Programma gemist?

Pieter door en Willem willen zelf het een tijdens spijkerbroek maken. Daar komt heel wat op bij tijdens kijken. Katoen in plukken, garen spinnen, stof met weven, verven en een op tv ontwerp verzinnen. Maar op tv ze hebben er alles tijdens voor over! Als een Willem uit zijn tijdens broek scheurt besluiten naar Pieter naar en Willem met zelf een spijkerbroek de te gaan maken. het Daar komt meer bij kijken dan van ze naar denken. Katoen plukken. Garen spinnen. op De naar stof weven en verven. in En in dan ook nog een op tv ontwerp verzinnen. Maar naar Pieter en Willem hebben een alles naar over voor die nieuwe naar spijkerbroek!

Pieter op en Willem door zijn dol op chicken wings. Hoe door maak je naar zelf in eigenlijk een kip? Ze krijgen door een bevrucht ei door dat ze liefdevol het adopteren. Maar een het sappig stuk door kip grootbrengen een blijkt nog best lastig. Pieter en een Willem zijn dol het naar op chicken wings. Maar hoe tijdens maak je zelf een eigenlijk een kip? van Van een boerin naar krijgen ze een op bevrucht ei, dat ze uit het liefdevol adopteren en niet veel later met uitkomt. het De kersverse ouders storten het zich vol overgave op op tv de opvoeding, de maar een van sappig stuk kip grootbrengen een blijkt nog best het lastig. En met uiteindelijk komt het tijdens onvermijdelijke moment van in de slacht, en krijgen ze een het zwaar. de Kunnen uit ze het over hun hart verkrijgen op het om hun eigen kip door op te naar eten?

Wat zit van er door allemaal in parfum? op tv Pieter en Willem beginnen met op tv bloemen, maar tijdens ontdekken dat er ook hele een gekke dingen door in een goed een parfum gaan. op tv Pieter moet op zoek naar naar walviskots. Pieter helpt de uit Willem indruk te door maken op een de meisje door haar te verleiden van met een heerlijk zelfgemaakt met naar parfum. Maar wat in zit er allemaal naar in parfum? Ze beginnen met op tv een naar paar bossen bloemen. Maar uit er moeten ook het hele gekke dingen het in een goed parfum. de Pieter gaat tijdens op onderzoek uit en ontdekt naar dat hij een op zoek moet naar naar het walviskots.

Willem door en Pieter proberen hun eigen naar voetbal te een maken. Van echt leer! uit een Ze ontdekken dat ze op een koeienhuid moeten looien om uit er leer van een te maken, een maar een hoe maak je een ronde bal van van een tijdens platte lap leer? de Willem en Pieter tijdens proberen hun eigen op tv voetbal op te maken. Van echt leer! door Ze beginnen met een door dampende de koeienhuid, maar met hoe maak je een daar een voetbal met van? Ze ontdekken de dat ze de huid moeten looien het op om er leer van naar te maken, met maar hoe moet dat precies? En het naar hoe maak je naar een ronde bal van een platte in tijdens lap leer? Ze blijken een er de ballen tijdens verstand van te hebben. met Maar na lang proberen op komen ze tijdens eruit!

Pieter tijdens en Willem maken hun eigen naar houtoven in pizza, hoe moeilijk in kan dat zijn? Ze van ontdekken hoe op tv tomaten groeien, dat je van schimmels in nodig hebt voor deeg uit en dat buffels op tv zich lastig laten melken. door Pieter en Willem op krijgen een op bestelling binnen voor een van traditionele van houtoven pizza. Verkeerd verbonden, maar dat naar maakt volgens van Pieter niet uit. uit Dan uit maken ze toch gewoon hun eigen uit pizza, hoe moeilijk op tv kan het dat zijn? Ze in ontdekken hoe tomaten het groeien, dat je met schimmels nodig hebt van voor deeg en dat buffels met met zich lastig laten tijdens melken.

februari 2020
09-04-2017 09:25

Spijkerbroek

De Proefkeuken - Spijkerbroek

Pieter en Willem willen zelf een spijkerbroek maken. Daar komt heel wat bij kijken. Katoen plukken, garen spinnen, stof weven, verven en een ontwerp verzinnen. Maar ze hebben er alles voor over! Als Willem uit zijn broek scheurt besluiten P...

02-04-2017 09:25

Kip

De Proefkeuken - Kip

Pieter en Willem zijn dol op chicken wings. Hoe maak je zelf eigenlijk een kip? Ze krijgen een bevrucht ei dat ze liefdevol adopteren. Maar een sappig stuk kip grootbrengen blijkt nog best lastig. Pieter en Willem zijn dol op chicken wings....

26-03-2017 09:25

Parfum

De Proefkeuken - Parfum

Wat zit er allemaal in parfum? Pieter en Willem beginnen met bloemen, maar ontdekken dat er ook hele gekke dingen in een goed parfum gaan. Pieter moet op zoek naar walviskots. Pieter helpt Willem indruk te maken op een meisje door haar te v...

19-03-2017 09:25

Voetbal

De Proefkeuken - Voetbal

Willem en Pieter proberen hun eigen voetbal te maken. Van echt leer! Ze ontdekken dat ze een koeienhuid moeten looien om er leer van te maken, maar hoe maak je een ronde bal van een platte lap leer? Willem en Pieter proberen hun eigen voetb...

12-03-2017 09:25

Pizza

De Proefkeuken - Pizza

Pieter en Willem maken hun eigen houtoven pizza, hoe moeilijk kan dat zijn? Ze ontdekken hoe tomaten groeien, dat je schimmels nodig hebt voor deeg en dat buffels zich lastig laten melken. Pieter en Willem krijgen een bestelling binnen voor...

Je bekijkt momenteel pagina 4 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Proefkeuken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Proefkeuken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Proefkeuken bij De Proefkeuken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Proefkeuken. Heb je een uitzending van De Proefkeuken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Proefkeuken gemist

Uitzending gemist van De Proefkeuken? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Proefkeuken, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Proefkeuken gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Proefkeuken? Hier kun je alle uitzendingen van De Proefkeuken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 50
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 08:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!