Programma gemist?

Julia wordt tijdens in op het buurtcafé overvallen door jongens met met naar een bivakmuts en een mes. de Als in blijkt dat een van op tv de daders haar 14-jarige buurjongen uit is, probeert ze door via zijn moeder uit op tv contact te leggen.

oktober 2020
28-10-2015 22:58

2Doc: Als ik je zie dan groet ik je

2Doc: Als ik je zie dan groet ik je - 2Doc: Als ik je zie dan groet ik je

Julia wordt in het buurtcafé overvallen door jongens met een bivakmuts en een mes. Als blijkt dat een van de daders haar 14-jarige buurjongen is, probeert ze via zijn moeder contact te leggen.

2Doc: Als ik je zie dan groet ik je gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Als ik je zie dan groet ik je de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Als ik je zie dan groet ik je bij 2Doc: Als ik je zie dan groet ik je liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Als ik je zie dan groet ik je. Heb je een uitzending van 2Doc: Als ik je zie dan groet ik je gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Als ik je zie dan groet ik je gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Als ik je zie dan groet ik je? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Als ik je zie dan groet ik je, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Als ik je zie dan groet ik je gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Als ik je zie dan groet ik je? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Als ik je zie dan groet ik je kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-10-2015 om 22:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!