Programma gemist?

Filmisch op tv essay over uit de wind, die jaar in, op jaar uit, elk seizoen het weer, de het landschap in aan de Noordzeekust verandert. In weidse in in shots of juist het van heel dichtbij zien met we de wind tijdens over het helmgras glijden en op tv de schaduwen van tijdens meeuwen het op het stille het strand. Een veer, een naar bunker, een op tor en doodse stilte het op op een besneeuwd strand. Het landschap met roept de uit vergelijking op met met ons mentale op tv landschap. Soms sneeuwwit verstild, dan weer uit uit felblauw en temperamentvol.

Documentaire op tv over een jonge met vrouw die een haar kracht en zelfvertrouwen probeert op terug te van vinden in een roller derby. Steffie heeft veel door last op tv van faalangst en wordt achtervolgd door op tv kritische stemmen die uit door door haar hoofd spoken. Deze uit negatieve gedachten van droegen bij aan het haar burn-out. Met door de transformatie naar Becky Bulldozer, op tv haar Roller Derby-alter op uit ego, wordt Steffie op tv een andere vrouw. Haar tijdens gear werkt als een mentaal een pantser op dat ze voor het de wedstrijd het aantrekt, waarmee ze op tv stemmen en tegenstanders genadeloos naar tegen de grond werkt. Dankzij naar deze keiharde het sport leert op tv ze omgaan met op tv haar faalangst. In het de kleedkamer bespreekt tijdens ze met haar met teamgenoten alle belangrijke dingen van van op het leven: mannen, lichamelijke onzekerheden, van werkstress, faalangst, baby's en in het beste op tv wasmiddel voor uit die gruwelijk stinkende polsbeschermers. Een tijdens onthutsende, openhartige op en kwetsbare naar film.

De een uit Irak gevluchte naar Fadil is op tv telefoontolk. Op zijn zolderkamer vertaalt hij in het gesprekken tussen wanhopige asielzoekers en Nederlandse op tv de instanties.

Filmmaakster Jennifer Gijrath het (1995) heeft nooit op met van haar vader en naar haar familie kunnen naar praten over vroeger. Zal het in nu in wel lukken een om het gesprek aan tijdens te gaan? Al in in haar vroege jeugd uit raakte door Jennifer van haar vader verwijderd. Ze tijdens tijdens heeft heel veel door vragen, die ze hem nooit durfde het stellen, bang voor tijdens het antwoord. van In haar eindexamenfilm reist uit op Gijrath samen met haar op tv vader naar een het vakantiehuisje in uit Luxemburg waar ze in ooit als gezin gelukkig waren. Ze op zoekt antwoorden bij een van haar vader, maar ook de bij andere familieleden die het getuigen het waren van de escalatie op tv in het gezin. tijdens De vraag op tv is of je nog op tv wel met elkaar kunt naar praten, als je door dat de zo lang niet hebt het gedaan.

Een naar reis door 60 een jaar archief van de tijdens Nederlandse op Filmacademie. Zes filmmakers, één uit uit ieder decennium, reflecteren op een hun in eigen afstudeerfilm en vertellen op tv over de jeugdige tijdens ambitie die elk van op hen uit dreef.

Donorarts door Jan Karbaat met leidde in de jaren tachtig het en in negentig de grootste vruchtbaarheidskliniek van het Nederland. In van mei 2017 werd duidelijk dat de de tijdens arts in het door geheim zijn eigen zaad gebruikte een in om vrouwen zwanger te maken. Wat naar betekent dit van voor de moeders en het de van kinderen?

Een documentaire over naar drie steracteurs uit een uit de Congolese soapwereld. Enerzijds bouwen uit zij met veel overtuiging uit in een nieuw bestaan op in Europa, de van anderzijds zijn ze voor hun fans het hét gezicht naar van de typisch Congolese tijdens tijdens verhalen uit de soap. op tv Weten ze op evenwicht te vinden in deze uitzonderlijke van tijdens dynamiek?

Het van nieuws dat zijn met moeder ernstig met ziek is, drijft een filmmaker Roy Seerden de de nacht in, de steeds verder weg het van het dagelijks het bestaan. Zijn vroegere in buurman Antoine passeert het op pad van zijn door gedachten. Gedreven door het mysterie op gaat Roy naar van hem door op zoek.

De 18-jarige op Sofie in wil graag op kamers in een Amsterdam tijdens en moet daarvoor van hospiteren. Steeds opnieuw moet ze tijdens de bewoners een van een studentenhuis ervan op zien van te overtuigen dat zij de meest van geschikte kandidaat naar is voor de van vrijgekomen met kamer. De concurrentie de is moordend en de bewoners door zijn meedogenloos. Wie een worden door de groep in geaccepteerd en naar wie de worden afgewezen? Hoe ver van gaan de kandidaten? In de de wereld van het naar hospiteren wordt het een uiterste door gevraagd van iemands zelfbewustzijn. van Wat doet dat door proces van oordelen door en beoordeeld op tv worden met door Sofie?

Marijke op tv werkt in een fijne door bibliotheek en komt door door een error op op met haar computer in een mysterieuze digitale van wereld de waarin ze de avonturen in uit haar boeken een in op het echt kan door beleven. Alleen wanneer ze op door de monteur uit weer wordt teruggezet uit in haar bibliotheek, het is haar bibliotheek in niet meer zo mooi als tijdens hij was. van Ze naar wil nog maar één door ding en op dat is terug!

Designermode verschaft status het aan Nederlands-Marokkaanse jongeren door op en zo kopen ze tijdens hun zelfvertrouwen, maar het een sleurt tijdens hen ook mee een in een vicieuze cirkel de van groepsdruk. in Deze documentaire onderzoekt welke impact dit in heeft op in hun leven en een waar het de jongeren nu echt naar naar verlangen.

Het uit verhaal van de Russische de Masha op tv Osipova die op jonge leeftijd in een traumatische gebeurtenis naar meemaakt die het haar voor het leven de vormt: ze wordt door in de Sovjettijd in naar van Rusland naar kindersanatoria van gestuurd. Een klinisch onderkomen waar naar Masha en veel andere door kinderen de allerlei obscure gezondheidsbehandelingen naar ondergaan. Kinderen worden er meerdere uit malen en voor uit langere periodes bij met hun uit ouders weggehouden. Masha gaat de terug naar van een wereld waar ze van geen warme herinneringen in aan heeft en van confronteert haar op tv ouders met de door vraag waarom ze haar door dat hebben een aangedaan.

We in gaan op pad met Abu op tv Adnan, van die als Syrische de vluchteling naar Nederland van kwam. Met een door Arabische variant op de SRV-bus naar de doorkruist hij het land tijdens en verkoopt hij levensmiddelen aan met andere Syriërs. Via in uit de bus krijgen we een uit inkijkje in de Syrische in gemeenschap. Hoe bouwen tijdens ze een hier op de nieuw leven op? Abu Adnan en in andere het Syriërs werken aan van een nieuw bestaan, de omdat ze op tv het leven, en vooral naar dat van hun naar kinderen, willen beschermen. Deze start de brengt worstelingen met door zich mee, naar terwijl ze ook in nog door worstelen met wat, of met wie, ze achterlieten, en hun uit van recente verleden met zich in meedragen.

december 2018
09-12-2018 23:40

After

3LAB - After

Uitzending gemist van 3LAB? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3LAB, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3LAB gemist? Kijk deze dan hier terug!

18-11-2018 23:35

Tijd en tij

3LAB - Tijd en tij

Filmisch essay over de wind, die jaar in, jaar uit, elk seizoen weer, het landschap aan de Noordzeekust verandert. In weidse shots of juist van heel dichtbij zien we de wind over het helmgras glijden en de schaduwen van meeuwen op het still...

11-11-2018 23:40

Becky Bulldozer

3LAB - Becky Bulldozer

Documentaire over een jonge vrouw die haar kracht en zelfvertrouwen probeert terug te vinden in roller derby. Steffie heeft veel last van faalangst en wordt achtervolgd door kritische stemmen die door haar hoofd spoken. Deze negatieve gedac...

04-11-2018 23:35

De vertolker

3LAB - De vertolker

De uit Irak gevluchte Fadil is telefoontolk. Op zijn zolderkamer vertaalt hij gesprekken tussen wanhopige asielzoekers en Nederlandse instanties.

14-10-2018 23:20

The long road home

3LAB - The long road home

Filmmaakster Jennifer Gijrath (1995) heeft nooit met haar vader en haar familie kunnen praten over vroeger. Zal het nu wel lukken om het gesprek aan te gaan? Al in haar vroege jeugd raakte Jennifer van haar vader verwijderd. Ze heeft heel v...

07-10-2018 23:20

Time After Time - De Nederlandse Filmacademie presenteert

3LAB - Time After Time - De Nederlandse Filmacademie presenteert

Een reis door 60 jaar archief van de Nederlandse Filmacademie. Zes filmmakers, één uit ieder decennium, reflecteren op hun eigen afstudeerfilm en vertellen over de jeugdige ambitie die elk van hen dreef.

30-09-2018 23:20

Het zaad van Karbaat

3LAB - Het zaad van Karbaat

Donorarts Jan Karbaat leidde in de jaren tachtig en negentig de grootste vruchtbaarheidskliniek van Nederland. In mei 2017 werd duidelijk dat de arts in het geheim zijn eigen zaad gebruikte om vrouwen zwanger te maken. Wat betekent dit voor...

10-09-2018 00:00

The soap of life

3LAB - The soap of life

Een documentaire over drie steracteurs uit de Congolese soapwereld. Enerzijds bouwen zij met veel overtuiging een nieuw bestaan op in Europa, anderzijds zijn ze voor hun fans hét gezicht van de typisch Congolese verhalen uit de soap. Weten ...

02-09-2018 23:35

At Midnight Plays a Dancetune

3LAB - At Midnight Plays a Dancetune

Het nieuws dat zijn moeder ernstig ziek is, drijft filmmaker Roy Seerden de nacht in, steeds verder weg van het dagelijks bestaan. Zijn vroegere buurman Antoine passeert het pad van zijn gedachten. Gedreven door het mysterie gaat Roy naar h...

27-08-2018 23:45

Helaas ben je het niet geworden

3LAB - Helaas ben je het niet geworden

De 18-jarige Sofie wil graag op kamers in Amsterdam en moet daarvoor hospiteren. Steeds opnieuw moet ze de bewoners van een studentenhuis ervan zien te overtuigen dat zij de meest geschikte kandidaat is voor de vrijgekomen kamer. De concurr...

19-08-2018 23:30

Library of Things

3LAB - Library of Things

Marijke werkt in een fijne bibliotheek en komt door een error op haar computer in een mysterieuze digitale wereld waarin ze de avonturen uit haar boeken in het echt kan beleven. Alleen wanneer ze door de monteur weer wordt teruggezet in haa...

15-07-2018 23:35

Mocromode

3LAB - Mocromode

Designermode verschaft status aan Nederlands-Marokkaanse jongeren en zo kopen ze hun zelfvertrouwen, maar het sleurt hen ook mee in een vicieuze cirkel van groepsdruk. Deze documentaire onderzoekt welke impact dit heeft op hun leven en waar...

03-06-2018 23:15

Sanatorium

3LAB - Sanatorium

Het verhaal van de Russische Masha Osipova die op jonge leeftijd een traumatische gebeurtenis meemaakt die haar voor het leven vormt: ze wordt in de Sovjettijd in Rusland naar kindersanatoria gestuurd. Een klinisch onderkomen waar Masha en ...

27-05-2018 23:05

Halalbus

3LAB - Halalbus

We gaan op pad met Abu Adnan, die als Syrische vluchteling naar Nederland kwam. Met een Arabische variant op de SRV-bus doorkruist hij het land en verkoopt hij levensmiddelen aan andere Syriërs. Via de bus krijgen we een inkijkje in de Syri...

20-05-2018 23:15

3LAB

3LAB - 3LAB

Uitzending gemist van 3LAB? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3LAB, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3LAB gemist? Kijk deze dan hier terug!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3LAB gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3LAB de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3LAB bij 3LAB liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3LAB. Heb je een uitzending van 3LAB gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3LAB gemist

Uitzending gemist van 3LAB? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3LAB, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3LAB gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3LAB? Hier kun je alle uitzendingen van 3LAB kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 09-12-2018 om 23:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord