Programma gemist?

Pieter door Hulst en in Willem Voogd zijn het zat op om het elke keer op te moeten staan het een als ze wat willen naar drinken, dus bouwen ze naar een robotarm die een in het lekker koud blikje drinken tijdens naar hen toe op kan gooien. op tv Een robot heeft met een motor nodig, dus gaat uit Pieter langs bij het een autofabriek. Voor de in stroom bouwen naar ze hun eigen loodaccu op tv en in door een pretpark leert op Pieter naar alles over bewegingen die robots op kunnen maken. naar Nu nog zorgen uit dat de op robot op hún teken de precies doet wat zij tijdens willen, dan kunnen op ze eindelijk genieten van naar een heerlijk koud de tijdens drankje zonder op te op tv hoeven staan.

Op de tijdens hangplek in het dorp in komen op Pieter en Willem twee een stoere jongens uit tegen, die op tv er heel indrukwekkend uitzien met tijdens hun blingbling. naar Dat wil Willem ook. Willem uit en van Pieter ontdekken dat goud in op oude computers op en telefoons naar zit en smelten in het om tijdens voor een gouden tand. Voor tijdens een blinkende parel-oorbel kweken op ze de door oesters die Pieter in in Zeeland heeft opgevist. naar door En Pieter gaat op op tv zoek naar een het edelsteen in een groeve tijdens langs de de Rijn om er op vervolgens met edelsmid in Lotte een te gekke op ring van te van maken. Zullen tijdens de jongens uit het van dorp op Willem nu ook zien met staan?

Waarom maken van bijen op honing en hoe de word je heerser over naar een groot bijenvolk? Willem en naar Pieter leren van uit imker Piet hoe met je de aan een tijdens bijenvolk komt. Ze de bouwen eigenhandig een koninklijke bijenkast en door leggen een tuin met aan op tv met planten die de lekkerste in uit honing opleveren. Maar is het wel een oké om honing op van de de bijen af te een pakken, want voor op wie van maken ze dat de eigenlijk?

De op fanatieke Willem met kan zijn woede op tv niet beheersen tijdens het een potje tennis op tv tegen Pieter en van slaat zijn racket met kapot. Om het potje uit af te kunnen maken door zit er niets van anders op van dan een naar nieuw racket te in maken. Ze ontdekken hoe ze met beukenhout kunnen het buigen tot een ronde vorm, tijdens maken snaren van een echte koeiendarmen op tv en leren van een de uit meesterspanner hoe ze de snaren een moeten spannen. naar Ze maken zelfs van op tv alpacawol tijdens vilt voor op een uit tennisbal.

Willem met geeft een goochelshow en wil het een spectaculaire het truc doen waarbij hij op tv een de hamster laat verdwijnen. Voor deze op tv truc heeft door hij het een spiegel nodig. Een met spiegel is het gemaakt van glas. Pieter komt er op in in de glasfabriek achter dat de glas gemaakt wordt van in door een speciaal soort door zand: zilverzand. Samen met Willem in smelt hij naar het glas in een de loeihete oven. Ze de maken de glasplaat met schoon met zelf gedestilleerde op tv ammoniak en ontdekken door een welke gevaarlijke stoffen ze nodig hebben door tijdens om de spiegel te van laten spiegelen. En een dit alles net in op tijd een voor de grote van goochelshow.

Pieter heeft een een date met de niemand minder dan Nienke van het de la Rive Box. Hij op tv wil goed voor de met dag komen en naar heeft daarvoor nieuwe het in sneakers nodig. Die gaat hij met op tv Willem zelf van ontwerpen de én maken, van op vissenleer. De rubberen zool maken van ze van afgedankte op tv autobanden en om op echt indruk uit te maken tijdens op Nienke verwerkt Pieter de lichtjes in de zool. Dat met een kan niet meer het misgaan met die door date.

Willem wil naar de de kunstacademie en naar op gaat aan de slag van met een op kunstwerk van potlood. Als zijn met punt door breekt besluiten Willem en Pieter op tv om zelf een op tv potlood te maken. een Ze het komen erachter dat een potlood niet naar van lood, uit maar op van grafiet en klei van wordt gemaakt. En de voor het gummetje achterop het naar potlood gaat Pieter uit naar een in kwekerij waar een rubber uit Russische paardenbloemen door wordt gehaald. Lukt het het Willem om van op tijd een nieuwe uit tijdens tekening te maken met zijn zelfgemaakte in de potlood?

Pieter door en Willem bouwen een op tv megagrote speaker. Met een door op tv hele sterke magneet, tijdens veel koperdraad en karton maken ze met op een 'cone' die geluidsgolven met creëert. Voor de perfecte Proefkeuken-beats een met gaat Pieter langs bij met producer Brownie Dutch. Samen naar produceren ze een een hele vette van track.

Waarom passen op plakjes op worst nooit goed van op je boterham? Willem en naar Pieter besluiten op een figuurworst te maken een met een exact dezelfde vorm als een met snee door brood. Pieter gaat naar de in slachterij om de varkensvlees te halen, ze naar laten een mal in met de op tv juiste vorm lassen, door zorgen ervoor dat het vlees het een door mooie kleur krijgt en plakken met de het vlees aan naar elkaar met heuse vleeslijm. Maar welk van figuurtje moet er een nou in op de worst tijdens komen te op staan?

Pieter op en Willem willen patatje uit oorlog eten, of noem een je het toch naar een frietje met oorlog? tijdens Om friet, of patat, te naar maken hebben ze van aardappelen en frituurvet uit nodig. Voor hun naar perfecte patatje tijdens oorlog haalt Pieter door de juiste ingrediënten door om mayonaise en pindasaus het van te maken. En door uiteraard tijdens mag een het uitje ook niet ontbreken. een Oorlog in in een plastic bakje.

Willem naar zit op de wc het en komt erachter dat door met er nog maar door één papiertje aan de wc-rol met zit. Kak! Willem op en Pieter het besluiten om zelf wc-papier tijdens te uit maken. Voor papier heb je hout uit nodig. Maar hoe naar maak op tv je zachte velletjes van een naar met keiharde boomstam? Pieter gaat in in de leer uit bij de molenaar tijdens van een oude door papiermolen en van ze zoeken uit hoe je wc-papier de door lekker zacht en soepel maakt. een Want Willem wil uiteraard een alleen het beste door voor zijn door billen.

Pieter en Willem naar gaan op zeep maken zodat Willem op tv schoon en gewassen naar op de verjaardag van de op zijn oma kan. naar Ze ontdekken dat op je vet en as nodig tijdens hebt om zeep naar te in maken. Willem wil niet alleen schoon met worden maar in ook een een zachte huid krijgen op en ruiken uit naar zijn lievelingsgeur: van frikandel. Bovendien wil hij een zeep uit maken door die lekker in schuimt en dat tijdens alles nog heel snel, uit want de verjaardag een van zijn oma is al de naar aangebroken.

Voor een speciale in barbecue moeten Willem op en Pieter een uit naar kalkoen aan het spit door regelen. Pieter komt naar met een levende kalkoen een aanzetten, maar Willem vindt naar het toch maar uit naar zielig die te slachten. De oplossing? een naar Een vegetarische kalkoen! Veel het vegetarisch vlees wordt van op sojabonen gemaakt. Maar de hoe door maak je van uit bonen vlees? En hoe geef van je het de smaak een van een met lekkere gebraden op tv kalkoen?

Pieter en Willem in door besluiten een verjaardagstaart tijdens te bakken. En daar is een uit hoop met voor nodig! Ze karnen zure op tv room tot het boter, gaan uit op zoek naar verse een aardbeien in met de winter de en ontdekken hoe je naar marsepein maakt. door Maar voor wie is die taart naar nu tijdens eigenlijk?

Pieter het en Willem een proberen zelf een de chocozoen te maken. tijdens Eentje die zo van groot mogelijk is, want op Pieter wil indruk het maken op een meisje. op Ze proberen uit tijdens te vinden hoe met je de van cacaobonen chocolade maakt. op Ze maken suiker op tv uit enorme bieten en het gaan op zoek de naar de juiste eieren van om uit het witte schuim naar te maken. Alles voor de van perfecte naar zoen!

april 2019
07-10-2018 10:20

Robotarm

De Proefkeuken - Robotarm

Pieter Hulst en Willem Voogd zijn het zat om elke keer op te moeten staan als ze wat willen drinken, dus bouwen ze een robotarm die een lekker koud blikje drinken naar hen toe kan gooien. Een robot heeft een motor nodig, dus gaat Pieter lan...

30-09-2018 10:15

Juwelen

De Proefkeuken - Juwelen

Op de hangplek in het dorp komen Pieter en Willem twee stoere jongens tegen, die er heel indrukwekkend uitzien met hun blingbling. Dat wil Willem ook. Willem en Pieter ontdekken dat goud in oude computers en telefoons zit en smelten het om ...

23-09-2018 10:20

Honing

De Proefkeuken - Honing

Waarom maken bijen honing en hoe word je heerser over een groot bijenvolk? Willem en Pieter leren van imker Piet hoe je aan een bijenvolk komt. Ze bouwen eigenhandig een koninklijke bijenkast en leggen een tuin aan met planten die de lekker...

