Programma gemist?

Pieter en een Willem trekken alles met uit de kast het om uit een loempiawedstrijd te winnen. op tv Pieter staat in een op Nederlandse sawa en discussieert naar over pekingeend. met Willem maakt eigenhandig het rijstvellen en frituurt naar in een wok. Wat op op vindt jurylid Pierre Wind van het een een resultaat?

Willems op tv overleden kat verdient tijdens een goddelijk met graf: een piramide. De kat op moet goed bewaard uit blijven uit dus Pieter krijgt een lesje taxidermie. de Bouwstenen voor de door in piramide halen ze het in een enorme kalksteengroeve. een Als Pieter in het Rijksmuseum in tijdens van Oudheden hoort dat piramides uit vaak geplunderd een werden, besluiten de in jongens slimme met boobytraps te bouwen.

Willem heeft trek uit een in een goedgevulde bitterbal. Pieter van gaat op pad. uit Hij van ontmoet een kalverboer, ontdekt een het beste mosterdzaad en Alain naar Caron op blijkt goddelijke bouillon te van hebben. De krokante korst het komt de uit de op beschuitbakkerij.

Pieter zit in door de het gevangenis en ontmoet daar met iemand die naar hem inspireert om een uit tatoeage op tv te nemen. Willem en hij verzamelen met alles wat je de daarvoor nodig door hebt: een cactusprikker, in inkt en inspiratie. tijdens Ze maken uit zelfs een tatoeëermachine met tijdens vers met getrokken koperdraad. Ze vergeten alleen op tv nog iets: van hygiëne.

Pieter uit Hulst en met Willem Voogd zijn het zat om door met elke keer op te moeten op staan van als ze wat met willen drinken, dus bouwen met ze een in robotarm die een lekker koud blikje van drinken tijdens naar hen toe kan gooien. de Een robot in heeft een op motor nodig, dus gaat naar Pieter langs uit bij een autofabriek. Voor de uit stroom van bouwen ze hun eigen uit loodaccu en op in een pretpark op leert Pieter alles over bewegingen op die robots kunnen door door maken. Nu nog zorgen dat van de een robot op hún teken precies doet het wat zij met willen, dan in kunnen ze van eindelijk genieten van de een heerlijk koud drankje zonder op door te hoeven het staan.

Op van de hangplek uit in het dorp komen op Pieter en Willem twee van stoere jongens met tegen, die tijdens er heel indrukwekkend uitzien met uit hun blingbling. op tv Dat wil met Willem ook. Willem en op tv Pieter ontdekken dat uit goud in het oude computers en telefoons zit en uit smelten het om op uit voor een gouden tand. met Voor een blinkende parel-oorbel uit kweken ze met de oesters op die Pieter in Zeeland met heeft opgevist. En Pieter door gaat op de zoek naar een met edelsteen in een groeve de langs de met Rijn om er vervolgens met uit edelsmid Lotte op een te gekke met ring naar van te maken. Zullen door de jongens naar uit het dorp naar Willem nu ook zien op staan?

Waarom maken bijen door een honing en hoe word je heerser op tv over een uit groot tijdens bijenvolk? Willem en Pieter leren van van imker Piet met hoe je aan een van bijenvolk komt. Ze tijdens bouwen eigenhandig de een in koninklijke bijenkast en door leggen een tuin aan met in planten die de uit lekkerste door honing opleveren. Maar is het wel door oké om van honing van de bijen in af te naar pakken, want voor van wie de maken ze dat tijdens eigenlijk?

De fanatieke Willem de in kan zijn woede van niet beheersen tijdens een potje tennis van tegen Pieter met en slaat zijn racket door kapot. in Om het potje met af te het kunnen maken zit er met niets anders op tv op dan een nieuw racket te in maken. Ze op tv ontdekken op hoe ze beukenhout kunnen buigen van tot een ronde vorm, tijdens op tv maken snaren van echte koeiendarmen van en de leren van een meesterspanner hoe ze tijdens de snaren moeten een spannen. Ze in maken zelfs van alpacawol de de vilt voor op een door tennisbal.

Willem geeft een op tv goochelshow met en wil een naar spectaculaire truc doen waarbij door hij van een hamster laat verdwijnen. op Voor deze truc tijdens heeft hij naar een spiegel nodig. Een spiegel een is gemaakt van glas. op tv Pieter komt de er in naar de glasfabriek achter dat naar glas gemaakt wordt van de op tv een speciaal soort zand: uit zilverzand. Samen met tijdens Willem smelt hij het met glas met in een loeihete oven. met Ze maken de door glasplaat schoon op met zelf gedestilleerde ammoniak naar en ontdekken welke gevaarlijke stoffen van ze op nodig hebben om de naar spiegel te op laten spiegelen. tijdens En dit alles naar net op tijd voor van de grote van goochelshow.

Pieter heeft van een date met niemand door een minder dan Nienke het de la Rive Box. Hij met wil goed voor de door dag van komen en heeft op daarvoor nieuwe sneakers met nodig. Die gaat hij door met Willem zelf ontwerpen naar én maken, door van uit vissenleer. De rubberen zool maken door ze van afgedankte de autobanden en in om echt indruk te op tv maken op op Nienke verwerkt Pieter lichtjes in in de zool. Dat het kan op tv niet meer misgaan met uit die op tv date.

Willem op tv wil naar de kunstacademie en op gaat aan in de slag met een een kunstwerk van tijdens potlood. Als zijn punt uit breekt besluiten Willem het en Pieter de om zelf een potlood het te maken. een Ze komen met erachter dat tijdens een potlood niet van lood, maar de van door grafiet en op tv klei wordt gemaakt. En voor met het gummetje achterop het van potlood gaat uit Pieter een naar een kwekerij waar rubber uit een Russische paardenbloemen het wordt een gehaald. Lukt het Willem om op tv op tijd in een nieuwe tekening tijdens te maken met het zijn zelfgemaakte op tv potlood?

Pieter en Willem met tijdens bouwen een megagrote speaker. tijdens Met een hele sterke magneet, met veel door koperdraad en karton maken door ze een 'cone' naar die geluidsgolven creëert. de Voor de de perfecte Proefkeuken-beats gaat Pieter langs naar een bij producer Brownie van Dutch. Samen produceren ze een hele in vette een track.

Waarom naar passen plakjes worst een nooit goed op je op boterham? Willem op tv en Pieter met besluiten een figuurworst in te maken met exact dezelfde tijdens vorm als een snee door brood. op Pieter gaat naar naar de slachterij op om varkensvlees te halen, ze van laten een door mal in de juiste vorm naar lassen, van zorgen ervoor dat naar het vlees een door mooie kleur krijgt en plakken een het vlees aan tijdens elkaar naar met heuse vleeslijm. Maar welk tijdens figuurtje moet de er nou op het de de worst komen te op staan?

Pieter een en Willem willen uit patatje oorlog eten, in of noem je naar het toch een frietje oorlog? van op Om friet, of patat, te op tv maken hebben ze uit aardappelen en frituurvet de nodig. de Voor hun perfecte patatje in oorlog haalt tijdens Pieter de juiste ingrediënten om naar mayonaise en in pindasaus van te op maken. En naar uiteraard mag een uitje op tv ook niet ontbreken. Oorlog tijdens in een plastic in bakje.

Willem een zit op de met wc en komt erachter tijdens dat er nog in maar één papiertje aan een de wc-rol zit. uit de Kak! Willem en Pieter besluiten op tv om zelf wc-papier te door van maken. Voor papier de heb je hout nodig. Maar van hoe naar maak je zachte velletjes van de een keiharde boomstam? Pieter de gaat in de naar tijdens leer bij de naar molenaar van een oude papiermolen en van tijdens ze zoeken uit hoe je in wc-papier lekker zacht en in met soepel maakt. Want Willem wil uiteraard een alleen door het beste voor zijn het billen.

januari 2021
06-10-2019 08:25

Loempia

De Proefkeuken - Loempia

Pieter en Willem trekken alles uit de kast om een loempiawedstrijd te winnen. Pieter staat in een Nederlandse sawa en discussieert over pekingeend. Willem maakt eigenhandig rijstvellen en frituurt in een wok. Wat vindt jurylid Pierre Wind v...

29-09-2019 08:25

Piramide

De Proefkeuken - Piramide

Willems overleden kat verdient een goddelijk graf: een piramide. De kat moet goed bewaard blijven dus Pieter krijgt een lesje taxidermie. Bouwstenen voor de piramide halen ze in een enorme kalksteengroeve. Als Pieter in het Rijksmuseum van ...

22-09-2019 08:25

Bitterbal

De Proefkeuken - Bitterbal

Willem heeft trek in een goedgevulde bitterbal. Pieter gaat op pad. Hij ontmoet een kalverboer, ontdekt het beste mosterdzaad en Alain Caron blijkt goddelijke bouillon te hebben. De krokante korst komt uit de beschuitbakkerij.

15-09-2019 08:25

Tattoo

De Proefkeuken - Tattoo

Pieter zit in de gevangenis en ontmoet daar iemand die hem inspireert om een tatoeage te nemen. Willem en hij verzamelen alles wat je daarvoor nodig hebt: een cactusprikker, inkt en inspiratie. Ze maken zelfs een tatoeëermachine met vers ge...

07-10-2018 10:20

Robotarm

De Proefkeuken - Robotarm

Pieter Hulst en Willem Voogd zijn het zat om elke keer op te moeten staan als ze wat willen drinken, dus bouwen ze een robotarm die een lekker koud blikje drinken naar hen toe kan gooien. Een robot heeft een motor nodig, dus gaat Pieter lan...

30-09-2018 10:15

Juwelen

De Proefkeuken - Juwelen

Op de hangplek in het dorp komen Pieter en Willem twee stoere jongens tegen, die er heel indrukwekkend uitzien met hun blingbling. Dat wil Willem ook. Willem en Pieter ontdekken dat goud in oude computers en telefoons zit en smelten het om ...

23-09-2018 10:20

Honing

De Proefkeuken - Honing

Waarom maken bijen honing en hoe word je heerser over een groot bijenvolk? Willem en Pieter leren van imker Piet hoe je aan een bijenvolk komt. Ze bouwen eigenhandig een koninklijke bijenkast en leggen een tuin aan met planten die de lekker...

16-09-2018 10:15

Tennisracket

De Proefkeuken - Tennisracket

De fanatieke Willem kan zijn woede niet beheersen tijdens een potje tennis tegen Pieter en slaat zijn racket kapot. Om het potje af te kunnen maken zit er niets anders op dan een nieuw racket te maken. Ze ontdekken hoe ze beukenhout kunnen ...

09-09-2018 10:20

Spiegel

De Proefkeuken - Spiegel

Willem geeft een goochelshow en wil een spectaculaire truc doen waarbij hij een hamster laat verdwijnen. Voor deze truc heeft hij een spiegel nodig. Een spiegel is gemaakt van glas. Pieter komt er in de glasfabriek achter dat glas gemaakt w...

02-09-2018 10:20

Sneaker

De Proefkeuken - Sneaker

Pieter heeft een date met niemand minder dan Nienke de la Rive Box. Hij wil goed voor de dag komen en heeft daarvoor nieuwe sneakers nodig. Die gaat hij met Willem zelf ontwerpen én maken, van vissenleer. De rubberen zool maken ze van afged...

27-05-2018 09:30

Potlood

De Proefkeuken - Potlood

Willem wil naar de kunstacademie en gaat aan de slag met een kunstwerk van potlood. Als zijn punt breekt besluiten Willem en Pieter om zelf een potlood te maken. Ze komen erachter dat een potlood niet van lood, maar van grafiet en klei word...

20-05-2018 09:25

Speaker

De Proefkeuken - Speaker

Pieter en Willem bouwen een megagrote speaker. Met een hele sterke magneet, veel koperdraad en karton maken ze een 'cone' die geluidsgolven creëert. Voor de perfecte Proefkeuken-beats gaat Pieter langs bij producer Brownie Dutch. Samen prod...

13-05-2018 09:45

Figuurworst

De Proefkeuken - Figuurworst

Waarom passen plakjes worst nooit goed op je boterham? Willem en Pieter besluiten een figuurworst te maken met exact dezelfde vorm als een snee brood. Pieter gaat naar de slachterij om varkensvlees te halen, ze laten een mal in de juiste vo...

06-05-2018 09:40

Patatje oorlog

De Proefkeuken - Patatje oorlog

Pieter en Willem willen patatje oorlog eten, of noem je het toch een frietje oorlog? Om friet, of patat, te maken hebben ze aardappelen en frituurvet nodig. Voor hun perfecte patatje oorlog haalt Pieter de juiste ingrediënten om mayonaise e...

29-04-2018 09:40

Wc-papier

De Proefkeuken - Wc-papier

Willem zit op de wc en komt erachter dat er nog maar één papiertje aan de wc-rol zit. Kak! Willem en Pieter besluiten om zelf wc-papier te maken. Voor papier heb je hout nodig. Maar hoe maak je zachte velletjes van een keiharde boomstam? Pi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Proefkeuken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Proefkeuken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Proefkeuken bij De Proefkeuken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Proefkeuken. Heb je een uitzending van De Proefkeuken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Proefkeuken gemist

Uitzending gemist van De Proefkeuken? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Proefkeuken, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Proefkeuken gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Proefkeuken? Hier kun je alle uitzendingen van De Proefkeuken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 50
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 08:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!