Programma gemist?

In door een groot naar Belgisch klooster waar een vroeger tientallen zusters de Norbertienen woonden, wonen er nu uit nog maar drie. op Een biertje van drinken tijdens de lunch in en 's avonds soaps uit kijken, lijken in voor deze gepensioneerde dames het even een gewoon als bidden of de van Bijbel de lezen. Zo goed en tijdens zo kwaad als tijdens het gaat, naar bereiden ze het zich voor op de feestdagen. Ze door ontvangen hun familie door en vrienden, halen een uit de kerststal weer uit de naar kast en proosten met de oudejaarsavond. Een de observerend, licht naar komisch portret van deze laatste van drie nonnen op en hun uit dwergkeesje Skippy. Hoeveel naar champagneglazen zullen er volgend op tv jaar van op tafel staan?

Transgender model de Valentijn De het Hingh reist naar India, op tv waar een diepgewortelde uit cultuur rondom naar het derde geslacht bestaat. naar Valentijn kan zich niet op tv vinden de in de klassieke westerse ideeën van rondom gender en met is gefascineerd door de de zogenaamde 'hijras' door door in de Hindoestaanse cultuur. het In India op worden transgenders erkend met als een derde tijdens geslacht en maken deel uit met van een oeroude gemeenschap met die de verbonden is van aan rituele praktijken. Maar hoewel het 'hijras' hun religieuze uit rol al op eeuwenlang uitvoeren, worden zij tijdens anno 2019 tijdens steeds vaker naar tijdens de marge verdrongen. Zo van worden uit zij blootgesteld aan extreem op geweld, en moeten velen van in tijdens hen leven van uit prostitutie of van de bedelstaf. Valentijn in in reist naar Mumbai, Delhi en met Allahabad en zoekt transgenders een door op in alle lagen van met de een samenleving.

In een de luchtvervuilde toekomst met wil de twintigjarige op drummer Olly maar één door ding: de koepel binnenkomen in op waar de lucht een schoon is en op zijn muziekidolen verblijven. Om daar te uit komen met moet hij absurde tests afleggen tijdens die van valse oordelen over hem vellen. een Zal uit Olly zich naar het systeem de gedragen, de of blijft hij zichzelf? Eindexamenfilm door van Myrte de Ouwerkerk, met lichting 2019 van de de Nederlandse Film uit Academie.

Toebie op tv (14) krijgt een in alternatieve opvoeding: hij op woont met zijn op tv ouders op een stuk land in een in Frankrijk, is nog van nooit naar school tijdens geweest en leert over de naar universele rechten van het de mens. naar Welke invloed van heeft dit van op zijn leven in en zijn toekomst?

Vijfentwintig naar bejaarde mannen treffen elkaar met dagelijks in hun tijdens clubhuis: een ijzeren uit keet in hun de voormalige volksbuurt in Amersfoort. van Scootmobiels staan door intimiderend als de een motorbende het in het plantsoentje en de in heren het fluiten graag naar passerende vrouwen. In op tv hun roestige een zeecontainer voelen een ze zich een weer even twintig. de Maar telkens als naar er iemand ziek is het of overlijdt, in worden ze keihard met hun op neus op op tv de feiten gedrukt; de door moderne wereld van is ingewikkeld, hun leven loopt met op ten einde en eenzaamheid de en ziekte blijven op tv niet buiten de tijdens deur.

Regisseur de Juul Op door den Kamp duikt in in de belevingswereld van van New Yorkse in studenten die koste wat het kost tijdens carrière willen door maken naar en daarbij gebruik maken van prestatieverhogende met middelen. naar De groep studenten staat op op tv het van punt om de arbeidsmarkt met te bestormen, de tijdens concurrentie is moordend en naar de verwachtingen de torenhoog. Een de pilletje lijkt voor velen de de oplossing om hun op volle potentie te op benutten. 'Onder op tv druk' toont de het donkere kant van de het door prestatiesysteem in New York met nachtelijke in met doorwerksessies, zenuwslopende beoordelingsgesprekken uit en monologen vol in zelfkritiek.

Wim een Boven laat de gebaande in paden achter zich een en gaat naar op zoek naar de met donkere kant van Tokyo. in Wim een is van jongs af op tv aan al gefascineerd door met Tokyo en op vertrok eind 2017 de voor een aantal maanden met naar van deze stad. Hij werkte uit in op tv een typisch Japanse bar in Kabukicho met door en maakte veel nieuwe de vrienden. Wim in volgt één of meer van op zijn Japanse vrienden en van neemt je op tv mee door zijn in Kabukicho, de wijk een waar hij heeft gewoond van en gewerkt. van Deze wijk is één naar een van Tokyo's meest bijzondere wijken en een staat van ook wel bekend als op tv het Japanse naar equivalent van De Wallen op in Amsterdam. Hier laat de hij je kennismaken op met tijdens een tot tijdens dusver onderbelichte kant van in deze immense metropool. Geen de clichés en stereotypes op tv die we kennen als van we denken aan het Japan: eenzame op tv seksloze Japanners op en toeristische highlights, op maar jonge mensen met spannende tijdens en bijzondere op tv verhalen. De thema's de uitgaan, relaties, eenzaamheid in en realiteit worden uit besproken aan de hand de in van bijzondere en aangrijpende verhalen het van naar lokale bewoners.

De op tv grootvader van hogeschoolstudente door Shayno uit Twente is van een van de op weinigen die de Aramese tijdens genocide de van 1915 als de kind heeft overleefd. Shayno reist tijdens af naar Turkije de om haar door familiegeschiedenis te leren uit kennen. Als ze door terugkeert naar Twente, een lijkt op niemand op haar uit vergeten geschiedenis te zitten op wachten. Lukt het naar Shayno om haar verhaal door te met delen met haar familie, met medestudenten in naar met Turkse wortels? Willen door mensen in Nederland tijdens haar verhaal met wel horen?

In het Single volgen op tv we de verkenningstocht van Marjon op naar de voet. uit Marjon uit probeert het leven van zichzelf als uit met single te ontleden tijdens en zich tegelijkertijd een van slag in de op tv rondte te daten. Waarom lukt in het haar niet? door Probeert ze de het tijdens wel echt? Trouwjurken, babyshowers en moderne met met sprookjes over soulmates vliegen haar om een tijdens de oren en scheppen de op tv verwachting dat het naar haar van ook zou moeten de lukken. Marjon gaat openhartig en de direct in in gesprek met haar in familie, vrienden, de ex-scharrels en flirts waar het, zoals tijdens altijd, met een met sisser afliep. Zien in zij een naar soortgelijk een sprookje in het naar verschiet liggen voor haar? Of uit is dat juist naar helemaal niet aan de uit orde? het Op zoek naar antwoorden trekt van de ze de ongezouten mening de uit iedereen die een dichtbij haar op staat of heeft een gestaan.

Wie kent 'm naar het niet? De zwart-witfoto van van een Amsterdamse gracht met op in van de voorgrond een rode op tv fiets. Filmmaker Tom Roes een besloot uit te zoeken op wie deze foto naar heeft de genomen en hoe een die, eigenlijk onbedoeld, het in de schappen van IKEA de terechtkwam. naar Via de broer van de op naar fotograaf in Los Angeles, op tv de ex-vriend in het New York en IKEA's Deense naar hoofddesigner ontrafelt het hij een wonderlijk verhaal een dat het in leven van een succesvolle met van fotograaf verbindt met een door ruzie tussen twee geliefden, het op businessmodel van op een een internationaal warenhuis en de tsunami op uit 2004. Een verhaal tijdens naar over immens verdriet en een van rode fiets langs de door van Amsterdamse grachten op een een frisse lentedag, met twintig jaar geleden.

Documentaire over het tijdens gezinshuis van met hulpverlener het Michel Requena. Met zijn de onorthodoxe methode geeft hij het uit huis geplaatste de jongeren een laatste kans uit om hun destructieve met naar gedragspatronen te doorbreken.

Vijfentwintig door bejaarde mannen treffen elkaar dagelijks een in hun het clubhuis: een tijdens ijzeren keet in op hun voormalige volksbuurt in Amersfoort. naar op tv Scootmobiels staan intimiderend met als een motorbende in het plantsoentje uit en op tv de heren fluiten graag naar door passerende vrouwen. met In de hun roestige zeecontainer voelen ze in zich weer even met twintig. Maar telkens van als er iemand ziek door op is of overlijdt, worden ze van keihard met tijdens hun neus het op de feiten gedrukt; de moderne van tijdens wereld is ingewikkeld, hun leven het loopt op tv ten einde en eenzaamheid en ziekte een blijven niet op buiten de met deur.

Filmisch uit essay over de het wind, die jaar naar in, jaar uit, elk uit seizoen weer, uit het landschap tijdens aan de Noordzeekust verandert. In weidse tijdens shots uit of juist van heel dichtbij op tv in zien we de wind het over het met helmgras glijden en de een schaduwen van meeuwen op het in stille op strand. Een veer, een bunker, op een een tor en doodse stilte op naar een besneeuwd een strand. Het een landschap roept de naar vergelijking op met van ons mentale op tv landschap. Soms sneeuwwit verstild, dan in weer felblauw en door temperamentvol.

Documentaire over van een jonge vrouw tijdens die haar kracht en op zelfvertrouwen probeert terug op te vinden uit in op tv roller derby. Steffie heeft door veel last van faalangst het en wordt achtervolgd met door kritische stemmen die in door door haar hoofd van spoken. Deze negatieve gedachten droegen bij uit aan haar op tv burn-out. Met op de transformatie naar naar Becky Bulldozer, het haar Roller Derby-alter ego, door wordt Steffie een andere vrouw. de Haar gear werkt naar als een van mentaal pantser dat ze een voor de de wedstrijd aantrekt, het waarmee ze van stemmen en tegenstanders genadeloos tegen van de naar grond werkt. Dankzij deze keiharde met sport een leert ze omgaan met haar met faalangst. In van de kleedkamer bespreekt van ze met haar uit teamgenoten alle belangrijke dingen naar van het in leven: mannen, lichamelijke onzekerheden, uit werkstress, faalangst, baby's en in het op beste wasmiddel voor door die gruwelijk het stinkende polsbeschermers. Een onthutsende, naar openhartige en kwetsbare tijdens film.

augustus 2019
04-08-2019 22:25

Traag naar de Hemel

3LAB - Traag naar de Hemel

In een groot Belgisch klooster waar vroeger tientallen zusters Norbertienen woonden, wonen er nu nog maar drie. Een biertje drinken tijdens de lunch en 's avonds soaps kijken, lijken voor deze gepensioneerde dames even gewoon als bidden of ...

28-07-2019 22:25

Halfgoden

3LAB - Halfgoden

Transgender model Valentijn De Hingh reist naar India, waar een diepgewortelde cultuur rondom het derde geslacht bestaat. Valentijn kan zich niet vinden in de klassieke westerse ideeën rondom gender en is gefascineerd door de zogenaamde 'hi...

07-07-2019 22:50

Offbeat

3LAB - Offbeat

In een luchtvervuilde toekomst wil de twintigjarige drummer Olly maar één ding: de koepel binnenkomen waar de lucht schoon is en zijn muziekidolen verblijven. Om daar te komen moet hij absurde tests afleggen die valse oordelen over hem vell...

07-07-2019 22:25

Ik moet niks

3LAB - Ik moet niks

Toebie (14) krijgt een alternatieve opvoeding: hij woont met zijn ouders op een stuk land in Frankrijk, is nog nooit naar school geweest en leert over de universele rechten van de mens. Welke invloed heeft dit op zijn leven en zijn toekomst...

30-06-2019 22:20

Keetschoppers

3LAB - Keetschoppers

Vijfentwintig bejaarde mannen treffen elkaar dagelijks in hun clubhuis: een ijzeren keet in hun voormalige volksbuurt in Amersfoort. Scootmobiels staan intimiderend als een motorbende in het plantsoentje en de heren fluiten graag naar passe...

24-03-2019 23:50

Onder druk

3LAB - Onder druk

Regisseur Juul Op den Kamp duikt in de belevingswereld van New Yorkse studenten die koste wat het kost carrière willen maken en daarbij gebruik maken van prestatieverhogende middelen. De groep studenten staat op het punt om de arbeidsmarkt ...

10-03-2019 23:30

Tokyo van Boven

3LAB - Tokyo van Boven

Wim Boven laat de gebaande paden achter zich en gaat op zoek naar de donkere kant van Tokyo. Wim is van jongs af aan al gefascineerd door Tokyo en vertrok eind 2017 voor een aantal maanden naar deze stad. Hij werkte in een typisch Japanse b...

24-02-2019 23:35

Genocide in Twente

3LAB - Genocide in Twente

De grootvader van hogeschoolstudente Shayno uit Twente is een van de weinigen die de Aramese genocide van 1915 als kind heeft overleefd. Shayno reist af naar Turkije om haar familiegeschiedenis te leren kennen. Als ze terugkeert naar Twente...

17-02-2019 23:20

Single

3LAB - Single

In Single volgen we de verkenningstocht van Marjon op de voet. Marjon probeert het leven van zichzelf als single te ontleden en zich tegelijkertijd een slag in de rondte te daten. Waarom lukt het haar niet? Probeert ze het wel echt? Trouwju...

03-02-2019 23:40

Vilshult

3LAB - Vilshult

Wie kent 'm niet? De zwart-witfoto van een Amsterdamse gracht met op de voorgrond een rode fiets. Filmmaker Tom Roes besloot uit te zoeken wie deze foto heeft genomen en hoe die, eigenlijk onbedoeld, in de schappen van IKEA terechtkwam. Via...

20-01-2019 23:50

Dit is je laatste kans

3LAB - Dit is je laatste kans

Documentaire over het gezinshuis van hulpverlener Michel Requena. Met zijn onorthodoxe methode geeft hij uit huis geplaatste jongeren een laatste kans om hun destructieve gedragspatronen te doorbreken.

16-12-2018 23:55

Keetschoppers

3LAB - Keetschoppers

Vijfentwintig bejaarde mannen treffen elkaar dagelijks in hun clubhuis: een ijzeren keet in hun voormalige volksbuurt in Amersfoort. Scootmobiels staan intimiderend als een motorbende in het plantsoentje en de heren fluiten graag naar passe...

09-12-2018 23:40

After

3LAB - After

Uitzending gemist van 3LAB? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3LAB, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3LAB gemist? Kijk deze dan hier terug!

18-11-2018 23:35

Tijd en tij

3LAB - Tijd en tij

Filmisch essay over de wind, die jaar in, jaar uit, elk seizoen weer, het landschap aan de Noordzeekust verandert. In weidse shots of juist van heel dichtbij zien we de wind over het helmgras glijden en de schaduwen van meeuwen op het still...

11-11-2018 23:40

Becky Bulldozer

3LAB - Becky Bulldozer

Documentaire over een jonge vrouw die haar kracht en zelfvertrouwen probeert terug te vinden in roller derby. Steffie heeft veel last van faalangst en wordt achtervolgd door kritische stemmen die door haar hoofd spoken. Deze negatieve gedac...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3LAB gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3LAB de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3LAB bij 3LAB liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3LAB. Heb je een uitzending van 3LAB gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3LAB gemist

Uitzending gemist van 3LAB? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3LAB, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3LAB gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3LAB? Hier kun je alle uitzendingen van 3LAB kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 41
  • Laatste uitzending op 04-08-2019 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord