Programma gemist?

In Single volgen het een we de verkenningstocht van Marjon op op naar de voet. Marjon probeert de het leven het van zichzelf als op single te ontleden en zich op tv tegelijkertijd een slag het in naar de rondte te daten. Waarom het lukt tijdens het haar niet? met Probeert ze het wel echt? met Trouwjurken, babyshowers en met moderne sprookjes op tv over soulmates vliegen haar om tijdens een de oren en scheppen de verwachting met dat uit het haar ook zou moeten door lukken. van Marjon gaat op openhartig en direct in gesprek op met haar familie, met vrienden, ex-scharrels naar en flirts waar het het, zoals van altijd, met een sisser afliep. door Zien door zij een soortgelijk sprookje in het in in verschiet liggen voor haar? Of een is dat in juist helemaal niet aan op tv de orde? Op zoek door naar antwoorden de trekt ze de door ongezouten mening de uit iedereen naar die dichtbij haar staat naar of heeft door gestaan.

Wie kent 'm naar niet? De zwart-witfoto op tijdens van een Amsterdamse door gracht met op de voorgrond in een rode fiets. naar Filmmaker Tom Roes met besloot uit op te zoeken tijdens wie deze foto heeft genomen en op tv hoe een die, eigenlijk onbedoeld, in de naar schappen een van IKEA tijdens terechtkwam. Via de broer van met de fotograaf in Los op tv Angeles, de ex-vriend een in New de York het en IKEA's Deense hoofddesigner ontrafelt met hij een op wonderlijk verhaal dat het op tv leven van een succesvolle tijdens fotograaf verbindt op tv met een het ruzie tussen twee tijdens geliefden, het businessmodel door van een internationaal warenhuis op tv en de tsunami uit op tv 2004. tijdens Een verhaal over van immens verdriet en een rode van een fiets langs de Amsterdamse grachten op van een frisse in lentedag, twintig jaar naar geleden.

Documentaire over het tijdens in gezinshuis van hulpverlener Michel Requena. Met naar zijn onorthodoxe methode op tv geeft hij uit het het huis geplaatste jongeren op een laatste kans om een hun destructieve gedragspatronen in te doorbreken.

Vijfentwintig bejaarde met mannen treffen elkaar dagelijks van in hun een clubhuis: een uit ijzeren keet in naar hun voormalige volksbuurt naar in Amersfoort. Scootmobiels staan intimiderend in op als een motorbende in de het plantsoentje en in de heren fluiten graag de naar passerende vrouwen. In met hun roestige uit zeecontainer voelen ze zich de weer even de twintig. Maar telkens als door er iemand met ziek is of op tv overlijdt, naar worden ze keihard met hun het neus op de feiten van gedrukt; de de moderne wereld is ingewikkeld, in hun leven het loopt ten de einde en eenzaamheid en ziekte in blijven niet het buiten met de deur.

Filmisch met essay over de wind, die in jaar het in, jaar op uit, elk seizoen de weer, het landschap aan de Noordzeekust met een verandert. In weidse shots een of juist van uit heel dichtbij zien we op tv de in wind over het helmgras tijdens glijden en de schaduwen van de meeuwen uit op het stille strand. Een door veer, een de bunker, een tor en door doodse stilte op de een besneeuwd tijdens strand. Het landschap roept op de vergelijking naar op met met ons mentale landschap. Soms tijdens sneeuwwit verstild, dan weer met felblauw het en temperamentvol.

Documentaire van over een op jonge vrouw die haar kracht op tv en op zelfvertrouwen probeert terug te de vinden in roller derby. Steffie door heeft veel last tijdens van faalangst door en wordt achtervolgd door de kritische stemmen die door door haar uit hoofd tijdens spoken. Deze negatieve op gedachten droegen bij met aan haar burn-out. Met van de transformatie naar Becky een Bulldozer, haar Roller Derby-alter in ego, de wordt Steffie een andere met vrouw. een Haar gear werkt als op tv een mentaal pantser dat uit ze voor de door wedstrijd een aantrekt, waarmee ze stemmen en tegenstanders in tijdens genadeloos tegen de grond werkt. Dankzij van deze een keiharde sport leert ze omgaan de uit met haar faalangst. In de door kleedkamer bespreekt ze naar met haar teamgenoten door alle door belangrijke dingen van het in leven: mannen, de lichamelijke onzekerheden, werkstress, faalangst, baby's en uit het de beste wasmiddel met voor die gruwelijk stinkende uit polsbeschermers. Een in onthutsende, openhartige en kwetsbare op film.

De uit het Irak naar gevluchte Fadil is telefoontolk. Op in zijn het zolderkamer vertaalt hij gesprekken tussen van wanhopige asielzoekers en van Nederlandse een instanties.

Filmmaakster Jennifer Gijrath op tv in (1995) heeft nooit met haar door vader en tijdens haar familie tijdens kunnen praten over vroeger. Zal tijdens het nu in wel lukken om op het gesprek aan te van gaan? Al in haar uit op vroege jeugd raakte met Jennifer van haar vader verwijderd. Ze op heeft heel veel een tijdens vragen, die ze hem een nooit durfde tijdens stellen, bang voor met het antwoord. In haar eindexamenfilm reist met van Gijrath samen met haar vader de naar het vakantiehuisje in op tv naar Luxemburg waar ze ooit als het gezin gelukkig waren. Ze uit zoekt antwoorden op tv bij haar een vader, maar ook bij andere op op familieleden die getuigen uit waren van de escalatie naar in het van gezin. De vraag is of je door nog wel op met een elkaar kunt praten, als je dat tijdens zo het lang niet hebt door gedaan.

Een van reis door 60 op jaar archief van de Nederlandse het Filmacademie. Zes filmmakers, op één uit ieder van decennium, reflecteren op met tijdens hun eigen afstudeerfilm en vertellen op tv over op de jeugdige ambitie die elk van naar hen tijdens dreef.

Donorarts Jan Karbaat de in leidde in de jaren tachtig door en negentig de het grootste vruchtbaarheidskliniek van naar Nederland. In mei van 2017 werd de duidelijk dat de de arts in het het geheim zijn de eigen zaad gebruikte om vrouwen zwanger van te maken. van Wat betekent met dit voor de moeders en van de de kinderen?

Een een documentaire over drie steracteurs uit van de Congolese in soapwereld. Enerzijds het bouwen zij met op tv veel overtuiging een nieuw tijdens bestaan een op in Europa, anderzijds naar zijn ze voor hun naar fans hét gezicht in van de een typisch Congolese verhalen uit de door soap. Weten ze naar evenwicht te met vinden in deze van uitzonderlijke door dynamiek?

Het met nieuws dat een zijn moeder ernstig uit ziek is, drijft filmmaker Roy Seerden een de nacht in, van steeds verder weg de op tv van het dagelijks bestaan. Zijn vroegere in buurman Antoine passeert de het de pad van zijn uit gedachten. Gedreven door tijdens het mysterie gaat op tv Roy naar het hem op zoek.

De in 18-jarige Sofie wil graag naar op kamers in op tv Amsterdam en moet daarvoor de tijdens hospiteren. Steeds opnieuw moet ze de van op bewoners van een studentenhuis ervan zien op de te overtuigen dat zij de op tv meest geschikte kandidaat is op voor de een vrijgekomen kamer. van De concurrentie is moordend en naar in de bewoners zijn meedogenloos. op Wie worden door de groep naar tijdens geaccepteerd en wie met worden afgewezen? Hoe ver gaan de de kandidaten? In tijdens de wereld met van het hospiteren van wordt het uiterste gevraagd met van iemands zelfbewustzijn. uit Wat doet dat proces van van een oordelen en beoordeeld worden met met met Sofie?

Marijke werkt door in tijdens een fijne bibliotheek het en komt door een error op op tv haar met computer in een mysterieuze digitale tijdens met wereld waarin ze de uit avonturen uit haar boeken op in het op echt kan naar beleven. Alleen wanneer ze door de van monteur in weer wordt teruggezet in haar tijdens bibliotheek, is haar een bibliotheek niet tijdens meer het zo mooi als op hij was. Ze wil op nog maar één ding en van dat een is terug!

februari 2019
17-02-2019 23:20

Single

3LAB - Single

In Single volgen we de verkenningstocht van Marjon op de voet. Marjon probeert het leven van zichzelf als single te ontleden en zich tegelijkertijd een slag in de rondte te daten. Waarom lukt het haar niet? Probeert ze het wel echt? Trouwju...

03-02-2019 23:40

Vilshult

3LAB - Vilshult

Wie kent 'm niet? De zwart-witfoto van een Amsterdamse gracht met op de voorgrond een rode fiets. Filmmaker Tom Roes besloot uit te zoeken wie deze foto heeft genomen en hoe die, eigenlijk onbedoeld, in de schappen van IKEA terechtkwam. Via...

