kan Klaas een telefoon opladen zonder stroom?

Kan Klaas een telefoon opladen zonder stroom? En kan hij een professionele leugenaar ontmaskeren? En hij is voor één dagje carsound-designer.

11-04-2017 17:00

Kan Klaas zweven?

Klaas kan alles - Kan Klaas zweven?

Kan Klaas zweven? Gaat Klaas een duel vissen aan met Marco van VisTV en wordt hij een dag matrassenspringer in Amerika.

04-04-2017 17:15

Kan Klaas een drenkeling redden?

Klaas kan alles - Kan Klaas een drenkeling redden?

Kan Klaas een drenkeling redden? Verder gaat Klaas een duel aan met Hans Arends, die al vanaf zijn jeugd blind is. En duikt hij een dag in een het beroep van gelukskoekenbakker.

28-03-2017 17:10

Kan Klaas klimmen als Spiderman?

Klaas kan alles - Kan Klaas klimmen als Spiderman?

Kan Klaas net als Spiderman tegen een 50 meter hoge muur opklimmen? Verder gaat hij het duel aan met portrettekenaar Louise Bramer en test hij het beroep glijbaantester uit.

21-03-2017 17:15

Kan Klaas met een rolstoel door het bos?

Klaas kan alles - Kan Klaas met een rolstoel door het bos?

Kan Klaas met een rolstoel door het bos? Kan hij een duel vrije trappen winnen van de Youtube-legende Bas van Velzen? En is hij een goede hondenmasseur?

14-03-2017 17:15

Kan Klaas harder fietsen dan een auto?

Klaas kan alles - Kan Klaas harder fietsen dan een auto?

Kan Klaas harder fietsen dan een auto? Kan hij een duel met papieren vliegtuigjes winnen van de wereldrecordhouder? En kan hij goud vinden in Nederland?

07-03-2017 17:15

Kan Klaas zelf een auto bouwen?

Klaas kan alles - Kan Klaas zelf een auto bouwen?

Kan Klaas zelf een auto bouwen? Verder gaat Klaas een duel aan met de hitter (slagman) van DSS Honksoftbalteam in Haarlem. En doet Klaas voor één dag het beroep van cowfitter.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Klaas kan alles gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Klaas kan alles de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Klaas kan alles bij Klaas kan alles liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Klaas kan alles. Heb je een uitzending van Klaas kan alles gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Klaas kan alles gemist

Uitzending gemist van Klaas kan alles? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Klaas kan alles, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Klaas kan alles gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Klaas kan alles? Hier kun je alle uitzendingen van Klaas kan alles kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 24-06-2017 om 17:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord