Programma gemist?

Waarom maken tijdens we kaas door eigenlijk bijna in altijd van koeienmelk? Pieter op en Willem willen kaas naar maken van een dier naar waar naar ze nog nooit kaas tijdens van zagen. Ze met vinden een boerderij met op tv kamelen. Is het de mogelijk naar om kamelenkaas uit te maken?

Pieter en naar Willem proberen op tv zelf chips te maken. met En naar dan niet chips naar uit een zak, maar die tijdens uit een koker; in van die chipjes van die allemaal exact het hetzelfde een zijn. Hoe kan dat eigenlijk? naar Worden uit die uit identieke aardappelen gesneden? De tijdens naar jongens gaan op zoek op tv naar de ideale aardappel, op persen de juiste met olie en maken met hun eigen in paprikapoeder. Lukt het de ze om allemaal identieke chipjes naar een te maken?

Pieter en een Willem proberen kauwgomballen te in met maken. Ballen waarmee je enorme bellen naar kunt blazen. Alleen, het naar waar maak je kauwgom van? naar Niemand een die de ingrediënten het voor een kauwgombal in zijn met keukenkastje heeft de staan.

Pieter op tv Hulst en Willem Voogd naar gaan de proberen om de lekkernijen op tv die nooit iemand op zelf maakt in toch eigenhandig in elkaar te uit sleutelen. Dit keer met proberen ze hun eigen in drop de te maken.

Iedereen maakt oneindig met het veel foto's met zijn telefoon, naar maar wat gebeurt er op precies als door je klikt? een Willem en Pieter besluiten hun op tv eigen in fotocamera te gaan op tv bouwen. Hoe maak je eigenlijk tijdens een lens tijdens en waar vang een je dat met licht precies in mee op? Dat op tv is niet in van een klik en een tijdens flits voor elkaar. De naar jongens op zoek naar het in het perfecte plaatje.

Willem het en Pieter proberen door een skateboard helemaal een zelf te maken. het Dat lijkt onmogelijk, maar is door het niet! de Ze schaven door hout tot het hele dunne plakjes en ontdekken hoe met op ze die met een tijdens plastic zak, wat lijm met en een stofzuiger de met juiste vorm kunnen in geven. Ook de smelten ze aluminium een in hun het eigen metaalgieterij. een Lege blikjes vormen een ze om tot de door assen voor de uit wielen.

Pieter en Willem van proberen hun eigen uit poedersoep te maken. van op tv Wonderlijk poeder uit een zakje. Beetje het met water erbij en de je hebt soep. Ongelooflijk! Maar door hoe maak je met dat? Ze het gaan op op zoek naar hun allerliefste smaken, ossenstaart het uit en paddenstoelen. Alleen hoe droog je van een in paddenstoel? En hoe verpoeder met je uit een een stuk vlees? tijdens Maar wat blijkt? De een smaak de van de soep komt op tv vooral van in schimmels!

Pieter en uit Willem proberen hun eigen in winegums te tijdens maken. Maar de daar zit normaal gesproken varkensgelatine op tv in, en de dat eet tijdens hun vegetarische buurmeisje niet. Op een zoek door naar een winegum in zonder dieren erin. in Ze komen terecht bij op tv een zeewier-kwekerij, tijdens kun je daar echt snoep een van maken? En tijdens waar smaakt van een naar winegum eigenlijk naar? in Naar wijn, of toch iets op heel door anders?

Pieter en op Willem proberen hun tijdens eigen naar kroepoek te maken. de Bekend van de Chinees, naar maar wat zit er eigenlijk een in? Garnalen ontdekken van ze. in Maar daar is Willem naar allergisch voor. op Ze gaan op naar zoek naar een andere tijdens manier de om kroepoek te met maken, niet van garnalen, maar van van andere kleine de beestjes: op tv insecten!

Pieter het en Willem proberen de zelf vissticks te maken. Maar uit welke vis zit naar er eigenlijk in door dat gekke vierkantje uit staafje, en een hoe door maak je zo'n krokant door laagje? Ze belanden op op tv een vissersboot waar van plotseling een gladde op haai in op het net belandt. van Zouden ze daar tijdens een haaien-visstick van kunnen naar maken?

Willem en Pieter door eten een broodje tijdens in door een dönertent een en zijn ervan overtuigd: in dit willen wij de ook! Zelfgemaakte naar broodjes döner kebab, maar op welk beest zit er in door die grote door ronddraaiende hompen vlees? Voornamelijk uit lamsvlees blijkt. met Maar die lammeren het blijken tijdens er vreemd genoeg toch uit naar te zien als schapen. met En hoe blijft door dat vlees in eigenlijk aan een die draaiende spies een hangen?

Het op is feest en Pieter van en Willem moeten een in vuurwerkshow verzorgen. Maar naar hoe werkt op tv een vuurpijl eigenlijk? En het wat zit door erin? Pieter reist op tv van naar koeienstal tot lanceerplatform en de zelfs naar van een vulkaan om erachter te een komen! op tv Samen zetten ze alles op alles op tv om een epische de vuurwerkshow neer van te zetten. in En dat blijkt niet in zonder uit gevaar!

Helemaal in de de ban van Japan van besluiten Pieter en van op Willem hun eigen sushi te op maken. Maar waar een maak in je sushi eigenlijk de van? Pieter trekt het op hele land door uit op zoek naar de uit juiste ingrediënten voor uit hun in zelfgemaakte sushi. Rijst, zeewier, in rauwe vis en de échte krabsticks. naar Konnichiwa!

Als met Willem uit van zijn broek scheurt tijdens besluiten Pieter en Willem uit zelf een de spijkerbroek te gaan maken. Daar in komt meer van bij kijken dan van ze denken. Katoen een plukken. Garen spinnen. De stof het weven de en verven. En dan ook op tv nog op tv een ontwerp verzinnen. naar Maar Pieter en Willem hebben door tijdens alles over voor de die nieuwe spijkerbroek!

Pieter en Willem in zijn dol op op chicken wings. een Maar hoe op tv maak je met zelf eigenlijk een kip? Van een door boerin krijgen op tv ze een bevrucht met ei, dat met ze liefdevol adopteren en niet uit veel later uitkomt. tijdens met De kersverse ouders een storten zich vol overgave op de van opvoeding, maar van een sappig op stuk kip naar grootbrengen blijkt nog best met lastig. En uiteindelijk naar komt het onvermijdelijke een moment van de naar slacht, en krijgen ze het naar zwaar. Kunnen tijdens ze het van over hun op tv hart verkrijgen om hun op tv eigen kip met op te eten?

mei 2019
03-12-2017 16:40

Kaas

De Proefkeuken - Kaas

Waarom maken we kaas eigenlijk bijna altijd van koeienmelk? Pieter en Willem willen kaas maken van een dier waar ze nog nooit kaas van zagen. Ze vinden een boerderij met kamelen. Is het mogelijk om kamelenkaas te maken?

26-11-2017 13:50

Chips

De Proefkeuken - Chips

Pieter en Willem proberen zelf chips te maken. En dan niet chips uit een zak, maar die uit een koker; van die chipjes die allemaal exact hetzelfde zijn. Hoe kan dat eigenlijk? Worden die uit identieke aardappelen gesneden? De jongens gaan o...

26-11-2017 13:25

Kauwgom

De Proefkeuken - Kauwgom

Pieter en Willem proberen kauwgomballen te maken. Ballen waarmee je enorme bellen kunt blazen. Alleen, waar maak je kauwgom van? Niemand die de ingrediënten voor een kauwgombal in zijn keukenkastje heeft staan.

26-11-2017 13:00

Drop

De Proefkeuken - Drop

Pieter Hulst en Willem Voogd gaan proberen om de lekkernijen die nooit iemand zelf maakt toch eigenhandig in elkaar te sleutelen. Dit keer proberen ze hun eigen drop te maken.

25-11-2017 14:40

Fototoestel

De Proefkeuken - Fototoestel

Iedereen maakt oneindig veel foto's met zijn telefoon, maar wat gebeurt er precies als je klikt? Willem en Pieter besluiten hun eigen fotocamera te gaan bouwen. Hoe maak je eigenlijk een lens en waar vang je dat licht precies mee op? Dat is...

25-11-2017 14:10

Skateboard

De Proefkeuken - Skateboard

Willem en Pieter proberen een skateboard helemaal zelf te maken. Dat lijkt onmogelijk, maar is het niet! Ze schaven hout tot hele dunne plakjes en ontdekken hoe ze die met een plastic zak, wat lijm en een stofzuiger de juiste vorm kunnen ge...

19-11-2017 13:30

Poedersoep

De Proefkeuken - Poedersoep

Pieter en Willem proberen hun eigen poedersoep te maken. Wonderlijk poeder uit een zakje. Beetje water erbij en je hebt soep. Ongelooflijk! Maar hoe maak je dat? Ze gaan op zoek naar hun allerliefste smaken, ossenstaart en paddenstoelen. Al...

19-11-2017 13:05

Winegum

De Proefkeuken - Winegum

Pieter en Willem proberen hun eigen winegums te maken. Maar daar zit normaal gesproken varkensgelatine in, en dat eet hun vegetarische buurmeisje niet. Op zoek naar een winegum zonder dieren erin. Ze komen terecht bij een zeewier-kwekerij, ...

19-11-2017 12:40

Kroepoek

De Proefkeuken - Kroepoek

Pieter en Willem proberen hun eigen kroepoek te maken. Bekend van de Chinees, maar wat zit er eigenlijk in? Garnalen ontdekken ze. Maar daar is Willem allergisch voor. Ze gaan op zoek naar een andere manier om kroepoek te maken, niet van ga...

18-11-2017 14:40

Visstick

De Proefkeuken - Visstick

Pieter en Willem proberen zelf vissticks te maken. Maar welke vis zit er eigenlijk in dat gekke vierkantje staafje, en hoe maak je zo'n krokant laagje? Ze belanden op een vissersboot waar plotseling een gladde haai in het net belandt. Zoude...

12-11-2017 18:05

Döner kebab

De Proefkeuken - Döner kebab

Willem en Pieter eten een broodje in een dönertent en zijn ervan overtuigd: dit willen wij ook! Zelfgemaakte broodjes döner kebab, maar welk beest zit er in die grote ronddraaiende hompen vlees? Voornamelijk lamsvlees blijkt. Maar die lamme...

05-11-2017 18:05

Vuurwerk

De Proefkeuken - Vuurwerk

Het is feest en Pieter en Willem moeten een vuurwerkshow verzorgen. Maar hoe werkt een vuurpijl eigenlijk? En wat zit erin? Pieter reist van koeienstal tot lanceerplatform en zelfs naar een vulkaan om erachter te komen! Samen zetten ze alle...

29-10-2017 18:05

Sushi

De Proefkeuken - Sushi

Helemaal in de ban van Japan besluiten Pieter en Willem hun eigen sushi te maken. Maar waar maak je sushi eigenlijk van? Pieter trekt het hele land door op zoek naar de juiste ingrediënten voor hun zelfgemaakte sushi. Rijst, zeewier, rauwe ...

22-10-2017 18:05

Spijkerbroek

De Proefkeuken - Spijkerbroek

Als Willem uit zijn broek scheurt besluiten Pieter en Willem zelf een spijkerbroek te gaan maken. Daar komt meer bij kijken dan ze denken. Katoen plukken. Garen spinnen. De stof weven en verven. En dan ook nog een ontwerp verzinnen. Maar Pi...

15-10-2017 18:05

Kip

De Proefkeuken - Kip

Pieter en Willem zijn dol op chicken wings. Maar hoe maak je zelf eigenlijk een kip? Van een boerin krijgen ze een bevrucht ei, dat ze liefdevol adopteren en niet veel later uitkomt. De kersverse ouders storten zich vol overgave op de opvoe...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Proefkeuken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Proefkeuken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Proefkeuken bij De Proefkeuken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Proefkeuken. Heb je een uitzending van De Proefkeuken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Proefkeuken gemist

Uitzending gemist van De Proefkeuken? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Proefkeuken, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Proefkeuken gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Proefkeuken? Hier kun je alle uitzendingen van De Proefkeuken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 46
  • Laatste uitzending op 07-10-2018 om 10:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord