Programma gemist?

De 18-jarige Sofie naar wil graag door op naar kamers in Amsterdam en moet uit daarvoor tijdens hospiteren. Steeds opnieuw uit moet ze de bewoners van van een studentenhuis ervan zien een te met overtuigen dat zij op de meest naar geschikte kandidaat is de voor de vrijgekomen kamer. tijdens De concurrentie is op moordend en in de bewoners zijn meedogenloos. Wie door worden door door de groep geaccepteerd en wie tijdens worden afgewezen? Hoe in ver gaan door de kandidaten? In de door wereld met van het hospiteren wordt het het uiterste gevraagd van op de iemands zelfbewustzijn. Wat doet het dat proces van oordelen met en beoordeeld worden uit met uit Sofie?

Korte het film over tijdens de autistische Napoleon (21) met die ervoor van moet zorgen dat zijn familie de met macht behoudt in in tijdens de geheime onderwereld waarin zij leven. van Net nu een het op tv onbekende bende voor een serieuze dreiging zorgt, blijkt Napoleon niet tijdens meer te tijdens kunnen vertrouwen het op zijn door voorspellende vermogen en denkpatronen. Hulp op biedt zich van aan. Maar kan Napoleon daarmee uit de overweg?

In een groot naar Belgisch klooster waar tijdens vroeger in tientallen zusters Norbertienen door woonden, wonen er nu van nog van maar drie. Een biertje drinken tijdens naar in de lunch en 's avonds soaps tijdens kijken, lijken met voor deze gepensioneerde uit dames naar even gewoon als bidden of met de tijdens Bijbel lezen. Zo goed uit en zo kwaad tijdens als het gaat, bereiden het ze zich voor met op de feestdagen. op Ze ontvangen een hun familie en in vrienden, halen de kerststal door weer uit de kast op tv en proosten met een oudejaarsavond. op tv Een observerend, licht komisch tijdens portret van op tv deze laatste naar drie nonnen en hun naar dwergkeesje Skippy. Hoeveel uit champagneglazen zullen er volgend de jaar op tv op tafel staan?

Transgender model op tv Valentijn De op Hingh reist naar van India, waar een diepgewortelde cultuur in met rondom het derde geslacht bestaat. de Valentijn met kan zich niet vinden in de een klassieke westerse ideeën uit rondom gender en van door is gefascineerd door de zogenaamde 'hijras' op in in de Hindoestaanse met cultuur. In India uit worden transgenders erkend naar als een derde geslacht en maken door deel op uit van een oeroude de gemeenschap die verbonden op tv is aan rituele praktijken. op tv Maar hoewel op 'hijras' hun religieuze rol de al eeuwenlang uitvoeren, uit met worden zij anno 2019 tijdens steeds vaker naar de op tv marge verdrongen. Zo naar worden zij blootgesteld tijdens aan naar extreem geweld, en moeten op velen van hen leven door van op tv prostitutie of van de bedelstaf. uit Valentijn reist naar Mumbai, op tv door Delhi en Allahabad de en zoekt transgenders tijdens op in alle het lagen van de in samenleving.

In een luchtvervuilde op toekomst van wil de in twintigjarige drummer Olly een maar één ding: de uit koepel binnenkomen waar de lucht uit schoon is van en zijn muziekidolen verblijven. met uit Om daar te met komen moet hij absurde van tests afleggen naar die valse oordelen over hem vellen. de door Zal Olly zich naar het systeem met gedragen, of het blijft hij zichzelf? in Eindexamenfilm van in Myrte Ouwerkerk, lichting 2019 van op tv naar de Nederlandse Film uit Academie.

Toebie (14) tijdens krijgt uit een alternatieve opvoeding: hij door woont met zijn het ouders op een stuk land op tv in Frankrijk, is op nog nooit naar op tv school geweest en door leert over door de het universele rechten van de een mens. Welke invloed heeft dit een op van zijn leven en het zijn toekomst?

Vijfentwintig het bejaarde mannen treffen elkaar door dagelijks een in hun clubhuis: de een ijzeren keet in met hun voormalige tijdens volksbuurt in Amersfoort. door Scootmobiels staan intimiderend als een van motorbende de in het plantsoentje en de heren met in fluiten graag naar passerende vrouwen. een In hun roestige zeecontainer met voelen ze zich het weer even op tv twintig. Maar telkens als een er iemand in ziek naar is of overlijdt, worden uit ze keihard op tv met hun neus op op tv de feiten gedrukt; de tijdens moderne wereld is ingewikkeld, op hun het leven loopt ten einde en van eenzaamheid en naar ziekte blijven niet buiten op van de deur.

Regisseur uit Juul Op in den Kamp duikt in op de belevingswereld van New door Yorkse studenten van die koste wat tijdens het kost carrière willen maken het door en daarbij gebruik maken van naar prestatieverhogende middelen. De groep op tv studenten staat op op het punt om met de arbeidsmarkt te tijdens in bestormen, de concurrentie is moordend uit en de verwachtingen torenhoog. op Een pilletje tijdens lijkt voor velen de de oplossing om hun met volle potentie te op benutten. in 'Onder druk' toont de tijdens donkere kant van het tijdens prestatiesysteem in door New York met nachtelijke uit de doorwerksessies, zenuwslopende beoordelingsgesprekken en op monologen vol op zelfkritiek.

Wim Boven laat de de gebaande paden tijdens achter een zich en gaat op op tv zoek naar naar de donkere kant van uit Tokyo. Wim is in van jongs af aan van een al gefascineerd door Tokyo en van vertrok eind uit 2017 voor een aantal op tv maanden uit naar deze stad. een Hij werkte in een in typisch Japanse bar in Kabukicho uit en een maakte veel nieuwe een vrienden. Wim naar volgt één of meer de van zijn Japanse vrienden en in tijdens neemt je mee door zijn Kabukicho, tijdens de de wijk waar hij naar heeft gewoond van en gewerkt. Deze wijk is een één van Tokyo's meest door bijzondere wijken en met staat van ook wel bekend als door het Japanse een equivalent van De Wallen uit in Amsterdam. tijdens Hier laat met hij je kennismaken met naar een tot dusver onderbelichte kant tijdens van deze in immense metropool. Geen clichés op tv en stereotypes die op op we kennen als met we denken aan Japan: uit eenzame seksloze Japanners en toeristische het highlights, tijdens maar jonge mensen met de spannende het en bijzondere verhalen. De thema's tijdens uitgaan, relaties, eenzaamheid en op realiteit worden besproken de van aan de hand van bijzondere en tijdens aangrijpende verhalen van het in lokale bewoners.

De een grootvader van hogeschoolstudente op tv Shayno uit Twente is uit een van van de weinigen die een de Aramese genocide van 1915 het als kind heeft op overleefd. de Shayno reist af naar Turkije op tv om haar familiegeschiedenis het te uit leren kennen. Als de ze terugkeert naar Twente, naar lijkt naar niemand op haar vergeten op tv geschiedenis te een zitten wachten. Lukt het een Shayno om haar verhaal te naar delen met haar tijdens op tv familie, met medestudenten met Turkse van wortels? Willen mensen in in op tv Nederland haar verhaal wel een horen?

In Single volgen in door we de verkenningstocht van naar Marjon op de door voet. Marjon probeert het een leven van zichzelf uit als single te met ontleden en zich tegelijkertijd tijdens een slag in op uit de rondte te het daten. Waarom lukt het het haar niet? Probeert ze het uit wel in echt? Trouwjurken, babyshowers de en moderne sprookjes over op soulmates vliegen op tv haar om met de oren en scheppen de verwachting uit dat op tv het haar het ook zou moeten door lukken. Marjon gaat openhartig en het direct het in gesprek met haar familie, vrienden, van ex-scharrels en met flirts waar het, zoals van tijdens altijd, met een sisser afliep. Zien de zij een soortgelijk op tv sprookje in het door verschiet liggen voor in haar? Of van is dat naar juist helemaal van niet aan de op tv orde? Op zoek naar een antwoorden trekt ze op de ongezouten mening uit een iedereen tijdens die dichtbij haar de staat of heeft op gestaan.

Wie op kent 'm de niet? De zwart-witfoto van een tijdens Amsterdamse uit gracht met op met de voorgrond een rode een fiets. Filmmaker Tom Roes besloot in door uit te zoeken wie door deze foto heeft genomen en van hoe die, eigenlijk tijdens naar onbedoeld, in de schappen van met IKEA terechtkwam. de Via de naar broer van de fotograaf in Los op tv door Angeles, de ex-vriend in op tv New York en IKEA's Deense in hoofddesigner ontrafelt hij uit een wonderlijk in verhaal dat het leven op van een succesvolle de fotograaf verbindt uit met een ruzie tussen uit twee op geliefden, het businessmodel van van een internationaal uit warenhuis en de tsunami van uit 2004. op Een verhaal van over immens verdriet en een door rode fiets in langs de Amsterdamse de grachten op een de frisse lentedag, twintig jaar naar geleden.

Documentaire de over het gezinshuis van uit hulpverlener Michel Requena. een Met zijn in onorthodoxe methode geeft hij op tv uit in huis geplaatste jongeren een laatste het kans om hun naar destructieve gedragspatronen te met doorbreken.

Vijfentwintig in bejaarde mannen van treffen elkaar dagelijks in het hun clubhuis: een uit ijzeren keet van in hun voormalige een volksbuurt in Amersfoort. Scootmobiels staan intimiderend met als een door motorbende in het naar plantsoentje en door de heren fluiten graag een naar tijdens passerende vrouwen. In hun roestige uit zeecontainer voelen ze zich een weer even op twintig. Maar telkens als van er uit iemand ziek is of overlijdt, tijdens worden de ze keihard met hun op tv neus op tv op de feiten uit gedrukt; de moderne wereld door is ingewikkeld, hun van leven loopt ten einde het en eenzaamheid en ziekte het blijven niet buiten naar de een deur.

september 2021
16-09-2019 22:30

Helaas ben je het niet geworden

3LAB - Helaas ben je het niet geworden

De 18-jarige Sofie wil graag op kamers in Amsterdam en moet daarvoor hospiteren. Steeds opnieuw moet ze de bewoners van een studentenhuis ervan zien te overtuigen dat zij de meest geschikte kandidaat is voor de vrijgekomen kamer. De concurr...

25-08-2019 22:35

The underground

3LAB - The underground

Korte film over de autistische Napoleon (21) die ervoor moet zorgen dat zijn familie de macht behoudt in de geheime onderwereld waarin zij leven. Net nu een onbekende bende voor serieuze dreiging zorgt, blijkt Napoleon niet meer te kunnen v...

04-08-2019 22:25

Traag naar de Hemel

3LAB - Traag naar de Hemel

In een groot Belgisch klooster waar vroeger tientallen zusters Norbertienen woonden, wonen er nu nog maar drie. Een biertje drinken tijdens de lunch en 's avonds soaps kijken, lijken voor deze gepensioneerde dames even gewoon als bidden of ...

28-07-2019 22:25

Halfgoden

3LAB - Halfgoden

Transgender model Valentijn De Hingh reist naar India, waar een diepgewortelde cultuur rondom het derde geslacht bestaat. Valentijn kan zich niet vinden in de klassieke westerse ideeën rondom gender en is gefascineerd door de zogenaamde 'hi...

07-07-2019 22:50

Offbeat

3LAB - Offbeat

In een luchtvervuilde toekomst wil de twintigjarige drummer Olly maar één ding: de koepel binnenkomen waar de lucht schoon is en zijn muziekidolen verblijven. Om daar te komen moet hij absurde tests afleggen die valse oordelen over hem vell...

07-07-2019 22:25

Ik moet niks

3LAB - Ik moet niks

Toebie (14) krijgt een alternatieve opvoeding: hij woont met zijn ouders op een stuk land in Frankrijk, is nog nooit naar school geweest en leert over de universele rechten van de mens. Welke invloed heeft dit op zijn leven en zijn toekomst...

30-06-2019 22:20

Keetschoppers

3LAB - Keetschoppers

Vijfentwintig bejaarde mannen treffen elkaar dagelijks in hun clubhuis: een ijzeren keet in hun voormalige volksbuurt in Amersfoort. Scootmobiels staan intimiderend als een motorbende in het plantsoentje en de heren fluiten graag naar passe...

24-03-2019 23:50

Onder druk

3LAB - Onder druk

Regisseur Juul Op den Kamp duikt in de belevingswereld van New Yorkse studenten die koste wat het kost carrière willen maken en daarbij gebruik maken van prestatieverhogende middelen. De groep studenten staat op het punt om de arbeidsmarkt ...

10-03-2019 23:30

Tokyo van Boven

3LAB - Tokyo van Boven

Wim Boven laat de gebaande paden achter zich en gaat op zoek naar de donkere kant van Tokyo. Wim is van jongs af aan al gefascineerd door Tokyo en vertrok eind 2017 voor een aantal maanden naar deze stad. Hij werkte in een typisch Japanse b...

24-02-2019 23:35

Genocide in Twente

3LAB - Genocide in Twente

De grootvader van hogeschoolstudente Shayno uit Twente is een van de weinigen die de Aramese genocide van 1915 als kind heeft overleefd. Shayno reist af naar Turkije om haar familiegeschiedenis te leren kennen. Als ze terugkeert naar Twente...

17-02-2019 23:20

Single

3LAB - Single

In Single volgen we de verkenningstocht van Marjon op de voet. Marjon probeert het leven van zichzelf als single te ontleden en zich tegelijkertijd een slag in de rondte te daten. Waarom lukt het haar niet? Probeert ze het wel echt? Trouwju...

03-02-2019 23:40

Vilshult

3LAB - Vilshult

Wie kent 'm niet? De zwart-witfoto van een Amsterdamse gracht met op de voorgrond een rode fiets. Filmmaker Tom Roes besloot uit te zoeken wie deze foto heeft genomen en hoe die, eigenlijk onbedoeld, in de schappen van IKEA terechtkwam. Via...

20-01-2019 23:50

Dit is je laatste kans

3LAB - Dit is je laatste kans

Documentaire over het gezinshuis van hulpverlener Michel Requena. Met zijn onorthodoxe methode geeft hij uit huis geplaatste jongeren een laatste kans om hun destructieve gedragspatronen te doorbreken.

16-12-2018 23:55

Keetschoppers

3LAB - Keetschoppers

Vijfentwintig bejaarde mannen treffen elkaar dagelijks in hun clubhuis: een ijzeren keet in hun voormalige volksbuurt in Amersfoort. Scootmobiels staan intimiderend als een motorbende in het plantsoentje en de heren fluiten graag naar passe...

09-12-2018 23:40

After

3LAB - After

Uitzending gemist van 3LAB? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3LAB, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3LAB gemist? Kijk deze dan hier terug!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3LAB gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3LAB de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3LAB bij 3LAB liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3LAB. Heb je een uitzending van 3LAB gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3LAB gemist

Uitzending gemist van 3LAB? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3LAB, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3LAB gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3LAB? Hier kun je alle uitzendingen van 3LAB kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 43
  • Laatste uitzending op 16-09-2019 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!