Programma gemist?

In het de laatste aflevering van Happy in uit Valley brengen Catherine door en Shaf een bezoekje aan door Alison en Daryl, uit maar eenmaal ze op tijdens de tijdens boerderij gearriveerd zijn, treffen het ze er met een dramatisch op tafereel aan. Alison ligt op de op eettafel en met zit onder het bloed. van Catherine tijdens vermoedt meteen tijdens een overdosis. Intussen beginnen van Andy en tijdens Jodie te vermoeden dat Vicky Fleming door op is vermoord door iemand van het door team. een John beseft dat zijn dagen in geteld zijn het en neemt drastische het maatregelen om de gevolgen met van zijn op tv daden te naar vermijden.

Catherine houdt Ann door in het tijdens oog terwijl Clare's zorgen het naar Neil uitgaan. op tv Als de tijdens moordzaken opgelost op tv lijken durft John tijdelijk van rustig adem op te halen. Frances de is nabij, maar Daniel doet het een door ontdekking. Catherine houdt Ann op tv in met het oog, terwijl Clare's met zorgen naar Neil uitgaan. John naar durft weer op tv rustig naar adem te halen als alle moorden de aan Sean worden met toegeschreven. het Johns opluchting blijkt op echter van korte een duur. Frances komt steeds uit dichterbij, door maar Daniel doet een opvallende tijdens ontdekking. tijdens Wanneer Daryl een bekentenis doet, hoeft door in Alison niet lang na te met denken over door een oplossing.

september 2020
11-02-2017 22:35

Slot: Happy Valley

Happy Valley - Happy valley

In de laatste aflevering van Happy Valley brengen Catherine en Shaf een bezoekje aan Alison en Daryl, maar eenmaal ze op de boerderij gearriveerd zijn, treffen ze er een dramatisch tafereel aan. Alison ligt op de eettafel en zit onder het b...

04-02-2017 22:35

Happy valley

Happy Valley - Happy valley

Catherine houdt Ann in het oog terwijl Clare's zorgen naar Neil uitgaan. Als de moordzaken opgelost lijken durft John tijdelijk rustig adem te halen. Frances is nabij, maar Daniel doet een ontdekking. Catherine houdt Ann in het oog, terwijl...

Happy Valley gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Happy Valley de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Happy Valley bij Happy Valley liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Happy Valley. Heb je een uitzending van Happy Valley gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Happy Valley gemist

Uitzending gemist van Happy Valley? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Happy Valley, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Happy Valley gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Happy Valley? Hier kun je alle uitzendingen van Happy Valley kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 11-02-2017 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!