Programma gemist?

Pieter met en Willem trekken alles met uit tijdens de kast om een loempiawedstrijd te in in winnen. Pieter staat in een Nederlandse het sawa en van discussieert over naar pekingeend. Willem het maakt eigenhandig rijstvellen van en frituurt in naar een wok. Wat door vindt jurylid Pierre de Wind van het in resultaat?

Willems het overleden kat verdient een door goddelijk graf: een piramide. het De kat moet uit een goed bewaard blijven dus het Pieter krijgt een lesje op tv taxidermie. Bouwstenen voor de het piramide in halen ze in een een enorme kalksteengroeve. Als Pieter met op in het Rijksmuseum van Oudheden hoort naar in dat piramides vaak geplunderd werden, op tv besluiten de jongens slimme op het boobytraps te bouwen.

Willem heeft in trek in een tijdens goedgevulde op tv bitterbal. Pieter gaat van op pad. Hij met ontmoet een kalverboer, ontdekt door het beste mosterdzaad en Alain het Caron van blijkt goddelijke het bouillon te hebben. De krokante korst met komt uit de uit tijdens beschuitbakkerij.

Pieter door zit in de gevangenis en tijdens ontmoet daar iemand uit die hem van inspireert om de een tatoeage te nemen. op tv Willem uit en hij verzamelen tijdens alles wat je op tv daarvoor nodig hebt: door een cactusprikker, inkt en het inspiratie. Ze maken in zelfs een de tatoeëermachine met vers getrokken koperdraad. Ze het vergeten alleen nog met iets: de hygiëne.

Pieter met Hulst en Willem door Voogd zijn tijdens het zat om op tv elke keer op de te moeten staan als ze wat tijdens met willen drinken, dus bouwen met ze een uit robotarm die een lekker koud het blikje drinken naar naar hen naar toe kan gooien. in Een robot heeft het een motor nodig, dus uit gaat Pieter langs op tv bij een op autofabriek. Voor de uit stroom bouwen ze hun eigen een loodaccu en in een van pretpark leert het Pieter van alles over bewegingen het die robots kunnen maken. Nu door nog zorgen dat de het robot op tv op hún teken precies doet door wat de zij willen, dan kunnen tijdens ze het eindelijk genieten van een heerlijk koud uit drankje in zonder op te hoeven in staan.

Op de de hangplek in het het dorp komen Pieter van en het Willem twee stoere jongens uit tegen, die er heel van indrukwekkend uitzien met door hun op blingbling. Dat wil het Willem ook. Willem en Pieter ontdekken door dat goud in met oude tijdens computers en telefoons zit door en op smelten het om voor naar een gouden tand. Voor het een blinkende parel-oorbel door kweken ze de van oesters die naar Pieter in Zeeland in heeft opgevist. En Pieter tijdens gaat op zoek met naar door een edelsteen in tijdens een groeve langs de de Rijn om er vervolgens met uit edelsmid Lotte door een te gekke ring van het van te maken. Zullen de uit jongens uit het in dorp Willem een nu ook zien de staan?

Waarom door maken bijen honing en hoe met met word je heerser over een groot in bijenvolk? Willem en het Pieter leren van in imker tijdens Piet hoe je van aan een uit bijenvolk komt. Ze bouwen door eigenhandig een tijdens koninklijke bijenkast en het leggen een tuin door aan met planten die de in lekkerste door honing opleveren. Maar is het naar wel oké om honing de van de bijen op af te tijdens pakken, uit want voor wie maken van ze dat door eigenlijk?

De fanatieke Willem op tv kan de zijn woede niet het beheersen tijdens een potje door tennis tegen tijdens Pieter en slaat zijn racket uit kapot. Om het in potje af te met kunnen in maken zit er een niets anders op dan een op nieuw het racket te maken. naar Ze ontdekken op tv hoe ze beukenhout in kunnen buigen tot een door ronde vorm, op maken snaren van echte op tv koeiendarmen en uit leren van een meesterspanner hoe een ze uit de snaren moeten spannen. Ze een maken zelfs met van alpacawol vilt een voor op een met tennisbal.

Willem geeft door een goochelshow en wil het de een spectaculaire truc doen waarbij naar hij een hamster laat op tv verdwijnen. de Voor deze een truc heeft hij door een spiegel nodig. Een spiegel is van gemaakt van in glas. naar Pieter komt er tijdens in de glasfabriek achter uit dat glas gemaakt uit wordt van een speciaal de soort zand: zilverzand. Samen op tv tijdens met Willem smelt hij een het glas in op een loeihete op tv oven. Ze maken de glasplaat schoon op tijdens met zelf gedestilleerde uit ammoniak en ontdekken welke naar gevaarlijke stoffen ze nodig hebben op om de spiegel naar te laten spiegelen. het En dit alles met net de op tijd voor de een grote het goochelshow.

Pieter met heeft een date met niemand een naar minder dan Nienke uit de la Rive Box. Hij wil door goed voor door de van dag komen en heeft op daarvoor nieuwe sneakers nodig. Die op tv een gaat hij met Willem op zelf ontwerpen én maken, een van vissenleer. De tijdens rubberen zool met maken ze van afgedankte autobanden met en om met echt van indruk te maken op Nienke op verwerkt Pieter lichtjes in tijdens een de zool. Dat kan niet op meer misgaan in met die in date.

Willem het wil naar de de kunstacademie en gaat een aan de slag een met een kunstwerk uit van potlood. het Als zijn punt breekt besluiten naar Willem en met Pieter om zelf een naar potlood te maken. Ze op komen erachter uit dat een potlood op tv niet van op tv lood, maar van van grafiet en op klei wordt gemaakt. En in voor het gummetje achterop door het door potlood gaat Pieter naar uit een kwekerij waar rubber uit tijdens Russische op paardenbloemen wordt gehaald. Lukt een het op Willem om op tijd een van nieuwe tekening te maken op met zijn naar zelfgemaakte in potlood?

Pieter met en Willem op tv bouwen een megagrote met speaker. Met een door hele sterke magneet, veel naar koperdraad en tijdens karton maken ze een 'cone' een die geluidsgolven creëert. Voor de op tv de perfecte Proefkeuken-beats gaat Pieter langs met naar bij producer Brownie Dutch. Samen produceren het ze een hele naar vette met track.

Waarom het passen plakjes worst nooit goed door op je boterham? tijdens Willem in en Pieter besluiten een een figuurworst te een maken met exact dezelfde naar vorm als een snee het brood. Pieter gaat de tijdens naar de slachterij om varkensvlees te op halen, op tv ze laten een mal in op de de juiste vorm op lassen, zorgen ervoor dat in het vlees een mooie op tv kleur krijgt en plakken uit het vlees op aan een elkaar met heuse vleeslijm. op tv Maar welk met figuurtje moet er uit nou op de worst een komen te van staan?

Pieter naar en Willem willen patatje oorlog van eten, of door noem je het het toch door een frietje oorlog? Om friet, of de patat, te maken een hebben ze aardappelen door en frituurvet op nodig. naar Voor hun perfecte in patatje oorlog haalt Pieter uit de juiste ingrediënten om het mayonaise in en pindasaus van op tv te maken. En in uiteraard mag een van uitje ook niet ontbreken. Oorlog in naar een plastic door bakje.

Willem een zit op de uit wc en komt erachter dat het er nog maar uit één papiertje aan van de in wc-rol zit. Kak! Willem en door Pieter uit besluiten om een zelf wc-papier te maken. met Voor papier de heb je hout nodig. Maar door hoe maak je het zachte velletjes van een naar keiharde boomstam? tijdens Pieter gaat de in de in leer bij de molenaar de van een door oude papiermolen en ze zoeken het uit hoe je op tv wc-papier lekker zacht en op tv soepel tijdens maakt. Want op Willem wil uiteraard alleen het beste het voor zijn tijdens billen.

november 2021
06-10-2019 08:25

Loempia

De Proefkeuken - Loempia

Pieter en Willem trekken alles uit de kast om een loempiawedstrijd te winnen. Pieter staat in een Nederlandse sawa en discussieert over pekingeend. Willem maakt eigenhandig rijstvellen en frituurt in een wok. Wat vindt jurylid Pierre Wind v...

29-09-2019 08:25

Piramide

De Proefkeuken - Piramide

Willems overleden kat verdient een goddelijk graf: een piramide. De kat moet goed bewaard blijven dus Pieter krijgt een lesje taxidermie. Bouwstenen voor de piramide halen ze in een enorme kalksteengroeve. Als Pieter in het Rijksmuseum van ...

22-09-2019 08:25

Bitterbal

De Proefkeuken - Bitterbal

Willem heeft trek in een goedgevulde bitterbal. Pieter gaat op pad. Hij ontmoet een kalverboer, ontdekt het beste mosterdzaad en Alain Caron blijkt goddelijke bouillon te hebben. De krokante korst komt uit de beschuitbakkerij.

15-09-2019 08:25

Tattoo

De Proefkeuken - Tattoo

Pieter zit in de gevangenis en ontmoet daar iemand die hem inspireert om een tatoeage te nemen. Willem en hij verzamelen alles wat je daarvoor nodig hebt: een cactusprikker, inkt en inspiratie. Ze maken zelfs een tatoeëermachine met vers ge...

07-10-2018 10:20

Robotarm

De Proefkeuken - Robotarm

Pieter Hulst en Willem Voogd zijn het zat om elke keer op te moeten staan als ze wat willen drinken, dus bouwen ze een robotarm die een lekker koud blikje drinken naar hen toe kan gooien. Een robot heeft een motor nodig, dus gaat Pieter lan...

30-09-2018 10:15

Juwelen

De Proefkeuken - Juwelen

Op de hangplek in het dorp komen Pieter en Willem twee stoere jongens tegen, die er heel indrukwekkend uitzien met hun blingbling. Dat wil Willem ook. Willem en Pieter ontdekken dat goud in oude computers en telefoons zit en smelten het om ...

23-09-2018 10:20

Honing

De Proefkeuken - Honing

Waarom maken bijen honing en hoe word je heerser over een groot bijenvolk? Willem en Pieter leren van imker Piet hoe je aan een bijenvolk komt. Ze bouwen eigenhandig een koninklijke bijenkast en leggen een tuin aan met planten die de lekker...

16-09-2018 10:15

Tennisracket

De Proefkeuken - Tennisracket

De fanatieke Willem kan zijn woede niet beheersen tijdens een potje tennis tegen Pieter en slaat zijn racket kapot. Om het potje af te kunnen maken zit er niets anders op dan een nieuw racket te maken. Ze ontdekken hoe ze beukenhout kunnen ...

09-09-2018 10:20

Spiegel

De Proefkeuken - Spiegel

Willem geeft een goochelshow en wil een spectaculaire truc doen waarbij hij een hamster laat verdwijnen. Voor deze truc heeft hij een spiegel nodig. Een spiegel is gemaakt van glas. Pieter komt er in de glasfabriek achter dat glas gemaakt w...

02-09-2018 10:20

Sneaker

De Proefkeuken - Sneaker

Pieter heeft een date met niemand minder dan Nienke de la Rive Box. Hij wil goed voor de dag komen en heeft daarvoor nieuwe sneakers nodig. Die gaat hij met Willem zelf ontwerpen én maken, van vissenleer. De rubberen zool maken ze van afged...

27-05-2018 09:30

Potlood

De Proefkeuken - Potlood

Willem wil naar de kunstacademie en gaat aan de slag met een kunstwerk van potlood. Als zijn punt breekt besluiten Willem en Pieter om zelf een potlood te maken. Ze komen erachter dat een potlood niet van lood, maar van grafiet en klei word...

20-05-2018 09:25

Speaker

De Proefkeuken - Speaker

Pieter en Willem bouwen een megagrote speaker. Met een hele sterke magneet, veel koperdraad en karton maken ze een 'cone' die geluidsgolven creëert. Voor de perfecte Proefkeuken-beats gaat Pieter langs bij producer Brownie Dutch. Samen prod...

13-05-2018 09:45

Figuurworst

De Proefkeuken - Figuurworst

Waarom passen plakjes worst nooit goed op je boterham? Willem en Pieter besluiten een figuurworst te maken met exact dezelfde vorm als een snee brood. Pieter gaat naar de slachterij om varkensvlees te halen, ze laten een mal in de juiste vo...

06-05-2018 09:40

Patatje oorlog

De Proefkeuken - Patatje oorlog

Pieter en Willem willen patatje oorlog eten, of noem je het toch een frietje oorlog? Om friet, of patat, te maken hebben ze aardappelen en frituurvet nodig. Voor hun perfecte patatje oorlog haalt Pieter de juiste ingrediënten om mayonaise e...

29-04-2018 09:40

Wc-papier

De Proefkeuken - Wc-papier

Willem zit op de wc en komt erachter dat er nog maar één papiertje aan de wc-rol zit. Kak! Willem en Pieter besluiten om zelf wc-papier te maken. Voor papier heb je hout nodig. Maar hoe maak je zachte velletjes van een keiharde boomstam? Pi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Proefkeuken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Proefkeuken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Proefkeuken bij De Proefkeuken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Proefkeuken. Heb je een uitzending van De Proefkeuken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Proefkeuken gemist

Uitzending gemist van De Proefkeuken? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Proefkeuken, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Proefkeuken gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Proefkeuken? Hier kun je alle uitzendingen van De Proefkeuken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 50
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 08:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!