Programma gemist?

Acht uit zieke Rwandese de kinderen laten hun met families achter om een reis op van leven een en dood een te maken naar Soedan, op waar ze uit als een van een de weinigen een gratis openhartoperatie kunnen met ondergaan.Meer Acht op zieke Rwandese kinderen laten tijdens hun in families achter in om een reis op uit leven en dood naar te maken naar naar Soedan, waar ze als het een van de door weinigen een gratis openhartoperatie op kunnen ondergaan. met Dit geavanceerde Salam Center in naar is het enige ziekenhuis in in heel op Afrika waar gratis hartoperaties tijdens worden uitgevoerd. Dr. Emmanuel een Rusingiza, van een van de twee pediatrische cardiologen op in heel op tv Rwanda, en de het Italiaanse de Dr. Gino Strada, het eigenwijze in doortastende hoofd van het de Salam Center, moeten op tv niet tijdens alleen vechten voor de levens door van de kinderen, een op maar ook voor de door financiële toekomst van het ziekenhuis. tijdens op De omstreden Soedanese president Omar met al-Bashir komt op bezoek in om op tv over de financiën een te praten, waarbij ze in hameren op hun uitgangspunten: door Salam met Center vindt dat uit een geneeskundige behandeling een naar fundamenteel en onvervreemdbaar door recht is, dat door voor iedereen op van de wereld toegankelijk met en gratis moet zijn. op tv Open Heart won op de Academy Award naar in voor beste korte op documentaire en was een op tv van de publieksfavorieten het op IDFA een 2012.Minder

januari 2020
22-10-2015 23:49

2Doc: Open Heart

2Doc: Open Heart - 2Doc: Open Heart

Acht zieke Rwandese kinderen laten hun families achter om een reis op leven en dood te maken naar Soedan, waar ze als een van de weinigen een gratis openhartoperatie kunnen ondergaan.Meer Acht zieke Rwandese kinderen laten hun families acht...

2Doc: Open Heart gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Open Heart de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Open Heart bij 2Doc: Open Heart liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Open Heart. Heb je een uitzending van 2Doc: Open Heart gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Open Heart gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Open Heart? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Open Heart, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Open Heart gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Open Heart? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Open Heart kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-10-2015 om 23:49 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!