Programma gemist?

Pokus op met Alfons Alfrink,Alfons' grootste wens op op is een hond in maar zijn vader denkt op tv dat hij te klein in is voor zo'n grote naar verantwoordelijkheid. Een op goochelaar brengt op Alfons op een uit idee.Meer Animatiefilm. Alfons' op tv grootste wens voor zijn uit verjaardag is tijdens een hond. Zijn vader tijdens denkt tijdens dat Alfons te klein in is voor in zo'n grote verantwoordelijkheid en het een is van moeilijk voor Alfons om zijn door vader te overtuigen van de het op tv tegendeel. Op een dag ziet met Alfons door een goochelaar in het park op tv en hij van denkt dat hij op met behulp van magie op wel zijn tijdens wens werkelijkheid kan op maken. Helaas vindt hij op tv snel van uit dat niet alles een met magie opgelost uit kan met worden.Minder

april 2020
21-10-2015 12:55

Hokus

Hokus - Hokus

Pokus met Alfons Alfrink,Alfons' grootste wens is een hond maar zijn vader denkt dat hij te klein is voor zo'n grote verantwoordelijkheid. Een goochelaar brengt Alfons op een idee.Meer Animatiefilm. Alfons' grootste wens voor zijn verjaarda...

Hokus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hokus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hokus bij Hokus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hokus. Heb je een uitzending van Hokus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hokus gemist

Pokus met Alfons Alfrink,Uitzending gemist van Hokus, Pokus met Alfons Alfrink? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hokus, Pokus met Alfons Alfrink, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hokus, Pokus met Alfons Alfrink gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Hokus? Hier kun je alle uitzendingen van Hokus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-10-2015 om 12:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!