Programma gemist?

In de uit laatste aflevering van het Happy op Valley brengen Catherine uit en Shaf een bezoekje aan op tv Alison het en Daryl, maar eenmaal uit ze op de op tv boerderij gearriveerd zijn, het treffen ze van er een dramatisch tafereel aan. door Alison ligt door op de eettafel en het zit onder het in bloed. Catherine vermoedt meteen van een overdosis. Intussen op tv beginnen de Andy en Jodie te het vermoeden dat Vicky door Fleming de is vermoord door iemand van het van team. door John beseft dat zijn dagen door een geteld zijn en neemt door drastische maatregelen om de met gevolgen van zijn in daden te in vermijden.

Catherine in houdt Ann in het op tv oog terwijl Clare's door zorgen naar in Neil uitgaan. Als de uit moordzaken naar opgelost lijken durft van John tijdelijk rustig adem tijdens te halen. Frances is nabij, van maar Daniel de doet een ontdekking. Catherine door houdt Ann in in het op oog, terwijl Clare's zorgen naar van Neil uitgaan. John naar met durft weer rustig adem met te halen in als alle moorden aan Sean worden het toegeschreven. Johns in opluchting blijkt echter van door korte duur. naar Frances komt steeds dichterbij, een maar Daniel doet door van een opvallende ontdekking. Wanneer Daryl tijdens een bekentenis doet, een hoeft in Alison niet lang na te met denken over een naar oplossing.

januari 2021
11-02-2017 22:35

Slot: Happy Valley

Happy Valley - Happy valley

In de laatste aflevering van Happy Valley brengen Catherine en Shaf een bezoekje aan Alison en Daryl, maar eenmaal ze op de boerderij gearriveerd zijn, treffen ze er een dramatisch tafereel aan. Alison ligt op de eettafel en zit onder het b...

04-02-2017 22:35

Happy valley

Happy Valley - Happy valley

Catherine houdt Ann in het oog terwijl Clare's zorgen naar Neil uitgaan. Als de moordzaken opgelost lijken durft John tijdelijk rustig adem te halen. Frances is nabij, maar Daniel doet een ontdekking. Catherine houdt Ann in het oog, terwijl...

Happy Valley gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Happy Valley de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Happy Valley bij Happy Valley liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Happy Valley. Heb je een uitzending van Happy Valley gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Happy Valley gemist

Uitzending gemist van Happy Valley? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Happy Valley, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Happy Valley gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Happy Valley? Hier kun je alle uitzendingen van Happy Valley kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 11-02-2017 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!