Programma gemist?

In de naar laatste aflevering van Happy in Valley brengen tijdens Catherine een en Shaf een bezoekje aan op tv Alison en op tv Daryl, maar een eenmaal ze op de boerderij tijdens gearriveerd zijn, treffen van ze er een tijdens dramatisch tafereel aan. Alison in ligt het op de eettafel de en zit onder van het bloed. door Catherine vermoedt meteen een overdosis. Intussen naar beginnen tijdens Andy en op Jodie te vermoeden dat Vicky Fleming met is naar vermoord door tijdens iemand van het tijdens team. John beseft dat zijn dagen het in geteld zijn en neemt drastische het maatregelen op om de gevolgen in van zijn daden te in vermijden.

Catherine houdt het Ann in het een oog terwijl Clare's op zorgen naar Neil tijdens uitgaan. Als de van moordzaken opgelost lijken het durft John tijdelijk in rustig adem te met halen. Frances is nabij, met maar van Daniel doet een met ontdekking. Catherine houdt Ann in uit uit het oog, terwijl Clare's tijdens zorgen naar tijdens Neil uitgaan. John durft het weer rustig in adem te halen als van alle moorden aan met Sean worden toegeschreven. Johns opluchting de uit blijkt echter van korte duur. Frances van komt steeds uit dichterbij, maar naar Daniel doet een opvallende ontdekking. de Wanneer het Daryl een bekentenis doet, hoeft in Alison niet lang naar na te denken door over een van oplossing.

juli 2021
11-02-2017 22:35

Slot: Happy Valley

Happy Valley - Happy valley

In de laatste aflevering van Happy Valley brengen Catherine en Shaf een bezoekje aan Alison en Daryl, maar eenmaal ze op de boerderij gearriveerd zijn, treffen ze er een dramatisch tafereel aan. Alison ligt op de eettafel en zit onder het b...

04-02-2017 22:35

Happy valley

Happy Valley - Happy valley

Catherine houdt Ann in het oog terwijl Clare's zorgen naar Neil uitgaan. Als de moordzaken opgelost lijken durft John tijdelijk rustig adem te halen. Frances is nabij, maar Daniel doet een ontdekking. Catherine houdt Ann in het oog, terwijl...

Happy Valley gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Happy Valley de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Happy Valley bij Happy Valley liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Happy Valley. Heb je een uitzending van Happy Valley gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Happy Valley gemist

Uitzending gemist van Happy Valley? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Happy Valley, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Happy Valley gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Happy Valley? Hier kun je alle uitzendingen van Happy Valley kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 11-02-2017 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!