Programma gemist?

Jan Smit, met Nick & Simon en uit de 3Js gaan op met elkaar op op vakantie om uit de zomer gezamenlijk af naar door te sluiten. Dit jaar de reizen ze uit langs de zuidkust van de Spanje en Portugal, op tijdens zoek naar mooie op tv plekken tijdens en leuk publiek. in De reis zal weer in in het teken staan het van hun eeuwige uit vriendschap, mooie muzikale momenten, op tv op spannende en minder spannende op activiteiten en bijzondere gasten. op De door gasten die dit jaar van langs zullen komen zijn Gerard in Joling, het Henk Westbroek, Miss Montreal, de Johnny de Mol, het Angela uit Groothuizen, dj's Coen naar & Sander en het cabaretduo het Jurk. Een op tv compilatie van van de muzikale hoogtepunten, met met een aantal niet in eerder vertoonde het optredens.

Jan Smit, Nick een & een Simon en de 3Js door gaan tijdens met elkaar op uit vakantie om de zomer in gezamenlijk af met te sluiten. Dit op jaar reizen ze langs een de zuidkust van Spanje in en Portugal, op zoek uit met naar mooie plekken en leuk naar publiek. De reis naar zal een weer in het met teken staan van hun eeuwige naar vriendschap, naar mooie muzikale momenten, spannende en op minder spannende activiteiten en het bijzondere met gasten. De gasten met die dit jaar langs een zullen komen uit zijn Gerard Joling, de Henk Westbroek, met Miss Montreal, Johnny de Mol, uit Angela Groothuizen, dj's met Coen & Sander en een het cabaretduo de Jurk.

Jan Smit, op Nick uit & Simon en in de 3Js gaan met op elkaar op vakantie om tijdens de zomer uit gezamenlijk af in te sluiten. Dit jaar reizen ze tijdens een langs de zuidkust van Spanje en met Portugal, het op zoek naar mooie tijdens plekken en het leuk publiek. De reis met zal in weer in het teken met staan van hun eeuwige tijdens vriendschap, mooie het muzikale momenten, spannende tijdens en minder spannende activiteiten en naar bijzondere gasten. De naar de gasten die dit jaar langs naar zullen komen zijn uit Gerard Joling, Henk Westbroek, op in Miss Montreal, Johnny de Mol, Angela een tijdens Groothuizen, dj's Coen & op Sander en het door cabaretduo Jurk.

Jan Smit, door Nick & Simon en met de 3Js van gaan met elkaar op in vakantie om op tv de zomer gezamenlijk het af te sluiten. Dit met het jaar reizen ze langs de zuidkust het van op Spanje en Portugal, op tv op zoek naar mooie plekken het en tijdens leuk publiek. De het reis zal weer in het uit teken staan naar van op tv hun eeuwige vriendschap, op mooie muzikale momenten, spannende en naar minder spannende de activiteiten en bijzondere op tv gasten. De gasten die dit het jaar naar langs zullen komen zijn Gerard op tv Joling, Henk uit Westbroek, Miss Montreal, Johnny met de een Mol, Angela in Groothuizen, dj's Coen & Sander en in het cabaretduo op tv Jurk.

Jan Smit, met Nick & op tv Simon en het de 3Js gaan met met elkaar op vakantie het om de zomer gezamenlijk tijdens af te sluiten. Dit op tv jaar het reizen ze langs het de zuidkust van Spanje en tijdens Portugal, de op zoek naar met mooie plekken en van leuk publiek. De reis op zal weer in een het teken staan tijdens van hun de eeuwige vriendschap, mooie muzikale momenten, in het spannende en minder de spannende activiteiten en van bijzondere gasten. De gasten die dit door het jaar langs zullen komen zijn door Gerard Joling, Henk Westbroek, het door Miss Montreal, Johnny de Mol, naar Angela op tv Groothuizen, dj's Coen & Sander in en het cabaretduo uit Jurk.

Jan door Smit, Nick & Simon en uit de 3Js gaan het een met elkaar op in vakantie om de zomer gezamenlijk af naar te sluiten. Dit in jaar reizen een ze langs de zuidkust naar van Spanje en het Portugal, op zoek op tv naar mooie plekken van en leuk uit publiek. De naar reis zal naar weer in het teken staan van uit hun van eeuwige vriendschap, door mooie muzikale momenten, spannende en van minder spannende activiteiten op en bijzondere gasten. De met gasten het die dit jaar op tv langs zullen komen zijn Gerard naar Joling, op Henk Westbroek, Miss Montreal, Johnny van de Mol, op Angela van Groothuizen, dj's Coen & Sander een en het cabaretduo een Jurk.

Jan het Smit, Nick & de Simon en de het 3Js gaan een met elkaar op vakantie om de op tv op tv zomer gezamenlijk af te sluiten. naar Dit jaar reizen het ze langs de in zuidkust van een Spanje en Portugal, op de zoek naar mooie naar plekken en leuk een publiek. De uit reis zal in weer in het teken van staan van hun eeuwige vriendschap, de mooie muzikale momenten, uit spannende en minder met spannende activiteiten en naar door bijzondere gasten. De uit gasten die dit van jaar langs zullen komen zijn Gerard tijdens Joling, Henk op tv Westbroek, Miss Montreal, Johnny in de het Mol, Angela Groothuizen, dj's Coen een & Sander een en door het cabaretduo Jurk.

Jan Smit, Nick op op tv & Simon en uit de 3Js gaan met elkaar op het vakantie om uit de zomer van gezamenlijk af te sluiten. op tv Dit jaar met reizen ze op langs de zuidkust van uit Spanje en naar Portugal, op zoek naar mooie plekken op tijdens en leuk publiek. De op reis zal weer van in het de teken staan van hun op eeuwige vriendschap, mooie muzikale momenten, op tv spannende en door minder spannende activiteiten de en bijzondere gasten. uit De gasten die dit op jaar langs op tv zullen komen zijn Gerard uit Joling, Henk Westbroek, van Miss Montreal, de Johnny de Mol, een Angela de Groothuizen, dj's Coen & met Sander en het cabaretduo het Jurk.

Jan de Smit, Nick & uit Simon en de tijdens 3Js gaan naar met elkaar op vakantie om naar de zomer gezamenlijk een af de te sluiten. Dit jaar reizen ze op tv langs door de zuidkust het van Spanje en de Portugal, op zoek naar mooie in plekken in en leuk publiek. De op reis zal weer in een het teken staan een van hun eeuwige in vriendschap, tijdens mooie muzikale momenten, spannende en minder met spannende op tv activiteiten en het bijzondere gasten. De gasten die uit dit tijdens jaar langs zullen komen zijn Gerard de Joling, Henk het Westbroek, met Miss Montreal, Johnny de Mol, Angela een Groothuizen, naar dj's Coen & op tv Sander en het de cabaretduo Jurk.

Jan op Smit, Nick & Simon en een de met 3Js gaan met elkaar het op vakantie om de op zomer gezamenlijk af in te sluiten. met Dit jaar met reizen ze langs de van zuidkust van de Spanje en Portugal, op uit zoek naar mooie op plekken en leuk publiek. in De reis met zal weer in de het teken door staan van hun eeuwige vriendschap, het van mooie muzikale momenten, spannende op tv en minder spannende activiteiten de en bijzondere gasten. op De gasten door die dit jaar naar langs zullen met komen zijn Gerard Joling, Henk tijdens Westbroek, Miss Montreal, Johnny het de op tv Mol, Angela Groothuizen, dj's Coen in in & Sander en het cabaretduo uit Jurk. Henk uit Westbroek voegt met zich bij het in reisgezelschap. Terwijl een met deel van de groep met de Gerard Joling gaat kleiduifschieten een en zich het in van een grote, plastic bal van een op tv op tv berg af laat op tv duwen, wordt Henk getrakteerd op van een vistripje. tijdens Daarna beginnen op tv de laatste voorbereidingen voor tijdens de eerste thema-avond: Sinterklaasavond. door Gedichten worden geschreven op en cadeautjes worden ingepakt. de naar Ook Sinterklaas (Henk Westbroek) en zijn het van Zwarte Piet (Gerard op tv Joling) zijn aanwezig op deze op tv 'winterse' avond. Niemand kan tijdens nog vermoeden dat een Henk Westbroek, verkleed de als de goedheiligman, op tv op tv die avond over zijn door baard struikelt en lelijk in ten val met komt. Henk blijkt echter de een echte bikkel een en maakt het zijn optreden gewoon een af.

Jan Smit, Nick van & Simon met en de 3Js gaan naar met elkaar op de een vakantie om de zomer een gezamenlijk af te sluiten. Dit van op jaar reizen ze langs de zuidkust van het van Spanje en tijdens Portugal, op zoek met naar mooie plekken door en leuk publiek. De reis in zal weer door in het een teken staan van door hun eeuwige vriendschap, tijdens mooie muzikale momenten, spannende en met minder spannende de activiteiten en bijzondere uit gasten. De gasten die dit op tv jaar langs van zullen komen zijn tijdens Gerard een Joling, Henk Westbroek, Miss Montreal, naar Johnny de met Mol, Angela Groothuizen, dj's het Coen & Sander naar en het cabaretduo met Jurk.

Reissoap. in 'Het leven van een Volendammer de artiest gaat door niet altijd over rozen, door in maar vooral over met asfalt', is de veelgehoorde uitspraak van met Jan tijdens Smit, Nick van & Simon en de 3JS. een Het uit hele jaar staat in het teken een van wat ze op in het allerliefste doen: optreden in het een de hele land voor hun fans. Dit de betekent dat er naar een niet veel tijd meer over de is het om door te brengen naar met hun vrienden. het Maar gelukkig gaan ze elk in jaar op in 'schoolreisje' in de vorm het van tijdens een tv-programma. Het eerste jaar een gingen ze met in een bus tijdens naar Spanje, het het tweede jaar van bezochten ze dit naar land met een bescheiden zeiljacht. van Vorig jaar was de het behoorlijk van afzien in op tv de hitte tijdens van Italië en het slapen in een de zespersoons tenten. Deze zomer pakken het ze het iets de comfortabeler naar aan. Ze gaan naar Kreta een waar ze uit per luxe boot diverse de plekken met op dit eiland bezoeken. het Hun gasten van zijn Coen Swijnenberg en Sander in Lantinga op tv ('Coen en Sander') van op tv BNN, Lisa Loïs, met Jack Poels (Rowwen Hèze), The de door Opposites en Jim een Bakkum.

Jan Smit, de Nick en Simon in en de de 3JS speelden liedjes voor uit hun gasten Coen en met in Sander, speelden samen op met Jack Poels en The Opposites een en zongen met met Lisa Lois op en op tv Jim Bakkum. Veel van van deze jamsessies op tv waren de afgelopen weken op tv te zien, maar er is de nog naar veel meer materiaal. In De een in zomer nu echt voorbij komen tijdens toppers als door het duet van Lisa Lois met tijdens met Nick Schilder, maar ook naar nog niet uitgezonden liedjes op zoals Here, uit there and met everywhere van Jan Dulles de en Simon Keizer en van Message in de a op bottle van Jaap de tijdens Witte voorbij. Nog even een nagenieten met van zomerse jamsessies met de in vertrouwde 'De Zomer Voorbij' op de ploeg.

Reissoap. tijdens 'Het leven met van een Volendammer artiest het gaat niet altijd naar over rozen, maar vooral op tv over asfalt', is in de veelgehoorde een uitspraak van Jan Smit, Nick van & Simon en op tv de naar 3JS. Het hele door jaar staat in in het teken van wat in ze door het allerliefste doen: van optreden in het hele land op voor hun fans. Dit het betekent dat tijdens er tijdens niet veel tijd de meer over is om door te het in brengen met hun vrienden. Maar door gelukkig gaan ze in elk jaar op 'schoolreisje' uit in de met vorm van in een tv-programma. Het eerste jaar de uit gingen ze met de een bus naar Spanje, het van tweede tijdens jaar bezochten ze dit land door met een op tv bescheiden zeiljacht. uit Vorig jaar was het van behoorlijk afzien het in de hitte met van Italië en het slapen uit in zespersoons in tenten. Deze tijdens zomer pakken ze op tv het iets comfortabeler aan. op tv Ze gaan naar Kreta waar het op tv ze per luxe boot in diverse plekken op tijdens dit eiland bezoeken. op tv Hun gasten op tv zijn Coen Swijnenberg en door Sander Lantinga ('Coen en het Sander') van BNN, de Lisa Loïs, Jack op Poels (Rowwen op tv Hèze), The Opposites en een Jim naar Bakkum. De Volendammers blikken tijdens een van afscheidsdiner op terug op de naar leukste momenten van de afgelopen naar weken. Jan een Smit wil graag een op uitgebreide versie het van Paardrijkskunde met een Simon uit 'Hoefkeizer' laten zien. tijdens Ook staan de heren door nog even met stil bij de jetski-aanvaring van Jan in Dulles het en Coen het Swijnenberg. Iedereen heeft een de favoriet moment en van deze komen een allemaal nog eens van voorbij.

Reissoap. 'Het leven met van een Volendammer door met artiest gaat niet altijd over rozen, een maar in vooral over asfalt', is het de veelgehoorde het uitspraak van op Jan Smit, Nick & Simon en op tv het de 3JS. Het met hele jaar staat tijdens in het teken met van wat ze het allerliefste doen: tijdens optreden in op tv het een hele land voor hun fans. Dit in betekent dat er van met niet veel tijd meer naar over is om door van te brengen met hun op tv vrienden. Maar gelukkig het gaan ze elk een jaar op het 'schoolreisje' in van de vorm met van een tv-programma. Het eerste jaar tijdens gingen het ze met een bus naar het Spanje, het op tweede jaar bezochten op ze dit land van met een op tv bescheiden zeiljacht. een Vorig jaar was het behoorlijk met afzien in de door hitte de van Italië en het het slapen in zespersoons tenten. door Deze zomer de pakken ze het het iets comfortabeler aan. van Ze gaan naar Kreta waar naar met ze per luxe met boot diverse plekken op dit eiland door bezoeken. een Hun gasten zijn Coen uit Swijnenberg en Sander Lantinga naar ('Coen van en Sander') van BNN, Lisa naar Loïs, Jack Poels met (Rowwen op Hèze), The Opposites van en Jim de Bakkum.

april 2019
04-12-2011 22:30

Aflevering 11

Jan Smit - Aflevering 11

Jan Smit, Nick & Simon en de 3Js gaan met elkaar op vakantie om de zomer gezamenlijk af te sluiten. Dit jaar reizen ze langs de zuidkust van Spanje en Portugal, op zoek naar mooie plekken en leuk publiek. De reis zal weer in het teken staan...

20-11-2011 21:20

Aflevering 10

Jan Smit - Aflevering 10

Jan Smit, Nick & Simon en de 3Js gaan met elkaar op vakantie om de zomer gezamenlijk af te sluiten. Dit jaar reizen ze langs de zuidkust van Spanje en Portugal, op zoek naar mooie plekken en leuk publiek. De reis zal weer in het teken staan...

13-11-2011 21:20

Aflevering 9

Jan Smit - Aflevering 9

Jan Smit, Nick & Simon en de 3Js gaan met elkaar op vakantie om de zomer gezamenlijk af te sluiten. Dit jaar reizen ze langs de zuidkust van Spanje en Portugal, op zoek naar mooie plekken en leuk publiek. De reis zal weer in het teken staan...

06-11-2011 21:20

Aflevering 8

Jan Smit - Aflevering 8

Jan Smit, Nick & Simon en de 3Js gaan met elkaar op vakantie om de zomer gezamenlijk af te sluiten. Dit jaar reizen ze langs de zuidkust van Spanje en Portugal, op zoek naar mooie plekken en leuk publiek. De reis zal weer in het teken staan...

30-10-2011 21:20

Aflevering 7

Jan Smit - Aflevering 7

Jan Smit, Nick & Simon en de 3Js gaan met elkaar op vakantie om de zomer gezamenlijk af te sluiten. Dit jaar reizen ze langs de zuidkust van Spanje en Portugal, op zoek naar mooie plekken en leuk publiek. De reis zal weer in het teken staan...

23-10-2011 21:20

Aflevering 6

Jan Smit - Aflevering 6

Jan Smit, Nick & Simon en de 3Js gaan met elkaar op vakantie om de zomer gezamenlijk af te sluiten. Dit jaar reizen ze langs de zuidkust van Spanje en Portugal, op zoek naar mooie plekken en leuk publiek. De reis zal weer in het teken staan...

16-10-2011 21:20

Aflevering 5

Jan Smit - Aflevering 5

Jan Smit, Nick & Simon en de 3Js gaan met elkaar op vakantie om de zomer gezamenlijk af te sluiten. Dit jaar reizen ze langs de zuidkust van Spanje en Portugal, op zoek naar mooie plekken en leuk publiek. De reis zal weer in het teken staan...

09-10-2011 21:20

Aflevering 4

Jan Smit - Aflevering 4

Jan Smit, Nick & Simon en de 3Js gaan met elkaar op vakantie om de zomer gezamenlijk af te sluiten. Dit jaar reizen ze langs de zuidkust van Spanje en Portugal, op zoek naar mooie plekken en leuk publiek. De reis zal weer in het teken staan...

25-09-2011 23:10

Aflevering 3

Jan Smit - Aflevering 3

Jan Smit, Nick & Simon en de 3Js gaan met elkaar op vakantie om de zomer gezamenlijk af te sluiten. Dit jaar reizen ze langs de zuidkust van Spanje en Portugal, op zoek naar mooie plekken en leuk publiek. De reis zal weer in het teken staan...

18-09-2011 21:20

Aflevering 2

Jan Smit - Aflevering 2

Jan Smit, Nick & Simon en de 3Js gaan met elkaar op vakantie om de zomer gezamenlijk af te sluiten. Dit jaar reizen ze langs de zuidkust van Spanje en Portugal, op zoek naar mooie plekken en leuk publiek. De reis zal weer in het teken staan...

11-09-2011 21:20

Aflevering 57

Jan Smit - Aflevering 57

Jan Smit, Nick & Simon en de 3Js gaan met elkaar op vakantie om de zomer gezamenlijk af te sluiten. Dit jaar reizen ze langs de zuidkust van Spanje en Portugal, op zoek naar mooie plekken en leuk publiek. De reis zal weer in het teken staan...

22-07-2011 22:20

Aflevering 12

Jan Smit - Aflevering 12

Reissoap. 'Het leven van een Volendammer artiest gaat niet altijd over rozen, maar vooral over asfalt', is de veelgehoorde uitspraak van Jan Smit, Nick & Simon en de 3JS. Het hele jaar staat in het teken van wat ze het allerliefste doen: op...

01-12-2010 21:10

Aflevering 11

Jan Smit - Aflevering 11

Jan Smit, Nick en Simon en de 3JS speelden liedjes voor hun gasten Coen en Sander, speelden samen met Jack Poels en The Opposites en zongen met Lisa Lois en Jim Bakkum. Veel van deze jamsessies waren de afgelopen weken te zien, maar er is n...

14-11-2010 21:25

Aflevering 10

Jan Smit - Aflevering 10

Reissoap. 'Het leven van een Volendammer artiest gaat niet altijd over rozen, maar vooral over asfalt', is de veelgehoorde uitspraak van Jan Smit, Nick & Simon en de 3JS. Het hele jaar staat in het teken van wat ze het allerliefste doen: op...

07-11-2010 21:30

Aflevering 9

Jan Smit - Aflevering 9

Reissoap. 'Het leven van een Volendammer artiest gaat niet altijd over rozen, maar vooral over asfalt', is de veelgehoorde uitspraak van Jan Smit, Nick & Simon en de 3JS. Het hele jaar staat in het teken van wat ze het allerliefste doen: op...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Jan Smit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jan Smit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jan Smit bij Jan Smit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jan Smit. Heb je een uitzending van Jan Smit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jan Smit gemist

de zomer voorbij,Dit keer toert de Volendamse delegatie, bestaande uit Jan Smit, Nick & Simon en de 3js (Jan Dulles, Jaap Kwakman enJaap de Witte) langs verschillende campings in de omgeving van Rimini en het Gardameer in Italië. De zes vrienden gaandit jaar 'back to basic', want er wordt niet overnacht op een luxe jacht of in een vijfsterrenhotel, maar in'ordinaire' tenten. Gelukkig staat tv-kok Ramon Beuk de heren bij tijdens het verzorgen van de dagelijkse maaltijd,zodat ze niet helemaal aan hun lot overgelaten zijn.Natuurlijk mogen de muzikale gasten niet ontbreken. Zanger Roel van Velzen, tekstschrijver John Ewbank, zangeres RuthJacott, multitalent Gerard Joling, zanger met de zachte 'g' Guus Meeuwis en Surinaamse zanger van 'Mi rowsu' Damaruverblijden de heren met een bezoek en reizen met hen mee langs de mooiste plekjes in Italië. Dj Giel Beelen is ook ditjaar weer van de partij. Tijdens zijn bezoek presenteert hij vanuit Venetië zijn ochtendshow. Er moet natuurlijk ookopgetreden worden; Jan en zijn vrienden verzorgen op verschillende momenten jamsessies met als klap op de vuurpijl eengroot optreden aan het Gardameer. Hoe vergaat het de Volendammers en genode gasten in Italië? Je ziet het in een nieuwereeks JAN SMIT, DE ZOMER VOORBIJ.

Uitzending gemist van Jan Smit? Hier kun je alle uitzendingen van Jan Smit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 04-12-2011 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord