Programma gemist?

Pokus met op Alfons van Alfrink,Alfons' grootste wens is een door hond op maar zijn vader denkt uit dat hij te op klein is voor zo'n grote op tv verantwoordelijkheid. Een goochelaar een brengt op tv Alfons op een idee.Meer Animatiefilm. op Alfons' grootste met wens voor zijn verjaardag door is een door hond. Zijn vader denkt met naar dat Alfons te klein is voor het zo'n uit grote verantwoordelijkheid en het is de op tv moeilijk voor Alfons om zijn de vader te van overtuigen van het een tegendeel. Op een van dag ziet de Alfons een goochelaar in op het park en hij met denkt op dat hij met behulp op van magie naar wel zijn wens werkelijkheid op tv kan maken. Helaas vindt tijdens hij snel op uit dat niet naar alles met magie opgelost kan uit tijdens worden.Minder

november 2020
21-10-2015 12:55

Hokus

Hokus - Hokus

Pokus met Alfons Alfrink,Alfons' grootste wens is een hond maar zijn vader denkt dat hij te klein is voor zo'n grote verantwoordelijkheid. Een goochelaar brengt Alfons op een idee.Meer Animatiefilm. Alfons' grootste wens voor zijn verjaarda...

Hokus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hokus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hokus bij Hokus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hokus. Heb je een uitzending van Hokus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hokus gemist

Pokus met Alfons Alfrink,Uitzending gemist van Hokus, Pokus met Alfons Alfrink? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hokus, Pokus met Alfons Alfrink, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hokus, Pokus met Alfons Alfrink gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Hokus? Hier kun je alle uitzendingen van Hokus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-10-2015 om 12:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!