Programma gemist?

De 18-jarige op tv Sofie wil het graag op kamers door in Amsterdam de en moet daarvoor hospiteren. Steeds opnieuw in uit moet ze de bewoners van een naar studentenhuis van ervan zien te met overtuigen dat zij de meest de met geschikte kandidaat is voor de in vrijgekomen in kamer. De concurrentie is moordend en naar de bewoners op tv zijn meedogenloos. Wie worden een door de met groep geaccepteerd en de wie worden afgewezen? het Hoe met ver gaan de het kandidaten? In de wereld van van het hospiteren van wordt het uiterste gevraagd van van de iemands zelfbewustzijn. Wat doet dat door proces van naar oordelen en beoordeeld worden een met van Sofie?

Korte film op tv over de autistische Napoleon tijdens het (21) die ervoor een moet zorgen dat zijn familie het de macht op behoudt in de geheime naar onderwereld waarin het zij leven. Net op nu een van onbekende bende voor serieuze dreiging zorgt, tijdens tijdens blijkt Napoleon niet meer tijdens te kunnen vertrouwen met op zijn de voorspellende vermogen en denkpatronen. Hulp met biedt zich aan. naar Maar kan Napoleon daarmee een met overweg?

In in een groot Belgisch het klooster waar vroeger tientallen op zusters Norbertienen naar woonden, wonen er door nu nog maar op drie. Een biertje drinken naar tijdens tijdens de lunch en in 's avonds soaps het kijken, lijken voor deze gepensioneerde in dames een even gewoon als bidden of in de Bijbel het lezen. Zo goed en het zo kwaad als het van gaat, bereiden ze naar zich voor op met de uit feestdagen. Ze ontvangen op tv hun familie en een vrienden, halen in de kerststal weer uit tijdens de kast en proosten een met oudejaarsavond. Een het observerend, licht komisch met portret de van deze laatste drie nonnen en een een hun dwergkeesje Skippy. Hoeveel champagneglazen tijdens zullen er volgend jaar uit op tafel tijdens staan?

Transgender naar model Valentijn De op Hingh reist naar India, waar een uit een diepgewortelde cultuur rondom een het derde geslacht bestaat. Valentijn naar kan zich tijdens niet vinden in de de in klassieke westerse ideeën rondom uit gender en naar is gefascineerd door tijdens de zogenaamde 'hijras' in door de Hindoestaanse cultuur. de In India worden transgenders erkend de in als een derde geslacht van en maken op tv deel uit van tijdens een oeroude gemeenschap het die verbonden is aan naar rituele praktijken. Maar tijdens hoewel 'hijras' tijdens hun religieuze rol al eeuwenlang uitvoeren, de een worden zij anno van 2019 steeds vaker naar de door marge verdrongen. op Zo worden de zij blootgesteld aan de extreem geweld, en moeten velen van in hen leven van op door prostitutie of van de bedelstaf. Valentijn door reist naar op Mumbai, Delhi en Allahabad een met en zoekt transgenders op met in alle lagen van uit de de samenleving.

In een in luchtvervuilde toekomst wil op de twintigjarige drummer Olly op maar één naar ding: de tijdens koepel binnenkomen waar de lucht in tijdens schoon is en zijn naar muziekidolen verblijven. een Om daar te komen het moet hij absurde tests op afleggen die de valse oordelen over hem het vellen. Zal uit Olly zich naar het met systeem gedragen, of het blijft het hij zichzelf? Eindexamenfilm naar van Myrte Ouwerkerk, de lichting 2019 van de Nederlandse tijdens Film de Academie.

Toebie (14) krijgt op tv een alternatieve opvoeding: op hij woont met met zijn ouders op op een naar stuk land in uit Frankrijk, is nog het nooit naar van school geweest en leert over een de de universele rechten van de mens. Welke op invloed heeft de dit van op zijn leven van en zijn toekomst?

Vijfentwintig tijdens bejaarde mannen treffen op tv elkaar dagelijks in tijdens hun clubhuis: een ijzeren keet uit een in hun voormalige van volksbuurt in Amersfoort. Scootmobiels uit staan intimiderend als een de motorbende in van het plantsoentje en in de heren op tv fluiten graag naar passerende vrouwen. In de hun van roestige zeecontainer door voelen ze zich weer met even twintig. Maar telkens op tv als er iemand ziek de is door of overlijdt, de worden ze keihard met met hun neus op de van feiten gedrukt; met de moderne wereld is ingewikkeld, door hun tijdens leven loopt ten met einde en eenzaamheid door en ziekte blijven niet buiten de in de deur.

Regisseur een Juul Op een den Kamp duikt in door de belevingswereld van New Yorkse met studenten met die koste naar wat het kost door carrière willen maken tijdens en daarbij gebruik maken van de prestatieverhogende de middelen. De groep studenten staat op in het naar punt om de door arbeidsmarkt te bestormen, de door concurrentie is moordend en uit de door verwachtingen torenhoog. Een tijdens pilletje lijkt voor velen uit de oplossing om hun op tv volle potentie tijdens te benutten. 'Onder op druk' toont de tijdens donkere de kant van het prestatiesysteem in New uit tijdens York met nachtelijke doorwerksessies, zenuwslopende beoordelingsgesprekken op en monologen het vol op zelfkritiek.

Wim Boven laat van de gebaande paden van naar achter zich en gaat op een zoek naar naar de donkere op tv kant van Tokyo. Wim is van tijdens jongs af met aan al gefascineerd met door Tokyo en van vertrok eind 2017 uit voor een tijdens aantal maanden de naar deze stad. een Hij werkte in met een typisch Japanse bar in in Kabukicho naar en maakte veel nieuwe vrienden. Wim een volgt één of uit meer van op tv zijn in Japanse vrienden en met neemt je mee de door zijn Kabukicho, de met wijk waar met hij heeft gewoond en op tv gewerkt. Deze wijk is het één van met Tokyo's meest bijzondere wijken en door door staat ook wel bekend als door het Japanse met equivalent van De Wallen in op tv met Amsterdam. Hier laat naar hij je kennismaken in met een tot op tv dusver onderbelichte kant van deze immense op tv metropool. een Geen clichés en stereotypes die uit we kennen als naar we denken door aan Japan: uit eenzame seksloze Japanners en toeristische in highlights, maar op jonge mensen met spannende het en bijzondere op verhalen. een De thema's uitgaan, het relaties, eenzaamheid en realiteit worden besproken met aan de door hand van de bijzondere en aangrijpende door verhalen van lokale het bewoners.

De een grootvader van hogeschoolstudente Shayno uit de Twente uit is een van de weinigen naar die in de Aramese genocide van naar 1915 als kind het heeft het overleefd. Shayno reist af naar Turkije op tv om haar familiegeschiedenis het door te leren kennen. Als ze terugkeert met naar Twente, lijkt naar op niemand op haar vergeten geschiedenis te het zitten in wachten. Lukt een het Shayno om haar op verhaal te delen met haar een familie, met het medestudenten met Turkse tijdens wortels? Willen met mensen in Nederland het haar verhaal wel naar horen?

In Single een volgen we met de verkenningstocht een van Marjon op de voet. Marjon naar met probeert het leven van zichzelf als het single te tijdens ontleden en zich door tegelijkertijd een slag een in de rondte in te daten. Waarom de lukt met het haar niet? Probeert ze het tijdens wel echt? Trouwjurken, van babyshowers en op tv moderne sprookjes op over soulmates vliegen haar om het in de oren en scheppen de van verwachting dat het de haar ook zou naar moeten lukken. Marjon gaat in het openhartig en direct in van gesprek met met haar familie, vrienden, ex-scharrels en het flirts waar het, op tv zoals altijd, met een tijdens naar sisser afliep. Zien van zij een soortgelijk sprookje op in het verschiet liggen op voor haar? Of op is dat juist een helemaal niet aan de op de orde? Op zoek naar antwoorden trekt naar ze de ongezouten op mening uit iedereen met die naar dichtbij haar staat of een heeft het gestaan.

Wie tijdens kent 'm niet? De zwart-witfoto op tv van tijdens een Amsterdamse gracht met op op de voorgrond een uit door rode fiets. Filmmaker Tom Roes door besloot uit uit te zoeken wie deze foto met heeft genomen en op tv van hoe die, eigenlijk onbedoeld, in de op schappen van IKEA de uit terechtkwam. Via de het broer van de fotograaf in naar Los Angeles, met de ex-vriend een in New York de en IKEA's Deense door hoofddesigner ontrafelt hij van een wonderlijk verhaal dat het leven van van een uit succesvolle fotograaf met verbindt met tijdens een ruzie tussen twee geliefden, de het businessmodel van een met internationaal een warenhuis en door de tsunami uit 2004. Een de verhaal over immens verdriet op en in een rode fiets langs de een een Amsterdamse grachten op door een frisse lentedag, twintig de jaar geleden.

Documentaire uit over het met gezinshuis van hulpverlener Michel het Requena. Met zijn onorthodoxe methode de geeft hij uit in huis tijdens geplaatste jongeren een laatste van kans om met hun destructieve gedragspatronen te met doorbreken.

Vijfentwintig bejaarde door mannen treffen met elkaar dagelijks van in hun clubhuis: een van ijzeren keet op tv in hun voormalige volksbuurt in een Amersfoort. op Scootmobiels staan intimiderend op als een motorbende in het plantsoentje naar en de heren op uit fluiten graag naar passerende vrouwen. In van hun roestige naar zeecontainer tijdens voelen ze zich de weer even twintig. Maar telkens met als er iemand in ziek is of uit overlijdt, worden het ze keihard met hun neus op tv op de feiten de gedrukt; de moderne naar wereld het is ingewikkeld, hun naar leven loopt ten einde met en eenzaamheid tijdens en ziekte door blijven niet buiten met de deur.

mei 2021
16-09-2019 22:30

Helaas ben je het niet geworden

3LAB - Helaas ben je het niet geworden

De 18-jarige Sofie wil graag op kamers in Amsterdam en moet daarvoor hospiteren. Steeds opnieuw moet ze de bewoners van een studentenhuis ervan zien te overtuigen dat zij de meest geschikte kandidaat is voor de vrijgekomen kamer. De concurr...

25-08-2019 22:35

The underground

3LAB - The underground

Korte film over de autistische Napoleon (21) die ervoor moet zorgen dat zijn familie de macht behoudt in de geheime onderwereld waarin zij leven. Net nu een onbekende bende voor serieuze dreiging zorgt, blijkt Napoleon niet meer te kunnen v...

04-08-2019 22:25

Traag naar de Hemel

3LAB - Traag naar de Hemel

In een groot Belgisch klooster waar vroeger tientallen zusters Norbertienen woonden, wonen er nu nog maar drie. Een biertje drinken tijdens de lunch en 's avonds soaps kijken, lijken voor deze gepensioneerde dames even gewoon als bidden of ...

28-07-2019 22:25

Halfgoden

3LAB - Halfgoden

Transgender model Valentijn De Hingh reist naar India, waar een diepgewortelde cultuur rondom het derde geslacht bestaat. Valentijn kan zich niet vinden in de klassieke westerse ideeën rondom gender en is gefascineerd door de zogenaamde 'hi...

07-07-2019 22:50

Offbeat

3LAB - Offbeat

In een luchtvervuilde toekomst wil de twintigjarige drummer Olly maar één ding: de koepel binnenkomen waar de lucht schoon is en zijn muziekidolen verblijven. Om daar te komen moet hij absurde tests afleggen die valse oordelen over hem vell...

07-07-2019 22:25

Ik moet niks

3LAB - Ik moet niks

Toebie (14) krijgt een alternatieve opvoeding: hij woont met zijn ouders op een stuk land in Frankrijk, is nog nooit naar school geweest en leert over de universele rechten van de mens. Welke invloed heeft dit op zijn leven en zijn toekomst...

30-06-2019 22:20

Keetschoppers

3LAB - Keetschoppers

Vijfentwintig bejaarde mannen treffen elkaar dagelijks in hun clubhuis: een ijzeren keet in hun voormalige volksbuurt in Amersfoort. Scootmobiels staan intimiderend als een motorbende in het plantsoentje en de heren fluiten graag naar passe...

24-03-2019 23:50

Onder druk

3LAB - Onder druk

Regisseur Juul Op den Kamp duikt in de belevingswereld van New Yorkse studenten die koste wat het kost carrière willen maken en daarbij gebruik maken van prestatieverhogende middelen. De groep studenten staat op het punt om de arbeidsmarkt ...

10-03-2019 23:30

Tokyo van Boven

3LAB - Tokyo van Boven

Wim Boven laat de gebaande paden achter zich en gaat op zoek naar de donkere kant van Tokyo. Wim is van jongs af aan al gefascineerd door Tokyo en vertrok eind 2017 voor een aantal maanden naar deze stad. Hij werkte in een typisch Japanse b...

24-02-2019 23:35

Genocide in Twente

3LAB - Genocide in Twente

De grootvader van hogeschoolstudente Shayno uit Twente is een van de weinigen die de Aramese genocide van 1915 als kind heeft overleefd. Shayno reist af naar Turkije om haar familiegeschiedenis te leren kennen. Als ze terugkeert naar Twente...

17-02-2019 23:20

Single

3LAB - Single

In Single volgen we de verkenningstocht van Marjon op de voet. Marjon probeert het leven van zichzelf als single te ontleden en zich tegelijkertijd een slag in de rondte te daten. Waarom lukt het haar niet? Probeert ze het wel echt? Trouwju...

03-02-2019 23:40

Vilshult

3LAB - Vilshult

Wie kent 'm niet? De zwart-witfoto van een Amsterdamse gracht met op de voorgrond een rode fiets. Filmmaker Tom Roes besloot uit te zoeken wie deze foto heeft genomen en hoe die, eigenlijk onbedoeld, in de schappen van IKEA terechtkwam. Via...

20-01-2019 23:50

Dit is je laatste kans

3LAB - Dit is je laatste kans

Documentaire over het gezinshuis van hulpverlener Michel Requena. Met zijn onorthodoxe methode geeft hij uit huis geplaatste jongeren een laatste kans om hun destructieve gedragspatronen te doorbreken.

16-12-2018 23:55

Keetschoppers

3LAB - Keetschoppers

Vijfentwintig bejaarde mannen treffen elkaar dagelijks in hun clubhuis: een ijzeren keet in hun voormalige volksbuurt in Amersfoort. Scootmobiels staan intimiderend als een motorbende in het plantsoentje en de heren fluiten graag naar passe...

09-12-2018 23:40

After

3LAB - After

Uitzending gemist van 3LAB? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3LAB, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3LAB gemist? Kijk deze dan hier terug!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3LAB gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3LAB de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3LAB bij 3LAB liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3LAB. Heb je een uitzending van 3LAB gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3LAB gemist

Uitzending gemist van 3LAB? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3LAB, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3LAB gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3LAB? Hier kun je alle uitzendingen van 3LAB kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 43
  • Laatste uitzending op 16-09-2019 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!