Programma gemist?

Acht zieke Rwandese van kinderen laten een hun families tijdens achter om een het reis op een leven en dood te maken uit naar Soedan, waar op ze als de een van de de weinigen een tijdens gratis openhartoperatie kunnen ondergaan.Meer naar Acht zieke Rwandese op kinderen laten hun families tijdens achter uit om een reis op leven en met door dood te maken met naar Soedan, waar ze tijdens als een van de tijdens weinigen van een gratis openhartoperatie kunnen ondergaan. Dit door geavanceerde van Salam Center is tijdens het enige ziekenhuis uit in heel Afrika waar gratis een hartoperaties worden uitgevoerd. in Dr. Emmanuel Rusingiza, in naar een van de twee pediatrische cardiologen van in heel tijdens Rwanda, op tv en de Italiaanse Dr. Gino Strada, uit het eigenwijze in doortastende hoofd van het het Salam door Center, moeten niet in alleen vechten voor de levens naar van de kinderen, het maar ook voor met de financiƫle door toekomst van het ziekenhuis. door De omstreden Soedanese het met president Omar al-Bashir komt op bezoek uit om over de op financiƫn door te praten, van waarbij ze hameren op uit hun uitgangspunten: Salam Center vindt op dat een met geneeskundige behandeling een naar fundamenteel en door onvervreemdbaar recht is, dat uit voor iedereen op van de wereld toegankelijk en in gratis door moet zijn. naar Open Heart won de Academy op tv Award voor beste korte met documentaire en tijdens was een van de de publieksfavorieten op op IDFA op tv 2012.Minder

november 2020
22-10-2015 23:49

2Doc: Open Heart

2Doc: Open Heart - 2Doc: Open Heart

Acht zieke Rwandese kinderen laten hun families achter om een reis op leven en dood te maken naar Soedan, waar ze als een van de weinigen een gratis openhartoperatie kunnen ondergaan.Meer Acht zieke Rwandese kinderen laten hun families acht...

2Doc: Open Heart gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Open Heart de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Open Heart bij 2Doc: Open Heart liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Open Heart. Heb je een uitzending van 2Doc: Open Heart gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Open Heart gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Open Heart? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Open Heart, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Open Heart gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Open Heart? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Open Heart kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-10-2015 om 23:49 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!