Programma gemist?

Klaas door gaat een bijna onmogelijke op tv missie aan: Kan Klaas op onzichtbaar worden? in Als eerste gaat Klaas met langs door bij de TU met Delft. Professor een doctor Sylvia Pont doet in onderzoek naar hoe van wij waarnemen, dus hoe de wij horen, voelen, in proeven, op ruiken en zien. Ook het op tv onzichtbaar maken van objecten door hoor door daarbij. Door uit te spelen met verschillende met lenzen kan ze een een stukje van Klaas onzichtbaar met maken. Ook het onthult van ze de techniek achter de de eeuwenoude goochelaarstruc de 'Pepper's met tijdens ghost truc'. Als tweede stap zal met in Klaas als een kameleon door de kleuren een en vormen van zijn omgeving opnemen. met Klaas wil uiteindelijk op zijn uit missie gaan halen door een door 'onzichtbaarheidsmantel' de aan te trekken. Met met behulp van de nodige het met techniek moet Klaas het in de achtergrond tijdens verdwijnen. Vinden magicians Rob en een Emiel, op tv bekend van het van tv-programma Street Magic, deze uit verdwijntruc goed genoeg? Klaas gaat uit ook een duel uit aan uit met een glazenwasser. door Bovenop één van de hoogste een op tv gebouwen van Nederland, de Haagse een toren. Klaas naar heeft een 'glazenwasrobot' als met troef, het die hem moet helpen een kans uit te maken tegen door een doorgewinterde glazenwasser. tijdens Nederlands op kampioen glazenwassen Sven van de den Burgh bepaalt de uiteindelijk wie deze uit battle op duizelingwekkende hoogte het gewonnen heeft. En naar het Klaas is voor één dag het sloper van uit een bikkelhard gebouw... een naar oude met gevangenis.

Klaas een gaat een sportieve naar missie aan: Kan Klaas de in maximaal het twee en een van half uur de in hele Afsluitdijk een over wandelen? De tijdens Afsluitdijk is 30 kilometer, tijdens dus moet Klaas op tv gemiddeld twaalf kilometer per uur met in wandelen. De gemiddelde wandelsnelheid het is vijf kilometer per uur, tijdens dus tijdens dat wordt door een flinke uitdaging. Als een eerste gaat Klaas langs bij tijdens tijdens Nederlands kampioen snelwandelen, Rob Tersteeg. Vervolgens tijdens op gaat Klaas langs bij de op Universiteit op tv Twente. Daar ontmoet naar hij dr. Edwin van Asseldonk. Zijn de in specialisme is de revalidatie robotica. tijdens Met tijdens een exoskelet probeert Klaas van zijn wandelsnelheid te verbeteren. door Lukt het Klaas deze tijdens missie te door laten slagen in met de electrische loopfiets, de van Lopifit? Klaas gaat naar een de duel aan met op één van de bekendste uit piano-straatartiesten met van Seattle: Jeffrey Circus. Zonder noten een van te kunnen lezen gaat Klaas in met door een bijzondere 'illuminating uit piano' een nummer uit van Coldplay spelen op een het plein midden in het met tijdens centrum van Seattle. het De piano geeft met naar oplichtende toetsen aan naar hoe Klaas moet spelen. Lukt op tv een het Klaas om het Amerikaanse van publiek te in overtuigen? En Klaas een is voor één op dag professioneel drone-racer. het Dino Joghi is de in beste droneracer uit van Nederland en het momenteel vierde van tijdens de wereld. Drone-racen is op tv enorm populair een geworden, er het zijn over de naar hele wereld toernooien, uit teams worden gesponsord het en er is flink tijdens wat prijzengeld te verdienen. tijdens Klaas neemt de op tv plaats van uit Dino in bij een dronerace-wedstrijd van een in het drone-center in de Valkenburg.

Klaas zoekt met een op antwoord op de vraag: uit Kan Klaas de ruimte uit in? Astronaut André Kuipers in weet als door geen de ander hoe het is in tijdens de van ruimte en hoe je daar moet op komen. Hij maakt tijdens Klaas duidelijk dat op jarenlange met voorbereiding nodig is om dit naar te in realiseren. Helaas heeft Klaas door die tijd een niet en in moet hij dus op zoek naar op tv het een creatieve oplossing om naar zijn missie het te laten slagen. Zo met kan hij wel het met een hololens beleven naar hoe het eruitziet in een de ruimte. door Uiteindelijk uit zoekt Klaas de oplossing in Amerika. op tv In New Mexico naar is de American het Spaceport, waar naar in verwachting de binnen enkele van jaren commerciele tickets naar uit de ruimte te boeken zijn. een Bij de een Spaceport van volgt Klaas studenten van op tv de universiteit naar van Oregon. Tijdens het de 'wereldcup raketlanceringen' met lanceren zij een raket, waar op tv ze een jaar lang op tv aan de gewerkt hebben. Kan met Klaas daarmee het dan toch naar de ruimte? door Klaas gaat een met duel aan met door de zeer op ervaren oppas Maartje van Gorp. uit Om de beurt de door gaan zij en Klaas oppassen bij in de de familie Hekkelman in Zutphen. in Ze naar hebben vijf kinderen: een eeneiige tweeling het in van 3,5 maand: op tv Joek en Olin, op een jongen Tibbe op van negen, een meisje in Bette van acht met en nog op een meisje Fride op van drie jaar. Met een uit hele stapel gadgets probeert in Klaas alle van kinderen zoet een te houden. Lukt het hem uit om alles onder een controle uit te houden op tv of kan de professionele Maartje dat door toch beter? met De ouders op tv kijken via een door afstandje mee en naar mogen het eindoordeel geven. een En met Klaas is voor één dag wachtcommandant op tv het bij de Koninklijke Landmacht. Majoor Patrick op tv Walthuis laat Klaas van kennismaken op tv met de allernieuwste gadgets een en technieken die het de leger het gebruikt. Lukt het Klaas om de in met al deze in technische hoogstandjes de naar vijand buiten de deur het te houden?

Vandaag zoekt Klaas naar een met antwoord op de vraag: Kan uit Klaas een tsunami van overleven? Als naar eerste gaat Klaas naar in in Delft. Daar staat een enorm van apparaat waarmee tijdens golven gemaakt worden. uit Daar leert Klaas wat een een naar tsunami eigenlijk is. In een wildwaterbaan uit ervaart Klaas met op meervoudig de Nederlands kampioen op tv wildwaterkano-slalom en wildwaterexpert, door Maarten Hermans, hoe sterk de kracht het van water is. naar In het Seattle heeft Klaas de ultieme tijdens oplossing om met een tsunami naar te overleven: de de 'survival capsule'. in Klaas laat zich in deze capsule door droppen op tijdens zee. Maar de is de bal waterdicht de en van uit alle gemakken voorzien? naar Voor het duel van deze op week gaat op tv Klaas naar het Europees op tv Parlement op tv in Brussel. Daar de gaat hij op een battle aan met tolk naar Annemieke Kuipers. Kan naar Klaas met een naar vertaalgadget een gesprek tussen naar Nederlands parlementarier de Wim van de een Camp uit en een Poolse van collega beter vertalen dan de op tv professionele in tolk? En Klaas doet tijdens voor één op dag het beroep door van Offical ePlayer van Ajax: op tv Koen de Weijland. Wie wil niet het zo'n droombaan, want tijdens Koen mag de hele van dag, betaald, computerspellen van spelen. Klaas gaat vandaag het spelen uit tegen één van de beste het e-spelers in van de wereld: naar Dani Hagebeuk (ook van in Ajax). van De wedstrijd wordt met bovendien live uitgezonden op internet. Kan een Klaas al deze het spanning wel van aan?

Klaas door krijgt via op tv een videoboodschap de missie op tv van deze week van kick-boxer door het Rico Verhoeven. 'Kan Klaas ongezien een uit selfie het maken met Rico Verhoeven?' Als in eerste gaat Klaas in tijdens langs bij privé-detective Nico van den uit Dries. op tv Van hem uit leert Klaas hoe uit en waar hij Rico kan op vinden. Vervolgens in gaat Klaas langs bij gadgetexpert een van Bright, een David Lemereis. tijdens Hij staat bekend op om z'n op legendarische uitpakparty's. Vandaag test hij samen op met Klaas met diverse selfie-gadgets. Maar de tijdens oplossing om uit deze missie te laten tijdens slagen een komt uit een uit onverwachte hoek. op tv Lukt het Klaas door met een mini-duikboot op Rico te benaderen met en zonder aangevallen te worden tijdens door met de kickboxer een selfie naar met hem van te maken. Klaas gaat een uit duel op aan met skateboarder Iris de Besseling. In van 2016 werd ze Nederlands kampioen skateboarden een bij naar het onderdeel Bowl. Bovendien van zit ze een in het selectieteam van de met Olympische spelen in van 2020. uit Op een skateboard-parcours het in Utrecht probeert Klaas haar tijdens te verslaan met tijdens een elektrisch skateboard. een En Klaas in reist af naar de Amerika om door een wel uit heel apart beroep uit te oefenen: de Kettingzaagkunstenaar. Op een een kettingzaag-festival in de Sedro-Woolley op (WA) maakt Klaas zijn op kunstwerk. Hoeveel geld zal zijn met creatie aan het in einde van naar de dag naar op de veiling door opleveren?

De laatste van missie van tijdens dit seizoen is: naar 'Kan Klaas een kluis op kraken?' tijdens Als eerste gaat Klaas in langs bij Toool. Dit is door de een grootste lockpickingorganisatie van Nederland. Een op van hun leden uit is Jos Weyers. op tv Hij is op tv wereldrecordhouder en tijdens meervoudig Europees door én Amerikaans kampioen sloten openmaken. naar Twee keer per een maand komt tijdens hij met andere lockpickers tijdens samen in de dit Amsterdamse van café om hoe kan met het ook anders... naar sloten open uit te maken. Als Klaas merkt tijdens dat met dit nog niet zo makkelijk is, met gaat hij een vervolgens voor uit het grovere werk: met door een 20 door meter hoge kraan door laat hij kluizen van naar beneden vallen om uit te kijken of ze op tv tijdens daarmee open te tijdens krijgen zijn. De door oplossing voor deze op missie komt van meesterkraker en tijdens kluisspecialist Maurice tijdens Kemp. Hij heeft er door zijn levenswerk van gemaakt: op kluizen openen. van Al meer tijdens dan 25 de jaar verdient hij daar professioneel het zijn brood mee. van Geen kluis uit is voor hem te groot, in te zwaar of een te sterk. Met uit een door speciale robot kan Klaas zijn op tv kluis kraken, maar in van lukt dat binnen de drie dagen de de om alle cijfercombinaties te doorlopen? op * Deze op tv week gaat Klaas met een duel aan met uit de internationaal bekende dj met Julian naar Jordan. De 22-jarige naar Julian Dobbenberg, oftewel Julian de Jordan, timmert de met laatste jaren hard aan op de weg door als dj. Inmiddels vliegt door hij de door hele wereld van over van optreden naar het optreden naar en draait hij het mee in de absolute top van uit een de dancewereld. Sinds begin op tv dit jaar draait de tijdens in Apeldoorn geboren de dj naar maandelijks in Vegas. In dezelfde club met waar Calvin Harris de en uit Martin Garrix maandelijks draaien. In op tijdens de trendy club de het 'Jimmy Woo' in een Amsterdam gaat Klaas in met dj-gadgets het tijdens duel aan met Julian naar Jordan. uit Een kritisch publiek van uit 75 kinderen bepaalt wie de op tv beste op tv dj is. van * En Klaas is voor een een een dag cowboy. Cowboy Douglas Hogue op tv is een op echte plattelandsjongen en runt samen het het met zijn vrouw naar en kinderen deze ranch van aan de op tv rand van El met Paso, in de Amerikaanse staat naar Texas. De ranch is uit gigantisch en de is één van de uit op nog volledig werkende veeranches in deze in op buurt.

De missie met van deze week van is: 'Kan door Klaas zweven op tv met een vliegend door tapijt?' Als eerste gaat Klaas langs een in bij de Efteling. in De fakir vliegt daar tijdens als sinds 1958 het dagelijks heen en weer naar op zijn de tapijt. Maar de tijdens fakir wil zijn van geheim niet prijsgeven, dus van moet tijdens Klaas op zoek van naar andere oplossingen. het Samen met skydive-instructeur Bas het Driessen probeert Klaas op een in Perzisch van tapijt in een windtunnel het te op tv vliegen. Het levert toffe beelden op, het op tv maar is nog niet op tv naar tevredenheid. Om met zijn missie te halen het gaat Klaas uit gebruikmaken van met het hoverboard. Dit is de opvolger het uit van zijn bekende broer door het flyboard, dat iedereen op tv wel eens van boven het water de heeft zien door stunten. Met het hoverboard naar hoopt Klaas de perfecte door vliegende voorwaartse naar beweging te maken. Lukt van het Klaas het met een tapijt op deze naar gadget het boven het water met te zweven? * Deze week de uit gaat Klaas een het duel aan met de van internationaal bekende met poolbiljarter Nick van den naar Berg. Wie wint een potje tijdens 8-ball? Natuurlijk krijgt uit Klaas weer door een met aantal gadgets om te proberen de door van winnaar te worden op van het groene laken. * En een een Klaas is voor een dag het kasteelbeheerder bij van Slot Loevestein. tijdens Slot Loevestein is rond 1357 naar gebouwd. Het kasteel op tv was het heel lang een staatsgevangenis. op tv De bekendste gevangene was een Hugo de op tv Groot, die na op tv twee jaar ontsnapte in een een kist. met Veel later werd het kasteel op gerestaureerd en tegenwoordig op is het door een rijksmuseum. Tim op Schrijver het is de beheerder van dit kasteel. tijdens Het takenpakket in is door groot. Zo doet hij het onderhoud van van in het kasteel en tijdens moet hij ook in door historische kostuums presentaties het geven aan bezoekers. Lukt een het Klaas met om in tijdens de rol van Hugo de van Groot de in bezoekers van het in museum door te overtuigen?

De in missie van deze naar week is: 'Kan Klaas op een in nacht doorbrengen bij in -30 graden? Als eerste gaat Klaas in langs bij een met diepvriesopslag, waar mensen van tijdens de hele dag een werken bij -27 graden. een Hoe houden de zij zich warm gedurende het werk? in Daarna met gaat Klaas langs naar bij het 'Freezlab' een in Amsterdam. Om je lichaam in met te resetten gaan mensen hier in naar met een cabine waar het -110 graden de van is. Deze extreme uit kou is voor Klaas niet op tv langer vol te houden op tv dan drie minuten. tijdens Iemand die door weet met hoe je wel een van hele nacht bij van zulke lage temperaturen kan doorbrengen door op tv is bergbeklimmer Wilco uit van Rooijen. Hij is Nederlands bekendste een bergbeklimmer die al op tv veel bergen heeft het uit bedwongen. In 2008 raakte hij met vermist op naar de berg de K2, in maar keerde door na drie tijdens dagen levend terug uit de zone op met des doods. Klaas reist niet af naar naar de Himalaya, een maar kan zijn op tv missie gewoon in naar Nederland naar doen. Bij de TNO heeft Niels Bogerd, een expert thermische een fysiologie, een testruimte met waar Klaas bij het -30 graden een hele nacht door mag doorbrengen. naar Gaat dit op tv Klaas lukken met in de tips van Wilco? * op tv Deze op week gaat Klaas een duel in aan de met Nederlands beste golfster. Anne van het Dam kwam een op haar zesde jaar de in aanraking van met golf en bleek op zo'n talent de te zijn dat door ze door niet meer te stoppen met was. In januari 2015 werd op tv ze op haar uit een 19e professional en het momenteel is de beste van op tv Nederland. het Om haar te kunnen verslaan maakt op in Klaas gebruikt van de Smart Golf het Club. een Met deze gadget kan naar je je swing trainen. met met Hij heeft ingebouwde door sensoren die een de hele preciese analyse via een in app een geven. * En Klaas naar is voor een dag donutbakker. het In het de land van de donuts, met Amerika, van bakt Klaas een zelfbedachte in donut met door vulling van het drop en stroopwafels.

Klaas naar gaat een bijna onmogelijke het missie in aan: 'Kan Klaas de onzichtbaar worden?' Als eerste op tv gaat Klaas langs bij naar de TU Delft. Professor op tv doctor door Sylvia Pont doet op tv onderzoek naar hoe tijdens wij waarnemen, dus naar hoe wij horen, voelen, proeven, door op ruiken en zien. Ook het onzichtbaar het maken van van objecten hoor daar bij. op tv Door te spelen tijdens met met verschillende lenzen kan ze uit een tijdens stukje van Klaas een onzichtbaar maken. Ook onthult ze door de met techniek achter de op tv eeuwenoude goochelaarstruc de 'Pepper's door ghost truc'. de Als tweede stap op zal Klaas als een kameleon door de kleuren en in vormen van in zijn omgeving opnemen. Klaas op tv wil naar uiteindelijk zijn missie gaan halen door uit een 'onzichtbaarheidsmantel' tijdens aan te trekken. Met het behulp van de op nodige tijdens techniek moet Klaas in het de op achtergrond verdwijnen. Vinden magicians Rob een en Emiel, in bekend van het de tv-programma 'Street Magic', de deze verdwijntruc goed naar genoeg? * op Deze week gaat Klaas ook met een duel aan door met een door glazenwasser. Bovenop in een van de met hoogste gebouwen van Nederland, de tijdens Haagse de toren. Klaas heeft een 'glazenwasrobot' de als troef, die hem door moet tijdens helpen een kans te een maken tegen een met doorgewinterde met glazenwasser. Nederlands kampioen glazenwassen door Sven van den Burgh de bepaalt uiteindelijk met wie deze battle op duizelingwekkende tijdens hoogte op gewonnen heeft. En Klaas is uit voor een dag in sloper van tijdens een bikkelhard gebouw: van een oude door gevangenis.

Klaas met gaat een sportieve missie met aan: 'Kan met Klaas in maximaal 2,5 uur door de hele Afsluitdijk van over met wandelen' De met afsluitdijk is 30 kilometer, in dus moet met Klaas gemiddeld 12 de km per uur wandelen. in De gemiddelde wandelsnelheid is op 5 km per een uur, dus dat wordt door een flinke uitdaging. van Als eerste op gaat uit Klaas langs bij Nederlands op tv kampioen snelwandelen, Rob op Tersteeg. Vervolgens op tv gaat Klaas langs bij de een Universiteit Twente. Daar op tv ontmoet hij Dr. Edwin van van Asseldonk. Zijn een specialisme is de in revalidatierobotica. naar Met een exoskelet probeert van Klaas zijn van wandelsnelheid te op tv verbeteren. Lukt het Klaas deze met missie te laten slagen op tv naar met de electrische loopfiets, de de lopifit? * door Deze week uit gaat Klaas een duel aan een met een uit van de naar bekendste piano-straatartiesten van Seattle: Jeffrey met Circus. Zonder het noten te kunnen lezen gaat tijdens Klaas op tv met een bijzondere op tv 'illuminating piano' een nummer van de Coldplay spelen uit op een plein midden door in het het centrum van Seattle. tijdens De door piano geeft met oplichtende toetsen naar aan hoe Klaas moet een spelen. Lukt het van Klaas om op het Amerikaanse op tv publiek te overtuigen? uit * En Klaas is van voor op een dag professioneel droneracer. Dino een Joghi is de in beste droneracer van Nederland een en momenteel de vierde van de wereld. door Droneracen is enorm een populair geworden, er met op tv zijn over de hele wereld tijdens toernooien, teams worden met gesponsord tijdens en er is uit flink wat prijzengeld uit te verdienen. Klaas neemt de in plaats van Dino op in bij een droneracewedstrijd van van in het dronecenter in op Valkenburg.

Klaas zoekt uit een antwoord op de op tv vraag: 'Kan op Klaas de ruimte in?' van Astronaut naar Andre Kuipers van weet als geen door ander hoe het is op in de ruimte en de hoe je daar moet het komen. Hij maakt van Klaas duidelijk op dat op jarenlange voorbereiding nodig is om van dit uit te realiseren. Helaas heeft uit Klaas die tijd een niet en moet hij op dus op zoek naar van een op creatieve oplossing om zijn missie van te op laten slagen. Zo kan naar hij met wel met een hololens beleven van hoe tijdens het eruit ziet in in de ruimte. in Uiteindelijk zoekt Klaas de van oplossing in Amerika. uit In New Mexico is tijdens de 'American Spaceport', tijdens waar naar verwachting naar binnen enkele jaren commerciële een tickets naar de naar ruimte de te boeken zijn. Bij de met Spaceport volgt Klaas in studenten van de met universiteit van op tv Oregon. Tijdens tijdens de 'Wereldcup tijdens raketlanceringen' lanceren zij een tijdens raket, waar ze een jaar tijdens lang aan gewerkt tijdens hebben. Kan Klaas in tijdens daarmee dan toch naar de op tv ruimte? * Deze in week gaat door Klaas een duel aan met van de zeer in ervaren oppas met Maartje van Gorp. op tv Om de beurt op tv gaan zij en Klaas naar oppassen bij de familie het op tv Hekkelman in Zutphen. Ze door hebben vijf uit kinderen: een eeneiige tweeling van in 3,5 maand: naar Joek & Olin, van een jongen Tibbe het van 9, een meisje Bette op tv van 8 en met nog een meisje van Fride van 3 op jaar. door Met een hele stapel gadgets een tijdens probeert Klaas alle in kinderen zoet te op houden. Lukt het tijdens hem om alles onder controle te met houden of met kan de professionele de Maartje dat toch beter? een De de ouders kijken uit via een afstandje naar mee en mogen het eindoordeel geven. een * En Klaas tijdens is voor een de dag 'wachtcommandant' bij van de Koninklijke naar Landmacht. een Majoor Patrick Walthuis laat tijdens Klaas kennismaken met de met allernieuwste gadgets en tijdens technieken die het leger de met gebruikt. Lukt het de Klaas om met al op tv deze technische hoogstandjes door de vijand buiten met de deur te op houden?

Klaas zoekt tijdens een tijdens antwoord op de vraag: 'Kan Klaas uit een tsunami tijdens overleven?' Als eerste het gaat Klaas naar van Delft. Daar staat tijdens een enorm apparaat de waarmee door golven gemaakt worden. Daar leert Klaas naar wat een tsunami naar de eigenlijk is. In een wildwaterbaan ervaart op Klaas op met meervoudig Nederlands kampioen wildwaterkano-slalom uit en wildwaterexpert Maarten de Hermans hoe sterk van het de kracht van water tijdens is. In Seattle met heeft Klaas de ultieme oplossing in om op tv een tsunami te overleven: de op 'survival capsule' van . Klaas van laat zich tijdens in deze capsule droppen op op zee. Maar is van de van bal waterdicht en van alle gemakken door voorzien? * Voor op het een duel van deze week gaat naar Klaas tijdens naar het Europees in Parlement in Brussel. Daar de gaat het hij een battle met aan met tolk Annemieke Kuipers. tijdens Kan Klaas door met een vertaalgadget een een gesprek de tussen Nederlands parlementarier Wim van de op Camp en met een Poolse collega van beter vertalen dan tijdens de professionele van tolk? * het En Klaas doet voor een op dag het op beroep van Offical het ePlayer van Ajax: Koen met Weijland. Wie tijdens wil niet zo'n droombaan, de want op Koen mag de met hele dag, betaald, computerspellen spelen. Klaas op gaat vandaag met spelen tegen het een van de van beste e-spelers van de op tv wereld: Dani Hagebeuk (ook van van van Ajax). De wedstrijd wordt bovendien de live uitgezonden op uit internet. Kan op tv Klaas al uit deze spanning op tv wel aan?

Klaas krijgt via tijdens tijdens een videoboodschap de missie van naar deze week van kickbokser van Rico Verhoeven. 'Kan tijdens door Klaas ongezien een op selfie maken met Rico Verhoeven?' van Als eerste gaat Klaas de langs op bij privédetective Nico van den het het Dries. Van hem leert Klaas hoe door naar en waar hij Rico uit kan vinden. Vervolgens een gaat Klaas het langs bij gadgetexpert van de Bright, David uit Lemereis. Hij staat bekend om z'n tijdens met legendarische uitpakparty's. Vandaag test hij samen op een met Klaas diverse selfie-gadgets. Maar uit de uit oplossing om deze missie te in laten slagen op tv komt uit een onverwachte hoek. een Lukt het de Klaas met een tijdens mini-duikboot door Rico te benaderen tijdens en zonder aangevallen te op tv worden door de kickbokser op tv een selfie met een hem te met maken? * Klaas gaat het een duel aan met van skateboarder het Iris Besseling. In van 2016 werd ze het Nederlands kampioen skateboarden bij het naar een onderdeel Bowl. Bovendien in zit ze in in het selectieteam van door de Olympische Spelen van op tv 2020. Op een tijdens skateboard-parcours in Utrecht probeert op tv Klaas haar door te verslaan met op een elektrisch met skateboard. * En de Klaas reist af naar Amerika om naar wel uit een heel apart op tv beroep uit te met oefenen: kettingzaagkunstenaar. Op een van kettingzaag-festival in uit Sedro-Woolley (WA) maakt Klaas zijn het uit kunstwerk. Hoeveel geld op zal zijn creatie van aan het einde de van de dag het op de veiling de opleveren?

De missie de van tijdens deze week is: Kan op Klaas een nacht doorbrengen uit bij -30 graden? door Als van eerste gaat Klaas langs bij de een diepvriesopslag, waar een mensen de hele tijdens dag werken uit bij -27 graden. Hoe in houden met zij zich warm uit gedurende het werk? Daarna gaat Klaas in langs bij op het Freezlab door in Amsterdam. Om een je lichaam te resetten gaan in mensen hier tijdens in een cabine met waar door het -110 graden het is. Deze extreme kou is uit voor Klaas niet op tv langer vol te houden met dan drie door minuten. Iemand tijdens die weet naar hoe je wel met een hele nacht bij zulke lage op uit temperaturen kan doorbrengen is bergbeklimmer op tv Wilco door van Rooijen. Hij in is Nederlands bekendste bergbeklimmer die tijdens al veel bergen op heeft bedwongen. In 2008 de raakte hij vermist tijdens op de een berg de K2, maar in keerde na door drie dagen naar levend terug uit uit de zone des doods. op Klaas reist niet af door naar de de Himalaya, maar kan het zijn missie op gewoon in Nederland naar doen. Bij TNO uit heeft Niels Bogerd, expert thermische op fysiologie, een in testruimte waar Klaas op bij -30 graden een op hele nacht op mag doorbrengen. Gaat dit tijdens Klaas lukken met de de tips naar van het Wilco? Ook gaat Klaas op tv een duel aan het met Nederlands beste het golfster. Anne uit van Dam kwam het op haar zesde jaar in aanraking door een met golf en bleek de zo'n talent te zijn naar dat ze niet meer op tv te stoppen met was. op In januari 2015 uit werd ze op in haar negentiende professional en de momenteel is ze de in beste van door Nederland. Om een haar te kunnen verslaan maakt Klaas uit gebruikt van met de Smart Golf Club. uit Met de deze gadget kan je je in een swing trainen. Hij heeft ingebouwde van sensoren die een uit hele preciese een analyse via een van app geven. een En Klaas is voor uit één dag van donutbakker! In het land van de op tv donuts, Amerika, bakt met Klaas een op zelfbedachte tijdens donut met vulling naar van drop en de stroopwafels.

De tijdens laatste missie in van dit seizoen: Kan Klaas in een kluis op kraken? Als eerste gaat Klaas op tv langs bij Toool. het Dit is de een grootste lockpickingorganisatie van op tv Nederland. in Een van hun het leden is Jos naar Weyers. Hij is uit wereldrecordhouder en de meervoudig Europees én Amerikaans door kampioen sloten openmaken. Twee keer tijdens per maand op komt uit hij met andere lockpickers op samen in met dit Amsterdamse café om hoe kan met het ook anders... op op tv sloten open te maken. Als Klaas een een merkt dat dit nog tijdens niet zo makkelijk is, gaat het het hij vervolgens voor in het grovere werk: Met het een 20 meter hoge de kraan laat hij door kluizen naar beneden vallen op op om te kijken in of ze daarmee open te krijgen op zijn. De op oplossing voor deze missie met komt naar van meesterkraker en kluisspecialist Maurice een naar Kemp. Hij heeft in er zijn levenswerk van gemaakt; het kluizen openen. op tv Al meer dan 25 jaar door uit verdient hij daar professioneel met zijn brood mee. Geen het kluis is voor in hem te groot, te de zwaar tijdens of te sterk. naar Met een speciale robot met kan met Klaas zijn kluis kraken, maar van lukt dat binnen op tv de drie dagen om het alle cijfercombinaties op tv te doorlopen? Ook gaat op tv Klaas naar een duel aan met op de internationaal bekende van DJ Julian het Jordan. De 22-jarige op tv Julian Dobbenberg, de oftewel Julian Jordan timmert met de laatste jaren hard aan met de weg als uit dj. Inmiddels vliegt door hij de hele op met wereld over van optreden naar optreden op tv en draait hij in mee in de uit absolute door top van de dancewereld. Sinds tijdens een begin dit jaar met draait de in Apeldoorn het geboren dj maandelijks in op Vegas. In dezelfde de club een waar Calvin Harris en Martin de Garrix maandelijks draaien. In in van de trendy club de 'Jimmy Woo' met in Amsterdam gaat van naar Klaas met dj-gadgets het het duel aan met Julian Jordan. door Een kritisch het publiek een van 75 kinderen bepaalt wie op de beste dj is. naar En van Klaas is voor naar één dag cowboy. Cowboy Douglas een Hogue tijdens is een echte plattelandsjongen naar en runt samen de met naar zijn vrouw en kinderen deze ranch op tv aan de op rand naar van El Paso in de het Amerikaanse staat Texas. het De op tv ranch is gigantisch en is één het van de met nog volledig naar werkende vee-ranches in deze buurt. tijdens Klaas moet naar hekken repareren en stallen het van opruimen.

mei 2018
19-05-2018 19:50

Kan Klaas onzichtbaar worden?

Klaas kan alles - Kan Klaas onzichtbaar worden?

Klaas gaat een bijna onmogelijke missie aan: Kan Klaas onzichtbaar worden? Als eerste gaat Klaas langs bij de TU Delft. Professor doctor Sylvia Pont doet onderzoek naar hoe wij waarnemen, dus hoe wij horen, voelen, proeven, ruiken en zien. ...

12-05-2018 19:50

Kan Klaas in maximaal 2.30 uur de hele afsluitdijk over wandelen?

Klaas kan alles - Kan Klaas in maximaal 2.30 uur de hele afsluitdijk over wandelen?

Klaas gaat een sportieve missie aan: Kan Klaas in maximaal twee en een half uur de hele Afsluitdijk over wandelen? De Afsluitdijk is 30 kilometer, dus moet Klaas gemiddeld twaalf kilometer per uur wandelen. De gemiddelde wandelsnelheid is v...

05-05-2018 19:50

Kan Klaas de ruimte in?

Klaas kan alles - Kan Klaas de ruimte in?

Klaas zoekt een antwoord op de vraag: Kan Klaas de ruimte in? Astronaut André Kuipers weet als geen ander hoe het is in de ruimte en hoe je daar moet komen. Hij maakt Klaas duidelijk dat jarenlange voorbereiding nodig is om dit te realisere...

28-04-2018 19:50

Kan Klaas een tsunami overleven?

Klaas kan alles - Kan Klaas een tsunami overleven?

Vandaag zoekt Klaas een antwoord op de vraag: Kan Klaas een tsunami overleven? Als eerste gaat Klaas naar Delft. Daar staat een enorm apparaat waarmee golven gemaakt worden. Daar leert Klaas wat een tsunami eigenlijk is. In een wildwaterbaa...

21-04-2018 19:50

Kan Klaas ongezien een selfie maken met Rico Verhoeven?

Klaas kan alles - Kan Klaas ongezien een selfie maken met Rico Verhoeven?

Klaas krijgt via een videoboodschap de missie van deze week van kick-boxer Rico Verhoeven. 'Kan Klaas ongezien een selfie maken met Rico Verhoeven?' Als eerste gaat Klaas langs bij privé-detective Nico van den Dries. Van hem leert Klaas hoe...

28-01-2018 14:00

Kan Klaas een kluis kraken?

Klaas kan alles - Kan Klaas een kluis kraken?

De laatste missie van dit seizoen is: 'Kan Klaas een kluis kraken?' Als eerste gaat Klaas langs bij Toool. Dit is de grootste lockpickingorganisatie van Nederland. Een van hun leden is Jos Weyers. Hij is wereldrecordhouder en meervoudig Eur...

28-01-2018 13:35

Kan Klaas zweven met een vliegend tapijt?

Klaas kan alles - Kan Klaas zweven met een vliegend tapijt?

De missie van deze week is: 'Kan Klaas zweven met een vliegend tapijt?' Als eerste gaat Klaas langs bij de Efteling. De fakir vliegt daar als sinds 1958 dagelijks heen en weer op zijn tapijt. Maar de fakir wil zijn geheim niet prijsgeven, d...

28-01-2018 13:10

Kan Klaas een nacht door brengen bij -30 graden?

Klaas kan alles - Kan Klaas een nacht door brengen bij -30 graden?

De missie van deze week is: 'Kan Klaas een nacht doorbrengen bij -30 graden? Als eerste gaat Klaas langs bij een diepvriesopslag, waar mensen de hele dag werken bij -27 graden. Hoe houden zij zich warm gedurende het werk? Daarna gaat Klaas ...

28-01-2018 12:40

Kan Klaas onzichtbaar worden?

Klaas kan alles - Kan Klaas onzichtbaar worden?

Klaas gaat een bijna onmogelijke missie aan: 'Kan Klaas onzichtbaar worden?' Als eerste gaat Klaas langs bij de TU Delft. Professor doctor Sylvia Pont doet onderzoek naar hoe wij waarnemen, dus hoe wij horen, voelen, proeven, ruiken en zien...

27-01-2018 13:55

Kan Klaas in maximaal 2.30 uur de hele Afsluitdijk over wandelen?

Klaas kan alles - Kan Klaas in maximaal 2.30 uur de hele Afsluitdijk over wandelen?

Klaas gaat een sportieve missie aan: 'Kan Klaas in maximaal 2,5 uur de hele Afsluitdijk over wandelen' De afsluitdijk is 30 kilometer, dus moet Klaas gemiddeld 12 km per uur wandelen. De gemiddelde wandelsnelheid is 5 km per uur, dus dat wo...

27-01-2018 13:30

Kan Klaas de ruimte in?

Klaas kan alles - Kan Klaas de ruimte in?

Klaas zoekt een antwoord op de vraag: 'Kan Klaas de ruimte in?' Astronaut Andre Kuipers weet als geen ander hoe het is in de ruimte en hoe je daar moet komen. Hij maakt Klaas duidelijk dat jarenlange voorbereiding nodig is om dit te realise...

27-01-2018 13:05

Kan Klaas een tsunami overleven?

Klaas kan alles - Kan Klaas een tsunami overleven?

Klaas zoekt een antwoord op de vraag: 'Kan Klaas een tsunami overleven?' Als eerste gaat Klaas naar Delft. Daar staat een enorm apparaat waarmee golven gemaakt worden. Daar leert Klaas wat een tsunami eigenlijk is. In een wildwaterbaan erva...

27-01-2018 12:35

Kan Klaas ongezien een selfie maken met Rico Verhoeven?

Klaas kan alles - Kan Klaas ongezien een selfie maken met Rico Verhoeven?

Klaas krijgt via een videoboodschap de missie van deze week van kickbokser Rico Verhoeven. 'Kan Klaas ongezien een selfie maken met Rico Verhoeven?' Als eerste gaat Klaas langs bij privédetective Nico van den Dries. Van hem leert Klaas hoe ...

23-12-2017 12:30

Kan Klaas een nacht door brengen bij -30 graden?

Klaas kan alles - Kan Klaas een nacht door brengen bij -30 graden?

De missie van deze week is: Kan Klaas een nacht doorbrengen bij -30 graden? Als eerste gaat Klaas langs bij een diepvriesopslag, waar mensen de hele dag werken bij -27 graden. Hoe houden zij zich warm gedurende het werk? Daarna gaat Klaas l...

11-11-2017 17:35

Kan Klaas een kluis kraken?

Klaas kan alles - Kan Klaas een kluis kraken?

De laatste missie van dit seizoen: Kan Klaas een kluis kraken? Als eerste gaat Klaas langs bij Toool. Dit is de grootste lockpickingorganisatie van Nederland. Een van hun leden is Jos Weyers. Hij is wereldrecordhouder en meervoudig Europees...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Klaas kan alles gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Klaas kan alles de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Klaas kan alles bij Klaas kan alles liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Klaas kan alles. Heb je een uitzending van Klaas kan alles gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Klaas kan alles gemist

Uitzending gemist van Klaas kan alles? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Klaas kan alles, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Klaas kan alles gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Klaas kan alles? Hier kun je alle uitzendingen van Klaas kan alles kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 73
  • Laatste uitzending op 19-05-2018 om 19:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord