Programma gemist?

Documentaire op tv over het gezinshuis van hulpverlener naar Michel het Requena. Met op zijn onorthodoxe methode naar geeft hij uit huis geplaatste tijdens jongeren een laatste kans naar om hun destructieve op tv gedragspatronen te op tv doorbreken.

Vijfentwintig door bejaarde mannen treffen met elkaar dagelijks met in hun clubhuis: een ijzeren keet tijdens in hun voormalige het volksbuurt in uit Amersfoort. Scootmobiels staan intimiderend naar als een motorbende de in het plantsoentje naar en de heren uit fluiten graag naar op tv passerende tijdens vrouwen. In hun roestige zeecontainer naar voelen ze zich van weer even op twintig. op tv Maar telkens als het er iemand ziek is of op overlijdt, naar worden ze keihard met hun de neus op de feiten door gedrukt; de moderne uit uit wereld is ingewikkeld, hun van leven loopt uit ten einde en eenzaamheid op tv en ziekte blijven niet op buiten het de deur.

Filmisch een essay over de wind, die van jaar in, het jaar tijdens uit, elk seizoen van weer, het landschap aan tijdens de Noordzeekust verandert. In uit weidse uit shots of juist van de heel dichtbij zien tijdens we de wind over het het tijdens helmgras glijden en naar de schaduwen van meeuwen op het door met stille strand. Een veer, een bunker, in in een tor en doodse tijdens stilte op het een besneeuwd strand. Het het landschap roept de vergelijking op naar met ons tijdens mentale landschap. Soms sneeuwwit met verstild, naar dan weer naar felblauw en temperamentvol.

Documentaire door over een jonge vrouw op tv die naar haar kracht en zelfvertrouwen probeert de terug te vinden in in roller derby. in Steffie heeft veel met last van naar faalangst en wordt achtervolgd door naar kritische stemmen die een door haar op tv hoofd spoken. Deze door negatieve gedachten droegen van bij uit aan haar burn-out. door Met de transformatie naar Becky door Bulldozer, haar Roller door Derby-alter tijdens ego, wordt Steffie een andere vrouw. op Haar van gear werkt als een mentaal het pantser dat naar ze voor op tv de wedstrijd aantrekt, waarmee het ze stemmen en van tegenstanders genadeloos het tegen de grond werkt. Dankzij door deze keiharde van sport leert ze een omgaan met haar faalangst. op In de de kleedkamer op bespreekt ze met met haar teamgenoten alle in belangrijke dingen van de het leven: mannen, lichamelijke het onzekerheden, werkstress, een faalangst, baby's en het beste een wasmiddel voor die van gruwelijk het stinkende polsbeschermers. Een onthutsende, openhartige naar en kwetsbare van film.

De uit van Irak gevluchte Fadil tijdens is telefoontolk. Op in zijn het zolderkamer vertaalt hij een gesprekken tussen wanhopige door asielzoekers en Nederlandse van instanties.

Filmmaakster Jennifer Gijrath door (1995) heeft nooit uit met haar vader het en haar door familie op kunnen praten over vroeger. Zal naar het nu op wel lukken om het naar gesprek aan te gaan? door Al in haar in vroege jeugd raakte in van Jennifer van haar in vader verwijderd. Ze heeft heel veel met vragen, die ze tijdens op hem nooit durfde de stellen, bang voor het antwoord. in In haar eindexamenfilm tijdens reist Gijrath samen met door haar uit vader naar het vakantiehuisje door in Luxemburg van waar ze ooit als uit gezin gelukkig waren. Ze uit zoekt uit antwoorden bij haar vader, door maar ook bij op tv andere familieleden van die getuigen waren van de in op tv escalatie in het gezin. De vraag de is naar of je nog wel met door elkaar op kunt praten, naar als je dat zo een lang niet hebt tijdens gedaan.

Een reis door tijdens van 60 jaar archief van van de Nederlandse Filmacademie. uit Zes filmmakers, één uit op tv ieder decennium, reflecteren op op tv hun eigen afstudeerfilm op en met vertellen over het de jeugdige ambitie die door elk van hen op dreef.

Donorarts op tv Jan Karbaat leidde in de uit jaren tachtig de en negentig de grootste naar vruchtbaarheidskliniek van Nederland. van door In mei 2017 met werd duidelijk dat tijdens de arts in het geheim op zijn eigen zaad een gebruikte om vrouwen met zwanger uit te maken. Wat het betekent dit voor de moeders en op tv de van kinderen?

Een het documentaire over drie steracteurs tijdens uit op tv de Congolese soapwereld. Enerzijds bouwen naar zij met van veel overtuiging op tv een nieuw bestaan op de in Europa, anderzijds van zijn ze voor hun fans naar hét uit gezicht van de typisch Congolese met verhalen uit de het van soap. Weten ze met evenwicht te vinden in door deze uitzonderlijke tijdens dynamiek?

Het nieuws dat door zijn op moeder ernstig ziek is, op drijft filmmaker Roy Seerden op tv de nacht in, op steeds verder van weg van met het dagelijks bestaan. naar Zijn vroegere buurman Antoine passeert uit het pad een van zijn gedachten. het Gedreven door het de mysterie gaat Roy naar door het hem op zoek.

De 18-jarige het Sofie wil graag een op kamers in Amsterdam op en op tv moet daarvoor hospiteren. Steeds op opnieuw moet ze de een bewoners van een op tv studentenhuis ervan tijdens zien een te overtuigen dat zij de meest uit op tv geschikte kandidaat is in voor de vrijgekomen kamer. De concurrentie van een is moordend en de bewoners het zijn meedogenloos. Wie worden het door op tv de groep geaccepteerd en wie in worden uit afgewezen? Hoe het ver gaan de kandidaten? In tijdens de wereld naar van het van hospiteren wordt het naar uiterste gevraagd van iemands tijdens zelfbewustzijn. Wat doet dat proces op van het oordelen en het beoordeeld worden met het Sofie?

Marijke werkt in uit een fijne bibliotheek van en met komt door van een error op op tv haar computer in een van mysterieuze digitale wereld waarin het ze de avonturen met uit haar boeken in naar het naar echt kan beleven. Alleen door wanneer ze met door de naar monteur weer wordt een teruggezet in haar bibliotheek, het is haar de bibliotheek niet meer zo mooi naar als hij was. Ze uit op tv wil nog maar één ding en met dat is naar terug!

Designermode verschaft status tijdens aan Nederlands-Marokkaanse jongeren de en zo tijdens kopen ze in hun zelfvertrouwen, maar het door sleurt hen ook mee het in naar een vicieuze cirkel uit van groepsdruk. Deze documentaire in onderzoekt welke met impact dit heeft op naar hun leven naar en waar de jongeren de nu echt naar van verlangen.

Het verhaal met van op de Russische Masha Osipova een die op jonge van leeftijd een op tv traumatische gebeurtenis meemaakt die haar voor op het in leven vormt: het ze wordt in uit de Sovjettijd in Rusland door naar kindersanatoria gestuurd. op Een klinisch op onderkomen waar Masha en een veel andere kinderen allerlei obscure van gezondheidsbehandelingen naar ondergaan. Kinderen de worden er meerdere met malen en voor langere periodes bij de hun ouders weggehouden. uit Masha het gaat terug naar een met wereld waar ze geen uit op warme herinneringen aan heeft en de confronteert haar de ouders met met de vraag waarom door ze haar dat het hebben aangedaan.

januari 2019
20-01-2019 23:50

Dit is je laatste kans

3LAB - Dit is je laatste kans

Documentaire over het gezinshuis van hulpverlener Michel Requena. Met zijn onorthodoxe methode geeft hij uit huis geplaatste jongeren een laatste kans om hun destructieve gedragspatronen te doorbreken.

16-12-2018 23:55

Keetschoppers

3LAB - Keetschoppers

Vijfentwintig bejaarde mannen treffen elkaar dagelijks in hun clubhuis: een ijzeren keet in hun voormalige volksbuurt in Amersfoort. Scootmobiels staan intimiderend als een motorbende in het plantsoentje en de heren fluiten graag naar passe...

09-12-2018 23:40

After

3LAB - After

Uitzending gemist van 3LAB? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3LAB, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3LAB gemist? Kijk deze dan hier terug!

18-11-2018 23:35

Tijd en tij

3LAB - Tijd en tij

Filmisch essay over de wind, die jaar in, jaar uit, elk seizoen weer, het landschap aan de Noordzeekust verandert. In weidse shots of juist van heel dichtbij zien we de wind over het helmgras glijden en de schaduwen van meeuwen op het still...

11-11-2018 23:40

Becky Bulldozer

3LAB - Becky Bulldozer

Documentaire over een jonge vrouw die haar kracht en zelfvertrouwen probeert terug te vinden in roller derby. Steffie heeft veel last van faalangst en wordt achtervolgd door kritische stemmen die door haar hoofd spoken. Deze negatieve gedac...

04-11-2018 23:35

De vertolker

3LAB - De vertolker

De uit Irak gevluchte Fadil is telefoontolk. Op zijn zolderkamer vertaalt hij gesprekken tussen wanhopige asielzoekers en Nederlandse instanties.

14-10-2018 23:20

The long road home

3LAB - The long road home

Filmmaakster Jennifer Gijrath (1995) heeft nooit met haar vader en haar familie kunnen praten over vroeger. Zal het nu wel lukken om het gesprek aan te gaan? Al in haar vroege jeugd raakte Jennifer van haar vader verwijderd. Ze heeft heel v...

07-10-2018 23:20

Time After Time - De Nederlandse Filmacademie presenteert

3LAB - Time After Time - De Nederlandse Filmacademie presenteert

Een reis door 60 jaar archief van de Nederlandse Filmacademie. Zes filmmakers, één uit ieder decennium, reflecteren op hun eigen afstudeerfilm en vertellen over de jeugdige ambitie die elk van hen dreef.

30-09-2018 23:20

Het zaad van Karbaat

3LAB - Het zaad van Karbaat

Donorarts Jan Karbaat leidde in de jaren tachtig en negentig de grootste vruchtbaarheidskliniek van Nederland. In mei 2017 werd duidelijk dat de arts in het geheim zijn eigen zaad gebruikte om vrouwen zwanger te maken. Wat betekent dit voor...

10-09-2018 00:00

The soap of life

3LAB - The soap of life

Een documentaire over drie steracteurs uit de Congolese soapwereld. Enerzijds bouwen zij met veel overtuiging een nieuw bestaan op in Europa, anderzijds zijn ze voor hun fans hét gezicht van de typisch Congolese verhalen uit de soap. Weten ...

02-09-2018 23:35

At Midnight Plays a Dancetune

3LAB - At Midnight Plays a Dancetune

Het nieuws dat zijn moeder ernstig ziek is, drijft filmmaker Roy Seerden de nacht in, steeds verder weg van het dagelijks bestaan. Zijn vroegere buurman Antoine passeert het pad van zijn gedachten. Gedreven door het mysterie gaat Roy naar h...

27-08-2018 23:45

Helaas ben je het niet geworden

3LAB - Helaas ben je het niet geworden

De 18-jarige Sofie wil graag op kamers in Amsterdam en moet daarvoor hospiteren. Steeds opnieuw moet ze de bewoners van een studentenhuis ervan zien te overtuigen dat zij de meest geschikte kandidaat is voor de vrijgekomen kamer. De concurr...

19-08-2018 23:30

Library of Things

3LAB - Library of Things

Marijke werkt in een fijne bibliotheek en komt door een error op haar computer in een mysterieuze digitale wereld waarin ze de avonturen uit haar boeken in het echt kan beleven. Alleen wanneer ze door de monteur weer wordt teruggezet in haa...

15-07-2018 23:35

Mocromode

3LAB - Mocromode

Designermode verschaft status aan Nederlands-Marokkaanse jongeren en zo kopen ze hun zelfvertrouwen, maar het sleurt hen ook mee in een vicieuze cirkel van groepsdruk. Deze documentaire onderzoekt welke impact dit heeft op hun leven en waar...

03-06-2018 23:15

Sanatorium

3LAB - Sanatorium

Het verhaal van de Russische Masha Osipova die op jonge leeftijd een traumatische gebeurtenis meemaakt die haar voor het leven vormt: ze wordt in de Sovjettijd in Rusland naar kindersanatoria gestuurd. Een klinisch onderkomen waar Masha en ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3LAB gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3LAB de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3LAB bij 3LAB liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3LAB. Heb je een uitzending van 3LAB gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3LAB gemist

Uitzending gemist van 3LAB? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3LAB, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3LAB gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3LAB? Hier kun je alle uitzendingen van 3LAB kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 20-01-2019 om 23:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord