Programma gemist?

Calorieën de zijn de 'taal' van door veel diëten en tijdens methodes om gezond in te door eten. Dokter Chris van Tulleken het gaat op het zoek naar de met waarheid over calorieën.Meer het Calorieën zijn de 'taal' van de veel diëten naar en methodes een om gezond uit te eten. Maar de de getallen die op verpakkingen staan, door zijn niet altijd de even van betrouwbaar. Overal, van boerderij op tv tot tijdens levensmiddelenfabriek, gaat dokter Chris van uit Tulleken met op zoek naar de op tv waarheid over calorieën en van trekt in daarbij alles in twijfel wat wij uit dachten de te weten. Met in de hulp van de voedingsdeskundigen en met koks ontdekt Chris op dat een doorbakken op biefstuk meer calorieën uit bevat dan een kort gebakken de exemplaar, dat aardappelpuree minder de op calorieën bevat als je er door dubbelgeslagen room met aan toevoegt en leert hij met de keukengeheimen waarmee met je 360 calorieën op van de een maaltijd afhaalt, zonder op tv maar één ingrediënt te uit veranderen. Een uitzending op tv vol verrassingen, waardoor uit naar we op een totaal nieuwe manier van tijdens tegen calorieën gaan aankijken. Weg met naar al die dieetrages. op tv Alles over op calorieën onthult dat uit je niet naar minder hoeft te eten, op als je op tv maar weet hoe met je verstandiger moet in eten.Minder

Calorieën zijn de uit 'taal' van veel de een diëten en methodes om gezond een te het eten. Dokter Chris van Tulleken de gaat op in zoek naar een de waarheid over calorieën.Meer met Calorieën zijn op de 'taal' van veel diëten en door methodes om de gezond te op tv eten. Maar het de getallen die op verpakkingen door staan, zijn naar niet altijd even betrouwbaar. Overal, het van boerderij tot naar levensmiddelenfabriek gaat dokter in Chris van de Tulleken op zoek naar door de van waarheid over calorieën, en de trekt van daarbij alles in twijfel uit wat wij de dachten te weten. het Met de hulp door van voedingsdeskundigen en koks ontdekt Chris op dat een doorbakken naar op tv biefstuk meer calorieën bevat dan een de kort gebakken door exemplaar, dat aardappelpuree op minder calorieën bevat in als je er een dubbelgeslagen room aan op tv toevoegt, en leert tijdens hij de het keukengeheimen waarmee je de 360 calorieën van een maaltijd het afhaalt uit zonder maar door één ingrediënt te door veranderen. Een uitzending naar vol verrassingen, waardoor naar we op een totaal in nieuwe manier tegen op calorieën gaan aankijken. Weg met in al die dieetrages, uit Alles over tijdens calorieën de onthult dat je niet minder van hoeft te eten, als de je de maar weet hoe een je verstandiger moet naar eten.Minder

januari 2020
30-12-2015 16:10

Focus: Alles over calorieën

Focus: Alles over calorieën - Focus: Alles over calorieën

Calorieën zijn de 'taal' van veel diëten en methodes om gezond te eten. Dokter Chris van Tulleken gaat op zoek naar de waarheid over calorieën.Meer Calorieën zijn de 'taal' van veel diëten en methodes om gezond te eten. Maar de getallen die...

25-10-2015 19:16

Focus: Alles over calorieën

Focus: Alles over calorieën - Focus: Alles over calorieën

Calorieën zijn de 'taal' van veel diëten en methodes om gezond te eten. Dokter Chris van Tulleken gaat op zoek naar de waarheid over calorieën.Meer Calorieën zijn de 'taal' van veel diëten en methodes om gezond te eten. Maar de getallen die...

Focus: Alles over calorieën gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Focus: Alles over calorieën de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Focus: Alles over calorieën bij Focus: Alles over calorieën liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Focus: Alles over calorieën. Heb je een uitzending van Focus: Alles over calorieën gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Focus: Alles over calorieën gemist

Uitzending gemist van Focus: Alles over calorieën? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: Alles over calorieën, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: Alles over calorieën gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Focus: Alles over calorieën? Hier kun je alle uitzendingen van Focus: Alles over calorieën kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 30-12-2015 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!