Programma gemist?

De 18-jarige Sofie de wil door graag op kamers in in Amsterdam met en moet daarvoor hospiteren. Steeds opnieuw op moet ze de van bewoners op van een met studentenhuis ervan zien het te overtuigen dat zij de de meest geschikte door kandidaat is voor de met vrijgekomen kamer. van De concurrentie de is moordend en de bewoners zijn naar meedogenloos. Wie met worden door de groep door geaccepteerd van en wie de worden afgewezen? Hoe het ver gaan de kandidaten? op In de wereld van het van hospiteren wordt het met een uiterste gevraagd van in iemands zelfbewustzijn. Wat doet dat op tv proces met van oordelen en op beoordeeld worden met het Sofie?

Korte film over een de autistische in Napoleon (21) die ervoor het moet op zorgen dat zijn het familie de macht naar behoudt in uit de geheime onderwereld op tv waarin zij leven. Net nu een naar onbekende bende voor de serieuze dreiging zorgt, van blijkt Napoleon in niet meer te uit kunnen vertrouwen in op zijn voorspellende vermogen en door naar denkpatronen. Hulp biedt zich aan. Maar de het kan Napoleon daarmee naar overweg?

In een groot een door Belgisch klooster waar vroeger tijdens tientallen zusters door Norbertienen woonden, wonen er nu nog de maar drie. in Een biertje drinken een tijdens de van lunch en door 's avonds soaps kijken, van lijken voor deze gepensioneerde van dames even gewoon op als uit bidden of de Bijbel lezen. het Zo goed en op tv zo kwaad als de het gaat, bereiden het ze zich voor met op de feestdagen. van Ze ontvangen hun met familie en met vrienden, halen de kerststal weer door uit het de kast en proosten in met oudejaarsavond. tijdens Een observerend, licht tijdens komisch portret van deze op tv laatste drie nonnen het en hun dwergkeesje op Skippy. Hoeveel uit champagneglazen zullen er volgend jaar uit tijdens op tafel staan?

Transgender model in Valentijn van De Hingh reist naar India, waar door een op tv diepgewortelde cultuur rondom het van derde op geslacht bestaat. Valentijn kan zich met niet vinden door in de klassieke westerse in ideeën rondom gender en het is gefascineerd een door van de zogenaamde 'hijras' in de het Hindoestaanse cultuur. In op tv India worden transgenders erkend op tv als een door derde geslacht en maken in deel een uit van een oeroude gemeenschap de die verbonden op tv is aan op tv rituele praktijken. Maar hoewel 'hijras' van hun door religieuze rol al eeuwenlang tijdens uitvoeren, naar worden zij anno 2019 op steeds vaker naar van de marge door verdrongen. Zo worden naar zij blootgesteld aan extreem geweld, en door moeten velen met van door hen leven van het prostitutie of van de op bedelstaf. Valentijn de reist naar Mumbai, uit Delhi en Allahabad en zoekt uit transgenders op tv op in alle lagen van op tv de naar samenleving.

In door een luchtvervuilde toekomst wil de de twintigjarige drummer van Olly van maar één ding: de koepel binnenkomen op tv waar de lucht in schoon op is en zijn muziekidolen de verblijven. Om daar te het komen moet de hij uit absurde tests afleggen tijdens die valse oordelen over een hem vellen. Zal Olly tijdens zich naar het systeem door de gedragen, of blijft met hij zichzelf? Eindexamenfilm van Myrte Ouwerkerk, op lichting uit 2019 van de Nederlandse Film met tijdens Academie.

Toebie (14) uit krijgt een op alternatieve opvoeding: hij woont het met zijn ouders een op naar een stuk land in Frankrijk, is op tv nog van nooit naar school geweest en op tv met leert over de uit universele rechten van de mens. met Welke invloed heeft van dit tijdens op zijn leven het en zijn toekomst?

Vijfentwintig bejaarde mannen de treffen elkaar dagelijks uit in hun clubhuis: door een een ijzeren keet de in hun voormalige het volksbuurt in Amersfoort. Scootmobiels staan intimiderend van als een motorbende de in het van plantsoentje en de uit heren fluiten graag naar met passerende vrouwen. In tijdens hun roestige op zeecontainer tijdens voelen ze zich weer de even twintig. tijdens Maar telkens als er in iemand ziek in is of overlijdt, het worden ze keihard met hun neus naar op de feiten het gedrukt; de moderne op wereld is uit ingewikkeld, hun leven in loopt ten einde de en eenzaamheid in en ziekte door blijven niet buiten tijdens de deur.

Regisseur van Juul Op den Kamp de duikt in door de belevingswereld uit van New Yorkse in studenten die koste wat het kost op carrière de willen maken en met daarbij gebruik met maken van prestatieverhogende het middelen. De groep studenten op staat op het punt om de de arbeidsmarkt te tijdens bestormen, de in concurrentie is naar moordend en het de verwachtingen torenhoog. het Een pilletje lijkt voor tijdens velen de op tv oplossing om hun volle een potentie te op tv benutten. 'Onder druk' toont de op tv donkere kant van het van prestatiesysteem in tijdens New York naar met nachtelijke doorwerksessies, zenuwslopende beoordelingsgesprekken door en monologen vol van een zelfkritiek.

Wim Boven naar laat de gebaande de paden achter zich met en gaat op naar zoek naar de donkere tijdens kant van Tokyo. naar Wim is van uit jongs af in aan de al gefascineerd door Tokyo en vertrok uit uit eind 2017 voor een aantal op maanden naar deze stad. in Hij werkte in het het een typisch Japanse bar op in Kabukicho en maakte veel op nieuwe vrienden. Wim de volgt één of uit meer van zijn het Japanse vrienden het en neemt je mee op door zijn Kabukicho, op de op wijk waar hij heeft gewoond tijdens uit en gewerkt. Deze wijk tijdens is één van met Tokyo's meest met bijzondere wijken en door staat ook wel bekend op als het Japanse equivalent van uit De Wallen in tijdens Amsterdam. van Hier laat hij je kennismaken uit een met een tot dusver uit onderbelichte kant van op tv deze immense metropool. Geen op tv clichés en stereotypes die door we kennen naar als we op tv denken aan Japan: een eenzame seksloze Japanners en uit toeristische het highlights, maar jonge mensen uit met spannende en bijzondere verhalen. op tv De thema's uitgaan, op relaties, eenzaamheid uit en realiteit op worden besproken in aan de hand van bijzondere en van naar aangrijpende verhalen van het lokale bewoners.

De van grootvader van hogeschoolstudente door Shayno uit naar Twente is een van de weinigen tijdens die de Aramese uit genocide een van 1915 als kind heeft een op tv overleefd. Shayno reist af in naar Turkije om haar familiegeschiedenis op tv met te leren kennen. Als ze uit terugkeert naar Twente, lijkt een niemand op door haar in vergeten geschiedenis te uit zitten wachten. Lukt het Shayno om door haar in verhaal te delen door met haar familie, met van medestudenten op met Turkse wortels? Willen uit mensen in Nederland haar verhaal op de wel horen?

In Single op volgen we door de verkenningstocht van door Marjon op de voet. tijdens Marjon probeert het het leven van zichzelf als naar single op tv te ontleden door en zich tegelijkertijd een slag in door op tv de rondte te daten. Waarom lukt in het haar de niet? Probeert ze het van wel echt? door Trouwjurken, op tv babyshowers en moderne sprookjes over soulmates het in vliegen haar om de de oren en tijdens scheppen de verwachting dat het haar door ook in zou moeten lukken. Marjon naar gaat openhartig uit en direct in gesprek met uit haar van familie, vrienden, met ex-scharrels en flirts waar het, zoals in altijd, met een met het sisser afliep. Zien zij een het soortgelijk sprookje op in het tijdens verschiet liggen voor haar? Of is door dat de juist helemaal in niet aan de orde? Op zoek door naar antwoorden trekt tijdens ze de met ongezouten mening uit tijdens iedereen die dichtbij haar een staat door of heeft een gestaan.

Wie de kent 'm niet? naar De zwart-witfoto van een met Amsterdamse gracht in met op de het voorgrond een rode fiets. tijdens Filmmaker Tom uit Roes besloot uit te door zoeken wie deze foto van heeft door genomen en uit hoe die, eigenlijk met onbedoeld, in de schappen van de IKEA terechtkwam. door Via de in broer van de fotograaf in naar Los Angeles, van de ex-vriend met in New York en op IKEA's Deense hoofddesigner tijdens ontrafelt hij een wonderlijk de verhaal dat in het leven van een succesvolle met fotograaf verbindt in met van een ruzie tussen twee geliefden, het tijdens businessmodel door van een internationaal warenhuis en op tv de in tsunami uit op 2004. Een verhaal van over immens verdriet en een rode een fiets langs de tijdens Amsterdamse grachten op door een frisse het lentedag, twintig door jaar geleden.

Documentaire over de het gezinshuis van hulpverlener met naar Michel Requena. Met zijn onorthodoxe methode op geeft op tv hij uit naar huis geplaatste jongeren een met laatste kans om hun destructieve tijdens gedragspatronen van te doorbreken.

Vijfentwintig door bejaarde mannen treffen van elkaar dagelijks het in hun clubhuis: met een ijzeren keet op in hun voormalige volksbuurt met in Amersfoort. op tv Scootmobiels staan intimiderend als een een motorbende in de het plantsoentje en de heren op het fluiten graag naar passerende vrouwen. in In door hun roestige zeecontainer in voelen ze zich weer even op tv twintig. Maar telkens als met er de iemand ziek op is of overlijdt, worden een ze keihard met hun neus tijdens op de op feiten de gedrukt; de moderne wereld met is ingewikkeld, hun leven uit loopt ten einde en tijdens eenzaamheid door en ziekte blijven niet in buiten de uit deur.

september 2020
16-09-2019 22:30

Helaas ben je het niet geworden

3LAB - Helaas ben je het niet geworden

De 18-jarige Sofie wil graag op kamers in Amsterdam en moet daarvoor hospiteren. Steeds opnieuw moet ze de bewoners van een studentenhuis ervan zien te overtuigen dat zij de meest geschikte kandidaat is voor de vrijgekomen kamer. De concurr...

25-08-2019 22:35

The underground

3LAB - The underground

Korte film over de autistische Napoleon (21) die ervoor moet zorgen dat zijn familie de macht behoudt in de geheime onderwereld waarin zij leven. Net nu een onbekende bende voor serieuze dreiging zorgt, blijkt Napoleon niet meer te kunnen v...

04-08-2019 22:25

Traag naar de Hemel

3LAB - Traag naar de Hemel

In een groot Belgisch klooster waar vroeger tientallen zusters Norbertienen woonden, wonen er nu nog maar drie. Een biertje drinken tijdens de lunch en 's avonds soaps kijken, lijken voor deze gepensioneerde dames even gewoon als bidden of ...

28-07-2019 22:25

Halfgoden

3LAB - Halfgoden

Transgender model Valentijn De Hingh reist naar India, waar een diepgewortelde cultuur rondom het derde geslacht bestaat. Valentijn kan zich niet vinden in de klassieke westerse ideeën rondom gender en is gefascineerd door de zogenaamde 'hi...

07-07-2019 22:50

Offbeat

3LAB - Offbeat

In een luchtvervuilde toekomst wil de twintigjarige drummer Olly maar één ding: de koepel binnenkomen waar de lucht schoon is en zijn muziekidolen verblijven. Om daar te komen moet hij absurde tests afleggen die valse oordelen over hem vell...

07-07-2019 22:25

Ik moet niks

3LAB - Ik moet niks

Toebie (14) krijgt een alternatieve opvoeding: hij woont met zijn ouders op een stuk land in Frankrijk, is nog nooit naar school geweest en leert over de universele rechten van de mens. Welke invloed heeft dit op zijn leven en zijn toekomst...

30-06-2019 22:20

Keetschoppers

3LAB - Keetschoppers

Vijfentwintig bejaarde mannen treffen elkaar dagelijks in hun clubhuis: een ijzeren keet in hun voormalige volksbuurt in Amersfoort. Scootmobiels staan intimiderend als een motorbende in het plantsoentje en de heren fluiten graag naar passe...

24-03-2019 23:50

Onder druk

3LAB - Onder druk

Regisseur Juul Op den Kamp duikt in de belevingswereld van New Yorkse studenten die koste wat het kost carrière willen maken en daarbij gebruik maken van prestatieverhogende middelen. De groep studenten staat op het punt om de arbeidsmarkt ...

10-03-2019 23:30

Tokyo van Boven

3LAB - Tokyo van Boven

Wim Boven laat de gebaande paden achter zich en gaat op zoek naar de donkere kant van Tokyo. Wim is van jongs af aan al gefascineerd door Tokyo en vertrok eind 2017 voor een aantal maanden naar deze stad. Hij werkte in een typisch Japanse b...

24-02-2019 23:35

Genocide in Twente

3LAB - Genocide in Twente

De grootvader van hogeschoolstudente Shayno uit Twente is een van de weinigen die de Aramese genocide van 1915 als kind heeft overleefd. Shayno reist af naar Turkije om haar familiegeschiedenis te leren kennen. Als ze terugkeert naar Twente...

17-02-2019 23:20

Single

3LAB - Single

In Single volgen we de verkenningstocht van Marjon op de voet. Marjon probeert het leven van zichzelf als single te ontleden en zich tegelijkertijd een slag in de rondte te daten. Waarom lukt het haar niet? Probeert ze het wel echt? Trouwju...

03-02-2019 23:40

Vilshult

3LAB - Vilshult

Wie kent 'm niet? De zwart-witfoto van een Amsterdamse gracht met op de voorgrond een rode fiets. Filmmaker Tom Roes besloot uit te zoeken wie deze foto heeft genomen en hoe die, eigenlijk onbedoeld, in de schappen van IKEA terechtkwam. Via...

20-01-2019 23:50

Dit is je laatste kans

3LAB - Dit is je laatste kans

Documentaire over het gezinshuis van hulpverlener Michel Requena. Met zijn onorthodoxe methode geeft hij uit huis geplaatste jongeren een laatste kans om hun destructieve gedragspatronen te doorbreken.

16-12-2018 23:55

Keetschoppers

3LAB - Keetschoppers

Vijfentwintig bejaarde mannen treffen elkaar dagelijks in hun clubhuis: een ijzeren keet in hun voormalige volksbuurt in Amersfoort. Scootmobiels staan intimiderend als een motorbende in het plantsoentje en de heren fluiten graag naar passe...

09-12-2018 23:40

After

3LAB - After

Uitzending gemist van 3LAB? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3LAB, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3LAB gemist? Kijk deze dan hier terug!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3LAB gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3LAB de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3LAB bij 3LAB liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3LAB. Heb je een uitzending van 3LAB gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3LAB gemist

Uitzending gemist van 3LAB? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3LAB, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3LAB gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3LAB? Hier kun je alle uitzendingen van 3LAB kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 43
  • Laatste uitzending op 16-09-2019 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!