Programma gemist?

De op 18-jarige Sofie wil graag op het kamers in Amsterdam een en moet naar daarvoor de hospiteren. Steeds opnieuw moet ze naar de bewoners met van een studentenhuis ervan naar zien op te overtuigen dat zij de meest tijdens geschikte kandidaat uit is voor de van vrijgekomen kamer. met De concurrentie een is moordend en de van bewoners zijn meedogenloos. Wie worden een met door de groep op geaccepteerd en wie worden afgewezen? Hoe op ver gaan naar de in kandidaten? In de wereld van door het in hospiteren wordt het uiterste gevraagd op van iemands zelfbewustzijn. Wat door de doet dat proces op tv van oordelen en beoordeeld worden met de tijdens Sofie?

Korte op film over de autistische Napoleon van op tv (21) die ervoor moet door zorgen dat zijn van familie de macht behoudt van in de de geheime onderwereld waarin zij leven. door Net door nu een op tv onbekende bende voor serieuze dreiging zorgt, een blijkt Napoleon niet een in meer te kunnen vertrouwen op op tv zijn een voorspellende vermogen en de denkpatronen. Hulp biedt zich aan. Maar met op kan Napoleon daarmee het overweg?

In naar een groot Belgisch naar klooster waar vroeger tientallen zusters op tv Norbertienen in woonden, wonen een er nu nog maar drie. Een naar biertje drinken tijdens door de lunch op en 's op tv avonds soaps naar kijken, lijken voor deze gepensioneerde dames naar even gewoon in als bidden of tijdens de Bijbel lezen. uit Zo goed en zo de kwaad als het tijdens van gaat, bereiden ze in zich voor op de feestdagen. op Ze ontvangen hun van familie en naar vrienden, halen de de kerststal weer naar uit de kast en proosten met met oudejaarsavond. Een op tv observerend, licht van komisch portret van deze laatste de drie nonnen en op hun op tv dwergkeesje Skippy. Hoeveel de champagneglazen zullen er volgend jaar op op in tafel staan?

Transgender model Valentijn met De in Hingh reist naar India, waar een een diepgewortelde cultuur uit rondom door het derde geslacht bestaat. Valentijn op kan zich de niet vinden op in de klassieke westerse door ideeën in rondom gender en is met gefascineerd door de zogenaamde 'hijras' op in de Hindoestaanse de cultuur. In uit India worden transgenders erkend tijdens als een een derde geslacht de en maken deel uit van van uit een oeroude gemeenschap op tv die verbonden is aan rituele praktijken. naar Maar hoewel 'hijras' een hun religieuze rol een al in eeuwenlang uitvoeren, worden zij door anno 2019 steeds op tv vaker naar de marge van verdrongen. Zo worden de een zij blootgesteld aan extreem geweld, in en moeten velen in van hen de leven van het prostitutie of van de van bedelstaf. Valentijn reist met naar Mumbai, Delhi en door Allahabad en zoekt transgenders naar op op in alle lagen van de in tijdens samenleving.

In een luchtvervuilde van tijdens toekomst wil de twintigjarige drummer het Olly maar één ding: op tv de het koepel binnenkomen waar op tv de lucht schoon is en op zijn met muziekidolen verblijven. Om daar een te door komen moet hij van absurde tests afleggen die valse oordelen tijdens over een hem vellen. op tv Zal Olly zich naar naar het systeem gedragen, of op blijft hij zichzelf? Eindexamenfilm het van Myrte Ouwerkerk, een van lichting 2019 van de Nederlandse op Film uit Academie.

Toebie (14) krijgt op een alternatieve opvoeding: van hij woont door met zijn het ouders op op tv een stuk land in Frankrijk, is op nog op nooit naar school op tv geweest en leert over uit de universele rechten op van tijdens de mens. Welke invloed heeft dit met op zijn op tv leven en zijn op toekomst?

Vijfentwintig door bejaarde mannen de treffen elkaar dagelijks in hun tijdens clubhuis: het een ijzeren keet van in hun voormalige volksbuurt in met Amersfoort. Scootmobiels op tv staan intimiderend als de een motorbende in het plantsoentje van en de heren een fluiten graag de naar passerende op tv vrouwen. In uit hun roestige zeecontainer voelen uit ze zich weer even door twintig. van Maar telkens als er iemand op tv ziek is of de overlijdt, worden ze keihard naar met naar hun neus op een de feiten gedrukt; de het moderne naar wereld is ingewikkeld, hun leven naar loopt ten in einde en naar eenzaamheid en ziekte blijven in niet buiten met de deur.

Regisseur Juul Op uit met den Kamp duikt in de belevingswereld naar van van New Yorkse op studenten die koste wat het kost met een carrière willen maken en daarbij gebruik een maken van prestatieverhogende naar middelen. naar De groep studenten staat op uit het punt door om de tijdens arbeidsmarkt te uit bestormen, de concurrentie is moordend en met de verwachtingen het torenhoog. Een pilletje uit lijkt voor op tv velen de oplossing om met hun op volle potentie te benutten. met 'Onder druk' toont het de donkere kant van van het prestatiesysteem in New door York naar met nachtelijke doorwerksessies, zenuwslopende door beoordelingsgesprekken en monologen door vol het zelfkritiek.

Wim Boven laat door de gebaande tijdens paden door achter zich en gaat op de zoek naar de donkere het kant van in Tokyo. Wim is van van jongs naar af aan al gefascineerd uit door Tokyo met en vertrok eind 2017 voor met van een aantal maanden naar met deze stad. Hij werkte in in een van typisch Japanse bar een in Kabukicho en in maakte veel nieuwe vrienden. Wim naar van volgt één of meer van zijn door tijdens Japanse vrienden en met neemt je mee door door zijn Kabukicho, de op tv wijk waar hij heeft uit gewoond en gewerkt. uit Deze naar wijk is één van Tokyo's meest in bijzondere wijken het en staat ook wel uit bekend als het de Japanse equivalent tijdens van De Wallen op tv in Amsterdam. Hier tijdens laat een hij je kennismaken met een tijdens tot op tv dusver onderbelichte kant van deze immense een metropool. Geen door clichés en stereotypes die door we kennen als een we naar denken aan Japan: eenzame seksloze van Japanners en toeristische tijdens highlights, maar jonge de mensen met uit spannende en bijzondere door verhalen. De op tv thema's uitgaan, relaties, in eenzaamheid en realiteit tijdens worden besproken aan de hand naar van bijzondere met en van aangrijpende verhalen van lokale naar bewoners.

De grootvader van het hogeschoolstudente met Shayno uit Twente de is een van een de weinigen die de Aramese van genocide van de 1915 de als kind heeft overleefd. Shayno van reist af naar naar Turkije om haar familiegeschiedenis op tv de te leren kennen. Als ze terugkeert op tv naar Twente, lijkt naar niemand op haar het vergeten op geschiedenis te zitten wachten. Lukt in het het Shayno om haar verhaal te met delen met van haar familie, met met medestudenten met Turkse van wortels? Willen mensen uit in Nederland haar van verhaal wel het horen?

In Single door volgen in we de verkenningstocht in van Marjon op uit de voet. Marjon probeert het leven op tv van zichzelf als de single te ontleden van en zich op tv tegelijkertijd op een slag in de rondte met te daten. Waarom lukt een het in haar niet? Probeert ze van het wel echt? door Trouwjurken, babyshowers en moderne naar sprookjes over soulmates naar vliegen haar om naar de oren op tv en scheppen de naar verwachting dat het het haar ook naar zou moeten lukken. Marjon gaat door openhartig en direct van in gesprek met op naar haar familie, vrienden, ex-scharrels en flirts uit van waar het, zoals door altijd, met een sisser afliep. Zien een op tv zij een soortgelijk sprookje op in het op verschiet liggen voor haar? uit Of is dat juist helemaal op tv niet tijdens aan de orde? het Op zoek op naar antwoorden trekt ze de uit ongezouten mening uit iedereen van die op dichtbij haar met staat of heeft de gestaan.

Wie de kent 'm niet? De het zwart-witfoto van een Amsterdamse het gracht met op op tv de voorgrond een door rode door fiets. Filmmaker Tom van Roes besloot tijdens uit te zoeken wie deze foto naar heeft genomen in en hoe die, eigenlijk in onbedoeld, de in de schappen van IKEA door terechtkwam. Via met de broer van de op fotograaf in met Los Angeles, door de ex-vriend het in New York uit en IKEA's Deense in hoofddesigner ontrafelt hij een wonderlijk met verhaal dat het naar leven van uit een succesvolle fotograaf verbindt met met een tijdens ruzie tussen twee door geliefden, het businessmodel van een een internationaal warenhuis en door de tsunami het uit een 2004. Een verhaal over immens uit verdriet en het een rode fiets langs naar de Amsterdamse grachten op naar een frisse lentedag, een tijdens twintig jaar geleden.

Documentaire op over het gezinshuis van naar hulpverlener Michel Requena. met Met zijn onorthodoxe methode door geeft het hij uit huis geplaatste uit jongeren met een laatste kans in om hun destructieve gedragspatronen te uit doorbreken.

Vijfentwintig een bejaarde mannen treffen elkaar de dagelijks in hun clubhuis: van een ijzeren keet in op in hun voormalige volksbuurt op in Amersfoort. Scootmobiels staan intimiderend uit als een naar motorbende in het plantsoentje op tv en de heren op fluiten naar graag naar passerende vrouwen. het In hun roestige met zeecontainer voelen ze zich van weer uit even twintig. Maar uit telkens als met er iemand ziek is een of overlijdt, worden ze met keihard op tv met hun neus op tijdens de feiten gedrukt; het de moderne wereld is met ingewikkeld, van hun leven loopt ten einde en van eenzaamheid en ziekte door blijven niet het buiten de de deur.

januari 2020
16-09-2019 22:30

Helaas ben je het niet geworden

3LAB - Helaas ben je het niet geworden

De 18-jarige Sofie wil graag op kamers in Amsterdam en moet daarvoor hospiteren. Steeds opnieuw moet ze de bewoners van een studentenhuis ervan zien te overtuigen dat zij de meest geschikte kandidaat is voor de vrijgekomen kamer. De concurr...

25-08-2019 22:35

The underground

3LAB - The underground

Korte film over de autistische Napoleon (21) die ervoor moet zorgen dat zijn familie de macht behoudt in de geheime onderwereld waarin zij leven. Net nu een onbekende bende voor serieuze dreiging zorgt, blijkt Napoleon niet meer te kunnen v...

04-08-2019 22:25

Traag naar de Hemel

3LAB - Traag naar de Hemel

In een groot Belgisch klooster waar vroeger tientallen zusters Norbertienen woonden, wonen er nu nog maar drie. Een biertje drinken tijdens de lunch en 's avonds soaps kijken, lijken voor deze gepensioneerde dames even gewoon als bidden of ...

28-07-2019 22:25

Halfgoden

3LAB - Halfgoden

Transgender model Valentijn De Hingh reist naar India, waar een diepgewortelde cultuur rondom het derde geslacht bestaat. Valentijn kan zich niet vinden in de klassieke westerse ideeën rondom gender en is gefascineerd door de zogenaamde 'hi...

07-07-2019 22:50

Offbeat

3LAB - Offbeat

In een luchtvervuilde toekomst wil de twintigjarige drummer Olly maar één ding: de koepel binnenkomen waar de lucht schoon is en zijn muziekidolen verblijven. Om daar te komen moet hij absurde tests afleggen die valse oordelen over hem vell...

07-07-2019 22:25

Ik moet niks

3LAB - Ik moet niks

Toebie (14) krijgt een alternatieve opvoeding: hij woont met zijn ouders op een stuk land in Frankrijk, is nog nooit naar school geweest en leert over de universele rechten van de mens. Welke invloed heeft dit op zijn leven en zijn toekomst...

30-06-2019 22:20

Keetschoppers

3LAB - Keetschoppers

Vijfentwintig bejaarde mannen treffen elkaar dagelijks in hun clubhuis: een ijzeren keet in hun voormalige volksbuurt in Amersfoort. Scootmobiels staan intimiderend als een motorbende in het plantsoentje en de heren fluiten graag naar passe...

24-03-2019 23:50

Onder druk

3LAB - Onder druk

Regisseur Juul Op den Kamp duikt in de belevingswereld van New Yorkse studenten die koste wat het kost carrière willen maken en daarbij gebruik maken van prestatieverhogende middelen. De groep studenten staat op het punt om de arbeidsmarkt ...

10-03-2019 23:30

Tokyo van Boven

3LAB - Tokyo van Boven

Wim Boven laat de gebaande paden achter zich en gaat op zoek naar de donkere kant van Tokyo. Wim is van jongs af aan al gefascineerd door Tokyo en vertrok eind 2017 voor een aantal maanden naar deze stad. Hij werkte in een typisch Japanse b...

24-02-2019 23:35

Genocide in Twente

3LAB - Genocide in Twente

De grootvader van hogeschoolstudente Shayno uit Twente is een van de weinigen die de Aramese genocide van 1915 als kind heeft overleefd. Shayno reist af naar Turkije om haar familiegeschiedenis te leren kennen. Als ze terugkeert naar Twente...

17-02-2019 23:20

Single

3LAB - Single

In Single volgen we de verkenningstocht van Marjon op de voet. Marjon probeert het leven van zichzelf als single te ontleden en zich tegelijkertijd een slag in de rondte te daten. Waarom lukt het haar niet? Probeert ze het wel echt? Trouwju...

03-02-2019 23:40

Vilshult

3LAB - Vilshult

Wie kent 'm niet? De zwart-witfoto van een Amsterdamse gracht met op de voorgrond een rode fiets. Filmmaker Tom Roes besloot uit te zoeken wie deze foto heeft genomen en hoe die, eigenlijk onbedoeld, in de schappen van IKEA terechtkwam. Via...

20-01-2019 23:50

Dit is je laatste kans

3LAB - Dit is je laatste kans

Documentaire over het gezinshuis van hulpverlener Michel Requena. Met zijn onorthodoxe methode geeft hij uit huis geplaatste jongeren een laatste kans om hun destructieve gedragspatronen te doorbreken.

16-12-2018 23:55

Keetschoppers

3LAB - Keetschoppers

Vijfentwintig bejaarde mannen treffen elkaar dagelijks in hun clubhuis: een ijzeren keet in hun voormalige volksbuurt in Amersfoort. Scootmobiels staan intimiderend als een motorbende in het plantsoentje en de heren fluiten graag naar passe...

09-12-2018 23:40

After

3LAB - After

Uitzending gemist van 3LAB? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3LAB, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3LAB gemist? Kijk deze dan hier terug!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3LAB gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3LAB de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3LAB bij 3LAB liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3LAB. Heb je een uitzending van 3LAB gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3LAB gemist

Uitzending gemist van 3LAB? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3LAB, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3LAB gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3LAB? Hier kun je alle uitzendingen van 3LAB kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 43
  • Laatste uitzending op 16-09-2019 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!