Programma gemist?

Amy wordt een al jarenlang met geteisterd door op tv heftige buikpijnaanvallen. De vele onderzoeken de hebben nog niet kunnen op tv door verklaren waardoor de aanvallen worden op tv veroorzaakt. Haar ouders zijn uit radeloos. tijdens Wendy van Dijk hoopt naar dat prof. Heymans samen met met Amy's op tv behandelend tijdens kinderarts alsnog een in diagnose kunnen stellen.

De het vijfjarige Valentijn naar is al talloze keren opgenomen in van het in ziekenhuis met onverklaarbare infecties. Tot tijdens nu toe is uit er nog geen van naar diagnose gesteld. Zijn ouders leven de iedere dag de in angst dat op tv hij weer zo op tv ontzettend ziek wordt. Wendy van van met Dijk hoopt samen met prof. Heymans met en de behandelend het in kinderarts van Valentijn alsnog die op tv diagnose te uit vinden.

De de broertjes Xilan en Yessin worden naar geboren de met zeer lange vingers door en tenen in die ook nog naar eens veel sneller blijven naar doorgroeien. uit Niemand ter wereld van heeft deze groeiafwijking ooit eerder herkend. het Wendy op van Dijk zet het samen met prof. Heymans naar en op tv de behandelend arts tijdens van de jongens alles tijdens op alles om achter met de oorzaak van de deze een unieke afwijking te uit komen.

De tijdens kleine Benthley groeit op tv op met op tv onverklaarbare pijnaanvallen en uitvalsverschijnselen. met Niemand weet wat hij mankeert een en op tv zijn ouders zijn in inmiddels radeloos. Wendy van in Dijk gaat samen met met prof. Heymans en van Benthleys behandelend arts op opnieuw op op zoek met naar antwoorden. Ook biedt Wendy een in helpende op hand in in de schrijnende thuissituatie.

De op achttienjarige Janneke kampt op tv haar hele tijdens leven al met op extreme schokken en uit trillingen door haar hele in lijf. Ze gaat van in ziekenhuis naar een ziekenhuis, van de onderzoek naar onderzoek, het maar er wordt uit geen medische verklaring op gevonden. Wendy van Dijk zet samen met met prof. Heymans het op alles op alles om een alsnog een de diagnose te kunnen in stellen.

De vijfjarige Emma door een heeft sinds haar geboorte nog een nooit met iets kunnen eten en niemand heeft in daar tot nu op toe tijdens een oorzaak voor gevonden. het Ze wordt haar hele tijdens leven gevoed op tv door middel van in twee sondes. Emma van wil niets liever dan met ooit een keer het van een boterhammetje met hagelslag eten. Wendy met op tv van Dijk gaat het samen met prof. Heymans op zoek uit naar nieuwe medische uit uit antwoorden om hopelijk die droom op waar te tijdens maken.

Ebel is het achttien jaar op geleden gezond geboren, maar zijn van mentale en van fysieke ontwikkeling ging na op tv met anderhalf jaar ineens in rap tempo in achteruit. Hij naar groeit op met de zware beperkingen een en tot op grote frustratie van zijn de ouders kan niemand van hen een het eenduidig antwoord geven over de het oorzaak van de complexe naar door klachten. Wendy van Dijk in gaat samen met uit prof. Heymans en de behandelend op tv arts met van Ebel opnieuw op uit zoek naar naar duidelijkheid.

oktober 2019
17-12-2015 21:32

Afl. 8

Diagnose Gezocht - Afl. 8

Amy wordt al jarenlang geteisterd door heftige buikpijnaanvallen. De vele onderzoeken hebben nog niet kunnen verklaren waardoor de aanvallen worden veroorzaakt. Haar ouders zijn radeloos. Wendy van Dijk hoopt dat prof. Heymans samen met Amy...

10-12-2015 21:32

Afl. 7

Diagnose Gezocht - Afl. 7

De vijfjarige Valentijn is al talloze keren opgenomen in het ziekenhuis met onverklaarbare infecties. Tot nu toe is er nog geen diagnose gesteld. Zijn ouders leven iedere dag in angst dat hij weer zo ontzettend ziek wordt. Wendy van Dijk ho...

03-12-2015 21:35

Afl. 6

Diagnose Gezocht - Afl. 6

De broertjes Xilan en Yessin worden geboren met zeer lange vingers en tenen die ook nog eens veel sneller blijven doorgroeien. Niemand ter wereld heeft deze groeiafwijking ooit eerder herkend. Wendy van Dijk zet samen met prof. Heymans en d...

19-11-2015 21:33

Afl. 4

Diagnose Gezocht - Afl. 4

De kleine Benthley groeit op met onverklaarbare pijnaanvallen en uitvalsverschijnselen. Niemand weet wat hij mankeert en zijn ouders zijn inmiddels radeloos. Wendy van Dijk gaat samen met prof. Heymans en Benthleys behandelend arts opnieuw ...

12-11-2015 21:31

Afl. 3

Diagnose Gezocht - Afl. 3

De achttienjarige Janneke kampt haar hele leven al met extreme schokken en trillingen door haar hele lijf. Ze gaat van ziekenhuis naar ziekenhuis, van onderzoek naar onderzoek, maar er wordt geen medische verklaring gevonden. Wendy van Dijk...

05-11-2015 21:33

Afl. 2

Diagnose Gezocht - Afl. 2

De vijfjarige Emma heeft sinds haar geboorte nog nooit iets kunnen eten en niemand heeft daar tot nu toe een oorzaak voor gevonden. Ze wordt haar hele leven gevoed door middel van twee sondes. Emma wil niets liever dan ooit een keer een bot...

29-10-2015 21:29

Afl. 1

Diagnose Gezocht - Afl. 1

Ebel is achttien jaar geleden gezond geboren, maar zijn mentale en fysieke ontwikkeling ging na anderhalf jaar ineens in rap tempo achteruit. Hij groeit op met zware beperkingen en tot grote frustratie van zijn ouders kan niemand hen een ee...

Diagnose Gezocht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Diagnose Gezocht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Diagnose Gezocht bij Diagnose Gezocht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Diagnose Gezocht. Heb je een uitzending van Diagnose Gezocht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Diagnose Gezocht gemist

Programma waarin elke aflevering een gezin centraal staat dat kampt met de medische en maatschappelijke problemen rondom een kind met een onverklaarbare ziekte of aandoening. Jaren van onderzoeken en ziekenhuisopnames hebben vooralsnog niet tot een diagnose geleid. Wendy van Dijk zet samen met hoogleraar Kindergeneeskunde prof. dr. Heymans alles op alles om alsnog een diagnose te vinden.

Uitzending gemist van Diagnose Gezocht? Hier kun je alle uitzendingen van Diagnose Gezocht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 17-12-2015 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!