Programma gemist?

Een reis door de met 60 jaar archief van de het Nederlandse Filmacademie. Zes filmmakers, in één uit op tv ieder decennium, reflecteren een op hun van eigen afstudeerfilm van en vertellen over de jeugdige een ambitie die elk een van met hen dreef.

Donorarts met Jan Karbaat leidde in de door een jaren tachtig en negentig van de grootste vruchtbaarheidskliniek van Nederland. door uit In mei 2017 werd in duidelijk dat de arts in de het geheim de zijn eigen zaad met gebruikte om vrouwen zwanger een te maken. Wat door betekent dit de voor de van moeders en op tv de kinderen?

Een documentaire over van drie steracteurs uit het de Congolese van soapwereld. Enerzijds bouwen zij in met veel overtuiging tijdens een nieuw de bestaan van op in Europa, anderzijds op zijn ze voor hun fans op tv hét gezicht van naar de op tv typisch Congolese verhalen uit de de soap. uit Weten ze evenwicht te het vinden in deze uitzonderlijke op tv op dynamiek?

Het uit nieuws dat zijn in moeder ernstig ziek is, op tv drijft tijdens filmmaker Roy Seerden in de nacht in, door steeds verder weg van het van dagelijks bestaan. Zijn vroegere tijdens buurman van Antoine passeert het het pad van tijdens zijn gedachten. Gedreven de door het mysterie gaat een Roy naar hem op door zoek.

De 18-jarige uit Sofie wil graag op tv op kamers in Amsterdam op tv en moet het daarvoor van hospiteren. Steeds opnieuw moet het ze de uit bewoners van een studentenhuis in ervan zien in te overtuigen dat zij de het meest geschikte met kandidaat is naar voor de vrijgekomen kamer. het De concurrentie is op tv moordend en een de bewoners zijn meedogenloos. Wie op worden door met de groep tijdens geaccepteerd en wie worden afgewezen? in Hoe ver gaan op de tijdens kandidaten? In de wereld in van het hospiteren naar wordt het uiterste gevraagd naar van iemands met zelfbewustzijn. Wat door doet dat proces van door oordelen en beoordeeld worden met met een Sofie?

Marijke werkt in op tv een fijne bibliotheek uit en komt door door op een error op in haar computer in een mysterieuze het digitale wereld waarin ze de de avonturen uit in haar boeken met in het echt kan uit beleven. de Alleen wanneer ze door van de monteur weer in wordt tijdens teruggezet in haar bibliotheek, is de haar bibliotheek een niet meer zo door mooi als hij was. van Ze wil nog maar het één van ding en dat uit is terug!

Designermode verschaft status in aan het Nederlands-Marokkaanse jongeren het en zo kopen naar ze hun zelfvertrouwen, tijdens maar het sleurt op tv hen ook mee in een het vicieuze cirkel van groepsdruk. door Deze documentaire onderzoekt een welke impact het dit heeft op op hun door leven en waar de naar jongeren nu echt op naar verlangen.

Het het verhaal van naar de Russische Masha een Osipova die op jonge leeftijd met een traumatische gebeurtenis op meemaakt die haar van voor het leven van vormt: uit ze wordt in de de Sovjettijd in Rusland met naar kindersanatoria gestuurd. uit Een klinisch onderkomen de waar Masha en door veel andere van kinderen allerlei obscure gezondheidsbehandelingen ondergaan. Kinderen uit worden er meerdere met malen en naar voor uit langere periodes bij naar hun ouders weggehouden. Masha gaat het terug naar een wereld naar waar ze geen op warme herinneringen aan met heeft en confronteert op tv door haar ouders met de naar vraag waarom ze haar op tv dat hebben door aangedaan.

We gaan op door pad met van Abu Adnan, naar die als Syrische vluchteling naar de Nederland kwam. Met met een Arabische door variant op de SRV-bus naar het doorkruist hij het land en door verkoopt hij levensmiddelen aan door andere Syriërs. de Via de het bus krijgen we een inkijkje op tv in de door Syrische gemeenschap. Hoe bouwen van ze een hier op nieuw het leven op? op tv Abu Adnan en andere op tv Syriërs werken aan op tv een nieuw bestaan, naar omdat ze het leven, de en vooral een dat van hun kinderen, naar willen beschermen. Deze tijdens start brengt in worstelingen met tijdens zich mee, terwijl ze ook in nog worstelen tijdens met wat, of wie, de ze achterlieten, en een hun recente verleden de met zich een meedragen.

In de de film naar #tagged verliest Elise de van controle over haar online-leven en van haar telefoon het verandert van beste het vriend in haar ergste in op tv vijand.

In de uit film Turn it around van trekt de een 15-jarige van Bram de aandacht van naar veel mooie meiden, maar door Bram heeft geen oog op in voor hen. Wel voor de van mooie, iets naar oudere Florian een op de dansvloer. Het is liefde uit op het eerste met gezicht, uit maar niemand weet het dat Bram homo tijdens is.

Vijf jongensdromen. Eén uit glamrockband. Ondanks bloed, uit zweet en met tranen weten naar de Rectum Raiders maar niet op op door te breken. Maker Dennis Alink het volgt de band door in hun zoektocht van naar de succes en erkenning een en geeft inkijk in de een uit onderlinge strijd met hun identiteit en met door elkaars verwachtingen. De worstelingen en teleurstellingen in het van de bandleden in tonen een parallel met die op van veel op tv millennials.

juli 2019
07-10-2018 23:20

Time After Time - De Nederlandse Filmacademie presenteert

3LAB - Time After Time - De Nederlandse Filmacademie presenteert

Een reis door 60 jaar archief van de Nederlandse Filmacademie. Zes filmmakers, één uit ieder decennium, reflecteren op hun eigen afstudeerfilm en vertellen over de jeugdige ambitie die elk van hen dreef.

30-09-2018 23:20

Het zaad van Karbaat

3LAB - Het zaad van Karbaat

Donorarts Jan Karbaat leidde in de jaren tachtig en negentig de grootste vruchtbaarheidskliniek van Nederland. In mei 2017 werd duidelijk dat de arts in het geheim zijn eigen zaad gebruikte om vrouwen zwanger te maken. Wat betekent dit voor...

10-09-2018 00:00

The soap of life

3LAB - The soap of life

Een documentaire over drie steracteurs uit de Congolese soapwereld. Enerzijds bouwen zij met veel overtuiging een nieuw bestaan op in Europa, anderzijds zijn ze voor hun fans hét gezicht van de typisch Congolese verhalen uit de soap. Weten ...

02-09-2018 23:35

At Midnight Plays a Dancetune

3LAB - At Midnight Plays a Dancetune

Het nieuws dat zijn moeder ernstig ziek is, drijft filmmaker Roy Seerden de nacht in, steeds verder weg van het dagelijks bestaan. Zijn vroegere buurman Antoine passeert het pad van zijn gedachten. Gedreven door het mysterie gaat Roy naar h...

27-08-2018 23:45

Helaas ben je het niet geworden

3LAB - Helaas ben je het niet geworden

De 18-jarige Sofie wil graag op kamers in Amsterdam en moet daarvoor hospiteren. Steeds opnieuw moet ze de bewoners van een studentenhuis ervan zien te overtuigen dat zij de meest geschikte kandidaat is voor de vrijgekomen kamer. De concurr...

19-08-2018 23:30

Library of Things

3LAB - Library of Things

Marijke werkt in een fijne bibliotheek en komt door een error op haar computer in een mysterieuze digitale wereld waarin ze de avonturen uit haar boeken in het echt kan beleven. Alleen wanneer ze door de monteur weer wordt teruggezet in haa...

15-07-2018 23:35

Mocromode

3LAB - Mocromode

Designermode verschaft status aan Nederlands-Marokkaanse jongeren en zo kopen ze hun zelfvertrouwen, maar het sleurt hen ook mee in een vicieuze cirkel van groepsdruk. Deze documentaire onderzoekt welke impact dit heeft op hun leven en waar...

03-06-2018 23:15

Sanatorium

3LAB - Sanatorium

Het verhaal van de Russische Masha Osipova die op jonge leeftijd een traumatische gebeurtenis meemaakt die haar voor het leven vormt: ze wordt in de Sovjettijd in Rusland naar kindersanatoria gestuurd. Een klinisch onderkomen waar Masha en ...

27-05-2018 23:05

Halalbus

3LAB - Halalbus

We gaan op pad met Abu Adnan, die als Syrische vluchteling naar Nederland kwam. Met een Arabische variant op de SRV-bus doorkruist hij het land en verkoopt hij levensmiddelen aan andere Syriërs. Via de bus krijgen we een inkijkje in de Syri...

20-05-2018 23:15

3LAB

3LAB - 3LAB

Uitzending gemist van 3LAB? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3LAB, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3LAB gemist? Kijk deze dan hier terug!

13-05-2018 23:20

3LAB

3LAB - 3LAB

Uitzending gemist van 3LAB? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3LAB, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3LAB gemist? Kijk deze dan hier terug!

29-04-2018 23:20

3LAB

3LAB - 3LAB

Uitzending gemist van 3LAB? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3LAB, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3LAB gemist? Kijk deze dan hier terug!

22-04-2018 23:20

3LAB

3LAB - 3LAB

In de film #tagged verliest Elise de controle over haar online-leven en haar telefoon verandert van beste vriend in haar ergste vijand.

15-04-2018 23:20

3LAB

3LAB - 3LAB

In de film Turn it around trekt de 15-jarige Bram de aandacht van veel mooie meiden, maar Bram heeft geen oog voor hen. Wel voor de mooie, iets oudere Florian op de dansvloer. Het is liefde op het eerste gezicht, maar niemand weet dat Bram ...

08-04-2018 23:10

Goin' Rectal

3LAB - Goin' Rectal

Vijf jongensdromen. Eén glamrockband. Ondanks bloed, zweet en tranen weten de Rectum Raiders maar niet door te breken. Maker Dennis Alink volgt de band in hun zoektocht naar succes en erkenning en geeft inkijk in de onderlinge strijd met hu...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3LAB gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3LAB de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3LAB bij 3LAB liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3LAB. Heb je een uitzending van 3LAB gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3LAB gemist

Uitzending gemist van 3LAB? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3LAB, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3LAB gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3LAB? Hier kun je alle uitzendingen van 3LAB kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 07-07-2019 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord