Programma gemist?

De in 18-jarige Sofie op wil graag op kamers de in Amsterdam en moet daarvoor uit hospiteren. Steeds opnieuw de in moet ze de bewoners uit van een studentenhuis tijdens ervan zien tijdens te overtuigen dat zij de meest naar geschikte naar kandidaat is door voor de vrijgekomen kamer. De een concurrentie van is moordend en de bewoners zijn de meedogenloos. Wie uit worden door de op groep geaccepteerd en wie door worden afgewezen? Hoe uit ver gaan naar de tijdens kandidaten? In de van wereld van het hospiteren wordt uit het tijdens uiterste gevraagd van iemands zelfbewustzijn. Wat met doet dat het proces van oordelen tijdens en beoordeeld worden op met in Sofie?

Korte film naar over de autistische naar Napoleon (21) die ervoor op moet zorgen naar dat naar zijn familie de macht behoudt in op tijdens de geheime onderwereld waarin door zij leven. Net uit nu een tijdens onbekende bende voor uit serieuze dreiging zorgt, tijdens blijkt Napoleon niet meer te kunnen met van vertrouwen op zijn voorspellende vermogen en in denkpatronen. Hulp naar biedt zich aan. Maar op naar kan Napoleon daarmee op tv overweg?

In een in groot tijdens Belgisch klooster waar vroeger tientallen met zusters Norbertienen door woonden, wonen er naar nu nog naar maar drie. Een biertje op drinken tijdens de lunch op tv en 's avonds soaps met kijken, op lijken voor deze gepensioneerde naar dames even gewoon als het bidden of op de tijdens Bijbel lezen. Zo goed en met zo op tv kwaad als het gaat, bereiden van ze zich voor tijdens op de de feestdagen. Ze ontvangen hun familie in en een vrienden, halen de kerststal tijdens weer een uit de kast en proosten tijdens met oudejaarsavond. naar Een observerend, licht komisch door portret van naar deze laatste drie het nonnen en hun door dwergkeesje Skippy. Hoeveel naar champagneglazen zullen er volgend jaar het op tafel naar staan?

Transgender op tv model Valentijn De Hingh op reist de naar India, waar een diepgewortelde cultuur de rondom de het derde door geslacht bestaat. Valentijn kan op zich niet vinden de in de een klassieke westerse ideeën de rondom gender en is gefascineerd door de de zogenaamde de 'hijras' in een de Hindoestaanse op tv cultuur. In India worden transgenders op erkend als een door derde geslacht van en maken deel uit van naar een oeroude gemeenschap met het die verbonden is door aan rituele praktijken. Maar hoewel 'hijras' een naar hun religieuze rol op tv al eeuwenlang uitvoeren, worden zij door anno de 2019 steeds vaker naar de de marge verdrongen. Zo worden met van zij blootgesteld aan extreem geweld, naar en moeten velen uit van hen leven van op tv prostitutie of van een de bedelstaf. Valentijn uit tijdens reist naar Mumbai, Delhi en Allahabad op en zoekt door transgenders in op in alle lagen van van de met samenleving.

In een luchtvervuilde het toekomst op wil de twintigjarige door drummer Olly maar één met ding: de in koepel binnenkomen waar de lucht in schoon is en het op zijn muziekidolen verblijven. Om daar het te komen moet hij uit absurde tests afleggen naar die uit valse oordelen over hem een vellen. Zal Olly op tv zich naar het systeem een gedragen, of blijft het in hij zichzelf? Eindexamenfilm van Myrte Ouwerkerk, een lichting 2019 op tv van de het Nederlandse Film op tv Academie.

Toebie een (14) krijgt door een alternatieve opvoeding: hij woont met tijdens een zijn ouders op een stuk land door in de Frankrijk, is nog het nooit naar school met geweest en leert over de door universele rechten van door door de mens. Welke een invloed heeft dit door op zijn leven het en zijn toekomst?

Vijfentwintig bejaarde door mannen treffen uit elkaar dagelijks in hun clubhuis: op een ijzeren keet op het in hun voormalige op tv volksbuurt in Amersfoort. Scootmobiels van staan intimiderend als een tijdens motorbende in het plantsoentje uit uit en de heren de fluiten graag naar passerende vrouwen. In van hun roestige in zeecontainer voelen een ze zich weer even twintig. door van Maar telkens als er iemand naar ziek is of overlijdt, een worden op tv ze keihard met hun op neus op de op tv feiten gedrukt; de door moderne wereld is een ingewikkeld, hun leven de loopt ten einde op en eenzaamheid en naar ziekte blijven niet buiten uit het de deur.

Regisseur Juul Op met den Kamp duikt door in de een belevingswereld een van New Yorkse op studenten die koste wat het uit kost carrière op willen maken in en daarbij gebruik maken van prestatieverhogende de door middelen. De groep studenten staat op uit van het punt om de een arbeidsmarkt te tijdens bestormen, de concurrentie is moordend op tv en uit de verwachtingen torenhoog. Een pilletje de lijkt voor een velen de uit oplossing om hun volle op potentie te benutten. in 'Onder druk' toont de met donkere kant van het van een prestatiesysteem in New York met nachtelijke het op tv doorwerksessies, zenuwslopende beoordelingsgesprekken en monologen vol uit in zelfkritiek.

Wim in Boven laat in de gebaande paden achter zich en in gaat op door zoek in naar de donkere kant van Tokyo. uit Wim is in van jongs af aan in al gefascineerd een door uit Tokyo en vertrok eind 2017 voor in een van aantal maanden naar deze stad. de naar Hij werkte in van een typisch Japanse bar in in Kabukicho en maakte in veel nieuwe uit vrienden. Wim volgt met één of in meer van zijn Japanse vrienden en in neemt je mee met door zijn de Kabukicho, in de wijk waar hij in heeft gewoond en gewerkt. Deze het van wijk is één door van Tokyo's meest bijzondere wijken en een op tv staat ook wel bekend als door het door Japanse equivalent van De door Wallen in Amsterdam. Hier laat op tv hij je door kennismaken met een op tot een dusver onderbelichte kant van deze immense door metropool. Geen clichés naar en van stereotypes die we kennen als in we denken aan op tv Japan: een eenzame seksloze een Japanners en toeristische highlights, maar jonge het mensen met spannende op tv en met bijzondere verhalen. De het thema's uitgaan, relaties, eenzaamheid naar en realiteit worden tijdens besproken aan de van hand op tv van bijzondere en aangrijpende verhalen door van lokale door bewoners.

De een grootvader van hogeschoolstudente Shayno de uit de Twente is een van door de weinigen die de Aramese op genocide van 1915 de van als kind heeft overleefd. Shayno het reist naar af naar Turkije om haar familiegeschiedenis in te leren kennen. de Als ze terugkeert op naar uit Twente, lijkt niemand op met haar uit vergeten geschiedenis te zitten een wachten. Lukt op het Shayno om de haar verhaal te delen met haar op familie, met op tv medestudenten het met Turkse wortels? Willen mensen de in Nederland haar verhaal uit wel uit horen?

In tijdens Single volgen we de verkenningstocht van in van Marjon op naar de voet. Marjon probeert in het leven van zichzelf als naar single te uit ontleden en op zich tegelijkertijd een op tv slag in de tijdens rondte te met daten. Waarom lukt het haar door niet? Probeert ze van het wel tijdens echt? Trouwjurken, babyshowers en op tv moderne sprookjes over in soulmates vliegen de haar om de de oren en scheppen tijdens de verwachting dat tijdens het haar ook zou met moeten lukken. naar Marjon gaat het openhartig en direct in naar gesprek met door haar familie, vrienden, ex-scharrels en flirts het waar het, op tv zoals altijd, met met een sisser afliep. Zien op tv het zij een soortgelijk sprookje in het naar verschiet van liggen voor naar haar? Of is dat juist van helemaal niet tijdens aan de orde? in Op zoek naar antwoorden trekt door ze in de ongezouten mening uit iedereen tijdens een die dichtbij haar staat met of heeft naar gestaan.

Wie op tv kent 'm niet? De het zwart-witfoto van een met Amsterdamse gracht met van op door de voorgrond een in rode fiets. Filmmaker Tom Roes besloot een uit tijdens te zoeken van wie deze foto heeft genomen in en hoe een die, eigenlijk de onbedoeld, in de schappen uit van IKEA terechtkwam. Via de op broer het van de van fotograaf in Los Angeles, uit de ex-vriend in New York naar en het IKEA's Deense hoofddesigner ontrafelt de hij een het wonderlijk verhaal dat het leven op van een de succesvolle fotograaf verbindt een met van een ruzie tussen twee geliefden, het op tv businessmodel op tv van een naar internationaal warenhuis en de tsunami een uit 2004. Een tijdens verhaal over de immens verdriet en een met rode fiets van langs de Amsterdamse grachten met op een een frisse lentedag, naar twintig jaar geleden.

Documentaire over het in de gezinshuis van hulpverlener Michel door Requena. Met op tv zijn onorthodoxe methode geeft hij uit op tv huis geplaatste jongeren op uit een laatste kans om op tv hun destructieve gedragspatronen te de doorbreken.

Vijfentwintig bejaarde op mannen treffen elkaar naar dagelijks de in hun clubhuis: een de ijzeren keet in een hun voormalige tijdens volksbuurt in Amersfoort. Scootmobiels staan de intimiderend als een motorbende een in het de plantsoentje en de heren de fluiten het graag naar passerende de vrouwen. In tijdens hun roestige zeecontainer voelen een ze zich op tv weer even twintig. Maar telkens als van er iemand tijdens ziek is of overlijdt, het worden naar ze keihard met hun neus in op de een feiten gedrukt; naar de moderne op wereld is ingewikkeld, hun leven loopt een op tv ten einde en tijdens eenzaamheid en ziekte blijven in niet buiten de een deur.

september 2020
16-09-2019 22:30

Helaas ben je het niet geworden

3LAB - Helaas ben je het niet geworden

De 18-jarige Sofie wil graag op kamers in Amsterdam en moet daarvoor hospiteren. Steeds opnieuw moet ze de bewoners van een studentenhuis ervan zien te overtuigen dat zij de meest geschikte kandidaat is voor de vrijgekomen kamer. De concurr...

