Programma gemist?

Amy met wordt al jarenlang geteisterd door op tv door heftige buikpijnaanvallen. De vele tijdens onderzoeken hebben nog niet kunnen het verklaren het waardoor de aanvallen worden veroorzaakt. door Haar ouders zijn door radeloos. door Wendy van Dijk hoopt dat door prof. Heymans van samen met Amy's behandelend een kinderarts alsnog een het diagnose uit kunnen stellen.

De uit vijfjarige Valentijn is al talloze het keren opgenomen in met het ziekenhuis in met onverklaarbare infecties. Tot het nu naar toe is er nog geen naar diagnose gesteld. een Zijn ouders leven iedere van dag in angst in dat hij weer een op zo ontzettend ziek wordt. Wendy van op Dijk hoopt in samen met prof. Heymans naar naar en de behandelend kinderarts het van Valentijn alsnog van die diagnose te op tv vinden.

De broertjes Xilan naar een en Yessin worden geboren met de zeer uit lange vingers en tenen een die ook nog tijdens eens veel sneller op blijven doorgroeien. op tv Niemand ter wereld heeft met deze groeiafwijking ooit naar eerder herkend. Wendy van in Dijk zet samen met van prof. Heymans van en de behandelend met arts van de een jongens alles op alles op om door achter de oorzaak van van deze unieke afwijking een te tijdens komen.

De kleine met Benthley groeit op tijdens met onverklaarbare pijnaanvallen in en een uitvalsverschijnselen. Niemand weet van wat hij mankeert en zijn ouders op tv zijn inmiddels van radeloos. Wendy van op tv Dijk gaat samen een met een prof. Heymans en Benthleys behandelend arts van van opnieuw op zoek in naar antwoorden. Ook biedt Wendy een met helpende hand in met de schrijnende door thuissituatie.

De achttienjarige naar Janneke kampt op tv haar hele leven de al met extreme op schokken en trillingen door haar de hele uit lijf. Ze gaat de van ziekenhuis met naar ziekenhuis, van op onderzoek naar onderzoek, maar er wordt de geen medische het verklaring gevonden. Wendy van een Dijk op zet samen met prof. Heymans de alles op alles het in om alsnog een diagnose te kunnen een naar stellen.

De tijdens vijfjarige Emma heeft op sinds haar geboorte tijdens nog nooit een iets kunnen eten de en niemand heeft het daar tot nu toe een op oorzaak in voor gevonden. Ze wordt haar op tv hele door leven gevoed door middel het van twee sondes. naar Emma wil niets in liever dan ooit een een keer een boterhammetje met van hagelslag eten. Wendy met van tijdens Dijk gaat samen het met prof. een Heymans op zoek naar nieuwe van medische antwoorden om de hopelijk tijdens die droom waar uit te maken.

Ebel is achttien naar jaar geleden gezond uit geboren, de maar zijn mentale het en fysieke ontwikkeling door ging na naar anderhalf jaar ineens in van rap tempo achteruit. Hij uit groeit op uit met zware beperkingen en in tot grote frustratie van in zijn ouders het kan een niemand hen een eenduidig antwoord geven door over de oorzaak tijdens op van de complexe klachten. Wendy door van tijdens Dijk gaat samen tijdens met prof. Heymans en de van behandelend arts in van Ebel door opnieuw op zoek het naar duidelijkheid.

november 2020
17-12-2015 21:32

Afl. 8

Diagnose Gezocht - Afl. 8

Amy wordt al jarenlang geteisterd door heftige buikpijnaanvallen. De vele onderzoeken hebben nog niet kunnen verklaren waardoor de aanvallen worden veroorzaakt. Haar ouders zijn radeloos. Wendy van Dijk hoopt dat prof. Heymans samen met Amy...

10-12-2015 21:32

Afl. 7

Diagnose Gezocht - Afl. 7

De vijfjarige Valentijn is al talloze keren opgenomen in het ziekenhuis met onverklaarbare infecties. Tot nu toe is er nog geen diagnose gesteld. Zijn ouders leven iedere dag in angst dat hij weer zo ontzettend ziek wordt. Wendy van Dijk ho...

03-12-2015 21:35

Afl. 6

Diagnose Gezocht - Afl. 6

De broertjes Xilan en Yessin worden geboren met zeer lange vingers en tenen die ook nog eens veel sneller blijven doorgroeien. Niemand ter wereld heeft deze groeiafwijking ooit eerder herkend. Wendy van Dijk zet samen met prof. Heymans en d...

19-11-2015 21:33

Afl. 4

Diagnose Gezocht - Afl. 4

De kleine Benthley groeit op met onverklaarbare pijnaanvallen en uitvalsverschijnselen. Niemand weet wat hij mankeert en zijn ouders zijn inmiddels radeloos. Wendy van Dijk gaat samen met prof. Heymans en Benthleys behandelend arts opnieuw ...

12-11-2015 21:31

Afl. 3

Diagnose Gezocht - Afl. 3

De achttienjarige Janneke kampt haar hele leven al met extreme schokken en trillingen door haar hele lijf. Ze gaat van ziekenhuis naar ziekenhuis, van onderzoek naar onderzoek, maar er wordt geen medische verklaring gevonden. Wendy van Dijk...

05-11-2015 21:33

Afl. 2

Diagnose Gezocht - Afl. 2

De vijfjarige Emma heeft sinds haar geboorte nog nooit iets kunnen eten en niemand heeft daar tot nu toe een oorzaak voor gevonden. Ze wordt haar hele leven gevoed door middel van twee sondes. Emma wil niets liever dan ooit een keer een bot...

29-10-2015 21:29

Afl. 1

Diagnose Gezocht - Afl. 1

Ebel is achttien jaar geleden gezond geboren, maar zijn mentale en fysieke ontwikkeling ging na anderhalf jaar ineens in rap tempo achteruit. Hij groeit op met zware beperkingen en tot grote frustratie van zijn ouders kan niemand hen een ee...

Diagnose Gezocht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Diagnose Gezocht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Diagnose Gezocht bij Diagnose Gezocht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Diagnose Gezocht. Heb je een uitzending van Diagnose Gezocht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Diagnose Gezocht gemist

Programma waarin elke aflevering een gezin centraal staat dat kampt met de medische en maatschappelijke problemen rondom een kind met een onverklaarbare ziekte of aandoening. Jaren van onderzoeken en ziekenhuisopnames hebben vooralsnog niet tot een diagnose geleid. Wendy van Dijk zet samen met hoogleraar Kindergeneeskunde prof. dr. Heymans alles op alles om alsnog een diagnose te vinden.

Uitzending gemist van Diagnose Gezocht? Hier kun je alle uitzendingen van Diagnose Gezocht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 17-12-2015 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!