Programma gemist?

In de uit laatste aflevering van van Happy uit Valley brengen Catherine en Shaf een van bezoekje aan door Alison en Daryl, in maar eenmaal van ze op in de boerderij gearriveerd zijn, treffen ze met naar er een dramatisch de tafereel aan. Alison ligt op de tijdens eettafel en naar zit op onder het bloed. op Catherine vermoedt meteen een van overdosis. Intussen beginnen Andy het en Jodie te vermoeden naar dat Vicky met Fleming op tv is vermoord door iemand van met het team. John beseft met dat zijn dagen de geteld zijn het en neemt drastische op maatregelen om de gevolgen met van een zijn daden te op tv vermijden.

Catherine houdt Ann naar in het tijdens oog terwijl Clare's het zorgen naar naar Neil uitgaan. Als een de moordzaken door opgelost lijken durft John tijdens tijdelijk rustig adem door te halen. Frances tijdens is nabij, maar Daniel een doet een ontdekking. Catherine op tv houdt door Ann in het oog, terwijl op tv Clare's zorgen in naar Neil uitgaan. uit John durft weer rustig uit adem in te halen door als alle moorden aan van Sean worden een toegeschreven. Johns opluchting blijkt echter het van korte duur. de Frances de komt steeds dichterbij, maar Daniel door doet een opvallende een ontdekking. Wanneer Daryl een de bekentenis doet, in hoeft Alison het niet lang na te door denken over een naar oplossing.

oktober 2019
11-02-2017 22:35

Slot: Happy Valley

Happy Valley - Happy valley

In de laatste aflevering van Happy Valley brengen Catherine en Shaf een bezoekje aan Alison en Daryl, maar eenmaal ze op de boerderij gearriveerd zijn, treffen ze er een dramatisch tafereel aan. Alison ligt op de eettafel en zit onder het b...

04-02-2017 22:35

Happy valley

Happy Valley - Happy valley

Catherine houdt Ann in het oog terwijl Clare's zorgen naar Neil uitgaan. Als de moordzaken opgelost lijken durft John tijdelijk rustig adem te halen. Frances is nabij, maar Daniel doet een ontdekking. Catherine houdt Ann in het oog, terwijl...

Happy Valley gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Happy Valley de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Happy Valley bij Happy Valley liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Happy Valley. Heb je een uitzending van Happy Valley gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Happy Valley gemist

Uitzending gemist van Happy Valley? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Happy Valley, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Happy Valley gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Happy Valley? Hier kun je alle uitzendingen van Happy Valley kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 11-02-2017 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!