Programma gemist?

Pokus met Alfons in Alfrink,Alfons' uit grootste wens is een hond uit maar uit zijn vader het denkt dat hij te klein is met voor zo'n met grote verantwoordelijkheid. Een goochelaar met brengt op Alfons op een idee.Meer Animatiefilm. het Alfons' grootste het wens voor zijn verjaardag uit is een hond. met op tv Zijn vader denkt dat Alfons te in klein de is voor een zo'n grote verantwoordelijkheid in en het is in moeilijk voor Alfons om met zijn vader naar te overtuigen van het tegendeel. het Op een dag in ziet op tv Alfons een goochelaar in het park naar en hij denkt van het dat hij met behulp van magie uit wel zijn wens op tv in werkelijkheid kan maken. het Helaas vindt hij op tv snel uit dat niet alles met door magie opgelost het kan de worden.Minder

april 2021
21-10-2015 12:55

Hokus

Hokus - Hokus

Pokus met Alfons Alfrink,Alfons' grootste wens is een hond maar zijn vader denkt dat hij te klein is voor zo'n grote verantwoordelijkheid. Een goochelaar brengt Alfons op een idee.Meer Animatiefilm. Alfons' grootste wens voor zijn verjaarda...

Hokus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hokus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hokus bij Hokus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hokus. Heb je een uitzending van Hokus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hokus gemist

Pokus met Alfons Alfrink,Uitzending gemist van Hokus, Pokus met Alfons Alfrink? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hokus, Pokus met Alfons Alfrink, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hokus, Pokus met Alfons Alfrink gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Hokus? Hier kun je alle uitzendingen van Hokus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-10-2015 om 12:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!