Programma gemist?

Pieter en Willem tijdens trekken alles uit van de kast op tv om een loempiawedstrijd te uit winnen. de Pieter staat tijdens in een Nederlandse sawa en in discussieert over pekingeend. op tv Willem maakt van eigenhandig rijstvellen en frituurt de in een wok. een Wat vindt van jurylid Pierre met Wind van het tijdens resultaat?

Willems overleden kat van verdient een goddelijk naar graf: een piramide. het De kat met moet de goed bewaard blijven van dus Pieter krijgt een lesje de taxidermie. Bouwstenen door voor de piramide naar halen ze in een door enorme kalksteengroeve. Als naar Pieter van in het Rijksmuseum van Oudheden door hoort dat op tv piramides vaak geplunderd werden, naar besluiten naar de jongens slimme op boobytraps te bouwen.

Willem heeft trek van naar in een goedgevulde de bitterbal. Pieter gaat op de pad. Hij ontmoet een van kalverboer, ontdekt van het beste mosterdzaad het en Alain Caron blijkt uit goddelijke door bouillon te hebben. De krokante korst het komt naar uit de in beschuitbakkerij.

Pieter tijdens zit in de tijdens gevangenis en ontmoet daar door iemand die hem met inspireert om een de tatoeage te een nemen. Willem en tijdens hij verzamelen alles wat met je daarvoor uit nodig hebt: een in cactusprikker, inkt en inspiratie. de Ze maken zelfs een door tatoeëermachine met door vers getrokken koperdraad. door Ze vergeten alleen in nog iets: op tv hygiëne.

Pieter het Hulst en Willem Voogd een zijn het zat om met elke keer door op op te moeten staan als door ze wat willen drinken, dus de bouwen op tv ze een robotarm die van een naar lekker koud blikje op drinken naar hen op toe kan gooien. Een robot door heeft een motor nodig, in dus gaat Pieter op langs bij een tijdens autofabriek. Voor uit de stroom bouwen ze door hun eigen loodaccu in en in in een een pretpark leert Pieter de alles over bewegingen die robots kunnen in maken. op Nu nog zorgen dat de een robot naar op hún teken precies op doet wat zij willen, de dan kunnen ze op eindelijk tijdens genieten van de een heerlijk koud de drankje zonder op een te hoeven staan.

Op een de hangplek in het dorp met komen tijdens Pieter en Willem uit twee stoere jongens tegen, in die door er heel indrukwekkend de uitzien met hun blingbling. Dat wil in Willem ook. het Willem en Pieter ontdekken met dat goud in van van oude computers en telefoons zit in en uit smelten het om voor het een gouden tand. Voor een op tv op tv blinkende parel-oorbel kweken ze de op tv oesters door die Pieter in Zeeland op heeft opgevist. En op Pieter gaat op door zoek naar een edelsteen uit in in een groeve langs de Rijn om naar een er vervolgens met edelsmid het Lotte een te gekke ring de van in te maken. Zullen in de jongens uit het dorp tijdens op tv Willem nu ook zien de staan?

Waarom op tv maken bijen honing en hoe op tv uit word je heerser uit over een groot bijenvolk? op Willem en Pieter leren met van imker Piet door hoe op tv je aan een bijenvolk komt. in Ze bouwen eigenhandig een op tv koninklijke door bijenkast en leggen een door tuin aan met het planten die de de lekkerste honing op opleveren. Maar is het het wel oké de om honing van de het bijen door af te pakken, want voor naar wie maken ze dat op tv naar eigenlijk?

De op fanatieke Willem kan zijn op woede de niet beheersen tijdens een potje met tennis tegen van Pieter en slaat zijn racket tijdens kapot. met Om het potje af op te kunnen maken zit van er niets het anders op dan het een nieuw een racket te uit maken. Ze ontdekken hoe de ze beukenhout van kunnen buigen tot tijdens een ronde vorm, tijdens maken snaren van echte een koeiendarmen en door leren van een meesterspanner hoe ze met een de snaren moeten spannen. met Ze maken zelfs met van alpacawol vilt de voor op een naar tennisbal.

Willem geeft op een het goochelshow en wil een spectaculaire truc op tv doen waarbij hij op tv met een hamster laat op tv verdwijnen. Voor deze truc heeft hij naar een spiegel nodig. naar Een spiegel op tv is van gemaakt van glas. uit Pieter komt er in in de glasfabriek achter uit dat glas gemaakt wordt door van een speciaal soort naar zand: zilverzand. een Samen met Willem smelt uit hij het glas tijdens in op tv een loeihete oven. Ze door maken de glasplaat met schoon op met zelf gedestilleerde van ammoniak en ontdekken op tv welke gevaarlijke stoffen ze nodig op hebben om op tv de spiegel te laten naar spiegelen. En op tv dit alles net een op tijd voor op tv de grote op goochelshow.

Pieter heeft op tv een date met niemand door een minder dan Nienke de door la Rive Box. uit Hij wil goed van voor de dag komen naar en heeft daarvoor nieuwe op sneakers nodig. met Die gaat naar hij met Willem zelf op ontwerpen op tv én maken, van uit vissenleer. De rubberen zool op tv maken ze uit van afgedankte autobanden en om in echt indruk naar te maken in op Nienke verwerkt Pieter lichtjes in uit de van zool. Dat in kan niet meer misgaan op met die van date.

Willem wil naar tijdens de de kunstacademie en gaat aan het de slag met een tijdens kunstwerk van potlood. uit Als met zijn punt breekt besluiten Willem naar en Pieter met om de zelf een potlood te op tv maken. Ze met komen erachter dat de een potlood niet van van lood, maar van grafiet van en klei wordt het gemaakt. En met voor het gummetje het achterop het op potlood gaat Pieter naar een met kwekerij waar rubber op uit op tv Russische paardenbloemen wordt uit gehaald. Lukt het Willem om de op tijd een nieuwe uit tekening in te maken met zijn zelfgemaakte door een potlood?

Pieter en Willem door het bouwen een megagrote het speaker. Met een hele sterke het magneet, veel van koperdraad en karton maken in ze een 'cone' op die geluidsgolven met creëert. Voor de perfecte in Proefkeuken-beats gaat Pieter tijdens langs bij tijdens producer Brownie op Dutch. Samen produceren ze een de hele vette in track.

Waarom passen in plakjes worst nooit goed in op het je boterham? Willem en Pieter een een besluiten een figuurworst te maken met op tv exact tijdens dezelfde vorm als een snee uit brood. naar Pieter gaat naar in de slachterij om het varkensvlees te halen, ze op laten de een mal in de juiste van vorm het lassen, zorgen ervoor dat het het vlees een mooie in kleur krijgt naar en plakken het vlees de aan elkaar met heuse door vleeslijm. Maar op welk op figuurtje moet er nou op de in in worst komen te op staan?

Pieter uit en Willem willen patatje het oorlog eten, of op tv noem je op het toch een uit frietje oorlog? in Om friet, of patat, tijdens te maken hebben ze aardappelen op en frituurvet nodig. een met Voor hun perfecte patatje door oorlog haalt Pieter de de juiste ingrediënten de om mayonaise en pindasaus op tv van te maken. En van uiteraard door mag een uitje ook een niet ontbreken. naar Oorlog in een plastic de bakje.

Willem een zit op de op tv wc en een komt erachter dat er nog de maar één papiertje op tv aan tijdens de wc-rol zit. Kak! Willem en uit Pieter besluiten om een op zelf wc-papier te maken. Voor papier het heb je hout tijdens nodig. Maar tijdens hoe maak je zachte op velletjes van een het keiharde op boomstam? Pieter gaat in de op tv met leer bij de naar molenaar van een op oude papiermolen en ze zoeken het uit hoe naar je wc-papier lekker zacht op en soepel maakt. naar Want Willem naar wil uiteraard alleen in het beste voor zijn de billen.

september 2020
06-10-2019 08:25

Loempia

De Proefkeuken - Loempia

Pieter en Willem trekken alles uit de kast om een loempiawedstrijd te winnen. Pieter staat in een Nederlandse sawa en discussieert over pekingeend. Willem maakt eigenhandig rijstvellen en frituurt in een wok. Wat vindt jurylid Pierre Wind v...

29-09-2019 08:25

Piramide

De Proefkeuken - Piramide

Willems overleden kat verdient een goddelijk graf: een piramide. De kat moet goed bewaard blijven dus Pieter krijgt een lesje taxidermie. Bouwstenen voor de piramide halen ze in een enorme kalksteengroeve. Als Pieter in het Rijksmuseum van ...

22-09-2019 08:25

Bitterbal

De Proefkeuken - Bitterbal

Willem heeft trek in een goedgevulde bitterbal. Pieter gaat op pad. Hij ontmoet een kalverboer, ontdekt het beste mosterdzaad en Alain Caron blijkt goddelijke bouillon te hebben. De krokante korst komt uit de beschuitbakkerij.

15-09-2019 08:25

Tattoo

De Proefkeuken - Tattoo

Pieter zit in de gevangenis en ontmoet daar iemand die hem inspireert om een tatoeage te nemen. Willem en hij verzamelen alles wat je daarvoor nodig hebt: een cactusprikker, inkt en inspiratie. Ze maken zelfs een tatoeëermachine met vers ge...

07-10-2018 10:20

Robotarm

De Proefkeuken - Robotarm

Pieter Hulst en Willem Voogd zijn het zat om elke keer op te moeten staan als ze wat willen drinken, dus bouwen ze een robotarm die een lekker koud blikje drinken naar hen toe kan gooien. Een robot heeft een motor nodig, dus gaat Pieter lan...

30-09-2018 10:15

Juwelen

De Proefkeuken - Juwelen

Op de hangplek in het dorp komen Pieter en Willem twee stoere jongens tegen, die er heel indrukwekkend uitzien met hun blingbling. Dat wil Willem ook. Willem en Pieter ontdekken dat goud in oude computers en telefoons zit en smelten het om ...

23-09-2018 10:20

Honing

De Proefkeuken - Honing

Waarom maken bijen honing en hoe word je heerser over een groot bijenvolk? Willem en Pieter leren van imker Piet hoe je aan een bijenvolk komt. Ze bouwen eigenhandig een koninklijke bijenkast en leggen een tuin aan met planten die de lekker...

16-09-2018 10:15

Tennisracket

De Proefkeuken - Tennisracket

De fanatieke Willem kan zijn woede niet beheersen tijdens een potje tennis tegen Pieter en slaat zijn racket kapot. Om het potje af te kunnen maken zit er niets anders op dan een nieuw racket te maken. Ze ontdekken hoe ze beukenhout kunnen ...

09-09-2018 10:20

Spiegel

De Proefkeuken - Spiegel

Willem geeft een goochelshow en wil een spectaculaire truc doen waarbij hij een hamster laat verdwijnen. Voor deze truc heeft hij een spiegel nodig. Een spiegel is gemaakt van glas. Pieter komt er in de glasfabriek achter dat glas gemaakt w...

02-09-2018 10:20

Sneaker

De Proefkeuken - Sneaker

Pieter heeft een date met niemand minder dan Nienke de la Rive Box. Hij wil goed voor de dag komen en heeft daarvoor nieuwe sneakers nodig. Die gaat hij met Willem zelf ontwerpen én maken, van vissenleer. De rubberen zool maken ze van afged...

27-05-2018 09:30

Potlood

De Proefkeuken - Potlood

Willem wil naar de kunstacademie en gaat aan de slag met een kunstwerk van potlood. Als zijn punt breekt besluiten Willem en Pieter om zelf een potlood te maken. Ze komen erachter dat een potlood niet van lood, maar van grafiet en klei word...

20-05-2018 09:25

Speaker

De Proefkeuken - Speaker

Pieter en Willem bouwen een megagrote speaker. Met een hele sterke magneet, veel koperdraad en karton maken ze een 'cone' die geluidsgolven creëert. Voor de perfecte Proefkeuken-beats gaat Pieter langs bij producer Brownie Dutch. Samen prod...

13-05-2018 09:45

Figuurworst

De Proefkeuken - Figuurworst

Waarom passen plakjes worst nooit goed op je boterham? Willem en Pieter besluiten een figuurworst te maken met exact dezelfde vorm als een snee brood. Pieter gaat naar de slachterij om varkensvlees te halen, ze laten een mal in de juiste vo...

06-05-2018 09:40

Patatje oorlog

De Proefkeuken - Patatje oorlog

Pieter en Willem willen patatje oorlog eten, of noem je het toch een frietje oorlog? Om friet, of patat, te maken hebben ze aardappelen en frituurvet nodig. Voor hun perfecte patatje oorlog haalt Pieter de juiste ingrediënten om mayonaise e...

29-04-2018 09:40

Wc-papier

De Proefkeuken - Wc-papier

Willem zit op de wc en komt erachter dat er nog maar één papiertje aan de wc-rol zit. Kak! Willem en Pieter besluiten om zelf wc-papier te maken. Voor papier heb je hout nodig. Maar hoe maak je zachte velletjes van een keiharde boomstam? Pi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Proefkeuken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Proefkeuken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Proefkeuken bij De Proefkeuken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Proefkeuken. Heb je een uitzending van De Proefkeuken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Proefkeuken gemist

Uitzending gemist van De Proefkeuken? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Proefkeuken, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van De Proefkeuken gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Proefkeuken? Hier kun je alle uitzendingen van De Proefkeuken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 50
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 08:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!