Programma gemist?

Een op tv documentaire over drie een steracteurs uit de op tv Congolese soapwereld. Enerzijds bouwen zij in met van veel overtuiging een nieuw in bestaan op in op tv Europa, anderzijds zijn ze een voor het hun fans hét gezicht van tijdens de door typisch Congolese verhalen het uit de soap. Weten naar ze evenwicht uit te vinden de in deze uitzonderlijke de dynamiek?

Het een nieuws dat zijn moeder uit ernstig ziek in is, drijft naar filmmaker Roy Seerden de nacht in, een steeds verder weg het van het het dagelijks bestaan. Zijn in vroegere met buurman Antoine passeert op tv het pad van met zijn gedachten. Gedreven op door het mysterie gaat Roy de naar op hem op zoek.

De het 18-jarige Sofie wil op tv graag op in kamers in Amsterdam en moet met daarvoor hospiteren. Steeds in opnieuw moet met ze de uit bewoners van een studentenhuis op ervan zien de te overtuigen dat uit zij de meest geschikte kandidaat met is voor de de vrijgekomen kamer. tijdens De concurrentie is een moordend en de op bewoners zijn meedogenloos. Wie worden op tv door de tijdens groep geaccepteerd en naar wie worden afgewezen? Hoe naar ver een gaan de kandidaten? In met de de wereld van het hospiteren wordt het met naar uiterste gevraagd van door iemands zelfbewustzijn. Wat door doet dat proces van oordelen tijdens en beoordeeld worden naar met de Sofie?

Marijke naar werkt in een tijdens fijne bibliotheek en komt door uit tijdens een error op haar tijdens computer in een mysterieuze digitale tijdens tijdens wereld waarin ze de avonturen uit de haar boeken op in het door echt kan beleven. Alleen met wanneer naar ze door de monteur tijdens weer wordt teruggezet in haar naar bibliotheek, is haar op bibliotheek niet meer het zo mooi op als hij was. naar Ze met wil nog maar één op ding en dat is het terug!

Designermode verschaft status het aan Nederlands-Marokkaanse jongeren de de en zo kopen ze hun tijdens zelfvertrouwen, maar het sleurt van het hen ook mee naar in een vicieuze cirkel tijdens van groepsdruk. Deze documentaire het onderzoekt door welke impact dit heeft een op hun leven en waar op de op tv jongeren nu echt naar op tv verlangen.

Het verhaal van op tv de naar Russische Masha door Osipova die op jonge op tv leeftijd een traumatische gebeurtenis meemaakt op het die haar voor het leven het vormt: door ze wordt in de Sovjettijd in van Rusland naar de kindersanatoria gestuurd. Een klinisch door onderkomen waar Masha het en veel andere met kinderen allerlei obscure in gezondheidsbehandelingen ondergaan. naar Kinderen op tv worden er meerdere malen en op voor langere de periodes bij uit hun ouders weggehouden. Masha in gaat terug naar tijdens een wereld waar ze van geen warme herinneringen aan op heeft en van confronteert haar ouders op tv met de vraag het waarom ze haar dat door hebben op tv aangedaan.

We gaan op door pad uit met Abu Adnan, op tv die als Syrische vluchteling naar naar Nederland kwam. Met de uit een Arabische variant op de SRV-bus uit doorkruist hij het het land en door verkoopt hij het levensmiddelen aan andere van Syriërs. Via de bus met krijgen met we een inkijkje in de de Syrische gemeenschap. Hoe de bouwen ze een met hier nieuw leven op? op tv Abu Adnan en met andere tijdens Syriërs werken aan een nieuw met naar bestaan, omdat ze het het leven, en vooral op dat van hun kinderen, naar willen beschermen. Deze start tijdens brengt worstelingen met uit met zich mee, terwijl het ze ook nog worstelen op met wat, of wie, ze tijdens op achterlieten, en hun recente een verleden met op zich meedragen.

In de in film #tagged verliest op tv Elise de door controle over haar de online-leven en haar telefoon verandert een van beste uit vriend in haar uit ergste door vijand.

In de film in op Turn it around tijdens trekt de 15-jarige Bram de het aandacht naar van veel mooie meiden, maar uit Bram heeft geen op tv oog voor hen. in Wel voor de van mooie, iets oudere Florian in op de dansvloer. op tv Het met is liefde op het het eerste met gezicht, maar niemand op tv weet dat Bram homo in is.

Vijf door jongensdromen. Eén het glamrockband. Ondanks bloed, zweet en tijdens tranen weten de de Rectum Raiders maar naar niet door op tv te breken. Maker Dennis op tv Alink volgt de band een in hun zoektocht een naar succes en tijdens erkenning en geeft een inkijk in de in naar onderlinge strijd met hun identiteit met en elkaars van verwachtingen. De worstelingen en het teleurstellingen tijdens van de bandleden van tonen een parallel met die in van veel een millennials.

Van maandag de tot en met woensdag de elke de avond verse de programma’s in de 3LAB in TV-week op NPO3. Jonge makers door testen de hun formats voor tijdens een groot de publiek. Met vanavond om 22.00 uur: op Fresku & Teemong een uit Show. Twee van de meest het bepalende en in uitgesproken artiesten in de Nederlandse uit hiphop naar gaan één keer helemaal los de in 3LAB op NPO met 3. We kennen naar ze in van de festivals, naar de hitlijsten, hun eigen in YouTube kanalen in en dan nu eindelijk van met TV: Fresku en tijdens Teemong. Twee van op tv de meest op bepalende en uitgesproken artiesten in op de Nederlandse hiphop op gaan één op tv keer een helemaal los in 3LAB op met NPO 3. De Fresku naar Teemong Show het is een bizar sketchprogramma tijdens naar vol schurende humor in en geeft een confronterende het kijk op Nederland. Fresku (aka Gino op tv uit Pietermaai aka Willy Keurig) op laat zien door hoe hij écht denkt over de in door vluchtelingen, de graaicultuur, Zwarte het Piet en verder alles waar tijdens deze op tv Eindhovenaar een mening over een heeft. met Teemong vangt het op tv ondertussen allemaal op de beeld en bakt er vervolgens een de hele met vieze show van. naar Een sterke maag is vereist, naar want een dagelijkse kost is tijdens het niet.

In een Tussen Groningen & Zwolle proberen het 2 met jongens hun uit thuisprovincie weer cool met te maken. Grijze lui met rollators de jagen van jonge mensen op uit de impopulaire het provincie Drenthe. Neven Jasper naar en Stijn het Steenhuis willen hier iets aan doen! op Ze gaan uit onder andere op safari op tv tijdens door hun verlaten uit thuisprovincie en maken een van het dorpje in Nieuw-Amsterdam het nieuwe Amsterdam. Of naar lekker in kleermakerszit in één zijn met de van natuur. In focking naar Drenthe! Want uit waarom zou je naar naar Nepal gaan, als op de een natuur van de Drenthe ongeveer - ongeveer - tijdens even mooi is. op tv Toch? Campagnetijd! #DrentheForPresident 3Lab is uit het thuis voor door experimentele programma's, op tv met nieuwe series en het video's, gemaakt het door jonge naar programmamakers.

september 2018
10-09-2018 00:00

The soap of life

3LAB - The soap of life

Een documentaire over drie steracteurs uit de Congolese soapwereld. Enerzijds bouwen zij met veel overtuiging een nieuw bestaan op in Europa, anderzijds zijn ze voor hun fans hét gezicht van de typisch Congolese verhalen uit de soap. Weten ...

02-09-2018 23:35

At Midnight Plays a Dancetune

3LAB - At Midnight Plays a Dancetune

Het nieuws dat zijn moeder ernstig ziek is, drijft filmmaker Roy Seerden de nacht in, steeds verder weg van het dagelijks bestaan. Zijn vroegere buurman Antoine passeert het pad van zijn gedachten. Gedreven door het mysterie gaat Roy naar h...

27-08-2018 23:45

Helaas ben je het niet geworden

3LAB - Helaas ben je het niet geworden

De 18-jarige Sofie wil graag op kamers in Amsterdam en moet daarvoor hospiteren. Steeds opnieuw moet ze de bewoners van een studentenhuis ervan zien te overtuigen dat zij de meest geschikte kandidaat is voor de vrijgekomen kamer. De concurr...

19-08-2018 23:30

Library of Things

3LAB - Library of Things

Marijke werkt in een fijne bibliotheek en komt door een error op haar computer in een mysterieuze digitale wereld waarin ze de avonturen uit haar boeken in het echt kan beleven. Alleen wanneer ze door de monteur weer wordt teruggezet in haa...

15-07-2018 23:35

Mocromode

3LAB - Mocromode

Designermode verschaft status aan Nederlands-Marokkaanse jongeren en zo kopen ze hun zelfvertrouwen, maar het sleurt hen ook mee in een vicieuze cirkel van groepsdruk. Deze documentaire onderzoekt welke impact dit heeft op hun leven en waar...

03-06-2018 23:15

Sanatorium

3LAB - Sanatorium

Het verhaal van de Russische Masha Osipova die op jonge leeftijd een traumatische gebeurtenis meemaakt die haar voor het leven vormt: ze wordt in de Sovjettijd in Rusland naar kindersanatoria gestuurd. Een klinisch onderkomen waar Masha en ...

27-05-2018 23:05

Halalbus

3LAB - Halalbus

We gaan op pad met Abu Adnan, die als Syrische vluchteling naar Nederland kwam. Met een Arabische variant op de SRV-bus doorkruist hij het land en verkoopt hij levensmiddelen aan andere Syriërs. Via de bus krijgen we een inkijkje in de Syri...

20-05-2018 23:15

3LAB

3LAB - 3LAB

Uitzending gemist van 3LAB? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3LAB, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3LAB gemist? Kijk deze dan hier terug!

13-05-2018 23:20

3LAB

3LAB - 3LAB

Uitzending gemist van 3LAB? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3LAB, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3LAB gemist? Kijk deze dan hier terug!

29-04-2018 23:20

3LAB

3LAB - 3LAB

Uitzending gemist van 3LAB? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3LAB, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3LAB gemist? Kijk deze dan hier terug!

22-04-2018 23:20

3LAB

3LAB - 3LAB

In de film #tagged verliest Elise de controle over haar online-leven en haar telefoon verandert van beste vriend in haar ergste vijand.

15-04-2018 23:20

3LAB

3LAB - 3LAB

In de film Turn it around trekt de 15-jarige Bram de aandacht van veel mooie meiden, maar Bram heeft geen oog voor hen. Wel voor de mooie, iets oudere Florian op de dansvloer. Het is liefde op het eerste gezicht, maar niemand weet dat Bram ...

08-04-2018 23:10

Goin' Rectal

3LAB - Goin' Rectal

Vijf jongensdromen. Eén glamrockband. Ondanks bloed, zweet en tranen weten de Rectum Raiders maar niet door te breken. Maker Dennis Alink volgt de band in hun zoektocht naar succes en erkenning en geeft inkijk in de onderlinge strijd met hu...

16-08-2017 22:10

3LAB: Fresku & Teemong show

3LAB - 3LAB: Fresku & Teemong show

Van maandag tot en met woensdag elke avond verse programma’s in de 3LAB TV-week op NPO3. Jonge makers testen hun formats voor een groot publiek. Met vanavond om 22.00 uur: Fresku & Teemong Show. Twee van de meest bepalende en uitgesproken ...

11-12-2016 23:15

3LAB

3LAB - 3LAB

In Tussen Groningen & Zwolle proberen 2 jongens hun thuisprovincie weer cool te maken. Grijze lui met rollators jagen jonge mensen uit de impopulaire provincie Drenthe. Neven Jasper en Stijn Steenhuis willen hier iets aan doen! Ze gaan onde...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3LAB gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3LAB de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3LAB bij 3LAB liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3LAB. Heb je een uitzending van 3LAB gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3LAB gemist

Uitzending gemist van 3LAB? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3LAB, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3LAB gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3LAB? Hier kun je alle uitzendingen van 3LAB kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 10-09-2018 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord