Programma gemist?

Calorieën in zijn de 'taal' naar van veel door diëten en methodes met om gezond te eten. Dokter Chris uit van Tulleken gaat door op door zoek naar de waarheid over met op tv calorieën.Meer Calorieën zijn de naar 'taal' van het veel diëten en methodes met om gezond te eten. Maar de de getallen tijdens die op van verpakkingen staan, zijn tijdens niet altijd even een betrouwbaar. Overal, van boerderij tot naar levensmiddelenfabriek, gaat tijdens dokter Chris de van Tulleken met op zoek naar een de waarheid over tijdens calorieën en trekt daarbij alles de in twijfel wat in wij dachten te weten. een Met de de hulp met van voedingsdeskundigen en door koks ontdekt Chris dat een doorbakken naar biefstuk meer het calorieën op tv bevat dan een kort gebakken exemplaar, in dat in aardappelpuree minder calorieën bevat als van je er dubbelgeslagen van room naar aan toevoegt en leert hij van de door keukengeheimen waarmee je 360 calorieën naar in van een maaltijd afhaalt, zonder maar op tv uit één ingrediënt te naar veranderen. Een uitzending vol van verrassingen, waardoor we tijdens op een totaal nieuwe manier een tegen tijdens calorieën gaan aankijken. Weg van met al die uit dieetrages. Alles over calorieën naar onthult op tv dat je niet het minder hoeft te eten, tijdens als je de maar weet hoe de je verstandiger moet een eten.Minder

Calorieën in zijn de 'taal' van tijdens veel diëten in en methodes om een gezond te eten. Dokter naar Chris van Tulleken gaat door op met zoek naar de naar waarheid over calorieën.Meer Calorieën een zijn de 'taal' van van door veel diëten en methodes om tijdens gezond te door eten. Maar de getallen op die in op verpakkingen staan, zijn het niet altijd even een betrouwbaar. Overal, van boerderij een tot levensmiddelenfabriek op gaat dokter Chris van het Tulleken op op tv zoek naar de naar waarheid over het calorieën, en trekt daarbij alles het in twijfel wat wij tijdens uit dachten te weten. Met de de hulp op tv van voedingsdeskundigen en koks een ontdekt Chris uit dat een doorbakken biefstuk naar meer calorieën een bevat dan een kort gebakken exemplaar, een de dat aardappelpuree minder calorieën bevat een als je er dubbelgeslagen de room aan in toevoegt, en leert met hij de keukengeheimen waarmee naar je 360 een calorieën door van een maaltijd afhaalt zonder maar in één ingrediënt te van veranderen. Een uitzending op tv vol verrassingen, waardoor de we op een van totaal op tv nieuwe manier tegen op calorieën gaan aankijken. in Weg met al op die dieetrages, Alles over tijdens calorieën tijdens onthult dat je niet naar minder hoeft te eten, uit als je maar weet uit hoe je verstandiger op moet op tv eten.Minder

juni 2021
30-12-2015 16:10

Focus: Alles over calorieën

Focus: Alles over calorieën - Focus: Alles over calorieën

Calorieën zijn de 'taal' van veel diëten en methodes om gezond te eten. Dokter Chris van Tulleken gaat op zoek naar de waarheid over calorieën.Meer Calorieën zijn de 'taal' van veel diëten en methodes om gezond te eten. Maar de getallen die...

25-10-2015 19:16

Focus: Alles over calorieën

Focus: Alles over calorieën - Focus: Alles over calorieën

Calorieën zijn de 'taal' van veel diëten en methodes om gezond te eten. Dokter Chris van Tulleken gaat op zoek naar de waarheid over calorieën.Meer Calorieën zijn de 'taal' van veel diëten en methodes om gezond te eten. Maar de getallen die...

Focus: Alles over calorieën gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Focus: Alles over calorieën de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Focus: Alles over calorieën bij Focus: Alles over calorieën liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Focus: Alles over calorieën. Heb je een uitzending van Focus: Alles over calorieën gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Focus: Alles over calorieën gemist

Uitzending gemist van Focus: Alles over calorieën? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: Alles over calorieën, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: Alles over calorieën gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Focus: Alles over calorieën? Hier kun je alle uitzendingen van Focus: Alles over calorieën kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 30-12-2015 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!