Programma gemist?

Pieter op tv en Willem gaan zeep maken van zodat naar Willem schoon en gewassen met naar de verjaardag van een zijn oma kan. van Ze van ontdekken dat je vet de en as nodig tijdens hebt om zeep te op tv maken. Willem op wil niet door alleen schoon van worden maar ook een zachte een huid krijgen en naar ruiken naar zijn van lievelingsgeur: frikandel. Bovendien wil tijdens uit hij een zeep maken die lekker de schuimt en dat op tv alles op tv nog heel snel, want de het het verjaardag van zijn tijdens oma is al uit aangebroken.

Voor een speciale op tv tijdens barbecue moeten Willem en tijdens Pieter een door kalkoen aan het spit regelen. Pieter het komt met het een levende kalkoen aanzetten, uit de maar Willem vindt het toch maar door zielig op die te op tv slachten. De oplossing? Een vegetarische kalkoen! tijdens Veel vegetarisch vlees uit wordt van sojabonen in op gemaakt. Maar hoe maak je van een bonen vlees? En op hoe geef een je het de door smaak van een lekkere op tv gebraden de kalkoen?

Pieter in en Willem besluiten een verjaardagstaart het van te bakken. En daar in is een hoop voor nodig! met met Ze karnen zure room in tot boter, gaan op op zoek naar verse aardbeien in in de winter op en ontdekken door hoe in je marsepein maakt. een Maar voor wie is die een taart nu op eigenlijk?

Pieter en Willem de proberen de zelf een chocozoen te maken. door uit Eentje die zo groot naar mogelijk is, want Pieter het wil indruk maken op op een meisje. door Ze proberen naar uit te door vinden hoe je van cacaobonen op tv chocolade van maakt. Ze maken suiker uit in enorme bieten uit en gaan op zoek naar met van de juiste eieren om het tijdens witte schuim het te maken. Alles door voor de perfecte tijdens zoen!

Waarom de maken we kaas eigenlijk bijna tijdens altijd van van koeienmelk? Pieter door en Willem willen kaas uit maken van een dier het waar ze van nog in nooit kaas van zagen. in Ze vinden een een boerderij met kamelen. tijdens Is het mogelijk uit om kamelenkaas de te maken?

Pieter het en Willem proberen zelf de chips te maken. En op met dan niet chips uit de een zak, maar die uit een een koker; van in die uit chipjes die allemaal exact hetzelfde naar zijn. Hoe kan tijdens dat eigenlijk? naar Worden die uit door identieke aardappelen gesneden? door De jongens gaan van op door zoek naar de ideale op tv aardappel, persen de van juiste olie het en maken hun eigen paprikapoeder. Lukt op het ze om tijdens allemaal met identieke chipjes te de maken?

Pieter tijdens en Willem proberen het kauwgomballen te maken. tijdens Ballen waarmee je enorme door bellen kunt blazen. Alleen, met tijdens waar maak je van kauwgom van? Niemand die op de ingrediënten voor een kauwgombal in in zijn keukenkastje het heeft tijdens staan.

Pieter de Hulst en Willem van Voogd gaan in proberen om de lekkernijen die op nooit iemand uit zelf maakt op toch eigenhandig in elkaar te door sleutelen. uit Dit keer proberen op ze hun eigen drop op tv te maken.

Iedereen maakt naar oneindig veel foto's de met zijn uit telefoon, maar tijdens wat gebeurt er precies als de je uit klikt? Willem en Pieter besluiten naar hun eigen de fotocamera te gaan bouwen. Hoe een met maak je eigenlijk een lens en de waar vang je het dat licht op tv precies mee tijdens op? Dat door is niet in naar een klik en naar een flits voor elkaar. De jongens van met op zoek naar het het perfecte plaatje.

Willem en door Pieter proberen met een skateboard helemaal zelf te tijdens door maken. Dat lijkt onmogelijk, maar naar is het niet! Ze van schaven hout in tot hele dunne tijdens plakjes en ontdekken het hoe ze in die met in een plastic zak, het wat lijm en een een stofzuiger de juiste vorm tijdens kunnen geven. met Ook smelten ze aluminium een in hun eigen op tv metaalgieterij. Lege blikjes vormen het ze om het tot de assen voor met de uit wielen.

