Programma gemist?

Calorieën de zijn de 'taal' van door veel diëten en het methodes op tv om gezond te op tv eten. Dokter Chris van van Tulleken gaat de op zoek naar de op tv waarheid over uit calorieën.Meer Calorieën zijn de van 'taal' van veel van diëten en methodes om in gezond te eten. met Maar de getallen een die op van verpakkingen staan, zijn niet tijdens altijd even op tv betrouwbaar. Overal, van boerderij tijdens tot uit levensmiddelenfabriek, gaat dokter Chris van in Tulleken op naar zoek naar de waarheid over op een calorieën en trekt naar daarbij alles in op twijfel wat wij dachten te met weten. Met op de hulp van door voedingsdeskundigen en koks het ontdekt Chris dat door een doorbakken het biefstuk meer calorieën bevat op tv dan een van kort gebakken exemplaar, van dat aardappelpuree minder calorieën bevat op tv als je er het dubbelgeslagen een room aan toevoegt en leert in hij uit de keukengeheimen waarmee de je 360 calorieën van naar een maaltijd afhaalt, door zonder maar één ingrediënt te door veranderen. Een uitzending uit van vol verrassingen, waardoor we van op een totaal nieuwe manier op tv tegen door calorieën gaan een aankijken. Weg met al die met dieetrages. Alles over van calorieën tijdens onthult dat je niet minder in hoeft op tv te eten, als je maar weet uit een hoe je verstandiger op tv moet eten.Minder

Calorieën het zijn de 'taal' van van veel van diëten en methodes om gezond te tijdens eten. door Dokter Chris in van Tulleken gaat op naar zoek naar de waarheid het over calorieën.Meer Calorieën het zijn de uit 'taal' van veel diëten en het door methodes om gezond te van eten. Maar de getallen tijdens die op verpakkingen staan, uit zijn niet altijd in even betrouwbaar. op Overal, naar van boerderij tot de levensmiddelenfabriek gaat dokter Chris met van Tulleken op van zoek naar in de waarheid over calorieën, door en trekt daarbij alles uit in op twijfel wat wij dachten van te weten. Met de door hulp van op tv voedingsdeskundigen en koks het ontdekt Chris dat van een doorbakken met biefstuk meer calorieën bevat dan een de kort gebakken exemplaar, door tijdens dat aardappelpuree minder calorieën bevat als het je het er dubbelgeslagen room op aan toevoegt, en leert hij in de keukengeheimen uit waarmee je een 360 calorieën op tv van een maaltijd afhaalt zonder maar door één ingrediënt te op in veranderen. Een uitzending vol verrassingen, waardoor de door we op een totaal nieuwe manier van tegen calorieën gaan op tv het aankijken. Weg met al die van dieetrages, Alles van over calorieën onthult tijdens dat je niet minder een hoeft te eten, het als je in maar weet hoe je op tv verstandiger uit moet eten.Minder

oktober 2021
30-12-2015 16:10

Focus: Alles over calorieën

Focus: Alles over calorieën - Focus: Alles over calorieën

Calorieën zijn de 'taal' van veel diëten en methodes om gezond te eten. Dokter Chris van Tulleken gaat op zoek naar de waarheid over calorieën.Meer Calorieën zijn de 'taal' van veel diëten en methodes om gezond te eten. Maar de getallen die...

25-10-2015 19:16

Focus: Alles over calorieën

Focus: Alles over calorieën - Focus: Alles over calorieën

Calorieën zijn de 'taal' van veel diëten en methodes om gezond te eten. Dokter Chris van Tulleken gaat op zoek naar de waarheid over calorieën.Meer Calorieën zijn de 'taal' van veel diëten en methodes om gezond te eten. Maar de getallen die...

Focus: Alles over calorieën gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Focus: Alles over calorieën de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Focus: Alles over calorieën bij Focus: Alles over calorieën liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Focus: Alles over calorieën. Heb je een uitzending van Focus: Alles over calorieën gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Focus: Alles over calorieën gemist

Uitzending gemist van Focus: Alles over calorieën? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: Alles over calorieën, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: Alles over calorieën gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Focus: Alles over calorieën? Hier kun je alle uitzendingen van Focus: Alles over calorieën kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 30-12-2015 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!