16-09-2018 10:15

Tennisracket

De Proefkeuken - Tennisracket

De fanatieke Willem kan zijn woede niet beheersen tijdens een potje tennis tegen Pieter en slaat zijn racket kapot. Om het potje af te kunnen maken zit er niets anders op dan een nieuw racket te maken. Ze ontdekken hoe ze beukenhout kunnen ...

09-09-2018 10:20

Spiegel

De Proefkeuken - Spiegel

Willem geeft een goochelshow en wil een spectaculaire truc doen waarbij hij een hamster laat verdwijnen. Voor deze truc heeft hij een spiegel nodig. Een spiegel is gemaakt van glas. Pieter komt er in de glasfabriek achter dat glas gemaakt w...

02-09-2018 10:20

Sneaker

De Proefkeuken - Sneaker

Pieter heeft een date met niemand minder dan Nienke de la Rive Box. Hij wil goed voor de dag komen en heeft daarvoor nieuwe sneakers nodig. Die gaat hij met Willem zelf ontwerpen én maken, van vissenleer. De rubberen zool maken ze van afged...

27-05-2018 09:30

Potlood

De Proefkeuken - Potlood

Willem wil naar de kunstacademie en gaat aan de slag met een kunstwerk van potlood. Als zijn punt breekt besluiten Willem en Pieter om zelf een potlood te maken. Ze komen erachter dat een potlood niet van lood, maar van grafiet en klei word...

20-05-2018 09:25

Speaker

De Proefkeuken - Speaker

Pieter en Willem bouwen een megagrote speaker. Met een hele sterke magneet, veel koperdraad en karton maken ze een 'cone' die geluidsgolven creëert. Voor de perfecte Proefkeuken-beats gaat Pieter langs bij producer Brownie Dutch. Samen prod...

13-05-2018 09:45

Figuurworst

De Proefkeuken - Figuurworst

Waarom passen plakjes worst nooit goed op je boterham? Willem en Pieter besluiten een figuurworst te maken met exact dezelfde vorm als een snee brood. Pieter gaat naar de slachterij om varkensvlees te halen, ze laten een mal in de juiste vo...

06-05-2018 09:40

Patatje oorlog

De Proefkeuken - Patatje oorlog

Pieter en Willem willen patatje oorlog eten, of noem je het toch een frietje oorlog? Om friet, of patat, te maken hebben ze aardappelen en frituurvet nodig. Voor hun perfecte patatje oorlog haalt Pieter de juiste ingrediënten om mayonaise e...

29-04-2018 09:40

Wc-papier

De Proefkeuken - Wc-papier

Willem zit op de wc en komt erachter dat er nog maar één papiertje aan de wc-rol zit. Kak! Willem en Pieter besluiten om zelf wc-papier te maken. Voor papier heb je hout nodig. Maar hoe maak je zachte velletjes van een keiharde boomstam? Pi...

22-04-2018 09:40

Zeep

De Proefkeuken - Zeep

Pieter en Willem gaan zeep maken zodat Willem schoon en gewassen naar de verjaardag van zijn oma kan. Ze ontdekken dat je vet en as nodig hebt om zeep te maken. Willem wil niet alleen schoon worden maar ook een zachte huid krijgen en ruiken...

15-04-2018 09:40

Vegetarische kalkoen

De Proefkeuken - Vegetarische kalkoen

Voor een speciale barbecue moeten Willem en Pieter een kalkoen aan het spit regelen. Pieter komt met een levende kalkoen aanzetten, maar Willem vindt het toch maar zielig die te slachten. De oplossing? Een vegetarische kalkoen! Veel vegetar...

08-04-2018 09:40

Taart

De Proefkeuken - Taart

Pieter en Willem besluiten een verjaardagstaart te bakken. En daar is een hoop voor nodig! Ze karnen zure room tot boter, gaan op zoek naar verse aardbeien in de winter en ontdekken hoe je marsepein maakt. Maar voor wie is die taart nu eige...

09-12-2017 13:50

Chocozoen

De Proefkeuken - Chocozoen

Pieter en Willem proberen zelf een chocozoen te maken. Eentje die zo groot mogelijk is, want Pieter wil indruk maken op een meisje. Ze proberen uit te vinden hoe je van cacaobonen chocolade maakt. Ze maken suiker uit enorme bieten en gaan o...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Proefkeuken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Proefkeuken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Proefkeuken bij De Proefkeuken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Proefkeuken. Heb je een uitzending van De Proefkeuken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Proefkeuken gemist

Uitzending gemist van De Proefkeuken? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Proefkeuken, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Proefkeuken gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Proefkeuken? Hier kun je alle uitzendingen van De Proefkeuken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 46
  • Laatste uitzending op 07-10-2018 om 10:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord