Programma gemist?

Pieter en een Willem trekken alles uit het de kast om van een van loempiawedstrijd te winnen. Pieter van staat in een op Nederlandse op sawa en discussieert het over pekingeend. Willem een maakt eigenhandig rijstvellen en frituurt in van een naar wok. Wat vindt jurylid Pierre door Wind het van het naar resultaat?

Willems overleden door kat een verdient een goddelijk van graf: een piramide. De kat op moet goed door bewaard blijven door dus Pieter krijgt een lesje op tv taxidermie. Bouwstenen voor op tv de piramide uit halen ze door in een enorme kalksteengroeve. Als in Pieter in het Rijksmuseum met van met Oudheden hoort dat piramides naar vaak geplunderd werden, besluiten op de op tv jongens slimme naar boobytraps te bouwen.

Willem door heeft trek in met een goedgevulde op bitterbal. Pieter gaat uit op pad. Hij ontmoet een kalverboer, op het ontdekt het beste het mosterdzaad en Alain naar Caron blijkt goddelijke de bouillon te hebben. De krokante korst uit uit komt uit de naar beschuitbakkerij.

Pieter zit een in een de gevangenis en uit ontmoet daar iemand die hem inspireert een om een met tatoeage te nemen. uit Willem en hij verzamelen van alles op wat je naar daarvoor nodig hebt: in een cactusprikker, inkt en inspiratie. Ze naar maken zelfs het een tatoeëermachine met vers uit getrokken het koperdraad. Ze vergeten alleen van nog iets: het hygiëne.

Pieter het Hulst en Willem op Voogd zijn het in zat om elke door keer op te van moeten staan als ze op tv wat tijdens willen drinken, dus bouwen ze met een de robotarm die een lekker koud blikje op tv drinken naar hen op op toe kan gooien. de Een robot heeft een motor nodig, met uit dus gaat Pieter langs een bij een autofabriek. Voor de uit met stroom bouwen ze hun eigen tijdens loodaccu en de in een pretpark leert Pieter de alles over van bewegingen door die robots kunnen maken. Nu nog de van zorgen dat de robot op op hún teken tijdens precies doet wat zij in willen, dan uit kunnen ze eindelijk genieten op tv van een heerlijk uit koud drankje het zonder op te hoeven het staan.

Op in de hangplek het in het dorp het komen Pieter en op tv Willem twee stoere op tv jongens tegen, die er op heel indrukwekkend uitzien met met hun blingbling. op Dat wil Willem ook. Willem op en Pieter ontdekken de dat goud in naar oude computers en de telefoons zit in en in smelten het om voor een gouden in tand. Voor een met blinkende parel-oorbel kweken een door ze de oesters die van Pieter in Zeeland heeft op opgevist. En Pieter naar gaat op door zoek naar een edelsteen met in op tv een groeve langs de Rijn om op tv er vervolgens met op de edelsmid Lotte een te gekke de ring van uit te maken. op tv Zullen de jongens uit het dorp naar Willem nu ook op tv zien naar staan?

Waarom maken van bijen naar honing en hoe word je heerser op op over een groot bijenvolk? Willem en op tv Pieter leren het van imker Piet hoe op je uit aan een bijenvolk met komt. Ze bouwen eigenhandig van een koninklijke op tv bijenkast en leggen een een tuin aan uit met planten die de op tv lekkerste honing opleveren. door Maar is het wel op tv oké om honing een van met de bijen af te tijdens pakken, op want voor wie maken ze in dat met eigenlijk?

De fanatieke een Willem kan zijn woede op niet beheersen door tijdens een potje tennis naar tegen Pieter en een slaat zijn de racket kapot. Om het op tv potje af te het kunnen maken van zit er uit niets anders op dan een een nieuw racket te in maken. Ze ontdekken tijdens hoe ze beukenhout het kunnen in buigen tot een op tv ronde vorm, maken snaren van van echte koeiendarmen van en leren van een van meesterspanner hoe ze naar het de snaren moeten spannen. het Ze maken zelfs tijdens van alpacawol naar vilt voor op een door tennisbal.

Willem in geeft een goochelshow op tv en wil een spectaculaire truc het doen door waarbij hij een door hamster laat verdwijnen. Voor deze in truc heeft tijdens hij een spiegel op nodig. naar Een spiegel is gemaakt van naar glas. Pieter komt het er in de glasfabriek door achter dat in glas gemaakt tijdens wordt van een speciaal soort een zand: uit zilverzand. Samen de met Willem smelt tijdens hij het glas in een loeihete het op tv oven. Ze maken de tijdens glasplaat schoon met zelf gedestilleerde naar ammoniak de en ontdekken welke gevaarlijke op stoffen ze nodig hebben met om van de spiegel te de laten spiegelen. naar En dit alles de net op tijd naar voor de grote uit goochelshow.

Pieter heeft naar een date met het niemand minder dan door Nienke de la de Rive de Box. Hij wil uit goed voor de dag met komen en in heeft daarvoor nieuwe naar sneakers nodig. Die gaat hij in met Willem uit zelf ontwerpen én een maken, van vissenleer. De het rubberen het zool maken ze een van afgedankte autobanden en om met echt indruk te maken naar op Nienke verwerkt op Pieter lichtjes met in de zool. een Dat kan tijdens niet meer op tv misgaan met die de date.

Willem wil naar op tv de kunstacademie door en op tv gaat aan de slag met de een kunstwerk van potlood. op tv de Als zijn punt breekt op besluiten Willem een en Pieter om zelf uit een potlood te maken. Ze de komen erachter naar dat een potlood niet in van lood, maar naar van grafiet en op klei wordt gemaakt. een En voor het een de gummetje achterop het potlood gaat Pieter een naar een kwekerij met waar rubber uit uit Russische paardenbloemen wordt de een gehaald. Lukt het Willem het om op tijd een nieuwe uit tekening te tijdens maken met zijn met zelfgemaakte op potlood?

Pieter en Willem naar bouwen het een megagrote in speaker. Met een uit hele sterke magneet, de veel koperdraad en karton maken ze een een 'cone' op tv die geluidsgolven creëert. Voor van de perfecte Proefkeuken-beats tijdens gaat Pieter langs met bij producer Brownie met Dutch. Samen tijdens produceren door ze een hele vette de track.

Waarom naar passen plakjes worst nooit goed op tv op je boterham? op tv Willem met en Pieter in besluiten een figuurworst te maken met de exact in dezelfde vorm tijdens als een snee een brood. Pieter gaat naar de door slachterij om varkensvlees te op door halen, ze laten het een mal in door de juiste vorm lassen, op tv zorgen ervoor met dat het vlees een op tv mooie kleur tijdens krijgt en plakken tijdens het vlees aan elkaar met van heuse naar vleeslijm. Maar welk uit figuurtje moet er nou naar op de worst op tv komen te door staan?

Pieter en Willem door willen in patatje oorlog eten, tijdens of noem je het uit toch door een frietje oorlog? Om de friet, of patat, het te maken hebben door ze aardappelen en frituurvet in nodig. Voor het hun perfecte patatje oorlog naar haalt met Pieter de juiste ingrediënten om mayonaise de en pindasaus naar van te maken. een En tijdens uiteraard mag een uitje ook met niet het ontbreken. Oorlog in een met plastic bakje.

Willem zit op tv op de op wc en een komt erachter dat er uit nog maar één papiertje de aan het de wc-rol zit. Kak! Willem het en Pieter besluiten in om zelf wc-papier in te maken. Voor papier van in heb je hout nodig. Maar hoe uit maak je naar zachte uit velletjes van een keiharde boomstam? Pieter het gaat in op de leer bij de uit molenaar van met een oude papiermolen van en ze tijdens zoeken uit hoe je op tv wc-papier lekker de zacht en soepel naar maakt. Want Willem wil uiteraard de op tv alleen het beste voor zijn het billen.

oktober 2021
06-10-2019 08:25

Loempia

De Proefkeuken - Loempia

Pieter en Willem trekken alles uit de kast om een loempiawedstrijd te winnen. Pieter staat in een Nederlandse sawa en discussieert over pekingeend. Willem maakt eigenhandig rijstvellen en frituurt in een wok. Wat vindt jurylid Pierre Wind v...

29-09-2019 08:25

Piramide

De Proefkeuken - Piramide

Willems overleden kat verdient een goddelijk graf: een piramide. De kat moet goed bewaard blijven dus Pieter krijgt een lesje taxidermie. Bouwstenen voor de piramide halen ze in een enorme kalksteengroeve. Als Pieter in het Rijksmuseum van ...

22-09-2019 08:25

Bitterbal

De Proefkeuken - Bitterbal

Willem heeft trek in een goedgevulde bitterbal. Pieter gaat op pad. Hij ontmoet een kalverboer, ontdekt het beste mosterdzaad en Alain Caron blijkt goddelijke bouillon te hebben. De krokante korst komt uit de beschuitbakkerij.

15-09-2019 08:25

Tattoo

De Proefkeuken - Tattoo

Pieter zit in de gevangenis en ontmoet daar iemand die hem inspireert om een tatoeage te nemen. Willem en hij verzamelen alles wat je daarvoor nodig hebt: een cactusprikker, inkt en inspiratie. Ze maken zelfs een tatoeëermachine met vers ge...

07-10-2018 10:20

Robotarm

De Proefkeuken - Robotarm

Pieter Hulst en Willem Voogd zijn het zat om elke keer op te moeten staan als ze wat willen drinken, dus bouwen ze een robotarm die een lekker koud blikje drinken naar hen toe kan gooien. Een robot heeft een motor nodig, dus gaat Pieter lan...

30-09-2018 10:15

Juwelen

De Proefkeuken - Juwelen

Op de hangplek in het dorp komen Pieter en Willem twee stoere jongens tegen, die er heel indrukwekkend uitzien met hun blingbling. Dat wil Willem ook. Willem en Pieter ontdekken dat goud in oude computers en telefoons zit en smelten het om ...

23-09-2018 10:20

Honing

De Proefkeuken - Honing

Waarom maken bijen honing en hoe word je heerser over een groot bijenvolk? Willem en Pieter leren van imker Piet hoe je aan een bijenvolk komt. Ze bouwen eigenhandig een koninklijke bijenkast en leggen een tuin aan met planten die de lekker...

16-09-2018 10:15

Tennisracket

De Proefkeuken - Tennisracket

De fanatieke Willem kan zijn woede niet beheersen tijdens een potje tennis tegen Pieter en slaat zijn racket kapot. Om het potje af te kunnen maken zit er niets anders op dan een nieuw racket te maken. Ze ontdekken hoe ze beukenhout kunnen ...

09-09-2018 10:20

Spiegel

De Proefkeuken - Spiegel

Willem geeft een goochelshow en wil een spectaculaire truc doen waarbij hij een hamster laat verdwijnen. Voor deze truc heeft hij een spiegel nodig. Een spiegel is gemaakt van glas. Pieter komt er in de glasfabriek achter dat glas gemaakt w...

02-09-2018 10:20

Sneaker

De Proefkeuken - Sneaker

Pieter heeft een date met niemand minder dan Nienke de la Rive Box. Hij wil goed voor de dag komen en heeft daarvoor nieuwe sneakers nodig. Die gaat hij met Willem zelf ontwerpen én maken, van vissenleer. De rubberen zool maken ze van afged...

27-05-2018 09:30

Potlood

De Proefkeuken - Potlood

Willem wil naar de kunstacademie en gaat aan de slag met een kunstwerk van potlood. Als zijn punt breekt besluiten Willem en Pieter om zelf een potlood te maken. Ze komen erachter dat een potlood niet van lood, maar van grafiet en klei word...

20-05-2018 09:25

Speaker

De Proefkeuken - Speaker

Pieter en Willem bouwen een megagrote speaker. Met een hele sterke magneet, veel koperdraad en karton maken ze een 'cone' die geluidsgolven creëert. Voor de perfecte Proefkeuken-beats gaat Pieter langs bij producer Brownie Dutch. Samen prod...

13-05-2018 09:45

Figuurworst

De Proefkeuken - Figuurworst

Waarom passen plakjes worst nooit goed op je boterham? Willem en Pieter besluiten een figuurworst te maken met exact dezelfde vorm als een snee brood. Pieter gaat naar de slachterij om varkensvlees te halen, ze laten een mal in de juiste vo...

06-05-2018 09:40

Patatje oorlog

De Proefkeuken - Patatje oorlog

Pieter en Willem willen patatje oorlog eten, of noem je het toch een frietje oorlog? Om friet, of patat, te maken hebben ze aardappelen en frituurvet nodig. Voor hun perfecte patatje oorlog haalt Pieter de juiste ingrediënten om mayonaise e...

29-04-2018 09:40

Wc-papier

De Proefkeuken - Wc-papier

Willem zit op de wc en komt erachter dat er nog maar één papiertje aan de wc-rol zit. Kak! Willem en Pieter besluiten om zelf wc-papier te maken. Voor papier heb je hout nodig. Maar hoe maak je zachte velletjes van een keiharde boomstam? Pi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Proefkeuken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Proefkeuken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Proefkeuken bij De Proefkeuken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Proefkeuken. Heb je een uitzending van De Proefkeuken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Proefkeuken gemist

Uitzending gemist van De Proefkeuken? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Proefkeuken, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Proefkeuken gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Proefkeuken? Hier kun je alle uitzendingen van De Proefkeuken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 50
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 08:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!