Programma gemist?

Acht met zieke Rwandese kinderen laten van hun families achter tijdens om een reis door op leven en met dood te maken met naar Soedan, op tv waar ze als op tv een van de weinigen door een gratis openhartoperatie kunnen van ondergaan.Meer Acht uit zieke Rwandese kinderen met laten uit hun families achter de om een reis op de leven en dood te in maken naar Soedan, waar in ze in als een van de van weinigen een een gratis openhartoperatie kunnen ondergaan. van Dit geavanceerde Salam Center door is het enige door ziekenhuis een in heel Afrika waar gratis de hartoperaties worden uitgevoerd. op tv Dr. Emmanuel uit Rusingiza, een van de van twee pediatrische in cardiologen in heel door Rwanda, en de Italiaanse de Dr. Gino Strada, uit het naar eigenwijze doortastende naar hoofd van het Salam Center, een moeten niet door alleen vechten voor de tijdens levens met van de kinderen, maar ook tijdens voor de financiële op tv toekomst van het ziekenhuis. de De naar omstreden Soedanese president Omar op al-Bashir komt op tijdens bezoek om over de de financiën te praten, een door waarbij ze hameren op tv op hun uitgangspunten: Salam in Center vindt het dat een geneeskundige tijdens behandeling een fundamenteel en onvervreemdbaar naar recht de is, dat voor iedereen door op de wereld toegankelijk het en gratis uit moet zijn. Open Heart won met de Academy Award een uit voor beste korte documentaire en was op met een van de publieksfavorieten op een IDFA een 2012.Minder

juni 2021
22-10-2015 23:49

2Doc: Open Heart

2Doc: Open Heart - 2Doc: Open Heart

Acht zieke Rwandese kinderen laten hun families achter om een reis op leven en dood te maken naar Soedan, waar ze als een van de weinigen een gratis openhartoperatie kunnen ondergaan.Meer Acht zieke Rwandese kinderen laten hun families acht...

2Doc: Open Heart gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Open Heart de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Open Heart bij 2Doc: Open Heart liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Open Heart. Heb je een uitzending van 2Doc: Open Heart gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Open Heart gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Open Heart? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Open Heart, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Open Heart gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Open Heart? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Open Heart kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-10-2015 om 23:49 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!