Programma gemist?

Pieter Hulst en door Willem Voogd zijn in het een zat om elke keer op uit te moeten staan op op als ze wat in willen drinken, dus tijdens bouwen ze een robotarm tijdens die een uit lekker koud blikje drinken naar in hen toe kan gooien. een Een het robot heeft een door motor nodig, uit dus gaat Pieter langs van bij een door autofabriek. Voor de stroom bouwen ze van hun eigen naar loodaccu en in een op tv pretpark leert Pieter naar alles over tijdens bewegingen die robots op kunnen naar maken. Nu nog zorgen dat op de het robot op hún teken precies een doet wat zij willen, uit dan kunnen het ze eindelijk op tv genieten van de een heerlijk koud drankje zonder op met op te hoeven staan.

Op de hangplek de in het dorp tijdens door komen Pieter en Willem op tv twee stoere jongens tegen, de die er een heel indrukwekkend uitzien op tv met hun blingbling. Dat wil het door Willem ook. Willem en Pieter ontdekken naar de dat goud in oude computers op tv en tijdens telefoons zit en smelten tijdens het om voor een op gouden tand. Voor een op blinkende parel-oorbel kweken in ze de op tv oesters die Pieter in een Zeeland het heeft opgevist. En de Pieter gaat op zoek uit naar een edelsteen van in een een groeve langs de Rijn het om het er vervolgens met edelsmid Lotte een uit een te gekke ring van te in maken. Zullen de jongens het van uit het dorp Willem nu ook op tv zien een staan?

Waarom maken bijen het honing en hoe op tv van word je heerser over een een groot bijenvolk? de Willem en Pieter leren een van imker met Piet hoe met je aan een naar bijenvolk komt. Ze het bouwen eigenhandig een koninklijke bijenkast en naar leggen een tuin van aan met van planten die de lekkerste in honing opleveren. Maar naar is het op tv wel oké de om honing van de bijen tijdens het af te pakken, want voor met wie van maken ze dat in eigenlijk?

De fanatieke Willem op tv kan zijn woede het niet beheersen een tijdens een uit potje tennis tegen Pieter en de slaat zijn naar racket door kapot. Om het potje af het te kunnen maken de zit er niets uit anders op dan met een nieuw racket naar te van maken. Ze ontdekken hoe ze beukenhout een kunnen van buigen tot een door ronde vorm, maken uit snaren van echte het koeiendarmen en leren naar van een meesterspanner hoe op tv ze de de snaren moeten spannen. op tv Ze maken zelfs van tijdens alpacawol vilt voor naar op een een tennisbal.

Willem geeft met een goochelshow en wil met een door spectaculaire truc doen in waarbij hij een naar hamster laat met verdwijnen. Voor deze truc heeft hij op een op tv spiegel nodig. van Een spiegel is op tv gemaakt van glas. Pieter in komt er in in de glasfabriek achter dat glas door uit gemaakt wordt van een speciaal het soort zand: naar zilverzand. Samen met Willem in smelt hij het met glas in een met loeihete oven. Ze op maken de glasplaat door schoon met zelf gedestilleerde een ammoniak naar en ontdekken in welke gevaarlijke stoffen ze nodig hebben op om de spiegel naar te laten naar spiegelen. En dit alles uit net tijdens op tijd voor de grote het tijdens goochelshow.

Pieter heeft door een in date met niemand het minder dan Nienke naar de la Rive Box. Hij van wil goed voor met de dag komen en op tv het heeft daarvoor nieuwe sneakers nodig. Die het gaat hij van met Willem zelf ontwerpen met met én maken, van van vissenleer. De rubberen zool maken ze het van afgedankte autobanden op tv en op tv om echt indruk in te maken op Nienke verwerkt een Pieter lichtjes in een de van zool. Dat door kan niet meer misgaan met die op tv tijdens date.

Willem op wil naar de kunstacademie en met naar gaat aan de met slag met een kunstwerk van op tv potlood. Als zijn punt op breekt van besluiten Willem van en Pieter om met zelf een potlood te maken. een Ze komen erachter dat de een op potlood niet van op tv lood, maar van de grafiet en klei wordt gemaakt. op tv En voor op tv het gummetje door achterop het het potlood gaat Pieter de naar een kwekerij waar rubber uit de Russische met paardenbloemen wordt tijdens gehaald. Lukt het Willem om op tijdens uit tijd een nieuwe tekening te maken in met zijn zelfgemaakte van tijdens potlood?

Pieter naar en Willem bouwen naar een megagrote speaker. in Met een tijdens hele sterke magneet, veel in koperdraad en karton maken in ze een 'cone' tijdens die geluidsgolven creëert. Voor op uit de perfecte Proefkeuken-beats gaat Pieter langs op bij producer het Brownie op Dutch. Samen produceren ze een hele tijdens in vette track.

Waarom passen de plakjes worst nooit goed naar op je met boterham? een Willem en Pieter besluiten naar een figuurworst op te maken met exact naar dezelfde vorm met als een snee brood. Pieter gaat in naar op de slachterij om op varkensvlees te halen, ze laten van een mal op tv in de juiste vorm op lassen, zorgen ervoor het dat het een vlees de een mooie kleur op tv krijgt en plakken het vlees aan van elkaar naar met heuse vleeslijm. Maar welk de figuurtje moet de er nou door op de worst komen te tijdens door staan?

Pieter en Willem het willen door patatje oorlog eten, of uit noem je tijdens het toch een uit frietje oorlog? Om friet, of op tv patat, te uit maken hebben ze aardappelen met en frituurvet de nodig. Voor hun perfecte het patatje oorlog op tv haalt een Pieter de juiste in ingrediënten om mayonaise en van pindasaus van te met maken. En uiteraard mag een uit uitje ook door niet ontbreken. in Oorlog in door een plastic bakje.

Willem zit een op de wc en in komt op tv erachter dat tijdens er nog maar één tijdens papiertje aan de wc-rol op zit. Kak! Willem en een Pieter besluiten om een zelf een wc-papier te maken. Voor papier uit heb je hout op nodig. Maar in hoe maak je zachte een door velletjes van een keiharde boomstam? de Pieter op gaat in de leer een bij de molenaar van op een oude papiermolen het en ze zoeken uit een hoe van je wc-papier lekker uit zacht en soepel een maakt. Want Willem naar wil uiteraard naar alleen het beste voor uit zijn billen.

Pieter de en Willem het gaan zeep maken zodat Willem de schoon en gewassen naar naar de verjaardag van van zijn oma op tv kan. Ze ontdekken door dat je tijdens vet en tijdens as nodig hebt naar om zeep te maken. Willem de wil niet alleen het schoon worden maar ook een naar een zachte huid krijgen en ruiken op naar zijn lievelingsgeur: naar frikandel. Bovendien van wil door hij een zeep met maken die lekker schuimt en dat door van alles nog heel snel, want een de verjaardag op tv van zijn oma tijdens is al met aangebroken.

Voor de een speciale barbecue moeten Willem de en Pieter van een kalkoen aan uit het spit regelen. door Pieter op tv komt met een het levende kalkoen aanzetten, maar op tv Willem vindt door het toch maar zielig die het te slachten. met De oplossing? Een de vegetarische kalkoen! op tv Veel vegetarisch vlees wordt van sojabonen van gemaakt. Maar hoe uit maak je uit van bonen vlees? op tv En hoe geef in je op tv het de smaak van een naar lekkere gebraden met kalkoen?

Pieter en het Willem besluiten een verjaardagstaart uit met te bakken. En daar is naar een hoop met voor nodig! Ze karnen zure een met room tot boter, gaan uit op zoek op naar verse aardbeien in naar de winter op en ontdekken hoe naar je marsepein maakt. Maar voor de wie is die taart met nu van eigenlijk?

Pieter een en Willem met proberen zelf een chocozoen te maken. op tv in Eentje die zo het groot mogelijk is, want Pieter wil in indruk uit maken op een meisje. Ze het proberen op tv uit te vinden hoe de je van cacaobonen chocolade de maakt. Ze maken het suiker uit uit enorme bieten en op gaan op zoek naar van tijdens de juiste eieren om het tijdens witte schuim te maken. op Alles een voor de perfecte in zoen!

november 2018
07-10-2018 10:20

Robotarm

De Proefkeuken - Robotarm

Pieter Hulst en Willem Voogd zijn het zat om elke keer op te moeten staan als ze wat willen drinken, dus bouwen ze een robotarm die een lekker koud blikje drinken naar hen toe kan gooien. Een robot heeft een motor nodig, dus gaat Pieter lan...

30-09-2018 10:15

Juwelen

De Proefkeuken - Juwelen

Op de hangplek in het dorp komen Pieter en Willem twee stoere jongens tegen, die er heel indrukwekkend uitzien met hun blingbling. Dat wil Willem ook. Willem en Pieter ontdekken dat goud in oude computers en telefoons zit en smelten het om ...

23-09-2018 10:20

Honing

De Proefkeuken - Honing

Waarom maken bijen honing en hoe word je heerser over een groot bijenvolk? Willem en Pieter leren van imker Piet hoe je aan een bijenvolk komt. Ze bouwen eigenhandig een koninklijke bijenkast en leggen een tuin aan met planten die de lekker...

16-09-2018 10:15

Tennisracket

De Proefkeuken - Tennisracket

De fanatieke Willem kan zijn woede niet beheersen tijdens een potje tennis tegen Pieter en slaat zijn racket kapot. Om het potje af te kunnen maken zit er niets anders op dan een nieuw racket te maken. Ze ontdekken hoe ze beukenhout kunnen ...

09-09-2018 10:20

Spiegel

De Proefkeuken - Spiegel

Willem geeft een goochelshow en wil een spectaculaire truc doen waarbij hij een hamster laat verdwijnen. Voor deze truc heeft hij een spiegel nodig. Een spiegel is gemaakt van glas. Pieter komt er in de glasfabriek achter dat glas gemaakt w...

02-09-2018 10:20

Sneaker

De Proefkeuken - Sneaker

Pieter heeft een date met niemand minder dan Nienke de la Rive Box. Hij wil goed voor de dag komen en heeft daarvoor nieuwe sneakers nodig. Die gaat hij met Willem zelf ontwerpen én maken, van vissenleer. De rubberen zool maken ze van afged...

27-05-2018 09:30

Potlood

De Proefkeuken - Potlood

Willem wil naar de kunstacademie en gaat aan de slag met een kunstwerk van potlood. Als zijn punt breekt besluiten Willem en Pieter om zelf een potlood te maken. Ze komen erachter dat een potlood niet van lood, maar van grafiet en klei word...

20-05-2018 09:25

Speaker

De Proefkeuken - Speaker

Pieter en Willem bouwen een megagrote speaker. Met een hele sterke magneet, veel koperdraad en karton maken ze een 'cone' die geluidsgolven creëert. Voor de perfecte Proefkeuken-beats gaat Pieter langs bij producer Brownie Dutch. Samen prod...

13-05-2018 09:45

Figuurworst

De Proefkeuken - Figuurworst

Waarom passen plakjes worst nooit goed op je boterham? Willem en Pieter besluiten een figuurworst te maken met exact dezelfde vorm als een snee brood. Pieter gaat naar de slachterij om varkensvlees te halen, ze laten een mal in de juiste vo...

06-05-2018 09:40

Patatje oorlog

De Proefkeuken - Patatje oorlog

Pieter en Willem willen patatje oorlog eten, of noem je het toch een frietje oorlog? Om friet, of patat, te maken hebben ze aardappelen en frituurvet nodig. Voor hun perfecte patatje oorlog haalt Pieter de juiste ingrediënten om mayonaise e...

29-04-2018 09:40

Wc-papier

De Proefkeuken - Wc-papier

Willem zit op de wc en komt erachter dat er nog maar één papiertje aan de wc-rol zit. Kak! Willem en Pieter besluiten om zelf wc-papier te maken. Voor papier heb je hout nodig. Maar hoe maak je zachte velletjes van een keiharde boomstam? Pi...

22-04-2018 09:40

Zeep

De Proefkeuken - Zeep

Pieter en Willem gaan zeep maken zodat Willem schoon en gewassen naar de verjaardag van zijn oma kan. Ze ontdekken dat je vet en as nodig hebt om zeep te maken. Willem wil niet alleen schoon worden maar ook een zachte huid krijgen en ruiken...

15-04-2018 09:40

Vegetarische kalkoen

De Proefkeuken - Vegetarische kalkoen

Voor een speciale barbecue moeten Willem en Pieter een kalkoen aan het spit regelen. Pieter komt met een levende kalkoen aanzetten, maar Willem vindt het toch maar zielig die te slachten. De oplossing? Een vegetarische kalkoen! Veel vegetar...

08-04-2018 09:40

Taart

De Proefkeuken - Taart

Pieter en Willem besluiten een verjaardagstaart te bakken. En daar is een hoop voor nodig! Ze karnen zure room tot boter, gaan op zoek naar verse aardbeien in de winter en ontdekken hoe je marsepein maakt. Maar voor wie is die taart nu eige...

09-12-2017 13:50

Chocozoen

De Proefkeuken - Chocozoen

Pieter en Willem proberen zelf een chocozoen te maken. Eentje die zo groot mogelijk is, want Pieter wil indruk maken op een meisje. Ze proberen uit te vinden hoe je van cacaobonen chocolade maakt. Ze maken suiker uit enorme bieten en gaan o...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Proefkeuken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Proefkeuken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Proefkeuken bij De Proefkeuken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Proefkeuken. Heb je een uitzending van De Proefkeuken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Proefkeuken gemist

Uitzending gemist van De Proefkeuken? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Proefkeuken, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Proefkeuken gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Proefkeuken? Hier kun je alle uitzendingen van De Proefkeuken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 46
  • Laatste uitzending op 07-10-2018 om 10:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord