Programma gemist?

Sylvana in ontvangt een bijzondere jazzmuzikant of op -groep van eigen met bodem. De gesprekken op tv in worden afgewisseld met op tv mooie concertfragmenten en videoclips. Afl.: een Wouter Hamel. Sylvana praat het met de jazz- van en in popzanger Wouter een Hamel over zijn grote succes in in Nederland op tv en ver met daarbuiten. In Japan tijdens wordt hij zelfs op handen gedragen. op een Aan de hand van videoclips, zijn op tv eigen op opnamen en North het Sea Jazz concerten uit een terugblik op zijn spannende naar avontuur. een Presentatie: Sylvana van Simons.

Sylvana naar ontvangt een van bijzondere jazzmuzikant of -groep van eigen van bodem. De gesprekken door uit worden afgewisseld met met mooie concertfragmenten en videoclips. Afl.: Dox van records. Wat is uit op het geheim van het op succesvolle Dox-label? Hierover uit praat Sylvana met oprichter en van muzikant een Bart Suèr en Dox-artiesten op tv Giovanca en Benny Sings. op Samen kijken in ze op tv naar hun videoclips en uniek NPS-archiefmateriaal. op tv de Presentatie: Sylvana Simons.

Sylvana ontvangt een door uit bijzondere jazzmuzikant of uit groep van eigen bodem. De de gesprekken worden afgewisseld met met mooie concertfragmenten van en videoclips. Sylvana van blikt met de grootste tijdens soulzangeres met van Nederland terug op uit de afgelopen naar paar jaar, met door speciale aandacht voor haar van Burt Bacharach naar periode en op haar Michael Jackson-project. Boordevol videoclips de en uit concertmateriaal van o.a. uit het North Sea Jazz festival uit en de naar Heineken Music uit Hall. Afl.: Trijntje door Oosterhuis. Presentatie: Sylvana een Simons.

Muziekprogramma. door Jazz, soul en het wereldmuziek. Afl.: Gare du Nord. met Gare du van Nord is op tv niet alleen een naar treinstation, maar ook een Nederlandse op op band. Met hun mix van jazz, tijdens blues en van soul het weten zij een groot publiek tijdens te bereiken. door Hun cd Sex uit 'n jazz staat het al twee jaar hoog in de tijdens de album top-100. een Gare du Nord bestaat met bijna tien jaar en heeft van vier gouden van platen op van zak; toch weten velen een niet dat de naar band uit naar Nederland komt. Presentatie: Sylvana in Simons.

Muziekprogramma. Jazz, op tv soul en het wereldmuziek. Afl.: door Seal. Een concert een van Seal op North Sea de Jazz 2009. een Een greep uit met de oude hits de van deze in indrukwekkende superster met o.a. Kiss op from a rose een en Crazy. Presentatie: het Sylvana op Simons.

Muziekprogramma. Jazz, de soul en wereldmuziek. Afl.: de Nina Simone. op tv Een muzikaal eerbetoon de aan zangeres en tijdens pianiste Nina de Simone, opgenomen op het naar North Sea op tv Jazz van het 2009. Nina Simone overleed in op 2003 op 71-jarige naar leeftijd. Een vrouw die het met haar de muziek o.a. op veel betekend heeft voor het de burgerrechten van door de zwarte de Amerikaanse bevolking. Het project heet een een Sing the truth, naar the music of Nina Simone tijdens en werd de op 't afgelopen North naar Sea door gezongen door Dianne Reeves, Lizz met Wright en Nina's naar dochter Simone. met Presentatie: Sylvana tijdens Simons.

Muziekprogramma. met Jazz, soul en met wereldmuziek. -Concert tijdens van saxofonist David Sanborn tijdens het de North van Sea Jazz met 2009. Presentatie: Sylvana de Simons.

Muziekprogramma. Jazz, naar soul en op tv wereldmuziek. Concert van zanger/pianist Jamie een door Cullum tijdens North Sea Jazz tijdens 2009. Presentatie: Sylvana op tv Simons.

Muziekprogramma. Jazz, soul in en wereldmuziek. Afl.: door James Taylor. Concert op van singer/songwriter op tv James Taylor de tijdens het North op Sea Jazz 2009. de Presentatie: Sylvana een Simons.

Muziekprogramma. van Jazz, soul en wereldmuziek. van Een tijdens portret van jazzmuzikant/bandleider/docent Peter Guidi. de Deze autodidact uit werd in Schotland geboren het uit Italiaanse ouders. Hij op woont uit al jaren in Nederland in en speelt in uit tal van Nederlandse en door een internationale groepen. Zijn door grote liefde is het leiden op van workshops voor jongeren, de zowel heel jonge met kinderen als uit tieners. op Zijn doel: de liefde een voor jazz overbrengen op op een jonge generatie. uit Zijn motto: op tv 'jazz is fun, but serious uit fun!'. van Soms is hij kritisch, het maar de liefde op voor het de samenspelen blijft bij tijdens hem altijd de bovenaan staan. Presentatie: op tv Sylvana Simons.

Afl.: in In a cabin with: Kyteman in in door Thailand. Aandacht voor het project door In a cabin door with. de Hierin gaan bekende Nederlandse muzikanten op op tv op reis naar een bijzondere de plek in het buitenland, in uit waar zij in op een mobiele studio tijdens een album opnemen. -Kyteman en Morris met Kliphuis in in Thailand. Colin in Benders (Kyteman) en Morris Kliphuis op tv (Kyteman's Hiphop uit Orkest) met schreven in een afgehuurd guesthouse uit in Chiang Mai aan van nieuwe tracks. In van Bangkok werden uit deze opgenomen met door het Bangkok Symphonic door Orchestra, aangevuld met uit onder meer het de geluid met van 25 bellen uit een Thaise op tempel. Presentatie: Sylvana op tv naar Simons.

Afl.: de In a cabin de with: Mexico. op Aandacht voor het project van In a op cabin with. Hierin gaan in bekende Nederlandse naar muzikanten op reis naar een bijzondere tijdens de plek in het naar buitenland, waar zij in een een mobiele studio een op album met opnemen. -Paul Willemsen en Stan Vreeken een in Mexico. de Paul Willemsen (Zuco 103, op tv Lefties een Soul Connection, Shane Shu) met en Stan op Vreeken (Along Came Stan) naar werden tijdens hun sessie naar in uit het Mexicaanse dorp Tonatico door een door de burgemeester uitgenodigd een optreden naar te een verzorgen op het dorpsplein. Op één in track de is zelfs de in plaatselijke kroegeigenaar op te horen. www.inacabinwith.com. Presentatie: Sylvana in Simons.

Afl.: In door a cabin with: uit Canada. op Aandacht voor het uit project In a cabin with. op Hierin gaan bekende Nederlandse door muzikanten van op reis op tv naar een bijzondere plek in het met uit buitenland, waar zij in het een mobiele naar studio een album opnemen. -Alvin Lewis van en tijdens Steye in Canada. Alvin Lewis tijdens met (Giovanca, ex-Zuco103) en Steye door (DOX) verbleven in een het ijskoude Canadese Ottawa (-30 tijdens graden) in een naar oude door gevangenis en tijdens maakten opnames in de een oud gerechtsgebouw, samen met van acht Canadese muzikanten. op www.inacabinwith.com. Presentatie: Sylvana met Simons.

Concertregistratie van zangeres van Izaline met Calister en Zuco 103, opgenomen door op tijdens het Muziek aan met de Sluis-concert op op 29 augustus jl. de in Nieuwersluis uit aan de Vecht. Een uniek concert van met een groot naar drijvend podium in het de Vecht, het swingende uit muziek en publiek dat vanaf de de oever of vanaf uit van bootjes toekijkt. Izaline Calister vermengt tijdens Antilliaanse muziek en jazz. met Stop Braziliaanse in muziek, dance, op latin en flink wat in elektronica op in een blender op en je hebt naar Zuco 103. Presentatie: Sylvana tijdens Simons.

juni 2017
07-03-2010 17:10

Wouter Hamel

Sylvana's choice - Wouter Hamel

Sylvana ontvangt een bijzondere jazzmuzikant of -groep van eigen bodem. De gesprekken worden afgewisseld met mooie concertfragmenten en videoclips. Afl.: Wouter Hamel. Sylvana praat met de jazz- en popzanger Wouter Hamel over zijn grote suc...

28-02-2010 17:05

Dox records

Sylvana's choice - Dox records

Sylvana ontvangt een bijzondere jazzmuzikant of -groep van eigen bodem. De gesprekken worden afgewisseld met mooie concertfragmenten en videoclips. Afl.: Dox records. Wat is het geheim van het succesvolle Dox-label? Hierover praat Sylvana m...

21-02-2010 17:05

Trijntje Oosterhuis

Sylvana's choice - Trijntje Oosterhuis

Sylvana ontvangt een bijzondere jazzmuzikant of groep van eigen bodem. De gesprekken worden afgewisseld met mooie concertfragmenten en videoclips. Sylvana blikt met de grootste soulzangeres van Nederland terug op de afgelopen paar jaar, met...

14-02-2010 17:00

Gare du Nord

Sylvana's choice - Gare du Nord

Muziekprogramma. Jazz, soul en wereldmuziek. Afl.: Gare du Nord. Gare du Nord is niet alleen een treinstation, maar ook een Nederlandse band. Met hun mix van jazz, blues en soul weten zij een groot publiek te bereiken. Hun cd Sex 'n jazz st...

07-02-2010 17:05

Seal

Sylvana's choice - Seal

Muziekprogramma. Jazz, soul en wereldmuziek. Afl.: Seal. Een concert van Seal op North Sea Jazz 2009. Een greep uit de oude hits van deze indrukwekkende superster met o.a. Kiss from a rose en Crazy. Presentatie: Sylvana Simons.

31-01-2010 17:10

Nina Simone

Sylvana's choice - Nina Simone

Muziekprogramma. Jazz, soul en wereldmuziek. Afl.: Nina Simone. Een muzikaal eerbetoon aan zangeres en pianiste Nina Simone, opgenomen op het North Sea Jazz van 2009. Nina Simone overleed in 2003 op 71-jarige leeftijd. Een vrouw die met haa...

24-01-2010 17:10

Aflevering 7

Sylvana's choice - Aflevering 7

Muziekprogramma. Jazz, soul en wereldmuziek. -Concert van saxofonist David Sanborn tijdens het North Sea Jazz 2009. Presentatie: Sylvana Simons.

17-01-2010 17:10

Aflevering 6

Sylvana's choice - Aflevering 6

Muziekprogramma. Jazz, soul en wereldmuziek. Concert van zanger/pianist Jamie Cullum tijdens North Sea Jazz 2009. Presentatie: Sylvana Simons.

10-01-2010 17:10

James Taylor

Sylvana's choice - James Taylor

Muziekprogramma. Jazz, soul en wereldmuziek. Afl.: James Taylor. Concert van singer/songwriter James Taylor tijdens het North Sea Jazz 2009. Presentatie: Sylvana Simons.

03-01-2010 17:10

Aflevering 4

Sylvana's choice - Aflevering 4

Muziekprogramma. Jazz, soul en wereldmuziek. Een portret van jazzmuzikant/bandleider/docent Peter Guidi. Deze autodidact werd in Schotland geboren uit Italiaanse ouders. Hij woont al jaren in Nederland en speelt in tal van Nederlandse en in...

04-10-2009 17:10

In a cabin with: Kyteman in Thailand

Sylvana's choice - In a cabin with: Kyteman in Thailand

Afl.: In a cabin with: Kyteman in Thailand. Aandacht voor het project In a cabin with. Hierin gaan bekende Nederlandse muzikanten op reis naar een bijzondere plek in het buitenland, waar zij in een mobiele studio een album opnemen. -Kyteman...

27-09-2009 17:10

In a cabin with: Mexico

Sylvana's choice - In a cabin with: Mexico

Afl.: In a cabin with: Mexico. Aandacht voor het project In a cabin with. Hierin gaan bekende Nederlandse muzikanten op reis naar een bijzondere plek in het buitenland, waar zij in een mobiele studio een album opnemen. -Paul Willemsen en St...

20-09-2009 17:10

In a cabin with: Canada

Sylvana's choice - In a cabin with: Canada

Afl.: In a cabin with: Canada. Aandacht voor het project In a cabin with. Hierin gaan bekende Nederlandse muzikanten op reis naar een bijzondere plek in het buitenland, waar zij in een mobiele studio een album opnemen. -Alvin Lewis en Steye...

13-09-2009 17:10

Aflevering 2

Sylvana's choice - Aflevering 2

Concertregistratie van zangeres Izaline Calister en Zuco 103, opgenomen tijdens het Muziek aan de Sluis-concert op 29 augustus jl. in Nieuwersluis aan de Vecht. Een uniek concert met een groot drijvend podium in de Vecht, swingende muziek e...

Sylvana's choice gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sylvana's choice de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sylvana's choice bij Sylvana's choice liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sylvana's choice. Heb je een uitzending van Sylvana's choice gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sylvana's choice gemist

Sylvana's choice

Uitzending gemist van Sylvana's choice? Hier kun je alle uitzendingen van Sylvana's choice kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 07-03-2010 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord