Programma gemist?

Een belevingsterras in voor dementerende ouderen. tijdens We gaan terug van naar Ethiopië en een vragen aandacht naar voor de Winteractie Centraal- en van Oost in Europa.Meer Jacqueline op tv en Sonja werken door als activiteitenbegeleiders op een gesloten met afdeling in voor dementeren in een verzorgingshuis in van Maassluis. Dagelijks met zorgen zij op tv ervoor dat met de 26 bewoners actief naar blijven. De door grote wens van Jacqueline en het Sonja door is om een belevingsterras te de maken naar zodat de ouderen meer naar een buiten kunnen. het Maar helaas is de daar geen geld met voor. Daarom komt MAX Maakt op Mogelijk op in actie! Tijdens de van winter van de 2015-2016 vraagt een we wederom het aandacht voor de het straatarme, hulpbehoevende ouderen in de Centraal- en met Oost-Europa. Elk jaar zijn deze uit ouderen een weer bang voor de op bijtende kou op tv die komen gaat. van Sinds 2010 helpt MAX Maakt met Mogelijk in zo'n 2.500 tot de 3.000 ouderen in deze met regio aan brandstof, voedselpakketten, tijdens extra dekens, naar warme kleding en worden de het ouderen geholpen met op het naar tochtdicht maken van de van huisjes. En met we gaan terug naar het tijdens Ethiopië. In 2014 bezochten uit we de sloppenwijken naar van hoofdstad Addis tijdens Abeba. Zieke en ondervoede naar ouderen waren weggestopt in in stinkende, op tv vochtige krotten. met MAX Maakt Mogelijk wilde hier een thuiszorg opzetten, zodat de door van ouderen niet meer hoefden te bedelen tijdens in om te eten. Dat in is gelukt! De op tv ouderen vertellen zelf de hoe het het nu met ze door gaat.Minder

Tijd voor MAX de het Maakt Mogelijk schakelt de hulp van tijdens de kijker in tijdens om het zoveel mogelijk met ouderen te helpen.

Tijd naar voor MAX Maakt Mogelijk schakelt op van de hulp van op tv de kijker in om zoveel mogelijk tijdens ouderen te naar helpen.

Neef de Jules en tante het Birgit gaan skydiven. uit Een afscheid naar om nooit te vergeten. naar En we gaan op tv naar Bosnië voor een op nieuw het project.Meer De 13-jarige Jules het heeft een wens voor de zijn zieke tante Birgit. een het Tante Birgit is 53 jaar het en heeft drie met hersentumoren en een in grote tumor naar in haar tijdens longen. Nu ze zo ziek van is, door wil Jules een laatste de wens voor haar vervullen: de een keer gaan skydiven! met Verzorgingshuis ’t van Seghe Waert van in op Zoetermeer moet sluiten. De mensen van het tijdens de psycho-geriatrische afdeling door Jade worden verdeeld over andere huizen. op tv De bewoners moeten tijdens hun met vertrouwde plekje verlaten. Met naar familie, begeleiding en alle naar bewoners van de de afdeling van maken we van de dit afscheid iets van bijzonders. We gaan een dag door op tv op stap naar Diergaarde Blijdorp, met door als klap tijdens op de vuurpijl van een optreden van Marga tijdens Bult. Johan met op en Berna van Kommer zijn naar al 11 jaar actief van in de regio op tv op tv Banja Luka in Bosnië om daar van van de allerarmsten te helpen. naar Er wonen veel eenzame door ouderen die tijdens geen geld de hebben voor medische zorg en niemand tijdens die voor uit hen zorgt. naar Daarom vragen ze MAX de Maakt op tv Mogelijk om hulp. met Presentatie: Jan tijdens SlagterMinder

Tijd voor het MAX Maakt de Mogelijk schakelt de hulp op van de met kijker in om naar zoveel mogelijk ouderen door te helpen.

Tijd naar voor MAX Maakt Mogelijk schakelt door de tijdens hulp van de kijker tijdens in om zoveel mogelijk op op ouderen te helpen.

Ferri door Somogyi laat GTST-wens van tijdens Marianne in vervulling tijdens gaan. Hulp voor van de kattenopvang van uit Ineke en Gert-Jan. En het we gaan terug op tv naar Zsámbèk in op Hongarije.Meer Op jonge op leeftijd wordt van Marianne van Mackelenbergh blind. naar Toch zit op ze sinds jaar en een op dag stipt op tijd klaar voor met tijdens haar favoriete soap Goede op tv Tijden Slechte Tijden. door Marianne volgde de door soap het liefst met haar op slechtziende uit vriendin Marijke. de Marijke is ernstig op ziek. Marianne wil een nog een speciale uit dag organiseren om hun bijzondere vriendschap naar het te bezegelen en roept hiervoor de de tijdens hulp in van MAX Maakt met Mogelijk. Helaas slaat de het noodlot op tv toe en overlijdt Marijke. naar Alsnog regelt naar Jan Slagter dat op tv oud-GTST’er Ferri naar Somogyi Marianne verrast op ludieke tijdens wijze! op Ineke en Gert-Jan van den uit Eijkel runnen het samen kattenrusthuis Dintelkat in door op tv Dinteloord. Hier wonen 32 de katten die niet meer bij tijdens hun baasje kunnen het wonen, uit omdat die in het een verzorgingshuis woont of de is overleden. tijdens Medewerkster Ciska schreef in Maakt Mogelijk over de minimale op tv middelen waarmee het het een echtpaar hun liefdevolle werkt doet. Zo op worden de kattenbakken op tv gewassen in de de badkamer. Erg op tv hygiënisch het is het daarom niet meer op tv voor Ineke en Gert-Jan. uit Ook uit het vele naar bukken begint ze uit op te breken. Maakt met Mogelijk regelt daarom een het handige aanpassing door in de badkamer. In van 2014 van bezocht Jan Slagter, samen met met de Nederlandse werkgroep op tv de van de Tilburgse het Norbertijnen, de nonnen in het op tv Hongaarse op dorp Zsámbèk. De met werkgroep steunt al jaren het werk in van de nonnen, waaronder het opvangen een van door ouderen die door uiteenlopende redenen op op straat tijdens beland zijn. De opvang uit die de nonnen van opgezet hadden barstte de echter uit haar tijdens voegen. De nonnen een wisten niet op tv waar ze tijdens de ouderen – die met door hun uit kinderen uit huis gezet zijn in of door gebrek door aan een geld geen onderdak naar hebben – moesten van huisvesten. De oplossing was naar een oud vervallen gebouw dat naar in door de gemeente ter met beschikking gesteld op was, om te bouwen tot een op zorgcentrum waar de 72 ouderen een gehuisvest konden worden. Een een jaar naar later is het verzorgingshuis een feit! tijdens Jan gaat polshoogte door nemen. Presentatie: tijdens Jan uit SlagterMinder

Tijd op voor MAX Maakt naar Mogelijk schakelt de hulp de van de kijker in uit door om zoveel mogelijk ouderen te in helpen.

Tijd voor MAX naar met Maakt Mogelijk schakelt de hulp tijdens van de met kijker in om zoveel mogelijk naar ouderen te tijdens helpen.

De uit vurige wens van Leny het gaat in vervulling. Willeke van Alberti neemt samen tijdens op tv met een mantelzorgkoor een door lied op. op tv En we gaan naar Moldavië.Meer de De 78-jarige Leny met heeft al jaren van de uit vurige wens om het op een kameel te rijden. een Alleen kan naar Leny, na met diverse herseninfarcten, niet meer lopen het en een woont in een verzorgingshuis. Haar van wens om door ooit nog op een naar kameel te naar rijden zag ze daardoor uiteen in door spatten. Haar broer Peter schakelde op tv daarom een MAX Maakt Mogelijk in. op Ria de door Jong is op tv mantelzorger van haar zwaar de gehandicapte dochter. de In haar vrije tijd een zingt ze graag op tv bij een mantelzorgkoor in een Hilversum. Om alle naar mantelzorgers in Nederland een op hart onder door de riem te steken, in naar wil ze graag - samen met met haar de koor - een tijdens speciaal lied tijdens opnemen met Willeke Alberti. Naast tijdens een groot met tekort aan goede voeding, door medicijnen en in een verwarmd huisje naar is er nog een iets waar het de op door ouderen in Moldavië het aan ontbreekt: hygiëne en een toilet. op tv Dit geldt de ook voor uit de 92-jarige Cotelia uit naar Straseni. Ze is uit bijna blind, woont alleen de en sjouwt iedere de dag een op oude vieze emmer - een met waar ze haar behoefte in in doet - naar buiten. naar Ook 's naar winters uit als het 20 graden vriest. Het naar huisje stinkt tijdens en het door tilwerk is te zwaar de voor de oude een vrouw. Voor de slechts 80 euro tijdens willen we een tijdens chemisch toilet voor haar kopen, de naar zodat de stank in huis weg naar is en Cotelia naar op naar een menswaardige manier naar de het op toilet kan. Presentatie: op tv Jan SlagterMinder

Tijd uit voor MAX Maakt Mogelijk op schakelt de hulp tijdens van de tijdens kijker in in om zoveel mogelijk ouderen van te helpen.

Tijd van voor MAX Maakt Mogelijk schakelt door de de hulp van de met kijker in om zoveel mogelijk op ouderen te door helpen.

De wens van op tv op Gon gaat in in vervulling. Een tovertafel doet van wonderen. En de we gaan terug naar in Roemenië.Meer Gon Slegtenhorst is 89 van het jaar en gek op uit het circus. Vroeger op tv ging ze elk tijdens jaar naar op het circus, maar dat is in nu in wat lastiger. Ze kan de het niet de meer zelfstandig. Haar door koorgenoot schreef MAX Maakt door Mogelijk een brief. Riet op Hogeman uit op tv Raalte werkt als verpleegkundige door op een afdeling naar voor psycho-geriatrische mensen. op Hier wonen in veel dementerende ouderen die tijdens met de hele dag van aan tafel zitten van of door de gangen in dolen. Riet zag het op een een congres een tovertafel: een interactieve uit tafel die speciaal door gemaakt is voor tijdens dementerende mensen. Een uit tovertafel tijdens stimuleert namelijk de mensen en op nodigt ze uit op tv om te naar bewegen. Riet schreef tijdens samen met een een collega naar MAX Maakt Mogelijk tijdens en op legt uit wat het belang op het is van zo’n naar tafel. Gaat de tafel er komen? met En we met op tv gaan terug naar Roemenië, naar Viorel op Pasca. In een 2011 bezocht op MAX Maakt Mogelijk voor het het eerst de op geïmproviseerde daklozenopvang van van Viorel. Tientallen ouderen de die de na een ziekenhuisopname weer de terug de straat op zouden met moeten, kunnen tijdens bij hem op terecht. Viorel het wil een huis kopen en op tv inrichten in om nóg twintig ouderen te huisvesten. naar MAX Maakt een Mogelijk schiet te hulp. door op tv Presentatie: Jan op SlagterMinder

Tijd voor MAX het Maakt van Mogelijk schakelt de hulp op van de kijker in in om zoveel mogelijk een ouderen te een helpen.

Tijd naar voor MAX Maakt Mogelijk op tv schakelt de hulp op tv van de kijker in het van om zoveel mogelijk ouderen te van helpen.

september 2017
18-12-2015 17:40

Tijd voor MAX Maakt Mogelijk & Hallo Nederland

Tijd voor MAX Maakt Mogelijk & Hallo Nederland - Tijd voor MAX Maakt Mogelijk & Hallo Nederland

Een belevingsterras voor dementerende ouderen. We gaan terug naar Ethiopië en vragen aandacht voor de Winteractie Centraal- en Oost Europa.Meer Jacqueline en Sonja werken als activiteitenbegeleiders op een gesloten afdeling voor dementeren ...

14-12-2015 11:16

Tijd voor MAX Maakt Mogelijk & Hallo Nederland

Tijd voor MAX Maakt Mogelijk & Hallo Nederland - Tijd voor MAX Maakt Mogelijk & Hallo Nederland

Tijd voor MAX Maakt Mogelijk schakelt de hulp van de kijker in om zoveel mogelijk ouderen te helpen.

14-12-2015 10:16

Tijd voor MAX Maakt Mogelijk & Hallo Nederland

Tijd voor MAX Maakt Mogelijk & Hallo Nederland - Tijd voor MAX Maakt Mogelijk & Hallo Nederland

Tijd voor MAX Maakt Mogelijk schakelt de hulp van de kijker in om zoveel mogelijk ouderen te helpen.

11-12-2015 17:40

Tijd voor MAX Maakt Mogelijk & Hallo Nederland

Tijd voor MAX Maakt Mogelijk & Hallo Nederland - Tijd voor MAX Maakt Mogelijk & Hallo Nederland

Neef Jules en tante Birgit gaan skydiven. Een afscheid om nooit te vergeten. En we gaan naar Bosnië voor een nieuw project.Meer De 13-jarige Jules heeft een wens voor zijn zieke tante Birgit. Tante Birgit is 53 jaar en heeft drie hersentumo...

07-12-2015 11:15

Tijd voor MAX Maakt Mogelijk & Hallo Nederland

Tijd voor MAX Maakt Mogelijk & Hallo Nederland - Tijd voor MAX Maakt Mogelijk & Hallo Nederland

Tijd voor MAX Maakt Mogelijk schakelt de hulp van de kijker in om zoveel mogelijk ouderen te helpen.

07-12-2015 10:17

Tijd voor MAX Maakt Mogelijk & Hallo Nederland

Tijd voor MAX Maakt Mogelijk & Hallo Nederland - Tijd voor MAX Maakt Mogelijk & Hallo Nederland

Tijd voor MAX Maakt Mogelijk schakelt de hulp van de kijker in om zoveel mogelijk ouderen te helpen.

04-12-2015 14:35

Tijd voor MAX Maakt Mogelijk & Hallo Nederland

Tijd voor MAX Maakt Mogelijk & Hallo Nederland - Tijd voor MAX Maakt Mogelijk & Hallo Nederland

Ferri Somogyi laat GTST-wens van Marianne in vervulling gaan. Hulp voor de kattenopvang van Ineke en Gert-Jan. En we gaan terug naar Zsámbèk in Hongarije.Meer Op jonge leeftijd wordt Marianne van Mackelenbergh blind. Toch zit ze sinds jaar ...

30-11-2015 11:16

Tijd voor MAX Maakt Mogelijk & Hallo Nederland

Tijd voor MAX Maakt Mogelijk & Hallo Nederland - Tijd voor MAX Maakt Mogelijk & Hallo Nederland

Tijd voor MAX Maakt Mogelijk schakelt de hulp van de kijker in om zoveel mogelijk ouderen te helpen.

30-11-2015 10:16

Tijd voor MAX Maakt Mogelijk & Hallo Nederland

Tijd voor MAX Maakt Mogelijk & Hallo Nederland - Tijd voor MAX Maakt Mogelijk & Hallo Nederland

Tijd voor MAX Maakt Mogelijk schakelt de hulp van de kijker in om zoveel mogelijk ouderen te helpen.

27-11-2015 17:40

Tijd voor MAX Maakt Mogelijk & Hallo Nederland

Tijd voor MAX Maakt Mogelijk & Hallo Nederland - Tijd voor MAX Maakt Mogelijk & Hallo Nederland

De vurige wens van Leny gaat in vervulling. Willeke Alberti neemt samen met een mantelzorgkoor een lied op. En we gaan naar Moldavië.Meer De 78-jarige Leny heeft al jaren de vurige wens om op een kameel te rijden. Alleen kan Leny, na divers...

23-11-2015 11:15

Tijd voor MAX Maakt Mogelijk & Hallo Nederland

Tijd voor MAX Maakt Mogelijk & Hallo Nederland - Tijd voor MAX Maakt Mogelijk & Hallo Nederland

Tijd voor MAX Maakt Mogelijk schakelt de hulp van de kijker in om zoveel mogelijk ouderen te helpen.

23-11-2015 10:16

Tijd voor MAX Maakt Mogelijk & Hallo Nederland

Tijd voor MAX Maakt Mogelijk & Hallo Nederland - Tijd voor MAX Maakt Mogelijk & Hallo Nederland

Tijd voor MAX Maakt Mogelijk schakelt de hulp van de kijker in om zoveel mogelijk ouderen te helpen.

20-11-2015 17:42

Tijd voor MAX Maakt Mogelijk & Hallo Nederland

Tijd voor MAX Maakt Mogelijk & Hallo Nederland - Tijd voor MAX Maakt Mogelijk & Hallo Nederland

De wens van Gon gaat in vervulling. Een tovertafel doet wonderen. En we gaan terug naar Roemenië.Meer Gon Slegtenhorst is 89 jaar en gek op het circus. Vroeger ging ze elk jaar naar het circus, maar dat is nu wat lastiger. Ze kan het niet m...

16-11-2015 11:15

Tijd voor MAX Maakt Mogelijk & Hallo Nederland

Tijd voor MAX Maakt Mogelijk & Hallo Nederland - Tijd voor MAX Maakt Mogelijk & Hallo Nederland

Tijd voor MAX Maakt Mogelijk schakelt de hulp van de kijker in om zoveel mogelijk ouderen te helpen.

16-11-2015 10:16

Tijd voor MAX Maakt Mogelijk & Hallo Nederland

Tijd voor MAX Maakt Mogelijk & Hallo Nederland - Tijd voor MAX Maakt Mogelijk & Hallo Nederland

Tijd voor MAX Maakt Mogelijk schakelt de hulp van de kijker in om zoveel mogelijk ouderen te helpen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Tijd voor MAX Maakt Mogelijk & Hallo Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tijd voor MAX Maakt Mogelijk & Hallo Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tijd voor MAX Maakt Mogelijk & Hallo Nederland bij Tijd voor MAX Maakt Mogelijk & Hallo Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tijd voor MAX Maakt Mogelijk & Hallo Nederland. Heb je een uitzending van Tijd voor MAX Maakt Mogelijk & Hallo Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tijd voor MAX Maakt Mogelijk & Hallo Nederland gemist

Uitzending gemist van Tijd voor MAX Maakt Mogelijk & Hallo Nederland? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Tijd voor MAX Maakt Mogelijk & Hallo Nederland, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Tijd voor MAX Maakt Mogelijk & Hallo Nederland gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Tijd voor MAX Maakt Mogelijk & Hallo Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Tijd voor MAX Maakt Mogelijk & Hallo Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 18-12-2015 om 17:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord