Programma gemist?

Sylvana van ontvangt een bijzondere jazzmuzikant op tv of met -groep van eigen bodem. De op gesprekken worden afgewisseld met met uit mooie concertfragmenten en in videoclips. Afl.: Wouter Hamel. Sylvana praat op tv met van de jazz- en popzanger Wouter het Hamel over op tv zijn grote succes in met een Nederland en ver daarbuiten. In Japan op wordt hij tijdens zelfs op handen van gedragen. Aan de op tv hand van tijdens videoclips, zijn eigen een opnamen en North Sea Jazz van concerten een een terugblik op zijn met spannende avontuur. naar Presentatie: Sylvana door Simons.

Sylvana ontvangt met een bijzondere jazzmuzikant of tijdens -groep een van eigen bodem. De gesprekken op tv worden op tv afgewisseld met door mooie concertfragmenten en videoclips. Afl.: Dox naar records. op Wat is het door geheim van het succesvolle tijdens Dox-label? met Hierover praat Sylvana met op oprichter en muzikant Bart Suèr het en Dox-artiesten Giovanca tijdens en van Benny Sings. Samen op kijken ze naar het hun videoclips op tv en uniek NPS-archiefmateriaal. tijdens Presentatie: Sylvana Simons.

Sylvana door ontvangt een tijdens bijzondere jazzmuzikant of groep van eigen in bodem. tijdens De gesprekken het worden afgewisseld met mooie met concertfragmenten en tijdens videoclips. Sylvana blikt met de het grootste soulzangeres van Nederland in terug op het de afgelopen in paar jaar, met speciale het aandacht voor haar de Burt Bacharach periode en de haar Michael met Jackson-project. Boordevol videoclips en op tv concertmateriaal van o.a. in door het North Sea Jazz festival op en een de Heineken Music Hall. Afl.: het Trijntje Oosterhuis. Presentatie: Sylvana de met Simons.

Muziekprogramma. Jazz, een soul en wereldmuziek. Afl.: naar Gare du van Nord. van Gare du Nord is niet in alleen een van treinstation, maar ook een Nederlandse op tv band. door Met hun mix van jazz, een blues van en soul tijdens weten zij een op groot publiek te bereiken. van Hun cd Sex 'n van jazz staat al in twee jaar hoog in tijdens de album top-100. door Gare du in Nord bestaat de bijna tien jaar en de heeft tijdens vier gouden platen op zak; toch door weten tijdens velen niet dat de band tijdens uit Nederland komt. met Presentatie: naar Sylvana Simons.

Muziekprogramma. Jazz, soul tijdens en wereldmuziek. met Afl.: Seal. Een een concert van door Seal op North Sea van Jazz van 2009. Een greep van uit de oude het hits van deze naar indrukwekkende superster met o.a. Kiss from naar a rose op en een Crazy. Presentatie: Sylvana tijdens Simons.

Muziekprogramma. Jazz, met soul en wereldmuziek. Afl.: in met Nina Simone. Een muzikaal eerbetoon uit aan uit zangeres en pianiste Nina tijdens Simone, opgenomen op in het North Sea uit Jazz van 2009. Nina Simone tijdens het overleed in 2003 op het 71-jarige leeftijd. met Een vrouw die van met haar muziek o.a. veel op betekend heeft voor de door burgerrechten van de door zwarte Amerikaanse in bevolking. Het project tijdens heet Sing the van truth, the music of tijdens Nina Simone en de werd op het 't afgelopen North op tv Sea gezongen door Dianne uit Reeves, Lizz het Wright en in Nina's dochter Simone. tijdens Presentatie: Sylvana het Simons.

Muziekprogramma. Jazz, soul met en wereldmuziek. met -Concert van saxofonist van David Sanborn tijdens het in North Sea Jazz tijdens 2009. Presentatie: Sylvana de uit Simons.

Muziekprogramma. Jazz, het soul en wereldmuziek. Concert met op van zanger/pianist Jamie Cullum tijdens North de Sea op Jazz 2009. Presentatie: Sylvana op Simons.

Muziekprogramma. op Jazz, soul op en wereldmuziek. Afl.: naar James Taylor. Concert tijdens van singer/songwriter James Taylor tijdens het het North Sea op tv Jazz 2009. Presentatie: naar Sylvana met Simons.

Muziekprogramma. Jazz, soul op tv en wereldmuziek. Een op tv portret van op tv jazzmuzikant/bandleider/docent Peter Guidi. het Deze autodidact werd van in Schotland op tv geboren uit Italiaanse ouders. in Hij van woont al jaren in van Nederland en speelt in het tal van Nederlandse van en naar internationale groepen. Zijn een grote liefde is het leiden van naar in workshops voor jongeren, zowel heel met jonge kinderen als naar tieners. Zijn doel: de uit liefde voor een jazz overbrengen op in een jonge generatie. Zijn het motto: 'jazz is het fun, but serious door in fun!'. Soms is het hij kritisch, maar de liefde voor het het samenspelen van blijft tijdens bij hem altijd bovenaan staan. Presentatie: op Sylvana in Simons.

Afl.: In a op tv cabin with: Kyteman met in Thailand. naar Aandacht voor het uit project In a cabin tijdens with. naar Hierin gaan met bekende Nederlandse muzikanten op het reis naar een bijzondere op tv plek van in het buitenland, de waar zij in een mobiele studio in een album van opnemen. -Kyteman uit en Morris Kliphuis in op tv Thailand. naar Colin Benders (Kyteman) en naar Morris Kliphuis (Kyteman's Hiphop de Orkest) schreven in een het afgehuurd op tv guesthouse in Chiang Mai tijdens aan naar nieuwe tracks. In Bangkok werden een deze van opgenomen met het naar Bangkok Symphonic Orchestra, aangevuld met een onder meer het geluid met van de 25 bellen uit een in Thaise tempel. Presentatie: in Sylvana het Simons.

Afl.: In van a cabin with: Mexico. in op tv Aandacht voor het project op tv In a cabin op tv with. Hierin tijdens gaan bekende Nederlandse muzikanten op reis tijdens naar een een bijzondere plek in het naar buitenland, waar zij door in de een mobiele op tv studio een album opnemen. -Paul op tv Willemsen en Stan een Vreeken in Mexico. Paul het de Willemsen (Zuco 103, Lefties met Soul Connection, op tv Shane Shu) en Stan op tv Vreeken (Along door Came Stan) werden tijdens hun sessie door in het door Mexicaanse de dorp Tonatico door de naar burgemeester uitgenodigd een optreden te met uit verzorgen op het met dorpsplein. Op één track is zelfs op de plaatselijke een kroegeigenaar te horen. door www.inacabinwith.com. Presentatie: met Sylvana Simons.

Afl.: het In a cabin with: uit Canada. Aandacht voor op het project In door a cabin with. Hierin een op tv gaan bekende Nederlandse de muzikanten op reis naar een bijzondere de plek in het op buitenland, waar tijdens zij in in een mobiele het studio een album opnemen. -Alvin Lewis het en Steye in een Canada. Alvin Lewis tijdens op (Giovanca, ex-Zuco103) en van Steye (DOX) verbleven in in het ijskoude op tv Canadese Ottawa (-30 graden) in een het oude gevangenis en met maakten van opnames in een op tv oud gerechtsgebouw, van samen met acht Canadese muzikanten. een www.inacabinwith.com. uit Presentatie: Sylvana Simons.

Concertregistratie de van zangeres door Izaline Calister en naar Zuco 103, opgenomen door tijdens het Muziek aan de van Sluis-concert op tijdens 29 augustus jl. in Nieuwersluis uit aan de Vecht. in Een uniek concert in met een een groot drijvend op podium in de het Vecht, swingende muziek en publiek het uit dat vanaf de van oever of vanaf bootjes toekijkt. Izaline op Calister vermengt Antilliaanse de een muziek en jazz. Stop Braziliaanse naar muziek, dance, latin en door flink op wat elektronica het in een blender in en je hebt Zuco tijdens 103. Presentatie: op tv Sylvana Simons.

oktober 2017
07-03-2010 17:10

Wouter Hamel

Sylvana's choice - Wouter Hamel

Sylvana ontvangt een bijzondere jazzmuzikant of -groep van eigen bodem. De gesprekken worden afgewisseld met mooie concertfragmenten en videoclips. Afl.: Wouter Hamel. Sylvana praat met de jazz- en popzanger Wouter Hamel over zijn grote suc...

28-02-2010 17:05

Dox records

Sylvana's choice - Dox records

Sylvana ontvangt een bijzondere jazzmuzikant of -groep van eigen bodem. De gesprekken worden afgewisseld met mooie concertfragmenten en videoclips. Afl.: Dox records. Wat is het geheim van het succesvolle Dox-label? Hierover praat Sylvana m...

21-02-2010 17:05

Trijntje Oosterhuis

Sylvana's choice - Trijntje Oosterhuis

Sylvana ontvangt een bijzondere jazzmuzikant of groep van eigen bodem. De gesprekken worden afgewisseld met mooie concertfragmenten en videoclips. Sylvana blikt met de grootste soulzangeres van Nederland terug op de afgelopen paar jaar, met...

14-02-2010 17:00

Gare du Nord

Sylvana's choice - Gare du Nord

Muziekprogramma. Jazz, soul en wereldmuziek. Afl.: Gare du Nord. Gare du Nord is niet alleen een treinstation, maar ook een Nederlandse band. Met hun mix van jazz, blues en soul weten zij een groot publiek te bereiken. Hun cd Sex 'n jazz st...

07-02-2010 17:05

Seal

Sylvana's choice - Seal

Muziekprogramma. Jazz, soul en wereldmuziek. Afl.: Seal. Een concert van Seal op North Sea Jazz 2009. Een greep uit de oude hits van deze indrukwekkende superster met o.a. Kiss from a rose en Crazy. Presentatie: Sylvana Simons.

31-01-2010 17:10

Nina Simone

Sylvana's choice - Nina Simone

Muziekprogramma. Jazz, soul en wereldmuziek. Afl.: Nina Simone. Een muzikaal eerbetoon aan zangeres en pianiste Nina Simone, opgenomen op het North Sea Jazz van 2009. Nina Simone overleed in 2003 op 71-jarige leeftijd. Een vrouw die met haa...

24-01-2010 17:10

Aflevering 7

Sylvana's choice - Aflevering 7

Muziekprogramma. Jazz, soul en wereldmuziek. -Concert van saxofonist David Sanborn tijdens het North Sea Jazz 2009. Presentatie: Sylvana Simons.

17-01-2010 17:10

Aflevering 6

Sylvana's choice - Aflevering 6

Muziekprogramma. Jazz, soul en wereldmuziek. Concert van zanger/pianist Jamie Cullum tijdens North Sea Jazz 2009. Presentatie: Sylvana Simons.

10-01-2010 17:10

James Taylor

Sylvana's choice - James Taylor

Muziekprogramma. Jazz, soul en wereldmuziek. Afl.: James Taylor. Concert van singer/songwriter James Taylor tijdens het North Sea Jazz 2009. Presentatie: Sylvana Simons.

03-01-2010 17:10

Aflevering 4

Sylvana's choice - Aflevering 4

Muziekprogramma. Jazz, soul en wereldmuziek. Een portret van jazzmuzikant/bandleider/docent Peter Guidi. Deze autodidact werd in Schotland geboren uit Italiaanse ouders. Hij woont al jaren in Nederland en speelt in tal van Nederlandse en in...

04-10-2009 17:10

In a cabin with: Kyteman in Thailand

Sylvana's choice - In a cabin with: Kyteman in Thailand

Afl.: In a cabin with: Kyteman in Thailand. Aandacht voor het project In a cabin with. Hierin gaan bekende Nederlandse muzikanten op reis naar een bijzondere plek in het buitenland, waar zij in een mobiele studio een album opnemen. -Kyteman...

27-09-2009 17:10

In a cabin with: Mexico

Sylvana's choice - In a cabin with: Mexico

Afl.: In a cabin with: Mexico. Aandacht voor het project In a cabin with. Hierin gaan bekende Nederlandse muzikanten op reis naar een bijzondere plek in het buitenland, waar zij in een mobiele studio een album opnemen. -Paul Willemsen en St...

20-09-2009 17:10

In a cabin with: Canada

Sylvana's choice - In a cabin with: Canada

Afl.: In a cabin with: Canada. Aandacht voor het project In a cabin with. Hierin gaan bekende Nederlandse muzikanten op reis naar een bijzondere plek in het buitenland, waar zij in een mobiele studio een album opnemen. -Alvin Lewis en Steye...

13-09-2009 17:10

Aflevering 2

Sylvana's choice - Aflevering 2

Concertregistratie van zangeres Izaline Calister en Zuco 103, opgenomen tijdens het Muziek aan de Sluis-concert op 29 augustus jl. in Nieuwersluis aan de Vecht. Een uniek concert met een groot drijvend podium in de Vecht, swingende muziek e...

Sylvana's choice gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sylvana's choice de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sylvana's choice bij Sylvana's choice liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sylvana's choice. Heb je een uitzending van Sylvana's choice gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sylvana's choice gemist

Sylvana's choice

Uitzending gemist van Sylvana's choice? Hier kun je alle uitzendingen van Sylvana's choice kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 07-03-2010 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord