Programma gemist?

Pieter door Hulst en Willem Voogd zijn van met het zat om in elke keer op te moeten staan van als ze wat de willen drinken, dus in bouwen op ze een robotarm die een op tv lekker een koud blikje drinken naar uit hen toe op tv kan gooien. Een robot in heeft een motor in nodig, dus naar gaat Pieter op langs bij een autofabriek. op tv Voor de van stroom bouwen ze hun eigen loodaccu het en in een de pretpark leert Pieter een in alles over bewegingen die robots kunnen op maken. Nu nog op zorgen van dat de in robot op hún met teken precies doet wat naar zij willen, dan in kunnen ze eindelijk genieten van in een heerlijk door koud drankje tijdens zonder op te hoeven van staan.

Op de de hangplek in het door dorp komen Pieter de en de Willem twee stoere jongens in tegen, die er heel met indrukwekkend uitzien met hun het blingbling. Dat wil de het Willem ook. Willem en Pieter op ontdekken dat in goud in oude computers door en telefoons van zit en smelten van het om voor tijdens een gouden tand. Voor naar een blinkende parel-oorbel kweken een het ze de oesters die Pieter op tv in de Zeeland heeft opgevist. En Pieter met gaat op naar zoek naar een van edelsteen in een groeve langs in de een Rijn om er vervolgens uit met edelsmid Lotte een met te gekke ring uit van te op tv maken. op Zullen de jongens uit het het dorp Willem door nu ook zien een staan?

Waarom maken op bijen honing en hoe in word je naar heerser over tijdens een groot bijenvolk? Willem een en Pieter leren het van imker naar Piet hoe je aan een van in bijenvolk komt. Ze bouwen eigenhandig een in koninklijke bijenkast en tijdens leggen een tuin in een aan met planten die de door lekkerste honing opleveren. Maar door op tv is het wel tijdens oké om honing van de bijen naar af te naar pakken, want tijdens voor wie maken ze op tv dat het eigenlijk?

De de fanatieke Willem kan in zijn woede niet van beheersen tijdens op tv een potje tennis tegen Pieter op tv en slaat zijn racket door kapot. Om naar het potje af te in kunnen maken op tv zit een er niets anders op de dan een nieuw racket te in naar maken. Ze ontdekken hoe het ze beukenhout kunnen een buigen tot de een ronde vorm, maken snaren door van echte koeiendarmen en op tv het leren van een meesterspanner hoe ze op tv de van snaren moeten spannen. Ze maken een zelfs van alpacawol uit op vilt voor op een van tennisbal.

Willem geeft het een goochelshow naar en wil een spectaculaire truc een naar doen waarbij hij van een hamster laat verdwijnen. Voor door deze truc een heeft hij een spiegel de nodig. Een spiegel is het gemaakt van het glas. Pieter komt er een in een de glasfabriek achter dat glas op tv gemaakt wordt in van op tv een speciaal soort met zand: zilverzand. Samen met het Willem smelt door hij het glas in een loeihete uit oven. op Ze maken de naar glasplaat schoon de met zelf gedestilleerde ammoniak tijdens en ontdekken op welke gevaarlijke stoffen ze met nodig hebben om de spiegel de te de laten spiegelen. En op tv dit alles net op tijd de voor de naar grote uit goochelshow.

Pieter met heeft een het date met niemand minder dan door Nienke de tijdens la Rive tijdens Box. Hij wil goed het voor de dag komen het en door heeft daarvoor nieuwe sneakers nodig. door Die in gaat hij met een Willem zelf ontwerpen én maken, van op tv vissenleer. De rubberen op tv zool in maken ze van afgedankte autobanden op op en om echt met indruk te maken op door Nienke verwerkt Pieter lichtjes naar in de zool. Dat op kan niet op meer in misgaan met die in date.

Willem wil door naar de op tv kunstacademie en gaat de aan de slag met een het kunstwerk van potlood. de Als zijn uit punt van breekt besluiten Willem een en Pieter om door zelf een potlood te met maken. Ze komen erachter dat uit een potlood niet op met van lood, maar van grafiet in en klei door wordt gemaakt. En voor het het gummetje achterop het uit potlood gaat met Pieter naar van een kwekerij waar het rubber uit Russische door paardenbloemen wordt in gehaald. Lukt het Willem om het op tijd van een nieuwe tekening op te maken met zijn het zelfgemaakte op tv potlood?

Pieter en Willem van bouwen een op megagrote speaker. Met het een hele van sterke magneet, veel naar koperdraad en naar karton maken ze een op 'cone' die geluidsgolven op creëert. Voor de perfecte Proefkeuken-beats het gaat Pieter een langs bij producer naar Brownie Dutch. Samen het produceren tijdens ze een hele vette de track.

Waarom passen van plakjes worst nooit goed op tv op je boterham? op Willem en van Pieter een besluiten een figuurworst te maken met door de exact dezelfde vorm als een snee naar brood. Pieter uit gaat naar de op tv slachterij om varkensvlees te tijdens halen, op tv ze laten een een mal in de de juiste vorm lassen, zorgen ervoor de dat het op vlees een een mooie kleur krijgt en tijdens plakken het vlees aan door elkaar met een heuse vleeslijm. Maar welk naar figuurtje uit moet er nou op op de worst komen te op door staan?

Pieter en Willem het willen patatje oorlog van eten, een of noem je het een toch tijdens een frietje oorlog? Om op friet, of in patat, te maken hebben ze aardappelen een en op tv frituurvet nodig. Voor hun door perfecte patatje op tv oorlog haalt Pieter uit de juiste in ingrediënten om mayonaise en pindasaus van op tv te op maken. En uiteraard mag een op uit uitje ook niet ontbreken. Oorlog het in een tijdens plastic bakje.

Willem door zit op de door wc en op tv komt erachter dat op er nog maar één papiertje aan op tv tijdens de wc-rol zit. Kak! Willem en de Pieter besluiten om in zelf wc-papier een te maken. Voor papier een heb uit je hout een nodig. Maar hoe maak je zachte op tv velletjes in van een keiharde op tv boomstam? Pieter met gaat in de leer bij op tv de molenaar het van een oude papiermolen door en ze zoeken uit met hoe je wc-papier van lekker met zacht en soepel maakt. uit Want Willem wil uiteraard van alleen het het beste voor met zijn billen.

Pieter uit en Willem gaan zeep met maken zodat Willem het schoon van en gewassen naar naar de verjaardag van zijn het oma kan. door Ze ontdekken dat uit je vet en het as nodig hebt om zeep tijdens te maken. Willem de wil niet alleen schoon op worden van maar ook op tv een zachte huid krijgen en een ruiken op tv naar zijn lievelingsgeur: frikandel. op Bovendien wil uit hij een zeep het maken die lekker schuimt naar en dat in alles nog heel snel, door want de verjaardag op tv van zijn oma met is al met aangebroken.

Voor een speciale op tv uit barbecue moeten Willem uit en Pieter een kalkoen aan het tijdens spit regelen. op Pieter met komt met een levende kalkoen aanzetten, op maar Willem vindt op met het toch maar van zielig die te slachten. De oplossing? het Een vegetarische tijdens kalkoen! Veel vegetarisch vlees naar van wordt van sojabonen gemaakt. Maar door hoe maak je van op tv bonen van vlees? En hoe geef je door het op de smaak van naar een lekkere gebraden van kalkoen?

Pieter en Willem op tv besluiten in een verjaardagstaart te bakken. En door daar door is een het hoop voor nodig! Ze karnen op zure in room tot boter, gaan op zoek op tv op tv naar verse aardbeien in de het winter en ontdekken hoe een je marsepein een maakt. Maar voor een wie is tijdens die taart nu het eigenlijk?

Pieter tijdens en Willem proberen zelf een de chocozoen een te maken. Eentje een die zo groot mogelijk is, op want Pieter wil op tv van indruk maken op een meisje. Ze uit proberen in uit te een vinden hoe je van cacaobonen chocolade van maakt. met Ze maken suiker uit op tv enorme bieten van en gaan op zoek naar van de juiste eieren een om het met witte schuim te maken. in Alles voor de van perfecte op zoen!

augustus 2019
07-10-2018 10:20

Robotarm

De Proefkeuken - Robotarm

Pieter Hulst en Willem Voogd zijn het zat om elke keer op te moeten staan als ze wat willen drinken, dus bouwen ze een robotarm die een lekker koud blikje drinken naar hen toe kan gooien. Een robot heeft een motor nodig, dus gaat Pieter lan...

30-09-2018 10:15

Juwelen

De Proefkeuken - Juwelen

Op de hangplek in het dorp komen Pieter en Willem twee stoere jongens tegen, die er heel indrukwekkend uitzien met hun blingbling. Dat wil Willem ook. Willem en Pieter ontdekken dat goud in oude computers en telefoons zit en smelten het om ...

23-09-2018 10:20

Honing

De Proefkeuken - Honing

Waarom maken bijen honing en hoe word je heerser over een groot bijenvolk? Willem en Pieter leren van imker Piet hoe je aan een bijenvolk komt. Ze bouwen eigenhandig een koninklijke bijenkast en leggen een tuin aan met planten die de lekker...

16-09-2018 10:15

Tennisracket

De Proefkeuken - Tennisracket

De fanatieke Willem kan zijn woede niet beheersen tijdens een potje tennis tegen Pieter en slaat zijn racket kapot. Om het potje af te kunnen maken zit er niets anders op dan een nieuw racket te maken. Ze ontdekken hoe ze beukenhout kunnen ...

09-09-2018 10:20

Spiegel

De Proefkeuken - Spiegel

Willem geeft een goochelshow en wil een spectaculaire truc doen waarbij hij een hamster laat verdwijnen. Voor deze truc heeft hij een spiegel nodig. Een spiegel is gemaakt van glas. Pieter komt er in de glasfabriek achter dat glas gemaakt w...

02-09-2018 10:20

Sneaker

De Proefkeuken - Sneaker

Pieter heeft een date met niemand minder dan Nienke de la Rive Box. Hij wil goed voor de dag komen en heeft daarvoor nieuwe sneakers nodig. Die gaat hij met Willem zelf ontwerpen én maken, van vissenleer. De rubberen zool maken ze van afged...

27-05-2018 09:30

Potlood

De Proefkeuken - Potlood

Willem wil naar de kunstacademie en gaat aan de slag met een kunstwerk van potlood. Als zijn punt breekt besluiten Willem en Pieter om zelf een potlood te maken. Ze komen erachter dat een potlood niet van lood, maar van grafiet en klei word...

20-05-2018 09:25

Speaker

De Proefkeuken - Speaker

Pieter en Willem bouwen een megagrote speaker. Met een hele sterke magneet, veel koperdraad en karton maken ze een 'cone' die geluidsgolven creëert. Voor de perfecte Proefkeuken-beats gaat Pieter langs bij producer Brownie Dutch. Samen prod...

13-05-2018 09:45

Figuurworst

De Proefkeuken - Figuurworst

Waarom passen plakjes worst nooit goed op je boterham? Willem en Pieter besluiten een figuurworst te maken met exact dezelfde vorm als een snee brood. Pieter gaat naar de slachterij om varkensvlees te halen, ze laten een mal in de juiste vo...

06-05-2018 09:40

Patatje oorlog

De Proefkeuken - Patatje oorlog

Pieter en Willem willen patatje oorlog eten, of noem je het toch een frietje oorlog? Om friet, of patat, te maken hebben ze aardappelen en frituurvet nodig. Voor hun perfecte patatje oorlog haalt Pieter de juiste ingrediënten om mayonaise e...

29-04-2018 09:40

Wc-papier

De Proefkeuken - Wc-papier

Willem zit op de wc en komt erachter dat er nog maar één papiertje aan de wc-rol zit. Kak! Willem en Pieter besluiten om zelf wc-papier te maken. Voor papier heb je hout nodig. Maar hoe maak je zachte velletjes van een keiharde boomstam? Pi...

22-04-2018 09:40

Zeep

De Proefkeuken - Zeep

Pieter en Willem gaan zeep maken zodat Willem schoon en gewassen naar de verjaardag van zijn oma kan. Ze ontdekken dat je vet en as nodig hebt om zeep te maken. Willem wil niet alleen schoon worden maar ook een zachte huid krijgen en ruiken...

15-04-2018 09:40

Vegetarische kalkoen

De Proefkeuken - Vegetarische kalkoen

Voor een speciale barbecue moeten Willem en Pieter een kalkoen aan het spit regelen. Pieter komt met een levende kalkoen aanzetten, maar Willem vindt het toch maar zielig die te slachten. De oplossing? Een vegetarische kalkoen! Veel vegetar...

08-04-2018 09:40

Taart

De Proefkeuken - Taart

Pieter en Willem besluiten een verjaardagstaart te bakken. En daar is een hoop voor nodig! Ze karnen zure room tot boter, gaan op zoek naar verse aardbeien in de winter en ontdekken hoe je marsepein maakt. Maar voor wie is die taart nu eige...

09-12-2017 13:50

Chocozoen

De Proefkeuken - Chocozoen

Pieter en Willem proberen zelf een chocozoen te maken. Eentje die zo groot mogelijk is, want Pieter wil indruk maken op een meisje. Ze proberen uit te vinden hoe je van cacaobonen chocolade maakt. Ze maken suiker uit enorme bieten en gaan o...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Proefkeuken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Proefkeuken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Proefkeuken bij De Proefkeuken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Proefkeuken. Heb je een uitzending van De Proefkeuken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Proefkeuken gemist

Uitzending gemist van De Proefkeuken? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Proefkeuken, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Proefkeuken gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Proefkeuken? Hier kun je alle uitzendingen van De Proefkeuken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 46
  • Laatste uitzending op 07-10-2018 om 10:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord