Programma gemist?

Acht in zieke Rwandese op tv kinderen laten hun een families achter om een naar reis op leven en dood een te naar maken naar Soedan, waar op ze als een het van de op weinigen een op gratis openhartoperatie kunnen ondergaan.Meer op tv Acht zieke Rwandese kinderen door laten hun op tv families achter om een op tv reis op leven de en dood het te maken naar van Soedan, waar tijdens ze als een van de een weinigen in een gratis openhartoperatie kunnen ondergaan. met Dit geavanceerde Salam Center op tv op tv is het enige ziekenhuis in heel een Afrika door waar gratis hartoperaties worden het uitgevoerd. Dr. tijdens Emmanuel Rusingiza, een van uit de twee uit pediatrische cardiologen in heel Rwanda, van en de op tv Italiaanse Dr. Gino tijdens Strada, het eigenwijze in doortastende hoofd naar van het Salam Center, moeten met niet alleen vechten door van voor de levens van tijdens de kinderen, maar ook voor het de een financiële toekomst met van het ziekenhuis. De omstreden Soedanese op president Omar al-Bashir van komt op het bezoek om over de van financiën naar te praten, waarbij in ze hameren in op hun uitgangspunten: Salam door Center vindt dat naar een geneeskundige met behandeling een fundamenteel en de onvervreemdbaar recht een is, dat voor in iedereen op de wereld tijdens toegankelijk en gratis moet in zijn. met Open Heart won de Academy Award op tv voor beste korte de in documentaire en was een van de naar publieksfavorieten tijdens op IDFA het 2012.Minder

oktober 2020
22-10-2015 23:49

2Doc: Open Heart

2Doc: Open Heart - 2Doc: Open Heart

Acht zieke Rwandese kinderen laten hun families achter om een reis op leven en dood te maken naar Soedan, waar ze als een van de weinigen een gratis openhartoperatie kunnen ondergaan.Meer Acht zieke Rwandese kinderen laten hun families acht...

2Doc: Open Heart gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Open Heart de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Open Heart bij 2Doc: Open Heart liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Open Heart. Heb je een uitzending van 2Doc: Open Heart gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Open Heart gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Open Heart? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Open Heart, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Open Heart gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Open Heart? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Open Heart kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-10-2015 om 23:49 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!