Programma gemist?

Amy wordt door al jarenlang in geteisterd door heftige een buikpijnaanvallen. De naar vele onderzoeken hebben een nog niet kunnen verklaren waardoor de de aanvallen worden met veroorzaakt. Haar ouders op zijn tijdens radeloos. Wendy van Dijk hoopt dat door prof. naar Heymans samen met Amy's op behandelend kinderarts alsnog naar een diagnose kunnen uit stellen.

De het vijfjarige Valentijn is al talloze een op keren opgenomen in naar het ziekenhuis met tijdens onverklaarbare infecties. Tot nu toe uit is er nog geen uit diagnose in gesteld. Zijn tijdens ouders leven iedere dag in angst een dat met hij weer op tv zo ontzettend ziek wordt. tijdens Wendy van Dijk hoopt naar samen met prof. van Heymans en de door behandelend kinderarts van Valentijn naar alsnog die naar diagnose naar te vinden.

De de broertjes Xilan en Yessin het worden het geboren met zeer lange vingers een en tenen door die ook nog naar eens veel sneller blijven in doorgroeien. Niemand een ter wereld heeft op deze groeiafwijking ooit eerder herkend. van Wendy van Dijk in zet samen met op tv met prof. Heymans en de behandelend op arts van de in jongens op alles op alles om achter de de oorzaak van deze met unieke afwijking met te in komen.

De kleine Benthley van groeit op de met een onverklaarbare pijnaanvallen en uitvalsverschijnselen. Niemand in weet een wat hij mankeert en zijn de ouders zijn inmiddels op tv radeloos. Wendy van op Dijk gaat samen met de prof. Heymans door en in Benthleys behandelend arts opnieuw uit op zoek de naar antwoorden. Ook biedt Wendy een tijdens uit helpende hand in de schrijnende de thuissituatie.

De uit achttienjarige Janneke kampt haar hele met de leven al met extreme op schokken en trillingen door haar van uit hele lijf. Ze gaat van op tv ziekenhuis naar ziekenhuis, van de onderzoek het naar onderzoek, met maar er wordt de geen medische verklaring gevonden. Wendy van van Dijk zet op samen met in prof. Heymans alles uit op alles in om alsnog een diagnose te op tv kunnen tijdens stellen.

De op vijfjarige Emma heeft sinds haar door geboorte nog op nooit tijdens iets kunnen eten en uit niemand heeft daar tot nu de op tv toe een oorzaak voor gevonden. Ze door wordt haar uit hele het leven gevoed door middel van door twee tijdens sondes. Emma wil niets liever op dan ooit een keer van een een boterhammetje met hagelslag eten. van Wendy van een Dijk gaat in samen met prof. Heymans tijdens op zoek naar de nieuwe medische antwoorden om naar hopelijk die van droom waar te op tv maken.

Ebel het is achttien jaar het geleden gezond geboren, de maar zijn mentale en fysieke naar ontwikkeling met ging na anderhalf tijdens jaar ineens in rap in tempo op tv achteruit. Hij groeit op met een zware beperkingen en tot door grote de frustratie van zijn ouders op tv kan in niemand hen een eenduidig uit antwoord geven over de oorzaak op van de naar complexe klachten. Wendy uit van Dijk gaat naar samen met tijdens prof. Heymans tijdens en de behandelend arts door van Ebel opnieuw op zoek op naar een duidelijkheid.

augustus 2021
17-12-2015 21:32

Afl. 8

Diagnose Gezocht - Afl. 8

Amy wordt al jarenlang geteisterd door heftige buikpijnaanvallen. De vele onderzoeken hebben nog niet kunnen verklaren waardoor de aanvallen worden veroorzaakt. Haar ouders zijn radeloos. Wendy van Dijk hoopt dat prof. Heymans samen met Amy...

10-12-2015 21:32

Afl. 7

Diagnose Gezocht - Afl. 7

De vijfjarige Valentijn is al talloze keren opgenomen in het ziekenhuis met onverklaarbare infecties. Tot nu toe is er nog geen diagnose gesteld. Zijn ouders leven iedere dag in angst dat hij weer zo ontzettend ziek wordt. Wendy van Dijk ho...

03-12-2015 21:35

Afl. 6

Diagnose Gezocht - Afl. 6

De broertjes Xilan en Yessin worden geboren met zeer lange vingers en tenen die ook nog eens veel sneller blijven doorgroeien. Niemand ter wereld heeft deze groeiafwijking ooit eerder herkend. Wendy van Dijk zet samen met prof. Heymans en d...

19-11-2015 21:33

Afl. 4

Diagnose Gezocht - Afl. 4

De kleine Benthley groeit op met onverklaarbare pijnaanvallen en uitvalsverschijnselen. Niemand weet wat hij mankeert en zijn ouders zijn inmiddels radeloos. Wendy van Dijk gaat samen met prof. Heymans en Benthleys behandelend arts opnieuw ...

12-11-2015 21:31

Afl. 3

Diagnose Gezocht - Afl. 3

De achttienjarige Janneke kampt haar hele leven al met extreme schokken en trillingen door haar hele lijf. Ze gaat van ziekenhuis naar ziekenhuis, van onderzoek naar onderzoek, maar er wordt geen medische verklaring gevonden. Wendy van Dijk...

05-11-2015 21:33

Afl. 2

Diagnose Gezocht - Afl. 2

De vijfjarige Emma heeft sinds haar geboorte nog nooit iets kunnen eten en niemand heeft daar tot nu toe een oorzaak voor gevonden. Ze wordt haar hele leven gevoed door middel van twee sondes. Emma wil niets liever dan ooit een keer een bot...

29-10-2015 21:29

Afl. 1

Diagnose Gezocht - Afl. 1

Ebel is achttien jaar geleden gezond geboren, maar zijn mentale en fysieke ontwikkeling ging na anderhalf jaar ineens in rap tempo achteruit. Hij groeit op met zware beperkingen en tot grote frustratie van zijn ouders kan niemand hen een ee...

Diagnose Gezocht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Diagnose Gezocht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Diagnose Gezocht bij Diagnose Gezocht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Diagnose Gezocht. Heb je een uitzending van Diagnose Gezocht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Diagnose Gezocht gemist

Programma waarin elke aflevering een gezin centraal staat dat kampt met de medische en maatschappelijke problemen rondom een kind met een onverklaarbare ziekte of aandoening. Jaren van onderzoeken en ziekenhuisopnames hebben vooralsnog niet tot een diagnose geleid. Wendy van Dijk zet samen met hoogleraar Kindergeneeskunde prof. dr. Heymans alles op alles om alsnog een diagnose te vinden.

Uitzending gemist van Diagnose Gezocht? Hier kun je alle uitzendingen van Diagnose Gezocht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 17-12-2015 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!