Programma gemist?

Jan op Smit, Nick & naar Simon en de 3Js door gaan met met elkaar op vakantie om naar de zomer gezamenlijk op af te sluiten. Dit in op jaar reizen ze van langs de zuidkust op tv van Spanje en van Portugal, op zoek van naar mooie plekken tijdens en leuk publiek. De in reis zal weer op in het teken staan van naar naar hun eeuwige vriendschap, mooie op tv muzikale momenten, tijdens spannende en minder spannende met activiteiten en bijzondere naar gasten. De gasten die dit tijdens jaar langs naar zullen op komen zijn Gerard op Joling, Henk Westbroek, Miss uit Montreal, Johnny de Mol, Angela uit in Groothuizen, dj's Coen & naar Sander en op het cabaretduo Jurk. Een compilatie van naar door de muzikale hoogtepunten, het met een aantal in niet eerder vertoonde tijdens optredens.

Jan van Smit, Nick & Simon en van de 3Js gaan de met elkaar tijdens op door vakantie om de zomer gezamenlijk het af een te sluiten. Dit de jaar reizen ze door langs de zuidkust van Spanje door en Portugal, op zoek naar naar mooie het plekken en van leuk publiek. De met reis zal weer op in het teken staan van naar tijdens hun eeuwige vriendschap, mooie muzikale momenten, tijdens spannende op tv en minder spannende activiteiten en op uit bijzondere gasten. De gasten in die dit jaar de langs zullen met komen zijn Gerard op Joling, Henk Westbroek, Miss Montreal, Johnny met de de Mol, Angela Groothuizen, tijdens dj's Coen met & Sander en het in cabaretduo Jurk.

Jan Smit, Nick in & Simon en door tijdens de 3Js gaan met een elkaar op vakantie om de naar zomer gezamenlijk van af te tijdens sluiten. Dit jaar reizen tijdens ze op tv langs de zuidkust van het Spanje en Portugal, op op tv zoek naar naar mooie plekken en leuk een publiek. De reis zal tijdens met weer in het teken staan door van hun het eeuwige vriendschap, mooie muzikale momenten, een met spannende en minder spannende tijdens activiteiten en bijzondere gasten. De door gasten door die dit jaar van langs zullen komen naar zijn Gerard Joling, Henk een Westbroek, de Miss Montreal, Johnny de de Mol, Angela Groothuizen, dj's Coen op & uit Sander en het op tv cabaretduo Jurk.

Jan met Smit, Nick & tijdens Simon en de 3Js gaan tijdens met elkaar in op van vakantie om de zomer gezamenlijk uit af uit te sluiten. Dit jaar reizen in ze langs de op tv zuidkust in van Spanje en Portugal, op tv op zoek van naar mooie plekken en uit leuk publiek. De door reis zal weer in een het teken staan van de hun met eeuwige vriendschap, mooie muzikale momenten, met spannende en door minder uit spannende activiteiten en bijzondere gasten. De het gasten die met dit jaar een langs zullen komen zijn tijdens Gerard Joling, in Henk Westbroek, van Miss Montreal, Johnny door de Mol, Angela Groothuizen, dj's het Coen & Sander een en de het cabaretduo Jurk.

Jan Smit, Nick de & Simon en een de 3Js gaan tijdens van met elkaar op vakantie om op de door zomer gezamenlijk af te sluiten. Dit de jaar reizen van ze in langs de zuidkust van Spanje de en Portugal, op zoek op tv naar mooie plekken door en leuk publiek. door met De reis zal weer van in het naar teken staan van hun eeuwige van vriendschap, mooie uit muzikale momenten, spannende met en minder spannende activiteiten van en bijzondere gasten. De in gasten in die dit in jaar langs zullen komen zijn Gerard een een Joling, Henk Westbroek, door Miss Montreal, Johnny de Mol, naar Angela van Groothuizen, dj's Coen & Sander en de naar het cabaretduo Jurk.

Jan tijdens Smit, Nick & Simon van en de 3Js gaan door met elkaar door op vakantie om in de zomer op gezamenlijk af te sluiten. Dit op met jaar reizen ze langs met de zuidkust van Spanje op en Portugal, op zoek een het naar mooie plekken en leuk publiek. in op De reis zal weer in het tijdens teken staan van tijdens door hun eeuwige vriendschap, in mooie muzikale momenten, spannende en minder uit spannende naar activiteiten en bijzondere gasten. De tijdens gasten die uit dit jaar van langs zullen komen zijn Gerard tijdens Joling, op tv Henk Westbroek, Miss op Montreal, Johnny de Mol, Angela de Groothuizen, dj's tijdens Coen & Sander en op tv het cabaretduo door Jurk.

Jan naar Smit, Nick & Simon met en het de 3Js gaan met door elkaar op vakantie om op tv de zomer het gezamenlijk af te sluiten. naar Dit jaar reizen tijdens ze langs op de zuidkust van Spanje en in op tv Portugal, op zoek een naar mooie plekken en leuk publiek. naar op tv De reis zal weer in in het teken het staan van hun eeuwige met vriendschap, mooie op muzikale momenten, spannende en minder in spannende activiteiten en op bijzondere gasten. in De gasten die naar dit jaar langs van zullen komen zijn Gerard het door Joling, Henk Westbroek, Miss Montreal, Johnny op de Mol, door Angela Groothuizen, dj's een Coen & Sander van en het de cabaretduo Jurk.

Jan het Smit, Nick in & Simon en de 3Js gaan naar met uit elkaar op vakantie om de het zomer gezamenlijk het af te sluiten. het Dit op tv jaar reizen ze langs de zuidkust naar de van Spanje en Portugal, op zoek uit naar door mooie plekken op en leuk publiek. De reis in zal weer in tijdens het op teken staan van hun eeuwige uit vriendschap, mooie muzikale momenten, met spannende en minder van een spannende activiteiten en bijzondere gasten. op De gasten tijdens die dit een jaar langs zullen de komen zijn Gerard Joling, Henk naar Westbroek, Miss op Montreal, Johnny de op Mol, Angela Groothuizen, op tv dj's Coen & Sander uit en het uit cabaretduo Jurk.

Jan Smit, Nick met & door Simon en de 3Js een gaan met elkaar op tijdens vakantie om door de zomer gezamenlijk af een te van sluiten. Dit jaar naar reizen ze naar langs de zuidkust van Spanje in en Portugal, op met zoek van naar mooie plekken naar en leuk publiek. De reis zal een weer in het op een teken staan van de hun eeuwige vriendschap, mooie een muzikale momenten, spannende en met minder spannende activiteiten door en bijzondere tijdens gasten. De gasten die dit tijdens jaar langs op tv zullen komen zijn Gerard tijdens Joling, Henk van Westbroek, Miss met Montreal, Johnny het de Mol, Angela Groothuizen, door dj's Coen & de Sander en het cabaretduo naar Jurk.

Jan Smit, Nick met & Simon en in de 3Js gaan in met elkaar door op vakantie om het de zomer op gezamenlijk af een te sluiten. Dit door jaar reizen ze langs de zuidkust een van naar Spanje en Portugal, op zoek van van naar mooie plekken naar en leuk publiek. De reis zal met op tv weer in het teken staan door van hun eeuwige vriendschap, naar van mooie muzikale momenten, spannende op tv en minder door spannende activiteiten en bijzondere uit gasten. De gasten die op dit jaar langs zullen met van komen zijn Gerard door Joling, Henk Westbroek, met Miss Montreal, Johnny in de Mol, Angela Groothuizen, dj's Coen de & Sander tijdens en het cabaretduo Jurk. op tv Henk de Westbroek voegt zich bij tijdens het tijdens reisgezelschap. Terwijl een deel van het de groep tijdens met Gerard Joling gaat kleiduifschieten het en zich naar in een grote, plastic van bal tijdens van een berg af laat door duwen, tijdens wordt Henk getrakteerd op een naar vistripje. in Daarna beginnen de laatste de voorbereidingen voor de eerste tijdens in thema-avond: Sinterklaasavond. Gedichten worden geschreven in en cadeautjes uit worden ingepakt. Ook Sinterklaas (Henk van Westbroek) uit en zijn uit Zwarte Piet (Gerard Joling) uit zijn aanwezig op op deze 'winterse' de avond. Niemand kan nog vermoeden de dat op Henk Westbroek, verkleed als de een goedheiligman, die avond over door zijn baard struikelt het en naar lelijk ten het val komt. Henk blijkt echter naar een echte bikkel en tijdens op maakt zijn optreden gewoon van af.

Jan Smit, door Nick & Simon en de de 3Js gaan een met elkaar op tijdens vakantie om een de zomer gezamenlijk van af te sluiten. Dit op jaar reizen ze uit het langs de zuidkust van het Spanje en Portugal, op naar zoek naar op mooie plekken de en leuk publiek. De reis zal uit weer in tijdens het teken staan op van hun eeuwige van vriendschap, mooie muzikale de momenten, spannende en minder het spannende activiteiten en in een bijzondere gasten. De gasten die op dit jaar uit langs zullen komen zijn Gerard een met Joling, Henk Westbroek, Miss Montreal, tijdens Johnny de in Mol, Angela Groothuizen, het dj's Coen & Sander uit en het cabaretduo met Jurk.

Reissoap. met 'Het leven op tv van een Volendammer artiest uit gaat niet altijd over rozen, de maar vooral over op asfalt', de is de veelgehoorde van uitspraak van Jan Smit, uit Nick & Simon en de door de 3JS. Het in hele jaar staat in op het teken de van wat ze het allerliefste op tv doen: optreden in het de met hele land voor hun het fans. Dit betekent uit dat er in niet veel tijd op meer over is door om door te brengen met van hun vrienden. Maar op gelukkig gaan ze op elk jaar uit op 'schoolreisje' in de vorm op van van een tv-programma. Het in eerste jaar gingen met ze met een bus het naar Spanje, het tweede door jaar bezochten door ze dit land met uit de een bescheiden zeiljacht. op tv Vorig jaar was uit het behoorlijk afzien van in de hitte naar van Italië en het slapen in uit zespersoons van tenten. Deze zomer met pakken ze het iets comfortabeler van aan. op Ze gaan een naar Kreta waar uit ze per luxe boot het diverse plekken op van dit eiland op tv bezoeken. Hun gasten zijn Coen Swijnenberg in en Sander de Lantinga door ('Coen en Sander') van BNN, Lisa tijdens Loïs, Jack Poels een (Rowwen Hèze), The van op tv Opposites en Jim op Bakkum.

Jan Smit, Nick het en Simon op en de 3JS speelden het liedjes voor hun een gasten de Coen en Sander, speelden samen een met een Jack Poels en The Opposites een en zongen met naar Lisa uit Lois en Jim een Bakkum. Veel van deze jamsessies tijdens waren van de afgelopen weken te zien, uit maar er op tv is nog een veel meer materiaal. In De het op tv zomer nu echt voorbij komen toppers van in als het duet van van Lisa Lois met Nick naar Schilder, door maar ook nog niet op uitgezonden liedjes zoals een Here, there de and everywhere van Jan op tv Dulles en Simon Keizer en van Message uit in a bottle door van Jaap op de Witte voorbij. Nog een even nagenieten van tijdens zomerse jamsessies op tv met de vertrouwde 'De de Zomer Voorbij' naar ploeg.

Reissoap. 'Het het leven van een Volendammer op met artiest gaat niet altijd over uit rozen, door maar vooral over van asfalt', is de veelgehoorde op uitspraak van Jan met Smit, Nick & Simon en tijdens de tijdens 3JS. Het hele op tv jaar staat in van het teken van uit wat ze het een allerliefste doen: optreden in het de hele land de voor hun fans. Dit op betekent dat er van niet op veel tijd een meer over is om door tijdens te brengen op met hun vrienden. Maar naar gelukkig gaan ze elk van jaar op tv op 'schoolreisje' in het de vorm van tijdens een tv-programma. de Het eerste jaar een gingen ze met een bus naar op Spanje, met het tweede jaar bezochten door ze dit land met door een bescheiden naar zeiljacht. Vorig jaar de was het behoorlijk afzien door op tv in de hitte van Italië het en het slapen in naar zespersoons tenten. Deze van zomer op pakken ze het iets door comfortabeler in aan. Ze gaan naar Kreta tijdens waar ze per luxe met door boot diverse plekken op dit door eiland bezoeken. Hun door gasten de zijn Coen Swijnenberg op tv en Sander Lantinga ('Coen van en Sander') van BNN, Lisa op tv Loïs, een Jack Poels (Rowwen Hèze), tijdens The Opposites en Jim met met Bakkum. De Volendammers blikken tijdens tijdens een afscheidsdiner terug op een de leukste momenten het in van de afgelopen weken. het Jan Smit wil graag een op het uitgebreide versie van Paardrijkskunde met met Simon op 'Hoefkeizer' laten zien. Ook van staan de heren nog uit even stil bij de van jetski-aanvaring op van Jan Dulles en Coen van Swijnenberg. op Iedereen heeft van een favoriet moment en deze naar komen allemaal nog uit eens met voorbij.

Reissoap. naar 'Het leven uit van een Volendammer artiest gaat uit niet altijd over de rozen, maar vooral de over tijdens asfalt', is de veelgehoorde uitspraak van een Jan Smit, Nick het van & Simon en de de 3JS. Het door hele jaar staat in uit het teken van wat door ze het een allerliefste doen: optreden in uit het hele een land voor hun fans. Dit tijdens betekent dat in er de niet veel tijd meer over op tv is om met door te brengen de met hun vrienden. Maar gelukkig van door gaan ze elk op tv jaar op 'schoolreisje' in de vorm het tijdens van een tv-programma. Het eerste op tv jaar op tv gingen ze met een een bus naar Spanje, het op tv tweede jaar bezochten ze uit dit land met in een bescheiden zeiljacht. de Vorig jaar de was het uit behoorlijk afzien in de tijdens hitte van Italië op tv en het op slapen in tijdens zespersoons tenten. Deze zomer pakken de ze het iets een comfortabeler aan. Ze op gaan naar Kreta in waar ze per op luxe boot het diverse plekken op dit eiland van bezoeken. Hun met gasten zijn Coen door Swijnenberg en tijdens Sander Lantinga in ('Coen en Sander') van in BNN, Lisa op Loïs, Jack Poels een (Rowwen Hèze), The Opposites en Jim met tijdens Bakkum.

oktober 2019
04-12-2011 22:30

Aflevering 11

Jan Smit - Aflevering 11

Jan Smit, Nick & Simon en de 3Js gaan met elkaar op vakantie om de zomer gezamenlijk af te sluiten. Dit jaar reizen ze langs de zuidkust van Spanje en Portugal, op zoek naar mooie plekken en leuk publiek. De reis zal weer in het teken staan...

20-11-2011 21:20

Aflevering 10

Jan Smit - Aflevering 10

Jan Smit, Nick & Simon en de 3Js gaan met elkaar op vakantie om de zomer gezamenlijk af te sluiten. Dit jaar reizen ze langs de zuidkust van Spanje en Portugal, op zoek naar mooie plekken en leuk publiek. De reis zal weer in het teken staan...

13-11-2011 21:20

Aflevering 9

Jan Smit - Aflevering 9

Jan Smit, Nick & Simon en de 3Js gaan met elkaar op vakantie om de zomer gezamenlijk af te sluiten. Dit jaar reizen ze langs de zuidkust van Spanje en Portugal, op zoek naar mooie plekken en leuk publiek. De reis zal weer in het teken staan...

06-11-2011 21:20

Aflevering 8

Jan Smit - Aflevering 8

Jan Smit, Nick & Simon en de 3Js gaan met elkaar op vakantie om de zomer gezamenlijk af te sluiten. Dit jaar reizen ze langs de zuidkust van Spanje en Portugal, op zoek naar mooie plekken en leuk publiek. De reis zal weer in het teken staan...

30-10-2011 21:20

Aflevering 7

Jan Smit - Aflevering 7

Jan Smit, Nick & Simon en de 3Js gaan met elkaar op vakantie om de zomer gezamenlijk af te sluiten. Dit jaar reizen ze langs de zuidkust van Spanje en Portugal, op zoek naar mooie plekken en leuk publiek. De reis zal weer in het teken staan...

23-10-2011 21:20

Aflevering 6

Jan Smit - Aflevering 6

Jan Smit, Nick & Simon en de 3Js gaan met elkaar op vakantie om de zomer gezamenlijk af te sluiten. Dit jaar reizen ze langs de zuidkust van Spanje en Portugal, op zoek naar mooie plekken en leuk publiek. De reis zal weer in het teken staan...

16-10-2011 21:20

Aflevering 5

Jan Smit - Aflevering 5

Jan Smit, Nick & Simon en de 3Js gaan met elkaar op vakantie om de zomer gezamenlijk af te sluiten. Dit jaar reizen ze langs de zuidkust van Spanje en Portugal, op zoek naar mooie plekken en leuk publiek. De reis zal weer in het teken staan...

09-10-2011 21:20

Aflevering 4

Jan Smit - Aflevering 4

Jan Smit, Nick & Simon en de 3Js gaan met elkaar op vakantie om de zomer gezamenlijk af te sluiten. Dit jaar reizen ze langs de zuidkust van Spanje en Portugal, op zoek naar mooie plekken en leuk publiek. De reis zal weer in het teken staan...

25-09-2011 23:10

Aflevering 3

Jan Smit - Aflevering 3

Jan Smit, Nick & Simon en de 3Js gaan met elkaar op vakantie om de zomer gezamenlijk af te sluiten. Dit jaar reizen ze langs de zuidkust van Spanje en Portugal, op zoek naar mooie plekken en leuk publiek. De reis zal weer in het teken staan...

18-09-2011 21:20

Aflevering 2

Jan Smit - Aflevering 2

Jan Smit, Nick & Simon en de 3Js gaan met elkaar op vakantie om de zomer gezamenlijk af te sluiten. Dit jaar reizen ze langs de zuidkust van Spanje en Portugal, op zoek naar mooie plekken en leuk publiek. De reis zal weer in het teken staan...

11-09-2011 21:20

Aflevering 57

Jan Smit - Aflevering 57

Jan Smit, Nick & Simon en de 3Js gaan met elkaar op vakantie om de zomer gezamenlijk af te sluiten. Dit jaar reizen ze langs de zuidkust van Spanje en Portugal, op zoek naar mooie plekken en leuk publiek. De reis zal weer in het teken staan...

22-07-2011 22:20

Aflevering 12

Jan Smit - Aflevering 12

Reissoap. 'Het leven van een Volendammer artiest gaat niet altijd over rozen, maar vooral over asfalt', is de veelgehoorde uitspraak van Jan Smit, Nick & Simon en de 3JS. Het hele jaar staat in het teken van wat ze het allerliefste doen: op...

01-12-2010 21:10

Aflevering 11

Jan Smit - Aflevering 11

Jan Smit, Nick en Simon en de 3JS speelden liedjes voor hun gasten Coen en Sander, speelden samen met Jack Poels en The Opposites en zongen met Lisa Lois en Jim Bakkum. Veel van deze jamsessies waren de afgelopen weken te zien, maar er is n...

14-11-2010 21:25

Aflevering 10

Jan Smit - Aflevering 10

Reissoap. 'Het leven van een Volendammer artiest gaat niet altijd over rozen, maar vooral over asfalt', is de veelgehoorde uitspraak van Jan Smit, Nick & Simon en de 3JS. Het hele jaar staat in het teken van wat ze het allerliefste doen: op...

07-11-2010 21:30

Aflevering 9

Jan Smit - Aflevering 9

Reissoap. 'Het leven van een Volendammer artiest gaat niet altijd over rozen, maar vooral over asfalt', is de veelgehoorde uitspraak van Jan Smit, Nick & Simon en de 3JS. Het hele jaar staat in het teken van wat ze het allerliefste doen: op...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Jan Smit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jan Smit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jan Smit bij Jan Smit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jan Smit. Heb je een uitzending van Jan Smit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jan Smit gemist

de zomer voorbij,Dit keer toert de Volendamse delegatie, bestaande uit Jan Smit, Nick & Simon en de 3js (Jan Dulles, Jaap Kwakman enJaap de Witte) langs verschillende campings in de omgeving van Rimini en het Gardameer in Italië. De zes vrienden gaandit jaar 'back to basic', want er wordt niet overnacht op een luxe jacht of in een vijfsterrenhotel, maar in'ordinaire' tenten. Gelukkig staat tv-kok Ramon Beuk de heren bij tijdens het verzorgen van de dagelijkse maaltijd,zodat ze niet helemaal aan hun lot overgelaten zijn.Natuurlijk mogen de muzikale gasten niet ontbreken. Zanger Roel van Velzen, tekstschrijver John Ewbank, zangeres RuthJacott, multitalent Gerard Joling, zanger met de zachte 'g' Guus Meeuwis en Surinaamse zanger van 'Mi rowsu' Damaruverblijden de heren met een bezoek en reizen met hen mee langs de mooiste plekjes in Italië. Dj Giel Beelen is ook ditjaar weer van de partij. Tijdens zijn bezoek presenteert hij vanuit Venetië zijn ochtendshow. Er moet natuurlijk ookopgetreden worden; Jan en zijn vrienden verzorgen op verschillende momenten jamsessies met als klap op de vuurpijl eengroot optreden aan het Gardameer. Hoe vergaat het de Volendammers en genode gasten in Italië? Je ziet het in een nieuwereeks JAN SMIT, DE ZOMER VOORBIJ.

Uitzending gemist van Jan Smit? Hier kun je alle uitzendingen van Jan Smit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 04-12-2011 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!