Programma gemist?

Sanne tijdens is in Portugal uit om een project met met schitterende luxewoningen met te bekijken in aan een golfbaan valkbij het door plaatsje in Loulé. Uiteraard proeft op tv ze daar ook de lokale op gerechten en verder bezoekt een ze een op van de mooiste van dorpjes van de naar Algarve. uit Het presentatieduo gaat van deze week weer proefslapen in een de vakantiehuis van in de Belgische Ardennen. door Deze week betreft tijdens het naar een kasteelachtige villa met prachtige tuinen naar en een door goed verstopte wijnkelder. in Het wintersportseizoen zit er in weer een aan te komen dus het is Arno de komende op tv zes op tv weken te vinden in met het met Salzburgerland.

Arno tijdens vervolgt zijn bezichtigingsreis langs de tijdens Spaanse naar Costa Blanca. op tv Sanne gaat op haar de beurt naar Ossenzijl. het Daar zijn het verschillende recreatiewoningen aan het het water te koop waar het je een eigen het sloepje bij krijgt. een Vervolgens is door het presentatieduo met te vinden in door de Belgische Ardennen, waar ze door verblijven in een vakantiehuis een voor de twaalf personen in de de regio op tv Paliseul. Op de Second Home van Beurs informeert de Sanne naar de mogelijkheden op tv van een vakantiewoning in op het de Veluwe.

Informatief woon- en in lifestyleprogramma waarin Sanne door uit Heijen en Arno uit Raymakers de halve het wereld rondreizen om van andere manieren van wonen op en leven te in onderzoeken.

Allereerst belanden op we in het Spanje, waar Arno van een bezichtigingsreis maakt langs van de Costa de Blanca. Zijn tijdens eerste doel is een de regio rondom in het stadje Orihuela, uit bekend om zijn tientallen tijdens golf- en countryclubs. een Sanne gaat in eigen naar land uit op pad. In Sneek bezoekt ze het door een vakantiepark dat meedoet op tv aan de trend van de het van laatste jaren: verouderde op terreinen en opstallen renoveren van en omtoveren tot uit schitterende paradijsjes voor tweede met woningen. Uiteraard testen naar de twee ook weer tijdens prachtige in vakantiehuizen in tijdens de Ardennen.

Allereerst de belanden we in Spanje, in waar Arno een van bezichtigingsreis maakt langs door de Costa Blanca. tijdens Zijn de eerste doel is de regio rondom tijdens door het stadje Orihuela, in bekend om zijn uit tientallen golf- en countryclubs. uit Sanne gaat in eigen land op tv op pad. door In Sneek bezoekt door ze een vakantiepark door dat meedoet aan de met trend in van de met laatste jaren: verouderde terreinen door en opstallen met renoveren en omtoveren naar tot schitterende paradijsjes voor tweede van woningen. Uiteraard testen een de twee ook weer uit door prachtige vakantiehuizen in de van Ardennen.

Zweden, land van het rust, ruimte en uit op tv puurheid. Sanne en Arno brengen allereerst het een bezoek aan de Talberg, een een plaatsje op op tv zo'n drie uur rijden van met met Stockholm. Nederlander Han op tv van Nordqvist bouwt hier van aan het met Siljan-meer prachtige vakantiehuizen. een Daarna vliegt Arno naar Oostenrijk tijdens om alles naar te weten te komen over de een all-in-resort in op tv het de buurt van Kitzbühel. Op in de Second Home Beurs een ontdekt van Sanne nieuwe mogelijkheden aan de op tv met Costa Blanca en het in Portugal en Arno de over leuke vakantiewoningen in door het een Turkse Bodrum.

Sanne en Arno op worden in in de Ardennen ondergebracht tijdens in een heerlijk wellnesshuis de van waaruit de ze uit ook nog een op bierbrouwerij bezoeken. Vervolgens gaan we tijdens naar Oostenrijk, dat nog met altijd op de naar op derde plaats staat als land op tv waar Nederlanders met een vakantiehuis zouden willen de hebben. de Het duo onderzoekt nieuwe in mogelijkheden in Hinterglemm. op In het kader van tijdens overnachten op unieke een plekken, bezoekt Sanne door onder meer een prachtig door landgoed tijdens in Leusden. een En op de Second Home door Beurs verdiept Arno zich van in naar de mogelijkheden voor een tweede tijdens huis in een Duitsland, Spanje en tijdens Turkije.

Sanne en Arno van starten hun door zoektocht naar met unieke vakantiehuizen opnieuw in een België. Ze bezoeken uit daar een met heuse kasteelvilla op een enorm het naar landgoed aan een met rivier. Terug in eigen land gaan op ze langs door op een van panoramacamping met recreatiewoningen een in Limburg. Op met de Second van Home Beurs verdiept Arno zich de in de mogelijkheden aan de de Costa tijdens Blanca, terwijl Sanne op de mogelijkheden met op de Veluwe uitpluist. uit Verder verdiept Sanne zich door ook nog op in het uit duurzaam inrichten uit van een woning op voor de verhuur.

Sanne naar en Arno testen opnieuw een op tv sfeervol vakantiehuis de in de Belgische het Ardennen. Ze maken op ook nog even tijdens een uitstapje per uit E-step, hét ideale vervoermiddel een in de deze groene van omgeving. In het Zuid-Hollandse Reeuwijk een gaat Sanne bij op tv Landalpark De naar Reeuwijkse Plassen de mogelijkheden van bekijken met voor de aankoop en verhuur op van een het recreatiewoning. In Marokko trekt op tv Sanne mee met op tv een camperkaravaan en uit op de Second de Home Beurs horen we op meer over de het mogelijkheden op van een vakantiehuis aan op tv de Costa op tv Blanca.

Sanne de en Arno zijn in onderweg van Fieberbrunn een naar Ladis van om een bezoek met te brengen aan de een projectsite van in een nieuw resort. Vanzelfsprekend worden de eerst de tijdens pistes uitgeprobeerd een door ons dynamische duo. op Voor de op tv derde week op rij gaan van we ook van weer vakantiehuizen testen in de naar Belgische naar Ardennen. Dit keer in Malmedy. naar Sanne is al tijdens vooruit gereisd in om een oude leerlooierij, met die tot luxe uit vakantievilla is met omgebouwd, te betrekken. uit Arno sluit later aan in en tijdens duikt meteen het in de hottub. En op de door naar Second Home Beurs tijdens komt Arno nog meer het te weten over vakantiehuizen in uit op tv Oostenrijk.

Sanne op tv en Arno zoeken naar uit wat is er in allemaal te koop is door op de tweedehuizenmarkt. tijdens Ze met beginnen in het door Oostenrijkse Salzburgerland, waar een naar schitterend resort is gebouwd. door In Nederland bezoekt uit Sanne met specialist met Aad op van Vakantiemakelaar naar het park Waterstaete het Ossenzijl. In de Ardennen op en omgeving toeren Sanne door en in Arno zes weken rond om de van tijdens meest unieke vakantiehuizen een 'uit te proberen'. van En op de Second Home een Beurzen het in Maastricht en Utrecht gaan ze de tijdens langs bij projectontwikkelaars en uit makelaars die actief zijn in van het Portugal, Spanje en van Zwitserland.

Sanne uit en Arno van starten in het Oostenrijkse op Fieberbrunn waar op tv een nieuw 'fine living een resort' van door Vaya Projects wordt bezocht. Het op duo met verkent de omgeving en uit gaat ook de op tv piste op. Vervolgens wordt uit koers gezet met naar het noordelijke deel tijdens van de in Spaanse Costa Blanca. Sanne naar hoort daar hoe het van is het om in Spanje uit te leven en te wonen. op tv In de in Belgische Ardennen uit worden Arno en Sanne op ondergebracht uit in een vakantievilla vol verrassingen. En uit op naar de Second Home Beurs een komt Arno bij de het in Vakantiemakelaar meer te weten over het de aanschaf uit van vakantiewoningen.

Arno een en Sanne zijn opnieuw in op tv het Zweedse Tällberg. een op tv Ze maken daar een onder meer een huskytocht, van bezoeken het het huis van de Nederlandse op tv Ted en Josephine op en eten in een tijdens typisch Zweedse blokhut. Daarna met verruilt Sanne de een warmte van het tijdens open vuur voor uit die van de op Costa del van Sol. het Ze bezoekt onder meer een een penthouse aan de van kust en een villa in landinwaarts. Verder op tv brengen door Sanne en Arno met opnieuw een bezoek aan tijdens de Second Home Beurs, door waar Arno meer de te weten komt over de gelukkig worden met in de Florida.

Zweden, op tv land van rust, ruimte van en puurheid. Sanne op tv en Arno brengen een allereerst een een bezoek aan door Talberg, een plaatsje op met zo´n drie uur rijden op van Stockholm. Nederlander Han uit van Nordqvist bouwt een hier aan naar het Siljan-meer tijdens prachtige vakantiehuizen. Daarna vliegt op tv Arno naar naar Oostenrijk om alles te weten in te komen over uit een de all-in-resort in uit de buurt van Kitzbühel. het Op de Second Home Beurs van ontdekt Sanne nieuwe naar naar mogelijkheden aan de in Costa Blanca en in Portugal en naar Arno uit over leuke vakantiewoningen in door het Turkse in Bodrum.

Sanne en Arno uit worden in in de Ardennen een ondergebracht in een heerlijk wellnesshuis van van uit waaruit ze ook nog een uit bierbrouwerij bezoeken. naar Vervolgens gaan we een naar Oostenrijk, dat nog door altijd op de naar derde het plaats staat als land waar uit met Nederlanders een vakantiehuis zouden willen op hebben. Het de duo onderzoekt nieuwe mogelijkheden door in Hinterglemm. In het uit uit kader van overnachten op unieke plekken, van bezoekt met Sanne onder meer een prachtig tijdens landgoed in tijdens Leusden. En op de op Second Home naar Beurs verdiept Arno zich van het in de mogelijkheden voor een naar tweede op huis in Duitsland, op Spanje en Turkije.

september 2019
15-09-2019 17:27

Afl. 3

Way Of Living - Afl. 3

Sanne is in Portugal om een project met schitterende luxewoningen te bekijken aan een golfbaan valkbij het plaatsje Loulé. Uiteraard proeft ze daar ook de lokale gerechten en verder bezoekt ze een van de mooiste dorpjes van de Algarve. Het ...

14-09-2019 12:01

Afl. 2

Way Of Living - Afl. 2

Arno vervolgt zijn bezichtigingsreis langs de Spaanse Costa Blanca. Sanne gaat op haar beurt naar Ossenzijl. Daar zijn verschillende recreatiewoningen aan het water te koop waar je een eigen sloepje bij krijgt. Vervolgens is het presentatie...

08-09-2019 17:27

Afl. 2

Way Of Living - Afl. 2

Informatief woon- en lifestyleprogramma waarin Sanne Heijen en Arno Raymakers de halve wereld rondreizen om andere manieren van wonen en leven te onderzoeken.

07-09-2019 12:00

Afl. 1

Way Of Living - Afl. 1

Allereerst belanden we in Spanje, waar Arno een bezichtigingsreis maakt langs de Costa Blanca. Zijn eerste doel is de regio rondom het stadje Orihuela, bekend om zijn tientallen golf- en countryclubs. Sanne gaat in eigen land op pad. In Sne...

01-09-2019 17:27

Afl. 1

Way Of Living - Afl. 1

Allereerst belanden we in Spanje, waar Arno een bezichtigingsreis maakt langs de Costa Blanca. Zijn eerste doel is de regio rondom het stadje Orihuela, bekend om zijn tientallen golf- en countryclubs. Sanne gaat in eigen land op pad. In Sne...

25-08-2019 17:01

Afl. 7

Way Of Living - Afl. 7

Zweden, land van rust, ruimte en puurheid. Sanne en Arno brengen allereerst een bezoek aan Talberg, een plaatsje op zo'n drie uur rijden van Stockholm. Nederlander Han van Nordqvist bouwt hier aan het Siljan-meer prachtige vakantiehuizen. D...

18-08-2019 17:00

Afl. 6

Way Of Living - Afl. 6

Sanne en Arno worden in de Ardennen ondergebracht in een heerlijk wellnesshuis van waaruit ze ook nog een bierbrouwerij bezoeken. Vervolgens gaan we naar Oostenrijk, dat nog altijd op de derde plaats staat als land waar Nederlanders een vak...

11-08-2019 17:05

Afl. 5

Way Of Living - Afl. 5

Sanne en Arno starten hun zoektocht naar unieke vakantiehuizen opnieuw in België. Ze bezoeken daar een heuse kasteelvilla op een enorm landgoed aan een rivier. Terug in eigen land gaan ze langs op een panoramacamping met recreatiewoningen i...

04-08-2019 17:01

Afl. 4

Way Of Living - Afl. 4

Sanne en Arno testen opnieuw een sfeervol vakantiehuis in de Belgische Ardennen. Ze maken ook nog even een uitstapje per E-step, hét ideale vervoermiddel in deze groene omgeving. In het Zuid-Hollandse Reeuwijk gaat Sanne bij Landalpark De R...

28-07-2019 17:05

Afl. 3

Way Of Living - Afl. 3

Sanne en Arno zijn onderweg van Fieberbrunn naar Ladis om een bezoek te brengen aan de projectsite van een nieuw resort. Vanzelfsprekend worden eerst de pistes uitgeprobeerd door ons dynamische duo. Voor de derde week op rij gaan we ook wee...

21-07-2019 17:01

Afl. 2

Way Of Living - Afl. 2

Sanne en Arno zoeken uit wat is er allemaal te koop is op de tweedehuizenmarkt. Ze beginnen in het Oostenrijkse Salzburgerland, waar een schitterend resort is gebouwd. In Nederland bezoekt Sanne met specialist Aad van Vakantiemakelaar het p...

07-07-2019 16:58

Afl. 1

Way Of Living - Afl. 1

Sanne en Arno starten in het Oostenrijkse Fieberbrunn waar een nieuw 'fine living resort' van Vaya Projects wordt bezocht. Het duo verkent de omgeving en gaat ook de piste op. Vervolgens wordt koers gezet naar het noordelijke deel van de Sp...

15-06-2019 12:35

Afl. 8

Way Of Living - Afl. 8

Arno en Sanne zijn opnieuw in het Zweedse Tällberg. Ze maken daar onder meer een huskytocht, bezoeken het huis van de Nederlandse Ted en Josephine en eten in een typisch Zweedse blokhut. Daarna verruilt Sanne de warmte van het open vuur voo...

08-06-2019 12:24

Afl. 7

Way Of Living - Afl. 7

Zweden, land van rust, ruimte en puurheid. Sanne en Arno brengen allereerst een bezoek aan Talberg, een plaatsje op zo´n drie uur rijden van Stockholm. Nederlander Han van Nordqvist bouwt hier aan het Siljan-meer prachtige vakantiehuizen. D...

01-06-2019 12:29

Afl. 6

Way Of Living - Afl. 6

Sanne en Arno worden in de Ardennen ondergebracht in een heerlijk wellnesshuis van waaruit ze ook nog een bierbrouwerij bezoeken. Vervolgens gaan we naar Oostenrijk, dat nog altijd op de derde plaats staat als land waar Nederlanders een vak...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Way Of Living gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Way Of Living de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Way Of Living bij Way Of Living liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Way Of Living. Heb je een uitzending van Way Of Living gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Way Of Living gemist

Informatief programma waarin Sanne Heijen en Arno Raymakers de hele wereld over reizen om, gewapend met een koffer vol kopers- en kijkersvragen, antwoorden te vinden om een ultieme droom werkelijkheid te laten worden: het kopen van een eigen vakantiehuis of tweede woning in binnen- of buitenland. Diverse facetten in het traject 'van dromen tot kopen' komen aan bod.

Uitzending gemist van Way Of Living? Hier kun je alle uitzendingen van Way Of Living kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 109
  • Laatste uitzending op 15-09-2019 om 17:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord