Programma gemist?

In door de laatste de aflevering van Happy een Valley brengen Catherine en Shaf op tv een bezoekje tijdens aan Alison en Daryl, in maar eenmaal ze op in de boerderij gearriveerd tijdens in zijn, treffen ze in er een dramatisch tafereel aan. op Alison ligt een op de eettafel en door zit onder het een bloed. Catherine in vermoedt meteen een de overdosis. Intussen beginnen Andy en op tv Jodie te op tv vermoeden het dat Vicky Fleming is tijdens vermoord door iemand van het met team. John beseft met dat zijn dagen uit geteld zijn op en neemt op drastische maatregelen om de gevolgen uit van de zijn daden op te vermijden.

Catherine houdt uit Ann de in het oog terwijl Clare's zorgen tijdens naar op Neil uitgaan. Als de door moordzaken opgelost lijken durft in John tijdelijk rustig de adem op tv te halen. Frances is nabij, de op tv maar Daniel doet door een ontdekking. Catherine houdt Ann op tv in het op oog, terwijl Clare's zorgen naar met Neil op tv uitgaan. John durft weer rustig uit adem met te halen als alle moorden een aan Sean op tv worden op toegeschreven. Johns opluchting blijkt naar echter van korte duur. op tv Frances komt steeds dichterbij, in maar naar Daniel doet een opvallende ontdekking. de Wanneer op Daryl een de bekentenis doet, hoeft Alison niet tijdens lang in na te denken door over een oplossing.

mei 2021
11-02-2017 22:35

Slot: Happy Valley

Happy Valley - Happy valley

In de laatste aflevering van Happy Valley brengen Catherine en Shaf een bezoekje aan Alison en Daryl, maar eenmaal ze op de boerderij gearriveerd zijn, treffen ze er een dramatisch tafereel aan. Alison ligt op de eettafel en zit onder het b...

04-02-2017 22:35

Happy valley

Happy Valley - Happy valley

Catherine houdt Ann in het oog terwijl Clare's zorgen naar Neil uitgaan. Als de moordzaken opgelost lijken durft John tijdelijk rustig adem te halen. Frances is nabij, maar Daniel doet een ontdekking. Catherine houdt Ann in het oog, terwijl...

Happy Valley gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Happy Valley de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Happy Valley bij Happy Valley liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Happy Valley. Heb je een uitzending van Happy Valley gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Happy Valley gemist

Uitzending gemist van Happy Valley? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Happy Valley, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Happy Valley gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Happy Valley? Hier kun je alle uitzendingen van Happy Valley kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 11-02-2017 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!