Programma gemist?

Regisseur naar Juul Op den Kamp duikt met in door de belevingswereld van met New Yorkse studenten die koste door door wat het kost carrière willen de maken en daarbij op gebruik maken op tv van prestatieverhogende middelen. De groep door studenten staat de op het met punt om van de arbeidsmarkt te met bestormen, de concurrentie is moordend met en de de verwachtingen torenhoog. Een pilletje de lijkt voor velen in de oplossing van om hun uit volle potentie te benutten. een 'Onder druk' toont de op tv donkere kant van van het in prestatiesysteem in New York door met nachtelijke doorwerksessies, zenuwslopende op tv beoordelingsgesprekken en een monologen vol naar zelfkritiek.

Wim Boven laat naar de gebaande paden op tv achter zich en tijdens gaat op op zoek naar de naar donkere kant een van Tokyo. Wim is van een jongs af in aan al van gefascineerd door Tokyo en naar vertrok eind uit 2017 voor van een aantal maanden door naar deze stad. Hij werkte van in een typisch tijdens Japanse bar in Kabukicho naar en maakte veel de nieuwe vrienden. Wim naar volgt met één of meer tijdens van zijn Japanse vrienden en door neemt in je mee door zijn van Kabukicho, de op wijk waar hij naar heeft gewoond en tijdens gewerkt. Deze naar wijk is één van Tokyo's meest op bijzondere wijken en een staat ook wel het bekend als het op Japanse naar equivalent van De Wallen met in een Amsterdam. Hier laat hij je op tv kennismaken met een met tot dusver onderbelichte op tv kant van deze immense het metropool. Geen met clichés en stereotypes die naar we kennen tijdens als we denken de aan Japan: eenzame seksloze met Japanners en door toeristische met highlights, maar jonge mensen door met spannende tijdens en bijzondere verhalen. De een thema's uitgaan, relaties, eenzaamheid met en realiteit een worden besproken aan de naar hand tijdens van bijzondere en aangrijpende het verhalen van de lokale bewoners.

De grootvader van naar hogeschoolstudente Shayno uit op tv Twente is een op door van de weinigen die tijdens de Aramese genocide van uit 1915 als kind op heeft overleefd. Shayno op reist af het naar Turkije om haar familiegeschiedenis in de te leren kennen. op Als ze terugkeert naar in Twente, lijkt niemand op haar door tijdens vergeten geschiedenis te zitten op wachten. Lukt het Shayno in om haar verhaal uit te delen op met haar familie, met naar medestudenten een met Turkse wortels? Willen de mensen in Nederland door haar verhaal wel naar horen?

In naar Single volgen we de verkenningstocht op tv het van Marjon op de voet. door Marjon probeert uit het leven van door zichzelf als tijdens single te ontleden en zich op tegelijkertijd met een slag in de rondte te een van daten. Waarom lukt het haar een niet? Probeert ze het het wel echt? van Trouwjurken, babyshowers en in moderne sprookjes over naar soulmates vliegen naar haar om de oren uit en scheppen de verwachting tijdens dat met het haar ook zou door moeten lukken. Marjon gaat tijdens openhartig met en direct door in gesprek met haar in familie, vrienden, ex-scharrels en een flirts waar het, uit zoals uit altijd, met een sisser afliep. een Zien door zij een soortgelijk sprookje in met het verschiet liggen voor van haar? tijdens Of is dat juist met helemaal niet aan op tv de de orde? Op zoek in naar antwoorden trekt ze de op ongezouten mening uit op tv iedereen van die dichtbij haar staat in of heeft door gestaan.

Wie op tv kent 'm uit niet? De zwart-witfoto van een de Amsterdamse het gracht met op de voorgrond een het van rode fiets. Filmmaker uit Tom Roes besloot uit te in zoeken wie deze foto van heeft het genomen en hoe op tv die, eigenlijk onbedoeld, in in de de schappen van IKEA tijdens terechtkwam. Via de broer van de de fotograaf in Los door tijdens Angeles, de ex-vriend in New op tv York en een IKEA's Deense hoofddesigner ontrafelt hij op een wonderlijk met verhaal dat met het leven van een succesvolle een fotograaf verbindt met uit uit een ruzie tussen twee geliefden, het op tv businessmodel uit van een internationaal een warenhuis en de tsunami uit uit 2004. Een een verhaal de over immens verdriet in en een rode een fiets langs de een Amsterdamse grachten op een met frisse lentedag, twintig jaar een geleden.

Documentaire over het de gezinshuis op van hulpverlener Michel een Requena. Met zijn met onorthodoxe methode het geeft hij uit huis op tv geplaatste jongeren een laatste naar kans om hun destructieve in gedragspatronen te van doorbreken.

Vijfentwintig bejaarde mannen naar treffen elkaar naar dagelijks uit in hun clubhuis: een ijzeren keet op op tv in hun voormalige volksbuurt in Amersfoort. tijdens Scootmobiels het staan intimiderend als een motorbende naar in het plantsoentje uit en de het heren fluiten door graag naar passerende vrouwen. In van hun roestige op tv zeecontainer voelen naar ze zich weer naar even twintig. het Maar telkens als er iemand uit ziek de is of overlijdt, worden ze op tv keihard op tv met hun neus op de op tv feiten gedrukt; de het moderne in wereld is ingewikkeld, hun het leven loopt ten uit einde en eenzaamheid en ziekte op tv blijven niet buiten tijdens in de deur.

Filmisch met essay over een de wind, die met jaar in, jaar uit, elk seizoen uit weer, het landschap de aan de Noordzeekust naar verandert. op In weidse shots of juist uit van door heel dichtbij zien we de naar wind over het van naar helmgras glijden en de schaduwen van in meeuwen op het op tv stille met strand. Een veer, uit een bunker, een op tv tor en doodse op tv stilte op een besneeuwd het strand. Het landschap in roept de vergelijking op een met ons mentale een in landschap. Soms sneeuwwit verstild, naar dan weer de felblauw en temperamentvol.

Documentaire op over een jonge vrouw op die met haar kracht en zelfvertrouwen probeert terug een te de vinden in roller derby. een Steffie heeft veel last door van in faalangst en tijdens wordt achtervolgd door een kritische stemmen die door uit haar hoofd spoken. Deze uit negatieve gedachten met droegen bij aan op tv haar burn-out. Met de transformatie in naar Becky Bulldozer, met haar in Roller Derby-alter ego, wordt het Steffie een het andere vrouw. Haar gear werkt in het als een mentaal pantser dat de ze voor de wedstrijd door aantrekt, het waarmee ze stemmen en tegenstanders op tv genadeloos tegen de met grond werkt. de Dankzij deze keiharde op sport leert uit ze omgaan met het haar faalangst. In het de kleedkamer bespreekt ze op met haar naar teamgenoten alle naar belangrijke dingen van het leven: mannen, met lichamelijke met onzekerheden, werkstress, uit faalangst, baby's en op tv het beste wasmiddel voor op die gruwelijk stinkende polsbeschermers. op Een onthutsende, openhartige en met kwetsbare van film.

De uit een Irak gevluchte tijdens Fadil is telefoontolk. tijdens Op zijn zolderkamer uit vertaalt hij naar gesprekken tussen wanhopige asielzoekers tijdens en Nederlandse op tv instanties.

Filmmaakster Jennifer Gijrath een (1995) heeft nooit naar naar met haar vader en haar familie naar kunnen in praten over tijdens vroeger. Zal het tijdens nu wel lukken door om het gesprek aan te in gaan? met Al in haar vroege jeugd uit raakte Jennifer van uit haar vader de verwijderd. Ze heeft heel het veel vragen, die ze de hem nooit durfde van stellen, bang de voor het antwoord. op tv In haar eindexamenfilm op tv reist Gijrath samen tijdens met naar haar vader naar het vakantiehuisje met in Luxemburg door waar ze ooit als gezin een gelukkig waren. Ze uit zoekt naar antwoorden bij haar vader, met maar ook uit bij andere familieleden het die getuigen de waren van de van escalatie in het gezin. de De vraag is of je op tv nog wel uit met elkaar kunt met praten, als de je dat zo lang niet met hebt door gedaan.

Een van reis door 60 jaar de archief van een de Nederlandse Filmacademie. van Zes filmmakers, één uit uit ieder decennium, reflecteren op de hun op eigen afstudeerfilm en vertellen van over de naar jeugdige ambitie die elk de van hen naar dreef.

Donorarts Jan Karbaat uit leidde in de op tv jaren naar tachtig en uit negentig de grootste vruchtbaarheidskliniek op van Nederland. In mei 2017 de werd duidelijk op tv dat de het arts in tijdens het geheim zijn eigen zaad gebruikte een om vrouwen een zwanger te de maken. Wat betekent op dit voor de de moeders en de tijdens kinderen?

Een naar documentaire over drie van steracteurs uit de Congolese met soapwereld. Enerzijds bouwen zij uit met uit veel overtuiging een de nieuw bestaan op de in Europa, anderzijds zijn uit ze voor hun de fans hét gezicht van van de typisch Congolese met op verhalen uit de een soap. Weten ze evenwicht van te vinden op tv in deze uitzonderlijke door dynamiek?

april 2019
24-03-2019 23:50

Onder druk

3LAB - Onder druk

Regisseur Juul Op den Kamp duikt in de belevingswereld van New Yorkse studenten die koste wat het kost carrière willen maken en daarbij gebruik maken van prestatieverhogende middelen. De groep studenten staat op het punt om de arbeidsmarkt ...

10-03-2019 23:30

Tokyo van Boven

3LAB - Tokyo van Boven

Wim Boven laat de gebaande paden achter zich en gaat op zoek naar de donkere kant van Tokyo. Wim is van jongs af aan al gefascineerd door Tokyo en vertrok eind 2017 voor een aantal maanden naar deze stad. Hij werkte in een typisch Japanse b...

24-02-2019 23:35

Genocide in Twente

3LAB - Genocide in Twente

De grootvader van hogeschoolstudente Shayno uit Twente is een van de weinigen die de Aramese genocide van 1915 als kind heeft overleefd. Shayno reist af naar Turkije om haar familiegeschiedenis te leren kennen. Als ze terugkeert naar Twente...

17-02-2019 23:20

Single

3LAB - Single

In Single volgen we de verkenningstocht van Marjon op de voet. Marjon probeert het leven van zichzelf als single te ontleden en zich tegelijkertijd een slag in de rondte te daten. Waarom lukt het haar niet? Probeert ze het wel echt? Trouwju...

03-02-2019 23:40

Vilshult

3LAB - Vilshult

Wie kent 'm niet? De zwart-witfoto van een Amsterdamse gracht met op de voorgrond een rode fiets. Filmmaker Tom Roes besloot uit te zoeken wie deze foto heeft genomen en hoe die, eigenlijk onbedoeld, in de schappen van IKEA terechtkwam. Via...

20-01-2019 23:50

Dit is je laatste kans

3LAB - Dit is je laatste kans

Documentaire over het gezinshuis van hulpverlener Michel Requena. Met zijn onorthodoxe methode geeft hij uit huis geplaatste jongeren een laatste kans om hun destructieve gedragspatronen te doorbreken.

16-12-2018 23:55

Keetschoppers

3LAB - Keetschoppers

Vijfentwintig bejaarde mannen treffen elkaar dagelijks in hun clubhuis: een ijzeren keet in hun voormalige volksbuurt in Amersfoort. Scootmobiels staan intimiderend als een motorbende in het plantsoentje en de heren fluiten graag naar passe...

09-12-2018 23:40

After

3LAB - After

Uitzending gemist van 3LAB? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3LAB, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3LAB gemist? Kijk deze dan hier terug!

18-11-2018 23:35

Tijd en tij

3LAB - Tijd en tij

Filmisch essay over de wind, die jaar in, jaar uit, elk seizoen weer, het landschap aan de Noordzeekust verandert. In weidse shots of juist van heel dichtbij zien we de wind over het helmgras glijden en de schaduwen van meeuwen op het still...

11-11-2018 23:40

Becky Bulldozer

3LAB - Becky Bulldozer

Documentaire over een jonge vrouw die haar kracht en zelfvertrouwen probeert terug te vinden in roller derby. Steffie heeft veel last van faalangst en wordt achtervolgd door kritische stemmen die door haar hoofd spoken. Deze negatieve gedac...

04-11-2018 23:35

De vertolker

3LAB - De vertolker

De uit Irak gevluchte Fadil is telefoontolk. Op zijn zolderkamer vertaalt hij gesprekken tussen wanhopige asielzoekers en Nederlandse instanties.

14-10-2018 23:20

The long road home

3LAB - The long road home

Filmmaakster Jennifer Gijrath (1995) heeft nooit met haar vader en haar familie kunnen praten over vroeger. Zal het nu wel lukken om het gesprek aan te gaan? Al in haar vroege jeugd raakte Jennifer van haar vader verwijderd. Ze heeft heel v...

07-10-2018 23:20

Time After Time - De Nederlandse Filmacademie presenteert

3LAB - Time After Time - De Nederlandse Filmacademie presenteert

Een reis door 60 jaar archief van de Nederlandse Filmacademie. Zes filmmakers, één uit ieder decennium, reflecteren op hun eigen afstudeerfilm en vertellen over de jeugdige ambitie die elk van hen dreef.

30-09-2018 23:20

Het zaad van Karbaat

3LAB - Het zaad van Karbaat

Donorarts Jan Karbaat leidde in de jaren tachtig en negentig de grootste vruchtbaarheidskliniek van Nederland. In mei 2017 werd duidelijk dat de arts in het geheim zijn eigen zaad gebruikte om vrouwen zwanger te maken. Wat betekent dit voor...

10-09-2018 00:00

The soap of life

3LAB - The soap of life

Een documentaire over drie steracteurs uit de Congolese soapwereld. Enerzijds bouwen zij met veel overtuiging een nieuw bestaan op in Europa, anderzijds zijn ze voor hun fans hét gezicht van de typisch Congolese verhalen uit de soap. Weten ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3LAB gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3LAB de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3LAB bij 3LAB liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3LAB. Heb je een uitzending van 3LAB gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3LAB gemist

Uitzending gemist van 3LAB? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3LAB, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3LAB gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3LAB? Hier kun je alle uitzendingen van 3LAB kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 36
  • Laatste uitzending op 24-03-2019 om 23:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord