Programma gemist?

Calorieën zijn de uit 'taal' van veel de uit diëten en methodes om van gezond te op eten. Dokter Chris van de Tulleken gaat op zoek naar tijdens de waarheid over op calorieën.Meer Calorieën zijn op tv de naar 'taal' van veel diëten van en methodes op om gezond te eten. Maar met de de getallen die op op verpakkingen staan, zijn niet uit altijd even betrouwbaar. Overal, een naar van boerderij tot een levensmiddelenfabriek, gaat dokter Chris van Tulleken uit op zoek naar uit de waarheid over met calorieën door en trekt daarbij alles uit in het twijfel wat wij dachten te door weten. Met de het hulp met van voedingsdeskundigen en koks ontdekt Chris met van dat een doorbakken op tv biefstuk meer calorieën bevat dan in een kort gebakken exemplaar, op tv dat uit aardappelpuree minder calorieën bevat als het je er dubbelgeslagen op tv room van aan toevoegt en met leert hij de keukengeheimen waarmee op je tijdens 360 calorieën van een op tv maaltijd het afhaalt, zonder maar één ingrediënt te op tv met veranderen. Een uitzending in vol verrassingen, waardoor we op een een in totaal nieuwe manier tegen calorieën door gaan aankijken. Weg tijdens met tijdens al die dieetrages. Alles over het calorieën met onthult dat je door niet minder hoeft te de eten, als je maar weet het uit hoe je verstandiger uit moet eten.Minder

Calorieën zijn de in tijdens 'taal' van veel diëten in en methodes een om gezond te eten. Dokter Chris op van Tulleken het gaat op zoek naar het de waarheid over het een calorieën.Meer Calorieën zijn het de 'taal' van veel in diëten en methodes om in gezond te door eten. Maar de in getallen die op verpakkingen een staan, zijn niet altijd een even betrouwbaar. Overal, uit een van boerderij tot levensmiddelenfabriek gaat dokter op tv Chris van van Tulleken op zoek op naar tijdens de waarheid over in calorieën, en trekt daarbij alles van in twijfel door wat wij dachten te weten. op van Met de hulp van voedingsdeskundigen een en koks ontdekt Chris uit dat een naar doorbakken uit biefstuk meer calorieën bevat uit dan een kort gebakken op exemplaar, dat aardappelpuree door minder calorieën bevat een als tijdens je er dubbelgeslagen room aan toevoegt, uit en leert door hij de op keukengeheimen waarmee naar je 360 calorieën van een uit maaltijd afhaalt zonder maar door één door ingrediënt te veranderen. van Een uitzending het vol verrassingen, waardoor de we op een totaal nieuwe een manier tegen calorieën gaan op aankijken. Weg op tv met al die een dieetrages, Alles over met calorieën onthult dat je naar in niet minder hoeft te eten, de als je door maar weet hoe je van verstandiger moet de eten.Minder

juli 2021
30-12-2015 16:10

Focus: Alles over calorieën

Focus: Alles over calorieën - Focus: Alles over calorieën

Calorieën zijn de 'taal' van veel diëten en methodes om gezond te eten. Dokter Chris van Tulleken gaat op zoek naar de waarheid over calorieën.Meer Calorieën zijn de 'taal' van veel diëten en methodes om gezond te eten. Maar de getallen die...

25-10-2015 19:16

Focus: Alles over calorieën

Focus: Alles over calorieën - Focus: Alles over calorieën

Calorieën zijn de 'taal' van veel diëten en methodes om gezond te eten. Dokter Chris van Tulleken gaat op zoek naar de waarheid over calorieën.Meer Calorieën zijn de 'taal' van veel diëten en methodes om gezond te eten. Maar de getallen die...

Focus: Alles over calorieën gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Focus: Alles over calorieën de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Focus: Alles over calorieën bij Focus: Alles over calorieën liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Focus: Alles over calorieën. Heb je een uitzending van Focus: Alles over calorieën gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Focus: Alles over calorieën gemist

Uitzending gemist van Focus: Alles over calorieën? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: Alles over calorieën, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: Alles over calorieën gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Focus: Alles over calorieën? Hier kun je alle uitzendingen van Focus: Alles over calorieën kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 30-12-2015 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!