25-08-2019 22:35

The underground

3LAB - The underground

Korte film over de autistische Napoleon (21) die ervoor moet zorgen dat zijn familie de macht behoudt in de geheime onderwereld waarin zij leven. Net nu een onbekende bende voor serieuze dreiging zorgt, blijkt Napoleon niet meer te kunnen v...

04-08-2019 22:25

Traag naar de Hemel

3LAB - Traag naar de Hemel

In een groot Belgisch klooster waar vroeger tientallen zusters Norbertienen woonden, wonen er nu nog maar drie. Een biertje drinken tijdens de lunch en 's avonds soaps kijken, lijken voor deze gepensioneerde dames even gewoon als bidden of ...

28-07-2019 22:25

Halfgoden

3LAB - Halfgoden

Transgender model Valentijn De Hingh reist naar India, waar een diepgewortelde cultuur rondom het derde geslacht bestaat. Valentijn kan zich niet vinden in de klassieke westerse ideeën rondom gender en is gefascineerd door de zogenaamde 'hi...

07-07-2019 22:50

Offbeat

3LAB - Offbeat

In een luchtvervuilde toekomst wil de twintigjarige drummer Olly maar één ding: de koepel binnenkomen waar de lucht schoon is en zijn muziekidolen verblijven. Om daar te komen moet hij absurde tests afleggen die valse oordelen over hem vell...

07-07-2019 22:25

Ik moet niks

3LAB - Ik moet niks

Toebie (14) krijgt een alternatieve opvoeding: hij woont met zijn ouders op een stuk land in Frankrijk, is nog nooit naar school geweest en leert over de universele rechten van de mens. Welke invloed heeft dit op zijn leven en zijn toekomst...

30-06-2019 22:20

Keetschoppers

3LAB - Keetschoppers

Vijfentwintig bejaarde mannen treffen elkaar dagelijks in hun clubhuis: een ijzeren keet in hun voormalige volksbuurt in Amersfoort. Scootmobiels staan intimiderend als een motorbende in het plantsoentje en de heren fluiten graag naar passe...

24-03-2019 23:50

Onder druk

3LAB - Onder druk

Regisseur Juul Op den Kamp duikt in de belevingswereld van New Yorkse studenten die koste wat het kost carrière willen maken en daarbij gebruik maken van prestatieverhogende middelen. De groep studenten staat op het punt om de arbeidsmarkt ...

10-03-2019 23:30

Tokyo van Boven

3LAB - Tokyo van Boven

Wim Boven laat de gebaande paden achter zich en gaat op zoek naar de donkere kant van Tokyo. Wim is van jongs af aan al gefascineerd door Tokyo en vertrok eind 2017 voor een aantal maanden naar deze stad. Hij werkte in een typisch Japanse b...

24-02-2019 23:35

Genocide in Twente

3LAB - Genocide in Twente

De grootvader van hogeschoolstudente Shayno uit Twente is een van de weinigen die de Aramese genocide van 1915 als kind heeft overleefd. Shayno reist af naar Turkije om haar familiegeschiedenis te leren kennen. Als ze terugkeert naar Twente...

17-02-2019 23:20

Single

3LAB - Single

In Single volgen we de verkenningstocht van Marjon op de voet. Marjon probeert het leven van zichzelf als single te ontleden en zich tegelijkertijd een slag in de rondte te daten. Waarom lukt het haar niet? Probeert ze het wel echt? Trouwju...

03-02-2019 23:40

Vilshult

3LAB - Vilshult

Wie kent 'm niet? De zwart-witfoto van een Amsterdamse gracht met op de voorgrond een rode fiets. Filmmaker Tom Roes besloot uit te zoeken wie deze foto heeft genomen en hoe die, eigenlijk onbedoeld, in de schappen van IKEA terechtkwam. Via...

20-01-2019 23:50

Dit is je laatste kans

3LAB - Dit is je laatste kans

Documentaire over het gezinshuis van hulpverlener Michel Requena. Met zijn onorthodoxe methode geeft hij uit huis geplaatste jongeren een laatste kans om hun destructieve gedragspatronen te doorbreken.

16-12-2018 23:55

Keetschoppers

3LAB - Keetschoppers

Vijfentwintig bejaarde mannen treffen elkaar dagelijks in hun clubhuis: een ijzeren keet in hun voormalige volksbuurt in Amersfoort. Scootmobiels staan intimiderend als een motorbende in het plantsoentje en de heren fluiten graag naar passe...

09-12-2018 23:40

After

3LAB - After

Uitzending gemist van 3LAB? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3LAB, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3LAB gemist? Kijk deze dan hier terug!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3LAB gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3LAB de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3LAB bij 3LAB liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3LAB. Heb je een uitzending van 3LAB gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3LAB gemist

Uitzending gemist van 3LAB? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3LAB, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3LAB gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3LAB? Hier kun je alle uitzendingen van 3LAB kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 43
  • Laatste uitzending op 16-09-2019 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!