20-01-2019 23:50

Dit is je laatste kans

3LAB - Dit is je laatste kans

Documentaire over het gezinshuis van hulpverlener Michel Requena. Met zijn onorthodoxe methode geeft hij uit huis geplaatste jongeren een laatste kans om hun destructieve gedragspatronen te doorbreken.

16-12-2018 23:55

Keetschoppers

3LAB - Keetschoppers

Vijfentwintig bejaarde mannen treffen elkaar dagelijks in hun clubhuis: een ijzeren keet in hun voormalige volksbuurt in Amersfoort. Scootmobiels staan intimiderend als een motorbende in het plantsoentje en de heren fluiten graag naar passe...

09-12-2018 23:40

After

3LAB - After

Uitzending gemist van 3LAB? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3LAB, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3LAB gemist? Kijk deze dan hier terug!

18-11-2018 23:35

Tijd en tij

3LAB - Tijd en tij

Filmisch essay over de wind, die jaar in, jaar uit, elk seizoen weer, het landschap aan de Noordzeekust verandert. In weidse shots of juist van heel dichtbij zien we de wind over het helmgras glijden en de schaduwen van meeuwen op het still...

11-11-2018 23:40

Becky Bulldozer

3LAB - Becky Bulldozer

Documentaire over een jonge vrouw die haar kracht en zelfvertrouwen probeert terug te vinden in roller derby. Steffie heeft veel last van faalangst en wordt achtervolgd door kritische stemmen die door haar hoofd spoken. Deze negatieve gedac...

04-11-2018 23:35

De vertolker

3LAB - De vertolker

De uit Irak gevluchte Fadil is telefoontolk. Op zijn zolderkamer vertaalt hij gesprekken tussen wanhopige asielzoekers en Nederlandse instanties.

14-10-2018 23:20

The long road home

3LAB - The long road home

Filmmaakster Jennifer Gijrath (1995) heeft nooit met haar vader en haar familie kunnen praten over vroeger. Zal het nu wel lukken om het gesprek aan te gaan? Al in haar vroege jeugd raakte Jennifer van haar vader verwijderd. Ze heeft heel v...

07-10-2018 23:20

Time After Time - De Nederlandse Filmacademie presenteert

3LAB - Time After Time - De Nederlandse Filmacademie presenteert

Een reis door 60 jaar archief van de Nederlandse Filmacademie. Zes filmmakers, één uit ieder decennium, reflecteren op hun eigen afstudeerfilm en vertellen over de jeugdige ambitie die elk van hen dreef.

30-09-2018 23:20

Het zaad van Karbaat

3LAB - Het zaad van Karbaat

Donorarts Jan Karbaat leidde in de jaren tachtig en negentig de grootste vruchtbaarheidskliniek van Nederland. In mei 2017 werd duidelijk dat de arts in het geheim zijn eigen zaad gebruikte om vrouwen zwanger te maken. Wat betekent dit voor...

10-09-2018 00:00

The soap of life

3LAB - The soap of life

Een documentaire over drie steracteurs uit de Congolese soapwereld. Enerzijds bouwen zij met veel overtuiging een nieuw bestaan op in Europa, anderzijds zijn ze voor hun fans hét gezicht van de typisch Congolese verhalen uit de soap. Weten ...

02-09-2018 23:35

At Midnight Plays a Dancetune

3LAB - At Midnight Plays a Dancetune

Het nieuws dat zijn moeder ernstig ziek is, drijft filmmaker Roy Seerden de nacht in, steeds verder weg van het dagelijks bestaan. Zijn vroegere buurman Antoine passeert het pad van zijn gedachten. Gedreven door het mysterie gaat Roy naar h...

27-08-2018 23:45

Helaas ben je het niet geworden

3LAB - Helaas ben je het niet geworden

De 18-jarige Sofie wil graag op kamers in Amsterdam en moet daarvoor hospiteren. Steeds opnieuw moet ze de bewoners van een studentenhuis ervan zien te overtuigen dat zij de meest geschikte kandidaat is voor de vrijgekomen kamer. De concurr...

19-08-2018 23:30

Library of Things

3LAB - Library of Things

Marijke werkt in een fijne bibliotheek en komt door een error op haar computer in een mysterieuze digitale wereld waarin ze de avonturen uit haar boeken in het echt kan beleven. Alleen wanneer ze door de monteur weer wordt teruggezet in haa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3LAB gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3LAB de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3LAB bij 3LAB liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3LAB. Heb je een uitzending van 3LAB gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3LAB gemist

Uitzending gemist van 3LAB? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3LAB, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3LAB gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3LAB? Hier kun je alle uitzendingen van 3LAB kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 17-02-2019 om 23:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord