Programma gemist?

De 18-jarige Sofie het wil graag op een kamers in het Amsterdam van en moet daarvoor in hospiteren. Steeds opnieuw moet uit ze de bewoners van de een studentenhuis ervan van zien te overtuigen van dat tijdens zij de meest geschikte kandidaat naar is door voor de vrijgekomen uit kamer. De concurrentie in is moordend en een de bewoners zijn meedogenloos. door Wie worden door de tijdens groep tijdens geaccepteerd en wie worden afgewezen? door Hoe ver gaan de het kandidaten? op In de wereld van het in hospiteren wordt uit het uiterste gevraagd van het iemands van zelfbewustzijn. Wat uit doet dat proces met van oordelen en door beoordeeld worden met tijdens Sofie?

Korte film op tv over in de autistische Napoleon naar (21) die ervoor tijdens moet zorgen dat zijn op tv familie de uit macht behoudt in de geheime onderwereld uit waarin zij leven. de Net nu de een onbekende van bende voor met serieuze dreiging zorgt, blijkt Napoleon niet een meer te kunnen tijdens vertrouwen op zijn in voorspellende vermogen en met denkpatronen. uit Hulp biedt zich aan. het Maar naar kan Napoleon daarmee tijdens overweg?

In een in groot Belgisch klooster waar door vroeger tijdens tientallen zusters Norbertienen woonden, wonen naar er nu nog een maar uit drie. Een biertje drinken een tijdens de lunch en met uit 's avonds soaps kijken, lijken voor met deze op tv gepensioneerde dames even in gewoon als een bidden of de Bijbel op lezen. Zo goed naar en zo het kwaad als het het gaat, bereiden ze zich voor op van de feestdagen. uit Ze ontvangen op hun familie en vrienden, halen een de kerststal in weer uit de kast op tv en proosten op met oudejaarsavond. Een in observerend, licht tijdens komisch portret van deze laatste een drie met nonnen en hun tijdens dwergkeesje Skippy. Hoeveel naar champagneglazen zullen er volgend jaar in naar op tafel staan?

Transgender model Valentijn op tv tijdens De Hingh reist tijdens naar India, waar op een diepgewortelde cultuur rondom het derde op tijdens geslacht bestaat. Valentijn kan zich uit niet vinden in de door klassieke westerse de ideeën rondom met gender en een is gefascineerd door de zogenaamde tijdens 'hijras' in de in Hindoestaanse cultuur. In India uit worden transgenders erkend een als een door derde geslacht en maken van deel uit van op een oeroude gemeenschap het die een verbonden is uit aan rituele praktijken. Maar hoewel in 'hijras' hun religieuze uit rol een al eeuwenlang uitvoeren, worden zij door anno 2019 uit steeds vaker naar tijdens de marge verdrongen. Zo tijdens worden zij blootgesteld aan tijdens extreem geweld, en op moeten velen van uit naar hen leven van door prostitutie of van de door bedelstaf. Valentijn reist naar van Mumbai, Delhi en van Allahabad en zoekt transgenders op tv op in in alle de lagen van de op tv samenleving.

In een op tv luchtvervuilde toekomst wil in de twintigjarige drummer in Olly naar maar één ding: de koepel binnenkomen op waar met de lucht in schoon is en zijn de muziekidolen verblijven. Om op tv daar te door komen moet hij absurde een tests afleggen die een valse oordelen over hem op tv vellen. Zal op tv Olly zich naar het naar systeem gedragen, of blijft tijdens hij het zichzelf? Eindexamenfilm van Myrte Ouwerkerk, uit lichting 2019 van door de Nederlandse het Film op tv Academie.

Toebie (14) uit krijgt in een alternatieve opvoeding: tijdens hij woont met zijn ouders op op tijdens een stuk land in tijdens Frankrijk, is met nog nooit naar een school geweest en leert op tv over de universele naar rechten van de mens. Welke door invloed het heeft dit op het zijn leven een en zijn toekomst?

Vijfentwintig door bejaarde mannen van treffen elkaar dagelijks in hun naar clubhuis: op een ijzeren keet naar in hun voormalige volksbuurt in Amersfoort. het Scootmobiels staan op intimiderend tijdens als een motorbende in het plantsoentje het en de met heren met fluiten graag naar passerende vrouwen. In een hun roestige op zeecontainer voelen ze zich in weer even op tv twintig. Maar naar telkens als een er iemand ziek in is of overlijdt, worden ze keihard het met hun neus op tv op de feiten een gedrukt; de tijdens moderne wereld in is ingewikkeld, hun leven loopt tijdens ten einde uit en eenzaamheid en ziekte op van blijven niet buiten de van deur.

Regisseur in Juul Op den Kamp duikt naar in door de belevingswereld van New Yorkse van studenten die koste in wat het uit kost van carrière willen maken en daarbij de gebruik maken naar van prestatieverhogende middelen. uit De groep studenten het staat op het punt om op de arbeidsmarkt tijdens te bestormen, tijdens de concurrentie door is moordend en de verwachtingen torenhoog. uit Een pilletje in lijkt voor velen de tijdens een oplossing om hun volle potentie een te benutten. 'Onder druk' van toont de donkere een kant van het op tv prestatiesysteem met in New York met nachtelijke in in doorwerksessies, zenuwslopende beoordelingsgesprekken het en monologen vol naar zelfkritiek.

Wim Boven het laat de met gebaande paden achter zich een en gaat op tv op zoek naar de donkere met door kant van Tokyo. Wim in is van jongs op tv af aan al gefascineerd door van Tokyo en vertrok op tv eind uit 2017 voor een aantal maanden naar naar deze stad. tijdens Hij werkte in door door een typisch Japanse de bar in Kabukicho en op tv maakte veel nieuwe op vrienden. Wim volgt één in of meer van met zijn Japanse vrienden en naar neemt naar je mee tijdens door zijn Kabukicho, met de wijk waar hij in heeft gewoond en gewerkt. Deze met wijk uit is één op tv van Tokyo's meest met bijzondere wijken en op tv staat ook wel bekend een als het Japanse equivalent van tijdens De Wallen in door Amsterdam. op Hier laat hij je kennismaken de met naar een tot dusver onderbelichte met kant van deze met immense metropool. Geen clichés de en tijdens stereotypes die we kennen als uit we denken aan met Japan: een eenzame seksloze Japanners en met toeristische highlights, maar jonge uit mensen de met spannende de en bijzondere verhalen. De thema's door uitgaan, op relaties, eenzaamheid en realiteit worden de besproken aan op tv de hand van bijzondere op en aangrijpende verhalen van in op tv lokale bewoners.

De grootvader de van hogeschoolstudente tijdens Shayno uit Twente tijdens is een op tv van de weinigen de die de Aramese genocide van uit 1915 als kind door heeft overleefd. Shayno reist in af naar Turkije met om haar familiegeschiedenis uit te leren kennen. met Als ze terugkeert met naar het Twente, lijkt niemand op naar haar vergeten geschiedenis de te met zitten wachten. Lukt het Shayno om tijdens het haar verhaal te uit delen met haar tijdens familie, met medestudenten met met Turkse wortels? Willen mensen van in de Nederland haar verhaal in wel horen?

In tijdens Single volgen we de verkenningstocht door van Marjon op het een de voet. Marjon probeert het op leven van naar zichzelf als single de te ontleden en zich naar tegelijkertijd een slag een in de rondte te tijdens daten. door Waarom lukt het haar van niet? Probeert ze het naar wel echt? Trouwjurken, door babyshowers naar en moderne sprookjes door over soulmates vliegen de haar om op de oren en scheppen een de verwachting dat met het haar ook een zou moeten het lukken. Marjon gaat openhartig het en direct in op gesprek met haar familie, vrienden, een ex-scharrels en van flirts uit waar het, zoals in altijd, met een van sisser afliep. Zien zij het een soortgelijk sprookje met in het verschiet liggen voor met haar? Of in is dat op tv juist helemaal niet in aan de tijdens orde? Op zoek naar antwoorden trekt tijdens ze de met ongezouten mening uit het iedereen die dichtbij met haar door staat of heeft op gestaan.

Wie kent met 'm niet? De op tv zwart-witfoto van een Amsterdamse tijdens gracht met op uit de voorgrond een op rode fiets. Filmmaker door het Tom Roes besloot uit te uit zoeken de wie deze foto heeft genomen op en hoe tijdens die, eigenlijk onbedoeld, in de op schappen de van IKEA terechtkwam. Via de uit broer van de met met fotograaf in Los Angeles, door de ex-vriend in New van York en door IKEA's Deense hoofddesigner ontrafelt door hij een naar wonderlijk verhaal uit dat het leven van de een succesvolle fotograaf verbindt naar met een ruzie op tv tussen twee de geliefden, het businessmodel van een tijdens internationaal uit warenhuis en de tsunami in uit 2004. Een verhaal uit over immens tijdens verdriet en een op tv rode fiets langs de een Amsterdamse grachten op op tijdens een frisse lentedag, twintig jaar uit geleden.

Documentaire over van het gezinshuis van hulpverlener van Michel het Requena. Met zijn onorthodoxe methode de op geeft hij uit huis geplaatste uit jongeren een laatste kans naar om hun in destructieve gedragspatronen te van doorbreken.

Vijfentwintig bejaarde mannen een treffen met elkaar dagelijks in hun clubhuis: door uit een ijzeren keet een in hun voormalige volksbuurt met in Amersfoort. Scootmobiels staan een intimiderend als het een motorbende door in het plantsoentje en de heren op fluiten met graag naar passerende de vrouwen. In hun roestige naar zeecontainer in voelen ze zich weer even twintig. van Maar telkens tijdens als er iemand tijdens ziek de is of overlijdt, worden op tv ze keihard tijdens met hun neus op de in feiten gedrukt; de moderne door wereld tijdens is ingewikkeld, hun leven loopt de ten uit einde en eenzaamheid en ziekte in blijven door niet buiten de door deur.

juni 2020
16-09-2019 22:30

Helaas ben je het niet geworden

3LAB - Helaas ben je het niet geworden

De 18-jarige Sofie wil graag op kamers in Amsterdam en moet daarvoor hospiteren. Steeds opnieuw moet ze de bewoners van een studentenhuis ervan zien te overtuigen dat zij de meest geschikte kandidaat is voor de vrijgekomen kamer. De concurr...

25-08-2019 22:35

The underground

3LAB - The underground

Korte film over de autistische Napoleon (21) die ervoor moet zorgen dat zijn familie de macht behoudt in de geheime onderwereld waarin zij leven. Net nu een onbekende bende voor serieuze dreiging zorgt, blijkt Napoleon niet meer te kunnen v...

04-08-2019 22:25

Traag naar de Hemel

3LAB - Traag naar de Hemel

In een groot Belgisch klooster waar vroeger tientallen zusters Norbertienen woonden, wonen er nu nog maar drie. Een biertje drinken tijdens de lunch en 's avonds soaps kijken, lijken voor deze gepensioneerde dames even gewoon als bidden of ...

28-07-2019 22:25

Halfgoden

3LAB - Halfgoden

Transgender model Valentijn De Hingh reist naar India, waar een diepgewortelde cultuur rondom het derde geslacht bestaat. Valentijn kan zich niet vinden in de klassieke westerse ideeën rondom gender en is gefascineerd door de zogenaamde 'hi...

07-07-2019 22:50

Offbeat

3LAB - Offbeat

In een luchtvervuilde toekomst wil de twintigjarige drummer Olly maar één ding: de koepel binnenkomen waar de lucht schoon is en zijn muziekidolen verblijven. Om daar te komen moet hij absurde tests afleggen die valse oordelen over hem vell...

07-07-2019 22:25

Ik moet niks

3LAB - Ik moet niks

Toebie (14) krijgt een alternatieve opvoeding: hij woont met zijn ouders op een stuk land in Frankrijk, is nog nooit naar school geweest en leert over de universele rechten van de mens. Welke invloed heeft dit op zijn leven en zijn toekomst...

30-06-2019 22:20

Keetschoppers

3LAB - Keetschoppers

Vijfentwintig bejaarde mannen treffen elkaar dagelijks in hun clubhuis: een ijzeren keet in hun voormalige volksbuurt in Amersfoort. Scootmobiels staan intimiderend als een motorbende in het plantsoentje en de heren fluiten graag naar passe...

24-03-2019 23:50

Onder druk

3LAB - Onder druk

Regisseur Juul Op den Kamp duikt in de belevingswereld van New Yorkse studenten die koste wat het kost carrière willen maken en daarbij gebruik maken van prestatieverhogende middelen. De groep studenten staat op het punt om de arbeidsmarkt ...

10-03-2019 23:30

Tokyo van Boven

3LAB - Tokyo van Boven

Wim Boven laat de gebaande paden achter zich en gaat op zoek naar de donkere kant van Tokyo. Wim is van jongs af aan al gefascineerd door Tokyo en vertrok eind 2017 voor een aantal maanden naar deze stad. Hij werkte in een typisch Japanse b...

24-02-2019 23:35

Genocide in Twente

3LAB - Genocide in Twente

De grootvader van hogeschoolstudente Shayno uit Twente is een van de weinigen die de Aramese genocide van 1915 als kind heeft overleefd. Shayno reist af naar Turkije om haar familiegeschiedenis te leren kennen. Als ze terugkeert naar Twente...

17-02-2019 23:20

Single

3LAB - Single

In Single volgen we de verkenningstocht van Marjon op de voet. Marjon probeert het leven van zichzelf als single te ontleden en zich tegelijkertijd een slag in de rondte te daten. Waarom lukt het haar niet? Probeert ze het wel echt? Trouwju...

03-02-2019 23:40

Vilshult

3LAB - Vilshult

Wie kent 'm niet? De zwart-witfoto van een Amsterdamse gracht met op de voorgrond een rode fiets. Filmmaker Tom Roes besloot uit te zoeken wie deze foto heeft genomen en hoe die, eigenlijk onbedoeld, in de schappen van IKEA terechtkwam. Via...

20-01-2019 23:50

Dit is je laatste kans

3LAB - Dit is je laatste kans

Documentaire over het gezinshuis van hulpverlener Michel Requena. Met zijn onorthodoxe methode geeft hij uit huis geplaatste jongeren een laatste kans om hun destructieve gedragspatronen te doorbreken.

16-12-2018 23:55

Keetschoppers

3LAB - Keetschoppers

Vijfentwintig bejaarde mannen treffen elkaar dagelijks in hun clubhuis: een ijzeren keet in hun voormalige volksbuurt in Amersfoort. Scootmobiels staan intimiderend als een motorbende in het plantsoentje en de heren fluiten graag naar passe...

09-12-2018 23:40

After

3LAB - After

Uitzending gemist van 3LAB? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3LAB, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3LAB gemist? Kijk deze dan hier terug!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3LAB gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3LAB de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3LAB bij 3LAB liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3LAB. Heb je een uitzending van 3LAB gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3LAB gemist

Uitzending gemist van 3LAB? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3LAB, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3LAB gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3LAB? Hier kun je alle uitzendingen van 3LAB kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 43
  • Laatste uitzending op 16-09-2019 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!