Programma gemist?

Pokus met naar Alfons Alfrink,Alfons' uit grootste wens op tv is een hond maar zijn van vader denkt het dat hij te naar klein is op voor zo'n grote in verantwoordelijkheid. Een goochelaar brengt Alfons met op een idee.Meer de Animatiefilm. Alfons' op tv grootste wens voor het zijn verjaardag is een hond. van Zijn vader van denkt dat naar Alfons te klein uit is voor op tv zo'n grote verantwoordelijkheid naar en het is moeilijk tijdens voor Alfons om zijn vader het te overtuigen van met het tegendeel. Op naar naar een dag ziet Alfons een goochelaar in naar in het park en door hij denkt van dat hij met behulp van van magie wel zijn wens door werkelijkheid kan naar maken. Helaas vindt naar hij snel een uit dat niet alles naar met magie opgelost kan een een worden.Minder

oktober 2020
21-10-2015 12:55

Hokus

Hokus - Hokus

Pokus met Alfons Alfrink,Alfons' grootste wens is een hond maar zijn vader denkt dat hij te klein is voor zo'n grote verantwoordelijkheid. Een goochelaar brengt Alfons op een idee.Meer Animatiefilm. Alfons' grootste wens voor zijn verjaarda...

Hokus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hokus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hokus bij Hokus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hokus. Heb je een uitzending van Hokus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hokus gemist

Pokus met Alfons Alfrink,Uitzending gemist van Hokus, Pokus met Alfons Alfrink? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hokus, Pokus met Alfons Alfrink, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Hokus, Pokus met Alfons Alfrink gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Hokus? Hier kun je alle uitzendingen van Hokus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-10-2015 om 12:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!