Programma gemist?

De 18-jarige van Sofie een wil graag op kamers op tv in Amsterdam en moet daarvoor met hospiteren. in Steeds opnieuw moet ze de in bewoners van een naar studentenhuis in ervan zien te van overtuigen dat zij van de meest geschikte kandidaat een is voor de vrijgekomen uit kamer. De op concurrentie is moordend en met de bewoners op tv zijn meedogenloos. Wie worden op naar door de groep op geaccepteerd en wie van worden afgewezen? Hoe ver gaan de met kandidaten? door In de de wereld van het op hospiteren wordt het uiterste gevraagd op van in iemands zelfbewustzijn. Wat doet dat met proces de van oordelen en beoordeeld worden naar met van Sofie?

Korte film over uit de autistische Napoleon het op tv (21) die ervoor moet zorgen dat in uit zijn familie de macht door behoudt in de tijdens geheime onderwereld waarin zij leven. in Net uit nu een onbekende bende van voor serieuze een dreiging zorgt, blijkt tijdens Napoleon niet meer te kunnen op vertrouwen in op zijn voorspellende vermogen op en denkpatronen. Hulp de biedt zich aan. Maar de kan Napoleon daarmee in op tv overweg?

In een op groot Belgisch klooster een waar vroeger tientallen zusters een Norbertienen een woonden, wonen er nu nog uit maar drie. Een door biertje drinken de tijdens de met lunch en 's avonds soaps in kijken, lijken voor op deze gepensioneerde dames de van even gewoon als bidden het of de Bijbel lezen. Zo naar uit goed en zo in kwaad als het gaat, op bereiden ze zich voor van op de feestdagen. een Ze ontvangen hun uit familie van en vrienden, halen de door kerststal weer in uit de kast en proosten met een oudejaarsavond. Een observerend, op licht komisch op portret van door deze laatste drie door nonnen en hun dwergkeesje het Skippy. Hoeveel champagneglazen zullen de er volgend een jaar op tafel met staan?

Transgender model Valentijn het De met Hingh reist naar India, tijdens waar op een diepgewortelde cultuur rondom op tv het derde geslacht bestaat. Valentijn een kan zich niet naar vinden op in de door klassieke westerse ideeën op rondom gender en is gefascineerd de door de zogenaamde 'hijras' op tv in de van Hindoestaanse de cultuur. In India worden tijdens transgenders erkend als tijdens een derde tijdens geslacht en maken deel de uit van een oeroude van gemeenschap die in verbonden is aan van rituele praktijken. Maar hoewel in 'hijras' naar hun religieuze rol al eeuwenlang uitvoeren, uit het worden zij anno 2019 de steeds vaker het naar de marge verdrongen. van Zo worden zij blootgesteld uit aan extreem naar geweld, en op moeten velen van hen leven op tv van prostitutie of uit van de bedelstaf. het Valentijn reist naar Mumbai, met de Delhi en Allahabad en zoekt transgenders het op in uit alle lagen van op de naar samenleving.

In een luchtvervuilde op tv de toekomst wil de twintigjarige drummer Olly een de maar één ding: de uit koepel binnenkomen waar tijdens de lucht op tv schoon is en zijn muziekidolen verblijven. op tv Om naar daar te komen het moet hij absurde uit tests afleggen die op valse oordelen over hem vellen. op tv Zal op tv Olly zich naar het van systeem gedragen, op of blijft tijdens hij zichzelf? Eindexamenfilm van Myrte door Ouwerkerk, naar lichting 2019 van de uit Nederlandse Film tijdens Academie.

Toebie met (14) krijgt een op alternatieve opvoeding: hij woont met in zijn naar ouders op een met stuk land naar in Frankrijk, is nog nooit naar tijdens op school geweest en leert van over de universele de rechten van tijdens de mens. Welke met invloed heeft dit op op zijn leven op tv en zijn toekomst?

Vijfentwintig bejaarde tijdens mannen in treffen elkaar dagelijks in door hun clubhuis: van een ijzeren keet in hun voormalige door een volksbuurt in Amersfoort. Scootmobiels staan intimiderend op met als een motorbende in op het plantsoentje en de heren een fluiten op graag naar passerende op tv vrouwen. In hun van roestige zeecontainer naar voelen ze zich weer even de twintig. Maar met telkens als in er iemand ziek is of overlijdt, het op tv worden ze keihard met hun uit neus op de feiten uit met gedrukt; de moderne wereld op is ingewikkeld, hun leven loopt de ten op tv einde en de eenzaamheid en ziekte blijven de niet buiten de in deur.

Regisseur het Juul Op den Kamp met duikt in de het belevingswereld van New op tv Yorkse in studenten die koste de wat het kost carrière willen maken een door en daarbij gebruik maken van prestatieverhogende door middelen. De in groep studenten met staat op naar het punt om het de arbeidsmarkt te bestormen, het de concurrentie door is moordend en tijdens de verwachtingen torenhoog. Een pilletje van lijkt voor een velen de oplossing om hun in volle een potentie te benutten. door 'Onder druk' het toont de donkere kant van naar het prestatiesysteem naar in New York met in nachtelijke doorwerksessies, zenuwslopende naar beoordelingsgesprekken tijdens en monologen vol de zelfkritiek.

Wim Boven laat naar de de gebaande paden achter zich uit en de gaat op zoek naar een de donkere kant van Tokyo. op tv Wim de is van jongs het af aan al gefascineerd door van Tokyo en een vertrok naar eind 2017 voor een aantal in maanden naar deze stad. tijdens Hij werkte in uit een typisch in Japanse bar door in Kabukicho en maakte met veel nieuwe vrienden. Wim op volgt het één of meer van een zijn Japanse vrienden op tv en door neemt je mee door de zijn Kabukicho, de wijk waar op tv hij heeft uit gewoond en gewerkt. uit Deze wijk het is één van Tokyo's door meest met bijzondere wijken en staat ook wel een bekend als uit het Japanse equivalent de van De Wallen tijdens in Amsterdam. Hier de laat door hij je kennismaken met een tot van dusver een onderbelichte kant van deze met immense metropool. door Geen clichés en stereotypes door die we kennen als een we denken aan van Japan: eenzame seksloze tijdens Japanners en op toeristische highlights, maar van jonge mensen met de spannende een en bijzondere verhalen. op De thema's uitgaan, met relaties, eenzaamheid en realiteit worden de besproken aan de op hand van met bijzondere en aangrijpende in verhalen van lokale tijdens bewoners.

De grootvader van op tv hogeschoolstudente Shayno op uit Twente is een naar van de uit weinigen die de Aramese tijdens in genocide van 1915 als kind tijdens heeft op tv overleefd. Shayno reist af naar van Turkije op tv om haar familiegeschiedenis te leren kennen. een Als ze terugkeert uit naar met Twente, lijkt tijdens niemand op haar vergeten op tv geschiedenis te zitten wachten. op tv Lukt de het Shayno om haar van verhaal te delen met haar op tv familie, op tv met medestudenten met Turkse met wortels? Willen op tv mensen in Nederland haar een verhaal een wel horen?

In tijdens Single volgen we de verkenningstocht de van van Marjon op met de voet. Marjon probeert het leven op tv van zichzelf als het naar single te ontleden en zich naar tegelijkertijd een slag in in de het rondte te naar daten. Waarom lukt uit het haar niet? de Probeert ze het wel in echt? Trouwjurken, tijdens babyshowers en moderne sprookjes over op soulmates vliegen haar om op de oren op tv en een scheppen de verwachting dat het haar op ook zou moeten de lukken. Marjon gaat in openhartig en op direct in gesprek door met het haar familie, vrienden, ex-scharrels en een flirts waar het het, zoals van altijd, met een sisser afliep. Zien door in zij een soortgelijk door sprookje in het verschiet het liggen voor het haar? Of is dat juist helemaal naar niet op aan de orde? van Op zoek naar antwoorden het trekt de ze de ongezouten mening een uit iedereen het die dichtbij haar staat of door heeft uit gestaan.

Wie een kent 'm niet? De zwart-witfoto door op tv van een Amsterdamse gracht met op tijdens de uit voorgrond een rode fiets. naar Filmmaker Tom Roes naar besloot uit door te zoeken wie deze de foto heeft een genomen en hoe uit die, eigenlijk onbedoeld, in het de schappen van door IKEA terechtkwam. Via van de broer uit van de op tv fotograaf in Los met Angeles, de ex-vriend in New York door en op tv IKEA's Deense hoofddesigner door ontrafelt hij van een wonderlijk verhaal dat het in leven van een een succesvolle fotograaf verbindt met met het een ruzie tussen op twee geliefden, het businessmodel van een in door internationaal warenhuis en de tsunami uit op 2004. tijdens Een verhaal over immens op verdriet het en een rode het fiets langs de Amsterdamse van grachten op een naar frisse lentedag, twintig op jaar geleden.

Documentaire de over het gezinshuis in van hulpverlener Michel Requena. op tv Met zijn onorthodoxe een methode met geeft hij uit huis geplaatste jongeren op tv het een laatste kans door om hun destructieve gedragspatronen de te doorbreken.

Vijfentwintig bejaarde mannen de treffen elkaar een dagelijks een in hun clubhuis: een ijzeren keet de in hun voormalige van volksbuurt in Amersfoort. een Scootmobiels staan intimiderend uit als een op motorbende op in het plantsoentje en naar de heren fluiten graag naar naar passerende op vrouwen. In uit hun roestige zeecontainer voelen naar ze zich weer even uit twintig. Maar het telkens als op tv er iemand ziek is of overlijdt, van worden op tv ze keihard met hun het neus op de feiten met gedrukt; de moderne uit wereld tijdens is ingewikkeld, hun de leven loopt het ten einde en met eenzaamheid en ziekte blijven niet buiten uit de op deur.

januari 2021
16-09-2019 22:30

Helaas ben je het niet geworden

3LAB - Helaas ben je het niet geworden

De 18-jarige Sofie wil graag op kamers in Amsterdam en moet daarvoor hospiteren. Steeds opnieuw moet ze de bewoners van een studentenhuis ervan zien te overtuigen dat zij de meest geschikte kandidaat is voor de vrijgekomen kamer. De concurr...

25-08-2019 22:35

The underground

3LAB - The underground

Korte film over de autistische Napoleon (21) die ervoor moet zorgen dat zijn familie de macht behoudt in de geheime onderwereld waarin zij leven. Net nu een onbekende bende voor serieuze dreiging zorgt, blijkt Napoleon niet meer te kunnen v...

04-08-2019 22:25

Traag naar de Hemel

3LAB - Traag naar de Hemel

In een groot Belgisch klooster waar vroeger tientallen zusters Norbertienen woonden, wonen er nu nog maar drie. Een biertje drinken tijdens de lunch en 's avonds soaps kijken, lijken voor deze gepensioneerde dames even gewoon als bidden of ...

28-07-2019 22:25

Halfgoden

3LAB - Halfgoden

Transgender model Valentijn De Hingh reist naar India, waar een diepgewortelde cultuur rondom het derde geslacht bestaat. Valentijn kan zich niet vinden in de klassieke westerse ideeën rondom gender en is gefascineerd door de zogenaamde 'hi...

07-07-2019 22:50

Offbeat

3LAB - Offbeat

In een luchtvervuilde toekomst wil de twintigjarige drummer Olly maar één ding: de koepel binnenkomen waar de lucht schoon is en zijn muziekidolen verblijven. Om daar te komen moet hij absurde tests afleggen die valse oordelen over hem vell...

07-07-2019 22:25

Ik moet niks

3LAB - Ik moet niks

Toebie (14) krijgt een alternatieve opvoeding: hij woont met zijn ouders op een stuk land in Frankrijk, is nog nooit naar school geweest en leert over de universele rechten van de mens. Welke invloed heeft dit op zijn leven en zijn toekomst...

30-06-2019 22:20

Keetschoppers

3LAB - Keetschoppers

Vijfentwintig bejaarde mannen treffen elkaar dagelijks in hun clubhuis: een ijzeren keet in hun voormalige volksbuurt in Amersfoort. Scootmobiels staan intimiderend als een motorbende in het plantsoentje en de heren fluiten graag naar passe...

24-03-2019 23:50

Onder druk

3LAB - Onder druk

Regisseur Juul Op den Kamp duikt in de belevingswereld van New Yorkse studenten die koste wat het kost carrière willen maken en daarbij gebruik maken van prestatieverhogende middelen. De groep studenten staat op het punt om de arbeidsmarkt ...

10-03-2019 23:30

Tokyo van Boven

3LAB - Tokyo van Boven

Wim Boven laat de gebaande paden achter zich en gaat op zoek naar de donkere kant van Tokyo. Wim is van jongs af aan al gefascineerd door Tokyo en vertrok eind 2017 voor een aantal maanden naar deze stad. Hij werkte in een typisch Japanse b...

24-02-2019 23:35

Genocide in Twente

3LAB - Genocide in Twente

De grootvader van hogeschoolstudente Shayno uit Twente is een van de weinigen die de Aramese genocide van 1915 als kind heeft overleefd. Shayno reist af naar Turkije om haar familiegeschiedenis te leren kennen. Als ze terugkeert naar Twente...

17-02-2019 23:20

Single

3LAB - Single

In Single volgen we de verkenningstocht van Marjon op de voet. Marjon probeert het leven van zichzelf als single te ontleden en zich tegelijkertijd een slag in de rondte te daten. Waarom lukt het haar niet? Probeert ze het wel echt? Trouwju...

03-02-2019 23:40

Vilshult

3LAB - Vilshult

Wie kent 'm niet? De zwart-witfoto van een Amsterdamse gracht met op de voorgrond een rode fiets. Filmmaker Tom Roes besloot uit te zoeken wie deze foto heeft genomen en hoe die, eigenlijk onbedoeld, in de schappen van IKEA terechtkwam. Via...

20-01-2019 23:50

Dit is je laatste kans

3LAB - Dit is je laatste kans

Documentaire over het gezinshuis van hulpverlener Michel Requena. Met zijn onorthodoxe methode geeft hij uit huis geplaatste jongeren een laatste kans om hun destructieve gedragspatronen te doorbreken.

16-12-2018 23:55

Keetschoppers

3LAB - Keetschoppers

Vijfentwintig bejaarde mannen treffen elkaar dagelijks in hun clubhuis: een ijzeren keet in hun voormalige volksbuurt in Amersfoort. Scootmobiels staan intimiderend als een motorbende in het plantsoentje en de heren fluiten graag naar passe...

09-12-2018 23:40

After

3LAB - After

Uitzending gemist van 3LAB? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3LAB, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3LAB gemist? Kijk deze dan hier terug!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3LAB gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3LAB de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3LAB bij 3LAB liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3LAB. Heb je een uitzending van 3LAB gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3LAB gemist

Uitzending gemist van 3LAB? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3LAB, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3LAB gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3LAB? Hier kun je alle uitzendingen van 3LAB kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 43
  • Laatste uitzending op 16-09-2019 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!