Programma gemist?

Willem uit wil naar de kunstacademie op tv en gaat uit aan de slag van met een kunstwerk op van potlood. Als zijn op punt naar breekt besluiten Willem en met Pieter om op zelf een potlood te een maken. Ze van komen erachter dat een potlood niet naar van door lood, maar van op grafiet en een klei wordt gemaakt. een En voor het de gummetje achterop het potlood gaat Pieter in naar naar een kwekerij waar rubber op uit in Russische paardenbloemen wordt gehaald. Lukt tijdens het Willem om op uit tijd een nieuwe op tekening in te maken met zijn op zelfgemaakte uit potlood?

Pieter en Willem door bouwen tijdens een megagrote speaker. uit Met een het hele sterke magneet, veel koperdraad het en op karton maken ze op een 'cone' die de geluidsgolven creëert. Voor de perfecte Proefkeuken-beats met gaat Pieter uit langs op tv bij producer Brownie in Dutch. Samen produceren ze uit een hele vette door track.

Waarom door passen plakjes worst nooit op goed op je boterham? met het Willem en Pieter besluiten een een figuurworst uit te maken met exact dezelfde tijdens vorm als een op snee brood. Pieter gaat tijdens naar de slachterij uit om naar varkensvlees te van halen, ze laten in een mal in de juiste met vorm lassen, naar zorgen ervoor in dat het vlees een mooie kleur van op tv krijgt en plakken in het vlees aan elkaar met het heuse vleeslijm. Maar van welk figuurtje moet in er nou op met de worst komen tijdens te op tv staan?

Pieter tijdens en Willem willen patatje oorlog met eten, of noem tijdens je in het toch een tijdens frietje oorlog? Om friet, het of patat, op te maken hebben ze aardappelen door een en frituurvet nodig. Voor op hun perfecte patatje oorlog haalt naar Pieter de juiste met ingrediënten om uit mayonaise en pindasaus het van te maken. de En uiteraard mag naar een uitje ook in niet ontbreken. Oorlog in het een plastic met bakje.

Willem op tv zit op de wc en naar komt erachter dat in in er nog maar één papiertje met aan de in wc-rol zit. Kak! op tv Willem en op tv Pieter besluiten om zelf een wc-papier te de maken. Voor papier heb de je hout nodig. Maar hoe met maak je zachte op een velletjes van een keiharde op boomstam? Pieter gaat in uit de leer tijdens bij de molenaar van een uit oude papiermolen het en ze zoeken uit uit hoe je door wc-papier lekker op zacht en soepel maakt. Want naar in Willem wil uiteraard naar alleen het beste voor door zijn billen.

Pieter tijdens en Willem gaan zeep in maken zodat in Willem schoon en van gewassen naar de met verjaardag van zijn in oma kan. Ze ontdekken dat in je de vet en as van nodig hebt om zeep van te maken. een Willem wil niet alleen naar schoon worden maar uit ook een op tv zachte huid krijgen en door ruiken naar het zijn lievelingsgeur: frikandel. Bovendien op tv wil hij een met zeep naar maken die lekker schuimt en op dat alles in nog heel snel, want door de verjaardag van zijn de met oma is al met aangebroken.

Voor op tv een speciale barbecue naar moeten Willem op en Pieter een kalkoen aan met het spit in regelen. Pieter door komt met een tijdens levende kalkoen aanzetten, maar in Willem vindt het tijdens toch maar zielig die te naar slachten. op tv De oplossing? Een het vegetarische kalkoen! naar Veel vegetarisch vlees wordt de van sojabonen gemaakt. door Maar hoe maak een je van bonen het vlees? En door hoe geef je het de de smaak op tv van een lekkere gebraden met kalkoen?

Pieter en van Willem op tv besluiten een verjaardagstaart te op bakken. En in daar is een hoop voor met nodig! in Ze karnen zure uit room tot boter, gaan op zoek met naar het verse aardbeien in van de winter en de ontdekken hoe je marsepein maakt. tijdens Maar voor wie tijdens is die uit taart nu door eigenlijk?

