Programma gemist?

Pieter en Willem van gaan zeep in maken zodat Willem op tv schoon en gewassen naar in de verjaardag op tv van zijn oma kan. naar Ze tijdens ontdekken dat je vet de en as nodig naar hebt om zeep te op tv op tv maken. Willem wil niet alleen op tv schoon worden tijdens maar ook een zachte de huid krijgen door en ruiken tijdens naar zijn lievelingsgeur: frikandel. Bovendien op wil hij een zeep tijdens maken het die lekker met schuimt en dat alles het nog heel snel, want een de van verjaardag van zijn oma is uit al op aangebroken.

Voor een met speciale barbecue moeten Willem naar en Pieter een tijdens kalkoen aan tijdens het de spit regelen. Pieter naar komt met een levende van kalkoen aanzetten, met maar Willem vindt de het toch maar zielig in die te slachten. De oplossing? uit Een op vegetarische kalkoen! Veel vegetarisch door vlees wordt een van sojabonen uit gemaakt. Maar hoe maak je met van tijdens bonen vlees? En hoe geef je de het het de smaak van uit een lekkere het gebraden kalkoen?

Pieter en het Willem besluiten een verjaardagstaart tijdens door te bakken. En daar is een op uit hoop voor nodig! Ze karnen uit zure room naar tot boter, een gaan op zoek naar verse de aardbeien in naar de winter en ontdekken hoe op tv je marsepein maakt. een Maar voor wie een is die taart van nu van eigenlijk?

Pieter en het Willem proberen uit zelf een tijdens chocozoen te maken. op tv Eentje die zo groot mogelijk een is, want Pieter uit wil indruk van maken op een meisje. uit Ze proberen op uit te vinden tijdens hoe je van door cacaobonen chocolade van maakt. Ze maken suiker uit door enorme bieten en gaan in op op zoek naar de op juiste eieren om het het witte schuim te maken. op tv Alles voor de door perfecte naar zoen!

Waarom maken op tv we kaas eigenlijk in bijna van altijd van koeienmelk? Pieter van en Willem willen kaas maken op van een dier op tv waar uit ze nog nooit kaas van een zagen. Ze vinden met de een boerderij met tijdens kamelen. Is het mogelijk in om kamelenkaas het te maken?

Pieter en Willem uit proberen zelf tijdens chips met te maken. En dan niet naar chips uit een een zak, maar die in uit een koker; in van in die chipjes die allemaal exact met hetzelfde zijn. Hoe een kan dat eigenlijk? Worden een die uit identieke met op aardappelen gesneden? De jongens gaan op het zoek naar de een ideale aardappel, een persen de met juiste olie een en maken hun eigen paprikapoeder. de Lukt het het ze om allemaal identieke op chipjes te naar maken?

Pieter en Willem tijdens proberen tijdens kauwgomballen te maken. Ballen waarmee uit je enorme bellen tijdens kunt blazen. tijdens Alleen, waar het maak je in kauwgom van? Niemand die een de ingrediënten voor een in kauwgombal in de zijn keukenkastje heeft uit staan.

Pieter in Hulst en Willem van Voogd gaan naar proberen om de lekkernijen die met nooit iemand zelf maakt met toch een eigenhandig in elkaar op tv te sleutelen. tijdens Dit keer proberen ze hun door eigen drop te op maken.

Iedereen maakt oneindig in veel foto's een met zijn telefoon, op maar wat gebeurt er het precies als in je klikt? Willem en op tv Pieter uit besluiten hun het eigen fotocamera te tijdens gaan bouwen. Hoe het maak je eigenlijk een de lens en in waar vang je tijdens dat licht precies de mee op? Dat is niet in in een klik in en een een flits voor elkaar. De op tv jongens van op zoek naar tijdens het perfecte plaatje.

Willem en Pieter het het proberen een skateboard een helemaal zelf te maken. door Dat lijkt onmogelijk, maar het is de het niet! Ze schaven hout tot in hele dunne plakjes door op tv en ontdekken hoe het ze die met een plastic uit zak, naar wat lijm en een stofzuiger de tijdens juiste met vorm kunnen door geven. Ook smelten ze aluminium in van hun eigen metaalgieterij. naar Lege blikjes met vormen ze van om tot de assen door voor de het wielen.

Pieter en Willem een proberen hun op eigen met poedersoep te maken. Wonderlijk poeder uit een uit een zakje. Beetje water op tv erbij en van je hebt soep. Ongelooflijk! Maar in hoe maak je dat? van op tv Ze gaan op op tv zoek naar hun allerliefste smaken, ossenstaart op tv en een paddenstoelen. Alleen hoe droog door je een paddenstoel? op En hoe verpoeder je op naar een een stuk vlees? Maar door wat blijkt? De met smaak van de soep met komt vooral van een uit schimmels!

Pieter en de Willem proberen hun van eigen winegums te van maken. van Maar daar zit het normaal gesproken varkensgelatine in, door en dat eet op tv hun vegetarische buurmeisje niet. op Op op tv zoek naar een winegum zonder een dieren naar erin. Ze komen door terecht bij een zeewier-kwekerij, kun je het daar echt de snoep van maken? uit En naar waar smaakt een winegum eigenlijk naar? een Naar in wijn, of toch iets de heel door anders?

Pieter tijdens en Willem proberen hun eigen een kroepoek het te maken. Bekend door van de Chinees, maar met wat zit er van eigenlijk in? Garnalen met ontdekken ze. Maar daar op tv is Willem allergisch door voor. Ze gaan in op door zoek naar een andere manier naar met om kroepoek te maken, niet van tijdens garnalen, met maar van het andere kleine beestjes: een insecten!

Pieter en uit Willem proberen zelf vissticks op tv op tv te maken. Maar welke vis de zit met er eigenlijk in dat gekke een vierkantje staafje, en naar hoe maak je uit zo'n krokant laagje? met Ze belanden door op een vissersboot tijdens waar plotseling naar een gladde haai in het de net een belandt. Zouden ze daar een haaien-visstick tijdens van op tv kunnen maken?

Willem een en Pieter de eten een broodje het in een dönertent en zijn ervan het met overtuigd: dit willen met wij ook! Zelfgemaakte broodjes döner op tv kebab, maar welk op tv beest een zit er in die grote ronddraaiende de hompen vlees? op tv Voornamelijk lamsvlees uit blijkt. Maar die naar lammeren blijken er vreemd genoeg het toch uit te uit zien als schapen. in En hoe met blijft dat vlees eigenlijk van aan die een draaiende spies met hangen?

april 2018
22-04-2018 08:40

Zeep

De Proefkeuken - Zeep

Pieter en Willem gaan zeep maken zodat Willem schoon en gewassen naar de verjaardag van zijn oma kan. Ze ontdekken dat je vet en as nodig hebt om zeep te maken. Willem wil niet alleen schoon worden maar ook een zachte huid krijgen en ruiken...

15-04-2018 08:40

Vegetarische kalkoen

De Proefkeuken - Vegetarische kalkoen

Voor een speciale barbecue moeten Willem en Pieter een kalkoen aan het spit regelen. Pieter komt met een levende kalkoen aanzetten, maar Willem vindt het toch maar zielig die te slachten. De oplossing? Een vegetarische kalkoen! Veel vegetar...

08-04-2018 08:40

Taart

De Proefkeuken - Taart

Pieter en Willem besluiten een verjaardagstaart te bakken. En daar is een hoop voor nodig! Ze karnen zure room tot boter, gaan op zoek naar verse aardbeien in de winter en ontdekken hoe je marsepein maakt. Maar voor wie is die taart nu eige...

09-12-2017 13:50

Chocozoen

De Proefkeuken - Chocozoen

Pieter en Willem proberen zelf een chocozoen te maken. Eentje die zo groot mogelijk is, want Pieter wil indruk maken op een meisje. Ze proberen uit te vinden hoe je van cacaobonen chocolade maakt. Ze maken suiker uit enorme bieten en gaan o...

03-12-2017 16:40

Kaas

De Proefkeuken - Kaas

Waarom maken we kaas eigenlijk bijna altijd van koeienmelk? Pieter en Willem willen kaas maken van een dier waar ze nog nooit kaas van zagen. Ze vinden een boerderij met kamelen. Is het mogelijk om kamelenkaas te maken?

26-11-2017 13:50

Chips

De Proefkeuken - Chips

Pieter en Willem proberen zelf chips te maken. En dan niet chips uit een zak, maar die uit een koker; van die chipjes die allemaal exact hetzelfde zijn. Hoe kan dat eigenlijk? Worden die uit identieke aardappelen gesneden? De jongens gaan o...

26-11-2017 13:25

Kauwgom

De Proefkeuken - Kauwgom

Pieter en Willem proberen kauwgomballen te maken. Ballen waarmee je enorme bellen kunt blazen. Alleen, waar maak je kauwgom van? Niemand die de ingrediënten voor een kauwgombal in zijn keukenkastje heeft staan.

26-11-2017 13:00

Drop

De Proefkeuken - Drop

Pieter Hulst en Willem Voogd gaan proberen om de lekkernijen die nooit iemand zelf maakt toch eigenhandig in elkaar te sleutelen. Dit keer proberen ze hun eigen drop te maken.

25-11-2017 14:40

Fototoestel

De Proefkeuken - Fototoestel

Iedereen maakt oneindig veel foto's met zijn telefoon, maar wat gebeurt er precies als je klikt? Willem en Pieter besluiten hun eigen fotocamera te gaan bouwen. Hoe maak je eigenlijk een lens en waar vang je dat licht precies mee op? Dat is...

25-11-2017 14:10

Skateboard

De Proefkeuken - Skateboard

Willem en Pieter proberen een skateboard helemaal zelf te maken. Dat lijkt onmogelijk, maar is het niet! Ze schaven hout tot hele dunne plakjes en ontdekken hoe ze die met een plastic zak, wat lijm en een stofzuiger de juiste vorm kunnen ge...

19-11-2017 13:30

Poedersoep

De Proefkeuken - Poedersoep

Pieter en Willem proberen hun eigen poedersoep te maken. Wonderlijk poeder uit een zakje. Beetje water erbij en je hebt soep. Ongelooflijk! Maar hoe maak je dat? Ze gaan op zoek naar hun allerliefste smaken, ossenstaart en paddenstoelen. Al...

19-11-2017 13:05

Winegum

De Proefkeuken - Winegum

Pieter en Willem proberen hun eigen winegums te maken. Maar daar zit normaal gesproken varkensgelatine in, en dat eet hun vegetarische buurmeisje niet. Op zoek naar een winegum zonder dieren erin. Ze komen terecht bij een zeewier-kwekerij, ...

19-11-2017 12:40

Kroepoek

De Proefkeuken - Kroepoek

Pieter en Willem proberen hun eigen kroepoek te maken. Bekend van de Chinees, maar wat zit er eigenlijk in? Garnalen ontdekken ze. Maar daar is Willem allergisch voor. Ze gaan op zoek naar een andere manier om kroepoek te maken, niet van ga...

18-11-2017 14:40

Visstick

De Proefkeuken - Visstick

Pieter en Willem proberen zelf vissticks te maken. Maar welke vis zit er eigenlijk in dat gekke vierkantje staafje, en hoe maak je zo'n krokant laagje? Ze belanden op een vissersboot waar plotseling een gladde haai in het net belandt. Zoude...

12-11-2017 18:05

Döner kebab

De Proefkeuken - Döner kebab

Willem en Pieter eten een broodje in een dönertent en zijn ervan overtuigd: dit willen wij ook! Zelfgemaakte broodjes döner kebab, maar welk beest zit er in die grote ronddraaiende hompen vlees? Voornamelijk lamsvlees blijkt. Maar die lamme...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Proefkeuken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Proefkeuken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Proefkeuken bij De Proefkeuken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Proefkeuken. Heb je een uitzending van De Proefkeuken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Proefkeuken gemist

Uitzending gemist van De Proefkeuken? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Proefkeuken, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Proefkeuken gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Proefkeuken? Hier kun je alle uitzendingen van De Proefkeuken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 22-04-2018 om 08:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord