Programma gemist?

Jan Smit, Nick het met & Simon en de 3Js in gaan met elkaar op uit vakantie uit om de zomer gezamenlijk af met te sluiten. Dit door jaar uit reizen ze langs de op tv zuidkust van Spanje en in Portugal, op door zoek naar op tv mooie plekken op tv en leuk publiek. uit De reis zal weer in het tijdens naar teken staan van hun eeuwige een vriendschap, mooie muzikale de momenten, spannende en minder door spannende activiteiten uit en bijzondere het gasten. De gasten die dit in jaar met langs zullen komen zijn op Gerard Joling, Henk Westbroek, naar naar Miss Montreal, Johnny de Mol, de Angela Groothuizen, dj's de Coen & naar Sander en het cabaretduo Jurk. op Een op compilatie van de muzikale hoogtepunten, in met door een aantal niet eerder de vertoonde van optredens.

Jan Smit, het Nick & Simon op en de 3Js door gaan met elkaar uit op vakantie om de op tv zomer gezamenlijk met af te sluiten. uit Dit jaar tijdens reizen ze langs de een zuidkust van Spanje en met Portugal, op zoek naar naar mooie plekken op tv en leuk tijdens publiek. De uit reis zal weer in het uit op tv teken staan van hun eeuwige vriendschap, met mooie muzikale naar momenten, een spannende en minder spannende een activiteiten en bijzondere gasten. De het gasten die dit tijdens uit jaar langs zullen komen door zijn Gerard de Joling, Henk Westbroek, Miss Montreal, van Johnny de Mol, Angela met Groothuizen, van dj's Coen & Sander en op tv het op cabaretduo Jurk.

Jan Smit, Nick op tv & Simon met en de van 3Js gaan met de elkaar op vakantie om de de zomer gezamenlijk tijdens af te sluiten. Dit door jaar reizen van ze langs uit de zuidkust van op Spanje en Portugal, op zoek door naar mooie door plekken en leuk uit publiek. De reis zal tijdens weer in tijdens het teken staan met van met hun eeuwige vriendschap, mooie muzikale momenten, door in spannende en minder spannende activiteiten en met tijdens bijzondere gasten. De gasten de die dit jaar langs met zullen van komen zijn Gerard Joling, het Henk Westbroek, Miss Montreal, Johnny naar de een Mol, Angela de Groothuizen, dj's Coen & Sander en een uit het cabaretduo Jurk.

Jan de Smit, Nick & het Simon en de 3Js gaan de tijdens met elkaar op vakantie om de de zomer gezamenlijk af een te sluiten. naar Dit jaar reizen naar ze langs op tv de zuidkust van door Spanje en Portugal, op zoek door naar met mooie plekken en leuk uit publiek. De reis in zal de weer in het teken uit staan van hun eeuwige vriendschap, de mooie muzikale op momenten, spannende en minder een het spannende activiteiten en bijzondere gasten. De naar gasten die dit in jaar door langs zullen komen de zijn Gerard Joling, tijdens Henk Westbroek, Miss Montreal, in Johnny de van Mol, Angela Groothuizen, dj's de Coen & Sander in en het cabaretduo met Jurk.

Jan van Smit, Nick & Simon en een de 3Js op tv gaan naar met elkaar op vakantie om met de zomer naar gezamenlijk af te sluiten. op tv Dit jaar reizen het ze langs de zuidkust met het van Spanje en naar Portugal, op zoek door naar mooie plekken en op tv leuk publiek. De reis zal een weer in het met teken staan van door het hun eeuwige vriendschap, uit mooie muzikale momenten, spannende en minder uit spannende activiteiten en uit de bijzondere gasten. De gasten die dit de uit jaar langs zullen komen zijn Gerard op Joling, Henk Westbroek, van Miss op Montreal, Johnny de Mol, het Angela Groothuizen, dj's Coen van & Sander en een het cabaretduo een Jurk.

Jan een Smit, Nick & het Simon en de met 3Js gaan met elkaar op op vakantie met om de zomer op tv gezamenlijk af te sluiten. Dit op tv jaar reizen op ze langs door de zuidkust door van Spanje en Portugal, met op zoek naar mooie met plekken naar en leuk publiek. De reis zal een het weer in het teken staan het van hun eeuwige een vriendschap, mooie muzikale momenten, tijdens spannende in en minder naar spannende activiteiten en bijzondere gasten. op tv De gasten in die dit naar jaar langs zullen in komen zijn Gerard Joling, Henk de Westbroek, naar Miss Montreal, Johnny op de Mol, Angela Groothuizen, dj's met Coen naar & Sander en het een cabaretduo Jurk.

Jan een Smit, Nick & de Simon en op tv de 3Js gaan met een elkaar op vakantie om van de zomer een gezamenlijk af te sluiten. de Dit jaar reizen uit ze langs de zuidkust op tv van Spanje en een Portugal, op met zoek naar op tv mooie plekken een en leuk publiek. De in reis zal weer in tijdens het teken staan van van hun de eeuwige vriendschap, tijdens mooie muzikale momenten, de spannende en minder spannende activiteiten het en bijzondere gasten. met De gasten die een dit in jaar langs zullen komen zijn Gerard tijdens Joling, uit Henk Westbroek, naar Miss Montreal, Johnny de Mol, Angela een Groothuizen, dj's een Coen & Sander en naar het cabaretduo het Jurk.

Jan Smit, de Nick & op Simon en de 3Js gaan tijdens met elkaar naar op vakantie om de het zomer gezamenlijk af op tv te sluiten. van Dit jaar reizen ze uit langs een de zuidkust van Spanje en door Portugal, op zoek met een naar mooie plekken en het leuk publiek. van De reis zal weer in het door teken door staan van hun op tv eeuwige vriendschap, mooie muzikale op momenten, spannende en minder op tv een spannende activiteiten en bijzondere een gasten. De gasten die dit in uit jaar langs zullen komen zijn Gerard uit Joling, Henk Westbroek, het van Miss Montreal, Johnny de Mol, Angela uit naar Groothuizen, dj's Coen & met Sander en het cabaretduo een Jurk.

Jan Smit, Nick tijdens & tijdens Simon en de tijdens 3Js gaan met elkaar op door vakantie om de met zomer een gezamenlijk af te het sluiten. Dit op jaar reizen ze langs in de zuidkust van Spanje een en Portugal, op in zoek naar mooie plekken tijdens op en leuk publiek. De reis zal naar weer in het de teken staan door van een hun eeuwige vriendschap, een mooie muzikale momenten, spannende en minder het spannende naar activiteiten en bijzondere tijdens gasten. De gasten die uit dit jaar het langs zullen komen zijn door Gerard Joling, naar Henk Westbroek, Miss Montreal, Johnny op tv de Mol, in Angela de Groothuizen, dj's Coen & Sander en tijdens het cabaretduo op Jurk.

Jan de Smit, Nick & Simon en op de de 3Js gaan van met elkaar op met vakantie om de zomer gezamenlijk af de een te sluiten. Dit jaar de reizen ze langs de zuidkust op van Spanje uit en Portugal, op zoek een naar mooie een plekken en van leuk publiek. De het reis zal van weer in het een teken staan van hun eeuwige vriendschap, het mooie muzikale een momenten, spannende een en minder uit spannende activiteiten en bijzondere gasten. met De gasten die dit met jaar langs tijdens zullen komen zijn Gerard het Joling, op Henk Westbroek, Miss Montreal, Johnny het de Mol, Angela een Groothuizen, dj's door Coen & Sander tijdens en het cabaretduo Jurk. van Henk Westbroek voegt in zich het bij het reisgezelschap. Terwijl een tijdens deel van de uit tijdens groep met Gerard Joling gaat met kleiduifschieten een en zich in op tv een grote, plastic op tv bal van een door berg af laat in duwen, wordt Henk getrakteerd op een op vistripje. Daarna naar beginnen de naar laatste voorbereidingen een voor de eerste met thema-avond: Sinterklaasavond. Gedichten worden geschreven de en cadeautjes door worden ingepakt. in Ook Sinterklaas (Henk met Westbroek) en zijn Zwarte Piet (Gerard naar op tv Joling) zijn aanwezig op deze in 'winterse' avond. Niemand kan met nog vermoeden door dat Henk Westbroek, verkleed op als de goedheiligman, naar die een avond over zijn baard de struikelt en lelijk ten uit val komt. op tv Henk blijkt echter een door door echte bikkel en maakt zijn op tv optreden gewoon door af.

Jan Smit, Nick uit & in Simon en de 3Js het gaan met in elkaar op vakantie op tv om de tijdens zomer gezamenlijk af te sluiten. Dit van jaar het reizen ze langs de tijdens zuidkust van Spanje en een Portugal, tijdens op zoek naar tijdens mooie plekken op tv en leuk publiek. De de reis zal een weer in het teken staan het van hun een eeuwige vriendschap, tijdens mooie muzikale momenten, spannende en in minder in spannende activiteiten en bijzondere gasten. het De gasten die dit met jaar langs zullen naar komen door zijn Gerard Joling, uit Henk Westbroek, Miss het Montreal, Johnny met de Mol, Angela Groothuizen, met dj's Coen & met Sander en naar het cabaretduo Jurk.

Reissoap. uit 'Het leven van een op Volendammer artiest het gaat niet altijd op over rozen, naar maar vooral over asfalt', is met de veelgehoorde op tv uitspraak van Jan Smit, Nick de & Simon met en de 3JS. de Het een hele jaar staat in het teken naar het van wat ze het allerliefste naar doen: optreden van in het hele tijdens land voor hun fans. Dit het naar betekent dat er niet veel tijd de meer over op tv is om door te naar brengen met hun een vrienden. Maar met gelukkig een gaan ze elk jaar op de 'schoolreisje' in door de vorm van een tv-programma. van Het uit eerste jaar gingen ze met in een van bus naar Spanje, het tweede met jaar bezochten op tv ze tijdens dit land met een bescheiden naar zeiljacht. Vorig jaar uit was met het behoorlijk afzien in de hitte op naar van Italië en het tijdens slapen in zespersoons tenten. Deze door zomer pakken op ze het iets de comfortabeler aan. Ze gaan door naar door Kreta waar ze per het luxe door boot diverse plekken op met dit eiland bezoeken. Hun een gasten zijn Coen naar Swijnenberg en Sander tijdens Lantinga in ('Coen en Sander') van op tv BNN, Lisa uit Loïs, Jack Poels (Rowwen Hèze), The het Opposites en Jim uit op tv Bakkum.

Jan de Smit, Nick en op tv Simon en van de 3JS speelden door liedjes voor hun gasten een Coen en op tv Sander, speelden samen met op tv Jack Poels en een The Opposites op tv en zongen met Lisa Lois in en Jim Bakkum. Veel op uit van deze jamsessies waren de de afgelopen weken met te zien, op maar er is met nog veel meer materiaal. naar In De zomer nu echt tijdens door voorbij komen toppers als het met duet van tijdens Lisa Lois met Nick de Schilder, maar ook nog de niet uitgezonden een liedjes zoals Here, there tijdens and op tv everywhere van Jan Dulles en tijdens Simon Keizer op en een Message in a bottle van Jaap met naar de Witte voorbij. Nog even het nagenieten tijdens van zomerse jamsessies met de vertrouwde de naar 'De Zomer Voorbij' van ploeg.

Reissoap. tijdens 'Het leven met van een Volendammer het artiest gaat niet in altijd over rozen, maar vooral over door asfalt', van is de veelgehoorde door uitspraak van Jan uit Smit, Nick & Simon en naar de 3JS. Het met hele jaar staat naar met in het teken van wat door ze het allerliefste doen: naar optreden in naar het tijdens hele land voor hun uit fans. Dit betekent op dat er niet veel tijd in meer over is met de om door te brengen met hun uit met vrienden. Maar gelukkig gaan ze elk tijdens jaar op van 'schoolreisje' in de op tv vorm van een tv-programma. in Het het eerste jaar gingen uit ze met een bus op tv naar Spanje, het tweede van jaar van bezochten ze dit land in met een met bescheiden zeiljacht. Vorig jaar was door het in behoorlijk afzien in de de hitte van Italië de en het slapen in in zespersoons tenten. in Deze zomer pakken uit ze het met iets comfortabeler met aan. Ze gaan tijdens naar Kreta waar een ze per luxe met boot diverse plekken op dit eiland op op tv bezoeken. Hun gasten zijn tijdens Coen Swijnenberg op tv en Sander Lantinga ('Coen door en Sander') van een BNN, Lisa Loïs, de Jack Poels (Rowwen Hèze), The naar Opposites en met Jim Bakkum. De Volendammers de door blikken tijdens een afscheidsdiner terug van op de leukste momenten het de van de afgelopen met weken. Jan Smit wil graag een op uitgebreide versie van de Paardrijkskunde met een Simon 'Hoefkeizer' laten zien. in de Ook staan de naar heren nog even stil bij de met jetski-aanvaring van Jan het Dulles en Coen de Swijnenberg. tijdens Iedereen heeft een favoriet in moment op tv en deze komen allemaal nog van eens de voorbij.

Reissoap. 'Het door leven van op een Volendammer artiest gaat niet tijdens met altijd over rozen, maar vooral naar over asfalt', is het de veelgehoorde uitspraak naar van op tv Jan Smit, Nick van & Simon en de tijdens 3JS. Het hele jaar in staat in in het teken van van wat ze door het allerliefste doen: een optreden in het door hele land voor een hun fans. Dit uit betekent dat er door niet veel tijd meer over het is om door met te brengen de met hun vrienden. Maar een gelukkig gaan ze door elk jaar op van 'schoolreisje' in de vorm een van een op tv tv-programma. Het eerste jaar op tv gingen de ze met een bus met naar Spanje, het tweede uit met jaar bezochten ze dit land met met een bescheiden zeiljacht. naar Vorig jaar was door het behoorlijk met afzien in de op hitte van de Italië en het het slapen in zespersoons tenten. tijdens Deze zomer pakken door ze op het iets comfortabeler van aan. Ze gaan met naar Kreta waar ze per luxe door boot in diverse plekken op uit dit eiland bezoeken. naar Hun gasten zijn Coen Swijnenberg op tv en Sander Lantinga een ('Coen en van Sander') van BNN, Lisa in Loïs, van Jack Poels (Rowwen het Hèze), The Opposites en Jim in een Bakkum.

november 2018
04-12-2011 22:30

Aflevering 11

Jan Smit - Aflevering 11

Jan Smit, Nick & Simon en de 3Js gaan met elkaar op vakantie om de zomer gezamenlijk af te sluiten. Dit jaar reizen ze langs de zuidkust van Spanje en Portugal, op zoek naar mooie plekken en leuk publiek. De reis zal weer in het teken staan...

20-11-2011 21:20

Aflevering 10

Jan Smit - Aflevering 10

Jan Smit, Nick & Simon en de 3Js gaan met elkaar op vakantie om de zomer gezamenlijk af te sluiten. Dit jaar reizen ze langs de zuidkust van Spanje en Portugal, op zoek naar mooie plekken en leuk publiek. De reis zal weer in het teken staan...

13-11-2011 21:20

Aflevering 9

Jan Smit - Aflevering 9

Jan Smit, Nick & Simon en de 3Js gaan met elkaar op vakantie om de zomer gezamenlijk af te sluiten. Dit jaar reizen ze langs de zuidkust van Spanje en Portugal, op zoek naar mooie plekken en leuk publiek. De reis zal weer in het teken staan...

06-11-2011 21:20

Aflevering 8

Jan Smit - Aflevering 8

Jan Smit, Nick & Simon en de 3Js gaan met elkaar op vakantie om de zomer gezamenlijk af te sluiten. Dit jaar reizen ze langs de zuidkust van Spanje en Portugal, op zoek naar mooie plekken en leuk publiek. De reis zal weer in het teken staan...

30-10-2011 21:20

Aflevering 7

Jan Smit - Aflevering 7

Jan Smit, Nick & Simon en de 3Js gaan met elkaar op vakantie om de zomer gezamenlijk af te sluiten. Dit jaar reizen ze langs de zuidkust van Spanje en Portugal, op zoek naar mooie plekken en leuk publiek. De reis zal weer in het teken staan...

23-10-2011 21:20

Aflevering 6

Jan Smit - Aflevering 6

Jan Smit, Nick & Simon en de 3Js gaan met elkaar op vakantie om de zomer gezamenlijk af te sluiten. Dit jaar reizen ze langs de zuidkust van Spanje en Portugal, op zoek naar mooie plekken en leuk publiek. De reis zal weer in het teken staan...

16-10-2011 21:20

Aflevering 5

Jan Smit - Aflevering 5

Jan Smit, Nick & Simon en de 3Js gaan met elkaar op vakantie om de zomer gezamenlijk af te sluiten. Dit jaar reizen ze langs de zuidkust van Spanje en Portugal, op zoek naar mooie plekken en leuk publiek. De reis zal weer in het teken staan...

09-10-2011 21:20

Aflevering 4

Jan Smit - Aflevering 4

Jan Smit, Nick & Simon en de 3Js gaan met elkaar op vakantie om de zomer gezamenlijk af te sluiten. Dit jaar reizen ze langs de zuidkust van Spanje en Portugal, op zoek naar mooie plekken en leuk publiek. De reis zal weer in het teken staan...

25-09-2011 23:10

Aflevering 3

Jan Smit - Aflevering 3

Jan Smit, Nick & Simon en de 3Js gaan met elkaar op vakantie om de zomer gezamenlijk af te sluiten. Dit jaar reizen ze langs de zuidkust van Spanje en Portugal, op zoek naar mooie plekken en leuk publiek. De reis zal weer in het teken staan...

18-09-2011 21:20

Aflevering 2

Jan Smit - Aflevering 2

Jan Smit, Nick & Simon en de 3Js gaan met elkaar op vakantie om de zomer gezamenlijk af te sluiten. Dit jaar reizen ze langs de zuidkust van Spanje en Portugal, op zoek naar mooie plekken en leuk publiek. De reis zal weer in het teken staan...

11-09-2011 21:20

Aflevering 57

Jan Smit - Aflevering 57

Jan Smit, Nick & Simon en de 3Js gaan met elkaar op vakantie om de zomer gezamenlijk af te sluiten. Dit jaar reizen ze langs de zuidkust van Spanje en Portugal, op zoek naar mooie plekken en leuk publiek. De reis zal weer in het teken staan...

22-07-2011 22:20

Aflevering 12

Jan Smit - Aflevering 12

Reissoap. 'Het leven van een Volendammer artiest gaat niet altijd over rozen, maar vooral over asfalt', is de veelgehoorde uitspraak van Jan Smit, Nick & Simon en de 3JS. Het hele jaar staat in het teken van wat ze het allerliefste doen: op...

01-12-2010 21:10

Aflevering 11

Jan Smit - Aflevering 11

Jan Smit, Nick en Simon en de 3JS speelden liedjes voor hun gasten Coen en Sander, speelden samen met Jack Poels en The Opposites en zongen met Lisa Lois en Jim Bakkum. Veel van deze jamsessies waren de afgelopen weken te zien, maar er is n...

14-11-2010 21:25

Aflevering 10

Jan Smit - Aflevering 10

Reissoap. 'Het leven van een Volendammer artiest gaat niet altijd over rozen, maar vooral over asfalt', is de veelgehoorde uitspraak van Jan Smit, Nick & Simon en de 3JS. Het hele jaar staat in het teken van wat ze het allerliefste doen: op...

07-11-2010 21:30

Aflevering 9

Jan Smit - Aflevering 9

Reissoap. 'Het leven van een Volendammer artiest gaat niet altijd over rozen, maar vooral over asfalt', is de veelgehoorde uitspraak van Jan Smit, Nick & Simon en de 3JS. Het hele jaar staat in het teken van wat ze het allerliefste doen: op...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Jan Smit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jan Smit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jan Smit bij Jan Smit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jan Smit. Heb je een uitzending van Jan Smit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jan Smit gemist

de zomer voorbij,Dit keer toert de Volendamse delegatie, bestaande uit Jan Smit, Nick & Simon en de 3js (Jan Dulles, Jaap Kwakman enJaap de Witte) langs verschillende campings in de omgeving van Rimini en het Gardameer in Italië. De zes vrienden gaandit jaar 'back to basic', want er wordt niet overnacht op een luxe jacht of in een vijfsterrenhotel, maar in'ordinaire' tenten. Gelukkig staat tv-kok Ramon Beuk de heren bij tijdens het verzorgen van de dagelijkse maaltijd,zodat ze niet helemaal aan hun lot overgelaten zijn.Natuurlijk mogen de muzikale gasten niet ontbreken. Zanger Roel van Velzen, tekstschrijver John Ewbank, zangeres RuthJacott, multitalent Gerard Joling, zanger met de zachte 'g' Guus Meeuwis en Surinaamse zanger van 'Mi rowsu' Damaruverblijden de heren met een bezoek en reizen met hen mee langs de mooiste plekjes in Italië. Dj Giel Beelen is ook ditjaar weer van de partij. Tijdens zijn bezoek presenteert hij vanuit Venetië zijn ochtendshow. Er moet natuurlijk ookopgetreden worden; Jan en zijn vrienden verzorgen op verschillende momenten jamsessies met als klap op de vuurpijl eengroot optreden aan het Gardameer. Hoe vergaat het de Volendammers en genode gasten in Italië? Je ziet het in een nieuwereeks JAN SMIT, DE ZOMER VOORBIJ.

Uitzending gemist van Jan Smit? Hier kun je alle uitzendingen van Jan Smit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 04-12-2011 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord