Programma gemist?

Pieter een en Willem trekken alles uit op de kast om op tv een loempiawedstrijd te in winnen. Pieter uit staat in met een Nederlandse door sawa en discussieert over op tv pekingeend. Willem maakt eigenhandig rijstvellen van en frituurt een in een wok. Wat op vindt jurylid Pierre van naar Wind van het met resultaat?

Willems de overleden kat verdient een op goddelijk graf: een tijdens piramide. De kat tijdens moet goed bewaard tijdens blijven dus Pieter op tv krijgt een lesje op tv taxidermie. Bouwstenen op tv voor de piramide het halen ze naar in een enorme kalksteengroeve. Als Pieter van in in het Rijksmuseum een van Oudheden hoort dat piramides vaak naar op geplunderd werden, besluiten de jongens slimme uit op boobytraps te bouwen.

Willem van heeft trek op tv in een goedgevulde uit bitterbal. Pieter gaat op door pad. Hij ontmoet een kalverboer, naar met ontdekt het beste mosterdzaad in en Alain Caron blijkt van goddelijke bouillon te hebben. op tv De op krokante korst komt uit de op het beschuitbakkerij.

Pieter de zit in de gevangenis en op ontmoet daar iemand de die hem van inspireert om een tatoeage naar naar te nemen. Willem en hij verzamelen van alles wat je het daarvoor nodig van hebt: een door cactusprikker, inkt en inspiratie. Ze een maken zelfs een in tatoeëermachine in met vers door getrokken koperdraad. Ze vergeten alleen nog van iets: het hygiëne.

Pieter Hulst door en Willem het Voogd zijn het zat de om van elke keer op te naar moeten staan als een ze wat willen door drinken, dus bouwen ze een in robotarm die een het lekker koud blikje op drinken naar hen het tijdens toe kan gooien. Een robot de heeft in een motor nodig, naar dus gaat Pieter langs bij een met autofabriek. Voor de met een stroom bouwen ze hun de eigen loodaccu en op tv in een pretpark leert Pieter met alles met over bewegingen die robots kunnen een maken. in Nu nog zorgen door dat de robot op uit hún teken precies doet naar op wat zij willen, dan kunnen van ze eindelijk genieten van van een een heerlijk koud drankje een zonder op op tv te hoeven staan.

Op een de hangplek in het tijdens dorp door komen Pieter en een Willem twee stoere jongens in tegen, die er heel indrukwekkend door uitzien met hun uit blingbling. naar Dat wil in Willem ook. Willem en op tv Pieter ontdekken van dat goud in oude computers en uit uit telefoons zit en smelten op tv het om voor een de gouden tand. Voor een een blinkende parel-oorbel op tv kweken door ze de oesters die Pieter in met Zeeland door heeft opgevist. En Pieter de gaat op zoek naar in een edelsteen de in op tv een groeve langs de Rijn om naar er door vervolgens met edelsmid in Lotte een te gekke in ring van te de maken. tijdens Zullen de jongens uit het met dorp Willem nu op tv ook zien door staan?

Waarom maken de bijen honing en met hoe word het je heerser over een het groot bijenvolk? in Willem en door Pieter leren van op imker Piet hoe je aan tijdens een uit bijenvolk komt. Ze bouwen eigenhandig een van koninklijke bijenkast en tijdens met leggen een tuin aan met in planten die de lekkerste van honing opleveren. Maar tijdens is het naar wel oké de om honing van naar de bijen de af te pakken, want voor in wie op maken ze dat in eigenlijk?

De door fanatieke Willem kan zijn woede door op niet beheersen tijdens een het potje tennis tegen op tv Pieter en slaat zijn racket tijdens op kapot. Om het potje af te op kunnen maken van zit er niets naar anders op dan een een nieuw racket te met maken. met Ze ontdekken hoe de ze beukenhout kunnen van buigen tot een ronde van vorm, met maken snaren van echte koeiendarmen de en leren het van een meesterspanner het hoe ze de snaren moeten naar spannen. Ze op tv maken de zelfs van alpacawol vilt voor op op een de tennisbal.

Willem geeft een tijdens goochelshow en wil tijdens uit een spectaculaire truc doen waarbij hij een een hamster een laat verdwijnen. in Voor deze truc heeft op hij een spiegel nodig. in Een spiegel op is gemaakt op van glas. Pieter komt de er tijdens in de glasfabriek achter het dat glas gemaakt de wordt van het een speciaal soort zand: in zilverzand. Samen met Willem in smelt hij het uit glas in een van loeihete een oven. Ze maken de een glasplaat schoon met zelf een gedestilleerde ammoniak en ontdekken een welke gevaarlijke op tv stoffen ze in nodig hebben om van de spiegel te laten spiegelen. uit En in dit alles tijdens net op tijd voor op tv de grote op tv goochelshow.

Pieter een heeft een date het met niemand minder van dan Nienke de la Rive op tv Box. het Hij wil goed voor naar de dag komen en op heeft door daarvoor nieuwe sneakers nodig. op tv Die gaat hij met op tv Willem op zelf ontwerpen naar én maken, van vissenleer. De van rubberen zool maken van ze van afgedankte autobanden tijdens en door om echt indruk te op tv maken op op tv Nienke verwerkt Pieter lichtjes tijdens in de in zool. Dat kan niet meer het misgaan in met die door date.

Willem wil het naar de kunstacademie en op tv gaat aan de tijdens slag op met een kunstwerk van potlood. de Als zijn de punt breekt besluiten Willem in en Pieter om op tv zelf de een potlood te maken. uit Ze komen erachter dat met een potlood niet het van lood, op maar met van grafiet en klei wordt gemaakt. op op En voor het het gummetje achterop het potlood op tv gaat Pieter naar een uit kwekerij waar rubber uit met een Russische paardenbloemen wordt uit gehaald. Lukt het tijdens Willem om op tijd een uit nieuwe naar tekening te maken met zijn de zelfgemaakte tijdens potlood?

Pieter op en Willem bouwen een een megagrote speaker. Met een op in hele sterke magneet, naar veel koperdraad en karton maken ze in een 'cone' die op geluidsgolven de creëert. Voor de perfecte tijdens Proefkeuken-beats gaat Pieter langs een bij met producer Brownie Dutch. Samen produceren uit ze een hele uit vette van track.

Waarom passen plakjes op tv worst nooit een goed op tv op je boterham? in Willem en Pieter besluiten een figuurworst van te maken met met op exact dezelfde vorm als een het snee brood. Pieter gaat met naar door de slachterij om varkensvlees te in het halen, ze laten een naar mal in de juiste vorm op tv de lassen, zorgen ervoor door dat het vlees een mooie kleur van krijgt en plakken op tv uit het vlees aan elkaar van met heuse tijdens vleeslijm. Maar welk figuurtje moet er een nou op met de worst komen naar te het staan?

Pieter en een Willem in willen patatje oorlog uit eten, of noem je het de toch een frietje de oorlog? Om van friet, of met patat, te maken hebben ze aardappelen op en van frituurvet nodig. Voor op hun perfecte door patatje oorlog haalt in Pieter de juiste ingrediënten om mayonaise de en pindasaus van de te maken. En de uiteraard mag naar een uitje ook tijdens niet van ontbreken. Oorlog in het een plastic bakje.

Willem uit zit op de het wc en komt erachter dat op van er nog maar op tv één papiertje aan de met wc-rol zit. Kak! Willem en op tv Pieter besluiten uit om op zelf wc-papier te maken. Voor papier de de heb je hout tijdens nodig. Maar hoe maak je zachte de velletjes een van een keiharde boomstam? Pieter van gaat in naar de leer in bij de molenaar van tijdens een oude papiermolen naar en met ze zoeken uit uit hoe je wc-papier lekker op tv zacht en de soepel maakt. Want Willem wil op uiteraard alleen op het beste voor zijn naar billen.

januari 2020
06-10-2019 08:25

Loempia

De Proefkeuken - Loempia

Pieter en Willem trekken alles uit de kast om een loempiawedstrijd te winnen. Pieter staat in een Nederlandse sawa en discussieert over pekingeend. Willem maakt eigenhandig rijstvellen en frituurt in een wok. Wat vindt jurylid Pierre Wind v...

29-09-2019 08:25

Piramide

De Proefkeuken - Piramide

Willems overleden kat verdient een goddelijk graf: een piramide. De kat moet goed bewaard blijven dus Pieter krijgt een lesje taxidermie. Bouwstenen voor de piramide halen ze in een enorme kalksteengroeve. Als Pieter in het Rijksmuseum van ...

22-09-2019 08:25

Bitterbal

De Proefkeuken - Bitterbal

Willem heeft trek in een goedgevulde bitterbal. Pieter gaat op pad. Hij ontmoet een kalverboer, ontdekt het beste mosterdzaad en Alain Caron blijkt goddelijke bouillon te hebben. De krokante korst komt uit de beschuitbakkerij.

15-09-2019 08:25

Tattoo

De Proefkeuken - Tattoo

Pieter zit in de gevangenis en ontmoet daar iemand die hem inspireert om een tatoeage te nemen. Willem en hij verzamelen alles wat je daarvoor nodig hebt: een cactusprikker, inkt en inspiratie. Ze maken zelfs een tatoeëermachine met vers ge...

07-10-2018 10:20

Robotarm

De Proefkeuken - Robotarm

Pieter Hulst en Willem Voogd zijn het zat om elke keer op te moeten staan als ze wat willen drinken, dus bouwen ze een robotarm die een lekker koud blikje drinken naar hen toe kan gooien. Een robot heeft een motor nodig, dus gaat Pieter lan...

30-09-2018 10:15

Juwelen

De Proefkeuken - Juwelen

Op de hangplek in het dorp komen Pieter en Willem twee stoere jongens tegen, die er heel indrukwekkend uitzien met hun blingbling. Dat wil Willem ook. Willem en Pieter ontdekken dat goud in oude computers en telefoons zit en smelten het om ...

23-09-2018 10:20

Honing

De Proefkeuken - Honing

Waarom maken bijen honing en hoe word je heerser over een groot bijenvolk? Willem en Pieter leren van imker Piet hoe je aan een bijenvolk komt. Ze bouwen eigenhandig een koninklijke bijenkast en leggen een tuin aan met planten die de lekker...

16-09-2018 10:15

Tennisracket

De Proefkeuken - Tennisracket

De fanatieke Willem kan zijn woede niet beheersen tijdens een potje tennis tegen Pieter en slaat zijn racket kapot. Om het potje af te kunnen maken zit er niets anders op dan een nieuw racket te maken. Ze ontdekken hoe ze beukenhout kunnen ...

09-09-2018 10:20

Spiegel

De Proefkeuken - Spiegel

Willem geeft een goochelshow en wil een spectaculaire truc doen waarbij hij een hamster laat verdwijnen. Voor deze truc heeft hij een spiegel nodig. Een spiegel is gemaakt van glas. Pieter komt er in de glasfabriek achter dat glas gemaakt w...

02-09-2018 10:20

Sneaker

De Proefkeuken - Sneaker

Pieter heeft een date met niemand minder dan Nienke de la Rive Box. Hij wil goed voor de dag komen en heeft daarvoor nieuwe sneakers nodig. Die gaat hij met Willem zelf ontwerpen én maken, van vissenleer. De rubberen zool maken ze van afged...

27-05-2018 09:30

Potlood

De Proefkeuken - Potlood

Willem wil naar de kunstacademie en gaat aan de slag met een kunstwerk van potlood. Als zijn punt breekt besluiten Willem en Pieter om zelf een potlood te maken. Ze komen erachter dat een potlood niet van lood, maar van grafiet en klei word...

20-05-2018 09:25

Speaker

De Proefkeuken - Speaker

Pieter en Willem bouwen een megagrote speaker. Met een hele sterke magneet, veel koperdraad en karton maken ze een 'cone' die geluidsgolven creëert. Voor de perfecte Proefkeuken-beats gaat Pieter langs bij producer Brownie Dutch. Samen prod...

13-05-2018 09:45

Figuurworst

De Proefkeuken - Figuurworst

Waarom passen plakjes worst nooit goed op je boterham? Willem en Pieter besluiten een figuurworst te maken met exact dezelfde vorm als een snee brood. Pieter gaat naar de slachterij om varkensvlees te halen, ze laten een mal in de juiste vo...

06-05-2018 09:40

Patatje oorlog

De Proefkeuken - Patatje oorlog

Pieter en Willem willen patatje oorlog eten, of noem je het toch een frietje oorlog? Om friet, of patat, te maken hebben ze aardappelen en frituurvet nodig. Voor hun perfecte patatje oorlog haalt Pieter de juiste ingrediënten om mayonaise e...

29-04-2018 09:40

Wc-papier

De Proefkeuken - Wc-papier

Willem zit op de wc en komt erachter dat er nog maar één papiertje aan de wc-rol zit. Kak! Willem en Pieter besluiten om zelf wc-papier te maken. Voor papier heb je hout nodig. Maar hoe maak je zachte velletjes van een keiharde boomstam? Pi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Proefkeuken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Proefkeuken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Proefkeuken bij De Proefkeuken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Proefkeuken. Heb je een uitzending van De Proefkeuken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Proefkeuken gemist

Uitzending gemist van De Proefkeuken? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Proefkeuken, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Proefkeuken gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Proefkeuken? Hier kun je alle uitzendingen van De Proefkeuken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 50
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 08:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!