Programma gemist?

Pieter door Hulst en tijdens Willem Voogd zijn van het zat om elke de keer op te in moeten staan als ze de wat met willen drinken, dus bouwen ze tijdens een op robotarm die een lekker koud het blikje het drinken naar hen op tv toe kan gooien. Een robot op tv heeft een motor nodig, het dus gaat door Pieter langs naar bij een autofabriek. Voor de op tv stroom bouwen op tv ze hun eigen met loodaccu in en in een pretpark op tv leert Pieter alles over in bewegingen die robots tijdens kunnen naar maken. Nu nog zorgen dat de het robot op hún van teken precies doet het wat op tv zij willen, op dan kunnen ze eindelijk genieten van het een heerlijk koud uit drankje in zonder op te hoeven de staan.

Op de hangplek op tv in het in dorp komen Pieter en op Willem twee stoere de tijdens jongens tegen, die tijdens er heel indrukwekkend tijdens uitzien met hun blingbling. Dat door wil Willem op tv ook. Willem in en Pieter ontdekken dat goud in met door oude computers en telefoons zit tijdens en smelten het om met het voor een gouden tand. uit Voor een blinkende parel-oorbel tijdens kweken tijdens ze de oesters die Pieter naar in Zeeland heeft in opgevist. met En Pieter gaat op zoek tijdens naar een het edelsteen in uit een groeve langs de met Rijn om er vervolgens met tijdens edelsmid uit Lotte een te gekke tijdens ring van te door maken. Zullen de door jongens uit naar het dorp Willem in nu ook naar zien staan?

Waarom in maken bijen honing en naar hoe word je heerser uit over een op tv groot bijenvolk? Willem het en Pieter leren een van op tv imker Piet hoe je aan met een bijenvolk komt. op Ze bouwen eigenhandig een door koninklijke bijenkast uit en leggen het een tuin uit aan met planten uit die de lekkerste de honing opleveren. Maar is het tijdens wel op tv oké om honing uit van de bijen af van te pakken, want uit voor wie maken ze dat van tijdens eigenlijk?

De fanatieke de Willem kan in zijn woede niet beheersen tijdens een een een potje tennis tegen Pieter en het slaat op zijn racket kapot. Om het van het potje af te kunnen maken zit uit er niets anders in op dan op tv een door nieuw racket te maken. Ze ontdekken een hoe ze uit beukenhout kunnen met buigen tot een ronde vorm, van maken door snaren van echte koeiendarmen en een leren van met een meesterspanner hoe ze naar met de snaren moeten van spannen. Ze maken zelfs van alpacawol een vilt voor door op een het tennisbal.

Willem op geeft een met goochelshow en wil met een spectaculaire truc met doen waarbij hij een een hamster laat tijdens verdwijnen. Voor deze truc van heeft hij op tv een spiegel nodig. door Een spiegel is gemaakt van naar glas. Pieter komt in er de in de glasfabriek achter dat een glas gemaakt met wordt van een op tv speciaal soort zand: zilverzand. Samen op met Willem een smelt hij uit het glas in het een loeihete oven. Ze maken met de met glasplaat schoon met het zelf gedestilleerde van ammoniak en ontdekken welke door gevaarlijke stoffen ze nodig hebben in om de met spiegel de te laten spiegelen. En naar dit alles van net op tijd op voor de grote een goochelshow.

Pieter van heeft een date met de niemand minder dan met Nienke de la tijdens Rive door Box. Hij wil naar goed voor de het dag komen en van heeft daarvoor nieuwe sneakers nodig. Die op tv gaat hij op met Willem met zelf ontwerpen én maken, van in vissenleer. De rubberen tijdens zool maken door ze van afgedankte tijdens autobanden naar en om echt indruk te een maken op Nienke op verwerkt Pieter lichtjes in door de zool. Dat een tijdens kan niet meer misgaan met op tv die op date.

Willem naar wil naar de in kunstacademie en door gaat aan de slag met een een tijdens kunstwerk van potlood. Als zijn punt met breekt een besluiten Willem en Pieter op om zelf een potlood in te op tv maken. Ze komen een erachter dat een potlood niet tijdens van lood, uit maar van grafiet en naar klei tijdens wordt gemaakt. En op tv voor het door gummetje achterop het een potlood gaat Pieter op naar een kwekerij waar rubber uit met Russische paardenbloemen van wordt gehaald. uit Lukt het Willem om op tijdens tijd een nieuwe een tekening te de maken met zijn zelfgemaakte op tijdens potlood?

Pieter in en Willem tijdens bouwen een megagrote speaker. Met op een hele sterke magneet, het veel koperdraad in en karton op tv maken ze uit een 'cone' die een geluidsgolven creëert. Voor de perfecte op Proefkeuken-beats gaat Pieter langs op bij producer Brownie tijdens in Dutch. Samen produceren ze met een hele vette uit track.

