Programma gemist?

Acht zieke Rwandese naar kinderen laten op tv hun families achter om door een reis op tv op leven en op tv dood te maken het naar Soedan, waar ze van een als een van van de weinigen een gratis tijdens openhartoperatie kunnen ondergaan.Meer van Acht zieke Rwandese tijdens kinderen laten hun families achter op tv om een een reis tijdens op leven en dood te het maken het naar Soedan, waar ze als van een van de op weinigen de een gratis openhartoperatie de kunnen ondergaan. Dit geavanceerde een Salam Center is het enige in ziekenhuis in op heel Afrika waar een gratis in hartoperaties worden uitgevoerd. Dr. Emmanuel de Rusingiza, een van tijdens de een twee pediatrische cardiologen in heel een Rwanda, een en de Italiaanse Dr. Gino Strada, uit het door eigenwijze doortastende hoofd van uit het Salam Center, op tv moeten niet alleen door vechten voor de op tv levens van de de kinderen, maar ook van voor de naar financiële toekomst van naar het ziekenhuis. op De omstreden Soedanese president naar Omar al-Bashir komt van op bezoek om in over de financiën te tijdens praten, waarbij het ze hameren op naar hun uitgangspunten: de Salam Center vindt dat een geneeskundige op tv de behandeling een fundamenteel naar en onvervreemdbaar recht is, dat het voor iedereen op tv op de wereld een toegankelijk en gratis moet zijn. door de Open Heart won uit de Academy Award voor in beste korte documentaire van en was een een van de publieksfavorieten op tijdens IDFA op 2012.Minder

juli 2020
22-10-2015 23:49

2Doc: Open Heart

2Doc: Open Heart - 2Doc: Open Heart

Acht zieke Rwandese kinderen laten hun families achter om een reis op leven en dood te maken naar Soedan, waar ze als een van de weinigen een gratis openhartoperatie kunnen ondergaan.Meer Acht zieke Rwandese kinderen laten hun families acht...

2Doc: Open Heart gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Open Heart de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Open Heart bij 2Doc: Open Heart liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Open Heart. Heb je een uitzending van 2Doc: Open Heart gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Open Heart gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Open Heart? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Open Heart, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Open Heart gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Open Heart? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Open Heart kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-10-2015 om 23:49 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!