Programma gemist?

Calorieën het zijn de 'taal' van veel in diëten en uit methodes door om gezond te eten. Dokter Chris door op tv van Tulleken gaat op zoek het naar op de waarheid over calorieën.Meer Calorieën zijn uit van de 'taal' van veel diëten de en op tv methodes om gezond op tv te eten. Maar in de getallen die op in verpakkingen staan, zijn naar niet altijd even betrouwbaar. met Overal, met van boerderij tot in levensmiddelenfabriek, gaat dokter Chris van Tulleken uit op het zoek naar de waarheid over een calorieën en van trekt daarbij alles uit in twijfel wat wij het dachten te weten. met Met de hulp de naar van voedingsdeskundigen en de koks ontdekt Chris dat een doorbakken van biefstuk van meer calorieën bevat dan een een kort gebakken het exemplaar, dat aardappelpuree minder naar in calorieën bevat als je er dubbelgeslagen de room aan tijdens toevoegt het en leert hij de door keukengeheimen waarmee je 360 het calorieën van een maaltijd tijdens afhaalt, zonder van maar één ingrediënt te de een veranderen. Een uitzending vol naar verrassingen, waardoor we op het een op tv totaal nieuwe manier tegen tijdens calorieën gaan aankijken. Weg in met al die dieetrages. door Alles naar over calorieën onthult dat je in niet op tv minder hoeft naar te eten, als van je maar weet hoe je op verstandiger moet op eten.Minder

Calorieën naar zijn de in 'taal' van veel diëten het en methodes door om gezond te eten. Dokter Chris met van met Tulleken gaat op op zoek naar de waarheid naar over calorieën.Meer Calorieën in zijn de een 'taal' van veel diëten het en methodes door om gezond van te eten. Maar de getallen op die op door verpakkingen staan, zijn niet altijd uit het even betrouwbaar. Overal, uit van boerderij tot levensmiddelenfabriek op tv gaat dokter Chris van Tulleken door op zoek van naar de waarheid over een calorieën, en trekt in daarbij alles uit in twijfel wat wij uit op tv dachten te weten. de Met de hulp van op voedingsdeskundigen en koks ontdekt Chris naar dat een op doorbakken in biefstuk meer calorieën bevat door dan een kort gebakken naar exemplaar, dat aardappelpuree door minder calorieën bevat als naar het je er dubbelgeslagen room aan toevoegt, uit en naar leert hij de keukengeheimen waarmee van je met 360 calorieën van een uit maaltijd afhaalt zonder de maar van één ingrediënt te veranderen. Een uitzending het op tv vol verrassingen, waardoor we op een naar totaal tijdens nieuwe manier het tegen calorieën gaan aankijken. van Weg met al naar die dieetrages, van Alles over calorieën met onthult dat je niet minder hoeft tijdens in te eten, als uit je maar weet hoe je verstandiger op moet op tv eten.Minder

juni 2020
30-12-2015 16:10

Focus: Alles over calorieën

Focus: Alles over calorieën - Focus: Alles over calorieën

Calorieën zijn de 'taal' van veel diëten en methodes om gezond te eten. Dokter Chris van Tulleken gaat op zoek naar de waarheid over calorieën.Meer Calorieën zijn de 'taal' van veel diëten en methodes om gezond te eten. Maar de getallen die...

25-10-2015 19:16

Focus: Alles over calorieën

Focus: Alles over calorieën - Focus: Alles over calorieën

Calorieën zijn de 'taal' van veel diëten en methodes om gezond te eten. Dokter Chris van Tulleken gaat op zoek naar de waarheid over calorieën.Meer Calorieën zijn de 'taal' van veel diëten en methodes om gezond te eten. Maar de getallen die...

Focus: Alles over calorieën gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Focus: Alles over calorieën de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Focus: Alles over calorieën bij Focus: Alles over calorieën liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Focus: Alles over calorieën. Heb je een uitzending van Focus: Alles over calorieën gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Focus: Alles over calorieën gemist

Uitzending gemist van Focus: Alles over calorieën? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: Alles over calorieën, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: Alles over calorieën gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Focus: Alles over calorieën? Hier kun je alle uitzendingen van Focus: Alles over calorieën kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 30-12-2015 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!