Programma gemist?

Amy wordt al op een jarenlang geteisterd door heftige buikpijnaanvallen. op tv De vele onderzoeken tijdens hebben van nog niet kunnen verklaren waardoor de uit aanvallen worden op tv veroorzaakt. Haar ouders zijn met in radeloos. Wendy van Dijk hoopt door dat prof. Heymans samen tijdens met Amy's behandelend met kinderarts van alsnog een diagnose op kunnen stellen.

De tijdens vijfjarige Valentijn is al door talloze keren opgenomen in van het ziekenhuis naar met onverklaarbare infecties. Tot tijdens nu door toe is er nog geen uit diagnose van gesteld. Zijn ouders door leven iedere dag op in angst dat van hij weer zo een ontzettend ziek wordt. Wendy op van op Dijk hoopt samen in met prof. Heymans en de op behandelend kinderarts van Valentijn van alsnog het die diagnose een te vinden.

De door broertjes Xilan en het Yessin worden geboren uit met zeer lange vingers en de tenen die ook op tv nog naar eens veel sneller blijven in doorgroeien. Niemand ter wereld door heeft deze door groeiafwijking ooit eerder herkend. tijdens Wendy tijdens van Dijk zet naar samen met prof. Heymans een en van de behandelend arts van uit de jongens door alles op alles op tv om achter de van oorzaak van deze unieke afwijking een te in komen.

De kleine het Benthley de groeit op met onverklaarbare tijdens pijnaanvallen en de uitvalsverschijnselen. Niemand weet wat een hij mankeert en zijn een ouders zijn met inmiddels radeloos. Wendy van Dijk tijdens de gaat samen met prof. Heymans tijdens en Benthleys behandelend tijdens arts opnieuw op zoek door naar de antwoorden. Ook op biedt Wendy een helpende hand in op de uit schrijnende thuissituatie.

De op achttienjarige Janneke kampt haar uit hele leven al in met naar extreme schokken en op trillingen door haar in hele lijf. Ze gaat van met ziekenhuis naar ziekenhuis, op van onderzoek naar een onderzoek, maar uit er wordt geen medische naar verklaring op gevonden. Wendy van Dijk zet de samen met het prof. Heymans op tv alles op alles door om alsnog een met diagnose te kunnen op tv stellen.

De van vijfjarige Emma heeft tijdens sinds haar geboorte nog nooit op tv iets tijdens kunnen eten en niemand met heeft daar in tot nu op toe een oorzaak een voor gevonden. Ze wordt haar hele met leven gevoed door tijdens op tv middel van twee tijdens sondes. Emma wil met niets liever dan ooit tijdens een keer een de boterhammetje met hagelslag eten. in Wendy van van Dijk gaat samen naar met prof. Heymans naar op zoek naar nieuwe medische op antwoorden om hopelijk het die droom een waar te op maken.

Ebel de is achttien de jaar geleden gezond geboren, tijdens maar zijn mentale en de fysieke ontwikkeling ging na tijdens naar anderhalf jaar ineens in een rap tempo achteruit. uit Hij groeit op de met zware beperkingen en de tot van grote frustratie van zijn ouders een kan niemand op hen een eenduidig het antwoord geven over de oorzaak op van de het complexe klachten. Wendy naar van in Dijk gaat samen met prof. Heymans een en naar de behandelend arts van van Ebel opnieuw op een zoek naar de duidelijkheid.

april 2020
17-12-2015 21:32

Afl. 8

Diagnose Gezocht - Afl. 8

Amy wordt al jarenlang geteisterd door heftige buikpijnaanvallen. De vele onderzoeken hebben nog niet kunnen verklaren waardoor de aanvallen worden veroorzaakt. Haar ouders zijn radeloos. Wendy van Dijk hoopt dat prof. Heymans samen met Amy...

10-12-2015 21:32

Afl. 7

Diagnose Gezocht - Afl. 7

De vijfjarige Valentijn is al talloze keren opgenomen in het ziekenhuis met onverklaarbare infecties. Tot nu toe is er nog geen diagnose gesteld. Zijn ouders leven iedere dag in angst dat hij weer zo ontzettend ziek wordt. Wendy van Dijk ho...

03-12-2015 21:35

Afl. 6

Diagnose Gezocht - Afl. 6

De broertjes Xilan en Yessin worden geboren met zeer lange vingers en tenen die ook nog eens veel sneller blijven doorgroeien. Niemand ter wereld heeft deze groeiafwijking ooit eerder herkend. Wendy van Dijk zet samen met prof. Heymans en d...

19-11-2015 21:33

Afl. 4

Diagnose Gezocht - Afl. 4

De kleine Benthley groeit op met onverklaarbare pijnaanvallen en uitvalsverschijnselen. Niemand weet wat hij mankeert en zijn ouders zijn inmiddels radeloos. Wendy van Dijk gaat samen met prof. Heymans en Benthleys behandelend arts opnieuw ...

12-11-2015 21:31

Afl. 3

Diagnose Gezocht - Afl. 3

De achttienjarige Janneke kampt haar hele leven al met extreme schokken en trillingen door haar hele lijf. Ze gaat van ziekenhuis naar ziekenhuis, van onderzoek naar onderzoek, maar er wordt geen medische verklaring gevonden. Wendy van Dijk...

05-11-2015 21:33

Afl. 2

Diagnose Gezocht - Afl. 2

De vijfjarige Emma heeft sinds haar geboorte nog nooit iets kunnen eten en niemand heeft daar tot nu toe een oorzaak voor gevonden. Ze wordt haar hele leven gevoed door middel van twee sondes. Emma wil niets liever dan ooit een keer een bot...

29-10-2015 21:29

Afl. 1

Diagnose Gezocht - Afl. 1

Ebel is achttien jaar geleden gezond geboren, maar zijn mentale en fysieke ontwikkeling ging na anderhalf jaar ineens in rap tempo achteruit. Hij groeit op met zware beperkingen en tot grote frustratie van zijn ouders kan niemand hen een ee...

Diagnose Gezocht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Diagnose Gezocht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Diagnose Gezocht bij Diagnose Gezocht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Diagnose Gezocht. Heb je een uitzending van Diagnose Gezocht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Diagnose Gezocht gemist

Programma waarin elke aflevering een gezin centraal staat dat kampt met de medische en maatschappelijke problemen rondom een kind met een onverklaarbare ziekte of aandoening. Jaren van onderzoeken en ziekenhuisopnames hebben vooralsnog niet tot een diagnose geleid. Wendy van Dijk zet samen met hoogleraar Kindergeneeskunde prof. dr. Heymans alles op alles om alsnog een diagnose te vinden.

Uitzending gemist van Diagnose Gezocht? Hier kun je alle uitzendingen van Diagnose Gezocht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 17-12-2015 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!