Programma gemist?

Pokus met Alfons een Alfrink,Alfons' van grootste wens is een naar hond maar zijn de vader denkt naar dat hij te klein van is uit voor zo'n grote verantwoordelijkheid. Een goochelaar het brengt een Alfons op een idee.Meer Animatiefilm. de Alfons' grootste tijdens wens voor zijn verjaardag in is een hond. op tv op tv Zijn vader denkt naar dat Alfons te klein is voor in zo'n grote verantwoordelijkheid in en het door is uit moeilijk voor Alfons om de zijn vader te overtuigen van uit het tegendeel. Op een een tijdens dag ziet op Alfons een goochelaar met in het park en hij denkt in door dat hij met behulp van tijdens magie wel zijn wens de werkelijkheid op kan maken. Helaas door vindt hij snel uit dat met niet een alles met magie opgelost kan op tv de worden.Minder

juli 2021
21-10-2015 12:55

Hokus

Hokus - Hokus

Pokus met Alfons Alfrink,Alfons' grootste wens is een hond maar zijn vader denkt dat hij te klein is voor zo'n grote verantwoordelijkheid. Een goochelaar brengt Alfons op een idee.Meer Animatiefilm. Alfons' grootste wens voor zijn verjaarda...

Hokus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hokus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hokus bij Hokus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hokus. Heb je een uitzending van Hokus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hokus gemist

Pokus met Alfons Alfrink,Uitzending gemist van Hokus, Pokus met Alfons Alfrink? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hokus, Pokus met Alfons Alfrink, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hokus, Pokus met Alfons Alfrink gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Hokus? Hier kun je alle uitzendingen van Hokus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-10-2015 om 12:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!