Programma gemist?

Pieter en de Willem trekken alles in uit de door kast om een loempiawedstrijd een te naar winnen. Pieter staat in een op tv Nederlandse sawa en door discussieert over naar pekingeend. Willem maakt eigenhandig een rijstvellen en frituurt in een een wok. Wat een vindt jurylid Pierre de Wind van uit het op tv resultaat?

Willems overleden op tv kat verdient een goddelijk naar op graf: een piramide. een De kat moet goed bewaard blijven door met dus Pieter krijgt een lesje tijdens taxidermie. Bouwstenen op tv voor de piramide halen ze op in op tv een enorme kalksteengroeve. Als Pieter het in het tijdens Rijksmuseum van Oudheden op hoort dat piramides op vaak geplunderd werden, in besluiten de jongens slimme op naar boobytraps te bouwen.

Willem op heeft trek in een goedgevulde in bitterbal. uit Pieter gaat van op pad. Hij in ontmoet een kalverboer, ontdekt op het beste mosterdzaad en Alain een Caron blijkt op tv goddelijke met bouillon te hebben. De de krokante korst komt uit de uit op tv beschuitbakkerij.

Pieter van zit in de gevangenis op tv en ontmoet daar op tv iemand die hem op tv inspireert om een de tatoeage te nemen. Willem uit en hij verzamelen naar alles uit wat je daarvoor tijdens nodig hebt: van een cactusprikker, inkt en inspiratie. Ze tijdens het maken zelfs een tatoeëermachine met tijdens vers in getrokken koperdraad. Ze vergeten van alleen nog uit iets: hygiëne.

Pieter Hulst en met Willem uit Voogd zijn het zat om met elke keer op de het te moeten staan als op tv ze wat willen drinken, dus een bouwen ze een een door robotarm die een lekker met koud blikje drinken uit naar hen op tv toe kan gooien. Een robot heeft op tv een met motor nodig, in dus gaat Pieter langs bij een een autofabriek. Voor door de stroom het bouwen ze hun eigen een loodaccu en in een op een pretpark leert Pieter alles over bewegingen naar die robots kunnen op tv maken. in Nu nog in zorgen dat de robot van op hún teken op tv precies doet door wat zij willen, dan naar kunnen ze eindelijk genieten met van een een heerlijk koud drankje zonder op van te hoeven het staan.

Op uit de hangplek in het dorp de komen Pieter op en Willem een twee stoere jongens tegen, naar die er in heel indrukwekkend uitzien met een hun blingbling. Dat naar wil Willem ook. Willem op en uit Pieter ontdekken tijdens dat goud in oude een computers en telefoons zit en met smelten het om tijdens voor de een gouden door tand. Voor een blinkende parel-oorbel kweken de ze op de oesters die Pieter in van in Zeeland heeft opgevist. En uit Pieter gaat uit op zoek naar een edelsteen in naar een de groeve langs de Rijn naar om er in vervolgens met edelsmid op Lotte een te gekke door ring van tijdens te maken. Zullen in de jongens uit het op tv dorp Willem in nu ook zien door staan?

Waarom van maken bijen honing en uit hoe word je heerser het over een groot het bijenvolk? Willem naar en een Pieter leren van imker Piet hoe naar je aan tijdens een bijenvolk op komt. Ze bouwen eigenhandig naar een met koninklijke bijenkast en een leggen een tuin aan met planten naar door die de lekkerste honing opleveren. door Maar is naar het wel oké om de honing met van de bijen af te pakken, tijdens in want voor wie maken ze de dat de eigenlijk?

De fanatieke de Willem kan zijn met woede niet beheersen tijdens in een naar potje tennis tegen Pieter tijdens en slaat met zijn racket kapot. met Om het potje af te het kunnen maken uit zit er niets in anders op dan een de op nieuw racket te maken. Ze ontdekken van hoe van ze beukenhout de kunnen buigen tot een ronde vorm, met maken snaren van in echte koeiendarmen op en leren van een uit meesterspanner hoe ze de de de snaren moeten spannen. Ze door maken zelfs van naar alpacawol vilt voor op op een van tennisbal.

Willem in geeft een goochelshow en door wil een uit spectaculaire truc doen met waarbij hij in een hamster laat verdwijnen. Voor tijdens deze truc naar heeft hij een spiegel nodig. op tv Een spiegel tijdens is gemaakt van een glas. Pieter op komt er in op de glasfabriek een achter dat glas gemaakt wordt het van een speciaal op tv soort zand: zilverzand. tijdens Samen met met Willem smelt hij het met glas in de een loeihete oven. Ze maken het de glasplaat schoon in met zelf gedestilleerde het ammoniak en door ontdekken welke van gevaarlijke stoffen ze nodig tijdens hebben om de spiegel tijdens te laten spiegelen. met door En dit alles net naar op tijd voor de grote tijdens tijdens goochelshow.

Pieter heeft een door een date met niemand minder dan Nienke op tv de la Rive de uit Box. Hij wil in goed voor de dag naar komen en heeft daarvoor nieuwe de sneakers nodig. Die naar gaat hij met uit Willem zelf naar ontwerpen het én maken, van vissenleer. De uit rubberen door zool maken ze tijdens van afgedankte autobanden en om echt met indruk te op maken op Nienke verwerkt het Pieter lichtjes in de de met zool. Dat kan niet meer door uit misgaan met die het date.

Willem op tv wil naar de de kunstacademie en in gaat aan de slag met op tv een kunstwerk van potlood. van tijdens Als zijn punt breekt besluiten de Willem en Pieter om naar naar zelf een potlood te maken. op Ze een komen erachter dat een op tv potlood niet van lood, met maar naar van grafiet en klei tijdens wordt gemaakt. En uit voor het tijdens gummetje achterop het potlood gaat Pieter het naar een kwekerij tijdens waar rubber uit van Russische door paardenbloemen wordt gehaald. Lukt van het Willem om op het een tijd een nieuwe tekening te maken het met zijn op zelfgemaakte op tv potlood?

Pieter en het Willem bouwen een megagrote een speaker. Met een het hele sterke magneet, door veel koperdraad op tv en karton maken op tv ze de een 'cone' die door geluidsgolven creëert. Voor met de perfecte Proefkeuken-beats uit gaat Pieter langs bij op tv producer Brownie Dutch. in Samen produceren door ze een hele in vette track.

Waarom door passen plakjes worst nooit goed uit uit op je boterham? Willem en tijdens Pieter uit besluiten een figuurworst te maken met een exact dezelfde van vorm als een snee van brood. van Pieter gaat naar de met slachterij om varkensvlees een te halen, ze laten het een mal in op op de juiste vorm lassen, zorgen ervoor in dat tijdens het vlees een mooie naar kleur krijgt en een plakken tijdens het vlees aan van elkaar met heuse vleeslijm. Maar welk het in figuurtje moet er nou op de naar worst komen met te in staan?

Pieter op tv en Willem willen uit patatje oorlog tijdens eten, of noem je het toch tijdens een de frietje oorlog? Om een friet, of patat, te maken op tv hebben van ze aardappelen en naar frituurvet nodig. Voor op tv hun perfecte patatje oorlog haalt naar Pieter van de juiste ingrediënten naar om mayonaise en pindasaus op tv van te maken. En naar uiteraard van mag een een uitje ook niet ontbreken. Oorlog uit in een plastic op tv bakje.

Willem zit op door met de wc en komt erachter door dat er naar nog maar in één papiertje aan de naar wc-rol zit. met Kak! Willem en tijdens Pieter besluiten om zelf wc-papier te naar op maken. Voor papier heb je hout van nodig. Maar van hoe maak je op tv zachte velletjes van uit een keiharde op tv boomstam? Pieter tijdens gaat in de leer bij met de molenaar van van een uit oude papiermolen en ze de zoeken uit hoe je wc-papier van lekker de zacht en soepel van maakt. Want Willem wil uiteraard met alleen het met beste voor zijn een billen.

juni 2020
06-10-2019 08:25

Loempia

De Proefkeuken - Loempia

Pieter en Willem trekken alles uit de kast om een loempiawedstrijd te winnen. Pieter staat in een Nederlandse sawa en discussieert over pekingeend. Willem maakt eigenhandig rijstvellen en frituurt in een wok. Wat vindt jurylid Pierre Wind v...

29-09-2019 08:25

Piramide

De Proefkeuken - Piramide

Willems overleden kat verdient een goddelijk graf: een piramide. De kat moet goed bewaard blijven dus Pieter krijgt een lesje taxidermie. Bouwstenen voor de piramide halen ze in een enorme kalksteengroeve. Als Pieter in het Rijksmuseum van ...

22-09-2019 08:25

Bitterbal

De Proefkeuken - Bitterbal

Willem heeft trek in een goedgevulde bitterbal. Pieter gaat op pad. Hij ontmoet een kalverboer, ontdekt het beste mosterdzaad en Alain Caron blijkt goddelijke bouillon te hebben. De krokante korst komt uit de beschuitbakkerij.

15-09-2019 08:25

Tattoo

De Proefkeuken - Tattoo

Pieter zit in de gevangenis en ontmoet daar iemand die hem inspireert om een tatoeage te nemen. Willem en hij verzamelen alles wat je daarvoor nodig hebt: een cactusprikker, inkt en inspiratie. Ze maken zelfs een tatoeëermachine met vers ge...

07-10-2018 10:20

Robotarm

De Proefkeuken - Robotarm

Pieter Hulst en Willem Voogd zijn het zat om elke keer op te moeten staan als ze wat willen drinken, dus bouwen ze een robotarm die een lekker koud blikje drinken naar hen toe kan gooien. Een robot heeft een motor nodig, dus gaat Pieter lan...

30-09-2018 10:15

Juwelen

De Proefkeuken - Juwelen

Op de hangplek in het dorp komen Pieter en Willem twee stoere jongens tegen, die er heel indrukwekkend uitzien met hun blingbling. Dat wil Willem ook. Willem en Pieter ontdekken dat goud in oude computers en telefoons zit en smelten het om ...

23-09-2018 10:20

Honing

De Proefkeuken - Honing

Waarom maken bijen honing en hoe word je heerser over een groot bijenvolk? Willem en Pieter leren van imker Piet hoe je aan een bijenvolk komt. Ze bouwen eigenhandig een koninklijke bijenkast en leggen een tuin aan met planten die de lekker...

16-09-2018 10:15

Tennisracket

De Proefkeuken - Tennisracket

De fanatieke Willem kan zijn woede niet beheersen tijdens een potje tennis tegen Pieter en slaat zijn racket kapot. Om het potje af te kunnen maken zit er niets anders op dan een nieuw racket te maken. Ze ontdekken hoe ze beukenhout kunnen ...

09-09-2018 10:20

Spiegel

De Proefkeuken - Spiegel

Willem geeft een goochelshow en wil een spectaculaire truc doen waarbij hij een hamster laat verdwijnen. Voor deze truc heeft hij een spiegel nodig. Een spiegel is gemaakt van glas. Pieter komt er in de glasfabriek achter dat glas gemaakt w...

02-09-2018 10:20

Sneaker

De Proefkeuken - Sneaker

Pieter heeft een date met niemand minder dan Nienke de la Rive Box. Hij wil goed voor de dag komen en heeft daarvoor nieuwe sneakers nodig. Die gaat hij met Willem zelf ontwerpen én maken, van vissenleer. De rubberen zool maken ze van afged...

27-05-2018 09:30

Potlood

De Proefkeuken - Potlood

Willem wil naar de kunstacademie en gaat aan de slag met een kunstwerk van potlood. Als zijn punt breekt besluiten Willem en Pieter om zelf een potlood te maken. Ze komen erachter dat een potlood niet van lood, maar van grafiet en klei word...

20-05-2018 09:25

Speaker

De Proefkeuken - Speaker

Pieter en Willem bouwen een megagrote speaker. Met een hele sterke magneet, veel koperdraad en karton maken ze een 'cone' die geluidsgolven creëert. Voor de perfecte Proefkeuken-beats gaat Pieter langs bij producer Brownie Dutch. Samen prod...

13-05-2018 09:45

Figuurworst

De Proefkeuken - Figuurworst

Waarom passen plakjes worst nooit goed op je boterham? Willem en Pieter besluiten een figuurworst te maken met exact dezelfde vorm als een snee brood. Pieter gaat naar de slachterij om varkensvlees te halen, ze laten een mal in de juiste vo...

06-05-2018 09:40

Patatje oorlog

De Proefkeuken - Patatje oorlog

Pieter en Willem willen patatje oorlog eten, of noem je het toch een frietje oorlog? Om friet, of patat, te maken hebben ze aardappelen en frituurvet nodig. Voor hun perfecte patatje oorlog haalt Pieter de juiste ingrediënten om mayonaise e...

29-04-2018 09:40

Wc-papier

De Proefkeuken - Wc-papier

Willem zit op de wc en komt erachter dat er nog maar één papiertje aan de wc-rol zit. Kak! Willem en Pieter besluiten om zelf wc-papier te maken. Voor papier heb je hout nodig. Maar hoe maak je zachte velletjes van een keiharde boomstam? Pi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Proefkeuken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Proefkeuken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Proefkeuken bij De Proefkeuken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Proefkeuken. Heb je een uitzending van De Proefkeuken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Proefkeuken gemist

Uitzending gemist van De Proefkeuken? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Proefkeuken, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Proefkeuken gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Proefkeuken? Hier kun je alle uitzendingen van De Proefkeuken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 50
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 08:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!