Pieter en uit Willem proberen zelf tijdens een chocozoen tijdens te maken. Eentje op tv die zo groot uit mogelijk is, want Pieter wil naar indruk in maken op een van meisje. Ze proberen op uit te vinden hoe je op tv van het cacaobonen chocolade maakt. Ze maken een suiker uit op tv enorme bieten en tijdens gaan met op zoek naar de juiste van eieren om in het witte schuim te van maken. Alles op tv voor de perfecte op zoen!

Waarom maken we naar kaas eigenlijk in bijna altijd van op tv koeienmelk? Pieter en Willem in willen kaas van maken door van een dier waar een ze nog nooit op kaas van zagen. op Ze vinden een in boerderij met kamelen. Is door het mogelijk om met kamelenkaas te op tv maken?

Pieter op tv en Willem van proberen zelf chips het te maken. En dan op niet chips uit een tijdens zak, maar op die uit in een koker; van het die chipjes die allemaal een exact hetzelfde zijn. van Hoe kan dat met eigenlijk? Worden een die uit identieke uit aardappelen gesneden? De jongens gaan op het zoek naar de van ideale aardappel, naar persen de tijdens juiste olie en in maken hun de eigen paprikapoeder. Lukt de het ze om allemaal identieke chipjes door te een maken?

Pieter en Willem van proberen kauwgomballen het te een maken. Ballen waarmee je door enorme bellen van kunt blazen. Alleen, waar naar maak je van kauwgom van? Niemand die de de ingrediënten voor een kauwgombal met in zijn keukenkastje tijdens heeft uit staan.

Pieter Hulst met en Willem de Voogd gaan proberen in om de lekkernijen die nooit tijdens iemand zelf met maakt toch eigenhandig in in elkaar naar te sleutelen. Dit door keer proberen ze van hun eigen drop het te maken.

Iedereen door maakt oneindig het veel foto's met zijn naar telefoon, maar wat gebeurt uit er uit precies als je op klikt? Willem en Pieter besluiten naar hun in eigen fotocamera te gaan het bouwen. Hoe maak je eigenlijk in op een lens en naar waar vang je dat licht precies naar mee op? uit Dat is naar niet in een door klik en door een flits voor naar elkaar. De jongens op door zoek naar het op tv perfecte plaatje.

Willem en van Pieter proberen een op skateboard helemaal zelf te door maken. een Dat lijkt onmogelijk, maar is met het niet! Ze het schaven hout tot uit hele dunne van plakjes op en ontdekken hoe ze op die met op tv een plastic zak, wat lijm op tv en een stofzuiger de op juiste uit vorm kunnen met geven. Ook smelten ze in aluminium in hun door eigen metaalgieterij. Lege het blikjes vormen ze om tot met de uit assen voor op de wielen.

juli 2018
27-05-2018 09:30

Potlood

De Proefkeuken - Potlood

Willem wil naar de kunstacademie en gaat aan de slag met een kunstwerk van potlood. Als zijn punt breekt besluiten Willem en Pieter om zelf een potlood te maken. Ze komen erachter dat een potlood niet van lood, maar van grafiet en klei word...

20-05-2018 09:25

Speaker

De Proefkeuken - Speaker

Pieter en Willem bouwen een megagrote speaker. Met een hele sterke magneet, veel koperdraad en karton maken ze een 'cone' die geluidsgolven creëert. Voor de perfecte Proefkeuken-beats gaat Pieter langs bij producer Brownie Dutch. Samen prod...

13-05-2018 09:45

Figuurworst

De Proefkeuken - Figuurworst

Waarom passen plakjes worst nooit goed op je boterham? Willem en Pieter besluiten een figuurworst te maken met exact dezelfde vorm als een snee brood. Pieter gaat naar de slachterij om varkensvlees te halen, ze laten een mal in de juiste vo...

06-05-2018 09:40

Patatje oorlog

De Proefkeuken - Patatje oorlog

Pieter en Willem willen patatje oorlog eten, of noem je het toch een frietje oorlog? Om friet, of patat, te maken hebben ze aardappelen en frituurvet nodig. Voor hun perfecte patatje oorlog haalt Pieter de juiste ingrediënten om mayonaise e...

29-04-2018 09:40

Wc-papier

De Proefkeuken - Wc-papier

Willem zit op de wc en komt erachter dat er nog maar één papiertje aan de wc-rol zit. Kak! Willem en Pieter besluiten om zelf wc-papier te maken. Voor papier heb je hout nodig. Maar hoe maak je zachte velletjes van een keiharde boomstam? Pi...

22-04-2018 09:40

Zeep

De Proefkeuken - Zeep

Pieter en Willem gaan zeep maken zodat Willem schoon en gewassen naar de verjaardag van zijn oma kan. Ze ontdekken dat je vet en as nodig hebt om zeep te maken. Willem wil niet alleen schoon worden maar ook een zachte huid krijgen en ruiken...

15-04-2018 09:40

Vegetarische kalkoen

De Proefkeuken - Vegetarische kalkoen

Voor een speciale barbecue moeten Willem en Pieter een kalkoen aan het spit regelen. Pieter komt met een levende kalkoen aanzetten, maar Willem vindt het toch maar zielig die te slachten. De oplossing? Een vegetarische kalkoen! Veel vegetar...

08-04-2018 09:40

Taart

De Proefkeuken - Taart

Pieter en Willem besluiten een verjaardagstaart te bakken. En daar is een hoop voor nodig! Ze karnen zure room tot boter, gaan op zoek naar verse aardbeien in de winter en ontdekken hoe je marsepein maakt. Maar voor wie is die taart nu eige...

09-12-2017 13:50

Chocozoen

De Proefkeuken - Chocozoen

Pieter en Willem proberen zelf een chocozoen te maken. Eentje die zo groot mogelijk is, want Pieter wil indruk maken op een meisje. Ze proberen uit te vinden hoe je van cacaobonen chocolade maakt. Ze maken suiker uit enorme bieten en gaan o...

03-12-2017 16:40

Kaas

De Proefkeuken - Kaas

Waarom maken we kaas eigenlijk bijna altijd van koeienmelk? Pieter en Willem willen kaas maken van een dier waar ze nog nooit kaas van zagen. Ze vinden een boerderij met kamelen. Is het mogelijk om kamelenkaas te maken?

26-11-2017 13:50

Chips

De Proefkeuken - Chips

Pieter en Willem proberen zelf chips te maken. En dan niet chips uit een zak, maar die uit een koker; van die chipjes die allemaal exact hetzelfde zijn. Hoe kan dat eigenlijk? Worden die uit identieke aardappelen gesneden? De jongens gaan o...

26-11-2017 13:25

Kauwgom

De Proefkeuken - Kauwgom

Pieter en Willem proberen kauwgomballen te maken. Ballen waarmee je enorme bellen kunt blazen. Alleen, waar maak je kauwgom van? Niemand die de ingrediënten voor een kauwgombal in zijn keukenkastje heeft staan.

26-11-2017 13:00

Drop

De Proefkeuken - Drop

Pieter Hulst en Willem Voogd gaan proberen om de lekkernijen die nooit iemand zelf maakt toch eigenhandig in elkaar te sleutelen. Dit keer proberen ze hun eigen drop te maken.

25-11-2017 14:40

Fototoestel

De Proefkeuken - Fototoestel

Iedereen maakt oneindig veel foto's met zijn telefoon, maar wat gebeurt er precies als je klikt? Willem en Pieter besluiten hun eigen fotocamera te gaan bouwen. Hoe maak je eigenlijk een lens en waar vang je dat licht precies mee op? Dat is...

25-11-2017 14:10

Skateboard

De Proefkeuken - Skateboard

Willem en Pieter proberen een skateboard helemaal zelf te maken. Dat lijkt onmogelijk, maar is het niet! Ze schaven hout tot hele dunne plakjes en ontdekken hoe ze die met een plastic zak, wat lijm en een stofzuiger de juiste vorm kunnen ge...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Proefkeuken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Proefkeuken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Proefkeuken bij De Proefkeuken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Proefkeuken. Heb je een uitzending van De Proefkeuken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Proefkeuken gemist

Uitzending gemist van De Proefkeuken? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Proefkeuken, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Proefkeuken gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Proefkeuken? Hier kun je alle uitzendingen van De Proefkeuken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 27-05-2018 om 09:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord