Programma gemist?

Acht met zieke Rwandese kinderen laten door hun families een achter om een reis op van leven en naar dood te maken naar door Soedan, waar in ze als een van van de weinigen in een op gratis openhartoperatie kunnen ondergaan.Meer Acht zieke het in Rwandese kinderen laten hun families een achter om op een reis in op leven en dood te maken door naar Soedan, waar de door ze als een van de het weinigen een uit gratis openhartoperatie van kunnen ondergaan. Dit geavanceerde van Salam Center is het enige met ziekenhuis een in heel Afrika waar op gratis hartoperaties worden uitgevoerd. op de Dr. Emmanuel Rusingiza, een van de de tijdens twee pediatrische cardiologen in de heel Rwanda, en de naar Italiaanse Dr. Gino een Strada, het een eigenwijze doortastende hoofd van het het Salam Center, moeten tijdens op niet alleen vechten voor de levens een op tv van de kinderen, maar uit ook voor de met financiële toekomst van het van ziekenhuis. uit De omstreden Soedanese president de Omar al-Bashir komt op bezoek met om tijdens over de financiën te praten, op waarbij met ze hameren op hun uitgangspunten: met Salam uit Center vindt dat een van geneeskundige behandeling de een fundamenteel en op onvervreemdbaar recht is, de dat voor een iedereen op de wereld toegankelijk en door gratis moet zijn. een Open Heart in won uit de Academy Award voor door beste korte documentaire en het was op tv een van de publieksfavorieten op IDFA een door 2012.Minder

december 2021
22-10-2015 23:49

2Doc: Open Heart

2Doc: Open Heart - 2Doc: Open Heart

Acht zieke Rwandese kinderen laten hun families achter om een reis op leven en dood te maken naar Soedan, waar ze als een van de weinigen een gratis openhartoperatie kunnen ondergaan.Meer Acht zieke Rwandese kinderen laten hun families acht...

2Doc: Open Heart gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Open Heart de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Open Heart bij 2Doc: Open Heart liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Open Heart. Heb je een uitzending van 2Doc: Open Heart gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Open Heart gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Open Heart? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Open Heart, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Open Heart gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Open Heart? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Open Heart kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-10-2015 om 23:49 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!