Programma gemist?

Pieter tijdens en Willem trekken met alles uit de op tv kast om een loempiawedstrijd naar te winnen. Pieter op tv staat op in een Nederlandse sawa en discussieert naar over pekingeend. van Willem maakt van eigenhandig rijstvellen en met frituurt in een wok. tijdens Wat vindt uit jurylid Pierre Wind van tijdens het met resultaat?

Willems overleden kat in het verdient een goddelijk graf: een piramide. het De van kat moet goed bewaard blijven de dus Pieter krijgt het met een lesje taxidermie. Bouwstenen een voor de piramide halen het ze met in een enorme met kalksteengroeve. Als Pieter in in het Rijksmuseum van Oudheden hoort een dat in piramides vaak een geplunderd werden, besluiten de jongens slimme de het boobytraps te bouwen.

Willem heeft in trek in een goedgevulde in bitterbal. Pieter naar gaat op het pad. Hij uit ontmoet een kalverboer, door ontdekt het beste de mosterdzaad en Alain Caron blijkt met goddelijke bouillon te een hebben. De krokante korst tijdens tijdens komt uit de tijdens beschuitbakkerij.

Pieter zit in door de gevangenis op tv en ontmoet daar van iemand die het hem inspireert om de een tatoeage te nemen. door Willem en uit hij verzamelen alles wat een je naar daarvoor nodig hebt: een in cactusprikker, inkt en door inspiratie. Ze de maken zelfs een tatoeëermachine met door vers een getrokken koperdraad. Ze vergeten alleen van nog iets: uit hygiëne.

Pieter Hulst met en Willem Voogd zijn een de het zat om elke met keer op te moeten op staan naar als ze wat willen drinken, dus het bouwen ze in een robotarm die het een op lekker koud blikje drinken naar uit hen toe op tv kan gooien. Een robot heeft op tv een motor nodig, uit dus gaat van Pieter langs bij een tijdens autofabriek. Voor de op tv op tv stroom bouwen ze hun naar eigen loodaccu en in een een pretpark uit leert Pieter door alles over bewegingen die robots in kunnen maken. Nu naar nog zorgen dat tijdens de robot op naar hún teken precies doet op tv wat tijdens zij willen, dan kunnen ze naar een eindelijk genieten van een heerlijk koud op tv drankje zonder op door te hoeven in staan.

Op de de hangplek met in het dorp komen Pieter tijdens en Willem twee op tv stoere jongens op tegen, die er heel op tv indrukwekkend uitzien met op hun blingbling. Dat tijdens wil Willem naar ook. Willem en Pieter ontdekken uit dat goud in het op oude computers en telefoons zit en door smelten het op tv om voor tijdens een gouden tand. Voor een van blinkende parel-oorbel kweken tijdens uit ze de oesters met die Pieter in Zeeland heeft opgevist. de een En Pieter gaat op tijdens zoek naar in een edelsteen in naar een groeve langs de Rijn met om er het vervolgens met edelsmid van Lotte een te gekke tijdens ring van op tv te maken. Zullen de met jongens uit het door dorp Willem nu ook de zien een staan?

Waarom op tv maken bijen honing en van hoe word tijdens je heerser op over een groot het bijenvolk? Willem en Pieter een leren van imker Piet hoe naar je op tv aan een bijenvolk komt. Ze met bouwen eigenhandig met een een koninklijke bijenkast en van leggen een tuin aan op met planten die de in lekkerste naar honing opleveren. Maar is op tv het wel oké om op tv honing van de bijen de van af te pakken, want het voor wie maken ze dat de de eigenlijk?

De tijdens fanatieke Willem kan door zijn woede niet op beheersen tijdens een potje op tv tennis tegen Pieter en een slaat in zijn racket kapot. Om het de potje af te op tv door kunnen maken zit er niets in anders op dan met een nieuw op tv racket te maken. op Ze ontdekken hoe ze beukenhout door kunnen buigen tot door een ronde het vorm, maken met snaren van op echte koeiendarmen en op leren van een op meesterspanner hoe ze de snaren moeten in spannen. Ze met maken tijdens zelfs van alpacawol op tv vilt voor op een met tennisbal.

Willem geeft een een goochelshow en wil een een spectaculaire truc de doen een waarbij hij een hamster tijdens laat verdwijnen. Voor deze met truc met heeft hij een op tv spiegel nodig. Een de spiegel is gemaakt door van glas. Pieter komt er op in in de glasfabriek achter met dat glas tijdens gemaakt wordt van op een speciaal soort zand: op tv zilverzand. Samen met Willem smelt met hij het glas met in een loeihete naar oven. Ze maken naar op de glasplaat schoon met zelf gedestilleerde de ammoniak en ontdekken op tv welke op tv gevaarlijke stoffen ze in nodig hebben om de spiegel uit het te laten spiegelen. En de dit alles net naar op tijd voor van de grote een goochelshow.

Pieter met heeft een date met in niemand minder dan Nienke van van de la Rive Box. Hij wil door goed voor de de dag komen en op tv heeft een daarvoor nieuwe sneakers met nodig. Die gaat hij het met Willem zelf ontwerpen een én maken, op van vissenleer. De rubberen in zool maken op ze van afgedankte autobanden uit in en om echt indruk door te maken op uit Nienke verwerkt Pieter naar lichtjes in de door zool. Dat kan niet op meer door misgaan met die tijdens date.

Willem in wil naar een de kunstacademie en gaat aan de naar op tv slag met een een kunstwerk van potlood. Als naar zijn punt breekt besluiten uit Willem en Pieter om op de zelf een potlood te op maken. Ze komen erachter een dat een potlood in niet van een lood, maar het van grafiet en klei wordt gemaakt. naar op En voor het op tv gummetje achterop het potlood gaat van Pieter van naar een kwekerij waar rubber op uit Russische paardenbloemen wordt naar een gehaald. Lukt het Willem om op door uit tijd een nieuwe naar tekening te maken van met zijn zelfgemaakte de potlood?

Pieter de en Willem bouwen een megagrote op tv speaker. Met een door hele naar sterke magneet, veel koperdraad op tv en door karton maken ze een 'cone' op die geluidsgolven met creëert. Voor het de perfecte Proefkeuken-beats naar gaat Pieter langs op bij producer Brownie uit Dutch. Samen produceren naar ze een hele tijdens vette track.

Waarom uit passen plakjes worst nooit naar goed op je boterham? de Willem en Pieter een besluiten tijdens een figuurworst te maken met het exact dezelfde vorm met als een snee in op brood. Pieter gaat naar op tv de slachterij om uit varkensvlees te tijdens halen, ze laten naar een mal in de juiste vorm op tv lassen, zorgen door ervoor dat de het vlees een mooie kleur op krijgt en plakken van het door vlees aan van elkaar met heuse naar vleeslijm. Maar welk figuurtje moet met er een nou op de worst komen door te de staan?

Pieter en Willem met willen patatje oorlog de eten, of noem naar in je het toch een frietje oorlog? uit op Om friet, of patat, te maken uit in hebben ze aardappelen met en frituurvet nodig. Voor de hun perfecte met patatje oorlog haalt Pieter de juiste de het ingrediënten om mayonaise en pindasaus van in te naar maken. En van uiteraard mag een uitje een ook niet naar ontbreken. Oorlog in een plastic op tv bakje.

Willem zit op in de wc van en komt uit erachter dat tijdens er nog maar één papiertje naar aan de wc-rol zit. uit Kak! Willem en van Pieter naar besluiten om zelf wc-papier te het een maken. Voor papier de heb je hout nodig. door Maar hoe maak je tijdens zachte de velletjes van een keiharde een boomstam? Pieter gaat in de de leer bij de van molenaar van een op op tv oude papiermolen en in ze zoeken uit hoe door je wc-papier de lekker zacht en soepel maakt. op Want Willem wil met uiteraard alleen het beste naar voor zijn naar billen.

mei 2021
06-10-2019 08:25

Loempia

De Proefkeuken - Loempia

Pieter en Willem trekken alles uit de kast om een loempiawedstrijd te winnen. Pieter staat in een Nederlandse sawa en discussieert over pekingeend. Willem maakt eigenhandig rijstvellen en frituurt in een wok. Wat vindt jurylid Pierre Wind v...

29-09-2019 08:25

Piramide

De Proefkeuken - Piramide

Willems overleden kat verdient een goddelijk graf: een piramide. De kat moet goed bewaard blijven dus Pieter krijgt een lesje taxidermie. Bouwstenen voor de piramide halen ze in een enorme kalksteengroeve. Als Pieter in het Rijksmuseum van ...

22-09-2019 08:25

Bitterbal

De Proefkeuken - Bitterbal

Willem heeft trek in een goedgevulde bitterbal. Pieter gaat op pad. Hij ontmoet een kalverboer, ontdekt het beste mosterdzaad en Alain Caron blijkt goddelijke bouillon te hebben. De krokante korst komt uit de beschuitbakkerij.

15-09-2019 08:25

Tattoo

De Proefkeuken - Tattoo

Pieter zit in de gevangenis en ontmoet daar iemand die hem inspireert om een tatoeage te nemen. Willem en hij verzamelen alles wat je daarvoor nodig hebt: een cactusprikker, inkt en inspiratie. Ze maken zelfs een tatoeëermachine met vers ge...

07-10-2018 10:20

Robotarm

De Proefkeuken - Robotarm

Pieter Hulst en Willem Voogd zijn het zat om elke keer op te moeten staan als ze wat willen drinken, dus bouwen ze een robotarm die een lekker koud blikje drinken naar hen toe kan gooien. Een robot heeft een motor nodig, dus gaat Pieter lan...

30-09-2018 10:15

Juwelen

De Proefkeuken - Juwelen

Op de hangplek in het dorp komen Pieter en Willem twee stoere jongens tegen, die er heel indrukwekkend uitzien met hun blingbling. Dat wil Willem ook. Willem en Pieter ontdekken dat goud in oude computers en telefoons zit en smelten het om ...

23-09-2018 10:20

Honing

De Proefkeuken - Honing

Waarom maken bijen honing en hoe word je heerser over een groot bijenvolk? Willem en Pieter leren van imker Piet hoe je aan een bijenvolk komt. Ze bouwen eigenhandig een koninklijke bijenkast en leggen een tuin aan met planten die de lekker...

16-09-2018 10:15

Tennisracket

De Proefkeuken - Tennisracket

De fanatieke Willem kan zijn woede niet beheersen tijdens een potje tennis tegen Pieter en slaat zijn racket kapot. Om het potje af te kunnen maken zit er niets anders op dan een nieuw racket te maken. Ze ontdekken hoe ze beukenhout kunnen ...

09-09-2018 10:20

Spiegel

De Proefkeuken - Spiegel

Willem geeft een goochelshow en wil een spectaculaire truc doen waarbij hij een hamster laat verdwijnen. Voor deze truc heeft hij een spiegel nodig. Een spiegel is gemaakt van glas. Pieter komt er in de glasfabriek achter dat glas gemaakt w...

02-09-2018 10:20

Sneaker

De Proefkeuken - Sneaker

Pieter heeft een date met niemand minder dan Nienke de la Rive Box. Hij wil goed voor de dag komen en heeft daarvoor nieuwe sneakers nodig. Die gaat hij met Willem zelf ontwerpen én maken, van vissenleer. De rubberen zool maken ze van afged...

27-05-2018 09:30

Potlood

De Proefkeuken - Potlood

Willem wil naar de kunstacademie en gaat aan de slag met een kunstwerk van potlood. Als zijn punt breekt besluiten Willem en Pieter om zelf een potlood te maken. Ze komen erachter dat een potlood niet van lood, maar van grafiet en klei word...

20-05-2018 09:25

Speaker

De Proefkeuken - Speaker

Pieter en Willem bouwen een megagrote speaker. Met een hele sterke magneet, veel koperdraad en karton maken ze een 'cone' die geluidsgolven creëert. Voor de perfecte Proefkeuken-beats gaat Pieter langs bij producer Brownie Dutch. Samen prod...

13-05-2018 09:45

Figuurworst

De Proefkeuken - Figuurworst

Waarom passen plakjes worst nooit goed op je boterham? Willem en Pieter besluiten een figuurworst te maken met exact dezelfde vorm als een snee brood. Pieter gaat naar de slachterij om varkensvlees te halen, ze laten een mal in de juiste vo...

06-05-2018 09:40

Patatje oorlog

De Proefkeuken - Patatje oorlog

Pieter en Willem willen patatje oorlog eten, of noem je het toch een frietje oorlog? Om friet, of patat, te maken hebben ze aardappelen en frituurvet nodig. Voor hun perfecte patatje oorlog haalt Pieter de juiste ingrediënten om mayonaise e...

29-04-2018 09:40

Wc-papier

De Proefkeuken - Wc-papier

Willem zit op de wc en komt erachter dat er nog maar één papiertje aan de wc-rol zit. Kak! Willem en Pieter besluiten om zelf wc-papier te maken. Voor papier heb je hout nodig. Maar hoe maak je zachte velletjes van een keiharde boomstam? Pi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Proefkeuken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Proefkeuken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Proefkeuken bij De Proefkeuken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Proefkeuken. Heb je een uitzending van De Proefkeuken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Proefkeuken gemist

Uitzending gemist van De Proefkeuken? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Proefkeuken, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Proefkeuken gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Proefkeuken? Hier kun je alle uitzendingen van De Proefkeuken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 50
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 08:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!