Programma gemist?

In een een luchtvervuilde toekomst van wil de tijdens twintigjarige drummer Olly maar één de ding: de koepel naar binnenkomen waar de lucht door schoon is een en zijn op muziekidolen verblijven. Om daar te met de komen moet hij absurde van tests afleggen die de valse oordelen over op hem vellen. Zal met Olly zich naar het het systeem een gedragen, of blijft uit hij zichzelf? Eindexamenfilm van een Myrte Ouwerkerk, lichting in 2019 van de uit Nederlandse Film van Academie.

Toebie (14) krijgt door het een alternatieve opvoeding: hij het woont met zijn door ouders op een stuk met land in Frankrijk, is van nog naar nooit naar school geweest uit en leert over tijdens de universele uit rechten van de mens. Welke de een invloed heeft dit op tv op zijn leven door en zijn toekomst?

Vijfentwintig op bejaarde mannen treffen elkaar tijdens dagelijks in in hun clubhuis: een ijzeren keet de in in hun voormalige volksbuurt in Amersfoort. op Scootmobiels van staan intimiderend als een de motorbende uit in het plantsoentje en de in heren fluiten graag naar van door passerende vrouwen. In hun roestige door zeecontainer voelen ze naar zich weer even het twintig. naar Maar telkens als er iemand ziek van is in of overlijdt, worden van ze keihard met hun het neus op de feiten uit gedrukt; de moderne tijdens wereld door is ingewikkeld, hun leven loopt tijdens ten einde en uit eenzaamheid en ziekte de blijven niet buiten naar de naar deur.

Regisseur op tv Juul Op den naar Kamp duikt in de belevingswereld op van New Yorkse naar studenten die koste in wat de het kost carrière willen maken door op en daarbij gebruik maken van prestatieverhogende met middelen. De groep een studenten de staat op het punt om in de arbeidsmarkt in te bestormen, de concurrentie van is moordend en van de verwachtingen torenhoog. de Een pilletje op lijkt voor velen het de met oplossing om hun volle in potentie te benutten. door 'Onder druk' een toont de donkere kant van het het in prestatiesysteem in New York met nachtelijke op een doorwerksessies, zenuwslopende beoordelingsgesprekken en monologen vol op op zelfkritiek.

Wim Boven naar laat op de gebaande paden achter zich en de gaat op op zoek naar tijdens de donkere kant van naar Tokyo. op tv Wim is van jongs een af aan al gefascineerd op door met Tokyo en vertrok de eind 2017 voor een aantal met maanden naar deze op stad. Hij werkte naar in een op tv typisch Japanse bar in tijdens Kabukicho door en maakte veel nieuwe vrienden. Wim op volgt een één of meer tijdens van zijn Japanse vrienden uit en neemt het je mee door zijn naar Kabukicho, de wijk waar in hij heeft een gewoond en door gewerkt. Deze door wijk is één van door Tokyo's meest bijzondere wijken de en met staat ook wel een bekend als het Japanse op tv equivalent van op De Wallen in door Amsterdam. Hier laat een hij je kennismaken met een door tot dusver onderbelichte in kant van naar deze immense metropool. tijdens Geen clichés en stereotypes die van tijdens we kennen als in we denken aan Japan: eenzame seksloze een Japanners en op tv toeristische highlights, maar jonge tijdens mensen met spannende van en een bijzondere verhalen. De thema's uitgaan, uit relaties, eenzaamheid en tijdens realiteit worden besproken het aan de tijdens hand van bijzondere en naar aangrijpende verhalen van uit lokale een bewoners.

De grootvader met van hogeschoolstudente de Shayno uit Twente uit is een door van de weinigen die in de Aramese naar genocide van 1915 als kind heeft het in overleefd. Shayno reist uit af naar Turkije om op haar familiegeschiedenis te met leren kennen. naar Als ze terugkeert naar Twente, lijkt tijdens niemand op haar met van vergeten geschiedenis te zitten wachten. met Lukt het Shayno om van het haar verhaal te tijdens delen met haar familie, met medestudenten uit met een Turkse wortels? door Willen mensen in Nederland haar met verhaal wel van horen?

In Single volgen van een we de verkenningstocht van Marjon op een van de voet. Marjon probeert een het leven uit van zichzelf als single naar te ontleden en zich tegelijkertijd een een slag de in de op rondte te uit daten. Waarom lukt het haar het niet? op Probeert ze het wel echt? de Trouwjurken, van babyshowers en moderne in sprookjes over soulmates de vliegen haar om de het oren en scheppen de verwachting op tv dat het haar van ook uit zou moeten op tv lukken. Marjon gaat openhartig tijdens en direct in gesprek met de haar op tv familie, vrienden, ex-scharrels in en flirts waar het, van zoals altijd, op tv met een sisser door afliep. Zien zij een naar soortgelijk sprookje naar in het op tv verschiet liggen voor haar? Of een is dat naar juist helemaal door niet aan de orde? naar Op zoek naar antwoorden trekt de ze de ongezouten tijdens mening naar uit iedereen die de dichtbij haar staat een of heeft op gestaan.

Wie kent 'm tijdens niet? De zwart-witfoto uit van door een Amsterdamse gracht met een op naar de voorgrond een door rode fiets. Filmmaker Tom Roes besloot tijdens uit met te zoeken wie deze van foto heeft genomen tijdens en hoe die, eigenlijk door onbedoeld, in door de schappen van van IKEA uit terechtkwam. Via de het broer van de fotograaf in tijdens Los Angeles, de de ex-vriend in New York door en IKEA's Deense tijdens hoofddesigner ontrafelt met hij de een wonderlijk verhaal tijdens dat het leven van een naar succesvolle fotograaf naar verbindt met een ruzie tussen op tv twee geliefden, het op businessmodel van een met internationaal warenhuis en uit naar de tsunami uit 2004. Een op tv verhaal uit over immens verdriet een en een rode fiets langs de het Amsterdamse van grachten op een in frisse lentedag, uit twintig jaar geleden.

Documentaire over het tijdens gezinshuis de van hulpverlener Michel Requena. de Met zijn onorthodoxe de methode geeft hij in uit huis geplaatste naar jongeren een laatste een kans om van hun destructieve gedragspatronen te met doorbreken.

Vijfentwintig het bejaarde mannen treffen een elkaar dagelijks naar in hun clubhuis: het een ijzeren keet uit in hun voormalige volksbuurt in op Amersfoort. Scootmobiels op staan intimiderend als het een motorbende in het plantsoentje door van en de heren fluiten graag het naar passerende de vrouwen. In tijdens hun roestige zeecontainer voelen ze zich een weer even door twintig. Maar telkens in als tijdens er iemand ziek uit is of overlijdt, met worden ze keihard met een hun neus van op de feiten gedrukt; de het moderne een wereld is ingewikkeld, hun een leven loopt naar ten einde en het eenzaamheid en ziekte blijven met niet buiten de in deur.

Filmisch essay het over op tv de wind, die het jaar in, jaar uit, elk seizoen de weer, tijdens het landschap op aan de Noordzeekust verandert. In weidse een shots of juist het het van heel dichtbij zien we tijdens de een wind over het helmgras het glijden en de schaduwen van uit uit meeuwen op het naar stille strand. Een in veer, een bunker, een tor en op doodse stilte op in een besneeuwd op tv strand. Het met landschap roept van de vergelijking op met de ons mentale naar landschap. Soms sneeuwwit verstild, dan weer van op felblauw en temperamentvol.

Documentaire over een de jonge van vrouw die haar kracht en door zelfvertrouwen in probeert terug te vinden in met uit roller derby. Steffie heeft op veel last van faalangst uit en wordt achtervolgd uit door kritische stemmen van die door haar hoofd van spoken. in Deze negatieve gedachten droegen bij het aan haar burn-out. op in Met de transformatie naar door Becky Bulldozer, haar Roller tijdens Derby-alter ego, wordt tijdens Steffie in een andere vrouw. Haar gear op werkt de als een mentaal pantser dat ze de voor de wedstrijd de aantrekt, tijdens waarmee ze stemmen en van tegenstanders genadeloos op tv tegen de grond op tv werkt. Dankzij deze een keiharde sport leert ze op omgaan met haar naar faalangst. In het de kleedkamer bespreekt ze het met door haar teamgenoten alle belangrijke van dingen van het leven: door mannen, lichamelijke onzekerheden, een werkstress, faalangst, van baby's en het beste wasmiddel in voor die gruwelijk op tv op stinkende polsbeschermers. Een in onthutsende, openhartige en op kwetsbare film.

De op tv uit Irak gevluchte Fadil is uit telefoontolk. Op het zijn uit zolderkamer vertaalt hij gesprekken tussen met wanhopige asielzoekers uit en Nederlandse op tv instanties.

Filmmaakster Jennifer Gijrath met (1995) heeft nooit naar met met haar vader uit en haar familie met kunnen praten over vroeger. Zal de het nu het wel lukken om het het gesprek aan een te gaan? Al naar in haar vroege op jeugd raakte Jennifer van haar van vader verwijderd. Ze van heeft heel veel in tijdens vragen, die ze hem met nooit durfde stellen, bang van voor het het antwoord. In haar eindexamenfilm reist op Gijrath samen door met haar uit vader naar het vakantiehuisje in van Luxemburg waar ze de op tv ooit als gezin tijdens gelukkig waren. Ze zoekt antwoorden bij de haar met vader, maar ook bij andere het familieleden die getuigen op tv waren op van de escalatie in tijdens het door gezin. De vraag is of op je nog op wel met elkaar tijdens kunt praten, als in je dat zo lang door niet hebt in gedaan.

juli 2019
07-07-2019 22:50

Offbeat

3LAB - Offbeat

In een luchtvervuilde toekomst wil de twintigjarige drummer Olly maar één ding: de koepel binnenkomen waar de lucht schoon is en zijn muziekidolen verblijven. Om daar te komen moet hij absurde tests afleggen die valse oordelen over hem vell...

07-07-2019 22:25

Ik moet niks

3LAB - Ik moet niks

Toebie (14) krijgt een alternatieve opvoeding: hij woont met zijn ouders op een stuk land in Frankrijk, is nog nooit naar school geweest en leert over de universele rechten van de mens. Welke invloed heeft dit op zijn leven en zijn toekomst...

30-06-2019 22:20

Keetschoppers

3LAB - Keetschoppers

Vijfentwintig bejaarde mannen treffen elkaar dagelijks in hun clubhuis: een ijzeren keet in hun voormalige volksbuurt in Amersfoort. Scootmobiels staan intimiderend als een motorbende in het plantsoentje en de heren fluiten graag naar passe...

24-03-2019 23:50

Onder druk

3LAB - Onder druk

Regisseur Juul Op den Kamp duikt in de belevingswereld van New Yorkse studenten die koste wat het kost carrière willen maken en daarbij gebruik maken van prestatieverhogende middelen. De groep studenten staat op het punt om de arbeidsmarkt ...

10-03-2019 23:30

Tokyo van Boven

3LAB - Tokyo van Boven

Wim Boven laat de gebaande paden achter zich en gaat op zoek naar de donkere kant van Tokyo. Wim is van jongs af aan al gefascineerd door Tokyo en vertrok eind 2017 voor een aantal maanden naar deze stad. Hij werkte in een typisch Japanse b...

24-02-2019 23:35

Genocide in Twente

3LAB - Genocide in Twente

De grootvader van hogeschoolstudente Shayno uit Twente is een van de weinigen die de Aramese genocide van 1915 als kind heeft overleefd. Shayno reist af naar Turkije om haar familiegeschiedenis te leren kennen. Als ze terugkeert naar Twente...

17-02-2019 23:20

Single

3LAB - Single

In Single volgen we de verkenningstocht van Marjon op de voet. Marjon probeert het leven van zichzelf als single te ontleden en zich tegelijkertijd een slag in de rondte te daten. Waarom lukt het haar niet? Probeert ze het wel echt? Trouwju...

03-02-2019 23:40

Vilshult

3LAB - Vilshult

Wie kent 'm niet? De zwart-witfoto van een Amsterdamse gracht met op de voorgrond een rode fiets. Filmmaker Tom Roes besloot uit te zoeken wie deze foto heeft genomen en hoe die, eigenlijk onbedoeld, in de schappen van IKEA terechtkwam. Via...

20-01-2019 23:50

Dit is je laatste kans

3LAB - Dit is je laatste kans

Documentaire over het gezinshuis van hulpverlener Michel Requena. Met zijn onorthodoxe methode geeft hij uit huis geplaatste jongeren een laatste kans om hun destructieve gedragspatronen te doorbreken.

16-12-2018 23:55

Keetschoppers

3LAB - Keetschoppers

Vijfentwintig bejaarde mannen treffen elkaar dagelijks in hun clubhuis: een ijzeren keet in hun voormalige volksbuurt in Amersfoort. Scootmobiels staan intimiderend als een motorbende in het plantsoentje en de heren fluiten graag naar passe...

09-12-2018 23:40

After

3LAB - After

Uitzending gemist van 3LAB? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3LAB, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3LAB gemist? Kijk deze dan hier terug!

18-11-2018 23:35

Tijd en tij

3LAB - Tijd en tij

Filmisch essay over de wind, die jaar in, jaar uit, elk seizoen weer, het landschap aan de Noordzeekust verandert. In weidse shots of juist van heel dichtbij zien we de wind over het helmgras glijden en de schaduwen van meeuwen op het still...

11-11-2018 23:40

Becky Bulldozer

3LAB - Becky Bulldozer

Documentaire over een jonge vrouw die haar kracht en zelfvertrouwen probeert terug te vinden in roller derby. Steffie heeft veel last van faalangst en wordt achtervolgd door kritische stemmen die door haar hoofd spoken. Deze negatieve gedac...

04-11-2018 23:35

De vertolker

3LAB - De vertolker

De uit Irak gevluchte Fadil is telefoontolk. Op zijn zolderkamer vertaalt hij gesprekken tussen wanhopige asielzoekers en Nederlandse instanties.

14-10-2018 23:20

The long road home

3LAB - The long road home

Filmmaakster Jennifer Gijrath (1995) heeft nooit met haar vader en haar familie kunnen praten over vroeger. Zal het nu wel lukken om het gesprek aan te gaan? Al in haar vroege jeugd raakte Jennifer van haar vader verwijderd. Ze heeft heel v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3LAB gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3LAB de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3LAB bij 3LAB liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3LAB. Heb je een uitzending van 3LAB gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3LAB gemist

Uitzending gemist van 3LAB? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3LAB, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3LAB gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3LAB? Hier kun je alle uitzendingen van 3LAB kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 07-07-2019 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord