Programma gemist?

In de de laatste aflevering van Happy uit Valley brengen tijdens Catherine van en Shaf een op tv bezoekje aan Alison en Daryl, maar met het eenmaal ze op het de boerderij gearriveerd zijn, uit treffen ze er een dramatisch uit tafereel aan. tijdens Alison ligt op op de met eettafel en zit door onder het bloed. Catherine vermoedt meteen in een overdosis. Intussen tijdens beginnen in Andy en Jodie te uit vermoeden op dat Vicky Fleming is in vermoord door iemand tijdens van het team. John beseft de dat zijn het dagen geteld van zijn en in neemt drastische maatregelen om de gevolgen van tijdens van zijn daden te door vermijden.

Catherine houdt Ann naar in het oog door terwijl Clare's op tv zorgen naar Neil uitgaan. het Als de moordzaken uit opgelost het lijken durft John van tijdelijk rustig adem te halen. door Frances is op tv nabij, door maar Daniel doet een ontdekking. het Catherine houdt Ann de in het met oog, terwijl Clare's een zorgen naar Neil op tv uitgaan. John durft weer tijdens rustig met adem te halen als alle moorden op door aan Sean worden toegeschreven. tijdens Johns opluchting de blijkt echter van tijdens korte duur. Frances komt steeds een dichterbij, maar op Daniel doet een de opvallende ontdekking. met Wanneer Daryl een naar bekentenis doet, hoeft op Alison niet lang na te denken uit tijdens over een oplossing.

juni 2021
11-02-2017 22:35

Slot: Happy Valley

Happy Valley - Happy valley

In de laatste aflevering van Happy Valley brengen Catherine en Shaf een bezoekje aan Alison en Daryl, maar eenmaal ze op de boerderij gearriveerd zijn, treffen ze er een dramatisch tafereel aan. Alison ligt op de eettafel en zit onder het b...

04-02-2017 22:35

Happy valley

Happy Valley - Happy valley

Catherine houdt Ann in het oog terwijl Clare's zorgen naar Neil uitgaan. Als de moordzaken opgelost lijken durft John tijdelijk rustig adem te halen. Frances is nabij, maar Daniel doet een ontdekking. Catherine houdt Ann in het oog, terwijl...

Happy Valley gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Happy Valley de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Happy Valley bij Happy Valley liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Happy Valley. Heb je een uitzending van Happy Valley gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Happy Valley gemist

Uitzending gemist van Happy Valley? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Happy Valley, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Happy Valley gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Happy Valley? Hier kun je alle uitzendingen van Happy Valley kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 11-02-2017 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!