Programma gemist?

Acht zieke van Rwandese een kinderen laten hun families met achter om het een reis op het leven en dood te op maken naar Soedan, waar ze naar als op tv een van de weinigen een tijdens gratis openhartoperatie door kunnen uit ondergaan.Meer Acht zieke Rwandese het kinderen laten in hun families achter om door een reis op leven door en het dood te maken de naar Soedan, waar ze als een een van de weinigen het een uit gratis openhartoperatie kunnen ondergaan. naar Dit geavanceerde Salam Center tijdens op is het enige ziekenhuis op tv in heel Afrika waar naar gratis door hartoperaties worden uitgevoerd. Dr. uit Emmanuel Rusingiza, een met van de twee pediatrische cardiologen uit op tv in heel Rwanda, en de Italiaanse tijdens Dr. Gino Strada, met het eigenwijze doortastende door hoofd uit van het Salam Center, moeten uit tijdens niet alleen vechten voor naar de levens van de kinderen, de maar ook voor naar de het financiƫle toekomst van in het ziekenhuis. De omstreden Soedanese tijdens president Omar op al-Bashir komt op bezoek de om naar over de financiƫn te praten, op waarbij ze hameren op op hun uitgangspunten: met Salam een Center vindt dat een met geneeskundige behandeling van een fundamenteel en onvervreemdbaar uit recht een is, dat voor naar iedereen op de wereld toegankelijk en van tijdens gratis moet zijn. Open Heart tijdens won de Academy Award door de voor beste korte documentaire met en was een van de naar publieksfavorieten door op IDFA met 2012.Minder

maart 2021
22-10-2015 23:49

2Doc: Open Heart

2Doc: Open Heart - 2Doc: Open Heart

Acht zieke Rwandese kinderen laten hun families achter om een reis op leven en dood te maken naar Soedan, waar ze als een van de weinigen een gratis openhartoperatie kunnen ondergaan.Meer Acht zieke Rwandese kinderen laten hun families acht...

2Doc: Open Heart gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Open Heart de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Open Heart bij 2Doc: Open Heart liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Open Heart. Heb je een uitzending van 2Doc: Open Heart gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Open Heart gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Open Heart? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Open Heart, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Open Heart gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Open Heart? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Open Heart kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-10-2015 om 23:49 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!