Programma gemist?

Pieter uit Hulst en Willem Voogd naar zijn het zat om het elke keer in op het te moeten staan als het ze wat willen naar drinken, dus bouwen ze een het robotarm het die een lekker koud blikje van drinken naar hen in toe kan naar gooien. op tv Een robot heeft een motor nodig, de dus gaat Pieter het naar langs bij een autofabriek. Voor de de met stroom bouwen ze het hun eigen loodaccu en in een uit op tv pretpark leert Pieter alles over in bewegingen een die robots kunnen het maken. Nu nog zorgen dat in de robot op hún naar teken precies een doet wat zij tijdens willen, dan de kunnen ze op tv eindelijk genieten van een op tv heerlijk koud drankje zonder de op te uit hoeven staan.

Op de hangplek tijdens uit in het dorp op komen Pieter en van Willem twee stoere jongens uit tegen, die er heel indrukwekkend op uitzien met met hun blingbling. Dat op tv wil Willem ook. Willem uit en van Pieter ontdekken dat goud in op tv op tv oude computers en telefoons zit en een met smelten het om voor met een gouden tand. Voor een een blinkende parel-oorbel kweken op tv uit ze de oesters die Pieter uit in Zeeland het heeft opgevist. En Pieter gaat op tv op zoek het naar een edelsteen in door een groeve langs op tv de Rijn in om er vervolgens op tv met door edelsmid Lotte een te gekke ring uit van te het maken. Zullen de de jongens uit op tv het dorp Willem nu op ook met zien staan?

Waarom in maken bijen honing in en hoe tijdens word je heerser over een groot in in bijenvolk? Willem en Pieter van leren van imker het Piet hoe in je aan een bijenvolk komt. op tv Ze op bouwen eigenhandig een koninklijke bijenkast en tijdens leggen een op tuin aan met met planten die de lekkerste naar honing opleveren. Maar het is het de wel op tv oké om honing in van de bijen af te pakken, met want een voor wie maken tijdens ze dat naar eigenlijk?

De fanatieke op Willem kan naar zijn woede niet van beheersen tijdens een potje uit tennis tegen Pieter door en slaat zijn tijdens racket kapot. op tv Om het potje af te tijdens kunnen maken zit de er niets in anders op dan een tijdens door nieuw racket te op tv maken. Ze ontdekken naar hoe ze beukenhout kunnen buigen het tot een ronde vorm, met maken snaren door van echte koeiendarmen op en naar leren van een op tv meesterspanner hoe ze tijdens de snaren moeten van spannen. Ze maken zelfs van alpacawol op vilt het voor op een de tennisbal.

Willem uit geeft een goochelshow en wil op een spectaculaire op tv truc doen op tv waarbij hij op een hamster laat verdwijnen. een Voor deze truc heeft uit hij door een spiegel nodig. Een spiegel het is gemaakt van glas. uit Pieter op tv komt er in de glasfabriek een achter dat het glas gemaakt de wordt van een op tv speciaal soort zand: zilverzand. Samen de met naar Willem smelt hij het glas de in een loeihete een oven. Ze tijdens maken het de glasplaat schoon met zelf gedestilleerde van ammoniak en ontdekken de welke gevaarlijke stoffen een ze nodig hebben naar om de spiegel van te laten spiegelen. op En op dit alles net op door tijd voor naar de grote naar goochelshow.

Pieter de heeft een uit date met niemand minder op tv dan Nienke de een la Rive Box. met Hij wil goed voor de op tv dag komen en van op tv heeft daarvoor nieuwe sneakers het nodig. Die gaat van hij met Willem zelf ontwerpen op tv én maken, van van vissenleer. De in rubberen zool in maken ze van afgedankte door autobanden en om in echt indruk te een maken op naar Nienke verwerkt Pieter lichtjes naar in de zool. met Dat kan niet meer de misgaan met die uit in date.

Willem de wil naar de kunstacademie en in gaat aan de op slag met met een kunstwerk de van potlood. Als zijn punt de breekt besluiten op Willem en Pieter om in zelf een op tv potlood te tijdens maken. Ze de komen erachter dat uit een potlood niet van lood, maar met naar van grafiet en klei wordt gemaakt. op het En voor het gummetje achterop het op tv potlood de gaat Pieter de naar een kwekerij waar rubber de uit Russische paardenbloemen wordt op tv naar gehaald. Lukt het Willem op om op tijd van een nieuwe tekening tijdens te maken uit met zijn zelfgemaakte in potlood?

Pieter en op tv Willem bouwen een met megagrote speaker. op Met een hele sterke magneet, een veel koperdraad de en karton tijdens maken ze een 'cone' die in geluidsgolven creëert. Voor uit de door perfecte Proefkeuken-beats het gaat Pieter langs bij op producer Brownie Dutch. Samen produceren een met ze een hele vette een track.

Waarom passen plakjes op tv worst nooit goed op tv op de je boterham? de Willem en Pieter de besluiten een figuurworst te maken het met door exact dezelfde vorm als een snee van brood. Pieter het gaat naar tijdens de slachterij het om varkensvlees te halen, ze een laten een uit mal in een de juiste vorm uit lassen, zorgen ervoor dat het vlees op tv een mooie kleur met krijgt en plakken uit het de vlees aan elkaar met met heuse naar vleeslijm. Maar welk van figuurtje moet er nou de op de in worst komen te tijdens staan?

Pieter op tv en Willem op tv willen patatje oorlog eten, of naar noem op je het toch een naar frietje oorlog? tijdens Om friet, of een patat, te maken hebben ze met aardappelen en frituurvet nodig. op Voor hun perfecte door patatje oorlog door haalt in Pieter de juiste door ingrediënten om mayonaise en pindasaus van tijdens naar te maken. En van uiteraard mag een uitje ook niet de tijdens ontbreken. Oorlog in tijdens een plastic bakje.

Willem zit op in de wc en het komt op tv erachter dat er nog maar tijdens één papiertje aan naar de wc-rol op zit. Kak! Willem en van Pieter besluiten tijdens om zelf door wc-papier te maken. Voor papier van heb je hout het naar nodig. Maar hoe een maak je zachte velletjes van een tijdens keiharde boomstam? Pieter van gaat de in de leer bij in de molenaar met van een oude papiermolen tijdens en ze zoeken tijdens uit hoe je in wc-papier lekker zacht en met soepel een maakt. Want Willem wil uiteraard op alleen tijdens het beste de voor zijn billen.

Pieter en de Willem gaan zeep naar maken zodat het Willem schoon en gewassen het naar op de verjaardag van zijn oma op kan. op tv Ze ontdekken dat op tv je vet en as nodig hebt uit om naar zeep te maken. van Willem wil uit niet alleen schoon worden van maar ook een van zachte huid door krijgen en ruiken een naar zijn lievelingsgeur: van frikandel. Bovendien wil hij een tijdens zeep met maken die lekker schuimt van en dat alles nog heel op snel, het want de verjaardag het van zijn oma is op tv al met aangebroken.

Voor een een speciale met barbecue moeten Willem op en Pieter een kalkoen aan het van een spit regelen. Pieter komt met naar een levende kalkoen aanzetten, tijdens maar Willem van vindt het toch in maar zielig die te op tv slachten. van De oplossing? Een vegetarische met kalkoen! Veel vegetarisch uit vlees wordt het van sojabonen gemaakt. Maar tijdens hoe maak van je van bonen vlees? En uit hoe geef je uit het het de smaak van een lekkere op met gebraden kalkoen?

Pieter en op tv Willem besluiten op tv een verjaardagstaart te door bakken. En het daar is een hoop de voor nodig! Ze het karnen zure room tot op boter, gaan op tijdens zoek naar verse met aardbeien in de het winter en in ontdekken hoe je in marsepein maakt. Maar voor een wie is die door taart nu een eigenlijk?

Pieter en Willem het proberen zelf een op chocozoen met te maken. op Eentje die zo door groot mogelijk is, want tijdens Pieter wil indruk maken op met een door meisje. Ze proberen uit te door vinden hoe je op tv van cacaobonen chocolade door maakt. Ze maken met suiker uit enorme uit bieten en met gaan op door zoek naar de juiste naar eieren om het witte met schuim te op maken. Alles uit voor de perfecte met zoen!

januari 2019
07-10-2018 10:20

Robotarm

De Proefkeuken - Robotarm

Pieter Hulst en Willem Voogd zijn het zat om elke keer op te moeten staan als ze wat willen drinken, dus bouwen ze een robotarm die een lekker koud blikje drinken naar hen toe kan gooien. Een robot heeft een motor nodig, dus gaat Pieter lan...

30-09-2018 10:15

Juwelen

De Proefkeuken - Juwelen

Op de hangplek in het dorp komen Pieter en Willem twee stoere jongens tegen, die er heel indrukwekkend uitzien met hun blingbling. Dat wil Willem ook. Willem en Pieter ontdekken dat goud in oude computers en telefoons zit en smelten het om ...

23-09-2018 10:20

Honing

De Proefkeuken - Honing

Waarom maken bijen honing en hoe word je heerser over een groot bijenvolk? Willem en Pieter leren van imker Piet hoe je aan een bijenvolk komt. Ze bouwen eigenhandig een koninklijke bijenkast en leggen een tuin aan met planten die de lekker...

16-09-2018 10:15

Tennisracket

De Proefkeuken - Tennisracket

De fanatieke Willem kan zijn woede niet beheersen tijdens een potje tennis tegen Pieter en slaat zijn racket kapot. Om het potje af te kunnen maken zit er niets anders op dan een nieuw racket te maken. Ze ontdekken hoe ze beukenhout kunnen ...

09-09-2018 10:20

Spiegel

De Proefkeuken - Spiegel

Willem geeft een goochelshow en wil een spectaculaire truc doen waarbij hij een hamster laat verdwijnen. Voor deze truc heeft hij een spiegel nodig. Een spiegel is gemaakt van glas. Pieter komt er in de glasfabriek achter dat glas gemaakt w...

02-09-2018 10:20

Sneaker

De Proefkeuken - Sneaker

Pieter heeft een date met niemand minder dan Nienke de la Rive Box. Hij wil goed voor de dag komen en heeft daarvoor nieuwe sneakers nodig. Die gaat hij met Willem zelf ontwerpen én maken, van vissenleer. De rubberen zool maken ze van afged...

27-05-2018 09:30

Potlood

De Proefkeuken - Potlood

Willem wil naar de kunstacademie en gaat aan de slag met een kunstwerk van potlood. Als zijn punt breekt besluiten Willem en Pieter om zelf een potlood te maken. Ze komen erachter dat een potlood niet van lood, maar van grafiet en klei word...

20-05-2018 09:25

Speaker

De Proefkeuken - Speaker

Pieter en Willem bouwen een megagrote speaker. Met een hele sterke magneet, veel koperdraad en karton maken ze een 'cone' die geluidsgolven creëert. Voor de perfecte Proefkeuken-beats gaat Pieter langs bij producer Brownie Dutch. Samen prod...

13-05-2018 09:45

Figuurworst

De Proefkeuken - Figuurworst

Waarom passen plakjes worst nooit goed op je boterham? Willem en Pieter besluiten een figuurworst te maken met exact dezelfde vorm als een snee brood. Pieter gaat naar de slachterij om varkensvlees te halen, ze laten een mal in de juiste vo...

06-05-2018 09:40

Patatje oorlog

De Proefkeuken - Patatje oorlog

Pieter en Willem willen patatje oorlog eten, of noem je het toch een frietje oorlog? Om friet, of patat, te maken hebben ze aardappelen en frituurvet nodig. Voor hun perfecte patatje oorlog haalt Pieter de juiste ingrediënten om mayonaise e...

29-04-2018 09:40

Wc-papier

De Proefkeuken - Wc-papier

Willem zit op de wc en komt erachter dat er nog maar één papiertje aan de wc-rol zit. Kak! Willem en Pieter besluiten om zelf wc-papier te maken. Voor papier heb je hout nodig. Maar hoe maak je zachte velletjes van een keiharde boomstam? Pi...

22-04-2018 09:40

Zeep

De Proefkeuken - Zeep

Pieter en Willem gaan zeep maken zodat Willem schoon en gewassen naar de verjaardag van zijn oma kan. Ze ontdekken dat je vet en as nodig hebt om zeep te maken. Willem wil niet alleen schoon worden maar ook een zachte huid krijgen en ruiken...

15-04-2018 09:40

Vegetarische kalkoen

De Proefkeuken - Vegetarische kalkoen

Voor een speciale barbecue moeten Willem en Pieter een kalkoen aan het spit regelen. Pieter komt met een levende kalkoen aanzetten, maar Willem vindt het toch maar zielig die te slachten. De oplossing? Een vegetarische kalkoen! Veel vegetar...

08-04-2018 09:40

Taart

De Proefkeuken - Taart

Pieter en Willem besluiten een verjaardagstaart te bakken. En daar is een hoop voor nodig! Ze karnen zure room tot boter, gaan op zoek naar verse aardbeien in de winter en ontdekken hoe je marsepein maakt. Maar voor wie is die taart nu eige...

09-12-2017 13:50

Chocozoen

De Proefkeuken - Chocozoen

Pieter en Willem proberen zelf een chocozoen te maken. Eentje die zo groot mogelijk is, want Pieter wil indruk maken op een meisje. Ze proberen uit te vinden hoe je van cacaobonen chocolade maakt. Ze maken suiker uit enorme bieten en gaan o...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Proefkeuken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Proefkeuken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Proefkeuken bij De Proefkeuken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Proefkeuken. Heb je een uitzending van De Proefkeuken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Proefkeuken gemist

Uitzending gemist van De Proefkeuken? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Proefkeuken, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Proefkeuken gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Proefkeuken? Hier kun je alle uitzendingen van De Proefkeuken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 46
  • Laatste uitzending op 07-10-2018 om 10:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord