Programma gemist?

Amy wordt al op tv jarenlang van geteisterd door heftige buikpijnaanvallen. het De vele onderzoeken met hebben nog op tv niet kunnen verklaren het waardoor de aanvallen een worden veroorzaakt. Haar ouders in zijn radeloos. Wendy van door op tv Dijk hoopt dat prof. Heymans samen van met Amy's een behandelend kinderarts alsnog een van diagnose kunnen een stellen.

De naar vijfjarige Valentijn is op al talloze in keren opgenomen in in het ziekenhuis met onverklaarbare de infecties. Tot nu tijdens toe is er nog geen op tv van diagnose gesteld. Zijn ouders een leven iedere dag op in angst door dat hij weer zo ontzettend ziek een wordt. van Wendy van Dijk hoopt op samen met prof. Heymans de met en de behandelend kinderarts van Valentijn met alsnog die diagnose op tv te naar vinden.

De het broertjes Xilan op tv en Yessin worden geboren tijdens met zeer lange vingers en in uit tenen die ook naar nog eens veel sneller blijven doorgroeien. naar Niemand ter uit wereld met heeft deze groeiafwijking ooit eerder herkend. op Wendy van Dijk de met zet samen met prof. Heymans en door de behandelend arts uit van het de jongens alles op alles in om achter het de de oorzaak van deze unieke afwijking naar te op tv komen.

De kleine uit Benthley uit groeit op met onverklaarbare op pijnaanvallen en uitvalsverschijnselen. Niemand weet in wat hij mankeert van een en zijn ouders zijn inmiddels uit radeloos. tijdens Wendy van Dijk gaat samen naar met prof. een Heymans en Benthleys behandelend arts naar opnieuw op zoek een naar antwoorden. Ook met met biedt Wendy een helpende in hand in de schrijnende het thuissituatie.

De naar achttienjarige Janneke de kampt haar hele leven al met naar in extreme schokken en trillingen door in haar hele lijf. de Ze gaat van ziekenhuis naar naar ziekenhuis, van in onderzoek naar onderzoek, een het maar er wordt geen medische verklaring van gevonden. een Wendy van Dijk zet tijdens samen met met prof. Heymans alles op op alles om alsnog een de door diagnose te kunnen uit stellen.

De het vijfjarige Emma heeft sinds haar de geboorte met nog nooit iets kunnen eten een en niemand heeft van van daar tot nu toe een oorzaak het voor met gevonden. Ze wordt haar tijdens hele door leven gevoed door op middel van twee sondes. Emma wil op tv niets liever van dan de ooit een keer een boterhammetje een met hagelslag eten. Wendy van van de Dijk gaat samen met op prof. Heymans de op zoek door naar nieuwe medische antwoorden om hopelijk tijdens in die droom waar met te maken.

Ebel door is achttien jaar uit geleden gezond geboren, maar het zijn mentale en fysieke met ontwikkeling op ging na anderhalf jaar in ineens in in rap tempo achteruit. Hij groeit op tv op het met zware beperkingen en met tot grote naar frustratie van zijn ouders in kan in niemand hen een eenduidig antwoord naar geven over de met oorzaak van het de complexe klachten. Wendy van een naar Dijk gaat samen met prof. Heymans op op en de behandelend arts van van Ebel op opnieuw op zoek naar naar duidelijkheid.

april 2021
17-12-2015 21:32

Afl. 8

Diagnose Gezocht - Afl. 8

Amy wordt al jarenlang geteisterd door heftige buikpijnaanvallen. De vele onderzoeken hebben nog niet kunnen verklaren waardoor de aanvallen worden veroorzaakt. Haar ouders zijn radeloos. Wendy van Dijk hoopt dat prof. Heymans samen met Amy...

10-12-2015 21:32

Afl. 7

Diagnose Gezocht - Afl. 7

De vijfjarige Valentijn is al talloze keren opgenomen in het ziekenhuis met onverklaarbare infecties. Tot nu toe is er nog geen diagnose gesteld. Zijn ouders leven iedere dag in angst dat hij weer zo ontzettend ziek wordt. Wendy van Dijk ho...

03-12-2015 21:35

Afl. 6

Diagnose Gezocht - Afl. 6

De broertjes Xilan en Yessin worden geboren met zeer lange vingers en tenen die ook nog eens veel sneller blijven doorgroeien. Niemand ter wereld heeft deze groeiafwijking ooit eerder herkend. Wendy van Dijk zet samen met prof. Heymans en d...

19-11-2015 21:33

Afl. 4

Diagnose Gezocht - Afl. 4

De kleine Benthley groeit op met onverklaarbare pijnaanvallen en uitvalsverschijnselen. Niemand weet wat hij mankeert en zijn ouders zijn inmiddels radeloos. Wendy van Dijk gaat samen met prof. Heymans en Benthleys behandelend arts opnieuw ...

12-11-2015 21:31

Afl. 3

Diagnose Gezocht - Afl. 3

De achttienjarige Janneke kampt haar hele leven al met extreme schokken en trillingen door haar hele lijf. Ze gaat van ziekenhuis naar ziekenhuis, van onderzoek naar onderzoek, maar er wordt geen medische verklaring gevonden. Wendy van Dijk...

05-11-2015 21:33

Afl. 2

Diagnose Gezocht - Afl. 2

De vijfjarige Emma heeft sinds haar geboorte nog nooit iets kunnen eten en niemand heeft daar tot nu toe een oorzaak voor gevonden. Ze wordt haar hele leven gevoed door middel van twee sondes. Emma wil niets liever dan ooit een keer een bot...

29-10-2015 21:29

Afl. 1

Diagnose Gezocht - Afl. 1

Ebel is achttien jaar geleden gezond geboren, maar zijn mentale en fysieke ontwikkeling ging na anderhalf jaar ineens in rap tempo achteruit. Hij groeit op met zware beperkingen en tot grote frustratie van zijn ouders kan niemand hen een ee...

Diagnose Gezocht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Diagnose Gezocht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Diagnose Gezocht bij Diagnose Gezocht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Diagnose Gezocht. Heb je een uitzending van Diagnose Gezocht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Diagnose Gezocht gemist

Programma waarin elke aflevering een gezin centraal staat dat kampt met de medische en maatschappelijke problemen rondom een kind met een onverklaarbare ziekte of aandoening. Jaren van onderzoeken en ziekenhuisopnames hebben vooralsnog niet tot een diagnose geleid. Wendy van Dijk zet samen met hoogleraar Kindergeneeskunde prof. dr. Heymans alles op alles om alsnog een diagnose te vinden.

Uitzending gemist van Diagnose Gezocht? Hier kun je alle uitzendingen van Diagnose Gezocht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 17-12-2015 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!