Programma gemist?

Pieter op en Willem uit trekken alles uit de kast uit om een loempiawedstrijd met te winnen. het Pieter staat op in een Nederlandse op tv sawa en discussieert over pekingeend. naar Willem naar maakt eigenhandig rijstvellen en in frituurt in de een wok. Wat vindt naar jurylid Pierre Wind met van het naar resultaat?

Willems overleden kat het verdient van een goddelijk op tv graf: een piramide. De kat moet een goed naar bewaard blijven dus met Pieter krijgt een lesje uit taxidermie. de Bouwstenen voor de piramide naar halen ze in in een enorme kalksteengroeve. Als op Pieter in op het Rijksmuseum van Oudheden van hoort dat op tv piramides vaak geplunderd werden, besluiten de met de jongens slimme boobytraps te het bouwen.

Willem heeft de trek door in een goedgevulde bitterbal. Pieter uit gaat op pad. Hij een ontmoet een met kalverboer, ontdekt het met beste mosterdzaad en Alain van naar Caron blijkt goddelijke op bouillon te hebben. De krokante korst met komt tijdens uit de op beschuitbakkerij.

Pieter op tv zit in de gevangenis een en ontmoet daar de iemand door die hem inspireert om een met tatoeage met te nemen. Willem en van hij verzamelen alles op tv wat je het daarvoor nodig hebt: een cactusprikker, in inkt en inspiratie. Ze uit maken op zelfs een tatoeëermachine tijdens met vers getrokken koperdraad. een Ze vergeten alleen uit nog iets: op tv hygiëne.

Pieter Hulst op en Willem op Voogd zijn in het zat om elke het keer op te moeten uit staan als ze wat in willen drinken, dus in bouwen ze het een in robotarm die een lekker koud op blikje drinken naar met hen toe door kan gooien. met Een robot heeft een motor nodig, door dus gaat Pieter tijdens langs op tv bij een autofabriek. Voor de met stroom bouwen door ze met hun eigen loodaccu en in een met pretpark leert het Pieter alles over uit bewegingen die robots kunnen de maken. Nu nog op tv zorgen dat op tv de robot het op hún teken precies de doet wat zij willen, door dan de kunnen ze eindelijk genieten op tv van een heerlijk met koud drankje zonder op het te hoeven door staan.

Op door de hangplek in het dorp van komen Pieter het en in Willem twee stoere jongens tegen, die naar het er heel indrukwekkend uitzien naar met hun blingbling. de Dat wil Willem ook. Willem een en Pieter met ontdekken dat goud in van oude computers en van telefoons zit door en op smelten het om voor een gouden uit de tand. Voor een de blinkende parel-oorbel kweken ze de op tv oesters die Pieter in met Zeeland heeft op tv opgevist. En Pieter naar gaat op zoek naar het een edelsteen door in een groeve langs in de Rijn op om in er vervolgens met edelsmid Lotte een het te een gekke ring door van te maken. naar Zullen de jongens uit het de dorp in Willem nu ook zien een staan?

Waarom een maken bijen honing en hoe de op word je heerser over een de groot bijenvolk? met Willem en het Pieter leren van imker Piet hoe een je aan in een met bijenvolk komt. Ze bouwen eigenhandig een uit koninklijke bijenkast van en in leggen een tuin het aan met planten die de in lekkerste honing op opleveren. Maar is door het wel met oké om honing van de bijen op tv af te op pakken, want voor uit wie maken tijdens ze dat een eigenlijk?

De fanatieke Willem op kan zijn op woede niet beheersen het tijdens een potje van tennis tegen Pieter en uit slaat zijn van racket kapot. Om het naar potje op tv af te de kunnen maken zit er niets tijdens anders op dan een een nieuw racket de te maken. Ze van ontdekken op tv hoe ze beukenhout het kunnen buigen tot een ronde vorm, met maken snaren van met echte koeiendarmen en uit leren van een op de meesterspanner hoe ze de snaren tijdens moeten spannen. Ze maken tijdens zelfs van alpacawol de vilt met voor op een naar tennisbal.

Willem geeft uit een goochelshow en wil naar een spectaculaire naar truc uit doen waarbij hij een hamster laat in op verdwijnen. Voor deze door truc heeft hij een uit spiegel nodig. Een naar spiegel is naar gemaakt van glas. uit Pieter komt er in van de glasfabriek achter door dat glas gemaakt wordt van naar een speciaal tijdens soort zand: zilverzand. Samen van met Willem smelt tijdens met hij het glas in van een loeihete oven. Ze maken de de de glasplaat schoon het met zelf gedestilleerde het ammoniak en ontdekken welke gevaarlijke stoffen met van ze nodig hebben om de spiegel de te laten spiegelen. tijdens En dit in alles net op op tijd voor de door grote op tv goochelshow.

Pieter heeft het een date het met niemand minder door dan Nienke de op tv la Rive Box. Hij wil op naar goed voor de dag komen en op heeft daarvoor de nieuwe sneakers nodig. in Die gaat hij met het een Willem zelf ontwerpen van én maken, van vissenleer. De op rubberen zool maken tijdens ze van afgedankte autobanden een en om van echt indruk te van maken op Nienke verwerkt tijdens Pieter met lichtjes in de zool. op tv Dat kan niet meer uit misgaan met die op op date.

Willem wil uit naar de kunstacademie en door op tv gaat aan de slag uit met een kunstwerk van potlood. naar de Als zijn punt breekt besluiten in Willem en op tv Pieter om zelf een potlood uit te maken. Ze op op tv komen erachter dat een potlood met niet van uit lood, maar door van grafiet en klei uit wordt gemaakt. En voor het van gummetje de achterop het een potlood gaat Pieter in naar een kwekerij waar door rubber uit Russische paardenbloemen uit wordt in gehaald. Lukt het met Willem om op tijd een nieuwe in in tekening te maken met een zijn zelfgemaakte de potlood?

Pieter van en Willem bouwen een op tv megagrote een speaker. Met een hele sterke magneet, met veel van koperdraad en een karton maken ze een een 'cone' die geluidsgolven op creëert. Voor van de perfecte Proefkeuken-beats gaat Pieter tijdens langs bij in producer Brownie Dutch. Samen produceren in door ze een hele naar vette track.

Waarom passen plakjes in worst nooit goed van op je een boterham? Willem met en Pieter besluiten een het figuurworst te maken in met exact in dezelfde vorm als een snee door brood. Pieter op tv gaat naar tijdens de slachterij om varkensvlees in te halen, ze laten naar een mal door in de de juiste vorm lassen, zorgen ervoor naar dat het vlees in een mooie kleur het de krijgt en plakken het vlees aan de elkaar met heuse tijdens vleeslijm. Maar naar welk figuurtje moet op tv er nou met op de worst komen te uit met staan?

Pieter met en Willem tijdens willen patatje oorlog eten, of door noem het je het toch uit een frietje oorlog? Om het friet, of patat, te maken het hebben uit ze aardappelen en in frituurvet nodig. Voor hun uit perfecte patatje oorlog een haalt Pieter de op juiste op tv ingrediënten om mayonaise en pindasaus van de te maken. uit En in uiteraard mag een uitje door ook niet uit ontbreken. Oorlog in door een plastic bakje.

Willem zit op met de wc en naar in komt erachter dat tijdens er nog maar één papiertje aan het de naar wc-rol zit. Kak! op Willem en Pieter besluiten om van zelf wc-papier te in de maken. Voor papier heb je uit hout nodig. tijdens Maar hoe maak je zachte met velletjes in van een keiharde op boomstam? Pieter gaat in de met leer bij de door molenaar van een in oude papiermolen en door door ze zoeken uit hoe je van wc-papier lekker zacht in en soepel maakt. van Want Willem wil uiteraard een de alleen het beste voor zijn op billen.

januari 2020
06-10-2019 08:25

Loempia

De Proefkeuken - Loempia

Pieter en Willem trekken alles uit de kast om een loempiawedstrijd te winnen. Pieter staat in een Nederlandse sawa en discussieert over pekingeend. Willem maakt eigenhandig rijstvellen en frituurt in een wok. Wat vindt jurylid Pierre Wind v...

29-09-2019 08:25

Piramide

De Proefkeuken - Piramide

Willems overleden kat verdient een goddelijk graf: een piramide. De kat moet goed bewaard blijven dus Pieter krijgt een lesje taxidermie. Bouwstenen voor de piramide halen ze in een enorme kalksteengroeve. Als Pieter in het Rijksmuseum van ...

22-09-2019 08:25

Bitterbal

De Proefkeuken - Bitterbal

Willem heeft trek in een goedgevulde bitterbal. Pieter gaat op pad. Hij ontmoet een kalverboer, ontdekt het beste mosterdzaad en Alain Caron blijkt goddelijke bouillon te hebben. De krokante korst komt uit de beschuitbakkerij.

15-09-2019 08:25

Tattoo

De Proefkeuken - Tattoo

Pieter zit in de gevangenis en ontmoet daar iemand die hem inspireert om een tatoeage te nemen. Willem en hij verzamelen alles wat je daarvoor nodig hebt: een cactusprikker, inkt en inspiratie. Ze maken zelfs een tatoeëermachine met vers ge...

07-10-2018 10:20

Robotarm

De Proefkeuken - Robotarm

Pieter Hulst en Willem Voogd zijn het zat om elke keer op te moeten staan als ze wat willen drinken, dus bouwen ze een robotarm die een lekker koud blikje drinken naar hen toe kan gooien. Een robot heeft een motor nodig, dus gaat Pieter lan...

30-09-2018 10:15

Juwelen

De Proefkeuken - Juwelen

Op de hangplek in het dorp komen Pieter en Willem twee stoere jongens tegen, die er heel indrukwekkend uitzien met hun blingbling. Dat wil Willem ook. Willem en Pieter ontdekken dat goud in oude computers en telefoons zit en smelten het om ...

23-09-2018 10:20

Honing

De Proefkeuken - Honing

Waarom maken bijen honing en hoe word je heerser over een groot bijenvolk? Willem en Pieter leren van imker Piet hoe je aan een bijenvolk komt. Ze bouwen eigenhandig een koninklijke bijenkast en leggen een tuin aan met planten die de lekker...

16-09-2018 10:15

Tennisracket

De Proefkeuken - Tennisracket

De fanatieke Willem kan zijn woede niet beheersen tijdens een potje tennis tegen Pieter en slaat zijn racket kapot. Om het potje af te kunnen maken zit er niets anders op dan een nieuw racket te maken. Ze ontdekken hoe ze beukenhout kunnen ...

09-09-2018 10:20

Spiegel

De Proefkeuken - Spiegel

Willem geeft een goochelshow en wil een spectaculaire truc doen waarbij hij een hamster laat verdwijnen. Voor deze truc heeft hij een spiegel nodig. Een spiegel is gemaakt van glas. Pieter komt er in de glasfabriek achter dat glas gemaakt w...

02-09-2018 10:20

Sneaker

De Proefkeuken - Sneaker

Pieter heeft een date met niemand minder dan Nienke de la Rive Box. Hij wil goed voor de dag komen en heeft daarvoor nieuwe sneakers nodig. Die gaat hij met Willem zelf ontwerpen én maken, van vissenleer. De rubberen zool maken ze van afged...

27-05-2018 09:30

Potlood

De Proefkeuken - Potlood

Willem wil naar de kunstacademie en gaat aan de slag met een kunstwerk van potlood. Als zijn punt breekt besluiten Willem en Pieter om zelf een potlood te maken. Ze komen erachter dat een potlood niet van lood, maar van grafiet en klei word...

20-05-2018 09:25

Speaker

De Proefkeuken - Speaker

Pieter en Willem bouwen een megagrote speaker. Met een hele sterke magneet, veel koperdraad en karton maken ze een 'cone' die geluidsgolven creëert. Voor de perfecte Proefkeuken-beats gaat Pieter langs bij producer Brownie Dutch. Samen prod...

13-05-2018 09:45

Figuurworst

De Proefkeuken - Figuurworst

Waarom passen plakjes worst nooit goed op je boterham? Willem en Pieter besluiten een figuurworst te maken met exact dezelfde vorm als een snee brood. Pieter gaat naar de slachterij om varkensvlees te halen, ze laten een mal in de juiste vo...

06-05-2018 09:40

Patatje oorlog

De Proefkeuken - Patatje oorlog

Pieter en Willem willen patatje oorlog eten, of noem je het toch een frietje oorlog? Om friet, of patat, te maken hebben ze aardappelen en frituurvet nodig. Voor hun perfecte patatje oorlog haalt Pieter de juiste ingrediënten om mayonaise e...

29-04-2018 09:40

Wc-papier

De Proefkeuken - Wc-papier

Willem zit op de wc en komt erachter dat er nog maar één papiertje aan de wc-rol zit. Kak! Willem en Pieter besluiten om zelf wc-papier te maken. Voor papier heb je hout nodig. Maar hoe maak je zachte velletjes van een keiharde boomstam? Pi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Proefkeuken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Proefkeuken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Proefkeuken bij De Proefkeuken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Proefkeuken. Heb je een uitzending van De Proefkeuken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Proefkeuken gemist

Uitzending gemist van De Proefkeuken? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Proefkeuken, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Proefkeuken gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Proefkeuken? Hier kun je alle uitzendingen van De Proefkeuken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 50
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 08:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!