Programma gemist?

De naar 18-jarige Sofie wil graag op op kamers de in Amsterdam uit en moet daarvoor uit hospiteren. Steeds opnieuw moet ze van de bewoners een van een uit studentenhuis ervan zien uit te overtuigen dat van zij de meest geschikte kandidaat op tv is naar voor de vrijgekomen kamer. De op tv concurrentie is moordend en tijdens de bewoners door zijn naar meedogenloos. Wie worden door met de groep geaccepteerd uit en wie met worden afgewezen? Hoe ver gaan de uit kandidaten? In in de in wereld van het hospiteren wordt het uit uiterste gevraagd van een op tv iemands zelfbewustzijn. Wat doet dat op tv proces naar van oordelen en beoordeeld worden in met de Sofie?

Korte film met over naar de autistische Napoleon (21) tijdens die ervoor met moet zorgen dat zijn naar familie de macht behoudt in op de geheime de onderwereld waarin op tv zij leven. het Net nu een onbekende bende voor uit serieuze dreiging op zorgt, blijkt Napoleon in niet meer te kunnen naar vertrouwen op tijdens zijn voorspellende vermogen op tv en denkpatronen. de Hulp biedt zich met aan. Maar kan uit Napoleon daarmee de overweg?

In met een groot Belgisch tijdens klooster waar vroeger tientallen zusters het een Norbertienen woonden, wonen er nu een nog maar uit drie. Een op biertje drinken tijdens de met lunch en 's avonds soaps in kijken, het lijken voor deze gepensioneerde het dames even het gewoon als bidden of de door Bijbel lezen. Zo een goed op en zo kwaad als tijdens het gaat, bereiden ze naar door zich voor op de feestdagen. van Ze ontvangen hun familie het en vrienden, naar halen de een kerststal weer door uit de kast en een proosten met oudejaarsavond. Een observerend, de in licht komisch portret van deze van laatste drie met nonnen en hun dwergkeesje Skippy. door Hoeveel champagneglazen een zullen er met volgend jaar op tafel in staan?

Transgender model Valentijn in De Hingh het reist naar India, de waar een diepgewortelde cultuur tijdens rondom het derde een een geslacht bestaat. Valentijn kan met zich niet op vinden in de klassieke westerse ideeën tijdens rondom gender en op is gefascineerd door het naar de zogenaamde 'hijras' op in de Hindoestaanse een cultuur. In India de worden transgenders erkend als een derde de geslacht en een maken deel uit uit van een oeroude gemeenschap het die verbonden is door aan met rituele praktijken. Maar hoewel van 'hijras' hun religieuze rol met al eeuwenlang uitvoeren, in worden zij anno door 2019 door steeds vaker naar de marge tijdens verdrongen. Zo door worden zij op tv blootgesteld aan extreem geweld, en van moeten velen van door hen leven de van prostitutie of van van de bedelstaf. Valentijn in reist het naar Mumbai, Delhi en Allahabad door en naar zoekt transgenders tijdens op in alle van lagen van de een samenleving.

In van een luchtvervuilde toekomst tijdens wil de van twintigjarige drummer Olly maar één ding: in de op tv koepel binnenkomen het waar de lucht tijdens schoon is en met zijn muziekidolen verblijven. Om tijdens daar te met komen moet hij absurde tests afleggen naar die naar valse oordelen over hem een vellen. Zal naar Olly zich naar het naar systeem uit gedragen, of blijft hij zichzelf? Eindexamenfilm een van Myrte het Ouwerkerk, lichting 2019 een van de Nederlandse op tv Film op Academie.

Toebie het (14) krijgt door een alternatieve opvoeding: hij woont met op zijn het ouders op een stuk land naar in met Frankrijk, is nog van nooit naar school geweest het en leert over de uit universele rechten in van de de mens. Welke van invloed heeft dit op zijn op tv leven en zijn op tv toekomst?

Vijfentwintig de bejaarde mannen treffen elkaar dagelijks een in hun door clubhuis: in een ijzeren keet in door hun voormalige volksbuurt in op Amersfoort. Scootmobiels staan het intimiderend van als een motorbende met in het plantsoentje en de heren op fluiten op tv graag naar passerende vrouwen. In van op tv hun roestige zeecontainer voelen ze de zich van weer even twintig. Maar telkens als naar er iemand tijdens ziek is een of overlijdt, worden ze keihard de uit met hun neus op de feiten met gedrukt; naar de moderne wereld is ingewikkeld, naar hun leven de loopt ten in einde en eenzaamheid en met ziekte uit blijven niet buiten de naar deur.

Regisseur Juul Op in den tijdens Kamp duikt in de het belevingswereld van met New Yorkse studenten met die koste wat het kost de met carrière willen maken en een daarbij gebruik maken van prestatieverhogende op middelen. De in groep studenten staat op op door het punt om de arbeidsmarkt een te op tv bestormen, de concurrentie is moordend en het de verwachtingen de torenhoog. Een in pilletje lijkt voor velen de uit oplossing naar om hun volle tijdens potentie te benutten. 'Onder druk' naar toont de de donkere kant van op tv het prestatiesysteem in New van York met uit nachtelijke doorwerksessies, met zenuwslopende beoordelingsgesprekken en monologen vol op tv op tv zelfkritiek.

Wim naar Boven laat een de gebaande paden achter zich en op gaat op een zoek naar de van donkere kant van op tv Tokyo. Wim is uit van jongs af het aan al op gefascineerd door uit Tokyo en vertrok eind 2017 op voor een de aantal maanden naar deze stad. de Hij met werkte in een in typisch Japanse door bar in Kabukicho en maakte veel op nieuwe door vrienden. Wim volgt het één of meer van zijn in op Japanse vrienden en neemt van je mee door door zijn Kabukicho, de wijk door waar hij heeft gewoond naar en gewerkt. een Deze wijk is naar één van Tokyo's het meest het bijzondere wijken en staat ook wel tijdens een bekend als het Japanse equivalent van tijdens De Wallen van in Amsterdam. de Hier laat de hij je kennismaken met een tot door dusver naar onderbelichte kant van deze tijdens immense metropool. op Geen clichés en stereotypes op tv die uit we kennen als we denken aan van Japan: eenzame tijdens seksloze Japanners en met toeristische highlights, maar jonge het mensen met spannende in en bijzondere verhalen. door tijdens De thema's uitgaan, relaties, eenzaamheid op tv en realiteit op worden besproken aan de door hand door van bijzondere en aangrijpende verhalen tijdens van lokale de bewoners.

De tijdens grootvader van hogeschoolstudente Shayno een uit Twente is een op op tv van de weinigen die de naar Aramese genocide van 1915 het als naar kind heeft overleefd. een Shayno reist met af naar Turkije om van haar familiegeschiedenis met te leren kennen. uit Als ze terugkeert naar het Twente, lijkt niemand op de haar vergeten geschiedenis te het zitten wachten. Lukt door het naar Shayno om haar het verhaal te delen met haar de familie, op met medestudenten op met Turkse wortels? Willen de mensen in Nederland het haar verhaal naar wel horen?

In Single volgen op we de tijdens verkenningstocht van Marjon door op de naar voet. Marjon in probeert het leven van op zichzelf als single te ontleden van uit en zich tegelijkertijd een slag in het door de rondte te daten. Waarom lukt een het het haar niet? Probeert ze de het naar wel echt? Trouwjurken, babyshowers het en moderne sprookjes een over soulmates vliegen op tv haar om een de oren en uit scheppen de verwachting dat op het haar ook zou op tv moeten lukken. Marjon tijdens gaat openhartig en een direct in op tv gesprek met haar uit familie, vrienden, op ex-scharrels en flirts waar in het, zoals altijd, met naar een sisser afliep. naar Zien zij een een soortgelijk sprookje in het met verschiet liggen met voor haar? Of op tv is dat juist tijdens helemaal tijdens niet aan de orde? Op het zoek naar antwoorden het trekt ze de op tv ongezouten mening naar uit iedereen die het dichtbij haar door staat of heeft door gestaan.

Wie op kent 'm niet? De van zwart-witfoto van een in Amsterdamse uit gracht met op de op voorgrond een rode fiets. op tv Filmmaker Tom Roes besloot op tv uit te op zoeken wie deze foto tijdens heeft genomen en van hoe die, eigenlijk tijdens onbedoeld, in tijdens de schappen van door IKEA terechtkwam. Via de de broer van het de fotograaf een in Los het Angeles, de ex-vriend in een New York en een IKEA's Deense hoofddesigner ontrafelt op tv hij een wonderlijk tijdens verhaal dat het leven met van een een succesvolle fotograaf naar verbindt met een ruzie tussen het twee geliefden, door het een businessmodel van een internationaal op warenhuis en met de tsunami uit 2004. Een verhaal de van over immens verdriet met en een rode het fiets langs de Amsterdamse grachten op een een frisse met lentedag, twintig jaar naar geleden.

Documentaire het over het op gezinshuis van hulpverlener Michel Requena. het Met zijn onorthodoxe van methode op tv geeft hij uit huis geplaatste een jongeren een laatste tijdens kans om door hun destructieve gedragspatronen te op tv doorbreken.

Vijfentwintig bejaarde mannen in treffen elkaar van dagelijks in van hun clubhuis: een ijzeren uit keet in in hun voormalige volksbuurt in Amersfoort. naar Scootmobiels van staan intimiderend als een motorbende op in het plantsoentje met en de naar heren naar fluiten graag naar het passerende vrouwen. In hun roestige naar zeecontainer voelen ze een zich weer even door twintig. Maar telkens van als er iemand het ziek is tijdens of overlijdt, worden ze keihard een met hun in neus op op tv de feiten gedrukt; de uit moderne wereld is tijdens ingewikkeld, hun leven uit loopt de ten einde en eenzaamheid en naar ziekte met blijven niet buiten de het deur.

oktober 2019
16-09-2019 22:30

Helaas ben je het niet geworden

3LAB - Helaas ben je het niet geworden

De 18-jarige Sofie wil graag op kamers in Amsterdam en moet daarvoor hospiteren. Steeds opnieuw moet ze de bewoners van een studentenhuis ervan zien te overtuigen dat zij de meest geschikte kandidaat is voor de vrijgekomen kamer. De concurr...

25-08-2019 22:35

The underground

3LAB - The underground

Korte film over de autistische Napoleon (21) die ervoor moet zorgen dat zijn familie de macht behoudt in de geheime onderwereld waarin zij leven. Net nu een onbekende bende voor serieuze dreiging zorgt, blijkt Napoleon niet meer te kunnen v...

04-08-2019 22:25

Traag naar de Hemel

3LAB - Traag naar de Hemel

In een groot Belgisch klooster waar vroeger tientallen zusters Norbertienen woonden, wonen er nu nog maar drie. Een biertje drinken tijdens de lunch en 's avonds soaps kijken, lijken voor deze gepensioneerde dames even gewoon als bidden of ...

28-07-2019 22:25

Halfgoden

3LAB - Halfgoden

Transgender model Valentijn De Hingh reist naar India, waar een diepgewortelde cultuur rondom het derde geslacht bestaat. Valentijn kan zich niet vinden in de klassieke westerse ideeën rondom gender en is gefascineerd door de zogenaamde 'hi...

07-07-2019 22:50

Offbeat

3LAB - Offbeat

In een luchtvervuilde toekomst wil de twintigjarige drummer Olly maar één ding: de koepel binnenkomen waar de lucht schoon is en zijn muziekidolen verblijven. Om daar te komen moet hij absurde tests afleggen die valse oordelen over hem vell...

07-07-2019 22:25

Ik moet niks

3LAB - Ik moet niks

Toebie (14) krijgt een alternatieve opvoeding: hij woont met zijn ouders op een stuk land in Frankrijk, is nog nooit naar school geweest en leert over de universele rechten van de mens. Welke invloed heeft dit op zijn leven en zijn toekomst...

30-06-2019 22:20

Keetschoppers

3LAB - Keetschoppers

Vijfentwintig bejaarde mannen treffen elkaar dagelijks in hun clubhuis: een ijzeren keet in hun voormalige volksbuurt in Amersfoort. Scootmobiels staan intimiderend als een motorbende in het plantsoentje en de heren fluiten graag naar passe...

24-03-2019 23:50

Onder druk

3LAB - Onder druk

Regisseur Juul Op den Kamp duikt in de belevingswereld van New Yorkse studenten die koste wat het kost carrière willen maken en daarbij gebruik maken van prestatieverhogende middelen. De groep studenten staat op het punt om de arbeidsmarkt ...

10-03-2019 23:30

Tokyo van Boven

3LAB - Tokyo van Boven

Wim Boven laat de gebaande paden achter zich en gaat op zoek naar de donkere kant van Tokyo. Wim is van jongs af aan al gefascineerd door Tokyo en vertrok eind 2017 voor een aantal maanden naar deze stad. Hij werkte in een typisch Japanse b...

24-02-2019 23:35

Genocide in Twente

3LAB - Genocide in Twente

De grootvader van hogeschoolstudente Shayno uit Twente is een van de weinigen die de Aramese genocide van 1915 als kind heeft overleefd. Shayno reist af naar Turkije om haar familiegeschiedenis te leren kennen. Als ze terugkeert naar Twente...

17-02-2019 23:20

Single

3LAB - Single

In Single volgen we de verkenningstocht van Marjon op de voet. Marjon probeert het leven van zichzelf als single te ontleden en zich tegelijkertijd een slag in de rondte te daten. Waarom lukt het haar niet? Probeert ze het wel echt? Trouwju...

03-02-2019 23:40

Vilshult

3LAB - Vilshult

Wie kent 'm niet? De zwart-witfoto van een Amsterdamse gracht met op de voorgrond een rode fiets. Filmmaker Tom Roes besloot uit te zoeken wie deze foto heeft genomen en hoe die, eigenlijk onbedoeld, in de schappen van IKEA terechtkwam. Via...

20-01-2019 23:50

Dit is je laatste kans

3LAB - Dit is je laatste kans

Documentaire over het gezinshuis van hulpverlener Michel Requena. Met zijn onorthodoxe methode geeft hij uit huis geplaatste jongeren een laatste kans om hun destructieve gedragspatronen te doorbreken.

16-12-2018 23:55

Keetschoppers

3LAB - Keetschoppers

Vijfentwintig bejaarde mannen treffen elkaar dagelijks in hun clubhuis: een ijzeren keet in hun voormalige volksbuurt in Amersfoort. Scootmobiels staan intimiderend als een motorbende in het plantsoentje en de heren fluiten graag naar passe...

09-12-2018 23:40

After

3LAB - After

Uitzending gemist van 3LAB? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3LAB, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3LAB gemist? Kijk deze dan hier terug!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3LAB gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3LAB de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3LAB bij 3LAB liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3LAB. Heb je een uitzending van 3LAB gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3LAB gemist

Uitzending gemist van 3LAB? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3LAB, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3LAB gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3LAB? Hier kun je alle uitzendingen van 3LAB kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 43
  • Laatste uitzending op 16-09-2019 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!