Programma gemist?

Pokus in met Alfons Alfrink,Alfons' grootste het wens met is een hond maar op tv zijn vader denkt de dat hij te klein op is in voor zo'n grote verantwoordelijkheid. Een uit goochelaar brengt Alfons in op een idee.Meer naar Animatiefilm. Alfons' grootste wens in voor zijn het verjaardag is een het hond. Zijn vader in denkt dat door Alfons te klein naar is voor zo'n grote verantwoordelijkheid een in en het is naar moeilijk voor Alfons om een zijn vader te overtuigen door van in het tegendeel. Op een met dag ziet Alfons een een goochelaar in door het park en hij denkt van de dat hij met behulp het van magie wel een zijn wens werkelijkheid kan maken. op tv Helaas vindt een hij het snel uit dat niet met alles met magie opgelost door kan uit worden.Minder

augustus 2020
21-10-2015 12:55

Hokus

Hokus - Hokus

Pokus met Alfons Alfrink,Alfons' grootste wens is een hond maar zijn vader denkt dat hij te klein is voor zo'n grote verantwoordelijkheid. Een goochelaar brengt Alfons op een idee.Meer Animatiefilm. Alfons' grootste wens voor zijn verjaarda...

Hokus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hokus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hokus bij Hokus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hokus. Heb je een uitzending van Hokus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hokus gemist

Pokus met Alfons Alfrink,Uitzending gemist van Hokus, Pokus met Alfons Alfrink? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hokus, Pokus met Alfons Alfrink, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hokus, Pokus met Alfons Alfrink gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Hokus? Hier kun je alle uitzendingen van Hokus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-10-2015 om 12:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!