Programma gemist?

Calorieën op zijn de 'taal' van op veel diëten en door methodes om gezond te het eten. Dokter het Chris een van Tulleken gaat op zoek in naar een de waarheid over calorieën.Meer Calorieën zijn met van de 'taal' van veel diëten uit en methodes om gezond de te eten. Maar naar de getallen die tijdens op verpakkingen van staan, zijn met niet altijd even betrouwbaar. naar Overal, van op tv boerderij tot levensmiddelenfabriek, gaat in dokter Chris naar van Tulleken op een zoek naar een de waarheid over de calorieën en trekt daarbij alles in een twijfel naar wat wij dachten te weten. met Met de hulp in van voedingsdeskundigen en een van koks ontdekt Chris dat een uit doorbakken op biefstuk meer calorieën bevat dan tijdens een kort gebakken uit exemplaar, dat het aardappelpuree minder calorieën bevat als op tv je er dubbelgeslagen de room aan op toevoegt en leert van hij de keukengeheimen op waarmee je tijdens 360 calorieën van een maaltijd van afhaalt, zonder op tv maar één ingrediënt van te veranderen. Een met uitzending vol in verrassingen, waardoor we op een naar totaal nieuwe in manier uit tegen calorieën gaan aankijken. in Weg met al de die dieetrages. Alles over calorieën met onthult met dat je het niet minder hoeft te de eten, als je de maar weet hoe je verstandiger op een moet eten.Minder

Calorieën de zijn de 'taal' van van veel van diëten en methodes om het gezond te eten. Dokter op Chris van naar Tulleken gaat op zoek uit naar de waarheid door over calorieën.Meer Calorieën de zijn de 'taal' in van veel diëten op en methodes door om gezond te eten. op Maar de van getallen die op verpakkingen staan, met zijn naar niet altijd even met betrouwbaar. Overal, van boerderij tot op tv levensmiddelenfabriek gaat een dokter Chris van met Tulleken op door zoek naar de waarheid met over calorieën, uit en trekt daarbij op alles in twijfel wat op wij dachten te weten. uit Met de hulp een van door voedingsdeskundigen en koks naar ontdekt Chris dat met een doorbakken biefstuk tijdens meer calorieën een bevat dan een kort gebakken exemplaar, naar dat aardappelpuree minder met calorieën bevat met als je van er dubbelgeslagen de room aan toevoegt, en leert hij de de keukengeheimen door waarmee je op 360 calorieën van uit een maaltijd afhaalt het zonder maar één ingrediënt de te veranderen. Een met uitzending vol verrassingen, waardoor uit we op een naar uit totaal nieuwe manier tegen calorieën tijdens gaan aankijken. Weg met door al naar die dieetrages, Alles over calorieën de onthult dat je naar het niet minder hoeft te eten, als het je het maar weet hoe je uit verstandiger moet naar eten.Minder

oktober 2020
30-12-2015 16:10

Focus: Alles over calorieën

Focus: Alles over calorieën - Focus: Alles over calorieën

Calorieën zijn de 'taal' van veel diëten en methodes om gezond te eten. Dokter Chris van Tulleken gaat op zoek naar de waarheid over calorieën.Meer Calorieën zijn de 'taal' van veel diëten en methodes om gezond te eten. Maar de getallen die...

25-10-2015 19:16

Focus: Alles over calorieën

Focus: Alles over calorieën - Focus: Alles over calorieën

Calorieën zijn de 'taal' van veel diëten en methodes om gezond te eten. Dokter Chris van Tulleken gaat op zoek naar de waarheid over calorieën.Meer Calorieën zijn de 'taal' van veel diëten en methodes om gezond te eten. Maar de getallen die...

Focus: Alles over calorieën gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Focus: Alles over calorieën de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Focus: Alles over calorieën bij Focus: Alles over calorieën liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Focus: Alles over calorieën. Heb je een uitzending van Focus: Alles over calorieën gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Focus: Alles over calorieën gemist

Uitzending gemist van Focus: Alles over calorieën? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: Alles over calorieën, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: Alles over calorieën gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Focus: Alles over calorieën? Hier kun je alle uitzendingen van Focus: Alles over calorieën kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 30-12-2015 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!