Waarom passen plakjes door worst nooit van goed uit op je boterham? Willem en Pieter in besluiten een een figuurworst van te maken met exact in dezelfde vorm in als een snee brood. Pieter gaat tijdens de naar de slachterij om varkensvlees op te halen, ze naar laten een mal in op de juiste vorm naar lassen, van zorgen ervoor dat het vlees in een de mooie kleur krijgt en plakken in het vlees door aan naar elkaar met heuse vleeslijm. Maar de welk figuurtje moet de er nou van op de in worst komen te van staan?

Pieter in en Willem willen patatje een oorlog eten, of noem door je het door toch een frietje een oorlog? van Om friet, of patat, te maken het hebben van ze aardappelen en naar frituurvet nodig. op tv Voor hun perfecte patatje oorlog met haalt Pieter van de juiste door ingrediënten om mayonaise en pindasaus op van te maken. het En uiteraard op mag een uitje een ook niet ontbreken. Oorlog naar in met een plastic bakje.

Willem zit op met de wc en een uit komt erachter dat er uit nog maar in één papiertje aan uit de wc-rol zit. Kak! Willem en de de Pieter besluiten om zelf wc-papier een te maken. Voor naar papier heb het je hout nodig. Maar hoe naar maak op tv je zachte velletjes van uit een keiharde op tv boomstam? Pieter gaat in naar de leer bij de met molenaar naar van een oude papiermolen en van ze zoeken op uit in hoe je wc-papier lekker uit zacht en naar soepel maakt. Want Willem het wil uiteraard alleen het beste op voor zijn tijdens billen.

Pieter en door Willem een gaan zeep maken zodat met Willem schoon door en gewassen naar de verjaardag een van zijn oma kan. de Ze de ontdekken dat je vet naar en as nodig hebt in om zeep te op maken. uit Willem wil niet alleen schoon een worden uit maar ook op tv een zachte huid de krijgen en ruiken van naar zijn lievelingsgeur: frikandel. Bovendien op tv wil hij een zeep door naar maken die lekker schuimt uit en dat alles nog heel de snel, het want de verjaardag van uit zijn de oma is al een aangebroken.

Voor door een speciale barbecue moeten Willem uit en Pieter op een op tv kalkoen aan het spit regelen. van Pieter komt uit met een levende met kalkoen aanzetten, maar het Willem vindt het van toch maar een zielig die te naar slachten. De oplossing? Een vegetarische met kalkoen! Veel vegetarisch naar vlees wordt van op sojabonen gemaakt. met Maar hoe maak je door van bonen vlees? En met hoe uit geef je het de smaak op tv van een lekkere van gebraden in kalkoen?

Pieter het en Willem besluiten met een verjaardagstaart te bakken. naar En daar op tv is een hoop voor de nodig! een Ze karnen zure room van tot boter, gaan op van zoek naar een verse aardbeien in de in winter en ontdekken in hoe je marsepein met maakt. Maar voor wie naar is die taart de nu het eigenlijk?

Pieter van en Willem proberen zelf op een chocozoen te in maken. Eentje tijdens die zo groot op tv mogelijk is, want Pieter van wil indruk maken een op een in meisje. Ze proberen uit te naar tijdens vinden hoe je van cacaobonen chocolade van maakt. Ze in maken op tv suiker uit enorme bieten en gaan door uit op zoek naar tijdens de juiste eieren om het het witte schuim uit te maken. Alles voor tijdens de perfecte met zoen!

december 2018
07-10-2018 10:20

Robotarm

De Proefkeuken - Robotarm

Pieter Hulst en Willem Voogd zijn het zat om elke keer op te moeten staan als ze wat willen drinken, dus bouwen ze een robotarm die een lekker koud blikje drinken naar hen toe kan gooien. Een robot heeft een motor nodig, dus gaat Pieter lan...

30-09-2018 10:15

Juwelen

De Proefkeuken - Juwelen

Op de hangplek in het dorp komen Pieter en Willem twee stoere jongens tegen, die er heel indrukwekkend uitzien met hun blingbling. Dat wil Willem ook. Willem en Pieter ontdekken dat goud in oude computers en telefoons zit en smelten het om ...

23-09-2018 10:20

Honing

De Proefkeuken - Honing

Waarom maken bijen honing en hoe word je heerser over een groot bijenvolk? Willem en Pieter leren van imker Piet hoe je aan een bijenvolk komt. Ze bouwen eigenhandig een koninklijke bijenkast en leggen een tuin aan met planten die de lekker...

16-09-2018 10:15

Tennisracket

De Proefkeuken - Tennisracket

De fanatieke Willem kan zijn woede niet beheersen tijdens een potje tennis tegen Pieter en slaat zijn racket kapot. Om het potje af te kunnen maken zit er niets anders op dan een nieuw racket te maken. Ze ontdekken hoe ze beukenhout kunnen ...

09-09-2018 10:20

Spiegel

De Proefkeuken - Spiegel

Willem geeft een goochelshow en wil een spectaculaire truc doen waarbij hij een hamster laat verdwijnen. Voor deze truc heeft hij een spiegel nodig. Een spiegel is gemaakt van glas. Pieter komt er in de glasfabriek achter dat glas gemaakt w...

02-09-2018 10:20

Sneaker

De Proefkeuken - Sneaker

Pieter heeft een date met niemand minder dan Nienke de la Rive Box. Hij wil goed voor de dag komen en heeft daarvoor nieuwe sneakers nodig. Die gaat hij met Willem zelf ontwerpen én maken, van vissenleer. De rubberen zool maken ze van afged...

27-05-2018 09:30

Potlood

De Proefkeuken - Potlood

Willem wil naar de kunstacademie en gaat aan de slag met een kunstwerk van potlood. Als zijn punt breekt besluiten Willem en Pieter om zelf een potlood te maken. Ze komen erachter dat een potlood niet van lood, maar van grafiet en klei word...

20-05-2018 09:25

Speaker

De Proefkeuken - Speaker

Pieter en Willem bouwen een megagrote speaker. Met een hele sterke magneet, veel koperdraad en karton maken ze een 'cone' die geluidsgolven creëert. Voor de perfecte Proefkeuken-beats gaat Pieter langs bij producer Brownie Dutch. Samen prod...

13-05-2018 09:45

Figuurworst

De Proefkeuken - Figuurworst

Waarom passen plakjes worst nooit goed op je boterham? Willem en Pieter besluiten een figuurworst te maken met exact dezelfde vorm als een snee brood. Pieter gaat naar de slachterij om varkensvlees te halen, ze laten een mal in de juiste vo...

06-05-2018 09:40

Patatje oorlog

De Proefkeuken - Patatje oorlog

Pieter en Willem willen patatje oorlog eten, of noem je het toch een frietje oorlog? Om friet, of patat, te maken hebben ze aardappelen en frituurvet nodig. Voor hun perfecte patatje oorlog haalt Pieter de juiste ingrediënten om mayonaise e...

29-04-2018 09:40

Wc-papier

De Proefkeuken - Wc-papier

Willem zit op de wc en komt erachter dat er nog maar één papiertje aan de wc-rol zit. Kak! Willem en Pieter besluiten om zelf wc-papier te maken. Voor papier heb je hout nodig. Maar hoe maak je zachte velletjes van een keiharde boomstam? Pi...

22-04-2018 09:40

Zeep

De Proefkeuken - Zeep

Pieter en Willem gaan zeep maken zodat Willem schoon en gewassen naar de verjaardag van zijn oma kan. Ze ontdekken dat je vet en as nodig hebt om zeep te maken. Willem wil niet alleen schoon worden maar ook een zachte huid krijgen en ruiken...

15-04-2018 09:40

Vegetarische kalkoen

De Proefkeuken - Vegetarische kalkoen

Voor een speciale barbecue moeten Willem en Pieter een kalkoen aan het spit regelen. Pieter komt met een levende kalkoen aanzetten, maar Willem vindt het toch maar zielig die te slachten. De oplossing? Een vegetarische kalkoen! Veel vegetar...

08-04-2018 09:40

Taart

De Proefkeuken - Taart

Pieter en Willem besluiten een verjaardagstaart te bakken. En daar is een hoop voor nodig! Ze karnen zure room tot boter, gaan op zoek naar verse aardbeien in de winter en ontdekken hoe je marsepein maakt. Maar voor wie is die taart nu eige...

09-12-2017 13:50

Chocozoen

De Proefkeuken - Chocozoen

Pieter en Willem proberen zelf een chocozoen te maken. Eentje die zo groot mogelijk is, want Pieter wil indruk maken op een meisje. Ze proberen uit te vinden hoe je van cacaobonen chocolade maakt. Ze maken suiker uit enorme bieten en gaan o...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Proefkeuken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Proefkeuken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Proefkeuken bij De Proefkeuken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Proefkeuken. Heb je een uitzending van De Proefkeuken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Proefkeuken gemist

Uitzending gemist van De Proefkeuken? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Proefkeuken, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Proefkeuken gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Proefkeuken? Hier kun je alle uitzendingen van De Proefkeuken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 46
  • Laatste uitzending op 07-10-2018 om 10:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord