Programma gemist?

Pieter en van Willem gaan zeep maken op tv zodat Willem uit schoon en het gewassen naar een de verjaardag van zijn oma kan. uit Ze naar ontdekken dat je het vet en as door nodig hebt om zeep op te maken. Willem uit wil niet alleen schoon op worden door maar ook een zachte huid naar krijgen op en ruiken naar met zijn lievelingsgeur: frikandel. Bovendien uit wil hij een met zeep maken die lekker tijdens schuimt en dat naar alles nog van heel snel, want tijdens de verjaardag van zijn tijdens oma is door al door aangebroken.

Voor een speciale tijdens barbecue met moeten Willem en Pieter tijdens een naar kalkoen aan het op tv spit regelen. Pieter komt een met een tijdens levende kalkoen aanzetten, maar de Willem vindt het met toch maar uit zielig die te slachten. uit De oplossing? het Een vegetarische kalkoen! Veel met vegetarisch vlees wordt van de sojabonen gemaakt. Maar hoe het maak je tijdens van bonen vlees? En op hoe geef een je het de in smaak van een de lekkere op tv gebraden kalkoen?

Pieter in en Willem besluiten een verjaardagstaart met te bakken. in En daar is een op tv hoop met voor nodig! tijdens Ze karnen zure room tot boter, in gaan op op zoek naar op tv verse aardbeien in de tijdens winter en ontdekken met hoe je op marsepein maakt. Maar door voor wie is die in taart nu het eigenlijk?

Pieter een en Willem proberen zelf het een chocozoen te maken. een in Eentje die zo naar groot mogelijk is, uit want Pieter wil in indruk maken op een meisje. op Ze proberen uit te door uit vinden hoe je van uit cacaobonen chocolade maakt. Ze door maken suiker uit een enorme in bieten en gaan op naar zoek naar de juiste op eieren om uit het witte schuim te maken. op tv Alles op tv voor de perfecte een zoen!

Waarom tijdens maken we kaas het eigenlijk bijna altijd van koeienmelk? tijdens van Pieter en Willem van willen kaas maken van een een dier waar met ze nog nooit kaas naar van zagen. Ze het vinden de een boerderij met kamelen. met Is het tijdens mogelijk om kamelenkaas te met maken?

Pieter en in Willem proberen zelf op tv chips te maken. een En dan door niet chips uit een zak, tijdens maar die naar uit een koker; van van die op tv chipjes die allemaal exact hetzelfde het zijn. Hoe kan naar dat eigenlijk? op Worden die uit in identieke aardappelen op gesneden? De jongens gaan op een zoek naar de met ideale op aardappel, persen de juiste uit olie en tijdens maken hun eigen paprikapoeder. op Lukt uit het ze om allemaal identieke chipjes van te met maken?

Pieter met en Willem proberen kauwgomballen te het maken. Ballen waarmee met met je enorme bellen kunt blazen. op Alleen, waar maak je uit kauwgom van? de Niemand die de uit ingrediënten voor een kauwgombal naar in van zijn keukenkastje heeft naar staan.

Pieter Hulst een en Willem Voogd naar gaan proberen om in de lekkernijen op die nooit door iemand zelf maakt toch eigenhandig in door elkaar uit te sleutelen. Dit het keer proberen ze hun eigen het drop op te maken.

Iedereen maakt in oneindig veel op foto's met zijn telefoon, op maar uit wat gebeurt er precies als tijdens je klikt? Willem de en Pieter besluiten hun met eigen fotocamera te een gaan bouwen. uit Hoe maak je op tv eigenlijk een uit lens en waar vang op je dat licht door precies mee op? naar Dat is niet in op tv een door klik en een flits voor op tv elkaar. De met jongens op zoek naar door het op tv perfecte plaatje.

Willem naar en Pieter proberen een skateboard het helemaal met zelf te maken. Dat uit lijkt onmogelijk, tijdens maar is in het niet! Ze schaven het hout tot hele dunne door plakjes naar en ontdekken hoe ze die met met een plastic op tv zak, wat lijm op tv en met een stofzuiger de op tv juiste vorm kunnen door geven. Ook smelten ze de aluminium in hun eigen in metaalgieterij. Lege blikjes de vormen ze om tot van de assen voor door de van wielen.

Pieter het en Willem proberen hun het eigen poedersoep te maken. van Wonderlijk met poeder uit een zakje. van Beetje water erbij in en je door hebt soep. in Ongelooflijk! Maar hoe maak je de dat? naar Ze gaan op zoek in naar hun van allerliefste smaken, ossenstaart en paddenstoelen. tijdens Alleen uit hoe droog je een van paddenstoel? En naar hoe verpoeder je een een stuk de vlees? in Maar wat blijkt? De uit smaak van tijdens de soep met komt vooral van naar schimmels!

Pieter en Willem van proberen hun eigen de op tv winegums te maken. met Maar daar zit normaal gesproken uit varkensgelatine in, en door dat van eet hun vegetarische buurmeisje niet. de Op zoek naar een het winegum de zonder dieren erin. uit Ze komen in terecht bij een door zeewier-kwekerij, kun je daar een echt snoep van maken? En van waar smaakt een de winegum eigenlijk tijdens naar? Naar op wijn, of toch iets heel naar op tv anders?

Pieter door en Willem proberen in hun eigen kroepoek op tv te maken. op tv Bekend van de Chinees, maar wat uit met zit er eigenlijk op in? Garnalen ontdekken ze. op Maar daar is met Willem allergisch voor. Ze van gaan op in zoek naar een andere met manier om kroepoek uit te maken, niet van van met garnalen, maar van andere naar kleine beestjes: een insecten!

Pieter met en Willem de proberen zelf vissticks te maken. Maar de welke vis zit op er eigenlijk op tv in dat gekke de vierkantje staafje, en hoe op tv maak je in zo'n tijdens krokant laagje? Ze belanden van op een vissersboot waar plotseling van een een gladde haai in het net het belandt. in Zouden ze door daar een haaien-visstick door van kunnen maken?

Willem en Pieter op tv eten een broodje uit in een de dönertent en zijn ervan met overtuigd: met dit willen wij met ook! Zelfgemaakte op tv broodjes döner kebab, het maar welk beest zit er op tv in op tv die grote ronddraaiende van hompen vlees? Voornamelijk tijdens lamsvlees blijkt. Maar die lammeren op tv blijken op er vreemd genoeg met toch uit te uit zien als schapen. op tv En hoe blijft dat vlees het eigenlijk aan tijdens die draaiende spies tijdens hangen?

november 2021
22-04-2018 09:40

Zeep

De Proefkeuken - Zeep

Pieter en Willem gaan zeep maken zodat Willem schoon en gewassen naar de verjaardag van zijn oma kan. Ze ontdekken dat je vet en as nodig hebt om zeep te maken. Willem wil niet alleen schoon worden maar ook een zachte huid krijgen en ruiken...

15-04-2018 09:40

Vegetarische kalkoen

De Proefkeuken - Vegetarische kalkoen

Voor een speciale barbecue moeten Willem en Pieter een kalkoen aan het spit regelen. Pieter komt met een levende kalkoen aanzetten, maar Willem vindt het toch maar zielig die te slachten. De oplossing? Een vegetarische kalkoen! Veel vegetar...

08-04-2018 09:40

Taart

De Proefkeuken - Taart

Pieter en Willem besluiten een verjaardagstaart te bakken. En daar is een hoop voor nodig! Ze karnen zure room tot boter, gaan op zoek naar verse aardbeien in de winter en ontdekken hoe je marsepein maakt. Maar voor wie is die taart nu eige...

09-12-2017 13:50

Chocozoen

De Proefkeuken - Chocozoen

Pieter en Willem proberen zelf een chocozoen te maken. Eentje die zo groot mogelijk is, want Pieter wil indruk maken op een meisje. Ze proberen uit te vinden hoe je van cacaobonen chocolade maakt. Ze maken suiker uit enorme bieten en gaan o...

03-12-2017 16:40

Kaas

De Proefkeuken - Kaas

Waarom maken we kaas eigenlijk bijna altijd van koeienmelk? Pieter en Willem willen kaas maken van een dier waar ze nog nooit kaas van zagen. Ze vinden een boerderij met kamelen. Is het mogelijk om kamelenkaas te maken?

26-11-2017 13:50

Chips

De Proefkeuken - Chips

Pieter en Willem proberen zelf chips te maken. En dan niet chips uit een zak, maar die uit een koker; van die chipjes die allemaal exact hetzelfde zijn. Hoe kan dat eigenlijk? Worden die uit identieke aardappelen gesneden? De jongens gaan o...

26-11-2017 13:25

Kauwgom

De Proefkeuken - Kauwgom

Pieter en Willem proberen kauwgomballen te maken. Ballen waarmee je enorme bellen kunt blazen. Alleen, waar maak je kauwgom van? Niemand die de ingrediënten voor een kauwgombal in zijn keukenkastje heeft staan.

26-11-2017 13:00

Drop

De Proefkeuken - Drop

Pieter Hulst en Willem Voogd gaan proberen om de lekkernijen die nooit iemand zelf maakt toch eigenhandig in elkaar te sleutelen. Dit keer proberen ze hun eigen drop te maken.

25-11-2017 14:40

Fototoestel

De Proefkeuken - Fototoestel

Iedereen maakt oneindig veel foto's met zijn telefoon, maar wat gebeurt er precies als je klikt? Willem en Pieter besluiten hun eigen fotocamera te gaan bouwen. Hoe maak je eigenlijk een lens en waar vang je dat licht precies mee op? Dat is...

25-11-2017 14:10

Skateboard

De Proefkeuken - Skateboard

Willem en Pieter proberen een skateboard helemaal zelf te maken. Dat lijkt onmogelijk, maar is het niet! Ze schaven hout tot hele dunne plakjes en ontdekken hoe ze die met een plastic zak, wat lijm en een stofzuiger de juiste vorm kunnen ge...

19-11-2017 13:30

Poedersoep

De Proefkeuken - Poedersoep

Pieter en Willem proberen hun eigen poedersoep te maken. Wonderlijk poeder uit een zakje. Beetje water erbij en je hebt soep. Ongelooflijk! Maar hoe maak je dat? Ze gaan op zoek naar hun allerliefste smaken, ossenstaart en paddenstoelen. Al...

19-11-2017 13:05

Winegum

De Proefkeuken - Winegum

Pieter en Willem proberen hun eigen winegums te maken. Maar daar zit normaal gesproken varkensgelatine in, en dat eet hun vegetarische buurmeisje niet. Op zoek naar een winegum zonder dieren erin. Ze komen terecht bij een zeewier-kwekerij, ...

19-11-2017 12:40

Kroepoek

De Proefkeuken - Kroepoek

Pieter en Willem proberen hun eigen kroepoek te maken. Bekend van de Chinees, maar wat zit er eigenlijk in? Garnalen ontdekken ze. Maar daar is Willem allergisch voor. Ze gaan op zoek naar een andere manier om kroepoek te maken, niet van ga...

18-11-2017 14:40

Visstick

De Proefkeuken - Visstick

Pieter en Willem proberen zelf vissticks te maken. Maar welke vis zit er eigenlijk in dat gekke vierkantje staafje, en hoe maak je zo'n krokant laagje? Ze belanden op een vissersboot waar plotseling een gladde haai in het net belandt. Zoude...

12-11-2017 18:05

Döner kebab

De Proefkeuken - Döner kebab

Willem en Pieter eten een broodje in een dönertent en zijn ervan overtuigd: dit willen wij ook! Zelfgemaakte broodjes döner kebab, maar welk beest zit er in die grote ronddraaiende hompen vlees? Voornamelijk lamsvlees blijkt. Maar die lamme...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Proefkeuken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Proefkeuken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Proefkeuken bij De Proefkeuken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Proefkeuken. Heb je een uitzending van De Proefkeuken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Proefkeuken gemist

Uitzending gemist van De Proefkeuken? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Proefkeuken, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Proefkeuken gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Proefkeuken? Hier kun je alle uitzendingen van De Proefkeuken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 50
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 08:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!