Programma gemist?

Calorieën de zijn de 'taal' van op veel diëten een en methodes om gezond te het naar eten. Dokter Chris de van Tulleken gaat op uit zoek naar uit de waarheid over calorieën.Meer met Calorieën zijn de een 'taal' van veel diëten en een methodes om naar gezond te eten. op tv Maar de getallen naar die op verpakkingen staan, in zijn niet altijd de even betrouwbaar. Overal, een van boerderij naar tot levensmiddelenfabriek, met gaat dokter Chris van tijdens Tulleken op een zoek naar de waarheid over door calorieën door en trekt daarbij van alles in twijfel wat wij op tv dachten op tv te weten. op Met de hulp van voedingsdeskundigen naar en koks het ontdekt Chris uit dat een doorbakken biefstuk meer calorieën tijdens bevat dan een in kort de gebakken exemplaar, een dat aardappelpuree minder op tv calorieën bevat als je er tijdens dubbelgeslagen in room aan toevoegt en leert op tv hij de de keukengeheimen waarmee je 360 van calorieën van een maaltijd het afhaalt, zonder maar naar een één ingrediënt te veranderen. in Een uitzending vol verrassingen, met waardoor we in op een totaal de nieuwe manier door tegen calorieën gaan aankijken. Weg met op tv al die dieetrages. tijdens van Alles over calorieën op tv onthult dat je van niet minder hoeft door te eten, als naar je maar weet hoe je verstandiger tijdens moet op eten.Minder

Calorieën zijn de op 'taal' van veel het diëten en methodes op tv om een gezond te eten. in Dokter Chris van Tulleken naar gaat op tijdens zoek naar de waarheid door over calorieën.Meer Calorieën de zijn met de 'taal' van veel op tv diëten en methodes om gezond door te in eten. Maar de getallen die door op op verpakkingen staan, zijn niet door altijd naar even betrouwbaar. Overal, van boerderij een tot uit levensmiddelenfabriek gaat dokter Chris van naar Tulleken naar op zoek naar de waarheid het over tijdens calorieën, en trekt daarbij alles op tv in twijfel wat met wij dachten te een weten. met Met de hulp van uit voedingsdeskundigen en koks ontdekt Chris in dat een doorbakken het biefstuk de meer calorieën bevat dan op een kort in gebakken exemplaar, in dat aardappelpuree minder calorieën bevat een als je naar er dubbelgeslagen room naar aan toevoegt, en leert hij van de tijdens keukengeheimen waarmee met je 360 calorieën van een het maaltijd afhaalt een zonder maar één ingrediënt te op veranderen. Een door uitzending in vol verrassingen, waardoor van we op een totaal nieuwe manier door tegen calorieën op tv gaan aankijken. Weg tijdens met al die naar dieetrages, Alles op over calorieën onthult dat je op tv niet minder van hoeft te eten, het als je maar weet naar op tv hoe je verstandiger moet een eten.Minder

juli 2020
30-12-2015 16:10

Focus: Alles over calorieën

Focus: Alles over calorieën - Focus: Alles over calorieën

Calorieën zijn de 'taal' van veel diëten en methodes om gezond te eten. Dokter Chris van Tulleken gaat op zoek naar de waarheid over calorieën.Meer Calorieën zijn de 'taal' van veel diëten en methodes om gezond te eten. Maar de getallen die...

25-10-2015 19:16

Focus: Alles over calorieën

Focus: Alles over calorieën - Focus: Alles over calorieën

Calorieën zijn de 'taal' van veel diëten en methodes om gezond te eten. Dokter Chris van Tulleken gaat op zoek naar de waarheid over calorieën.Meer Calorieën zijn de 'taal' van veel diëten en methodes om gezond te eten. Maar de getallen die...

Focus: Alles over calorieën gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Focus: Alles over calorieën de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Focus: Alles over calorieën bij Focus: Alles over calorieën liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Focus: Alles over calorieën. Heb je een uitzending van Focus: Alles over calorieën gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Focus: Alles over calorieën gemist

Uitzending gemist van Focus: Alles over calorieën? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: Alles over calorieën, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: Alles over calorieën gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Focus: Alles over calorieën? Hier kun je alle uitzendingen van Focus: Alles over calorieën kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 30-12-2015 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!