Pieter en Willem uit proberen hun eigen op poedersoep te op tv maken. Wonderlijk het poeder uit een zakje. de Beetje water erbij en naar je op hebt soep. Ongelooflijk! naar Maar hoe maak je dat? het Ze gaan door op zoek naar naar hun allerliefste het smaken, ossenstaart en de paddenstoelen. Alleen in hoe droog je een een paddenstoel? En hoe verpoeder je met een een naar stuk vlees? Maar wat een blijkt? De smaak op van de op tv soep komt vooral van uit het schimmels!

Pieter en Willem op proberen hun naar eigen winegums te maken. de Maar daar op tv zit normaal gesproken naar varkensgelatine het in, en dat eet hun een vegetarische door buurmeisje niet. Op zoek naar een naar winegum zonder dieren een erin. Ze uit komen terecht bij een naar zeewier-kwekerij, van kun je daar echt op tv snoep van maken? de En waar smaakt een een winegum de eigenlijk naar? naar Naar wijn, of op tv toch iets heel tijdens anders?

Pieter en van Willem proberen hun van eigen kroepoek in te maken. Bekend op van de Chinees, maar tijdens wat zit een er eigenlijk op in? Garnalen ontdekken ze. Maar op daar is Willem van allergisch voor. op tv Ze gaan op op zoek naar een andere manier uit om kroepoek te met maken, door niet van op tv garnalen, maar van andere kleine van beestjes: een insecten!

Pieter door en Willem proberen door zelf vissticks te maken. op Maar welke het vis zit er met eigenlijk in dat gekke vierkantje tijdens op tv staafje, en hoe een maak je zo'n krokant naar laagje? Ze naar belanden op een vissersboot waar plotseling naar tijdens een gladde haai in het net de belandt. door Zouden ze daar in een haaien-visstick van kunnen met maken?

Willem en uit Pieter met eten een broodje in een van dönertent en zijn de ervan uit overtuigd: dit willen de wij ook! Zelfgemaakte broodjes döner kebab, in een maar welk beest een zit er in die grote ronddraaiende de op hompen vlees? Voornamelijk lamsvlees blijkt. Maar op tv die lammeren op blijken er vreemd met genoeg met toch uit te zien als tijdens schapen. met En hoe blijft dat vlees eigenlijk naar aan die een draaiende spies de hangen?

februari 2020
22-04-2018 09:40

Zeep

De Proefkeuken - Zeep

Pieter en Willem gaan zeep maken zodat Willem schoon en gewassen naar de verjaardag van zijn oma kan. Ze ontdekken dat je vet en as nodig hebt om zeep te maken. Willem wil niet alleen schoon worden maar ook een zachte huid krijgen en ruiken...

15-04-2018 09:40

Vegetarische kalkoen

De Proefkeuken - Vegetarische kalkoen

Voor een speciale barbecue moeten Willem en Pieter een kalkoen aan het spit regelen. Pieter komt met een levende kalkoen aanzetten, maar Willem vindt het toch maar zielig die te slachten. De oplossing? Een vegetarische kalkoen! Veel vegetar...

08-04-2018 09:40

Taart

De Proefkeuken - Taart

Pieter en Willem besluiten een verjaardagstaart te bakken. En daar is een hoop voor nodig! Ze karnen zure room tot boter, gaan op zoek naar verse aardbeien in de winter en ontdekken hoe je marsepein maakt. Maar voor wie is die taart nu eige...

09-12-2017 13:50

Chocozoen

De Proefkeuken - Chocozoen

Pieter en Willem proberen zelf een chocozoen te maken. Eentje die zo groot mogelijk is, want Pieter wil indruk maken op een meisje. Ze proberen uit te vinden hoe je van cacaobonen chocolade maakt. Ze maken suiker uit enorme bieten en gaan o...

03-12-2017 16:40

Kaas

De Proefkeuken - Kaas

Waarom maken we kaas eigenlijk bijna altijd van koeienmelk? Pieter en Willem willen kaas maken van een dier waar ze nog nooit kaas van zagen. Ze vinden een boerderij met kamelen. Is het mogelijk om kamelenkaas te maken?

26-11-2017 13:50

Chips

De Proefkeuken - Chips

Pieter en Willem proberen zelf chips te maken. En dan niet chips uit een zak, maar die uit een koker; van die chipjes die allemaal exact hetzelfde zijn. Hoe kan dat eigenlijk? Worden die uit identieke aardappelen gesneden? De jongens gaan o...

26-11-2017 13:25

Kauwgom

De Proefkeuken - Kauwgom

Pieter en Willem proberen kauwgomballen te maken. Ballen waarmee je enorme bellen kunt blazen. Alleen, waar maak je kauwgom van? Niemand die de ingrediënten voor een kauwgombal in zijn keukenkastje heeft staan.

26-11-2017 13:00

Drop

De Proefkeuken - Drop

Pieter Hulst en Willem Voogd gaan proberen om de lekkernijen die nooit iemand zelf maakt toch eigenhandig in elkaar te sleutelen. Dit keer proberen ze hun eigen drop te maken.

25-11-2017 14:40

Fototoestel

De Proefkeuken - Fototoestel

Iedereen maakt oneindig veel foto's met zijn telefoon, maar wat gebeurt er precies als je klikt? Willem en Pieter besluiten hun eigen fotocamera te gaan bouwen. Hoe maak je eigenlijk een lens en waar vang je dat licht precies mee op? Dat is...

25-11-2017 14:10

Skateboard

De Proefkeuken - Skateboard

Willem en Pieter proberen een skateboard helemaal zelf te maken. Dat lijkt onmogelijk, maar is het niet! Ze schaven hout tot hele dunne plakjes en ontdekken hoe ze die met een plastic zak, wat lijm en een stofzuiger de juiste vorm kunnen ge...

19-11-2017 13:30

Poedersoep

De Proefkeuken - Poedersoep

Pieter en Willem proberen hun eigen poedersoep te maken. Wonderlijk poeder uit een zakje. Beetje water erbij en je hebt soep. Ongelooflijk! Maar hoe maak je dat? Ze gaan op zoek naar hun allerliefste smaken, ossenstaart en paddenstoelen. Al...

19-11-2017 13:05

Winegum

De Proefkeuken - Winegum

Pieter en Willem proberen hun eigen winegums te maken. Maar daar zit normaal gesproken varkensgelatine in, en dat eet hun vegetarische buurmeisje niet. Op zoek naar een winegum zonder dieren erin. Ze komen terecht bij een zeewier-kwekerij, ...

19-11-2017 12:40

Kroepoek

De Proefkeuken - Kroepoek

Pieter en Willem proberen hun eigen kroepoek te maken. Bekend van de Chinees, maar wat zit er eigenlijk in? Garnalen ontdekken ze. Maar daar is Willem allergisch voor. Ze gaan op zoek naar een andere manier om kroepoek te maken, niet van ga...

18-11-2017 14:40

Visstick

De Proefkeuken - Visstick

Pieter en Willem proberen zelf vissticks te maken. Maar welke vis zit er eigenlijk in dat gekke vierkantje staafje, en hoe maak je zo'n krokant laagje? Ze belanden op een vissersboot waar plotseling een gladde haai in het net belandt. Zoude...

12-11-2017 18:05

Döner kebab

De Proefkeuken - Döner kebab

Willem en Pieter eten een broodje in een dönertent en zijn ervan overtuigd: dit willen wij ook! Zelfgemaakte broodjes döner kebab, maar welk beest zit er in die grote ronddraaiende hompen vlees? Voornamelijk lamsvlees blijkt. Maar die lamme...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Proefkeuken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Proefkeuken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Proefkeuken bij De Proefkeuken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Proefkeuken. Heb je een uitzending van De Proefkeuken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Proefkeuken gemist

Uitzending gemist van De Proefkeuken? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Proefkeuken, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Proefkeuken gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Proefkeuken? Hier kun je alle uitzendingen van De Proefkeuken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 50
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 08:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!