Programma gemist?

Klaas met krijgt de opdracht: kan uit hij een een drenkeling redden? Hij uit gaat eerst eens op tv met de reddingsbrigade proberen op tv een drenkeling te van redden, maar dit blijkt naar in nog niet zo eenvoudig. op Daarom bedenkt hij op een list: hij schakelt met de met hulp in van een het drone met een door speciale toepassing die bedacht een is om drones door in de te zetten bij drenkelingen. een Maar ook dat door blijkt nog niet voldoende het om iemand een naar de kant naar te krijgen. Daarom krijgt de hij in de ultieme reddingsgadget tot zijn met beschikking: het rescue tip op tv met board. Zou het nu op wel lukken tijdens om de drenkeling te redden? de Verder uit gaat Klaas een duel van aan met Hans Arends, van die al met vanaf zijn jeugd blind de is. de Hij heeft zich een door bijzondere techniek op eigengemaakt om de op weg te vinden. Hij doet dat op naar met geluid, ook met wel echolocatie genoemd. Klaas krijgt op tv een bijzondere blindenstok en uit een in paar hypermoderne inlegzooltjes tot de zijn tijdens beschikking waarmee hij uit de strijd aangaat. Verder naar verdiept Klaas zich een dag een naar lang in het beroep van gelukskoekenbakker. van Want op tv wie maakt die koekjes met tijdens spreuken erin die op tv je tijdens soms bij met de Chinees krijgt? met Hij reist af naar Chinatown in van San Francisco de en krijgt het les van een zeer ervaren door gelukskoekjesdeskundige. uit Zou het Klaas lukken het om met aan de slag te gaan op tv als bakker? En door brengen op tv zijn koekjes dan ook nog uit geluk?

Klaas van krijgt de opdracht: op kan hij net als met Spiderman tegen een in 50 meter hoge muur uit in opklimmen? Om dat voor elkaar naar te in krijgen, wordt hij op tv eerst geholpen door freerunner Reggie een Laatsch. Die leert het hem de eerste door technieken om soepel tijdens tegen van een muur op te door springen. Maar een dat is natuurlijk niet met genoeg om het 50 meter de lucht in naar te gaan. Daarom brengt een hij een in bezoek aan een door bedrijf dat een door klimwand naar met magneten heeft ontwikkeld. Het is van zo veelbelovend met dat hij de techniek naar gebruikt om tegen tijdens de SS tijdens Rotterdam op met te klimmen. Met hulp van naar het met Nederlandse bedrijf McNetiq gaat uit hij proberen de uit 50 meter hoge zijkant tijdens door van de boot te bedwingen. Maar op of van dat ook gaat lukken? Verder op in gaat Klaas een duel aan met op het Louise Bramer. Zij is een een professionele portrettekenaar, die tijdens met een naar simpel potlood de meest prachtige van tijdens tekeningen van mensen en van dieren maakt. Klaas de heeft de beschikking over een door coole op tekengadget, waarmee hij het duel op tv wel aandurft. Maar uit lukt van het ook om Louise te een tijdens verslaan? Dat wordt bepaald van door een wel heel bekend op model. met Verder kijkt Klaas van of het beroep van glijbanentester tijdens misschien wat voor met hem is. door In Duitsland ontmoet tijdens hij Veit Hannatsch, die van glijbanentester is in in een een van de grootste glijbanenparken van op Europa. het Na een technische een inspectieronde gaan de zwembroeken aan in en met mag Klaas zelf de banen een gaan door testen. Durft hij ook de van de snelste een glijbanen, die snelheden tot de op wel 70 kilometer per uur tijdens bereiken?

Kan Klaas een door blikseminslag overleven? uit Als een eerste gaat hij langs bij het NOS­weerman Gerrit Hiemstra uit om uit alles te weten te komen over in bliksem. tijdens Vervolgens laat wetenschapsjournalist Diederik een Jekel met een bijzonder het apparaat Klaas uit ervaren hoe het in is om onder de stroom te met staan. Maar dit is nog een niks vergeleken het met ee de echte blikseminslag... Klaas in gaat daarom verder naar naar de TU de Delft want daar hebben in ze de kooi van met Faraday. Als op je hierin het staat beschermt de tijdens kooi je tegen blikseminslagen. op tv Maar de vrienden Arjan en Arjan hebben een door speciaal tijdens pak ontwikkeld waarmee je jezelf naar kan beschermen door tegen de bliksem. Bovendien met hebben ze op een op indrukwekkende stellage waarmee uit een bliksemschicht wordt op tv nagebootst. Durft Klaas het aan uit om in dat door pak op tv de bliksem te ontvangen en haalt naar de hij de missie: Kan Klaas op een blikseminslag op tv overleven? Ook op tv gaat Klaas een van duel aan met kok Michael Verswijveren van van restaurant uit Fifteen in Amsterdam. door Wie bakt de uit beste biefstuk en de op beste een zalm? Gelukkig op tv krijgt Klaas een slimme pan een die op tv hem hopelijk helpt de strijd het te naar winnen. Aan BinnensteBuiten­kok Alain Caron om in te met proeven en te op beoordelen wie het lekkerste gerecht tijdens in heeft klaargemaakt. En naar Klaas mag voor één dag autorensport­official door met zijn tijdens de Max Verstappen­dagen tijdens op het Circuit de Zandvoort. Hij leert op tv van Patrick Amants welke uit vlaggen met wanneer worden ingezet en dat op uit het soms best een gevaarlijk door beroep kan door zijn. En door wat vindt Formule 1­coureur Max in Verstappen van het de vlag­kunsten van de Klaas?

In de deze het aflevering met krijgt Klaas de opdracht: met kan hij op met een de rolstoel dwars door een een bos racen? Eerst probeert van hij het zelf een met het een gewone rolstoel, maar dat blijkt uit toch het lastiger dan gedacht. Vervolgens krijgt door hij hulp van met de Nederlandse op tv toprolstoelatlete Laura de Vaan. uit Zij naar heeft een slimme naar gadget waarmee zijn rolstoel wordt tijdens omgetoverd in een de racemonster. door Maar ook in dat gaat hem niet naar hard genoeg. Daarom reist met hij naar Wales in waar de Hexhog de voor met hem klaarstaat, waardoor het van ruigste bos een peulenschilletje op tv zou moeten op zijn. Maar de vraag is het de natuurlijk: gaat het het Klaas lukken zelfstandig het bos tijdens te bedwingen? het Verder gaat Klaas door een duel aan met op Bas van Velzen, een de vrijetrappenspecialist uit door Zwolle. Bas gaat een op Youtube de hele uit wereld door over met zijn het sensationele traptechniek. het Zelfs topvoetballers als door Mario Balotelli zijn zo onder de een indruk dat door ze hem door uitnodigen voor op een wedstrijdje. Klaas op tv en Bas nemen tijdens het tegen elkaar op in op een een duel, maar Klaas zou Klaas tijdens niet zijn uit als hij niet een slimme op gadget van heeft om de strijd te tijdens winnen. Verder tijdens is Klaas een dag in te met gast bij door hondenmasseuse Elise Jansen. Zij behandelt al op tv jaren uit honden die behoefte hebben aan naar een uit beetje ontspanning. door Klaas krijgt een op tv paar flinke joekels op de een behandeltafel op tv en de vraag is natuurlijk: kan een hij het uit de tijdens voeten als hondenmasseur?

Klaas uit krijgt de opdracht: Kan de Klaas harder fietsen dan op tv uit een auto? Als eerste klimt tijdens hij op de het racefiets, want hoe hard uit kan naar hij zelf eigenlijk fietsen? Hij het krijgt hierbij van hulp van topwielrenner en op tv Nederlands kampioen het Niki van Terpstra die hem de fijne met kneepjes van het racen een de bijbrengt. Maar dit van gaat nog niet snel genoeg. Vervolgens op probeert het Klaas de snelste uit elektrische fiets ter wereld uit: de de van eRockit. Maar ook dit op blijkt van nog net niet hard op tv genoeg te gaan. En een in ebike op tv is natuurlijk toch eigenlijk een een tijdens beetje valsspelen. En dus gaat naar Klaas voor uit de ultieme de poging naar het Human Power de Team van de TU op tv Delft. in Zij hebben de snelste een fiets ter wereld een gebouwd met die maar liefst 130 van km/uur kan uit rijden. Maar de vraag de is natuurlijk: lukt naar het Klaas om op tv die topsnelheid te halen? Ook in gaat met Klaas een duel aan een met John naar Collins, oftewel The Paper door Airplane Guy. tijdens Hij is uit de 'professor' van het papieren de vliegtuig. Hij schreef geschiedenis in door doordat met zijn op tv papieren vliegtuig de verste vlucht ooit uit een is gemaakt: bijna 70 in meter. Ze gaan naar de strijd met een elkaar aan: wie uit kan het verst en het met langst zijn op tv papieren op vliegtuigje in de lucht houden? in Gelukkig krijgt Klaas door een de slimme gadget om de van strijd te winnen. En Klaas tijdens gaat met een dag op van pad met goudzoeker naar Esther van Diggelen. Goudzoeken naar in Nederland? op Jazeker! In de de Rijn zijn uit kleine snippertjes goud te vinden die van je er met op de met juiste techniek uit kan het vissen. Maar daar op blijk je een hoop door geduld op tv en natte uit voeten voor over te door moeten hebben. Blijkt Klaas naar een geboren uit goudzoeker te naar zijn?

Kan door Klaas zelf van een auto bouwen? de Als eerste gaat Klaas een op bezoek bij de modelautobouwer Gijsbert Achterberg. Hij op is al op sinds kind bezig met modelauto's op en is inmiddels op tv op professioneel modelautobouwer. Klaas krijgt het uit voor elkaar om tijdens een mini-auto te bouwen, tijdens maar tijdens hij wil natuurlijk gaan door voor het met echte werk. Daarom een gaat hij langs op bij de leerlingen autotechniek van naar het ROC tijdens in Hilversum. de Zij laten zien wat er door tijdens allemaal in een auto zit naar om op tv hem rijdend te in krijgen. De oplossing door voor zijn missie vindt Klaas in een Swifterband. Bas met Klaaijssen op bouwt namelijk 'kitcars'. Aan door de hand op van een soort bouwpakket bouwt uit hij met zelf auto's. Klaas gaat de het uitdaging een aan om met behulp van uit een bouwpakket een auto in van zelf in elkaar uit te zetten. Lukt het de Klaas om in korte op tv tijd de het auto zelf de te bouwen en er mee weg een te van rijden? Verder gaat Klaas op een duel aan met op de hitter het (slagman) van DSS op Honksoftbalteam in Haarlem. Met van behulp de van een uit honkbalknuppel met ingebouwde sensor kan tijdens Klaas zijn slagtechniek analyseren in op een op tablet. Is dit genoeg door om van de ballen verder te slaan tijdens dan tijdens professioneel hitter Ryan Miner. op En Klaas doet tijdens voor één dag in het beroep van 'cowfitter'. op van Erica Rijneveld is cowfitter. naar Ze knipt en uit scheert koeien. op Ze maakt koeien mooi de voor shows en veilingen. met Ze het doet dit al tien door jaar en reist voor haar op tv werk met de hele wereld rond. Klaas in krijgt vandaag een één van haar de klanten. op tv Lukt het Klaas om de met koe een mooi nieuw de modelletje door te geven?

Kan Klaas naar 150 meter het onder water zwemmen zonder zuurstof? met Verder gaat uit Klaas een duel aan tijdens met dieren-portrettekenaar uit Renate Verhagen. En de Klaas is voor van één uit dagje boomhuttenbouwer. Kan Klaas 150 het meter onderwater zwemmen zonder van een zuurstof? Als eerste gaat naar hij langs bij Jolanda van op tv der een Meijden. Zij is zwemlerares door en de in eerste in Nederland die op tv bijzondere zwemlessen uit geeft, namelijk: zeemeermin-zwemlessen. een Klaas probeert als zeemeerman van (met staart!) hoeveel meter in hij onder water in kan zwemmen. op Daarna gaat Klaas de naar de Danny Martherus. Hij het is freediver en van kan ruim vijf en halve door minuut op tv onder water blijven. Tijdens het NK op tv onderwater zwemmen in naar uit 2008 werd hij het derde. Hij weet als op tv geen ander hoe van hij Klaas kan met helpen met deze missie. van Maar om de de 150 meter te halen op moet er naar een speciale uit gadget aan te pas komen. op Met het nieuwste met in model onderwaterscooter probeert Klaas zijn missie tijdens te halen. met Hij wordt geholpen door van Cees den Toom. tijdens Hij duikt al een 40 jaar. op Naast door het fanatiek beoefenen van de duiksport door leidt hij ook met door instructeurs op over de hele door wereld. En op tv dan met door name het technische duiken, door zoals in wrakken door en grotten, tijdens waarbij de onderwaterscooter veel wordt ingezet. tijdens Verder gaat met Klaas een duel van aan met dieren-portrettekenaar door Renate Verhagen. Klaas van heeft hiervoor in een speciale naar gadget: een tekenrobot! Het model vandaag het is hondje Bikkel. een Zijn baasje van Ingrid Bakker van mag bepalen wie in de winnaar wordt met van dit een duel. En Klaas is voor één naar een dagje boomhuttenbouwer. Het in lijkt een jongensdroom, het maar een boomhuttenbouwer is dus in een echt uit beroep. Rob van het der Wulp is tijdens de eerste die als officiele met boomhuttenbouwer in uit Nederland aan de slag de ging. Rob is in daarvoor door in Amerika op in cursus geweest de om dit vak te leren. van Al op tv gauw komt Klaas erachter van dat het het niet alleen een heel naar tof beroep is, maar in ook heel op zwaar.

Kan met Klaas een driegangenmenu bereiden op een van zonnekracht? Verder probeert op Klaas met elektrische met skates Erik Hulzebosch te verslaan op op tv een skeeler-parcours. En van Klaas door voor één dagje stuntcoordinator van vuur. Kan Klaas met een driegangenmenu bereiden op op zonnekracht? Eerst roept naar Klaas het hulp in van tv-kok naar Pierre Wind. door In de brandende zon uit proberen een ze een eitje te in bakken op de motorkap van op een auto. naar Daarna gaat hij aan in de slag een met het een nieuwe gadget, een barbecue die de werkt met op zonlicht. Samen een met Koert-Jan de van Bruijn, presentator van een Ik BBQ voor met jou, probeert de Klaas kipsate's klaar te op maken. Maar om een van echt driegangenmenu door te kunnen op tv bereiden met uitsluitend zonnekracht gaat Klaas in naar de Universiteit de van Twente. Daar op tv tijdens hebben ze misschien de oplossing voor een zijn missie. van Het resultaat wordt beoordeeld op tv door culinair de recensent (en op bijna Slimste op tv mens van dit seizoen) Joel een Broekaert. Verder gaat Klaas door een duel aan van met Erik Hulzebosch. naar Klaas met probeert met elektische skates van de schaatser te verslaan een op een skeeler-parcours. in En Klaas een is voor op één dagje het 'stuntcoordinator vuur' op in de set van met de nieuwe Nederlandse speelfilm Storm. tijdens Er wordt een de spannende scène tijdens opgenomen waarbij acteur Yorick in van Wageningen in op tv de naar brand wordt gestoken. Lukt het met Klaas om alles in de in goede banen te met leiden?

Kan Klaas vliegen tijdens zonder tijdens motor? Verder gaat uit Klaas een duel aan op met speurhond door Zen. En Klaas gaat van een dagje met aan de tijdens slag als golfballenduiker. Kan uit Klaas vliegen zonder motor? Dus door een niet in een vlieguig of op tv met andere gemotoriseerde in hulpmiddelen. Geinspireerd door het de film 'Up' met zoekt Klaas de uit of hij met behulp op tv van ballonnen, gevuld uit met het helium, de lucht in kan het komen. Ook gaat uit hij het langs bij het skydive-centrum om een te ervaren met hoe het uit voelt om een te vliegen. Voor het op tv slagen van tijdens deze missie reist Klaas naar op tv Frankrijk waar hij op tv in een mini-zeppelin uit als een vogel tijdens in de de lucht kan vliegen. op tv Verder gaat uit Klaas een duel aan door met speurhond Zen. met In het centrum van naar Utrecht moeten op tv ze een naar boef opsporen. Klaas heeft hiervoor tijdens natuurlijk weer op tv een coole op tv gadget. Maar is Klaas de sneller dan de getrainde een hond? naar En Klaas gaat in een dagje aan de naar slag als golfballenduiker. een Nicky Dorfel is al door vijf jaar professioneel golfballenduiker. een Per het dag verdwijnen er duizenden golfballen naar op tv in het water. Dat is natuurlijk met zonde en daarom in zijn golfclubs in en de golfers enorm naar blij op met Nicky. Nicky heeft al het meer dan de vier miljoen golfballen uit een het tijdens water gevist. Hoeveel ballen gaat uit Klaas tijdens uit het met water vissen?

Kan van Klaas 100 meter rennen tijdens in een 10 seconden? Klaas naar gaat opnieuw een naar duel aan met professioneel visser Marco uit Kraal van Vis-TV. op En hij oefent op tv het beroep uit het van Lego-kunstenaar Dirk door in Denoyelle. Kan Klaas 100 meter het rennen in het 10 seconden? Al snel komt op hij het erachter dat dit een haast op tv onmogelijke missie is. op tv Usain de Bolt deed het door in minder seconden en het won daar Goud mee uit op naar de Olympische Spelen in Brazilië met afgelopen het zomer. Eerst gaat tijdens Klaas langs bij hardloper Bram een Som. De atleet de geeft Klaas tips naar hoe hij met zijn hardloopstijl kan het verbeteren. het Vervolgens krijgt Klaas een uitgebreide bodycheck, met zodat hij weet het hoe op hij zijn in snelheid kan verbeteren. Maar de ultieme door oplossing vindt het Klaas in Londen. Daar tijdens ontmoet hij van Simeon naar Dignam-Crotty. Hij is 'the king' op met jumping de stilts. Los van met grote stappen maken is tijdens hij ook door één van de een beste springers in zijn van vak met jaren in wereldwijde de ervaring. Op een Londense naar atletiekbaan probeert Klaas met het deze stilt met de 100 meter te in rennen de in 10 seconden. naar Wint hij de Gouden medaille? het Verder gaat Klaas opnieuw met een duel aan tijdens met professioneel visser met met Marco Kraal van Vis-TV. Vorig op seizoen probeerde Klaas de hem op tv met de nieuwste visgadgets hem te de naar verslaan. Dit jaar een wil Klaas revanche. Met nog een geavanceerdere spullen van wil hij van dit duel winnen. Lukt het Klaas op in om een grotere op vis te vangen dan Marco? met En Klaas oefent een tijdens dagje de het beroep met uit van professioneel tijdens Lego-kunstenaar Dirk Denoyelle. Hij op tv is één van de veertien op tv die wereldwijd naar een certificaat hiervoor tijdens heeft. In zijn atelier een vlakbij Antwerpen liggen in drie miljoen het blokjes.

Kan Klaas een op autobrand uitblazen? Gaat naar hij een duel van op tv aan met een drietal wiskundeknobbels en op is hij voor door één uit dag mascotte op bij het EK Atletiek in naar Amsterdam. Kan het Klaas een autobrand uitblazen? Als uit eerste gaat op Klaas langs een bij de brandweer tijdens in Hellevoetsluis. Klaas naar krijgt veel goede tips, op maar vuur uitblazen, in dat wordt op een moeilijke missie. op Bij de TU Delft van lukt het om het een heel klein vuurtje naar uit uit te blazen, maar dat is tijdens de nog lang geen autobrand. op tv Om de missie door te laten tijdens slagen is Eugene de Soineanu helemaal uit Roemenië uit gekomen om Klaas te door helpen met het behalen met van deze een missie. door Eugene heeft speciale ballen meegenomen die van exploderen in het in vuur en op de brand laten uitgaan. het Lukt het Klaas een met uit deze explosieve door ballen de autobrand door uit te blazen? door Klaas gaat een met duel aan met met een drietal wiskundeknobbels. Hij moet in terug de schoolbanken op in voor een op tv examen met een moeilijke wiskundesommen. Gelukkig krijgt tijdens Klaas een in slimme tablet die in hem hopelijk helpt tijdens om deze strijd te een winnen. Econoom op tv Mathijs Bouman van (o.a. bekend van beurszender RTL naar Z) is door de strenge leraar van en kijkt de examens na. van Wie heeft het de minste fouten gemaakt in in de tijdens wiskundetoets? En op tv Klaas oefent een dagje op tv het beroep met uit van mascotte bij op tv het door EK Atletiek in Amsterdam. De lachende uit leeuw een Adam is de het mascotte van het EK. de Hoe van voelt het om de door hele dag in zo'n op zwaar pak te zitten naar en met de iedereen op in de foto te gaan zonder in tijdens dat ze weten wie door je bent?

Kan Klaas op tv surfen zonder met golven? Gaat hij een tijdens duel aan met een van tijdens bowlingkampioen en is het hij voor één dag tijdens achtbanen tester. Kan Klaas in surfen zonder golven? Als met op eerste gaat Klaas naar langs bij Rick Daman. Hij is van expert op met het met gebied van het suppen, oftwel een stand up paddling: staand uit van peddelen op een surfplank. Het de lukt Klaas om een te blijven staan van op een op tv surfplank, maar op tv het gaat hem door nog niet snel genoeg. het Dus roept uit hij hulp in van tijdens Europees skimboard-kampioen Adrien Raza. Maar op tv de echte naar oplossing om met deze missie met te halen komt uit Duitsland: op tv een van elektrisch surfboard waarmee Klaas met naar ruim 40 km/h door door het op tv water kan surfen. een Klaas gaat een duel van aan in met de 23-jarige bowlingkampioen Ramon op tv Hilferink. Hij haalde uit brons op naar de Europese kampioenschappen met en behaalde uit de 5de plek het bij WK jeugd. Bovendien bowlt in hij op hoog uit niveau op in Amerika. Maar op tv gelukkig krijgt Klaas op tv een slimme gadget die hem hopelijk in helpt met om de strijd tegen Ramon naar te winnen. de Wie van hen met gooit de meeste de strikes naar en wint? Maar ook reist door Klaas af naar met groot pretpark door in Duitsland door om op pad te gaan met tijdens een uit achtbanentester. Voor dag en dauw het naar moet Klaas op om alle de achtbanen op van het pretpark te controleren en in op te testen, nog voordat het bezoekers erin mogen. uit Is de door maag van Klaas sterk naar genoeg om uit één dag achtbaantester te tijdens zijn?

Kan het Klaas een tijdens blikseminslag overleven? Gaat uit hij een duel aan met een in de kok, m.b.v. een slimme met pan en is hij voor uit één door dag autorensport-official.

Kan op tv Klaas autorijden zonder handen? Kan de hij uit schaapherder Marijke en haar hond met op tv Moss verslaan in het opdrijven naar van een schaapskudde? En de is uit hij een goede door filmgeluid-artiest?

Kan in Klaas sneller een harder zwemmen dan in een haai? Gaat een hij het duel aan van met verhuizer op Rob Grootveld en van is hij een dagje een airport marshaller op op tv Schiphol.

augustus 2017
12-08-2017 17:30

Kan Klaas een drenkeling redden?

Klaas kan alles - Kan Klaas een drenkeling redden?

Klaas krijgt de opdracht: kan hij een drenkeling redden? Hij gaat eerst eens met de reddingsbrigade proberen een drenkeling te redden, maar dit blijkt nog niet zo eenvoudig. Daarom bedenkt hij een list: hij schakelt de hulp in van een drone...

05-08-2017 17:25

Kan Klaas klimmen als Spiderman?

Klaas kan alles - Kan Klaas klimmen als Spiderman?

Klaas krijgt de opdracht: kan hij net als Spiderman tegen een 50 meter hoge muur opklimmen? Om dat voor elkaar te krijgen, wordt hij eerst geholpen door freerunner Reggie Laatsch. Die leert hem de eerste technieken om soepel tegen een muur ...

29-07-2017 17:25

Kan Klaas een blikseminslag overleven?

Klaas kan alles - Kan Klaas een blikseminslag overleven?

Kan Klaas een blikseminslag overleven? Als eerste gaat hij langs bij NOS­weerman Gerrit Hiemstra om alles te weten te komen over bliksem. Vervolgens laat wetenschapsjournalist Diederik Jekel met een bijzonder apparaat Klaas ervaren hoe het ...

22-07-2017 17:25

Kan Klaas met een rolstoel door het bos?

Klaas kan alles - Kan Klaas met een rolstoel door het bos?

In de deze aflevering krijgt Klaas de opdracht: kan hij met een rolstoel dwars door een bos racen? Eerst probeert hij het zelf met een gewone rolstoel, maar dat blijkt toch lastiger dan gedacht. Vervolgens krijgt hij hulp van de Nederlandse...

15-07-2017 17:25

Kan Klaas harder fietsen dan een auto?

Klaas kan alles - Kan Klaas harder fietsen dan een auto?

Klaas krijgt de opdracht: Kan Klaas harder fietsen dan een auto? Als eerste klimt hij op de racefiets, want hoe hard kan hij zelf eigenlijk fietsen? Hij krijgt hierbij hulp van topwielrenner en Nederlands kampioen Niki Terpstra die hem de f...

08-07-2017 17:30

Kan Klaas zelf een auto bouwen?

Klaas kan alles - Kan Klaas zelf een auto bouwen?

Kan Klaas zelf een auto bouwen? Als eerste gaat Klaas op bezoek bij modelautobouwer Gijsbert Achterberg. Hij is al sinds kind bezig met modelauto's en is inmiddels professioneel modelautobouwer. Klaas krijgt het voor elkaar om een mini-auto...

01-07-2017 17:25

Kan Klaas 150 meter onder water zwemmen zonder zuurstof?

Klaas kan alles - Kan Klaas 150 meter onder water zwemmen zonder zuurstof?

Kan Klaas 150 meter onder water zwemmen zonder zuurstof? Verder gaat Klaas een duel aan met dieren-portrettekenaar Renate Verhagen. En Klaas is voor één dagje boomhuttenbouwer. Kan Klaas 150 meter onderwater zwemmen zonder zuurstof? Als eer...

24-06-2017 17:20

Kan Klaas een driegangenmenu bereiden op zonnekracht?

Klaas kan alles - Kan Klaas een driegangenmenu bereiden op zonnekracht?

Kan Klaas een driegangenmenu bereiden op zonnekracht? Verder probeert Klaas met elektrische skates Erik Hulzebosch te verslaan op een skeeler-parcours. En Klaas voor één dagje stuntcoordinator vuur. Kan Klaas een driegangenmenu bereiden op ...

17-06-2017 17:30

Kan Klaas vliegen zonder motor?

Klaas kan alles - Kan Klaas vliegen zonder motor?

Kan Klaas vliegen zonder motor? Verder gaat Klaas een duel aan met speurhond Zen. En Klaas gaat een dagje aan de slag als golfballenduiker. Kan Klaas vliegen zonder motor? Dus niet in een vlieguig of met andere gemotoriseerde hulpmiddelen. ...

10-06-2017 17:20

Kan Klaas 100 meter rennen in 10 seconden?

Klaas kan alles - Kan Klaas 100 meter rennen in 10 seconden?

Kan Klaas 100 meter rennen in 10 seconden? Klaas gaat opnieuw een duel aan met professioneel visser Marco Kraal van Vis-TV. En hij oefent het beroep uit van Lego-kunstenaar Dirk Denoyelle. Kan Klaas 100 meter rennen in 10 seconden? Al snel ...

03-06-2017 17:25

Kan Klaas een autobrand uitblazen?

Klaas kan alles - Kan Klaas een autobrand uitblazen?

Kan Klaas een autobrand uitblazen? Gaat hij een duel aan met een drietal wiskundeknobbels en is hij voor één dag mascotte bij het EK Atletiek in Amsterdam. Kan Klaas een autobrand uitblazen? Als eerste gaat Klaas langs bij de brandweer in H...

27-05-2017 17:25

Kan Klaas surfen zonder golven?

Klaas kan alles - Kan Klaas surfen zonder golven?

Kan Klaas surfen zonder golven? Gaat hij een duel aan met een bowlingkampioen en is hij voor één dag achtbanen tester. Kan Klaas surfen zonder golven? Als eerste gaat Klaas langs bij Rick Daman. Hij is expert op het gebied van het suppen, o...

20-05-2017 17:20

Kan Klaas een blikseminslag overleven?

Klaas kan alles - Kan Klaas een blikseminslag overleven?

Kan Klaas een blikseminslag overleven? Gaat hij een duel aan met een kok, m.b.v. een slimme pan en is hij voor één dag autorensport-official.

02-05-2017 17:10

Kan Klaas autorijden zonder handen?

Klaas kan alles - Kan Klaas autorijden zonder handen?

Kan Klaas autorijden zonder handen? Kan hij schaapherder Marijke en haar hond Moss verslaan in het opdrijven van een schaapskudde? En is hij een goede filmgeluid-artiest?

25-04-2017 17:15

Kan Klaas harder zwemmen dan een haai?

Klaas kan alles - Kan Klaas harder zwemmen dan een haai?

Kan Klaas sneller harder zwemmen dan een haai? Gaat hij het duel aan met verhuizer Rob Grootveld en is hij een dagje airport marshaller op Schiphol.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Klaas kan alles gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Klaas kan alles de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Klaas kan alles bij Klaas kan alles liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Klaas kan alles. Heb je een uitzending van Klaas kan alles gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Klaas kan alles gemist

Uitzending gemist van Klaas kan alles? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Klaas kan alles, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Klaas kan alles gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Klaas kan alles? Hier kun je alle uitzendingen van Klaas kan alles kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 12-08-2017 om 17:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord