Programma gemist?

In een de laatste op tv aflevering van Happy Valley brengen Catherine op en op Shaf een bezoekje op aan Alison en Daryl, maar de eenmaal ze op de van de boerderij gearriveerd zijn, treffen naar ze de er een dramatisch een tafereel aan. Alison ligt op door de in eettafel en zit onder op tv het bloed. Catherine vermoedt in meteen een overdosis. uit Intussen op beginnen Andy en het Jodie te vermoeden op tv dat Vicky Fleming is van vermoord door iemand het van het team. John beseft op tv uit dat zijn dagen geteld zijn de en neemt drastische tijdens maatregelen om het de gevolgen van zijn daden het te op tv vermijden.

Catherine naar houdt Ann in het oog uit op terwijl Clare's zorgen naar Neil uitgaan. op tv Als de moordzaken het opgelost lijken durft de een John tijdelijk rustig adem op tv te halen. met Frances is nabij, maar Daniel tijdens doet een ontdekking. Catherine de houdt op Ann in het oog, terwijl een met Clare's zorgen naar Neil uitgaan. John het durft op weer rustig op tv adem te halen als alle moorden een aan Sean in worden toegeschreven. Johns opluchting met blijkt echter van met een korte duur. Frances komt steeds dichterbij, op door maar Daniel doet een opvallende een ontdekking. Wanneer Daryl een in bekentenis uit doet, hoeft Alison op tv niet lang na te op denken over een het oplossing.

mei 2020
11-02-2017 22:35

Slot: Happy Valley

Happy Valley - Happy valley

In de laatste aflevering van Happy Valley brengen Catherine en Shaf een bezoekje aan Alison en Daryl, maar eenmaal ze op de boerderij gearriveerd zijn, treffen ze er een dramatisch tafereel aan. Alison ligt op de eettafel en zit onder het b...

04-02-2017 22:35

Happy valley

Happy Valley - Happy valley

Catherine houdt Ann in het oog terwijl Clare's zorgen naar Neil uitgaan. Als de moordzaken opgelost lijken durft John tijdelijk rustig adem te halen. Frances is nabij, maar Daniel doet een ontdekking. Catherine houdt Ann in het oog, terwijl...

Happy Valley gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Happy Valley de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Happy Valley bij Happy Valley liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Happy Valley. Heb je een uitzending van Happy Valley gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Happy Valley gemist

Uitzending gemist van Happy Valley? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Happy Valley, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Happy Valley gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Happy Valley? Hier kun je alle uitzendingen van Happy Valley kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 11-02-2017 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!