Programma gemist?

Jan een Smit, Nick & Simon door en de de 3Js gaan met elkaar op een vakantie naar om de zomer gezamenlijk af het op tv te sluiten. Dit jaar naar reizen ze langs de zuidkust naar het van Spanje en Portugal, op zoek van naar mooie plekken het uit en leuk publiek. De op tv reis zal weer in het een teken staan de van hun het eeuwige vriendschap, mooie muzikale het momenten, spannende en tijdens minder spannende op tv activiteiten en bijzondere gasten. met De gasten die in dit het jaar langs zullen op tv komen zijn Gerard Joling, Henk een Westbroek, Miss het Montreal, Johnny de Mol, Angela met Groothuizen, dj's met Coen & Sander en door met het cabaretduo Jurk. Een compilatie van op tv tijdens de muzikale hoogtepunten, het met een aantal niet de eerder vertoonde van optredens.

Jan van Smit, Nick & Simon met en het de 3Js gaan naar met elkaar op op tv vakantie om de zomer op gezamenlijk af te sluiten. op Dit jaar reizen ze door in langs de zuidkust de van Spanje en Portugal, op zoek een naar mooie plekken het en tijdens leuk publiek. naar De reis zal weer de in het teken staan van naar hun tijdens eeuwige vriendschap, mooie naar muzikale momenten, spannende en van minder op tv spannende activiteiten en van bijzondere gasten. De gasten die door dit jaar langs zullen het komen op tv zijn Gerard Joling, Henk Westbroek, in Miss Montreal, Johnny naar de Mol, Angela door Groothuizen, uit dj's Coen van & Sander en het cabaretduo in Jurk.

Jan met Smit, Nick een & Simon en de een 3Js gaan met elkaar op van naar vakantie om de zomer de gezamenlijk af te sluiten. de Dit jaar van reizen ze langs in de zuidkust van op Spanje en Portugal, op zoek tijdens naar mooie door plekken en leuk publiek. de van De reis zal weer de in het teken staan door van het hun eeuwige vriendschap, mooie in muzikale momenten, spannende en minder van door spannende activiteiten en bijzondere gasten. tijdens De gasten die dit naar jaar langs op zullen komen zijn een Gerard Joling, Henk Westbroek, uit Miss Montreal, uit Johnny de Mol, tijdens Angela Groothuizen, met dj's Coen in & Sander en een het cabaretduo Jurk.

Jan een Smit, Nick de & Simon en de 3Js gaan de met elkaar op op vakantie om tijdens de zomer gezamenlijk af door te in sluiten. Dit jaar reizen met ze de langs de zuidkust van in Spanje en Portugal, een op zoek naar mooie plekken door en leuk op publiek. De van reis zal weer de in het teken staan van in hun uit eeuwige vriendschap, mooie muzikale momenten, met spannende in en minder spannende activiteiten en met met bijzondere gasten. De gasten van die dit een jaar langs zullen komen zijn op tv Gerard met Joling, Henk Westbroek, Miss Montreal, van Johnny door de Mol, Angela uit Groothuizen, dj's Coen op & Sander en het tijdens cabaretduo Jurk.

Jan op tv Smit, Nick & Simon uit en de 3Js de gaan naar met elkaar op door vakantie om de zomer een gezamenlijk af te sluiten. uit Dit jaar in reizen ze langs de zuidkust van op van Spanje en Portugal, op zoek het naar tijdens mooie plekken en leuk publiek. het De reis zal een weer in het tijdens teken op staan van hun naar eeuwige vriendschap, mooie muzikale een momenten, spannende het en minder spannende activiteiten en op bijzondere gasten. naar De gasten in die dit jaar langs naar zullen komen zijn Gerard op met Joling, Henk Westbroek, Miss Montreal, uit Johnny de Mol, Angela een Groothuizen, dj's Coen op tv & Sander en van het door cabaretduo Jurk.

Jan Smit, Nick de & Simon uit en naar de 3Js gaan met elkaar op van vakantie om de de in zomer gezamenlijk af te op sluiten. Dit jaar reizen op tv ze langs uit de zuidkust van van Spanje en Portugal, op op zoek het naar mooie plekken en leuk publiek. op tv op De reis zal weer in het het in teken staan van hun het eeuwige vriendschap, mooie in muzikale momenten, de spannende en minder spannende de activiteiten en bijzondere gasten. De in gasten door die dit jaar langs van zullen van komen zijn Gerard Joling, uit Henk Westbroek, op tv Miss Montreal, Johnny de Mol, Angela de Groothuizen, dj's naar Coen & Sander en naar het cabaretduo op Jurk.

Jan de Smit, Nick & met Simon en de op tv 3Js gaan met elkaar een op in vakantie om de zomer gezamenlijk af tijdens met te sluiten. Dit een jaar reizen ze langs de op tv zuidkust van Spanje van en Portugal, op zoek van naar mooie naar plekken en leuk publiek. tijdens De reis zal door weer in op het teken staan van door hun eeuwige door vriendschap, tijdens mooie muzikale momenten, spannende het en minder spannende activiteiten naar en met bijzondere gasten. De met gasten die dit jaar langs zullen het komen op tv zijn Gerard Joling, Henk Westbroek, van op tv Miss Montreal, Johnny de Mol, op Angela tijdens Groothuizen, dj's Coen naar & Sander en het cabaretduo de Jurk.

Jan Smit, met Nick uit & Simon en de de 3Js gaan door met elkaar op op tv vakantie om de zomer gezamenlijk de af te sluiten. Dit tijdens jaar naar reizen ze langs de zuidkust met van Spanje en op Portugal, op zoek op naar mooie uit plekken en leuk publiek. in De reis uit zal weer in het de teken een staan van hun eeuwige vriendschap, op met mooie muzikale momenten, spannende en het minder spannende activiteiten de en bijzondere gasten. het De op gasten die dit jaar langs naar zullen komen zijn het Gerard Joling, Henk van Westbroek, Miss Montreal, Johnny uit de van Mol, Angela Groothuizen, in dj's Coen & van Sander en het cabaretduo de Jurk.

Jan door Smit, Nick & met Simon en de 3Js door gaan met het elkaar op vakantie om naar de zomer gezamenlijk af tijdens te met sluiten. Dit jaar de reizen ze langs met de zuidkust het van Spanje en naar Portugal, op zoek naar naar mooie plekken en de leuk publiek. De reis zal een weer naar in het teken staan van de de hun eeuwige vriendschap, mooie muzikale momenten, uit spannende tijdens en minder van spannende activiteiten en bijzondere gasten. De op tv in gasten die dit jaar met langs zullen komen zijn Gerard het Joling, Henk Westbroek, op Miss op Montreal, Johnny de Mol, Angela met naar Groothuizen, dj's Coen & Sander in en het het cabaretduo Jurk.

Jan van Smit, Nick & Simon van en tijdens de 3Js gaan in met elkaar op vakantie om de tijdens zomer een gezamenlijk af te naar sluiten. Dit jaar reizen door ze tijdens langs de zuidkust in van Spanje en Portugal, op zoek op naar door mooie plekken en leuk publiek. op De het reis zal van weer in het teken staan van naar hun eeuwige een vriendschap, in mooie muzikale momenten, spannende en de minder spannende activiteiten door en bijzondere gasten. De in gasten die dit op tv jaar langs zullen in komen zijn Gerard in Joling, tijdens Henk Westbroek, tijdens Miss Montreal, Johnny de de Mol, Angela Groothuizen, naar dj's Coen & Sander het en het cabaretduo door Jurk. Henk Westbroek de voegt zich bij het naar reisgezelschap. Terwijl de een door deel van de groep met in Gerard Joling gaat kleiduifschieten tijdens met en zich in een uit grote, plastic bal op tv van een uit berg af laat duwen, door wordt Henk getrakteerd op een een vistripje. tijdens Daarna beginnen uit de laatste voorbereidingen voor de eerste een thema-avond: het Sinterklaasavond. Gedichten worden geschreven een en cadeautjes worden ingepakt. een Ook Sinterklaas door (Henk Westbroek) en zijn een Zwarte Piet in (Gerard Joling) uit zijn aanwezig op deze met 'winterse' avond. de Niemand kan nog op vermoeden dat Henk Westbroek, een verkleed als de de goedheiligman, die avond met over zijn baard struikelt van tijdens en lelijk ten naar val komt. Henk blijkt van echter een echte een bikkel en maakt zijn tijdens optreden van gewoon af.

Jan door Smit, Nick & de Simon en de 3Js op tv gaan met elkaar op tv op vakantie om de naar zomer gezamenlijk af door te uit sluiten. Dit jaar uit reizen ze naar langs de zuidkust van Spanje en op Portugal, op zoek door naar mooie plekken met en op leuk publiek. De reis op tv zal weer in het met het teken staan van op hun eeuwige vriendschap, mooie met muzikale momenten, spannende en met minder naar spannende activiteiten en bijzondere gasten. De een gasten op tv die dit jaar langs op zullen komen zijn Gerard in Joling, op tv Henk Westbroek, Miss naar Montreal, Johnny van de Mol, Angela in Groothuizen, dj's Coen tijdens & Sander en het cabaretduo met Jurk.

Reissoap. 'Het door leven op tv van een Volendammer artiest naar gaat niet altijd over tijdens rozen, maar vooral de over asfalt', is in de uit veelgehoorde uitspraak van het Jan Smit, Nick & Simon door en de 3JS. naar Het hele jaar de staat door in het teken van het wat ze het allerliefste doen: van optreden in het een hele land voor van hun de fans. Dit van betekent dat er niet veel tijd van meer over is de tijdens om door te brengen van met hun vrienden. in Maar gelukkig naar gaan ze elk jaar op 'schoolreisje' op in door de vorm van een tijdens tv-programma. Het eerste jaar door gingen in ze met een met bus naar Spanje, het tijdens tweede jaar bezochten op ze dit land met het een bescheiden het zeiljacht. Vorig tijdens jaar was het behoorlijk afzien met in de hitte een van het Italië en het slapen in in zespersoons tenten. het Deze op zomer pakken ze het iets comfortabeler met aan. tijdens Ze gaan naar Kreta waar van ze het per luxe boot diverse het plekken op dit eiland van bezoeken. de Hun gasten zijn uit Coen Swijnenberg en Sander door Lantinga door ('Coen en Sander') van BNN, op tv Lisa een Loïs, Jack Poels (Rowwen Hèze), op tv The Opposites en op Jim van Bakkum.

Jan van Smit, Nick en uit Simon en de 3JS speelden met liedjes voor een hun van gasten Coen en het Sander, speelden samen met Jack Poels met en The op tv Opposites door en zongen met op tv Lisa Lois en Jim Bakkum. Veel uit van deze jamsessies op tv waren op de afgelopen weken de te zien, maar er naar is met nog veel meer in materiaal. In De zomer nu de echt voorbij komen toppers het als een het duet van Lisa uit Lois met Nick op tv Schilder, maar ook met nog niet een uitgezonden liedjes zoals Here, there het and everywhere van in Jan Dulles en op tv Simon met Keizer en Message van in a met bottle van Jaap de op Witte voorbij. Nog op even nagenieten van zomerse de jamsessies met de het vertrouwde 'De Zomer Voorbij' van op ploeg.

Reissoap. uit 'Het leven van een Volendammer het artiest gaat niet tijdens altijd uit over rozen, maar uit vooral over asfalt', de is de veelgehoorde een uitspraak van Jan Smit, door Nick & Simon het en de in 3JS. Het een hele jaar staat uit in het teken naar van wat ze het uit allerliefste doen: optreden in het door hele land door voor hun met fans. Dit betekent dat er op niet veel in tijd meer over tijdens is om door tijdens te het brengen met hun vrienden. Maar gelukkig met gaan in ze elk jaar op 'schoolreisje' in naar in de vorm van een tv-programma. het Het eerste jaar door gingen ze met naar een naar bus naar Spanje, het tijdens tweede jaar een bezochten ze de dit land met een bescheiden op tv zeiljacht. Vorig jaar was uit het op tv behoorlijk afzien tijdens in de hitte van het Italië en het tijdens slapen in zespersoons tenten. Deze de zomer pakken ze uit naar het iets comfortabeler aan. op tv Ze gaan naar Kreta waar met ze per luxe op boot diverse plekken op op dit door eiland bezoeken. Hun gasten tijdens zijn met Coen Swijnenberg op tv en Sander Lantinga ('Coen en Sander') tijdens met van BNN, Lisa Loïs, met Jack Poels (Rowwen Hèze), naar The Opposites en naar Jim Bakkum. De uit Volendammers blikken in tijdens een afscheidsdiner met terug op de leukste momenten van in van de afgelopen weken. met Jan Smit wil het graag een uitgebreide versie van een tijdens Paardrijkskunde met Simon 'Hoefkeizer' laten op zien. uit Ook staan de heren nog even op tv in stil bij de jetski-aanvaring van Jan in Dulles tijdens en Coen het Swijnenberg. Iedereen heeft een favoriet moment uit en deze komen naar allemaal tijdens nog eens met voorbij.

Reissoap. op 'Het leven naar van een Volendammer artiest op tv gaat niet van altijd over rozen, met maar vooral over asfalt', is naar de het veelgehoorde uitspraak van Jan Smit, Nick van van & Simon en de 3JS. op Het hele jaar een staat in het teken het van wat op ze het allerliefste in doen: een optreden in het hele met land voor naar hun fans. Dit betekent dat er naar een niet veel tijd meer over is op tv op om door te brengen met hun de vrienden. naar Maar gelukkig gaan ze op elk jaar op 'schoolreisje' in in de met vorm van op tv een tv-programma. Het eerste op tv jaar gingen ze met een in een bus naar Spanje, het tweede op jaar bezochten ze op tijdens dit land met een het bescheiden zeiljacht. Vorig met jaar was het behoorlijk de afzien in de hitte door van op Italië en op het slapen in zespersoons tenten. door Deze zomer naar pakken ze het iets comfortabeler uit aan. een Ze gaan naar Kreta de waar op ze per luxe met boot diverse plekken op dit de eiland bezoeken. met Hun gasten zijn Coen van Swijnenberg en Sander Lantinga tijdens ('Coen en van Sander') van BNN, op Lisa op tv Loïs, Jack Poels (Rowwen Hèze), op The Opposites op en Jim in Bakkum.

september 2017
04-12-2011 22:30

Aflevering 11

Jan Smit - Aflevering 11

Jan Smit, Nick & Simon en de 3Js gaan met elkaar op vakantie om de zomer gezamenlijk af te sluiten. Dit jaar reizen ze langs de zuidkust van Spanje en Portugal, op zoek naar mooie plekken en leuk publiek. De reis zal weer in het teken staan...

20-11-2011 21:20

Aflevering 10

Jan Smit - Aflevering 10

Jan Smit, Nick & Simon en de 3Js gaan met elkaar op vakantie om de zomer gezamenlijk af te sluiten. Dit jaar reizen ze langs de zuidkust van Spanje en Portugal, op zoek naar mooie plekken en leuk publiek. De reis zal weer in het teken staan...

13-11-2011 21:20

Aflevering 9

Jan Smit - Aflevering 9

Jan Smit, Nick & Simon en de 3Js gaan met elkaar op vakantie om de zomer gezamenlijk af te sluiten. Dit jaar reizen ze langs de zuidkust van Spanje en Portugal, op zoek naar mooie plekken en leuk publiek. De reis zal weer in het teken staan...

06-11-2011 21:20

Aflevering 8

Jan Smit - Aflevering 8

Jan Smit, Nick & Simon en de 3Js gaan met elkaar op vakantie om de zomer gezamenlijk af te sluiten. Dit jaar reizen ze langs de zuidkust van Spanje en Portugal, op zoek naar mooie plekken en leuk publiek. De reis zal weer in het teken staan...

30-10-2011 21:20

Aflevering 7

Jan Smit - Aflevering 7

Jan Smit, Nick & Simon en de 3Js gaan met elkaar op vakantie om de zomer gezamenlijk af te sluiten. Dit jaar reizen ze langs de zuidkust van Spanje en Portugal, op zoek naar mooie plekken en leuk publiek. De reis zal weer in het teken staan...

23-10-2011 21:20

Aflevering 6

Jan Smit - Aflevering 6

Jan Smit, Nick & Simon en de 3Js gaan met elkaar op vakantie om de zomer gezamenlijk af te sluiten. Dit jaar reizen ze langs de zuidkust van Spanje en Portugal, op zoek naar mooie plekken en leuk publiek. De reis zal weer in het teken staan...

16-10-2011 21:20

Aflevering 5

Jan Smit - Aflevering 5

Jan Smit, Nick & Simon en de 3Js gaan met elkaar op vakantie om de zomer gezamenlijk af te sluiten. Dit jaar reizen ze langs de zuidkust van Spanje en Portugal, op zoek naar mooie plekken en leuk publiek. De reis zal weer in het teken staan...

09-10-2011 21:20

Aflevering 4

Jan Smit - Aflevering 4

Jan Smit, Nick & Simon en de 3Js gaan met elkaar op vakantie om de zomer gezamenlijk af te sluiten. Dit jaar reizen ze langs de zuidkust van Spanje en Portugal, op zoek naar mooie plekken en leuk publiek. De reis zal weer in het teken staan...

25-09-2011 23:10

Aflevering 3

Jan Smit - Aflevering 3

Jan Smit, Nick & Simon en de 3Js gaan met elkaar op vakantie om de zomer gezamenlijk af te sluiten. Dit jaar reizen ze langs de zuidkust van Spanje en Portugal, op zoek naar mooie plekken en leuk publiek. De reis zal weer in het teken staan...

18-09-2011 21:20

Aflevering 2

Jan Smit - Aflevering 2

Jan Smit, Nick & Simon en de 3Js gaan met elkaar op vakantie om de zomer gezamenlijk af te sluiten. Dit jaar reizen ze langs de zuidkust van Spanje en Portugal, op zoek naar mooie plekken en leuk publiek. De reis zal weer in het teken staan...

11-09-2011 21:20

Aflevering 57

Jan Smit - Aflevering 57

Jan Smit, Nick & Simon en de 3Js gaan met elkaar op vakantie om de zomer gezamenlijk af te sluiten. Dit jaar reizen ze langs de zuidkust van Spanje en Portugal, op zoek naar mooie plekken en leuk publiek. De reis zal weer in het teken staan...

22-07-2011 22:20

Aflevering 12

Jan Smit - Aflevering 12

Reissoap. 'Het leven van een Volendammer artiest gaat niet altijd over rozen, maar vooral over asfalt', is de veelgehoorde uitspraak van Jan Smit, Nick & Simon en de 3JS. Het hele jaar staat in het teken van wat ze het allerliefste doen: op...

01-12-2010 21:10

Aflevering 11

Jan Smit - Aflevering 11

Jan Smit, Nick en Simon en de 3JS speelden liedjes voor hun gasten Coen en Sander, speelden samen met Jack Poels en The Opposites en zongen met Lisa Lois en Jim Bakkum. Veel van deze jamsessies waren de afgelopen weken te zien, maar er is n...

14-11-2010 21:25

Aflevering 10

Jan Smit - Aflevering 10

Reissoap. 'Het leven van een Volendammer artiest gaat niet altijd over rozen, maar vooral over asfalt', is de veelgehoorde uitspraak van Jan Smit, Nick & Simon en de 3JS. Het hele jaar staat in het teken van wat ze het allerliefste doen: op...

07-11-2010 21:30

Aflevering 9

Jan Smit - Aflevering 9

Reissoap. 'Het leven van een Volendammer artiest gaat niet altijd over rozen, maar vooral over asfalt', is de veelgehoorde uitspraak van Jan Smit, Nick & Simon en de 3JS. Het hele jaar staat in het teken van wat ze het allerliefste doen: op...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Jan Smit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jan Smit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jan Smit bij Jan Smit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jan Smit. Heb je een uitzending van Jan Smit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jan Smit gemist

de zomer voorbij,Dit keer toert de Volendamse delegatie, bestaande uit Jan Smit, Nick & Simon en de 3js (Jan Dulles, Jaap Kwakman enJaap de Witte) langs verschillende campings in de omgeving van Rimini en het Gardameer in Italië. De zes vrienden gaandit jaar 'back to basic', want er wordt niet overnacht op een luxe jacht of in een vijfsterrenhotel, maar in'ordinaire' tenten. Gelukkig staat tv-kok Ramon Beuk de heren bij tijdens het verzorgen van de dagelijkse maaltijd,zodat ze niet helemaal aan hun lot overgelaten zijn.Natuurlijk mogen de muzikale gasten niet ontbreken. Zanger Roel van Velzen, tekstschrijver John Ewbank, zangeres RuthJacott, multitalent Gerard Joling, zanger met de zachte 'g' Guus Meeuwis en Surinaamse zanger van 'Mi rowsu' Damaruverblijden de heren met een bezoek en reizen met hen mee langs de mooiste plekjes in Italië. Dj Giel Beelen is ook ditjaar weer van de partij. Tijdens zijn bezoek presenteert hij vanuit Venetië zijn ochtendshow. Er moet natuurlijk ookopgetreden worden; Jan en zijn vrienden verzorgen op verschillende momenten jamsessies met als klap op de vuurpijl eengroot optreden aan het Gardameer. Hoe vergaat het de Volendammers en genode gasten in Italië? Je ziet het in een nieuwereeks JAN SMIT, DE ZOMER VOORBIJ.

Uitzending gemist van Jan Smit? Hier kun je alle uitzendingen van Jan Smit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 04-12-2011 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord