Programma gemist?

Pokus met met Alfons Alfrink,Alfons' grootste wens een is een een hond maar het zijn vader denkt dat de hij te klein het is voor zo'n grote door verantwoordelijkheid. Een van goochelaar brengt een Alfons op een idee.Meer Animatiefilm. van Alfons' uit grootste wens voor zijn op verjaardag is het een hond. Zijn vader denkt op dat Alfons te van klein op tv is voor zo'n grote verantwoordelijkheid naar en in het is moeilijk voor door Alfons naar om zijn vader te overtuigen van in het met tegendeel. Op een in dag ziet een Alfons een goochelaar in het de park en hij denkt op dat in hij met door behulp van magie in wel zijn wens werkelijkheid kan maken. tijdens Helaas vindt hij op tv snel uit de dat de niet alles met in magie opgelost kan in worden.Minder

april 2021
21-10-2015 12:55

Hokus

Hokus - Hokus

Pokus met Alfons Alfrink,Alfons' grootste wens is een hond maar zijn vader denkt dat hij te klein is voor zo'n grote verantwoordelijkheid. Een goochelaar brengt Alfons op een idee.Meer Animatiefilm. Alfons' grootste wens voor zijn verjaarda...

Hokus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hokus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hokus bij Hokus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hokus. Heb je een uitzending van Hokus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hokus gemist

Pokus met Alfons Alfrink,Uitzending gemist van Hokus, Pokus met Alfons Alfrink? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hokus, Pokus met Alfons Alfrink, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hokus, Pokus met Alfons Alfrink gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Hokus? Hier kun je alle uitzendingen van Hokus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-10-2015 om 12:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!