Programma gemist?

Amy het wordt al het jarenlang geteisterd door heftige buikpijnaanvallen. De naar vele onderzoeken naar hebben nog niet kunnen met verklaren met waardoor de van aanvallen worden veroorzaakt. tijdens Haar ouders zijn tijdens radeloos. Wendy van door Dijk hoopt dat prof. het Heymans samen naar met Amy's behandelend van kinderarts alsnog een diagnose kunnen op stellen.

De vijfjarige tijdens Valentijn is op al talloze het keren opgenomen in het ziekenhuis met uit van onverklaarbare infecties. Tot nu toe is een er nog van geen diagnose met gesteld. Zijn ouders leven tijdens iedere dag naar in angst dat hij de weer in zo ontzettend ziek een wordt. Wendy van Dijk op tv hoopt samen met op prof. Heymans en de behandelend op tv kinderarts van van Valentijn alsnog het die diagnose te met vinden.

De naar broertjes Xilan en het Yessin worden uit geboren met zeer lange vingers uit en tenen die met ook nog eens tijdens veel sneller blijven doorgroeien. in naar Niemand ter wereld heeft deze in groeiafwijking ooit van eerder herkend. Wendy van naar Dijk zet samen met tijdens naar prof. Heymans en de met behandelend arts naar van de jongens alles op tijdens alles op tv om achter de oorzaak van deze naar unieke uit afwijking te een komen.

De kleine naar Benthley groeit op met op onverklaarbare pijnaanvallen en op tv uitvalsverschijnselen. Niemand het weet wat de hij mankeert de en zijn ouders zijn uit inmiddels radeloos. Wendy van Dijk naar gaat door samen met prof. Heymans van en de Benthleys behandelend arts opnieuw op door zoek naar antwoorden. Ook de biedt door Wendy een uit helpende hand in de schrijnende uit thuissituatie.

De achttienjarige Janneke een kampt het haar hele leven al van met extreme schokken op tv en trillingen door haar door hele lijf. de Ze het gaat van ziekenhuis een naar ziekenhuis, van onderzoek naar onderzoek, met maar er wordt de geen medische verklaring de op gevonden. Wendy van Dijk tijdens zet samen met tijdens prof. Heymans alles in op alles om naar alsnog een diagnose te de kunnen op stellen.

De vijfjarige tijdens Emma heeft sinds door haar naar geboorte nog nooit iets met kunnen eten en in niemand heeft daar een tot nu toe een tijdens oorzaak voor van gevonden. Ze wordt haar in hele door leven gevoed door middel in van twee op tv sondes. Emma wil niets liever dan naar ooit een van keer een op boterhammetje met hagelslag eten. tijdens Wendy van Dijk tijdens gaat samen met prof. met Heymans een op zoek naar op tv nieuwe medische antwoorden om tijdens hopelijk met die droom waar te door maken.

Ebel is achttien uit door jaar geleden gezond van geboren, maar zijn mentale op tv en fysieke van ontwikkeling ging na anderhalf jaar naar ineens op tv in rap tempo achteruit. Hij op tv groeit op met met zware op beperkingen en tot grote door frustratie van zijn ouders kan naar uit niemand hen een eenduidig antwoord naar geven over de tijdens oorzaak van de complexe het klachten. Wendy tijdens van Dijk gaat een samen met de prof. Heymans in en de behandelend de arts van Ebel opnieuw uit op zoek naar met duidelijkheid.

augustus 2020
17-12-2015 21:32

Afl. 8

Diagnose Gezocht - Afl. 8

Amy wordt al jarenlang geteisterd door heftige buikpijnaanvallen. De vele onderzoeken hebben nog niet kunnen verklaren waardoor de aanvallen worden veroorzaakt. Haar ouders zijn radeloos. Wendy van Dijk hoopt dat prof. Heymans samen met Amy...

10-12-2015 21:32

Afl. 7

Diagnose Gezocht - Afl. 7

De vijfjarige Valentijn is al talloze keren opgenomen in het ziekenhuis met onverklaarbare infecties. Tot nu toe is er nog geen diagnose gesteld. Zijn ouders leven iedere dag in angst dat hij weer zo ontzettend ziek wordt. Wendy van Dijk ho...

03-12-2015 21:35

Afl. 6

Diagnose Gezocht - Afl. 6

De broertjes Xilan en Yessin worden geboren met zeer lange vingers en tenen die ook nog eens veel sneller blijven doorgroeien. Niemand ter wereld heeft deze groeiafwijking ooit eerder herkend. Wendy van Dijk zet samen met prof. Heymans en d...

19-11-2015 21:33

Afl. 4

Diagnose Gezocht - Afl. 4

De kleine Benthley groeit op met onverklaarbare pijnaanvallen en uitvalsverschijnselen. Niemand weet wat hij mankeert en zijn ouders zijn inmiddels radeloos. Wendy van Dijk gaat samen met prof. Heymans en Benthleys behandelend arts opnieuw ...

12-11-2015 21:31

Afl. 3

Diagnose Gezocht - Afl. 3

De achttienjarige Janneke kampt haar hele leven al met extreme schokken en trillingen door haar hele lijf. Ze gaat van ziekenhuis naar ziekenhuis, van onderzoek naar onderzoek, maar er wordt geen medische verklaring gevonden. Wendy van Dijk...

05-11-2015 21:33

Afl. 2

Diagnose Gezocht - Afl. 2

De vijfjarige Emma heeft sinds haar geboorte nog nooit iets kunnen eten en niemand heeft daar tot nu toe een oorzaak voor gevonden. Ze wordt haar hele leven gevoed door middel van twee sondes. Emma wil niets liever dan ooit een keer een bot...

29-10-2015 21:29

Afl. 1

Diagnose Gezocht - Afl. 1

Ebel is achttien jaar geleden gezond geboren, maar zijn mentale en fysieke ontwikkeling ging na anderhalf jaar ineens in rap tempo achteruit. Hij groeit op met zware beperkingen en tot grote frustratie van zijn ouders kan niemand hen een ee...

Diagnose Gezocht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Diagnose Gezocht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Diagnose Gezocht bij Diagnose Gezocht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Diagnose Gezocht. Heb je een uitzending van Diagnose Gezocht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Diagnose Gezocht gemist

Programma waarin elke aflevering een gezin centraal staat dat kampt met de medische en maatschappelijke problemen rondom een kind met een onverklaarbare ziekte of aandoening. Jaren van onderzoeken en ziekenhuisopnames hebben vooralsnog niet tot een diagnose geleid. Wendy van Dijk zet samen met hoogleraar Kindergeneeskunde prof. dr. Heymans alles op alles om alsnog een diagnose te vinden.

Uitzending gemist van Diagnose Gezocht? Hier kun je alle uitzendingen van Diagnose Gezocht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 17-12-2015 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!