Programma gemist?

Pieter van en Willem trekken alles de uit de kast om van een loempiawedstrijd van te winnen. Pieter staat naar in op tv een Nederlandse sawa op en discussieert over pekingeend. Willem een maakt tijdens eigenhandig rijstvellen en frituurt in het op een wok. Wat door vindt jurylid Pierre op Wind van het uit resultaat?

Willems tijdens overleden kat verdient een goddelijk uit graf: een piramide. uit De kat moet op tv goed bewaard op tv blijven dus met Pieter krijgt op een lesje taxidermie. Bouwstenen uit voor de piramide halen tijdens ze in een de enorme kalksteengroeve. door Als Pieter in de het Rijksmuseum van Oudheden hoort de dat piramides met vaak geplunderd werden, op besluiten de de jongens slimme boobytraps het te bouwen.

Willem het heeft trek in in een goedgevulde bitterbal. Pieter uit gaat uit op pad. Hij tijdens ontmoet een kalverboer, ontdekt het beste met mosterdzaad het en Alain van Caron blijkt goddelijke met bouillon te hebben. De krokante korst in komt uit van de met beschuitbakkerij.

Pieter op zit in op de gevangenis en ontmoet daar iemand door die naar hem inspireert tijdens om een tatoeage te nemen. Willem het en hij met verzamelen alles wat met je daarvoor met nodig hebt: het een cactusprikker, inkt en inspiratie. Ze uit het maken zelfs een tatoeëermachine in met vers getrokken koperdraad. Ze naar vergeten alleen nog in iets: naar hygiëne.

Pieter van Hulst en Willem een Voogd zijn het zat met om elke keer op naar te een moeten staan als in ze wat de willen drinken, dus bouwen ze een een robotarm die een naar lekker koud door blikje drinken naar de hen toe naar kan gooien. Een tijdens robot heeft een motor nodig, de een dus gaat Pieter de langs bij een een autofabriek. Voor de stroom van bouwen ze hun uit eigen loodaccu en in een een pretpark door leert Pieter alles over een bewegingen die robots kunnen op tv een maken. Nu nog zorgen naar dat de robot op een hún teken tijdens precies doet wat met zij willen, dan een kunnen ze eindelijk de genieten van het een heerlijk koud op tv drankje zonder op te naar hoeven staan.

Op door de hangplek in het uit dorp komen Pieter uit en Willem twee uit stoere jongens tegen, die het er op tv heel indrukwekkend met uitzien met hun blingbling. Dat wil op Willem ook. het Willem en Pieter naar ontdekken dat de goud in oude een computers en telefoons zit op en smelten het om van voor een naar gouden tand. op Voor een blinkende parel-oorbel kweken op ze op tv de oesters die met Pieter in Zeeland heeft op tv opgevist. En uit Pieter gaat op zoek met naar een edelsteen een in een groeve langs het de Rijn om met er vervolgens van met edelsmid Lotte het een te met gekke ring tijdens van te maken. Zullen de jongens de uit het van dorp door Willem nu ook zien van staan?

Waarom door maken bijen honing en hoe door word op tv je heerser over een met groot bijenvolk? Willem uit en Pieter op leren van imker Piet hoe de je aan een op bijenvolk komt. met Ze bouwen eigenhandig naar een koninklijke bijenkast uit en tijdens leggen een tuin uit aan met planten die de door lekkerste honing uit opleveren. Maar is de het wel tijdens oké om honing van de bijen op tv af een te pakken, want voor wie naar maken ze dat op tv uit eigenlijk?

De fanatieke Willem het door kan zijn woede niet van beheersen tijdens een potje op tennis op tegen Pieter en slaat uit zijn racket kapot. naar Om het potje af op te tijdens kunnen maken zit er niets anders het op dan een uit nieuw racket te een maken. het Ze ontdekken hoe tijdens ze beukenhout kunnen van buigen tot een door ronde vorm, een maken snaren van tijdens echte koeiendarmen en leren van op tv een meesterspanner op tv hoe ze de snaren op moeten spannen. uit Ze maken uit zelfs van alpacawol vilt voor tijdens op een tijdens tennisbal.

Willem geeft een de goochelshow en wil op tv een spectaculaire tijdens truc op tv doen waarbij hij een hamster op laat het verdwijnen. Voor deze truc heeft naar hij een spiegel nodig. door Een spiegel tijdens is gemaakt van glas. tijdens Pieter komt er van in de op tv glasfabriek achter op tv dat glas van gemaakt wordt van van een speciaal soort zand: zilverzand. in Samen met door Willem smelt hij het tijdens glas in een loeihete tijdens oven. Ze maken de de glasplaat het schoon met uit zelf gedestilleerde ammoniak naar en ontdekken welke gevaarlijke op tv stoffen ze nodig de hebben om naar de spiegel het te laten spiegelen. En dit alles tijdens net door op tijd voor op tv de grote van goochelshow.

Pieter van heeft een date door met niemand op tv minder dan Nienke de la Rive van een Box. Hij wil goed voor de een dag tijdens komen en heeft daarvoor van nieuwe uit sneakers nodig. Die op gaat hij met Willem zelf ontwerpen van én maken, van het vissenleer. De uit rubberen uit zool maken ze van van afgedankte autobanden en om naar echt indruk te maken naar op door Nienke verwerkt van Pieter lichtjes in het de zool. Dat kan niet het meer uit misgaan met die van date.

Willem naar wil naar de kunstacademie op en gaat met aan de slag met met een kunstwerk van potlood. in door Als zijn punt breekt besluiten tijdens Willem en op Pieter om zelf de een potlood door te maken. Ze komen met erachter dat van een potlood niet van lood, maar uit op tv van grafiet en klei wordt gemaakt. op En voor door het gummetje in achterop het op potlood gaat Pieter naar van een kwekerij waar rubber uit de Russische uit paardenbloemen wordt gehaald. het Lukt het uit Willem om op tijd een van nieuwe van tekening te maken met op tv zijn zelfgemaakte naar potlood?

Pieter het en Willem een bouwen een megagrote speaker. Met tijdens een hele op tv sterke magneet, veel koperdraad het en met karton maken ze een naar 'cone' die geluidsgolven creëert. een Voor de de perfecte Proefkeuken-beats gaat met Pieter langs bij producer Brownie van Dutch. met Samen produceren ze een uit hele vette de track.

Waarom passen plakjes door worst nooit goed naar op op je boterham? Willem van en Pieter besluiten door een figuurworst te maken in met exact dezelfde vorm de naar als een snee de brood. Pieter gaat naar de slachterij in door om varkensvlees te halen, ze naar laten een mal tijdens in op tv de juiste vorm van lassen, zorgen ervoor dat het van vlees een een mooie kleur door krijgt en plakken het op tv vlees aan in elkaar met heuse vleeslijm. Maar welk de figuurtje moet door er nou op de tijdens worst komen van te met staan?

Pieter op tv en Willem willen patatje uit oorlog eten, of noem op tv je het het toch een frietje oorlog? op Om friet, of het patat, in te maken hebben naar ze aardappelen en frituurvet op tv nodig. Voor het hun perfecte patatje met oorlog haalt op Pieter de juiste ingrediënten om naar mayonaise en van pindasaus van van te maken. En uiteraard in mag een uitje ook in niet een ontbreken. Oorlog in een plastic op tv bakje.

Willem zit in op de in wc en een komt erachter dat er in nog maar één papiertje uit aan de wc-rol naar zit. met Kak! Willem en Pieter besluiten om met zelf wc-papier te op tv maken. Voor papier naar heb je hout in nodig. Maar de hoe maak je tijdens zachte velletjes van een een keiharde op boomstam? Pieter gaat in de naar leer bij de tijdens uit molenaar van een oude papiermolen en van ze de zoeken uit hoe je de wc-papier lekker de zacht en soepel maakt. tijdens Want de Willem wil uiteraard alleen het beste het de voor zijn billen.

september 2020
06-10-2019 08:25

Loempia

De Proefkeuken - Loempia

Pieter en Willem trekken alles uit de kast om een loempiawedstrijd te winnen. Pieter staat in een Nederlandse sawa en discussieert over pekingeend. Willem maakt eigenhandig rijstvellen en frituurt in een wok. Wat vindt jurylid Pierre Wind v...

29-09-2019 08:25

Piramide

De Proefkeuken - Piramide

Willems overleden kat verdient een goddelijk graf: een piramide. De kat moet goed bewaard blijven dus Pieter krijgt een lesje taxidermie. Bouwstenen voor de piramide halen ze in een enorme kalksteengroeve. Als Pieter in het Rijksmuseum van ...

22-09-2019 08:25

Bitterbal

De Proefkeuken - Bitterbal

Willem heeft trek in een goedgevulde bitterbal. Pieter gaat op pad. Hij ontmoet een kalverboer, ontdekt het beste mosterdzaad en Alain Caron blijkt goddelijke bouillon te hebben. De krokante korst komt uit de beschuitbakkerij.

15-09-2019 08:25

Tattoo

De Proefkeuken - Tattoo

Pieter zit in de gevangenis en ontmoet daar iemand die hem inspireert om een tatoeage te nemen. Willem en hij verzamelen alles wat je daarvoor nodig hebt: een cactusprikker, inkt en inspiratie. Ze maken zelfs een tatoeëermachine met vers ge...

07-10-2018 10:20

Robotarm

De Proefkeuken - Robotarm

Pieter Hulst en Willem Voogd zijn het zat om elke keer op te moeten staan als ze wat willen drinken, dus bouwen ze een robotarm die een lekker koud blikje drinken naar hen toe kan gooien. Een robot heeft een motor nodig, dus gaat Pieter lan...

30-09-2018 10:15

Juwelen

De Proefkeuken - Juwelen

Op de hangplek in het dorp komen Pieter en Willem twee stoere jongens tegen, die er heel indrukwekkend uitzien met hun blingbling. Dat wil Willem ook. Willem en Pieter ontdekken dat goud in oude computers en telefoons zit en smelten het om ...

23-09-2018 10:20

Honing

De Proefkeuken - Honing

Waarom maken bijen honing en hoe word je heerser over een groot bijenvolk? Willem en Pieter leren van imker Piet hoe je aan een bijenvolk komt. Ze bouwen eigenhandig een koninklijke bijenkast en leggen een tuin aan met planten die de lekker...

16-09-2018 10:15

Tennisracket

De Proefkeuken - Tennisracket

De fanatieke Willem kan zijn woede niet beheersen tijdens een potje tennis tegen Pieter en slaat zijn racket kapot. Om het potje af te kunnen maken zit er niets anders op dan een nieuw racket te maken. Ze ontdekken hoe ze beukenhout kunnen ...

09-09-2018 10:20

Spiegel

De Proefkeuken - Spiegel

Willem geeft een goochelshow en wil een spectaculaire truc doen waarbij hij een hamster laat verdwijnen. Voor deze truc heeft hij een spiegel nodig. Een spiegel is gemaakt van glas. Pieter komt er in de glasfabriek achter dat glas gemaakt w...

02-09-2018 10:20

Sneaker

De Proefkeuken - Sneaker

Pieter heeft een date met niemand minder dan Nienke de la Rive Box. Hij wil goed voor de dag komen en heeft daarvoor nieuwe sneakers nodig. Die gaat hij met Willem zelf ontwerpen én maken, van vissenleer. De rubberen zool maken ze van afged...

27-05-2018 09:30

Potlood

De Proefkeuken - Potlood

Willem wil naar de kunstacademie en gaat aan de slag met een kunstwerk van potlood. Als zijn punt breekt besluiten Willem en Pieter om zelf een potlood te maken. Ze komen erachter dat een potlood niet van lood, maar van grafiet en klei word...

20-05-2018 09:25

Speaker

De Proefkeuken - Speaker

Pieter en Willem bouwen een megagrote speaker. Met een hele sterke magneet, veel koperdraad en karton maken ze een 'cone' die geluidsgolven creëert. Voor de perfecte Proefkeuken-beats gaat Pieter langs bij producer Brownie Dutch. Samen prod...

13-05-2018 09:45

Figuurworst

De Proefkeuken - Figuurworst

Waarom passen plakjes worst nooit goed op je boterham? Willem en Pieter besluiten een figuurworst te maken met exact dezelfde vorm als een snee brood. Pieter gaat naar de slachterij om varkensvlees te halen, ze laten een mal in de juiste vo...

06-05-2018 09:40

Patatje oorlog

De Proefkeuken - Patatje oorlog

Pieter en Willem willen patatje oorlog eten, of noem je het toch een frietje oorlog? Om friet, of patat, te maken hebben ze aardappelen en frituurvet nodig. Voor hun perfecte patatje oorlog haalt Pieter de juiste ingrediënten om mayonaise e...

29-04-2018 09:40

Wc-papier

De Proefkeuken - Wc-papier

Willem zit op de wc en komt erachter dat er nog maar één papiertje aan de wc-rol zit. Kak! Willem en Pieter besluiten om zelf wc-papier te maken. Voor papier heb je hout nodig. Maar hoe maak je zachte velletjes van een keiharde boomstam? Pi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Proefkeuken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Proefkeuken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Proefkeuken bij De Proefkeuken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Proefkeuken. Heb je een uitzending van De Proefkeuken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Proefkeuken gemist

Uitzending gemist van De Proefkeuken? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Proefkeuken, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Proefkeuken gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Proefkeuken? Hier kun je alle uitzendingen van De Proefkeuken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 50
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 08:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!