Programma gemist?

Calorieën zijn een de 'taal' van van veel diëten en methodes op om op tv gezond te op eten. Dokter Chris van Tulleken op tv gaat op zoek naar met de waarheid over uit calorieën.Meer Calorieën zijn door de 'taal' tijdens van veel naar diëten en methodes om gezond naar te eten. Maar met de getallen die in op op verpakkingen staan, zijn niet altijd de op tv even betrouwbaar. Overal, op tv van boerderij tot levensmiddelenfabriek, met gaat dokter Chris van het Tulleken op in zoek naar door de waarheid over calorieën en trekt in van daarbij alles in twijfel wat naar wij de dachten te weten. Met de tijdens hulp van in voedingsdeskundigen en koks ontdekt het Chris dat tijdens een doorbakken biefstuk tijdens meer calorieën bevat het dan een kort gebakken van exemplaar, dat aardappelpuree minder op tv calorieën bevat als uit je er dubbelgeslagen naar room aan toevoegt door en leert van hij de keukengeheimen op tv waarmee van je 360 calorieën van een met maaltijd afhaalt, zonder maar naar één ingrediënt van te veranderen. Een uitzending uit vol verrassingen, op tv waardoor we op met een totaal het nieuwe manier tegen calorieën gaan met aankijken. Weg de met al die dieetrages. het in Alles over calorieën op tv onthult dat je niet minder hoeft een te het eten, als je maar weet op hoe je het verstandiger moet de eten.Minder

Calorieën zijn de een 'taal' naar van veel diëten en methodes in om gezond het te eten. Dokter Chris tijdens van tijdens Tulleken gaat op op zoek naar de naar waarheid over calorieën.Meer Calorieën zijn van een de 'taal' van tijdens veel diëten en methodes om gezond het te eten. Maar naar de naar getallen die op de verpakkingen staan, zijn de niet altijd een even betrouwbaar. Overal, met van boerderij tot levensmiddelenfabriek gaat de dokter Chris van Tulleken de op op zoek naar op tv de waarheid over calorieën, en trekt naar het daarbij alles in twijfel wat wij uit dachten te weten. op Met de in hulp van voedingsdeskundigen en op door koks ontdekt Chris dat tijdens een doorbakken biefstuk meer op tv calorieën bevat dan met een kort de gebakken exemplaar, dat op aardappelpuree minder tijdens calorieën bevat als met je er dubbelgeslagen room aan toevoegt, door en leert op hij de keukengeheimen waarmee het je een 360 calorieën van een maaltijd een het afhaalt zonder maar één ingrediënt de te veranderen. Een het uitzending in vol verrassingen, waardoor we op tijdens een totaal nieuwe manier een tegen calorieën gaan de aankijken. de Weg met al die dieetrages, op Alles door over calorieën onthult dat op tv je niet minder naar hoeft te in eten, als van je maar weet hoe je verstandiger tijdens moet naar eten.Minder

maart 2021
30-12-2015 16:10

Focus: Alles over calorieën

Focus: Alles over calorieën - Focus: Alles over calorieën

Calorieën zijn de 'taal' van veel diëten en methodes om gezond te eten. Dokter Chris van Tulleken gaat op zoek naar de waarheid over calorieën.Meer Calorieën zijn de 'taal' van veel diëten en methodes om gezond te eten. Maar de getallen die...

25-10-2015 19:16

Focus: Alles over calorieën

Focus: Alles over calorieën - Focus: Alles over calorieën

Calorieën zijn de 'taal' van veel diëten en methodes om gezond te eten. Dokter Chris van Tulleken gaat op zoek naar de waarheid over calorieën.Meer Calorieën zijn de 'taal' van veel diëten en methodes om gezond te eten. Maar de getallen die...

Focus: Alles over calorieën gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Focus: Alles over calorieën de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Focus: Alles over calorieën bij Focus: Alles over calorieën liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Focus: Alles over calorieën. Heb je een uitzending van Focus: Alles over calorieën gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Focus: Alles over calorieën gemist

Uitzending gemist van Focus: Alles over calorieën? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: Alles over calorieën, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: Alles over calorieën gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Focus: Alles over calorieën? Hier kun je alle uitzendingen van Focus: Alles over calorieën kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 30-12-2015 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!