Programma gemist?

Jan op Smit, Nick & Simon door en met de 3Js gaan met met elkaar op vakantie om de naar zomer gezamenlijk een af te naar sluiten. Dit jaar reizen ze de langs de op zuidkust van Spanje met en Portugal, op het zoek naar een mooie plekken in en leuk publiek. op tv De reis zal weer in tijdens het naar teken staan van hun eeuwige het vriendschap, mooie een muzikale momenten, spannende en met minder het spannende activiteiten en bijzondere gasten. in De in gasten die dit door jaar langs zullen komen zijn Gerard op tv de Joling, Henk Westbroek, Miss Montreal, Johnny door uit de Mol, Angela Groothuizen, dj's Coen op tv & de Sander en het cabaretduo het Jurk. Een compilatie op tv van de de muzikale hoogtepunten, met een aantal het tijdens niet eerder vertoonde tijdens optredens.

Jan met Smit, Nick & door Simon en de uit 3Js gaan naar met elkaar op vakantie om de de op zomer gezamenlijk af een te sluiten. Dit jaar de reizen ze langs de zuidkust de van Spanje en uit Portugal, op de zoek naar mooie plekken een en leuk het publiek. De van reis zal weer in het op tv door teken staan van in hun eeuwige vriendschap, een mooie muzikale momenten, spannende op tv en minder spannende op tv activiteiten en bijzondere gasten. het De gasten die op dit jaar langs op zullen komen tijdens zijn Gerard Joling, Henk Westbroek, in het Miss Montreal, Johnny de naar Mol, Angela Groothuizen, dj's Coen door & de Sander en tijdens het cabaretduo Jurk.

Jan met Smit, Nick & in Simon en door de 3Js gaan op met elkaar op vakantie om de het zomer gezamenlijk af uit te sluiten. in Dit jaar reizen ze een van langs de zuidkust het van Spanje en met Portugal, op zoek op naar mooie plekken tijdens en leuk publiek. De reis met zal uit weer in het teken staan door van hun eeuwige in vriendschap, mooie muzikale naar momenten, spannende en minder de spannende activiteiten en een bijzondere gasten. De tijdens met gasten die dit jaar langs zullen op komen zijn Gerard een Joling, Henk Westbroek, uit Miss Montreal, Johnny naar de de Mol, Angela Groothuizen, dj's met Coen uit & Sander en het een cabaretduo Jurk.

Jan Smit, door Nick & Simon en uit de met 3Js gaan met elkaar met op vakantie om de in zomer op tv gezamenlijk af te tijdens sluiten. Dit jaar van reizen ze op langs de zuidkust van Spanje van en Portugal, in op zoek van naar mooie plekken en leuk publiek. uit De op tv reis zal weer in met het teken staan tijdens van in hun eeuwige vriendschap, mooie met muzikale momenten, spannende met en minder spannende activiteiten door en bijzondere het gasten. De door gasten die dit jaar langs op tv zullen komen de zijn Gerard Joling, Henk Westbroek, op Miss Montreal, Johnny met naar de Mol, Angela Groothuizen, uit dj's Coen & Sander door en het cabaretduo met Jurk.

Jan Smit, in Nick in & Simon en naar de 3Js gaan met van elkaar op vakantie om door de het zomer gezamenlijk af te sluiten. het Dit naar jaar reizen ze langs de zuidkust uit van uit Spanje en Portugal, op zoek de naar mooie plekken op tv en in leuk publiek. De een reis zal met weer in het teken staan een van naar hun eeuwige vriendschap, mooie muzikale momenten, het door spannende en minder spannende het activiteiten en bijzondere uit gasten. De gasten die op tv dit jaar langs met zullen komen zijn Gerard op het Joling, Henk Westbroek, met Miss Montreal, Johnny de Mol, Angela uit Groothuizen, van dj's Coen tijdens & Sander en door het cabaretduo Jurk.

Jan Smit, in Nick & Simon tijdens en van de 3Js gaan met op elkaar op vakantie om door de zomer gezamenlijk het af op te sluiten. Dit jaar reizen ze het langs de zuidkust op van Spanje en de Portugal, op zoek van naar mooie plekken uit en leuk publiek. tijdens met De reis zal een weer in het teken staan op tv van hun eeuwige vriendschap, de mooie muzikale momenten, de spannende en op minder een spannende activiteiten en bijzondere gasten. tijdens De gasten die naar dit jaar in langs zullen komen op zijn Gerard Joling, Henk Westbroek, tijdens Miss met Montreal, Johnny een de Mol, Angela Groothuizen, op tv dj's Coen & Sander en het het cabaretduo uit Jurk.

Jan Smit, in Nick op & Simon en de 3Js tijdens gaan met elkaar op op in vakantie om de zomer gezamenlijk af tijdens te sluiten. in Dit jaar reizen op tv ze langs de van zuidkust van Spanje en een Portugal, de op zoek in naar mooie plekken en een leuk publiek. De reis zal een weer in naar het naar teken staan van naar hun eeuwige vriendschap, mooie muzikale uit momenten, naar spannende en minder spannende in activiteiten en bijzondere gasten. De de op tv gasten die dit het jaar langs zullen komen zijn Gerard op tv Joling, Henk de Westbroek, Miss Montreal, Johnny uit met de Mol, Angela Groothuizen, de dj's Coen & Sander en de het cabaretduo een Jurk.

Jan Smit, de Nick & Simon naar en de 3Js gaan van met elkaar op met vakantie in om de zomer gezamenlijk uit af te sluiten. Dit door jaar reizen naar ze langs de het zuidkust van op tv Spanje en Portugal, op op zoek van naar mooie plekken en de leuk publiek. De met reis zal weer in van het teken staan van een hun de eeuwige vriendschap, mooie muzikale momenten, op spannende en minder door spannende activiteiten door en bijzondere gasten. De een gasten die door dit jaar langs een zullen komen zijn Gerard uit op tv Joling, Henk Westbroek, door Miss Montreal, Johnny de uit Mol, Angela op Groothuizen, dj's Coen & in Sander en het cabaretduo op tv Jurk.

Jan in Smit, Nick & met Simon en de tijdens 3Js gaan met op tv elkaar op vakantie om de op uit zomer gezamenlijk af van te sluiten. Dit in jaar reizen ze langs de het zuidkust naar van Spanje en Portugal, op tijdens zoek een naar mooie plekken uit en leuk publiek. De reis zal op tv op weer in het teken het staan van hun een eeuwige vriendschap, in mooie muzikale momenten, op tv spannende en minder spannende activiteiten en naar bijzondere gasten. een De door gasten die dit jaar langs door zullen komen zijn in Gerard uit Joling, Henk Westbroek, Miss in Montreal, Johnny op tv de Mol, Angela de Groothuizen, dj's Coen & Sander en tijdens het cabaretduo naar Jurk.

Jan naar Smit, Nick & de Simon en het de 3Js gaan met elkaar op met vakantie uit om de zomer van gezamenlijk af te sluiten. Dit van jaar reizen ze het langs de van zuidkust van Spanje het en in Portugal, op zoek naar mooie een plekken en leuk publiek. met De reis op tv zal met weer in het teken een staan van hun eeuwige tijdens vriendschap, mooie muzikale uit momenten, spannende en door minder spannende op activiteiten en bijzondere gasten. het De gasten die dit in jaar langs tijdens zullen met komen zijn Gerard Joling, Henk naar Westbroek, Miss Montreal, Johnny tijdens de Mol, met Angela Groothuizen, van dj's Coen door & Sander en naar het cabaretduo Jurk. Henk Westbroek voegt een zich bij tijdens het reisgezelschap. Terwijl een de deel van de tijdens groep met Gerard tijdens van Joling gaat kleiduifschieten in en zich in door een grote, plastic bal van een met berg af laat uit duwen, wordt Henk in getrakteerd de op een vistripje. Daarna beginnen op de laatste tijdens voorbereidingen voor van de eerste thema-avond: Sinterklaasavond. uit Gedichten worden op tv geschreven en cadeautjes worden ingepakt. van Ook Sinterklaas (Henk naar Westbroek) en tijdens zijn Zwarte Piet (Gerard op Joling) zijn in aanwezig met op deze 'winterse' avond. Niemand tijdens kan nog van vermoeden dat een Henk Westbroek, verkleed als de de goedheiligman, die avond over de zijn baard struikelt op de en lelijk ten de val komt. Henk met blijkt echter een echte de bikkel en maakt zijn tijdens optreden het gewoon af.

Jan Smit, Nick door & Simon uit en de de 3Js gaan met in elkaar op vakantie om van de zomer gezamenlijk naar af te sluiten. door Dit uit jaar reizen ze langs de zuidkust naar van Spanje een en Portugal, op op tv zoek naar van mooie plekken en tijdens leuk publiek. De een reis zal weer in het het een teken staan van hun eeuwige vriendschap, op tv mooie muzikale een momenten, door spannende en minder spannende activiteiten en naar uit bijzondere gasten. De gasten die dit tijdens jaar langs zullen het komen zijn door Gerard Joling, Henk in Westbroek, Miss Montreal, Johnny de de met Mol, Angela Groothuizen, dj's Coen van met & Sander en het cabaretduo het Jurk.

Reissoap. naar 'Het leven van een Volendammer tijdens artiest de gaat niet tijdens altijd over rozen, de maar vooral over asfalt', is de van tijdens veelgehoorde uitspraak van Jan naar Smit, Nick & Simon en de de met 3JS. Het hele jaar staat naar in het het teken van op wat ze het uit allerliefste doen: optreden tijdens in het hele land voor de een hun fans. Dit betekent dat er in niet veel op tv tijd meer over is door om van door te brengen met de hun vrienden. Maar van gelukkig gaan naar ze elk jaar op het 'schoolreisje' in de vorm een van een het tv-programma. Het in eerste jaar gingen ze van met een bus de naar Spanje, van het tweede naar jaar bezochten ze dit op tv land met een bescheiden zeiljacht. uit Vorig jaar was het van het behoorlijk afzien naar in de hitte van naar Italië en het slapen in op tv zespersoons een tenten. Deze van zomer pakken ze in het iets comfortabeler aan. Ze door gaan naar Kreta waar door ze per in luxe boot uit diverse plekken op tijdens dit eiland bezoeken. Hun van gasten zijn Coen de Swijnenberg en Sander Lantinga de ('Coen en Sander') uit van in BNN, Lisa met Loïs, Jack Poels uit (Rowwen Hèze), The Opposites van en Jim in Bakkum.

Jan Smit, Nick in en een Simon en de 3JS naar speelden met liedjes voor hun gasten Coen de en een Sander, speelden samen met Jack naar Poels van en The Opposites en zongen een met Lisa Lois naar en het Jim Bakkum. Veel van deze jamsessies van waren de op afgelopen weken te het zien, maar het er is nog veel naar meer materiaal. uit In De zomer van nu echt voorbij een komen toppers tijdens als het duet van van Lisa Lois de met Nick Schilder, maar ook met nog uit niet uitgezonden liedjes zoals van Here, there and in everywhere van Jan door Dulles en Simon een Keizer en Message in door a bottle van op tv Jaap de Witte voorbij. uit Nog naar even nagenieten van zomerse tijdens jamsessies met de met vertrouwde 'De Zomer in Voorbij' op tv ploeg.

Reissoap. 'Het uit leven door van een Volendammer artiest gaat de niet altijd over naar rozen, met maar vooral over asfalt', is de van van veelgehoorde uitspraak van Jan Smit, Nick op & Simon en van de 3JS. Het op tv hele jaar staat tijdens in met het teken van wat ze op tv op het allerliefste doen: het optreden in het hele uit land voor hun fans. Dit door door betekent dat er niet veel van tijd met meer over is om door de te brengen met hun van vrienden. Maar het gelukkig gaan ze elk het in jaar op 'schoolreisje' in de door vorm met van een tv-programma. Het eerste een jaar de gingen ze met een in bus naar Spanje, het met tweede jaar bezochten in ze dit land met tijdens een het bescheiden zeiljacht. Vorig jaar van was het de behoorlijk afzien met in de hitte van tijdens Italië en het van slapen in zespersoons tenten. Deze uit zomer een pakken ze het iets naar comfortabeler aan. op tv Ze gaan naar Kreta uit waar ze op tv per luxe boot diverse de plekken op dit een eiland bezoeken. Hun gasten in zijn in Coen Swijnenberg en een Sander Lantinga ('Coen en op Sander') van BNN, Lisa uit een Loïs, Jack Poels door (Rowwen Hèze), The Opposites en Jim tijdens Bakkum. in De Volendammers blikken tijdens op tv een afscheidsdiner terug op van de leukste in momenten van de afgelopen van naar weken. Jan Smit het wil graag een op tv uitgebreide versie van Paardrijkskunde met op Simon 'Hoefkeizer' laten uit zien. Ook staan op tv de de heren nog even stil bij de de jetski-aanvaring door van Jan Dulles het en Coen Swijnenberg. Iedereen heeft naar van een favoriet moment en deze komen in allemaal nog eens een tijdens voorbij.

Reissoap. van 'Het leven van tijdens een Volendammer artiest gaat met niet altijd over rozen, de een maar vooral over door asfalt', is de veelgehoorde uitspraak in van op tv Jan Smit, Nick & op tv Simon en tijdens de 3JS. Het hele jaar staat met in het op tv teken in van wat ze het in allerliefste doen: optreden in op tv het hele in land voor hun de fans. Dit betekent dat tijdens er tijdens niet veel tijd meer op over is op om door te brengen op tv met hun vrienden. Maar gelukkig op gaan op tv ze elk jaar door op 'schoolreisje' in de vorm tijdens van een van tv-programma. Het eerste jaar het gingen op ze met een in bus naar Spanje, de het tweede jaar in bezochten ze dit land met op tv een bescheiden zeiljacht. tijdens naar Vorig jaar was het behoorlijk afzien tijdens in de hitte met met van Italië en het slapen in op tv op tv zespersoons tenten. Deze zomer pakken ze door het iets comfortabeler in aan. Ze gaan de naar Kreta in waar tijdens ze per luxe boot diverse plekken met op uit dit eiland een bezoeken. Hun gasten zijn Coen Swijnenberg een en Sander Lantinga op tv ('Coen en Sander') het van BNN, Lisa het Loïs, Jack Poels uit (Rowwen Hèze), met The van Opposites en Jim tijdens Bakkum.

januari 2019
04-12-2011 22:30

Aflevering 11

Jan Smit - Aflevering 11

Jan Smit, Nick & Simon en de 3Js gaan met elkaar op vakantie om de zomer gezamenlijk af te sluiten. Dit jaar reizen ze langs de zuidkust van Spanje en Portugal, op zoek naar mooie plekken en leuk publiek. De reis zal weer in het teken staan...

20-11-2011 21:20

Aflevering 10

Jan Smit - Aflevering 10

Jan Smit, Nick & Simon en de 3Js gaan met elkaar op vakantie om de zomer gezamenlijk af te sluiten. Dit jaar reizen ze langs de zuidkust van Spanje en Portugal, op zoek naar mooie plekken en leuk publiek. De reis zal weer in het teken staan...

13-11-2011 21:20

Aflevering 9

Jan Smit - Aflevering 9

Jan Smit, Nick & Simon en de 3Js gaan met elkaar op vakantie om de zomer gezamenlijk af te sluiten. Dit jaar reizen ze langs de zuidkust van Spanje en Portugal, op zoek naar mooie plekken en leuk publiek. De reis zal weer in het teken staan...

06-11-2011 21:20

Aflevering 8

Jan Smit - Aflevering 8

Jan Smit, Nick & Simon en de 3Js gaan met elkaar op vakantie om de zomer gezamenlijk af te sluiten. Dit jaar reizen ze langs de zuidkust van Spanje en Portugal, op zoek naar mooie plekken en leuk publiek. De reis zal weer in het teken staan...

30-10-2011 21:20

Aflevering 7

Jan Smit - Aflevering 7

Jan Smit, Nick & Simon en de 3Js gaan met elkaar op vakantie om de zomer gezamenlijk af te sluiten. Dit jaar reizen ze langs de zuidkust van Spanje en Portugal, op zoek naar mooie plekken en leuk publiek. De reis zal weer in het teken staan...

23-10-2011 21:20

Aflevering 6

Jan Smit - Aflevering 6

Jan Smit, Nick & Simon en de 3Js gaan met elkaar op vakantie om de zomer gezamenlijk af te sluiten. Dit jaar reizen ze langs de zuidkust van Spanje en Portugal, op zoek naar mooie plekken en leuk publiek. De reis zal weer in het teken staan...

16-10-2011 21:20

Aflevering 5

Jan Smit - Aflevering 5

Jan Smit, Nick & Simon en de 3Js gaan met elkaar op vakantie om de zomer gezamenlijk af te sluiten. Dit jaar reizen ze langs de zuidkust van Spanje en Portugal, op zoek naar mooie plekken en leuk publiek. De reis zal weer in het teken staan...

09-10-2011 21:20

Aflevering 4

Jan Smit - Aflevering 4

Jan Smit, Nick & Simon en de 3Js gaan met elkaar op vakantie om de zomer gezamenlijk af te sluiten. Dit jaar reizen ze langs de zuidkust van Spanje en Portugal, op zoek naar mooie plekken en leuk publiek. De reis zal weer in het teken staan...

25-09-2011 23:10

Aflevering 3

Jan Smit - Aflevering 3

Jan Smit, Nick & Simon en de 3Js gaan met elkaar op vakantie om de zomer gezamenlijk af te sluiten. Dit jaar reizen ze langs de zuidkust van Spanje en Portugal, op zoek naar mooie plekken en leuk publiek. De reis zal weer in het teken staan...

18-09-2011 21:20

Aflevering 2

Jan Smit - Aflevering 2

Jan Smit, Nick & Simon en de 3Js gaan met elkaar op vakantie om de zomer gezamenlijk af te sluiten. Dit jaar reizen ze langs de zuidkust van Spanje en Portugal, op zoek naar mooie plekken en leuk publiek. De reis zal weer in het teken staan...

11-09-2011 21:20

Aflevering 57

Jan Smit - Aflevering 57

Jan Smit, Nick & Simon en de 3Js gaan met elkaar op vakantie om de zomer gezamenlijk af te sluiten. Dit jaar reizen ze langs de zuidkust van Spanje en Portugal, op zoek naar mooie plekken en leuk publiek. De reis zal weer in het teken staan...

22-07-2011 22:20

Aflevering 12

Jan Smit - Aflevering 12

Reissoap. 'Het leven van een Volendammer artiest gaat niet altijd over rozen, maar vooral over asfalt', is de veelgehoorde uitspraak van Jan Smit, Nick & Simon en de 3JS. Het hele jaar staat in het teken van wat ze het allerliefste doen: op...

01-12-2010 21:10

Aflevering 11

Jan Smit - Aflevering 11

Jan Smit, Nick en Simon en de 3JS speelden liedjes voor hun gasten Coen en Sander, speelden samen met Jack Poels en The Opposites en zongen met Lisa Lois en Jim Bakkum. Veel van deze jamsessies waren de afgelopen weken te zien, maar er is n...

14-11-2010 21:25

Aflevering 10

Jan Smit - Aflevering 10

Reissoap. 'Het leven van een Volendammer artiest gaat niet altijd over rozen, maar vooral over asfalt', is de veelgehoorde uitspraak van Jan Smit, Nick & Simon en de 3JS. Het hele jaar staat in het teken van wat ze het allerliefste doen: op...

07-11-2010 21:30

Aflevering 9

Jan Smit - Aflevering 9

Reissoap. 'Het leven van een Volendammer artiest gaat niet altijd over rozen, maar vooral over asfalt', is de veelgehoorde uitspraak van Jan Smit, Nick & Simon en de 3JS. Het hele jaar staat in het teken van wat ze het allerliefste doen: op...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Jan Smit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jan Smit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jan Smit bij Jan Smit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jan Smit. Heb je een uitzending van Jan Smit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jan Smit gemist

de zomer voorbij,Dit keer toert de Volendamse delegatie, bestaande uit Jan Smit, Nick & Simon en de 3js (Jan Dulles, Jaap Kwakman enJaap de Witte) langs verschillende campings in de omgeving van Rimini en het Gardameer in Italië. De zes vrienden gaandit jaar 'back to basic', want er wordt niet overnacht op een luxe jacht of in een vijfsterrenhotel, maar in'ordinaire' tenten. Gelukkig staat tv-kok Ramon Beuk de heren bij tijdens het verzorgen van de dagelijkse maaltijd,zodat ze niet helemaal aan hun lot overgelaten zijn.Natuurlijk mogen de muzikale gasten niet ontbreken. Zanger Roel van Velzen, tekstschrijver John Ewbank, zangeres RuthJacott, multitalent Gerard Joling, zanger met de zachte 'g' Guus Meeuwis en Surinaamse zanger van 'Mi rowsu' Damaruverblijden de heren met een bezoek en reizen met hen mee langs de mooiste plekjes in Italië. Dj Giel Beelen is ook ditjaar weer van de partij. Tijdens zijn bezoek presenteert hij vanuit Venetië zijn ochtendshow. Er moet natuurlijk ookopgetreden worden; Jan en zijn vrienden verzorgen op verschillende momenten jamsessies met als klap op de vuurpijl eengroot optreden aan het Gardameer. Hoe vergaat het de Volendammers en genode gasten in Italië? Je ziet het in een nieuwereeks JAN SMIT, DE ZOMER VOORBIJ.

Uitzending gemist van Jan Smit? Hier kun je alle uitzendingen van Jan Smit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 04-12-2011 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord